Mary ;D

Del 2:

Jag slängde mig på min gamla lila cykel som rullar än och cyklade upp till Lollo. Därifrån cyklade vi vant mot Surtesjön och tänkte på alla gånger vi har cyklat dit för simskolan, förr i tiden. Vi knatade upp och ner för alla backar tills vi äntligen kom upp. Vattnet var iskallt, jag fick tvinga mig i och Lollo trillade i.
  Vi försökte planera slutet av veckan men det gick lite trögt. Om man bara visste hur snäll solen vill vara.

Väl hemma hos Lollo igen satt vi och kollade
facebook. Jag blev medlem där igår har redan massa vänner. Så hilmans skoj att kolla på allas bilder. Hihi. Ni borde skaffa , alla blogg läsare!

Sen åkte de iväg me bilen och jag hem med cykeln. Jag lagade carbonara (stavas de så?) till Blute Water High! Sen pratade jag lite i tel med bl a födelsedagsbarnen och min kusin. Sen har jag suttit vid msn, typ.. Slaaappppizzz.



Jag förstår inte varför halva nyhetssändningen måste användas till att en 89:årig gubbe har dött. Han är la inte mer speciell än någon annan. Visst, wow, han gjorde massa filmer och teater grejer. Men det behöver ju inte vara "mycket tragiskt" som de skriver i vissa tidningarna. Låt han dö i frid. Ja, jag pratar om Ingmar Bergman.




Msn konversation del 1!

Åååh, vad det är kul med lättlurade personer ! =D

Mikael säger:
men nykvarn låter ju lite lantis !
Sanna Mustonen. säger:
jaa vi har höns och en kossa och en katt och en gris , värsta bondgården !
- Mikael säger:
du skämtar !
- Mikael säger:
serriöst ?
Sanna Mustonen. säger:
nej allavarligt , mina föräldrar är jehovas så jag måste ljuga om att jag ska fira emmy och fia

Sanna Mustonen. säger:
haha nu driver jag med micke !

Mary säger:
hahah

Mary säger:
tror han på det ?

Sanna Mustonen. säger:
Mikael säger:
vavava ?
- Mikael säger:
e dom jehovas ?
Sanna Mustonen. säger:
japp
- Mikael säger:
nej du är inte serriös ?
Sanna Mustonen. säger:
varör skulle jag inte va ?
Sanna Mustonen. säger:
jag skulle ju inte direkt ljuga om det

forstättning kommer imorgon ! =D

image1252

Vah, du skämtar du? Persade vi? Båda två? Han måste bara skämta !



 


Emmy ;D

Jag är äntligen 18!!!!

Tack alla som har ringt /skickat sms och grattat oss idag :D

Ni betyder jättemycket för oss <3

image1251
Fia är inte riktigt meeeed ;)



 Ha det bra Puss <3


Fia ;D

För exakt 18 år sedan föddes en person som jag beundrar, avgudar, älskar, diggar. En person som verkligen har allt! Ja för exakt 18 år sedan föddes jag! Den 31 Juli 1989 klockan 22.10 föddes lilla jag och nu sitter jag här 18 år senare. Det är en konstig känsla! Mitt liv har än så länge varit underbart och förhoppningsvis kommer det fortsätta vara det! Tack till alla er som har uppvaktat mig idag, ni betyder mycket! Pusspusspuss

image1249

Mary ;D

Mitt i den här 18-års yran måste jag bara få göra ett ego inlägg och skriva om min dag. =)

Den ena halvan av dagen:
Jag ligger och sover i sängen och drömmer om nån som sjunger
"min ofödde bror".(som är min sommarplåga) Plötsligt byts låten ut mot SUDDENLY I SEEEE (!!). I drömmen vet jag att det är min tel som ringer och svarar därför motvilligt efter halva låten. Pappa. Han är påväg hem, jippi. En timma tidigare än vad jag ställde mitt alarm på.
  Jag ska, tänkte jag, jobba lite på min Pappas jobb för en gång skull. Brukar göra det ibland för lite extra pengar.

Vi sitter i bilen. Pappa pratar om någonting, jag lyssnar inte. Tänker på att nu skulle mitt alarm ringt egentligen. Kollar upp och ser informations-skylten som finns på varje väg in till Göteborg. Där står det att Göteborgs GP är idag på Slottskogsvallen. Det är ju idag jag ska tävla!! skriker jag. Pappa tvärbromsar. Jag börjar tänka på sömnbrist, oregelbunda måltider, att jag tränade dubbelt igår. Tävla i vadå? skriker Pappa tillbaka. Göteborgs GP, men det är på onsdag, kommer jag på. Så de måste ha skrivit fel där. Ja, men vad du skräms. Gör inte så.

På jobbet. Jag kokar kaffe, fakturerar, kopirar, arkiverar, städar lite grann, läser Dagens Industri och kollar bloggar. Pappa pratar ständigt i tel eller med mig. Jag tänker ständigt på att jag nu skulle ha legat i min säng. Brevbärarn pratar också med mig. Jag bara lyssnar för jobbigt att prata. Han vet allt om mina tävlingar och vad jag gör. Han hjälper tillochmed mig att bära ner gammal arkivering som jag arkiverade när jag inte ens visste hur man stavade friidrott.

Påväg hem funderar jag allvarligt att åka ut till Tjörn igen. Fick sms från tjörnisarna att de minsann tyckte jag kunde trycka in ett besök till på den soliga ön. Jag svarar att vi ses om 4 veckor. Lågt, men nu vill jag bara ta de lungt och göra det som jag har tänkt att göra sen sommarlovet börjar, INGENTING.
   Planerna pajades snabbt. Lollo och jag ska bada litegranna tänkte vi. Innan hon åker till sitt land för att fia sin syrra som även hon fyller år idag. Grattis, Grattis. Men dessvärre inte arton år.

Ringde nyss en på dn-galans kansli. För jag, som är kass på att planera, har missat att anmäla mig. När jag får prata med nån snubbe och svamlar ur mig vad jag vill berättar han snällt att Richard mejlat dem och att jag är nu är klar för att springa. Ååh, tack Richard för att du berättar detta för mig..

Hoppas min "roman" inte tråkar ut er. Del två kommer i kväll/natt. 
Puss alla glada!

image1247
Stora tjejerna och lilla jag (fortfarande 16 år).



 

Mary ;D

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
till mina bästa tjejer i hela världen!
Äntligen fyller de 18 år,
som de har längtat,
som vi har väntat!

Säg någon som inte blir glad när man hör deras glada röster!
Säg nån som inte har asgarvat med dom!

Åhhh,
vad jag älskar Emmy och Fia!

image1246

Fia ;D

Vilken dag! Dagen började med avsked och sedan en låång tågresa som aldrig tycktes ta slut. Men sen var vi äntligen där, på Södertälje syds station. Vi var hemma! Det kändes så jävla skönt att komma hem och träffa alla igen :D Jag har saknat dem så jävla mycket!!
När vi kom hem så åkte vi och handlade och sen kom Sannis och hämtade upp oss för vi skulle träna ihop på ip. Efter passet åkte vi till kolgrillen och hämtade mat och sen ringde jag några samtal och sen städade jag rummet. Jag hann inte bli klar men jag får ta resten någon annan dag. Inte imorgon för då är det min födelsedag!! Wiihoo, imorgon blir jag 18 år! Vi får väl se vem som är först med att gratta mig iår. Förra året vann Alex för han smsade 3 minuter över tolv. Undra vem det blir iår ;) Hihi!
Det känns lite konstigt allting, för det är den här dagen man har gått och längtat efter och nu är den här...  Och på onsdag ska vi ut med Majzan :D Yeah! Ha det bra för det ska jag ha! Pusspusspuss!
image1245
Jag och min Jennypennyplutt

Mary ;D

Jo,
kom hem (läs Tjörn) för ett tag sen efter att ha suttit på ett berg med en av mina tjörn-kompisar och kollat ut över Hakefjorden, som det så vackert heter. Vi snackade ett bra tag där uppe..
   Nu ska jag inte ut hit på en månad, typ. Tråkigt - men jag ska ju hitta på massa annat skoj istället!!

Puss och godnatt!

image1243I

IMORGON (TISDAG) SMÄLLER DET TJEJER! AHHH!

Mary ;D

Jag vann 400 m! Min första ban-tävling jag har vunnit på ett år ! =) (Om man alltså inte räkanar med terräng-tävlingar). Det var, som vanligt, blåsigt i Uddevalla men jag sprang iaf under 60 =))
  JSM går ju i Uddevalla, därför tänkte jag berätta lite bra/dåliga grejer om arenan.

Bra:
* Det finns läktare runt hela arenan!

Dåligt:
* Det blåser typ alltid där!
* Finns inga vägar att värma upp på!

I Stenungsund då, där USM går.

Bra:
* De har en superbra skog att värma upp i!
* De har nya fina banor!
* Nära till bad och supernära Tjörn!

Dåligt:
* Lite svårt att ta sig in på arenan när ingen är där. (Jag måste kräla under en grind)
* Få läktare
.
Hoppas ni förstår att jag gillar Stenungsund mycket bättre än Uddevalla.

image1242
Nösnäsvallens läktare i Stenungsund.

Emmy och Fia ;D

Tränade för sista gången iår på blåsiga Mjörnvallen, men vi tränade för första gången iår tillsammans med Rickard. Det var roligt! Efter passet åkte vi hem till Rickard. Han bodde ute på landet, eller aa nästan :P Huset var värsta mysigt, och hans föräldrar och syskon var trevliga. Hans bror hade gjort två jättehäftiga filmer som han visade för oss, dom var jättebra! Sedan var kladdkakan och smoothien supersmariga också, tack så mycket familjen Gunnarsson för ett trevligt besök :)

Emmy ;D

Vi flög helikopter idag :D

En bild säger mer än tusen ord!

image1233

image1229

   

Mary ;D

Hej hopp,

Imån åker Holmis hem. Och jag ska springa 400 m, hjääälp. har inte sprunigt på 1½ år !



(bilder går inte att lägg upp, blä. )

Fia ;D " En smarties med daim"

Jag lyckas alltid göra bort mig! Idag var det på donken då jag beställde en smarties med daim.
J- Hej jag vill ha en smarties med daim och en glass med chokladtopping.
Kassören- Ursäkta?
J- Jo jag vill ha en smarties med daim och en glass med chokladtopping.
K- Smarties med daim??
J- Oj jag menade en mcflurry med daim :D HAHA!
Sen sa jag någoting för högt så hon kom ut till oss och frågade om hon hade missat något. Jaa det är svårt att beskriva men det hände mycket på donken i Alingsås. Ja till alla er som var där, kul för er! Och till er andra, ni missade något! :D Jag hade ju öppnat idag så jag var supertrött och larvade mig med hakklapp!


Här är alla som fick vara med om knasfias påhitt idag på donken:


Efter donken cyklade vi hem och jag gick ner till stranden och satte mig med min ipod och njöt av solen ;) Sen cyklade jag och Miranda till Ica Maxi och handlade mat. Idag blev det smurfpankakor och gulaschsoppa. Haha!



HAHA JAG ÄR STÖÖÖRD :D HA DET BRA PUSSPUSS!

Emmy ;D

Igår kväll så fiskade jag och Miranda i över två timmar, jag fick napp tre gånger det var jätteläskigt! Tyvärr så visste jag inte hur jag skulle få upp fisken så den släppte kroken alla tre gångerna, Miranda blev ledsen och arg på mig för att jag tappade fisken för då skulle ju inte Findus (hennes katt) få någon fisk. Haha men jag blev bara glad när fisken släppte för jag skulle inte vilja behöva röra den, vågade inte ens sätta fast mask på metspöet så det fick Miranda göra. Fast jag gillader kastpöet bättre för det var roligare, men jag blev trött i armarna!

Idag har vi varit nere på stan och handlat té, det blev som förra året världens godaste te som heter Ellinor dansar, köpte med oss till Maria också som hade gjort en beställning haha ;) Sen köpte vi också ett té som hette Olala och Mums mums. Så nu är det massa tédrickande som gäller ;)

Just nu sitter jag här och har tråkigt, näst sista dagen på jobbet och det känns oerhört skönt. Jag vill hem, saknar alla och är trött på Alingsås!

Ha det bra Puss <3


Mary ;D

Dagens citat från Henrik Borgs blogg:
Man Älskar Inte Någon För Att Den Är Vacker, Utan Man Tycker Att Någon Är Vacker För Att Man Älskar Den!

Jag hittade även en "flummig" bild från deras midsommar.. hmm ;P Den bjuder ni la på ? =)


image1205

Fia ;D

Här kommer lite bilder från våran arbetsplats ;D Jag har bara två dagars arbete kvar, idag och imorgon! Sen bär det hem till Supertälje! ;)
image1192

Några gamla bilder och sen några från när Mary var här :) Lilltjejen som är med på de flesta bilder är Miranda. Miranda bor här med sin pappa Roger som också jobbar här på campingen ;)

Fia ;D

Åååh jag har så tråkigt! Jag sitter här alldeles ensam i receptionen och alla andra ligger och sover... Lyllosarna, men jag hade ju iförsig sovmorgon igår ;) Idag ska jag jobba till ett sen ska jag, Emmy, Miranda och grabbarna plus lulles tjej följa med in till stan. Det är torg idag, jag kanske hittar en väska som jag gjorde förra lördagen ;D Väskan som bara Kai tycker är fin, alla andra tycker att det ser ut som en tantväska. Men som sagt jag har ganska annorlunda smak ;) Tantigt enligt de flesta men det tycker inte jag :) Hihi!  Vi ska köpa te till Marius och till oss sen får vi se om vi hittar något annat skoj :) Ha det bra Pusspuss

image1191

Mary spanar efter Gideon, eller har hon fått span på något annat?


Fia ;D

Igår kom mina korttrix som jag lärde mig av Gideon väl till hands. Jag satt uppe med grabbarna och då gjorde jag några av mina trix. Och dom lyckades avslöja alla förutom det då jag trollar bort kortet och får det att hamna överst. Dom vart jätteupprörda för dom kom verkligen inte på hur jag gjorde. Men sen började dom tjata och dum som jag var avslöjade jag mitt korttrix. Haha men det var roligt så länge det varade och det är roligt och lära vidare :)

Här har vi två som är väldigt villiga att fotas men sen har vi en tråkmåns som inte vill vara med ;P

Just nu sitter jag och blir hypnotiserad av katten, den sitter utanför fönstret och vill ha mat. Jag ska ut och fixa det nu så jag slipper ha ett par ögon riktade mot mig hela tiden... ;D

Tänk vad lite Friskies kan göra en stirrande katt glad

Jaa men vad hände mer igår då. Jo det regnade jättejättejätte mycket när jag skulle ut och springa innan jobbet, så jag fick börja en timme senare och passa på att gå ut och springa när det var uppehåll. Vi lyckades oss undan regnet tills sista intervallen. Innan det var jag och fixade lite ärenden i stan. Då träffade jag även Rickard som var där med några. Han kanske ska hänga med oss på vårat banpass imorgon, väldigt nice! :)

Nej nu blir det frukost för min mage kurrar... Ha det bra så hörs vi efter frukost! Pusspuss


Mary ;D


Dagens..
Läskigaste: Uppswinget
Panik: När vi satt längst upp i Höjdskräcken och ville ner fast samtidigt ville stanna där uppe.
Skratt: Emmas slagsmål om den blåa radiobilen.
Tråkigaste: Kön till Sagoslottet
Fundering: Några killar som diskuterade hur lång tid det kommer ta innan Balder börja ruttna. Och hur stor risk det är att en terrorist skulle bryta sig in och såga av en balk på Balder.
Tabbe: Emma som försöker komma ut genom en dörr där det står "drag" med två taco-tallrikar i handen.
Åkkuponger: Vi åkte för 38 kuponger. (Eftersom varje kupong kostar 15 kr (15x38=570). Så tjänade vi alltså 290 spänn på att köpa åkbandet. För att åkbandet kostar 280 kr.)
 

Emmas och mina skakiga ben på Liseberg ;)

image1183

image1184


Emmy ;D

Godmorgon!
Idag ska jag först jobba fram till tre, sen ska jag kanske cykla ner till stan och handla lite té till Majzan och till oss själva. Om inte Fia kliver upp snart och cyklar och köper allt innan jag hinner göra det haha.
Det är superdupertrist nu när alla har åkt och lämnat oss här i allt regn, Mary, pappa, Farmor, Jenny och Gideon åkte allihopa ifrån Alingsås igår. Så det fanns inte så mycket att göra igår kväll, iofs så tränade i först vid tio (ajabaja andra gången) men så får det faktiskt bli ibland, särskilt när man jobbar till 8 och väntar på potatisten som aldrig vill bli färdigkokad.

Idag...
... är det bara 3 dagar kvar tills vi åker hem :D
... är det bara fyra dagar kvar tills vi fyller 18!!
... är det bara 12 dagar kvar tills jag ska tävla

Här kommer lite bilder när Fiemma goes svettigaochtröttaefteretthårtbanpassochflummposarpåvärldensfinastcykel :D

image1176
Psst kolla in punkan hihi



Kanskeinteärvärldesvackrastebilderdirekt,mendetbjudervpåellerhur ;)

Mary ;D

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Det brukar man göra när man har vila i sitt träningsprogram.

Jag kom fram till Göteborg (från Alingsås) vid halv tolv, samtidigt som Emma (Holmis ;) ). Vi åkte hem till mig och sen in till stan igen för att kolla i affärer. Köpte dessvärre inget, jag är inne i en sparperiod. Sen träffade vi Lollo. Sen fikade vi på Frank's.. sen gick vi på bio och såg världens konstigaste, längsta film. Zodiac. Se den inte! Innan vi gick in i salongen råkade jag se en av mina Tjörn kompisar. Vi stod å smygkolla på varandra jättelänge innan jag klev in i salongen. Vaaarför hälsade jag inte, ångrar mig lite nu faktist.Sen åkte vi bussen hem och käkade varma mackor och te. Och såg det sista 5 minuterna på GP-galan i Karlstad. Jag såg M.Ottersen och C.Lindblom på tv:n, efter Johan Wissmans målgång.
Vad det ngn mer än jag som såg dom?

Imån ska Holmis å jag på Liseberg. Det ska regna men det gör inget för då är det inga köer.

Här står det om Alex Schulman och hans flickvän Katrin och hans brorsa Calle. Sveriges nu mest kända bloggar. Love !

image1175
Holmis ;D

Emmy ;D

Jag vet att ni alla har funderat länge på hur husvagnen vi bor i ser ut, och nu behöver ni inte bygga luftslott längre för här kommer lite bilder från en nystädad husvagn ;)


Det här är alltså
Lilla Blå

 Såhär ser den ut på utsidan :)



Här är ena sida, här sover Fia


 
   Här är den andra sidan, här sover jag

  Såhär ser hela sängen ut

 I taket har vi massa hjärtn med allas namn

 Så ser vårat lilla bord ut, här brukar dte vara kaos med massa saker huller om buller

  Här är våra resväskor med massa kläder i.


Nå vad tycker ni om våran lilla husvagn? Haha

Man_ska_ha_husvagn

Fia ;D

Igår var det dags för filmen : LINAS KVÄLLSBOK! Haha! Vi har velat se den väldigt länge så därför var det extra spännande och se ifall filmen höll upp till våra förväntningar. Haha och den var lika pinsam som jag trodde att den skulle vara! Men jag trodde faktiskt att den skulle vara bättre men den var rolig! Den var så där pinsam att man själv satt där i sängen och tittade bort och skämdes ;) Det blev mycket skratt igår! Så ni måste bara se den filmen om ni känner för en pinsamkväll full med skrattattacker :D

image1167

Fia ;D

Igår var vi som sagt borta på fotbollsplanen och testade hans drake ;D Haha lite annorlunda hobby, jag vet, men ändå coolt ;) Hans drake såg ut som ett par kalsonger som flög omkring i luften. Det såg ganska roligt ut när det flög ett par jättekallingar i luften ;D Jag var tredje person att testa och jag var värsta proffset, eller inte ;D Jag fick ju lite hjälp av Gideon som stod bakom mig och hjälpte mig i början men sen när han släppte kunde jag ju hålla kvar den i luften till skillnad från Mary :D HAHA!  Sen när killarna körde hade vi tjejer blåsbubbletävling på bänken, haha det var skoj ;P Killarna bara tittade på oss för dom förstod inte vad det var som var så roligt ;) Men vi orkade inte förklara leken på engelska... Efter en timmes lekande med tuggumin och draken så begav vi oss hemmåt!

image1165
Jag och Miranda håller i draken ;D

Fia ;D

Nu har Gideon och hans familj åkt :( Nu ska min pappa,farmor och Jennypenny åka till stugan! Vid halv elva var jag och lämnade Mary vid stationen. ALLA BARA ÅKER! Jag känner mig så ensam! 
Idag stod vi och snackade medan hans familj packade in det sista i bilen.  Sen kom hans lillebrorsa och visade några trix ;) Han kunde massa korttrix och jag fick äran att lära mig några :) Sen fick jag lära mig några svordomar på holländska och jag lärde dem några på svenska. Väldigt bra och kunna, tycker ni inte ;)
Nej men jag ville lära mig några så jag kunde säga det till den skumma holländaren som raggar på mig och Emmy :S Han är typ som min pappa men ändå glor han och busvisslar. Så om han gör något mer så ska jag säga någon svordom åt han, för då kommer han nog bli ställd. Den gubben har glott som faaan och smålett mot mig och Gideon varje gång han sett oss tillsammans, och vi hade bara skrattat men nu när han har åkt kan jag ju inte skratta åt honom själv :S Ååhh det kommer vara så tråkigt nu dom sista dagarna :(
image1163

Fia ;D

Hallå hallå! Nu är man färdigduschad och färdigtränad och nu väntar en kväll med Gideon och sen ska vi se på den efterlängtade filmen "Linas kvällsbok" ;D OLALA! Gideon ska visa oss hur man gör när man flyger drake, ni vet en sådan där man hade när man var liten, röd,grön,gul och blå. Han har en sådan fast mycket proffsigare och ikväll blåser det tillräckligt så då ska vi få testa ;D Yeah! Very nice :) Idag har jag och Mary paddlat kajak, vi var väl ute i ungefär tjugo minuter sen tröttnade vi för det blåste för mycket och sen vart det så tungt i armarna. Så vi vände och lade oss och solade på stranden istället! Måste kila för Gideon väntar, ha det bra Pusspuss!
image1162
Jag och Jennypenny!


Fia ;D

Hallå! Nu sitter jag i receptionen och Emmy och Mary står och löser korsord. Nice! Emmy och Mary ska ut och paddla kajak senare, men inte jag för jag jobbar till tre. Sen ska vi käka lunch och sen ska vi cykla till videomix och hyra Linas Kvällsdagbok. Sen är det träning på Mjörnvallen som gäller ;D Nice nice! Vi får se om Rickard kommer idag eller om han dissar oss för hans kusiner ;)

Jag och Mary var och hjälpte några i med kajakerna från båtbryggan runt elva tiden, och när vi var längst nere på campingen mötte vi en nyvaken Gideon som kom ut ur sitt tält ;D Haha! Han har ju en egen kanot så han vet ganska mycket om kanoter så han satte sig och tittade på de två modiga franska tjejerna som gav sig ut ;D
image1161

Emmy ;D

God morgon!
Kaffet är bryggt, sista plåten med bröd står i ugnen, tevattnet kokar snart, tidningarna är uppställda i tidningstället, kassan är påslagen, brevlåda är kollad, dagens väderrapport är utskriven och jag är oerhört trött. Alltså är allting som det ska för den som öppnar en camping ;)
Igår så cyklade i faktiskt i regnet till videobutiken för att hyra Linas kvällsdagbok, vi kom fram precis innan det stängde, vi blev de sista kunderna haha värsta turen. Men otur hade vi när det visade sig att de skulle få in Linas kvällsdagbok först imorgon (läs idag) så vi hyrde en film som heter Säg att du älskar mig. Den var verkligen jättehemskt, den handlade om en tjej som blev våldtagen och hur hon försökte dölja det fastän att hon mådde hemskt innerst inne. Hur dom behandlade henne i rättegången var fruktansvärt, de förskte skylla våldtäckten på tjejen för att hon hade haft kort kjol på sig och för att hon hadee druckit alkohol. Det var helt sjukt, att vi tjejer inte ska få ha på oss vad som helst utan att riskera att något händer oss. Det är ju inte som att en kille som har blivit våldtagen får sådana frågor. Jag blev jättearg av filmen!

Idag ska vi träna bana tillsammans (eller iaf samtidigt) med alingsås kör, sen ska vi hyra Linas kvällsdagbok. Mer har vi inte planerat. Men dagen kommer väl att se ut ungefär som igår för det ska tydligen fortsätta regna. Fan vi som skulle ut och fiska och paddla kanot :( Men men det finns inte så mycket att göra!
Om typ en timme så har nog Fia och Mary vaknat och då ska jag äta frukost med dom :)
Ha dte bra Puss <3

image1160

Fiemma ;D

F- Heeej! Nu har vi precis sett klart på allsång på skansen och nu ska vi nog cykla iväg och hyra en film tror vi, om vi inte får skjuts, det regnar ju! SOM VANLIGT!
 
M- Idag har vi varit på stan och shoppat. Fia köpte ett par jättefina skor, som även Gideon gjorde. Emmy hittade ett gulligt linne och jag köpte en muffins ;)

F- Jag köpte mina efterlängtade herkulessandaler, eller jesussandaler som Mary och Pappa säger ;) Sen cyklade vi hem i regnet och sen gick vi KONGO, och det var superhalt!

M- När jag hade klivit av bussen in till Göteborg så gick jag och kollade vilket spår tåget skulle gå ifrån, det var spår 1 och jag stod på spår 15. Efter att ha gått fem spår kom jag på att tåget gick om 1 min. Jag hann precis in innan dörrarna stängdes. Tajmning!

E-  Idag har jag jobbat, sen var vi på stan. Vi kollade runt i massa affärer, Gideon följde med haha. Jag köpte ett jättesött linne, rött med hjärtan. Sen så cyklade vi till Kärret Kongo, gick på dom hala och halvtrasiga brädbroarna, Mary puttade nästan i mig i vattnet. Sen var vi på en Kina restaurang jag åt en jättegod efterrätt, friterad banan med vaniljglass. Nu har vi kollat på allsång på skansen och gjort korttricks haha. Nu ska vi ut i regnet och cykla och hyra en film.

Så nu har ni fått allting upprepat tre gånger så jag tror ni har förstått vid det här laget vad vi har gjort idag :)
Ha det bra Puss <3

image1159
Fia, Mary, Jag, Johanna och Sanna

Mary ;D

Mina föräldrar är nu och plockar blåbär vid vårat förra sommarställe. Vårat förra ställe ligger vid vättern mitt ute i ingenstans. Dötråkigt. Vi köpte huset på Tjörn vid 2000 typ, men nu vill pappa sälja det och köpa en stuga vid Skrea Strand i Falkenberg. Jag vägrar, älskar Tjörn. Och hur ska våran familj få plats i en liten stuga? När jag bodde hemma kollade vi typ alltid på tv på var sin våning. Vi kommer helt enkelt inte överrens =P

Men iaf, det bästa med att vara ensam hemma är att jag kan vissla hur högt jag vill !! =D



Måste bara berätta att min brorson har blivit modell han har gjort kampanjer för Mark&Spencer, Sainsburys (som Ica) och Debenhamns (som Åhlens) samt Mothercare som är en jättstor barnkedja. Det mesta är julkampanjer så Zac (som han heter) har bla renkläder. Supersött ! =D
  Ska hälsa på han i höst !


image1157

Mary ;D

Mina två nya favoritbloggar (+ två till). De skriver toppenskoj ! Tänk om fiemmisarna också skulle skriva så, fast då skulle vi nog inte ha några vänner kvar. Man vet ju aldrig vem som läser ens blogg.. thöhö

 Alex Schulmans blogg
Han är den mest ärligaste bloggaren jag har läst. Skriver om allt och alla. Även massa skit om sin flickvän så hon skaffade också en blogg och den blev gör-känd på bara några veckor.

Hans flickvän Katrins_blogg. Bloggen heter Fuck you right back, å de säger la allt? haha

(Sen har vi Schulmans_stalker som förföljer han och förstör för han överallt. Skitkul
Sen har vi även Schulmans_stalkers_stalker som förföljer den första stalkern. Kan det bli bättre ? )

Jag hittade dessa bloggar genom en intervjuv med Katrin i Aftonbladet. =)

image1156
Inte spec vackra, tycker jag. Men allt kan man ju inte vara.

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Det är ingen godmorgon för mig för jag är jättetrött. Det vart lite för sent igår!
Igår sov jag ut och gick sedan upp och käkade frukost sen snackade jag med Sannis :) Alltid lika trevligt! Men sen var hon tvungen att fortsätta arbeta och då gick jag upp till receptionen och hämtade en tvättlina och massa skruvar och krokar. Jag var på sådant fixhumör så jag skruvade upp en ny gardinhängare i husvagnen och och bytte gardiner :) Det blev jättemysigt jämfört med de knalloranga innan :S Haha!

Efter det jobbade jag till nio och sen käkade vi och sen gick faktiskt jag och Emmy ut och sprang! Mitt i natten, okej inte mitt natten, det var att ta i men det var mörkt för vi stack ut runt tio tiden. Vi körde distans och vi körde på ett nytt ställe och spanade in massa coola hus, sen vart det för mörkt tyckte jag så vi vände tillbaka. Sista biten är alltid läskigast för det är en gångstig med massa buskar och träd runtom. Så när vi kom dit ökade jag och sen såg jag ett ljus, först trodde jag att det var en cykel men sen visade det sig vara en person som gick med en ficklampa. Jag bara men guud hur kan man vilja gå själv här ute när det är alldeles kolsvart?!

Sen kom vi fram till husvagnen och stretchade då Jenny berättade att Gideon hade varit upp i receptionen och att hon hade berättat att vi var ute och sprang. Det var lite roligt för gissa vem personen med ficklampan var om inte Gideon, som hade gått för att möta oss ;) Hihi :) Så när vi stod och stretchade så kom han tillbaka och han bara skrattade för jag hade sett så rädd ut... Sen satt vi där och snackade lite medan jag stretchade,Emmy gick och duschade, kom tillbaka, och vi satt fortfarande kvar. Sen gick jag och duschade och Gideon stannade kvar i husvagnen med Emmy och Jenny :) När jag stod i duschen blev det IDOL  2008, för min favoritlåt "Here in your arms" kom och självklart sjöng jag med  ;D Sen gick jag tillbaka och sen satt vi och snackade lääänge för klockan vart runt 2 när han gick. Det sista vi gjorde var att byta nummer, och det var inte det lättast! Men sen fungerade det och vi sa dio dio och hejdå och båda gick och varsitt håll ;)
image1155
Badbryggan en kväll ;D

Mary ;D

Dagens Norrman.

image1153

Hej, jag är världens bästa norrman. Jag kom tvåa på världsungdomsspeln, P17 800 m. Är jag inte cool?


Mary ;D

Kollade precis på en gammal mail-adress som jag använde förut. Jag hade fått 523 mail. Slå den du ;)

Mary ;D

Nu är jag iaf hemma från Tjörn, efter en fight om vi skulle hem lr stanna kvar en natt till. Tillslut bestämde vi att när katten kommer in så åker vi hem. Så blev det, och nu ligger hon utslagen i sängen efter en hoppig bilfärd hem. (Tänk er en flygande katt -i en bil!).

Igår träffade jag och Lollo några öbor -i regnet. De tyckte inte, som vi, att regnjacka och stövlar är mode på Tjörn. Senare försökte de verkligen få oss att tälta -i regnet. Men vi förklarade att vi tänker inte sova i ett tält när syndafloden kommer. Men de regnar ju inte i tältet! Då flyter vi ju iväg... =P

Idag har jag sprungit distans -i regn. (40 min + 5x20-20). Hela min rygg var sedan täckt av grus och lera. Tillochmed håret var så. Det är la bara för att jag slänger upp fötterna i rumpan, så galant, när jag springer. mahah.

Ska packa om väskan, det är det ända jag gör när jag är hemma, för imån ska jag till ALINGSÅS! =D

image1152
De spelade värsta melodierna på bara flaskor. Erkän coolt ! =D

Emmy ;D

Jag överdriver inte när jag säger att det har regnat konstant i 10 timmar nu. Hela natten har det ösregnat och det har till och med läckt in i våran lilla husvagn haha. Jenny hade vaknat av att det hade droppat vatten från ventilen haha stackaren.
Idag ska jag nog in till stan och se om de har den där parfymen jag bloggade om förut, sen ska jag köpa lite och kolla lite. Efter det så ska jag träna distans, hoppas att det ar slutat regna då för dte är ju inte så kul att springa och bli blöt och frysa.

Imorgon kommer Mary hit, åhh vad jag har saknat henne :D Men hon är inte den enda som jag har saknat såklart, listan kan göras lång. Men den bli lite kortare imorgon för då får jag träffa Mary och pappa och farmor som ska komma hit och hälsa på :)

Nu ska jag gå och kolla hur de utcheckade stugorna ser ut! Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Hopphopphopp och massa dunkdunk blev det idag :)  Vi tog mina mobilhögtalare och spelade hög musik och hoppade på mattan och sen kom killarna och då stack vi upp på berget och flummade. Sen satte vi oss på mattan igen och snackade och käkade glass. Nu var jag tvungen och gå in och jobba, och nu väntar jag på maten som ligger i mikron och sen ska jag städa stugor ;) Yeah! Haha ha det bra Pusspuss
image1151

Fia ;D

image1150
Godmorgon, godmorgon! Vaknade när Emmy skulle upp och sen kunde jag inte somna om :( Så jag gick upp och käkade frukost och nu sitter jag här och väntar på att Jenny ska käka klart ;) Sen ska vi hoppa studsmatta!
Jag har inte sett till holländaren än han ligger säkert fortfarande och sover för det vart ganska sent igår. Men han dyker väl upp sen någon gång eller så kanske vi träffar honom ikväll efter vårat banpass! Jag skriver holländaren för han har ett konstigt namn som jag inte ens kunde uttala, gidleon eller något sådant, jag vet faktiskt inte ;) Hihi Han är riktigt söt! Brunögd och brunhårig, OLALA!
Och han var superbra på engelska så jag kände mig ganska dum när jag satt där och svamla... haha men det gick ganska bra och kommunicera ändå :) Nu kom Jenny så nu ska jag hoppihoppa! Pusspusss!

Mary ;D

Nu ska jag strax köra bana i Stenungsund. =)

Sen kommer Lollo ut ! Åhh, har inte träffat henne på nästan två veckor !!


Emmy ;D

Kom precis tillbaka från våran promenad, vi har börjat prata med den söta killen han följde med på promenaden. Han kommer från Holland och  är mkt trevlig. Han lär oss lite holländska och vi lär honom svenska haha det är värsta roligt. Nu är jag hungrig så jag ska äta några ostmackor och sen ska jag gå och sova tror jag för det är upp och jobba imorgon som gäller, ingen rast ingen ro...
Ha det bra Puss <3

Emmy ;D

Plötsligt händer det ;)
Ett tu tre så lyckades jag göra en inbakad fläta på mig själv...

image1148


Sen blev jag så glad när jag kunde göra en fläta så jag ville fläta hela tiden. Felicia blev nästa offer, och det var svårare att fläta på någon annan tycker jag men efter lite instruktioner från Fia så lyckades jag göra en fin fläta på henne också. Jag är riktigt stolt och det tror jag att Mary och Fia också är för nu har jag äntligen lärt mig och snart är jag lika duktig som dom :P;) Haha

image1149

Jag är så himlas duktig asså ;)

Mary ;D

Ohhoo! Är Lena grym eller grym ? Den lilla rackan kom sjua på 3000 m hinder!! (På JuniorEM) På nytt personbästa, igen. Grattis grattis grattis! Är superstolt =D

Här_är_resultaten!


 
image1147
tjuvade matte-frasses bild ;)

Emmy ;D

Undrar om den här luktar lika underbart som det låter att den ska göra!! Ska kolla upp denna ;)

Davidoffs Cool water wave
Davidoffs Cool water wave doftar fräscht och sensuellt av vattenmelon, mango, passionsfrukt, fresia, pion
och sandelträ.


Månadens doft i Cosmopolitan ;)image1145

Mary ;D

Disney återanvänder.. =O

image1144


Mary ;D

Igår när jag tränade kändes det superlätt!! Så lätt som det bara känns när man är riktigt kär eller arg. Men eftersom jag inte är ngt av det så måste jag la vara riktigt glad ;)

Tyvär ingen sol här idag, men stockholm kommer få toppenväder. Sola lungt. =)

Pöss.




Honey, im hooooome ;D

Majzaaaan is back in business!

Hej, nu är jag hemma från Italien.Det har varit wonderful =)
Nu är det dock skönt att vara hemma o träffa alla små sötisar igen. Hinner inte skriva mer,kom på att jag har träning strax...första banpasset på 3 veckor nästan..man fick inte springa på banorna i Italien om man inte hade tillstånd :s...Föst lägger jag in några Italienbilder eftersom jag har lovat Koskinus att göra det ;)
Pussilago.



Emmy ;D

Har precis ätit mat, som de flesta middagar här ute blev det grillat, med potatisgratäng och bearnesås (hurdetnuänstavas). Det var gott, och nu sitter jag här inne och äter lite efterätt, en after eight glass!
Pratade med Maria idag, det var jättekul för jag har saknat henne :)

Nu är det bara 11 dagar kvar tills vi fyller år, och 15 dagar kvar tills vi ska ha våran 18årsfest ;)

Ha det bra Puss <3

image1133

Jag kör höga knän på studsmattan ;)

Emmy ;D

Igår var vi på Liseberg!

Det roligaste var när jag och Jenny satt längst fram i Kanonen, de var skitkul, man såg liksom bara banan framför sig, och jag skrattade tills jag grät ;)
Det läskigaste var att åka uppswinget, jag tyckte det var asläskigt för man var ju lutad neråt 40m upp i luften och man känner sig rätt hjälplös när man sitter och dinglar med benen. Jag blundade och sa "inge mer inge mer snälla inge mer" samtidigt som jag skrattade nervöst och höll så hårt. Jenny mobbar mig för det nu, hon säger att det roligaste under hela Liseberg var att sitta brevid mig på uppswinget, fyfan vad hon skrattade :)
Det jobbigaste var alla köer, den längsta tog cirka 40 min och det var kön till Balder ;)

Sedan när vi skulle åka Lisebergsbanan så skulle såklart Fia få spela dum stockholmare och fråga en som jobbade där "Asså går det här tåget till stockholm eller? Haha
Sedan tog jag, Fia, Jenny och Felicia det lätt coolaste bilden i flum ride, han som skrev ut det kollade jättelänge på bilden och skrattade, ska försöka scanna in bilden sen om det går ;)

Haha ja för att sammanfatta kvällen så kan jag säga att det var väldigt roligt och att det fanns mycketmycketmycket snygga killar att spana efter. Så jag säger som Fia, jag vill flytta till Göteborg!

Bilderna gick inte att lägga in så det får jag fixa när jag kommer hem ;) Så håll ut för bilderna kommer senare :)
image1132
Ha det bra Puss <3

Fia ;D

image1039


Jag är superduper tröttt! Jag somnade runt halv två och sen var det min tur att öppna idag så jag gick upp halv åtta. Så det blev inte många timmars sömn för mig inte :( Efter jobbet snackade jag lite med Mary och sen stack vi iväg och tränade i Nolhaga. Jag så puddingen igen, jag ser alltid han på konstiga ställen, varför kan han inte bara komma till campingen! ;D Sen cyklade vi hem och körde styrka ,och sen gjorde jag mat och lade mig och sola . Jag väntade på att Marius skulle ringa, hon ringde sen och bad om ursäkt för hon hade fastnat vid msn ;P Gud vad roligt det var att snacka med henne igen! Har saknat henne supermkt!  Hon verkar ha haft det superbra i Italien, dit jag ska med nästa år ;D Haha!


Fia ;D " Gårdagens händelser"

Heejsan! Nu har jag hittat hit igen, datorn har inte varit ledig och sen har jag haft annat för mig ;)

Igår var vi på Liseberg :) Jag, Emmy, Jenny, Marie, Robin och småtjejerna Felicia och Miranda. Vi åkte dit med tåget från alingsås och sen gick vi från göteborgs station. Jag "hittar" ju i Göteborg ;) Nej men jag hittar ganska bra faktiskt, men nu gick vi en omväg för jag trodde att det var närmare ,men det var ganska långt. Men sen kom jag på varför jag trodde att den vägen var kortare det var för att jag hade sprungit den vägen förut, och det är klart att det går fortare när man springer ;P  Sen när vi kom fram var det väärldens kö så vi stod länge och väntade på att få komma in och sen kö igen för att köpa åkband. Åkbandet var rosa, och jag ääälskar rosa ;) 
Vädret var perfekt; inget regn, inte för mycket sol, men det hade kunnat få varit lite värmare!

Vi åkte alla karuseller som var värda att åka och den bästa var Kanonen! Den var så jävla härlig!! :D  Första gången jag åkte den så skrek jag redan i kön när dom andra sköts iväg, hihi :)
Nej men det var en rolig dag och det sades många roliga kommentarer som när Jenny satt i Kuligen och sa, "Hallå jag sitter fast" Då menade hon att det gjorde ont, det är klart att man ska sitta fast, fattar ni ;) Killen som skötte karusellen bara stirrade på henne :D

Jag vågade mig aldrig in på Spökhotellet Gaston för sist jag var där vart jag asrädd. Jag förstår inte vad det är som är så roligt med att bli skrämd, det är inte rolig! För tre år sen gick jag bara för att Adam och Oliver drog in mig, jag kan ju inte verka värsta mesig ;) Haha men nu kunde jag vara mesig och då valde jag att vara det! :)
Vi åkte hem med tjugo över tolv tåget och på tåget satt många fulla göteborgare och sen satt vi där sega efter att ha varit på Liserberg i 11 timmar. Vi var supertrötta!!

Det var ganska mycket folk på liseberg så det blev en del köande, men det gjorde ignet för då köpte vi en godisrem och stod och snackade och flörtade och då gick tiden fort ;)
Det fanns massamassa snyggingar där igår! Dom var ju överallt!! :D Underbart! Jag har sagt det och säger det igen: Göteborgare är snygga! Jag har sagt det och jag säger det igen: Jag ska flytta till Göteborg!
image1131

Mary ;D

Hej hopp!

Jag håller på att packa om mina väskor till en långhelg på Tjörn. Ska bli toppen ! Hoppas på fint väder och varmt vatten så att man kan pressa och snorkla. =) Men vädrer brukar ju alltid bli så man inte vill att de ska bli så jag tar med mig lite nagelack för att förgylla regniga timmar.

Självklart tar jag med mig min laptop också så att jag kan blogga ! :)

Lycka till alla på Valbo Games ! Såg att Sannis ska springa tre grenar. Hoppas din kropp är lite piggare Sanna, så att du orkar springa allting. Håller mina tummar ;)

Puss på er !

image1130
Alltid på språng =)

Mary ;D

Fick möblera om källaren när jag skulle träna, typ. För att det är struligt med elen i källaren så det ligger sladdar överallt. Så jag fick koppla in cykeln i tvättstugan och sen fick jag koppla in tv:n uppe i hallen. Tänkte, att snart dör jag nog av nån elektrisk stöt. Men vad gör man inte för att träna? ;P

Oliver och Mikael Westh ringde förut, de är i Göteborg och har kollat på Timbuktu. De frågade efter någon fest så jag sa åt det att gå till fjortisdiskot (läs gothia diskot). (De KAN faktist vara skoj, minns ni förra året, tjejer? ;) ). Men det passade tydligen inte dem. =P

Jag ringde Fia tidigare. De var ju på Liseberg och testade sina nerver. De verkar ha överlevt allting förutom Spökslottet där det inte ens satte sin fot? Vem vet, de kanske bara är så snåla att det inte vill betala den extra avgiften? Hmmm. ;)

Lena persade i försöken i JEM och gick till final. Grattis !! =D

image1129
Invigning. wow!


Mary ;D

Har ni somnat i ett provrum någongång?
  Jag var nära att göra det idag. Mamma och jag tog en sista titt i Malmö innan vi gav oss iväg till en mer tydligare dialekt stad (Göteborg). De har en liten galleria i Malmö för bara ungdomar, yeah. Där gled jag in och lämnade Mamma i en närliggande affär. På Gina Tricot fann jag en supersöt klänning och gick till provrummet för att prova, där skulle jag bara sätta mig en liten stund på pallen. - Fem minuter senare kikar en liten unge in bakom gardinen och skriker för full hals att det sitter nån och sover här. Jag rusar iväg.

Annars har veckan varit toppen. Shoppat en del som jag inbillat mig att jag behöver och en del som ska vara till min kommande födelsedag om cirka exakt 42 dagar faktiskt. Jaja, tidigt, jag vet men jag älskar att önska mig saker i födelsedagspresent. =)

Kom på för en stund sen att jag inte har tränat idag. Förlåt, men brukar man glömma bort att träna, Mary ? Tydligen har jag haft annat i tankarna. =P Men men, så det är bara att hoppa på cykeln i källaren och sätta the voice på max. Yeah. Ska skriva massa mer sen, måste ju skriva ifatt.

Händer sen då?
  Jo, imorgon- träffa Lollo (Åka till Tjörn? Träffa ö-bor.)
Helg- Tjörn (Får gäster och träffa Ö-bor)
Måndag- typ. Åka och träffa Emmy å Fia. ÅÅÅHH, vad jag saknar dem!
Torsdag- Holmis kommer till Göteborg. (L)
Söndag- tävla. 400 m

image1128
Sötisar!!


Fia ;D

Hallå hallå! Då har jag precis käkat en sen lunch, nu har jag en halvtimmes arbete kvar. Den här arbetsdagen har gått fort eftersom jag följde med Kai till Ica Maxi och Jordnära. Efter att vi varit på Jordnära så åkte vi förbi en killes cafe som han har haft nu i ett år. Det var supermysigt inrett med mönstrade tapeter och ja det var helt enkelt supermysigt! :) Svårt att beskriva... Men det var gammaldags stil, massa gamla möbler och gammalt mönstrade tapeter :)  Jag vill också ha ett sånt mysigt cafe ;D Men nu ska jag kila men vi hörs! Pusspuss
image1127
Utsikten från badberget ;D

Fia ;D

Godmorgon! Idag fick jag släpa mig ur sängen för jag var är så jävla trött, jag vet inte men jag har känt en seghet i kroppen nu ett tag. Jag kanske dricker för lite vatten och äter för mycket godis... Idag ska jag dricka jättemycket vatten och massa frukt så får vi se om det blir bättre idag ;) Hihi!
Senare idag ska vi köra bana med Alingsåsgänget, vi kanske inte ska träna ihop med dom men vi ska iallafall träna samtidigt som dom ;) Richard ringde och frågade om vi kunde komma, för vi skulle egentligen ha kört bana imorgon men vi bytte dag dels för att det är roligare och köra är det är några på vallen och sen ska vi till Liseberg imorgon. Jag får se om jag vågar åka någonting, jag har blivit lite skrämd nu när det har hänt så många olyckor på senaste tiden... Usch! Men småtjejerna är jättetaggade och dom har skrivit ner en lista på allt dom ska åka. Hihi tänk när man var så liten och räknade ner dagarna till sin födelsedag och jaa man var jättespänd över att få åka till Liseberg liksom ;) Nice nice! Nu ska jag jobba vidare... Pusspuss!
 

image1126
Småtjejerna som är nergrävda ;D

Emmy ;D

Som ni alla kanske vet så ÄLSKAR jag passionsfrukt, i alla former och storlekar haha så nu har jag tråkigt och då passar jag på att göra en liten lista på allt jag har druckit, ätit och sånt som innehåller passionsfrukt...

Detta har jag/har jag haft med passionsfrukt...
... Passionsfrukt
... Passionsfrukts Loka
... Passionsfrukts MER
... Passionsfrukts youghurt
... Passionsfrukts choklad
... Passionsfrukts schampo
... Passionsfrukts juice
... Passionsfrukts glass
... Passionsfrukts hudkräm
... Passionsfrukts soda (läsk)
... Passionsfrukts läppbalsam

Haha intressant att veta vad ;)

image1125



Emmy ;D

Hejsan jag har så tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Finns absolut ingenting att göra och jag är uttråkad till max! Men det är ju alltid kul att blogga så nu är jag lite gladare :)
Igår så var jag och Fia på jakt efter en backe. När jag tänkte efter så kunde jg inte komma på att jag har sett den minsta lilla backe här, och det var till och med svårt för dom som bor här och komma på en backe. Men de flesta jag frågade svarade "jo men det finns ju alltid tegelbruksbacken", och eftersom det var den enda backen som nämndes så bestämde vi oss för att cykla dit. Väl där efter en halvtimme på cykel och efter att ha frågat ett antal efter vägen så var backen väldigt låååång, men inte så brant. Men det löste sig tillslut, och backpasset gick väldigt bra för min del jag som inte brukar tycka om backpass ;) Men efteråt hade jag ont i min t och fot :(

Idag blev jag väckt av att telefonen ringde, det var en från tidningen som ringde och ställde lite frågor till mig. Nyvaken som jag var så svarad jag nog lite otydligt på det mesta för när jag fick dte första utkastet så stämde dte inte alls med hur jag skule vilja svara på frågorna, det såg inte alls ut som att dte var jag som hade svarat för dte mesta stämde inte. Då blev jag irrriterad på tidningen, skickade ett mail med alla ändringar jag ville göra och nu hoppas jag att de gör dessa ändirngar annars så vill jag inte att de skriver någonting alls!
Efter telefonsamtalet så har jag jobbat, varit i stan och handlat min passionsfruktschoklad :D, och tränat stryka och rörlighet med min lillasyster som kämpade på väldig bra!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och fortsätta läsa i min superbraiga bok ;) Imorgon blir dte pp titigt för jag ska öppna klockan åtta. Sov gott Pusss <3

image1124
Foto taget av Jenny penny plutt ...

Fia ;D

Jag glömde visst att publicera gårdagens sista inlägg, konstigt! Men jag skickade iväg det inlägget nu... 
Just nu sitter jag i receptionen, jag har två timmars arbete kvar för jag började vid två idag. Innan jobbet så var jag inne i stan med små tjejerna och där var jag på banken och sen cyklade vi till Nolhaga och tittade på alla djuren ;P Haha! Nej men det var trevligt, tjejerna gick in i hagarna och klappade getter och andra djur :)
Ha det bra så hörs vi säkert senare Pusspuss!

image1123
Jag och Mary vid inomhus SM

Fia ;D " Det finns faktiskt backar i Alingsås"

Gårdagens pass var backe... Vi har inte sett någon backe under våran tid här i Alingsås så vi cyklade runt och frågade folk efter en brant backe, och efter en halvtimmes cyklande hittade vi till slut en "backe".  Haha! Vi hittade en backe vid Tegelbruket som några killar hade tipsat oss om ;) De hade sett ganska frågande ut när vi hade frågat efter en backe som man kunde springa i, dom tänkte väll att vi var knäppa eller något ;P Men backpasset gick bra så det var värt allt letande ;)
Ha det bra Pusspuss!

image1122

Fia ;D

Det blev en dag på stranden ;D Massa solande men inget badande, jag tyckte att det var för kallt i vattnet.. Hihi!
Nu ska jag sova ett litet tag så att jag orkar träna, ha det bra Pusspuss!


Fia ;D

Nu är den här, den efterlängtade sooolen ;D Så jävla underbart! Lite tråkigt att behöva sitta inne en timme till men sen ska jag lägga mig och solasolasola!! Ska försöka dra med mig slöfockarna Jenny och Marie också, som ligger och sover just nu... Jag öppnade idag så jag har ju varit uppe sen halv åtta ;)
Sen runt sex någon gång ska jag och Emmy träna, det står backe på träningsprogammet men det finns inga backar här i Alingsås! :S Nej nu ska jag jobba vidare... Ha det bra Pusspuss!
image1116

Gästskrivare Felicia ;D

Hej det är är Felicia som skriver ;) och igår kom jag hit till (Allingsås)fast det var inte roligt och sitta i bilen i 5 timmar :(Och imorrn ska jag till Liseberg eller High Chaparal,skarasommarland :D Mamma och Andreas,jag och Miranda,jenny!!!!! Och det ska bli jätte roligt......och som ni vet bor jag i Holland :D och går i skolan där ;)
Och där har jag hittat en kille haha.......fast han går inte i sama klass som jag :(Och på söndag ska jag åka hem till min pappa och hälsa på :D I två veckor....;)och sen ska jag åka till mummi och göte och hälsa på i deras sommarstuga :D

image1115
Och det här är när jag var i turiket :D
pussar och kramar på er!!!

Mary ;D

Här är min nya otroligt söta tröja jag berättade om ! =D Vad tycker ni ?


image1114

Mary ;D

Har din pappa talat om hur ljuva livet kommer bli ?

image1113

Mary ;D

Yoo!


Nu är jag hemma och mellanlandar, för imorgon bär det av till Halmstad-Malmö-Köpenhamn-Göteborg. Ska bli toppen nu efter att jag har kollat på vädret i veckan. Toppenväder! =D
   
Lördagen spenderade jag nere vid "sjön" som det kallar min mosters sommarstuga, antagligen för att det är vid Östersjön. Det var närmare 40 gäster som kom och ville fira min morfar. De gamla får verkligen tänka till när de ska komma på vems dotter man är. Lika bra att säga det direkt när man hälsar (Hej, hej, Mary, Lenas dotter! - Ohh, ja. Dig har jag inte sett sen du var såååå liten). Det är kul när nån okänd släktning kommer fram å säger: Verkligen trevligt att vi har fått en idrotstjej i släkten !! Då blir man lite glad :D

Söndagen spenderade jag även där nere vid sjön. Nu med lite mindre folk men med en strålande sol. Jag använde min guldiga bikini och fick en mycket fin bränna av den. Not. (inte fin, men bränna fick jag !)
  Sen vrålkörde min pappa hem. Kalmar - Göteborg på nästan 3½ timma. Yeah, jag låg tryckt mot sätet ;)

Har även räknat ut att jag kommer tillbringa sommarlovets 10 veckor med 4 veckor hemma/tjörn och 6 veckor någonannanstans. =)

image1111

Kusinernas fötter <3


Emmy ;D

Har precis ätit lunch, det blev lasagne ;) Innan dess har jag hunnit med att träna och städa lite!
Om cirka två timmar kommer hela gänget hit, det blir värsta släktträffen för farmor och pappa ska komma ner också nästa vecka, det är alltid extra roligt när man är många!
Så det blir säkert ett besök på Liseberg, och kanske en shoppingrunda i Göteborg under den kommande veckan!

Nu håller jag tummarna för att det ska gå bra för Stella och Åfelia på deras utställning, det är lilla Åfelias första utställning men jag är helt säker på att det kommer gå jättebra för dem båda för de r välrdens sötaste hundar :) Ska ringa och höra hur det har gått hittills, vad de har fått för bedömningar och sånt!

image1109


Ska nog skicka iväg lite mail nu, sen måste jag skriva klart en träningsrapport för juni måndag om jag inte riktigt är klar med. Men den hade jag faktiskt glömt bort, ajabaja! Haha sen så ska jag skicka in lite svar på frågor till tidningen som vill publicera en liten notis att jag faktiskt fyller 18 år den 31 juli!!! Inte så långt kvar nu :)

Ha det bra Puss <3

Fia ;D

ABRAKADABRA! Nu har den nya filmen HARRY POTTER OCH FENIXORDEN kommit ut på bio och det är jättemånga som har stått i kö länge för att få biljetter till premiären. Men jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom filmerna, jag har sett ettan och tvåan men jag tycker inte att de var någo vidare bra! Jovisst är dom bra gjorda och har bra handling, men de är inte min typ av film, sånt där overkligt och magiskt! Haha men vad tycker ni om filmerna och har ni varit och sett den nya?

Harry Potter har vuxit och är inte längre den lilla fjanten, han har vuxit och blivit en stilig man enligt de flesta. Och nu i den senaste filmen får han kyssas för första gången också, inte illa ;) Haha!

image1108

Fia ;D

Nu när det regnar och uschar sig så har det börjat krylla av massa äckliga, slemmiga sniglar. Och inte dom där vanliga med snäckor utan dom där svarta, ibland bruna, slemmiga. Det är så jävla äckligt för dom är verkligen överallt och så lämnar dom slemspår efter sig. Fan jag mår riktigt illa när jag tänker på dem, usch och fy!
image1107

Fia ;D

Hallå! Sitter här i receptionen alldeles alone och spelar musik och snackar med lite folk på msn... Lite halvsegt sådär men vafan sånt är livet ;D Jag slutar vid tre idag och då ska jag träna och sen kommer Jenny, Marie och hennes kille Robban, Sandra och Felicia! Det ska bli väldans roligt! Nästa vecka blir det säkert Liseberg också om vi nu får ledigt en dag, men det borde vi ju få eftersom vi jobbar varje dag och man brukar ju vara ledig på helgerna ;) Hihi! Nu ska jag fortsätta med påfyllningen av läsk ;) Ha det bra Pusspuss

image1106

Fia ;D

Jag och Miranda gav oss ut på en liten cykeltur för vi trodde att det hade lugnat ner sig lite... Vi cyklade till bron och där mötte vi Oskar och Rasmus. Dom ville visa oss sitt bästa fiskarställe och vi hängde på. Och fiskarna dom visade var inte små precis, dom var enorma! Usch vad läskiga dom var! :S

När vi stod där och pratade och tittade på fiskarna som hoppade och lekte började det spöregna men då sa killarna att de visste bästa regnskyddet! Så vi stack in i skogen och det var verkligen inget skydd för regnet kom igenom träden så när vi kom tillbaka till Lövekulle var vi dyngsura!

image1103
image1104
HAHA! Vi var så dyngsura att vi kunde vrida ur vattnet ur våra kläder ;P

Emmy ;D

Sommaren är kort, det mesta regnar bort...
Ja vad säger man, ännu en regning dag har snart sprungit förbi oss och det finns inget vi kan göra än att sitta och hoppas på bättre väder. Just nu öser regnet ner som bara den, det kan inte vara kul för alla stackars tältare just nu!

Nu har jag bara fem minuter kvar att jobba, har det sena kvällspasset idag, och det har varit helt lungt hela kvällen fram tills nyss då allting kom på en gång, folk i kiosken, folk i telefonen och folk som ville checka in. Haha jag blev lite stressad där ett tag men det löste sig till slut, man kan bara ta en sak i taget!

Nu är det bara 17 dagar kvar tills vi fyller år :D

image1102

Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Igår hann vi med att se lite på Golden League också och då inträffade en jättehemsk grej. Det var en längdhoppare som blev träffat av ett spjut av en finländare. Det såg så sjukt ut för man förstod först inte att han hade blivit träffad, det var först när han reste på sig som man såg det eftersom spjutet följde med honom hur han än vred och vände på sig. SCARY! Och det måste ha gjort riktigt ont, för spjutet måste ha kommit med en hejdundrande fart och kraft! Jag säger ju det, fredag den trettonde är en otursdag!!

image1101
Bilden är tagen från Aftonbladet

Fia ;D

Heej! Det har varit dåligt med bloggande, ajabaja! Hoppas att ni kan förlåta oss?!
Det har bara varit så mycket och så har det hänt en del som vi har varit tvungna att ta tag först! Nu sitter vi ändå i receptionen och datorn är ledig och då passar jag på att blogga lite ;D

Igår hade vi ganska fint väder och jag som öppnade fick lite tid för att gå och sätta mig på berget och mysa! Det blåste ganska mycket men jag hade tagit med mig en filt och det var så härligt att bara ligga är och lyssna på bra musik och se ut över sjön Mjörn :)
Efter en timmes slappande var det dags för mördarpasset på banan som både jag och Emmy fruktade. Men som senare visade sig vara ett ganska roligt pass! Det kändes skitbra och vi båda flöt fram på mjörnvallen ;D Vi låg under tiderna nästan på varje intervall.
Det är den här känslan har man längtat efter, den sköna känslan! Känslan av att man är superlätt i benen och att man tar sig igenom passen utan vidare problem. Hoppas bara att den känslan håller i sig ett tag men det var skönt att känna av den på ett sådant jobbigt pass!
Efter passet stack in till stan och käkade pizza eftersom vi inte orkade laga någon mat ;P Sen gick vi ut med jyckarna Fina och Biffen. Sen var det dags för film+sova!

Idag har vi varit inne i stan och jag köpte en klänning och ett par löpartajts! Very nice! Nu jobbar jag till klockan sju och sen ska Roger laga maten idag, vi får se vad det blir ;D Haha! Närrå han är säkert jätte duktig på att laga mat!

Imorgon kommer Jenny, Sandra, Marie och Flizan :D Gud vad roligt det ska bli att träffa alla igen!!!
Nu ska jag skriva ett inlägg på tönten Sannis blogg ;D För jag har fått äran att vara gästskrivare idag när hon är på landet...Besök hennes blogg vetja ;D 
http://sannamustonen.blogg.se/
 Ha det bra så kanske vi hörs ikväll! Pusspuss

image1100
Biffen och Fina

Mary ;D

Tjohej,

nu ska jag till Morfar, men jag hoppas att Pappa har med min bärbara för då kan jag blogga ! =) Men annars vet jag att Fia och Emmy håller upp bloggandet ! =)

Btw, har ni spelat j på datan någongång? Det är otroligt roligt ! =D

image1099

Mary ;D

Idag har jag kört bana på Fredriksskans i Kalmar. Det gick toppen, å jag fick tillomed se Kalmar FF:s tränare. Woohh. (Jag tror Kalmar FF ligger 4:a i tabellen, nu).
  Sen gick Jag, Anna och Maria på stan. Jag hittade en uuursöt tröja, som jag köpte. Sen köpte jag en tröja på Åhlens barnavdelningThöhö, värsta kapet. Anna hittade örhängen för 12 spänn !! Får la lägga in en bild på tröjorna när jag kommer hem. =)
  Ikväll ska vi spela massa Mario spel. Och Annas och mina föräldrar kommer ner från Göteborg med, så jag flyttar nog ner till morfar istället (=inget internet !!).

Nu ska vi skrubba miljoner potatisar till morfars party ;)

image1098
Fredriksskans uppe till vänster och stan är uppe till höger =)

Fia ;D

Godmorgon! Idag var det min tur att öppna... Jag är lite halvseg för vi låg och såg på film igår och sen när jag ville sova låg Emmy och snackade... Haha som på lägret Sannis, kommer du ihåg? ;D Nu fick Emmy sota för att hon hade varit så seg på kvällen ;P För jag somnade ju ;)

Idag är det fredag den trettonde, fyfan vad scary! Hoppas det inte händer något hemskt idag! Jag är väldigt skrockfull, så för mig är det här en otursdag även fast det inte har hänt något än...
Och idag ska dom ha någon specialgrej, man ska få flyga helikopter över Alingsås i några minuter. Fyfan jag ska inte åka det för jag lovar att det kommer hända något då...
image1097
Pusspuss

Mary ;D

Just det,
Öland hade de en ganska flummig gratis cirkus.

image1095
image1096

Fia ;D

Åååh nej min snygging är tagen...
Jag satt och bläddrade i en skvallertidning och då var det en artikel om Viktor Åkerblom, som hade hittat sin kärlek Sara Varga. Fanfanfan! Han är min! Ni vet han killen från bolibompa som var med i Lets Dance. Han är bara såå charmig och jaa han har allt den killen. Sara Varga måste vara den lyckligaste tjejen i hela världen!!
image1094
Vilken snygging, Grrr...

Fia ;D

Hejhopp! Idag har har jag jobbat och tränat och firat Miranda som fyller år idag ;D Väldigt trevlig dag! Kom precis in för jag har varit och spelat fotboll med grabbsen och nu snackade jag lite med Sannis men nu skulle hon snacka med en annan ;D Hihi! Nu blir det film.. Pusspuss
image1093
Cool affär ;D

Emmy ;D

Gokväll. Dagen har gått väldigt fort, jag har jobbat, tränat distans i regn och sen har jag lagat mat och firat Miranda med tårtkalas. Nu så ska jag kolla på film med Fia, så snart hon är klar med sitt korsord. Hon är så söt när hon sitter och klurar.
Imorgon är det fredag den trettonde, usch ingen rolig dag. dagen till ära så ska vi ha helikopterflygning här på campingen, man får testa att flyga för en liten summa. Jag har aldrig flugit helikopter kanske ska ta och testa det imorgon, om jag vågar haha! Sen så är det ju dags för det första banpasset på Mjörnvallen, det ser ut att vara ett tufft pass på programmet, och det gillar vi för nu är det hårdkörning med träningen fram tills tävlingarna börjar! Hade föresten värsta publiken idag när jag gjorde mina övningar haha det var skoj, man känner sig värsta proffsig. Det är tur att de inte vet hur övningarna ska se ut när man genomför dem egentligen, jag är ju stel som ett kylskåp men det vet inte dom haha!

Ha det bra Puss <3

image1092
Detta bara måste jag ju köpa, älskar ju både passionsfrukt och choklad. Tänk då att mixa dem ;)

Mary ;D

image1091

Så de så (, Richard)!

Mary ;D

Peter Jidhe!

Han har ju precis gått över från SVT till TV4. För att han ska leda Idol 2007, senare ska han också medverka i en sportpratshow i TV4 Sport. Han har ju jobbat med TV4 innan men gick över till SVT 2001för att bla leda OS i Turin och EM i friidrott. Men nu är han alltså tillbaka på TV4 !
En tyckte såhär om bytet:
  -Intressant att Sveriges mest övervärderade TV-program skall ledas av Sveriges mest övervärderade programledare. Men å andra sidan är det logiskt när Sveriges mest övervärderade TV-kanal köper program av Sveriges mest övervärderade produktionsbolag. Vi andra lutar oss tillbaka och inväntar i lugn och ro ett av mediehistoriens mest magnifika magplask!
En annan:
- Detta kommer bli den största succé TV4 nånsin haft, tänk på de, och vart ni läste de först, grattis TV4 detta är stort.

Jag är neutral, men anledningen till att jag tog upp det är för att jag alltid tyckte Jidhe var så himlans snygg när jag var liten. Jag kollade alltid på sporten när han var där. Det var antagligen 01-02 där nånstans. =P

image1090

BTW, han lämnade sin familj strax innan julhelgen i vintras. Kul jul !

Fia ;D

Vad sa du senast: Mmm
Vad sa någon senast till dig: Blir pasta med pastasås bra?
Vad önskar du att någon sa till dig just nu: Du behöver inte jobba idag gå och lägg dig och sov ;D
Vilken skvallertidning köper du helst: I loove them! Spelar ingen roll för alla är lika roliga att läsa!
En kvinna jag aldrig skulle vilja vara: Finns många
Det mest irriterande ljudet jag vet: Gnissel
Vad har jag alltid i min frys: Glass i stora lass
Vad har jag alltid i mitt skafferi: Pasta
Pinsammaste boken i bokhyllan: All about Hanson
Vilken tå är längst på dig: Stortån
Persienner eller rullgardin: Persienner
Panta burkar eller slänga: Panta dem, eller jag pantar aldrig utan jag lägger dem bara i "pantkassen"
Hur ser dina sängkläder ut: Flowerpower
Hur många sms får du per dag: 2-3 stycken
Vad ville du heta när du var liten: Fia
Älsklingsfärg som barn: Röd
Älsklingsfärg nu: Blå
Ny serie som verkar bra: Kollar inte så mkt på TV just nu
Töntigaste reklam: De flesta reklamer
Egenskap du saknar hos dig själv: Att tro på mig själv att jag klarar av saker
När grät du senast: Efter den senaste tävlingen
När skrattade du senast: Igår kväll när jag missuppfattade en sak :)
Vart önskar du att du var just nu: På en solig strand med massa boys ;D
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Ja det vore väl roligt men det beror på vad för slags
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Brukar du sjunga i duschen? Självklart
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Friidrott
Vad är viktigast för dig? Att jag och mina nära och kära mår bra!
Laddar du hem musik och film från internet? Nej det låter jag andra göra åt mig ;)
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? SHOPPA SHOPPA SHOPPA, och åka utomlands :)
Vad är det bästa med julafton? Träffa släkten och alla julklappar
Tänker du mycket på ditt utseende? Ja men det gör väl de flesta?
Vad får dig att slappna av? Jag vet faktiskt inte, jag har svårt för att slappna av, jag är jämt stressad.!Men typ lugn musik och en planerad dag ;)
Är du mörkrädd? Jag är jätte mörkrädd!
Vilken färg är snyggast? Blå
Tycker du matte är svårt? Superklurigt, jag har alltid haft svårt för matte!
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Massa money
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Jaa du, det beror helt på vad planerna är för dagen ;)
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Emmy ;D
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Jag tycker att det är helt upp till personen själv att välja
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej vi är bästa vänner ;P
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Har inte bara en viktig person
Läser du ofta böcker? Nej jag har ingen ro till det
Vad föredrar du för sorts filmer? Kärleksfilmer och fjortisfilmer
Vad slösar du mest pengar på? Skor och väskor
Vill du gifta dig? JA
Vill du ha barn? JA
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Som sagt jag tittar inte så mycket på tv ;)
Vilka länder har du varit i? Sverige, Finland, Spanien, Bulgarien, Portugal, Turkiet, Holland
Vilka husdjur har du haft innan? Hamstrar
Är du bra på att laga mat? Ganska bra iallafall
Var badar du helst? Utomlands där det är lagom varmt i vattnet
Vilka djur är du mest rädd för? Hästar och spindlar
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Det beror på vad man räknar till allvarligt ;P
Vilken kändis är hetast? Oj, måste jag välja en! Svårt val!
Gillar du att dansa? I stora folkmassor:JA! Annars känner jag mig ut-tittad ;D
Vad har du för klädstil? Jag vet faktiskt inte lite blandat, lite tantigt och flummigt! Flowerpower!
Är du flygrädd? Lite
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Superbra för det är så äckligt med rök!
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Twister & Magnum mandel. Det beror på vad jag är sugen på, isglass eller vanlig glass ;)
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte
Vilket kaffe sörplar du helst? Caffe Latte
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony Ericsson.
Vill du gå ner i vikt? Nej
Vad har du för personlighet? Pratglad, spontan, väldigt öppen och självklart glad :D
Har du varit deprimerad? Deprimerad kanske är att ta i, men jag har varit jävligt ledsen & orklös
Tycker du om sushi? Nej!
Tror du på livslång kärlek? Ja och förhoppningsvis ska jag få uppleva det någongång :)
Vad äter du helst när du ser på film? Godis, för chips låter så mycket när man käkar på dem ;P
Lever dina föräldrar tillsammans? Yes!
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Ja det skulle vara roligt!
Har du tandläkarskräck? Jaa! Jag har fått det nu på senaste tiden, för jag har fått en tand utslagen och då ska tandläkaren alltid hålla på och pilla och slå på den för att se att jag fortfarande har kvar känseln i den. Det är OBEHALIGT för jag tror alltid att den ska gå av :S
Vilken hårfärg har du naturellt? Brun
Biter du på naglarna? Ibland, men jag försöker låta bli, men när jag blir nervös så kan det hända att jag börjar bita..
Har du någongång haft självmordstankar? Nej
Är du beroende av något? Jag är beroende av massa saker!
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Playahead.se, Hotmail.com, fiemma.blogg.se, sannamustonen.blogg.se, frassematte.blogg.se, bilddagboken.

Emmy ;D

Haha fick en rolig historia på mail från världens bästa mamma!

A Dad is on his way home a bit late from the office when he realizes that it's his daughter's birthday and he has not bought her a gift.
So he stops at a toy store to buy his daughter a Barbie.
Inside he sees a Barbie display and asks the salesgirl how much the Barbies are.
The girl responds: "Which one? We have:
Gymnasium Barbie: $19.95
Volleyball Barbie: $19.95
Shopping Barbie: $19.95
Surfer Barbie: $19.95
Disco Barbie: $19.95 and
Divorced Barbie: $299.95
Shocked, the man asks, "why is Divorced Barbie $299.95 when all the other Barbies are $19.95?"
Exasperated, the girl responds:
"Sir, Divorced Barbie comes with:
Ken's Car
Ken's House
Ken's Boat
Ken's furniture
Ken's jewelry
Ken's money
Ken's computer, and.....
Ken's best friend.

Visst var den rolig :D


Emmy ;D

Godmorgon! Kul att se att det är så många som läser, och dessuom är det flera som kommenterar vilket är jätteroligt! Fortsätt så, så blir vi glada och motiverade att fortsätta skriva massa braiga inlägg.
Nu är det cirka tre timmars arbete kvar för idag, sen ska jag ut och springa distans. 
Sen så har vi ett födelsedagsbarn här också, lilla Miranda fyller år GRATTIS!! 

Ha det bra Puss <3 
image1089
Jag cyklar i centrum :)

Det krävs två för att en lögn ska fungera, en som ljuger och en som tror på det!

Mary ;D

image1088

Jag och Maria =D ( heello solbränna ? )

Nu ska här sovas. Vi har precis, som vi alltid gör -tradition!-, spelat Mario spel och för första gången i mitt liv, var jag sååå nära på att vinna. Men Maria vann för hon hade mest pengar, suck. =P Imorgon blir det födelsedagskalas för min morbror. Släkten ska träffas. Och jag ska framförallt träffa min lilla morfar som fyller 88 år på lördag. Woow !
Go morfar !

Emmy ;D

Vad sa du senast: Det är så krångligt med alla dessa bokade platserna, man vet inte vilka som är lediga eller inte
Vad sa någon senast till dig: Får jag ta en kopp te?
Vad önskar du att någon sa till dig just nu: Här Emmy jag tycker du ska ha dom här (sträcker fram några femhundarlappar)
Vilken skvallertidning köper du helst: Alla är intressanta, skvaller är alltid lika roligt
En kvinna jag aldrig skulle vilja vara: hmm finns flera
Det mest irriterande ljudet jag vet: Gnissel
Vad har jag alltid i min kyl: Glass
Vad har jag alltid i mitt skafferi: Pasta
Pinsammaste boken i bokhyllan:
Vilken tå är längst på dig: Stortån
Persienner eller rullgardin: Persienner
Panta burkar eller slänga: Panta
Hur ser dina sängkläder ut: Just nu är de vita med röda blommor på
Hur många sms får du per dag: Det beror på, i genomsnitt kanske två per dag
Vad ville du heta när du var liten: Jag vet inte, tror att jag var nöjd med mitt namn
Älsklingsfärg som barn: Lila tror jag det var
Älsklingsfärg nu: Röd eller lila
Ny serie som verkar bra: Hmm har inte så bra koll på de nya serierna
Töntigaste reklam: Tycker de flesta reklamerna är oerhört töntiga värsta överdrivna haha
Egenskap du saknar hos dig själv: Att tro på mig själv att jag klarar av saker
När grät du senast: Typ för 11 dagar sen, då jag var besviken efter mitt 400m lopp på VU
När skrattade du senast: Idag
Vart önskar du att du var just nu: Utomlands, på stranden med en iskall smoothie i handen
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? Haha det beror på vad det är för dokusåpa
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar
Brukar du sjunga i duschen? Nej men lyssna på musik
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Friidrott
Vad är viktigast för dig? Att jag, min familj och mina vänner mår bra
Laddar du hem musik och film från internet? Ja ibland
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Jag skulle resa
Vad är det bästa med julafton? Att umgås med familj och nära och kära, och alla fina julklappar
Tänker du mycket på ditt utseende? Jo, men det gör väll alla ;)
Vad får dig att slappna av? En kopp té och en bra bok
Är du mörkrädd? Nja, ibland
Vilken färg är snyggast? Röd
Tycker du matte är svårt? Det beror på vilken nivå det ligger på
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej, det tycker jag inte
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar eller en resa
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Beror på när jag gick och la mig och vad jag har för planer för dagen
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Allt och alla
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej det är upp till var och en
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Måste nog faktiskt svara mig själv!
Läser du ofta böcker? Jaa! Jag älskar att läsa böcker
Vad föredrar du för sorts filmer? Jag gillar verklighetsbaserade filmer
Vad slösar du mest pengar på? Småprylar
Vill du gifta dig? Ja, självklart ;D Jag vill ha ett riktigt prinsessbröllop med häst och vagn och allt!
Vill du ha barn? Ja en pojke som ska heta Leo ch en flicka som ska heta Stina
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
Vilka länder har du varit i? Bulgarien, Turkiet, Portugal, Spanien, Finland, Tyskland
Vilka husdjur har du haft innan? Hamster, fiskar, fåglar
Är du bra på att laga mat? Ja det skulle jag nog vilja påstå, när alla ingredienser, tiden och orken finns så
Var badar du helst? Utomlands
Vilka djur är du mest rädd för? Ormar
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Inget livshotande allafall "peppar,peppar"
Vilken kändis är hetast? Hmm kan inte bestämma mig
Gillar du att dansa? Inte så värst mycket
Vad har du för klädstil? Jag veti inte om jag har någon speciell, blandar lite :)
Är du flygrädd? Nej det är jag inte
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Jag tycker det är jättebra, rökning borde förbjudas överallt!
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten
Vilken är din favoritglass? Jag ÄLSKAR nästan all sorts glass
Tror du på ett liv efter döden? Ja självklart, man kan ju inte bara försvinna
Vilket kaffe sörplar du helst? Latte
Vilket mobilmärke föredrar du? Samsung
Vill du gå ner i vikt? Nej jag är nöjd med min vikt
Vad har du för personlighet? Envis
Har du varit deprimerad? Nej
Tycker du om sushi? Nej jag är allergisk mot fisk
Tror du på livslång kärlek? Ja, men jag tror också att kärleken inte lltid är lika stark, att det går i vågor
Vad äter du helst när du ser på film? Chips popcorn eller godis
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja det gör dom
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Ja för då skulle jag kanske vara lite rörligare
Har du tandläkarskräck?  Ja, det är jätteläskigt med massa konstiga saker i munnen
Vilken hårfärg har du naturellt? Brun
Biter du på naglarna? När jag är nervös eller stressad
Har du någongång haft självmordstankar? Nej det har jag inte
Är du beroende av något? Jag är beroende av många saker
Vilka internetsidor besöker du varje dag? fiemma.blogg.se, aftonbladet, friidrott.se, hotmail, sannamustonen.blogg.se, frassematte.blogg.se

Haha det tog lite tid att fylla i listan, har gjort det lite då och då. Men nu är den klar!

Emmy ;D

Kom precis in, jag och Fia har varit nere vid stranden. Suttit på klipporna, pratat och lyssnat på musik. Det var mysigt, men något kallt dock. Så vi bestämde oss för att gå in och ta vadå? Jo en glass! Haha
Ska gå och lägga mig snart ska öppna imorgon vid 8 :)
Ha det bra Puss <3

image1087
Se så söta vi är !

Mary ;D

Vad sa du senast: Ska vi kolla på bilderna ?
Vad sa någon senast till dig: Anna: Åh, jag vill spela Röj.
Vad önskar du att någon sa till dig just nu: En plats till UVM är ledig, vill du hoppa in Mary ?
Vilken skvallertidning köper du helst: Alla, älskar skvallertidningar
En kvinna jag aldrig skulle vilja vara: En sån där riktigt plastopererad, ush
Det mest irriterande ljudet jag vet: Tickande klockor !
Vad har jag alltid i min kyl: Mögliga mackor
Vad har jag alltid i mitt skafferi: Russin
Pinsammaste boken i bokhyllan:
Vilken tå är längst på dig: Stortån, haha
Persienner eller rullgardin: Ögonmask ! Love.
Panta burkar eller slänga: Panta såklart
Hur ser dina sängkläder ut: Oh, just nu har vi täcken och kuddar i alla färger.
Hur många sms får du per dag: Minst två
Vad ville du heta när du var liten: Julia
Älsklingsfärg som barn: Gul, röd och orange
Älsklingsfärg nu: Grön !
Ny serie som verkar bra: Blue Water High, eller Gossip Girls (Hoppas jag)
Töntigaste reklam: Boxer, att man kan ta med Robert på semestern. suck.
Egenskap du saknar hos dig själv: Tålmodighet
När grät du senast: Hrrm, Rosa filmen ;)
När skrattade du senast: Åt de flummiga bilderna vi tog idag.
Vart önskar du att du var just nu: I sängen
Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokusåpa? En friidrottsdokusåpa, kanske
Vilken årstid tycker du bäst om? Sommar, lätt
Brukar du sjunga i duschen? Nej, men jag lyssnar alltid på musik
Vilken sport tycker du är roligast att se på tv? Friidrott, konståkning, gymnastik, simhopp. Gillar det där viga stuket. =P
Vad är viktigast för dig? Att jag mår bra
Laddar du hem musik och film från internet? Nej, jag ber andra (A)
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Ooh, massa saker !
Vad är det bästa med julafton? Nostalgin
Tänker du mycket på ditt utseende? Nej, eller jo, säg nån som inte tänker på sitt eget utseende.
Vad får dig att slappna av? Musik
Är du mörkrädd? Jo, om man är i Mörka rummet på Tom Tits.
Vilken färg är snyggast? Gröööön!
Tycker du matte är svårt? Nja, kan om jag vill.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nejdå
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling? Pengar eller en resa ! Tänk att vinna ett lopp
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Beror på vad planerna är, men inte efter tolv iaf.
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska? Jag är aldrig arg ;)
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen? Nej, det är upp till var och en
Bråkar du och dina syskon ofta? Nej
Vem är den viktigaste personen i ditt liv? Mig själv
Läser du ofta böcker? Jag och Lollo plöjde bibloteket när vi var yngre, men nu läser jag inte så mycket längre. Jo, jag lånade en toppenbok av Emmy innan jag åkte hem.
Vad föredrar du för sorts filmer? Framtidsfilmer är coola. Men annars gillar jag fjortisfilmer ;)
Vad slösar du mest pengar på? Kläder
Vill du gifta dig? Ja, jag ska gifta mig 11 november 2011 (11-11-11), så de så ! ;)
Vill du ha barn? Jadå
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för? Blue Water High
Vilka länder har du varit i? Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Storbrittanien, Frankrike, Spanien, Portugal, Holland, Schweiz.
Vilka husdjur har du haft innan? Innan vadå? Jag har en katt och tre hönor. Sen har jag haft fiskar med.
Är du bra på att laga mat? Ärligt? Nej
Var badar du helst? På Tjörn med min snorkel
Vilka djur är du mest rädd för? Grisar
Har du någon gång skadat dig allvarligt? Kört in hälen i cykelhjulet, inte allvarligare än de.
Vilken kändis är hetast? Cameron Diaz
Gillar du att dansa? Jag dansar aldrig nykter, någonsin, aldrig inte en chans.. ;)
Vad har du för klädstil? Oftast en mix från olika gaderober =)
Är du flygrädd? Nej, älskar att flyga
Vad tycker du om rökförbudet på krogen? Toppen
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten eller mjölk !
Vilken är din favoritglass? Ååh, dumle, melon, päron, lakrits.. osv. På pinne: Magnum Duble
Tror du på ett liv efter döden? Jajamen
Vilket kaffe sörplar du helst? Föredrar te, tack.
Vilket mobilmärke föredrar du? sony ericsson
Vill du gå ner i vikt? Nej
Vad har du för personlighet? Glad
Har du varit deprimerad? Nej, inte länge iaf.
Tycker du om sushi? Har aldrig ätit sushi
Tror du på livslång kärlek? Nej
Vad äter du helst när du ser på film? Popcorn !
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport? Njee, inte min grej
Har du tandläkarskräck? Haha, neej
Vilken hårfärg har du naturellt? Den jag har, typ kankse.
Biter du på naglarna? Oh, nej.
Har du någongång haft självmordstankar? Gud nej.
Är du beroende av något? Träning, kanske. Vet inte eftersom jag alltid tränar..
Vilka internetsidor besöker du varje dag? 
fiemma sanna_mustonen frasse:och_matte elin_kling aftonbladet youtube ebba_von_sydow sigrid bubblare: yolanda efterfesten  =)

Mary ;D

Hej hallå !

Guud vilken lång dag. Det var toppen på Ölands Djurpark. (Fast vi hann aldrig kolla på djuren ;) ). Vi hade värsta fina vädret, sol sol sol, men lite kalla vindar gjorde att vi frös.
   Man kan sammanfatta parken med att den är ganska B, hm, men otroligt rolig ändå. Om det är någon som har vart på Gröna Lund på 70-talet och minns att det då fanns en rosa bergodalbana och nu kan tänka den 30 år senare på Öland, kan nog förstå vad jag menar. Det är första gången jag var rädd för att åka en bergodalbana. Det skrek "Hej, kom å hjälp mig" om den. Men den var rolig och riktigt läskig ! Vi åkte segelbåtskarusellen ganska många gånger, för det var en sån otroligt söt kille som skötte den. ;)
   Vattenlandet var kallt, jag frös och fick ont i rumpan av alla skarvar på rutschkanorna. Det fanns värsta plastvattenlandet också där de sprutade vatten från alla håll. (Mina linser var såå glada!)

image1085
Piratvattenlandet..
image1086

Jag och min nya vän (En i The Blues brothers, förlåt, men hur hör han hemma på Ölands Djurpark?)


*Vi brukar lägga in en lista varje ny månad. Ex: Kvinnlig eller Manlig sida, eller bara massa frågor. Kan avslöja att Juli är en massa frågor. =)
*Åh ja, min fot mår bättre. Tack Lenis, som frågar!
*Tack till alla som kommenterar med, det är jätteskoj att ni gör det ! =)

Fia ;D

Godkväll! Har precis käkat middag,en sen middag som vanligt här på Lövekulle ;D Det vart färdiggrillad kyckling och rebensspjäll och potatis, very nice! Förut när vi åkte trodde jag att vi var på väg till maxi direkt, men de andra hade andra planer. Först åkte vi till stan och där gick vi lite i affärer och jag hittade faktiskt en tröja som var jättesöt! Jag är väldigt nöjd över köpet och sen var den på rean också ;P Haha! Efter det åkte vi till maxi och storhandlade food ;D Och nu sitter jag här :) Emmy slutar jobba snart och då ska vi til husvagnen och ta på oss massa kläder, och sen ska vi upp till berget och sätta oss med några killar som är här och campar och som grillar på grillplatsen. Oj lång mening ;) Kortfattat: Upp till berget och ragga ;D

Det här inlägget blir mitt tvåhundrade, hipp hipp hurra! Hoppas att mina inlägg har varit roliga att läsa?!
Ha det bra för det ska jag ha, på berget ;D Pusspuss

image1038


Fia ;D

Jag saknar allt folk hemma, jag saknar min familj, jag saknar att sova i min egna säng :(
Jag saknar min fjant lillasyster Jenny som jag får träffa om några dagar :D Ska bli riktigt skoj för jag har inte träffat henne så mycket nu i sommar då vi båda har varit ute och rest ;D See you soon babe <3

image1084
Jennypenny och våran bebis Åfelia ;D

Mary ;D

Nu är vi framme i Kalmar hos vår kusin Maria, yeeh.
  Tågresan med min kära kusin Anna gick toppen. Vi fick höra på två tanter som pratade ngt okänt språk, non stop. Nu har jag, Anna och Maria har precis fixat ett madrass rum där vi ska tillbringa nätterna. Snart ska vi kolla på friidrott =) Å imorgon ska vi till Ölands djurpark. Wiihi ! Asså de har inte bara djur där utan ett vattenland med. Perfekt för mig, att vara barn så länge man kan !! ;)   

Btw, vi håller på med en ny lista med. Såg att Emmy hade börjat med den så den är på G ! =)

image1083
Elin, Maria, Ellen, Anna när de firade midsommar ;P



 


Emmy ;D

Ska äta mat snart, sen ska vi kolla på friidrott på tv! Sen ska vi skicka inbjudningar till våran födelsedagsfest också, så att alla kan planera i det datumet ;) Hoppas att så många som möjlig kan komma för det blir roligare ju fler man är! Så idag är det bara 21 dagar kvar tills vi fyller år, och det är bara 5 dagar kvar tills kära lilla systeryster kommer ner och håller oss sällskap :)
Jag fick lite småpanik och ångest idag när jag varute och tränade, då såg jag en som var ute och övningskörde, ååh jag vill också göra det.  Jag ska se till att ta tag i det där när jag väl kommer hem, men då är jag bara hemma i två veckor, måste fundera ut en plan för jag vill ju ta körkort så snart som möjligt!
Nu är jag så himla hungrig att jag snart inte vet vet jag ska ta vägen. Ha det bra Puss <3

image1082

Fia ;D

Cyklingen gick väldans bra med tanke på att jag cyklade på en damcykel ;) Det vart lite pinsamt när jag mötte två cyklister med riktiga cyklar bara men annars gick det bra! Jag cyklade lite nya vägar för att se lite mer av Alingsås.
Alingsås är verkligen en fin stad, en sommarstad skulle jag vilja säga! För jag skulle inte kunna tänka mig att bo här, för på vintern måste det vara ganska segt! För nu på sommaren kan man vara på alla fina stränder och gå i Nolhaga och alla andra fina parker men sen på vintern kan det inte finnas mycket att göra?

Här kommer lite bilder från gårdagens cykeltur:

Kul att det bara är på massa vägar ;) Men bilderna är väldigt speciella för dom är tagna cyklandes ;P

Fia ;D

Nämen hejochhå! Kom precis hem från Alingsås mysiga lilla stad, jag var inne för att köpa en present till Miranda som fyller år på torsdag :) Det blev halsband, tofsar och jaa lite små krimskrams saker ;D Nu har jag käkat felix färdiggjorda paj som bara är att stoppa i mikron ;D Very nice för dom som är lata eller inte har så mycket tid! Ska snart ut och få dagens träning avklarad för att sedan ha fem timmars arbete framför mig. Pusspuss!
image1071
Jag och Lena hittade värsta smultronstället =)

Mary ;D

The_Blues_Brothers!

You know people when you do find that somebody
Hold that woman, hold that man
Love him, hold him, squeeze her, please her, hold her
Squeeze and please that person, give em all your love
Signify your feelings with every gentle caress
Because its so important to have that special somebody
To hold, kiss, miss, squeeze and please

Mary ;D

Har nu cyklat på cykeln i källaren framför "Blue Water High""Hej hej Sommar" i ettan. Såg de för första gången igår med Kalle, åå de är bara så himlans bra. Det handlar om typ sju ungdomar som går på ett slags surf-internat. Som Löpet ungefär för de går i en vanlig skola fast de bor tillsammans. De har bråk, träning, plugg, avundsjuka och glädje (+incest.) Precis som löp har =D höhö. 
  Det börjar ca 09.45 för alla er som inte jobbar eller har vänt på dygnet.
Kolla_in!

image1070

Mary ;D

Hej hopp,

  uppe me tuppen, typ =P


Att göra idag innan tåget går:

* Träna (cykel å fotstyrka)

* Städa mitt rum, hm

* Göra matsäck till tågresan

* Fixa naglarna

* Plocka jordgubbar, vinbär och krusbär.

* Laga trasiga kläder

* Ringa lite

PACKA, SÅKLART!

Yeah, för nu bär de av ut i swe igen. Hej å Hå!

image1069
Little Miss Sunshine !


Emmy ;D

Kom precis tillbaka från en cykeltur runt i alingsås med Fia. vi cyklade runt i stan och kollade in lite affärer och någran cafén som vi kanske ska besöka ;) Något som vi garanterat ska besöka är våran favorit affär Tant Augustas, då ska vi köpa lite té och kolla in de andra coola sakerna som finns där.
Nu ska jag, Fia och Miranda gå ner och borsta tänderna, sen ska vi kolla på film i husvagnen. :)
Sov gott Puss <3
image1064




image1068

Mary ;D



Träningen blev ganska sen idag. Tog Mamma Mp3 som jag har laddat upp låtar för typ 4 år sen. Mamma har inte bytt sen dess, heh.  Men guud, va skönt det kändes att springa idag. Ni vet känslan när man trycker på så att tanten med sin lilla hund snurrar ihop sig i kopplet av bara farten när man springer förbi. hihi. Så kändes det idag..
  
   Blev faktist precis klar med träningen. För jag körde fotstyrka och bollövningar (Jag hittade en Kellog's boll i källaren. haha ). Anledningen till att det blev så sent var la för att jag kom hem ganska sent från stan. För att jag och Lollo fikade ganska länge (När jag ska berätta saker så berättar jag så himla långsamt, skrattar och tar med alla små detaljer, som Norge-grabben som ska börja på löp. Tog fan en kvart för han att berätta nån slags historia som ingen fattade sen ändå. Men skönt att nån 'tar de me ro' iaf ;) ) Så vi fick stressa shoppa i rean sista halvtimman. Jag hittade faktist 2 jättefina tröjor =) Vi gömde oss sedan för lite nyårsfolk som vi inte kände för att träffa just då ! ( - läs aldrig ? ). ;P

Träffade två girls, när jag sprang, som jag inte har träffat på typ ett halvår (läs 3 månader ? ). Schhöönt att säga HEY!
image1063
Madde och jag i London, typ 2001. Ser ni att vi har likadana tröjor? Fast olika färger.. sött ! =)

Fia ;D

Jag har funderat på en grej: Vart tar alla fästingar och myggor vägen när det regnar egentligen? Miranda kom med förslaget att myggorna gömde sig under blad, så att de fungerade som ett paraply. Men jag vet inte om jag köper det förslaget. Har ni några förslag eller ni kanske vet vart de tar vägen?

image1062

Majzan och Emmy leker att de är vilsna i skogen ;P


Fia ;D

Hallå hallå! Bokade precis in stuga och när jag ändå sitter vid datorn så kan jag ju passa på att skriva ett inlägg ;)
Gårdagen var väldans seg, det regnade hela långa dagen och vi jobbade bara i tre timmar.
Sen tränade vi, vi körde distans och när vi sprang så såg vi lite längre fram på stigen en gubbe som vi kom närmare och närmare. När vi sprang om honom så hängde han på och försökte gå om, tänk er en jätte gammal gubbe som är ute och lufsar som helt plötsligt börja tävla mot en, haha! Det var lite roligt faktiskt för han kämpade på och vi gav oss inte men sen efter ett tag kände vi att han släppte och då började vi jogga i lagom tempo igen;P
Sen tittade vi på Da vinci koden, jaag vet att vi är sååå ute men jag har inte haft något tillfälle att se de innan och sen har jag ingen ro att läsa en sådan bok. Men nu har vi sett den!

Idag har jag bara jobbat,jobbat men jag slutar om fem minuter då ska jag träna ,och sen funderar jag på att dra med någon in till stan och fika. För det vore jättemysigt, lika mysigt som det är att kura ihop sig under täcket och se på film och höra regnet smattra mot fönstret! Visst är det mysigt?! Ha det bra så hörs vi Pusspuss

image1061

Mina sötnosar :)


Mary ;D

GRATTIS LOVEESA ! 16 ÅR IDAG =)

image1060

Gästskrivare: Kalle !!

Hej på dig du !

Jag heter Kalle. Jag är Marys brorson. Jag fyller 6 år i september! Det bästa jag är att bada i min pool i regn och sol. Jag har två katter och en hund. Katterna heter Mio och Sippen och hunden heter Hobbe. (Kalle och Hobbe ;) ).
I sommar har jag badat och lekt med Filippa och mina andra kompisar. Jag har varit på Mallorca med. Och det var ganska tråkigt att Mary inte följde med dit för hon är världens bästa lekkamrat. =D


Tack och kram, skumbanan !


HEJ JAG ÄR FRÅN GÖTEBORG! =)

image1059

Mary ;D

GOSSIPGIRL !!

Ni vet det otroligt bra böckerna som man slukade direkt!?
  Läste precis på Ebba von Sydows blogg att de har kommit som tv-serie i USA nu, undra när de dyker upp i Swe då.. Läängtar!

image1057


Emmy ;D

Det regnar, regnar, regnar, regnar, regnar, regnar och regnar och regnar. Det verkar aldrig vilja sluta regna! Men dagen har gått hyffsat fort ändå. Har jobbat lite och sen har jag tränat distans i Nolhaga parken, det var jättefint där. Och det känns verkligen kul att byta träningsmiljö ett tag, man blir värsta motiverad då för det är extra roligt att springa nya rundor ;) Efter det var det dags för att köra min kära rörelseövningar och bålstyrka med boll, hittade tillslut en plats under tak att träna på!
Sen så har jag och Fia kolla på Da vinci koden, alla har pratat om den, många har läst boken och ännu fler har sett filmen. Men jag har faktiskt inte varit intresserad av den fören den här regninga dagen då jag inte hade någonting att göra. Vi kollade på en bioduk som finns här på campingen och filmen visade sig vara  väldigt intressant och bra. Det känns som om att det kommer bli en hel del filmtittande på kvällarna och dagarna om det här vädret ska hålla i sig. 
Nu är jag hungrig, ska kolla om det finns några mackor och lite té ;) Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Skulle lätt vilja se James Blunt Live!

HÄR är från Live Earth -galan igår. Första låten var min favorit låt förut. =D Kolla in !

image1055
James Blunt

Mary ;D

Den här dagen har varit riktigt lugn. Precis vad jag och min stressade hjärna behövde. Trodde även att morgondagen skulle bli lika lugn. Därför har jag skjutit upp allt till imorgon. Smart =P
  Nyss ringde Lollo, HON ÄR ÄNTLIGEN HEMMA!! och vi har inte träffats på två veckor, och det har hänt så otroligt mycket så hon anar inte, så vi ska träffas i stan imorgon efter hennes jobb. Rean håller ju på för fullt, men varken hon eller jag har spanat in den. Innan det ska jag passa Kalle fick jag reda på precis. Så när ska jag hinna träna och packa då? Natten kanske ;)

image1048

Min otroligt söta brorson Kalle !

Mary ;D

Jag hoppas att alla iaf kollade en stund på Live Earth galan på tvåan hela dagen igår. Inte för att själva kollandet hjälper utan för att det är herrejävlans projekt för att rädda världen. Bättre än inget om man säger så.

Live Earth galans sändes igår från 8 städer runt om i världen, Sydney, Tokyo, Shanghai, Johannesburg, London, Rio de Janeiro, New York och Hamburg. Istabul ställdes in på grund av säkerhetsskäl.
  Tråkigast var nästan att man inte visste när en artist skulle spela. Man visste var alla skulle spela, men inte när. Tydligen visste inte Svt det heller eftersom BBC klippte ihop sändningar till Europa som de trodde passade oss. Hallå, kan vi inte få göra det själva. Men jag spontan-satte på Tv:n då&då och fick då se både dåliga okända och stora kända artister.

En rolig sak som Emmy upptäckte var att
artisten Frida Öhrn från Oh Laura besökte studion. Hennes låt Realase Me är ju reklam för Saab. Och som vi alla antaligen vet är ju inte bilar det miljövänligaste som vi har på vår jord. 

image1051

Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker det är lite häftigt att jorden håller på att förstöras och att vi egentligen kan göra något åt det, fast vi inte gör det.

Fia ;D

Godmorgon!
Nu på morgonkvisten har vi hunnit med mycket eftersom vi har fått öppna idag. Det är mycket som skall fixas, folk har beställt bröd, man ska fixa med tidningar och grejs ;D Med lite ovana så fixar vi det ändå ganska bra! Igår somnade vi runt ett tiden för vi tittade på film, SANDOR SLASH IDA, den var väl ganska bra. Lite halvseg faktiskt men den dög, ikväll blir det en annan film :) Nu ska jag käka lite frukost innan det kommer fler kunder! Pusspuss
image1050
Jag ser helt drogad ut men Sannis är så söt på den här bilden :)

Mary ;D

Träffat lite öbor här på Tjörn idag. De är så söta som tycker jag flänger runt och aldrig bara kan stanna på Tjörn ett tag. Jag var tydligen saknad, =P

Puss och godnatt !


Fia ;D

I torsdags när vi var och grillade var jag värsta djup, jag lade mig på berget och tittade ut över sjön och tänkte på livet och massa annat ;D Haha många trodde jag var deppig men det var jag inte utan jag ville bara ta det lungt! Jag, TOKIGA FIA, kan faktiskt vara lugn och allvarlig ibland tro det eller ej ;)  Sedan fick jag sällskap av Matte!
image1046

image1047

Gästskrivare Miranda ;D

Hejhej jag heter Miranda och jag bor på Lövekulle :) Idag har jag fått en kanin och en dvärghamster av min farfar. Kaninen ska heta Bulan och hamstern ska heta Muppen! Nu ska jag, Emmy och Fia gå ut med mina hundar Fina och Biffen i spöregnet. Hejdå!
image1045

Fia ;D

IBLAND KÄNNS DET SOM ATT JAG BOR PÅ
image1043

Emmy ;D

Nu är vi framme i alingsås. När vi var framme packade vi upp i husvagnen, sedan lagade jag mat. Och efter det så blev vi lämnade helt själva för alla de andra som jobbar här åkte iväg och åt på restaurang. Så nu har vi lämnats med allt ansvar för campingen. Men det klarar vi för vi är så duktiga jag och Fia :)
Jag har glömt lite från förra året så det gäller att repetera lite priser och sånt. Men det ska nog gå bra!

Det är ju det lätt coolaste datumet för detta året idag 070707 tänk vad häftigt om man kunde ha det datumet till något typ bröllopsdag eller förlovningsdag eller varför inte födelsedag? Shit vad coolt, jag är född 070707 måste vara värsta häftigt, och jättelätt att komma ihåg. Det är säkert många som gifter sig idag för att killarna ska ha ett lätt datum att komma ihåg haha ;)

Nu ska jag nog fylla på allting i kiosken, sen ska vi kanske våga oss på att gå ut med Fina och Biffen.
Ha det bra alla glada Puss <3

image1042
Vi bor i den inringade husvagnen.

Fia ;D

Hejhej! Nu är vi stressade igen men jag skulle bara vilja säga hejhopp och så hörs vi säkert senare för nu åker vi till Alingsås och är borta i tre veckor men som sagt vi kommer kunna blogga där! Pusspuss!
image1039

Mary ;D

Så himlans skönt med en rejäl sovmorgon! Från att gått och lagt sig 10 varje kväll till att gå och lägga sig typ 3, tre kvällar i rad så var jag ganska trött igår om man säger så. Jag sov hela vägen i bilen från Löpet till Södertälje med.

Nu ska jag direkt ut till Tjörn och på tisdag bär det av till Småland/Kalmar med min kusin och sen Danmark, Alingsås och sen kommer Holmis å hälsar på. Sen börjas det tävlas igen, därefter Kittelfjäll och skola. Sommarlovet är planerat =P

Glöm inte att kolla på Live Earth nu, som sänds 22 h framåt i SVT.

image1037
Vi fick testa orkanstyrkan på Tom Tits =O

Emmy ;D

Hej om en halvtimme bär det av mot södertälje syd och därifrån ska vi åka tåg till alingsås. Kollade precis in vädret och det ska tydligen regna och vara molnigt fram till onsdag. Inte så kul kanske men men det är ingenting jag kan påverka tyvärr. Idag tog Fiemma en låång sovmorgon, vi sov i över tolv timmar, det behövdes. Så nu är vi lite piggare, och gladare haha ;)
Ha det så bra allihopa och kom ihåg att kommentera, för era kommenterar är bränslet till nya, bättre och fler inlägg!
Puss <3

image1036
Jag och Fia

Emmy ;D

Nu är sommarlägret över. Det har varit ett roligt läger, mycket skratt, skvaller och bra träningspass.
Imorgon bär det av mot alingsås och där väntar tre veckors arbete på campingen. Det känns som om jag hela tiden är på resande fot, det är alltid något nytt på gång. Men jag ska inte klaga, hellre mycket att göra än ingenting!

Nu är det bara 25 dagar kvar tills vi fyller 18! Och vi planerar att ha en fest den 4 augusti så ni som är intresserade kan ju planera in det datumet ;) Men vi kommer höra av oss när vi har bestämt lite mer ;)

image1035
                                                                                           Mary och Jag


Mary visade tillslut mig den där sidan där man får dagligt horoskop, och dagens citat för lejon är -Det liv och den kärlek som vi skapar är det liv och den kärlek som vi lever i.

Sen hittade jag en text som kort beskriver lejon, och dte är läskigt vad det passar bra in på mig! Håller ni inte med om att det stämmer? Särskilt det där med att skjuta upp saker och att inte gilla att bli tillsagd vad man ska göra! haha

LEJONET
(23/7-23/8)

Charmig, karismatisk och generös är kännetecken hos ett lejon. Gillar att bli placerad i centrum för allas uppmärksamhet och klarar inte av att andra säger åt den vad den skall göra. Pengar är inte viktiga i sig själv men visst är lyx och överflöd trevligt att ha tänker ett lejon. Expert på att skjuta upp saker. Det finns inget som är så viktigt att det inte kan skjutas upp till imorgon är lejonets ledord.

Nu ska jag sova. Sov gott Puss <3


Fia ;D

Godkväll! Nu var sommarlägret över och det känns att man har varit uppe sent och tränat på bra för jag är helt slut! Jag och Emmy och Mary ligger i soffan och skrattar och allt möjligt, ni skulle tycka vi var jätte fjantiga om ni såg oss. Visst vi skrattar mycket hela tiden, men nu är det överdrivet mycket och jag kan inte skratta ordentligt för jag har ont i magen efter tisdagens styrka. ( haha värsta klenisen)
Sommarlägret har varit väldans roligt, träffat många nya sköna lirare och sen såklart mina gamla favoriter :) Det var roligt och träffa alla igen och även lära känna de nya ettorna!  Det kommer nog bli ett roligt sista år, för vi är ett roligt gäng! Och det har hänt väldigt mycket redan nu under en vecka så det ska bli spännande och se vad året har att erbjuda ;)

Nu kom min lillepyttepytte syster hem från sitt innebandyläger som säkert har varit superroligt! Hon har ju inte haft tid och ringa hem ens, haha men jag förstår henne för det fanns asmånga snygga boys där. Jag var med när vi lämnade henne och Bella och det fanns inte lite killar, det kryllade av dom ;D Så hon lär ha haft det underbart roligt där! Ska dra och snacka lite skit med henne nu ha det bra allesammans, imorgon bär det av till Alingsås Pusspuss

image1034
David och Micke :) Hihi så söta och håller handen när de hoppar ut från badberget!

Mary ;D

Tjosvej,

kan lungt säga att det blev ganska sent igår för de flesta. Även fast kvällen-natten igår var trevlig så är man ändå som en död fisk nu efter lite mat och träning. Det flesta här kommer man inte träffa på 7 veckor. Boring, men sen träffar iaf jag de i två år till, 24-7!!
  Det tog många söta, coola kort igår som förhoppningsvis kommer dyka upp här på bloggen.

Sen har ju alla nya ettor varit här också, alla lika trevliga och söta ( vågar man säga ngt annat här ? ;) ). Men det är iaf kul med lite nytt folk som rör om i grytan, även fast man saknar de gamla.


Resten av sommarn ska jag flänga hit och dit som jag har gjort nu i 10 veckor, non stop.

Pussen

image1033
Lockande

Mary ;D

Fick precis veta vilken grupp jag kommer i till Kittelfjäll.. Jag kommer att åka på söndagen i grupp 2! Som tur är kommer Nicki att åker i samma grupp som jag som det är en himlans tur att jag känner någon där. Holmis kommer åka på måndagen, snyft.
 (Alltså jag ska på en fältbiologkurs i augusti med 100 andra 90:or från skolan upp till Lappland).

Idag har jag dessutom sprungit litegrann med min stukade fot. Gick hyfsat =)

Roligast idag var när M.Westh och jag skulle lämna tillbaka två hyrda filmer:
- Vi går här för bussen går ju ditåt, sa Westh.
- Nej, den går hitåt, sa jag.
- Vah, nej, säg inte att du har hyrt den i Sollentuna!?
- Joo..
- Jag har hyrt den i Norrviken.
- Meeen..
  Efter lite övertalning så kom vi överens om att först åka till Sollentuna och lämna min film och sen ta oss till Norrviken. Allt som allt tog det en timma. Vi hann nog snacka om allt man kan snacka om, eller ? =P I Sollentuna Centrum hade de nån slags karneval dans, superflummigt. Tjejerna shakade rumpisarna i bara string (!!) och Westh spanade för fullt. Höhö..

Nu ska här snart käkas middag. Inatt är det sista natten på löp på ett ganska bra tag. (46 dagar till skolan börjar, typ)

image1032

Emmy ;D

Dagen började med ett styrkepass ute i det blöta gräset, sen var det lunch och efter det så åkte jag och Mary in till stan och vi hittade en jättemysigt café. Där satt vi och drack våra smoothies och snackade en massa om allt möjligt. Det var rätt djupa funderingar vi hade, om våran framtid och vad som egentligen är viktigast i livet. Sen så tjuvlyssnade vi på folk och löste hela tre stycken korsord i veckorevyn, vi är grymma på korsord!
Sen så kom Fia, Sanna, the twins och Johanna till cafét, dom var trötta efter allt springade och skjutande på laserdome. Så dom köpte lite fika sen så tog vi tåget in till Sollentuna centrum och hyrde en film. Jag säger inte vilken för den här bloggen har ju redan en fjortisstämpel, men jag kan ju säga att den enda som grät var våran kära lilla Mary och det var jättegulligt för när hon grät så skrattade alla andra. Mixade reaktioner kan man lungt säga. Efter filmen så fick jag lite massage på mina stackars vader av snällaste Röjan.
Nu så sitter jag här, de andra pratade om att bada och basta men jag kände att jag var tvungen att blogga lite sen så måste jag ju såklart skriva klart min träningsdagbok för juni månad, jag är nääästan klar ;)

Ha det så bra Puss <3
189563-489
Jag mitt uppe i massa funderingar haha ;)

Mary ;D

Hej hallå,

vi har precis kört styrka utomhus. Det var görjobbigt för jag har inte kört styrka på ett tag, tråkigt att köra själv jue ;P
 Igår stukade jag foten när vi körde intervaller. Jag har aldrig stukat foten så mycket innan så det gjorde så himlans ont. Sen band vi foten jättehårt och det var inte heller så speciellt skönt. Det är bättre nu, för nu kan jag gå helt okey på den. Men jag får inte vara med på Laserdome sen, synd, jag har alltid velat köra det!!
  Jag blev tillfrågad igår om jag ville vara hare på Vallhamra Open på 3000 m. Jaaa, sa jag. Men sen så sket sig det ju också. Typiskt asså. Det känns som om att det här året kommer att bli mitt skade år. 100 spänn!!

Fyra toppen låtar!

-
hereinyourarms Hellogoodbye
- bettertogether Jack Jonson
- newshoes Paolo Nutini
- beforeifalltopieces Razorlight

image1030


Razorlight (New favorite)

Fia ;D

Glöm det jag skrev om igår om att jag inte skulle hinna blogga på ett tag ;) Det var ett skämt, hahaha visst var det roligt ;p Nej men ett inlägg då och då tar ju inte så lång tid att skriva. Som nu, nu har vi precis tränat klart och väntar på duschen då kan man ju bara sätta sig ner och skriva lite ;)

Nollningen började redan igår, första dagen på lägret, vi lyckades duscha Sanna , Clas och Jonas och i veckan blir det resten av gänget ;P Haha! Sen hade tydligen killarna vart uppe inatt och busat med dom, de hade lagt vattenhinkar utanför deras dörrar så att när de gick på toaletten imorse fick dom vattenfall in i rummet ;P
Haha nej nu ska jag duscha ha det bra Pusspuss!

189563-1027
FLUMMFLUMM

Fia ;D

Hallå! Ska snart gå och lägga oss för vi har precit varit på en rundvandring. Alla har typ gått och lagt sig så det är väl bäst att vi också gör det nu ;D Haha det här kommer bli mitt sista inlägg på ett tag då jag inte kommer hinna blogga under veckan... Föresten, imorgon ska vi köra laserdome, och förra gången vi körde det blev jag av med en halv tand när jag och Jimmy kockade, så jag vet inte om jag vågar vara med ;S Haha! Nu ska jag som sagt sova ha det bra Pusspuss!

image1029
Vi gungade idag föresten ;)


Fia ;D

Hejhopp! Vaknade precis ska hoppa in en dusch för snart åker vi till löp igen för att ha en vecka sommarläger med alla dom nya ettorna och några gamla treor ;) Det ska bli very nice! Igår var vi på stan en sväng och då hittade jag denna underbara solhatt som jag bara älskade men dom andra tyckte jag såg rolig ut i den ;)

Okej bilderna är lite flum men titta på hatten ;) Jag vet inte men jag tyckte den var jättesöt, mycket snyggare än en keps ;P Eller vad tycker ni? Pusspuss

Mary ;D

Godkväll !

Tänkte berätta lite om i söndags! =D
  Då sprang jag 800 m i F17. Jag persade med nästan två sekunder och fick tiden 2.11.15. Yeaah. Jag kom två och den rackans Lovisa kom etta. Hon kom dessutom trea i tresteg och 400 m och 8:a i 300 mh. Hon ligger i hon ;) (Vi kommer ha många flummiga studsmattenätter i sommar, Loveesa. thih). Som pris fick man kaninöron och ettan fick en tröja. Jag snackade lite med prisutdelaren och de visade sig att han jobbade på samma jobb som min fasters man. ( Typiskt Göteborg, om man träffar nån ny person hittar man alltid nån gemensam bekant. Med Alla! ) Så jag frågade han lite snällt: Det finns möjligtvis inte ett pris till tvåan också, kankse? Åh, gissa vad? Det fanns det. Sicken tur jag har. =D

Efter alla lopp var färdigsprungna så hoppade Jag, Fia och Emmy in i Ullevis duschar som ligger under läktarna. Fick värsta flashbacks när man gick i de gångarna under läktarna för vi brukade alltid träna där förut på vintrarna. Flummigt värre att träna där av alla ställen. 

Nu ska här sovas och imån bär det av till Löpis. yeye

image1026
Men gud så gulligt, vad gör jag med bena? =O

 

Emmy ;D

Idag...
... fick jag en efterlängtad sovmorgon
... träffade vi Sanna på stan
... var vi och lekte på Tomt Tits expriment i Södertälyeeah
... kollade vi lite i affärer och åt mat på Sandys
... har vi varit hemma hos Sanna och kollat på film
... har vädret varit på topp :)
... är det bara 29 dagar kvar tills jag fyller 18!!!
... är det bara en dag kvar till sommarlägret!

Kom precis på att det inte längre är måndagen den 2 juli, men läs som om att det fortfarande är det ;)

image1022
Såhär kul är det att skapa musik på ett annorlunda sätt :)

Nu ska jag gå och sova. Sov gott Puss <3

Fia ;D

Hejhej! Vi kom precis hem från Sannis :) Vi har varit ute på "landet" och sett på film och mumsat godis! Det var väldans trevligt! Vi åkte dit direkt efter Sandys där vi käkade en "het grek" som jag bara äälskar :D Den är skitgod!
Innan det var vi på Tom Tit, ni vet det stället som Södertälje är känt för!? Haha det är egentligen bara massa småbarn som går dit med sina familjer men vi tyckte att det var värt ett besök då Mary inte har varit där innan ;) Men det var roligt vi tog massa flummkort och testade på massa roliga grejer!

Imorgon börjar sommarlägret, det ska bli very nice och träffa alla igen och se vem som kommer vara med vem och så :) Nu ska dom andra blogga men vi hörs! Pusspuss
image1021

Fia ;D

Godkväll! Nu har vi äntligen lagt in alla bilder och här kommer några bilder från gårdagen:

Det var flätor som gällde och här är våra frisyrer ;D
Gårdagens tävlingar gick väldans bra för både Emmy och Mary men för mig gick det skit. Jag blev instängd och jag kom in på 2.14, fyfan det var inte roligt!! Jävla tjej, som stack ut armbågen varje gång jag skulle gå om, det skulle inte förvåna mig om Richard hade sagt åt henne att göra så för att testa hur jag skulle reagera. Jag reagerade inge bra men jag sprang om henne men då hade jag en stor lucka fram till de andra :(

Vi åkte hem igår kväll och vi var hemma runt 2 tiden inatt. Bilresan gick fort och vi sjöng med i låtarna, läste tidningar och jaa lite allt möjligt ;D Vi sov också ;P En sak som var lite rolig som bara jag lade märke till var att vi sjöng med och stojade på de lugna låtarna och på de poppiga låtarna sov vi ;D Det brukar ju vara tvärtom, men som sagt vi är ju speciella vi :) Haha Pusspuss

Mary ;D

Vi är som vanligt mitt inne i stressen, så vi får blogga mer ikväll/imån.

Nu ska vi iaf in till stan å träffa Sannis, sen ska vi dra på nått tom tits som jag tydligen ska äääälska ! haha.

Solen skiner, kan de bli bättre ? Wohoo

image1016

Mary ;D

Har precis käkat middag med familjen. Jag gjorde klart för dem innan att jag inte ville prata om friidrott för att jag då skulle bli så nervös att jag inte skulle kunna äta. Men vi gled hela tiden in på ämnet ändå.
  Har du packat klart, Mary? Jaa. Ska du bo i ditt gamla rum där uppe då? Nä, jag ska bo i Emmy och Fias rum. Sanna ska också bo där. Aha, hon som också springer för Enhörna? Jepp. Och hon kom trea igår! Där Bodinson vann? Ja. Aha, jag visste att jag hade hört talas om henne nån annanstans. Jag läste om henne i den friidottstidningen du gav mig, Mary. (den jag knyckte? =P) Om terräng-sm, eller vadå? Precis. Men nu pratar vi om friidrott igen. Sluuuta med det, jag blir ju görnervös.

Snart ska jag åka till Ullevi. =) Ååh va kul vi ska ha nästa vecka Koskis, Mustis å Lilla Jag ;) hihi

Pyss

height="0" alt="" />