Fia ;D "VILKEN DAG!

VILKEN DAG! Eller ska jag kalla det vilken sjukhusdag!?

Idag åkte jag till södersjukhuset för att kolla min fot. Jag fick en tid för titthålsoperation bokad den 25 aug då de ska in och skrapa det som är i kläm och sen ska de slipa ett ben som är för vasst. Kryckor en vecka efteråt och sedan 2-3 månader rehab.

Idag åkte jag till huddinge närakut för att kolla min hals. Jag fick reda på att det antingen var något sommarvirus som skulle gå över eller  kanske körtelfeber. Jag skulle komma tillbaka på torsdag om det inte hade gått över för att kolla om det kunde vara körtelfeber. Idag tog de några halsprover, sådana prover då de sticker ner en pinne i halsen och gör så att det känns som man vill spy. Tanten som gjorde det på mig blev lite irriterad för först flyttade jag bak huvudet för att jag tyckte det var så obehagligt, sen när hon sa åt mig att sitta still puttade jag istället bort hennes hand när det blev för jobbigt.
Nu håller jag tummarna och det hoppas jag också att ni gör för att halsens onda har gått över om fyra dagar!

Idag har jag gråtit, jag grät för att min hals gjorde så ont, jag grät för att jag tyckte synd om mig själv, jag grät för att jag tänkte på vad som skulle hända om det var körtelfeber, jag grät för att jag var ledsen.


När man var liten hade man inget att oroa sig för... Jo det hade man i för sig men då var ens beskymmer mindre, lättare att lösa än vad de är idag! Eller?


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />