Fia ;D

Godkväll! Jag har precis varit nere på stranden och promenerat lite och nu ska jag lägga mig och bläddra i en tidning och käka lite godis :)

400m gick väl helt okej idag, jag feglöpte de första 200meterna och sedan ökade jag. Jag vet faktiskt inte varför jag gjorde så, men en sak är säker: om jag hade tryckt på de första 200 så hade jag varit under 58! Imorgon är det 800m som gäller ;D

Det var jätteroligt att komma till Ullevi och träffa alla igen, alla från löp och ja alla andra människor man har lärt känna under sina friidrottsår :) Mycket roligt folk!! Nu ska jag dra, ha det bra! Pusspuss!


Mary ;D

Såhär luff-uffiga har ni la aldrig sett oss?? ;)
Men det bjuder vi på!
image1013
image1014
image1015

Våra bussfärder gick tillsåhär:
Eftersom vi alltid springer till bussen så är vi supervarma när vi kliver på den. På bussen har de alltid elementerna på max så man blir inte svalare precis. Om de regnar hänger vi upp jackorna på tork om det inte regnar gör vi det ändå. Vi tar av oss skorna och tröjor. Tar fram med min mobil och sätter på musik. Käkar mackor, frukt och godis. Planerar dagarna på friidrottsskolan och sover. Vi funderade ett tag på att ta med tavlor, gardiner och täcken eftersom vi kände oss så hemmastadda på 627 bussen. Dessutom stannar bussen var tionde meter och skumpar så fort den kan över alla farthinder. Varje bussfärd höll vi på att kissa på oss av skratt eftersom vi kände oss så luffiga. Vi var ju inte speciellt fräsha om man säger så, hahah.

Mary ;D

Hej hallå,

Idag sprang jag 1500 m i Kvinnor, alltså inte i min egen klass F17. Jag kom sexa på tiden 4.34 vilket jag är helt nöjd med. Var mest nervös för att jag inte skulle orka hänga på som i Karlskrona, för jag är kass på att känna om jag är pigg i benen innan själva loppet startar. Men jag orkade hänga på, inte riktigt på slutet men.. =P
  Imorgon är det 800 m i F17 som gäller. Det ska bli skojigt. Där kommer jag vara dubbelt så nervös, typ! Efter det hoppar jag in i Fia&Emmys bil och vi åker upp till Sthlm igen. Här åks de kors å tvärs. =)

Träffade massa från Löp idag, det ska bli görroligt att träffa alla nästa vecka igen! Alla sprang jättebra, va stolt jag är! Vissa persade å andra inte. Grattis grattis! =D

image1012

Emmy slängde sig platt på marken och började fota på mig. Jag tror hon fotade på allt som rörde sig och inte rörde sig den hemfärden från Täby. hihi, så söt hon är!

Fia ;D

Gud vad rolig! Vårat minneskort fungerade på datorn så nu kommer våra inlägg bestå av massa bilder från dagarna här :) Roligt va?! När jag la in bilderna från bryggan hittade jag en bild från förra året ;)

image1011
Jag som står vid kassan och ser lite beskymrad ut, kassan kanske krånglade ;P

Fia ;D

Hallå hallå! Nu är man i Alingsås på campingen där vi ska jobba om några veckor. Jag har precis varit och hälsat på Rogers hundar som heter Fina och Biffen, fattar ni Fina biffen ;D Haha dom var jättesöta men stora, jag är ju bara van vid lilla Åfelia och Stella ;) Nu ska jag och Emmy ut och springa en liten sväng sen ska vi stretcha på bryggan och sen bär det av till Ullevi för att först kolla på 1500m lopp och sen ska vi själva springa 400m. Ha det bra så hörs vi Pusspuss!

Jag tog med mig lilla Åfelia till båtbryggan för jag tänkte att hon skulle få ta sig ett dopp men så blev det inte ;P

Mary ;D

Min röda resväska är nu hemma hos mig igen. Ah phu.

Vaknade sju i morse, sen kunde jag inte somna om för att jag var så nervös. Det finns så mycket att vara nervös för!

Hittade VR hängandes på tork nere i källaren idag, det hade visst regnat in i brevlådan.

Lycka till alla som ska tävla idag!! Och grattis alla ni som redan gjort det! =D

Puss puss.

image1005


Gunnel, Olivia och Klara.

Mary ;D

image1004

Jessica Alba i en supersöt Chanel klänning!
Fast skulle säkert vart finare utan mörka strumbyxor. Åh, det stod så mycket bra om Alba i den nya Modette tidningen(som numera Fia och Emmy har ärvt ;)


Mary ;D

Guuud,
vilken dag. Helt slut.

Först vår vanlig morgonstress och uff-luff-skump busstur. Sen skrika på 00:barnen hela dan för de har noll respekt för oss nu sista dagen. Plus att Fia och jag flätade typ alla 150 ungar på friidrottsskolan kändes det som. Sen stressa till Roslagsbanan, tunnelbanan, flygbussen. Och DÄR på flygbussen tog jag fram mitt bokningsnummer..hm nu ska vi se. Göteborg-Bromma. Vahh? Nää. Läste igen. Göteborg-Bromma. Helvete! Jag har bokat åt fel jävla håll. Höll på att dö. Jag gick fram till informationen på Bromma och räckte fram mitt papper och sa: Jag har bokat åt fel håll, vad ska jag göra? Kan ni hjälpa mig? Mina ögon fylldes av tårar för jag var så jävla trött och stressad på allt. En kvart senare hade den snälla tanten bokat om mig på ett flyg som gick då om tugo minuter. Även fast man egentligen inte kunde boka om min biljett, visst fick jag betala lite extra, men guuud i himmelen vad glad jag blev. Tårarna rann medan jag checkade in bagage och gick igenom säkerhets-saken. 10 min innan planet skulle åka klev jag på planet, sist. Tur. Tårarna sluta rinnan när vi äntligen lyfta, fy fan vad världen är vacker uppifrån. Jag satt där mållös tills mackan och drickan kom. När jag kollade ut igen var himmelen full av moln och vi skulle precis landa.
   Där på Landvetter i Göteborg stod jag snällt och väntade på mitt bagage. Och gissa vad, såklart skulle min helvetes väska inte dyka upp utan jag fick vackert ringa i två telefoner för borttappat bagage. Sen fick jag en väg beskrivning av en tjej och hamnade på bagageutlämning. Hej hej, har ni sett min röda väska? Nej, nej. Fyll i lite papper här så kommer den säkert med nästa flyg. För eftersom jag checkade in så sent hann inte min väska med mitt flyg. Grejen är att mina spikskor ligger i den väskan! Jag har andra spikskor men de är mina favvisar.
   Väl hemma ringer jag till den där bagageutlämningen igen. Hej, har min väska kommit? Jag flög med Malmö Avition. Är det Mary eller? Hm, ja..? Jag ska kolla, Mary. Tack. Typ 10 samtal senare har de hittat min väska och den ska bli hemkörd nu mellan nio och tolv.

(För er som inte orkar läsa allt: Jag bokade flyget åt fel håll och min väska tappades bort. Båda sakerna är nu lösta)

Imorgon springer jag 16.15. Jag har inte ens hunnit bli nervös.


image1002



Jag blev glad då du ringde mig den där kvällen
förstod du inte det?
Jag är rädd för att krypa.

Fia ;D

Godmorgon! Då har man packat klart allting för helgen och nu väntar frukosten :) Ingen av fiemma hann blogga igår för vi hade fullt upp hela långa dagen. Först jobbade vi på friidrottsskolan och mätte och tog tid och grejade, sedan åkte vi hem och tränade, sen käkade vi, sen åkte vi till Kista och mötte Emma.
Jag köpte en väska och lite grejer mot förskylning, väskan var jättejätte fint och alldeles lagom liten. Det är precis en sådan som jag har letat efter ganska länge och så hängde den där och bara ropade "här är jag Fia" ;) Den hade jätte fint mönster och jag älskade den från första ögonblicket så jag var tvungen och köpa den! Jag vet att jag har många väskor och att jag inte behöver dem men den här bevöde jag faktiskt för jag har ingen liknande ;)
Sen åkte vi hem och städade och packade och avslutningsvis åt vi marängswiss :) Mycket gott!

Imorse har jag städat lite till och packat det sista. Nu måste jag verkligen skynda mig och äta frukost så jag hinner med bussen. Jag stressar hela tiden, oftast i onödan, det ska bli förbättringar på den punkten! Jag ska sluta stressa och börja leva :) Haha!

I helgen är det världsungdomsspelen i Göteborg och jag ska springa 400m och 800m det ska bli superroligt och springa och sen träffa alla igen :) Tävlingen går på Ullevi, jag älskar dom banorna :D
Nästa vecka är det löpetläger också ;) OLALA! Ha det bra allihopa Pusspuss!

image936

Förhoppningsvis väntar finare väder för oss ihelgen :)


Mary ;D

image999image1000image1001

Min absoluta favorit-film är "Mr and Mrs Smith", har sett den typ hundraelva ggr ;) typ. Jag tycker både Angelina och Brad är hur coola som helst. Vilket liv de lever ! =D

Imorgon ska de bli moln-sol här vid Sthlm Å ännu bätte på fredag. woow !

Fia ;D

Regn, regn, regn! Jaa dagen var inte bestått av så mycket annat än regn. Det var en låång och seg arbetsdag på friidrottsskolan då vi inte kunde genomföra allt vi hade tänkt göra idag. Istället för att mäta längd  och höjd satt vi inne i omklädningsrummet och värmde oss och körde "viskningsleken" och "mördarleken". Sen tröttnade barnen på att köra massa lekar så jag och Mary kom på att vi kunde berätta en spökhistoria. Det var världens läskigaste spökhistoria som vi kom på medans vi pratade. Vi turades om att berätta, så historian blev helknasig eftersom vi bara flummade på, och det roliga var att barnen faktiskt trodde på berättelsen ;D

Efter friidrottsskolan åkte vi till Sollentunavallen och tittade på GP tävlingarna och hejade på folk :) Bra jobbat allihopa! Nu ska jag kila men vi höres Pusspuss!
image998
Micke och Mary spanar in startlistorna för dagen ;)

Mary ;D

Håhå, jaja.

Idag har jag, Fia och Emmy tillbringat 12 h i ständigt regn. Från 8-20 med friidrottsskola och friidrottstittande. Plaskblött! Emmy kom 2:a i dagens tävling, toppen tjejen ! =D

Idag har jag även sparat massa pengar.

  • Köpte den billigaste drickyogurten, för att maten vart inte så lyckad idag.
  • Smet in på Sollentunavallen utan att betala 140 kr.
  • Fick 10 kr ränta av Lilliss ( A. Liss ) när han lånade pengar av mig.
  • Fick tag i en matbiljett så jag fick gratis mat
  • Fick tillslut enttprogramblad, gratis
  • M.Westh hjälpte oss att få tag i 3 "plastpåsar" att ha över sig när de regnar, gratis såklart.
  • Knyckte jag 4 st Friidrottaren-tidningar. (4x50 = 200 kr)

Jag är så sparsam! Stolt =D hihi

image997


Mary ;D

Alla har gått och lagt sig, utom jag. Har inte gått ner i varv än. Pratade precis med Holmis som jag antagligen ska träffa på torsdag och sen med mam&pap som berättade att det har regnat som tusen och min damm där hemma hade svämmat över. Ajdå. Det värsta är att regnet kommer hit imån. Blö!

Har inte berättat om min trestegstävling i söndags, ju! Det var toppenskoj. Kan till och med berätta hur långt jag hoppade, eftersom jag blev så himlans nöjd. 9.91 m blev det. Stoort pers. Jag hade dessutom 3 hopp över 10 m men som var övertramp. Blir så himlans trött på övertramp. Nästan så jag måste tävla igen bara för att komma över 10 m. Thihi.
   När jag berättade för Emmy ville hon att jag skulle lära henne hoppa tresteg på sommarlägret. Så söt ;)

Träffade Maria idag. =) Hon ligger nu och sover här i rummet bredvid.

Nu ska här sovas!

image996
Såhär kanske gaderoben skulle se ut om alla tjejer på Löp samsades om alla kläder tillsammans. Tänk va skoj!

Emmy ;D

Jag kom precis på det, blev påmind om att jag faktiskt ska tävla imorgon!  Ska springa förtävlingarna på solletuna GP. Jag blir nervös av tanken på att tävla så jag undviker den så länge som möjligt tills imorgon precis innan jag ska börja värma upp, då kan jag börja tänka på tävlingen. Om jag börjar tänka på den nu så kommer jag bara hinna bli jättenervös och när jag blir nervös så blir jag ett annat ord på n, nämligen motsatsen till positiv så jag försöker undvika att jaga upp mig för tidigt inför loppen.
Idag har varit en riktigt rolig dag, jag har pratat och träffat massa löpetfolk. Först och främst så bor ju jag med Fia och Mary denna vecka, sen så pratade jag med Lindus på telefonen idag, sen när jag kommer till löpet så träffar jag Tessie och när jag går ut och springer en liten runda så träffar jag Linnea. Och ikväll så kom Majzan till löpet. haha en riktig famijeträff a la löpet ;) Haha!
Ikväll har jag skrivit lite diplom till barnen i friidrottskolan, ja jag vet att det är lite överambitiöst eftersom de ska vara klara först på fredag men jag kände att jag lika gärna kunde skirva dem idag så att jag slipper den där sista minuten stressen som vi hade förra veckan. Man ska vara ute i god tid ;) Sen har jag väll inte gjort så mycket mer, målat naglarna och pratat massa strunt som vanligt :)
Imorgon så är min uppgift att ta det så lungt som möjlig som ledare, försöka unvika solen och att bli trött. Och uppgiften att unvika solen kommer nog inte bli särskilt svår eftersom det var en liten fågel som viskade i mitt öra att det faktiskt ska regna imorgon!!! Hoppas att det inte är sant :)
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i cosmopolitan och sen ska jag sova. Ha det bra Puss <3

Kom föresten på en annan sak! Det här är mitt 100 inlägg!!!!! Det firar vi med ett hipp hipp HURRA hipp hipp HURRA! Låt oss hoppas att det blir några hundra till ;) Haha


Mary ;D

Här flyger Marie W över 1.73, den lilla 92:an. Gryyymt eller? =D
 Ser ni mig där bakom då? I turkos tröja. mahah. Kollar ju inte ens på hoppet!

image994

Mary ;D

Heeeyy,

är nu tillbaka i Stockholm. Wow! Vilka flashbacks jag fick när man såg löpet igen och kollade in i sitt gammla rum. Jag och Emmy gick en "mat-sökning" på Löp och hittade bl a lite knäckebröd och MikaelWesths Dumle O'boy som vi lånar lite. Lugnt eller ? ;)

Idag var ju min första dag som ledare på friidrottsskolan. Det var toppen skoj! Alla barn är så gulliga. Jag har redan fått massa nya bästisar, som Gunnel, Sarax2, Victoria och Emil. Fast jag är helt slut nu efter första dagen.


Det roligaste var nästan när vi tillslut knatade iväg til bussen och såg den komma. Och sprang JÄMSIDES med bussen typ 150 m. Haha. Men som tur var hann vi med den, annars skulle de ju vart lite pinsamt.

image991

Nästa generation på Löpet, kankse?


 


Emmy ;D

Idag har den andra veckan som ledare vid friidrottskolan börjat. Jag är huvudledare i min gruppoch denna veckan är barnen mycket lugnare än förra ( pepper, peppar ta i trä). Efter friidrottskolan så körde vi gräsdiagonaler och lite häckskolning som jag är så himla duktig på, eller inte. Det var nästan lite pinsamt att köra det när alla andra var så duktiga! Efter träningen gick vi lite i centrum, sen var dags för bussfärd hemåt och hemma så lagade jag skinkfrestelse, det blev jättegott. Efterrätten var glass, maränger och chokladsås ;)

Jag har lärt mig en ny ramsa och handklapplek idag, man sitter i en cirkel och så åker den som får en handklapp vi tre ut. Barnen körde den hela tiden förra veckan så jag tänkte att det var dags att lära sig den nu. Sen när jag skulle visa den för Mary och Fia nyss så fattade Fia typ inte, hon är för söt :)

Det var Bill, Bull, Busan och jag, Vi var födda samma år och samma dag, Vi gick i samma skola och vi lärde av varandra. Det var Bill. Bull, Busan och jag. Ett två tre!


image992
Jag som ledare vid friidrottskolan.

Fia ;D

Godkväll! Kom precis från tvn där vi har suttit och mumsat på marängswiss :) Det var mycket gott, även fast jag inte kände så mycket smak ;P Haha!
Snackade med Richard för ett tag sen och vi kom fram till att jag skulle lämna återbud till på onsdag och satsa på att bli frisk  till helgen istället. Det kändes mycket tungt att skicka iväg mailet för det kommer bli ett bra lopp på onsdag, men men inte mycket att göra åt saken. Är man sjuk så är man... Fanfanfan!

Idag var första dagen på friidrottsskolan och det var ganska jobbigt idag. Dels för att jag var trött och förskyld men sedan regnade det också och sen hade jag en massa barn att lära mig namnet på! Aja det kommer nog bli bra det där, har bra ledare med mig i gruppen så vi får väl se till att ha roligt och försöka lära barnen så mycket som möjligt även fast det verkar omöjligt just nu när de inte lyssnar och springer omkring som galna höns :S

Vi fick hem betygen idag, de betygen som jag trodde att jag hade koll på men jag fick ett chockbesked faktiskt! Ett postivit besked för jag hade tydligen fått VG i matte B :D Helt sjukt ju! Men jävligt skönt och roligt för det trodde jag verkligen inte för jag var helt inställd på ett G. För jag har bara haft VG på två prov och resten G men men jag klagar inte det var bara lite roligt :)

Nu ska jag sätta mig vid tvn igen, jag skulle bara blogga lite och skicka iväg mailet till Sollentuna GP!
Ha det bra Pusspuss!
image972
Emsan och Marius som pustar ut efter ett jobbigt studsmattepass ;D

Emmy ;D

I am smiling because you are my sister
I am laughting because you can´t do anything about it <3
image990
Jag och Fia pustar ut efter vårat första lopp :) söta små trollungar

Fia ;D

Igår såg vi på filmen Love Actually, den filmen har man ju sett tusentals gånger men den är lika bra varje gång ;D
Alla paren är så gulliga! Lillkillen som är kär i en tjej i skolan och som försöker komma på olika sätt att få hennes uppmärksamhet, premiärministern som är kär i sin sekreterare, eller jaa tjejen som jobbar för honom... 
Jaa filmen har massa härliga klipp och den är så fin!
LOVE ACTUALLY

Men scenen när bästa killkompisen berättar sin kärlek för sin bästa kompis fru, är lite sorlig faktiskt. Han är kär i någon som han aldrig kommer få och det blir inte bättre av att det är hans bästis fru!
HANSKÄRLEKSFÖRKLARING

Vilken scen tycker ni bäst om?
image989

Fia ;D

Hallå! Har precis käkat pizza och snart ska jag lägga mig i solen för att sola och förhoppningsvis sova lite ;) Det vart ganska sent igår och det blev inte många timmars sömn inatt. Igår fyllde Tobbe 18 år, gratulerar gratulerar åter igen! Så igår var det middag plus dans och snack, mkt trevligt! Jag dansade inte så mycket då killarna bara spelade massa tekno och justin haha ;P Träffade många sköna lirare och sen fick jag träffa Sara igen, har inte träffat henne sen skolavslutningen så det var nice!

I fredags var vi som sagt ute på Muskö, det visade sig att en av killarna igår från festen också hade varit där. Och han hade dansat runt midsommarstången, den stången som vi  aldrig hittade :( Men vi hade roligt ändå, jag och Marius drog några moves till våran nya
favoritlåt och sen grillade vi och hade det mysigt! Det var även dags för årets första dopp :)

Jag skulle aldrig ha tränat igår för idag vaknade jag upp med halsont, jag kände av att det var något på gång redan igår men ändå tränade jag och sen vart det som sagt sent igår. Men jag ska sovasovasova och dricka massa c-vitamin så kan jag förhoppningsvis köra i helgen, får se om det blir något lopp på onsdag! Får ta dagarna som de kommer.

Ikväll får jag träffa Mary :D Det ska bli superroligt för det var som sagt ett tag sen vi sågs sist ;P Haha det ska bli very very nice!!

image971
Jag och Marius på studsmattan i fredags ;D

Mary ;D

Lite blandat från helgen

image983



Mary ;D

Sheeeat,
  nu när jag tvättade mina numera vita skor nere i tvättstugan hittade jag JESUS BANDET! Kommer du ihåg det, Fia? Det som din "jesus flört" 'glömde' kvar på bänken när vi kollade på Emmys innebandy match. Haha. It´s back!

[Detta är btw vårt 445 inlägg.]


Mary ;D

Att göra:

  • Packa (-smart tex att jag lägger i min väska i Fias stoora väska)
  • Lägga över nya låtar till mobilen
  • Lägga upp midsommarbilder på bloggen
  • Packa till tävlingen imorgon
  • Tvätta min fd vita skor
  • Hämta min vita kofta hos Lollo
  • Kolla på en tydligen bra film kl 21 på femman. (glöm)
  • Måla naglarna
  • Laga min trasiga klänning


Å såklart kommer det bli stressigt efter tävling imorgon. Jag hoppar tresteg halv fyra och mitt tåg går halv sex. Men med mina beräkningen (om inget är försenat) så kommer jag hinna precis. Yeah.

   Idag hörde jag av en som jag inte har hört av på en vecka. Trevligt värre.


image977

Ser du några av dina favortidjur, Mary? Krabbor, maneter..


Emmy ;D

Nu är jag hemma igen. Fast inte så länge till, är i princip bara hemma och vänder. Jag och Fia är nämligen bjudna på födelsedagsfest ikväll, det ska bli mycket roligt.
Midsommarfirandet blev bra, vi var ute på Muskö i Lenas stuga. Vädret var kanske inte på topp men vi var glada ändå.
Vi badade för första gången iår, jag tyckte att dte var riktigt kallt och plågade mig i sakta men säkert som en gammal tant men i kom jag även om det tog tid. Sedan har vi hoppat studsmatta, spelat spel, och grillat. Efter middagen och efterätten så var alla jättemätta så vi gick en lång promenad, satte oss och pratade lite vid en brygga.
Nu ska jag snart ut och springa, sen så är det dags för en snabb dusch, sen åka med tåget till Solletuna. Där väntar lite ångest över klädval, sen efter det så ska vi iväg och ha det skoj!
Hoppas ni har en trevlig kväll. Puss <3

image967





Bussen till Muskö var proppfull

 Lenas stuga var jättefin

 Studsmattan var rolig

 Fia och Maria tyckte det var jätteroligt att studsa

 Jag och Maria

image975
Marias gissningar i spelet brainstorm var mycket roande många gånger!





Mary ;D

Orkar inte ens berätta om igår kväll.
   Det slutade regna och det förklarar la allt?

Yeah ;)

Mary ;D

Heeelluuu,

igår efter Mary ensamma ban-träningen så åkte vi iväg till Tjörn. Iof var det hundraelva handbolls och fotbolls spelare som stod och glodde när hon sprang, så hon var ju inte emsam. höhö
 Kön till skärgården började redan vid Kungälv, trodde vi. Och mamma som innan sa att "efter sex är det inga köer". Men sen släppte det och endast för att åter igen proppas igen. Så höll det på tills vi kom till Tjörnbron där det var stopp, typ.

När Mary hade tagit duchat och vi hade ätit hoppade Mary och Lollo på de "splittrands nya" cyklarna i förrådet. Vi tänkte plocka blommor till dagens kransar. Efter en timmes cykeltur runt i Höviksnäs hamnade vi på Loka badet med en hel spann med blommor. Där tog vi ett spontant dopp. Mary var extrem chicken men Lollo badade länge. mohaha
  Sen mötte vi några infödingar, Tja, Tjoho och Tja, som de presenterade sig. Efter deras tappra försök att härma våran underbara göterborgska (Ja! Marys göteborgska är tillbaka.) som endast resulterade i en skånsk variant av småländska. De förföljde oss sedan med sina gigantiska coola trimmade mopeder, men vi flydde till båtbryggan.

Idag har vi gjort en midsommarstång. Först bestämde vi att vi inte skulle ha någon men när vi vaknade hade mamma redan börjat med grunden. Sen har vi gjort två vackra kransar till vårt underbara regn-hår.

Ja, regnet öser ner, som sagt. Men de ska tydligen sluta till kvällen, säger Pappa baserad på egen fakta. Hm. Vi får se hur kvällen slutar helt enkelt. Hihi.

Tyvärr har Mary glömt sladden från kameran till datan, smart. Hon har med sig alla andra sladdar men inte den. Men vi kommer allt hålla er uppdaterade. Iaf de som inte sitter in-regnande i någon stuga mitt i skogen (Hrm Emmy Fia Maria Lena =P ). Nu ska vi äta våra egna fina jordgubbar. 
(Jävlar såhär långt har jag aldrig skrivit)

Midsommar is in the air. And we just LOVE IT! 

image956

Emmy ;D

Jag kan ju börja med att säga att jag tillbringade över fem timmar på sjukhuset igår. Åt ingenting på 14 timmar, var trött och hade ont i magen. Så jag kan ju lugnt säga att jag har mått bättre! Men jag kan dock meddela för alla som är oroliga att det var inte det läkarna trodde att det var, allting tydde på att det var blindtarmen men sen visade det sig att det inte var det vilket var tur! Men det är konstigt för läkarna vet inte riktigt vad det är för fel, jag fick åka hem och se om det blev värre för då skulle jag komma tillbaka.
Men idag så känns det mycket bättre redan så jag ska faktiskt åka med tåget till älvsjö om en timme. För vi beslutade oss efter mycket om och men att åka till Lenas stuga och fira midsommar. Annars var det en stor fest i åkerberga som lockade men sen kände vi att vi ville ta det lungt och ha det mysigt i en stuga istället.
Så nu håller vi tummarna för att det inte ska börja regna alldeles för mycket och för att magen fortsätter mår bra. Och såklart att Maria hinner byta om och packa på en kvart stackaren, ingen rolig start på morgonen. Men sen ikväll ska vi ha det roligt!

Trevlig Midsommar allihopa Puss <3

image959image962image961image963image964image960

wouldyoubehappier?


Fia ;D

Godkväll! Kom precis hem från Skärholmen där papsen och jag har varit och shoppat :) Jag köpte tre klänningar, ett par jeans, ett par leggings, två träningstoppar och annat smått och gott som tofsar och spännen! Jag hittade jätte mycket fint idag, jag såg massa fina skor och väskor men jag köpte faktiskt inga. Förvånande va?? Jag är sko och väskgalen :D I love them! Har ni också något som ni bara älskar att köpa?

Emmy har åkt in till akuten med sin mage, hon har känt sig jättekonstig nu i ett par dagar och haft ont i magen och varit illamående. Så idag sa mamma åt henne att åka in och kolla vad det var som var fel, för det kan ju vara blindtarmen.. Stackarn asså! Hon ska ringa när hon är klar men det lär ju dröja för det var många i kö :(

Morgondagen är än så länge obestämd för vi måste avvakta och se hur det är med Emmy! Om hon mår bra så följer vi planerna och åker till Lenas stuga annars kommer vi antigen vara hos Lena eller Marius. Men hoppashoppas Emsan orkar åka ut till stugan för det vore supermysigt! Ha det bra så hörs vi Pusspuss!

image957
Kajsa är midsommarfin med krans och allt :)


Mary ;D

GLAD MIDSOMMAR!
image956

Mary ;D

Du fråga mig nångång hur jag tycker du ser ut
jag sa bra
å du undra om jag verkligen menade de jag sa
så jag sa ja

Det är när du tystnar ett tag
det är när du tittar på mig
jag måste tänka mig för
ibland önskar jag att du inte ser ut som du gör


Varavänner - Jacob Hellman [min favo-låt som för länge sen är uttjatad. skön är den iaf!]



Nu,
ska jag köra lite bana på Kongevi. Sen åker vi ut till Tjörn med släkt å vänner. (<- Min favo-Lollo följer med! Yeah.) Förhoppningsvis håller pappa nu på att fixa trådlöst internett i sommarstugan med så jag tar med mig min bärbara å håller tummarna. =)
   På söndag träffar jag Emmy&Fia. ÄNTLIGEN! Vilken vecka vi kommer ha girls ;)

image955

Vår badbrygga på Tjörn. (Fast vinter-upp-hissad.)

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Efter en veckas jobbande så kände jag mig förtjänt en sovmorgon :) Det var väldans skönt och sova ut men sen när jag reste på mig gjorde det ont lite här och där i kroppen. Jag har träningsvärk från gårdagens bana och från styrkan i tisdags :S Vilket är känns lite konstigt för jag stretchade efter båda passen, men det var tydligen inte tillräckligt! Aja jag måste skärpa mig med att stretcha, jag är så himla slö!

Idag ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, och sen ska jag ner på stan och kika lite, nu när jag har fått min lön ;) Haha ha det bra så hörs vi Pusspuss
image954
Hittade en jättegammal bild på mig ;D

Fia;D

Hallå! Kom precis in med hundarna efter en promenad :)
Idag var sista dagen på friidrottsskolan för den här veckan, den fortsätter nästa vecka och då kommer Mary också till sthlm och hälsar på! Dagen har varit lång och intensiv för vi har slitit med att få klart diplomen och med t-shirts och allt vad dom skulle få. Men vi grejat och barnen gick hem med en ryggsäck och ett leende på läpparna, och dom var så stolta över sina diplom!
Jag och Emmy jobbade i olika grupper och under veckan fick jag gång på gång berätta att vi var tvillingar. Barnen kom alltid fram efter rasten och berättade att de hade tagit fel och pratat med fel person. Idag kom en tjej fram och sa: " Jag gick fram till personen som jag trodde var du men som visade sig vara ditt andra du" 
Haha mitt andra jag ;D Lite roligt faktiskt men det var bara en av alla roliga kommentarer som man hört under veckan. Barn kommer på så konstiga grejer att fråga och prata om!
image951
image952
Några kort som jag tog lite snabbt mellan diplomskrivandet. Första bilden är grupparbete och andra är på Sara och trötta A :) Ha det bra Pusspuss

Emmy ;D

Något roligt som jag fick höra under min vecka som ledare var att det är flera som tycker att jag har dialekt. Först var det gruppledaren i min grupp som frågade vart jag kom ifrån för hon tyckte att jag pratar med någon dialekt. När jag frågade vad det var för dialekt så kunde hon inte svara på det. Sedan idag så sa även några andra ledare att jag pratar med dialekt, eller inte hela tiden utan bara ibland. Haha det här är verkligen något som jag aldrig har hört eller har tänkt på förut. Är det någon av er som har tänkt på att jag pratar med dialekt? Och isånna fall vad skulle det kunna vara för dialekt, jag kanske tar efter lite olika av de jag har bott tillsammans med. Lite göterborska, lite skånska så mixar jag dét helt omedvetet för att jag hör det så ofta! Men men det är inget jag kan göra någonting åt eftersom det inte är något jag har tänkt på. Skulle vara kul att veta hur det har blivit så bara för det är första gången någon har sagt till mig att jag prata med dialekt. Haha!

Emmy ;D

Slut på den första friidrottskoleveckan. Det firades med strålande väder, glass och efter det ett var det dags för ett hårt banpass som gick väldigt bra. Vi körde snabba 200m och 150m lopp och jag är riktigt nöjd med passet för det gick mycket bättre än vad jag hade trott att det skulle göra! 
Igår mådde jag inte särskilt bra, hade slarvat med mat och vätska så jag hade typ frossa, huvudvärk och allting kändes jobbigt, så det vart ingen träning på kvällen utan istället var det en kopp te och sova som gällde.
Nu är jag hemma igen, känns skönt. Hemma väntade ett brev på mitt skrivbord, det innehöll något som jag väntat på så länge att jag till slut har glömt bort att jag väntade på det.
Imorgon ska jag sova ut och ta det riktigt lungt,  försöka ladda om batterierna för det behövs verkligen känner jag.
Och på fredag är det ju midsommar och då ska jag, Fia, Maria och Lena träffas och åka till en stuga och grilla och ha det roligt :) Vem vet det kanske blir då det är dags för årets första dopp, men jag tror inte det för jag är världens badkruka!

image947
Gänget som firade nyår tillsammans och som nu också ska fira midsommar ;)

Mary ;D

Jag är så himlans glad!
glad glad glad glad
Å jag vet inte varför
vet du?
va va va va

Konstigt,
för allt rinner ju bara ut i sanden.

image948

(Trestegs-träningen gick toppen idag. Lärde dessutom Elias löpskolning och att 'hoppa' över häckar, innan T tyckte han störde träningen. Tyckte inte jag.) 

Fia ;D

Hallå! Jag och Emmy sov hemma hos Maria igår, vi gick en runda i Berga och tittade runt lite, fick en guidad tur även fast Maria själv var lite vilsen ibland ;D Sen satt vi och snackade och käkade chips, en mycket trevlig kväll!
Imorse när vi skulle till jobbet var Maria jättetrött så hon låg kvar halvsovande i sängen medan vi fixade med oss en macka som frukost och ett äpple :) Sen sa vi hejdå till en trött Maria som vi skulle möta efter jobbet.

Idag var det ganska stressigt på friidrottsskolan för vi skulle hinna med och mäta och skriva ner tider till barnens diplom som dom ska få imorgon. Men det gick bra och vi vart klara! Efter det gick jag, Emmy, Maria och Fanny till Täby C och tittade runt lite i affärerna. Emmy hittade en jättefin klänning men hon köpte den inte, hon ska nog köpa den imorgon istället.  Sedan åkte Fanny hem till sin I och vi fortsatte till macdonalds där vi träffade S och hans kompis. Det var ett tag sen jag träffade honom så det var lite roligt! Men vi snackade inte så länge för han skulle iväg på match och vi skulle med bussen. Bussen som aldrig kom, utan vi fick sitta och vänta på den i evigheter. 

Väl hemma så stack jag ner i gymmet och körde skivstång sen käkade vi mat och sen har vi suttit framför tvn. Just nu tittar vi på sex point, en riktig b film, haha men nu när man har sett lite av den måste man ju se slutet också så jag passade på att gå in i pausen ;)

Nu börjar b filmen igen men vi hörs imorgon! Pusspuss

Mary ;D

- Telefonen är en förbluffande uppfinning, men vem kommer någonsin att använda den.
 Rutherford B. Hayes, amerikansk president 1875

- 640 kB borde vara tillräckigt för vem som helst
Bill Gates, Microsoft, 1981

Taget från:
http://svenskservicepack.blogg.se/ som verkar vara en ganska flummig blogg. Hm ? =S

image946

Bill Gates! Världens rikaste person med en förmögenhet på 388 miljarder svenska kronor!! Wow. =O


Mary ;D

"Bara att bryta ihop och gå vidare!"
       
- En anonym Hällis-grabb ;)


Nuuu,
solar jag i trädgården. Det trådlösa bredbandet funkar äntligen. Och jag solar för första gången på typ två veckor. Skönt. Ska fixa mina naglar med. De blir helt förstörda i Ica miljön. Hm! Snackar med Frasses lilla 
kompis på msn, fick veta av han att den nya Gävle tjejen (som förhoppningsvis ska börja på löp sen. För Mickan växer inte på träd! haha ;) inte använder msn eller överhuvud taget en dator. Guuud! Skulle egentligen följt med broshan hem för att bada i hans pool, men jag orkade inte. Är lite trött faktiskt. Kom hem två i natt och gick upp halv åtta. Lite senare idag ska jag träna med hockeygrabbarna. Sen måste jag antaligen städa mitt rum, det är kläder överallt. Yeah..

Sola lungt!

image945
Thihi

Gästskrivare Majzan ;D

God kväll :)
Sitter i mitt nystädade finfina rum här med Fisen och Emmy! De har jobbat på friidrottsskolan hela dan och nu e dom här för att vila upp sig och äta upp allt i mitt kylskåp.
Jag har för övrigt gjort jättegoda hallongrottor idag för jag har haft tråkigt. Alla bara tofflar eller jobbar! Inte okej! ;P
Vi funderar på att gå ut o bada snart för det e ju riktigt fint o blått ute nu.Trevligt. Lite pinsamt för jag har faktiskt inte tagit mitt första dopp ännu :O
Jag vågar inte sitta o skriva mer nu för fia o emmy kollar på mina gamla teckningar från lekis o skrattar åt dom ....måste ta bort teckningarna från dom omedelbums.
Massa kärlek från Mariaaaaa


Ett skämt bara:"Kalle, kan du nämna en stad i Indien?
"Javisst fröken, vilken då?

Erkänn,var den inte rätt kul?va?va?va? =)

image943


Skurt och jag på studenten :) Vänner för evigt <3 ;P

Mary ;D

Här har du ditt önskemål om ditt rum, Cissi =)


image941
image942

Ganska sött va ? ;)


Mary ;D

-"Eka är ganska fint på natten ändå"
        - Lollo (när hon följer mig och min cykel hem).

För er stockholmare som då inte vet vad Eka är, kan jag berätta att det är de som Bohus är känt för (förutom typ mig då, hrm, haha, not). Det är en stor fabrik som, jag tror, gör klor. Fabriken tar upp hela "stranden" mot den "rena" älven. Och på toppen av allt lyser den upp hela Bohus (läs Ale) med sina starka lampor. Första måndagen varje månad väcker den hela Bohus (läs igen, Ale) med sitt testlarm. Säg någon som inte älskar Eka!

Imorgon, för alla ni som har missat, åker jag till Karlskron för att springa mina älskade 1500 m. Yeah.

image940
Eka. Ur en annan synvinkel än den jag, och resten av Bohusfolket, ser från sina fönster dag som natt.

PEACE!

Emmy ;D

Det var ett tag sen sist, och det har väll inte hänt så oerhört mycket under den senaste tiden. Igår så var jag och mina kära systrar på en konsert, vi såg Danny, Martin Stenmark, Måns, och sen var det lite andra icke intressanta artister. Det var iallafall en väldigt bra konsert och sen så träffade vi R och hennes pojkvän P, det var ett tag sen vi sågs så det var trevligt att träffa dom.
Sen idag så har jag tävlat, sprang 800m på Huddingspelen. Kom på andra plats bakom Sara. Jag slog nytt pers och sprang på 2.15.95 ;) Jag var oerhört nervös innan, mådde dåligt. Tänkte inte några bra tankar och ville verkligen inte springa. Men jag lyckades vända det och se så bra jag sprang!!!
Imorgon börjar friidrottskolan igen, och efter det ska vi hem till våran favoritmaria, det ska bli jätteskoj :)

image603
Sara och jag är festfina på skivan :)

Glöm inte att håll tummarna för kära lilla Mary imorgon kväll, hon ska nämligen springa en stor tävling i Karlskrona. och jag är övertygad om att hon kommer göra bra ifrån sig för det gör hon alltid, för hon är bäst ;)

Fia ;D

Emmy sprang efter många om och men och resultatet blev väldans bra! Hon persade :) Skitbra gumman! Det gick även bra för S som sprang under 16, grattis stumpan! Och M kämpade på bra! Och F som hade premiär i helgen persade på båda loppen, du är grym killen! En bra helg med fina resultat för de flesta men för mig blev de inga bra tider men sånt som händer ;D Ska jobba på så kommer det nog snart!

Jag fryser jätte mycket, dricker honungsvatten nu, hoppas att jag inte blir sjuk :(
Nu ska jag packa till veckan för vi drar upp till löp ikväll, för vi börjar jobba igen imorgon. Och ikväll sover också F över för han tävlade idag. Vi ska se på film med honom ikväll! Nice nice Ha det bra så hörs vi pusspuss
189563-930
Mary har flummat med något kort, det blev ganska ballt ;D

Mary ;D

image939


Tur att det inte är dags än iaf. Thihi. ;P

Mary ;D

Kommer du ihåg när du spelade den här låten för mig, Emmy?
    Då du och jag gick till OK och allting inte var på topp.. Den låten passade så himlans bra in i allt just då.
Tack för att du spelade den låten, Emmsan. Den kommer alltid betyda enormt mycket för mig! =D

För ett år sedan bråkade jag med mina föräldrar var jag skulle fira midsommar någonstans. De ville (såklart) att jag skulle vara med dem och jag ville vara med friends. Gissa vem som vann? ;)
Vad gjorde ni för ett år sedan?

image937

"Den gamla goda tiden" då jag satt ihop med Madde =D


Fia ;D

Läste på expressen en rolig artikel som är ganska passande nu när sommaren kommer och alla börja bli lite småkära! Nu är speeddejtningen inte alls lika populär längre utan det har kommit upp en ny grej som kallas för "eye-gazing". Då ska man under en minut titta killen i ögonen och sen ifall kärleken finns där. Jag vet inte rikigt om det fungerar men dejtningexperterna säger att det kommer vara det nya sättet att dejta. 
Jag skulle tycka att det skulle kännas dumt och sitta och stirra någon i ögonen, eller stirra kanske man inte skulle behöva göra men allting skulle kännas så flummigt på något sätt att bara sätta sig mittemot en person och se honom i ögonen under en minut.
Vad tror ni om det nya sättet att dejta?
Ni kan läsa hela artikeln här:
http://www.expressen.se/sex/1.724479
Nu måste jag kila men ta er tid att läsa artikeln för den var ganska rolig faktiskt :) Pusspuss!

Fia ;D

image936
Idag är himlen lika blå som den var förra året på EM som var på Ullevi. Jag hoppashoppas verkligen på att det kommer bli bättre väder till imorgon när friidrottskolan börjar igen!
Har ni andra också regn hos er, eller finns det någon som har soligt väder? Vore roligt och höra :)

Fia ;D

I said brr, it`s cold in here, there most be some rain in the atmosphere ;D Eller hur det nu stavas haha! Det är taget ifrån filmen "Bring it on" om någon har sett den?

Kom precis från en lång varm dusch som var behövlig efter några timmar ute i spöregnet. Jag har sprungit 200m idag och det väldans bra! Fast det blev en köttbullestart igen, men jag jobbade mig ikapp de andra och var om dom vid upploppet ;D Jag och L värmde upp tillsammans och vi var superblöta efter joggen men vi körde på ändå och körde några stegringar och sånt. Vi såg inget av R men han kanske inte vågade sit dit i spöregnet eller så hade han andra förhinder, sånt som händer :) Vi klarade oss bra ändå fast som sagt jag hade behövt lite hjälp i starten men det får vi träna på! Det var svinkallt att dra av sig till tävlingsdräkt och sedan hade vi oturen att få löst skott vilket innebar omstart. När jag stod i startposition var mina händer i en vattenpöl, lite flummigt!

Senare idag ska Emmy springa 800m, men hon var lite osäker för hon kände sig lite dålig, något med magknip eller vad hon sa. Men vi får se hur det blir ni får säkert höra hur det blev senare ;D Ha det bra pussspusss

image934
En cool bild på L fast det ser ut som att hon är jättejätte lång ;P

Fia ;D

Godkväll gott folk! Kom precis hem från AXA sportcentrum, ni får ursäkta för jag skrev fel förut, det var verkligen inte meningen jag glömde bort att det inte längre heter scaniarinken. Hoppas att det inte var någon som tog illa upp :D
Konserten var väldans bra :) Måns och Martin vart bäst! Tyvärr hade Sara Löfgren blivit sjuk så hon var inte där, jävligt tråkigt för det var lite därför jag gick dit ;D Sen var det en södertäljebo som var där och sjöng på syrianska, jag fattade ingenting men alla andra stod upp och sjöng med ;P Haha!
Men det var en trevlig kväll, träffade även B där som var där och jobbade med sin P :) Så söta tillsammans!

image929
Jag och M härmar skolfotografiet för fotografen placerade oss värsta roligt :)

Fia ;D

När jag tittade runt lite på olika bloggar hittade jag en speciell, inte alls en som alla andra har där dom skriver om modegrejer. Utan den här bloggen är till för alla som vill skriva ett inlägg och berätta något som de har gjort eller vad de tycker. Namnet kanske säger en hel del:
http://bikta.blogg.se/
Självklart är det många som går in och flummar men jag tror ändå att något som står där är sant ! Den bloggen är värd ett besök och vem vet, ni kanske har något att bekänna??

Fia ;D

Fan, fan, fan ska nog sätta på låten också ;P Nej men det gick inte alls bra idag! Det kändes jättebra första 200m som jag troligen persade på också men sen släppte jag dom andra bara, jag vet inte varför, men jag la bara av att springa och flöt sedan i mål. Jag kan och vill så mycket mer än vad jag presterar, jag vet inte vad jag ska göra för det fungerar inte för mig just nu :( Jag är helt enkelt för feg och så tänker jag för mycket!!

Idag är det täljedagen och senare ikväll ska vi till scaniarinken för att gå på fjortiskonsert med Danny, Måns, Sara Löfgren och några till ;) Nice nice! Ha det bra pussspusss

image928
En kväll på löpet med mina myspyskläder, ser ni raggisarna ;D

Mary ;D

Godmorgon! =D

När jag vaknade idag, för en stund sen, så trodde jag först att jag var i Sollentuna, sen att jag var ute i vår sommarstuga på Tjörn, sen kom jag på att jag ligger nog i min egen säng. Jag drömde också att jag var i Lettland och gick på en jättelång trappa. Som en sån trappa som var i Tyskland, minns ni tjejer? Där vid "Herkules".
      Hade fått två sms under natten, som båda var skickade efter klockan två. Hörrni, gå å lägg er lite tidigare!

Nu ska jag snart ut till Tjörn, där vädret förhoppningsvis ska vara finare än här på fastlandet. :)

Om 8 dagar kommer jag träffa Emmy och Fia! Yiiey. Funderar på att flyga upp, för enligt mina beräkningar kommer det att vara billigare. Hm. Så SJ, sänk era höga priser på Sthlm-Gbg tågen, så slipper vi krångla med flyg.

Göteborg var iaf mysigt igår.
See yaa.

image927

Någon som minns Lenas rum efter Portugal? Hm, tror inte det efterom killarna var så duktiga och städade undan. Minns det som en ganska trevlig tid på löp, eller ? Hrm. =)
(Jag har bilder på allas rum, som jag säljer billigt !
Tss. Någon?)

Fia ;D

Hittade en ganska passande bild ;) En bild från förra årets huddingespel då jag står och snackar med Fransson, som jag kommer få träffa idag ;D Han ska också springa 400m.  Very nice! Pusss
image926
Jag tror att bilden är tagen efter mitt lopp för jag ser ganska trött ut ;P

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Det var inte igår precis ;)
Igår var sista dagen på friidrottskolan för nu är det ju helg, sen fortsätter den tre dagar nästa vecka!
Första dagen på jobbet som var i torsdags så regnade det, vilket inte var något vidare roligt men det gick bra ändå! Men igår var det skinande sol, fast det var ändå kallt då och då. Ett knasigt väder som Emmy beskrev såhär:
Sol sol sol,kallt kallt kallt, sol sol, kallt, sol sol sol sol, kallt kallt, sol, kallt kallt, sol sol sol.
Jaa ni förstår det gick inte att förstå sig på vädret riktigt men vi fick ändå några soliga timmar. Jag fick en röd fin rudolfnäsa efter dagen ;P Dagarna på jobbet gick fort och sedan tog jag och emmy bussen hem, somnade nästan alltid. Jag vet inte men borde man inte vara pigg när man har varit ute i friska vädret hela dagen, men ändå blir man helt seg!?

I torsdags kväll skulle vi har spelat basket med T men eftersom det regnade så åkte vi till kista istället och jag hittade värsta kapet ;D Ett par tygskor som är jättesöta!
Igår kväll så åkte vi hem och gick ut och sprang lite, sen satte vi oss framför tvn och
såg på Golden Leage. Vi tog fram ostar och smått och gott som vi la på olika kex, det var jätte gott :)

Idag är jag uppe tidigt och käkar frukost för jag ska tävla idag, som vanligt ;P Idag ska jag köra 400m på Huddingespelen :) Nice nice! Ha det bra, så hörs vi! Jag lovar att blogga oftare :) Pusss!
image925
Jag och Mary i Portugal-07

Mary ;D

Hallå,

idag var det ju sista dagen på jobbet, för den här veckan. Jag träffade Sanden och Brundin i affären. Mkt trevligt, de shoppade loss till deras friidrottsskola.
Tresteget gick toppen idag, toppen för mig asså. Haha. Tur att M förgyller trestegsträningarna med sina kommentarer.

Sen har jag raggat upp skjuts hos några Hällekillar till Karlskrona på måndag. Kanon! Slipper tråk-tåg.

Hoppas ni får en trevlig kväll, de ska iaf jag ha. =D
Pöss!

image922

Mary ;D

Dra mig baklänges! Är hon ínte för söt?


image921

Mary ;D

Kom precis hem efter Ica. Och nu ska jag ut och pressa en stund innan jag åker till Kongevi för att hoppa tresteg! Ska tävla i det nästa helg, förstår ni. Inte för att jag är bra i det, inte nånstans om jag ska vara ärlig, men det är en j*vligt skojig gren. Å jaja, R, jag ska cykla lite innan =)

Här är lite rosor utanför vår altan. Fast de är nedsågade för vi har målat om huset. Intresseflagga, någon?

image920



» Det börjar lösa sig nu. Tur, för alla ni betyder så mycket! «


Emmy ;D

Första dagen på friidrottskolan är avklarad. Jag är trött, och frusen. En dag kvar att jobba innan det är helg, och i helgen är det tävling som gäller. Ingen rast, ingen ro :-) Såg föresten att  de efterlängtade startlistorna till världsungdomspelen hade kommit idag. Men det hjälpte inte mig i mitt beslut om vad jag ska köra för lopp, är anmäld på 200m, 400m och 800m och jag kan inte bestämma mig för om jag ska köra 200m eller 800m. Vill egentligen springa alla tre sträckorna, och tidsprogrammet säger ju varsegod men frågan är om kroppen säger "ja vad kul" eller " är du inte riktigt klok i huvudet". Men men det är som sagt ett tag kvar innan jag måste bestämma mig.  Så nu när jag har delat med mig utav dagens problem som kanske inte är så jätteintressant för er så kanske jag kan berätta vad jag ska göra för intressant ikväll också haha.. Jag ska snart äta mat, och sen ska jag och Fia åka till Kista och kolla lite i affärer. För man kan ju inte sitta och ruttna bort här på löp :)

Ha det bra allihopa Puss <3
image919
Fia och jag lekar fotomodeller i poolen, haha det var riktigt roligt ;)

Mary ;D

Varför blir jag aldrig nöjd?

va va va va?

image918

»Visste du redan då, Mary?«

Emmy ;D

Hmm låt mig tänka efter vad det är jag har gjort idag. Jo jag har tränat bana, sen har jag, hmm sen har jag nog inte gjort något annat vettigt. Tagit en låång välbehövlig sovmorgon, kollat på tv och tränat. Sen var den dagen över, eller nästan. Ska snart gå och lägga mig, ska bara hänga upp tvätten, få någonting i den hungriga lilla magen och sen ska jag gå och sova. Upp tidigt imorgon, börjar jobba klockan halv 9, tidigt va? Haha eller inte ;) Ha det bra sov gott Puss <3

Hade ingen ny rolig bild att bjuda på så jag tog en gammal men den är söt:)
image654
Syskonkärlek <3

Mary ;D

FÄÄÄÄRDIG!

Gud, jag är ganska stolt. ;)

image917

Resultatet blev bl a häpnandsväckande 21 linnen 9 klänningar 12 jeans. haha, Woow =P

Snart kommer L hit och ska käka våra egna odlade jordbgubbar (!!) och berömma mitt rum. Vi skulle egentligen sovit hos B men det blev ändrade planer.

Mary ;D

image915

Hoppas ni förstår vad jag har att göra. Hmph.

Längtar till friidrotsskolan. You know why! =P

Fia ;D

God kväll! Har precis varit och klippt mig :)
Jag tänkte över vad jag skulle behöva göra de kommande veckorna och klippning var en grej som dök upp, så jag såg till att fixa bort den punkten från "att göra" listan redan idag ;)
Det är så jävla skönt när man är nyklippt, nu kan jag ha utsläppt hår utan att känna att jag går runt med en höstack på huvudet ;P Haha närrå så farligt var det inte men näst intill!
Idag sov jag länge och sen slappade jag framför tvn och sen tränade jag. Man hinner inte med så mkt när man sover så länge! Men jag kände att jag behövde sova ut eftersom jag börjar jobba imorgon. 

Det här kommer låta ganska dumt men jag tycker faktiskt att det ska bli roligt att jobba imorgon :) Jag ska vara friidrottsledare nu två veckor framåt och det tycker jag är superduper roligt! Eller jaa det beror ju i för sig på vilka barn man får, men oftast är det roligt! Jag ska vara huvudledare båda veckorna och första veckan kommer jag jobba med Sara och andra med Mary :) Nice nice! (Fick grupperna idag)
Nu ska jag käka glass ha det bra! Pusss!

image914
Marius och Mary :)

Mary ;D

Såg precis en igelkott i trädgården. Coolt! =D


image909

Mary ;D

Tänkte på att jag har nog aldrig gjort så mkt som jag gjorde förra veckan. Den var helt otrolig. Den veckan inehöll la alla känslor man kan ha typ!

LAST WEEK!

- Svek, bråk och tårar.
- Promenad
- Sista skoldagen
- Picknik i Edseberg
- Sega pendeltågsresor
- Funktionär
- Sola
- Bloggpress
- Basket
- Skolavslutning
- Lättnad, (äntligen sommarlov)
- Musikarnas fina avslutnings show
- Packa upp ner hit å dit
- Flygbuss
- Flyg
- Minibuss
- Flummiga sovställen
- 1500 meters pers
- Glädje
- Hemresa
- Packa om
- Få sovtimmar..
- Glömt ngt?

image908

Wooho, viga armar Mary. ;P


Emmy ;D

Här är det, här är det jag och alla andra har längat så länge efter, här är sommarlovet. Jag försöker leta efter mina känslor men kan inte få tag i dem. Allting har gått så fort nu på slutet så jag har inte ens hunnit med att tänka, allting snurrar runt i huvudet och det är svårt att sätta ord på vad vad jag känner för mina känslor är så himla blandade.
Men nu är det ju äntligen sommarlov, det känns så himla skönt att slippa skolan och allt pluggande. Men löpet kommer vi ju inte ifrån, vi kommer att bo där för det är mycket närmare till jobbet vilket såklart är jättebra. Ska dit imorgon kväll för på torsdag börjar friidrottskolan. Det ser jag fram emot, att få vara ledare, har redan börjat skriva upp lite olika lekar som vi körde förra året och sedan har jag letat fram lite andra nya lekar ;)
Nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag soova, ska verkligen sova ut imorgon länge, länge, länge för sedan dröjer det ett tag innan jag får den chansen igen.
Ha det bra Puss <3

image907
Matte, jag pch Frasse posar ;)

Emmy ;D

I LIVETS LOPP FINNS DET INGA MÅLSNÖREN, UTAN DE SNÖREN VI PASSERAR ÄR BARA STARTEN TILL ETT NYTT LOPP!
Vill bara återigen önska alla ett stort GRATTIS till studenten. 
image905

Fortsätt som ni gör så kommer ni att fortsätta lyckas!

Fia ;D

Var på J avslutning och det var väl trevligt, slapp i alla fall undan regnet :) Skolavslutningen hölls som vanligt ute på skolgården, jag och mamsen stod på vallen och tittade! Jag träffade gamla lärare och tittade runt i skolan. Jag tycker att det kändes lite konstigt för ingenting hade förändrats, allting såg sig likt ut och det har ändå gått två år :S  Jag längtar verkligen inte tillbaka dit!!

J frisyr blev väldigt lyckad :) Det tog sin lilla tid men jag tyckte bara att det var roligt så mig gjorde det inget ;D Det var en mamma som frågade mamsen om J hade varit hos en frisör och fått håret uppsatt :) Haha!


Mary ;D

En tant på Ica (där jag jobbar) till mig idag:

-Jag ska köpa peppar.
Jag: - Okej.
- Men jag kommer inte ihåg vad de va för sort.
- Grönpeppar, kankse?
- Nääe, det var de inte.
- Vitpeppar?
- Naee. (kisar mot kryddorna..)
- Citronpeppar?
- Chilipeppar?
- Svartpeppar?
- Nej, nu minns jag. Kanel var det. Tack för hjälpen!
- Hrm, så lite så.

Haha, så skön tant. =P


Nu ska jag tydligen ut å köra konditions träning med några hockeyspelare. Får se hur de går. ;)

image895

Typ min hjärna just nu. Tss. But I like it.


Fia ;D

Jag funderar på att ha den här ställningen nu när jag solar, så att jag får lite färg på ryggen! Vad tycker ni? :)

image894
Mary som posar ;)

Fia ;D

Då var man hemma i supertälje igen då! Var ju på möte inför friidrottskolan i Täby igår kväll och eftersom det tar sin lilla tid att åka dit så sov vi hemma hos S :)
Igår fick jag reda på att jag skulle få vara gruppansvarig en vecka, och att jag ska få jobba med Mary en vecka, och Sara en vecka! Så det kommer bli superbra det där!

Idag ska jag träna och på dagens program står det cykel, hmm, bara ut och trampa ;) Sen ska jag på lillesyrrans skolavslutning! Hon babblade något om att jag skulle få fixa hennes hår också, det blir nice :) Jag har blivit expert på att fläta så det kommer säkert bli något sådant ;)

Nu ska jag lägga mig och sola en timme sen ska jag träna, ciao ciao! Pusss

image893
Mary och S snygga rumpisar ;D

Mary ;D

Morgonpigg? Javissst.

Jobba Jobba Jobba Jobba Jobba Jobba

Peace.

image891

Mary ;D

Home sweet home.

Fy farao va grejer. Min gaderob får just nu en stor renovering. Och hela mitt rum är fullt av saker. Phu!

Imorgon hämtas jag 6.40 för att jobba. Livet är hårt, va ? ;P

Ska nog ta en promenad-pause snart. Behöver se Bohus litegrann.

Pussen.

image890
Min katt, Sissi, fyller 8 år den 20 juni. Gammalt tant snart. Jag minns när jag fick Sissi i 9:års present. Alla mina gamla katter hade varit helt crazy men nu sa jag att jag ville ha en lugn snäll katt. Och de fick jag. Sissi är världen bästa katt. Lite rädd för allt å alla kanske, men världens gosigaste och smartaste. Love ! =)

Emmy ;D

Nu har Mary åkte hem med alla sina väskor, haha. Vi fick hjälpa till att släpa dem upp på tåget för de var både jättestora och jättetunga, nu får vi hålla tummarna för att hon kommer av med allting haha.
Snart ska jag äta mat och sen ska jag och Fia åka till Täby för att gå på det föreberedande mötet inför friidrottskolan, jag ser faktiskt fram emot att få jobba som ledare. Det är riktigt roligt, man får leka massa lekar, bygga hinderbanor, planera alla aktiviteter och ta hand om barnen. Det är ett riktigt roligt sommarjobb!!

Här kommer lite bilder från förra onsdagen då FIEMMA arbetade som funktionärer.

189563-886


Mary ;D

Nu ska snart stressa till bussen (känns alltid som om jag skriver det, ;) för om en timme kommer jag sitta på tåget påväg hem. Jag lånade Offside av Fia&Emmy som jag ska se på tåget. (Kommer du ihåg när vi såg den filmen på bio, Tessan? Det var skojsigt). Sen ska jag ringa massa folk på tåget med. Så dålig på att höra av mig till folk.. hm.

Träningen gick toppen, hot men skoj. =)

Jo, jag har massa miljoner miljarder saker som ska med hem. Jag har en rullväska i lagom storlek. Sen lånade jag en superstor rullväska av Fia, för jag hade packat resten i massa små väskor för jag hade ingen stor. Så nu har jag två supertunga, stora väskor och två småväskor med mig hem på tåget. Sen har L två stora väskor hemma hos sig också som jag har skickat med henne hem. Du är otrolig, säger Emmy. Men jag kanske behöver allt, säger jag.

Nu ska vi stressa. Ses i GÖTEBORG! Yeah! Pöss.

image874


Fia ;D

Hallå! Kom precis in från altanen där vi har legat och slöat och käkat frukost. Mary ringde precis Richard angående dagens träning som vi snart ska dra ut och få avklarad.
Det är hot hot hot ute, jag har inte hunnit titta på termometern, men det är väl över 25 grader ute skulle jag tro :)
Efter träningen ska vi fixa det sista sen ska vi följa med Mary till S-tälje syd för att hon ska åka hem till gbg idag. Efter det blir det väl sola sola sola som gäller sen ska vi åka till Täby för att gå på ett möte inför sommarjobbet!
Så ser dagen ut! Ciao! Pusss!
image872
Emmy och Hanna :)

Mary ;D

HEELLO SWEDEN!

Jag har så mycket att skriva att jag inte vet vad jag ska börja. Men nu är jag iaf hemma hos Emmy&Fia! Och imån tar jag tåget hem. Jag har inte vart hemma på typ 4 veckor. Snyft.

Holland var helt otroligt. Vilken helg asså. Erfarenheterna väger tyngst efter denna helgen, eller hur Fia? :) Fy farao vad man har lärt sig saker. Det var ju min första utomlandstävling och det är verkligen en helt annan sak att tävla utomlands än hemma. Publiken, motståndet, stämmningen.. osv. Yeaaah!

4.29.84
Jag förstår nog inte riktigt den tiden själv. När jag hade 400 m kvar, av mitt 1500:meters lopp, var klockan på 3.20 och då tänkte jag "Sista varvet kan fan inte gå långsammare än 70". Och det gjorde de inte heller. =)

Vi var ett skitroligt gäng där nere. Alla tjejer och killar var så gulliga och snälla. Många skratt. Tur att jag hade Fia som stöttade mig där nere. <3 Det ända negativa var vädret, men de var ganska skönt att inte springa i gassande sol. Men solen kunde iaf visat sig någon stund. =P

image871
Crazy innan bussen kom.

Fia ;D

Home sweet home! :)
Kom hem från Holland för ett tag sen, och den resan har varit väldans rolig!!
I fredags bar det av, jag och Mary tog flygbussen till Skavsta och på flygplatsen träffade vi Sia ( Sofia) och så satte vi oss och käkade lite. Sen träffade vi massa annat roligt folk och sen flög vi och åkte buss i typ 5 timmar. Det var ganska segt faktiskt, så man såg fram emot en skön dusch och sova. Men icke sa nicke, för vi bodde på ett jätte konstigt vandrarhem där man fick bädda sin egna säng och de hade inga handdukar. Och det var de sista jag och Mary hade packat ur ;P Haha aja vi löste det sen ändå ;) Sen gick vi en sväng och handlade lite frukt och gottgott!
Läggdags! 

I lördags gick vi upp tidigt och käkade en jättekonstig frukost, tyckte inte om något men fick pina i mig för att få något i magen. Sen åkte vi och satt där på arenan typ i 4 timmar och väntade på att få köra. Sen fanns det ingen mat där heller så jag käkade massa frukt och mackor och varma koppen, mkt mat det ;) Haha! 
Maten har inte varit den bästa precis så jag har lärt mig att man ska ha med sig ganska mkt hemmifrån för jag åt inte alls mkt den här helgen...

Jag skulle springa 800m och det gick väldans bra! Eller ja det gick bra fram till 600 ;P Haha jag la mig fyra och vi varvade på 63sek, och sen vid 300m kvar stack jag för att jag kände mig jävligt pigg men sedan fick jag värsta syran och kom ingenstans sen sprang några om mig och jaaa jag kom trea. Tiden var inte så himla dålig ändå men fan jag kan mycket bättre!! Tråkigt att inte få ut allting, jag var helt enkelt för ivrig ;)

Sen åt vi mat och åkte till en nöjespark eller ja det fanns massa skoj där men vi skulle bara bo där över natten. När vi kom dit på kvällen sen hade det mesta stängt så vi gick bara runt och tittade lite...  Det fanns massa skoj så det hade varit roligt och stanna där en dag :) 

Helgen har varit otroligt lärorik och väldans rolig! :) Träffat mycket trevligt folk och tävlingen gick bra!
Här kommer lite kort från helgen, bilderna är inte alls så proffsiga för det är jag och Mary som har tagit dom och vi är skitdåliga på att ta kort ;D Haha!


Gästskrivare JENNY ftw!

Hejsan allihopa som besvärar nog för att läsa dessa  tre tösers blogg.  Flesta av er känner dem, men känner ni dem verkligen? haha, nu ska ni får en grundlig förklaring om alla tre (6).

 Emmy; Min äldsta storesyrra, är väldigt fokuserad på sitt skolarbete. De flesta ser henne som jättesnäll och trevlig... Första intrycket de flesta får är att hon är en väldigt blyg tjej som inte säger så mkt. Men saker ni inte visste om henne är att hon ibland får för sig att springa runt huset eller jaga mig upp för trappan som något crazy psycho. Vilket jag självklart uppskattar. Emmy är den perfekta vännen om du själv inte är väldigt kaxig för hon pallar inte med såna människor. Ett starkt minne jag har av henne är när hon gick i typ trean och kom hem en dag alldeles förstörd och gråtande på lunchen. Jag satt då på mitt rum och lekte med något, (Barbie förmodligen XD) och genom den stängda dörren hörde jag hela konversationen som ägde rum utan för mitt rum XD. haha. Det va så att  Emmy hade en pojkvän som hette "Tompa" och en bästa vän som hette något, låt oss kalla henne "Maria" (ja tror hon hette de XD) Men iaf Emmy hade vart FRÅGACHANSIHOP med Tompa ett tag nu och denna dag gjorde han slut med henne bara sådär. Och helt plötsligt hade "Maria" blivit ihop med honom även om hon lovat Emmy att inte bli det, eller något sånt. HAHA, väldigt intressant eller hur? XD Nu för tiden har Emmy inte tid med pojkar för löpingen och skolan tar upp de mesta av hennes fritid. Men förut hade hon ena efter den andra ;) JAG ÄLSKAR DIG EMMSAN! <3

 Mary; Inte för att jag känner henne väl eller nåt, men liksom de är ju deras blogg så jag måste ju självklart skriva lite om henne också. Även om jag bara har träffat henne tre gånger eller nåt. Men hon verkar helt grym och så är hon mina systrars bästa vän så jag måste ju tacka henne för det. Mina systrar förkännar allt i världen och med henne som vän kan de inte gå fel. Jag tror hon är etta i år och det betyder att hon är ett år yngre än emmy&fia och två år äldre än mig XD. haha. Måste faktiskt berömma henne för hennes talanger i singstar, även om jag är mkt bättre haha. Jag kommer inte ihåg vad hon sa men hon var väldigt smart när hon hjälpte mig med geografin XD. haha. PUSS PÅ DIG MARY! XD.

 Josefine; Fisen, Stöveln, Muppen, Tönten jadu lilla flickan har många namn men de flesta kallar henne Fia.
Jadu det finns mycket man kan säga om Fia, hon är överallt och jag tror faktiskt hon har adhd XD, haha nejdå men hon är väldigt pigg jämt. Förutom när hon är stressad för då får hon damp och då får jag damp och då blir vi dampiga familjen AB XD, haha. Fia är fjortis. Jag bryr mig inte hur mycket hon käftar emot, hon är fjortis. Bara ni läser hennes inlägg så ser ni hur fjollig hon verkar. Men de konstiga är att även om verkar lite puckad så är hon inte det. Hon är asduktig i skolan och jag tror att hon kommer med i historeböckerna snart pga av hennes löpning. (Det tror jag faktiskt händer med alla dessa 3 töser.) Fia är killgalen, det går inte att komma ifrån sanningen och detta är riktigt sant. Hon har vart killgalen sen hon föddes tror jag. Alltid någon kille på gång med denna tös XD. Men det svåra för mig att förstå varför hon inte ha kvar någon särskilt länge, för liksom hon är ju übersöt eller hur? Jag tycker faktiskt att ni killar måste skärpa er nu! HAHA. Fia är ett riktigt kap och inte lika puckad som hon verkar, på riktigt jag lovar. Hon är bara lite sär ibland XD. haha. Minne av fia? Det måste nog vara när hon och jag bråkade och vi skickade brev till varandra genom våra dörrar där det stog massa svordomar på och när jag skulle bli sams med henne igen så sa hon; Jaha, men jag är ju bara en gammal kärring som inte vet någoting! JAG ÄLSKAR DIG JOSSI! <3


HAAHAH, gud va minnen jag och mina systrar har egentligen.
Och de tror jag faktiskt ni alla har med dessa tre. Så nu ska vi
uppskatta dem ordentligt tycker jag så om ni nu har tid att läsa
allt detta så kan ni ju kommentera genom att skriva ett eller flera
minnen ni minns starkt med antingen Emmy, Mary eller Fia eller
alla tre :D Kommentera på nu hörreni för dessa tre ÄLSKAR
kommentarer 8-) Nu ska jag nog sluta ta upp space på deras blogg
PUSS PÅ ER! // the one and only, Jenny ([email protected])


Emmy ;D

Tävlade idag!
Sätraspelen 400m och jag vann och satte nytt utomhuspers 58.87 (Bara halvsekunden från inomhusperset).
Jag öppnade första 200m på en bra tid och hade också en bra tid vid 300m så det var de sista 100m som jag tappade lite ;) Men jag var inte helt slut när jag kom i mål så det finns mer att ge ;)
Nu ska jag måla naglar och sen så kommer Fisen och Mary snart hem!

image843
Ha det bra Puss <3

Emmy ;D

Senaste nytt från Holland.

Mary persade som vanligt, den tjejen är grym! Hon sprang 1500m på 4.29 :)

Och Fia sprang 800m på 2.12 och det är bara sekunden från pers så hon borde vara jättenöjd och dessutom vågade hon ju gå upp och ta ledningen, jag är stolt över dig Fia vad du än presterar för du är alltid bäst <3

Ni kommer säkert få en utförligare berättelse när dessa två töser kommer hem imorgon :)

189563-842
FIEMMA

Emmy ;D

"Det är över nu men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nu"

Idag har treorna tagit studenten, dagen började med massa som skulle fixas gällande flaket och liknande. Det blev väldigt bra med fina skyltar och björkris och allt sånt. Sedan bar det av mot skolan för att se treorna springa ut, kramar och presenter att hänga runt halsen och sedan upp på flaket. På med musiken och sedan så körde vi runt i ungefär en timme, bra musik, underbart väder och perfekt sällskap betyder ju såklart att flakåket inte kunde bli annat än fantasktiskt roligt. Vi dansade, kastade vattenballonger och blev nersprutade med öl och cider. Det var riktigt kletigt så när vi klev av flaket så var det en snabb dusch som gällde innan vi skulle ha avslutningslunch nere i matsalen. Presenter till tränare och tal av rektorer, några tårar och många leenden senare var det över.
Sedan var det dags för att packning och sedan gick vi på studentmottagning hos Linnea, hon hade fixat det jättefint  :) Mycket god mat och roligt snack.

Sen har jag bara varit och handlat, och nu sitter jag här vid datorn och är oerhört trött ska gå och lägga mig tidigt idag, skönt var länge sen jag fick sova ut ordentligt :)
Imorgon ska jag hem till Majzan på studentmottagning och sen ska jag hem och på söndag är det tävling :)

BILDER FRÅN IDAG!

189563-838

Ha det bra Puss <3
Ååh så har jag hittat låten som jag hörde nere vid frukosten i veckan, den är så himla bra
http://www.youtube.com/watch?v=q97xuhYtUn8

Mary ;D

Tjosvej,

snart ska vi dra iväg till flybussen. Tur att jag kollade en extra gång när flygbussen gick för den gick visst 11.35 och inte 11.00. Phuu, så då slapp vi stressa så mycket.

Idag tar ju treorna studenten. Måste vara skönt att slippa skolan och löp =P Jag undrar hur de kommer bli nästa år när de nya ettorna kommer. Hur stämmningen kommer att vara.. En toppenbra sak är att typ fem av det nya  kommer långt bortifrån så det kommer bli massa som stannar på helgerna. Då kan vi handla och laga mat tillsammans, som vi numera är proffs på. Särkilt att handla, eller hur Matte? ;)

Jag, Fia och Emmy har pysslat med rumsplaneringar för nästa år och fått fram en bra som vi gett till R. Han vill dessvärre inte kommentera den men jag hoppas det blir ungerfär så iaf. ;) Skulle vara skooojsigt. haha.

Nu ska jag kolla om spikskorna och passet ligger i handbagaget. För tänk om jag tappar bort dem! PANIK!

image834

Nu måste vi stressa till bussen iaf. Peace!


Emmy ;D

Hejsan. Har varit lite upptagen de senaste dagarna, och har därmed inte haft tid eller ork att blogga.

Idag har jag...
... haft skolavslutning
... fixat med studentpresenter
... tränat intervaller vid Rösjön
... skrivit i studentmössor
... städat och gjort rummet sommarklart
... varit i edsbergsparken och kollat läget

Imorgon är det över, kan inte förstå det riktigt för det känns så konstigt. Vi har gråtit några skvättar men det kommer nog att gråtas ännu mer när man verkligen inser att det verkligen är över nu. Usch det känns riktigt ledsamt, vill egentligen inte. Men vi säger inte hejdå för alltid utan bara hej så länge eller hur Majzan och Linda ;)

Nu måste jag kila och lägga mig, har mycket att fixa imorgon, måste fixa skyltar till flaket och vattenballongeroch allt sånt. Men men det kan jag inte göra något åt just nu, det jag kan hoppas på är att killarna kommer ihåg att fixa björkris ikväll annars blir det änner mer stressigt imorgon bitti. Åhh jag hatar att stressa :)

Sov gott allesammans Puss <3

image833
Glöm absolut inte att hålla tummarna för mina stjärnor som springer i Holland i helgen!


 


Fia ;D

Äntligen hemma! Vi tog tåget från Sollentuna vid halv nio sen var det massa tåg inställda pga elfel och då fick vi ta pendeln till älvsjö sen satt vi på en buss jättelänge! Hemresan tog 2h och den brukar ta 1h! Aja bara att gilla läget :) Nu har vi packat klart och imorgon bär det av till Holland :D Jag och Mary ska tävla där i helgen, det ska bli superduper roligt!! Nu ska vi käka kvällsmål sen ska vi soova ;D

Tog farväl av alla treor innan vi åkte, dom tar ju studenten imorgon! Missar tyvärr den :( Men grattis i förskott allesammans! Pusspuss :)

image824

Mary ;D

Halloj,

snart ska jag och Fia hem till henne och sova ut. För att imån bär det av till Holland! Där jag ska springa 1500 m och Fia 800 m. Fy tusan vad kul det ska bli! =D Avslutningen idag var jättefin. Fy farao vilka musiktalanger vi har på skolan. STOLT! Jag och Fia hade våra vita klänningar från Gina på oss och Emmy hade sin söta gröna.

Emmy och Fia gav mig deras 'hemlis' förut. Den var göörgullig. Tur att jag har er, koskis !!

De e så herrejävlans skönt med sommarlov så ni anar inte! =D Yeaahh.

Vi ses.

image823

LOVE


Fia ;D

Hejhej! Idag har vi kämpat hela kvällen med att vinna våran vadslagning och vi kan konstatera att vi har vunnit :) det känns jävligt bra!! Vårat slit har lönat sig och jag vill bara tacka alla för eran hjälp! Det har varit jättemånga som har hjälpt till genom att tex. heta www.fiemma.blogg.se på msn och det tycker jag var väldigt gulligt gjort :) Ni är bäst!

Som sagt idag har vi varit funktionärer hela långa dagen på Södertälje IP. Vi kämpade på och sprang fram och tillbaka mellan starter och speakern. Jag fick äran att vara prisutdelare :) Jag skulle ha lagt in bilder från idag men Mary gav mig visst fel sladd så jag ber om att få återkomma med dem. Nu ska jag fixa med hemlisen ;) Pusss!

Fiemma ;D

Idag har vi varit funktionärer på Kringelspelen hela långa dagen, nu ska vi köra singstar, ha det bra, bilder från idag kommer ikväll! =)
Pusspuss

image806
Promenad i solnedgången. Peace.

Fiemma ;D

Det här hände i förrigår:

F-
Sova, frukost, en lektion, lunch, snack med J, sola, bränna mig, sollentuna, fixa hemlis, sola, spela fotboll, bada i vattenspridare, vattenkrig, träna, middag, handla glass, fixa med hemlisen, såg på tv, kris, satt vid msn, sova.

E- Sova, brunch, dötid, buss till sollentuna, fixa hemlis, sola, basket, vattenspridare, träna, middag, handla glass, fixa hemlis, sova.
 
M- Sova, frukost, tre lektioner, lunch, sola, basket, vattenspridare, träna, middag, snack med Richard, handla glass, snack, promenad med O, sova. 

 

Sekvenstagning



Ha det bra Pusspuss

Fiemma ;D

Det här hände igår:

Sova, kris, städa, lunch,mentorstid, sola, träna på vallen,dopp i edsviken, vattenkrig, soffa, duscha, pendel, ICA, donken, buss, gå, picknick, bra
väder, mätt, snacks, illamående, roligt sällskap, jagande skugga, kallt, fläta, promenad, packning, diss, pendel, buss, hundattack, singstar, sova.


Fia ;D

Hallå! Idag har jag inte gjort så mkt men dagen har ändå gått fort! Jag hade en lektion och då fick jag mitt betyg i historia, MVG!! Så jävla skönt! Sen har jag suttit ute i solen hela långa dagen, jag har bränt mina axlar, dom är knallröda, fyfan! Det svider jätte mycket :( Har någon något tips om hur man kan tämpa svedan? Pusss!

Mary ;D

Dagens citat i mitt horoskop lyder;

"Gift dej inte för pengar. Det är billigare att låna!"

Då vet jag de, fast jag hade nog ändå inte tänkt att gifta mig idag ;P

image792
Sunshine.

Mary ;D

En sån här skulle man vilja ha! =D

image791

Mary ;D

"EN BRA DAG PÅ JOBBET!"

-som Lovisa fick till det igår efter vårt hej-dundrande final!


Jag kan knappt förstå det själv. Vi vann F17 svenska stafett!! Grejen var att vi tänkte bara springa det för "att ha någonting att göra på lördagen." Final plats kankse susade förbi i våra huvuden men vi trodde verkligen inte det. Jag var typ i chock tillstånd, för att vi ledde i försöken, när jag fick pinnen av Angelica på min 300 meters sträcka. Så jag tryckte inte på allt i början utan trodde liksom att alla skulle springa om mig. Men sen gjorde de inte det utan jag hade en mini-lucka när jag lämnade pinnen till Lovisa som gled runt på en 57' på 400 m. ;)

Finalen tre timmar senare:
När vi hade hämtat oss från glädjen över att vara i final var de dags för finalen. Vi låg femma när jag fick pinnen och när jag lämnade pinnnen till Lovisa låg vi fyra i en samlad fin klunga. Lovisa låg tvåa när det var 100 m kvar och 10 meter innan mål pressade hon sig förbi Turebergarna så att VI VANN! 56 sek sprang Loveesa på. Helt otroligt!
Fy fan vad vi är grymma tjejer! =D


Angelica och Loveesa =)


Inte nog med det tog vi idag brons på 3x800 m i F17 ! Yeeahh!




Fia ;D

F19 3X800M: ENHÖRNA VS TÄBY (12:29)
Hela vägen en uppgörelse mellan Täby och Enhörna.
Täbys Sara drog större delen av första sträckan med Enhörnas Emmy steget bakom.
I växeln var Emmy aningen före (2:19.5 mot 2:19.8), men sedan var det Täbys Anna som körde sträcka 2 och fick en liten med dock lucka till Hanna.
I växeln skiljde en sekund (Anna hade 2:22.9, Hanna 2:24.2), men Josefine såg till att direkt komma ikapp Täbys Linnea och skuggade sedan fram till 300m återstod. Då stack Josefine och drog ifrån hela vägen in till mål.
Josefine stod för dagens snabbaste sträcka (2:13.0) och segermarginalen blev till slut fem sekunder.
Sävedalen trea hela vägen.
Tiderna: Enhörna 6:56.71, Täby 7:01.80, Sävedalen 7:20.33.

En kort beskrivning av loppet från Live rapporteringen ;D

Emmy ;D

Enhörna IF är svenska mästare på 3x800m i F19.
Det var jätteroligt och spännande, jag sprang första sträckan och växlade över till Hanna som i sin tur växlade över till Fia som med en suverän spurt tog hem Enhörnas förstaplats!
Ååh jag var jätteglad, skrek som en galning hela sista sträckan, skrek och hoppade haha. Men det var JÄTTEKUL!!!! Sen blev vi intervjuade och därefter var det dags för prisutdelning ;)
Enhörna IF på första platsen, Täby IS på andra platsen och Sävedalen på tredje platsen...

image786

Fia ;D

SM GULD, SM GULD, SM GULD :D På Källbrinks sportarena gick stafett SM och jag, Hanna och Emmy sprang 3x800m och vann! Fyfan vad vi är bra tjejer! Vi kämpade på riktigt bra och det lönade sig :D Vi var iförsig bara tre lag, men det var jämt! Det kunde lika gärna ha varit Täby som vunnit men nu vann Enhörna :D Så jävla skönt!
Här är vi med våra getingdräkter:
image785
Jag, Hanniebannie och Emmy GIRLPOWER! 

Fia ;D

Hallå! Shit vilken match... Hur kunde åskådarna bara kuta in på planen sådär, vart var vakterna? Haha skandal! :D
Men Sverige fick vinsten så vi ska inte klaga, men flummigaste matchen på läänge!
Idag var jag och Emmy på stan, vi skulle fixa med lite kort men när vi kom ner hade de flesta affärer redan stängt, så vi får skriva ut bilderna på måndag istället ;D Efter misslyckade försök att hitta någon affär, som var öppen där man kunde framkalla kort, gav vi till slut upp och gick till macdonalds för att käka lunch :) Vi tog med oss lilla menyn och satte oss på bryggan vid maren! Mycket mysigt var det :)


Efter det gick vi till Brolöpet där vi fick hjälpa till lite, sen tittade vi på Sannas lopp och starten på det stora loppet! Sanna vann lilla banan :) Du är grym stumpan!!


Sen träffade vi på våran favorit Adam.
Stackarn, han hade stått funktionär hela långa dagen!

Men när vi kom fick hade han några att flumma med:



Sekvenstagning, eller vad det nu heter då man tar flera bilder efter varandra ;)


Här kommer lite bilder från starten, jag tog på enhörnalöparna, ifall du inte ser någon så titta bara efter en randig, getingliknande dräkt ;D

Nu ska jag sooova :D  Imorgon gäller det, stafett SM 3x800m :D
Mary gumman tog SM guld idag, mkt bra jobbat Kongahälla! Ha det bra så hörs vi Pusss!

Fia ;D

I torsdags kväll målade Mary och Emmy klart de sista bilderna och då fick jag två jättefina bilder av Marius ;D Haha det ser ut som att det är ett dagisbarn som har målat dem men jag tycker om dom jätte mkt ändå! För det är Maria som har målat dem :) Haha! Fan vad jag kommer sakna kvällarna på löp med dig!
Inga fler " kolla läget" rundor, inga fler " tekvällar", inga fler " muskvällar" haha, inga fler "analyskvällar" , inga fler " DH/OC kvällar", inga fler kvällar med dig kommer kännas tomt! Haha det är självklart inte bara kvällarna jag kommer sakna, men det förstår du säkert! Men vi kommer självklart fortsätta umgås utanför löp :D
189563-734

189563-733
 

Emmy ;D

Månadens lista ;)

Min kvinnliga sida:
[x]
Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[ ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[ ] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[x] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng

Jag är alltså mycket mer kvinnlig än manlig!
Undra om det är någon kvinna som har fått mest manliga poäng haha

Fia ;D

Godmorgon! Kom precis in från en promenad med Kajsa. Det var jätte fint väder, solen sken och det var många som låg ute och solade. Jag ska nog också lägga mig och sola lite innan vi drar ner på stan för att fixa lite grejer. Sen är det ju Brolöpet idag så vi kanske stannar och hejar lite på folket :) Det är jättemånga från Enhörna som ska springa men jag och Emmy dissar långloppet, sen ska vi ju springa stafett SM imorgon också ;)
image728

Mary ;D

Saker du kan göra med toallettpapper!

- Improveserat bandage när du snabbt behöver medlidande från någon.
- Fylla bh:n (Jaa, det funkar fortfarande ;)
- Superbillig mimiekostym till maskerad.
- Blir toppenfin tuggtobak.
- Skrivbordskudde för tupplurar på skolan/jobbet (plus att den absorberar saliv).
- Lätthanterlig kikare (använd två stycken).
- Trä en rulle genom ditt bälte och sälj per ark på konserter och matcher.

Ha en trevlig dag! ;)


Fakta från Kaxiga Tjejers Guide! =D


Mary ;D

WOoohhaa ! =D

I helgen är det Stafett-SM i Huddinge. Jag har nyss gått upp och sitter och väntar på att klockan ska bli 9.20 då jag ska äta frukost. När jag vaknade var det supersoligt! Va glad man blir då! Så jag fick packa om lite i väskan ut me de varma å in me de kalla, typ. =P
      Våran lilla klubb Kongahälla AIK (KAIK) ska ställa upp i två stafetter i F17. Det är svensk stafett, 1000m där jag kör 300 m:ers sträckan och sen är de 3x800 m imorgon. Jag är hyffsat nervös, som vanligt. (Tänk om man tappar pinnen, springer över markeringarna, börjar för hårt...) Men det kommer säkert gå bra! =)

Så nu kommer ni säkert inte höra så mkt från mig i helgen, för jag och klubben ska bo i Södertälje lördag-söndag. Men hoppas ni håller tummarna idag 13.40 och imorgon 15.15!


Puussen.

image727


Fia ;D

Min kvinnliga sida:
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 18 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 9 poäng

Fia ;D

God kväll! Kom precis hem från Farmor där jag blev bjuden på middag och efterrätt :) Mkt mkt gott var det, som vanligt! Sen stannade vi kvar och tittade på talang 07 finalen, många duktiga!
Men gud vad jag diggar skåningen Elias, han var så jävla klockren och så go och glad! Jag satt med ett brett leende under hela hans uppträdande! Han är bara 8 år och ändå så självsäker och inte alls nervös, en grymt skön kille det där som vi kommer få se mer av! 
En annan ung talang som jag diggar är Mimmi Sandén, bara 11 år och ändå en sådan stark röst, synd bara att hon kommer missa att vara barn då alla kommer börja slita och dra i henne efter hennes uppträdande... Hon kommer också vara en person som vi kommer få se mer av!
Jag tycker att det var rätt person som vann för hon hade verkligen talang :)

Ja så har min kväll sett ut, en lugn kväll hemma hos farmor, hur har eran kväll varit och vad tyckte ni om finalen?
image723image724image725image726

Mary ;D

Jag har precis kommit hem från en kväll i Kista med Tessan och Matte! Vi käkade mat och shoppade på Ica. Eftersom det här är en seriös blogg får ni kolla på flum-bilderna på frassemattes blogg. ;) Och här får ni istället kolla på våra Outfits today.

Här är dagens OUTFIT från oss tre =D

image720

Matte ;
T-shirt från H&M
Kofta från MQ (Steel)
Jeans från JC (Dr Denim)
Skor från Jack and Jones

image721

Tessan ;
Sjal från Indiska
Jacka från H&M
Jeans från Acne
Tröja från Åhlens

image722

Mary (JAG) ;
Jacka från Vero Moda
Kofta från JC
Jeans från Miss Sixty
Skor från Nilson (Esprit)
Väskan är Fias från Second hand.


Mary ;D

Hej alla glada!

I mitt horoskop idag är dagens citat från Nalle Puh - Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Tack Nalle Puh! Då vet jag det.


Laater!



image719


Mary ;D

Min kvinnliga sida:
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[ ] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[ ] Känt glädje över att få blommor i present ?
[ ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 17 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[x] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[ ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[x] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 9 poäng


Min kvinnliga sida leder absolut! Haha ;P

Mary ;D

image718


Yepp yepp! ( Asos )


Mary ;D

Direkt från Piraya tidningen i skolan, LÄS:

Du har bra hud

Tennis i sinnet

Flyg mot dem med tom gylf

NU
läser ni samma sak fast åt andra hållet. Hihi, det blir samma sak =D

image717

Asså, har de inte satt etiketten upp och ner? Eller är de bara jag? ;P

height="0" alt="" />