Mac* :)

Hej jag heter Marcus och är dagens gästbloggare.  För er som inte vet så är jag Mary's pojkvän som också går på löpargymnasiet, här i sollentuna.  Igår kom vi hem från Portugal. Fett nice med glassigt väder och jag e sjukt brun ;)) Inte Mary dock.. stackarn

Många roliga och romantiska saker har hänt under våran 11 dagar långa resa.

- "E.J" hittade sin sanna kärlek, men den stannade tyvärr kvar i Portugal så den kärleken varade inte speciellt länge. Men dom ses ju nästa år igen...

- Jag och Mary firade 5 månader med en romantisk middag som var väldigt lyckad. Sedan när vi kom till hotellet så hade killarna i mitt rum lovat att sova någon annanstans den natten så jag och Mary skulle kunna sova tillsammans :) Inte nog med det!  Dom hade lagt rosenblad på sängen och hade röd belysning och en melodi som gick ungefär såhär.. "dröm om sex hmhmhmhmhmhm...."

- Gleimar höll dom två roligaste talen jag och säkert flera andra hört i hela sitt liv, och som vi sent kommer glömma.

Självklart har vi haft krångel och dyligt under våran resa, men det mesta har slutat i skratt. Som det alltid gör när man är ett sånt samlat gäng som vi på löpet är ;)))

Jag håller på att tvätta för fullt nu efter resan så jag hinner innan alla andra ska göra det. Just nu har jag 3 fulla torktummlare som står och tummlar. Och 3 stycken fyllda tvättmaskiner också. Det drygaste är såklart att packa in allt i garderoben senare.. suck..

nu ska jag plugga lite historia till provet som vi har på torsdag. yippiyey


Här är jag på Valbo Games i somras

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />