FIA` En fika på stan

Halv åtta ska jag ta bussen till stan för att ta en fika med Pam. Sen får vi se om vi tar en sväng förbi donken för en mjukglass skulle inte sitta helt fel ;) Jag tycker om att fika med kompisar, eller på en dejt eller för att fira något eller bara för att ha något att fördriva tiden med. I dag är det för att vi vill ha något att göra, det är fortfarande fint väder, sen lämnade vi in två (iförsig jättedåliga) tentor i går och sen för att vi älskar att snacka. Vi är bäst på att analysera och prata om allt möjligt, vi kommer säkert att prata om the secret som är vår bibel. Har någon utav er läst den förresten?

I kväll när jag kommer hem borde jag egentligen plugga, jag har inte gjort någonting i dag för jag somnade i soffan när jag skulle läsa ur integrerad organisationslära.. Mamma kikade in och frågade; går det bra? Haha jag svarade något, jaa jag ska bara vila lite.,. Hmm :)

Nej i kväll ska jag inte plugga, jag ska faktiskt kolla på de senaste gossip girl avsnitten. Oh yeah! Jag har två avsnitt att kolla på, hihi kanske ska köpa med mig något mumsigt. Jag vet att jag har sagt att jag ska sluta upp med sånt där äckel, det är inte bra. Men en gång i månaden måste man få unna sig sådant! Choklad är typ som min medicin ;)

Nu ringde Pam, vi ska gå ner till stan för bussen går inte halv.. See you later aligator!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />