Fia ;D "VILKEN DAG!

VILKEN DAG! Eller ska jag kalla det vilken sjukhusdag!?

Idag åkte jag till södersjukhuset för att kolla min fot. Jag fick en tid för titthålsoperation bokad den 25 aug då de ska in och skrapa det som är i kläm och sen ska de slipa ett ben som är för vasst. Kryckor en vecka efteråt och sedan 2-3 månader rehab.

Idag åkte jag till huddinge närakut för att kolla min hals. Jag fick reda på att det antingen var något sommarvirus som skulle gå över eller  kanske körtelfeber. Jag skulle komma tillbaka på torsdag om det inte hade gått över för att kolla om det kunde vara körtelfeber. Idag tog de några halsprover, sådana prover då de sticker ner en pinne i halsen och gör så att det känns som man vill spy. Tanten som gjorde det på mig blev lite irriterad för först flyttade jag bak huvudet för att jag tyckte det var så obehagligt, sen när hon sa åt mig att sitta still puttade jag istället bort hennes hand när det blev för jobbigt.
Nu håller jag tummarna och det hoppas jag också att ni gör för att halsens onda har gått över om fyra dagar!

Idag har jag gråtit, jag grät för att min hals gjorde så ont, jag grät för att jag tyckte synd om mig själv, jag grät för att jag tänkte på vad som skulle hända om det var körtelfeber, jag grät för att jag var ledsen.


När man var liten hade man inget att oroa sig för... Jo det hade man i för sig men då var ens beskymmer mindre, lättare att lösa än vad de är idag! Eller?


 


Mary' Waazzuuup (?)

Yooo,
har nu anlänt till Löpet. Det känns knäppt.
Ännu knäppare är att Mikael nyss berättade att han höll på att springa rakt på kungen som råkade stå och vänta på Salas station. "WOW." Han är i extas. Synd att han inte kunde bevisa det med ett kort bara. Höhö.

Snart ska vi träna. Sen ska ni få veta allt om de nya ettorna. Thihi.Fia ;D

Min hals gör jätte jätte jätteont! Jag vill inte svälja för varje gång jag gör det hugger det till, jag har aldrig haft såhär ont förut. Imorgon ska jag till läkaren och kolla min onda fot och sen tänker jag sätta mig på akuten och be dem kolla min hals. Säkert körtelfeber eller halsfluss eller något som gör att jag kommer vara borta ännu längre från löpningen.

Jag orkar inte med fler motgångar!

Jag skulle först till löpet lägret men nu tänker jag åka hem direkt efter sjukhusbesöket, pallar fan inte!

Jag orkar ingenting!

FAN FAN FAN!Mary' Å sen då ?

Idag springer jag 800 långa metrar. Sen bär det av mot andra sidan Swe. Löp-lägret är ju på G. Yiiihoo. Då ska man jämföra solbrännan och magrutorna. Dessutom ska de nya ettorna granskas. Spännande vad det kan vara för små filurer. Höhö.

Mary' Nytt i ringlådan


söt el söt ?

Mary' Nytt i gaderoben

Den här ursöta linnet haffade jag på H&M. Sanna provade asball klänning (som ni ser i kanten).Klicka,
hon köpte den faktiskt aldrig (!!)

Mary''

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!

Det enda som var bra var:
- Att en coach från Texas kom fram och pratade med mig
- En sak till som jag inte kan skriva eftersom personen i fråga läser bloggen. Hej på dig.


Fiemma (minus fi)

Vi har precis ätit nyplockade jordgubbar från trädgård. Idag fanns det nio liter mogna jorgdgubbar (!!).
Imorgon ska vi springa på Ullevi. Mary ska springa 1500m och Emmy ska springa 400m. 

Konversation efter kvällens löprunda:
Mary: - Vilket liv vi har..
Emmy: - Vadå, vad menar du? 
Mary: - Vi är ju ute och springer en fredagkväll.
Emmy: - Ja, och imorgon lyxar vi till med en tävling på kvällen. Det är ju trots allt lördag.Vi kunde inte komma överens om vilken bild vi skulle lägga in så vi valde en varsin. Här kommer Emmys val av bild...... och Marys val av bild.

Emmy "mitt sommarjobb"

Hur är det att jobba på Tomt tits experiment?
-Jo jag måste säga att det är rätt så bra, jag trivs och har faktiskt rätt så roligt. Något som är väldigt roligt är såklart alla experiment som finns! Jag har inte ens testat hälften av alla experiment som finns och hittar alltid nya! Synd att jag inte har så mycket tid att gå omkring och testa allt experiment!!!

Vad får du göra?
- Jag får göra allt möjligt. Ta hand om disken, torka bord, fylla på med bakelser, göra stora glasskulor till nöjda barn, stå i kassan, göra latte/cappuchino/espresso/upsidedown, göra smörgåsar och lite allt möjligt. Det roligaste är att fylla på med nya saker, som tex festisarna. Dom tycker jag om att fylla på haha! Jag försöker alltid göra så att de står i snyggt stapplade rader, så fort någon tar en så fyller jag på med en ny!  Det finns nästan alltid något att göra, man står aldrig stilla och jag kan lova att det känns i rygg och fötter när man kommer hem på kvällen!

Hur är arbetskamraterna?
- Vissa är jättetrevliga och andra är också trevliga men jag har lite svårt för dom. jag antar att det är så för alla, man kan inte tycka om alla men man måste respektera dom! Vissa har jag riktigt roligt med och andra stör jag mig på haha!

Hur mycket jobbar du och vilka är arbetstiderna?
- Jag börjar jobba antingen 9, 10, 11 eller 12 och jobbar till antingen 17, 18 eller 19. Förra veckan var jobbig då jobbar jag alla dagar (förutom torsdag) från 10-19 med endast en halvtimmes lunch! Jag räknade ut att den här månaden har jag jobbat 100.5 timmar på 14 dagar (ca 7 timmar per dag i snitt).

Hur länge ska du jobba och tror du att du kommer vilja fortsätta jobba i höst?
- Jag kommer att jobba fram till sista helgen i augusti. Jag trivs bra på jobbet men måste faktiskt erkänna att caféer och butik har verkligen inte de arbetstider som jag tycker om. Jag skulle mycket hellre vilja börja och sluta tidigare!Tomtitshemsida!!!


Mary' Måste se filmen minst 99 gågner till.

Vi såg SATC filmen idag.

Jag var så inne i den så att när det var nyår på filmen trodde jag det var nyår i mitt liv också. Det tog ett tag innan jag kom på att det banne mig va somarlov. Haha.


Mary' Waazzup (?)

Jag och Sanna slingade håret när vi var ute på Tjörn. Se och lär.

Före:

observera den tråkiga minen och den fula tröjan med fläcken.

Under:

obsarvera den skeptiska minen

Efter:

obsarvera den påklistrade glada minen och den nya outfiten. FAB!

Det blev dessutom ingen skillnad. haha.

Emmy ;D

Dagarna går så himla fort. Jag jobbar mycket och ganska sent, tränar och sedan hinner jag inte med så mycket annat. Den här veckan kommer jag att ha åkt fram och tillbaka till göteborg två gånger. Jag åkte till gbg i måndags, tävlade tisdags, hem onsdag morgon, jobba onsdag, jobba idag torsdag, till gbg imorgon , tävla i gbg lör och sön och hem söndag kväll. Sedan är det dags för sommarläger i två dagar sen ska jag tillbaka till jobbet resten av nästa vecka!
Jag får aldrig vara ledig, men det är lite upp till mig själv också. Jag planerar in alldeles för mkt så att jag blir stressad och mår dåligt. Men samtidigt tycker jag om att ha mycket att göra, det är kul när det händer saker!

 
Imorgon ska jag få träffa favorit Mary igen! Jag blev så glad när hon och Sanna mötte mig på centralen i måndags, fick tårar i ögonen för då insåg jag hur mycket jag hade saknat dom!

Mary' -Dagens heta tips, killar;


Låt håret växa ut!

Se och lär av Rickard Gunnarsson.


Mary'

Det första jag och Sanna upptäckte var att vi hade likadana trosor.Fia ;D

Godmorgon! Ska snart cykla iväg till gymmet och cykla + köra lite bålstyrka. Foten gör ont men jag ska tejpa och försöka springa lite lätt på den idag. Men innan jag sticker iväg ska jag ut med hundarna och ge dem mat så att mamma bara kan gå och lägga sig när hon kommer hem från jobbet.

Nu sitter jag här med min fil och müsli som har blivit jättemjuk, ni vet när man har müslin i filen för länge så blir den alldeles geggig, så har min blivit nu och det är jobbigt och äta då. Mumsigt värre!

Nu sitter Emmy på tåget på väg hem från gbg, hon gick upp halv sex imorse, usch och fy!


Mary' Gratis är gott.

Idag fick jag gratis mat (Sanna med),
tack du malmöbo som gav mig en matbiljett. =)

S fick ett sms från D där stod det;
Sex is good, sex is fine
Doggy style or 69
Just for fun or getting paid
everyone loves getting laid
i am horny, i´m from sweden,
i like to do it 'hela tiden'.

hehe.Godnatt.
(Mikael posar framför kameran mitt i natten, :S )

Fia ;DFörra veckan lurade Kevin mig att Emmy hade åkt femman på roboten.

Jag kände pressen, jag kunde ju inte bara vara sämre än Emmy. Men först trodde jag inte på honom så jag ringde till Emmy som satt i lunchrummet, hon bara jaja jag har åkt den. Så jag tog med mig teknikern Elias och åkte femman, tvåan, ettan och trean. Det var inte så mycket folk så vi passade på att åka lite.
Efter ett tag kommer Kevin ner och när jag säger att jag har åkt femman så bara skrattar han. Han hade sprungit upp till lunchrummet och sagt åt Emmy att säga att hon åkt den, fast hon inte hade gjort det. Ååh så jag åkte den i "onödan" haha jag plågade mig själv. Men den var ganska rolig faktiskt ;) Nu har jag bara fyra kvar.

Fia ;D

NÄMEN VILKA HAR VI HÄR DÅ? ;)

BLANDADE BILDER. VILKA MINNEN!!

Fia ;D

JAG SKA NOG BÖRJA HÄNGA PÅ GYMMET OFTARE


Fri tolkning

Fia ;D

Jag är inne på Jennys sida på datorn och då hittade jag dom här bilderna från mitt jobb. Jag jobbar med självfallet och roboten varje dag. Så sväng förbi någon dag vetja ;)

PS. Ett tips är att kolla att jag jobbar den dagen, för annars blir det svårt att se mig. DS.

Sen hittade jag två personer som jag kände igen. På första bilden ser ni Johanna och på den sista kan ni se Camilla springa förbi. Haha :)
Där fick ni lite bilder från mitt jobb :)

Fia ;D

Kan man försova sig på sin lediga dag? Svar:JA!
Jag hade ställt klockan på halv tio för att hinna med två pass idag, alltså ett dubbelpass, men sen måste jag ha somnat om för jag vaknade inte fören jag fick ett sms.

Hel knasigt, jag har sovit över 13 timmar inatt igen! Nu käkar jag frukost och sen ska jag iväg till Gröndal och träna, sen ska jag nog tillbaka dit ikväll och köra styrka med pappa :)

Det är lite jobbigt att jag har sovit såhär länge men det gör inget för jag är ledig och har egentligen inget att stressa för...Jag och min söta lillasyster, visst är hon söt? :)

Jag snodde hennes solglasögon på hennes skolavslutning eftersom jag tyckte det såg muppigt ut att gå runt med dem när det ändå inte fanns någon sol ute. Men då förklarade hon att hon hade dem för att dölja alla tårar som rann eftersom hon var så ledsen över att hon skulle sluta. Deras klass hade en sådan bra sammahållning, vilket inte vår klass hade. Jag tyckte att det var jätteskönt att sluta 9an och jag kunde inte förstå varför alla grät , men som sagt sammahållningen!

Mary'

Nu
är Sanna och Emmy inne i mitt hus. Om jag har saknat dom?
Det kan ni fethaja.


Fia ;D

TILLSAMMANS HAR VI ALLTID ROLIGT! <3


 LOVE LOVE LOVE

Fia ;D

Godmorgon!  Idag ska jag till stan med Carro och kolla alla reor. Carro har varit ute i skärgården så hon kände för att komma tillbaka till civilisationen och då bestämde vi oss för en shoppingdag. Sen ska vi väll käka lunch och sen ska vi till eriksdalsbadet och träna. Yeah!  Vi har inte träffats på ett tag och när vi nu träffas så ska vi hitta på massa roliga grejer :) Ska ner och käka frukost och sen åker jag så vi hörs ikväll!

Nu är Mary hemma igen, tävlingshelgen har gått bra men kanske inte så bra som hon hade hoppats, därför det där BLÄ inlägget. Gumman du gjorde ditt bästa och det är det enda du kan göra :) Call you later! Idag åker Sanna och Emmy till Gbg för att bo hos Mary, jag vill också!!

Emil kommer hem på torsdag kväll, åker igen tidigt fredag morgon. Hans sommar liknar min förra sommar när jag åkte fram och tillbaka hela tiden.


Cykeln som vi använde för att ta oss fram i Alingsås förra sommaren. Jag saknar det lite för det var en mysig stad!

Fia ;D

Idag fyller min favorittobbe 19 år, hipp hipp hurra!

 


Mary

BLÄ!!!!!!!!!!

Fia ;D

Midsommar firades med släkt och vänner. Linda åkte hit efter sitt jobb och vi käkade god mat och snackade och sen var det dags för femkamp. Mitt lag som hette "bästa laget" vann såklart ;) Sen körde vi singstar och sen var det sängdags runt ett för jag skulle jobba dagen efter. Men det var en trevlig och rolig midsommar. Förra året var jag, emmy, lena och majzan ute i lenas stuga. Var det så länge sen, shit vad tiden går fort!


Fia ;D

MAJZAN JAG SAKNAR DIG! <3

Jag vill att du kommer hem nu, nu nu! Vi har massa att ta igen och massa att snacka om. Jag saknar våra långa snackisar som kan hålla på i timtals, jag saknar dina dåliga skämt, jag saknar ditt skratt som gör en glad, jag saknar dig vännen!


PUSS PÅ DIG!


Fia ;D

För ett tag sen hade en kompis en blinddate, eller ja det var det väll inte direkt men de visste inte vad de skulle göra på dejten för deras gemensamma kompis hade fixat allt åt dem. De fick bara reda på att de skulle ta sig till en kiosk och där skulle de sedan få instruktioner för vad de skulle göra på sin date. Jag tyckte att det verkade jätteroligt och nu ska jag själv få fixa en sådan dejt åt två på jobbet. Jag är bäst på att se vilka som passar ihop och inte!

Det ska bli superoligt att planera deras blinddate och jag tror att jag kommer att ta hjälp av Johanna :)


Ett hopp för kärleken

Fia ;D

Räkan heter egentligen Jakob och är superdupersnäll, men det är bara jag och Johanna som är lite taskiga mot honom. Men igår lyssnade han på räkan när Emmy ropade på honom, han kanske gillar sitt nya smeknamn eller så gillar han oss.

Räkan är räkan och kommer allt att vara räkan! Haha :)


Fia ;D

Igår var jag, Johanna och Emmy på premiären på Sex and the city,  eller som Johanna sa; vi ska på bio och se sex och staden. Jag och Johanna jobbade till halv sju och när vi var klara så gick vi ner till Emmy och frågade om vi fick ta från "söndrigakakpåsensomändåskulleslängasfördegårinteattsäljadessakakor" och det fick vi. Med munnen och händerna fulla av kakhalvor gick vi upp till solen och fyllde i timrapporten. Camilla som nyligen hade tagit körtkort, eller nyligen och nyligen för typ en vecka sen, erbjöd sig att skjutsa till stationen. Räkan fick också följa med som skulle ta tåget med oss. Camilla körde bra, men konen på parkeringen gillar nog inte henne längre och stackarn blev instängd och hamnade i ett jättejobbigt läge när hon släppte av oss på stationen, men hon klarade det fint.

På stationen mötte vi Jossan, som också jobbar i caféet, och hennes kompis som också skulle på premiären. De skulle med en buss, som vi inte trodde gick, så vi dissade räkan och tog bussen med dom. På bussen fick jag lyssna på Johanna och hennes pojkväns låtar de hade skrivit, asbra! Jag ska få skivan på torsdag, nästa gång vi båda jobbar.

På bussen träffade vi Cecilia, från jobbet,  och hennes pojkvän som skulle på middag och sen ut i sthlm, de undrade om vi ville hänga med efteråt och gav deras nummer. Men vi sa att vi troligen inte skulle orka med det men vi tackade för erbjudandet och tog deras nummer i fall att ;)

Tyvärr fanns det bara biljetter kvar på heron city så det fick bli där, vi ville ju jättegärna se den! Men vi gick och käkade, jag valde fel rätt och de andra rätt. Så när de andr ahade ätit klart så fick jag smaka lite från deras. Jag som var så nöjd med mitt val biff och bambuskott fick in sega och omöjliga att svälja biffbitar. USCH!  Sen gick vi och köpte godis och satte i salongen. Först var de inga där typ men efter reklamen var det proppfullt. Fullsatt! yeah :) Nästan alla var jättestylade och fina, och där satt vi unkskunk direkt från jobbet, haha!

Filmen var otroligt bra, det hände så mycket hela tiden, visst att den var förutsägbar men sådana filmer är bra! Snygga kläder, bra handling, skämtsam, asbra helt enkelt!

Under filmen var det två tjejer som började tjafsa, först lite tyst men sen högre och högre så allt fler började schyya mot den. " vem kallar du idiot din lilla idiot" Dom valde såå bra meningar också att knäcka varandra med ;P Vi satt typ brevid dem så vi hörde allt, jätteirriterande men lite småroligt!

Filmen slutar med att Charlotte nej trodde ni verkligen att jag skulle skriva slutet, se det själva!


Jag ska låna alla boxar från kusin Marie så nu kommer det bli sex and the city hela sommaren!


 


Fia ;D

Livet är underbart! Jag vaknade precis och nu sitter jag och mumsar på biogodiset som blev över från igår. Jag lyssnar på bra musik och sjunger med. Jag har inget planerat idag, eller jo det har jag. Jag måste städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag igen! Den här gången är anledningen den att jag skulle leta fram en klänning som låg någonstans i rummet och jag hade bråttom till bussen.. Nu ligger kläderna överallt i rummet och det är ett under att jag alltid hittar det jag vill hitta när det ser ut som det gör. Det är kanske bättre att ha det stökigt för då hittar man saker lättare, man lär sig var de ligger. Eller vad tycker ni? Är det inte hemtrevligare med ett personligt rum än ett rum som ser jättestelt och prydligt ut ;P
Men då säger ni såklart att det beror på hur stökigt det är, men det är en fri tolkning att tolka hur jag ser på ordet stökigt.


Mary' Peace.

GLAD MIDSOMMAR!!

Snart lyfter flyget mot Tyskland och Mannheim. Imorgon när ni ligger bakfulla i soffan och kollar på en, som vanligt, regnig himmel springer jag 1500 m. Dagen därpå, då ni sitter och tuggar gammal potatissallad och mosade jordgubbar, springer jag 800 m. ;D


Övrig info:
Jag har bestämt mig för att springa i Swe-kläderna. För min tävlingsdräkt är sjukt obekväm och man vill ju visa att man kommer från Swe. haha


välj och vraka.

Fia ;D

Hallå! Kom precis hem från afterwork på TT som fortsatte hemma hos Micke, men när de andra som inte ska jobba imorgon, drog vidare så åkte jag hem och här sitter jag nu.

Jag har jobbat hela dagen och sen var det bara att byta om på jobbet och käka pizza & köra charader och massa andra skojsigheter. Vi körde battle på dansmattan och sen åkte vi jojon m.m.

Det har varit en rolig kväll och jag hoppas på att få höra massa skvaller från efterfesten sen ;)

- "Det som händer på TT stannar också på TT", anonym.
 


Mary' För första gången i mitt snart 18-åriga liv ska jag fira midsommar utomlands. Eller kanske inte riktigt fira, jag kmr springa. Springa livet ur mig. En midsommar på löparbanan, alla friidrottares dröm. Enjoy.


Mary' Drink me.Idag har hela dagen spenderats i Kungälv. Först sprang jag ett bajsjobbigt banpass som gav mig två stela vader, två stela framsidor och två stela baksidor men det var de värt. =)
Sen hängde jag på körskolan och pluggade teori. Lollo och jag har samma körskola. Det visste vi inte när vi bokade, haha. Så hon körde en dubbel-lektion medan jag pluggade. Är värsta taggad att plugga teori och övningsköra. Det är görkul (!!)


Övrig info:
Imorgon ska jag få massage med stora elsugproppar. Typ. Fett najs.

Övrig info 2:
Jag fick tyvär tacka nej till den "inoficiella landskampen" på tisdag. Synd. Men 5 lopp på en vecka är la inte så hm bra (?).


Mary'

Gissa vad jag sitter klistrad framför kl 9.45 varje morgon?!

BLUE WATER HIGH

Förra sommaren var jag också helt kär i det programmet.
KOLLA. Igår ringde Lollo och berättade att hon också hade fastnat för den surfserien. Haha. (den går även kl 19.00 om ni vill sova längre)

image1070
förra årets blue water high folk..


Fia ;D

Godmorgon! Sitter här med en tallrik fil med musli och ska snart iväg till sydpoolen för att köra ett wet west pass. Nice så här tidigt på morgonen, men det blir nog bra, jag och Emmy blir nog piggare när vi väl kommer dit!

Efter passet skall vi direkt till jobbet, jag börjar halv elva och Emmy vid tio, så jag kan nog sitta kvar lite längre i bastun än henne, för jag behöver inte stressa.

På jobbet ska jag göra sportdryck, jätteäcklig tydligen, jag måste hitta något nytt recept för det är den vi skall göra hela sommaren. Sen ska jag stå vid robot coaster och självfallet + plocka skräp. Igår när jag och Pamela var påväg till bussen så var jag jättenära på att böja mig ner och plocka upp ett glasspapper som låg på gatan. En arbetsskada redan. haha :)

Jag har JÄTTE JÄTTE ont i min fot, har aldrig haft såhär ont! På morgonen har den stelnat och då kan jag knappt gå på den men framåt dagen hoppas jag att det blir bättre. Fan fan fan... Vet inte vad jag ska göra med min fot, är min tävlingssäsong redan över innan jag har hunnit klarat av mina mål?

Ikväll ska jag träffa en coach från Colorado och snacka lite om hur deras college fungerar och lite om deras träningar och så. Det ska bli nice!

Måste kila, äggen är färdigkokta nu, jag ska göra en äggmacka, Mums!


Haha så söta vi var :)Mary' Jag kanske låter ironisk, men det är jag inte.

Tre dagar med dessa filurerna och jag lovar, du går alltid därifrån bubblande av skratt.Ser ni, Tess kan knappt hålla sig för skratt..


..medans Lena aldrig ens försöker hålla sig för skratt.

Lena spetsade sin vattenflaska med spikskon medans Tess hittade nya vänner.

Sist men inte minst sprang Fisen grymt bra. Hon ligger i ytterspår där. =)

Mary'

Tur att sommaren är lång och att jag kan glida på skrattet.

Hihi.
(Fia var iaf sig lik, dock liter mer uppe i det blå och en något ljusare hårfärg.)

Mary' Wazzuuuppp (?)

Nu är jag på hotellet.

Såg nyss på sportspegeln när Kahki tränade nere i våran styrka på Löpargymnasiet. (Han och massa andra har ju Löpet som bas under hela sommaren, Kahki å dom är löparstars -för er som inte vet det).
   Jaja, jag höll iaf på att garva ihjäl mig när jag såg han kasta medecin boll där nere i styrkan. Ännu roligare var ju när han hällde upp vatten från VÅR vattenkokare i en kopp i köket. Men roligast var ju när han skulle be på en matta i  någons rum. Hehe, undra vems rum det var. Måste ta reda på det. Hahahahah, jag dör!!!

Nä, nu ska de kollas på Mona Lisas Leénde på trean. yeeeaaahhh.


Har jag någonsin varit snyggare?
Håhå,är iaf jag på Kongevi. Kortet taget av Lollo. Strax efter träffade vi David som väntade på söta Elin utanför hemmakväll. Jag fick nästan en chock när jag såg han, så glad blev jag. =) hihi.

Fia ;D

Idag har jag varit i stan med Emil som kom hem från Hultsfred inatt. Han var rätt sliten efter veckan som gått, han hade som längst sovit tre timmar i sträck. Jag förstår inte hur han klarade det.  Sen fick jag höra att det inte längre fanns någon bajsman, för de hade någon ny konstruktion på bajamajorna så att man inte skulle kunna välta dom lika lätt. Nu var alla fast med varandra på något konstigt sätt. Förut var det vanligt folk välte bajamajorna när någon satt där inne. Fyfan vad äckligt, tänk att få allting över sig... Uschibusch!  Emil hade massa historier att berätta, det var roligt att höra allt men det hade nog varit roligare att varit med om allt där..

Idag gick vi runt och kollade i affärer och sen gick vi och köpte glass och satte oss i solen i gamla stan, det var nice!
Imorgon åker han bort igen, nu till spanien i två veckor med familjen.

Imorgon åker jag till Karlskrona, åker hemifrån 8 och tar flyget från Bromma vid 10.45, sen blir det race halv 8. Det ska bli jätteroligt, hoppas bara att mina stela baksidor och rygg håller!


Imorgon ska jag träffa min favoritMary som jag har saknat massamassamassa!


Mary' söndag (fast jag trodde det var lördag)

Idag ska jag sitta på ett tåg till Karlskrona. 5 timmar kommer jag sitta på tåget. Min rumpa kommer skrika av smärta. Vad ska jag göra i 5 timmar då?
Jag tänkte typ, spela ett körkortsspel, läsa en engelsk bok, kolla på uttjadade filmer, lyssna på uttjatade låtar, spela roller coaster, kanske spela sims, läsa i min teoribok, dregla mot fönstret, äta medhavande matsäck, kanske prata med nån.
Typ.

Vad händer i Karlskrona då, undrar säkert dom tre som inte är friidrottare och läser denna blogg. Telenorgalan händer i K-krona. Jag ska springa 1500 m. Efter två sjukdomar på raken känns inte mina ben fullt så spänstiga som de borde ha gjort. Ack ack.
Men jag kommer iaf träffa Fia där nere. Det längtar jag efter! För den lilla puddingen flyger ner över dagen, bara för att träffa mig. Nej, om de vore så väl. Hon ska såklart också tävla. Fast 800 m.

Hoppas vi hörs i K-krona då. =)

ps. Alla andra avenyn avsnitt raderas från svt den 20 juni. Jag har 5 dagar på mig att se 50 avsnitt. (!!!!!)


Den här är från Sayo förra helgen. =)

Mary

Idag har varit en bra dag. Det är bra. För jag gillar dagar som är bra.


Mary' nytt i gaderoben.

En vit klänning med söta detaljeroch en svart klänning
fast jag tror jag ska lämna tillbaka den. För den satt inte så skönt som jag hade tänkt mig.


Sissi fick vara med också. ;D


Fia ;D

Idag har jag röjt i mitt rum hela lååånga dagen. Jag förstår inte hur jag kan ha så mycket grejer...
Jag hade mycket grejer i mitt rum här hemma och uppe på löp, så när vi tog hem allting såg mitt rum ut som "hej kom och hjälp mig" . Nu har jag röjt upp men det är saker överallt. Det ser för mycket ut och jag måste ta tag i rensandet, men det får bli någon annan dag för nu orkar jag inte mer. Nu ser man golvet i alla fall ;) Alltid en början.

Nu ska jag upp med lite grejer på vinden, mitt egna lilla gömställe! Haha :) Nej nu är det massa glas och tallrikar och sådant som jag skall ha i framtiden när jag flyttar hemifrån som jag ska lägga upp.


Jag och favoritRöjerås!


Fia ;D

Sofia la upp några bilder från gubbskivan och jag fanns med på några ;)
Det här var när vi var på väg till nattbussen.Flumm..

Mary' Kalles skratt är det bästa jag vet..

..näst efter att hoppa studsmatta då. =D

Take a look!


EMMY

På Löpargymnasiet så brukar en av våra tränare (Richard) säga en ramsa om varje student. Såhär lät det iår...


Emmy. envis, enhörnas elegantaste elitidrottande enäggstvilling, elskar ej enkla erfarenheter, engagerad, emmytionell, elev enar enheten, envis! Sara-snälla, skötsamma spring sara,  samlar sm-medaljer, suktar snabba snyggingar, shit syns snorta snövita strängar, sant-sådär!


Fia- Flummiga, flamisga, frågvisa fjortis Fia, fluktar, flörtar friidrottare, full fart framåt, foten fan fan, framgångsrik! 


Matte- mysig, morgonjoggande, målmedveten medeldistansare, minns mentala metaforer, mimar massa maria musik, matlagningsmästare men mumsar marabou.


Ida- insåg internatets informella innebörd, inspirerade iversen! Individuellt intresse innebär ihärdiga ideer inom ischias in ingland, interesting.


Elina- elsvärd engagerad extra elev, emottog enormt eländig erfarenhet. Elina en envis erlait emotstår enegriskt. Elit elevChristoffer- calasande, charismatiska crazy christoffer called iversen, chockar coachen ces competition canon.


Jossan- joggar jorå, jazzar javisst, jämmer jaså, jublar jihoo, jagar järna, juvel jämt, jossan jättebra!Tessan- träningstokig terränglöpande tiopoängare, toppar 3000m, taskiga tår tråkig tajming= tyvärr träskor, tacksam, trevlig tös, teriffic


Kristoffer- kreativ, kläm käck, kameraman, klipper kanon, kårordförande, kritisk, kraftpaket, Kristoffer kutar kort, kompisarna klappar, kalas!

Mary' Var kommer meddelandet ifrån?

Har ni nånsin fått 3 min långt röstmeddelande som låter såhär..?

Tyst
- Klapp, klapp, klapp (med händerna)
Tyst
- Klapp, klapp
- Det är bra
Tyst
- Klapp, klapp, klapp, klapp

Lollo har fått det ;D


Fia ;D

GRATTIS TILL STUDENTEN GUMMAN!Fia ;D

Jag ska snart iväg och köra bana i min ensamhet på södertäljes vackra ip.

Emmy jobbar och mamma och mommi ska åka dit idag och fika. 

Jenny sitter och fixar med sin film, hon har skolavslutning idag och hon har gjort en film med klipp från klassen.

Här sitter jag, mätt och belåten ska ta bussen om en halvtimme.

Sen måste jag skynda mig att träna för jag ska vara på torekällberget runt 2 för att se alla som springer ut.

Efter att jag har varit där i någon timme ska jag skynda mig till Jennys skolavslutning.

Och efter skolavslutningen ska jag på Nattas studentmottagning.

Fullspäckat schema som vanligt!


Så härlig bild!

 


Mary' Det är detaljerna som gör det.


Fia ;D

ALLTING ÄR BARA SÅ HIMLA BRA JUST NU!

Jag mår jättebra just nu förutom att jag är förskyld.

Jobbet är jätteroligt och arbetskamraterna är jätteroliga att jobba med.

Jag sitter vid mig egna bärbara dator som jag fick av mamsen och papsen och jenny. <3

Jag har pratat med Emil som har åkt till Hultsfred, han mår bra :) Saknar honom jättemycket!

Jag käkar choklad och bara tar det lugnt för jag är ledig.

LIVET ÄR ALLDELES UNDERBART JUST NU! 


Fia " Underbart!
Fia " UNDERBART!Emmy ;D

Det var fantastisk roligt att ta studenten, kommer aldrig att glömma det! Vädret var helt perfekt så vi tog många fina bilder. Dessutom så fick jag precis det jag hade önskat mig i studentpresent, en bärbar dator! TACK mamma och pappa!!!!
Några har frågat mig om det känns konstigt, men jag kommer nog inte riktigt att förstå att jag har slutat löpargymnasiet ännu fören alla börjar där igen till hösten. Men då börjar ju jag förhoppningsvis (troligtvis) att läsa beteendevetenskap i Västerås så då kommer jag ha fullt upp med att fixa inför flytten där. Jag måste bara få skryta lite, jag har räknat ut mitt snitt och det blev 18.9 vilket jag är supernöjd med! Pluss att jag har två meritpoäng som börjar gälla år 2010!! Är jag inte grymt duktig ;)

Sommaren kommer gå fort, jag jobbar för fullt på ett café och det är faktiskt riktigt roligt! Jag trivs med mina arbetskompisar och ingenting är särskilt svårt eller stressigt. Jag måste bara se till att äta ordentligt och dricka mycket vatten. Får inte slarva men det blir lätt så!

Hur går det då med USA och körkortet då?
Jo körkortet går bra, jag ska faktiskt våga mig på att boka en uppkörningstid snart (säger inte när) och USA.. hmm jag VET INTE hur jag vill göra. Coachen ringde mig häromdagen men jag vet inte hur jag vill göra, VET INTE VAD JAG VILL!!!!Lite mingelbilder från Rudbecks Gubbskiva!

Mary'' utan varken e eller i (!!)Janne
heter min körskolslärare. Han är en stabil kille som tyckte jag körde förvånansvärt bra. Jag måste ju sätt ut som världens virrigaste när jag kom inspringande efter en försenad buss med världens fluff och en kjol som blåste all världens väg. ;)

Och är verkligen mitt namn så himlans krångligt? Hon i kassan skrev först Maria, sen Mari, sen Mira, sen Mare och tillslut Mary. Suck.


Maary''

Imorgon har jag min första körlektion. GUD!
Håll era tummar och ni i Kungälv- stanna helst inne.
FÖR NU BÖRJAR VÄGEN TILL KÖRKORTET!


btw, ser ni vilken fin nyckel som hänger runt min hals? :)

Mary' Waazzuup (?)

Nu har jag haft ett två timmars lång msn-möte med Mikael. Mycket givande.
Eller hur? =D

Mary' Soliga kvällar och varma sjöar.

Det är jag och det är Lollo. Det är vi. <3

Mary' måndag el tisdag?

Jag trodde det var tisdag hela dagen igår. Därför var jag även säker på att..
jag skulle köra min första körlektion idag.
Swe spelade fotboll i EM
Gossip skulle vara på tv
och att det var 2 månader och 29 dagar tills jag fyllde 18.

Sommarlovet bara förvirrar men ack så skönt det är.


Mary' Årets ord

FÄRST

Ett ord som inte finns med i T9 och knappt inte används överhuvudtaget. Men egentligen borde de ligga på varje tunga. Vad menas med färst då? Jo, tänk så här..
Lina har äpplen,
Linas syster har färre äpplen, men
Linas bror har färst äpplen.

Få, färre, färst.

Peace out, hihi.


Mary' heja sista minuten (!)Vad sägs om en resa till bl a Zakynthos, Cypern, Mallorca för 1500 kronor då boende ingår. Avgår imorgon.
Tänk er texten,
SO LONG SUCKERS
vi ses om en vecka då eran solbränna är bortspolad av det dåliga vädret som nu drar in över swe.

..äh, dra mig baklänges!!

Mary' sommarlov (?)

Jordgubbsår.
Var nyss ute och plockade jordgubbar till frukosten. Det hänger fullt med gröna gubbar på plantorna så jag lär föräta mig i sommar. Mums. 

Nej,
va sägs om att renovera gaderoben.

Mary' vad jag saknar.

Fast vi alltid bråkar om helt onödiga saker kan vi ändå skratta så att vi kissar på oss. =D
Jag packar som en kratta vilket medförde att jag fick leta igenom alla trettioelva väskor efter kamerasladden. Nu har jag iaf flyttat hem. Varenda liten strumpa och tråd har kastats in i mitt rum. Hej Göteborg.

Fia ;D " Underbart!
Kommer massa mer sen nu måste jag käka frukost!

Fia ;D

Igår för min första arbetsdag på Tom tits Experiment. Jag fick börja med att gå runt och putsa och greja lite på mitt plan sen var det dags att gå upp till kemiköket och göra världens godaste sportdryck. Det var ingen som tyckte om den, förutom jag. Men jag tror att de la i för lite apelsin, så om jag har samma experiment idag i kemiköket så skall jag ge dem mer apelsin att smaksätta med.

Efter kemiköket hade jag lunch och då träffade jag Carro och Oliver. Vi gick och satte oss i trädgårdscafét där Emmy jobbar. Det var mysigt och roligt att träffa dom och snacka lite skit :)

Sen gick jag runt och plockade skräp och torkade av allting i 2 timmar och sen var det dags för självfallet.

Jag och K stod där i en och en halv timme. Det var roligt men det var samma gäng som åkte om och om igen för direkt när de hade åkt klart sprang de runt och ställde sig i kön igen. Haha :)

Jobbigaste igår var när jag sa åt en familj att gå upp till fjärde våningen när experimentet dom letade efter egentligen låg borta vid ballongen. Sen träffade jag på dem i parken och då skämdes jag lite..  Men nu vet jag ju vart den ligger så nästa gång någon frågor så vet jag!

Roligaste igår var att se K bli dyblöt i vattenklockan när vi skulle putsa prismorna i parken.

Jag tror att det här kommer att bli ett roligt sommarjobb, gårdagen var jätterolig!Ser jag inte lite galen ut ;)


Emmy steker pankakor.

Fia ;D "Fullt upp

Jag har nog inte fattat det än...

I torsdags tog jag studenten, i fredags hade vi studentmottagning och igår var min första arbetsdag.

Jag ska jobba fram till onsdag och på torsdag ska jag på Jennys skolavslutning och innan det ville hon att jag skulle fixa en håruppsättning. Efter hennes skolavslutning går jag direkt till Nathalies utspring vid torekällberget och sen går vi till saltskogsgård för hennes mottagning.

På fredag tar Bjuret studenten och då ska jag upp till Norrtälje och fira honom.

Efter fredagen kan jag äntligen sova ut och då kanske jag först inser att det inte blir något mer löp eller rudbeck.

The twins

Mary' 800m, Sayo

Första loppet
Ingen fartkänsla
Bana åtta
Är inte 100%

Då kan de gå hur som helst, yepp.


Mary' Fly babyHej,
Sanna och Mikael har precis cyklat iväg för att bada. Jag ligger och vilar upp mig inför tävlingen. Nyss stod vi alla i duschen eftersom vi hade vattenkrig och Mikael slängde skabbvattnet över oss. Usch.

Igårkväll var jag istan och åt så stark mat att min tunga nästan domna bort och så det stack i läpparna.

Mary''

Vi sitter och grillar utanför Löp.
Men här kommer lite bilder från idag.

image3939
image3940
image3941
image3942

ähh nu ska vi äta. Kommer fler sen.

Mary' Wazzup?

Nu har vi precis kommit till Löp efter flakturen. Alla har tappat rösten och håret är enda klibbig röra. Men fyy farao vad kul det var!! =D
Nu ska vi slänga oss in i duscharna innan lunchen börjar.

DET ÄR ÖVER NU!
(men för mig 1 år kvar)


Mary'

HUR KÄNNER DU?

Vem kommer du sakna?
Svårt att gissa? Emmy och Fia! Sjukt mycket. Jag har nog inte kommit på det själv hur mycket jag kommer sakna dem.

Varför kommer du sakna just dom?
För vi har haft en underbar tid tillsammans. Som jag aldrig kommer få uppleva igen. Vi har gjort så mycket saker tillsammans och haft sjukt roligt fast det ibland kan vara svårt att umgås just tre.

Hur kommer löp bli utan Em och Fi?
Tyst (nej, Klabbe och Aleks skriker så de räcker). Men tyst på ett annat sätt.

Kommer du gråta när de har flyttat från löp?
Jag har redan gråtit.

Tror du bloggen har gjort så ni kommit närmare varandra?
Kanske. Men mer så att alla andra fått en inblick i vårat liv.

Vem kommer du låna kläder av nu?
Jag har ju Sannas gaderob och sen hoppas jag starkt på en 92:a med skön stil.

Tror du att deras student kommer bli lyckad?
Absolut. Det är ju 26 grader ute, så vad kan gå fel?

Men det är väll inte temperaturen som gör det?
Hah, nej. Men man kan iaf inte ha tråkigt i fint väder. Dessutom såg alla underbara ut när de traskade iväg till champange-frukosten.

Vad ska du göra nu?
Pynta flaket som kommer strax.

Sista frågan. Hur kommer de gå med bloggen när ni bor på tre olika ställen i höst?
Den kommer fortsätta i oändligheten!

image3938


Mary' Take a look.

Klabbe och Aleks följde med mig till stora staden.

image3933
image3934
image3935
image3936
image3937

Mary''

Dagen har spenderats med fika i Edsbergsparken med underbara tjejer.

NU ska jag in till stan.

Fia ;D

Idag ska vi på avslutningslunch och sen ska alla få skriva i min studentmössa! Sen måste jag fixa lite andra grejer till imorgon men det löser sig nog! Nu ska jag hjälpa Sara och Emmy med en sak. PUSS
image3932

Fia "Till mina bästisar

SANNA OCH MARY NI ÄR BÄST!
Ni är helt underbara och ni betyder så jävla mycket för mig så ni anar inte. Jag har varit dålig på att visa det och sen har jag haft fullt upp med annat, men jag har verkligen velat varit med er för jag tycker om att vara med er!

SANNA- Jag kommer missa våra snackisar då vi ältar och pratar om samma sak om och om igen och då vi analyserar precis ALLT. Det finns ingen som analyserar mer än vad vi gör! Kanske inte så bra men sant! Du gör mig alltid på glatt humör och du är min egna stylist! Du är en underbar vän och jag hoppas att vi kommer att fortsätta ha våra snackisar  <3

MARY- Fiemma forever! Ärligt talat gumman du är bäst! Du betyder superduper mycket för mig! Du förstår precis vad jag menar och jag kan verkligen prata om allt med dig! Du är alltid så glad och du får mig alltid på glatt humör när jag är suris. PMS monstren är vi tillsammans vilket gör att vi hamnar i ganska komiska situationer då vi både surar och sen slutar det med att vi asgarvar. Jag har sagt det och jag säger det igen, Fiemma forever!! <3

JAG ÄLSKAR ER TJEJER!!

image3931

Fia " För jag ska ta studenten, fyfan vad jag är bra!

IMORGON TAR VI STUDENTEN!!
Jag fattar det inte, det känns helt overkligt! Det händer så mycket roligt nu så jag hinner inte med! Jag tror att jag kommer vara superduperglad imorgon samtidigt som jag har en klump i magen för att behöva lämna alla underbara vänner. Jag kommer att sakna dem otroligt mycket! Jag kommer säkert storböla som vanligt. Jag gråter alltid när det handlar om känslomässiga saker, jag är en riktigt känslomänniska. Haha :) Pinsamt men sant!

Det känns skönt att slippa allt plugg, men tråkigt att lämna alla hej hej kompisar i skolan.

Det känns skönt att få välja själv vad man ska göra.

Det känns skönt att vara fri

Det känns tungt att behöva lämna löpargymnasiet.

Det känns tungt att behöva lämna mina älsklingar Mary och Sanna som jag tycker om så jävla mycket!

Det känns tungt att behöva lämna alla personer på löp, alla är unika!

Det känns så och det känns så, jag tror studenten kommer bli min bästa dag! Hoppas på en solig dag med massa minnen som jag kan tänka tillbaka till sen senare :)

Hoppas att jag har en bra fotodag imorgon och att jag tar massa kort!!


Fia ;D

IGÅR TOG JAG ÅRETS FÖRSTA DOPP, DET VAR SVINKALLT MEN SKÖNT!
Det var jag, Emmy och Johanna som bestämmde oss för att bada efter banpasset igår. Vi sprang och hoppade i Edsviken och sen sprang vi hem. Johanna var i först eftersom hon ramlade i, hon kände att hon var på väg att ramla så hon la sig själv ned istället för att göra illa sig. Emmy tog första simtagen ut och dök ner under vattnet, jag var sist i.

Det gick jättebra på banpasset igår. Roligt att man gjorde ett bra pass sista passet innan vi slutar.


image3930

¨PS! Igår sprang Matte och Frasse nakenloppet, haha tvåkillarna hade åkt efter i bil och snott deras kläder så att de hade varit tvungna att cykla hem näck. DS!

Fia ;D

FIA TYCKER OM EMIL & EMIL TYCKER OM FIA

image3929

Mary' - Har ni sett något fulare?

image3928

Mary' Lite bilder från dagen.

Har pressat järnet och fixat det sista i stora staden.

image3921
image3922
image3923
image3924
image3925
image3926
image3927


Emmy ;D

Believe it or not men idag tog badkrukan EMMY årets första dopp!

Nu ska vi iväg till Kista och shoppa inför studenten!

PÅ TORSDAG TAR VI STUDENTEN!!!!

189563-3920


Mary''

Det kallas sommarstädning.

Nu har jag städat klart hela mitt rum. Jag har sorterat grejer som ska hem och det som ska stanna. Jag har tillochmed dammsugit mellan elementet. Mitt rum har nog aldrig varit renare.


Mary' Coolt häftigt ballt


Mary'' Ops, jag blev ett måndagsbarn.


Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slut

De e fullt en lörda klockan 5,
Jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
Skulle, *borde* ta det sen, vad ska det bli av mig, (Ååh)

Mary'- En fullproppad minibuss med en blind chaufför slår ju aldrig fel.


Jag ligger på balkongen och solar baksidan. Ikväll kommer Löp vara tomt. Alla, fyllda 18, ska på RIL-skiva och alla, född år 91, ska på gemensam middag. Vi andra då? Vi kommer slåss med kubbpinnarna..

Mary' Jag blev ett söndagsbarn.

image3915image3917
image3918image3919

trött.


Vattenkrig både inne och ute.
Sammanhållningen rubbad i kubblaget.
Nerputt bakom Frasses säng.
Kämpade i 40 min för att inte bli utlåst på balkongen.
Fått en het blick av en upptagen kille.
Attakerad av fiskmåsar.
Sprungit vid rösjön.

Nej, nu ska jag gå och leta upp en kompis. Annars drunknar jag
bestämt i mitt stökiga rum.
Ciao.


Emmy ;D

Igår åkte jag, Mary, Fransson, Micke och Gustaf ut till Lidingö för att fira Sofias 18-årdag. Det var jättetrevligt, supergod mat, solsken och en rolig studsmatta. 

När kameran åkte fram så var maten uppäten och Sofia försvunnen (hon var perfekt värdinna som minglade runt bland alla gästerna). Men jag tänkte ändå lägga upp några bilder trots att det kanske är lite konstigt att födelsedagsbarnet inte är med på dem haha!

image3903
Fransson, Mary och Klara

image3904
Mary: "ta kort när jag skakar på håret"

image3905
Mary, Micke och Klara

image3906
Gustaf och jag

image3907
Klara

image3908
Gustaf spanar in den fina utsikten

image3909
Sedan gick vi ner till bryggan
image3910
Spelar coola :P

image3911
Fiemma - Fi

image3914
Sedan började vi hoppa lite.

image3912

Sofia, Klara och Nathalie är roliga och supertrevliga, det är kul att lära känna dem (som man bara brukar möta på löparbanan annars). På torsdag gör de oss sällskapet då jag (och alla andra treor) tar studenten!
 

height="0" alt="" />