Mary och Emmy ;D

Idag har vi, Emmy och Mary, varit i Kista och shoppat loss. Fia var med i början men drog sen ut på andra äventyr. Emmy skulle egenltigen inte köpa något men hittade ett par snygga brallor iallafall. Marys mål var en klänning.
antalet affärer som besöktes går inte att räkna, och vid halv  nio gav vi upp. Mary bjöd Emsan på en glassis och sedan slog vi oss ner på en bänk och pratade massa strunt som vanligt och kollade på allt roligt folk.
Påvägen hem så hade vi värsta flytet då vi utan "meck" (marys nya favorituttryck) kom hem på bara en kvart. Bussen kom när vi ville och vi behövde bara vänta på tåget i en minut. "Det kallas för tajming". haha




1. Marys klänning som hon ska ha på avslutningen. Från Gina Tricot.
2 och 3. Emmys byxor från H&M. Som hon ska ha i sommar när det blir för kallt för shorts.
4. Marys skor från Nilson. Sånna hon 'alltid velat ha'.
5. Marys shorts från H&M. Härmade Emmy som har likdana, fast vita.
6. Ett kap från Gina Tricot.

Ha det bra nu ska vi gå ner och fortsätta med våra konstverk ;)
Puss <3

Mary ;D

Kön på Åhlens City, Göteborg


Kvinna~25 (till sin väninna i kassan): Vad ska ni göra ikväll då?
Kassörskan: Vi ska på stan och ragga sjömän!
Väninna: Sjömän? Varför just sjömän?
Kassörska: Det är något så här ?Nattu? eller ?Nate? som är här. Så det är jättemycket sjömän!

Så jävla skön. haha! 

Godnatt!




Emmy ;D

Jag vet att du tror att du förstår vad du tyckte att jag sa men jag är inte säker på att du fattade att vad du hörde inte var vad jag menade och jag förstår att du inte förstår för det gör inte jag heller! Haha

Tävlade idag, var väldigt nervös innan men det gick bra. Jag vann på tiden 2.18.60 och det var utomhuspers med tre sekunder så jag var väldigt nöjd. Samtidigt som jag kände att jag kunde ha sprungit snabbare, men det var ett bra lopp att ha i benen inför stafett-sm på söndag :)

Förutom att ha tävlat idag så har jag varit i skolan, sedan hade jag och Mary tråkigt så vi målade ett gruppporträtt av alla här på löpet och några personporträtt, det var roligt :)

Nu ska jag kila och sova för imorgon väntar en ny dag med nya utmaningar haha ;) Sov gott Puss <3

Mary ;D


»Hej, jag heter Mary och jag har inget liv.
Heeej Mary.
Idag har jag inte gjort någonting och jag kommer inte göra det heller.
Jo det har du visst.
Vadå?
Du har målat Linnéa, Anna och Lena. Sen har du målat hela löpet på en "klass bild". Du har också shoppat på Ica Maxi och varit på Kittelfjälls möte.
Men Gud va skoj.
Du ska kolla på lost strax ju.
Men det får jag ju bara dåligt samvete av om jag inte ser.
Sluta va så negativ.
Jag har huvudvärk.
Det är snart sommarlov.
Jag älskar sommarlov!
Jag med.
Bra, då räknar vi ner.
Det gör jag redan.
Vad är det då?
7 dagar och 13 h. «


image710
 
Jag bara inte orkar, orkar inte bry mig..


Fia ;D

Då var man hemma igen då! Jag och Linda var och tittade på ett studentboende i Edsberg. Och det var typ en kopia av löpet fast där hade man egen toalett och kök! Det var nog den enda skillnaden + att man hade lite större rum. Annars var det inte mkt som skiljde stället från löpet! Det var jätte många ungdomar där och tittade ,  jag kan tänka mig att många av dem tyckte att det skulle vara jätte roligt att bo på det sättet!
De har säkert samma känsla som jag hade när jag skulle börja på löp! Men efter två år här på löp + nästa år så tror jag att det räcker för mig! Jag vill ha något eget, slippa springet i korridorerna och ja allt ;D
Visst det är jätte roligt att bo här på löp men jag tycker att tre år räcker sen måste man gå vidare i livet ;) Haha! Nu ska jag göra klart matten, om Sara inte har gjort den, vilket jag hoppas att hon har för då kan jag göra annat skoj! :)
image709

Fia ;D

Hej! Kom precis upp från maten som var jätte god idag :) Nu ska jag kolla när bussen går sen ska jag följa med Linda till Edsberg och titta på några studentlägenheter! Det är tydligen jätte många som har ställt sig i kö, men hoppashoppas att hon får en lägenhet så hon kan bo kvar i Sthlm!!! :D Nu ska vi dra ha det bra Pusss!
 

Fia ;D

Hej! Följde precis Sara till bussen, vi har suttit med en matteredovisning som vi ska ha imorgon. Vi blev nästan klara men vi har lite på avslutningen kvar, men Sara skulle göra den efter sin träning :)
Vi satt här i datarummet och dunkade musik och sjöng med och vi har ju så otroligt fina sångröster ;D Så det blev inte så mkt koncentration på själva uppgiften, men sånt är livet ;P Det här är sista grejen som jag har i skolan så det blev lite slarvigt ihopskrivet! Aja det blir nog bra ;)

Nedan har Tobbe fått äran att skriva ett inlägg, och ifall det är någon annan som vill skriva så är det bara och säga till ;D För det är så roligt när det kommer lite nya personer och bloggar! :) Nu ska jag sova ett tag, behöver ta en powernap eftersom jag hade väldigt svårt att sova inatt.. Ha det bra Pusss!
image704

Gästskrivare Tobbe Trollkarl

29/5  07

Ljuset i tunnelns slut!!

Äntligen är skolarbetet över och sommarlovet närmar sig med stora kliv, (redan på måndag faktiskt).

 

För er som inte visste det så: här är historien om hur jag lärde känna Fia?..

 

En solig dag i höstas när jag var och som vanligt hejjade på min lillesyrra när hon friidrottade flitigt i värmen.

På väg ut från hallen så mötte jag henne: Snygg Fia som hon också kallas och allt jag fick fram var ett hej!

På den vägen var det och nu läser vi den otroligt roliga kursen Matte B tillsammans.  Fia vinner betygskampen med ett VG mot G ? men jag vinner i alla fall lätt mot henne i (fem i rad)

 

Idag har BOSS Fia och hennes högra hand Sara (som förövrigt inte gjort någonting till våran matte redovisning), tvingat mig att göra ett diagram..

Ni anar inte hur jobbigt det har varit jag är helt slut!

By The Way jag har kirrat ett MVG i geografi..(ville bara skryta lite)

Deru Emmy? Fast efter eran djupgående klass diskussion så var väl MVG: et redan fixat?

 
Sist men inte minst bra löpt i helgen löparna(kul va).. som flitig bloggläsare vill jag ha fler inlägg här det har blivit lite knapert på sista tiden.!!! // Tobbe Trollkarl

Mary ;D

"Lite är bättre än inget. Men mycket är bättre än lite."

haha, lätt skönaste argumentet idag!

image703
(ser så tråkigt ut utan en bild. =P )

Emmy ;D

Man ska inte flyga högre än vingarna bär.

Vet inte riktigt vart jag ska börja, finns så mycket att skriva om samtidigt som det inte gör det.
Kan väll börja med att berätta att dagen inte började så bra, för att sedan bli bättre, därefter sämre och sen ännu sämre sen lite bättre och sen bra och efter det mycket bra och nu bra :) Haha.
Jag har varit i skolan, tränat, varit och handlat, varit och fikat med Fia, Mary och Linda och sen har jag gungat och lyssnat på musik med Mary och sen var det dags för DH och då åt jag min glass om jag gjorde genom att lägga en delikatessyoghurt i frysen det var mumsigt :)

Imorgon ska jag tävla, 800m ska jag springa är väldigt nervös för hur det kommer kännas i benen eftersom det kändes väldigt slitet idag. Har kört typ fem lopp på en vecka, så många lopp har jag aldrig sprungit på så kort tid! Haha det kändes mer i kroppen än vad jag trodde att det skulle göra. Får väll ta ett par vilodagar efter stafett-sm. Men inte för många kanske en, max två för sen helgen efter det ska jag tävla igen haha.

Nu är jag väldans tröttis ska nog krypa ner i sängen och soova! Dröm sött Puss <3


Fia ;D

Godkväll! Kom precis hem efter att ha varit och fikat med Linda,Mary och Emmy :) Vi tänkte först ta gamla vanliga, Muggen på söder, men vi ville testa något nytt café!
Så när vi var i Karlberg så sa jag att vi kunde hoppa av här och gå och titta efter ett fik. För både jag och Linda hade sett något mysigt när vi hade varit hos naprapaten.
Vi satte oss på ett café och pratade gamla minnen och även hur det kommer bli nu i sommar samt nästa år. Sedan pratade vi om första intryck, vad vi hade tyckt om varandra i början. Haha! Från Linda fick man höra att nästan alla tvåor hade tyckt att jag lät för mkt, jag skrek och skrattade HELA TIDEN! :) Men sån är jag haha!
Men Mary hade tyckt att jag verkade flummig! Så det är lite roligt hur man uppfattas olika av folk :)
Har ni något första intryck av mig som ni kommer ihåg?!
Nu ska jag titta på DH med tjejerna, ha det bra Pusss!
image702
När vi var på stan såg vi en tant som letade efter sin valp... Haha!

Mary ;D

SEASIDE

Oaaaw, vilken röst!

image700



Mary ;D

Drömde att jag hade massa skor och att alla ville vara kompis med mig bara för att de ville få skor av mig. Hela mitt rum var verkligen fullt av skor och jag kom inte ihåg att jag hade köpt dem.

4 dagar till Stafett-SM
8 dagar till Nationaldagen
9 dagar tills vi slutar
10 dagar tills jag och Fia åker till Holland




Jag vill ha sommar lov, NU!


Emmy ;D

Jag kan om jag vill, jag vill om jag kan!

Fia ;D

Hallå! Kom precis hem från skolan, jag skulle ha tagit bussen men jag missade den för att jag satt och pratade med Sara :) Så jag fick gå hela långa vägen hem, inte skoj!
Nu satte jag mig vid datorn för att skriva ett inlägg men då sitter dumma Robin vid andra datorn och säger att jag är en fjortis. "Vem vill veta ifall du gick hem eller inte" Då kände jag mig dum.. Haha!
Egentligen är det här lite onödigt, jag sitter och skriver om vad jag gör om dagarna och folk går in och läser. Det händer ju inget roligt i mitt liv så det kan inte finnas så mkt roligt och läsa om, eller? Skall man fortsätta med sitt vanliga skrivande om dagarna eller ska man bara skriva ett inlägg när har något vettigt och skriva om? ;)
Jag vill ha lite kommentarer, och så länge fortsätter jag med mitt vanliga skrivande...
Idag har jag haft sovmorgon sen gick jag till skolan och hade historia och då tittade vi på film, sen käkade jag lunch och nu sitter jag här. Värsta slappa dagen :D Tänkte gå ner och köra skivstångsstyrkan nu, så har man hela kvällen för att göra annat skoj :)

Helgens tävlingar gick otroligt bra! Jag sprang på riktigt bra på båda loppen och jag var jättejätte nära att persa båda gångerna :) Så helgens lopp för helt klart godkänt! Det var en rolig helg inte bara för att tävlingen gick bra utan för att jag även träffade många sköna typer som var där och tävlade! :) Alltid lika roligt och se alla igen!
Nu ska jag sluta upp med mitt tramsskrivande, ha det bra så länge! Pusss!
image699
En helt onödig bild som inte har något alls med inlägget att göra!

Mary ;D

But I´m just try to love you,
any kind of way.
But I find it hard to love you,
when you far away.

Seaside, darling.
by


image696

Emmy ;D

Sammanfattning av helgen.
Tävlade på Sollentunavallen, lördagen 200m PERS 26.07 och på söndagen var det dags för 400m. Jag öppnade väldigt hårt och ledde fram till slutet av andra kurvan, då kom de andra ikapp mig, och då la jag av att springa. Ajabaja Emmy måste jobba med att inte ge upp när andra kommer ikapp, loppet är inte slut fören man har passerat mållinjen ;) Efter loppet var jag besviken och arg men jag bestämde mig för att inte deppa för länge, det var ju trots allt bra vågat och dessutom ett nytt utomhuspers. Och "det kommer mera", första loppet är ju som sagt första loppet och det tar ett tag att hitta sitt tempo på 400m :)

Så för att sammanfatta helgen med tre ord så säger jag roligt, pers och nöjd ;)
image698
Här är 200m finalen, jag kom på fjärde plats ;) Jag är trea från vänster, min arm ser helt konstig ut haha!

Mary ;D



Idag har jag och Holmis hoppat studsmatta och ätit pannkakor. =D Sen kollade jag på Sayo-tävlingen. Där bl a Fia och Emmy sprang. Dom e så duktiga ;) hihi
     
Imorgon har jag kinesiska mitt-kursprov. Skoj.

Fuck off nu kör vi, xianzai keyi. (de sista betyder: det går bra nu på kinesiska. haha)

Puss på er!

Mary ;D

Yooooo!

Tillbaka från Karlskrona där vår älskade seriematch var. Våran lilla pytte mini klubb kämpade på rejält och hamnade på andra plats. För ni förstår, vi har precis gått upp en divension å ligger alltså i K1! Oooohh.
   Min insats låg på 1500 m, där jag skulle springa snabbt sista 1000 m:rana. Lyckades hyfsats, och fick tiden 4.40 vilket antagligen är utomhus pers, fast som ni alla vet så har jag alla mina pers inomhus. För där är de ju kortare banor och då går de ju snabbare, eller hur ? ;)


»Du säger att du vill ha mig
Du kan hoppa upp och ta dig
du har inget liv, ingen charm, ingen stil
och en rostig bil
Jag kräver mycket mera
än en sönderpökad säng
jag är ingen vågit billig slit och släng«

Tack  A! mohahah

Nu sov-time
Imorgon studsmatta med Holmis

image693
Mitt nya hem. Vill du flytta in med mig? =D
[De senaste 33 h har jag tillbringat 9 h på tåg. Yeah]

Fia ;D

Hej jag kom precis hem! Efter tävlingen åkte vi till Kista galleria och käkade :) Sen köpte jag en jacka också, kanske lite sent, jag vet! Men den var så fin och sedan var det rea;P Haha!  Nu sitter jag framför tvn och käkar godis.
Tävlingen gick jättejätte bra! Jag sprang nära pers och det kändes skitbra! Loppet var ganska ojämnt, i alla fall för min del då jag la mig i rygg, släppte, la mig i rygg, släppte, sprang om. Fram och tillbaka, fram och tillbaka istället för att ligga i rygg hela tiden. Aja bara tänka på det nästa gång! Jag är ändå jätte nöjd med tiden och loppet!
Imorgon är det 400m som gäller, bara tuta och köra! Ha det bra Pusss!
image692
800m 2006

Emmy ;D

Idag har jag tävlat 200m på SAYO. I försöket så kom jag trea och gick vidare till finalen som gick två timmar senare. Jag slog PERS i försöket 26.07 det var jättenära att det var under 26 ;) I finalen så fick jag en bättre start och det kändes bättre än i försöket så jag trodde att jag hade lyckats gå under 26s men tyvärr visade det sig att finaltiden var sämre än försökstiden. Jag måste jobba lite med det där, vet inte riktigt hur jag ska ladda om efter försöket till finalen eller semin, jag tänker att jag redan har gjort mitt och är klar för dagen och det är ju inte så jättebra, för det är ju i finalen som det gäller!
Efter mina lopp så kollade jag på alla andra som sprang 800m, Sanna grattis till perset! Och Fia sprang också nära pers och de flesta andra också, så alla borde vara nöjda!
Sen åkte vi till Kista centrum och åt mat och kollade lite i affärer. Jag köpte ett par vita shorts ;) Sen såg jag ett par lila pumps som jag ville ha, så jag sa att jag skulle köpa dem för att fira min ettårsdag med min onda tå genom att låta den lida lika mycket som den har fått mig att lida. Fast sen kom jag på att när tån har ont så har ju jag också ont eftersom det är min tå haha ;) Aja nu är jag trött som ni kanske märker, ska lägga mig och sova, sova, sova! 
Har inga bilder från idag eftersom vi filmade istället. Ha det bra sov gott Puss <3


Fia ;D

Hallå! Kom precis in från altanen, solen skiner och det är jätte varmt :) 
Snart åker Emmy iväg med pappa och Jenny, för hon ska springa 200m vid tvåtiden. Jag åker upp senare med mamma för jag vill inte sitta ute i solen hela dagen, då kommer man bli så slö när man själv ska springa sen. Jag ska springa 800m med kvinnorna idag klockan 17.40. Och imorgon ska både jag och Emmy köra 400m! 
Kom gärna till Sollentunavallen och hejja!! :)  Ha det bra Pusss!
image691
SAYO 2006

Emmy ;D

Jag är trött, jag är trött, jag är trött, jag är trött!
Dagen har varit lång, veckan har varit väldigt lång. Har hunnit med en hel del men det är skönt att den är över nu!

Om det inte vore för hoppet, skulle hjärtat brista


Ska kolla på talang 2007 nu sen ska jag sova.
Imorgon är det SAYO, ska springa 200m - håll tummarna för mig!

image690
Haha vilka tuffingar ;)

Fia ;D

Godkväll!  Jag mailade precis iväg ett arbete som jag har suttit med hela jävla dagen! Fyfan, det har varit tungt! Jag är så klantig och gör allting i sista minuten. Jag kan aldrig lära mig att planera... Är ni också sistaminutare eller är ni sånna som sitter med saker flera veckor innan det skall in?
Såg att mina bloggarkollegor har varit på blogghumör idag, väldans bra! :) Nu ska jag sova, tänkte bara slänga iväg ett inlägg så ni vet att jag lever ;D Sov gott! Pusss!
image689

Mary ;D

love is when you dont want to go to sleep,
because reality is so much better than your dreams.

image688


Emmy ;D

Ikväll har jag och Maria spelat fotboll med grabbarna grus :) Det var trevligt, sen gick jag Marius och Lindus till ok och handlade glass. Jag köpte glassen girlie och den var faktiskt inte alls så god som jag hade trott att den skulle vara smakade konstigt ;) Men jag fick iallafall makeup glitter haha :P
Nu håller jag och Maria på och tävlar om vem som kan skriva mest ord per minut och just nu leder jaaag ;)

Nytt rekord ;)

Your score:
265 keys per minute ~ 53 words per minute
Language/mode: classic-se
Ranking: You've got potential.

Emmy ;D

Hej. Dagen har känt väldigt onödig har inte gjort något bra förutom tränat hitills. Ska åka snart till tandläkaren nu!

GJORDE ETT ASROLIGT TEST DÅ MAN SKULLE SKRIVA SÅ FORT MAN KUNDE PÅ TANGENTBORDET. JAG FICK OFTAST RUNT 40 ORD PER MINUT MEN MITT REKORDET ÄR 46 ;) INTE ILLA!!!

Your score: 230 keys per minute ~ 46 words per minute
Language/mode: classic-se
Ranking: Not bad!
Comparison: 56% of registered TyperA users using this language have typed a better result; 44% have a lower or equal result.

HUR MÅNGA ORD KLARAR NI AV ATT SKRIVA PÅ EN MINUT. KAN NI SLÅ MITT REKORD?
http://www.jesper.nu/lankar/Internet/967-Tangentbordstest

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Hmm, HÄR finns en intervjuv med mig efter Lilla Gbg-varvet. (Klicka på F17 och installera Silvernight)

Lägg märke till:
1. Jag säger Stollentuna istället för Sollentuna eftersom jag inte visste om jag skulle säga Stockholm eller Sollentuna.
2. Hon intervjuvar Lovisa, Sanna och Anna (från Ludvika). Men det var bara Lovisa och lite av Anna som kom med sen på intervjun. De klippte bort Sanna! =O
3. Jag vet inte om jag ska kolla på kameran eller intervjuvaren. haha.
4. Förlåt Sanna, men din arm är väldigt söt när du kliver upp på prispallen ;P


 Peace.

image686


Mary ;D

Det var skojigt att tävla igår. Även fast jag var gör-nervös, fast de e ja ju alltid så ;P Kom på att det var utomhus-pers.  Yiiey!

Idag ska vi gå på Musikarnas konsert or something på Rudbeck. Fast inte Emmy&Fia, för de ska visa sina nya hål för tandisen ;)

Har inte börjat skolan än, utan har vart å shoppat på Ica i Sollentuna =)

Nu ska jag snart käka lunch me Holmis =D

Pöss.


btw. Matte å jag tog lite flummiga kort innan jag skulle tävla igår. Lägger in sen !

image685
Hääftigt. [växthuseffektenväxthuseffektenväxthuseffektenväxthuseffektenväxthuseffekten]


Fia ;D

Home sweet home :) Kom precis hem till Södertälje, ska snart dricka varm oboy och äta mackor!
Tävlade ikväll också, körde 800m och sprang på riktigt bra! Mary och jag kämpade sida vid sida på upploppet, så hon tog mig precis ;) Skitbra kört tjejer! Jätte bra draget Emmy, som var våran hare fram till 600m.
Hon drog värsta dåliga skämtet då hon sa till funktionärerna att hon inte behövde ha nummerlapp då hon hade ett randigt linne. Då sa funktionären, det är ingen vidare hardräkt utan snarare en getingdräkt.
E- Ja men jag sticker ju!
Fattar ni, geting, sticker ;D Haha den var jävligt dålig!
Efter loppet packade vi ihop oss åtta stycken i våran bil då vi körde gänget till Väsby station...  Fransson och Matte var med oss och tittade och hejade + filmade våra lopp! Det var jätte roligt att ni följde och hejade!! :D
Nu ska jag kila men vi hörs! Imorgon blir det historiaplugg,träning,tandläkare, och sen hade jag tänkt dra och titta på scaniamilen också :) Haha! Ciao Pusss!
image684
SM 2005 :)

Emmy ;D

Tävlade idag. Körde först 200m, vi var tre stycken som körde. Jag körde på bana fem och kom tvåa. Loppet gick bra, hann inte tänka så mycket och blev inte så trött. Sprang på nytt pers 25.9 men det var manuell tid så det var lite synd men det kommer nya chanser :)
Efter det så var det dags för 800m, jag skulle vara hare cirka 600m. Drog två sekunder för snabbt första 200m men jag fick precis perfekt tid på 400m så det var bra. Blev dock väldigt arg efteråt, hade ont i både benen, foten och i huvudet så jag sa att jag aldrig mer vill springa 800m. Men det vill jag såklart göra, men det är lätt att vara negativ när man är trött och har ont, men men inte deppa för mycket utan jag tog en liten promenad i skogen för mig själv och kom tillbaka med nya tag. Försöker tänka positivt, vara nöjd med loppet/loppen för det ska jag ju faktiskt vara även om det var manuella tider och om jag hade ont i foten så sprang jag ju fortfarande bra, måste tänka på det när de andra negativa tankarna kommer och spökar ;)
Nu ska jag kila i säng, och imorgon är det skola, tandläkare, träning och sen plugg ;)

Ha det bra PUSS <3

Emmy ;D

Hade mattekursprov idag, gick helt ok. Sen var det dags för grupparbete, sen träning, sen mat, sen promenad och nu plugg och sen DH och sen sova ;)

Imorgon ska jag tävla, är oerhört nervös som vanligt. Men jag ska göra mitt bästa, hålla tummarna för mig :) 

image682
Häftig bild jag hittade vad ;) Värsta coolt med skuggorna av kamelerna ;)

Dagens Låt "When the stars go blue"
http://www.youtube.com/watch?v=QHvzrmw9sso&mode=related&search=

Fia ;D

Matte B kursprovet gick väldans dåligt idag, jag sumpade mitt VG :(
Nu sitter jag och väntar på träningen, det är de enda roliga som händer idag för resten av kvällen består av plugg då jag har två saker till imorgon!
Mina dagar ser likadana ut, jag orkar inte med det här mer, jag vill att något roligt ska hända, jag orkar inte med min vardag just nu för den består typ bara av plugg... Men det är väl upp till mig och se till att något roligt händer ;D Haha! Ha de bra Pusss!

189563-671

Mary ;D

Bästa låten just nu =D

NÖJD! med Veronica Maggio.

image681


Mary ;D

image680

Har ni sett reklamen för Coop ekologi nångång? Där när de sjunger om all ekologisk mat som de har. Den är så himla rolig. Matte och jag har bestämt oss för att vi ska lära oss den reklamen. =P
REKLAMEN <-- här är reklamen ;P

Tänkte på att den reklamen är ganska lik Icas reklam när de sjöng om alla sina egna varor. Jag hittade inte den reklamen men den ska finnas någonstans här. =) Så coop har alltså härmat Ica. =D


/ Määäry


Emmy ;D

Hej. Idag har jag inte gjort något speciellt, varit i skolan och nu ska jag träna styrka. Sen hoppas jag kunna åka iväg och handla lite saker I Sollentuna och efter det blir det väll lite repetion inför matte kursprovet imorgon.
Ha dte bra PUSS <3

HITTADE LITE KONSTIGA HOTELLRUM PÅ  LUNCHRASTEN!

 Jag hade nog valt rummet med moln på väggarna, den första bilden ;)
Vilket rum hade ni valt :)

Fia ;D

Skit allt pluggande tar verkligen kål på en, jag orkar inte mer! Jag tar upp boken och läser rad för rad men jag får läsa om allting igen, för att jag inte har läst. Jag bara drar blicken över raderna, för mina tankar är iväg på annat uppdrag och sen är det ju så himla tråkigt! Jag är så jävla skoltrött just nu så det är inte sant, jag vill också ta studenten! Jag har ett år kvar i skolhelvetet. Fanfanfan! Jag tror att jag vaknade på fel sida idag, man tycker ju att man borde vara glad då man har sovmorgon. Men det blev ingen sovmorgon för mig för jag var tvungen att gå upp samma tid som annars för att PLUGGA. Fan vad jag hatar ordet plugga! Grrr...

Igår var i allafall jag och Maria inne i stan och fikade och snackade om livet! Stefan skulle också ha kommit men han dissade oss för det hänt något hemma som han var tvungen att fixa till! Killar asså ;)
Maria och jag gick till cafeét som har blivit  ett av våra favoritställen, Muggen på söder. Jätte mysigt café med massa puddingar ;D Haha!
  MariusTiusFius :D
Så här roligt hade vi det igår ;D         Marius                        Fius

Mary ;D

Jag kommer att bli 113 år, ganska gött va?=D

TESTA du med. Hur gammal blir du?


image664


Mary ;D

Om jag sover mer än 9 h på natten så drömmer jag typ alltid!

Nattens dröm:
Orkar inte berätta allt men vi (typ alla på löp, tror ja) var iaf på ngt konstigt hotell någonstans och väntade på att treorna skulle ha sin middag. Klockan var typ nio när jag fick veta att bussen skulle gå halv tio och jag hade inte ens packat. För vi hade antagligen sovit där några nätter eller nått. Bussen skulle iaf ta oss till treornas middag. Fia hade min nyckel till mitt rum så jag sprang och letade efter henne. Hon stod och lekte med en jojjo med Matte och sa att hon visst inte hade min nykel utan det hade Emmy. När jag väl hittade Emmy och fått henne att förstå att jag ville ha min nykel var klockan kvart över nio. Jag sprang upp till där jag trodde mitt rum var men korridorena hade blivit typ böjda serpentiner typ, istället för att ha varit raka. Jag hittade inte mitt rum utan frågade en städerska. Hon sa att det rummet inte ens fanns så jag frågade en vakt som jobbade där. Han visade mig till rummet som låg en våning upp men när jag kom dit så visade de säg vara Emmys rum. Då va klockan fem i halv tio och jag bad vakten låsa upp mitt rum för annars skulle jag inte hinna med bussen och missa middagen. Men han sa nej och gick. Sen vaknade ja, med huvudvärk. (Emmy! om du bara hade gett mig rätt nyckel ;)

image663
Seglar i det vindstilla sundet. =)

Tur att det finns grannar som har studsmattor! Hihi

Fia ;D

Killar är som;
Bussar, det kommer alltid nya!
Att spela V65, det gäller att satsa på rätt!
Pussel, det fattas alltid en bit!

Jag letade runt i mitt rum efter lite grejer som jag har lyckats städa bort, och istället hittade jag en gammal dagbok som jag skrev i under lågstadiet. Och som alla vet var man kär nästan hela tiden och nästan hela tiden i olika killar. Man ändrade sig så fort, för man kanske fick en godis av Oscar en dag och en annan dag så fick man låna Linus cykel ;D Ni fattar vad jag menar. Jag bläddrade  lite fort igenom boken och så såg jag dom där "klockrena" killar är som citaten.
Killar kommer och går men vännerna består :)
image661
     CIAO Pusss!

Emmy ;D

Hej alla glada. Dagen började med att Fia väckte mig tidigt för vi skulle till Södertälje IP pch träna bana, vi körde maxlopp i medvind så det kändes både lätt och bra. Efter det så var det dags att åka iväg och övningsköra, och det gick också bra ;) Nu ska jag sätta mig framför tv och äta godis och kolla på en film :)

Hade inget roligt att skriva om min dag så jag tänkte skriva några dåliga djurskämt...
1. Vilket djur skall man rådfråga när man skall köpa nya skor?
Svar: Kängurun
2. Vilket djur lämnar festen sist?
Svar: Gåsen
3. Vilket djur går aldrig till Liseberg?
Svar: Antilopen
4. Vilket djur tycker om att hälla bensin på stackars Ingo och sedan tända på?
Svar: Flamingo!

Haha visst var dom roliga ;) Ha det bra PUSS <3

Mary ;D

Idag har jag solat på Tjörn (där vår sommarstuga är). Jag dopppade tårna i havet medan mor min bada, Hon är inte klok! Varmt i luften va de iaf. Härliga sommar.

Ska ut snart, puss.


image658
Fina vi va, för snart ett år sedan.
Är de bara upp till mig?

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon!! Det blev en tidig morgon för mig eftersom jag ska köra bana på IP vid halv 11 ;P
Det är några snabba intervaller, och jag ska köra med sprinterna Emmy och Helene, aja bara och tuta och köra ;D
Efter träningen så måste jag plugga, jag var och hämtade böckerna igår på löp så nu har jag inte undanflykter... Det är så himla mkt just nu jag vet inte riktigt vart jag ska börja någonstans :S Men efter onsdag så är jag ledig då är det ingenting kvar! Såå jäävla sköönt med lov !! Ska upp och väcka Emmy nu ha det bra Pusss!
image656
Marius och Mary som larvar sig :)

Emmy ;D

Kom precis hem, har varit med min lilla söta systeryster Jenny i Kungsträdgården och kollat på RIX FM FESTIVAL! Det var jätteroligt, fast vi fick kämpa ett tag för att ta oss så långt fram så att vi såg bra. Men det var värt alla sura blickar och vassa armbågar för vi fick jättebra platser :) Vi såg Melanie C, Bosson, Sonja Aldén, BWO, Martin Stenmark, Markoolio, Marie Lindberg, Måns Zelmerlöf, Magnus Carlsson, E-type och Erik Segerstedt.
Jag tycker att Måns, Erik och Melanie var dom bästa, Jenny gillade Markoolio haha ;)
Dagens citat kommer från Sonja Aldén "Alla har vi fått tid, men ändå är det ingen som har det".

Här kommer lite bilder från ikväll...
 På vägen dit var jag jättetrött, passade på att sova ;)
 Sonja Aldén på storbildskärmen
 Sebastian Karlsson rockar loss
 Här väntar jag på att Måååns ska börja sjunga
 BWO
 Markoolio kastade ut massa ballongbollar
 Syskonkärlek
 Sen kom Fia när vi skulle åka hem
 Hon hade saknat mig så jag fick en kram :)

Missa inte när Rix FM Festival kommer till din stad, kolla in hemsidan http://www.rixfm.se/festival/
Ha det bra Puss <3


Fia ;D

Godkväll! Kom precis hem från en kväll i sthlm :) Först var jag och åt middag med Sara och Adina, det var jätte trevligt!! Sara fyllde 18 idag och Adina fyllde för ett par veckor sedan så vi var ute och firade lite, sen skulle dom dra vidare ;D Haha! Vi skulle ha varit fler på middagen men de andra kunde inte komma eller vad det nu var ;P Men vi hade det roligt vi tre! :) Servitören var riktigt söt!! Fick ett kort på honom men det har Adina och hon och Sara är ute någonstans och röjjer ;D Jag ska ringa dem imorgon och höra alla detaljer ;D
Vi åt på friday´s på birger jarls gatan, det var jätte mysigt där! Dit ska jag gå fler gånger, och maten var jätte god! Jag tog värsta specialhamburgaren ;D Haha den var jätte god och jättemaffig, så jag vart proppmätt! Sedan traskade vi vidare till kungsträdgården där det var rix fm grejs med massa artister men vi hann bara se de två sista men det var roligt i allafall! Jag skulle möta Emmy och Jenny där, som jag skulle åka hem med sen, så jag slapp åka hem själv ;D Jaa, och på tåget träffade jag en gammal klasspolare från femman, när jag gick i stålhamra. Haha det var lite flummigt för det var ett tag sen jag såg honom :) Så honom satt jag och snackade med under tågresan hem... Nu ska jag titta på tv, men vi hörs imorgon! Pusss! Hoppas eran kväll har varit lika rolig som min!
image662

Mary ;D

» Men kom du hit för att döva skratten?
göra allt du drömt om natten?
visa alla att du duger till
säg det medans hjärtat minner
säg det genom tårar som rinner
säg det nu men aldrig mer igen
Låt dem sen kalla det för hämd. «

Patrik Isaksson
image645


¿ Why do I beg for more ?

Fia ;D

Oj det var visst ett tag sen jag bloggade, känns lite konstigt för jag brukar skriva flera inlägg om dagen ;D
Idag har jag varit med Anna, tränat, övningskört och träffat min kusin Marie :) En mkt trevlig dag!
Det var andra gången jag övningskörde och det gick väldigt bra den här gången också, jag har en dold talang tror jag ;D Haha närrå men det gick ganska bra faktiskt, jag bara "shit vad jag är bra på det här" :) Lite för självsäker för sen kom det ett antal gånger då det blev motorstopp och sen när jag höll på att köra ner i diket ;)
Men som sagt det var bra för att bara vara andra gången!

Nu på senare tiden har jag börjat fundera, och det finns de som har frågat mig varför jag egentligen kallas för Fia. För dom som heter Josefine brukar kallas för jossan eller typ joss eller ja något sånt, men inte jag inte för jag är speciell ;D Närrå men jag kom på det idag vid middagen och då frågade jag mamma och då berättade hon att hon hade tyckt att det var så jobbigt att ropa josefine när hon ville mig något när jag var liten. Typ ifall jag och emmy skulle komma in för maten var klar eller något...
Det känns jätte konstigt när någon ropar Josefine eller jossan till mig, för det är inte jag! Jag är Fia :)   
 Emmy heter ju Emmy efter en tant som mamma hade känt som hon hade tyckt var så gullig :) Haha! naw!

Pusss!

image642
Diggar den här bilden, har haft den en gång förut, jag vet, men han är så söt!

Emmy ;D

Hej alla glada :)
Träffade Anna igår, vi snackade en massa och åt lite för mycket godis haha. Idag så tränade vi intervaller ihop innan hon körde till stationen och tog tåget hem till sin Philip. Efter att vi hade lämnat av Anna så var jag värsta taggad att övningsköra när hon körde så himla bra! Så vi åkte och övningskörde, Fia först i typ 40 min, då satt jag och skickade över låtar från hennes mobil till min. Därefter så övningskörde jag, och för första gången(hör och häpna) så köra JAG ut från parkeringen och ut på vägen! Jag möte hela två bilar och var bara nära på att köra ner i diket en gång, då jag råkade växla från tvåan till ettan när jag skulle växla till trean haha. Men det gick jättebra, så det var värsta roligt!
Sen så åkte vi hem och då kom kusin Marie över, det var länge sen vi träffades så det var trevligt:)
Och nu är det bara jag, Fia ocgh hundarna hemma. Mamma är på jobbet och Jenny och pappa är på bio.
Imorgon ska jag träna och plugga, på lördag ska jag träna och plugga och på söndag ska jag träna och plugga haha. För att sammanfatta denna helgen så kan jag säga att det enda jag kommer göra är att plugga och träna! Inte kul, men det är det sista jag måste göra innan sommarlovet. Nästa vecka väntar kursprov i matte b, redovisning i geografi, muntligt prov i engelska och inlämning av Pm i svenska c. Sedan tror jag att det i stort sett ska vara öveeeer!

Nu ska jag måla mina naglar, jag och Linda var och köpte nya färger i tisdags. Ännu ett nytt nagellack till samlingen...
189563-633189563-634
Ha det bra PUSS <3


Mary ;D

Kollade nyss på Lost. Aaaww, va bra det var idag. Slutade med att en "ny" person som har landat på ön sa "Flyg 815? Men det kan inte vara sant, de hittade ju de planet och alla var döda!" Det måste ju bara betyda att de egentligen är döda, eller ?
   Lost ska sluta 2010 i USA, har jag hört. Det betyder yttligare nio säsonger. Jag ska minsann hålla ut. =D

By the way, Caridee vann Top Model. Yeah!

Imorgon blir de nog en del 300 m:are med Lovisa. Vad säger du Rickard? Är de Ok om jag ändrar lite i ditt heliga träningsprogram? =)

image632
Caridee, vinnaren av Top Model! =D (till vänster)



Update: I sommar börjar Tv3 spela in en nu omgång av Top Model. Alla kan söka 
HÄR!

Fia ;D

Shit vilken pers, kom precis hem från skolan, har haft engelska nationella. Fyfan vad svårt det var, sen blir jag så arg när dom försöker lura en hela tiden genom att ha så lika svar!! Aja nu är det gjort, skönt att bli av med saker att göra. Nu har jag bara tre saker kvar i skolan. Snart är sommaren här, loov :D Nu ska jag käka glass med de andra framför tvn och sen ska jag ta tåget för att träffa Anna :) Det ska bli jätte roligt! CIAO Pusss!

Emmy ;D

Jag ska snart skriva kursprov i engelska, hör och läsförståelse.

Jag skulle verkligen vilja ha engelskaprov, men...
... killen på MVT sa att jag inte skulle gå någonstanns
... min undulat ska spela bowling i kväll och jag har lovat att bära väskan.

... jag måste kolla bäst före-datumet på mina mjölkprodukter.

... jag kollar hur länge jag kan hålla igång utan att säga "ja".
... jag ska ner till bageriet och kolla hur bullarna jäser.

... jag måste fluffa till min duschmössa.

... jag har åkt på en släng av influensan eller något annat.

... jag har ett möte med en nagelbandsspecialist.

... jag vill inte lämna min självmordbenägna katt ensam.

... jag har några riktigt svåra ord att slå upp.

... jag ska besöka en parfymmässa som gästsniffare.

... jag är för ung/gammal för sånt där.

... jag känner att jag vill sjunga en sång.

... de visar min favoritreklam i kväll.

... jag måste studera inför ett blodprov.

... jag kommer att bli gammal en dag.

... jag ska göra en snögubbe av socker..

... mitt horoskop varnade mig.

... jag föredrar att förbli en gåta.

... jag måste sitta och vaka över en döende myra.


Som ni kan se så har jag ett antal superbraiga ursäkter.. Men jag tror inte att jag kommer undan kursprovet..
Håll tummarna för mig :) Ha det bra PUSS <3


Mary ;D

Dagarna går snabbt, nu är det helg, snart är det lov! SOMMARLOV! Fy farao va skönt. Då ska jag och Fia till Holland, för att tävla =) När de är som värst är allt också som bäst! Jag var tydligen på att löpsedlar i hela Göteborg, inte så stor bild men jag var ändå där och visade V-tecknet. Coolt! Hey, de är jag som är den där Mary.

Idag ska jag hem till sköna Göteborg. Love.

image629

Emmy ;D

Jag tänkte att ni läsare också skulle kunna få vara lite aktiva. Hittade den här listan i någon blogg, vore kul om så många som möjligt kunde svara! Så kom igen jag vet hur sugna ni är på att svara,tryck på kommentarer och svara ;)


1. Vem är du?
2. Är vi kompisar?
3. Hur och när träffades vi?
4. Tycker du om mej?
5. Skulle du kunna pussa mig?
6. Ge mig ett smeknamn och berätta varför du valde just det.
7. Beskriv mig med ett enda ord!
8.  Vad var ditt första intryck av mig?
9.  Är du fortfarande av samma åsikt?
10. Vad påminner dig om mig?
11. Om du skulle kunna ge mig vad som helst, vad skulle det då vara?
12. Hur bra känner du mig?


Mary ;D

Om man blundar kan man låtsas att världen står still.
Att man inte finns till.
Att man är någon annan.
Ibland önskar jag att jag kunde stänga ögonlocken,
slippa se, slippa tänka, blunda och fly ut ur världen.


image628

Emmy ;D

What goes around comes around!
Skvaller för oss samman, och drar oss isär. Alla skvallrar vi mer eller mindre, om större eller mindre saker.
Skvaller kan få oss att skratta, gråta, bli arga och förvirrade. Vi får nya vänner, förlorar andra och det gäller att ha i baktanke att den du pratar med också pratar om dig. Men frågan är varför vi inte kan låta bli att prata, vi kan helt enkelt inte passa tungan och både det ena och det andra slinker ut! Jag tycker att det är roligt med skvaller och eftersom jag är så nyfiken så tar jag reda på det mesta. Men ibland går det över gränsen, och nu är jag trött på att bo i det här skvallerpalatset. Att inte veta vem som säger vad om en bakom ryggen och något annat till mig, är oerhört jobbigt. Jag skvallrar, men inte mer än någon annan. Och som sagt "det är ok att skvallra om man står för det", och om man vet vad man inte bör säga! Det värsta är bara dom som inte kan stå för vad dom har gjort och som säger att dom är så himla trötta på allt skvaller när det är dom som är bland de värsta skvallertanterna!
Herregud, stå för vad ni gör och säger, det gör iallafall jag!
Jag vet vilka jag kan lita på, men frågan är vet du?

image627

Emmy ;D

I morse vaknade jag och var oerhört trött, och jag ville inget hellre än att gå och lägga mig igen. Framför mig låg en låång måndag med fem lektioner och med början 8.20 och slut 16.00, trodde jag. Men nu kan jag glatt meddela att så blev det inte, jag hade endast två lektioner och slutade halv ett. Så mitt humör svängde ganska snabbt, nu ska jag gå och lägga mig och sova en timme eller två och sen ska jag träna styrka, och efter det börja skriva på mitt pm om anorexia.
Kom på idag att det inte är långt kvar till vi slutar skolan nu, typ inte ens tre veckor, det kommer gå jättesnabbt. Ååh vad skönt med sommarlov, det ska bli så himla skööönt!
Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Godmorgon! Jag hade precis engelska nationella, speaking med Minna. Det gick ändå helt okej, skönt och få det gjort! :) Hade sovmorgon fram till halv tio sen fick jag gå i spöregnet till skolan, när jag är vid statiol ( typ halva vägen) så kommer jag på att jag har glömt mitt matkort i min röda väska som jag hade i fredags. Så nu har jag egentligen historia, vi har eget arbete, men jag ska åka hem och hämta matkortet och skriva lite på arbetet hemma för jag kommer inte hinna åka hem sen på lunchen ;D Så jag tänker ganska smart  ;) Haha!
Dagen kommer vara ganska slapp för jag har hål idag också ;) Nice nice! ha de bra gott folk nu ska jag kila iväg till bussen :) Pusss!

Emmy och Mary ;D

Hej. Nu står vi här vid skolans datorer, har den vanliga tio över tio rasten. 

Alla snackar hela tiden om skvaller från i helgen, och som vanligt så är fiemma med på noterna. Vi känner till de mesta som hände, ni vet ju att vi har våra kontakter ;)

Nu ska vi gå iväg på lektionen för Mary vill vara i tid och hänga på låset till klassrummet, vilken smöris!
Ha det bra Puss <3

image598
Schnyggingar.

Mary ;D

Jag vann =)

Göteborgsvarvet är nog världens roligaste tävling. Kanske för att man känner typ alla som är där. Eller för att banan och priserna är toppen. (bla biljetter till finnkampen och 3 st kexchoklad. Alla som är snälla kankse får en ;) Eller för att funktiönärerna är så snälla och söta. Jag vet inte. =P
         Skulle vilja tacka alla som hejar på en. Funktionärer, föräldrar, klubbkompisar, motståndare, släkten, kusiner, andras kusiner, kompisar, tränare, kompisarnas mormors arbetskamrat, okända (eller?), journalister.(Jag blev  intervjuvad i tv, undrar om de kommer att visa de nånstans =O ). Tack till er alla!! Ni gör de mycket roligare att springa! =D


Vilket steg är snyggast egentligen ? ;)

Fia ;D

Hallå! Sitter med ett skolarbete som handlar om vattenkraftverk. Men jag tröttnade och kände för att blogga lite ;)
Shit vad dålig schlagern var igår, jag tittade bara fram till att sverige kom sen gick jag och la mig ;P Haha!
Vad tyckte ni om schalgern igår då? :)
Här kommer lite bilder på våran bebis:



Mary ;D

Om 2 h och 30 min har jag sprungit klart Lilla Gbg-varvet. Sista året jag springer, sen är jag to old :P
    Åh, de e så himla typsikt. Jag tappade min lins när jag skulle sätta på mig den så nu hittar jag den inte. Alla optiker öppnar efter jag har sprungit och jag har inte med mig några extra-linser. Typiskt.

Jag höll på att somna typ hundraelva gånger innan The Ark kom igår. Så när de hade sjungt så gick jag och la mig. I morse var jag den första som var uppe så jag fick kolla hur de gick för Swe på text-tv. 18:e plats! Haaallåå, Martin Stenmark varning på den asså. Tråkigt, men men. 100 spänn på att swe snart kommer starta sin egen melodifestival med grannländerna eftersom "Alla öststatsländer röstar på varandra så att det blir orättvist"

Nu måste jag byta om.
Hörs la efter loppet ! =D *iiii*

Pöss.

image617

Emmy ;D

Ett två tre fyra - jag är en partymyra ;)
Det var riktigt roligt igår, kvällen levde verkligen upp till mina förväntningar!
Middagen var jätterolig, vi fick sitta vid det bästa bordet, och alla tyckte om våra filmer som vi har jobbat så mycket med under en längre tid! Det var inga problem att prata inför 140 personer utan det var faktiskt bara roligt!
Efter middagen var det tack och hej till alla under arton, förutom till mig, Fia och Hanna som fick vara kvar!
Sen började dansen, det var riktigt kul, dans i några timmar till braiga låtar, och när schlagern kom så hoppade jag och Majzan upp på en högtalare och dansade haha det var flum :)
Tiden gick alldeles för fort och tyvärr så tog kvällen slut snabbare än vad jag hade tänkt mig, men tiden går ju som sagt fort när man har roligt! Nattbuss hem, kort efterfest hos ettorna som hade en egen fest! Sedan så var jag tvungen att tvinga mig i säng klockan 5! Kvällen var riktigt lyckad och jag kommer nog minnas den länge!
Och eftersom Fia har lagt upp de flesta bilderna från igår så behöver kanske inte jag göra det ;)

Fiemma forever <3
image599
Fia, Mary och jag! :)

Fia ;D

Godkväll! Sitter här och mumsar godis och ser på tv ;D Idag har jag inte gjort så mkt utan jag åkte hem till södertäjle runt 2 tiden och sen har jag legat och sett på tv för att jag har varit så trött. Blev lite sen igår, jag somnade vid fem och vaknade vid halv elva ;P
Fyfan vad roligt det var igår!!! Det var en mycket lyckad studentskiva!
Löpargymnasie treorna hade sin rockskiva igår på Cafe Umbra, jag,Emmy,Fransson och Matte åkte dit runt fem tiden med treorna för att fixa med nominerings filmerna och snacka med de andra toastmasterna! Sen runt sju tiden kom de andra gästerna och då var det lite mingel sen så var det dags att sätta sig på sina platser och då visade vi introfilmen :) Det var roligt och se deras miner när de såg på filmen, fick positiv respons!
Middagen var skitrolig, massa lambo och nomineringarna gick jätte bra! Jag trodde att det skulle bli nervöst men det var skitroligt och stå och snacka inför alla ;D
Sen efteråt var det dans och massa snack med sköna personer! Jävligt roligt folk var det där igår! Dansade nästan 4 timmar i sträck, hade jätte ont i mina fötter eftersom jag hade mina svarta pumps på mig ;P Haha!
Det var lite roligt för det var många som hittade sig strul igår på dansgolvet ;)
Jag och Emmy fick ha på oss hawaii kransband runt halsen för att vi var under 18, värsta rockigt ;P


Här är några av bilderna från igår ;D
Vi drog hemåt vid tvåtiden och på bussen ropade cissi: efterfest på löp, efterfest på löp. och kort därefter slocknade hon ;D haha så jävla klockren! men det roliga var ju att det var fest på löp för ettorna hade dragit hem och haft en egen liten fest! Lite roligt faktiskt :) Ha det bra nu så hörs vi Pusss!

Mary ;D

Mitt tåg hem gick 8.15 i morse så jag gick som en zombie till tåget. Väl på tåget klarade jag mig bra med lite sms, 111 sugna göteborgsvarvet löpare och min portugal sjal som täcke. =)

Igår hade vi de superskoj! Fastän att vi ettor fick dra hem vid tio (under 18 jue) så hade vi de skoj på löpet ändå. Vill bara säga att jag älskar er alla! typ. Tappade massa naglar hela tiden kändes de som. Jaja, men långa naglar är riktigt fint iaf!
Å, Matilda! Fy fan va skön tjej. Vi hade de riktigt skojigt hela kvällen. haha. ;D

Jag tror säkert Fia och Emmy hade minst lika kul på Rockskivan. :)

Nu kommer snart stora tjocka släkten + mina 8 små beundrare (kusiner ;). För att Pappa fyller år. :)

PEACE!

Marys nya
favolåt! =D


image592



 


Mary ;D

Yieeeyy!
Om 40 min ska vi åka till Café Umbra där treorna håller sin Rockskiva. Treorna, MatteFrasse och FiaEmmy har redan åkt iväg för att fixa lite men vi kommer till halv sju.
Alla har typ fixat sig klart nu och vi kommer ha urskoj!! =D (Nomineringarna, som har jobbats på jättelänge, är så jävla grymma asså!

Igår satte Fia, Jag och Emmy påoss lösnaglar och målade dom röda. Därför är det lite svårt att skriva nu :P

LATER!

image591


Fia ;D

Hallå! Det blev inget blogginlägg igår för jag hade fullt upp med att fixa allting inför skivan som är ikväll!
Vi har fixat nomineringarfimer och introfilm. Dom blev skitbra! Först strulade introfilmen men fransson fixade det, räddaren i nöden ;D Så min dag igår såg ut så att jag satt framför datorn och hjälpte de andra med filmerna.
Sedan förberedde vi även vad vi skulle säga när vi ska gå upp för att ta nomineringarna.
Jag och Fransson ska börja och ta de tre första nomineringarna, sen kommer Matte och Emmy :) Det ska bli lite läskigt faktiskt och stå upp för 130 pers och snacka ;D Men vi har gjort lite repliker sen är det väl bara och flumma, men guud vad jag kommer vara nervös.
Ikväll blir de dansdansdans, dom har lovat att miss fatty kommer :D YEAH! Ha de bra pusss!

Fia ;D

Kom hem från Kista för ett tag sen, nu har jag allting inför skivan på fredag! Och nu blir det extra roligt för vi får vara kvar sen efter 10 :) Fyfan vad roligt vi ska ha det!!! Hoppas dom spelar miss fatty ;D Är det bara jag som tycker att den låten är superbra? Man vill bara upp och studsa :) Haha!
Såg italienaren på tåget, vi har en italienare som är utbytesstudent och som åker hem vid skolavslutningen. Han har träffat en tjej här, fatta sen när han skall åka hem! Det kommer vara supersvårt för dem! Usch det där är så jobbigt, när man är kär och den man är kär i bor på andra sidan jordklotet ;P Nej men typ haha :D
Förut lyckades jag alltid träffa killar som bodde långt ifrån mig,typ i gbg, warberg och jkpg. Det var inte roligt kan jag säga! Men det finns ju dem som klarar av ett långdistans förhållande, men jag skulle inte kunna klara av det för jag skulle vilja ha honom här hos mig :)
Skulle ni kunna ha ett långdistansförhållande?

image589

Fia ;D

Guud vad jag stör mig på folk som smaskar, jag vet inte varför, men jag klarar verkligen inte av att sitta bredvid en som smaskar. Jag blir jätte irriterad och är tvungen och säga till personen.
Ifall det är något man stör sig på så blir det bara ännu värre då man tänker på det! haha :)
Har ni något som ni stör er på? Mitt exempel var kanske lite dåligt men jag tycker faktiskt det är irriterande ;P
image588

Mary ;D






image587


GISSA LÅTEN! ;D hihi.

LEDTRÅD: Det är en svensk, känd sommar låt. Refrängen börjar på sista raden. =)


Mary ;D

Om alla skulle tänka på det här skulle jorden må mycket bättre! 



 
 

  1. Gå, cykla eller åk kollektivt så ofta du kan istället för att åka/köra bil! (Jag åkte senast bil för 8 dar sen.) 
  2. Åk tåg istället för att flyga inrikes! (De gör jag :)
  3. Köp och använd energieffektiva hushållsmaskiner och energisnåla lampor..
  4. Sänk innetempraturen och slösa inte på varmvattnet.
  5. Köp ekologiskt och närproducerat i affärerna. (Jag köper alltid ekologiskt smör :)
  6. Ha inga apparater på stand-by läge. tex dator, tv.
  7. Fyll hela tvättmaskinen (Ja, jag vet att jag inte alltid gör de)
  8. Ställ inte varm mat i kylskåpet.

Prova att göra det här TESTET för att se om du vet vad DU kan göra för att bromsa klimatförändringen. =D


image576

Fia ;D

Halloj! Kom precis hem från skolan efter att ha suttit och skrivit engelska nationella. Temat var "temptations", lite klurigt men det gick ändå helt okej på skrivdelen, hoppas jag iallafall, det kändes ändå som jag fick till en okej text ;P Nu ska jag träna med Linda och Emmy sen ska fiemma till kista och shoppa lite! Nice!
Vi satt och snackade igår och då kom vi på att det var ett tag sen vi tog foton och la in på bloggen. Fy skäms på oss! Det ska bli förbättring på den fronten, det lovar vi! För visst är det roligare med bilder?! ;D Pusss!
image575
Tjejorna i trean :) Marias min är lite flum, men det  gör inget för den är jätte fin ändå ;D

Mary ;D

Hörde på radion att man kan ha ett namn som nummer när folk ska ringa till en. Verkade görcoolt jue så jag gick in på deras hemsida för att kolla.  

"DU ÄR ETT NAMN, INTE ETT NUMMER!"
Men jag kom på att det verkar visst lite krångligt iaf. För om man tex skulle ta mitt namn, Mary, skulle man först fått ha 6 okända siffror och sen siffrona : 6279 som då motsvarar mary på knapparna. Så man får ju ett helt vanligt nummer ändå. Jag trodde man fick ett namn liksom. Och man behöver skaffa tele2s kontantkort med. 
Men lite coolt är de ändå ;)


♥ Finns det nån bättre låt? PaoloNutini-Newshoes.

image574




Fia ;D

Hallå! Vaknade precis, råkade visst somna när jag bäddade rent ;D Haha jag är jättetrött så det blir nog tidigt i säng ikväll! Nu har treorna skivmöte angående deras skiva på måndag, och då ska dom även ringa och höra hur många minderåriga som ska få vara kvar. Just nu har dom fyra men dom ska ringa och höra om dom får ha några till,egentligen får dom bara ha fem stycken som är under arton. Åhh hoppashoppas att jag och emmy får vara kvar!!! :) Vore så himla roligt!
Ska kila nu pusss!

Emmy ;D"Favorit i repris"

Idag...
... Skiner solen :)
... Är det bara 3 dagar kvar till skivan
... Har jag tränat i edsbergsparken
... Är det 15 dagar kvar tills det är tävlingspremiär
... 17 dagar kvar tills SAYO
... 25 dagar kvar till Stafett-sm
... Bara 17 skoldagar kvar!

Fick föresten hem mina saker från Asos i fredags :D Jag är jättenöjd!!!!
image514image507
Ha det bra Puss <3

Emmy ;D

Livets stora gåta är att älska, hata och förlåta!
image573

Emmy ;D

Namn: Emmy
Vad drack du senast: Vatten
Vad gjorde du igår kväll: Pratade om mål och tävlingar med min tränare
Hur många hamstrar har du haft: 3

Kan du gå ner i spagat: Haha nej långt ifrån

Vad ska du göra i kväll: Plugga engelska

Vad ska du göra i morgon: Skola, träna, möte och plugg

Senaste inköp: En blus, två klänningar, röda tajts, fejktattoos och svart hårspray (lördags)

Senaste film: Hmm en som är hemlig just nu, men som visas på fredag

Vad har du i ditt fönster: Lite av det ena och det andra

Tycker du om att cykla: Nej det gör jag inte

Vad ska du göra nu: Jag ska snart träna
Vad ska du göra sen: Duscha och käka

Vem träffade du sist:
Rebecca

Vem skulle du vilja träffa nu: Anna

Sjunger du i duschen: Nej men jag lyssnar på musik

Vem ringde du senast: Mary
Vem ringde dig senast: Fia

Hur länge sov du inatt: 7 timmar

När ska du gå och lägga dig ikväll: Senast klockan 11
Vad gjorde du för tre timmar sen: Hade idrottslektion
Vad skulle du vilja göra nu: Ligga på en strand och sola

Vänner du kan prata om allt med? Fia, Mary,Linda,Maria och Anna

Personer du kan lita på till 100%? Samma
Har du badat i år? Ja i badkar
Tidsfördriv? Läser och lyssnar på musik
Vad heter du just nu på msn: Emmy
www.fiemma.blogg.se

Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Mary, för att jag ville det
Hur många syskon: 2, tvilling och lillasyster

Kär i någon just nu? Nej

Känner du någon som heter likadant som dig? Ja

Favoritsläkting? Jag kan inte välja bara en
Morgontrött? Ja tyvärr

När är du född?: 31 Juli 1989

Var bor du?:  Sollentuna och Södertälje

Var vill du bo?:Göteborg
Nuvarande hårfärg?: Brun

Riktiga hårfärg?: Brun
Ögonfärg?: Blå och halva höger ögat brunt ;)
Vad läser du för bok nu?: läser två stycken

Humör just nu?: Bra

Vad har du för parfym idag?: Ingen

Vill du ha barn?: Självklart, en dotter som ska heta Stina och en son ska heta Leo
Hur stort är ditt rum?: lagom stort
Har du tv/dator i ditt rum?: Ja, både dator och tv
Hur många converse allstarskor äger du?: Inga

Brukar du vara osminkad i skolan?: Nej men det har väll hänt

Skostorlek?: 38/39

Mary ;D

Nu byts de redaktörer hej vilt i Sverige! =P

Läste nyss på Elin Klings
blogg att hon ska bli den nya moderedaktören på tidningen Solo. Elin startade Sturecompagniets viprum efter att hon hade vart modell nått år. Jag tror hon är moderedaktör för Aftonbladets Klickteve också. Hon verkar ha koll på allt möjligt tycker jag. ;)

Det här skrevs i dagensmedia idag:
Elin Kling blir ansiktet utåt för Solos modebevakning, men hon ser sig inte som en ny Sofi Fahrman.

- Jag vill inte vara någon stor profil som är med på varje sida, men jag ska ge läsarna en mer personlig relation till tidningen.

image572
Elin Kling.

Fia ;D

Godkväll! Vad har jag gjort idag? Förutom varit i skolan? INGENTING! Jag har haft det jättetråkig! haha! aja inte mkt och göra åt, man kan inte ha roligt hela tiden ;D Ska kila in till Linda nu, ha de bra allesammans pusss!

Oj vilket kort inlägg ;D aja ni kan ju ge er lite tid att läsa igenom min lista istället ;P

Fia ;D

Namn: Fia
Vad drack du senast:Saft
Vad gjorde du igår kväll: Låg och segade framför tvn
Hur många hamstrar har du haft: 3

Kan du gå ner i spagat: haha nej verkligen inte!!

Vad ska du göra i kväll: Sova!

Vad ska du göra i morgon: Jag ska träna och åka in till stan, sen blir det lite plugg på kvällen.

Senaste inköp: Ett par coola strumpbyxor till rockskivan

Senaste film: Click

Vad har du i ditt fönster: Massa krimskrams

Tycker du om att cykla: Nja, ingen höjdare precis!

Vem sov du över hos senast: Mary

Vem sov över hos dig senast: Gud, det kommer jag inte ihåg ;P
Vem kysste du senast: :)

Vad ska du göra nu: Leta upp Mary och säga att jag har gjort klart listan;)
Vad ska du göra sen: Se på tv 

Vem träffade du sist:
Cicci som var brunare än brunast

Vem skulle du vilja träffa nu: Anna

Sjunger du i duschen: Självklart!

Vem ringde du senast: Sara
Vem ringde dig senast: Mamma

Hur länge sov du inatt: 7h

När ska du gå och lägga dig ikväll: Det får man se! haha
Vad gjorde du för tre timmar sen: Då körde jag styrka.
Vad skulle du vilja göra nu: Dra några moves på dansgolvet till miss fatty ;D 

Vänner du kan prata om allt med? Emmy, Mary,Linda,Maria och Anna <3

Person du kan lita på till 100%? Samma!
Har du badat i år?ja i portugal
Tidsfördriv? Skickar sms till folk
Vad heter du just nu på msn: Fia
www.fiemma.blogg.se

Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Sara, för jag undrade ifall vi kunde käka lunch ihop idag :)


Hur många syskon: 2
 

Kär i någon just nu? Nej

Känner du någon som heter likadant som dig? Ja!

Favoritsläkting? Oj har så många underbara släktingar, svårt att välja en :)
Morgontrött? Nej

När är du född?: 31 Juli 1989

Var bor du?:  Sollentuna och Södertälje

Var vill du bo?:Göteborg, vet inte men det är något speciellt med den staden, det har jag tyckt från första besöket

Nuvarande hårfärg?: Mörkbrun

Riktiga hårfärg?: Brun
Ögonfärg?: Blå
Vad läser du för bok nu?: Ingen, läser inte böcker...

Humör just nu?: Flumm

Vad har du för parfym idag?: Ingen just nu för jag är nyduschad

Vill du ha barn?: ja
Hur stort är ditt rum?: Alldeles lagom
Har du tv/dator i ditt rum?: både och
Hur många converse allstarskor äger du?: Inga.

Brukar du vara osminkad i skolan?: Nån gång ibland.

Skostorlek?: 38

Mary ;D

Louise Bratt,
heter den nya chefredaktören på min favo tidning Veckorevyn. 1 juni byter den utjatade Ebba till VRs hemsida. Louise har varit både chefredaktör på Solo och Pause så hon fixar säkert VR också ;P Man kan ju undra om Ebba gick självmant, eller som ryktet säger, att upplagan på VR har sjunkit med Ebba som redaktör.

image571

Mary ;D

EN LITEN LISTA! =D

Namn:
Mary

Vad drack du senast: Vatten

Vad gjorde du igår kväll: Grillade me grabbarna ;)

Hur många hamstrar har du haft: Noll.

Kan du gå ner i spagat: Nepp, skulle vart kul iof.

Vad ska du göra i kväll: Sova!

Vad ska du göra i morgon: Skola, träna, plugga till matteprovet.

Senaste inköp: En tröja från Zara (I fell so happy I could cry)

Senaste film: Fight Club

Vad har du i ditt fönster: För mycket.

Tycker du om att cykla: Om det är plant eller nerför.

Vem sov du över hos senast: Mikael

Vem sov över hos dig senast: Mikael
Vem kysste du senast: Mikael 

Vad ska du göra nu: Hämta min tajts hos Majzan, om hon är vaken.

Vad ska du göra sen: Sova!

Vem träffade du sist: Typ massa på löp.

Vem skulle du vilja träffa nu: Lollo. Miss her.

Sjunger du i duschen: Nej, men lyssnar på musikaa.

Vem ringde du senast: Vet ej, men jag pratade me Emmy i tel i morse =D

Vem ringde dig senast: Richard, min tränare, fast jag va å träna.

Hur länge sov du inatt: 6 h. TRÖTT!

När ska du gå och lägga dig ikväll: Så snart som möjligt.
Vad gjorde du för tre timmar sen: Hade precis kollat klart på OC.
Vad skulle du vilja göra nu: Sova. 

Vänner du kan prata om allt med? Lollo å Fia och Emmy =D

Person du kan lita på till 100%? Samma!
Har du badat i år? I Portugal, ja.
Tidsfördriv? Kolla bloggar :P

Vad heter du just nu på msn: Mary > www.fiemma.blogg.se

Vem pratade du senast i telefon med och framförallt, varför? Emmy. För att jag ville fråga vad hon gjorde. =)


Hur många syskon:
3 halvsyskon

Kär i någon just nu? Jepp.

Varför? För han e gullig (a)

Känner du någon som heter likadant som dig? Nepp

Favoritsläkting? Har ingen. Morgontrött? Nope. 

När är du född?: 9/9 1990 (9 är mitt turnummer, btw ;)

Var bor du?:  Sollentuna och Bohus (Göteborg)

Var vill du bo?: Där jag bor =)

Nuvarande hårfärg?: Nån brun blond historia

Riktiga hårfärg?: Den, typ :PÖgonfärg?: Grön-brun-blå

Vad läser du för bok nu?: En engelsk shopaholic bok om en tjej som heter Becky.

Humör just nu?: Trött

Vad har du för parfym idag?: Ingen. Söndag jue, orka.

Vill du ha barn?: Jepp, nångång.Hur stort är ditt rum?: För litet för alla saker, men lagom för mig. Har du tv/dator i ditt rum?: dator.

Hur många converse allstarskor äger du?: Inga.

Brukar du vara osminkad i skolan?: Nån gång ibland.

Skostorlek?: 39

Mary ;D

Idag har jag inte gjort någonting, känns det som. Dagen försvann. Typsikt.

Måste hitta ett par shorts. Antingen satsar jag på ett par svarta eller ett par i jeans. Iof hittade jag ett par gråa jeans när jag städade min gaderob och jag fick ett par vita av Lollo =) Men jag måste ha ett par svarta, tror jag.
De här båda är från topshop.


image568image569
image570
Tänk om man ändå kunde gå naturligt i dessa, utan att oroa sig för fötter, tår och hälsener.


Fia ;D

Godkväll! Blev klar med våran redovisning för inte alls så länge sedan, den blev faktiskt ganska bra!
Vi spelade in ett radioprogram om John F Kennedy, så vi snackade  lite om hans liv och sen så flummade vi lite i slutet med att lägga till lite ljudklipp. Som tex han landade med ett flygplan den... ( då har vi tagit ljud från youtube när ett flygplan landar) Vi fixa massa olika ljudklipp i slutet så det blev lite annat än bara snacksnacksnack!
Det kändes skönt att göra klart den och att vi just valde att göra ett radioprogram och spela in, för annars hade vi stått där imorgon framför klassen och varit jätte nervösa ;D Bra jobbat tjejer! Men gud vad jag kommer garva när jag hör min egen röst imorgon spelas upp, för jag svamlar bara, man hör inte vad jag säger.. men men!
Nu ska jag nog göra i ordning min middag som blir falukorv med makaroner :) CIAO Pusss!

Fia ;D

Då var dagen planerad och klar ;D Haha! Käkade precis frukost och nu kvart över tolv ska jag och Linda ut och träna i det fina vädret. Hörde rykten om att det skulle bli 19grader idag ;)
Sen ska jag käka lunch och sen kommer Minna och Andrea så vi kan fixa våran engelska, vi ska spela in ett radioprogram så vi slipper stå och ha muntlig redovisning imorgon inför klassen. Nu behöver vi ju bara trycka på play, ganska skönt faktiskt men det kommer bli jobbigt och höra på sin egna röst. jag gillar inte min fjollröst, jag betonar iiiii ganska rejält har jag fått höra... Haha aja allt för att inte stå inför klassen och snacka ;D Nu ska jag kila och byta om ha det bra Pusss!
189563-482
Emmy och Mattias i solen :)

Fia ;D

Godmorgon! Skit vad trött jag är! Jag tittade på filmen click igår med några killar från RIL och Linda, det var riktigt trevligt! :) Men det blev lite sent, somnade kanske runt fyra tiden. Haha! Jag var tvungen att kliva upp nu för jag ska iväg och plugga engelska med några! Men dom har inte hört av sig så jag måste ringa och höra hur det blir egentligen för vi har redovisningen imorgon... Lite sent ute, jag veeet, men ändå, vi har inte haft tid på lektionerna för vi har alltid saknat en gruppmedlem ;)
Nu ska jag hoppa in i en dusch så att jag vaknar, ha det bra så hörs vi! Pusss!

image566
Det såg inte ut såhär igår och det här var inte folket som var med, men jag tyckte bilden var ganska passande eftersom vi grillade igår :) Min lakris skumbanan vart faktiskt ganska god! haha

Mary ;D

Mina absoluta favorit låtar just nu!


LÄNK Oh Laura i SAAB reklamen. Himlans bra. 
LÄNK Paolo Nutini sjunger 'New shoes'  har inte hunnit lyssna sönder denna låt än, ;P
LÄNK  Ace of Bace - Beautiful Morning. Tack för låten, Joacim och för att du har så otroligt gullig musiksmak. :D
LÄNK Hide and Seek av Imogen Heap. Jag vet att låten är ganska old nu, men jag tycker den är underbar!
LÄNK Suddenly I See. Säg någon som inte blir glad av denna låt!

Enjoy!

image565
Yeah! Lite lik James Blunt?




Fia ;D

Hej! Kom precis in från berget där vi har varit och grillat :) Jag försökte grilla skumbananer men det gick inte så bra ;D Men det var trevligt, lite svårt att ta sig upp och ner bara men annars så ;D Vi tog på oss varmt, bra jobbat Linda :) haha vi ville inte frysa så tog på oss mkt kläder och vi frös ju inte så vi lyckades :)
Innan grillandet träffade jag Sara och Tobbe, vi köpte godis och tittade igenom massa gamla kort! Tobbe måste vara den sämsta fotograf nånsin, haha han hade tagit på de mest onödiga grejerna, typ en ödla vid en buske och ja typ en sopbil genom fönstret o massa annat krims krams :) haha nu ska jag se på film ha det bra Pusss!


Mary ;D

Här är min egen favorit från Frasses bok: Gerts fredagsfräckisar!

Vilket kön har en dator?
   En språkläare försökte förklara det där med "kön" för sina elever. Till exempel, påpekade läraren, benäms båtar flygarplan och orkanaer som "hon". En av eleverna frågade vilket kön en dator har och läraren gjorde detta till dagens uppgift att ta reda på. Han delade in klassen i två grupper, en med killar och en med tjejer. Uppgiften var att ge dator ett kön och motivera varför. Tjejerna kom fram till att en dator defenitivt är en "han" eftersom:
1. De kan en hel del, men vet sällan hur de skall använda sin talang utan att få instruktioner.
2. Det är meningen att de ska hjälpa till att lösa problem, men hälften av tiden är de själva det störta problemet.
3. För att få deras uppmärksamhet måste man först sätta på dem.
4. Så fort du har skaffat dig en, vet du att om du bara väntat lite längra skulle du kunna hitta en bättre modell.

Killarna, å andra sidan, ansåg att en dator är en "hon" eftersom:
1. Ingen, förutom dess skapare, kan förstår den inbyggda logiken.
2. Det språk en dator använder för att kommunicera med en annan dator är obegripligt för alla som inte är datorer.
3. Minsta lilla misstag lagras i ett långtidsminne och kommer att ställa till problem långt efteråt.
4. Så fort du fastnat för en, kommer du att tvingas lägga halva lönen på mer eller mindre nödvändiga tillbehör.
Så vilket kön har en dator?

hihihi.

Igår körde våra konkurrenter med ett fult knep. De höll fast mina armar och kunde då kolla våran statistik, eftersom vi har hållit den hemlig för att inte de ska bryta ihop när de ser vår toppstatistik. ;P




Fia ;D

image564
Ser ni vem det är eller? Haha Marius var jätte stolt över den här bilden, undra om hon har glömt bort den, för det hade jag gjort. Hittade den när jag tittade igenom mina bilder :)

Fia ;D

Godmorgon! :) Det började inte som en godmorgon då Åfelia stod och gnällde vid grinden redan vid halv sju imorse, men jag lyckades somna om ;) Det är sådant man får vänja sig vid ibörjan med valpar.
Nu sitter jag och käkar frukost ska snart ta 753 mot stan där Becky väntar, ser fram emot att träffa henne för det var ett tag sen sist vi sågs :) Har massamassa att berätta! Synd att vi bara hinner fika i en timme för jag måste ju åka vidare till sthlm, men men...
I sthlm ska jag möta fransson,matte, mary och linda. Jag vet inte om dom vill åka till söder och kolla runt i 2hand affärer efter kläder till rockskivan, men det skulle jag tycka vore roligt! Men sen måste jag gå på typ drottninggatan och titta efter en ny bikini, hårspray och låtsas tatueringar och sånt ;D
Ha det bra så länge så hörs vi sen! Pusss!
image563
Jag vid poolen i Portugal-07

Mary ;D

Nu har vi (Jag, David, Mikael, Matte och Frasse) ätit kyckling och kroketter. Myspys.

   Vägen hem från affärern, Ica Maxi, så 'lånade' vi en kundvagn för att vi varken orkade ta bussen via Sollentuna eller att släpa på kassarna ändå hem. Så vi lastade maten i kundvagnen och drog med den hem. Så om någon undrar var en kundvagn gör här så vet ni varför. Nu kan vi använda den varje vecka =)

Ihelgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Min helg är iaf inte lika fullbokad som Fias. Men jag måste iaf plugga eftersom jag har tre prov nästa vecka. Livet är hårt (fast jag bara har fyra ämnen just nu) höhö. Ska kanske följa med Emmy, Fia, Frasse och Matte in till stan imån. Fast sen har de ju ballonglåsartävling på Ica Maxi, svårt valNån som vill hänga på? ;)

Förra helgen köpte jag (och Lollo) ett par solglasögon från Lindex. Som är supersnygga. Det kostade bara 89 spänn. =D Skynda fynda.

image562


Mary ;D "Flum"

Nu ska vi äta vår traditionella fredags middag men jag tänkte slänga iväg ett blogg inlägg först. =)

Här är en flummig video som jag fick från en flummig löpare, hihi.
TRYCKBARAPLAY

Åkte btw kundvagn förut. thihi.
image561

Fia ;D

Hallå! Jaa då var man hemma igen, alltid lika trevligt att komma hem men idag var det extra trevligt eftersom våran nya familjemedlem är här :) Valpen Åfelia, som är supersöt och gosig! Naww...

Jag trodde att den här helgen skulle bli en lugn helg här hemma i Södertälje men jag kommer bara vara hemma idag! Imorgon ska vi fika med Rebecca som nyligen har fyllt år, direkt därefter åker vi och möter de andra i Sthlm för en shoppingtur. Efter det ska jag med de andra till löp och sen ska jag träffa några kompisar och sen blir det nog film på kvällen :) På söndag ska jag först plugga med Andrea och Minna, vi ska fixa våran engelska redovisning sen så ska jag åka till Täby för att köra bana med Täbygänget ;D Fullt upp med andra ord ;) Men det ska bli roligt!
Jag är iförsig ledig på söndagkväll om inget annat dyker upp då ;)

Det är så himla mycket i skolan nu, massa kursprov och nationella grejs,inlämningar, jaa en massa jobb! Usch men snart är det slut! Det är typ bara 20 skoldagar kvar nu, joo jag tror att vi fick det till det när vi räknade ;)
Kommer kännas så tomt på löpet utan alla treorna som jag har bott med nu i två år, jag kommer sakna er jätte mkt! Jag undrar hur det kommer bli nästa år då dom nya ettorna börjar och vem man kommer umgås med och så, men men inget och fundera på nu, utan det får vi ta sen när vi kommer fram dit!
Skit! Jag ska börja trean, jag har snart gått två år på löpargymnasiet, tiden har gått jätte fort!!!
Lite läskigt faktiskt, men nu ska jag kila och se på tv, om jag inte slår en pling till kusin Marie och ser vad hon gör en kväll som denna :) Pusss!

image560
Mina underbart söta systrar Emmy och Jenny :)

Emmy ;D "Lilla Åfelia"

Kolla vad söt våran nykomling är :)


Fia ;D

Godmorgon!!
Vaknade inte för alls länge sedan och nu sitter jag här och segar ;D Ska nog snart dra och packa våtvästen+binkin för ett våtväst pass, som vi nästan alltid kör på fredagar...  Jag känner inte för att träna idag för jag är ganska trött, och sen har jag saker jag måste göra innan klockan halv ett då jag börjar skolan. Haha :) Men det är bara och bita i och se glad ut!
Mary och jag ska tävla i Holland i sommar :D Så jävla roligt!!! Men vi missar tyvärr treornas student och det är inte lika roligt, men vi får ta igen det någon annan gång ;D Hihi ha de bra Pusss!
    image550                                                                                                          image551                                 image552

Emmy ;) "Det var inte igår"

Har inte gjort ett inlägg på ett par dagar nu så jag tänka att jag skulle passa på att göra det nu efter frukost innan det är dags att plugga lite matte och träna.
Om fyra och en halv timme så ska jag hålla ett tal inför klassen i svenska c, ska hålla ett argumenterande tal om att alla idrottsmän som åkt fast för doping ska bli avstängda på livstid! Igår lärde jag mig hela talet utantill, gick och höll det för några här på löpet. Så jag hoppas att det går bra, håll tummarna för mig ;)

Jag vill/ska hinna med i helgen...
... gosa med den nya valpen som kom hem igår
... fika på stan med Rebecca

... plugga matte (och engelska)
... ner på stan och handla kläder inför rockskivan
... träna bana på tibblevallen i Täby
... övningsköra
... skriva klart träningsdagboken för april som jag inte är klar med ännu (ajabaja)

Tänkte dela med mig av lite bilder från i onsdags, har inte gått att lägga in dem tidigare. Det var treorna som skulle iväg på skiva, och se så söta dom blev :)

image545
                                                                                
Linda blundade på de flesta foton, hon sa att hon alltid brukar göra det men jag tror att hon gjorde dte med flit, för att hon ville visa upp sin snygga ögon makeup haha
Eftersom vi andra tyvärr inte är 18 och därmed inte fick följa med så fick vi hjälpa till att styla treorna, fixa håret och rita kors på armarna osv. Det var roligt :)

Ha det bra Puss <3


Fia ;D

Hallå! Denna dagen har varit jättesoft!
Först hade jag matteprov som var ynka 6 uppgifter sen hade jag hål i en timme. Efter skolan tränade jag och sen drog vi till Solna för att köpa skor, men då hade dom inte min storlek så jag fick beställa ;D Lite segt men ändå ;P Haha! Sen åkte jag hem och satte mig framför tvn, sen gick jag och Robin en promenad för vi hade så tråkigt och sen tittade jag på Scrubs och nu sitter jag här :)  Så har min dag varit, jävligt soft faktiskt, hade tänkt plugga och städa rummet men det får jag ta imorgon bitti istället ;) Pusss!

Mary ;D

Vill först tacka alla som gick in igår, ni är änglar! ;D

I morse han Fia och Emmy iväg utan att jag han hämta kameran hos dem. Annars kunde jag ha lagt in massa fina kort! Men det fixar jag sen istället.
    Sen satt Matte och jag nästan 40 min framför tv4+ för att försöka lista ut ett ord i någon slags ordtävlingsprogram. Matte ringde in tre gånger med. Haha. Vi gissade på massa ord. Det skulle vara fyra bokstäver och man visste tillslut vad tre av de fyra var. Just då kom Richard till löp. Vi frågade han vad de kunde vara och han sa direkt att de va tape. Vi hade tänkt det ordet med men då hade vi utalat det med a istället för ä. Så himla typsikt! :P
     Sen bestämde Matte att jag skulle ha en tröja där det står I FEEL SO HAPPY I COULD CRY. Så den har jag nu. ;)

Nu måste jag springa till bussen. Yeah!

Pussåkram skumbanan.



Fia ;D

God kväll! Nu är treorna och och några från skolan här på löp och förfestar lite innan de ska iväg till någon skiva där man ska vara klädd som typ "räddare" Hihi jag och Emmy och Mary hjälpte tjejerna att fixa sina frisyrer och kläder, dom vart jätte söta! Och Robin är jätte söt som Robin Hood ;D haha  Bilder kommer sen senare! :) De gick inte och lägga in nu menmen... Idag har jag typ pluggat matte och segat framför tvn!

Ha det bra allihopa! Undra om man får nattbesök inatt igen ( förra gången treorna var ute så kom dom och banka på våran dörr och satte sig och snacka om kvällen) Det var riktigt skoj! :) Nu ska jag käka lite yoghurt Pusss!
image543
                                                               Här är Linda och Maria, visst blev dom söta :)

Mary ;D

Today,
orkade jag inte följa Lost, min hjärna klarar inte av de komplicerade situationerna som uppstår där. ;P Tycker inte ni också att det har blivit ganska komplicerat?

Kollar istället på Top Model nu, som börjar bli riktigt spännande. Undra vem som kommer vinna. Caridee tycker jag är gulligast. Visst är Melrose bra men hon är alltid så överdriven i allt hon gör. Tvillingarna tycker jag inte passar som modeller alls. De ser alltid så osäkra ut. Den mörka är fin, men Caridee ska vinna! Bara några avsnitt kvar nu.. Spännande.

Igår fick jag ett par supersnygga jeans och ett par vita jeans shorts. Hur snygga som helst! Du är en ängel, Lollo! Nu har jag skaffat tre jeans på två veckor. Ganska lyckat va. Pris: 900 kr. ( Med hjälp av kompisar och presentkort! )

image542
Kolla in våra vader! hahah. Flum.

Vilken reklam är
DENNA låt med i? hmm. :S

Fia ;D " Knasiga onsdag"

Hallå! Den här dagen har varit jätte knasig för jag har trott att det är måndag idag, men det är det ju inte, utan det är ju onsdag ;D Jag har idag försökt följa måndagens schema och det har inte fungerat något vidare bra! Haha!
Det var lite segt att börja skolan igen, och imorse började jag tidigare eftersom vi skulle se på film. Filmen var ändå helt okej men jag är inte helt okej, därför var det lite jobbigt och börja tidigare!

Jag vet inte vad det är med mig, jag har varit jätte konstig i flera dagar nu och det verkar inte bli bättre utan snarare sämre. Jag blir bara segare och hängigare för varje dag!! Fyfan! Det kan inte bara vara en vanlig förskylning för då borde jag ha fått sådana symptom såsom feber och halsont, rinnande näsa och så vidare... 
Min förklaring till denna seghet är pollen för jag är pollenallergiker. Jag brukar inte ta tabletter om jag inte ska springa!  Men jag tror att jag ska testa och ta dem på morgonen och se om det hjälper...
Så nu vill jag bara säga förlåt till er för att jag har varit  så tråkig, jag ska bli mitt vanliga, snart så! Hihi :)
Ha det bra Pusss!

image464

Mary ;D

Det är synd att man genom bloggar ska visa vad man tycker och känner om vad andra personer säger och gör (och tänker?). Men om det är så man vill ha de så...

Jag är iaf inte sur och har inga 'bad thought'. Synd bara att det verkar bli som det blir.

Peace.

Fia ;D

Nu är jag tillbaka hemma i Södertälje igen ;D  Tågresan var lååång för jag satt brevid en barnfamilj vars barn bråkade hela tiden och satt och glodde på mig vad jag än gjorde! Haha lite småirriterande ;)
Det har varit jätte roligt i Göterborg! :D Direkt efter terräng SM i Halmstad där det gick jätte bra så åkte jag hem med några från sävedalen för jag skulle till Mary och vara där över Valborg. 
Vi hittade på massa skoj och så träffade vi många trevliga göteborgare! :)
Tack för en härlig helg tjejen! <3  Ha de bra allesammans Pusss!


Emmy ;D

Kom precis ut ur duschen, har varit ute och sprungit i det kalla vädret! Ska käka snart och därefter ska jag skriva på mitt tal som jag ska hålla på fredag. Jag ska hålla ett argumenterande tal om livstidsavstängning för doping. Jag förstår inte varför jag är så nervös, jag menar det är ju lika för alla.

Andra saker som händer i veckan är...
... att träffa Anna hoppas jag för det var länge sen, alldeles för länge sen
... att Åfelia kommer hem på fredag, äntligen som jag har längat efter den lilla sötnosen

Nu kom Fisen hem, ska gå och höra hur hon har haft det i helgen!
Ha det bra Puss <3
image540
Jenny har gjort om en bild på mig, det är värsta fint med svartvita bilder! Tycker ni inte det?

Mary ;D

Tjosan!

Nu sitter Fisen på tåget påväg hem till sin kära familj medans jag sitter kvar i Göteborg och kollar på kort från igår då vi hade de hur trevligt som helst! =D

Vid sex började cortégen. Då stod jag och Fia beredda med kameran vid Avenyn. (För de som inte vet är cortégen ett tåg som studenterna på Chalmers ordnar. De spexar till nyhetshändelser som har hänt under året åså, ni kommer att förstå när ni ser bilderna). Vi han frysa till lite innan tåget hade kommit till oss. Ni kan gärna klicka på bilderna för att läsa text eller kolla närmare!


Fia blev lite skraj när hästarna gick förbi. Men hon lugnade ner sig när jag sa att polishästar är så snälla så.
 Började med en fin liten march, eller va de heter. Skulle också vilja gå med där, NOT.
 Såhär ser vagnarna ut. Här visar de ngt om moderaterna. Jag och Fia förstod inte alla vagnar, antaglien för att vi inte hänger med så bra i nyheterna. hmm
 Här handlar de om stormen Per.
Forsmark? Vad va de som hände där egentligen?
Här hade de sågat sönder en Saab. Flummigt värre. Båda delarna kunde köra.
Ahlgrens bilar. Världens mest sålda bil !
 Här är om han som drack lite under EM i Göteborg. Fy skäms.

Sen träffade vi Lollo och vi skulle in till Slottskogen. Men där var de flummigt värre. Så vi följde med Hugo, Jacob och Per till Max istället. Mycket trevligt! =)

LATER! =D

Emmy ;D

Valborg, firades som vanligt med grillfest hemma hos oss med massa gäster. Tillslut blev vi lite över 20 stycken + en hundgäst ;) Det har varit en trevlig kväll, med massa god mat, och än är den inte över. Jag tog en liten paus för att gå och göra ett blogginlägg, ska snart tillbaka till de andra som just nu är mitt uppe i att sjunga singstar.
Det blev ingen brasa iår heller, för vilket år i rad vet jag inte men jag och Jenny hade faktiskt planerat att gå ner till Maren och kolla in brasan och fyverkerierna men det blev inte av!
Imorgon måste jag plugga lite, sedan ska jag springa och efter det är det tillbaka till löp som gäller!
Ha det bra Puss <3
image530
Fia tycker att något är oerhört roligt haha ;)

height="0" alt="" />