Emmy "Skratt på fullt allvar"

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!
Jag tror jag väljer att skratta för mitt filosofihemprov är omöjligt! Jag förstår inte frågorna och kan inte hitta svar till dem någonstanns. Jag behöver hjääälp, och det är NU!
Någon liten ängel som har lust att förklara dessa saker så skulle jag bli oerhört, nej himmelskt GLAD!!
Vad betyder: Metafysik, Skepticism, Premiss, Axiom och en deduktiv slutledning?
Vad är skillanden på: sant och osant, idévärld och sinnevärld, empirismen och rationalismen.

Sedan är det lite andra djupare frågor som behöver längre svar men dom får man ju flumma lite på det är dessa frågor som jag behöver mest hjälp med eftersom det är dessa som är godkänt delen!

HÅLL UT EMMY DET ÄR BARA FEM VECKOR KVAR MED FILOSOFI NU, HÅLL UT!

Anomyn som försökte hjälpa mig med filosofin
"på hösten är alla gulen löva" haha om jag skulle skriva det skulle jag nog få ett mvg tror ni inte det?

Fia ;D "Dagens"

Dagens anonyma kommentar:
"Det kom en kille framifrån och en bakifrån och började dansa med mig..men sen blev dom sliskiga och stängde in mig emellan dom som en ost i en macka!"

Dagens bild:

189563-1938


Fia ;D "Grönan"

189563-1937189563-1936189563-1935189563-1933189563-1932189563-1931189563-1929189563-1928189563-1927189563-1926189563-1925189563-1924189563-1923189563-1922189563-1921189563-1919


Fia ;D

Nå, vad tycks om våran nya blogg då?
Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men jag orkade inte sitta och klura längre. Jag höll på och fixade och ändrade jättelänge men tillslut fick jag damp och lät Jenny fixa det! Hon är jätteduktig på sånt där :) tacktacktack! Men bloggen är fortfarande inte perfekt utan bilderna i hörnet sitter för långt bort och ska in mer i mitten. Men varken Jenny eller jag kunde förstå oss på hur vi skulle göra för att fixa det... Så det fick vara såhär, men det är inte så dumt nu heller. Jag är ganska nöjd ändå!

Historien om allt det här fixandet började när jag såg att Sanna hade fixat sin blogg. Då började jag titta runt och så testade jag lite och sen lärde jag mig hur jag skulle göra. Vi har länge velat ändra våran layout men nu äntligen har jag hittat rätt sida :)
image1918
Storjubel från några av våra läsare ;D



Mary- Gröna Lund

God morgon.
I natt sov jag 10 timmar, det var skönt. =)

Här är två bilder från Gröna Lund igår. Dessutom får ni en anonym kommentar:

Anonym i Popspin:
"Det kittlar mellan benen!"

image1905
image1904

oohoo, va söta vi är ;)

Emmy ;D

Finns mycket att berätta :) Men jag har inte tid att skriva någon roman för när pappa har ätit upp sin frukost så ska vi ut och övningsköra :)
Men jag kan börja med att säga att fredagens utgång var superkul, riktigt lyckat! Men det blev inte så mycket sömn av olika anledningar så jag var väldigt trött under hela gårdagen, särskilt på kvällen. Men det hindrade inte mig från att åka till gröna lund. Jag, Fia, Mary, pappa och Jenny var där. Jag, Mary och Jenny åkte typ allt men Fia var feg ;)
Roligast var vilda musen och lustiga huset ;) Sedan så var det väldigt gott (och kladdigt) med sockervadd :)

Finns så himla mycket tid, men ingen tid till allt man vill göra!!!!


Fia ;D "Borta bra men hemma bäst"

Det är alltid lika skönt att komma hem! Jag har varit borta så mycket nu dom senaste helgerna så jag har inte varit hemma så mycket . Lite tråkigt, men jag har ju haft annat skoj för mig :)

Idag åkte vi direkt från segandet på löp till Grönalund och träffade Pappa&Jenny och sen gick vi runt på Grönan och åkte det mesta. Träffade Marie från skolan som jobbar där, det var trevligt! Jag åkte inte allt men Mary och Emmy åkte allt. Galningar ;D Det var en rolig dag :) Efter det åkte vi till Heron City och käkade på pizza hut och nu sitter jag här. Ska nog gå och sova snart för jag är supertrött! Ha det bra Pusspusspuss

image1901


Mary ;D

LIDINGÖLOPPET!

Ahhhh, jag och twinsen gick upp halv sju för att äta frukost och kvart över sju satt vi på bussen. Väl på Lidingö hämtade vi nummerlappar och jag köpte ett par shorts i addidas shoppen, eller vad det är. GÖÖÖRBILLIGT DÄR! Sen värmde vi upp, hälsade på massa morgonpigga löpare och körde uppvärming med tanterna.
   Sen kom starten, jag var inte alls beredd utan stod å tänkte på annat. Hamnade lite längre bak och fick brottas med nån galning som ville att alla skulle ligga platta på marken typ. Jag var halvägsnere och slog till några jag med innan jag kämpade mig fram till Sofia Öberg. Så vi hade sällskap hela vägen till mål. Försökte tillochmed få igång ett snack. Men tjejen vart ju inne i sin egen värld innan jag fick kontakt. ;) Haha, vi följföljde iaf det jag sa..

Efter prisutdelning ( ännu en väska (!), jag döör, jag vill ha kläder som förra året) besökte vi addias shoppen igen (Jag, Natta och Twinsen), då köpte jag två tröjor. Sen drog vi hem..
Twinsen kom 6:a och 20:a ;)


image1900
Om ni kollar till höger på bilden ser ni Adam i geting-linne. =)

Mary ;D

Matte och jag ska strax äta vår mat. Jag har tillochmed gjort klyftpotatis, nu blir Lollo glad som klagar på att jag alltid äter pasta. haha. Sen ska jag blogga mer om dagen. Sheeaat vilken dag. =)

Puss sötisar.

(Löp är ganska tomt! Alla de 13 pers som var här igår har sjunkit till typ 6 st. Snyft.)


Fia ;D

Heej! Det var superroligt igår!
Först var vi på Klubb Blå och sen gick vi vidare till Claras där vi träffade några friidrottare och folk från skolan. Vi skulle testat på ett nytt ställe eftersom vi var på Claras förra gången men det blev ändå Claras då stället vi skulle gå till hade lagt ner. ( Så bra koll har Linda ) Närrå det är inte lätt och veta ;)
Det var en lyckad kväll fylld med roligheter och dans! Nu ska jag inte skriva så mycket mer för som vi säger:"Detaljerna spar vi åt dem som var med "

Nu ska jag ut och käka frukost med Linda & Emmy sen kommer väll Mary hem snart. Mary kom föresten tvåa på lidingöloppet, hon är så jävla grym!! Aja ha det bra Pusspusspuss

Mary - Lidingöloppet

God morgon!


Emmy och Fia har iaf kommit hem säkert för jag har två tecken. 1 Jag hängde en "välkommen hem" lapp på deras dörr och den är borta. 2. Någon av koskinen (eller båda) har sprungit och kissat stup i kvarten inatt. Så dom två är iaf hemma. Med grabbarna vet jag inte. Guuud, vad jag är nyfiken. Jag vill inte veta klockan ett idag när alla har vaknat, jag vill veta nuu! Hoppas de hade de najsigt.

Men först ska jag springa lite. Lidingö here we come. Hej å hå!


Pusselipuss


image1899
Virriperrar. ?

Mary - Handsignaler!

Bäst att du tänker på detta om du åker utomlands så att inte dina handtecken missuppfattas. Mohahah..

LÄNK! 


image1898
Här kan det vara svårt att veta vad man visar och inte visar. ;)

Mary ;D

Sjuuuukt,
Sanna är sjuk och Johanna Olsson håller också på att bli sjuk. Kunde inte deras sjukdomar väntat till nästa vecka innan de blommade ut. För hur tråkigt är det inte att bli sjuk precis innan en tävling man har längtat och tränat till??

Det var inte samma stämmning som det brukar vara när vi handlade idag. Jag har inte fått min vanliga fredags-huvudvärk för att jag har skrikit och skrattat för mycket. Jag är inte heller helt slut efter att ha sprungit nio varv i affären. Kanske beror på mitt depphumör som har miljoner anledningar som jag inte vill nämna. Bläää! Middagen var asnajs, tacos går alltid ner. Tror Fransson skrattade mest. Hihi!
  Det var jag, Micke, Emmy, Fia, Matte och Frasse som käkade tillsammans. Sen var det 6 ettor som stannade också + två tvåor till som stannar denna natt. WOW WOW WOW, vilket stort gäng va? Fast de fick laga mat själva, stackarna. ;)

Observationer:
X och X är tajtare än någonsin. X har äntligen börjat prata igen och X har blivit sin motsatt. X smög in på X rum igår kväll. X gick och la sig klockan nio, rekord? X, X, X, X, X och X har en mycket trevlig kväll. X bröt ryktet som sa att alla sov i samma rum på löp.  X fick besök var tre X en natt i veckan. Några X pratade om hur trista treorna va för två år sedan, de kollade inte ens på stackars ettorna! Alla fick en chock när de visade sig att X var positivt inställd.

GODNATT!

image1897

muuusshhhh!

Emmy ;D

Äntligen freedaaag :D
Skönt med helg, och dessutom så är det en rolig helg vi har framför oss. Ikväll så är det utgång ;)
Imorgon så ska vi till gröna lund (kanske om pappa kan fixa biljetter) och på söndag så är det plugg som gäller. Det är iofs inte så himla skoj med plugg (och särskilt inte filosofi), men det andra hoppas jag blir riktigt skojigt ;)

Dagens...
Träning- Jag SPRANG!!!!!! Åh det så himla roligt att få springa igen, men tyvärr så gjorde tån ont, men man ska ju fokusera på det som är bra, och det mesta var bra med min distans ;)
Godaste- Chokladpralinen i skolan, den var farligt god!!
Middag- Tacos, vad annars ;)
Tråkigaste- var jättetrött och otaggad att gå ut ikväll, men efter en timmes sömn efter skolan känns det nu bättre!

image1838

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

MANETER!

Maneter är ascoola djur för de har både könlös och könlig förökning. För det går till så att först befruktas ägget av spermier från en hanmanet. (könlig förökning). Då bildas en slags larv som sätter sig fast på bottnen och bildar en polyp som sen avsnöras till hundratals maneter. Som att man lägger tallrikar på hög och att varje tallrik är en manet, så ser det ut typ. (Könlös förökning). Sen går det runt så. WOW WOW WOW!

Nu hajar jag varför västkusten svämmar över av dessa äcklen varje sommar.

Enjoy?

image1896

Mary ;D

Hoppsan,
har inte bloggat på två dagar.

Men nu ska jag komma igång igen. Idag åt jag frukost i en timme. Har aldrig ätit så länge där nere i matsalen. Först pratade vi lite allmänt sen diskuterade Matte, Frasse, Johanna och jag discot som vi ska ha den 16 NOVEMBER för de små barnen. Sen kom Ola och ville prata om RIG-rådet, han undrade om jag ville ta över efter Linnea där. För de ska vara en tjej och en kille (Killen är Fransson). Jag sa att jag gärna ville det och sen frågade jag lite om det.

I helgen, eller iaf nu på fredagen, ska de vara 13 pers som stannar kvar. Jag hade velat att alla gick och handlade och lagade mat tillsammans. Men typ bara hälften är taggade på idéen, vilket är synd för det skulle vart asskoj att laga mat 13 pers. Fy fan va flummigt. Men nu blir det typ hälften, alltså 7 pers. Och alla dom kommer prata om "ni vet vad" och då kommer jag känna mig utanför, för jag måste ladda för Lidingö. Kanske ska hänga med ettorna istället? ;) 

Nu ska jag plugga lite biologi.

image1895
Cyanobakterie,
detta är en av anledningarna till att du finns. För att denna har fotosyntes och får därför syre som restprodukt. Och för 2 miljarde år sedan när det fanns massa cyanobakterier började atmosfären innehålla syre. Då förändrades allting! WOW!

Fia ;D

Nu har jag och Maria suttit inne på facebook och tittat runt på lite foton på lite roligt folk :) Vi är lite fjortisar, jag vet!

Matte och Micke sitter och tittar på idolklipp och nu hoppar Maria in i en dusch. Hon säger åt mig att ringa M men jag funderar på att göra det ikväll istället för jag har ingen lust nu. Det är bara för att hon vill höra vad vi snackar om, nickenyfiken. Haha! Men jag ska iförsig inte säga något ;D

Idag har jag sprungit för första gången sen NM som var för tre veckor sen. Jag sprang 30min distans, det kändes faktiskt ganska bra! Det ska bli skönt att komma igång igen :)

Hemlisen har ju redan Emmy avslöjat men visst var den gullig!?

Dagens kommentar:
Hon frågade om jag hade klöppt mig. Personen tyckte inte alls att det lät fel när vi upprepade vad han sa men det han menade var att han hade klippt sig, till er som inte förstod det ;)

Emmy ;D

Jag står i skolans datasal, och det är 30 grader här inne, finns inget fönster eller någon ventilation. Shit, värsta kontrasten, för en timme sen frös jag nu svettas jag haha men man ska inte klaga...

Jag hade sovmorgon första lektionen, nu har jag hål för läraren är sjuk och sen ska jag kolla på film på nästa lektion och sen slutar jag :)
image1894
Här skulle jag vilja stå just nu och svalkas :)

Ha det bra
Puss <3

Emmy ;D

Godmorgon :D
Igår när jag pratade med Richard så sa jag att jag tyckte att stämningen på löpet inte var så bra för tillfället. Då sa Richard att jag kunde anordna en sådan där dag vi hade förra året. Då hade alla tvåor kommit överens om att ha en sprida-glädje-dag, och eftersom responsen från den dagen förra året var så himla bra. Så bestämde jag, Fia, Elina och Matte oss för att försöka med det den här morgonen också, så dagen började med att alla fick en godmorgon kram av mig nere vid frukosten :) Sedan frågade vi alla om de hade sovit gott osv :)
Och sedan så ville jag, Fia och Elina att alla skulle börja dagen på bästa möjliga sätt så igår kväll när alla hade gått och lagt sig så skrev vi små lappar och satte upp på allas dörrar. På lapparna skrev vi små meddelande som tex "Din glädje smittar av sig på oss andra", "Tack för att du finns", "Du är underbar", "Du sprider värme likt solen" osv.
Och jag tror att det var väldigt uppskattat, för det var många som pratade om det under frukosten. Men våran idé om att vara hemliga glädjespridare fungerade inte för de flesta visste att det var vi som hade skrivit lapparna haha :)

Så nu känner jag att den här morgonen var mycket gladare att vakna upp till än många andra dagar, och jag tror att det behövs ibland!!! Och extra plus i kanten får dagen för att jag har sovmorgon idag, sitter här och lyssnar på musik och målar naglarna :)
Hoppas att ni får en underbar dag alla kära läsare :) Ha det bra Puss <3

fiemma_videon_är_alltid_lika_uppmuntrande

image1893


Fia ;D

Nu har jag precis plattat håret på Klas som tydligen har fastnat för sin nya platta frisyr ;) Han är så söt så!

Idag har jag pluggat och efter middagen åkte vi till Karlberg och fikade med Linda. Det har blivit mycket fika nu på sista tiden  men det gör inget för jag älskar att fika. Det är jättemysigt att bara sitta och dricka te och snacka och snacka och snacka! I love it!

Dagens kommentar: " Jag vaknade inatt och visste vart jag var någonstans"
Mohaha kan tolkas helt fel men det hon menade var att hon började vänja sig vid sin nya lägenhet!

Nu ska jag och Emmy och Elina fixa med våran hemlis, vad det är  vi ska göra får ni höra om imorgon! :) Jag älskar överraskningar. Pusspusspuss


Mary ;D

VI SKA FÅ HA BARNDISCO PÅ LÖP!

Kocken, som har lokalen, var värsta positiv till idéen. Han ville tillochmed sponsra med massa saker. Nu kommer vi tjäna massa pengar! Fy farao va skoj. Äntligen händer något som man kan engagera sig i.

Nu ska jag sova. Puss.

image1892

Fia ;D

Favoritlåt kanske var att ta i, men jag tycker att låten är ganska klockren. Det var faktiskt Majzan som tipsade mig om den igår! Tack gumman den var verkligen behövlig idag! Haha :) Magnus Ugglas nya låt är cool.

Innebandyn var jätterolig, jag var som vanligt grym. Nejdå men det gick faktiskt ganska bra för mitt lag idag, vi kämpade på bra! Jag tycker om att spela innebandy jätte jätte jättemycket! Saknar det faktiskt lite men jag älskar att springa.

Efter middagen hade jag snack med Richard, vi skulle snacka träning men jag satt bara där och bölade. Jag känner mig fortfarande helt nere och vet inte vad jag ska göra, för jag vet inte vad det är som gör att jag känner mig så nere. Men det har blivit bättre, men jag är fortfarande inte mitt vanliga jag! Det är något som gör att jag inte kan vara mig själv, något som trycker ner mig. Kanske en blandning av killproblem, plugg och stress? Ja vad det än är så ska jag ta reda på det :) Så vi sparade träningssnacket till ett annat tillfälle..

Finns det någon därute som kan hjälpa mig att bota min depression?
Haha

Ikväll har jag sett på Idol och DH och plattat håret på Mary, Klas och Matte. Nice!
image1891


Emmy ;D

Gokväll :)
Innebandytuneringen var jätterolig!
Mitt lag kom två efter sudden death, men vi var bäst ändå tycker jag!

Ikväll har jag kollat på Desperate Housewives och pluggat körkortsteori :)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite i cosmopolitan.
Sov gott Puss <3

Fias_nya_favoritlåt_<3

Fia ;D

Jag har ont precis överallt! Jag har träningsvärk i ryggen och vaderna från promenaden, jag har träningsvärk i armen efter badmintonen igår på idrotten, jag har träningsvärk i rumpan och låren efter styrkan igår. Ja det är tufft att vara så aktiv hela tiden efter tre veckors vila.

Nu kom jag precis hem från skolan, jag gick en promenad hem med Elina och snackade massa killsnack. Det har det blivit mycket av nu dom senaste veckorna! Killsnack alltså! Det finns alltid saker att diskutera och analysera. Tjejer är experter på att alltid berätta saker om och om igen, men ibland kan det vara roligt faktiskt men nu är det bara jobbigt! Haha M är bara så konstig!

Igår var jag och fikade med favoritmajzan, det var jättemysigt! Vi satte oss på café Bönan på och snackade och skrattade jättemycket. Du är så jävla rolig gumman! Sen när hon berättade om sin konversation med sin italienska kompis som hon hade haft på msn så levde jag mig verkligen in. Ni vet när man brukar lyssna och komma in med ett aahh, nää ibland bara för att visa att man hänger med på vad personer säger. Så igår berättade ju hon vad dom skrivit på engelska och rätt som det var så säger jag yeees. Jag tänkte inte alls på det utan det bara kom :) Haha det var lite flummigt! Det kanske är som dom säger, man kommer in i engelskan lättare än man tror ;)

Idag ska vi ha innebandyturnering på löp. Det kommer bli riktigt roligt, alla är astaggade! Jag ska gå och lägga mig i ett bad med tigerbalsam och icepower nu så att jag klarar av att spela. Haha ha det bra Pusspusspuss
image1890

Emmy ;D

Åhh äntligen fungerar internet igen!
Det har fungerat rätt bra att strunta i min jävla tå, och försöka vara glad över allt bra i mitt liv, fram tills igår!!!
Jag hade röntgentid igår på södersjukhuset, det gick rätt bra. Röntgenläkaren var trevlig, han pratade på massa. Frågade vad jag hade gjort med min tå, jag berättade att jag hade sprungit ganska mycket, han frågade om vilka distanser jag kör, hur ofta jag träna osv. Sedan så nu kommer det roligaste :P När han lyfta och vred på mitt ben för att lägga foten i olika positioner för röntgen så sa han "vilka lätta ben du har" och vägde mitt ben i handen. Han började då babbla om en dokumnetär som han hade sett på tv, om en by i afrika som var duktiga på att springa långdistans. Dom hade sagt i dokumentären att det varför att dom hade mycket lättare/tunnare smalben än vad många andra människor har, och det påvekerar ju deras löpsätt eftersom de inte behöver bära omrking på tyngre ben typ. Fattar ni haha? Aja nog pratat om röntgenläkaren, det irriterande var att jag inte fick något svar igår utan jag fick ett telefonnummer till min läkares sekreterare. Så idag på rasten så ringde jag till henne och då gick samtalet till såhär...
Hej och välkommen till Ortopedavdelningen på södersjukhuset. Vill du prata med X tryck 1, X tryck 2, x tryck 3, x tryck 4, x tryck 5, x tryck 6, x tryck 7, x tryck 8 och sedan vid det nionde namnet så var det min tur att trycka. Då fick jag inte prata med sekreteraren utan jag fick trycka in mitt telefonnummer och avsluta med fyrkant.
Så nu går jag omkring och väntar på att telefonen ska ringa!

Men det jobbigaste var att mamma ringde och berättade att jag hade fått ett brev hemskickat, det var från Nacka sjukhus. Där stod det att jag stod i väntelistan för att träffa fotspecialisten, och att VÄNTETIDEN VAR 5-6 MÅNADER!!!!! Hallå det går ju bara inte, ska jag behöva gå okring och vänta på 6 månader för att bara få träffa läkaren, sen så är det ju rehab i 6 månader, om jag opererar tån, och då har dte ju gått ett år innan jag får börja springa! Så igår var jag jätteledsen och grät ett tag men nu försöker jag strunta i den där jälva tån, den ska inte få påverka mig så mycket som den gör, jag hatar den så jävla mycket. Men mest hatar jag att inte få springa det är det som är så himla jobbigt!

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Står här med Rickard. Och några andra. haha. Har precis haft kinesiskaprov. Det gick hyffsat. Svårt men ändå lätt. Beror på hur mycket tur jag har. Typ. Har läst kinesiska i mer än ett år nu, så är lite trött på det.

Igårkväll hade jag och Mickan skumkrig på toaletten. Sanna är lite sur för att vi höll henne vakna, men sheat vad mycket skum vi hade. Hihihiihihih. Sen käkade vi glass och jordgubbar. Det var bara vi som var uppe. Klockan var faktist inte så mycket, typ halv tolv-tolv. Men alla har blivit så tråkiga på löp och ska alltid gå och lägga sig supertidigt. Typ halv elva. Jag brukar gå och lägga mig då ibland. men men

nu har vi gympa. puss

image1889

Mary ;D

Sitter på Davids rum och bloggar.Tur att han har internett för hur skulle man annars klara sig ?? :O

Har massa plugg plugg denna vecka. Trist, trist. Men sånt är livet för naturare. Mohaha'

Fia och Majzan kom precis tillbaka från deras fika stund.Det hade det najs fast Fisen skämde tydligen ut sig (som vanligt?). ;)

Imorgon ska Matte, Emmy och Jag försöka fixa något riktigt viktigt. Tycker jag ;) Om de går igenom får ni veta imån.

Pussar!

Emmy ;D

Gud vad irriterande, varken internet eller teven fungerar på löpet. Så nu ikväll när det var dags för IDOL så besökte vi våran kära vän Camilla som vi nästan bor granne med, eller aa iallafall nära.. Så nu passade jag på att låna hennes dator också ett tag. Ville bara meddela varför vi inte har bloggat så bra de senaste dagarna, och att vi lovar att gottgöra er när internet fungerar igen! Så håll ut kära läsare;)

Dagens kommentar Carolina Gynning under IDOL
-"Nu är det dags för min favoritdel av programmet, en snabbis med åtta sköna killar"

Allvarligt hur skön är hon inte, värsta coooool haha!

Nu har Matte så himla ont i magen att vi måååste tillbaka till löpet och fixa fram en värktablett till honom (egentligen en ursäkt från honom, han vill egentligen hem och plugga matte haha )

Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Heej förlåt för våran dåliga uppdatering men vårat internet på löp fungerar inte. Men nu kom favoritKlas och då kunde jag låna hans internetdosa ;)

Vandringen gick bra, vi gick och gick och gick! Vi var ute i tre timmar och gick ca 2 mil. SHIT! Lärde känna Johanna och Jennifer. Två mycket trevliga tjejer :) Sen samlade vi ätliga växter, eller vätliga växter som jag sa hela tiden.
Det var en lärorik och intressant promenad. Vi kom fram till en väg och såg IKEA då skämtade Jennifer och sa att vi kanske var i Barkarby. Och tror ni inte vi var där då? Haha vi hade gått till Barkarby, det är ju aslångt dit! Vi gick alltså väldigt långt! Men det var fint väder och trevlig miljö, man kan inte klaga. Men vad trött jag blev efteråt!
Guud jag var helt död och hade ont i rumpan och vaderna... Haha!

Idag har jag bara varit på löp och pluggat psykologi. Jag kom hem från promenaden och duschade, sen satte på mig myspyskläder och sen har jag bara slappat genom hela dagen. M ringde och frågade om vi kunde träffas men jag orkade inte ta mig in till stan och sen kände jag att jag var tvungen att plugga ;D Haha ska nog träffas imorgon, får se, ska ringa M sen! Nu ska jag lämna Olivers rum och gå runt och kika vad alla andra gör för skojsigt! Förhoppningsvis fungerar internet imorgon och då kan ni få massa uppdatering.

Observationer
X och X har tillbringat helgen tillsammans och det verkar ha haft en underbart rolig helg. X gånger massa X körde beermile på sollentunavallen och enligt rykten gick det hett till. X har haft en lugn helg hemma men X har ändå fått massa samtal från sin beundrare. X har tagit det lugnt ihelgen och bearbetat förra veckans händelser.
Ja det var minns sagt en händelserik vecka och förhoppningvis blir följande lika rolig, det återstår att se!

Fia ;D "Vilken underbar morgon"

Jag har bestämt mig för att kliva upp klockan sju på helgerna också, för annars sover man ju bort hela dagen. Ifall man kliver upp såhär tidigt så hinner man med mycket mer!

Hmm, om man skulle gå upp klockan sju varje dag skulle man ju vara trött hela tiden, om man inte gick och la sig i tid iförsig. Men hur kul är det att gå och lägga sig klockan åtta på en lördag kväll? Haha
Det gjorde medlemmarna på Hare krishna, de gick och la sig klockan sju och gick upp klockan tre på morgonen och tillbringade morgontimmarna till Krishna.

Jag klev upp såhär tidigt idag eftersom jag ska åka upp till Sollentuna för att vandra i fyra timmar med idrotten. Jätterolig ;) Närrå men det blir väl skoj, ska typ vandra runt en sjö och kolla efter ätliga växter och försöka göra upp en egen eld och så. Alltid bra och veta!  Efter det ska jag till löp och plugga psykologi! YEAH!
Ha det bra pusspusspuss


Gästskrivare JENNY ftw!

nu är fiemma videon klar och uppe på youtube för alla intresserade XD.
All creds till mig ;) / jenny.


Fiemmavideon_girlsjustwanttohavefun

Emmy "Skratt på fullt allvar"

Myskväll framför teven, mumsade på violglass, chokladglass och godis.
Jag försökte känna skillnaden i smak mellan center och plopp, men jag kunde inte känna någon skillnad!!! Vad är skillnanden? Dom smakar ju likadant, är uppbyggda på samma sätt och de ser ut likadant. Vad är då skillanden, den enda skillnaden jag kan komma på är att de heter olika, men vad är det för mening med det?

Den som kommer på skillnaden får gärna skriva ner den i en kommentar...



Min kära lillesyster håller på med en Fiemmavideo, håll ögon och öron öppna så kommer den inom kort tid att vara klar för beskådning ;) Ha det bra alla kära läsare Puss och Kram <3


Fia ;D "Misslyckad kväll"

FYFAN! Som sagt det blir aldrig som man tänkt sig.
Jag kommer ha en tråkig hemmakväll, precis det som jag inte ville ha! Jag känner mig så jävla konstig, har så många blandade känslor just nu. Jag vet inte vad jag ska göra med klumpen i magen, jag vet inte vad jag ska tänka, jag vet inte hur jag ska säga, jag vet inte hur jag ska vara. Du är så konstig!
image1883
Killar kommer och går medan vännerna består!

Mary ;D

ÅH VAD JAG ÄLSKAR DENNA LÅTEN!
Just nu är den bara så jag, fast på ett annat sätt. Svårt att förklara.

tack Emmy för att du visade mig den.

image1882

Mary ;D

Snart kommer Kalleman. Han ska sov över här. Har bestämt att vi ska kolla på Day after tomorrow som, typ, är min favorit film. Ska se till så Kalle gör ett blogginlägg med. Det är han bra på. Mahah..

Har städat min låda i köket som svämmade över av tidningsutklipp på mig ;) (+ en del del massa andra onödiga-viktigapapper.) Sen har jag städat mitt skrivbord. Har ett stort ett, så där lägger jag alltid allting. Så gör jag på löp med.. Sen har jag sorterat i pärmar och lådor och askar och bokhyllor och gaderober. När precis kände mig klar kom Pappa in och frågade var det var jag hade städat. Suck, hatar att städa på ställen som inte synns, men det blir alltid bättre efter det.

Ska köra min bloggrunda nu. See you later! =D

image1881



Fia ;D "Det blir nog inte så dumt trots allt"

Ja den här dagen kanske inte blir så tråkig och deprimerande som jag trodde den skulle bli. Allt hänger på att vi får ett ja, vilket vi hoppas på för det vore superroligt. Eller superroligt vet jag ju inte än men man kan ju alltid hoppas, men bara det går nu då. Annars vet jag inte vad jag gör, då blir det nog en tråkig hemmakväll. Buhu! 
                                       
Håll tummarna för att jag ska få en lyckad lördagskväll :)
image1879

Emmy ;D

Någon som kan ge mig en snabblektion i hur man tar vara på varje sekund?
Mycket att göra och alldeles för lite tid, eller är det för lite att göra med alldeles för mycket tid som gör att man tror att man kommer hinna med så mycket?
Tiden går fortare ju äldre man blir, det känns iallafall som det. För förra året hann jag med mycket mer på en dag, börjar jag redan bli så gammal att de vanor som jag gjorde förra året tar längre tid att göra iår?
Nog pratat om tid, det är ju något som alla har fått men som ingen verkar ha!

Min morgon började med frukost framför tv, såg på reprisen av DH (tack gode gud för att det finns något som heter spela in), sen tog jag disken, gick ut med soporna, gav hunden mat och gick ut en promenad med henne. Nu så sitter jag här framför datorn med en klump i magen eftersom jag inte följer min dagsplanering. Enligt den skulle jag ha pluggat i en och en halv timme nu och bara ha en halvtimme kvar med plugg, tyvärr så har jag faktiskt två timmars pluggning framför mig, om inte mer!

Jag skulle egenligen ha åka tillbaka till löpet ikväll men jag sover nog hemma istället! Imorgon bitti ska vi ju gå en låång promenad, närmare bestämt cirka fyra timmar. Det är idrott B, friluftsliv som gäller, vi ska gå igenom vilka växter man kan äta och hur man gör upp eld osv. Jag har inte kommit på någon bra anledning att inte gå på den så jag måste nog faktiskt göra det imorgon!

Men men nu ska jag hälla upp ett stort glas med passionsfruktsjuice och sätta mig ner och ta tag i läxorna ;)
Ha det bra alla kära läsare Puss och Kram <3

If I could turn back time     


Fia ;D

Hallå! Förlåt för mitt deprimerande inlägg igår det var inte meningen men kände för att skriva av mig. Jag misstolkade en grej igår och sen var jag jättetrött så det var därför jag kände som jag gjorde.
Det är just detta som kan uppstå när man lär in och tolkar fel, signalinlärningens problem. Eller jag vet inte ;) Haha har psykologiplugg framför mig i helgen och jag kände att jag kunde få en in kommentar om det i mitt inlägg på ett bra sätt! Inte illa va? Kör på det säger väl ni för ni vet väl inget om psykologi ;)

Nu är jag glad igen så ni behöver inte sitta hemma och tänka mig på längre. Jättesnällt för rosorna som stod utanför min dörr imorse, jättesnällt för planet som åkte utanför mitt hus med banderollen: Du är bäst fia, jättesnällt för alla tusentals kort som skickades över natten som jag fick imorse, jättesnällt för alla peppningssms, jättesnällt att ni orkar läsa mina dumma påhitt som jag får ibland :) Haha jag är knäpp jag vet!

image1836
Ser ni vad glad jag är! Haha värsta fakesmilet ;)

Mary- Love is in the air.

Senaste kärleksnytt på Löp:

2 som är tillsammans på Löp
2 som är tillsammans med någon utanför Löp
4 som är olyckligt kära i någon på Löp
6 som gillar någon nångonstans..

Förra året hade vi som mest (?) 5 par på löp. Det betyder att 10 stycken var tillsammans på Löp, alltså en tredjedel (33%). Rekord?
   Någon gammal Löpis som vet att det har varit fler ?

Love is all around me"


Mary - REKORD!

Wow, jag är i extas, typ!
Alla som känner mig, Fia och Emmy vet att vi alltid snackar om statistiken på bloggen. Gissa vad vi överträffade igår? 52 unika besökare! Utan att vi har gjort "nånting".

Tack för att ni besöker denna enkla blogg ;)
   Kommentera gärna med. Skriv vad ni gillar med bloggen, vad ni inte gillar. Vad vill ni ha mer av? Vem av oss tycker ni skriver bäst? Hur hittade ni hit? osv. Ni får gärna vara anonyma ;)

Mary ;D

Såhär ser det alltid ut när jag kommer hem. Man ska göra tusen miljoner grejer och hinna träffa massa folk samtidigt som man ska plugga inför prov och kolla på tv. But, I like it! =)

I veckan fyllde min brorson Kalle 6 år. Så idag hade han "vuxenkalas". Där träffade jag min "Portugal-polare" Emma, som jag var med i Portugal förra sommaren. Vi kom på att vi har inte setts sen dess, fast vi har snackat om att ses så många gånger. Det var iaf superskoj och vi snackade gamla och nya minnen. =)
  Ska förhoppningsvis ses på söndag igen!

Nu ska jag sova. Tror jag håller på att bli sjuk, knack knack ta i trä (Legernes har lärt mig att man måste knacka i något plant trä, typ bord). Jag lever på förkylningsdämpade grejer just nu. Suck.

image1878
Den 10 oktober ska jag och Lollo på Gwen Stefani. Samma helg är det chokladfestivalen i Stockholm. Vi gick på den förra året så vi har planerat in samma besök i år med. Gud i himlen va gott det va! Saknar Lollo!

Fia ;D

Varför? Varför blir allting så himla misslyckat när det gäller mig? Ingenting blir som jag tänkt mig och allting bara går emot mig! Fyfan vad jag hatar mitt liv just nu, jag vill inte ha det såhär! Jag är så jävla deprimerad!
image1877
Jag vill vara glad!

Nu stämde verkligen dagens horoskop in: Ta inget för givet för det kan hända att en viss helgplanering inte blir av.

Mary ;D

När jag kom fram till Göteborg med tåget öppnades sig himlen. Alla fick panik, människor och bilar. Efter ett bra stunds väntande på skjuts hem, pga kryptrafik, kom jag äntligen hem.

Nu ska jag på barnkalas. vi hörs. puss

Fia ;D

Jag har en vana att alltid bläddra till sidan med horoskopen när jag läser en tidningen. Idag när jag satt på bussen såg jag ett två tjejkompisar gjorde likadant och så tittade de på varandra med chockade blickar. Jag vet inte om dom tyckte att det stämde riktigt bra in på deras liv eller ifall det stod att något läskigt skulle hända.
Jag brukar få den där förvånande blicken när det stämmer .  Lejonets horoskop för dagen stämde för mig och det är inte första gången det gör det.
Jag vet att det bara är någon som sitter och hittar på alla horoskop men ibland stämmer det ju in så bra. Men jag tror att det är för att man vänder och vrider på budskapet så att det passar in på en själv. Ifall det står att man har varit ganska grinig under veckan så tänker man på de stunder man var grinig och tänker ja det stämmer väll. Ja ni förstår! Man liksom vrider och vänder på det tills det passar en själv. Men ändå väljer jag att alltid läsa dem och tro på dem. Jag tycker att det är ganska roligt och försöka lista ut när det som står i horoskopet ska hända. Jag älskar horoskop och skulle tycka att tidningarna var tråkiga utan dem!
Vad tycker ni om horoskop och tror ni på det som står?
image1875
Tjejernas miner var inte lika söta som Majzans ;D

Fia ;D

Idag hade nästan alla på Rudbeck Z-dag men det fanns några stackare som hade studiebesök och annat inplanerat. Jag var en av dom stackarna som inte fick sovmorgon för att jag skulle på studiebesök. Vi besökte Hare Krishna med religionen.
När vi kom dit fick vi ta av oss skorna och gå in i ett rum där det stank massa olika starka dofter av rökelser. Jag fick huvudvärk och kände mig jättetrött efter en timmes stittande i stinkrummet. Vi fick sitta på en golvkudde så när jag skulle resa mig hade jag ont i rumpan...
Men ifall man bortser från att jag inte fick en sovmorgon, att rummet stank och att vi fick sitta på golvet så var studiebesöket väldigt intressant. Gubben som snackade var amerikansk så han bröt på svengelska och engelska. Ibörjan tyckte jag att det var svårt att höra vad han sa men efter ett tag kunde jag sitta avslappnat och lyssna och slippa koncenterar mig så värst.  Då och då kom en person in i rummet och la sig på golvet och bad och sen var det en kock som kom in och offrade mat till gud. Dom hade en restaurange där dom serverade vegetarisk mat och det var några som stannade kvar och käkade. Jag valde att åka hem eftersom det mesta innehöll böner och sånt som jag råkar vara allergisk mot.

image1874

Fia ;D

Läste precis Alex Schulmans krönika i Punkt SE och den var lika klockren som vanligt! Idag handlade den om modebloggar och fjortissnack. Han vart riktigt irriterad på tjejer som skrev " jag måste bara ha den" om en viss tröja eller något annat klädesplagg. Han menade att man inte måste ha kläder, något man måste är tex att äta, sova och dricka vatten. Haha jag blir alltid lika glad när jag har läst hans krönikor för han skriver så underbart bra! Många tycker att han uttrycker sig väldigt illa ibland men vafan han är ju bara sig själv. Det är coolt att vara annorlunda! Jag kommer i alla fall fortsätta läsa hans krönikor och blogginlägg :)
Vad tycker ni om hans skrivande?

image1873

Mary ;D

Fanny och jag fixade orienteringen på 44 MINUTER! =D Så jävla grymt! Undra om vi blev snabbaste tjejerna.. ? Hemligheten till att det gick så bra var våra kära söta snälla grabbar (Micke, MikaelWesth, Putte och Adam). Efter 5 kontroller, som vi klarade galant, fann vi dessa grabbar. Eller snarare, de fann oss. Sen fick vi, så snälla som dom är, följa med dom på resten av kontrollerna. Tack killar ;) De klarade det på typ 39 minuter. Wooew!

Idag ska jag åka hem till Göteborg. =)

image1872
Fanny och jag var redan som små ute i naturen och letade kontroller. Därför har vi en medfödd talang i denna sport. Är vi inte för söta ? =)

Mary ;D

I dagens horoskop för mig (jungfrun) står det:

KÄRLEK/RELATIONER Idag möter du mycket kärlek, blir uppvaktad och riktigt bortskämd. Vad mer kan man önska?
wow, wow, wow! Stora frågan, vem?


Mary ;D

Jag tog upp frukosten till datorn istället. Datanörd! ;) Men kände inte för att vara social idag så jag bloggar istället.

I veckan har jag flytt löp av olika anledningar. Kanske var det inte så bra gjort av mig men de kändes rätt då. Ibland så avskyr man faktist Löpet och önskar man bodde hemma, där man kan gömma sig för problem mycket lättare än här. För här knackar det på dörren stup i kvarten. Ständig trafik. Alla vet, typ, vad alla gör och var alla är.Hemma kan man gå under jorden och bara föräldrana vet var man är. Gå under jorden var precis det jag ville göra i veckan. Hoppa över en vecka sisådär. Men det fick blandade känslor. Allt kommer la svalna så småningom. Hårt att säga, men jag tror alla vet att drama är det bästa jag vet!!

image1871


Fia ;D

Hallå! Förlåt för att vi har varit så dåliga att uppdatera idag. Vi har bara haft så mycket annat att göra. Plugg och träning och annat drama.

Observationer:
X hade ett stort sugmärke på halsen. Naw, precis som när man var liten och ville visa sin kärlek. Vid maten kunde inte X och X släppa varandra och satt med en hand på varandras lår under hela middagen.
X och X har haft massa bus för sig nere på tvåan, vi vill inte ha en detaljerad sammanfattning om vad som gjordes!
X hade jättegott godis på rummet som det bjöds på, mumsigt med gräddkola!
Ett livligt samtal ägde rum tidigare ikväll då X lämnade X rum genom att smälla igen dörren så att det ekade på hela löp. X, X, X, och X ska kolla på film på trean och popcorn och glass har lagts fram.
Xs date gick bra igår vi får se vart den leder ;)  X följde med X hem för att ha en tjejhelg fylld med massa hemlisar och annat roligt :)

Ha det bra pusspusspuss

Fia ;D

Godmorgon! Har haft sovmorgon idag och det behövdes! Riktigt skönt att sova ut, även fast jag vaknade imorse när Matte kom instormandes i våran korridor och sjöng ashögt. Hmm, han ska få igen för det där! Men han kunde väl inte veta att jag låg och sov men i alla fall ;) Han ska nog få höra på min fina stämma någon morgon och det kommer han verkligen få ångra.
Nu har jag skrivit ut mitt arbete så nu ska jag borsta tänderna och fixa mig inför skoldagen. Idag kommer vi få besök av massa gamla treor som kommer till löp och ska träna med oss! Nice Ha det bra Pusspusspuss

189563-1776
Majzan och Cissi är några som kommer på besök idag =)

Emmy ;D

To do list for today...
1. Ringa och avboka läkartiden
2. Plugga psykologi
3. Träna (cykel och bollövningar)
4. Ha teorilektion 17-19
5. Gå och lägga mig i tid!

Observationer: X och X låg och myste i soffan (här går man fort fram). X satt uppe och pratade i telefon till klockan 2 i natt. X var borta från löpet hela kvällen igår och kom inte tillbaka fören sent på kvällen, med ett mystiskt leende på läpparna (var har x hållt hus?). Vart har X tagit vägen (mullvad på rummet eller bara spårlöst försvunnen?) 0ch framför tv:n igår så vågade X äntligen säga ifrån till X, det var X nöjd med eftersom X har velat göra det många gånger men aldrig riktigt vågat!

0ver and out... Thats all for today, lets hope löpet is much more happier today, the pms-week seems to be over but we can never be sure hihi :)

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Åhoj!

Tog sov morgon idag. Behöde det kände jag. Sov 9 timmar. Det var typ på sommarlovet jag gjorde det senast. 7 timmar brukar vara min dagliga sömn på löp. Men jag lever ju ändå. =)

Igår var jag hemma hos Sanna. Det var jättemysigt. Hon är så himla rolig. Hon fick ont i halsen för att hon pratade så mycket. haha! Hon går på min kinesiska så det är inte Mustis ;P

Skrev nyss i Facebook-groupen (Löpargymnasiet & Hangarounds) om våran fiemma-blogg. Undra om vi får ännu mer besökare nu. Vi vet att det finns miljoner där ute som är nyfikna på vad som händer på löp. Men ni kanske bara har svårt att hitta hit? ;)

Let´s eat frukost med vår stora platt-tv som sitter på varje våning. Yeaah. ;)

image1870

Bara tolv? Skönt! Då kan vi ta "kvällsfika" nu. =)

Emmy ;D

Nu är det dags att gå och sova, har pluggat psykologi fram tills nu ;) Är jätteintressant!
Hoppas ni har haft en bra dag allihopa och hoppas att ni sover gott och drömmer sött!
Puss <3

Om du lämnar mig nu! Etta på digilistan i P3


Fia ;D

Hallå! Nu har jag lagt psykologin åt sidan för att ta en stunds religionsplugg istället ;) Haha jag tycker faktiskt att psykologin är ganska intressant, man får en slags uppfattning hur man själv och andra människor fungerar.
Jag vet att jag skrev förut att jag skulle göra klart religionen igår, och det gjorde jag också! Nu ska jag bara kolla igenom den och ändra lite saker så att den blir bra, eller ja bättre ;) Haha!

Idag har jag fixat med närvarokorten till vårat projektarbete, jag har gjort det jag skulle, men nu måste jag bara fixa närvarokort för 7 månader eftersom förra gruppen tappade bort dom. Och vi måste ha dom för att kanske lyckas få LOK stöd. Ja det är mycket att fixa med men sen när vi har lyckats få iordning allting så tror jag att det kan bli ganska roligt och lärorikt ;)

Sen har jag städat rummet och förhört Sanna. Hon ska på rättegång och hon övar in saker hon ska säga som egentligen inte är sanna, men som hon måste säga för att skydda en kompis. Så nu förhörde jag henne och checkade ifall hon kunde ljuga bra...
 Neeej nu skojade jag, jag förhörde henne på italienskan.
Nu ska jag sätta igång med religionen och sen ska jag ringa ett samtal. Pusspusspuss
189563-1774
Imorgon ska jag cykla nere i källaren. Men på måndag ska jag börja löpträna ;) Det är mycket roligare!

Fia ;D

Jag skrev precis på våran nya stora almenacka som Emmy och Elina har fixat. Den sitter uppsatt i våran korridor så vi kan räkna ner dagarna till studenten och skriva ner allt som händer! Och sen är det roligt och se vad alla har att göra framöver och den är även bra för att ha koll på allas födelsedagar . Ja det är en rolig grej helt enkelt ;)
image1865
image1866
image1867
image1869

VILKEN ROLIG IDÈ VA ;D

Emmy ;D

Första körletionen är avklarad. Jag har varit nervös hela dagen, och var nervös hela lektionen också. Trafikskoleläraren visste ju inte vad jag kunde och vad jag inte kunde så han lät mig göra små tester på tex backning, krypkörning, parkering och lite allt möjligt. Jag är rätt så nöjd med lektionen, lärde mig en hel del saker som jag ska tänka på. Men jag känner att nu dröjer dte nog ett tag innan jag tar nästa lektion, ska nog köra lite mer hemma i trafiken och lämna parkeringen. För jag är redo för trafiken, men jag tror inte på det själv!
Jag tror alldeles för lite på mig själv, och det gäller hela tiden. Jag måste tro på mig själv! Dags att faktiskt börja läsa självkänsla nu boken av Mia Törnblom. jag har börjat läsa den ett par ggr men det har liksom aldrig blivit av att jag verkligen har jobbat med boken! Ska ta tag i det nu, behöver det. Alla behöver nog jobba med sin självkänsla!!

Saknar resten av familjen jättemycket nu, var ju inte hemma i helgen så jag har inte trätfat dem på typ två veckor snart!! Vill heeeem :)

Nu ska jag plugga psykologi, har prov på måndag :) Ha det bra Puss <3

Mary ;D

image1864
humorsidan


Mary ;D


Smått & Gott, Göteborg

En blåvittsupporter ~40 ska precis till att beställa vid kassan.
Butiksbiträdet ~30: Vad vill du ha?
Blåvittsupporter: Öh... ge mig en hel special och... en kebabburgare!
Butiksbiträdet: Okej.
Butiksbiträdet gör specialen och kebabburgaren och räcker över maten.
Butiksbiträdet: Där har du. Var det något mer?
Blåvittsupporter: Ehm... ah, ge mig en stor stockholmare också.
Butiksbiträdet går omedelbart, utan förvåning, och hämtar en Pucko.


mohaha ?

tjuvlyssnat


Mary ;D

image1863

Mary ;D HUR DU KLARAR DIG MOT HÖSTENS SJUKDOMAR!

Hur man får ett så trevligt renligt toalett besök som möjligt!

1. Stäng dörren (Ingen vill se dig utföra ditt behov.)

2. Sätt på radion (Om du har nån, såklart. Det lättar på stämmningen och dämpar ev ljud.)

3. Sitt ner på toan (Grabbs- försök pricka rätt)

4. När behovet är utfört andas du ut&in två ggr. (För att lugna ner dig. Stressa inte iväg fören blåsan är tom!) 

5. Stäng toalocket! (För när man spolar åker 73% av bakterierna upp i luften.)

6. Tvätta händerna, noggrant. Och torka med handduk/papper. (Inte blåstork för den sprutar bara bakterier runt-runt.)

7.
Klar! Iväg och prova nu.

Enjoy! (Interesse haren skuttar förbi?)

image1862


Mary ;D

Tjosvej!

Nu står Adam och jag här och längtar till två timmar matte. Jag passar på att blogga medans. =)

På biologin dissikerade vi kräfta. Sen fick vi se när läraren dissikerade bläckfisk. Ganska äckligt. Ska skriva en labbrapport på det ikväll. Mums.

Det var görbra att plugga på cafe igår. Som Emmy skrev: Värsta flowet!
 
Idag ska jag träffa Sanna på min kinesiska. yeah.

image1861
= Seger!

Emmy ;D

Gokväll. Kom hem för typ en halvtimme sen, jag och Mary har varit i Karlberg på ett café och pluggat som satan. Vi har varit jätteduktiga, och det känns värsta skönt. Jag kom in i värsta "flowet" och sammanfattade ett helt kapitel i psykologin (har bara tre kvar typ). Så det är något som jag verkligen ska göra om igen, för det är bra för mig. Jag brukar alltid hitta undanflykter för att inte plugga, typ städa och tvätta för det är ju "bra saker som ändå måste göras". Så nu när jag var på cafét så fanns det inget annat att göra förutom att plugga. Så vi köpte en stor kopp té,  ockuperade en varsin soffa och tog så mycket plats som möjligt för att ingen skulle sätta sig bredvid oss haha och sedan pluggade vi i över två timmar ;)

Imorgon har jag min första körlektion, är väldigt nervööös :S Men jag hoppas att det kommer gå bra, trafikläraren lägger ju det säkert på min nivå, hoppas jag haha ;)

image1837

Jag och Tessie


Nu är det nattinatti, ska lägga mig och läsa i mina nya tidningar som Fia tog med sig. Åh det är så roligt att läsa massa nya tidningar haha ;) Sov gott och dröm sött Puss <3


Fia ;D

Heej! Har precis käkat en sen lunch med mamsen och nu tänkte jag göra klart religionsuppgiften som jag har tills på torsdag. Jag vet att jag inte kommer hinna göra klart och att jag kommer sitta med den imorgon, men jag ska försöka! :) Man kan inte göra mer än sitt bästa! Haha

Idag vaknade jag av att jag fick en blöt puss av Åffi och Stella som hade hoppat upp i min säng. Det var en annorlunda väckning, jag brukar vakna av mobilen men den stängde jag av när jag åkte hem igår..

Jag skulle egentligen ha gått i skolan idag och varit på löp och tränat nu, men jag åkte hem direkt efter skolan igår för jag var så himla konstig! Jag mådde ganska bra, men jag var jättedeppig och trött och sliten. Jag kände att jag behövde få komma bort. Så jag åkte hem och la mig i sängen och satte på lugna favoriter och bläddrade igenom nyaste ELLE, Cosmopolitan och Veckorevyn som hade kommit! Jag och Emmy premunerar på dom tre tidningarna ;) Sen komma mamma hem och då bastade vi, sen gick jag och la mig och tittade på tv.
En riktig slappiskväll, precis vad jag behövde!

Idag gick jag ner på stan och klippte mig och köpte ett par nya skor. Jag behövde skämma bort mig lite ;)
Haha och dom här skorna var jättefina så jag var tvungen att köpa dom! 
Jag älskar skor!

image1857
Alla kämpar för att få tag på ett kort på mig ;)
image1858
Men jag ger mig inte för jag har gett ut så många idolbilder redan ;)
image1859
Nu vill Legernes ha en idolbild på Mary också ;)
image1860
Okej jag ger mig, det är inte idolbilder killarna är ute efter. Det är något annat ;) Ser ni vad dom kämpar! Haha!

Mary ;D

Hoppie hejsy!

Nu sitter jag, Mickan och Matte här i datarummet och väntar på bättre.. hmm årstid? =) Som Klas sa: Jag längtar till vintern för då kan det bara bli bättre! Så sant så sant.

Emmy och Elina (+lite hjälp) har fixat värsta stora almenackan/klottervägg här i vår korridor där det bl a ska räknas ner till Studenten, Skivor och lite annat smått å gott. Toppen! Den bli jättefin.

Saknar Fia som är hemma! =( Men jag ska sova i hennes säng så att inte Emmy känner sig så ensam. Ska lägga mig genast. yeah

image1853

Flum flum.

Emmy ;D

I am sick and tired of always being sick and tired, that is why I have decided to be happier from now on...

image1851
image1838
image1852

Helgens mest spelade låt (Umeå-klacken)...
vi_är_dom_tuffaste_och_starkaste.

Mary ;D

Hej hopp!

Skolan idag var superseg och trist. Men motsattesen var det igår när vi sprang stafetten. (4x400m) Shet, vilket adrenalin man har när man springer stafett. Jag hade näst sista sträckan och sprang om en tjej på insidan när det var 100 m kvar.
HÄR KAN NI SE MÅLGÅNGAR + STAFETTEN! Stafetten var lätt de roligaste på hela helgen!! Det bästa var ju att vi vann! Helt jävla underbart! =D

I morse samlades vi i stafett-laget (Sanna, Mikael, Jag och Frasse) på ettan med våra medaljer runt halsen för att ha en gemensam frukost på ett eget bord! ;P Vissa i laget tyckte visst att det var pinsamt att visa upp att vi hade vunnit men men.. ;)

Tillsist vill jag tacka vår tappra hejaklack som stannade kvar för att kolla på oss som sprang stafetten. Tack Petra, Matte, Mickan och Elina. TACK!


image1849
image1850

SOLKLARA VINNARE!

Fia ;D SKOL- SM DAG 3

Idag körde massa från löp, 800meters finaler och 3000meters lopp. Jag och Emmy körde kula :D

image1829
image1830
image1831

Det gick bra för dom flesta och det var ett gäng som stannade kvar och körde stafetten i slutet, och dom vann! Wihoo dom är så duktiga!



Och jaa ni såg rätt, och ni tänkte säkert också rätt, vi gjorde reklam för våran blogg idag på tävlingen ;)
image1832
image1833
image1848

Nu har ni fått lite uppdatering, så nu ska jag gå och sova ;D Sov så gott! Pusspusspuss

Fia ;D SKOL-SM DAG 2

På kvällen hade vi en gemensam middag på hotellet!

Sen var det slut
image1819

Sen försvann alla upp på rummen och såg på tv.
image1820

Jag , Mary och Emmy fixade med Emmys smarta idè som vi skrev om tidigare ;) Här kommer lite bilder på den roliga idéen:




Fia ;D SKOL-SM DAG 2

När vi kom till stadion var tävlandet i fullgång och vi satte oss med resten av gänget och hejade på alla andra som kämpade i kylan! Brr det var riktigt kallt!  Vi var bara på stadion i några timmar för dom flesta hade tävlat tidigt på morgonen, när vi satt och mumsade frukost.
image1789
image1790
image1791
image1792



När vi stod och hejjade på Matte under hans hinderlopp så kom dom här sötnosarna förbi :
image1802
image1803
Haha dom hade prinsessklänningar på sig ;D YEAH!


Oliver och Micke hittade en ny kompis!

I slutet av dagen hittade vi tränarna som hade suttit på andra sidan läktaren hela dagen.
image1808

Fia ;D SKOL-SM DAG 2

Idag skulle varken fiemma eller fransson tävla så vi satt och mumsade god hotellfrukost lääänge! Det var gottigott gott! Sen stack vi till stan en snabbis,  jag köpte en jacka och Mary hittade en tröja.


Både Emmy och Mary var ute efter en mössa och ett par vantar, så det blev en hel del testande:


Efter en tur på stan skyndade vi oss tillbaka för att hinna med bussarna som skulle gå klockan 1. När vi har packat på oss jättemycket kläder för att vi inte ska frysa, och kommer ner till receptionen har dom ändrat schemat.
- Det är bara en buss som går klockan ett och den är full.
Mary och Emmy får damp och blir jätteirriterade och försöker övertala dom att köra en buss till men efter några försök och massa klagomål går vi till slut upp till rummet igen och lägger oss och ser på tv.
Det var lite roligt att dom blev så sura över en extra timmes väntande, men det var ju just det att vi hade skyndat oss tillbaka för att hinna. Vi nästan småsprang och stressade som vanligt, och det hade vi inte behövt gjort om dom hade sagt det lite tidigare. Men men det var inte mycket och göra åt, det var bara lite roligt att vi blev så sura, men så är det när alla har PMS samtidigt ;) Mohaha! Efter en timmes slappande åkte vi till stadion...

Fia ;D SKOL-SM DAG 1

Tjejernas+ Mickes-buss gick halv tre från badplatsparkeringen för Fanny skulle stöta kula och jag & Emmy skulle kasta spjut ganska tidigt. Det gick jättebra, eller aa jättebra kanske var att ta i, men det gick ganska bra faktiskt! Jag kastade 27m och kom till final och fick tre extra kast som jag sabbade totalt, men ändå jag kom till final ;)
När jag hade något kast kvar kom Mary och gänget och tittade på, nice nice! Dom åkte i de senare bussarna som kom till arenan två timmar senare för alla andra skulle tävla runt 9tiden.

Efter spjutet gick jag till läktaren och käkade pastasallad, och flätade hår och målade ansiktsmålning på folk :) Sen stod jag i hejjarklacken vid starten resten av kvällen och här är några som gjorde mig sällskap:

189563-1779
189563-1780
189563-1778

Fiemma ;D

Hallå! Nu sitter vi här efter en liten rundtur. Vi gick runt och tittade vad alla andra gjorde, men alla var tråkiga och låg och tittade på tv. Några ska på bio runt niotiden, och några är ute och går! HALLÅ hur socialt är tvtittande och biobesök på en skala? Kan man inte hitta på något annat roligt nu när alla är samlade och vi bor på ett hotell med massa andra friidrottare! Men det här är inget annorlunda för oss på löp för vi bor ju såhär annars också, det är roligare för de andra figen för det här är ju en engångsgrej för dom!

Tävlandet har gått bra idag, fina resultat i det kalla vädret! Imorgon är det kula för E&F och för Mary är 3000m som gäller ;) Håll tummarna!

Nu fick vi värsta idéen som vi bara måste fixa nu på en gång så att den blir av!

Fiemma

Det är kallt i Gävle, vi har på oss typ sju tröjjor och tre par byxor men vi fryser ändå!

Om en och en halv timme är det gemensam middag...

Vi har varit i stan och shoppat tidigare idag, Fia handlade en jacka och Mary en tröja...

Hinner inte skirva mer detaljerat nu, ska kila upp till hotellrummet och lämna grejjerna sen ska vi bli upphämtade av frasse som är ute och övningskör :D

Fiemma

Nu har vi äntligen kommit fram till hotellet ;) Rummen håller på att fördelas och alla är trötta och frusna. Fiemma ska packa in alla saker i sina rum, sedan ska vi till stan och besöka något matställe för vi är ganska hungriga!

Spjutet gick väldigt bra för både Fia och Emmy, Fia kastade 27.20 och kom 8 och Emmy kastade 22.85. Båda klarade sina mål (25m respektive 20m). På söndag ska vi göra entre i kulringen. Då får ni hålla tummarna för oss...

Mary sprang också bra på 1500m, hon kom trea!!!

Imorgon ska vi bara vara på arenan och hejja på alla andra!

Vi hörs Pussar <3

Mary ;D

Tjosan,

har precis haft G-delen i Matte C provet. VG-MVG delen har vi efter lunch. G-delen var superlätt så nu har jag värsta självförtroendet inför nästa del.
Nu ska jag gå och leta lunch kompisar. =)

Puss




Mary ;D


 

Hej hopp!


Snart ska jag till skolan. Efter det så måste jag skynda mig tillbaka på löp för minubussarna går 16.15. Vet inte om vi kan blogga i helgen. Snyft. Men vi kommer ha de så in i himmelens kul !! =)

ÄLSKAR ER ALLA! (L)


image1772
våran outfits på skol-sm
näää, jag bara skoja vi ska ha flummiga tajts. =)

Fia ;D

If only you med Danny och Therese är världens bästa låt just nu :) Den går om och om igen på youtube men jag vill ha den på min ipod!! Den är så jävla bra :D Här får ni en direktlänk så ni kan lyssna på den om och om igen:

If only you

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Ville verkligen inte kliva upp imorse men jag var så himla hungrig så jag gick ner till frukosten och hämtade upp lite yoghurt och mackor sen satte jag mig framför tvn med fiemma och matte och segade. Efter det gick jag och la mig och sov tills nu. Jag måste egentligen packa och städa rummet men jag målade precis mina naglar blåa och dom måste ändå torka innan jag kan börja fixa, så då passar jag på att skriva ett inlägg ;) Smart va!

Det kommer bli kallt ihelgen sa dom på nyheterna. Brr! Jag vill ha värme men jag ska ju bara stöta kula, och kasta spjut så det är inte lika jobbigt som att springa när det är kyligt! Jag åker i den tidiga bussen idag, tjejbussen ;) Jag ska nog sova och lyssna på min ipod för jag är supertrött!

Nu kom Emmy och var astjurig och tjatade om att jag aldrig gör något! PMS? Ja! Alla på löp verkar ha haft PMS den här veckan, till och med killarna. Så det har varit en deppvecka på löp så det har varit skönt och komma härifrån och fika :) Nu måste jag verkligen gå så att hon inte kommer och släpar mig in till rummet ;) Nej så farlig är hon inte. Men vi hörs och önska oss lycka till ihelgen! PUSSPUSSPUSS
image1771

Emmy ;D

Godmorgon :)
Jag har precis ätit frukost, ska snart packa inför helgen (ska packa jättemycket varma kläder för det skulle bli kallt) och sen ska jag duscha ochcykla till maxi och handla lite inför helgen (godis,frukt och lite smått och gott).
I helgen är det dags för skol-sm :D Igår så sprayade jag, Röjerås och Sanna några målflaggor typ som man ska ha på sig när man har gått i mål och en skylt där det står "Vi vet att det finns andra FIG men inte varför" haha ;)

Jag är fortfarande ganska hes, men jag var mer hes igår :) Det är ganska roligt att vara hes man låter så himla cool ;) Haha

Tänkte först packa ner tekokaren till i helgen, för att kunna dricka te hela dagarna för halsens skull men gud vad pinsamt att koka tevatten på arenan ;) Fast det var rätt så smart av mig men jag tror itne att det blir av haha ;)

Har en halv lektion idag, börjar vid två sedan vid halv tre så ska vi åka med minibussen från skolan! Åh hoppas att dte blir kul i helgen, jag ska hålla tummarna för att alla ska springa bra (trots småskador och förkylningar som de flesta verkar ha)...
Här är filmen från förra året som duktiga Frasse har klippt ihop...
skolsm2006stockholmstadion

Ha dte bra Puss <3

Mary ;D

Dagens prov:
2 timmar prov i Matte C

Dagens spänning:
Om Emmy är lika sexigt hes som igår

Dagens lopp:
1500 m, med ett mycket speciellt upplägg, i Gävle på Skol-SM vid nio tiden på kvällen.

Dagens snart 17-åring:
David
som fyller år på måndag.

Dagens bästa pryl:
Min "dreaming of you"-mask som jag sover med över ögonen. Den är nytvättad!

Har trehundraelva saker jag måste göra innan skolan börjar. Bäst att börja direkt. Ska äta frukost med Emmy och Fia framför teven vid åtta tiden. Kan inte hjälpa att jag vaknar lite tidigare.. =)


peace.

image1770
Förra året var Skol-SM på stadion men iår är det i Gävle. Mycket roligare för då bor alla vi löpare på hotell! =)


Fia ;D

Hallå! Min kväll har varit mycket trevlig :) Först tränade jag spjut och kula med Petra och Emmy på vallen. Sen käkade jag middag och efter det åkte jag och mötte Linda vid café muggen! Mycket mysigt café och mycket roligt sällskap! :) Vi satt där och babblade om allt möjligt och efter några timmars snack åkte vi till Karlberg där vi skiljdes åt. Hon tog sin buss och jag tog tåget mot Märsta! Jag ringde och snackade med en kompis och sen träffade jag Scheller som höll mig sällskap fram till Häggvik då min telefon ringde igen :) Poppis!
Nej men det har varit en rolig kväll, jag har hunnit med att vara social men jag har inte hunnit med annat viktigt som att packa och så. Men det får jag ta imorgon bitti, för imorgon börjar jag inte fören 14.00, de ni ;) Ska snacka med Emmy och Mary nu, ha det bra Pusspusspuss

image1769image1769image1769


Mary ;D

Hallå,

vi börjar om 5 min men jag måste hinna blogga innan det, kände jag! haha. Vi tvåor (utom Oliver och Petra fast Jossan i trean är med oss) har precis haft idrott. Vi kastade freesbe, ultimate-matcher, hela lektionen. Jag, Fanny och MikaelWesth var i det röda laget. Vi ägde ibland och ibland inte. Allt hängde på om Fanny och Jag tog freesben när den kom mot målet. Så ibland gjorde vi det och ibland inte. Allt handlade om tur. Fast vi i det röda laget var så få så vi hade ingen avbytare, därför spelade vi i 1½ timma nonstop innan vi övertalade läraren att sluta tidigare. (För att jag skulle hinna blogga, not).

Måste skynda mig nu! Pussar!

189563-1763

Emmy ;D

Godmorgon.
Jag har världens träningsvärk i min högra arm (efter all kastträning i tisdags) och dessutom är jag hes. Haha men jag har sovmorgon och nu ska jag gå och prova mitt nya nagellack ;)
Senare idag så ska jag träna lite mer kastträning, sedan är det dags för den tredje teorikursen :)
Ha det bra Puss <3

Emmy ;D

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JENNY <3
image517
Du börjar bli stor nu, 15 år! Fast du kommer alltid vara liten i mina ögon, för du kommer alltid vara min LILLE syster ;)

Mary ;D

Är snart påväg till skolan men tänkte först blogga. Har blivit lite dålig på det den senaste tiden. Men jag kör lite Frasse stil och säger att "jag inte har tid." Man har alltid tid för att blogga!! Jag vet inte riktigt var min tid har tagit ivägen. I ettan hade jag massa tid för massa saker, nu hinner jag inte göra någonting känns det som. Jag pluggar precis inte mer än innan. Har hört att jag gör en del onödiga saker som att kolla på topmodel (det sög ju igår på trean, allt var så "ICKE SPONTANT", men jag vet att jag bara mååste kolla på det ändå), kolla vad alla andra har för sig, skriva ut 15 "Var är mina fiemmatofflor"-lappar och sätta upp dom över hela löp. Men för mig är det faktist viktiga saker ;)

Nu ska jag springa gå till bussen!

Puss!

189563-1760
Han hämtade upp mig och Legernes på Landvetter i Göteborg. Haha! ;P

Fia ;D

image1245
IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER ÅR!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JENNY!
NU ÄR DU INGEN FJORTIS LÄNGRE ;) DU ÄR BÄST GUMMAN <3
ÄLSKAR DIG!
MASSA PUSSAR!


Fia ;D

Godkväll! Gjorde precis klart svenskan och nu ska jag borsta tänderna för sen gå och lägga mig och fortsätta läsa i min favoritbok. GOSSIPGIRL är verkligen världens bästa bokserie, I love them! Jag gillar inte att läsa men dom här böckerna är annorlunda, dom här böckerna är helt underbara! Kan verkligen rekommendera dem! Och snart ska dom göra en tvserie av den också, jag måste bara se den! Olala! ;)

Det var mysigt och åka in och fika och snacka massaskit med Sannis idag! <3


Emmy ;D

Ska snart ta tag i läxorna... Men först...
...ville jag beklaga mig lite över min nya väska. Jag åkte och bytte den igår för att det var fel på dragkedjan i innerfickan. Och idag när jag slutade min sista lektion så upptäckte jag att det var fel även på denna väskan. Men nu var det den stora dragkedjan som var trasig. Åh så himla irriterande så jag åkte tillbaka och fick tillbaka mina pengar. Det var väldigt synd för det var faktiskt en väldigt fin väska, men när man betalar ganska mycket pengar så förväntar man sig kvalite ;)
... men sedan så ville jag också berätta något positivt för att lätta upp stämningen lite. För lite av de pengaarna som jag fick tillbaka så köpte jag två nya nagellack :D Ett rött med glitter och ett lila, jag ska nog faktiskt gå och prova dem nu. Eller nehepp Emmy du måste plugga först! Sen får du måla naglarna ;)

Ha det bra Puss <3

Emmy ;D

hjälp mig.
hjälp mig att
hjälp mig att finna
hjälp mig att finna mig
hjälp mig att finna mig själv

för jag
för jag har
för jag har sprungit
för jag har sprungit vilse
för jag har sprungit vilse på
för jag har sprungit vilse på vägen...


image1768



Fia ;D

Som sagt nu ska jag plugga och sen ska jag åka och fika med Sanna <3
189563-1766
marys sverigenaglar ;)

Fia ;D

189563-84
Ihelgen är det SKOL-SM i Gävle :) Det ska bli väldigt trevligt!  Skol-SM är en mycket rolig tävling som många ser framemot! Det är en sån bra stämning, alla hejar på alla, folk klär ut sig och jaa det är skitroligt helt enkelt!Nu är Emmy och Matte iväg och köper huligantutor och annat skojsit som vi ska ha med oss. De var tvungna att åka in för tjejerna hade inte tid att köpa det för dom skulle gå runt på söder ;)
Haha nej men det var ju inte dom som skulle köpa det från början, men vi tänkte att när dom ändå var inne så kunde dom väl ställa upp och köpa. Men aja det är väl skitsamma nu, vill dom inte så vill dom inte! Då fick Matte som alltid ställer upp åka in och köpa :) Jag kunde inte följa med för jag skulle blogga ;) Mohaha närrå jag ska plugga och han fick ju faktiskt med sig FIEMMAS Emmy!

Fia ;D

image990
Emmy och jag efter vårat första lopp!

Det har inte blivit så mycket träning nu dom senaste veckorna eftersom jag är inne i en viloperiod. Det känns faktiskt ganska skönt men det är svårt att koppla bort löpningen när man bor på löp. Men det har fungerat ganska bra ändå, det känns som att jag kommer komma tillbaka med nya krafter! Man behöver faktiskt få tänka på annat än löpning hela tiden, annars blir man ju knasig ;) Tolka mig inte fel, jag älskar att springa men det kan bli lite mycket med all mentalförberedelse och grejs runtomkring! Tävlingar som inte går som man vill och sånt! Det är det som kan vara jobbigt och som man kan behöva få lägga åt sidan ibland..

När man var liten tänkte man inte utan då gjorde man bara det för att det var roligt! Det är det som är meningen nu också men varför tänker man så mycket? Det är ju bara och kuta på och ha roligt, för det är det som är meningen. Vi springer ju för att det är roligt! Jag vill verkligen kunna springa på utan att tänka för mycket, jag vill ha tillbaka powern och kämparglöden jag hade förut! Jag vill ha mitt självförtroende som jag hade på innebandyplanen, jag vill vara mig själv när jag springer!

Fia ;D

image235
Förlåt för mitt förra inlägg, jag kände bara att jag var tvungen att skriva av mig lite! Det är det som skönt med att ha en blogg. Man kan skriva ner sina tankar och idéer, men det är inge roligt när folk går in och skriver dumma saker. Det är ju faktiskt erat val om ni vill skriva
www.fiemma.blogg.se och gå in och läsa. Det är ingen som tvingar er, även fast vi ibland tjatar, men det är eran handling.
Ni väljer att läsa bloggen, för att ni förhoppningsvis tycker om att läsa det vi har skrivit! Något som vi tycker är väldigt roligt är att vi har föräldrar som läser våran blogg!
Men det har även gjort att vi har börjat tänka efter vad vi skriver innan vi skickar iväg det! MEN, nu har vi faktiskt kommit på att vi ska få skriva vad vi vill och vad vi känner för ,utan att behöva tänka efter ifall det är fel, konstigt, taskigt, flummigt! För det är ju våran blogg och vi väljer ju vad vi ska skriva. Om vi känner för att skriva att vi har mensvärk så ska vi få göra det utan att vi ska behöva må dåligt över att någons förälder kanske tycker att det inte borde stå på nätet. Men mens är faktiskt något som finns i våra tjejers liv och därför kan vi ibland skriva om det!
Det jag försöker säga är att ni är mycket välkomna att läsa bloggen men vi vill inte höra att vi har skrivit något konstigt, vi får skriva vad vi vill!

Fia ;D

189563-60
FAN                 FAN
MIN FOT    GÖR ONT!
JAG HAR MENSVÄRK!
IRRITATION
FAN
!!

Mary ;D

HÄR ÄR LITE BILDER FRÅN TÅGRESAN UPP TILL STOCKHOLM.

image1755
image1757
Jonas och Arwid testade hur många vindruvor de fick plats med under överläppen. Kul.

image1758
Bevis! För att det där är Emmy&Fias okända lillebror! Mohahah

image1759
Jag försökte plugga.


Mary ;D

Jag hatar skolans datorer. För att 1. de är ooootroligt sega 2. Ljudet hackar alltid när man lyssnar på youtube. 3. Det finns INGEN PLATS FÖR BILDER. Vi har bara 60.0 MB minne. Det är ju INGENTING. Har typ raderat allt jag har för att få plats med Finnkampsbilderna. Blä, blä!

Idag ska jag och Adam plugga göööööörmycket matte. För vi har Matte C prov på fredag. Efersom vi har dubbelblock i Matte C har vi redan läst nästan 60 sidor medans normala enkelblockiga barn är på sidan 30, typ. Livet är hårt. =P


image1754
IS THE SHIT! =D

Emmy ;D

Jag känner mig ganska vilsen nuförtiden. Dagarna bara går och jag står kvar med en fot i dåtid och en påväg in i framtid. Vad vill jag? Jag kan nog göra mycket om jag vill men inte det jag vill göra just nu... Springa utan att ha ont!
jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill!dummajävlatådummajävlatådummajävlatådummajävlatådummajävlatå
image1615

Föresten så sitter Mattzi brevid mig han sitter och bloggar. Jag måste faktiskt berömma honom för att han står ut med att Frasse aldrig skriver några inlägg! Frasse har inte dött, han har bara inte haft tid för bloggandet, som han själv uttrycker det. Vad vi tror om den saken är upp till var och en...Därför tycker jag att alla besöker deras blogg
frassematte!

Nu ska jag koka en kopp champangeté och krypa ihop i sängen med min flecefilt och plugga lite körkortsteori! Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Hej! Kom precis hem från vallen. Idag bestod träningen av kula och spjut. Spjutträningen gick jättebra, kände att jag fick till några riktigt bra kast där! Kulan gick väl lite sämre, men ändå helt okej, måste tänka på att inte kasta iväg den, utan jag ska stöta!

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska vi åka till Thomas. Jag har bestämt mig för att inte ta en kortisonspruta för det är inge bra! För kortison bryter bara ner bråsket och både Emmy och Sandra har fått problem med sina fötter efteråt. Kortison lindrar bara tillfälligt. Och eftersom jag ändå har aktivviloperiod nu så tänker jag fråga om det finns något annat sätt att få bort det onda. Tabletter, salva eller något ;)

image1753

Emmy ;D

Jag säger bara suck! Jag köpte en jättefin väska idag på åhlens. Nu när jag kom hem så visade det sig att väskans dragkedja till innerfacket är trasigt, så jag ska åkte tillbaka efter träningen för att byta den. Jag hoppas att det är öppet till klockan 6 (eller det brukar väll vara öppet längre?) Jobbigt men inte mycket att göra! Kan iallafall säga att väskan är värd allt kämpande ;) (Bilder kanske kommer senare)

Jag har inte haft en enda lektion idag det var sköönt! Så inatt så har jag sovit  jag över hos favoritlinda :) Det var trevligt, förutom när vi blev väckta halv nio av att hennes granne försökte borra i en betongvägg (haaaaalllå hur schysst är det på en skala! )

Nu ska jag till rummet och byta om, ska nämligen, trots att jag har viloveckan, iväg till vallen och träna spjut och kula. För jag ska ju, tro det eller ej, tävla i dessa grenar på skol-sm i helgen!

Ha det bra och håll tummarna för mig att väskbytet går bra! Puss <3

Fia ;D

Godkväll! Kom precis upp från ettan, har varit och hjälpt till med disken som blev kvar efter kalaset :) Vi käkade glass och dansade det var mycket trevligt :) Haha! Kändes lite muppigt och stå och dansa i källaren men vafan det var skojigare än att plugga ;) Nu käkar jag yoghurt och kollar min mail. Jag kom på att jag inte har skickat iväg bilderna till Carro än,men det får jag ta en annan dag! Imorgon ska jag iväg till Thomas och kolla min fot och innan det ska jag träna kula och spjut ;D För i helgen gäller det!

Observationer
"Känn en doft av kärleken, den sveper tyst förbi"  R och N tycks ha roligt tillsammans. Vi får se hur långt det går och om det kanske blir dom två. Den som lever får se! M kom hem jättesent igår och då gick hon in till rummet mittemot. D fick ett oväntat kvällsbesök igår kväll, vilket ledde till roliga berättelser idag på 10 rasten i skolan.

Nu ska jag sovasovasova! Pusspuss
image1751

Fia ;D

Åååh jag är så klantig! Jag glömde skåpnycklarna hemma! Idag har jag fått klara mig med ett block och en penna. Inte bra, inte bra! Nu skulle jag ha haft religion, men vi hade tydligen eget arbete, det stod på planeringen, som ligger i skåpet.

Jag är så jävla trött! Mary kom hem vid halv ett och då låg vi och snackade till två eller något.. Ajabaja!
Men idag blir det inflyttningsfest hos Scheller nere i källaren, sen ska jag sova! Haha ha de bra pusspusspuss
image1750
Nu är hösten här! Fyfan vad underbart med kyla! ;S

Mary ;D

Har skyndat till Löpet för att blogga. Neeej, för att plugga. Mitt biologi prov är om 1 och en halv timma. Måste finslipa även om jag bara kommer att få svagt VG eller VG. hrm.

Hem resan var rolig. Träffade Fia och Emmys "lillebror" Arwid. En till flummsig person, haha

Ska lägga in bilder om jag inte tränar, om jag tränar gör jag det inte. Punkt.

peace.

image1749
Fick jättefina presenter av Sanna och Mickan i morse. De är så söta ! <3 (Nej jag har inte snett-bett)



Fia ;D

Skrev precis ut samhällen. Mohaha!
Jag har faktiskt haft annat viktigt för mig, som att snacka med roligt folk på msn och några på löp... 
Det blev klart idag iallafall, det var ju bra ;) Snart kommer Mary hem :D Pusspusspuss
image1748
Imorgon ska jag ha på mig mina svarta klackar ;)

Emmy ;D

AAAH BARA EN VILOVECKA KVAR! Iof så får man nästan lite panik av att läsa denna roliga men ångestfyllda lista...

Tabellen visar hur långt man behöver gå (vanlig promenadtakt) för att göra av med viss mat eller dryck.
Popcorn 4 dl - 2km
Hamburgare 1 st  - 8km
Pizza 1 st - 10km
Bulle - 2km
Kexchoklad, 100g - 10 km
Chokladkaka, 100g - 11km
Avocado - 3km
Läsk, 3,3 dl - 2.5km

Nu ska jag gå och lägga mig och sova ! Sov gott Puss <3


Mary ;D

Har precis nu landat här hemma i vår stora vita funkis villa =)
  Ska plugga effektivt i en halv timma innan alla gäster kommer. Vi ska äta tacos som mamma håller på att laga. Mums! Tävlingarna gick toppen idag med. Massa dubbelsegrar. Vi vann ungdomsfinnkampen på både tjej och kill sidan. YEAH! För dom stora vet jag inte hur det går.. för jag gick efter 800 m.

Lovisa springa 4x400 m stafett tjugo i sex. Håll tummarna för henne! Spelar ingen roll om de förlorar för vi har ändå vunnit.

ÅHH, jag fick en present av de svenska landslaget. Kan ni gissa var det var? hihi

Hörs i natt om jag orkar blogga då, kommer fram vid halv ett. Puss på er alla!

image1747
Emmys favorit! ;)

Fia ;D

Hallå hallå! Satte mig vid datorn för att skriva klart samhällen som jag var för slö för att göra förra veckan. Jag gör verkligen allt i sista minuten! Aaah! Men jag hittade andra grejer att göra som var mycket roligare som tex. att blogga och lägga in nyare låtar på min mobil och ipod.
Så nu ligger jag risigt till för jag måste göra klart samhällen innan fem, för då ska jag hinna se på en film som vi har spelat in ;D Haha!

Mary varför måste du komma hem så sent för? Vill ju ha snackis ikväll men vi får ta det imorgon istället! :)

Nu ska jag bara svara på Carrobarros mail och skicka lite bilder till henne, som jag egentligen skulle ha gjort för läänge sen ;) Som sagt jag gör allting i sista minuten, eller försent! 
Föresten, Richard, jag har inte glömt träningsdagboken för Aug! Jag håller på och finputsar den ;P Haha jag är så otroligt lat!
image1746
Jag känner mig som finskan i vattnet, hjääälp ;) Jag ger upp och erkänner: jag är lat!!

Mary ;D

Godagens!

Har precis packat klart mina väskor och skyndat ner till receptionen för att blogga. Snart ska vi gå till Ullevi för att se på dagens tävlingar. Jag kommer dessvärre inte att se klart på hela Finnkampen för att jag ska hem och fira min födelsedag med släkt, familj och vänner. Och öppna paket såklart! Sen tar jag tåget vid nio upp till Stockholm igen. Måste hinna med en pluggstund med för jag har biologiprov imorgon. Snyft. Men tågresan kommer nog bli toppen, dels för att jag ska sitta med Legis och dels för att typ alla andra stockholmare åker med detta tåg. PARTY! ;)

Har tagit en del bilder som jag ska hinna lägga upp nästa vecka. =)

HELST SJUKT ATT DET ÄR MIN FÖDELSEDAG IDAG! haha

(Vill tacka Olivia och Klara för den fina "tårtan" vid frukosten. Vill även tacka Lovisa för att hon inte startade en allsång vid frukosten. Och tack för alla grattis-sms och samtal.)

Saknar Emmy och Fia! Dom har massa att berätta och det har jag med. LOVE, LOVE, LOVE THEM!

Mary ;D

Det/den sista jag ...
sa: Nej, det är mitt alarm. För att jag inte ska glömma att jag fyller år!
åt: godis tuggummi
åkte: hiss
ringde: Mamma
näst sist ringde till mig: Lollo
Smsade:
 Oliver
personer jag var med: Olivia och Klara
gjorde:
posade för mitt 17-års kort
hade på mig: vita skor, jeans, ribbatlinne och gråkofta.
tänkte: 365 dagar kvar till 18 år
hotellet: Scandic Opalen
sprang: till Ullevi för att hinna se Legernes
plattade håret på: Klara
kortspelet: Neger och President
Tv-programmet: Reklam
köpte: Godis
sov i: sängen på scandic opalen
finsken jag pratade med: en som jag ville ha datorn av
flätan jag flätade: en super-S på Olivia

...som 16 åring!!

Den/det första...
som sjöng för mig: Oliva och Klara
smsade: Fia och Emmy
som försökte sälja något till mig: En som ville sälja plattänger.
som tyckte jag hade fint hår: Nån Dennis.
jag sa: vi gör en sån här lista på bloggen!!
jag tänkte: 365 dagar kvar till min 18-års dag.
stad jag var i: Göteborg
jag sa prosit till: Olivia som nös

...som 17-åring!!

FORTSÄTTNING FÖLJER!


image1745
Snyltare ;)

Emmy ;D

Grattis på födelsedagen världens bästa Mary <3

image1630
Fantastiskt trio som driver en
Intressant blogg tillsammans

Emmy är tillsammans med de andra två
Mycket omtyckta och
Mary som fyller år idag är
Alltså yngst av dem men det kanske ni redan visste, och ni kanske redan visste att

Fia alltid är så himla fjortis, och att dom tre är
Oslagbara tillsammans, för säg någon som inte tycker att dom är
Roliga, dom kommer ju alltid med så tokiga idéer
Eller säg någon som inte har förstått att deras
Vänskapsband är otroligt starkt, och
Eftersom alla håller med om detta så kan man sammanfatta Fiemma genom att säga att dom är
Riktiga underbara och älskade av alla!

För er som inte förstå att det går att läsa denna text på tre olika sätt.
1. Läs bara första fetstilade bokstaven på varje rad så får du två ord. 2. Läs bara den kursiva texten. 3. Läs det hela som en helthet, genom att läsa varje rad för sig och strunta i att visa saker är fetstilade, kursiverade och överstrykta.

image1495

Ha det bra Puss <3

Fia ;D

GRATTIS PÅ 17 ÅRS DAGEN MARY!!!



Här är några av alla bilder på flummMary
 LOVE YOU DARLING! <3

Fia ;D

Min fot är alldeles lila för jag blev stämplad igår av en tjejs klack, det gjorde jätteont!
Jag har träningsvärk i vaderna för att jag dansade för mycket igår!
Men gud vad roligt vi hade, så det var värt en lila fot och vad-ont! Haha!

image1744

Fia ;D

ÅNGEST, ORO, KLUMP I MAGEN- MIXAT MED GLÄDJE, NYFIKENHET OCH FJÄRILAR I MAGEN!

image1743
Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu, jag ältar som vanligt allting!

Emmy ;D

Vågar du så vågar jag!                                                                                                 pleasedontstopthemusic

Mary ;D

Hej hopp!

Nu har jag äntligen fått tag på en dator här på Scandic Opalen i Göteborg. ;P

Det var toppen att springa idag, kändes superskönt! Har inte alls varit taggad i veckan ju, även fast det har gått bra på träningarna. Nu är det bara Skol-SM och Lidingöloppet kvar. Sen hoppas jag på en veckas vila =D
 
Det gick bra för Legernes med. Han kom tvåa på 2000 m hinder (dubbelseger). Tyvär räknades inte perset för att de hade en vattengrav för lite. Klant funktionärer! (De va toppen annars asså.) Men grabben vart nöjd ändå. thihi

Jag, Klara (Klara-klarar-allt), Olivia och Maria var nyss och köpte godis. Vi är ju klara med våra tävlingar och behöver nu inte tänka på sömn och mat. Åååh, vad jag längtar till frukosten. Ska äta en jätteonyttig frukost. Allt som jag inte kunde äta imorse, bl a pannkakor, bullar, sockerflingor, te..

Har även skrivit tre atograger idag. Fikat med Lollo och hennes syrra. Snackat med massa folk så jag nästan har tappat rösten (- man måste ju typ skrika hela tiden). Träffat Lillis, Klasse och Gunnar(sson) också, de satt på VIP-läktaren. Snyltare. haha.

Nä, nu ska jag och Emma (min rumskamrat) glida till diskot, yeeahh!

IMÅN FYLLER JAG ÅR! =D


image1631
Marie, Angelica, Mary, Lovisa och Frida. (från stafett-SM)

Fia ;D

I torsdags när Emmy försökte lägga ut bilderna från "fira Mary kvällen" fungerade det inte. Men nu när vi är hemma kan vi äntligen lägga ut bilderna tagna av våran egen fjortisfotograf Mikael. Han tog massa flummkort och ni har tur som får vara med och se dessa underbart fina korten ;D Haha!

image1626
Tack för korten fjortis ;D Fiemmas egna fotograf!

Fiemma

    www.beermile.full.nu/
Välkommen till 2007 års upplaga beermile.

Tävlingen äger rum lördag den 22 september på den anrika sollentunavallen kl18.00 avprickning kl17.00.
Regler finner du under rubriken regler.
Anmäld dig till loppet via formuläret anmälan, så skriver vi in dig på anmälda så fort vi har sett din anmälan. Annars kan anmälan göras på plats
men vi skulle uppskatta om du anmälde dig så snart du vet om du kan komma. Kom och visa att du är en Beermiler

Ölen ska vara 33cl bukrar med en procenthalt på minst 5%.
Öl tillhandahålls inte av arrangören, det är upp till den tävlande att med ta egen öl.

Om du inte vill springa själv är du givetvis varmt välkommen att komma och heja fram dom tävlande.
Det finns även möjlighet att vara funktionär om du vill vara det, tid tagare, öl kontrollanter kommer behövas
och någon som sköter varvräknaren och klockan.

HAHAHAHA!!!


Fia ;D

Saltskogsmästerskapen är avgjord!
Segraren blev Mika, på andra placering hade vi Harry och på en fin tredje placering kom Fia. Fia som imponerade stort genom att sätta nytt personligt rekord. Grenen vi talar om är spjut!

Vi var några stycken som satt framför tvn och tittade på Finnkampen och plötsligt fick någon för sig att vi skulle ut och tävla. Tävla om vem som kastade längst i spjut! Haha :)
Vi har ett gammalt spjut sen gamla goda tiden då jag tävlade i spjut. Då var jag ute iallafall en gång i veckan och övade. Nu i veckan väntar också träning!

Nästa helg ska jag kasta spjut och stöta kula på SKOL SM. Mohaha! Vi får se hur det går, men det ska bli roligt och se hur långt man kan kasta/stöta! Ska träna massa i veckan som kommer!

image1598

Surbullespelen, där jag fortfarande har rekordet på 600m ;)


Emmy ;D

HAHA vilket roligt påhitt! Att göra en klubb för alla löpare, på facebook. Värsta kul att se vilka som har gått där tidigare och förhoppningsvis så kommer det att berättas massa gamla historier på klotterplanket! Just nu diskuteras det bara om nollningen... Jag hoppas på att få höra gamla roliga historier...

Löpargymnasiet & Hangarounds

Global

Information

For all who puked after Rille:s backpass, got endless tired of hundrafemtingar and for all there life has the number 3498 somewhere back in there head.

For those who thinks that kortbralleläger actually is a word; that beliefs that no Monday is complete without cirkelstyrka and those who still gets something in there eyes when they remember Hägges.

For those who learn to never party at ettan; those who read about the truth in Liss little red and for those who how hard they tried never got as good as 76:orna.

For those who drank bear for the sake of askorbinsyran, who made Berkas room look like a knitting-contest and for the many generations after.

For all who made a new personal best at nakenloppet and for them who could not finish.

For those who we now see in the stars and for them who did not ever run during there years at lpg.

For all those who lived by the Muppets but came from all over the country.

And for all those who finally stopped wondering where IF:s money went after there own Gubbskiva.

Simply; for Lasse.

-------------------------

Or for them who just wanted a glimpse of the good life and tried to stay near us.


Fia ;D

MARY VANN!!! Som ni alla vet så sprang Mary ungdomsfinnkampen idag och hon vann!
Hon hade känt sig lite småkrasslig och hon var inte så peppad när hon åkte men hon måste ha blivit det för shit vad hon kutade på!

F 1500: ALENBRATT IMPONERAR (11:19)
Mary Alenbratt tar täten direkt och kvartetten hänger ihop fram till 400 m. Alenbratt sätter upp ett högt tempo och spräcker fältet rejält under andra varvet. Sanni Klemelä som på förhand hade det sämsta personbästat försöket hänga med längst och får fem meter bak till Maria Westher och Kaisa Tyni. Alenbratt passerar 800 m på 2.27,2 och 1000 m på 3.02 då Alenbratts ledning är ca. 25 m. Fram till 1000 m börjar Westher röra på sig bakifrån och med varvet kvar att löpa är hon i rygg på Klemelä. Sin vana trogen visar sig också Westher ha en stark avslutning och på bortre långsidan kan hon utan problem sticka ifrån de finska tjejerna. Alenbratt har en ledning på 10 m in på upploppet men in mot mål stumnar hon och Westher är inte långt ifrån att ta sig förbi på de sista meterna men det fattas till slut en tiondel. Alenbratt vinner på 4.34,29 mot 4.34,39 på Westher, personbästa med 3 s. Klemelä trea på 4.39,93 och Kaisa Tyni fyra på 4.41,89. 8-3 till de svenska flickorna i grenen.


DET ÄR FRÅN LIVERAPPORTERINGEN PÅ WWW.FRIIDROTT.SE

Om tio minuter kör Legernes, håll tummarna allihopa!


189563-1593

Fia ;D

Kvällen var mycket lyckad!!!

189563-1594

Fia ;D

Äntligen hemma efter en jättejobbig skoldag, eller inte ;) Hade två lektioner och sista lektionen var idrott!
Haha soft! Jag var värsta sportnörden och kämpade som fan medan dom andra lallade runt. Aja sån är jag ;)
 Pusspusspuss
189563-1592

Fia ;D

SENASTE NYTT!          LILLA ÅFFI HAR SOMNAT I MAJZANS FAMN ;)

MAJZAN ÄR RÄDD FÖR ATT HON SKA KISSA I SÖMNEN, VILKET HON SJÄLVKLART INTE KOMMER ATT GÖRA. MEN MAJZAN ÄR INGEN VAN HUNDÄGARE ;)
DET ÄR JU LÄTT OCH BLANDA IHOP HUNDAR OCH BEBISAR, VI FÖRSTÅR DIG MAJZAN :D

image1597
HUNDEN SOM HAR BLIVIT FÖRVÄXLAD MED EN BEBIS

Fia ;D

IKVÄLL SKA VI SLÅ KLACKARNA I TAKET!
image1596

MARIUS HOPPAS PÅ ATT DEN HÄR LÅTEN KOMMER:
MAGNUS CARLSSON- WAVES OF LOVE

FIA HOPPAS PÅ ATT DEN HÄR LÅTEN KOMMER:
MISS FATTY

OCH RESTEN AV GÄNGET VAD VILL NI HA?

Fia ;D

Hej! Nu är jag och Majzan hemma, för jag skulle hämta kläder som jag ska ha på mig ikväll :)
Nu tittade vi igenom bilderna från helgen och då passade jag även på att skriva ett litet inlägg. Nu sitter Majzan med Åffi i famnen och får massa pussar ;) Haha! Det kanske hon får ikväll också, men inte av en hund ;P
Förhoppningsvis får jag också massa pussar ;) Haha nej det där var ett skämt så att ni vuxna, föräldrar, äldre kusiner, tränare som läser bloggen förstår det!

Igår var jag, Mary och Mickepickepö på Kista och shoppade. Jag och Mary köpte en fin stor killtröja på Hm som man kan ha till legging sen köpte Mary en jacka också! Sen köpte vi glass och sprang till bussen, som vanligt!
Nej nu ska vi kila och fixa lunch och kanske sjunga lite singstar. Pusspusspuss

image1585
Gungtajm på Tjörn ;)

Mary ;D

Favorit bror-son Kalle!


image1584

Mary ;D

Hej hopp!

Klockan 11.22 (typ exakt 24 h innan mitt lopp!) tar jag och Legernes pendeltåget mot Arlanda för att åka TILL GÖTEBORG! För att springa Ungdomsfinnkampen. Äntligen ;)

Igår fick jag jättefina presenter från Emmy och Fia. Blev jätteglad!! Dom är så himla gulliga. LOVE! (Bilder kommer upp senare.)


Igår köpte jag en jacka, en stor stickad-killtröja och en svart top. Värsta kapen ;P (Bilder kommer upp senare, även där.)


image1583
Djupt dövt samtal, mahah.

Fia ;D

Mary sitter på rummet och pluggar biologi, Emmy gick iväg till trafikskolan för att ha teorilektion. Jag sitter här och ska börja på samhällsuppgiften som ska vara klar på måndag. Lite uppdatering vad som händer på löp!

Hemlisen blev superduperbra,och ni behöver inte vara oroliga, för ni får säkert se vårat mästerverk senare ;)

Fia ;D

YES YES YES! Vi har fixat skivan nu! Fransson pratade precis med snubben som vi var så förbannade på igår. Men vi fick vika ner oss, tyvärr! Men nu fick vi Cafe Umbra som vi ville ha, men en vecka senare.
Fredag den 16e Maj på Cafe Umbra är det löpskiva! Wiho! Planera in det i era almenackor nu! :D Pusspusspuss

image1582

Fia ;D

Hallå! Kom precis upp från samlingen som vi har varje torsdag. Idag gick dom igenom massa om insparken vi hade i tisdag, som man egentligen inte får ha, men som alla har ändå eftersom det är tradition. Dom berättade att dom var besvikna och att dom inte visste vad som skulle hända i framtiden. Hmm... Undra varför dom reagerade iår, och inte förra året, eller året då vi blev nollade??
Allt är så konstigt för det var ingen som tog illa upp och det var en rolig grej bara. Men det är klart alla kanske inte vågar säga vad dom tycker när alla är samlade! Aja gjort är gjort, det finns inget man kan göra åt saken nu. Men det blev nog löpets sista nollning för all framtid, eller dom kanske fortsätter i smyg som det har gjort fram tills igår. Dom andra kanske är lite bättre på att städa än vad vi var då det fanns massa mjöl kvar på golvet.  

Nu ska jag plugga och sen ska jag fixa med hemlisen. Ciao ciao!

image1574

Mary ;D

Nu ska jag passa på att klaga lite också, hihi. Tänkte berätta om hur mitt busskort egentligen försvann..

Adam, MikaelWesth, Jag och Victor sitter på rad i biologisalen på måndag morgon. Mitt busskort håller på att trilla ur väskan. MW tar du busskortet för att ge det till mig senare. (Vrf inte direkt?) Sen, antagligen efter lektionen ger MW busskortet till Adam som säger att han ska ge det till mig, för att vi ska ha matte tillsammans. Men ändå får jag inte busskortet. Lunchen kommer men man behövde inte matkortet än (det låg i busskortshållaren) så jag tänkte inte på att det låg i väskan.
  Adam gav iaf busskortet til MikaelRöjerås som sa att han skulle ge det till mig. Men MR med världen sämsta närminne lägger kortet i fickan och glömmer bort det.
   Tisdag morgon komer jag på att jag inte har hittat kortet ännu. Hela tisdagen har jag ångest för att jag har slarvat bort kortet (1100 spänn). Vi skriver om det på bloggen, men varken MR MW eller Adam läste tydligen det. =O

Onsdag eftermiddag bli MR tvingad av Ola (tränaren) att städa sitt stökiga rum. Vad hittar han då inte där? Jo, mitt busskort som han så snällt ger till mig, 2 dagar senare än beräknat.

Tack för att ni tar min slarviga ångest till nya höjder. PEACE.

image1581
Imån ska vi origentera på idrotten. Jag och Fanny ska krossa alla! GIRLPOWER


 


Emmy ;D

För att ni inte ska bli rädda att Fiemma har blivit deprimerade för hela slanten, så måste jag faktiskt säga att även om mycket gick emot mig idag så innehöll dagen trots allt en ljusglimt!

Jag åkte nämligen hem till världensbästalinda och där träffade jag dessutom världensbästamaria :) Det var väldigt roligt att träffa dem, och se hur Linda bor. Det var inte så läskigt som jag trodde det skulle vara, efter vad jag har hört (även om det var lite mysko people där som gjorde lite mysko saker haha) !

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, sedan är det sovmorgon imorgon, eller jag ska upp och plugga körkortsteori och sedan är det en lektion som gäller och därefter plugg,plugg,plugg! Det är skärpning nu Emmy, skärpning ;) hihi

Sov gott Puss <3


Emmy ;D

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Känns som om att den här bloggen har blivit en klagomur! Men bli inte rädda kära läsare för Fiemma är snart tillbaka på rätt bana!

För att kort berätta de största irritationsobjekten just nu så kan jag ju börja med...
1. Att vi skrev på kontrakt, betalade pengar och bokade datum för våran skiva idag. Men sedan så ringer han och säger att datumet är upptaget! Då säger jag såfanhellerattdetär för vi har kontrakt som han har skrivit under på att vi ska ha Umbra den 9 maj! Jag tänker fan göra vad som helst för att det ska bli så, för vi bokade redan en intresseanmälan i somras och då sa han att han skulle hålla det datumet! Så nu jävlar!
2. Sedan så vet jag inte hur mycket jag borde skriva om det andra, förutom att det har blivit en höna av en fjäder (typsikt a la löpet) så alla är jätteirriterade och går omkring som pms-monster! Visst jag förstår att vi inte borde ha gjort detta, och att vi borde ha städat undan efter oss. Men jag blir så jävla förbannad när det blir värsta grejjen just nu, när det har varit likadant (om inte värre) andra år! Grr säger jag bara, eller rättare sagt SUCK!

Hoppas ni fortsätter läsa trots att inläggen inte är så uppmuntrande för tillfället, men hallå allas liv har ju toppar och dalar, och även om Fiemmas liv för det mesta är på topp så kommer det faktiskt alltid en nedförsbacke för eller senare..
Men lita på att vi snart är back on track again ;)



Fia ;D

Neeej nu är jag så jäääävla förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag tar snart sönder tangentbordet för att jag skriver så hårt!! Nu kommer jag skriva ett inlägg dirket efter det andra men grejen var att jag itne han skicka iväg det för min telefon ringde. Erik ringde äntligen och då tänkte jag att han ringde för att bekräfta att vi har fått lokalen som vi har ringt om sen i sommras.
Nej då möter jag en " jag är ledsen men den vart bokad idag" IDAG??? Det var fan då vi bokade den, eller man kan ju säga att vi bokade den i måndags då vi ringde dig och då du sa att vi kunde komma in på onsdag och lämna in pengarna! FYFAN för dig! Jag skrek åt honom sen blev jag så jävla förbannad att jag gav luren till Fransson och han snackade på som faan och förklarade som det var och att vi var först. Erik har gjort fel och han insåg  nog det då Fransson berättade exakt hur de hade planerat! Jag ska fan ner och slå på boxningssäcken för jag får fan damp! Han är ju helt oootrolig! Vi ska ha Cafe Umbra för det var vi som bokade den i måndags och vi skulle bara lämna pengarna idag! FYFAN vad stört allting är! Vi har snackat  lite och om han inte fixar detta nu eftersom det är han som har gjort fel så ska vi tamefan ringa till Aftonbladet och Expressen och berätta hur stöörd han är!
image1580
Det här handlar inte om pengar utan makt! vi har rätt och han har fel punkt!

Fia ;D

Idag var vi och fixade Cafe Umbra, eller vi tror det iallafall. Våran kontaktperson är så vimsig så vi satt kanske i en halvtimme och försökte . Han hade sagt att vi hade den men sen nu när vi kom sa han att han skulle ringa om vi hade fått den för det kunde ha varit något som skett under tiden vi satt där! Men han sa att han var 99% säker på att den var ledig!
image1578
image1579
Idag skrev vi under kontraktet och nu ligger det signerat på mitt rum!

Fia ;D

Vilket underbart fint väder vi har haft idag! Och enligt vädersidan i dagens metro ska det komma en värmebölja ihelgen vilket passar perfekt för på lördag ska det grillas och på söndagen är det fika som gäller :)
Den här sommarens väder har verkligen varit helt kass, regn varje dag! FYFAN! Men förra sommaren var det fint så det gör inte så mycket för jag har haft en bra sommar ändå ;)
image1571
Underbart fin bild om man inte tänker på min fula min, jag verkligen inte är med när Emmy tar kortet ;D
När vi var på väg hem från idrottslektionen imorse så tog vi några fina kort för att visa er hur fint vi har det här i Sollentuna :)
image1576

Mary ;D

Dagens goda nyhet:
Mitt busskort har hittat hem. Vet inte riktigt hur det villade bort sig, men fan ta den som tog det. När jag har tagit reda på mer skriver jag det här. Men iaf glad att jag har det igen!

Dagens dåliga nyhet:
Var precis på Stinsen med Aleks och Klas för att kolla efter ett par skor på Din Sko. Jag visste precis vilka jag ville ha, men hon som jobbade där hade ingen aning skor jag pratade om. Blir så trött! Men det vart trevligt iaf ;P

image1570
Nu slipper jag springa bakom bussen ;)

gMary ;D

Lyssnade på den här låten på båda mattelektionerna idag. Har dubbelblock i matte C. Här kan ni lyssna på låten samtidigt som ni sjunger med här nedan ;)

Det här är sjuka dagar känner jag mig ju inte så frisk
Det är dig som alla jagar och vi tar en liten risk
Å jag kan inte sova och får inte benen att stå still
Det är svårt att leva när man vet vart hjärtat vill
Men jag kan vara nöjd och sluta se allt så svart
Å jag kan glädjas åt det lilla och kommer ingen vart
man skulle njuta av att sola och gå i skog och mark
eller vaka över vattnet picassos park

Det är synd att du är så söt, det är synd att du är så söt
Det är synd att du är så söt, det är synd att du är så söt
Det är så synd att hjärtat är förfört
det slår som en feber som allt vore kört
vilken otur att hjärtat är försört

Men nu så har du fastnat långt där inom mig
å jag behöver bränsle så som kyssar ifrån dig
men hur raderas kärlek i en dålig konjuktur
det här är sjuka dagarå det finns en enda kur
det är ju du som mig kan hela men du ger mig också men
med ditt hår som är av gyld och med din hur så vackert len
jag kan då inte hjälpa att du ler som venus själv
Varför är det jag som sitter ensam ikväll?

Det är synd att du är så söt, det är synd att du är så söt
Det är synd att du är så söt, det är synd att du är så söt
Det är så synd att hjärtat är förfört
det slår som en feber som allt vore kört
vilken otur att hjärtat är försört


LOVELY! =)


Fia ;D

Vi hittade aldrig Marys kort :( Buhu!

Nu har vi samhäll och vi har fått i uppgift att välja ett land och skriva lite allmän fakta och blablabla... Imorse höll vi enidrottslektion på vallen. Det gick superbra och dom tyckte det var roligt ;) Haha!  vi körde häckskolning och stafett. Nu måste jag sätta igång med sökandet efter information om mitt land.

Idag börjar projektarbetet och då ska vi få våran grupp. Vi kommer ha Patrik som ledare och det är bra för han vet ju hur löprådet fungerar. Det känns skönt att vi redan nu vet vad vi ska göra, vad jobbigt det måste vara och komma till en grupp och leta folk att göra någonting med! Snackade med några killar från våran grupp ( grupperna sitter på anslagstavlan utanför biblioteket) och dom skulle typ ha "expedition robinson" då dom skulle köra någon typ av överlevnadsgrej ute i skogen. Haha flumm!

Efter det ska vi till Odenplan och betala inför våran studentskiva, vi har varit ute i god tid och bokat lokal så att vi får det datum vi vill ha! Bra va :) Sen ska jag till panduro och fixa lite saker. Pusspusspuss

Fia ;D

SENASTE NYTT!! MARY HAR TAPPAT SITT MATKORT + BUSSKORT.  NU BÖRJAR SÖKANDET EFTER DEM! ÖNSKA OSS LYCKA TILL ;) CIAO
image1569

Fia ;D

IDAG FYLLER VÄRLDENS BÄSTA MAMMA 40 ÅR! GRATTIS MAMSEN! ÄLSKAR DIG SUPERDUPERMYCKET!! <3
image1568

Fia ;D

Hallå! Kom precis tillbaka från skolan, väldigt nice! Det har varit en seg dag för jag hade svenska b sista lektionen. Jag säger det igen: våran lärare är verkligen superduper tråkig och bitchig. Hon är värsta kaxig och typ småretar en ifall man säger fel! Aaah jag får damp! Första lektionen var religion men det tycker jag är ganska intressant faktiskt!

Jag mötte inte honom idag heller, jag vet att han har sen lunch men jag ser honom aldrig!

Idag hade killarna sin nollning. Det var också "dagens outfit" som gällde för dem och de fick ta på sig tjejtröjor och tajts. Men det var inte alla som vågade gå i skolan med dom. Killarna döljde dom med tjocktröjor och jackor ,så det var lite fult, så  nu kommer dom dom få igen för det. Inte från mig utan av killarna för vi tjejer skötte tjejernas nollning och dom skötte sig jättebra genom att ha på sig kläderna hela dagen. Eller undantag Sanna och Mickan som vi ska fundera ut något skojsit till! Moahaha :D Pusspusspuss

Mary ;D

Dagens goda nyhet!

Som ni alla vet så fyller jag ju år på söndag. Och som ni alla vet fyller typ hundraelva andra också år i september. Därför har jag och tre andra tjejer bestämt oss för att hyra en lokal i slutet av september för att fira våra 17-års dagar. Det kommer bli superduper!

Dagens dåliga nyhet!
Jag tror jag har tappat bort både mitt matkort och mitt busskort. snyft.

image1566

Fiemma ;D

IDAG FYLLER VÅRAN FAVORIT LEGERNES ÅR! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!
image1563
image1564
Och han vill att just DU grattar honom!

Fia ;D

Idag käkade vi lunch med Jockepocke och han klagade på att vi hade lite dålig uppdatering här på bloggen, men ikväll har jag kämpat för fullt för att hålla er uppdaterade ;) Vad tycks?
Han tyckte också att det var dåligt med skvaller men jag har varit borta i Danmark hela helgen, helt off, men nu i veckan lovar vi att det kommer skvaller ;) Håll ut!

image1562
Ser ni våra Fiemmatofflor ;)

Fia ;D

Nu visar Mary stolt upp sitt rum för alla som råkar komma förbi!
Hon och Emmy har kämpat med att få det fint och såhär blev slutresultatet:
image1558
EN NÖJD MARY ;D

image1559
HYLLAN SOM ANNARS BRUKAR VARA HULLER&BULLER
image1560
Här är vårat rum som också blev städat idag ;)

image1561
Skrivbordet har nog inte varit såhär tomt på länge ;)

Fia ;D

FÖR ETT TAG SEN KOM ADAM, OCH HAN HADE VARIT SNÄLL OCH KÖPT GODIS TILL MARY :) SJÄLVKLART VILLE FRANSSON OCH EMMY SMAKA, MEN DET BLEV BRÅK OM VEM SOM FICK TA FÖRST:

image1556
image1557
EMMY VANN SÅKLART ;D

Fia ;D

SENASTE NYTT! EMMY LÅSTE UTE MARY FRÅN HENNES RUM SÅ DE FICK FISKA NYCKLARNA GENOM FÖNSTRET!

image1550
image1555
NU ÄR NYCKLARNA I EN SÄKER HAND!


Fia ;D

Här sitter jag och bloggar,
image1545

medan Emmy och Mary städar ;D


Lite information vad vi sysslar med just nu!

Fia ;D

När jag satt på toa så såg jag något jättecoolt! För vi har ett litet fönster på våran toalett och då såg jag värsta fina bilden, så direkt efter mitt toabesök sprang jag och hämtade kameran. Men man ser inte så bra på bilden men lägger upp den iallafall. Hela grejen var att solen lyste upp värsta coolt ;D

image1544

Fia ;D

Här kommer dom efterlängtade bilderna från ettornas nollning. Jag vet att vi inte får ha nollning, jag vet att det inte blir något träningsläger då, jag vet att Richard läser bloggen! Men ändå, det går ju inte att skippa nollningen. Men vi bestämde oss för att köra en schysstare nollning iår vilket gick ut på att vi fick bestämma deras outfit för en dag som de skulle ha på sig i skolan.
Och här kommer the girls:

image1531


VÅRAN FAVORIT:
image1541


Mary ;D

Tjosan !

Nu ska här berättas om Kittelfjälls-resan, jag förstår att ni alla har undrat OCH längtat efter att få veta vad som egentligen hände den veckan uppe i Lappland. ;)

Ska berätta så kort jag kan, ok ? ;)

Började med att samlas på centralstationen. Jag visste bara att Nicki, MikaelWesth och Adam var i min grupp. Sen var det en annan grupp som skulle åka samtidigt med. Det tre andra grupperna skulle komma upp dagen efter. De delade in oss i grupper på sex, för så skulle vi sova på nattåget. Jag och Nicki fick sova med Anna och Jessica som var i vår grupp, + två tjejer till. Men sen bytte vi så att Nina och Paui fick sova med oss. Nattåget var försenat innan det ens hade startat. Men sen bar det iväg iaf. 10 h tåg till umeå typ och 4 h buss mot den norska gränsen. Ganska sega resor.

Vi var framme vid tolv på dagen där på. Då började lektionerna direkt. Paui och Ninas grupp gick iväg på en 13 km vandring till Blerikestugan. Så våran grupp -22 pers- var ensamma på fjällhotellet. Jag bodde i samma rum som Nicki, Anna och Jessica. Vi lärde känna varandra ganska snabbt. Just det, vi skulle gå upp och kolla på utsikten från berget på ett Fjäll-pass. Men det var så mycket dimma så man såg nada. På kvällen var vi löpare duktiga och sprang nån slags obanad bana. Det regnade görmycket så vi kunde vrida ur både hår och kläder. Då tänkte vi på gruppen som hade gått iväg till stugan, de var nog ännu blötare. Mmh

Nästa dag gick vi iväg till den där stugan. Var framme vid fem typ. Mötte den andra gruppen på vägen och Paui berättade att det var två snygga killar som bodde i stugan. (Va i helvete gör dom på fjället?) När vi kom till stugan funderade jag och Hanna på att följa med upp på ett högt berg bredvid. Men vi ändrade oss i sista stund och började laga mat istället. Tyvärr hade det tagits med för lite mat så ingen blev mätt. Sängarna var för få så vi fick sova två i varje säng. Supermysigt. ;) På kvällen grillade vi skräp och snackade med de två killarna (de var inte alls så snygga) sen berättade vi en historia genom att säga ett ord var. hah

Onsdag nu. Då gick vi tillbaka hela vägen och vi hade underbart fint väder. Gick i shorts! När vi kom tillbaka till hotellet hade de andra grupperna kommit. Då träffade man en massa nytt och gammalt folk. Super skoj.

På natten kom några grabbs och sprutade grädde på Anna när hon sov. Jag vaknade och hjälpte Anna att torka av det. Sen smidde vi planer för hämd, för vi hade en liten aning vilka de var ;P


Nästa dag pratade alla om vad som hade hänt på natten och de skyldiga erkände ganska snabbt. På dagen hade vi lektioner och så paddlade/klättrade vi. På kvällen spelades det kort, pluggades, bakades muffins och hälldes grädde i alla de skyldias kallingar. Mohaha. De märkte det ganska snabbt och vi spelade oskyldiga. Nää-skulle vi ? Paui och jag planerade även att göra ngt på Mikaelwest för att han hade vart så dryg. Han hade målat en muche på Paui när hon råkade somna på stranden. Och han hade dissat mig när jag ville ut och träna, för att sedan springa ut två timmar senare! :O

Fredag, sista dagen. Först fångade vi humlor sen hade vi prov på allt vi hade lärt oss. Provet gick helt okej. Sen städade vi och tryckte in oss i bussen. Jag hade precis innan avresan lärt känna Matilda, så hon jag och Paui satt längst bak i bussen. Vi spelade kort, kollade på film och sov. I början körde bussen så snabbt på alla småvägar att hela bussen höll på att spy. Sen hann Westh nästan måla en muche på mig med. Tillslut kom vi fram till nattåget.
  Där hade jag Paui och MikaelWesth djupsnack i resturang vagnen. Vi utmanade Adam och Westh på klädpoker. Adam dök sedan inte upp (var va han? ;) )Viktor fick rycka in istället. Dessvärre förlorade första Paui innan vi ändrade reglerna, sen förlorade jag. Straffet var att springa genom tåget till sittvagnen och sen vända. Paui och jag gjorde de som tur var tillsammans. Nej, vi var inte nakna. Haha. Sen hände det/gjorde vi en massa mer saker.
  Sen var vi iaf framme klockan åtta på morgonen och jag fick skjuts upp till löp där jag sov några timmar till. 

Hoppas ni inte blev för uttråkade. Detta var ju trots allt mitt längsta inlägg någonsin.
Puss Mary.



 


Fia ;D

Jag har ingen ork till någonting! Jag finner ingen glädje, jag finner ingen känsla alls, utan jag bara gör massa saker utan mening. Eller så gör jag dem bara för att de måste bli gjorda! 

Ihelgen var jag i Danmark och tävlade. Jag åkte dit med ganska höga förväntningar om att det skulle gå bra eftersom det ändå kändes helt okej i kroppen. Visst, jag hade haft lite ont i halsen och en täppt näsan, men på lördagen vaknade jag ändå upp frisk! När det väl var dags för uppvärmningen kunde jag inte ladda, det gick inte bara, jag bara tänkte på massa annat och sen kom massa negativa tankar upp.
Jag försökte "träa" vilket brukar fungera men det ville inte fungera då! Så jag gjorde ett sista försök och sedan körde jag en snabb stegring och sen var det dags! 
Jag tyckte att det skulle bli roligt och springa men jag var inte så fokuserad och de negativa tankarna kom fram då och då. Loppet var igång och det gick inte alls fort men jag lyckades hamna på andra banan och där fick jag ligga tills klockringning då jag försökte ta en bättre placering men när jag var på väg fram så kom en finska och tryckte sig förbi mig. Och det fula var att jag bara lät henne göra det! FYFAN vad jag är klen, jag skulle istället tryckt tillbaka och fortsatt springa på bana ett. När jag vek ner mig blev jag instängd och sen var det bara och trycka de sista in i mål. Jag var inte ens trött när jag kom i mål! Jag fick inte ge allt och det var mitt fel eftersom jag fegade så värst!


Efter loppet kom mamma, pappa och Jenny fram till mig. De hade åkt ner för att heja på mig och jag kände mig jättedum eftersom det hade varit ett sådant skitlopp! Nu åker dom ner och sen springer jag så dåligt!  Men det kändes bra att ha dom där för det betyder jättemycket när dom är där. Det är en trygghet och jag blir jättepeppad när dom ropar på mig när jag springer! Ni betyder mycket jättemycket för mig! <3

Jag snackade lite med Malin Ewerlöf efter loppet och hon sa hur jag skulle ha gjort istället för att vika ner mig, och så sa hon att jag skulle ta loppet som en erfarenhet. JAG SKA ALDRIG MER SLÄPPA FÖRBI NÅGON SÅ LÄTT! Det kändes bra att prata med henne! :) Richard kom också fram efter loppet men jag orkade inte snacka med honom för jag var inte på humor för djupsnack... Sen joggade jag ner men det var först sen när jag gick och duschade som tårarna rann. Jag hade gjort årets sämsta lopp och på NM dessutom! Sen ringde jag till mina älsklingar och grät och var förtvivlad. Det är tur att jag har er, jag vet inte vad jag skulle göra utan er två! <3

Richard vill att vi ska ha snacka om hur säsongen har varit och hur det ser ut framöver. Men jag orkar verkligen inte med att snacka om det som har med löpning att göra! Efter helgen så har jag deppat ihop totalt och är helt urladdad. Jag vill bara vara ledig och tänka på annat!

Nu ska jag ner och försöka vara glad nere vid maten och sen ska jag följa mamsens råd och hyra en tjejfilm och snyfta till så jag får bort klumpen i magen! Pusspusspuss


Mary ;D

Yooo,

nu sitter jag här igen och klockan tickar iväg. Men nästa vecka lovar jag att det ska bli min seriösaste vecka på löp! Ska lägga mig i tid och äta regelbundet och bra! =) Så jag är fit-for-fight för min födelsedag (och finnkampen ;) ).  Legernes var precis uppe och avslöjade att han hade gått och lagt sig för en timma sen. Men kom tyvärr på att hade glömt att mejla iväg ett papper. Så där pajades han seriösa kväll. thöhö.

Idag har jag vart på stan och shoppat med Sanna och Mickan. Vi gick nästan 1 mil (jag har stegräknare på min mobil och den visade det!!). Det var himlans trevligt. Resten av dagen har jag glidit runt i min St Erikslopps-tröja. Yeah.


Godnatt från mig (och Emmy- som har fått fnatt och är uppe vid den här tiden!)

image1505

Smakprov från Kittelfjäll. Tänkte lägga upp bilder och berätta mer om allt som hände där imorgon, förhoppningsvis ;)
 

Emmy ;D

Att säga om det som är att det inte är, eller om det som inte är att det är, är falskt, medan att säga om det som är att det är, och om det som inte är att det inte är, är sant.
-Aristoteles

JAG FÅR HUVUDVÄRK AV FILOSOFI, GER UPP MED DEN HÄR LÄXAN FÖRSTÅR INTE ...

Emmy ;D

Kom precis in från en långpromenad med hundarna! Det finns något konstigt vänskapsband hundägare emellan. Alla hundägare (ok då inte alla men de flesta) är alltid jättetrevliga och stannar, låtar hundarna hälsa och kanske leka med varandra. Då står ägarna och småpratar med varandra som om de tillsammans hade någon hemlighet att dela. Och jag funderar verkligen på vad det är för hemlighet som alla hundägare bär på. Jag är ju själv hundägare och jag tror att jag vet vad hemligheten är, det är att man har upptäckt kärleken till hundar. Den har ju alla hundägare tillsammans, men de som inte är hundägare förstå sig inte på hur man kan offra allting för en hund! Aja nu känner jag mig som värsta nörden, men det blir man om man har varit ensam hemma med tre hundar, man börjar bli som en av dem. Haha det börjar bli lite otäckt, man blir nästan rädd för sig själv så det är nog bra att mamma, pappa och jenny kommer hem snart så att jag inte förvandlas till en hund ;)

Men jag har ju faktiskt pratat en hel del i telefon så det har inte blivit massa gnäll och skall till svar på mina frågor ;)
Jag har pratat med favoritmajzan och favoritlinda en hel del, det är alltid lika roligt att prata med dom!!! Om det är någon som undrar varför jag inte svarar på min mobil är det för att batterierna är slut och jag glömde laddaren på löpet! (Klantig som jag är trodde jag batteriet skulle räcka)

Nu ska jag ta en lång dusch, lyssna på bra musik och sen ska jag nog ta tag i filosofiläxan som jag inte riktigt förstod mig på men... Sen så blir det nog lite körkortsteori också!

image1504
Jag saknar min tvilling <3 För er som vill veta hur det gick i Danmark så kan jag säga att hon kom 5 på en mindre bra tid och att det var en väldigt besviken Fia som ringde mig efter loppet! Mer kommer hon säkert att berätta när hon kommer hem imorgon, ska åka natttåg hem idag, är hemma 06.50 på centralen imorgon sen bär det av till skolan! Vi får se hur pigg hon kommer vara haha :)


Ha det bra Puss <3

Mary ;D ST ERIKSLOPPET

Idag har vi (David, Mikael, Jag, Mickan och Matte) var funktionärer på St Eriksloppet. Jag, Micke, Mickan och Matte fick ta hand på tre utfarter som vi skulle spärra av från bilar. Och så skulle vi se till så att alla gick och ledde sina cyklar på trottoaren. Vi började flumma direkt! Vi hade bytt ut fredagens skrikstil till en mer sexisitisk stil. Haha. Vissa stunder kanske vi spåra ut totalt, men i stora hela var det toppen skoj. Vi tog massa kort, ska lägga upp några bilder här. =)

Två killar:
- Vafan, kan de inte springa i skogen istället?
- Ja, dra till Norrtälje eller nått!

image1499
Mickan med sin baanaana! ;)

image1500
Matte och jag njuuuter av tågresan ;)

image1501
Fan va snygga vi är!
Vi bad en norsk tant att ta ett kort på oss ;)

image1502
Mickan joggar med alla snygga fräscha löpare ;)

image1503
Mikael i en av sina djupa stunder ;)

Emmy ;D

Shit det är verkligen ett heltidsjobb att ta hand om tre hundar! De måste passas hela tiden, annars hittar de på hyss. Man ska alltid ha ett öga på dem så att de inte gör något dumt, och det är viktigt att hålla koll på när de var ute senast (de ska ut sex ggr om dagen med jämna mellanrum), särskilt nu när den yngsta av hundarna precis har blivit rumsren. Sedan bråkas det om tuggben, tiggs vid matbordet, gnäller om det är något som inte är som de vill. Och mat ska de ha, och det är inte bara olika tider att hålla koll på, utan det är olika stora portioner, tabletter och dessutom olika sorters mat. 
Men så finns det dom där stunderna då man bara inte kan göra något annat än att älska dem. Då de krafsar och ber att få bli upplyfta så att de kan ligga och mysa i knät, dom är så söta när dom ligger och sover i famnen! Och sedan är det svårt att vara arg på dem en längre stund när de har tuggat sönder ipodhörlurarna och tittar värsta oskyldigt på en med stora söta ögon när man skäller på dem!

För att sammanfatta detta så kan jag säga att våra hundar är helt underbara och jag tycker väldigt mycket om dem, samtidigt som dom kan vara väldigt jobbiga ibland. Men det är väll alla, även människor!

image1498
Man brukar ju säga att hunden brukar vara lik sin ägare ;)

Mary ;D

Klivit upp CHECK
Tvättat bort gammalt smink CHECK
Dragit ner filtar från fönstrena CHECK
Läst gammla Veckorevyn CHECK
Städat köket CHECK (dagens goda gärning)
Läst Alex Schulmans blogg CHECK
Ätit frukost med favorit-Matte CHECK
Kollat på en fjortis serie CHECK
Sjungt en uttjatad låt CHECK

Nu ska jag plugga matte. Ska ju läsa Matte C på en period. Och efter varje lektion, hur hårt man än jobbar, ligger man ändå alltid efter. Nu ligger jag 5 sidor efter. Hej å hå.


image1497


Ni vet att ni älskar mig ;)

height="0" alt="" />