Mmmmmary

Hola!

Idag åker jag hem. Skönt skönt. Marcus åker till Schweiz. Förra gången han var i Schweiz var inte vi tillsammans men då köpte han choklad till mig. Det var så jag föll. Och på onsdag firar vi 6 månader. Jiiises.

Nu måste jag fixa med en massa saker. Mycket nu när "the big skiv-veckan" närmar sig. 4 skivor på en vecka. Vem vinner?

Puss sötisar.


såhär ser Schweiz EM fotbollstrupp ut. Snyggingar.

FIA` Brrr...

Tjejerna körde precis ett wet west pass i den iskalla poolen!






Här kommer ett videoklipp från när tjejerna kör bomben




Jag har promenerat med Richard idag när de andra körde distans. Sen körde jag lite medicinboll på arenan. I morgon ska jag börja träna för idag känns halsen ändå helt okej :)

Maryyyy @ @

Jag har 107 bloggar på i kategorin bloggar på favoriter. Fett överdrivet många. Erkän. Såhär kan jag ju inte hålla på.

=O


Det här är Marcus. Han läser inte ens sin flickväns blogg. OMG =O

Maryyy @ 28 april

Tjosvej,

Idag är en stor dag för mig. Jag har tagit ett steg närmare mitt stora mål. Kan tyvärr inte berätta, det förstör själva grejen. Hoppas ni står ut ett tag till. =)

Annars då?
Äsch, inget speciellt. Oroar mig mest för att bli smittad av det där Mexicoviruset (svininfluensan). 5 st testades i swe igår. Det går utför. Jorden kommer utplånas !!! Alla kommer döööö!!! Eller inte.


jag och delfinerna.

ps. glöm inte betala till skivan ni som är bjudna på middagen !!

FIA` Sjukling

I dag har jag legat på hotellrummet hela dagen och pluggat och sett på film. Jag har ont i min hals men jag har gurglat saltvatten, druckit mkt vatten med c vitamin, sovit och ätit stepsil. Jag var inte alls glad imorse när jag vaknade med halsont, jag grät nere vid frukosten för att jag tyckte så synd om mig själv och för att jag skulle missa banpasset.

Nu kör dom andra rörlighet på gräset vid poolen men jag gick upp för att skicka iväg ett skolarbete. Jag gick med dem ner till stranden och tog lite kort och grävde en fin grop medan de andra spelade volleyboll.

När de andra kommer upp ska dom fixa sig sen ska vi gå ner och äta foood, hoppas att jag hinner tackla mig fram bland alla tanter och få några jordgubbar idag. Igår var jag snäll och lät dem gå före men tanterna på hotellet är som gamar och bara hugger så i dag blir det andra bullar ;)

I kväll kanske vi kör en omgång biljard igen, Linda vann igår. Men jag leder fortfarande FIAmedknuff tuneringen. Oh yeah!

Bilder kommer så fort jag har lagt in dem och om det inte tar alldeles för lång tid att ladda upp :)

PS I love you! Väldigt fin film, jag grät när jag såg på den. Kanske extra känslig nu när jag har mens men ändå den var jättefin! Men boken ska vara bättre, jag har bara läst halva.

CIAAOOOO or BYE BYE! I kväll ska jag nog ta en aqua con gas eller ska jag ta sin gas? Undra om jag träffar mina nya kompisar i matsalen. Mary fick hälsa på dem igår när vi pratade på skype :)

Maryyy @ 100 spänn på att bröllopet mellan Heidi och Spencer (the hills) håller max en månad.

Hej,

jag trodde det var jag som skulle hålla i trådarna på bloggen nu när Em o Fi är på landsflykt. Men icke. Som tur är finns det Skype. Love it.

TSM gick inge bra. Jag bröt, var helt slut.. min kropp var helt slut. Tänk om vi inte hade öppnat så snabbt, som Ulf Friberg sa.. Då kanske jag hade traskat därifrån med en medalj i fickan. OJOJ. Om 5 veckor, circus, börjar bansäsongen. Då får ni se på andra bullar!!!! =D

Det gick iaf bra för en massa andra. Marcus sprang in ännu ett SM-guld. Sara tog sitt andra tsm-guld. Hon är så värd det. Tillbaka i toppen, som det stod på friidrott.se. =D

Har bilder m.m att lägga in sen. Men nu ska jag klä på mig och sen cykla till skolan.

LATER!!!


Igår var Sofia Ö. och Nathalie R. här och grillade gärnet med vi från Löpet. UJUJ ;)

FIEM - no sun today!

MAAARYYY WHERE ARE YOU? Or..
Vart håller du hus din lilla mus?
We miss you on skype!

I dag har vi jobbat i regn och kört hoppstyrka. Vi har även snyftat till filmen PS I love you och skrattat till allt möjligt! Dagens var knackningen på dörren som inte uppfattades som en knackning och som besvarades med ett roligt citat och en generad person bakom knackningen. 

Dagens kommentar : "Jag är så kinky" Istället för jag är så kinkig

 


FIEM - viva espania

Nu är vi häär! Vi har gått en runda och letat efter supermercados men allt var stängt, oh yeah! Vi får klara oss med lokan som vi har kvar ikväll så får vi köpa lite vatten imorgon när vi kör morgonjogg.

Första intrycket av stället är väll typ: pensionärer, pensionärer och pensionärer! 

Men vi har ju bara varit här i ett par timmar, flygresan gick helt okej men piloten gick ner för landningen utan klartecken så han fick flyga upp igen och köra ne vända innan han fick klartecken. Emmy hade jättejobbiga lock för öronen som gjorde svinont, det har inte släppt ännu... Stackarn, men det är nog förskylningen.

Nu ska vi packa upp och sen ska vi sova. Vi är ganska trötta efter resan, eller inte ganska utan VÄLDIGT trötta!

"Jag vill ha svensk mat" - Fia

Jag köpte ett litet fiamedknuff spel idag på flygplatsen, jag emmy och linda har redan hunnit med några omgångar. Känns som det kommer användas flitigt då vi alla är tävlingsmänniskor och går in för att vinna..

Mamma, pappa och Jenny vi har det bra, miss youu darlings!! <3
Vi saknar dig också Mary ;)

Maryyyy @ Laddar upp inför TSM med grillat

UJUJUJ,

vi har precis ätit upp maten på vår grillkväll här på Löp. Åt på den nya altanen och Gleimar spelade fiol. ;) mysigt värre.

Annars då?
Man kan köpa 24 pack cola för 69 spänn på Ica Maxi. Boysen är i extas. ;P


Vegeterian är nog det sista jag skulle bli. japphh

FIA` Orkar inte

STÄDA    TVÄTTA    PACKA    TRÄNA   PLUGGA
Jag orkar verkligen inte med någonting, jag har för mycket att göra.
Jag har så mycket att tänka på så jag orkar inte tänka längre.

PACKA
Jag vet inte var jag har alla saker. Jag kommer inte hitta hälften.
Sen kommer jag säkert glömma en massa saker också.

TVÄTTA
Måste vänta på Emmy som har åkt till västerås för att hämta hem lite grejer. För jag har bara ett par tajts och någon tröja att tvätta så jag ska köra en maskin tillsammans med hennes tvätt.. Sen måste jag vänta på att det torkar innan jag kan packa ner det..

STÄDA
Jag måste städa innan jag kan börja packa för jag hittar ingenting i mitt rum. 
Bläää jag känner inte för att städa, men om jag sätter på hög musik så går det nog bra.

TRÄNA
Måste vänta på Emmy för vi ska springa tillsammans. Soligt ute, det blir nice!

PLUGGA
Nej i dag orkar jag faktiskt inte plugga, jag ska ta med mig massa arbete till spanien. Jag skulle ha skickat in ett arbete idag för att slippa ta med mig den, men jag känner mig inte alls nöjd med arbetet så jag tar med det och fixar det där istället för att skicka in ett dåligt arbete. Det ska in på torsdag nästa vecka!

Det positiva i dag är att jag har hittat hopprep, kommit på hur jag ska göra med det enda pappret som är kvar att fylla i (så den ska jag fixa i dag och skicka in) , betalat middagen till skivan.
Det negativa  i dag är att jag inte har bestämt mig för vad mitt fördjupningsarbete ska handla om, jag har inte hittat några intressanta böcker. Får väll bli organsiationskulturen och hur den påverkar ledarskapet..

EN BRAIG LÅT!!


Emmys favo just nu :)

Maryyy @ breakfast club

Hola.

Sitter och kollar på mtv brekafastclub. Snart kommer städerskorna så då får jag flytta på mig.

Idag är det en SUPER SOLIG fredag. Och helgen kommer bli sjukt varm. Hur bra är inte det på en skala? =)) Fett najs helt enkelt. Nu ska jag noppra mina ögonbryn, det är alltid bäst när det är soligt. ;)

puss.


japphh

Maryyy betyder 'köra fram en leksaksbil' enligt Gleimar. :S

hej,

jag har massor och berätta!!!!!

Igår var massa löpare på "Hard work" skivan. Jag och MikaelWesth var på middagen innan och samlade ihop ideér till våran egna skiva. 15 MAJ!!! Men det var en rolig skiva men skönt folk ;)

Jag var tärna !! (med tärnljus). ;)


typ såhär såg jag ut. TYP =P
lite kortare klänning och snyggare sminkning ;)


Glöm inte att tippa vinnarna till Terräng SM på söndag.
LÄNK !!!

Och när vi ändå är innne på terräng snack kan ni ju kolla in intervjun med mig och Senorski från gbg xc
hehehe, jag typ dog när jag såg den först. Jag ser ju ut som en liten mupp som står och ser nervös ut. Men vem gör inte det med en filmkamera upptryckt i facet som man inte ska kolla på , haha =P=P
LÄNKEN TILL KLIPPET!!!


linn, jag, loveesa =)



Annars då? OJOJ,
idag hade jag å Fanny vår berömda projektredovisning det var fullsatt och Mikael var den enda som skrattade åt våra skämt. :)

Imorgon är det sista gången jag hinner träffa Em&Fi innan de åker till SPANIEN. omg. Därför ska vi äta mat och prata. Tänk om Fia blir kär i en spanjon och flyttar dit ??? =O

JAG FICK VG++ PÅ MITT MATTE E PROV. Är jag inte grym el? =D


Åså lite Portugal på det. Enjoy. <33




Maryyyy @ oduschad

jamen hallå,

nu var det ca 4 h sen jag tränade och jag har inte duschat än. Hjälp vad skabbigt. Men ska duscha nu iaf. Fanny och jag har projektredovisning på onsdag och vi kommer ha den bästa redovisningen EVER. Dessutom är arbetet superbra!!! Vi är så jvla bra. =D

Åh shit. Har inte tagit mina vitamintabletter idag!!! omg, hjälp.

vi hörs sweetiies.



klabb och jag. gånger två. från portugal. snyggaste ever. erkään ;P

FIA` 5 dagar kvar nu bara..

...sen befinner vi oss i Spanien!

I dag skulle jag ha haft två lektioner men jag har inte mått något vidare bra idag så jag bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt. Det har varit behövligt! Jag har läst klart kunskapssociologi boken och ikväll ska jag börja med uppgiften som ska in på fredag.

Jag ska skriva om en händelse då jag blev medlem av en grupp, socialiserades och byggde upp min identitet. Jag ska skriva om när jag började på löpargymnasiet, om alla spel och skvaller, teaterapor, grupper inom gruppen och sånt där. Det ska bli superduper ;) Svårt också att veta hur jag ska lägga upp det och vad jag ska skriva om, och vad jag inte ska skriva om. Jag måste ta med begrepp ur boken om socialisation och identitet och få det att passa på arbetet. Aja det blir nog bra, vid sju ska jag iväg och köra core med Jen och hennes friend.


"Just shake that ass"

Maryyy @ strax i säng

Tjosan,

framme på Löp igen... mycket roligt.

glömde berätta att jag blev intervjuvad av gfif.s hemsida idag. Det var lite roligt för han fick ställa om samma frågor några gånger och då lät de så falskt när jag sa samma sak igen. hehe... vi får la se hur det blev. =)

Morgondagens schema:

8.00 Äta frukost
8.30 Skriva projekt och tvätta
10.25 Börja skolan, Matte E (får tillbaka provet!!)
11.35 Fysik B (hatlektionen)
12.35 LUNCH
13.50 Hål.. skriva projekt och chilla vid datorn
15.00 Histora
16.00 sluuutar, rusar hem för att ha projektmöte med Fanny
16.45 Styrka
17.30 Middag
18.00 Chilla och göra viktiga saker
22.00 Sova

Godnatt sötisar.

FIA` Rallyförare

I kväll har jag övningskört, det gick väldigt bra! Lite hackigt och för fort vissa gånger men annars bra. Roligaste var nästan när jag skulle backa och gjorde det med vääärldens fart, pappa blev livrädd och lärde mig sedan hur man krypkörde ;) Nu ska jag börja köra på körskola, ska boka lektion till veckan som vi kommer hem från spanien för i veckan har jag inte tid. Massa plugg att fixa! Men jag ska kämpa kämpa och på lördag får jag min belöning, 10 dagar i Spanien !! Underbart jag vill till värmen nu nu nu!

Jag har massa tankar och blandade känslor... Sommarjobb, satsning, för mycket plugg, flytta, läskigt, vågar jag?, gruppmedlemmar som inte skickar sin del, grupparbete imorgon jag har ingen aning om vad jag ska säga, funderar på att skriva ihop min del och ringa mig sjuk, ändå ingen viktig del som jag har, kolla ut citat ur kursböckerna.
Varför måste det vara så krångligt?



Maaryyyy @ gbg xc me mac. obs 4 km.

Tjosan.

Idag har jag och Mac sprungit till sig oss en silvermedalj och en guldmedalj. Dock var den inte den eviga vinnaren Mac som vann, utan det var den eviga tvåan Mary (jag) som äntligen fick kliva upp övers på pallen. Yiiho. Det var på min favorit tävling GBG cross country som vi sprang på. Vinnaren i Marcus klass heter Johan R.. nåt, från stenungssund. 93a och supertalang.

Jaja, Marcus var helt slut efter tävlningen så nu ligger han och sover. Jag jobbar på projektet.

Snart går tåget upp till stockholm igen. Later darlings.

PUSS


jag och mac i hissen påväg mot ännu en träning.


FIA`En gång till, en gång till!

DOM HÄR KILLARNA ÄR JU STÖRTSKÖNA!
- roligaste är vid typ 1.16 när de kör sina karate moves
-  slutet är också bra!  

Vem eller vilka kommer på en sådan sjukt rolig grej att dansa nakna i tv? De måste ju ha övat tillsammans och kommit på ett nummer. Haha undra vad dom kommer med nästa gång..

Jag skrattade i alla fall sjukt mycket den här gången, titta får ni se själva!


Dom bjuder verkligen på sig själva

Maryyyy @ dagens födelsedagsbarn

GRATTIS KLABB!!

äntligen 18 år =D =D


obs. bilden är från årets portugal resa ;);)


Maryyyyy @ fysik b är det värsta jag vet


tjena vad tiden går fort. Har haft fullt upp hela veckan. Se (och lär) här..

  • Matte E prov (tror jag kmr få VG (!!)) + allt plugg till de.
  • Historia prov + allt plugg till de.
  • Middag med alla treor hos vår mentor. Inte ofta vi 10 treor på löp umgås tillsammans =P
  • Löparskivamöten (minde än en månad kvar nu (!!))
  • Papper till USA

Och en del annat ospecifikt. Nu står jag i datasalen i skolan och ska snart påbörja ännu ett av mina hål (har 4 hål varje vecka... yeeeah- suger).

Idag åker jag och min kära Marcus ner till GBG för att chilla och springa GBG XC. Det ska bli najs ;D <3


bild från Skottland i jan ;D



Emmy - nu är det bara 9 dagar kvar tills vi åker till Spanien...

jag har redan packat väskan. Haha inte för att jag vill vara ute i god tid utan för att jag åker till Södertälje imorgon och ska vara där tills vi åker nästa lördag. Ska skriva på min hemtenta i pedagogiken och förhoppningsvis så behöver jag inte skriva omtentamen i psykologi. men man vet aldrig.. resultetrapporteringen har blivit försenad... kommer få resultatet imorgon eller på måndag istället för i tisdags (som det var sagt från början). Det är bara att hålla tummarna för att jag inte behöver göra om den för då blir det lite körigt med allt plugg ;) Nu ska jag skriva vidare på tentan och om en timme är det dags att ta bussen till simhallen för att träna wetwest distans (andra passet idag).

Emmy - val inför hösten

  • Idrottspsykologi I
  • 15hp, Kvällstid, Halvfart (50%)
  • Normal undervisning
  • Fristående kurs
  • Stockholms universitet , Stockholm
  • HT 2009
  • Stress och stressrelaterade sjukdomar
  • 7,5hp, Dagtid, Halvfart (50%)
  • Distans
  • Fristående kurs
  • Karolinska institutet , Huddinge
  • HT 2009

Är nöjd med dessa, riktigt nöjd! Hoppas bara jag kommer in på båda ;)


FIA` Oj oj oj!

Vad tiden går fort! I dag har jag bara hunnit med att klippa mig och köra wet west. Nu måste jag upp och fixa mig för jag ska till universitetet och plugga med en kompis från ledarskapskursen. Vi har inlämning på måndag, ett grupparbete och vi är lite osäkra på uppgiften. Så vi ska hjälpa varandra, eller som jag sa " ha panik tillsammans".

Det är jätteskönt väder ute så jag funderar på att ta på mig min jeansjacka, men jag får se ;)


SMILE

FIA` Älska mer!

SÅ HIMLA BRA REKLAM!!


Maryyyy @ var bara tvungen

Denna bilden (tjuvad från Mikaels blogg) är bara för härlig. haha =D jag dör ;)



Mikael, Gleimar och Klabb som badar i Portugal.

Maryyyy @ Monte Gorde va, hallå

Sådär.. jag mosade in bilderna på datorn såhär får ni några smakprov. hehe.


Jag och Mac i poolen på Zoomarine

Mikael och Klabb på casino middagen. ;)

Gleimar hållar ett av sina berömda tal.

Mikael och Soofia on tha beach.

En helt vanlig dag i lobbyn. Fett glada.

Å sist men inte mist. Lilla jag på en shopping tur. Hej å hå.

Godnatt

Marrryyy @ annandag påsk!!!

TJOSAN!!

Direkt när jag vaknade (efter 13 h sömn) dök jag ner i matteböckerna och plöjde dem. Lärde mig allt. Tillochmed polynomdivision som jag fattat noll av innan. SÅ JÄDRA GRYM.
Sen gick jag vidare till historia... inte lika kul.
Sen har jag tvättat och spelat Road QuiZ spel med Mac.

Vilken dag.

Imorgon är det skola. Bilder har jag inte tid att lägga upp, min data är seg. Toodels




Lite bilder från förra året.

Mac* :)

Hej jag heter Marcus och är dagens gästbloggare.  För er som inte vet så är jag Mary's pojkvän som också går på löpargymnasiet, här i sollentuna.  Igår kom vi hem från Portugal. Fett nice med glassigt väder och jag e sjukt brun ;)) Inte Mary dock.. stackarn

Många roliga och romantiska saker har hänt under våran 11 dagar långa resa.

- "E.J" hittade sin sanna kärlek, men den stannade tyvärr kvar i Portugal så den kärleken varade inte speciellt länge. Men dom ses ju nästa år igen...

- Jag och Mary firade 5 månader med en romantisk middag som var väldigt lyckad. Sedan när vi kom till hotellet så hade killarna i mitt rum lovat att sova någon annanstans den natten så jag och Mary skulle kunna sova tillsammans :) Inte nog med det!  Dom hade lagt rosenblad på sängen och hade röd belysning och en melodi som gick ungefär såhär.. "dröm om sex hmhmhmhmhmhm...."

- Gleimar höll dom två roligaste talen jag och säkert flera andra hört i hela sitt liv, och som vi sent kommer glömma.

Självklart har vi haft krångel och dyligt under våran resa, men det mesta har slutat i skratt. Som det alltid gör när man är ett sånt samlat gäng som vi på löpet är ;)))

Jag håller på att tvätta för fullt nu efter resan så jag hinner innan alla andra ska göra det. Just nu har jag 3 fulla torktummlare som står och tummlar. Och 3 stycken fyllda tvättmaskiner också. Det drygaste är såklart att packa in allt i garderoben senare.. suck..

nu ska jag plugga lite historia till provet som vi har på torsdag. yippiyey


Här är jag på Valbo Games i somras

puss

Maryyy @ bye bye Monte Gordo och hotell Yellow som slarvar bort passport.

Hej,

jag vet att ni har saknat mig och nu är jag tillbaka i lilla Sweden. Men eftersom vi dygnade sista natten i Portugal är jag trött som ett höghus och ska nu bums i säng. Godnatt.

Hörs på AnnandagPåsk. =)



Förra årets hemresaf från Portugal. Då var jag en smart flicka som gick och la mig istället för att dygna. Herregud Mary.

FIA` Tillsammans är vi starkare

"Det är i mötet med andra som vi finner oss själva"

"Kroppens födelse är biologisk, men människans födelse är social"

" Vi Är Dom Tuffaste, dom starkaste, dom grymmaste, dom vackraste
Vi är gänget gjorda av stål
Vi Är Dom Tuffaste, dom starkaste, dom grymmaste, dom vackraste"


Nu har jag fixat citat och grejs, bara en bok kvar att hämta citat eller någon teori ifrån. GO FOR IT! Efter att jag fixat den boken ska jag ut och springa i solen, funderar på att cykla till kusen och köra intervaller där. Jag och Emmy sprang där igår, underbart fint!


FIA` Du är efterlängtad!

I dag skiner solen igen efter några trista regniga dagar, underbart! Jag ska sitta inne med ett skolarbete hela dagen, jag måste försöka bli klar med den i helgen, jag skickade in och förklarade mig och bad om ursäkt att jag var så sen med uppgiften, läraren svarade i dag att jag inte behövde be om ursäkt utan bara att jag förklarade att jag är sen och sen att jag skickade in den när jag var klar med den. Jag skrev i mejlet att jag skulle vara klar i dag men det kommer jag inte vara för jag gjorde så mycket annat igår som tog tid.

Jag var och handlade mat med Emmy på ica maxi, köpte ett påskägg till Pamela och överst la vi ett extra tuggummi paket, smart va ;) När vi lämnat ägget och en pluggbok så åkte vi till grekiska kolgrillen och hämtade hem bifteki special, mumsigt goda men oj vad man stank vitlök efter det...

I går kväll gick jag promenad med Natta och R igen, H skulle också ha följt med men han satt och käkade kebab med någon kompis på stan, så vi fyra får hitta på något roligt tillsammans någon annan gång. R snackade om bio men vi får se hur det blir med den grejen. Det känns nästan som när man var liten igen, gå promenader, snackar och skvallrar lite och ber om att få höra något som kan hjälpa en förstå lite bättre..  Jag förstår ingenting.


Du är efterlängtad kära sol!



FIA` Klockren kommentar!

" Man lever ett ganska kort liv  när man tänker efter hur länge man kommer att vara död "
Igår tittade vi på filmen vuxna människor. Så himla bra film, mycket skratt och många pinsamheter.
Den är ungefär lika bra som boken jag har på ljudbok och lyssnar på just nu, så himla många fina jämförelser och grymma kommentarer. " Om skönhet" Zadie Smith, också en rekommendation!


FIA` Oh Yes We Do!

NI SKA KOPIERA DOM HÄR BILDERNA OCH LÄGGA UT DEM PÅ FACEBOOK!
Därefter ska ni tagga era vänner som passar bäst in på gubbarna nedan.








FIA` Tiden är dyrbar

Nu har jag fixat anmälan till höstterminen, jag sökte tre kurser och sen sökte jag tre program bara för att se om jag kommer in.. Jag vill som sagt till USA och plugga så därför får programmen vänta.. Jag vet inte riktigt vilket program jag vill gå, det finns så många som är intressanta. Men just nu är jag inne på entreprenörskap, organisationer, ledarskap och personalutveckling. Innovationsprogrammet i Eskilstuna är något som jag vill gå men även de här två programmen som jag hittade i dag när jag sökte runt verkar vara något för mig, de finns på SU:
Personal, arbete och organisation.
Kandidatprogram i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring och management
.

Sen sökte jag halvårskurserna; företagsekonomi, socialt arbete och idrottspsykologi.

Samtidigt som jag sökte runt bland kurser och fixade anmälan och skriver det här inlägget lyssnar jag på en ljudbok. En bok som vi ska ha läst till nästa vecka, den fanns bara i ljudbok och jag skulle inte hinna få den om jag köpte den på nätet så jag lånade den i ljudbok. I början tyckte jag att det var jobbigt men nu är det jätteskönt för jag kan göra massa annat samtidigt som jag lyssnar. I går städade jag rummet, bäddade rent, plockade med papper vid skrivbordet, sminkade mig, satt vid msn. Nu ska jag göra iordning frukost och sen ska jag ta disken. Ljudboken spar tid!! Yeeaah


Haha flummm


 


FIA` Trött

Jag är trött men jag måste försöka komma igång med mitt arbete till ledarskapskursen.. I dag har jag haft lektion till tre och direkt efter den åkte jag hem och gick till sydpoolen och tränade. Jag åkte hemifrån vid elva och kom hem runt sju, oj vad tiden går snabbt när man har roligt ;) Haha!

Jag letade fram ett silverarmband i dag som jag märkte var väldigt skitigt så jag sökte runt på tips om hur man kunde rengöra dom och här kommer några utav tipsen som jag hittade:

Täck bottnen på en (stor) kastrull med aluminium.
Fyll katrullen med vatten och koka upp det, ta av kastrullen från plattan.
Häll i några teskedar bikarbonat (en tesked per 2 liter vatten).
Lägg ned dina silversmycken och andra silverföremål i katrullen.
Vänta tills den svarta beläggningen på dina silversmycken försvunnit (oftast 1-5 minuter).
Skölj av dina smycken med vatten och polera sedan silvret med en putsduk

Häll ur en klick ketchup på en putsduk och knid ketchupen på beläggningen på ditt smycke.
Skölj av smycket med vatten och polera sedan silvret med en annan, torr putsduk.

Om dina silversmycken har väldigt djup beläggning kan du behöva kompletera ketchupen med tandkräm, som innehåller små slipande partiklar. Inled då först med att utföra metod 2 fast med tandkräm istället för ketchup.

Täck botten av en skål med aluminium. Koka upp vatten och rikligt med salt. Lägg i smyckena så att de har kontakt med aluminiumet och häll därefter på vattnet när saltet lösts upp. Låt ligga någon minut. Skölj noga av, torka och finputsa med putsduk för silver.

Jag brukar använda tandkräm och tandborste: Ta lite tandkräm på tandborsten+vatten och skura smycket, skölj av och torka med en tygtrasa. Funkar på både silver och guld. Dessutom har har man ju alltid dessa grejor hemma.

Jag ska nog testa den med fetstil, men det får bli imorgon nu ska jag plugga innan jag somnar framför greys.
 


Vem är du?? Vem är jag? Levande charader..


Emmy - dags att ta fram kameran och ta lite nya bilder kanske... har inte fotat på evigheters evigheter...

Yeaah! Lägenheten är uppsagd... blandade känslor angående detta. men nu är dte gjort iallafall... ska flytta hem till familjen i södertälje igen... blandade känslor inför detta också... ska bo hemma och plugga i höst samt jobba för att spara pengar tills jag åker till usa i januari...

det jobbigaste med att flytta hem igen har varit att jag inte har haft något rum att flytta tillbaka till då hundarna har fått mitt rum... men nu är det bestämt att jag får tillbaka mitt rum igen... känns faktiskt jättebra!!!

föresten ska dom starta en beteendevetenskaplig utbildning på SU till hösten.. kul.. verkligen! varför kunde dom inte göra det för ett år sedan?

nu ska jag återgå till det jag har ägnat hela kvällen åt...nämligen... "tamtarata" (trumvirvel) PLUGG!! haha


Emmy - ska man skratta eller gråta?

Skavsår.
Skavsår
Sår som har skavts fram...
Blåsor som typ gör att man inte kan ha några skor på sig alls
Blåsor som gör att man typ blir arg på sig själv över hur mkt man klagar över något så litet
Men det gör ju såååå ont
Går ju knappt att ha skor på sig

Aj,
aj,
aj!


Fy fan för skavsår... jag skulle vilja gråta när jag tar de första stegen med löparskorna eller när jag ska bromsa in efter en intervall... men när jag haltande stannar in så gråter jag inte... då väljer jag hellre att skratta... och det gör jag.. mycket!


typ heej jag har så roligt att jag typ krossar mina fingar.. haha


FIA` Jädrans.

Nu ska jag ner på stan med Natta och hennes lillebror B.
Jag ska låna en bok och Natta skulle lämna tillbaka några skor.
Det ska bli skönt med en promenad i solen.

Jag är så irriterad just nu på mig, på dom och på allt.
Varför ska jag ha så mycket att tänka på?
Det var ju ett misstag och för det ska jag behöva
betala 160 kr. Fan så irriterad jag blev!


FIA - Japp japp så är det!

Vi glömmer vad vi väljer att glömma!




FIA` Promenad genom stan

Kom precis hem från en lång och snackig promenad med min vän Nathalie. Vi gick ner på stan, tog en glass på donken, gick mot Ica maxi och mötte hennes killkompis och sen gick vi runt runt och nu är jag hemma. Det var skönt att promenera och snacka om allt mellan himmel och jord. Mina fingrar är is, dom börja sakta men säkert tina upp nu så det här inlägget var svårt och jobbigt att skriva men jag skrev ändå :)

Godnatt godnatt godnatt!


Emmy - you promise that you'll never do it again but you always, always, always break your promise...

ja jag har sagt det, inte bara en gång utan 1000000000000000000 gånger... Jag ska sluta kolla på romantiska filmer som alltid är så överdrivet romantiska och alltid slutar lyckligt... För det finns ingen sådan kärlek, verkligheten är inte sådan... ändå sitter jag och tittar på romantiska filmer så som Stolthet och fördom, the notebook osv... jag sitter där och drömmer mig bort och tiden bara flyger iväg... allting är så förutsägbart samtidigt som jag varje gång tjejen lämnar killen blir alldeles förstörd och börjar typ gråta (trots att jag vet att tjejen kommer tillbaka och får killen igen i slutet).. så sitter jag där framför tv:n och "åhh:ar" mig , "aaaw:ar" och "naaaw:ar" mig och säger "guuud vad gulligt" och drömmer mig bort från verkligheten.. Min stora dröm är att få leva på 1800.talet då alla kvinnorna hade sådana där gudomligt vackra klänningar på sig hela dagarna och männen var romantiska och kärlek var viktigast av allt...

Imorse satt jag och kollade på filmen 27 dresses som var just en sådan där "naaaaw" film... Därefter slår jag på tv:n och kollar på en romantisk film igen... och igår kväll så såg jag something new som också var värsta romantiska filmen,...

Nej jag har sagt det förut och jag säger det igen.. nu får det vara slut på sådana här romantiska filmer..det är inte konstigt att jag inte hittar en pojkvän så som jag har idealiserat drömmannen... ja jag har sagt det men som så många gånger tidigare kommer jag bryta det nästa gång jag ser att det kommer en romantisk film på tv... för jag ÄLSKAR romantik... även om det bara är en myt!

Emmy - just like a movie

I fredags när jag skulle ta tåget från Västerås till Stockholm så började det inte bra, blev inte bättre men sedan blev det bääst haha!

Det var fint väder så jag tänkte ta en promenad till tåget, det tar ca 20 min... Efter en bit på vägen upptäcker jag att jag har glömt min nya bussremsa men jag tänker (äsch jag får väll köpa en ny på centralen sen), sedan när jag har gått än halvvägs så upptäcker jag att jag har glömt mitt körkort... då fanns det ingen återvändo eftersom jag skulle köra bil till nyköping på lördagen och då var jag ju tvungen att ha mitt körkort.... Så då vände jag och sprang tillbaka till lägenheten igen... väl tillbaka i lägenheten hämtar jag bussremsan och körkortet... sedan kollar jag på klockan som är snart tio i 4 och tåget går tjugotvå över 4 så då hinner jag inte gå ner så jag bestämde mig för att ta bussen... så jag går till busshålssplatsen och väntar, och väntar... den första bussen kommer inte... sedan kommer inte den andra.. sen kommer det ett gäng pensionärer (typ 10 tanter där hälften har rullatorer) oc ställer sig och väntar med mig... när klockan är tio över 4 så inser jag att jag nog inte skulle hinna med tåget... då försöker jag ringa till sjukhuset och meddela att jag blir försenad till röntgentiden... men deras telefontid var slut... tolv över kom tillslut bussen som egentligen skulle ha kommit sju över... då ska alla tanterna på bussen med sina rullatorer och jag tänker "faan det här händer inte mig"... väl på bussen så tänker jag att jag kankse hinner... men så stannar bussen vid VARENDA TRAFIKLJUS (jag har aldrig hatat färgen röd så mkt som jag hatade den just då)... sedan ska såklart tanterna av en efter en vid VARENDA BUSSHÅLLSPLATS... tillslut kommer vi iallafall fram till centralen.. jag ser tåget och SPRINGER så snabbt jag kan och hinner precis innan dörrarna slår igen.. jag hann inte hämta ut min biljett utan hade bara koden.. men det löste sig tillslut och så hann jag i tid till röntgen...

yeah.. that's my story.. haha (ett stort + poäng till er alla om ni orkade läsa hela)


FIA` Botten

Jag känner men känner ändå ingenting alls. Jag är inte glad, jag är inte ledsen jag är ingenting. Jag är trött men ändå inte, jag är stressad men ändå inte. Jag är allt och ingenting. Varför måste det vara såhär? Hur kunde det bli såhär?
Jag mår jätteilla, jag ville inte äta så det fick bli en smoothie till middag. Oron och paniken finns kvar..
Fan fan fan! Jag mår riktigt jävla dåligt just nu, i morgon ska jag till läkaren för att kolla upp illamåendet som jag haft i över ett halvår nu... Sen får jag se om jag stressar till föreläsningen eller om jag stannar hemma och läser boken till seminariet istället som är på torsdag, tror jag eller var det onsdag?

FIA` Panik!!

JAG SATTE I HALSEN I DAG OCH JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ...
- Mamma jag vill inte dö, var det enda jag fick fram i hulkningarna efter luft. Jag blev livrädd och så fort jag återfått andan gick jag ut på altanen och hämtade luft.
Tänk att livet kan ta slut bara sådär på grund av en liten kycklingbit.
Jag ska aldrig mer äta kyckling.

Många tankar och känslor, men just nu vill jag bara sova. 







FIA` Nu ska vi iväg på dop

Familjen springer runt och letar skor och fixar håret där uppe, jag orkade inte med det så jag gick ner och satte mig vid datorn. Jag är redan klar, för er som inte förstod det och tolkade det som att jag struntade i att göra mig i ordning ;)
Vi ska iväg på Frejas dop i Nyköping :) Jenny är gudmor och Jag och Emmy får träffa vår guddotter idag som är Frejas storasyster, hänger ni med?

Nu ropar Emmy, ska kila!

FIA` Så jävla bra var det!

I går var vi på spelningen men innan Elin och hennes kompis AK skulle upp på scen så var det en kille från Stockholm som spelade.. Han var så himla himla bra! Och vilka fina låtar han hade skrivit! Det var så roligt för han drog storyn bakom varje låts uppkomst. En låt handlade om en svala som inte kunde flyga, johnny why dont you fly fly fly så high, johnny why dont you dear dear dear and johnny said why why why? Men i slutet så kunde han flyga så high high high ;)
Aron var grymt bra, han och hans band har en myspace sida; check it out!
http://www.myspace.com/aronblom

Elin och AK var också grymt bra men jag var riktigt imponerad av Aron! Vilken röst. H nu har du fått konkurrens ;)

Den här dök upp när jag sökte på youtube

FIA` I dag är det fredag

Jaa och egentligen borde jag plugga för fullt eftersom mitt arbete som jag ligger efter med ska in så fort som möjligt. Men jag orkar inte, vill inte, har ingen lust att ta tag i det. Men i helgen måste jag!  Jag ska försöka bli klar med den innan onsdag! Jag måste vara klar med den innan onsdag!

I dag ska jag köra dubbelpass och ikväll ska jag på en spelning som även den är på maclovis. I dag är det Elin och några tjejer som ska spela :) Jag ska dit med Pamela, spelningen börjar vid 9 men vi ska dit innan och ta en cola och försöka få några sittplatser. Förra fredagen kom vi knappt fram till scenen för det var proppat med folk och ooj så varmt det var..

Nu ska jag cykla iväg till gröndal och köra skivstång, ikväll ska jag simma eller åka till gröndal igen och köra elipse.. Hmm haha :)


Nu ligger säkert alla löpare och steker vid poolen, fett nice!



FIA` Tingeling tingeling

Efter melodifestivalens låt tingeling så har det kommit flera olika remixer av låten.. Kapten Kroks remix ligger till och med högst upp på p3s digilista.. Haha helt sjuukt ;) Visst den är knasigt bra men ändå man liksom men snälla snälla...
Vad tycker ni om låten?

FIA` Chokladmonster

Igår fikade vi på ett nytt ställe som var grymt bra! Jag tog en smörgås med brie & salami och en chai latte. Sen skulle jag överraska mamsen och Jenny genom att köpa med mig varsin bit kladdkaka till dem. Jag kom hem med ett leende och sa glatt " kollaaa vad jag har köpt till er" Men då säger mamma att hon inte vill ha någon får hon äter inte sådant på vardagar och Jenny var på väg att gå och lägga sig... Men när hon hörde att jag hade en kladdkaka till henne så kom hon ner och fikade med mig, jag tog halva biten från hennes bit eftersom den var bamsestor. Jag var proppmätt från smörgåsen men sen blev jag så sugen så jag proppade i mig ännu mer, efteråt mådde jag nästan illa.. Haha :) Men gott var det! Mamma sparade sin bit till ikväll för på helger äter hon godsaker haha söt!


Wiihooo



FIA` Jag mår så himla bra!

SOLEN SKINER! Jag vaknade med ett leende på läpparna, jag tror på det och jag vet att det blir så!  Som sagt, "the secret" är underbar! LÄS DEN NUU!


En bild som gör mig glad :) Underbar resa!


FIA` En fika på stan

Halv åtta ska jag ta bussen till stan för att ta en fika med Pam. Sen får vi se om vi tar en sväng förbi donken för en mjukglass skulle inte sitta helt fel ;) Jag tycker om att fika med kompisar, eller på en dejt eller för att fira något eller bara för att ha något att fördriva tiden med. I dag är det för att vi vill ha något att göra, det är fortfarande fint väder, sen lämnade vi in två (iförsig jättedåliga) tentor i går och sen för att vi älskar att snacka. Vi är bäst på att analysera och prata om allt möjligt, vi kommer säkert att prata om the secret som är vår bibel. Har någon utav er läst den förresten?

I kväll när jag kommer hem borde jag egentligen plugga, jag har inte gjort någonting i dag för jag somnade i soffan när jag skulle läsa ur integrerad organisationslära.. Mamma kikade in och frågade; går det bra? Haha jag svarade något, jaa jag ska bara vila lite.,. Hmm :)

Nej i kväll ska jag inte plugga, jag ska faktiskt kolla på de senaste gossip girl avsnitten. Oh yeah! Jag har två avsnitt att kolla på, hihi kanske ska köpa med mig något mumsigt. Jag vet att jag har sagt att jag ska sluta upp med sånt där äckel, det är inte bra. Men en gång i månaden måste man få unna sig sådant! Choklad är typ som min medicin ;)

Nu ringde Pam, vi ska gå ner till stan för bussen går inte halv.. See you later aligator!



FIA` Linslus

Skulle fota de andra vovarnas magar i dag för att mamma skulle lägga ut det på hemsidan. Om några månader kommer det vara massa små puppisar som springer runt här hemma. Puttinutt! Men det gick inte så bra att fotografera eftersom Maya hela tiden var i vägen, hon ville också vara med på bild. Hon är värsta linslusen ;)

Maya min Maya, min bitska lilla piraya

FIA` Underbar känsla!


I DAG KÖRDE JAG INTERVALLER LÄNGS KANALEN
Jag älskar att springa när solen skiner, man känner sig så mycket starkare och motiverad att gå ut och köra ett riktigt hårt pass när det är fint väder ute.. I dag var det underbart roligt att träna, jag flög fram på intervallerna :)

FIA` Jag som många andra gick på det!

Killen på "Vakna med the voice" fick inte sparken utan det var bara ett aprilskämt..
Ha ha ha! Tråkigt skämt, men ändå jäkligt bra eftersom så många gick på det. Aja back to normal, imorse var allt som vanligt när jag spenderade första vakna halvtimmen med att titta på vaknamedthevoice :)

I dag åker många många många till Portugal på träningsläger. NICE! Vi åker först om tre veckor till Spanien :)
Nu ska jag äta frukost sen ska jag plugga. Jag måste göra ett arbete tills på måndag till min ledarskapskurs, inte bara det, jag måste läsa en och en halv bok till nästa vecka...

Vi som åker till Spanien kommer att träna precis hela tiden...


Haha vi är knäppa :)

Maryyyy @ I just wanna be with you

Idag såg jag och Fia JOHAN PALM på stan. Han höll på att spela in sin nya musikvideo. Jag tycker Palmis är fett speciell, han verkar vara ganska borta och uppe i det blå liksom. Hoppas bara hans låtar är bra nuuuu. ;)

Nu måste jag byta musik på min ipod. Imorgon åker vi.(!!) Men jag hinner blogga imån också. PUSSHEJ!



Johan Palm i det blå

FIA` Killen som har haft sex med..

...en kompis kompis ska sluta! Han har fått sparken från vakna med the voice eftersom han gick in på ett möte med högt uppsatta chefer och drog ner byxorna och visade rumpan.. Någon vadslagning i ballar av stål som jag förstod det.

Boooring! Han är rolig, det kommer inte att vara samma gäng och stämning längre.. När jag skrev tidigare att jag skulle gå och lägga mig så kunde jag inte somna om så jag låg och kollade på vakna med the voice istället som är ett bra morgonprogram :)

"- Nej jag har skämselremsan i dag" Haha bussremsan som gör att man stannar upp hela kön för att man ska få en stämpel..


Vaa? Neeej!

Maryyyyyy @ But whatever happens I know I've got you

Mac har åkt iväg för att ta lite sprutor (vad då för några undrar säkert ni.. men hallååå varför tror ni han springer SÅ bra ? ;););))
Jag ska snart träna lite innan jag ska äta lunch med KLABB och ALEKS. Sen bär det av till stan för att träffa FIA =D Efter det måste jag packa klart ju. För herrejesus vi åker ju till Portugal imorgon. oohh myy Goood.

Later darlings.


Yepp yepp.

FIA`Japp japp!

Det blev sent i går kväll men jag fick ihop två arbeten. Inga bra men jag ska ändå lämna in dom och hoppas på ett E eller Fx. Ett E skulle vara som ett A för mig i den här kursen, tentorna var superdupersvåra! Fan jag vill verkligen inte ha sådant lågt betyg utan jag vill ligga runt C i alla mina kurser. Men men jag får försöka ta det, bara jag klarar den så håll tummarna!

När jag har lämnat in dom ska jag åka in till stan och träffa Mary, vi ska ta en fika :) Myspys! Stackarn hon ringde mig igår när jag var som mest uppstressad så jag var värsta kort och bara jaa mmm men vi säger runt två okej hejdå sen la jag på. Kände mig jättedum efteråt, sorry gumman <3

I går hade vi även möte på Tom Tit angående sommarens jobb, dom hade bra planera inför sommaren! Det var roligt att träffa alla igen!

Nu har jag skrivit ut arbetena så nu ska jag gå och lägga mig en stund igen, ska egentligen ut och springa men det gör för ont så jag tar det i eftermiddag istället, efter fikat...


Hoppas hoppas verkligen jag får godkänt på kursen, känns inte som det..

height="0" alt="" />