Mary: Fiemma forever






Mary: Framme i E-tuna

Nu sitter jag på hotellet i E-tuna. Minibussfärden var rolig, hihi. Vi kollade på Linas kvällsbok med världens sämsta ljud så det var som att kolla på stumfilm. Hohoho. Sen spelade vi lite sims 2 med.
   Vi bor jättenära arenan, tror jag. Iaf bor vi mitt i staden. Hotellet är fullt av friidrottare, så det kommer vara värsta stämmingen på frukosten imorgon.

Jag tävlar inte fören 19.30 imorgon. Sjukt sent.

Puss på er.


Emmy ;D

IMORGON SKA JAG SPRINGA
IMORGON SKA JAG SPRINGA 400M
IMORGON SKA JAG SPRINGA 400M PÅ SM
IMORGON SKA JAG SPRINGA 400M PÅ SM I ESKILSTUNA
IMORGON SKA JAG SPRINGA 400M PÅ SM I ESKILSTUNA TJUGO I FYRA
IMORGON SKA JAG SPRINGA 400 PÅ SM I ESKILSTUNA TJUGO I FYRA SÅ HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!


Emmy ;D

Ikväll har jag lagat middag till hela familj + en gäst. Jag bestämde att vi skulle ha en familjemiddag ikväll då alla är samlade och tar det lungt utan tv och stress. Till middag lagade jag inte något vanligt enkelt som spaghetti och köttfärssås utan jag lagade fårostgratinerad fläskfile med potatisklyftor och till efterätt blev det fruktgino med vaniljglass. Det blev supergott så nu ska jag skriva in det i min receptbok! Om det är någon som är intresserad av receptet så skriv en kommentar!
image3305
Riktigt såhär såg det kanske inte ut, hade dessutom mera fåroströra!!

Fia ;D

Har ni någon gång velat ändra på erat utseende?

För någon dag sen fick jag för mig jag ville att fixa mina ögonbryn. Jag var trött på mina smala och bågiga... Det ser inte bra ut helt enkelt! För att kunna fixa dom måste jag låta dem växa ut och det är inte det roligaste precis. Jag ser ut som "hej kom och hjälp mig". Det tar sin lilla tid innan de växer ut och under tiden ser de ut som två buskar! 
Jag hatar när jag har glömt pincetten någonstans eller inte hittar den, men nu vet jag var den är men får inte använda den.. PANIK!

Vill man vara fin så får man lida pin; nu lider jag för att jag ser helknasig ut!
image3303
YEAH!

Fia ;D

Kom precis in från en löprunda i solen, det var riktigt skönt! Under sista delen av passet såg jag fram emot min köttfärspaj som låg i frysen och väntade på mig. Ååh det skulle bli så gott!!
Jag gick ner och öppnade kylen för att ta fram den och lägga in den i mikron men neej! Den var borta, det visade sig att Emmy hade tagit den till lunch... Så nu sitter jag här med min burksoppa och njuter!

Igår flyttade valp 1 och idag vid sextiden kommer nästa familj och hämtar sin nya familjemedlem Ziggy. Ensam kvar är lilla Dusty :)

Ikväll ska jag till Bluebar och lyssna på kusin J och hans band som spelar! Nu ska jag äta upp och sen ska jag ner till stationen för att möta J som kommer med tåget.

Emmy ska laga värsta middagen idag, ska bli spännande!! PUSS
image3302

Mary: RW <3

Har vart ute och sprungit lite i solen med ipoden. Eftersom jag ska sitta i minibuss i fyra timmar sen, kan det vara skönt att rör på sig lite. För idag bär det av till E-tuna!! Wowowow, JSM är här.

Här kommer den bästa uppladdningslåten !!

Mary.

Nästan ingenting spelar någon roll. Om något upprörande händer ska du fråga dig själv,
"Spelar det här någon roll?"

Mary: Senaste från Eskilstuna


Har du aldrig varit i Eskilstuna? ALDRIG? Kolla då in denna.

Mary =D

Den där spotlight tävlingen verkar ju spåra ur. Om det är nån som ska vinna så är det Egoina. De andra fjortisarna suger ju. Egoina är den ändå som är rolig.
  Fast det verkar som honhar åkt ur tävlingen nu. Synd. Men fjortisarna lägger ju metervis med inlägg där det står RÖSTA PÅ MIG ÄLSKADE LÄSARE!! Åhh, klart jag vill rösta på dig snuttigull.




Mary: Min, bara min katt.

Jag räknar lite på hur gammal vår katt är egentligen (1 människoår=7kattår).
Mary: -Shet, Sissi är 60,3 år.
Mamma: -Ojda.
Mamma pratar till katten med gulli-gull röst.
Mamma: - Är du så gammal Sissi? 60 år?
Mary: -60,3
Mamma: - Har du varit ute idag Sissi? Träffat några kattkompisar. Mjao, mjao.
Sissi är cool och bryr sig inte om hur Mamma låter.
Mamma: -Träffat några hundar då? Voff Voff..
Sissi spelar fortfarande cool.
Mary: -Om nu Sissi är så gammal får du la tala lite mognare med henne, hon har nog växt ifrån gulli-gullet..
Mamma (med lite mognare röst): - Goddag fröken. Har trampat i rabbatten idag? Såg du några krokusar?
Sissi spetsar öronen.
Mamma: -Kissade du på några krokusar?
Mary: -Hahaha.
Sissi går då surt sin väg.

image3301
Sissi (t v <-- för de som inte förstår att hon t h är jag.)


Emmy ;D

"Idag kan du hitta något som du länge letat efter - och detta till ett betydligt lägre pris än du räknat med"
Dagens horoskop fick mig att besluta att det är dags att gå ner på stan och kolla in reorna, om dte finns något kvar det vill säga! Jag behöver köpa ett par skor... Men som sagt jag säger att jag ska ner på stan och bara kolla efter något, inget speciellt, för som ni kanske också har varit med om ett par gånger så brukar det bli så att om man säger att man ska ner och handla ett par skor så slutar det alltid med att man inte hittar några. Man ska därför aldrig säga vad man ska handla utan istället säga "jag ska inte köpa något, bara kolla lite" för då brukar man komma hem med lite allt möjligt roligt!
Men först ska jag ut och jogga lite, sen äta lite lunch. Dessutom måste jag se till att börja tänka mycket bättre tankar än vad jag gör idag annars blir det inte roligt alls måste jag säga...

För att kunna shoppa måste man ju såklart ha pengar, och pengar är något man aldrig kan få för mycket av snarare tvärtom!!!

"I don't know what to say
I need some money fast
I must find a way
To get away at last
Money is the key
Money sets me free
So free, yeeeah... "
Elin Lanto - Money



Fia ;D

En av valparna är en riktig pipgris som inte blir tyst förens han får komma upp i famnen. Ikväll somnade han i mitt knä och låg där under hela filmen. Så himla sööt!

image3300

Filmen som jag såg på var föresten "Supersugen" Haha klockren film!




Fia ;D

Idag gick jag och svansen (som han vill kalla sig) på stan. Egentligen skulle jag ha gått runt själv och fixat mina ärenden men svansen hänkade på eftersom han ändå var tvungen att vänta på sitt tåg. Han tyckte att han var som en svans när han bara följde med mig, jag skulle hellre kalla han för en superduper kille som var snäll och följde med mig runt på stan :)

Först åkte vi till Odenplan och hämtade efterinsläppsbiljetterna till studentskivan. Ännu en grej att kryssa på min " to do list". Killen jag hämtade dem av var askum, han verkade inte ha så bra koll. Han skulle visa kontraktet men han kunde inte hitta det så han letade runt efter det ett tag och såg lite stressad ut. Sen tittade han upp på mig och sa med lugn röst, "jag kom just på att vi inte har de papprena på det här kontoret". Såå jävla dålig! Han har säkert tappat bort kontraktet, det skulle inte förvåna mig. Men vi har i alla fall ett exemplar!

Det är så mycket och fixa till studenten så ni anar inte, ni som har tagit studenten vet iförsig, men till er andra: börja kolla flak och leta lokal redan i början av trean så att ni slipper hålla på och krångla!!

image3299
Mina små sötnosar som tog studenten förra året!



Mary: 2008

Jag har inget att skriva,
alla min insperation har regnat bort.

Men en sak är jag säker på, jag ska ta körkort 2008. Så de så.

Godnatt.

image3297
Ser ni Klas till höger, han tar i så han spricker stackarn. ;)


Mary: My new love

Det var en tjej som sjung i morse på radion. Det betyder att jag skulle slå till. Så, nu har jag slått till. Innan påsk finns den i mitt hjärta. Yeaahhh.


Mary: Mamma, pappa, barn.

Såg på en film i morse som hette Mamma, pappa, barn. Tar en liten dialog från "Pappans föräldrar", alltså farmor och farfar.

Farmor och Farfar satt vid köksbordet:
Farmor: -Ska vi inte separera? Jag tror vi är färdiga med varandra.
Farfar ställer sig upp och säger ingenting på en lång stund.
Farmor: -Men säg nånting då. Du måste ju säga nångting!!
Farfar: -Jag måste bajsa.

Hoohohoh,
något klyftigare kunde han ju kläckt ur sig. En helskum film, för övrigt.


Fia ;D " Vi är galna"

Frågan är varför jag är uppe såhär tidigt? De flesta undgomar som har lov ligger och sover nu, men inte jag!

Svaret:jag ska träna i Sätrahallen vid 10.00 med massa andra löpare :)
 
Sanna och Emmy : Vi är galna som är uppe såhär tidigt!!
image3294
image3295
image3296
Vi är galna i sporten!

Mary is in Love

Okej,
jag erkänner. Jag är kär.
Om det är en tjej som sjunger när jag sätter på radion på morgonen då slår jag till. Annars forsätter min väntan på bättre tider..

Vad tycker ni?
image3293

Mary: Blair goes blond

Här är reklamen för Grace Anatomy och ser ni vem det är som spelar tjejen?
Leighton Meester,
 
Vem är det då?
Blair i Gossip Girl

OMG ;)

image1187

Fia ;D " Det ser ju exakt likadant ut"

Nu är mormors källare tömd, min mage är belåten och mitt rum är städat.

Jag tycker att jag har slängt jättemycket men när Jenny tittade in i rummet så sa hon att det såg exakt likdant ut som innan. Gud vad glad jag blev då!! Så som jag har kämpat, gått två gånger fram och tillbaka med stora lass och slängt borta vid sorteringsstationen. Jag har verkligen kämpat med mig själv och slängt massa gamla minnen och papper! Bra jobbat Fia! Huvudsaken är att jag vet att jag har gjort något bra, men det vore roligt med lite beröm för sitt slit... Haha :)

image3292
PUSS PÅ ER!

 

Mary loves RW!

2003 sjöng Robbie Williams i Knebworth på 3 dagar för 375,000 tusen människor.Det är fan nästan en halv miljon pers. Finns miljoner klipp från Knebworth på youtube men jag har hittat den bästa. Skulle kunna döda för de han gör i denna videon. 

RW får upp en tjej på scenen som tar på hans rumpa, säger något i hans öra och sen börjar de hångla. Inför 120,000 tusen pers MED Robbie Williams!!! Det sjukaste är att hon är gift. Hon har en ring som man ser på 3.25 (av klippet).
Så, vad säger hennes kille och vafan viskade hon RW.s öra? =O

Kolla in 6.00, där ser man hur glad han är. Awesome.


Bara jag som får rysningar?


Ser ni hur mycket folk det är eller? I´m spechless.


Mary =D

I´m happy.

Idag fick jag 40 spänn tillbaka (en rabatt grej) på mina nya skor. Då köpte jag ett nagellack.

Mary: Enjoy the Bible.

Fikade idag med B och LEspresso house. Där planerade vi lite för en helg om några veckor. Massa idéer dök upp men inget är säkert, än. Tyvärr kan jag inte avslöja för jag vet att några läser denna bloggen som inget ska få veta. Too bad.

Annars idag då?
Jo, jag har gjort något som jag inte har gjort på 8 dagar. Aha, bajsat tänker alla killar då. Varför vet jag att de tänker så? Jo, så här är det. Alla vet ju att killar bajsar. Ja, det är det ändå killar gör -typ. Men tjejer då.. det är aldrig nån som förknipper tjejer med bajs. Nej, för tjejer bajsar inte. De kissar bara.
  Men det var iaf inte det jag gjorde. Mer förslag?

Målat naglarna, tänker alla tjejer. Tjao, det skulle det kunna vara. För när jag målar naglarna bestämmer jag varenda gång att den här gången ska det inte bli skabbnaglar av dem (skabbnaglar=när nagelacket har flagnat). Men redan dagen efter börjar färgen trilla av. Så åtta dagar efter är det högst troligt att jag målar naglarna, för då har ju allt nagellack trillat av.

Men, nej det var det inte heller.
The answer: Jag har sprungit. Men dööhh vänta lite nu, tänker ni. Är inte det här tre löpare? Och det ända löpare gör är ju att löpa (läs:springa). Svaret på det då? Jo, jag har vart sjuk. Men nu är jag fit for fight för att börja springa igen.

Ni skulle sett mig idag. En barnvagn skulle kunnat kört om mig i backarna, haha. Sjukt segt. Men det var de Richard sa, att det skulle vara segt. Imorgon ska jag springa lite mera.

Nu måste jag laga mat. För Mamma är och sjunger med kören. Hon är den enda i familjen som har en musikalisk talang. Jag slutade med piano och blockflöjt för många år sedan. ;D

Enjoy the Bible. hoho
image3289
Även fast regnet öser ner så gillar jag Göteborg.


Emmy ;D

WIE!! Fick mitt första rätta svar på "The Official SAT Question of the Day‏". Tidigare har jag aldrig orkat läsa igenom frågorna och brukar bara chansa lite. Men idag försökte jag verkligen tänka efter vad som kunde vara rätt och guess what... Jag svarade rätt! Kanske finns en chans att jag skriver godkänt på SAT i maj!! Vi håller tummarna för det...

Emmy ;D

Dagens träning är avklarad. Körde lite skivstångsstyrka och bollövningar + mkt stretch. Jaha vad ska jag göra nu då? Klockan är snart två och jag har hela dagen framför mig. Känns skönt. Eller heela dagen har jag ju inte ledig för jag vet ju att jag ska hjälpa till att flytta senare ikväll men nu har jag ju ett par timmar att göra precis vad jag vill. Jag har lite smått och gott att göra som vanligt, ett par saker att skriva, plugga lite, fundera över livet haha. Nej jag ska nog ta tag i matten, räkna ikapp lite.

image3288
Ofta när jag kommer hem på fredagarna så vill min lillasyster att jag ska måla hennes naglar! För typ tre år sedan målade jag aldrig naglarna, nu kan jag inte vara utan och dessutom målar jag naglarna, till och med fransk manikyr kan jag måla på andras naglar... Inte illa!

Fia ;D

Igår kväll började jag röjandet i mitt rum och idag tänkte jag fortsätta. Jag har så mycket skräp egentligen.. Gamla räkneböcker från femman, prydnadssaker och massa gamla skolarbeten. Det är ju inte så att jag kommer sätta mig och läsa igenom dem precis och ifall jag inte har haft prydnadsakerna uppe på flera år så, det är bara och slänga! Jag tycker inte om att slänga för tänk om jag hade behövt just det pappret eller prydnadsaken om några år.. Haha! "Men om du inte har använt det på ett år så kommer du inte behöva det senare heller" Sant!
Jag rensade även ur garderoben och fyllde stora säckar med kläder som ska till insamlingen. J och B tittade igenom högen igår och B gick lycklig härifrån igår kväll med en extra klädkasse :) Roligt att man kan göra någon annan glad genom att ge bort kläder som man själv inte har någon nytta av!

Är ni också sånna som samlar på er lite allt möjligt?

image3287

Drömgarderoben! När jag flyttar hemifrån ska jag också ha en " walk in closet" som alla stjärnor har!





Fia ;D

Om Mary tycker att det där som hon skrev om var ett typiskt "I-lands problem skämt" så ska ni höra på den här.
Min lillasyster har precis fått en ny säng som är 1.60 och igår kom hon ner och berättade att hon hade problem med hur hon skulle ligga för sängen var så stor. Hon låg tvärs över ibland och ibland i mitten... Fyfan vad jag skrattade! Tänk på dom som inte ens har någon säng och där stod hon och klagade på att hon inte visste hur hon skulle sova för att sängen var så stor! Lite roligt...

image3286

Fia ;D

LEJONKUNGEN
DEN NYA VERSIONEN HAHA!

Mary: i-landsproblem

Hej, jag vaknade 8.33.
Sova länge är inte riktigt min grej.

Idag står fika med kompisar på schemat men den stora frågan är om jag ska springa innan eller efter det.

Fördelar med att springa innan fikat:
- jag får det överstökat
- jag kan tvätta mitt hår i samband när jag tvättar bort all svett ;)

Nackdelar med att springa innan:
- det kommer bli ganska stressigt
- min kropp gillar inte att springa tidigt

Fördelar med att springa efter fikat:
- min kropp blir gladare
- jag har inget att stressa till (kanske)

Nackdelar med att springa efter:
- jag kommer hela tiden tänka på att jag ska springa
- jag måste ändå duscha för att tvätta håret innan fikat

Helt klart väger "springa efter fikat" över. Så blir det. Då kan jag ta en slapp-morgon och äta vad jag vill. Kanske tillochmed gluttar lite på fysikböckerna. (Har prov om 8 dagar)

image3285
btw, Jag älskar att fläta

Fia ;D

Jag har rensat mitt skrivbord och jag hittade en del roliga grejer. Här är ett brev som jag hoppas att jag aldrig skickade iväg... Mohaha det är skrivet i trean när min pojkvän hade flyttat!

Nu skriver jag rätt av, stavfel och sånt är okej i den åldern, bara så att ni vet.

"Hej A!
Hur mår du? Jag mår bara bra. E säger säkert i brevet att jag har gjort slut. Det hade jag gjort för en månad sen. Bli inte ledsen nu men T i min klass fråga på mig. Då gick jag och fråga mina kompisar och då sa dom ja till mig och jag funderade. Medans jag fundera sa S och dom ja till T. Jag tänckte göra slut men han verka vara så kär i mig så jag ville inte såra honom. Sen ville N som är ihop med C och S som är ihop med M sköra sanning eller konka. Då tyckte jag att det gick för långt för han ville prik hella tiden pussa och krama mig. Han viskade till C ta mig, ta mig!
Då gjorde jag slut. Du som har känt mig så länge skulle jag kunna berätta en sak till dig. Jag litar på dig! Jag är en sån där killsjusare som du vet. Så nu har jag ingen kille men jag skulle vilja ha en. Så nu frågar jag får jag chans på dig. Om du svarar nej förstår jag för jag har varit dum. Skriv tillbaka/ en väntande tjej :) "

Guud vad jag skrattade när jag läste igenom det här brevet. Vad jag höll på!!

Jag kommer ihåg att jag och mina kompisar nästan alltid hade en kille, vi hade parmiddagar och allt möjligt roligt tillsammans.  Ett roligt minne är lapparna man skrev: Får jag chans på dig, ja nej eller kanske. Så fanns det rutor som man skulle kryssa i. Men vadå kanske? Jaa det var tider de.. Haha :) Har ni något roligt minne från den tiden?

image3284


Mary: Jobbajobbajobbajobba

Såhär på kvällskvisten har lite kommit in på att bli Lokförare. LÄNK. Det verkar helt ok, även om det är ett ensamt jobb (som mamma sa). Utbildninen är på 1 år. Man får betalt under tiden (15 tusen per månad). Sen ökar lönen till 25 tusen. Det är ju inte fy skam för att sitta där och trycka på lite knappar.

Japp,
lokförare blir det. Då kan vi stryka det problemet =P

image3283
tuff tuff tuff TUT tuff tuff...

Emmy ;D

När man kollar igenom bilder så kan man hitta riktigt roliga bilder som man inte har sett eller har glömt bort att man har sett. Som den här haha...

image3281
Mary och Åfelia in action!

Emmy ;D "Misheard lyrics"

Fall Out Boy Misheard lyrics - This aint a scene



HAHA!

Mary: Rosett

image3282

HIttade den här rosetten på
denna blogg. Rosetten var ju toksöt. Måste bara skaffa en sådan. Toksöt!
  Vad tycker ni?


Mary: Oscargalan

Om man ändå hade lite bröst så att man kunde bära upp denna härligheten. Jag tycker det var ett häftigt val av Kelly Preston. Lite sådär, påskigt ;D

image3279

Cameron Diaz hade också fått till det. Men det tycker jag alltid hon får! (nej, det är inte bara för att hon spelade Mary i filmen "Den där Mary").
image3280

Annars tycker jag Oscargalan är ganska tråkig. Who care, liksom ??

Mary: shopping

Helt underbar dag på stan. Solen sken i regnstaden Göteborg. Fåglarna kvittrade och alla flörtade för fullt. Vi käkade på pizza hut och S chockades över mitt språk. Men jag kan inte hjälpa att de bara slinker ur mig ibland. hihi.

Hittade iaf ett supersöt linne på H&M.
image3275

Ja sen spårade jag ur, hehe!



på bilden ser ni även Sannas kjol och skärp. Tack för lånet, gumms ;)

Fia ;D

Det var inte bara jag som var ute och njöt i det fina vädret idag


Fia ;D

SOLEN SKINER!!
Det är underbart skönt väder ute! Solen skiner och det är 7 plusgrader...  Ring en kompis och ta en prormenad eller sätt er på ett utefik, ni får inte bara missa dagens soltimmar!  Löparnörd som jag är, tänkte jag faktiskt ta en löprunda i det fina vädret. Vad ni än gör så sitt inte inne utan gå ut och njut av solens sken och känn känslan av glädje.

"Jag får energi av solen" En kompis tipsade mig om detta och nu tipsar jag er!
Ställ er mot solen och blunda! Känn hur solens ljus strålar mot er och hur ni fylls av dess energi. En mäktig känsla!

image3273

Fia ;D

" Don't forget to blogg darling" Var det sista Mary skrev till mig igår på msn.. Haha! Man tycker ju att jag borde ha kommit ihåg det men nej! Jag hade så mycket annat att tänka på...

Ni ska bara veta hur mycket jag har att göra, planerar att göra och vill göra. Dagarna och tiden räcker inte till så jag har bestämt mig för att skriva ner allting som jag tänker på och utifrån det pappret planera in så att jag hinner med allintg. Jaa Jesper; jag planerar, men nu måste jag faktiskt göra det annars kommer jag få panik!! 

Men det är svårt att planera när känslorna pendlar så...
Jag får helt enkelt punkta ner allting och ta lite då och då när jag känner för det! Då planerar jag inget utan tar det lite som det kommer och fixar bort de punkter som jag känner för :) Smart va?

Skriver ni också to do list eller hur gör ni för att hålla koll på allting?
Jag skriver alltid to do list för det är så skönt att stryka en punkt!! Men listan du skriver ska inte göra ttt du blir stressigare utan tvärtom, den ska hjälpa dig hålla koll på allting! Så ifall du någon gång har mycket att tänka på, testa och skriva ner allting och se om listan hjälper dig att komma ihåg bättre :)image3272

Mary: Hur kan en tandborste försvinna?

Igår kväll letade jag förgäves efter min tandborste. Hur kan en tandborste försvinna? Man slutar ju liksom alltid borstningen vid handfatet och ställer den i sitt lilla glas. Efter att ha tänkt efter var jag gjorde när jag borstade på morgonen kom jag på att den låg ju i duschen. Jag brukar vara effektiv och göra flera saker på samma gång, som att duscha och borsta tänderna. Mycket smart, prova själv vetja.

När jag var liten brukade jag äta, kolla på tv, måla naglarna och lyssna på musik samtidigt. That´s me. =)


Mary: NY VECKA

ÄNTLIGEN
en ny vecka. Den som precis har paserat har varit min tråkigaste i hela mitt liv. Den SÖG. Men nu är det ny vecka, ny vecka är lika med nytt liv. hahah, typ ;D

Så,
jag passade på att ta kort på min outfit för snart ska jag in till stan och träffa en kompis. Även solen har tittat fram. wowwowow!!


klickklickklick

Mary: S.Öberg.

Stort grattis till lilla 90:an Sofia som krossade tanterna på dagens SM tävlingar och vann därmed 800 m. För andra året i rad. Makalöst!
  Dessutom var tjejen med på sporten på tv4. För er som inte förstod, I TV!! Där hon blev intervjuvad och jämförd med Malin Ewerlöv. Så himlans coolt!!! 
   Yes, jag är avis. =)

Idag blev jag dessutom lite kändis (okej inte jag men Frasse, men jag var ändå med på en kant). För Frasse meddelade stolt att vår intervjuv med P3 hade kommit med på radio. De intervjuvade oss en dag och ville att vi skulle berätta allt klotter som stod på toaletterna på Rudbeck. Det gjorde vi glatt.
  (okej okej, Oliver var också med på en ännu mindre kant. Men han stod mest och käkade mellis.)

Det blev lite snurrig. Men jag måste sova nu. Ska försöka att inte vända på dygnet för mycket. För det är ändå ingen här i Göteborg som harvsportlov. =)

image3268

Take me to the place were the sunshine flows!!


Mary: Nyfiken i en strut råkar alltid illa ut

Hej hopp,
i förrgår var de en, sådär smått ironisk, som undrade om det var mellanstadiet jag gick på. Kollade nyss upp IP-adressen. Yes, jag är nyfiken. Å yes, fiemma har en sån sida vi kan kolla det. Visade sig att det var nåågon i Sollentuna. Försökte luska ut om det var löpets ip-nummer. Kanske är de så, kanske inte.
  Who is it, jag dör av nyfikenhet.

(100 spänn att det är någon som börjar på M)

Mary: Tänkte bara..

.. har ni märkt att vi har ändra "pilen" till ett "kors". Rör lite på data-musen så ser ni skillnaden. Skillat va?


Mary: cool sound.

I Eskilstuna träffade ju jag och Sanna på en makalös älv, typ. Vattnet forsade som bara den och vi var helt facinerade. Vilken kraft, tänkte vi och försökte härma dess ljud på var sitt sätt. CHEK IT OUT!


Mary: Björn Gustafsson



Du är doften av viol
du är restskatten från ifjol
Du är strösslet på en glass
du är det roliga i hasch

Du är änden på min fantasi

du är brödet man vill lägga korven i


Emmy ;D

Godmorgon. Det är farligt att inte ställa klockan på ringning för jag sover bort hela dagen!!! Har sovit över tolv timmar för andra natten i rad. Måste ju ha något allvarligt fel för jag kan sova hur mycket som helst! Jaja det här var nog iallafall sista dagen som jag sov såhär länge, måste börja ställa klockan så jag hinner med allt jag vill hinna med under lovet haha! För som ni kanske har förstått när ni läser Marys, mina och Fias inlägg så är lov ingen vecka då vi är lediga och tar det lungt, tvärtom. Lov för oss är en ännu stressigare vecka än en vanlig skolvecka!!!! Ni skulle ha sett vårat sommarlov, varenda dag var i princip planerad från första början... Men jag har faktiskt avsatt några dagar för att ta det lungt under det här lovet!!!
image3267
BTW igår ringde världens bästa MARIA!!! Hon har varit aupair i Italien i två veckor nu...Saknar henne redan!!!!

Mary: Pluggpluggpluggplugg

Jag har räknat ut, med min smarta brain, att jag inte kommer hinna plugga så himlans mycket nu i veckan. Miljoner andra saker man vill hinna med plus att det är inte så motiverande att stressplugga på löpet sen. Därfår får jag ta mig i kragen, gömma datorn och telefonen under sängen och börja plugga idag. Jag har fysikA-prov och matteD-prov när jag kommer tillbaka to school. Å de är inget att slänga i sjön, serrö.

Så,
här ska de pluggas!!

image3262
Japp jag är glad. Vadå, har nån sagt att jag inte skulle gilla att plugga? Buuuuullsheeeaat.

Mary: I Love earth


image3253



Alla från forever 21. Som btw börjat skicka till swe också.


Emmy ;D

JAG VANN! Sprang 400m på 57.87! Sanna var bara två tusendelar bakom mig haha så det var preciiis. Men jag hade persat om jag inte hade försökt springa om tjejen som ledde på insidan. Hon täppte såklart igen luckan och jag fick tvärbromsa och starta om för att sedan gå om henne på utsidan i sista kurvan. Men vann gjorde jag iallafall trots att det var knappt. Men jag tog med mig Sanna upp på prispallen och delade på de 20 chokladkakor som vi fick. Typiskt att det var schweizernöt, jag kan ju inte äta nötter. Men jag får dela med mig till mamma och lillasyster istället!! Nu håller vi tummarna för att formen håller i sig till sm nästa helg. Men egentligen varför skulle den inte göra det? Den borde ju bara bli bättre...

image3261

Mary: HAHAHHA

Sånt här är ju bara så j-vla kul!!! Var får de allt ifrån??

 


Sök på moymoypalaboy
youtube och ni får alla deras videos. Har typ kollat på alla deras videos och en rolig sak är att han till vänster (alltid till vänster) har typ olika frisyrer varje gång. Undra hur många gånger de tar om innan det blir bra... Någons mamma brukar springa runt i bakgrunden också. Hahaha.

Emmy ;D

Godmorgon! Ställde på klockan på 10 men somnade om till nu. Ska strax äta frukost sen har jag lite ärenden att utföra innan det är dags att åka till sätrahallen för att springa 400m. Jag tycker att det är väldigt svårt att ladda om inför den här tävlingen, känner att jag hellre skulle vilja vila idag. Men men den är säkert bra att ha inför sm nästa helg. Ska börja ladda snart! Jag är imponerad av elitidrottarna som kan ladda om inför varje tävlingen, vissa tävlar ju flera gånger i veckan under tävlingsäsongen. Undrar vad som försigår i deras huvuden, kanske är de bara vana vid att tävla ofta och har lärt sig att ladda om. Jag är inte van vid detta så det kommer säkert när jag har börjat vänja mig! Hoppas ni får en trevlig helg. Och dessutom så vill jag önska alla som har sportlov nästa vecka ett härligt lov!!

image3252

Mary: Hör du det jag hör?

När vi var på Bosön (läs: Booze-ön) såg vi plötsligt en annan utmärkande grupp. Wow, vi är inte dom enda, tänkte jag och Mikael. Vi köpte godis och gick lite närmare för att se på spektaklet. Hörde då att de hade speciella ljudeffekter när de utövade sin sport. CHECK IT OUT!


Mary: Schulman på hög nivå

image3248

Calle Schulman: - "...sen riktar du den här mot de som ska bli med på filmen serru brorsan... sen trycker du bara på den här knappen och... VOILA!"

Alex Schulman: - "Knappen?"

Fia ;D

Idag fick jag kliva upp supertidigt för jag hade lovat Jenny att jag skulle vara hundvakt. Jenny skulle ha varit det först, men sen skulle hon på bio med några kompisar så hon frågade mig om jag kunde ställa upp. Snäll som jag är så svarade jag ja!
Upp tidigt och ut med de stora hundarna, ge dem mat, ta valparna till sin hage och ge dem mat. Sen lekte jag lite med dem och nu ligger det och sover och jag äter frukost.
Valparna har blivit superstora och på torsdag är deras stora dag, eller i alla fall för Nova som har några nya ägare som kommer och hämtar henne. Grabbarna har inte hittat någon ny ägare så om någon är intresserad av en supergullig valp så hör gärna av er!
image3251
Mamma Stella

Fia ;D "Tjuvlyssnat"

Igår skjutsade uthyrningsgubben in oss till Orminge C så vi kunde ta en buss därifrån. Han hämtade upp sin son från skolan på vägen...
Konversationen mellan far och son:

F- Hej här kommer taxin, jag ska köra hem dig efter att jag har kört dessa två till centrum.
S- Okej :) Pappa vet du? Jag har fått nya kompisar.
F- Nämen vad roligt, vad heter dom då?
S- ( Rabblar upp några namn) Dom är jättejobbiga för dom jagar mig.
F- Jagar dig?
S- Ja dom är jobbiga och jag får springa runt och gömma mig för dom..
F- Men är du säker på att det är dina vänner?

F- Hade du gympa idag?
S- Ja det hade jag och jag hade gympa hela dagen kan man säga för jag fick aldrig vara ifred för de andra.Jag sprang runt om en galning.

Det var lite pinsam stämning i bilen när lillgrabben var så öppen, pappan tittade bak på oss och log lite generat typ som att lillgrabben skämtade. Stackarn, det lät inte som de där typerna var hans kompisar utan att han var mobbad. Men vilken tur att han såg dem som vänner som jagade honom istället för att ta illa upp!


Fia ;D " Om jag säger såhär"

Igår var stora resdagen!
På morgonen hade vi lite flakproblem för vi kunde inte bestämma oss för vilket flak vi skulle ha. Där satt vi och hade lite ångest innan jag och Fransson beslutade oss för att åka och titta på ett av dem. Vi skulle till slussen och ta en buss mot Orminge, och fyfan vilken resa!! Vi satt på bussen i typ 30min och innan det hade vi åkt massa tåg.. Det var extra jobbigt för vi hade inte ätit någon lunch, så vi var lite småglada :)
Vi hoppade av vid boovägen och sen kollade vi in lastbilen och bestämmde oss för att ta det flaket! Gubben som ansvarade för uthyrningen babblade konstant om hur det hade varit tidigare år, hur mycket lastbilarna hade kört o s v. Men något som var riktigt irriterande var " om jag säger såhär" som han hade med i varenda mening.

"Men om vi säger såhär, det här flaket är större än de andra och om vi säger såhär så tror jag att det här är lagom..."

"Men om vi säger såhär jag låter er åka runt på flaket i tre timmar, men om jag säger såhär så tror jag inte ni vill det för om jag säger såhär så brukar de flesta tröttna efter 1-2 timmar.."

Efter det åkte vi hem igen, så från dörr till dörr tog det 4 timmar! Aaah! Sen skulle jag packa och sätta mig på pendel igen och Fransson skulle sitta på tåget i 2 timmar hem till Gävle..

Nu har vi ett studentflak för 40 pers och det känns riktigt bra! Så se till att planera in den 5 Juni i almenackan för då ska ni få åka flak med löparna och det är en upplevelse!!

image3250

Emmy ;D

Igår sprang jag förtävlingarna på Ge-galan. Persade, kom trea i a-heatet på 2.13.54. Är rätt nöjd med resultatet! Efteråt stannade jag kvar med alla andra och kollade på den riktiga galan, tillbringade totalt sju timmar i globen haha!
Att springa i globen är en härlig känsla, jättehärlig! Detta är nog den roligaste inomhustävlingen, den roligaste utomhus är nog Världsungdomsspelen. Gillar stora tävlingar med mycket folk, då blir jag peppad!!
 

image3247
FOKUS!!!

Mary: Cloverfield

Jag vill se filmen Cloverfield. Här nedanför är trailer för den. Det slutar med att friihetsgudinnans huvud brakar ner på en gata på Manhattan. Häftigt.
  Tydligen gjorde de trailern före filmen. De kallade in alla skådisarna i förtid för att fixa trailern.

Nu vet ni det, va ! =D


Mary: Klädstund.

H&M paketet låg på mitt rum. Fick lust att ta lite kort =)

Om man köpte för x kr, fick man denna outfit för 49:- (i think).

Klänning och tajts i grått, fick man.
Armband har jag dock köpt för sig.

Dagens outfit då, som jag hade på tågresan.
image3243
Randig tröja- Resteröds
Svart kofta- Mexx
Jeans- Acne (fått av Sanna (L))
Halsduk- Fias
Solglasögon- H&M
Örhängen- Julklapp.

I paketet låg även en blommig hängseklänning, toksöt!!
image3244
Mina nya skor fick jag även med. De kommer från Din Sko för 200 spänn. Som hittat, right? ;D


Det sjuka är att det är storlek 37 på dessa skor. 37!! Jag har alltid haft 39-40. Men på de tre senaste skorna jag köpt har det varit 37.37 och 38. Mina fötter har alltså krympt. För alla mina andra skor glappar. haha. Då är de dags för en ny skogaderob, eller hur? =D=D

Over and out!

Mary: love to be singel

Nu sitter jag i mitt kök med laptopisen. Ute öser regnet ner, som vanligt. Katten sitter i fönstret och har precis lagt världens längt bajskorv i sin lilla låda. Helt otroligt, nu ser hon sådär stolt ut som en höna som precis lagt ett ägg. Skillnaden är att hon inte kacklar. ;)

Klockan är typ ett och jag har redan spanat in två grabbs, som glatt spanade tillbaka.
Grabb 1:
Pendeltåget var en kvart försenat i morse. De var packat med folk och jag stod med mina tre väskor och tryckte vid dörren. Hade stora solglasögon på mig för att de var soligt och för att slippa visa mitt sjuka face. Vid Sollentuna klev grabben på, klev och klev, han mer tryckte sig in och ställde sig rakt i mitt synfält. Han hade otroligt cool stil och lyssnade på musik genom lurarna. Tack vare mina solisar märkte han inte att jag bedömde varje liten kant på han. Men han bedömde minst lika mycket alla mina kanter där jag stod och såg helt nyvaken ut.

Grabb 2:
Eftersom pendeln var sen hade jag lite bråttom så jag tog hissen ner till spår 10. Hann i sista sekund på mitt tåg och hittade min plats. Lite längre fram i motsatt håll satt en kille i min ålder. Jag tog direkt upp laptopen och satte på en film. Efter halva filmen kollade jag mig runt och mötte plötsligt hans blick. Efter det satte vi och kollade på varandra lite då och då, när man märkte att den andra kollade kollade man själv bort. Det konstiga var att jag kände igen han, men jag vet inte från vart. Söt var han iaf.

Hur skönt som helst att vara singel, är så trött på förhållande så att jag kan spy. Om de ska satsas på förhållande blir de typ år2010. För singel slår ju allt. =D

image3241


Fia ;D

Ännu mera flakproblem. Jag orkar inte mer! Nu har vi två flak för 40 pers men ena verkar jätteosäker och den andra ska vi åka och kolla på idag. Det ena är dyrare än det andra.. Faan vad jobbigt det är att fixa flak!!

image3240

Fia ;D

GÅRDAGEN I BILDER
image3228
image3229
image3230
image3231
image3232
image3233
image3234image3235
image3236image3237
image3238
image3239
EMMYS LOPP!

NU TOG BATTERIERNA SLUT SÅ JAG LÄGGER IN FLER BILDER IKVÄLL :)

Fia ;D

Följde precis min lillesyrra, som sov på löp inatt, till tåget.. På vägen tillbaka tog jag en metro och en city. Jag bläddrade lite snabbt igenom tidningarna medans jag gick och vet ni vad jag fick syn på. Det var det töntigaste jag sett på länge: En tävling mellan Kenza och Blondinbella, vem som var bäst! FYFAN vad jag skrattade :) Men hur mycket jag än stör mig på dem så kunde jag inte låta bli att läsa om tävlingen.
image3226
image3227
Haha sen kommer någon som kallar sig för expert som försöker analysera och tolka. OMG!

Mary !! GE-galan

Emmy och Sanna sprang fenomenalt idag på förtävlingarna på GE-galan.800m Emmy kom ner på 2.13,54 som är pers!! Sanna då (!), 2.12,83. Det är också pers, så de skriker om det. Hur grymt som helt. Vilka tjejer va?! =D

Synd att de inte fanns 800 m på JSM, då skulle dom krossat de andra!!!

(jo ja, utom S.Öberg som var nere -somvanligt- och nosade på 2.06,37. Sjukt bra.)

(Kallur sprang nyss. GUD. Makalös tjej. Hoppas formen håller till OS bara.)

image3225
Mina söta tvillingar. (L)

Mary: utan att bli sjuk

Hej,
jag heter Mary
jag är aldrig sjuk
aldrig!
jag utsätter min kropp och phsyke för miljoner chanser att bli sjuk
tror du att de nappar?
nepp
jag kan vara uppe till halv två fem nätter i rad
(och gå upp sju)
utan att bli sjuk
jag kan tappa tjugo gurkskivor på golvet
(och sedan äta upp dem)
utan att bli sjuk
jag kan andas en sjuklings luft
(i en hel natt)
utan att bli sjuk
jag kan bada i kalla hav, jag kan glömma jackan, jag kan äta snor, jag kan dricka ur allas vattenflaskor, jag kan äta gammal yogurt, jag kan glömma att tvätta händerna,
utan att bli sjuk

nu då? vad tror du jag är nu då?
sjuk såklart

åh, de suger. det suger verkligen.

image3224
du å ja, strepiss





Imån åker jag hem. Hem hem hem. GÖTEBORG GÖR MIG FRISK!

Tack för ditt köp.

Visste du att en tågresa mellan två storstäder kan släppa ut mindre koldioxid än en omgång med motorgräsklipparen i trädgården? Att resa med SJ är att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Trevlig resa!

Tack själv, SJ.


Mary ;D

Är sjuk nu, men då söndag, då är jag frisk. Japp, på söndag är jag frisk. Over and out.

image3223

Ps.
Alla som knackade på mitt rum igår (var 3 pers).
Jossan (ville låna datorn)
Oliver (ville låna honung)
Fia (ville kolla vad jag gjorde, för att hon hade inget att göra.)

Fia ;D

Igår höll jag, S och F på och fixade med flaket. Vi hade tre flak att välja mellan, vi hade två erbjudanden om 20 pers flak och ett för 40 pers flak. Vi valde till slut att ta ett flak för 20 pers eftersom det för 40 pers var superdyrt!
Känns lite tråkigt med en fjuttigt 20 flak men samtidigt så har vi inte pengarna för det större flaket. Vi var verkligen ute sent med flakfixandet, så vi får väll nöja oss med det vi får för de pengarna som vi har att röra oss med...
Tråkigt men sant! Bättre med ett flak än inget alls ;)
Så det kommer vara vi treor som står på flaket plus 10 pers till, jag vill ju ha med så många på flaket men de kommer få stå och titta på medan vi åker flaket. FYFAN vad tråkigt!!

Nu kom jag och tjejerna på bästa idéen:
Vi låter tvåorna åka med ett tag sen får de hoppa av och då hämtar vi upp nästa gäng som vill åka med! Klockrent!?

image3222



 


Fia ;D

Godmorgon! Blogg.se strulade igår så det gick inte att komma in, där har ni svaret till varför vi var så dåliga på att uppdatera..

Nu har jag precis kommit upp från frukosten och gissa vilken låt som spelades när jag kom in i matsalen. "Kebabpizza-slivovitza" Eller hur det sista nu stavas, och tror ni inte låten satte sig på hjärnan eller? Nu spelas den i Fias huvud om och om igen. Lite irriterande, JA!

En annan låt som fastande häromdagen var låten från tv serien Joel Bitar...
Det var en kille som sjöng på den i datasalen i måndags och sedan stod både jag, E och T och sjöng på den. Det är en riktig tjatlåt som fastnar.. Varsegoda nu får ni en gratislåt som räcker hela dagen! Om ni inte hittar någon annan låt som fastnar förstås ;)


Fia ;D " Msn-snack"

Igår skrev en gammal bekant till mig på msn. Jag lärde känna honom genom en kompis och vi snackade lite på msn för ett tag sen, men igår skrev han igen.
Hej, hej, allt bra, vanligt msn snack till en början. Men sen när han frågade vad jag gjorde och jag svarade och frågade självdå? Så skrev han du vill inte veta..
Jag- Nähe
Han- Det är lite pinsamt
Jag- Okej
Han- Jag vill egentligen inte berätta det
Jag- Du behöver inte berätta
Han- Jo men det kan jag göra, fast det kommer vara pinsamt nästa gång vi ses.
Jag- Haha okej?
Han- Jag är ensam hemma
Jag- Jaha vad har det med saken att göra haha :)
Han- Vad brukar man göra när man är ensam hemma.. Du vill inte hjälpa mig? ;)

Jag blir så trött på människor som håller på sådär... Förut när jag var medlem på lunar så var det jättemånga som addade mig när jag skrev på klotterplanket, om ni vet vad det är. Man skriver kanske hej hej vad händer eller jaa vad som helst så kan alla medlemmar se det. Och det första personerna  som addade en på msn skrev när man accepterade kontakten var något i stilen. Hej jag är kåt, Vad fin du är skicka lite bilder, har du pojkvän, vill du ha webb, vad har du på dig blablabla...


Emmy ;D "Carolina Gynnings nya låt!!!"

DAGENS LÅT!
Carolina Gynning "allting som jag tar på blir till guld"



Den är faktiskt väldigt bra! Går på replay i Fiemmas korridor!

Fia ;D

GÖR RESANDET LITE ROLIGARE!
Du går mellan pendel och tunnelbanan, det är mycket folk och du är stressad. Men tänk hur många puddingar det är som du missar när du bara går i din egna värld. Öppna upp ögonen och se dig omkring ;)

Du åker i rulltrappan, nu måste du välja en person, som åker i motsatt riktning, som du kan tänka dig att ha sex med. Du får bara välja en person och du kan ju välja att fega och ta första bästa, men täänk om det kommer en ännu snyggare, då har du redan gjort ditt val!
Så det gäller att våga lite, för tänk om det kommer en pudding lite längre upp, eller så kommer det bara flummiga personer som du måste välja en av. Det är regeln, man måste välja en av alla killarna som åker i rulltrappan, du väljer själv vem men du måste ha valt någon innan du kliver av!

Du har precis missat tåget och tvingas sitta på T centralen och vänta på nästa tåg. Tråkig! Gör samma sak fast med alla folkmassor som kommer från de ankomna tågen. Du har hela folkmängden på dig att välja en pudding som du kan tänka dig att ha sex med. Idag råkade jag vänta alldeles för länge på min drömprins så det fick bli en medelålders man. Haha lite roligt ändå ;)

Idag när vi var på väg till studiebesöket larvade vi oss med dessa löjliga lekar. Man får vara barnslig ibland och idag var det riktigt roligt att larva sig!

Hanna fegade alltid och tog första bästa, jag var lite modigare, medan Amanda och Emmy var lite mittimellan.

Gud vad vi tjejer kan hitta på roliga grejer ibland!

image3221

Emmy ;D

Vad har jag gjort? Varit i skolan från 8-16.00 därefter direkt från skolan till en föreläsning som höll på från 17.00-19.15, därefter tåget hem, byta om, träna styrka och nu har jag precis ätit middag och ska snart hoppa in i en dusch! Shit vad dagarna går fort, förstår INTE hur jag ska hinna med allting när jag blir äldre! Tiden räcker ALDRIG till!

Vad gör jag? Jag väntar just nu på ett väldigt viktigt samtal, är lite smånervös för man vet aldrig hur det blir!!!

Mary: Dagens Outfit..

... som jag tänkte lägga in i morse. Men varför ser jag så plågad ut? Jo, just de. Det är en av mina "miner". Jag brukar ju inte se så normal ut på kort. Just enjoy!

image3220

Klänning (under kjolen): H&M
Kjol: Sannas gaderob
Glitter tajts: H&M
Halsband: Marknad i gbg
Diadem: Loppis utanför Löp
Örhängen: H&M

Yes, i´m a h&m nörd. Men, vem är inte det ? ;)

Mary: Allt om E-tuna

Sanna och jag hade ju speed-utflykt till Eskilstuna. Tog lite bilder åt er trogna löpar-bloggläsar (ja, självklart er andra också) om hur JSM banorna verkligen är där. Har ni koll på läget? Om vi har? De kan ni upp och sätta er på !!

En otrolig fors mötte oss påväg till hallen. Ser ni vilket kraft vattnet har, helt j-vla otroligt. Sanna var dock mer intresserad av kameran. ;)

image3207

Sanna och jag tränar på hur det känns att kliva upp på denna orginella prispall. Prispallen känns lite sådär "wannabe-Ullevi" typ.



Om vi nu kommer till själva banan i Eskilstuna, är den något svårare att visa. Kan iaf börja med att säga att bana 1 är inte 200 m så när man tävlar gäller bana 2. Förstår ni då hur trångt det kan bli i fulla heat?

image3210

Det är liksom så att kurvorna är sjukt långa. Ja, hela banan blir nästan som en rund ring. De små raka sträckorna som finns är knappt, hm, låt oss säga 30 m. Här nedan ser ni första kurvan. Jämför med där ni brukar träna, typ Sätra, ser ni då hur lång kurvan är här?

image3211

Sanna försöker, med sin skarpa syn, luska ut om det verkligen är omklädningsrummet för tjejer..


Många duschar för svettiga tjejer.



Mystiska fotspår från en sexig tjej..


..kanske Mary..


..kanske duvan (NOT!)..


..eller helt enkelt Sanna! ;)


Det var allt från
image3219


OVER AND OUT!

GRATTIS FRASSE!! =D

Idag fyller vår favorit Kristoffer Fransson hela 19 långa år, STORT GRATTIS! =D

image3206

Mary: I´m back!

Sådär ja,
dagutflykten till E-tuna är utförd. Sanna och jag passade på att köra 300:metare där i 1500m fart. Och det kändes fint. Men banorna är sjukt knäppa. Det är som en rund ring. Vi har tagit massa kort som jag ska fixa in lite senare idag. Nu gäller storstädning av rummet. Skulle egenligen gjort det redan i fredags, men då blev mina planer ändrade. Jaja, dags att ta fingret ur röven. =D


the prick is E-tuna

Fia ;D

Idag vaknade jag ovanligt tidigt och eftersom jag hade hört att Blondinbella och några andra bloggare skulle vara med i nyhetsmorgon så satte jag mig och tittade. De var tre tjejer, jag kände bara igen två av dem. Jag trodde att det skulle vara lite intressant eftersom det handlade om bloggar, men det var bara såå pinsamt att titta på. Tjejerna pratade i munnen på varandra, blondinbella snackade konstant och hela tiden var hon tvungen att nämna " ja jag vill ju hjälpa andra bloggare" blablabla. Progamledaren avbröt henne nästan hela tiden! Nej det var en onödig kvart! Men lite roligt var det faktiskt ;) Bloggnörd som jag är!

image3204


Mary: Utflykt

Imorgon blir det utflykt. Jag och Sanna ska ta tåget till Eskilstuna. Där ska vi kolla in banorna, träna, ta en massa kort och ha en helt vanlig flummig dag. Tyvär kommer vi missa blondinbellas framträdande i Nyhetsmorgon, 10.15.Oh, my favorit! NOT.

Jaja, vem vann melodifestivalen idag btw? =S
  


Emmy ;D

Tävlingen på Bosön gick väldigt bra. Jag sprang 800m på 2.13.90 vilket är ett nytt pers!!! Blev dock inte så glad över att tiden var manuell men men inte så mycket att göra åt det. Ska se till att springa snabbt i globen på torsdag och få en bra eltid haha!! Nu ska jag kolla på film och äta glass med krossad choklad, MUMS!!!! Hoppas ni får en trevlig lördagskväll!
image3203
Såhär glad var jag efter mitt lopp idag!!!

Mary Booze-ön

Egentligen skulle jag live-bloggat från tävlingen på Bosön idag. Jag hade med mig datorn och Sannas trådlösa. Men när de väl kom till kritan han jag inte blogga utan tog en herrans massa kort istället. Här är ett litet smakprov =D

image3197
image3198
image3199image3200
image3201
image3202
image3203
image3204


Mary - brum brum

Ringde Ola för att höra om det fanns plats i hans bil. Precis när vi skulle börja räkna vilka som redan hade plats i bilen bröts samtalet och jag ringde då upp igen;

- RING!
Ola: - Leksands ishall.
Mary: - hej igen Ola.
Ola: - Kan du spela hockey?
Mary: - Vah?
Ola: - Kan du spela hockey?
Mary: - Nae. Men har du räknat klart nu?

Slutsats;
Ibland förstår man inte riktigt Olas humor.
Och jag får förhoppningsvis plats i bilen.

Mary

Har precis beställt nya linser på Leeenswaay (-linser med expressfart) och ett flyg ner till Malmö Maaalmö aviaaation. (Tänk reklmasångerna. haha). Ska tävla i Malmö nästa helg och tänker inte vara miljövänlig och åka 7 timmars tåg dit ner. höhö.
  Jag vet inte om Ola har plats i sin bil ut till Booze-ön för annars tänker jag inte knata mit ändå dit ut. Ska inte tävla utan bara kolla på tävlingarna isf.

Jaja, i´ll be back.

image3196
löp i sitt lilla nötskal

Fia ;D

Nu har jag kollat lite resor på SL och Emmy har lyckats få tag på skjuts till Bosön.
Vi ska tävla idag, eller jag ska vara hare i 400-500m och Emmy ska springa 800m. Det ska bli roligt och försöka dra på lite snabbare tider än förra helgen. Innan det ska jag ner på stan och kika lite. Ska ta bussen snart.. Ha en bra dag allihopa! PUSS

image3195


Fia ;D

Jag hittade även lite bilder från matlagningskursen i Klasro på Franssons dator. Vi fick tillaga en festmåltid :)

image3185
image3186
image3187
image3188
image3189
image3190
image3191
image3192
image3193
image3194


Fia ;D

I torsdags satt vi några stycken på Franssons rum och tittade på lite bilder och snackade om Portugal. Alla ser verkligen fram emot träningslägret och vi håller tummarna på att vi kommer få lika fint väder iår! Det finns så mkt att skriva om hur roligt det är där och minnen, men jag tänker lägga ut lite bilder istället.
En bild säger mer än tusen ord ;)
image3177
image3178
image3180
image3181
image3182
image3183

Fia ;D

Idag åkte Matte till Thailand. Gud vad avundsjuk jag är..
Jag vill också till värmen!


Ha det underbart nu vännen. Sola lite åt oss här hemma i snöovädret också!
image3184


Fia ;D

Idag kom repotaget med i LT!

Intervjun handlar om hur det är att vara tvilling
image3173
image3174
image3175
image3176
Jag tycker inte att bilden blev så bra. Emmy är jättesöt men jag ser lite halvrolig ut!


Mary ;D

Skol-veckan är slut och helgen står för dörren. Vad har hunnit med denna vecka då?

- Sovit över hemma hos Sanna med en massa gossip-tittande.
- Vart på matrådsmöte, löpar if styrelsemöte och löpargymnasiemöte.
- Överkonsumerat gelehjärtan från alla hjärtans dag.
- Kollat på film med Mia-darling.
- Trampat på snö.
- Tagit farväl av Klasse och Matte-patte som jag inte kommer se på två veckor.
- Käkat pizza
- Käkat kebab.
- Käkat chips.
-Käkat godis.
- Grattat Frassie på den stora dagen, i förskott.

- Åkt buss med irriterade icke-löpare.

- Haft en rosett i håret

- Fått beröm för mina bä-bäms som alltid ökar i volym veckan innan lingonveckan.

- Köpt en randigtröja

- Vart uppe ända till halv två för att snacka skit.

- Vart uppe till halv ett för att rädda X från läskiga cyklister

- Kollat på den nya Lost säsongen

- Kollat på Anastasia filmen

- Haft kinesprov

- Bowlat

- Spelat innebandy

- Sprungit herrjössanens mycket


Och såklart en hel del mer. =)

Nu ska vi snart till Ica Maxi!


Fia ;D

Imorse hade vi samling och då gick igenom massa punkter som handlade om internatet och matfrågan. Vi hade tidigare haft ett möte och idag skulle vi kolla igenom vad vi kom fram till på förra mötet och välja ut det vi såg som viktigast. Det kunde handla om allt från att stänga dörrarna tyst efter sig på kvällarna till att diska efter sig. Egentligen är det självklart att man diskar efter sig och visar respekt när andra försöker sova. Men det är ett annorlunda läge när vi är 30 ungodmar bor ihop och därför är det viktigast att vi samlas och kommer överrens om hur vi skall ha det! Vi kom väll fram till några bra grejer idag men det är svårt för alla tycker så olika!

Det är bra på internatet men det kan alltid bli bättre! Men det är nog många som håller med mig när jag skriver att det vore skönt att slippa allt skrikande och tjoande hela dygnet! Igår runt halv elva fick några busungar för sig att ha vattenkrig på våning 2 så att det hördes upp till trean... Visst är det roligt att folk har roligt men de kan väll tänka på alla runtomkring. Vi kanske inte tycker om att höra på skrik och dörrar som smäller! Bara ett exempel, jag kan också låta ibland! Det gäller att alla skärper sig så kommer vi få en bättre vardag här på löp!

image3157
Surkärringen* och favoritmajzan

Fia ;D

Har precis städat rummet och nu väntar jag på Emmy. Medan jag väntar lyssnar jag på den här underbart sköna låten. Jag ha satt på maxvolymen och sjunger med eftersom det inte är så många som har kommit hem från skolan ännu... " Spela musik på en normal nivå" Jaa men nu är det faktiskt ingen här!


Fia ;D

Gud vad mysigt med en studentlägenhet som har sovloft! Jag vill!

image3172

Fia ;D

Idag när jag var på stan gick verkligen alla omkring med en bukett i handen! Tågchauffören önskade passagerarna en trevliga alla hjärtans dag! Folk har varit allmänt trevligare!

Alla hjärtans dag behövs mer än en gång om året!

Såå jävla klockren!

Mary ;D

Idag visade sig den underbara solen. Helt otroligt, länge sen man sprang intervaller i solsken (och motvind). Alla hjärtans dag är det ju också och Elevrådet delade ut gelehjärtan. Eftersom jag är bundis med styrelsen tjuvade jag med mig x antal från elevrådsrummet. Det käkade jag hela matten, mums mums mums.

Nya planer smyger runt fiemma-bloggen. Vi har några fiffiga ideér vi nog ska börja med. åhå ;D


Fiemma ;D

GRATTIS PÅ ALLA HJÄRTANS DAG!!!
image3171

Fiemma ;D GRATTIS PÅ ETTÅRSDAGEN!!!!!

Ettårsdagen har firats med fika och dessutom så har vi sjungit för bloggen!!!

Fia ;D

Haha världens töntigaste video men den bjuder vi på ;)



Ååh jag är så nyfiken på hur det har gått för Maria!
Hon åkte till Italien i söndags och hon skulle hlra av sig så att vi visste att hon hade kommit fram och så :) Men det har hon totalt glömt bort. Hihi! Hon har säkert massa annat att tänka på och vi håller tummarna för att det går bra!

Fiemma ;D " Hipp hipp hurra!"

image1535
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!

Fia ;D

image2605
FYFAN VAD COOLT!  NU HAR VI HAFT BLOGGEN I ETT ÅR!!


Mary !!

ohoj,
träningen är avklarad och halva tisdagen har slutat. I bilen hem överröstaste Lilliss ( Lilliss betyder Lilla Liss) alla med sin heja-ljud. Mitt konversation med Legernes slutade i skrika-i-örat. Vad hejade då Lillis på? Jo, skidskytte VM. Världens mest boring sport (efter löpning). NOT!
   Idag är det ingen mentala guiden, Stephan (vår mattelärare) dyker inte heller upp och Löpet är ganska tomt. Hm, vad ska då hittas på? Tänkte plugga järnet nån timme framåt så att man kan softa framför nån uttjatad film lite senare på kvällen. Men helst av allt ska ett besök på Maxi hinnas med, för jag är sjukt sugen på godis. SJUKT SUGEN! Chips skulle inte heller sitta fel men just nu toppar godis listan. YEAH!

image3170
Ser klockan glad ut eller? Njaaee..

Fia ;D " Samlag innan sex"

"Kvinnorna fick inte ha samlag innan sex"  Det visste ni inte va ;)

Idag hade vi skönaste svenska redovisningen, ingen kunde snacka och allt blev bara så knasigt! Carro skulle berätta om kvinnorna och att de inte fick ha sex före äktenskapet men det blev lite fel! Hela klassen inklusive läraren började skratta, och först då förstod hon att hon sagt fel och tog om meningen. Haha det är inte lätt!

image3169

Mary- tänkte bara att du ville veta!

På reklam för klockor är den ställd på tio över tio, för då ser klockan glad ut och då vill folk köpa klockan

Emmy ;D

Fan vad irriterande! Fiemma satt på tåget 19.00 från södertälje. Väl framme vid centralen så stannar tåget helt plötsligt. Tydligen så hade ett arlanda express tåg rivit ner en elledning så tåget hade ingen ström. Så där satt vi och väntade i över en halvtimme. Det hela slutade med att vi fick hoppa av i karlberg, gå till st.eriksplan (väl där så fungerade inte rulltrappan så vi fick släpa våra väskor ner för trappan), vi fick byta tunnelbanalinje och jag skämtar inte när vi skulle ner för trappan så fungerade inte den rulltrappan heller!!! Vi allihopa var så himla irriterade och trötta av allt bärande på tunga väskor. Väl i kista så fick vi ta bussen till sollentuna centrum och där hämtade Tobbe oss han är så supersnäll som kom och hämtade oss! Så väl tillbaka på löpet halv tio så gick jag ner och tränade styrka.
Såhär kul hade vi det på tåget!


Mary; blondinbella babe.


Fia ;D " Vilken tjej"

image3168
Gud vad grymt! Igår slog Susanna Kallur ett 18 år gammalt världsrekord. Susanna är bäst i världen på 60m häck! Jag fick rysningar när jag kollade på Sportspegeln som visade ett sammandrag av hennes tidigare framgångar! Den tjejen är riktigt grym och jag hoppas att det kommer fortsätta gå bra för henne!

Fia ;D "Facebook"

FACEBOOK!
Hur många av er som läser det här inlägget har facebook? 

Idag har nästan varenda människa som man frågor på stan facebook. Det har blivit ett måste, ett behov. Ett behov av att hålla koll på vad alla har för sig. Personligen tycker jag att det är jätteroligt att snoka runt och läsa vad folk skriver om och kolla runt på andras bilder. Det finns många som har sagt : jag ska aldrig skaffa facebook, men sen slutar det alltid med att de skaffar ett konto ändå. De kanske inte vill vara utanför facebook gemenskapen?

För ett tag sen skrevs det i tidningarna om att allt man lägger upp och skriver sparas. De varnade människorna och sa åt dem att tänka på det innan de lägger ut allt för personliga saker och bilder.

Idag skriver aftonbladet om facebook igen. Den här gången skriver de om att det är svårt att lämna facebook. Det går inte att radera kontot så lätt.

Facebook hit, facebook dit! Alltid står det något nytt om hemsidan. Jag har tröttnat på facebook!

Ibörjan var det jätteroligt, man blev kompis med så många som möjligt och tittade runt på bilder. Nu är det ganska tråkigt, jag går bara in då och då för att kolla lite. Vad tycker ni om facebook?

image3167

Mary - kan lugnt säga att; världen var inte roligare förr.

image3165image3166image3164

Mary - Morgonstund har guld i mun ;D

Fia och Sanna ligger och sover. Jag är ingen sjusovare som kan sova framåt elva. Nej, det kan ta en hel sommar tills jag har vant mig att vakna vid den tiden. Segt va?

Igår kollade vi på en massa gossip så nu ligger jag några veckor före det som sänds på tv.
Wow, vad bra det är.

Måste bara sända en avundsjuk hälsning till alla i Göteborg som just idag börjar sitt sportlov. Fy fan för er. Sen vill jag även sända några avundsjuka hälsningar till några kompisar som just nu festar järnet  hrm åker skidor i Alperna. Kom å ta mig ifrån regniga Sverige.

Pöss

image3163
sjusovare. =D


Mary - WHATCH OUT!

4.34.49

= Årsbästa och andra bäst i sverige av de kvinnliga könet. Inte illa pinkat va? ;D

Andra som sprang bra i helgen, från LÖPIS då, vem bryr sig om outsiderserna? Inte jag iaf. 

KLASSIE:
Kom äntligen under den magiska 2 min gränsen på 800 m. Förra perset låg ju på 2.00.01. Skrattretande va?

MATTE-PATTE:
Persade på 1500 meter ner till 4.03. Snart paserar även han en magisk gräns.

EMMSAN:
Fixade årsbästa på 200 m med 26.40. Toppformen närmar sig snabbt.

THOMMIS:
Knatade sig ner till 52.58 på 400 m. Grymt! (Som såklart Klas också knatade sig förbi på samma tävling.)

FISEN:
Som drog mitt 1500 meters lopp fenomenalt. Urskönt med en hare, ni anar inte ;)

Det börjar närma sig JSM och SM dudes. Löpet kommer krossa. Whatch out! 

Ni vet att ni älskar mig,
xoxo MaryPäry.

image3162
hööhöhö, hohooh, hahaha, hihihi.

Emmy ;D

Björn Gustafsson är sjukt rolig!!!!

FIEMMA

IDAG ÅKER VÅR ALLAS MAJZAN TILL ITALIEN! LYCKA TILL VI KOMMER SAKNA DIG MASSOR!!!!



// Fiemma

Mary - this is today

DAGENS BILD!
image3148
Linda håller en valp,
Japp, en valp är en vovsing! =D

Mary - putti snutti putti

Lördagen började såhär;

image3144

Sen vill jag bara med tre bilder berätta hur mycket vi (fiemma) gillar dessa söta tre valpar som just nu finns hemma hos Fi&Em. SJUKT SÖTA!

image3145
image3146
image3147

Fia håller Dusty
Emmy håller Sigge
Mary håller Nova


Fia ;D

Igår när jag körde styrka kom Patrik ner och frågade om jag ville vara hare i helgens 1500meters lopp. Jag sade först nej eftersom jag tänkte på förra gången jag drog, när jag drog för fort, och sen för att jag har lite känningar här och där. Sen går jag upp till Richard för att lämna stereonyckeln så har han största smilet och jag visste då att Patrik hade varit  där och frågat honom. Jag lyckas bli övertalad och imorgon ska jag dra i 800m på kvinnornas 1500meters lopp. Mary är jättenervös för hon tror att jag kommer att dra för fort. Hur kul är det att höra?

Jag sa också det till Richard; att jag inte kommer klara av att hålla tilderna, men han sa du springer ju med klocka! Jag kommer säkert bli superstressad och springa för fort. ååh lite panik! Hur ska jag klara av att springa på rätt tider? Måste verkligen klara av det så att det inte blir superpinsamt som det blev förra gången. En hare ska ju faktiskt hålla tiderna!

image3129

Fia ;D

JAG SJUNGER JÄMT!
Fotografen gick för ett tag sen, bilderna han tog blev ganska bra faktiskt. Vi satt i min säng med min löpvägg som bakgrund. Jag satt i en av mina fåtöljer. Emmy satt i sin säng. Sen tog han kort på min löpvägg från olika vinklar, zoomade in medaljer och foton. Sen på den gemensamma kortet satt vi i sängen men sen fick han syn på ett kort från när vi var små. Då låg vi ner med huvudena mot varandra och han tyckte att vi skulle lägga oss precis likadant som vi låg på det kortet,  och dom korten blev asflummiga.  Korten var till LT intervjun som kommer publiceras på fredag. YEAH!

När Emmy och jag satt i sängen och log lite fake sådär, skrattade lite, började jag rätt som det var bara  att sjunga på en refräng. Emmy bara "men Fiaaa" haha :) Tänkte inte alls på att jag satt framför kameran och att han ville ta kort så det var bara att sluta sjunga och börja le igen!

Nu ska de andra ut och springa lite sen ska vi sjunga Sing Star. Runt fem kommer Linda och Lenis hit och de ska titta på valparna och sen ska vi käka lite food!
189563-3124
OOOPS!

Mary - skönhetskväll! =D

Sitter i EmåFi:s vardagsrum och bloggar. Snart kommer fotografen och ska ta kort på twinsen (för en tidning). Sen ska jag och Emmy ut och röra lite på oss, för imorgon är det tävling i Sätra. Och gissa vad? Fia ska vara hare till 1500 meters loppet. Gud, jag blir supernervös bara jag hör ordet hare. 

IGÅR,
var vi ju hemma hos MIa, Stina och Hanna var också där. Efter att vi hade ätit middag kom det en tjej som hette Jenny som är utbildad skönhetspedagog. Hon berättade om en massa krämer och produkter som vi fick testa. Eftersom vi frågade så mycket dumma frågor och för att det var en hel del test-saker tog det sin lilla tid (4 timmar typ). Mem det var sjukt interessant och vi lärde nog oss alla en hel del. Allt var från MARY-KEY (obs! Mary, hehe) och det är superbra grejer. Visst, såklart har de ju sitt pris men kvaliteten kan ju ingen klaga på.
  Jag har inte bestämt mig om jag ska köpa något än, men jag vann en tävling och fick då ett läppbalsam. Jag tror jag ska köpa en ögonremover som hade silikon i sig. Den var otroligt skön när jag testade den och då slipper jag se ut som en panda när jag går och lägger mig. haha

Någon där ute som hört nått om Mary-key? Nått tips?

image3128
Jag och den sommarens bästa vän, dino, på en parkbänk i väntan på en buss. =)


Mary - denna helgen blir speciell.

Vadå speciell?
  JO,
INGEN kommer att vara på löpet. INGEN (kanske Kustis iof). Men annars kommer det att stå helt tomt. Alla 32 ungdomar har åkt iväg någonstans eller är påväg att åka. Det brukar ju alltid vara någon som ska stanna på Löpet. Ganska sjukt va ? ;D

Nu ska jag, Fia och Emmy till Mia på skönhetskväll, typ. Flum flum. Sen ska jag följa med twinsen hem och kolla på vovsen. Yeah!! Har inte vart hemma hos dem sen i somras. ujuj.

image3127
yes i dooo =D


Emmy ;D

I tisdags var det ju fettisdagen och då måste ju alla äta semlor, vilket vi självklart gjorde! Jag brukar inte tycka om mandelmassan så iår så åt vi med blåbärssylt och det var MYCKET GODARE!

image3118


Emmy ;D

Igår var en sådan där rolig dag som jag verkligen skulle vilja göra om fler gånger. Jag hade inget plugg utan kunde passa på att ta igen de sociala timmar jag har missat de senaste veckorna pga av allt plugg! Jag lyssnade på lp-skivor med david, målade, snackade med massa, träffade Linda och sen kom Maria hit och sov över. Det kändes konstigt att säga hejdå till Majzan, vi kommer ju inte ses på ett par månader för hon ska ju till Italien och vara au-pauir! Kommer sakna henne!

Här kommer lite bilder från igår när jag, David, Johanna och Petra målade med vattenfärg :)



Här kommer två av mina mästerverk... vad tycks?
image3115
image3116

Mary - Kontaktannons.

Hej,
jag är en pigg och glad kundvagn i mina bästa år. Jag söker en partner att åka runt på upptäcksfärd i Ica Maxi. Mitt största intresse är att upptäcka alla glömda gångar eller att åka rally i de stora trafiklederna. Något jag starkt ogillar är Coop Forum för att blått skär sig i mina kundvagnsögon.
  Tror du att vi kan passa ihop? Vill du dela lås med mig?

Hör av dig till Löpargymnasiet.

image3090
En bild från en av mina depperioder.
ps. I love to shake my as.


Mary - träning onsdag.


Sanna, Jag och Jonas fastnade på bild. =)

image3108
image3109

höhö


Mary- Vad det är som får oss att skippa sovmorgonen.

Nu klassas vi löpare inte bara som hurtiga utan också som de som klagar. Därför ska jag då passa på att utnyttja det påhoppet och klaga litegranna. höhö

Sovmorgon och eftermiddagstupplur kan man numera glömma. Det gällar att utnyttja sovtimmarna på natten maximalt om man vill skrapa ihop många sovtimmar. Iaf de som står skrivna på denna bild (tjuvad av Mikael). Fiemma bor där uppe till vänster. För just nu bygger två byggarbetare om taket över matsalen. Plågsamma entoniga ljud hörs från hammare och borrar.
image125

Tog lite bilder på dem för att ni ska haja vår sorgliga situation.

image3104
image3105
image3106

image3107

=)


Den sommarn..

.. var regnig. Men en av de få soliga dagarna gjorde jag en "allt-du-kan-använda-din-sjal-till", men Lollo som fotgraf. Här är resultatet. =D

TURBAN
otroligt hett sommaren 07, känns dock inte som något att hänga i granen just nu.
image3098
FILT
då vinden plötsligt sveper förbi kan det vara skönt att vira in sig.
image3099

HUVUDKUDDE
när man ska spana in alla snyggingar eller läsa en bra bok
 image3100

PICKNICKFILT
passar perfekt då gräset är alldeles för stickigt.
image3101

BÄRGREJ
om man har mycket kläder att bära på passar sjalen utmärkt att slänga lite galant över axeln.
image3102

SKYDD VID OMBYTEN
perfekt om du får känslan att alla kollar in dig på stranden (hallå, vem får inte den?), släng då sjalen runt dig.
image3103

Ut och använd eran sjal nu !

Mary - HIHIHAHHOOHO



image3096

Jag dööör,
det här var det roligaste på länge. Nästan lika rolig som viskleken vi brukar köra på middagarna.


Mary - NEWS

LÖPNYTT (SECRET):

- Lite tårar kom fram imorse pga att en av fiemma har pms-vecka. Eller är anledningen någon helt annan? Kanske klassas någon som pucko eller har dåligt självförtroende. En sak är iaf säker, fiemma står imot alla stormar.
- Kankse börjar kärlek spira på Löpet igen, rykten smyger runt.
- M och S sitter fasklistrade framför datorerna på kvällarna och håller för öronen. Lost epedemin är här.
- Periodsbytet börjar närma sig och några har smått panik
- X och Y smyger ute om kvällarna och tätt bakom dem smyger två helt vanliga människor (ickelöpare). Vilka?
- Skolparty nästa onsdag. Planer och förväntningar lagras upp.

Ta er i kragen och håll i hatten. Löpet har mer hemligheter än många anar. =D


 


Fia ;D

Igår kväll flummade vi lite och här kommer Sannas video ;)


Fia ;D

Usch jag mår illa när jag tänker på semlor!
Matte cyklade till affären för att köpa bullar och grädde och blåbärssylt så att vi kunde göra goda semlor med blåbär. Jag brukar ha mandelmassa i men blåbärssylt var godare :)
Sen gjorde vi ordning dom med massa grädde och massa blåbär och det blev lite för mycket!
Det räcker nästan med en tugga för man blir så mätt av grädden... Oj oj!
A & M la sina semlor i varm mjölk och åt sedan med sked. De sa att det var så man skulle äta semlan men vi andra hade aldrig sett eller hört att man skulle äta dem så. Lite roligt, där lärde vi oss något nytt!
Har ni ätit semlor idag?
image3095

Emmy ;D

Här kommer ett exempel på världens löjligaste löpartjaffs! Idag när vi tränade i sätrahallen så sprang vi 20 st 150m på bana två. Jag vill alltid köra innerst och brukar då ha en tendens att springa på linjen till bana ett och ibland lite på bana ett efterstom jag inte gillar att få vackra spikskorsränder på mina smalben.  Idag störde sig Mary otroligt mycket på det, hon tyckte att det var orättvist att jag fick springa mycket kortare än alla andra (max en meter) och det störde henne att jag fick springa i den bästa kurvan. Så ett antal gånger, även under loppen så sa hon åt mig att springa upp på bana två. Sen när vi kom hem så frågade jag henne varför hon störde sig på det då sa hon återigen att jag fick springa kortare, men jag förstår inte varför hon inte bara sa åt mig att springa på utsidan när vi väl sprang.  Jag blev irriterad över att hon störde sig på småsaker och hon blev irriterad över att jag hade sprungit på linjen och inte kunde fatta att hon blev iriterad över det. Aja det hela slutade med att jag stängde dörren till mitt rum och att hon smällde igen sin. Haha vårat första tjaffs och så handlar det om löpning haha! Riktigt skrattretande! Men Mary förlåt jag ska tänka på att inte springa på linjen när jag springer med dig! Sorry!

image2033
Mary you know that you are the greatest <3

Fia ;D

Idag har jag varit ledig från skolan eftersom det var Z-fm. Det var riktigt skönt!
Jag fick massa saker gjorda och ikväll ska Carro komma hit så ska vi fixa våran svenska redovisning. Innan det ska jag plugga lite samhäll och efter svenskan blir det lite till. Känns som mitt liv bara består av plugg just nu. Men på torsdag är helvetesperioden över!

Vi har haft problem med vårat avlopp jättelänge och imorse så kollade vi avloppet till duschen. Det var ingen trevlig syn, och Emmy var såklart tvungen att filma in allting ;) Ganska rolig video faktiskt! Haha och nu har ni också fått se vad vi såg imorse och det var ÄCKLIGT! Men det var ju bara jag som vågade ta i sakerna, E&M bara skrek. Men nu är det klart. FF! Fia fixar!

Kom precis hem från ett träningspass i Sätra. Gud vad segt det var. Sprang och tänkte på att hålla in svanken och använda armarna. Åååh det är så mkt att tänka på just nu, jävla rygg!

image3087

Fiemma ;D

Snart ska vi iväg till sätrahallen och träna. Dagen har hittills bestått av att plugga, städa rum, rensa avlopp och äta lunch! Här kommer en äcklig video från avloppsrensningen!

Mary -knäppdröm

Nattens dröm:

I min dröm så vaknade jag och kände att jag behövde gå på toa. Det såg precis ut som våran korridor här på Löpet. Det ända som var annorlunda var att toan var helt öppen utåt oich marken var precis utanför. Där var det massa sand och solen höll på att gå upp så hilmen var helt orange. Efter att jag hade kissat såg jag att Johanna, Yolanda och Sanna vandrade förbi ute på sanden. Jag skyndade mig att tvätta händerna och ta sånt där bakteridödande medel. Sen sprang jag efter och började gå med dem.

När vi hade gått en bit kom en mamma med sitt barn. Barnet hade ihopväxta ben som en sjöjungfru och hoppade runt med en rosa sko. Jag lekte lite med barnet och när jag kollade upp var tjejerna borta. Jag klättrade då över en stor sandvall och kom fram till stranden. Där stod det en jättestor turkfamilj och kollade ut mot havet. Jag kollade också dit och såg att solen var helt orange och hade snart kommit upp. Det var jättefint! Sen såg jag att Sara stod en bit bort med en filmkamera. Jag gick dit och frågade vad hon gjorde, men just då sa alla WOW. Solen hade gått från orange till 'normal' ljus och landskapet och havet hade förvandlats till ett äkta medelhavsklimat. Havet var helt knallblått och sanden nästan vit. Underbart vackert.
    Då kom jag på att vi kunde spela in soluppgången nästa dag, med Saras filmkamera, för att den var så häftig. Men Sara sa att hon ville spela in den för att den inte var tillräckligt fin.

Sen vaknade jag.

Nån som kan tyda drömmar? Pls hlp


Innan och efter solen gick upp. Skillnad va?


Mary - Klasse med kasse-kaos.

Idag var jag och the grabbs och shoppade loss på Ica Maxi. (the grabbs är Frasse, Krasse, Mikael, Putte och Adam.) Tillslut hittade vi till kassorna och skulle betala. Jag glömde ta en kasse men såg att Klas hade köpt en och att den var påväg nerför rullbandet. Jag swichade supersnabbt dit, tog den och stoppade in mina varor i den. Strax därefter skulle Klas ta kassen, men då var den ju inte där. Eftersom Klas var bombsäker på att han hade köpt en kasse började han leta efter den och fråga alla om någon hade sett den. Tillslut fick han vackert gå och hämta en ny.
På vägen hem;
Mary: - Klas, jag ska berätta en hemlis för dig när vi kommer till löp.
Klas:- Ah, okej. (förväntansfull)
3 sek senare.
Mikael: - Klas, Klas, Klas! Mary har din kasse!
Klas: -Näääeee, Mary hur kunde du?!
Mikael i ett nötskal, kan aldrig hålla något hemligt.
  Klas ignorerade mig resten av vägen hem och jag fick dåligt samvete. Kanske inte var så snällt men det var jävligt roligt att se han springa runt och leta efter kassen. höhööhööh

Långt inlägg om nada. That´s life.


Emmy ;D

Ville muntra upp mig lite innan läggdags...Så här kommer en liten kort nedräkningslista för att jag ska se hur långt det är kvar till allt det roliga...

* 3 veckor kvar till sportlovet
* 7 veckor kvar tills vi åker till Portugal
* 15 veckor kvar till våran studentskiva
* 18 veckor kvar till studenten!!!!

Tiden går fort, mycket att göra!

Emmy ;D

Ska snart gå och lägga mig. Ville bara lämna ett avtryck på klagomuren innan dess.
Min naglar är typ helt förstörda, jag är nästan helt 100 på att det beror på att jag kanske målar om dem/ byter nagellack minst två gånger i veckan och aldrig låter dom luftas eller vad man nu säger. Men jag klarar inte av att vara utan nagellack, naglarna känns så himla trista och fula då! Nu har jag iallafall insett att de måste vara utan nagellack iallafall i ett par dagar för att återhämta sig lite!

image3088


Fia ;D

Ibland kan dubbeltimmen i matte på måndagsmornar vara rolig!

Idag satt vi och pratade väldigt mycket om allt och lite till och plötsligt kommer läraren fram:
L- Håller ni på och skickar sms ( jag sitter med mobilen i handen och T&E sitter och tittar mot skärmen)
VI- Nej vi kollar bara på bilder.
Men hallååå det är ju lika oseriöst, VI VET,  men vi bara kände för att spela dumma :)

Precis innan vi slutade så säger läraren är det någon som behöver hjälp. E räcker upp handen och läraren kommer fram och säger " Okej vad bra vi tar det där talet nästa lektion" Varför frågade han från början då?

Nu låter det jättetråkigt när jag skriver det och som alla vet är jag SÄMST på att förklara. Men det var riktigt roligt när vi var där och ni får tänka på att vi var väldigt trötta och fnittriga. Och ni som känner oss vet att vi kan det där med fnitter väldigt bra! YEAH!

Nu ska jag, David och Emmy plugga lite samhäll. PUSSPUSSSPUSSS

189563-3043
Väskorna är JÄTTE TUNGA!!

Fia ;D

Till er som inte visste om det så var det " Mobba Fia" dagen igår.
Precis alla var på och hackade på mig. Det började lite smått under dagen och sedan trappades det upp frammåt kvällen. Spydiga kommentarer, skämt om mina skämt, elaka frågor, ironiska kommentarer. BLÄ!
Har ni känt känslan av att alla verkar vara emot en? Man tar åt sig vad alla säger och till slut orkar man inte och skriker men hallåååå och ger tillbaka alla aggression på en person.
Det har jag varit med om  flera gånger, men gårdagen var bara rolig och det är det annars också för då är det bara att komma tillbaka med en ännu bättre kommentar. Men ibland, bara ibland kan det där roliga övergå till att bli något jätte superduper irriterande och till slut orkar man inte mer..
Aaah jag blir så aarrrggh" Håller upp mina knytna nävar och spelar Maria*. Shit det glömmer jag aldrig :D Sötnos!

189563-3044
Give me five ;D

Mary - outfits?

Sjukt seg tågresa för att det var försenat.

Tåget mot Göteborg/Stockholm kör ju alltid förbi Södertälje. Man känner när tåget kör förbi där, för man får alltid lock för öronen då. Jag blir alltid glad när locket kommer för att antingen så är jag äntligen påväg hem till Göteborg eller så vet jag att jag är snart framme i Stockholm. Dessutom bor Em och Fi i Södertälje och då kan man alltid sända en tanke till dem =)

Nu ska jag välja kläder tills imorgon. Skulle jättegärna vilja börja med dagens outfit på bloggen. Men datorerna är så sega här så det får isf bli när det trådlösa bredbandet kommer till Löp. Då kan jag använda min laptop. Skulle ni gilla dagens outfit?

ciao.


Mary - är du a snowlover?

Ohej,
tvärtemot
Emmy tänkte jag skriva ett inlägg om hur mycket jag gillar snö. I do a list =)

¤
Igår när jag gick hem från bussen igår snöade det, då blev jag jätteglad.
¤ Jag får alltid lyckorus när jag ser att det snöar.
¤ Det ser inte så mörkt ut ute, för snön reflekterar ljuset.
¤ Man slår sig inte lika lätt när man trillar.
¤ Det knakar härligt under fötterna.
¤ Man kan åka pulka.
¤ Det blir mycket mer spännade när man är ute och springer, kan glida i kurvorna, göra volter på gömda isfläckar, springa med galet höga knälyft för att komma framåt.
¤ Om man tappar något vet man att det kommer upp i tö.
¤ Alla kör långsamt i trafiken.

Är inte snö bara för härligt? Håller du med mig, Mary, eller Emmy?


snowing!

Emmy ;D

Gud vad jag starkt ogillar snö! Det är kallt, blött och förfärligt jobbigt att gå i. Visst att det kan vara fint att se på (när man sitter inomhus med en fleecefilt och en kopp te) men annars är det mesta negativt med snö! Jag ska trots detta snart våga/tvinga mig ut i snöovädret för att träna ett backpass. Men först ska jag renskriva Tysklands statsskick! Har ett väldigt stort och avgörande prov på torsdag, 4 statsskick (Tyskland, Frankrike, Storbritannien och USA) ska vi lära oss + kunna jämföra med sveriges. Jag och Fia håller på och svarar på alla instuderingsfrågor. Vi har delat upp så vi gör hälften var sen är det bara att plugga,plugga,plugga in allting också som gäller!

En som däremot älskar snö är världens bästa hund, KAJSA!
image3080

Mary - hälsoguru!

Jag har hittat en ny hälsoguru som besvarar dina frågor, direkt från tidningen "Lycklig till kropp och själ":

Frågor och svar om kropp och hälsa:

FRÅGA: Kan jag genom att göra sit-ups få min mage lite mindre ?
SVAR: Definitivt inte ! När du tränar en muskel, blir den större.
Därför bör du inte göra sit-ups, såvida du inte strävar efter att ha
enstor mage.

FRÅGA: Är simning bra för figuren ?
SVAR: Tja, se på valar

FRÅGA: Jag har hört att idrott är bra för hjärtat och kan förlänga
livet, stämmer det ?
SVAR: Ditt hjärta är programmerat till att slå ett visst antal slag
under livet. Kasta inte bort dem på träning !! Genom träning slår
hjärtatsnabbare, och du förkortar livet !
Vill du leva längre ? Ta dig en tupplur.

FRÅGA: Borde jag skära ner på måltider innehållande kött, och äta mer
frukt och grönsaker ?
SVAR: Här måste du försöka att förstå logisk effektivitet. Vad äter en
ko? Gräs. Och vad är det ? Grönfoder. Så en biff är inte något annat än
ett effektivt sätt att äta grönsaker på. Ät kyckling, och få i dig majs! En
fläskkotlett kan ge dig 100% av rekommenderat dagligt intag av
grönsaker

FRÅGA: Borde jag minska på mängden alkohol jag dricker ?
SVAR: Nej, tvärtom. Vin är gjort av frukt. Brännvin är destillerat
vin. Det betyder att de tar bort vattnet ur frukten, och så får du ändå mer
av det goda, sunda innehållet. Öl görs av sädesslag, det säger allt.

FRÅGA: Är choklad osund ?
SVAR: Är du tokig ? Kakaobönor=bönor och bönor, linser o dyl är
vansinnigt nyttigt, vet alla, eller hur ? Det är den bästa
"feel-good"-maten man kan få !!

FRÅGA: Är det viktigt att vara i god form ?
SVAR: Rund är en form, så god som någon.

image3079
Kinesiska lektion:
till vänster tecknet 'da' som betyder stor.
till höger tecknet 'xiao' som betyder liten.

Emmy ;D

SUSANNA KALLUR HAR SLAGIT NYTT SVENSKT REKORD! OCH HON VARA BARA TRE HUNDRADELAR FRÅN VÄRLDSREKORDET.  Shiit hon är ju asgrym!


image3078

Såhär säger hon till TT när de frågor om hon har tänkt slå världsrekordet

"- För mig känns det ologiskt om man står vid starten och tänker på resultatet efter loppet. Man måste tänka på vad man ska göra. För mig brukar det alltid gå dåligt om jag tänker på en tid som jag ska slå."


Emmy ;D

Nu är det snart dags för film. Ska kolla på Förnuft och känsla kanal 2. Det är en film som är baserad på Jane Austens bok med samma namn. Jag gillar verkligen sådana här romantiska filmer! Dessutom så skriver Jane Austen väldigt bra böcker, har bland annat läst Stolthet och fördom och den var väldigt bra!

image3077

Mary -trendslav?

Är du en trendslav? Testa dig här

Jag blev:

MODESMART

Klart du köar när H&M släpper sitt nya designersamarbete, men att lägga flera tusen på en zebrarandig klänning som egentligen inte är du bara för att det är säsongens hetaste - nej, det händer inte. Du är inte bara chic utan också smart och väljer ut de trender du tycker om och trivs i. De andra nöjer du dig med att spana in i de modemagasin som du läser då och då. Att vara först med det senaste är inte något du strävar efter - du vet att det här med "att ha stil" är betydligt mer komplicerat än så.



image3076
söt klänning va? Jag döör!

Mary "800m"

Sprang 800 på inomhus pers här på DM i Göteborg. Och det var varken jag eller Lovisa som vann. Vem var det då? Jo, Charlotta Fougberg. Vi hade bestämt bra fart redan innan. Och det blev bra fart. På 400 m hade vi 64 och 600 m typ 1.37. Detta säger säkert ingenting för er 'icke-löpare', men det är snabbt. För mig iaf.
  Lotta vann på 2.10 och jag kom in som trea på 2.13.10 (typ). Vilket jag är supernöjd med. Och det är ju inte nu jag ska vara i toppform. Oh-nej. För det är om exakt fyra veckor. Då är det JSM i Eskilstuna. =D

Nu vart det lite mycket löpning. Snart ska jag och Lollo ut och åka buss å spårvagn. Kvällen är planerad ;D

image3075
Skidstrumpor är nästan ett måste på Löpets kalla golv.

Fia ;D

Här kommer bilder från gårdagens klippning:
image3061

Fia ;D

189563-3042
GUD vad skönt det är att sova!
Men något som kan vara riktigt irriterande, men som kan vara roligt om man själv är vaken, är när man blir väckt av ett fyllesamtal. Inatt ringde någon med privatnummer och nyfiken som jag är så svarade jag:
-Ja hallå!
- Ja hej det är bengt från svenska dagbladet här.
-Okej

- Jag ringer angående en torsk? Eller något sådant jag hörde inte riktigt vad killen sa och jag orkade verkligen inte så jag sa vad rolig du är och sen la jag på.
Killen måste ha tyckt att jag var skittråkig. Han ringde säkert mig eftersom han trodde att jag skulle vara rolig att snacka med och sen är jag skitkort och bara lägger på. En annan gång killen, då lovar jag att vara jätterolig i telefon men inatt orkade jag verkligen inte! Men det är lite roligt att han valde just att ringa till mig, då måste han ha tänkt på mig och bara jaa vi tjuvringer till henne..

Sen hade jag fått något sms " haha, det här är det sjukaste jag har varit med om." Tror ni inte att jag är nyfiken på vad som har hänt eller? Ska ringa personen sen..

Nicke Nyfiken- det är jag det!

Mary - godmorgon

På tåget igår tänkte jag på hur många det är som har blogg egentligen. Tänk om det lilla fjortiskillen, som spanade odiskret, har en blogg. Just i denna stund kanske han skriver om mig! Eller utveckla tanken, tänk alla dem som har skrivit något om en på sin blogg utan att man själv vet om det. "Det var en skrikig tjej på pendeln idag. Antar att hon tiggde efter uppmärksamhet för plötsligt började hon göra situps på sätet. Palla". (typ)
   För några år sen hade man knappt hört ordet blogg. Nu är det typ det som snurrar i allas huvuden. Alla har en blogg de brukar besöka. Alla känner någon som skriver blogg. Hälften av dessa alla skriver själv eller funderar på att skriva. Bloggen kommer blir större än störst. Det är bloggen som internett kommer bygga på. Tar bloggen över ditt liv?

"Förr var det mediahuset som skapade media och mediahuset som tjänade pengar.
Nu är det folket som skapar media och mediahuset som tjänar pengar.
I framtiden kommer det var folket som skapar media och folket som tjänar pengar."
  GP skrev om detta idag under rubriken bloggar.

image3059
r bloggen blir för närgången. =P

Fia ;D

Nyklipp och det blev ganska bra!
Lite kort kanske men " det växer ut". Ja det gör det ,men så himla kort blev det faktiskt inte. Ingen robynfrisyr här inte, som jag hade i femman. Ascoolt var det men jag skulle aldrig våga klippa så kort igen.
Jag gillar inte att ha längre hår utan jag vill ha det lite mittemellan. Lagom kort, lagom långt! Nu vart det lite för kort men om ett tag kommer det vara mellan och då kommer det vara fint.
Jag fick verkligen panik i skolan för jag kände mig som värsta unkskunken som gick runt med en höstack på huvudet. Jag ville klippa mig och fixa till höstacken och när Linda erbjöd sig tackade jag självklart inte nej. Hon var duktig, klippte lite bara här och där! Bilder kommer imorgon ;)
189563-3040
189563-3039
GRATTIS MARIE PÅ FÖDELSEDAGEN!!


Mary godnatt

Skulle vilja avsluta den här dagen med denna bild. Peace!

image3057image3058

Mary

Kände att jag använde mina tre tåg timmar effektivt idag på vägen hem. Tre Lost avsnitt och sortering av miljoners massa bilder. Letade även efter ett försvunnit (hemligt) dokument i en kvart. När jag hittade det blev jag så glad att jag var nära att dansa hola hola dansen av glädje. Tills jag märkte att en del av dokumentet saknades. Suckelisuck.
   Nån liten fjortiskille satt och spande in mina förtvivlande miner under Lost tittandet. Men efter lite blinkande med hägra ögat försjunk han i sin ipod.

Vid den stressande avklivingen vid tåget och den regniga perrongen blev jag så sugen på att springa 800 m så att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Ohoj, vad taggad jag blev. Vilken tur att jag då ska springa 800 m imorgon. =D


Emmy ;D Valparna är gudomligt söta!

189563-3045
Puss på lilla Nova.

Fia ;D

Home sweet home!

Har käkat tacos och nu är det lets dance som gäller ;) Emmy sitter i köket och målar Lindas och Jennys naglar. Fransk manikyr. Yeah! Deras naglar blir superduperfina!
Sen ska Linda klippa håret på mig och Emmy. Jag vet inte om jag vill ha rak lugg eller fortsätta med min snelugg. Vi får väll se vad jag bestämmer mig för, men jag tror att det blir snelugg som vanligt ;)

Vad ska ni hitta på för skoj idag då? Pusspusspuss
image3031




 


Fia ;D

LIKSOM   LIKSOM   LIKSOM

I torsdags när vi hade bokseminarium på svenska lektionen så satt jag och irriterade mig på alla eftersom precis alla använde ordet liksom minst fem gånger under sin bokpresentation. Läraren använde också ordet liksom när hon skulle berätta om en sak...
När det är något som stör en så kan man bara inte sluta tänka på det och jag blev mer och mer irriterad för varje gång ordet dök upp.

Jag hade en period förut när jag jämt använde ordet liksom, men nu riktigt avskyr jag det ordet!

image3029
The geeks ;P


height="0" alt="" />