FIA - första skoldagen

Jag måste äta frukost nu och sen ska jag cykla till skolan för mina tre första lektioner, religion, matte och historia.
Jag hoppas jag får en ryggsäck idag när jag hämtar ut lite mer träningsgrejer för kolla in högen med böcker som jag ska konka runt på idag.


Jag har inte kunnat fixa min clicker som ligger överst, så jag hoppas att vi inte använder den idag för då missar jag några poäng.


Maryyy' "Bring it all back" - S Club 7

Yo.

Har nu läst igenom och förberett mig för ekonomilektionen imorgon. Jag tror att det kommer bli min svåraste kurs. Det verkar ganska krångligt MEN intressant! =)
Jag och Sara har kollat på Finnkampen på svtplay. LENA: synd att du trillade..=( Men du var iaf jättesöt i bild när de filmade dig när de ropade upp namnen. Sweety ;)

Måste bara berätta hur jäklans brun jag är efter två dagars solande. Jag har inte bränt mig, jag är bara brun. NAJS NAJS.


Vad händer imorgon?
- Wet west träning
- Eco, Eng, Well, Math. yiey.
- Middag med alla athleter på smu. Let's ragga folk med bilar. ;P
- Tvätta och plugga.

Annars då?
På tisdag får vi första checken från scholarshipet!! DÅ ska de shoppas loss... ;) hehe (ELLER?)


I den här snygga muggen har vi våra köksverktyg. Om ni undra asså?

Mary!!! Inatt drömde jag en konstig dröm.

Tjosan.
Söndagar = långpass. Så jag och Sara kutade runt en bautastort sjö på 75 min. Alla de andra i laget körde typ snabbdistans runt med jag och Sara rullade fint på 5 min/km. =) Det känns fint i kroppen. Känner mig starkare för varje dag jag springer. Tror min kropp gillar det varma vädret. =D

Nu ska vi och handla lite frukt. Sen ska vi till poolen och sola. Yieey ;D


Kanske lite plugg också =)

FIA - Efterfest

Kom precis upp från fransmännen och svensken, vi har dansat och ätit vattenmelon. Jag hade vattenmelonskrig med en av killarna, det var han som började, han frågade mig om jag tyckte om vattenmelon sen smeta han ut det i hela mitt ansikte, sen var kriget igång. Mina ögon svider, min vita t-shirt är inte vit längre. Han fick inga hejdåå/godnatt-pussar från mig inte. HA! (i frankrike pussar man varandra på kinden två gånger på vardera kind) Svensken hade någon tjej med sig från down town, dom åkte limo dit och jag och Chris åkte med i limon till skolan, där det var massa jippon, vi tog asroliga kort och sen fick vi varsit porträtt av en konstnär.

Nu måste jag sova, det har varit en lång dag, jag ska upp om fyra timmar och köra distans, om mina knän håller, jag känner av löparknät igen. blää!

fy fy fy för J, det är inte alls bra!!

GODNATT! Klockan är fyra på morgonen här så det är too late!

Mary, here we go.

SVAR FRÅN MARY!!!

Min frukost:
Vi tränar ju halv sju typ varje dag så jag äter bara en halv banan och ett glas juice innan träning. Sen har jag med mig macka och banan till precis efter träningen. Sen innan jag duschar "hemma" så äter jag havregrynsgröt med den andra halva bananen och torkade blåbär. Det funkar bra än så länge =)

Träning:
Ska prata lite mer med Coach Casey på måndag. Men nu ser det ut som att jag och Sara ska träna ungerfär likadant som vi gjorde i swe. En dag wet west, en dag vila och lite så. Kan berätta mer sen.

Generella intryck hur amerikanerna är?
Amerikaner (el iaf dom jag har träffat) är så himlans vänliga. Alla kan hjälpa till, och alla håller upp dörrar, och alla frågar hur det är, och säger have a nice day, and nice to meet you. Alla säger sorry och ursäkta mig. Och nästan alla hälsar "godmorning" när man är ute och springer på morgonen. Jag älskar det! =D

Åka bil?
Det finns en buss som heter "Mustang express" som vi brukar åka med. Den går från campus och runt lite i stan. Asbra och gratis. Vi känner inte så många som har bil än men vi vet många :P Lauren är en i track and field teamet och hon har bil. Än så länge är hon alltid taggad på att skjutsa oss. ;)

Meter el inches? m.m
Det är så irriterande att de räknar så konstigt här. De har pound, dollar, inches, mile. Allt är annorlunda! En mile är 1600 m ungefär. Och de pratar de om hela tiden. Idag ska vi springa 3 miles hit, 3 miles dit osv. Jag försöker räkna om till km hela tiden. 

Affärer:
Jag har sett lösgodis i en affär. Men det var bara godis med papper på. Och jag har inte sett några barn som får gratis frukt :P De har inga scannrar i affären, men de har självutcheckningskassor. Där man scannar varona själv vid kassan och lägger i en påse (som på Konsum utanför Marcus lägenhet i stan). Det finns ostdiskar och köttdiskar. Det finns potatis (har jag köpt). Men köttbullar vet jag icke. Inte dill heller. Ska kolla upp =) 

NGT MER NI UNDRAR?


Den här är den godaste juicen jag någonsin druckit. FINNS DEN I SVERIGE? =OO


Maryyyy ' typ hälften i cross country laget fyller år i sep. wow. Ni kan skicka presenter till dom på samma adress som jag har mejlat ut!!! Great. ;)

Ohej vad dagarna går!

Idag har jag iaf tagit lite bilder. Sådär nödvändiga bilder som jag är bäst på!!!!!! =)


Här är min lunch låda. snygg tomat va? bara pastan som saknas. (ps hemmalagad köttfärssås)

Sara och Lauren (vår personliga driver! ;)) som skjutsade oss till supertarget :)

Monika och (hehe) jag. Min enda bild på Monika så den bjuder jag på.

Kristine. Från Norge liksom Monika. Kämpefina jänter. :D

Eh jag då. Jag tycker inte på något vis att jag är tjock, men på den här bilden ser det ut som att jag har lagt på mig några kilo :P Ja, jag vet att de tjockaste människorna bor i Texas. ;) "jag bara gör som alla andra".

Sara, som provar att blåsa bubbla. ;P

Jag och Sara när vi kolla på "deal och no deal". obsarvera hur långt bort vi sitter ifrån varandra ;)

Och sist men inte minst. Min underbara Veronika ;D

FIA - prov på en lördag

Om två timmar ska jag cykla till skolan för att sitta inne och skriva matte och engelska prov för att se i vilken grupp jag ska vara i på lektionerna. Solen skiner ute och tjejerna ska till stranden, jag vill också följa med, jag vill inte sitta inne i något kallt klassrum och skriva eng och matteprov som är mina sämsta ämnen. Jag vet redan att jag kommer hamna i den sämsta gruppen, men jag måste ändå skriva provet för alla måste det. Jag har glömt bort allt, det var typ två år sen jag hade matte så det kommer att bli mycket gissningar. Men jag ska göra mitt bästa!

Igår åkte vi till stället där man får äta hur mkt pasta, och pastasås och sallad med bröd, man vill. Det var superdupergott men lite irriterade var vi för vi fick vänta 1 timme. Efter en timme bad vi om att få tala med chefen och då fick vi ett bord direkt, smart drag Anni ;)

Efter det åkte vi hem, Anni fixade sig för hon skulle ut med någon brittisk 400meters löpare som innan han la av var bland topp10 tror jag om inte bättre i världen på 400m. Sen gick vi ner och hälsa på våra grannar som vi mötte på international orientation grejen. Vi snackade lite sen skjutsa vi Anni till down town och efter det fick vi ta hjälp av gpsen för att hitta hem och det var inte det lättaste. Chris hade aldrig kört här förut och gpsen var svår för helt plötsligt kunde den säga åt en att svänga höger när vi var långt till vänster. Aja vi hittade hem i alla fall efter mycket skratt och sjungande. Vi gick tillbaka till våra grannar och kollade på baksmällan och vid två gick vi hem och sov. Jag var trött och var tvungen att sova för jag ska skriva det där provet idag om två timmar.

Nu ska jag äta frukost och sen göra mig i ordning för att sedan åka till skolan och hämta ut mina skolböcker innan provet.



Chris favorit just nu.


Maryyy' slut på fredagsmys. 1 vecka till nästa gång. och 11 dagar tills jag fyller 19år

Precis kommit hem från en underbar middag hemma hos Coach Casey (RICHARD? VARFÖR HAR DU ALDRIG BJUDIT HEM OSS ;) ). Hela cross country laget var där och vi åt en underbar lasange (jag rullade ut från huset sen). Vi spelade wii också. Jag var grym på mario cart (hehe, marcus har ju de hemma). =D

Imorgon börjar träningen vid halv åtta. Sen ska vi och shoppa nödvändiga saker. Och på kvällen ska vi nog träffa simmarna, får se :) Just de! Sola ska vi göra också =P

Vi fick se en video på förra årets cross country säsong. Astaggande! =D Vi har asbra lag iår, jag vet inte ens om jag är bland de top7 som får åka på ncaa campionship (största tävlingen, typ 250 löpare i samma lopp!!!!)


jjaaa, jag ska ta nya bilder!!!! (men ett inlägg blir så tråkigt utan en bild jue!)


Mary' yo

VAD UNDRAR NI EGENTLIGEN?

Vi (fiemma) skriver ju en massa om våra nya liv här i usa. Men ni 100 trogna läsare som läsare varje dag har säkert massa funderingar om livet här. Typ:
- Vad äter vi till frukost? -Hur ser en vanlig dag ut? -Vilka är människorna vi bor med? -Hur bor vi? -Vilka klasser läser vi i skolan? -När har ni jullov? -Kommer ni hem på jul? -Är det verkligen sant att man måste vara 21 för att dricka i usa? -Är de gratis att tvätta? -Hur ser campus ut? -Vad har ni på er? -Hur varmt är det? etc. etc.

Ja, det finns ju som sagt massor som ni säkert funderar på. Så om nån av ni 100 skulle ställa en fråga skulle de va toppen. Då kan vi skriva om sånt NI VILL VETA!!!! ;) ok?

Take care. LOVE!


Vad kostar egentligen ett paket jordgubbar i usa? :O

Maryyy' yo

VAD UNDRAR NI EGENTLIGEN?


FIA - ett tips är att aldrig måla dina tånaglar på en golvmatta




Vi satt uppe till två inatt, nu är den halv åtta, och kämpade med att få bort fläckarna. Tjejerna åkte till affären inatt och köpte grejer för Anni hade läst på nätet att det var bäst att försöka ta bort fläckarna samma dag så att det inte torkade.

igår när vi gick och la oss så såg fläckarna bra ut, ska kolla in i Chris rum innan vi åker till skolan.

I dag ska vi träna, få våra saker, fixa våra sdsu t-shirts, lämna lite betygspapper, new athlets orientation, bbq med våra grannar om dom nu kommer hem från vegas idag, som kanske stannar där en natt till. Sen måste jag sova, jag är trött, ska skriva 6 timmars prov imorgon.


FIA - Fredag

Klockan är alldeles för mycket, jag måste sova jag ska upp om mindre än sju timmar. BLÄÄ!

I dag har det hänt många spännande saker!! A GOOD DAY TODAY! 

Lite blandat, inte spännande saker, men lite kortfattat om min dag.

Jag och Chris har fixat våra rum med coola posters som vi köpte idag. Vi köpte även sdsu band och nyckelringar för att ha bättre koll på våra nycklar, och sen köpte jag två rosa shorts med sdsu tryck på dem

" - I dont have a phonenumber" HA!

Efter träningen tog vi isbad, inte så jättefarligt faktiskt, ganska skönt, men superjobbigt att cykla hem sen!

Vi åt gårdagens rester till middag och sen åkte vi till ikea, jag köpte svenska kötbullar och sylt samt choklad :D Sen åkte vi och köpte nagellack och jag köpte några t-shirts och linnen. Jag har fem olika färgglada färger på mina tånaglar just nu, soo nice!

Det skedde en olycka i chris rum och nu har hon två stora svarta nagellacksfläckar på golvmattan som är ljus. Vi ska försöka hitta något medel som tar bort det, annars försöka klippa bort det, annars kommer hon att få betala.

Jag måste sova, hörs senare idag, PUSSSS <3<3<3<3

Emmy - at Manhattan College

Idag har vi varit på orientation typ hela dagen, det var sjuukt tråkigt och jag skämdes över at gå omkring med min nybörjarmapp så jag lämnade den gröna mappen på rummet efter första saken.. det var dumt gjort får jag fick springa och hämta obligatoriska formulär hela tiden haha...

Vill ni höra det sjuukaste haha! jag mötte Tobias Lungren idag utanför the gym!!! Fatta om jag blev förvånad men vi hann bara snacka som hastigast för jag var tvungen att springa iväg med mina papper!!! Jag mötte honom andra gången när jag hade hämtat papper för tredje gången i mitt rum, då stod han i hissen! Och eftersom jag redan var försenad så följde jag honom till the subway och snackade lite skit!

Dagens träning var tuff, vi sprang 2x2.5km, första sprang jag på 10.29 och sedan vilade jag i 10 minuter och på den andra hade jag 10.19. mitt mål var att springa den andra snabbare än den första vilket jag klarade :D
Det var sjuukt jobbigt, jag menar sjuuuukt jobbigt haha! Hade jag varit hemma i sverige hade jag säkert tyyp börjat gråta.. ok kanske inte så jobbigt men jag var helt slut, kommer inte på någon gång jag var så trött under så lång tid!! herregud! snackade med coach idag också, han sa att det kommer vara jobbigt i typ 4 veckor eftersom jag inte är van men att jag ska kämpa för att komma igenom det för att jag kommer ha nytta av det under inomhussäsongen också eftersom 800m kommer kännas så kort då!! och det kan jag verkligen tänka mig haha fy fan vad långt det var med 2.5km haha :D
efter det så gick vi igenom styrkeövningar med våran styrkecoach och så tog vi ett isbad och sen åt vi middag...

Efter middagen så duschade vi och så har vi varit och spelat laser tag (typ som laserdoom) det var sjukt kul!! Jag, Lauren och Andrea sprang omkring i det mörka rummet och skrek som stuckna grisar så fort vi mötte någon haha! Efter det gick vi till utomhusbion och åt popcorn och glass! Filmen var mindre bra så vi gick när våran andra omgång popcorn var slut! Kommer säkert vara jättemysigt med utomhusbio senare i höst när det är fler studenter på skolan och bättre filmer :D

Nu ska jag massera mina stackars vader sen ska jag sova för vi ska upp och göra något test i biblioteket imorgon för att se så att vi hittar i biblioteket (annaras måste man ha en kurs med bibliotikarierna haha) Vi har ingen morgonträning imorgon och på eftermiddagsträningen ska vi spela fotboll och kanske springa några gräsdiagonaler efter det, det kommer bli roligt :D


Maryyy' snart är det fredagsmys

HALLÅ!

Veronika och jag ojade oss över att klockan är så mycket i swe/norway och ingen är inne på skype. (vi ojade så högt så Sara sprang upp och undrade vad vi höll på med). Precis då lägger Per Skoog till mig på skype. Man ba; hallå, vad gör han uppe tre på natten?
Svaret va: Pluggade in finnkampsmänniskorna, typ. =S Get a life, forest! ;)



Ikväll har vi varit på BBQ med alla våra grannar. Mysigt! och najs att inte behöva laga mat. Lärde känna en del där och ordnade skjuts för oss till helgen. Vi ska och shoppa massa nödvändiga saker. Typ lådor. hehe



JAG HAR FIXAT PO BOX HÄR NU. SÅ NU KAN NI SKICKA PRESENTER TILL MIN FÖDELSEDAG!!! ;) or something.


Annars då?
Isbadet här är så kallt så att jag inte vet var jag ska ta vägen. USCH för isbad!


några grabbs som lägger gräsmatta på campus, ja jag vet. jag tar så nödvändiga bilder. =)

FIA - at school

heej vi var nyss pa international orientation thing och allt dom pratade om visste vi redan och vi hade redan fixat allt som dom ville att vi skulle fixa sa vi smet ut lit tidigare. Vi motte tva killar fran sverige sa dom hangde med oss och nar vi gick sa sa vi att vi kanske borde ha stannat och lart kanna nagra andra. men vi gick och det var odet att killen som jag spanade in kom till byggnaden vi skulle till och det var odet att dom bodde i samma lagenhetsomrade som oss. det var saa coolt for forst spanar jag in dem och sen kommer dom fram och halsar och byter nummer, en av killarna ar svensk, sen inte nog med det sa bor dom tio meter ifran varan lagenhet, det ar saa himla himla COOLT!

efter killarna stuckit, dom skulle till vegas haha sooo coool, sa kom nagra andra killar och sa borjade vi prata och dom tog varat nummer for dom ville att vi skulle komma och parta med dom pa stranden. Och den ena killen var sa javla snygg! Haha!  dom skulle vara larare har och studenter, vet inte hur men sa sa dom haha, dom var 23 och marianne skulle ha en av dom som larare, haha yoouu are going to party with your teacher, thats so cool! HAHA

killarna har ar sa himla snygga, omg! Jag maste ga vi ska ata nu och chris har skrivit ut sitt dokument som vi ska lamna in.

Mary

YES!
Min air-conditions funkar!!!!


var en kille här och fixa den, behöver inte sova mer på soffan nu !! ;)


Mary' kvart i elva här i Dallas.

Precis haft ett konferanssamtal på skype med Em och Fi, thihi <3

tjejer, glömde säga: berätta inte för nån det jag sa. VIKTIGT! Det är bara ni som vet!!!!!!!!! Ok ?


Dagens problem: Är kissenödig men har precis målat naglarna så kan inte gå på toa


Hörs later. LOVE!



massa saker bara.

FIA - Soo burned

I dag har jag tränat wet west i skolans pool, sen träffades laget för en lite skattjakt som gick ut på att åka och ta kort på olika saker. Alla lag fick ett papper med saker som man skulle hitta och ta kort på, det var riktigt roligt. Jag fick se san diego :) Men jag hade ju inte alls smörjt in mig så jag brände mig riktigt rejält, fuck! INTE BRA... Jag som alltid är duktig på att smörja in mig råkade glömma det den gången och brände mig, aaaj! Hädan efter ska jag smörja in mig hela tiden, absolut hela tiden.

Efter skattjakten åkte vi till stranden och hoppade i vågorna, jag älskar att hoppa och simma med i vågorna. I dag var dom riktigt stora, åååh det är så himlans underbart skönt att chilla på stranden och hoppa i vågor.

I dag kom min nya mobil, den är riktigt nice, mycket finare än min andra som jag köpte. Den var pinsam att plocka upp, värsta tegelstenen haha!






Just nu kollar vi på någon jätteknasig film, alla sitter med sina laptops och kollar på filmen då och då, haha lite roligt faktiskt.

Mary' för allas info

SANDIEGO LIGGER 9 TIMMAR EFTER SWE!

DALLAS LIGGER 7 TIMMAR EFTER SWE!

MANHATTAN LIGGER 6 TIMMAR EFTER SWE!

Så ni tar eran tid minus 6,7,9 timmar och TADA ni har våran tid. =)


undra vem jag bakar lussebullar med i år?


Maryyy' Jag är trött som en häst och klockan är bara nio.

Har gjort min matteläxa tills på fredag, lätt som en plätt, matte c typ. Nu ska jag lägga mig i sängen och göra engelska läxan. Det är fett najs att ha börjat skolan faktiskt. =) Eftersom alla är här frivilligt och betalat miljoner för den här utbildningen är det en helt annan stämming än i gymnasiet. Och lärarna är superutbildade, awesome. 
   Har bara psykologi imorgon, får se hur det går :D

Imorgon är det upp klockan sex för att träna. Slipper värmen liksom. + lite isbad på det. yeh.

Hoppas ni har det bra hemma i swe! Saknar alla!!!!!! LOVE =D 


Veronika och Sara fixar med lite kvitton. Superduperskoj ;)


Emmy - this is life right now

Sitter på mitt och Andreas rum och äter toblerone och dricker vitaminvatten som jag precis var nere och köpte! Har snackat med hela familjen idag på skype! :D

De senaste dagarna har jag haft fullt upp, det känns ungefär som att jag är på träningsläger haha! Vi tränar två pass om dagen och före, mellan och efter träningarna äter vi haha! Det är såå varmt här, trodde inte att det skulle vara det här! har till och med bränt mig :(

Var och fixade mitt schema idag :D Egentligen skulle vi inte få se dem fören på fredag eller göra ändringar i dem fören nästa vecka.. för nästa vecka är det "prova på kurserna" och se vad vi tycker om dom och så och om man inte gillar läraren eller kursplanen så får man byta! Nice va? Just nu så ska jag plugga 5 kurser, jag ska läsa två psykologikurser, en handlar om undersökningsmetoder och en om fysiologisk psykologi. Sen ska jag läsa college writing, modern matematik och italienska. Hoppas lärarna är bra! Jag, Andrea och Lauren kommer förmodligen att läsa mattekursen tillsammans :D

Träningarna började i måndags, först hade vi ett möte hela laget och så fick man ställa sig upp och presentera sig inför hela laget!! Sen sprang vi en låång runda så jag blev jättetrött men kämpade på bra. Sen så körde vi gräsdiagonaler, medicinbollsövningar och häckskolning sen gick vi tillbaka till gymmet och tog ett isbad och stretchade. Igår körde vi typ time trial men jag la av efter första varvet för jag kände hur mina ben skrek "NEJ EMMY om du springer ytterligare ett varv så kommer vi dö" så jag stannade. Först trodde jag coachen blev arg på mig för att han inte sa så mycket till mig men idag så snackade jag med honom innan träningen och han sa att han förstod att jag ville ta det lungt och att jag borde göra det eftersom jag har varit sjuk under sommaren. Sen så kom vi överens om att jag skulle springa 2 dagar sen köra alternativträning/styrka en dag och sen springa 2 dagar igen och sen alternativ träning. Det innebär att första veckan blir det löpning 5 ggr och andra 4... ni kanske fattar! Han tyckte att det lätt bra, men kommer säkert vilja att jag springer mera sen men jag då tänker jag inte ge med mig och säga ohh ok och sen springa - så dum är jag inte haha!!!

Nu väntar jag på att Andrea och Felix ska komma tillbaka från poolen så kan vi hämta våtvästarna tillsammans innan vi går tillbaka och kör vattenlöpning i poolen. sen kanske vi stannar kvar och steker lite i solen!

See you later!!!


psst Manhattan College ligger inte på Manhattan utan i THE BRONX (framställt som det farligaste området i NY) OMG!!!! haha ;) xoxo Gossip Girl

Mary' SMU <3 SWE


Mary ' at noon. yeah det är 37 grader här. save me.

Hola.

Idag har jag haft ekonomi - Blev kompis med en kille som heter Taylor, tror han är gay.
        Sen hade jag engelska - Där snackade jag med en kille som heter Mikael. Engelska gruppen är en liten grupp med bara internationella studenter. Vilket är schysst. Men inte när de frågade "vad betyder nickname?", "vad är blue för något?". Mikael suckade högt och gav mig "hallå vad gör vi här"-blickar. Sara och Veronika går i samma grupp, AWESOME!

Nu är jag hemma och äter lunch. Ingen vill prata med mig på skype; Marcus skulle spela poker och Klabbe kolla på film. Resten verkar inte ha på sin dator.
Ska snart till min wellnas och sen till min matteklass. =)


Annars då?
Jo, min AC i rummet har pajat så jag sov på soffan inatt. För varmt där uppe.


Sara och en av alla fontäner på campus. Om man badar i dem får man böter !! =O



 

Maaaryyy' ursäkta morgonfrillan.

Klockan är snart nio på morgonen här och Sara har tagit kort på mig i alla kläder vi har fått. ENJOY! ;)


Overall byxor och jacka och en (av tre) Cross Country T-shirtar.

Svarta tajts och en (av tre) Track and field T-shirtar

Ett rött lite lösare linne (finns även i vitt)

Ett vitt lite tajtare linne (finns även i rött) och ett par hot pants.

Hehe, trosor och en bag.

T-shirt, lösa shorts och en ryggsäck.

Just det, det finns skor med. Asics dojer och Addidas terräng spikskor. Jaja. =P

JO- aaaaj

Jag har sååå jävla ont i magen, jag vet inte vart jag ska ta vägen. AAAAJJJ!!!
Jag gick och la mig för jag hade ont i magen, och nu vaknade jag för att jag hade så ont.
Jag vill sova, jag vill inte ha ont i magen.

Jag skulle ha ätit mindre vita saker idag och inte druckit mjölken som inte var laktosfri..


JO - Tisdag

I dag vaknade jag runt tio och sen snackade jag med mamma och jenny på skype. Det var nice, dom berättade att dom ska beställa biljetter till san diegoo :D Wiiiieee

Vid tolv åkte jag, Chris och Anni till skolans pool och chillade på en madrass i poolen innan träningen. Vid fyra åkte vi till Morley field och sprang 4 x 1 miles intervaller och vi skulle hålla vår LT pace. Det var riktig tuff träning, men på fredag ska vi köra 4 miles på en gång utan 1 minuts vila mellan dem som vi hade idag, och vi ska hålla vår LT pace, omg! Haha jag undrar hur det kommer att gå ;)

Efter träningen åkte alla tjejerna till Rachel och gjorde coola t-shirts, det var nice! Vi toppade dom i olika färger och imorgon får vi se resultatet. Jag hoppas min blev cool som skolans pool.



Haha det ser ut som att jag är naken :) And I'm not




Mary! 20:22 är klockan här!

Tjena tjena.

Idag har jag (vi);

- Skaffat mobil nummer. Yiho!
- Handlat mat!
- Gått igenom tisdagarnas styrkepass. På torsdag ska vi gå igenom torsdagarnas styrkepass. Askul styrka!!! =) 
- Tagit blodprov.
- Haft track and field möte och blivit allas "ooohh, check out the swedish girls! That's my baby". Hehe.
- Tvättat (är i tvättmaskinen nu).
- Pratat med Marcus och Emmy på skype.
- Och vart i en park och sprungit distans.

Om en halvtimma har vi möte med alla som bor i huset här. Opening meeting, el nått. Vi måste vara de yngsta som bor här för egentligen får man inte bo i lägenhet om man är freshman (första års elev). ;) Lyllos oss.



Alla här säger Coach Casey. Vi också. Hon heter egentligen Cathy Casey. Här låter det så naturligt att säga coach framför efternamnet. Men tänk om vi i swe skulle säga;
- Tränare Edman, vilka skor ska jag på mig på träningen?
- Tränare Edman, vad ska jag äta till lunch imorgon innan tävlingen?
- Tack tränare Edam för att du tog hand om mina nycklar.

Skulle låta ganska knäppt el hur?

 
hej å hå

FIA - Party party

Vi alla blev förvånade över att en tjej som vanligtvis är blyg på träningarna och inte säger så mycket blev lite väl glad i hatten idag hemma hos Missy. Hon var så himla glad och hoppade runt och dansade, det var roligt att se. Lyndsi fyllde 21 år idag och hon hade ett ascoolt diadem. Det var roligt att se beer pong, jag vet inte hur man stavar det och jag tänker inte googla på det. Sen körde dom någon annan grej också, jag vill testa det någon gång men ikväll drack jag inte.





Självklart måste man avsluta kvällen med en hoppbild ;)

Maryy ' vem räddar inte en usatrip om inte veronica maggio. me love.

Sitter i min säng. Ska snart sova.

Idag träffade vi laget och en massa läkare och sånt som skulle kolla och känna på oss. Sen fyllde vi i så många papper att jag fick skrivkramp.
   Alla i laget var supertrevliga!! Imorgon ska vi ha första träningen. Jag har inte tränat sen JSM förra helgen... jo just det, jag körde styrka i söndags (har asmycket träningsvärk). Men annars har jag inte rört en fena. Men Coach frågade om jag typ ville vila en vecka till. Eller om jag ville köra igång lite lätt. Jag ba: ehhh, jag kan jogga lite imorgon. Jag trodde att de skulle sätta mig på stenhårt program men de verkar mer chilliga. NAJS! =)

Imorgon ska jag fixa mobilnummer. hehe, jag vet; seg. Försöker ragga skjuts av vår simmarkompis polare. Det verkar funka ganska bra. =P



Det här är liksom anledning till att jag inte har lagt upp några bilder. Det ser ut som ett bomnedslag. Messy! (Det är den där Sara på bilden ;) )


Men vi har iaf en brun heltäckningmatta. Och de är la helt otroligt underbart???????


Sen har jag ett rosa påslakan också. :)

FIA - Måndag

Klockan är sju här och tjejerna lagar mat, jag ska också laga mat sen ska vi kolla på någon läskig film som vi hyrde igår. Ikväll ska vi på party hemma hos Missy :)

I dag har vi tränat, vi sprang längs stranden och det var så himla underbart, jag sprang och pratade med Sabrina, och sen efter distansen så körde vi några stegringar och sen kom en bamsevåg och mina skor blev genomblöta, jag skulle ha tagit av dem. Jag testade isbad idag, alla tunnorna var upptagna så jag och två andra tjejer fick gå till ett badkar som var lite för kallt, det gjorde ont i tårna när jag gick ner så jag tog på mig strumpliknande grejer som ska värma upp tårna.

Efter det åkte jag till skolan med Anni och kollade vart jag hade mina klasser och sen fixade vi lite papper på tredje våningen. Anni visade omklädningsrummet till mig, det var såå himla coolt haha som dem på film ;)  Efter skolan och pappersarbetet åkte vi hem och beställde min nya mobil. Den ska komma imorgon någon gång, hoppas jag är hemma när de lämnar den.










Dom coola sköldpaddorna ;)
Sen åkte vi till Walmart och köpte cyklar, jag och Chris köpte likadana, vi kommer se så roliga ut men det gör inget för vi är så cooola ändå hahaha...


Dom är sååå himla coola, I LIKE!


Chris gillar dem också!

Maryyy; Vill bara meddela alla....

... att jag fyller år om 16 DAGAR!

19 år fyller jag för alla som inte håller räkningen.

nu är det DINNER TIME!




Vår head coach sa idag att ni måste hålla koll på Mary för "she is all around the place". hehe

FIA - Godmorgon!

Nu sitter jag och lyssnar på lite låtar och snackar med folk hemma i Sverige. Om en halvtimme ska vi bort till skolan för att bli upphämtade där av Rachel. I dag ska vi träna längs stranden och köra våra stegringar i sanden. Låter hur mysigt som helst!

Efter träningen ska jag försöka ta tag i min att göra lista, jag behöver kolla upp kursböcker, prata med J om insurancepapper, fråga mamma om hon har skickat mina papper hemifrån, gå till hälsocentret och lämna lite papper, sen måste jag ta ut pengar till Anni och till mig själv att ha lite löst i plånboken. sen måste jag ringa N om wet west vart jag kan göra det och höra lite med henne om saker.


LA

Maryyyy 9.50 har

star vid nan dator har dar det inte har a, a och o. med prickar assa. kanns knappt att skriva sahar. men men. :S

NU AR MITT JETLAG BORTA!!! yeeahhh (assa, jag kunde sova hela natten)



EN ROLIG SAK:

Vi sitter och prata om att kopa dammsugare och funderar om vi ska kopa den for 30 dollar.
- Men den kanske inte suger upp sa bra, sager nan av oss.
Da svarar en annan av oss:
- Ne, just det. Vi maste ha en som suger hart!

hehe, gissa vem de va?

OJ, nu borjar mitt mote. Ciao.



FIA - Mission beach

I dag var vi på stranden, vi solade och hoppade i vågarna. Det var riktigt nice! Jag brände mig ingenting, men jag brände mig igår när vi gick runt i LA så jag hade en t-shirt på mig idag för att skydda mig. Men guud vad jag är vit, Anni taggade en bild från stranden idag på fb och jag är lika vit som sanden.

Så idag har vi bara tagit det lugnt på stranden, vi åt cheesesteak som tydligen är väldigt populärt här, det är som en varm macka med olika saker i och smält ost, det var gott! Sen åkte vi hem och jag gick och handlade, jag handlade för mycket så mina kassar blev väldigt tunga. Jag fick stanna och vila flera gånger på vägen hem. Haha som en gammal tant :)

Nu sitter jag och Chris framför våra datorer och väntar på att Anni ska komma hem frå poolpartyt som vi var för unga för, man måste vara 21 för det mest här, buhu! Men när hon kommer ska vi hyra film :) Klockan är halv nio här nu.
 


Mary! 22.25 här, godnatt?

Jag och Sara har pratat läääänge med Emmy och Fia på skype. Askul och kolla hur de har det och jämföra och berätta om saker som händer! Å de är asbra att vi typ har samma tid. För nu är liksom klockan 5 på morgonen i swe och vem är inne på skype då?????

PONY UP!

Här kommer videon som ni alla har väntat på. SMU:s bästa hejarramsa ;)

Filmare: Veronika!!

Här är texten också!
GO, GO, GO Mustang!
GO, GO, GO Mustang!
GO Red, GO Blue!
GO Mustangs!
S-M-U!

Sen tänker ni er att det är typ 20 000 pers som gör det samtidigt. Coolt va! Fast det var coolt när jag gjorde det med, erkän ;P he he he

Emmy - New York city with Andrea and Felix

Today we have been to New York city! It was awesome :D

Here are some pictures from todays adventure:


såhär glad blev Andrea när vi kom upp från the subway.

time square

Andrea ville köpa en fin klänning in the Disney shop

5th avenue

Central Park

Svenska studenter

Här försökte Felix och Andrea att göra ett hjärta

Felix och lilla jag (ser så himla liten ut på den här bilden)

Jag och Andrea

Jag och Andrea på bron vid Central Park.

nu ska jag forsätta vara lite mer aktiv i mitt skypesamtal med Mary, Fia Sara! Det är så himla roligt att snacka med dom :D ciaooo

Mary!!! 15.17! SMU = "South Methodist Univeristy"

Tjena.

Jag är tillbaka från introlägret. Det var superkul!!!!! Först var jag ganska nervös för jag var ju helt ensam, men som tur var så var ju ALLA ANDRA DE OCKSÅ! :P För alla känner typ en sen förut och kommer från städer över hela usa. Ganska coolt faktiskt.
  Det är tydligen poulärast från Californien att börja här... :P


Jag lärde känna en massa tjejer och killar på lägret, alla är så himlans trevliga hela tiden. Och så väluppfostrade och generösa. Lägret gick i stort sett ut på att bli förberedd för skolstarten (som är på onsdag!!!). Alla elever var först uppdelade i två grupper som var på två olika camps. Och där så var man uppdelade i två grupper, på mitt camp var det Mustang (som jag var med i) och Peruna (Peruna heter maskoten här på smu). Sen var även de grupper uppdelade i mindra "spiritgrupper" som vi var med på tävlingar och större saker. Sen var de grupperna indelade i små "round-groups" med typ 10 pers i. Där diskuterade vi olika saker som vi hade varit med om på de större samlingarna.
   Låter ganska komplicerat va? =P

Det var olika föreläsningar från asflummiga föreläsare, vi lärde oss att dansa squere-dance, hade massa tävlingar och olympiad, åt massa mat, hade disco "el club corral" som de kallade de (ska berätta mer om). Hade en "ljusstund" (ska berätta mer om) å en hel del mer...

Okej,
CLUB CORRAL.
Då tänker ni säkert er att alla står tryckta mot väggen medans några galna tjejer shakar loss. Det tänkte jag. Men när jag och Chloe (en jättesöt tjej jag lärde känna där) kom dit dansade alla !! Så det var bara att hänga med. Å det var asroligt för ibland kom det låtar som alla har lärt sig dansa till på High School, tydligen. Med olika moves, typ två steg bak, lite salsa, sen korssteg åt sidan. Och alla kunde dom, verkligen ALLA, så det blev som i sånna där High School filmer när alla dansar likadant i. Haha, jättehäftigt. =P

LJUS STUND
Det är härifrån jag har mina två kort från lägret. hehe.



Nu tänker ni säkert. SHIT, alla är asreligösa där. Det skulle jag tänkt. Det ser ganska så ut. Och sen att vi heter Methodist också :P Men det är typ hälften kanske som är religösa. Å då är de ju inte liksom "jeeeessuuus" -kristna el typ. Utan tror bara att det finns en Gud där uppe. Hehe, de var lite rolig när en tjej nös och halva folkmassa ba "Bless you".

Den här ljusgrejen var jättefin och häftig. Värsta stämningen blev det också. Det var olika personer som pratade som hade gått på smu, går på smu och ska börja på smu. Man fick ställa sig upp själv och säga några ord om man ville.




Som Fia skrev är jag också lite tyst av mig. Det är svårt att hålla igång ett samtal ibland när man inte vet vad man ska prata om. Jag vet inte hur många frågor jag har svarat på om Sverige, löpning, varför jag är här, var jag bor, vad jag ska plugga vad tycker du om Dallas osv osv. Men när de tar slut så ba...ehhh, jaha. Vad har du för husdjur då? =P

Nu blev dett jättelångt. Inte likt mig. Gillar inte själv att läsa såhär långa saker. Men men.

SEE YAA LATER!

FIA - LOS ANGELES

Igår åkte vi till LA, det var så himla coolt! Det var massa folk och människor som klätt ut sig till massa seriefigurer och gick runt på gatan och lät folk ta kort med dem. Jag ville ställa mgi brevid Ariel sjöjungfrun men det sådan kö och sen kändes det så dumt på något sätt när det bara var småbarn som ställde sig där och mammorna fotograferade. Vi skulle gå tillbaka dit och ta kort på dem efter att vi gått till Sunset Plaza som var en väldigt kort del med tanke på att vi gick typ 50 minuter och själva sunset plaza med mat och shopping var 100meter lång. Men det var roligt att gå och se så mycket, roligast var nog när jag skulle gå över vägen, dom har jättekonstiga övergångsställen här. Ibland hinner man inte över innan det blir rött för oss igen, igår gick vi när det var rött och plötsligt hör jag världens högsta biltuta och jag liksom FLYGER upp flera meter i luften för jag var inte beredd på det och haha brandmännen i bilen asgarvar och åker förbi och vinkar, killen på trottoaren bredvid skrattar också hahaha såå himlans roligt! Men jag blev livrädd haha!

Jag blev lite nyfiken på alla stjärnorna på marken, vad ska man göra för att hamna där? Tjäna en viss summa eller hur går det till? Och hur många stjärnor finns det på gatorna? ( nej jag räknade faktiskt inte dom)










Vi tog taxi tillbaka till vår bil för vi gick typ i två timmar ( tränaren hade sagt vila är vila, helst vill jag att ni ska sitta still i en soffa hemma) haha det gjorde ju inte vi ;)  Sen åkte vi till Beverly Hills och tjejerna googlade på internet på deras mobiler efter kändisars adresser. För dom har ju lite proffsigare mobiler än jag har, haha jag ska köpa en ny mobil på tisdag när jag får min lön insatt :)  Vi åkte runt där och såg Jennifer Anistons hus, Madonnas, Snoop Doggs, Ricky Martins, någon mer snubbe som jag inte kommer ihåg vad han heter, och sen var vi utanför Michael Jacksons hus, i hans hus där han dog, Det var massa fans som hade lämnat dikter och andra saker utanför hans hus och det stod en vakt där som vaktade alla saker och huset. Överallt satt människor och sålde star maps där man kunde se vart alla kändisar bodde, helst sjukt vad jobbigt dom måste ha det, vi såg typ 10 star bussar som turister åkte runt i för att kolla på kändisars hus.





JENNIFER ANISTONS HUS BAKOM ALLA HÄCKAR
Madonnas hus var likadant, man kunde inte sen någonting av huset.





MJs hus

Kris, me and Anni

Snoop doggs house


Laguna beach som vi åkte förbi, skulle stanna men vi var så hungriga.

det var supervarmt igår, jag svettades ihjäl och jag brände mig också på axlar och rygg så idag på stranden måste jag ta det lugnt i solen. jag ska springa eller simma i vattnet där också för jag vet inte vart det finns någon pool jag kan låna hahaha....


fia - los angeles

Jag vaknade för inte allt så länge sen, vi är lediga från träning idag så vi ska åka till LA :D jag försöker få tag på carro för jag tänkte höra om hon kunde ta sig till LA today too, jag vill verkligen träffa henne!! Det vore toppenroligt om hon kunde komma dit, jag vet inte om hon kommer kunna dock för hon har ingen bil. och hon har inte beställt flygbiljett.. Buhu!!

Ska borsta tänderna nu, det ska regna idag så det är bra att vi åker bort, hoppas att det inte regnar där! PUSS

Emmy - är äntligen framme!!! Manhattan :D

Jag kom fram igår kväll runt 11 efter lite förseningar... Fick skjuts från coach och så kom Andrea och Felix också och mötte mig! Jag bor typ i värsta hotellet!!! 11 våningar högt :D

Vaknade precis, Andrea skypar med sina föräldrar. Idag ska vi först gå och äta brunch på restaurangen sen ska vi till gymmet och möta coacherna och så ska vi gå på en rundtur med Mecca och kolla in allting! Vi bor typ 80m från inomhusarenan och 200m från utomhusarenan och 150m från stationen så det är jättejättenice :D

Nej nu ska vi börja packa upp lite!!! Vi hörs senare :D

FIA - Hi there!

Gud jag har läst mina tidigare inlägg och det är sååå töntigt att jag lägger till engelska ord här och där, im sorry! haha nu kom det igen, men det är så lätt hänt :) Hoppas att ni inte tycker att jag är för töntigt by doing that, men det kan bli typ my new thing, att kombinera svenska med eng, cooool - not!

Ikväll hade vi lära känna laget kväll så alla tjejerna lagade mat tillsammans och gjorde kompis presentationer av en annan teammate för de andra i laget. Jag tyckte jag klarade det rätt bra, engelskan börjar ta sig och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag börjar prata på som vanligt, fia fluff kommer fram som mattias skrev, ha!

Jag tycker att jag sprang på bra idag på tävlingstävlingen, jag sprang 2 miles ( 2330meter) på 13.21, maybe not so good, men med tanke på att jag inte har tränat så bra i sommar så var det bra!

efter träningen åkte vill till en strand som brukar ha flera tusentals sälar som ligger på stranden och simmar runt där vi badar, men idag var det typ bara två på en sten brevid stranden och sen såg jag typ 5 simma runt i vattnet. jag skulle aldrig ha vågat bada tillsammans med sälar för dom bitar människor har jag hört. OMG!

det var dåligt väder idag så när vi åkte upp till berget så var det dimigt, så vi kunde inte se så mycket, men man ska kunna se till LA och Mexico.

Imorgon ska jag Anni och Marianne ( Chris) åka till LA och gå runt där hela dagen imorgon :D Tjejerna från laget skulle gå på någon football game, jag vill också gå på den för jag vill träffa the guys but LA är inte så dumt det heller.

Nu ska jag ringa carro, undra hur det har gått för emmy förresten?! EMMY WHERE ARE YOU?!




Jag brukar var bra på att ta kort, men idag var inte min bästa fotografidag, jag koncentrerade mig på att fånga bilden av de olika ställen i huvudet istället ;) HA!


 


FIA - håll tummarna

för om en timme ska jag köra en träningstävling för att se vart jag ligger någonstans i träningen för att coach lättare ska kunna sätta upp vilka tider vi ska ha på våra distanspass.

jag har ingen aning vart jag ligger någonstans, hoppas jag klarar det!

jag är lite nervös faktiskt hahaha

FIA - torsdag

I dag var första dagen av pratice, jag träffade mina coacher och dom verkar riktigt bra! Vi sprang 8 kilometer och imorgon ska vi ha en tävling för att se vart vi ligger någonstans så vi ska springa 3 km så fort vi kan och jag vet inte hur fort jag kan springa. Det gör typ ont i mina knän efter två dagars distanser redan sooo, jag ska prata med coach J tomorrow I think.

Efter träningen gick till och gick vi och gick vi och fixade massa papper i olika byggnader på skolan, a lot of paperwork, blää! Dom hade en två dammar vid skolan med sköldpaddor och dom var sååå söta! Ska ta kort på dem sen så att ni får se..

Sen gick vi hem och jag fixade med min mobil så idag har jag pratat med carrrooo, det var himla roligt att prata med henne, vi pratade lite över en timme. NICE i miss youuu darling <3

I morgon ska vi ha träningstävlingen 3 km och sen värma upp och jogga 6 km. Jag tror att jag ska köra wet west på lördag eller något, jag ska försöka att springa två dagar, sen wet west, och sen springa två dagar och sen en dag ledigt och sen distans eller wet west. Jag måste verkligen prata med coach J!!

Jag är så himla trött, klockan är 21, 41 här i san diego och jag ska gå och sova. träningen börjar nio imorgon så upp och äta frukost vid sju och sen hämtar tjejerna från laget upp oss runt halv nio.

Efter det pratade vi om att åka till stranden eller något, och imorgon kväll ska vi hem till en tjej i laget och ha middag och lära känna varandra.

Jag är sååå himla tyst, jag säger knappt någonting, det är så himla jobbigt. Men tjejerna i laget babblar som bara den och det är svårt att bara hoppa in i ett samtal, jag känner mig som värsta nörden och som världens tråkigaste.

EMMY - Flygresan kommer att gå jättebra, se till attt skynda dig från planet när ni mellanlandar så att du kan ställa dig ganska långt fram i kön för passkontroll och sådant. Så du slipper springa som jag behövde göra för att hinna till gaten!
 
Jag träffade en svensk kille på flygplatsen i phil.. och vi snackade och höll ihop och hans plan gick typ 5 minuter före mitt, men han hjälpte mig ändå med en väska och sen stannade han när jag halkade efter när vi sprang och sen nrä vi skulle åt två olika håll så sa vi bara heejdååå och lycka till. Han skulle träffa någon tjej som han träffat i sverige när hon var utbytesstudent.  COOOL han var världens sötaste och snällaste så det gjorde mellanlandningen till något roligt istället för att jag hade stått där själv och fått panik över att det var typ 20 min och vääärldens kö.

EMMY - det kommer gå bra, allting! Just relax så hörs vi när du har kommit fram, skicka ett mejl eller något OK?

SAKNAR ER!! PUSSSS

Mary.. En är upp iaf och det är vår kära...

... Mikael Röjerås! =P

Mikael säger:

mm kommer ihåg att du snackade om henne :P

men vi har bokat resan nu iaf :D

jag micke w å adam

hhehe

Mary säger:

vaaah

shit

till oliver? :D

Mikael säger:

så jävla gött som gleima skulle sagt :P

nej till dig! :D

vi ändrade oss

vi ville hellre till usa

Mary säger:

hahah

Mikael säger:

hehehe ;) 

Mary säger:

knäppis

Mikael säger:

yäyä

nä men till oliver

Mary säger:

när då?

Mikael säger:

15 september :P 

så det blir najs

bara en vecka dock

för adam ville springa lidingöloppet

xD

Mary säger:

haha :P

Mikael säger:

men emn

Mary säger:

han kommer säkert ha bästa uppladdningen ;)

... =)


Det gamla goda gänget. ;) M&M&M


maryyyy. kl 17.32! varför går alla och lägger sig så tidigt. klockan är ju bara halv ett i swe!!!

Tjosan.

Jag är trött som jag vet inte vad. Har varit igång hela dagen med en massa saker. När jag var och pratade med min coach kunde jag knappt hålla ögonen öppna.

Idag har jag:
- Åt frukost i min ensamhet medans mina hurtiga kamrater var ute och sprang =P
- Träffat min adviser. Vi kom fram till att jag inte behöver göra engelska testet. Najs.
- Sen bokade jag tid för matteprovet.
- Hämtade mitt student ID (blev skitsnygg -not)
- Registrerade mig för Mustang Corral, ett läger för alla första års elever denna helgen. Sara och Veronika ska inte åka, men jag åker ändå. Hoppas jag hittar någon kompis :)
- Åkte till Central Market och shoppade loss lite. Åkte med Mustang Express bussen, haha.
- Sen skyndade jag mig hem och slängde i mig lunch framför skype.
- Sprang ner där jag skulle göra matteprovet.
- Matteprovet i två timmar. Det var bara matte c och d, så egentligen var det lätt men det var så länge sen jag gjorde det där och vissa saker kände jag inte igen. Hoppas jag klarar det!!! Men tror jag kommer missa precis :(
- Efter det träffade jag coachen för att fixa en massa saker
- Därefter träffade jag Sara och Veronika i Ballroom för att det var en träff där för alla internationella studenter. Sara vann 25 dollar på en book store. Hahah, najs va!!
- Å nu är vi hemma. Jag vet inte om jag ska ta en powernap el om jag ska plåga mig själv fyra timmar till och sen sova.

Idag träffade vi två svenskar från simlaget också. Lina och Daniel. Coolt!



Nu kommer jag inte kunna skriva fören söndag kväll. Eftersom jag ska iväg på det där lägret. MEN ha de så bra. ÅH EMMY LYCKA TILL PÅ RESAN SÅ FÅR VI HÖRAS NÄSTA VECKA!!! Love <3



Mary och Emmy. <33333

FIA - tröttare än tröttast

Nu sitter jag och mumsar på ett äpple och dricker jordgubb & kranbärs juice. Oh yeah, imorgon börjar pratice, det blir spännande!

I dag lånade jag Mariannes skor när vi skulle ut och springa dagens träning, och det var inte bra. Jag har väärldens största vattenblåsor framme vid stortån och det gör så jävla ont. Blää! Tur att jag fick med mig skavsårsplåster.
Jag skulle bara springa 6 km och M skulle springa 9 så jag vände efter ett tag, och M frågade mig om jag skulle hitta tillbaka, och jag sa ja, varför sa jag ja? Jag brukar vara bra på att hitta och jag hittade ju en lång bit men det var sen när jag kom in bland alla husen som jag bara neeej neeej neeej jag hittar verkligen inte tillbaka och jag kan inte adressen så jag kan inte fråga. What to do? Jag fick typ världens panikattack och tänkte att jag skulle bryta ihop och börja storböla och några tårar kom när jag hade letat ett bra tag efter området som vi bor i. F*ck!
 Vad skulle jag göra om jag aldrig hittade, jag hade ingen adress inga telefonnummer och jag sprang och sprang, jag kände liksom aldrig igen mig heller. Jag hade ju sprungit och pratat med M hela vägen så jag hade itne så bra koll... 

Så jag virrade runt där och till slut såg jag två stycken sitta inne vid en dator på något kontor, och jag visste att jag hade fått adressen på fb av Anni tidigare. Så jag gick in och försökte förklara med gråten i halsen att jag var från sverige och att jag hade kommit igår och att jag hade gått vilse. Jag bad om att få låna internet för att kolla min fb för adressen, först hittade jag den inte, jag tänkte men guuud kom igen den ska ju vara här, efter typ tre lååånga pinsamma minuters letande efter de olika mejlen hittade jag adressen och killen skrev ner den och gick ut på gatan och pekade lite åt mig. När jag väl hittade till gatan så tog den helt plötsligt slut. Jag kände hur gråtklumpen i magen kom upp i halsen igen och sen samlade jag mig och gick fram till några trädgårsarbetare och berättade att jag gått vilse och att jag inte hittade tillbaka till min lägenhet.  Killen var sååå otroligt snäll och hjälpsam han följde med mig och letade tills vi till slut hittade till lägenhetsområdet. Thank you very much, you made my day! 

Eller var det killen som kom med min resväska som made my day! haha fyfan vad glad jag blev när jag fick min kära väska med alla mina saker som jag behövde och hade saknat här.

Mötet idag var typ ett pappersmöte, och sen fick vi ställa oss upp och berätta om oss själva, jag dööööör tänkte jag men det gick helt okej :) En av tjejerna sa senare att hon gillade mitt uttal haha whaaaaat? När tjejerna kom och hämtade mig och M imorse så skulle jag hälsa och göra de tpå ett roligt sätt, jag saa hi im josefine from sweeedeeeen, and they didnt get it, dom trodde att jag pratade så på riktigt, jag som överdrev så otroligt mycket med mitt svenskengelska sweeeden. Anyway the girls var snälla, jag pratade inte så mycket med dom, jag vet itne det verkade vilja hålla sig till sina små grupper liksom, i donno. På mötet fick vii fylla i massa papper och sen gick vi till en hälsokontroll som toooog för lång tid, jag och M hungrade ihjäl, det var så lång kö in till doktorn och när jag kom in så stod det två tjejer och en kille och bara tittade på mig och doktorn när jag blev undersökt. Kändes lite weird, dom bara stod där och kollade på oss vad vi gjorde, det var massa knasiga saker, like dra handen längs mina armar och ben och fråga om jag kände det och sen knäppte hon( doktorn) med fingrarna och bad mig böja min knät hit och dit. I don't no but i was kind of weird, och att vi fick vänta sååå jäkla länge för att komma in till doktorn. Vi satt kanske och väntade i två timmar på att få komma in och se bara det där. I väntrummet så pratade vi lite grann men satt mest och vänta, tjejerna höll på med sina mobiler. Booring!

jag ska tillbaka dit imorgon och lämna försäkringspapper från csn och lite andra papper osm jag har fyllt i. Bläää för pappersarbete, blä blä blä!

jag är jättetrött, ska sova nu så jag orkar med den tidiga träningen imorgon, vi har träning halv tio och innan det ska jag och M till doktorerna och lämna våra papper, health insurance things and súch stuff.

jag fick mina nycklar till lägenheten idag och sen har vi varit på wall mart och jag har köpt täcke och kudde och lakan. Sen när vi kom hem fixade jag lite med mitt bank account som jag fixade idag och sen packade jag upp och fixade allting. Känns konstigt att jag ska bo här så länge, det känns som att jag är på träningsläger. Knasigt är det i alla fall.

jag har köpt en mobil också, en ful men väldigt bra, jag får ringa och smsa för hur mycket jag vill för en dollar om dagen, asbra ju! eller? i dont know , jag bara köpte den för det lät bra, at&t är tydligen mycket dyrare, så jag tog den här haha och om jag inte vill ringa eller smsa en dag så kostar det ingenting. men så fort jag smsar så kostar det 1 dollar den dagen så då är det bara att sätta igång och smsa och ringa runt ;)

imorgon ska jag till international student center och sen till bre och någon annan tjej och sen en annan kille och fixa massa mer papper. kämpa kämpa kämpa! sen ska vi träna, jag måste handla middag och sådant jag har bara köpt frukost, jag åt en sandwich från subway tidigare, jag äter alldeles för lite mat. Blää men jag kommer nog in i matrutiner snart hoppas jag. Shit vad roliga och knasiga matgrejer de har härt borta :D spännande!!!

Hörs senare, imorgon för mig! PUSSSS PPUSSSS

Maryyyy' 20.27 är klockan i denna heta stat

ALLT NYTT JUST NU!

* Sara håller på att skaffa resedagboken ! ;P Jag ska hålla er uppdaterade.

* Klabbe, jag har berättat dina innersta tankar. Hon är på. NOT

* Idag frågade en kille efter mitt nummer när jag var påväg hem. Han ville visa mig runt på campus. EEHH. Never dude, men han kanske kan hjälpa mig med tvätt och bära tunga matkassar. ;)

* Man får inte kolla på klipp på VM på svt play när man är i ett annat land. Men vi har kollat på kvarteret skatan :P

* Vi har gått igenom alla disney/serie figurer och vad de heter på norska. Love that ! =P "Ole, Dole och Doffen = Knatte, Fnatte och Tjatte" hahah

* Imorgon ska jag försöka göra ett matte test så jag kan hoppa över matteklasser. Mattehjärna here we come. =)

* Klockan är bara snart halv nio. Kan inte sova än. Måste vända på dygnet (asså vända det rätt)... yeeee Zzz... Zzzz.....


The boys som ska till Finnkampen, allihop!!! GRYMMAAAA!!! Jag vill se två silver och två guld. =)

Maryyy 15.00 go MUSTANG

Hej !!!

Jag har nyss pratat med Mamma, Pappa, Johanna, Gunnarsson, KLABB, Marcus på skype. Det var roligt. Fick höra lite skvaller. ;)

Idag har jag varit i skolan på massa föreläsningar och introsaker. Jag blev kompis med tre tjejer (vet inte hur de stavar sina namn, men ni fattar nog) Ashley, Cathlyn, Desire. Först träffade jag Ashley och sen satte vid oss vid Cathlyn som satt ensam och sen mötte vid Desire också. Ingen kände varandra innan så det var kul =P

Om en timma har jag ett möte där jag ska skriva in mig för olika klasser och sånt. Sara och Veronica är och handlar mat :)

Karin eferlyste mera bilder och sånt. Det kommer, jag tog bilder när det var som stökigast överallt. Men i natt var jag vaken av jetlag så jag packade upp alla mina väskor och fixade iordning rummet innan jag somnade igen. Hehe.

Jag ska lägga in en film sen också. För vi lärde oss hejarramsor till alla matcherna på smu. Jättetöntiga men roliga sånger med aaasfula rörelser. Huvudgrejen är att man gör peace tecknet fast man böjer på de två fingrana lite så att det blir som en häst (som är maskoten här). Hahah. Det är så roligt för att det gjorde alltid Legernes förra året på Löp.

Snart kommer min granne och ska fixa internettet på min dator. Det är krångligt sånt där. :)

See yaa later aligater.

GOOOO MUSTANG
(mustang är man här, man kallas så :P)

emmy - taggad till 10000000

Är så KUL att läsa om hur Fia och Mary har det!! Det får mig bara att bli ännu mer sugen.. Men jag tror jag håller ut.. åker på fredag klockan 13!! Can't wait!

Har pratat med Fia men Mary verkar ha alldeles för mycket att göra, eller så har hon glömt bort mig redan! ;)

Sista dagen på jobbet idag, ska iväg och träffa Jossan och Ida nu. Vi ska ta en promenad längs kanalen! mysigt!

Tydligen så ska jag ställa upp på ett time trial pass på tisdag.. vi ska springa 6 km fort, fort FORT!
hjälp! ?



ps fick precis ytterligare ett mail från coach nu..oj där ploppade det upp ytterligare en ruta där det står att ännu ett mail har kommit... dessa två måste läsas NU!! jag simmar runt i ett informationshav.. får ta in och smälta allt på den långa flygresan!!! see you later  ciaooo!!!


update:

"Emmy,
Don't worry I will be working with you on building your fitness. You are in a different situation being sick over the summer. we'll work it out."


FIA - Good morning!

Jag har inte alls kunnat sova inatt, somnade kanske runt 2 och vaknade vid 7, klarvaken och kunde inte somna om, jag låg och vred mig i sängen och tänkte på allt jag måste göra. Haha jag är så nervös och förväntansfull..

Pratade nyss med Emmy, mamma, farmor och Göte på skype, det var roligt att prata och se dem igen :) Jag vågade inte prata först eftersom dom andra ligger och sover, eller jag tror det i alla fall. Hepp hepp.

I dag ska jag be Anni ringa och kolla vart min väska är någonstans, jag hoppas jag kan få den innan tolv, men det kommer jag nog inte få, men någon gång i dag i alla fall. jag hoppas att den inte har kommit bort helt!

Om tre timmar ska jag och Marianne på track meeting, träffa coach Jason och headcoach Sheila. Sen skulle vi till stranden men det verkar inte som det är så fint väder så det blir nog inte det ändå. Så idag ska jag träffa Nista, få mina nycklar till lägenheten, träna, fixa bank account, köpa lakan och handdukar, och kolla igenom veckans planering med träningar och grejs.

Jag har hela tiden trott att jag ska få mat i skolan men vi ska laga vår egen mat här i lägenheten. Jag hörde att Marianne var uppe tidigare och hämtade frukost, jag ska nog också gå och hämta frukost, jag är nervös för hur engelskan kommer att gå idag, det var lättare när jag var trött då bara babblade jag på. aaahh!

nej nu får jag skärpa mig, det är inte så farligt att prata engelska, eller? hahahaha

Här kommer lite bilder på mitt fina rum, inte så bra bilder men ändå ni ser kanske hur det ser ut. Ni får bilder sen när jag har satt upp mina kort och fixat i ordning :) Men så här ser det ut just nu i alla fall


Min fina garderob med speglar som skjutdörrar, asnice! Stor är den också!


Skrivbord och hyllor


Min bamsesäng med annis kudde och täcke, min dator och godispåse. Det är där jag sitter just nu!


Det kommer bli sååå himla bra det här :D Jag stormtrivs redan!

FIA - Im finally in San Diego

20 timmars resa! Klockan är alldeles för mycket, tjejerna som jag ska bo med hämtade upp mig på flygplatsen.Jag hade försökt ringa Anni innan för jag hade fått hennes nummer för jag skulle berätta att vi var sena. Jag satt och väntade på att planet skulle lyfta från Philadelphia i två timmar för det var sådant oväder så att de inte kunde lyfta.  det blixtrade och ösregnade och det var kolsvarta moln så jag ville inte lyfta med efter två timmar lyfte vi.

åååh det finns så mkt jag vill skriva men jag är så himlans trött. Jag har inte sovit så mycket på resan hit och jag är sååå himla hungrig, jag åt en macka runt 6 sen har inte inte varit hungrig men nu vrååålar magen efter mat. Men jag har bara kakor.

Imorgon ska Anni skjutsa mig och handla allt jag behöver, men innan det ska vi till skolan och ha track meeting and before that Me and Marianne are going for 40 minutes distance training, eller längre, jag har ingen aning hur långt långdistansare brukar springa, i was like ok fine we can train together tomorrow. Nu har hon gått och lagt sig och jag sitter i mitt rum som är såååå himla myspys. Lägenheten är underbart fin, jag hade förväntat mig värre. Men det här är så himlans bra, min garderob är så otroligt snygg och praktiskt. Jag ska ta kort på den imorgon, nu är klockan runt ett på natten här och jag är jättetrött så jag måste nog sova nu om jag ska upp om 7 timmar och springa. AaahH!

Jag kan inte fatta att jag är här. Men det jobbigaste är att en av mina väskor är kvar i philadlphia och det var i den väskan som jag hade mina neccessärer och underkläder och bikni och allt sånt. Imorgon efter track meeting ska vi till stranden, Anni och Marianne ska styra upp någonting, omg imorgon ska jag träffa alla tjejerna i laget och min coach, jag kommer vara nervös och jag kommer vilja säga så mkt men det kommer mest bli yes, no and haha.

jag får väskan imorgon men mina löparskor är där men jag skulle få låna mariannes imorgon när vi ska träna.

Det här inlägget har verkligen inget sammanhang för jag bara skriver och skriver det första som poppar upp. Sängen är jättestor och jätteskön förresten, jag sitter i den nu, jag hade förväntat mig värsta dåliga men like no no so thats wonderful :D Haha nu ska jag sova i min stora säng och på kudden och täcket som jag fick låna av Annni.

Väskan skulle komma imorgon, imorgon är en stor imorgon dag för jag ska träffa massa folk, första intryck hit och dit och sen träffa nista and all of that. MAY GARD!

Jag måste skaffa så mk grejer också, phonecard och allt sådant. Jag får lön den 25e

Det är så tyst här i lägenheten nu, jag ska tvätta mitt ansikte med ansiktsmedlet jag fick av anni, guud jag lånar allt men jag är ju så handikappad när jag har allt i min andra väska som är boooorta med vinden.

det är svårt att komma på alla ord man vill säga på engelska, ibland ordbajsar jag och då går det inge bra. usch jag vill ite höra på mig själv när jag pratar, stackars tjejerna som tvingas lyssna på mig :)

HAHA no no time to go to bed, goodnight everybody!

JAG LEVER OCH JAG ÄR KÄR I MITT RUM,  SPECIELLT MIN GARDEROOOB OMG :D  Jag skriver ett tydligare inlägg med känlsor ohc sådant imorgon pusssss

Mary: 20.20

är klockan här i Dallas.

Hemma i Sverige är klockan sjukt mycket!!!!!! Ville bara säga att jag mår bra och överlevde flygresan. Kollade på sjukt många filmer!!! När jag kom fram åkte jag, Veronika och Sara och shoppade loss (typ mat, galgar, täcken, glas, tallrikar, burkar m.m m.m). Vi bor i en lägenhet med tre sovrum, två badrum, ett kök och vardagsrum. Två ingångar också. Det är jättemysigt men grymt stökigt just nu!!! Jag blev tilldelad det största rummet =) Ganska lyckat eftersom jag brukar samla på mig miljoner saker ju. (Ni som har bott på Löp med mig förstår.) =P

Imorgon ska jag skriva in mig för massa klasser. Det ska bli spännande. Heheh. ;)


På flyget skulle jag sitta brevid en kille som var typ 15 år kanske. Men hans mamma frågade om jag kunde byta så att hans bror kunde sitta där istället. Ja ba: Yeeh sure. Men då sa killen: "But mum, I want to sit next to that... thing". Hahha. Weirdoo. =S



Nu måste jag sova. ASSSÅÅÅ SHIT, JAG KAN INTE FATTA ATT JAG ÄR HÄR!!!!!!!!!!!!



FIA - Nervööös

Shit nu är jag äntligen på väg, jag kan inte förstå att jag inte kommer att komma hem på väldigt länge.

Om en timme ska vi åka till flygplatsen, planet går klockan ett och sen ska jag mellanlanda i Philadelphia innan jag kommer till San Diego 21.00 deras tid och imorgon bitti klockan 6 svensk tid. En oootroligt lång resa, men I can do it!

Jag kommer säkert få panik och ångest när jag säger hejdå till familjen på arlanda och går iväg själv, vad ska lilla jag göra helt själv, hur ska jag klara av det! Jag är lite nervös för hur jag kommer att klara det, checka in alla baggage rätt, hämta ut dom och gå igenom spärrar med läskiga tanter/gubbar som frågar en massa knasiga frågor.

I dag börjar mitt livs äventyr, håll tummarna för att jag inte får världens panik och springer tillbaka och vägrar åka dit för att jag tycker det är så läskigt att åka själv. Det blir inte bättre av att jag är flygrädd, ooh maay!

Nej nu måste jag skärpa mig, det här är väll inte så farligt! Ifall alla andra kan så måste jag också kunna.
Nu ska jag äta lite frukost, resten av familjen kliver väll upp snart. Igår kväll hade vi familjemiddag och sen mys framför friidrottsvm, jag sprang iförsig fram och tillbaka och la över filmer och låtar på ipoden. Men det var mys!

Hörs imorgon bitti ;) PUSSS


Familjen får många många år sen, hahaha

Mary ' bye sweden :(

Sista inlägget i Sverige på ett tag. Klockan fem imorgon kliver jag upp ur sängen. Klockan 7.40 lyfter flygplanet för att sedan landa i Frankfurt där jag springer till nästa flyg. Sen landar jag i Dallas halv tre deras tid.

Just det: SARA LEVER!! Tack och lov.

Nu ska jag läsa ut min otroligt roliga Obama bok (läs aldrig den)



vad ska det bli av mig va!?

Maryyy'' Någon tunnis som vill åka med...

...för jag har 16 kilo kvar nu om man räknar med handbaggage. Och väskorna är inte ens smockfulla. Konstigt!! kanske ska leta efter mer saker man kan stoppa ner :P

Lista på saker jag möjligtvis kan ta med:
1. Knäckebröd!
2. Kalles randiga!
3. Mina högtalare till datorn!
4. Min studentklänning!
5. Svenskt kranvatten!
4. En falukorv!
5. En tunnis som väger max 16 kilo och klarar av att ligga i fosterställning 14 timmar!

Allt annat kan man ju köpa där. Eller hur? För de har väll affärer där också =S




6. Min röda pilatesboll !!!!


Mary!!!!! 17 timmar kvar nu typ !

En väska packad. Nu ska jag in och ta den sista sprutan. Twinrix here we come.

Emmy - i ett annat liv

på en annan plats... om jag inte skulle åka till Manhattan på fredag för att vara där till den 22 maj 2010 för att plugga psykologi så kollade jag precis in studera.nu och såg att jag kommit in på både idrottspsykologin OCH stresskursen (som jag var typ 5 reserv på)... så hade jag inte varit överlycklig över att få åka till usa så hade livet här hemma inte varit så fy skam det heller.. ska se till att söka om och läsa dom kurserna när jag kommer hem sen...

är så mycket jag vill hinna göra i mitt liv.. samtidigt finns det så mycket jag inte vet om... och tur är väll det för annars skulle det säkert vara ännu fler saker jag skulle vilja hinna med!

You will only live once!!!

idag träffade vi tillslut Lindus vilket var lika trevligt som vanligt :D


vill passa på och säga TACK till mamma som köpt en perfekt liten fickordbok på amerikanska och TACKTACK till min söta lillasyster för filmen och presenterna!!! <3

FIA - Vi har världens bästa lillasyster!

KOLLA VAD JENNY HAR GJORT TILL OSS!!
Hon är så duktig <3


THANK YOU DARLING

Maryy på tisdag åker jag !!!!! (och Fia också faktiskt)

Men tro inte att jag har fattat att jag åker bara för att jag skriver det. Och tro inte att jag är nervös. Nej nej. Det finns miljoner andra saker att vara nervös för innan resan förstår ni.

1. JSM mitt 1500 m lopp
2. Marcus 800 m lopp
3. Lovisar 800 m lopp
4. Bolts 100 m lopp (kommentar OMG vad han är cool)
5. Saras resa och ankomst (tänk om hon har blivit rånad, trillat ner för en trappa, missat flyget, kidnappats, upptäckt att våran skola är en bluf eller något annat hemsktf!!)

Men nu verkar det mesta av det där redan hänt så då är det väll dags att låta nervositeten för resan "go wild"


fatta att Bolt har en egen film !!


Eh ja just det. 3000 m. Det kändes ASBRA !!! Terräng säsongen in tha big America kommer bli superduper! Men jag valde att bryta med 3 varv kvar för att min fot inte kändes helt okej. Onödigt att riskera. Men om jag hade fortsätt hade jag lätt vart under 10 min. LÄTT!!! (bara så ni vet)




Haha, idag när vi åkte hem får K-krona så körde vi förbi GUNNARSSON när han övningskörde. Jag å Lovisa började vinka och tillslut såg han oss. Hahah. fett kul!



hejdå. sov sött. å dröm sött!!
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'

'
'
'
'
'
'
'

'på tal om drömmar !!
i natt drömde jag att jag gick runt och frågade massa när Sara skulle åka imorgon (asså idag). Ingen visst förutom Linda. Hon ba: klockan åtta. Sen när jag vaknade hade Sara skrivit i ett sms, jag åker klockan tio i åtta. Coolt va? ;)


nu ska jag spela patiansduell med nån som heter Klabb, vem e de ? :S:S:S

Fiemma

Nu sitter Sara på planet påväg till Dallas :D Good luck!!!! Och snart är det vår tur, Fia och Mary åker på tisdag och Emmy på fredag!!! Kan ni fatta det, VI SKA TILL USA :D



life is fun right now

Emmy - 5 dagar kvar...

aaahhh :D det är är ju helt sjuukt!!



har precis kämpat klart med att kopiera alla mina blogginlägg till ett worddokument... det blev hela 762 sidor!!! Nu är det bara att komma på hur jag ska skriva ut dom smartast och göra en bok av dem :D

Maryy '' en fjärdeplats

Jaha, jag sprang in en fjärdeplats till Kongahälla AIK på 1500 m. Yippie yiihoo. 4.34 vart tiden så den var ju inte sååå dålig. Men ändå, fyra är så meningslöst. Särskilt när man var nära att komma trea.

Imorgon springer jag 3000 m, det blir spännande. Eller hur? ;P


MEEEEN inte vill ni bara höra om mina enastående prestationer.

Marcus vann 1500 m och blev uttagen till " Thaa finnkamp!!"
Gleimar på kom två i samma lopp!!
Loveesa kom trea på 400 m med 4 hundradelar, yeeh.
1500 m K22: Lisa Forsberg 4.27(!!!!) omg, Lena Örn 4.31, Sara Sjöqvist 4.32 (Hon åker till DALLAS IMÅN!!!!)
Och självklart en massa meraaa..



Imorgon blir det lite 3000m, lite hinderlopp och lite 800 finaler. Innan jag åker hem för att packa. Nu ska Loveesa ha datorn och jag ska duscha. bye bye lingonpaj. =)


Bajs, går inte att ladda upp bilder. =(

Emmy - solen skiner utanför och här sitter jag omringad av vinterkläder...


dunjacka, mössa, vantar.. usch jag får ångest! tror jag lämnar allt det hemma och köper nytt i New York :D


låång sovmorgon idag, kött + potatis med bea till frukost och nu packning/tvättning och städning med hög musik...


trevlig tjejmiddag igår :D
ikväll ska vi träffa Maria :D




jag vill vara i form, jag vill vara i Karlskrona, jag vill springa SM!!!!!

FIA - snart föds optimus

Gänget gick precis! Jag är trött och ska upp och sova. För två timmar sen ringde det och alla sprang till bilen, i dag kommer en bebis som har varit efterlängtad till världen. Gänget skulle hem till en blivande morbror och hålla honom sällskap och sen skulle de till sjukhuset och hälsa på bebben och mamman och pappan.

Kvällen har varit trevlig, grillning, singstar, buzz och etoy. YEAH!

En heldag med olivares, kan inte bli annat än lyckad!

PUSS och GODNATT


FIA - Ikea here we come!

"Vakna fisen!! :) vi ska till ikea en snabbis puss" - sms från natta

Om en halvtimme ska jag och Natta till ikea, jag älskar ikea!

Ska betala räkningar nu, imorse ringde jag och och fixade en tid tills på måndag. Skönt att jag äntligen tog tag i det, men  behövde jag vänta till sista dagen i sverige? Haha

PUSSSS


Maryyy' fjortis fåräver

Asså asså asså.

Ni kommer tycka jag är världens nörd men jag har fastnat i "fjortis-bråken" som pågår på blogg.se. Om ni är lika nördiga som jag har ni också hängt med. =P

Det handlar om
PAOW, KISSIE, AMIR (gaybloggen) - och så DESSIE också, men hennes blogg blev avstängd idag pg a ett kränkande inlägg-!!! hehe

Sen läser jag bloggen "om blondinerna" en blogg som gör så att man hänger med på alla dessa fjortisbloggar.

Deras liv är så jädrans kul. Någon läsare hade kastat en tårta på Dessie så hon dampa sönder på en film på youtube som någon sen la upp. Paow och Kissie skriver pikar till varandra i varje inlägg och snart blir det catfight. yeeh.




från Amirs blogg.


Fia - men kom igen!

När kommer försäkringsintyget?

Jag åker snart!

Sitter i telefonkö för jag ska ringa och höra vart mitt brev kan ha tagit vägen.  Bläää!

Snart ska vi hämta the girls på la stasion sen åker vi till sollentuna.

Solen har hittat tillbaka!

Mary !!! ge mig ett L för Lufthansa

Åhoj.

Har precis vaxat bena. Å nu ska jag in till stan för att fixa intyg på att jag har tagit vissa sprutor i mitt snart 19 åriga liv. Sen ska jag köpa väska också.

Det ska regna i Karlskrona trodde de på vädret så ta med REGNJACKA!!! =)

pusshhh


FIA - Blandade känslor

Om 6 dagar, om en halvtimme 5 dagar flyttar jag till San Diego.

Först nu börjar jag inse att jag ska flytta, att jag inte kommer att se min familj på 10 månader, att jag inte kommer att få träffa alla som betyder så mycket för mig, att jag inte kommer ha Emmy vid min sida.

Jag känner för att gråta floder av sorgsna tårar, men inga tårar kommer. Jag känner mig tom, det händer så mycket att jag inte hinner tänka eller agera. Jag fungerar som en robot och bara gör sakerna, fyller i alla tusentals papper. Varför är det så att man måste fylla i alla tusentals tusentals papper när man ska till usa? Jobbigt!

I helgen ska familjen åka till stugan i småland, jag vill följa med men jag vill inte lämna emmy ensam hemma och sen måste jag packa och fixa det sista. Jag flyttar på tisdag!! Om jag åker till stugan så vet jag att jag inte kommer att kunna ta det lugnt utan jag kommer att ha panik och bara tänka på allt som jag måste packa och göra innan jag åker.

Det är så många jag vill träffa innan jag åker, jag har träffat många, vi var och fikade idag med ett gäng det var himlans trevligt! Känns konstigt att vi inte kommer att ses på väldigt länge.

I morgon ska vi till löp och träffa richard och efter ska vi förbi tobbe och ta farväl. Sanna och Johanna åker upp med oss i bilen.  Sen ska vi hem och jag ska börja packa, tvätta det som ska tvättas.

Jag ska packa ner mitt liv i två väskor för att flytta till ett nytt liv. Kommer jag ens vara samma person när jag kommer hem?  Jag vet knappt vem jag är nu.

Många känslor och tankar men ändå inte.

Jag älskar er och det kommer jag alltid att göra <3


Maryyy; eehh vad är de nu då 5 dagar? 6 dagar kvar?? jaja, snart åker jag iaf.

Haj!

Ni ska inte tro att jag har gått ner i någon djup avgrund och att Marcus sitter inlåst på sitt rum. Nej nej. Allt är som vanligt, fast vi är inte "in a realationship". Så ligg inte å gråt för våran skull. Eller gå inte "banans" för att vi är ute på marknaden igen ;)



IDAG TOG JAG STUDENFOTO!
I know, fett sent. Men de blev assnygga kort iaf. yeeh ;)



Åå så håller vi alla tummarna för att det går bra för KARIN imorgon på Ambassaden. Hey, det är bara 43 mil mellan oss sen i USA!



Puss, ses i Karlskrona!! (åker ner på fredag!)


Fia, med jorden som sitt huvud ;)



Mary; tog sagan slut nu?

Vi har tänkt, pratat och gråtit en massa. Men inners inne visste vi båda att vi inte tror på långdistansförhållande.

Vi hade tänkt att försöka. Ge allt för att få det att hålla. Men sen då? Marcus har två år kvar på Löpet. Jag har ingen aning var min näsa pekar. Kankse stannar jag i USA i fyra år om jag trivs. Och vill vi ha ett förhållande på skype och msn-spel? Nej. Inte heller var vi taggade på att säga det genom skype. Hellre face to face, och ta de jobbiga nu. Börja på nytt sen.

De här nio månaderna har varit de bästa i mitt liv. Och om vi vill ha chansen kvar till ett förhållande i framtiden, när vi båda är i samma del av livet, är det bäst att det slutar nu. Nu, när alla dörrar fortfarande är öppna.
   Annars skulle de underbara övergått i svartsjuka, tårar, bråk, jobbiga känslor...och dörr efter dörr skulle stängas.

Men nu slutar vi som vänner. Bästa vänner som fortfarande älskar varandra. Jag hoppas att vi kommer fortsätta vara vänner. Och jag hoppas att vi tar rätt beslut genom att göra detta.


/Mary


Mary! V M

Om exakt en timma spelar Veronica Maggio i Göteborg. Det ska vi se. Gratis är bäst.

Haajdii hooo!

Mary' ge mig ett S för SMU (7 dagar kvar nu)

Sitter på en Ö och jobbar. Ön är sveriges tredje störtsa. Gissa vilken! =P

Nu äter jag ett äpple från vår trädgård, trance balance el hur de stavas.

Nån dag ska jag berätta mer om min skola i USA, å allt annat som behövs förtydliga när jag flyttar över Atlanten. =)
puss så länge.

Maryyy

Haajdii hoo.

jag har börjar lägga fram grejer som ska ner i väskorna som jag inte har köpt än.

Imorgon ska jag hämta ut mina inlägg i skorna och jobba på pappas jobb.

Lollo kommer hit ikväll.

8 dagar nu. shit jag dör.

puss.


jag är fett hungrig nu.

Mary ''' Om 1 månad fyller jag 19 år (datum 090909). 9 dagar tills jag flyger till Dallas. 9 månader med Marcus. Bor på nr 9.

Hej.

Mitt fotoalbum är klart.
Har fixat så familjen kan snacka skype.
Har fixat webcamera.
Har städat mitt rum.
Har skrivit ut alla viktiga papper.
Har inpackat mitt nyklippta hår.
Har mejlat att viktiga mejl.
Har svarat på alla formulär från skolan.

Ehh, imorgon börjar sista veckan i swe. Kl 11 ska jag få massage hos Lovisas å min favo massör ;) yeh.


Dagens hälsning till Klabb, som tävlade för första gången på sin fot efter stressisen. Yeh! Å till Smedhs som sprang grymt fort. Gleimar också !! Om bara tjejerna på Löp kunde springa fortare skulle de lätt vinna Skol-SM stafetten i år igen(4x400m). Men who knows. Kanske toppar de formen, hehe.

Emmy - live your life

lite av det senaste i min inkorg (äldst först)...

- okej :) åh glad jag blir när du säger så! Tycker om dig med! Är så himla glad att jag har hittat en så fin vän som du! Puss
- Ok. sound good. Uppgång Åhlens, utanför ders entre? Ses där! Puss
- Kom och rädda mig Emmy
- Tack för igår tjejer ;) lyckad fest och framför allt jättekul att träffa er! Saknar er i min vardag. PusspussPuss
- Grattis på födelsedagen! Spring fort till systemet :D kram
- Hej Emmy! Du står på gästlistan plus två till Collage ikväll med fri entre fram till 23.30. Varmt välkommen
- Det finns ju asbilliga resor till new york vid nyår. Jag kommer om bara du kommer vara där :) puss
- Hej tjejen! Vill du följa med och lira lite Huitarr hero och se film hos Y?
- Okej jag förstår ;) tjejerna såg inte ut att vara i toppskick i morse hihi. "krya" på er! Puss
- Haha knäppa du! Söt du är! :) bra att det löste sig!
- Tja! Är du med på kubb ikväll? Puss
- Emmy, hur kokar man ris?
- Empan, jag tror jag håller mig på hemmaplan ikväll och städar lite :( men jag är med in spirit :) ge alla en kram från mig!
- Vakna? Guess not. Men det märker jag väl om jag får leveransrapport ;)
- Haha, gossip girl! vad hände hos X? xoxo
- Jag är på samma bröllop som konprinsessan och hennes man den du ;)
- Min kusin. han daniel är bestman ;)
- Nej det har jag inte, jag känner att jag behöver some update :)


lite av det senaste i min utkorg (nyast först)...

- H
aha söt du är! Klart vi ska tänka på och sakna dig när vi är ute och går! Vi hörs! Puss
- Jag ska också äta! Typ runt åtta? Puss
- Hej hur gick det att sjunga idag? Jag är i Trosa, har kollat på min kusins spelning! Puss
- Haha shit vad coolt! Se till att hålla dig i närheten så kanske du hamnar i se och hör ;) vi hörs senare! Ska åka till kusinerna nu! Puss
- Jag är hemma nu! Ring om du har tid! Puss <3
- Y sov hos X ;) xoxo gossip girl
- ?
- Haha jag är utelåst kan du ringa och be henne komma och öppna? Jag är vid parkeringen utan nycklar! haha
- Hej söt! Jag och X sitter och dricker smoothie och snackar :) det är lugnt på jobbet! Hur jobbar du nästa vecka, mån, tis, ons? puss <3
- Han ringde mig vid två men när jag ringde upp svarade han inte!


FIA - Bara för att...

... jag är så himlans bra vill jag skriva detta korta inlägg.

Förhoppningvis kommer jag att spara 500kr för att jag är så himlans duktig!


GO FIA!

FIA - Söndag

Igår var vi i Trosa - världen ände! Mysig stad

Vi var på tullen och lyssnade på kusin Jonny som spelade med sitt band, sen stannade vi kvar och lyssnade på de andra banden också. Väldans trevlig kväll!

I dag vaknade jag halv tolv, nu håller jag på att ladda upp bilder för framkallning.

Igår kopierade jag och fixade massa usa papper.

TO DO LIST

- Athletic profiles
- Försäkring
- Skriva vad jag har gjort för träning de senaste tre månaderna... Aah den kommer att bli tuff för jag har inte skrivit någon träningsdagbok och i slutet av sommaren har jag inte tränat så mycket.. Blä! Men coach måste ha det för att kunna lägga träningsprogram.
- Köpa resväskor. det ska jag och Empan göra idag!
- Vaccinationsintyg, funderar på att åka upp till wasa vaccination på tisdag innan jobbet. Annars har jag tid hos telge akuten på torsdag.

Pluss lite mer... det dyker upp nya saker hela tiden!

Nu ska jag äta frukost.


No more cold. San Diego here I come!!

Maryyyy´´ Ge mig ett D för Dallas (9 dagar kvar)

Ska cykla iväg och köra lite wet west strax. Tänkte prova utomhusbadet. 24 grader sa killen att vattnet var när jag ringde å fråga. Det är la inte så kallt el? =S

Sen måste jag fixa mitt rum så att jag kan börja organisera min packnig. =)


såhär hjular en kille som heter Marcus Hallbäck. Skillat.

Mary! Ge mig ett T för Texas (10 dagar kvar)

Hej,
jag har haft världens flängigaste vecka. Men nu sitter jag äntligen i min säng här hemma i livliga Bohus.

MÅNDAG
Malmö

TISDAG
Malmö > Sthlm > Bålsta

ONSDAG
Bålsta > Sthlm

TORSDAG
Sthlm > Södertälje

FREDAG
Södertälje

LÖRDAG
Södertälje > Sthlm > Göteborg(Bohus)

SÖNDAG
Göteborg(Bohus)

ÅH shit vad jag flänger å far. Tacka vet jag tejp på SL remsa. Det är bara att tejpa över den tidigare stämpeln och sen dra bort tejpen. Då följer stämpeln med och man de stämpla på samma ställe igen. SMART SL!! Lätt att spara 110 spänn iaf.



Nästa vecka har jag så stört mycket att göra. Och sen kommer även "the big news" läcka ut. Ni kommer märka vad de handlar om...




Sa hejdå till Koskinens vovsingar idag också... =(

FIMA- Hatar farväl

Emmy är på jobbet, hon skulle väcka oss imorse och säga byebye, men när vi vaknade upp så hade hon redan gått. Hon kanske inte klarar av hejdån?

Det känns konstigt att vi inte kommer att se varandra på ett år, visst att vi kommer att prata på skype och i telefon, men det kommer ändå inte vara samma sak.

Fast när vi träffas igen så kommer allting vara som vanligt, det kommer att kännas som att det var max en månad sen vi sågs sist.

Ingen av oss fattar att vi ska flytta och att vi inte kommer att ses på väldigt länge, när kommer vi inse det? På planet på väg dit kanske?

Men ni kan vara lugna bloggen kommer att fortsätta, vi kommer att skriva om allt spännande som vi kommer att vara med om i olika delar av usa :)

Mary åker hem över julen men jag planerar att fira jul med Empan och Carro i new york :)

Om 10 dagar flyttar vi till vårt livs äventyr!



LOVE

Emmy

MARYY ÄR HÄÄR :D igår åt vi tacos, bakade blåbärspaj och kollade på marley och jag, sen sov vi alla tre i dubbelsängen... 

fia jobbar ett par timmar nu...
jag och mary har softat hela morgonen,  ska ut och springa nu  (jag ska se hur länge jag orkar jaga henne..) och sen iväg och bada

ikväll blir det nog häng i parken med TT folk ;) annars får vi se vad som händer!

see you later!!!



Mary hjärta Marcus

Idag är det våran 9 månaders dag. WOW!

Grattis till oss <3 ;)



<3


Maaaaary

Tjo.

Igår var vi och såg sommaren med Göran. Den var inte lika rolig som jag hade trott men ändå helt okej. Typisk svensk. Lollo skulle absolut inte gilla den. SE DEN INTE LOLLO!!!

Idag ska jag åka till EMMY OCH FIA, det är sista gången jag ser dom. För evigt. Nej nej, men på ett år. VAAAHHH!! Fattar ni? Ett helt år ska jag inte få träffa dom. Tack vare skype blir det nog nååågot lättare. Men ändå... =( snyft!!!!!!!!

Men innan jag åker till dom ska jag skaffa internationellt körkort. Yeah. Så jag kan hyra bil och åka och hälsa på Karin i Houston. Haha. BARA därför ;)

Hörs senare med ett fett Fiemma inlägg.

PÖSSHH


hej hej

Mary!! nytt

Det är bara en blödning i foten. Det betyder att jag kan belasta den, alltså börja springa på den igen!!!

NAJS VA?

FIA - Fuck

Varför har jag inte blivit informerad om det här tidigare? Så himla dåligt!!
Tänk om allt skiter sig bara för att jag inte har fått min inlogginggrej för att kunna skriva under?
Det är inte mitt fel, det är ni som har klantat er, tänk om ni gör så att jag inte kan åka. Bläää!!!

Jag hoppar att det blir som timbuktu säger att " det löser sig".

 

Maryyy

Hej.

Oj, det var längesen va? Har ju varit i Malmö några dagar utan internett.

1500 m sprang jag. Nej nej, 975 meter sprang jag innan min högerfot vek sig och jag fick slänga mig av banan.
Nej, jag trampade inte på sarjen och nej det var ingen som knuffade mig. Det är bara mig själv att skylla.

Jag låg och skrek en stund medans stavhoppstjejerna kollade på mig. Sen kom en av tävlingsläkarna och lindade foten. Men det som är knäppt är att den inte är svullen. Hässelbyläkarna kollade på den också. De (och även Ola, tävlingsläkaren) tror att det är något ledband som ligger fel el så har en flisa lossnat från benet. ÅÅHH!!!

Jag är i Stockholm nu. Ska träffa en läkare imorgon klockan tio. Får se vad han säger. Hoppas foten håller till JSM.

Jag hör av mig. puss på er.


Kung Christian.

Emmy - this is life right now

en måndagkväll
kubbspel i parken
lek i lekparken
snack om allt och lite till








nu sova... imorgon träning, boka flygbiljett, jobba och sedan på goodbyeparty i rotebro  :)  FUN!!!!

FIA - Anropar försvunnen tid

Det finns så mycket jag vill göra och så många som jag vill träffa innan jag åker, men det finns inte tillräckligt med dagar eller tid för allting. Lite tråkigt!

Jag flyttar om två veckor, först nu börjar jag inse det.

Kvar på checklistan: Jag måste vaccinera mig, köpa resväskor och skaffa läkarintyg på mina tidigare vaccinationer.

I dag har jag varit ledig, kört två maskiner med tvätt, lagat mat, gått på stan med Natta och Kelly. På bussen på väg hem från stan fick jag och Kelly för oss att hon skulle klippa mitt hår.Spontangrej bara sådär!! Så det vara bara att gå hem och hämta hårfärg och sen gå till Kelly. Så nu har jag kort mörkt hår. Blev riktigt riktigt bra, nu har jag en frisyr.
 
" - Du ser mycket äldre ut" HA HA! Jag har inte riktigt vant mig än, tycker att det är lite kort, men det är fint!

I kväll har vi spelat kubb i dalparken och lekt på deras lekplats. 20 års kris?









FIA - Söndag

Jag har kommit på ett sätt för att få i mig banan som ska vara så himla bra att äta efter träningen! Jag ska mixa ihop den i min smoothie, men jag får inte ta för mycket då smakar det bajs.

Empan kom precis upp med en smoothie till mig men den smakar alldeles för mycket banan men det är bara att klunka i sig, dagens frukost.

Nu ska vi åka och hämta Sebbe och Emma för en dag på Tom Tits Experiment, fett nice!

Ikväll blir det middag med dig? Eller så äter jag och Empan den goda middagen själva och sen ska vi springa distans.


Resten av familjen är på semester tills imorgon.
Hundarna är också på semester hos sina hundkompisar.


FIA - Hipp hipp choklad!

CHOKLAD, CHOKLAAAAD!

Gud vilket fult ord men gud så gott! Mumsar på min marabou chokladkaka, muums!

Jag är så hemskt ledsen, hade varit roligt att träffa dig idag, men det fanns ingen ork.

Gårdagen var jäävligt nice!

Nääämen!
" - Vilka otroligt vackra ben du har"

Försök- till- sista-minuten-ragg
" - Gud vad vacker du sjunger! När jag hörde dig på dansgolvet så var jag tvungen att stanna till, det var så klockrent, ton för ton. Parapapapapapa"


Emmy - jaha så nu är man inte tonåring längre då.. känns lite läskigt, nu är det bara 10 år kvar till trettio :S

TACK FÖR ALLA GRATULATIONER!!! :D

gårdagen
*  var på systemet, dom sa grattis i kassan -PINSAMT
* snabb och rolig tågresa till sthlm
* shopping med alkoholpåverkan (kommer aldrig mer ske igen)
* god mat, platsbit dock=gratis efterrätt, flörtandes med servitören som sedan skrev upp sin mailadress och ville att X skulle höra av sig
* goda strawberry daquiris (stavas det så?) på Fridays vid östermalmstorg
* utgång på Collage. kända bloggerskor som trodde att alla var där för att festa med dom, massa folk, trångt som fan och varmt så vi drog vidare till the Soap bar där vi träffade  X och Y  och deras vänner, de firade också sin födelsedag. det är rätt coolt för dom är också tvillingar och fyller år den 31 juli haha! väl framme vid soap bar efter en liten omväg så ser vi att det är 24 årsgräns men det var inga problem, vi kom in utan att behöva visa legg ;)
* dans, dans, trångt, trångt, varmt, varmt, goda drinkar
* efterfestfunderaomvivillsnack efter stängning, vi ville inte. drog och åt nattkäk och letade sedan taxi hem. svarttaxisnubbe förföljde oss ett tag, vi hade Y med oss så vi hade problem att hitta en taxi som ville köra olagligt, tillslut hittade vi en snubbe. han var schysst och körde oss för fast pris och en för mycket i bilen! sköönt att slippa nattbussen!
* väl hemma så la vi oss alla i den stora sängen och snackade en massa innan vi tillslut somnade trött och glada efter ännu en lyckad kväll :D















livet är en fest :)

height="0" alt="" />