Mary ;D

En litet flummigt samtal;
Jag står bredvid kassan i en affär och på min gamla telefon ringer något konstigt nummer;
- Hej det är Mary!
- Ja hej David Fridell här. Jag håller på att packa ihop dina kläder inför NM.
- Jaaa, jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig.. när jag springer. (Här är alltså det roliga. Man brukar ju prata om att man inte vet vad man ska ha på sig när man går ut, men mitt problem är när jag springer.)
- Bla bla bla
- Bla bla
- Men då slänger jag ner lite av varje i påsen. Vill du ha både skopåse och ryggsäck?
- Får man behålla båda
- Japp.
- Ta med båda då.

yeye,

Idag fikade jag med Karin. Vi snackade i typ tre timmar innan jag kom på att jag skulle träna. Karin är superskojig och hon ska även springa NM och bo på Quality Hotel och äta hotell frukost =D

Idag sprang jag mitt favorit pass.
4-2/3-90-60-30/2-70-45-30
vila (-) är 45 sek. serievila (/) är 2 min.
Detta kör jag minst en gång varje månad. Vet inte riktigt varför jag gillar det så mycket. haha.

Dags att skriva träningsrapport. Månaden är ju slut. Så seså, Em&Fi, dags att för en gångs skulle lämna in den i tid? ;)


Fia ;D

Nu ligger jag helt utslagen i soffan och tittar på Bonde söker fru. Jag är såå proppmätt och jättetrött!!
När jag kom hem idag så la jag mig i sängen och sov ett tag, sen gick jag och köpte choklad och sen låg jag och mumsade på det medan jag läste min svenska bok.

Storhandeln idag var riktigt flummig, jag var jättetrött och fick värsta skrattanfallet, jag skrattade så att jag fick tårar. Pappa gick runt och lekte ninja och sedan lyfte han mig upp och ner vid kassorna.. HAHA! :)

189563-2180

Emmy ;D

I scream, You scream, Everybody screams for icecream!

Åh det var jättekul att åka och handla på ica maxi haha! Vi storhandlade så nu är hela köket fullt av massa mat, det är så himla kul när man är hungrig och har massor att välja på! Jag älskar att storhandla haha ;)

Det bästa köpet var iallafall när dom hade veckans erbjudande, det fanns en glasskartong kvar! Den innehöll 30 stycken ahlgrensbilar glassar. Och dom fick vi för BARA 29 KRONOR!!! Fatta dom glassarna kostar ju typ minst 10 kr styck i affären, nu fick vi 30 st för 29 kronor. Alltså tjänade vi typ 270 kronor idag :D

Nu ska jag ta en glass och kolla på bondesökerfru!

image2203

Emmy ;D

Ciao, come stai? Io sono molto stanca é voglio andare a letto é dormo, ma non posso perché prima devo andare a la Ica Maxi con mia famiglia é compriamo cibo. Io ho troppo di cosi a fai adesso, é molto stressante ché siempre!

Imorgon ska jag klippa mig, har bokat tid. Men jag har inte bestämt mig för hur jag ska klippa mig. Tycker inte om att klippa mig för jag brukar aldrig bli nöjd! Men jag kommer iallafall inte vilja klippa allt för mycket för jag vill spara ut till långt. Jag förstår inte varför dte aldrig vill växa, känns som att jag har haft samma längd i evigheters evigheter nu. Alla andras hår växer värsta snabbt och bra, jag måste ha brist på något!

image2202
När jag fyllde tretton så fick jag för mig att jag ville klippa av mig allt hår. Då hade jag den här frisyren, sedan dess har jag kämpat hårt i flera år för att försöka få håret att växa men det verkar vilja vara kort eftersom det aldrig växer! Vad tycker ni om min korta frisyr, själv tycker jag att det var tufft gjort att våga klippa så kort! Men sedan är jag ju inte vem som helst, utan Emmy (personen som gillar att gå mot strömmen) haha ;)

Fia ;D

Idag var det några som började ropa och låta väldigt mycket på tåget. Jag som hade ipoden på hörde till och med, så jag vände mig om och fick se ett par stå och stojja. Jag tog ur ena hörluren för att höra vad som hände, och dom hade missat att kliva av en station och var helt desperata och försökte sparka upp dörren och trycka. 
   Men när tåget sedan sakta började röra sig framåt igen så frågade de ifall det var okej om de drog i handbromsen. Men hallå?
Vänta lite här bara för att dom två hade missat att kliva av så kan dom väl inte dra i nödbromsen så alla andra på tåget kommer försent! Som tur var drog dom aldrig i handbromsen och tåget åkte vidare. Det är ju bara att åka en station till och ta tåget tillbaka.  Men tror ni dom gjorde det? Nej dom fortsatte långt, långt! Var inte dom desperata i att få komma av i Karlberg? Hmm, konstigt var det i alla fall!

Nu är vi på löp igen och ska köra cykel, armpendling och rodd ;) Yeah!
Jag har fått ont i min fot igen :S Inte lika yeah!

189563-2164

Fia ;D "Gårdagen"

Från det en till det andra, vi hann liksom aldrig sätta oss vid en dator igår.
Vi klev upp sex och var ovanligt pigga, jobbade.
Åkte till S-tälje. Gick till Täljehuset och mötte Sanna.
Käkade på Nancys och snackade massa strunt.
Gick lite i affärer.
Tog bussen till sjukhuset och tog ut pengar.
Tog nästa buss och hoppade av i Östertälje och gick till en secondhandbutik.
Fyndade inget speciellt men testade en del roliga kläder.
Gick mot Kusens backe och försökt få tag på Oliver som inte ville svara i telefon.
Vi kom sedan på att han jobbade.
Kom på att vi kunde lägga våra grejer i Täljehallen och det gjorde vi.
Vi sprang intervaller i mörka kusen, " det var som om någon släckte lampan"- Emmy.
Träffade på enhörnagänget som dissade oss :S
Åkte hem till oss och bastade och lyssnade på bra musik.
Körde buzz och käkade popcorn.
Tittade på Ugly Betty och gjorde iordning grönsaksdipp.
Och nu till den stora finalen:
Sen tittade vi på vårat favoritprogram Desperate Housewifes, som var lika bra som vanligt!!
Läggdags!

189563-2173
The one and only ;)


 


Mary ;D

Today;
- lärt små barn hoppa höjdhopp
- cyklat 14 km
- gjort chokladbollar med nutella
- köpt en tidning med en bild på mig i
- ätit pepparkaksdeg
- kollat in den nyrenoverade H&M
- åkt buss
- tittat på en film med Angelina

Tomorrow;
- lära små barn stöta kula
- åka buss
- köpa jacka
- träffa Karin ("nya" löparstjärnan ;))
- springa intervaller
- fixa ica kort

Puss på er alla.

image2201

Ibland brukar Tessan kika in i mitt rum. Hon kikar sådär försiktigt och när hon ser mig gör hon V-tecknet ;) Men hon är alltid välkommen in till mitt ständiga pluggiga rum. Även fast hon oftast bara vill låna en tidning brukar hon ge gentjänster tillbaka. <3
(ni som uppmärksammade foten t h i bild kan jag bara säga "fråga inte ens")

mahaha

Mary ;D

SUNSHINE ;)

Idag har jag bestämt mig för att cykla till friidrottskolan. Duktigt va? Tror att det är 7 km dit, lååååångt. Men förut cyklade jag 5 km till varje träning. Haha. Jag vet vad ni tänker, hur kan hon då vara så vinglig på att cykla nu då? Hmm, men jag är oftast bara vinglig när jag skjutsar annars går det ju prima. ;)

Puussi

Mary ;D

Har inte berättat om friidrottsskolan idag, men det var skojsigt. Vi var lite flummiga och kanske en aaaaning oorganiserade. Men men, jag lärde mig 95% av alla barnens namn. (30 st) yeeahh.

Min mobil är inne på lagning. Känns som det alltid får åka in på lagning när jag är hemma. Så nu har jag en gammal mobil där joysticken knappt känner av att man rör på den och det inte finns några egenkompinerade ord med i ordlistan.
  Hårt liv ;)

Imorgon=ingen träning=massa tid för annat=ha kul!

image2200
Nån gång ibland har vi riktigt kul när vi pluggar kemi och då å då tänds det lampor på löpande band i Wesths hjärna (alltså; han hajar vad vi snackar om).
Adam (under Westh) brukar däremot somna mellan formlerna på min "plugg madrass". (atlltså; han är för smart)


Fia ;D

Dagen har varit otroligt lång och när jag kom hem la jag mig i soffan och läste svenska boken som ska vara utläst efter lovet. yeah! Nu är jag klar med tisdags och onsdags planeringen för friidrottsskolan, ska bli roligt och se om vi håller planeringen.
Hörde rykten om att jag skulle få sällskap av Johanna imorgon?  Nice :)
Jag har satt upp ett schema vad vi ska göra, och sen har jag ritat upp varje övning hur den går till och hur hallplaneringen ska vara. Nördigt jag vet!

MARIA!! Pappa och Jenny har köpt singstar R&B och våran låt "aint no moutain high enough" finns med på den cdn. Vi måste ha en ny singstar kväll snart!! :D

image2188

Emmy ;D

Gokväll! Har pluggat lite körkortsteori, satte nytt pers på ett teoriprov ;) haha. Sen har jag kollat igenom massa gamla fotoalbum. Åh det var jättekul, massa minnen! Sen har jag laddat ipoden med massa låtar och nu ska jag nog hitta på något annat skojigt! This day will never end haha...

image2199
Ser ni vem som är vem ;)

Mary ;D

Ska hoppa i ett bad snart, har inte badat i vatten över 37 grader på typ ett år. ojoj

Skickade precis in svarsblanketten för NM-tävlingen nästa helg och även en hel drös med frågor, som jag alltid har. Hihi. (NM betyder Nordiska Mästerskapen där alltså Sverige, Finland, Danmark, Norge och Island är med.)
  Grattis Sara och Tessan som också ska bo på Quality Hotel i Södertälje. Även Karin från ÖIS kom med. GRATTIS! Wwowowo!

Körde bollövningar framför melodifestivalen 2004 förut. Haha, det var tider det. Jill Jonsson sjöng "Crazy in love" och Levengood och han-vad-han-nu-heter-som-också-var-programledare-då var hel flummiga och publiken skrattade hela tiden. Nu är ju melodifestivalen gööörtrist, jaja. Det kanske händer något nästa år. =)

Har börjat förverkliga vår dröm, Fi och Em. Efter lovet drar vi igång!! hihi
( Call you later )


Emmy ;D

"Imorgon..., tänker vi medan vi än en gång går ner från drömmarnas trampolin"

Känns ganska konstigt, klockan är halv fyra och jag har redan varit vaken i 9 1/2 timmar. Det känns som att dagen är jättelång! Jag har hunnit med att jobba, träna och pluggat. Vad ska jag nu göra resten av dagen? HAHA jag ska nog börja gå upp tidigare, då hinner man ju med mycket mera! Det kanske är det som är lösningen till ett av mina problem, att jag stressar för mycket! Men att gå upp tidgare kanske bara gör ett av mina andra problem större, att jag alltid är trött!? Men det kan ju vara så att jag är trött för att jag stressar så mycket. Ska iallafall försöka att inte sova så himla mycket som jag har gjort tidigare, se om det är någon skillnad :)

image2196


Fia ;D

JAG VILLE BARA GRATULERA TOBIAS TILL KÖRKORTET :) GRATTIS!!

image2195

Fia ;D

Hallå! Kom precis hem från jobbet. Nu ska jag och Emmy ner och köra styrka. Vi hoppade av vid löp eftersom det ändå var på vägen och tänkte köra styrka här, smart va ;)
För här finns ändå massa skivstänger och annat bra och ha!

En snubbes konversation på bussen
Tjena Gubben, nej det har jag inte.
Började du jobba klockan tio, gubben?
Jag är på väg till sollentuna ser du.
men gubben när slutar du?
Men gubben vi gör så här att du ringer då,
så ses vi sen gubben,låter det bra GUBBEN?

Först tyckte jag att det var lite gulligt att gubben satt och pratade ,med en person som han kallade för gubben, på telefonen. Men sen när han sa det hela tiden så vart det bara ett ord som man störde sig på. Haha!

Mary ;D

Ooohhh Godmorgon SUNSHINE!

Är uppe med tuppen för att underhålla barnen i friidrottsskolan tillsammans med Mathias, Anton och Marie. Det kommer bli en suuuperkul vecka där jag förhoppningsvis byter tillbaka till min gamla underbara dialekt, göteborgska. Idag har vi gått upp en timma tidigare för att verkligen kunna känna stämningen mellan varandra innan barnen kommer. Vi tänker satsa på harmoni och värme. Dagens fråga, som egentligen har ett självklart svar, är: Hade IFK Göteborg bara tur i sina matcher eller är de helt enkelt bäst i Sverige på att spela fotboll?
Svar: De är så jävla bra på att spela fotboll, wowow.

Nu ska jag springa till bussen och glatt hälsa godmorgon på stockholmska till busschauffören.

See yaaa.


Fia ;D

Undra vad den här tatueringen betyder för personen ;) Haha
image2193image2194
Eller han kankse bara tycker att den är fin, vad tycker ni?

Fia ;D

Jag vill ha en tatuering! Antingen en i svanken eller vid vristen.
Men det ska vara någon speciell tatuering som symboliserar något! Jag vet inte när jag ska tatuera mig, det får bli när jag har hittat en bra symbol och när jag har tänkt över det ordentligt :) Sen är jag en person som ganska lätt tröttnar på saker och därför är jag lite osäker om jag kommer göra en. Men ifall jag hittar en som jag VERKLIGEN vill ha så är det klart att jag tänker över beslutet noga och länge innan jag beslutar mig för att tatuera mig.

Här tatuerar sig tjejer

fy fy Populäraste kroppsdelar för tatueringar hos tjejer:

1. Skuldran.

2. Överarmen.

3. Vristen.

4. Höften.

5. Svanken.

Källa: Evil Eye Tattoo i Stockholm


... och här är favoritmotiven

Populärarste motiven bland tjejer:

1. Japanska skrivtecken.

2. Små svarta mönster eller symboler.

3. Små svarta solar.

4. Nallar eller något annat gulligt.

En tatuering säger mycket om dej. Tänk därför alltid över ditt motiv ordentligt. Det är också viktigt att du litar på din tatuerare, även om hans främsta uppgift är att göra dej illa.
image2191
image2192


Emmy och Fia ;D

GRATTIS MARY!
Du är så himla bra! Vinner Billingehusloppet, kommer etta före massa andra duktiga löpare, springer 40 sekunder snabbare än förra året och blir dessutom uttagen till att få springa NM i terräng :D You are simply the best!

Vi älskar dig gumman <3
image2190
Fiemma siktar mot stjärnorna :)

Emmy ;D "Favorit i repris"

Godmorgon :) Fick äntligen SOVA länge! Kommer inte ihåg sist jag fick sova så länge jag själv ville!  Var säkert flera veckor sen, så det var välbehövligt! Nu har jag precis ätit frukost, ska snart ut och springa. Sen ska jag övningsköra och ikväll ska jag bara softa för imorgon ska jag upp tidigt och jobba på friidrotttskolan.
Hoppas ni får en bra söndag!

image1498
Sådan matte sådan hund haha ;)

Fia ;D

image2186
Nu tror jag att Mary har sprungit klart sitt uttagningslopp och jag är jättenyfiken på hur det gick!  Är inte ni det?

Fia ;D

Är det så att när ni har bestämt er för att sova länge, så vaknar ni mycket tidigare än planerat och kan inte somna om? Det händer mig hela tiden det är därför jag säger att jag ska försöka sova länge istället för att jag ska sova.
Idag vaknade jag av att dom andra tittade på tv med hög volym, eller så kanske jag var utvilad vid 11. Men jag hade velat sova längre!

Jag såg på en film igår, "party till döds" tror jag att den hette. Den handlade om en löpartjej som började på college och hon blev kompis med en tjej som var värsta partyprinsessan . Det blev en hel del festande och tävlingarna och träningarna gick inte så bra. Till slut insåg löpartjejen att hon måste sluta upp det sitt drickande innan det blev ett beroende. I slutet dör hennes kompis partyprinsessan av alkoholförgiftning. Filmen var riktigt hemsk!

image2184
image2185
Jag och Mary fular oss ;)


 


Fia ;D

00.00 JAG ÄR SÅ JÄVLA COOL!
189563-2167


Fia ;D

PLATS PÅ SCEN FÖR TRE OTROLIGA TJEJER!

189563-2179189563-2178189563-2177
DE BJUDER JAG OCKSÅ PÅ! MOHAHA

Fia ;D

Kvällen har varit lugn med tacos till middag och sedan singstar. När jag tittade på min mobil efter en timmes sjungande så har jag två missade samtal. Tobbe och Mary, som jag ringer såklart ringde upp!
Mary ville bara snacka och Tobbe frågade om jag vill med honom och hans tjej + hennes kompisar ut, men jag hade ingen lust att åka till sthlm helt alone så jag stannade hemma.
Jag fixade håret på Marianne och resultatet blev väldigt lyckat och sen slog jag mig ner i soffan igen och tittade på en prinsessas dagbok 2. Haha! Nu har m&p&m tagit taxin till något ställe och jag och Sebbe har precis käkat hans specialpizza. Så har min kväll sett ut. Imorgon ska jag försöka sova ut länge eftersom det blir min enda sovmorgon det här lovet.. Men vi får se hur det går med den saken. Ha det bra! Pusspusspuss

189563-2174
Den bjuder jag på ;)

Mary ;D

Tjo,
ännu en boring kväll. Fast nu på ett hotellrum i Skövde. yeye.

Glöm för all del inte att ställa tillbaka klockan i natt så att ni kan sova en timma extra. Görskönt.

Puss hej


Fia ;D

Jocke: Det var inga som tog några kort men jag kan ju skriva om din vinst här så att alla får höra hur duktig du var.
Vi sjöng som sagt singstar igår och vi gjorde så att vi drog namnlappar på folk som skulle möta varandra och sen vart det semi och sen till slut final. I finalen hade vi Jocke och Majzan och Jockepocke vann! Gratulerar!
Sen körde vi lag mot lag och vårat lag vann, vi var bäst!! Mohaha :)
189563-2176
Maria som Elvis ;)

Fia ;D

Inatt drömde jag en jätteknasig dröm. Jag och Emmy och Johanna skulle skynda oss till bussen men det var en bit till busshållsplatsen så vi var tvungna att springa. Sen kom ett stängsel som jag och Emmy hoppade över, men Johanna var så stressad så hon sprang rätt in i stängslet och jag började såklart skratta. Nu kommer det knasiga för jag vaknade av att jag låg och fnissade. Sen gick jag på toaletten och när jag kommer tillbaka så berättar jag för Linda om drömmen och då säger hon att hon hade vaknat när jag låg och fnissade i drömmen. Sedan hade jag hackat tänderna och smackat inatt, konstiga saker man kan göra ibland. Eller vem vet jag kanske alltid smackar och hackar tänderna i sömnen, men fnittrande var något nytt.

Idag har jag åkt buss till danderyds sjukhus, sen tunnelbana till centralen och sedan pendeltåg och sist men inte minst buss igen. Hela resan från landet hem till mig tog ungefär 2 timmar. Maria varför måste du bo så öde? Haha!
Nu mumsar jag godis och har sett på några avsnitt av andra avenyn, någon svensk serie som fick lite b stämpel av mig men den var ändå ganska bra :)
189563-2181

Mary ;D

Tjosvej,
ska snart äta lunch och sen bär det iväg till Skövde. En liten rolig sak..
Torsdagas natt: I Sollentuna
Fredags natt: Hemma
Lördags natt: (idag) I Skövde
Söndags natt: ? hmm, suprise kanske. haha

I Skövde ska jag springa Billingehusloppet, 5 km. Wish me good luck.
( Sanna, Tessan, Sara, Joahanna och Matte ska också springa! -I think.) Jag kollar aldrig på startlistorna innan mina lopp, så jag har ingen aning vilka som springer. Blir så himlans nervös annars.

See you there! (tar med mig laptopen och trådlösa telia. haha)

image2183
me me me

Fia ;D

189563-2166

KVÄLLEN HAR VARIT MYCKET ROLIG! MASSA SINGSTAR OCH SNACK :)

Mary ;D

Veckans...

bästa lunch:
Lätt idag, då vi satt och asgarvade och flummade vid lunchen. Efter det hittade jag en pluggandes Paui i bibloteket..

sämsta bilder:
..hon berättade att det satt bilder på oss i naturkorridoren. Jag sprang dit och kollade och hittade varsin närbild på Paui och mig när vi går till Blerikestugan i Kittelfjäll. Jag gör någon konstig ful flum-min. Planerar att göra en kupp för att få bort dessa bilder..

jobbigaste prov:
Biologiprovet! Där måste man tänka, på matteprovet är det bara att räkna å räkna å räkna.

bästa skolk:
från idrottslektionen, så att jag fick en minihelg mitt i veckan. Moahah

peppigaste film:
Wimbeldon. Har sett den 2½ gång denna veckan. En gång med Matte och Sanna. En halv gång när jag inte kunde sova och idag på tåget hem. Wowow, vilken peppfilm.

snyggaste outfit:
Fias röda kjol som jag vek upp som ballongkjol. Lite jul-feeling över det hela.

nya favorit:
blip.se, där jag var proffs när jag var yngre. Spelkänslorna börjar väckas till liv ;)

Let´s sleep.

image2146

me me me


Fia ;D

Heej! Väskan är nästan färdigpackad och jag ska snart börja med maten. Adam är kvar och städar sitt rum, Ida väntar på att sin tvätt ska bli klar, Emmy packar. Ja så är läget på löpet! Alla har åkt hem, och det var många som stressade iväg direkt efter skolan för att de ville hem, de ville hem och ha lov.
Själv satte jag mig framför tvn med min godispåse och hörde dörrar smälla här och där. Jag vill också hem och ha lov och bara ta det lungt men istället ska jag ha ännu roligare hemma hos Majzan ikväll! Sen får jag åka hem och ta det lugnt i två dagar för sen börjar jobbet.
Vi blir ett gäng hemma hos Maria ikväll, det blir singstar och massa skitsnack :) Fan vad nice!

189563-2057

Mina små babes! ;D


Fia ;D

Hallå! Jag såg nyss på filmen "This is England" med Sara, Sanna, Micke och Jossan :) Filmen var hemsk men ändå värd att se. Men gud vad duktig skådespelare lillgrabben var. Hans skratt var så otroligt smittsamt och man blev glad ! Han var riktigt cool!

Idag hade jag ett jättejobbigt religionsprov, jag fick panik när jag såg frågorna och när jag insåg att jag var tvungen att sätta igång skrev jag mest ner massa babbel. Där sabbade jag mitt mvg. Aja jag tycker att jag har gjort bra ifrån mig, förutom på det här sista provet. Jag orkar inte ta åt mig ifall jag inte får mvg längre, hallå det är väl inte hela världen?! Bara man gör sitt bästa så ska man vara nöjd :)

Idag fick jag även reda på, eller ja, jag bestämde mig för hur mitt lov nästa vecka ska se ut. Jag ska jobba som friidrottsledare två timmar från 9-11 från måndag till fredag. Vet inte varför jag tog det, jag vill ju sova men jag behöver pengarna! Jag kan ju sova närsom, och det är bättre att gå upp och tjäna pengar än att ligga och sova :)

image2145

Emmy ;D

Jag tror alltid att jag ska hinna med så himla mycket! Men det slutar alltid med att jag inte gör det!
Dagen började som sagt inte så bra men den har slutat rätt bra ändå! Tränade backlöpning idag och det kändes väldigt bra, var inte så jobbigt, och jag körde två stycken EXTRA intervaller.

Det roligaste var iallafall när vi stannade efter en intervall så satt det en gubbe med sin hund där på en sten. Jag pustade ut och sa "åh vad jobbig den var (intervallen)" då säger gubben "ja men det är ju ni som gör det jobbigt" Haha då skrattade jag för den var ju klockren. Varför klaga när det är vi själv som gör det jobbigt!!!!

Har fått jobb också nästa vecka, ska jobba som friidrottskoleledare i Täby måndag till fredag från 9 till 11. Det kommer ta cirka två timmar dit och två timmar hem men smart som jag är så har jag tänkt att det är ett utmärkt sätt att få mitt plugg gjort. Om jag pluggar när jag åker dit och hem så är jag ju klar med allt plugg klockan13 när jag kommer hem och då kan jag sova en timma och sedan ha hela dagen ledigt! Och dessutom behöver jag verkligen pengarna!

Åh känner verkligen att det här var ett roligt inlägg, förlåt alla kära bloggläsare men jag lovar att försöka skriva lite mer intressantare saker framöver ;)

189563-2063
Imorgon ska vi hem till Maria och sjunga singstar :) Eller jag ska inte sjunga utan bara njuta av alla andras vackra sångröster hihi :) Det hoppas jag blir trevligt!

Mary ;D

Min panna dunkar, och dunkandet har nu gått ner till mitt näsben. Det gör ont ! Dunkandet beror på att jag gick in i en stängande dörr igår. Jag trodde att Klas snällt stod och höll upp dörren men det gjorde han inte utan den var påväg igen och då vände jag mig om och gick rätt in i sidan av den så att det blev ett litet jack och en stor bula i pannan. Yeye.

Kom precis tillbaka från affisch uppsättningen. Nu är alla affischer uppe och vi väntar bara på att barnen ska rulla in på diskot.
- Är du intresserad av att gå på disko? frågade vi en lite kille
- Nej, sa han.
- Men det är ju snygga tjejer där.
- Jag är inte intresserad.
- Vadå av tjejer? Är du bög? ne ne, de sista sa vi inte. Men tänk om ingen är intressarad och det bara dyker upp typ två tjejer. Jaja, då får vi af 40 spänn. Vi kan bara gå plus.

Dags för träning.

image2144


Emmy ;D

"Det gäller inte att övervinna världen, det gäller att övervinna sig själv. Det gäller att övervinna förlusten, varje misstag, varje minut, som slår fel i tiden och hamnar utanför den. Att övervinna sin egen röst, som skrämmer en."


Har inte fått någon bra start på den här morgonen! För det första så ringde jag till sjukhuset för att höra om jag hade fått någon tid för läkarbesöket, och om de hade några återbudstider. Men då fick jag det svaret jag inte ville ha som ett knytnävsslag i magen. Det är fortfarande typ sex månader kvar, jag fick mitt brev i speteber och då ska jag alltså få besöka läkaren typ i mars och därefter om det nu blir operation så kanske det är ytterligare sex månaders väntetid och sedan några månader rehabstid på det! INTE ILLA eller vad säger ni?! ÅHHH det känns så himla hopplöst.

För det andra så skulle jag bli lite gladare efter samtalet och försöka fixa mina ögon med en glittereyeliner men det slutade med att jag inte kunde se, ögat sved och jag sprang till badrummet och försökte gnungga bort allting. Sedan var det glitter i HELA ansiktet. Sedan tro det eller ej när jag har fått bort allt (nästan) glitter från ansiktet så tänker jag "kanske räcker med en liten glitterstjärna" jag har en burk med massa olika glitter i och då när jag skulle öpna burken med hjärtglitter så tappar jag ut allting! Då stod jag där och kollade när allt glitter regnade ner på golvet och min fötter. Och istället för att börja gråta och tänka att allting går emot mig som jag skulle vilja göra så tänkte jag att gråta inte hjälper och då började jag se det komiska i det hela för dte är ju faktiskt rätt komiskt. Detta händer ju inte varje dag, så nu har jag försökt skrapa ihop så mycket som möjligt av glittret och försökt att fortsätta le!

So here I am baby, medglitterihelaansiktetrödaögonochettleendepåläpparna! Frågamigintehurjagmårfördåvetjagintevadjagskasvara!

Nu ska jag till skolan, ska ha filosofi sedan samhäll och därefter ska jag träna backe!
En positiv sak med dagen är iallafall att jag har träningsvärk från mina dubbelpass igår och det är jag nöjd med för då lyckades jag med gårdagens mål!
image2142
Såhär såg min morgon ut, ett fyrverkeri av hjärteglitter ;)

Fia ;D

Är ni också experter på att bilda klädhögar lite här och där?
Emmy blir tokig på mig, hon säger att jag får ha kläder på fåtöljen och inte på golvet runtomkring.
Men hallå jag kan väl inte rå för att saker som jag lägger på fåtöljen ramlar ner... Skärpning Fia!!
image2140
image2141
Men erkänn att det ser ganska hemtrevligt ut,  inte sådär tråkigt och prydligt som vissa tycker att det ska vara!

Fia ;D

Guud vad jag inte orkar med mer religionsplugg, har fan suttit med det hela dagen. Märkte ni att jag fick in Gud och Fan i samma mening, värsta religionsmeningen ;)
Ska snart ta tåget till löp med mamsen! Den här dagen har gått väldans fort, jag vill inte till skolan imorgon! Men nästa vecka är det lov!
Jag vill ha lov lov lov, mera lov, se upp för nu shoppar vi!

Gör inget dumt för det vet ni att jag kommer göra ;) Pusspusspuss
image2139
Emmy i Fannys mysiga fåtölj :)

Mary ;D CHOKLADFESTIVALEN

Här är några bilder från chokladfestivalen. =)

image2121
image2122
image2124
image2125

Hoppas vi kommer dit nästa år också. För gud! finns det något godare än choklad. (Fast på bilden ovan var jag så mätt på choklad så jag skulle dö =P)

Mary ;D BARKABY

Cykelutflykt till Barkaby! =)

image2113

image2115

image2116

image2117


är vi inte för söta ;) thihi

Fia ;D

Ifall man har en hund får man alltid ett glatt välkomnande när man öppnar ytterdörren. Blir man inte glad av att det kommer hundar studsande emot en med en svans som går som en propeller? Det blir iallafall jag :)


image2137
Jag fick med Åfelias viftande svans på bild ;)

Fia ;D

Godmorgon! Igår sa jag åt mamma att väcka mig vid tio, istället var det hundarna som väckte mig för dom satt utanför min dörr och gnällde. När jag öppnade dörren rusade dom in i rummet och upp i sängen ;) Haha Dom små busfröna!
image2135
STELLA &
image2136
ÅFELIA


Mary ;D

Godmorgon!

Superskön dag. Solen lyser och jag ska strax väcka Emmy för att vi ska äta frukost.

Igår satte jag och Emmy upp en lapp på korridors-dörren där det stod att vi sov och att vi ville att ingen skulle smälla i dörrarna, sjunga eller prata högt. Ändå vaknar jag av att folk smäller i dörren. De måste helt enkelt missat vår "lilla" lapp.

Idag ska vi sätta upp lapparna för barndiscot. Wowowow!

See yaa!

image2132
love my life

Fia ;D

Godkväll eller godnatt! För mig är det iallafall godnatt, efter att jag har bloggat klart och kollat min mail ska jag sova. Jag träffade inte Tobbe idag för jag åkte hem istället. Nu är jag alltså hemma i Södertälje! Jag är ledig imorgon och jag hade ingen träning så jag bestämde mig för att åka hem och plugga hemma, det hade nog inte blivit så mycket plugg på löp imorgon. Anyway, innan jag bestämde mig för att åka hem var jag och några till från löpet på Hägges och köpte pizza eftersom det var äcklig sjötunga till middag. Jag äter inte fisk, jag tål inte ens det. Men jag kände medlidande för de andra som skulle ha varit tvungna att äta det, så jag offrade mig och gick med dem och köpte en hägges special. Schysst va!? :)

Imorgon blir det som sagt religionsplugg och sen får jag se vad dagen, kvällen har att erbjuda.

DH var lite halvsegt idag men sen så slutade det så perfekt för Susan och Mike blev tillsammans igen. Susan är en riktig dramaqueen. Hon vill inte vara lycklig för när hon väl hittar lycka så startar hon drama. Men sen i slutet sa hon jag vill bara vara lycklig, Mike jag älskar dig! Det progammet är så jävla bra! 

Gör inget dumt, för det vet ni att jag kommer göra!  ;) Pusspusspuss
image2138



Gästskrivare Klas

MOhahaha... NU är JAG här, guden klas, gudarnas gud, Klasarnas Klas.
Såklart så vet jag allting ,så inget behöver bevisas. Allt som finns, finns redan. Det vet jag.
Jag har alltid haft en passion för skrivande enda sedan jag var liten och knappt kunde stå så var det enda jag tänkte på bloggar, blogg, blogg, BLOGG.
Naturligtvis så växer stora, starka killar somjag själv ifrån sådant larvigt trams.
Jag är definitivt inte bekväm mig utav jag sover på ris och gnager kottar. tips: hört att kottar är bra för emaljen. Det längsta ord jag vet är; Däcktjutarskrikförföljare. Det var det bästa jag kommit på, jag vägrar säga vad det betyder...  MIn mascara rann inte idag, tur var väl att det inte regna. Jag har aldrig använt mascara men iallafall. 
 När jag stirrar ut i tomma natten, så det enda jag ser är ett enda stort mörker, ett mörker redo att....... vad cool jag har blivit.
Mitt enda mål i livet är att fånga en fisk det har jag aldrig gjort, SE DÄR KLOCKAN ÄR 22:22.  Lyckönskning.
"Kärlek kan inte visas på film, det är så jag smörar till mig ett MVG i svenska" ...

Ha de alla glada, även jonas


Emmy ;D

3 saker...


3 saker jag skäms för:
- Att jag kan vara lat i vissa situationer
- Att jag alltid ska vara så himla envis
- Att jag inte alltid tror på mig själv

3 saker jag är stolt över:
- Att jag har dom vänner jag har
- Att jag tränar flera gånger i veckan året runt
- Att jag är envis och gör de saker jag har bestämt mig för att göra

3 saker jag vill göra nästa år:
- Resa
- Lära känna nya människor
- Kunna springa utan att ha ont

3 händelser detta år som jag aldrig kommer glömma:

- När jag fyllde 18 år.
- Mina framsteg inom löpningen
- Studenten och alla skivor!!

3 saker jag inte kan klara vardagen utan:
- Mina vänner och min familj
- En god natts sömn
- Kalendern och alla mina "att göra" listor

3 personer jag avundas:
- Personer med långa (inte fejk) naglar
- Personer vars energi aldrig verkar ta slut
- Personer som är positiva till allt hela tiden!


Emmy ;D

Jag bestämde mig för att springa (läs mitt tidigare inlägg).
Jag skrev choklad på ovansidan av handen för att bli påmind om om jag springer bra så får jag en belöning sen! Sedan så har jag kommit på ett sätt att göra långntervallerna mindre tråkiga, jag springer med musik! Då tänker jag inte på hur jobbigt det är, hur långt det är kvar och hur mycket alla andra flåsar!
Jag är jättenöjd att jag vände på humöret och tog mig igenom passet, att det dessutom gick bra är bara pluss i kanten.

För er som vill veta vad jag körde så körde jag 1000m, 500m, 500m vila 2 min sedan 1000m, 500m, 500m, vila 2 min sedan 500m, 500m. Mellan varje intervall var det dessutom en minuts vila! Jag höll väldigt jämna tider cirka 3.40 på 1000m och 1.38 på 500m. Det är inte fyskam!

image2091

Fia ;D

SÖTNOS!
image2129
image2130


Fia ;D

BEKRÄFTA- RELIGIÖS KRÄFTA
ANKLAGA- TILLAGA EN ANKA


Idag hade jag på mig en mormorkjol och många tyckte att den var söt :)
Jag tyckte också att den är jättesöt!

Religionsprovet gick ganska bra idag, vg och mvg delen är på torsdag. Pluggapluggaplugga!

Z-dag imorgon vilket innebär sovmorgon!!

Efter träningen ska jag kanske umgås med min vän Tobbe :)

Tjingeling!
image2127

Emmy ;D

Hjälp!
Under dagen har jag försökt att inte tänka på det, det låter jättelöjligt och det ÄR jättelöjligt! Jag får alltid värsta klumpen i magen och känslan av nejjagvillinte när jag får reda på att vi ska springa långintervaller vid strandvägen! Varför vet jag inte men det jag vet är att jag inte gillar dom, eller jag har ställt mig in på det!
Så nu fick jag höra "antingen så kommer du dit och springer eller så kommer du inte alls"
Shit vad jag hatar mig själv ibland. Jag är envis som den envisaste åsnan och medvetet eller omedvetet så har jag ställt mig in på att jag inte kan/vill springa dom där sablans långintervallerna! Och då är det svårt att ändra sig!

Ska försöka att vända på det men liksom många andra gånger då jag har försökt att göra det så fungerar det oftast inte, men jag kan inte göra annat än att försöka!

Så nu måste jag sluta vara så himla löjlig, för det är precis vad jag är!

Mary ;D

Har sovmorgon idag, så himlans jävla skönt. Det är komp från i fredags då vi som läser kinesiska åkte till univeristet för att lyssna på lite folk som snackade, kollade på film och åt kinesisk mat. Detta gjorde vi klockan fem, suck suck. Jag och Lisa hade släpat oss dit och vi var ganska flummiga och sugna på kinesiskt te. Alla kinesiska steg 1 såg ganska vilsna ut medans vi steg 2:are förstod allt som kineserna sa.(Me and Lisa is steg 2) wowowow! Funderar på att läsa steg 3 med, men då får jag ändra om mitt schema helt. Men kinesiska är kul och annorlunda. Framtidsspråk (?)

Nu ska jag fixa en grej. Tell you later if it will work as I will. yeeeaah

Puss alla pluggisar.

image2126

I´ve been watching you ;)
.

Mary ;D

I helgen gjorde jag, David, Frasse och Matte om i styrkan. Resultat blev lyckat kan man lungt säga. Se själva hur vårat trånga golv förvandlas till ett stort dansgolv!!

STYRKAN FÖRE!
image2104

UNDER TIDEN!

image2105

EFTER!

image2106

Vi ändrade även om framför vår fina balett-spegel
image2107

Resultatet av detta (från andra hållet) blev att nu kan vi göra piruetter helt fritt ;)
image2108

wowow, nån som frivilligt vill måla eller piffa upp det på något annat sätt är vi mer än hjärtligt öppna för förslag!!

Mary ;D

Bilder på Gwen Stefani i Globen !!

image2109
image2110
image2111
image2112

Hon är så jävla cool! 38 år and still hot! =D

Fia ;D

Kan någon förklara vad orden bekräfta och anklaga står för?
Jag kan ju säga er att jag har varit en bekräfta ikväll!
Men kom igen, berätta vad orden betyder så ska jag skriva ner mina svar sen! ;)
Ska plugga lite mer religion nu, en ledtråd! Haha!
image2103

Emmy ;D

Hjälp! Testade några frågor från den amerikanska högskoleprovet (SAT) och de var supermycket svårare än det superdupersvåraste som jag någonsin har gjort! Eng B kursprovet är ingenting i jämförelse! Men om jag vill till USA så måste jag göra SAT och gärna Tofel testet också. Shit jag vill ju verkligen till USA, men jag vet inte om jag kommer klara av dom där testen. Någon som har gjort proven och vet hur dom är, eller någon som kan muntra upp mig lite?

Mary ;D

Hej hopp såhär på kvällskvisten.

Har gjort så mycket och ingenting alls så att jag inte har haft tid att ens titta på en dator idag ;)

I helgen har jag iaf städat. Har städat överallt utom i mitt eget rum. Typiskt. Har städat cykelparkeringen (allt står dynamiskt), tvättrummet (har fyllt en kasse med "skit" där alla får plocka), datarummet (hittade Mattes viktiga borttappde pärmar, ni skulle bara se hur glad han blev) och styrkan.
  Styrkan var nog det bästa. Vill tacka David, Frasse och Matte för att det blev så himlans fint. Vi möblerade om och lyfte bort en maskin, en cykel och en bänk. Wowowow vad mycket plats det blev för alla våra bollövningar. Nu slipper vi ligga på varandra när vi gör situps. haha. Hoppas bara tränarna gillar det lika mycket som oss. Det får vi se imån. Thihi.

(Förhoppningsvis lägger jag in bilderna från helgen imorgon.)

Dagen bästa:
Em och Fi hade med sig två kassar med kläder från deras mormor! Supersött!

Dagens sämsta:
Har matteprov imån, men varken mattegeniet Adam eller mattebegåvningen/skådisen M.Westh vill hjälpa mig med några kluriga tal. A: Försent att plugga kvällen innan, Mary. MW: Gå å lägg dig, Mary. =(


Fia ;D

Godkväll! Nu har jag hängt upp all tvätt och städat lite i rummet. Jag borstar tänderna och ska snart gå och lägga mig i min nybäddade säng.
Idag har jag varit på barnkalas hos Emilia :) Sen gick jag och mamma till mormor och tittade igenom hennes garderob. Jag kom hem med två papperskassar fulla med kjolar,skor och blusar. Mormor hade jättecoola gamla kläder och sådana kjolar som jag har letat efter på secondhand butiker. Jag har inte hunnit testa allting ännu för allt hänger på tork nu, men imorgon blir det testning och då får ni säkert några bilder :)
Ha det bra Pusspusspuss
189563-2101


Emmy ;D

Känns som att jag har övningskört heela dagen! Och det har ju nästan gjort också, klev upp vid nio imorse, övningskörde från 11-13 sedan vid 14 så körde jag pappa, mamma och Fia först till ica maxi och handlade en present till våran kusin som fyller två år idag. Sedan körde jag hem till kusinen och åt tårta. Sedan körde jag hem.
Det har blivit en hel del jobbiga och stressade situationer idag, jag har varit trött och pappa har varit trött så då har vi börjat gnälla på varandra. Men man ska ju fokusera på det bra! Jag körde om för första gången, körde på 90km/h för första gången och lyckades starta i en backe då jag hade väjningsplikt!
Det är väldigt roligt att övningsköra men jag blir väldigt lätt stressad när det är mycket att hålla koll på samtidigt som tex när man ska in i en cirkulationsplats. Det är bara att fortsätta träna, övning ger färdighet!
Teorin har jag också pluggat ganska mycket på under den senaste tiden, har ju faktiskt teoriprov snart.. Säger inte när för då kommer alla att fråga hur det gick osv. Jag ska iallafall plugga stenhårt så att jag klarar det första gången!

Nu ska jag laga mat med min kära lillasyster :)

Fia ;D

Ikväll blev det bio igen, det blev en riktig biohelg av den här helgen!
Idag var jag på Heron med Pappa och Jenny och vi såg på filmen Hairspray. Den var riktigt svängig! Sköna låtar och en bra handling, även fast man kunde lista ut hur den skulle sluta. Men jagvethurdenhärfilmenkommerslutafilmer kan också vara bra, för då sitter man ju bara och väntar på att det man tror ska hända, sker.

En konversation mellan två tjejer inne på tjejtoaletten:
Tjej 1 och tjej 2 står och fluffar upp sitt hår så att det inte ligger helt visset på sidorna som det kan göra ibland. Tjej 2  tittar lite oskyldigt på Tjej 1 och knäpper sedan gylften vääldigt långsamt så att Tjej 1 ska se.
Tjej 1- Näää gjorde han? Tittar frågande ner på Tjejs 2s nu stängda gylf.
Tjej 2- Nej men jag gjorde på honom, säger hon med ett stolt leende. Och kompisen lägger på en "men guud vad du är häftig min" och bara står och ler. 
Tjej 2 vänder stolt på klacken och går mot toaletten och säger sedan
- Jag berättar allting sen...

OOOKEEJ!
image2093

Emmy ;D

Tiden bara fortsätter och fortsätter att går.
Och att jag inte gör det jag vill är något som jag inte förstår.
Jag måste sluta vara så himla lat för jag vet ju att framgångar här i livet blir inte serverade på ett silverfat!
Jag har gjort en lista på saker jag vill göra, så nu ska jag banne mig se till att få dem gjorda!

 

Emmy ;D

Haha kolla in denna coola papagoja. Enligt ägaren så har ingen lärt honom att dansa, han gillar bara att göra det till backstreets boys haha! Riktigt rolig papegoja :)

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html


Fia ;D

SARA, TESSAN OCH JOSSAN FLUMMAR!

Mary ;D

Hej hopp!

Filmen igår var superrolig! Alla i biosalongen skrattade typ hela tiden. Ni måste bara se den!
  Sara, som satt bredvid mig, flyttade eftersom hon inte såg någonting på grund av killen framför som prompt skulle sitta helt rakryggad så att hela huvudet var ovanför stolen. Jag (och Majzan) fick iaf då två stolar att breda ut oss på. Jag som har lite svårt att sitta still bytte ställning i stolen hela tiden. Förstår mig inte på folk som sitter som pinnar en hel film. Jag tycker att det är skönast att ta av sig skorna och mysa ihop sig som en boll, sen luta sig mot grannen, sträcka ut benen på stolen framför, nästan ligga ner på stolen bredvid, luta mig framåt och hänga på knäna. Ja ni ser, man kan sitta hur som helst på bio ;)

Hur som helst, idag ska vi på cykelutflykt till Barkaby och kolla på massa outlet affärer. wowowo! Och jag som har shoppingförbud, hur ska detta gå? ;)

Pusselipuss.

image2090

Fiemma ;D

Emmy, Fia, Maria, Linda, Mary och Sara har varit på premiärern av Ratatouille. Vi var på Rigoletto, och filmen levde verkligen upp till våra förväntningar. DEN VAR JÄTTEROLIG!

image2089

Det är jättemycket folk här på löpet i helgen vilket såklart är väldigt roligt, vi har besökare från Helsingborg, Ludvika?, Askersund och Södertälje. Sedan har vi besök från en gammal lpgelev från förra året :)


Senaste nytt från observationer på stan....
Vi såg X partyklädd och partysminkad med humöret på topp, för ytterligare beskrivning så kan vi meddela att vi blev väldigt förvånade när vi mötte X då X är en väldigt duktig löpare som har nått stora framgångar.
Sedan inte mycket senare såg vi en annan friidrottare vid tunnelbanan, X var på väldiiigt gott humör och Fia blev så förvånad över detta att hon glodde med STORA ögon som bara nyfikna Fia kan göra :)


Fia ;D "Blötmossen"

EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD, SOM MAN BRUKAR SÄGA:

image2078
image2079
image2080
image2081
image2082
image2083
image2084
image2085
image2086
image2087
image2088




Emmy ;D

Gokväll!
Dagarna går fort, fort, fort! Ska krypa ner i sängen och ladda inför blötmossepasset imorgon! Jag kommer ha gyttja upp till midjan. Har kommit överens med Fanny att vi ska göra en repris från förra året, då vi hoppade ner i ALLA gropar och verkligen geggade ner oss haha. Får se om jag kommer hålla det löftet eller om jag fegar ur och inte hoppar ner i djupaste lergroparna. För er som inte vet vad blötmosse är så är det typ ett av de roligaste passen som vi kör här på löpargymnasiet. Två fredagar per år så springer vi en speciell bana ute i törnskogen. Jag vet inte riktigt hur de har hittat denna leriga bana men det är jättebra. Hela banan är full av lergropar, vissa djupare och geggigare än andra. Vissa personer försöker undvika att hoppa ner i groparna och springer istället på sidan om, men det är fusk för träningen är ju till för att man ska springa i lergroparna! Usch jag ser verkligen inte fram emot att vara jätteblöt och smutsig imorgon efter passet, man kommer få tvätta sig i en vecka för att bli ren igen! Men det är det värt, för förra året när jag körde kommer vara ett minne som jag sent kommer att glömma! Jag hoppas att jag får ett likadant minne imorgon, som dessutom är sista gången jag kör blötmosse!!!

image2077
                     
Sanna  har fastnat i en av groparna på blötmossebanan!

Observationer.
X+1 har jobbat stenhårt med att ringa runt till olika företag för att fråga om inventering och liknande X+1 är så himla duktiga! X var uppe ovanligt länge för att vara X undrar just vad som har hänt med denna X, förmodligen är det mycket läxor som håller X vaken?
X har tillbringat kvällen tillsammans med en tjej från skolan, alla undrar vad som har hänt mellan dem men det är ingen som vet något. Dessutom verkar det som att X inte kommer att tillbringa natten här på löpet, värst vad många det är som verkar bilda par! X är väldigt orolig och går omkring och funderar på massa saker, denna oroliga X kan bilda en klubb tillsammans med X som också är väldigt fundersam, så fundersam att X inte kan sova tillochmed!

Fia ;D

Var och fikade med tjejerna idag, det var myspys! Nu ska jag sova det är också myspys! Jag är supertrött, men ändå har jag inte gjort så mycket idag... PUSS!
image2072


Fia ;D

IDAG HADE MATTE EN GULLIG STIG HELMER FRISYR!

image2073
image2074

Fia ;D

Då var provet avklarat, vi hade snackefterprovetsåattmanfårredapåallamöjligafelmankanha precis. Men sen bestämde vi oss för att gå till en data för det är en halvtimme tills nästa lektion börjar. Provet gick väl ändå helt okej jag fastande på några frågor men jag skrev ändå lite på varje, även fast det lite fel ibland. Tjingeling!

Fia ;D

BÄSTA VERSIONEN NÅGONSING!

Fia ;D

Rousseau gjorde uppror mot den politiska ofriheten och det moraliskt onda!
Kvällen har jag tillbringat med svenskaboken. Jag har pluggat till svenskaprovet imorgon, upplysningen & romantiken.
Innan det körde jag cykel och bollövningar jävligt seriöst. Ganska nöjd faktiskt! :) Sen har jag pratat med favoritmajzan och favoritlinda idag också. Majzan ringde mig och Linda kom till löp för att träna med Täby!

När jag pluggar vill jag ha en bra "pluggro". Jag tänder ljus och tar fram choklad som belöning när jag har lärt mig något ;)
Såhär kan det se ut i vårat rum när det är pluggro som gäller:
image2071
image2072
MYSPYS!

Mary ;D

Senaste nytt från RIG-rådet:

- Ohja, ja, mhmm, jao, hm,
- "nickning", "medhållande leende"
och då å då ett:
- Men..!

 Senaste nytt från Löpstämmningen:

"Just nu tror jag alla är något irriterade på en viss person som råkat sabba årets höjdpunkt."


Senaste nytt på musikfronten:
"Alla går nu runt och nynnar på Moulin Rouge låtar från filmen igårkväll."


Emmy ;D

Dagens horoskop stämmer verkligen. "Det räcker inte med den goda viljan- vad som krävs av dig är tålamod, tålamod och åter tålamod"

Sedan försökte jag hitta en låt som skulle kunna beskriva det jag känner på ett bra sätt. Jag sökte och sökte men hittade ingenting. Men tillslut skrev jag "Emmy" som sökord och vad hittar jag då? Jo den perfekta låten som beskriver precis hur jag känner mig nu! Häftigt va?
Och nu vet jag vad ni kanske tänker att jag är värsta deprimerad, och svaret är nej jag är inte deprimerad bara en aning down just idag ni ska se att det blir bättre imorgon :)

Slow me down - Emmy Rossum


Sometimes I fear that I might disappear
In the blur of fast-forward I falter again
Forgetting to breathe, I need to sleep
I'm getting nowhere
All that I've missed I see in the reflection
Passed me while I wasn't paying attention
Tired of rushing, racing and running
I'm falling apart

Mary ;D

Hej hopp!

Pratade precis med en skola angående vårt barndisco. Har ordnat upp allt ganska bra nu. Så nu ska vi bara fixa häftiga affisher och se till så att vi blir kända. WOWOWOWOW! Det kommer alltså att bli av!

Nu ska jag stressa i mina träningskläder och springa ner till samlingen.

Puss på er alla söta som läser denna upanddown blogg ;D


image2070
Jag och min älskade kissekatt skär grönsaker på 90-talet. Kolla in håret, wowowow!

Fia ;D

VI HAR ÄNTLIGEN KOMMIT PÅ HUR MAN KOPIERAR VIDEOS FRÅN YOUTUBE OCH FÅR UPP DOM SÅHÄR SOM ETT FÖNSTER. SÅ NU KOMMER NI KUNNA FÅ SE MASSA VIDEOS FRÅN VÅRA FLUMMDAGAR! 


Gästskrivare: Therese Sjöström

Man brukar säga att folk blir trötta och deprimerade när höstmörkret kommer. Men tänk var skönt det är när man går och lägger sig på kvällen och det är mörkt i rummet. Inget irriterande ljus som släpps in och stör. Likadant på morgonen när man vaknar. Då är det klockan som väcker en och inte någon jäkla solstrimma som lyser som en laserstråle precis där ögonen råkar sitta. När man går ut fylls lungorna med frisk luft och alla höstfärger gör en genast på bra humör. Det är inte nog med detta. Om man känner för att inte raka benen på så där ett halvår så GÖR DET INGENTING!! Det är bara att mysa ner dem lurviga stockarna i ett par byxor eller ett par strumpbyxor med för den delen (men se till så att de inte är för tunna så att hårstråerna sticket ut). Det är ingen hets att bli brun då det inte finns någon stark sol som kan tränga igenom alla lager av kläder. I skolan slipper man ha ångest för att man är inomhus för att solen lyser utanför. Det är ju faktiskt ganska trevligt inne ändå om man hittar ett litet mysigt hörn i skolan. När man väl är ute så kan man skita i allt vad en bad-hair-day heter. Det är bara att sätta på sig en mössa så är man kvitt med besväret. Nu sitter jag här med mina orakade ben, min vita hy och ett hår som skulle behöva behandlas med både det ena och det andra. Men det gör absolut ingenting, just nu!! För när inomhussäsongen sätter igång lär hetsen bland oss friidrottare sätta igång långt innan allt "vanligt" folk ens börjat tänka på lena ben och solbränd hy! Tänk bara på hur mycket fräschare vi är än alla andra :) 


                                           
                
                                                       Leeeena ben var det!!  ;)


Mary ;D



wow wow wow!
har äntligen hajjat hur man får in dessa förbaskade youtube filmerna. ENJOY!

Mary ;D

Hej hopp,

Inatt lyckades jag nästan att kväva Emmy. Hon sov på madrassen nedanför min säng och jag sov med två täcken och en filt. Mitt i natten blev det jättevarmt och då fick jag den smarta ideén att "råka" slänga ner ett av täckena på Emmy. Detta gjorde jag och Emmy fick det då varmt och skönt om huvudet. Efter ett tag kände Emmy att det var lite svårt att andas och slängde då av sig täcket och somnade om efter att ha andats några djupa syrerika andetag.
   Hon har hela dagen gått runt och gäspat eftersom hon knappt har haft nått syre i hjärnan.

Näää, klart jag inte tänkte kväva lilla Emmsan. ;D

image2068
Alla dessa jävla brunnar tar kål på mig.
Senaste: Nu måste jag säga "världsbäst" varje gång jag trampar på en V-brunn. Fan, legernes.

Fia ;D

Godkväll! Efter middagen har jag pluggat svenska, det gick inte så bra för jag somnade! Svenska är ju såå roligt!
Sen har jag tittat på treornas nomineringsfilmer och tänkt tillbaka på förra året. Jag saknar de gamla treorna jättejättemycket! Det var ett sådant roligt år fullt med händelser, det här året kommer inte alls bli lika roligt nu när inte dom går här. Till er som läser det här, ni är saknade!
Många minnen som kom upp när man tittade på filmerna och det känns lite sorligt att det är något i ens förflutna. Om ett halvår så kommer löpet vara något av mitt förflutna, blandade känslor.
189563-2058
Underbar bild ;)

Emmy och Mary ;D

Ikväll har vi varit kreativa igen :)
Vi kändes oss inspirerade av höstens alla fina färger. Så efter styrkan så gick vi ut och plockade jättemånga olika löv, sedan gjorde vi massa fina hösttavlor. Frågan är nu bara vart vi ska sätta upp dem! 

189563-2049189563-2047


Emmy ;D

När jag var och shoppade i torsdags så fick jag den här "jättefina" och oerhört stora påsen att bära mina nya stövlar i.
Den gick jag runt omkring i stan och släpade på. Jag gick in i flera männsikor och det var jättepinsamt. MEN ROLIGT!

189563-2053




Emmy ;D

Såhär ser min onda tå ut när jag är redo för att springa! Typ med ett kilo tejp så blir tån omöjlig att röra och redo att springa på. Det gör fortfarande ont trots allt tejpning men det går att springa och det är det som är meningen... 

AJ AJ AJ!

 


Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Inatt fick jag sova själv eftersom Emmy tyckte att jag hostade för mycket. Hon la sig på en madrass i Marys rum istället. Och idag nere på frukosten ville ingen sitta bredvid mig för att jag var sjuk. Här på löpet mobbar vi ut folk som är sjuka. Man vill inte gå nära eller sitta bredvid för då kan man bli sjuk. Att bli sjuk på löp är allas mardröm, för hur ska man då hinna träna? Och när man inte tränar får man ångest, för tänk hur många andra pass de andra hinner köra, de får liksom ett försprång. Men hallå, ifall man är borta en vecka, då missar man 6 pass det är väl inte hela världen! Du kommer igen, jag kommer igen :)

image2042
Sanna, Jag, Emmy och Mary



 


Fia ;D

Jag tittar på en jätteläskig serie på tv nu. Den heter Gost whisperer och den handlar om en tjej som kan se döda. Och nu har en man sökt upp henne för att han skall få kunna säga några sista ord till sin fru och deras barn som han lämnade. Han vill be om förlåtelse och se att de kan förlåta honom också för det onda han gjorde dem.  Jag fick tårar för andra gången idag. Första gången var när jag och Jenny såg på Greys Anatomy, avsnittet när Meredith är nära att dö och när man får se alla hennes nära gråta och vara förtvivlade.

Det fick mig att tänka att jag verkligen måste visa alla hur mycket jag tycker om dem. För man vet aldrig när man kan mista dem. Jag kanske har alla mina nära och kära idag, men morgondagen kan ändra det. Det är det ingen som vet och det är en läskig tanke. Men samtidigt kan man inte gå runt och vara orolig hela dagarna, livet fungerar inte så. Man måste leva sitt liv och ta saker som det kommer! Därför gäller det att inte vara ovän med någon eller tänka något illa om någon för tänk om den personen går bort imorgon... Var inte rädda för att berätta för era vänner och familj hur mycket ni tycker om dem! Det gör att både du själv och de andra mår bra :)
Jag vill bara säga att jag älskar er, ni vet vilka ni är!

image2041
Ta inte det jag har skrivit för seriöst, jag har pms och då kan man bli lite extra känslig! Haha

Fia ;D

Såhär har min dag sett ut:
Vaknade klockan 11, käkade frukost framför datorn och tittade runt på olika bloggar, började storstädningen av hela huset, halv 3 klar med städningen och då tar jag en långpromenad med Kajsa. Tog med mig mobilen och ringde min vän tobbe eftersom jag hade ett missat samtal från honom. Gick en promenad i skogen, kom in och tog en clementin och satte mig framför datorn.

Såhär kommer resten av min dag se ut:
Nu ska jag skriva klart religionsarbetet, sen ska jag börja läsa inför svenskaprovet, ut med hunden, middag, plugga svenska, ta tåget till Häggvik, snacka med alla på löp. Skriva ut arbetet. Sova!

Nästan varje söndag ser likadan ut, pluggpluggplugg!

image2040

Fia ;D

Fyfan vilken dålig film jag tittade på nyss, jag såg inte klart hela för den var så himla dålig. Jag kommer inte ens ihåg vad den heter. Ikväll har varit en riktig slappkväll med hämtmat från kolgrillen och massa godis! När jag satt på kolgrillen och väntade på maten så bläddrade jag igenom dagens tidningar. Jag la märke till två nyheter:
Ett gäng tjejer hade våldtagit en kille.
En misshandlad kille fick ingen hjälp av polisen, fastän han kunde indentifiera personerna som gjorde det.

Det händer så sjuka saker nu förtiden, ingen går säker! Polisen verkar ju inte orka bry sig längre.

Chokladmässan. Jag åt alldeles för mycket choklad så jag var alldeles illamående efteråt, lite av illamåendet berodde nog på att jag inte hade ätit någon lunch. Men ifall jag hade gjort det hade jag nog inte orkat smaka på all god choklad. Det finns otroligt många smaker och sorters choklad, ni anar inte!  Jag köpte jättegod persikachoklad.

image2039
Jag vill ha sommar igen!! Det har blivit så kallt nu.

Emmy ;D

JAG ÄLSKAR CHOKLAD <3

"Att vi tjejer älskar choklad och snygga killar är väll ingen hemlighet. Och att det är kombinationen av detta som säljer bäst fick jag se idag"

Idag var jag, Fia, Mary, Lollo, Linda, Matte och Frasse på Chokladmässan på det nordiska museet.
Det var jättegott, man fick gå runt till olika bord och provsmaka massa olika choklader. Man fick vässa armbågarna och stå och köa för att komma fram till de olika borden. Men det var värt allt trängsel och allt köande för det var jättegott med all choklad. Efter tre timmars provsmakning så var vi alla jättemätta och trötta så då begav vi oss hemåt med alla våra inköp...
Jag köpte massa choklad, och när jag kom hem upptäckte jag att det bara var fruktchoklad. Jag köpte blåbärschoklad, jordgubbschoklad, passionsfruktschoklad och körsbärdschoklad. Alla var supergoda så jag är nöjd med mina köp.
Men det var inte gratis att gå på choklasmässan, tillsammans gjorde vi (Fiemma och Lollo) oss av med över 900 kronor, men tro mig det var värt varenda öre!

image2034image2035

Fia ;D

Igår missade vi tåget och fick vänta på stationen i 40min. Vi satte oss på en bänk och tittade på allt folket som strömmade förbi. Jag skulle vilja missa tåget flera gånger så att man får sitta där och titta på allt folk.
Jag tycker att det är jätteroligt att titta på folk och se hur dom har klätt sig och hur dom verkar vara till sättet.
Det var  många par som gick förbi, vissa såg ut att passa perfekt ihop, medan andra såg ut att passa mindre bra ihop. Killen gick där som en machoman med en tjej som hängde och klängde på dem, med några andra par gick och gullade med varandra.
Ja det finns så många olika sorters kärlek och de som funnit den rätta kärleken kan vara lyckliga! För då behöver ni inte längre gå ut i minglet bland desperata,idiotiska,falska,fula, sliskiga, skumma, underbara, roliga, flörtiga, snygga, coola killar längre. Ni behöver inte sitta på misslyckande dater, sitta hemma och fundera på om du ska ringa eller ifall vänta tills han ringer, om han nu gör det?
Ni har eran drömprins och kommer förhoppningsvis alltid ha honom vid eran sida när ni behöver honom, i vått och torrt! Ni har lyckats bra på kärleksfronten i era liv :) Det är det inte alla som gör.

Sen såg jag fjortisar som hängde på stationen med en varsin påse med skramlande langade flaskor.
- Måste vi gå ut, det är så kallt?
- Men jaa vart ska vi annars dricka?
Hemma hos någon kanske, eller vänta ni kanske är för små för att dricka? Ni vill verkligen vara som alla andra därför köper ni dricka, fast ni inte vill, och sedan sätter ni er där ute på en kall bänk och dricker bara för att alla andra gör det. Vad är det som är så roligt med det?
Egentligen vill ni inte ha på er allt spackel som gör att man kan forma ett nytt ansikte, ni vill vara hemma med familjen och se på idol.

Nej men det var spännande 40 minuter igår på Stockholms central. Man fick se många intressanta personer och saker :) Nu ska jag fixa iordning mig för sen ska vi gå på chokladmässan och frossa choklad :D

image2033


Mary ;D

Observation på löpet:
a har besök av l, men har tydligt framfört att försöka vara mer social än tidigare gånger. i och o följde med e hem, hoppas de tar de lungt utan skandaler. a har ett nytt span som tydligen spanar tillbaka. Kanske blev det en sen kväll för o igår.. a och e har bestämt sig för att trotsa och gör verkligen altl för att få sin vilja igenom. r har hört att gräset är grönare på andra sidan. l har börjat ge ut lektioner i all hemlighet, gratis?

Kan ni klura ut våran nya bokstavskompination?
Enjoy ;)

image2032

Fia ;D

Godkväll! Kom precis hem från stan. Jag och Emmy åkte in och träffade Maria och Linda, sen gick vi och satte oss på Fridays och snackade massa skit. Det var riktigt trevligt! Det får vi göra om tjejer :)
Innan det hade vi lagat pizza med några, den vart jättegod! En toppenkväll förutom min förkylning som inte verkar vilja ge med sig. Nu ska jag gå och sova!

Dagens:
Danny och Thereses låt " If only you" spelades och Maria börjar genast sjunga med, men med meningen: "Its only you" med sin fina stämma. Du är så otroligt rolig tjejen!

Dagens andra:
"Han hade för små bröst"


Den har man ju varit med om många gånger förut, att folk har trott att de hört rätt och gått runt och sjungt på helt fel låttexter. Alltid lika roligt men inte lika roligt när det handlar om en själv för då känner man sig bara dum på något sätt ;) Haha men det är bara och bjuda på den!

Imorgon är det chokladmässan som gäller!  Sov så gott Pusspusspuss

Mary ;D

ÅHÅ, vad glad man blir av denna låten!!


image2031

Mary- Modell

Här är min otroligt söta systerson Zac. När han inte gå på dagis är han modell, här gör han en julkampanj utklädd till ren. thihi.

image2030

(atografer skickas på posten, vid förfrågning)

Emmy ;D

Idag har jag...
...tränat backe
...haft projektarbete
...varit på stan och shoppat


Backträningen gick väldigt bra för att vara backträning, tycker inte om att springa backe, har aldrig gjort och tror att jag aldrig kommer att tycka om det heller. Och kallt var det också usch och fy vintern är påväg!

Efter projektarbetet så åkte jag Fia och Tessan in till stan. Jag hade gjort en inköpslista på vad jag skulle handla för något jag skulle handla ett par skor, mössa, vantar, halsduk och en väska. Reslutatet blev ett par jättefina skor som är perfekta för mina fötter då de var fodrade, så nu slipper mina små fötter frysa i vinter :)
Sedan så köpte jag vantar, och en halsduk också. Jag hittade ingen mössa som jag tyckte om :(
En väska är omöjligt att hitta, jag vill ha en svart väska som är lagom stor och fin haha men jag vet hur den ser ut men jag hittar den ingenstans haha.
Sedan så gjorde jag avvikelser från listan också (fy skäms), jag handlade en t-shirt och två par örhängen och ett rosa band också ;)
Jag är riktigt nöjd med mina inköp(bilder kommer senare när jag har orkat fotografter sakerna, om jag nu gör det någon gång haha)!

Nu ska jag skriva på mitt filosofiarbete (känns som att jag alltid skriver att jag ska göra det haha) men det ska vara klart imorgon så nu gäller det att ligga i och få det gjort ;)
Ha det bra Puss <3


Fia ;D

Idag sprang jag mitt första intervallpass efter viloperioden. Jag körde lite längre intervaller som brukar gå ganska segt för mig, men idag gick det faktiskt riktigt bra! Jag körde iförsig själv och då får man ju bestämma farten, men jag tyckte att jag hade ett bra tempo :)
Det var en gubbe som började snacka med mig om löpningen när jag var på väg hem. Han snackade på om sin tid som löpare och frågade massa. Jag tyckte att det var lite roligt att han var så intresserad av löpning och snackade på ett bra tag där med honom, men sen sa han lite plötsligt sådär mitt i en mening:
Gubbe-Vilka vackra ögon du har! Jag tycker verkligen det..
Jag- Eehh okej, tack!
Gubbe- Tränar du här ofta?

Gubben raggade på mig och han var runt 70år! Hallååå?
Jag avbröt samtalet fort och ursäktade mig att jag var tvungen att skynda mig iväg. Han föreslog att vi skulle ta sällskap men jag hittade på en bra ursäkt om att jag hade en intervall kvar. Vad är det med dagens gubbar?

Vi är såå dåliga på att uppdatera, vi har tappat suget! Vi är nere i en deppbloggperiod... Men vi ska skärpa oss, om ni lovar att skärpa er och börjar kommentera! Haha

Idag ska jag käka lunch, sen ska vi ha projektarbete, sen ska jag och Emmy in till stan :) Sen, sen, sen...
Nu är duschen ledig och det min tur ;) Ciao ciao!

image2029

Emmy ;D

Sitter här vid datorn och skriver på mitt filosofiarbete. Jag har tänt ljus, släckt ner alla lampor och satt på lugna favoriter och äter god choklad :) Det är det bästa receptet för bra pluggstämning ;)

Idag har jag varit duktig, jag har varit på trafikskolan och pluggat teori. Gjort massa tester, men dom var inte allt för lätta eftersom det var gamla tester som gjordes då det fanns flera alternativ som var rätt och man var tvungen att svara rätt på alla alternativen för att få rätt. Men jag kände ändå att det gick bra, jag kryssade i det viktigaste alternativet och det är ju det som kommer att bedömas i de proven som man gör nuförtiden. Proven har alltså blivit lättare, men jag klagar inte! Men så efter tre timmar pluggning, så var det dags att gå hemåt och träna cykel, rodd och armpendling. Sedan körde jag mage och rygg och bollövningar så det krampar fortfarande i min mage ;) Men det känns så himla skönt när man har tränat hårt och är nöjd med passet!

Jag måste bli bättre på att koncentrera mig på att göra en sak i taget, tänker hela tiden på massa annat. Jag tänker på vad jag ska göra efter jag har gjort det här och vad jag borde få gjort osv. Jag har gjort massa listor om vad jag ska göra, sedan kryssar jag för när jag har gjort det. Men vissa punkter blir jag bara stressad av eftersom jag inte hinner göra dem. Men jag ÄLSKAR att göra listor för dte är så himla kul att sätta ord på det jag ska göra för att sedan stryka ett streck över det när dte är gjort. Då finns det verkligen svart på vitt att man har gjort det haha ;)

image2028
Bild på mig och busiga hunden Sante.

Nej nu ska jag nog in i min pluggbubbla igen! Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Ikväll kommer bonde söker fru på tv! Den serien är så pinsam samtidigt som den är rolig och titta på! I förra avsnittet fick dom brev och då blev de så glada så, men det var lite roligt för en kille fick 300 brev medan en gubbe blev jätteglad för 20 brev. Det ska bli intressant att följa deras jakt på kärleken!
Jag, Linda och Emmy följde det förra året och jag får se om det finns någon som vill titta på det med mig iår!?

image2027
En av förra årets karl

Fia ;D

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN!

Idag var jag jättetrött när jag vaknade, men jag har ändå varit otroligt glad idag!
Jag går runt med ett leende  på läpparna och hälsar glatt på alla jag ser! Jag skrattar åt dom mest tråkigaste skämten, jag skiter i att mitt hår ser ut som en höstack. Jag kan ju inte rå för att det såg ut så när jag vaknade, om det vill se ut som "hej kom och hjälp mig" även fast jag dragit borsten genom det så är det upp till håret. Jag kan inte göra så mycket mer än att gå runt med det ;) Haha! Jag vart jätteglad när jag David dissade mig för Emmy så att jag fick gå dansades hem med ipoden. Ikväll ser jag verkligen fram emot en pluggkväll för jag kommer lära mig så mycket om religionen!

Hmm, har det kanske hänt något? Har någon kanske sagt eller gjort något galet som gjort henne så tokigt glad eller vad är det som har hänt? Följ fortsättningen i nästa avsnitt som antagligen kommer ikväll...

189563-1972
Naw mina små bebisar ;)


Mary ;D

Nu börjar det dra ihop sig, ikväll sjunger Gwen Stefani i Globen och jag och Lollo ska vara där. Vi har lyssnat på massa låtar av henne nu och har kommit fram till att vi inte kan så många. Vi kan de som har gått på radio, typ. Haha, men det går säkert bra ändå. Tror ingen bryr sig, tjejen är ju så jävla cool!

Lollo kom hit till Löpet igår efter en timmes försenat tåg. Ajaj, SJ. Åh, sen ska hon stanna hela veckan ut. =D

Något som ni inte visste: Gwen Stefani är 38 år. wow wow wow!

image2026

Mary ;D

Nu börjar det dra ihop sig, ikväll sjunger Gwen Stefani i Globen och jag och Lollo ska vara där. Vi har lyssnat på massa låtar av henne nu och har kommit fram till att vi inte kan så många. Vi kan de som har gått på radio, typ. Haha, men det går säkert bra ändå. Tror ingen bryr sig, tjejen är ju så jävla cool!

Lollo kom hit till Löpet igår efter en timmes försenat tåg. Ajaj, SJ. Åh, sen ska hon stanna hela veckan ut. =D

Något som ni inte visste: Gwen Stefani är 38 år. wow wow wow!

image2026

Emmy ;D

Åh jag tror att min nedförsbacke har börjat nu!
Det kändes jättebra när jag sprang intervaller idag, jag hade tejpat tån så den gjorde inte så ont! Jag hade inte sprungit intervaller på flera veckor så jag var jätte nervös för hur det skulle kännas både i tån och i kroppen. Så efter passet var jag jätteglad (det kom faktiskt glädjetårar). Ååh det är så himla kul att springa!
Sedan så ser jag att jag har fått svar på mitt mail om college i USA, det finns faktiskt änglar i den här världen! Åh hon vill hjälpa mig att söka till college, och dessutom har hon kontakter i USA! Kan det bli bättre???
JAGVILLJAGVILLJAGVILLJAGVILL TILL USA!

Nu ska jag snart ner och äta middag, efter det ska jag och Mattzi laga glasstårta (har hittat ett recept som ser supergott ut) sen ska jag gå en promenad med Camilla och hennes hund. Därefter är det dags för DH och sen krypa ner i sängen och sova :)

Den här dagen har varit väldigt bra! JAG ÄR GLAD!

image2025 
Ärdetsåhärdetkännsattvalycklig

Emmy ;D

Står i skolans datasal och håller på med ett filosofiarbete, känns som jag alltid gör det! För exakt en vecka sen så lämnade jag in ett filosofihemprov om verklighetsuppfattningar på tre sidor, och på fredag ska jag lämna in ett hemprov i filosofi som handlar om moralfilosofi. DET ÄR HEMSKT TRIST!

Lyssna bara på den här förklaringen till vg och mvg frågorna....
"Besvara en och endast en av dessa frågor. Lämplig svarslängd är cirka ett A4 (Ordrikedom är i sig dock inte något att eftersträva, däremot sådana filosofiska kardinaldygder som klarhet och precision)".

Varför inte bara skriva att man ska svara på en fråga, ungefär en A4 sida och att det är kvalite och inte kvantite som räknas?? Whats up with the fucking krånglatillalltingförattfådetattlåtacooltochinspirerande?!

image2024

Nu ska jag gå och käka för jag är oerhört hungrig ;) Sedan ska jag hem och springa långintervaller tillsammans med alla andra för första gången på typ sex veckor! Ska bli spännande och se hur mycket jag orkar!
Ha det bra Puss <3

Mary ;D

THIS IS SOO ME ;D
image2023

Mary ;D

YOOOO!!!

Nu har jag börjat träna igen, min vilovecka är över. Suck. 51 veckor till nästa vilovecka. Näänää, jag har faktiskt en vilovecka efter höstlovet med. Yeeh yeeh!

Men det var inte det jag tänkte prata om utan hur jag och mitt svinto kommer överrens. Jo förstår ni, efter att jag har tvättat burret och i något fall tillochmed borstat det så börjar jag lägga i massa grejer i håret. Inga speciella specialiteter, nänä, här är det hederligt balsam, inpackningar och kräm för frizzy hår som jag låter ligga kvar i håret så att det låter sig tämjas.
  Så alla ni med svinto där ute, ge inte upp! Gå in i barummet och gegga ner håret i balsam, för vi svintosar har ju iaf inte problem med fett hår, snarare tvärtom. ;)

image2020
 

Emmy ;D

Jag vet inte riktigt vad det är med mig, det måste vara något fel. Jag går omkring och känner mig som en zombie. Hela dagen i skolan var jag jättetrött och ville bara hem och sova, så när jag efter en låång och jobbig skoldag var hemma runt tre så var det av med skor och jacka och raka vägen ner i sängen. Jag somnade på en gång och vaknade inte fören Fia kom in i rummet och väckte mig och sa Emmy du skulle ha varit nere och kört styrka för tio minuter sen. Jag tänkte bara aa eller hur att jag har sovit i två timmar så jag vände bara på mig. Då sa hon men Emmy du ska köra styrka nu! Jag bara flög upp ur sängen och klädde på mig ochsprang ner i styrkan. Jag hade bara missat ett varv på cirkelstyrkan så jag var med två varv och körde det första som jag missade sen.
Nu kom jag precis upp från maten och känner mig fortfarande helt slut, jag förstår inte det är hemskt. Och ändå har jag inte sovit så dåligt bara en natt i helgen men då blev det ändå sex timmars sömn! Det är läskigt för jag känner mig inge bra! Får hoppas att det går över snart, ska gå och lägga mig i tid ikväll!

Fia ;D

Hallå hallå! Nu är veckans värsta skoldag avklarad och den var riktigt hemskt! Jag har blivit förskyld så jag gick , med ett tungt huvud och en hals som gör ont varje gång jag sväljer, hela långa dagen. Stackars mig!
Jag vill inte vara sjuk, men så går det när man sover dåligt och är uppe hela nätterna!

Idag ska jag plugga svenska och religion sen ska jag gå och lägga mig vid nio. Ellerhur att jag kommer ligga i säng vid nio! Men jag kan väl alltid försöka? Jag måste få sömn annars kommer jag gå runt som en zombie resten av veckan, och det vill varken jag eller ni! Tro mig :)

Igår kom jag till löp och snackade lite smått med dem jag mötte, sedan gick jag och mötte min vän Tobbe och hans gulliga hund Sigge. Vi tog en promenad och satte och sedan och snackade :) Mycket trevligt!

Nu är det mat, vi hörs! Pusspusspuss

 

Emmy ;D

Igår var det dags för mammas och pappas 40 årsfest. Det var trevligt, många släktingar! Jag stod mest i baren och blandade drinkar men det blev lite dans också :) Det var lite över 60 personer som kom till festen, som var i en hyrd lokal. Det var värsta goda buffén och sedan så spelade det hyrda bandet bättre musik än vad jag trodde att de skulle göra :) Det var som Röjerås brukar säga "ett russinparty" haha men ett bra sådant! Efter festen (runt två) så är det som vanligt när det har varit fest, efterfest hemma hos oss. Jag visste vad som väntade, singstar och massa snack och inte många timmars sömn. Jag var trött så jag låste in mig på rummet för att försöka sova men det var inte så lätt med hög musik dunkandes på nedre våningen så jag valde att läsa lite istället. Jag lånade en jättebra bok i fredags på skolbiblioteket, och jag kommer nog att ha läst ut den tills imorgon ;)
Idag har jag bara tagit det lungt, eller aa tränat har jag ju också gjort men annars har jag bara läst och slappt framför teven :)

image2013
Fia och jag serverar fika efter maten :)


Fia ;D " Raka motsatsen"

Under veckan har vi pratat om att det är så fult när man kopierar andra och deras saker. Men nu tänker jag faktiskt kopiera en sida från gossip girl så att ni inte missar denna braiga bit:

JOBBIGA TJEJEN
Ni vet vem jag menar. Hon som tror att hon är så snygg och smart, och att alla killar är kära i henne. hon ropar: "Jag, jag, jag!" och viftar med handen i luften varje gång läraren ställer en fråga. Hon är den mest självrättfärdiga personen i hela rummet, men hon vågar inte verka för självrättfärdig, så hon fnissar mycket och spelar dum för att dölja sin förmodat skyhöga intelligens. Och ingen är lika bullrig och strulig som hon när hon dricker. Utan sina vänner skulle hon tuppa av i en spya på dansgolvet eller gå hem med någon äcklig, äldre snubbe. Men hennes vänner verkar alltid ta hand om henne, och dagen därpå är hon piggare än någonsin och ler som om ingenting har hänt.

Grejen med Jobbiga tjejen är att vare sig vi gillar det eller ej så har vi alla lite av henne i oss. Det är därför vi älskar att hata henne så mycket. Hon är vår värsta mardröm. jag menar, hur många gånger har du inte velat vifta med handen i luften när du kan svaret på en fråga, och bara låtit bli för att du inte vill framstå som en idiot? Och hur många gånger har du inte velat sätta dig i knät på en kille och kyssa honom, men inte vågat av rädsla för att bli utskrattad? På sätt och vis är Jobbiga tjejen som du och jag, minus osäkerheten. Hon är så nöjd med sig själv att man vill klappa till henne, men man önskar också att man kunde vara lika jobbig som hon utan att bry sig onm vad andra tycker. Folk kommer ändå alltid att hitta på anledningar att hata oss!

( Det är faktiskt helt okej att handla emot sig själv ibland, för annars hade ni inte fått läsa den här texten och visst ligger det en del sanning i den? )

Jag ÄLSKAR böckerna Gossip Girl för de är alltid så klockrena!

image2012
http://www.gossipgirl.se/

Fia ;D "Var hör vi hemma?"

Har ni någonsin undrat hur ditt liv skulle ha sett ut om du gått i en annan skola, en annan stad, och haft helt annorlunda vänner? Du skulle antagligen se annorlunda ut, prata annorlunda, klä dig annorlunda. Du skulle göra andra saker efter skolan, lyssna på annan musik. Du skulle inte vara du!

En liten läskig tanke, precis som tanken " vad ska jag göra efter gymnasiet".
Hela ens liv ligger framför en och valen man gör i livet kan komma att påverka resten av ens liv!

Har ni gjort något val i livet som ni ibland tänker tillbaka på och ångrar eftersom ni hade velat handla annorlunda?
Det har jag!

Fia ;D

Vilken natt! Jag gick som sagt ner till de andra och sjöng lite singstar, men sen runt femtiden kände jag att det kanske var bäst att försöka sova. Jag går upp och borstar tänderna och går in i mitt rum och släcker lampan och lägger mig i sängen och försöker sova.
MEN, i rummet brevid gnällde hundarna eftersom de kände sig ensamma uppe på rummet för de ville hellre vara nere bland alla andra, mitt rum vibrerade eftersom dom på nedre våningen envisades om att ha på högsta volymen på singstar och olyckligtvis har jag rummet ovanför vardagsrummet, ute på altanen hade en person ett livligt samtal, personer sprang upp och ner i trappen, ytterdörren smällde då folk satte sig på blå bänken för att röka. Ja det var riktigt jobbigt för ju mer jag lyssnade desto mer irriterad blev jag. Men jag låg ändå kvar och på något vis lyckades jag somna...

Vem kunde väl ha anat att den här helgen skulle bli så händelserik?

Idag har jag inte gjort någonting! Nu tänker ni jo men visst gör man väl något ändå, men nej! Jag vaknade runt ett och då låg jag kvar i sängen och lyssnade på musik och halvsov till tre. Efter det gick jag ner och gjorde iordning tre mackor och sen la jag mig i soffan och käkade sen gick jag upp igen och la mig i sängen och läste gossip girl. Nu är jag på nere våningen för jag har precis käkat pizza, passande? Och då tänkte jag blogga lite innan jag går upp på rummet och lägger mig i sängen igen...

Har ni varit med om en seghet i kroppen som inte verkar vilja försvinna, även fast den får all sömn som borde räcka? Det har jag!

Det är så mycket som jag måste göra, plugga, städa rummet osv, men jag hittar inte orken till det och då är det väl lika bra att låta bli? Men plugget är ett måste, men vad gör man när tankarna vandrar iväg på annat när man ligger och läser om hinduismen? svår fråga och finns det något annat svar än "att låta bli".
image2011
NÅGON?




 


Mary ;D

Om en timma sitter jag på tåget till Stockholm, igen.

C U.



image2010


Fia ;D

Klockan är tre och det är fullt ös hemma hos oss med singstar och dans! YEAH!
Kvällen har varit rolig med mycket dans och mycket snack . Jag och Emmy var bartender i baren och blandade massa drinkar och fixade med shots och grejs! Haha det var skoj! Nu ska jag ner till dom andra och sen ska jag nog försöka sova, eftersom det inte blev så mycket sömn igår.  Hoppas ni har haft en bra kväll för det har jag haft!Pusspusspuss
image2009
Jag är lika trött som min bebis ;D


Mary ;D

Nu ska jag gå hem från Lollsan. Kvällen har vart toppen, precis vad jag behövde darling. (L)

LOLLO KOMMER TILL LÖP PÅ TISDAG!! 
PÅ ONSDAG SKA VI TILL GWEN STEFANI!


wow wow wow, vilken vecka ;D


image2007
...is the shit.

Mary - Bregott is the shit.

Vissa kossor lever ju helt gaalna liv!

image2000
image2001
image2003image2005
image2004
image2006

Mary ;D

Tänker nu berätta om Bregott-fabrikens nya reklam.

Först en textad veriation (med tolkning.)
"Jag äter gräs, idisslar och mjölkar.
Jag äter gräs, idisslar och mjölkar. (Jag har inget liv och ingen variation i mitt no-life)
Undra vad det blir mer av mjölken?
Bäst jag betar på." (Jag får absolut inte tänka i de banorna, jag är född till att beta)

Hej hjärntvättade ko.

HÄR kan ni se filmen själva. Scrolla åt sidan till näst sista filmen 2007, "så gör kor".

Enjoy och sänd en tanke på kossorna, så som du alltid sänder tankar till barnen i Afrika då du inte äter upp din mat.

image1999
Nån slags variation verkar de ju ha eftersom de får hoppa bungyjump. Yeahh.

Emmy ;D

Har du pojkvän? Nej
Är du kär? Nej tyvärr inte
Hur tidigt stiger du upp? Beror på om jag har någonting att göra, på skoldagar ringer klockan 7, på helger sover jag oftast tills jag vaknar ;)
Vem/vilka vet mest om dig? Fia och Mary
Gillar du att slåss? Jag gillar inte att slåss men det har faktiskt hänt några gånger haha!
Vad ska du göra ikväll? Hjälpa till på mamma och pappas 40 års fest!
Har du utländska föräldrar? De är finska men födda i sverige, så jag vet inte om man kallar det utländska?!
Var har du ont? I min jävla stortå som aldrig vill bli bra!
Är du bra på att måla? Nej jag kan inte ens rita en streckgubbe haha
Vem kramade du senast? Min hund Åfelia som alldeles nyss hoppade ner från min famn efter att ha sovit där en stund :)
Vad längtar du till? Jag längtar till att få bli skadefri och kunna springa igen utan att ha ont någonstanns!
Vad heter dina husdjur? Kajsa, Stella och Åfelia (golden och två jack russels)
Har du körkort? Nej men snart så ;)
Favoritgodis? Choklad!!!!!
Morgon- eller nattmänniska? Jag är hellre uppe sent är vaknar tidigt!
Sparare eller slösare? Jag är nog en sparare
Har du några homosexuella vänner? Nej, inte vad jag vet.
Bio eller promenad? Promenad och sen bio, för då hinner man prata av sig innan man kollar på filmen :)

Är du kittlig? Ja!
Rädd för insekter? Inte rädd men jag tycker dom är äckliga!
Anser du att du är stark? Nej jag är nog mera svag än stark

Nu är det bara Fia som ska svara på frågorna!


Fia ;D " Partyprinsessa"

Godmorgon! Fyfan vilken rolig kväll jag hade igår, det var tur att du drog med mig Natta! Nu är jag helt slut för jag kom hem halv fyra. Vi var först hemma hos tvillingarna Alexandra och Katarina, som jag inte träffat på flera år men som jag umgicks med när jag var liten. Först kände jag inte igen dem men sen när vi började prata kände jag igen dem och sen kom det fram att vi hade varit på samma tvillingträff när vi var små :)

Sen gick vi vidare till TK runt elva kanske. Det var ingen kö in, i sthlm är det jämt kö! Vi gick in och hängde av oss jackorna och sen när vi kom ner till nere våningen var det typ ingen på dansgolvet, i stockholm är det jämt folk som dansar! Jag hälsade på alla Nathalies kompisar och sen efter ett tag kom folket.
Jag träffade på jättemånga gamla bekanta och klasskamrater,innebandyfolk och annat nytt roligt folk. Det var en riktigt lyckad kväll! Det var min första utgång i södertälje, och det var inte lika farligt som jag trodde. För jag trodde att det skulle bli jobbigt och träffa på massa gamla bekanta, men det var bara roligt! Jag hade ju först tackat nej men sen lyckades Nathalie övertala mig att hänga med och det ångrar jag inte :)

Idag har jag jätteont i mina fötter för jag hade klackarna på mig igår, ajabaja! Det är något som jag ångrar att jag tog. Men aja inte mycket att göra åt. Det får bli platta skor idag på mamsen och papsen fest. Dom ska ha 40 års fest samtidigt som min farbror har 50 års fest. Så det kommer bli runt 70 gäster! Massa dans, god mat, skvaller, bra musik, tävlingar och jaa det kommer nog bli en lyckad kväll! Vi håller tummarna för det :) Nu ska jag äta frukost
PUSSPUSSPUSS
 
image1998
Jag och Natta :)

Mary ;D LISTA, kort men bättre än inget.

Lista.

Vart lite trögt med listor nu de senaste, men här kommer en kort helt vanlig. Enjoy!

Har du pojkvän? Nepp
Är du kär? Nepp
Hur tidigt stiger du upp? 07.13 står alltid min klocka på. 
Vem/vilka vet mest om dig? Fia och Emmy, och Lollo =)
Gillar du att slåss? Ibland, höhö (läs vid pms veckor)
Vad ska du göra ikväll? Sova!, alldeles strax, har blivit några sena kvällar... 
Har du utländska föräldrar? Nepp
Var har du ont? Ingenstans, peppar peppar
Är du bra på att måla? Ohja ,en talang 
Vem kramade du senast? Pappa när han hämtade mig vid tåget (Efter det min katt om det räknas och innan det Klas när vi sa hejdå vid tåget)
Vad längtar du till? "Vinter för då kan det bara bli bättre" citat Klas =D
Vad heter dina husdjur? Sissi (katt)
Har du körkort? Nej, jag är inte ens 18 juu, men jag övningskör lite hipp som happ
Favoritgodis? Choklad med mint eller kola grejs. Mumsy!
Morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska, såklart! Fast jag brukar vara pigg på morgonen med.
Sparare eller slösare? Slösare. Fast jag ska ändra på det, nångång.
Har du några homosexuella vänner? Nej, inte vad jag vet.
Bio eller promenad? Promenad, mer socialt. Fast bio är mysigt iof.

Är du kittlig? Jajamen
Rädd för insekter? Ibland.
Anser du att du är stark? Suuuperstark. not

Ska se till att Emmy&Fia också fyller i denna. =)


Mary ;D

Först står det i Metro horoskopet typ:
"Det är bra med ändrade planer, då kommer något fantastiskt att hända."

Klas övertalade mig att det betydde att eftersom jag först hade bestämt mig för att stanna kvar ikväll så är det den ändrade planen att jag skulle åka hem idag istället.

Sen läser jag i den nya VR att innan den 8:e oktober ska jag "satsa på mycket nöjen och att träffa folk."

Snyft, nu finns det ingen Klas som kan motargumentera det. Fast vem bryr sig om horoskop? Det är ju inte det man först läser när man hittar en tidning. Näänää.
  Fast imorgon kväll ska jag ha de hejdundrande skoj, för kompensera att jag missar denna kväll. =)

ÅH, HOPPAS ALLA HAR DET SKOJIGT IKVÄLL! <3

image1997

Fiemma ;D

Vi behöver lite tips!
Vad vill du läsa om, vad vill du veta om oss och våra liv?
Är det något som vi borde sluta att skriva om?

(VAD TYCKS OM DEN NYA LAYOUTEN?)

Mary ;D

Fy Mary, fy dig!

Men allt går ner i graven, allt! Det lovar jag dig.

peace,

Fia ;D

Godkväll! Kom precis hem från Tobbe, vi har kollat på kort från sommaren, sent? Jag vet!
Men jag träffar ju typ aldrig Tobbe längre, han är en "busy man" nu när han har flickvän och allt :) Men ikväll hade han lite tid och då gick jag över till honom, det var trevligt!

Nu håller Matte, Fransson, Elina och Röjerås på och bakar bullar och sen när dom är klara måste jag bara få en! Vi bakade nästan jämt förut på löp, men nu har man nästan aldrig tid ;P Haha jo det har man men man orkar inte... Men nu är ju dom igång och dom kommer nog baka så att det räcker ett tag framöver och då och då kommer jag fråga om att få en :) Ha det bra Pusspusspuss

image1986

Mary ;D

Ohh, sheeat, kolla på det här. Jag skulle dö om jag var modell, jag kan ju knappast se på en klack utan att trilla.

Kolla själva HÄR!

image1988

Mary ;D

Igår var vi (Fiemma, Oliver, MickeWesth, Matte, Anna, Thomas, Rickard, David och Iversen) på "matlagningskurs" i Klasro. Klasro är en resturang och skola där man kan lära sig laga mat. hihi.
  Vi (alltså en tredjedel av löpet) kom dit vid fyra heltaggade på att laga mat. Fick lite drickor och kocken gick igenom vad vi skulle laga. En fyrrätters middag! WOW WOW WOW! 

Förrätt: Kräftskagencanapé med sikrom och dillolja
Huvudrätt: Kantarellfylld kycklingfilé med rösti, tvärnöströssel och balsamicosky
Mellanrätt: Grömmögelost med ljumma valnötter och honung

Efterrätt: Chokladmousse med apelsin


Låter för bra för att vara sant va? Antar att typ 9/10 inte orkade läsa igenom menyn. Haha, men det är lungt, jag förstår knappt själv vad jag skrev. Men gott vad det iaf, supergott!! 

Här kommer lite minnesvärda bilder. mohaha!

image1987
Kocken Patrik och två förväntansfulla löpare.
image1975
Matte posar med sitt förkläde.image1976
MickelWesth vill också posa ;)
image1977
image1978
Kolla vilken litet sött rivjärn, ;)
image1979
Emmy och Westh med sin favorit grönsaker!
image1980
Mary; Du! Jag skär lätt bäst ostbitar här. David: Visst sen kan ju du öppna portvinet med.
image1981
Annette: Det hände visst en olyka med portvinet. Mary trodde det var skruv kork. Kocken: Ingen fara, det är jättebra (stanadard fras).
image1982
David och jag har dukat perfekt! =D
image1983
Efterrätten. Mums!
image1984
Iversen njuter av kantarellmixen ;)
image1986
David och jag provsmakar på resterna.
image1985


Emmy ;D

Att bo tätt inpå varandra kan vara väldigt roligt men många gånger är det mer jobbigt än roligt!
Särskilt när det handlar om att visa andra respekt! Tänk er in i den här situationen...
Du är jättetrött, har inte sovit bra på flera dagar och du tänker att idag jag ska gå och lägga mig i tid så blir jag pigg imorgon. Så under dagen går du omkring och är irriterad på att alla andra verkar ha så mycket energi men du håller dig ändå från att fräsa åt de små energibomberna med tanken "att imorgon kommer jga vara lika pigg". Men tänk dig då när du går och lägger dig tidigt som du hade planerat så får du inte sova! Det är folk som knackar på dörren, springer och smäller i korridorsdörrar och skriker som stuckna grisar!
Okej jag kan förstå att man inte vill tassa omkring på tå klockan nio på kvällen men man behöver ju iallafall inte skirka och knacka på dörrar till dom som man VET sover!
En annan sak som alla borde fatta men som tydligen inte alla gör är att om någon som är jättetrött och vill sova säger åt dem som är livliga precis utanför dörren att "snälla kan ni inte vara lite tysta" så behöver man INTE göra sig löjlig och härma och skratta åt den personen!

Jag har råkat ut för det här flera gånger, det har hänt att jag har legat och gråtit i sängen för att jag är så jävla förbannad. Jag är arg på att folk inte kan respektera varandra!!!! jag säger inte att jag aldrig har varit livilig när andra vill sova, det har faktiskt hänt och det ber jag om ursäkt för nu när jag vet hur jobbigt det är!
Jag är dundersäker på att det inte bara är jag som har upplevt detta, särskilt inte under den senaste tiden på löpet!

Och då kommer jag ganska snabbt in på mitt andra irritationsobjekt för dagen, som jag tror har att göra med att vi inte för den sömn vi behöver. Jag har faktiskt lagt märke till att de flesta går omkring och är irriterade på varandra, småfräser och liknande, det är inte någon bra stämning. Det tycker jag är väldigt tråkigt eftesom jag vet att vi kan ha en mycket bättre stämning än såhär! Jag skulle vilja beskriva hur folks ilska är på löpet (och på andra ställen också). Först är det något som händer, sedan går man och tänker på det, sedan händer det fler och fler saker som man missuppfattar och vänder till det negativa, sedan till slut så får det inte plats mer saker inombord så då exploderar man. Jag ser det framför mig som ett bubbelgum. Tänk er att du stoppar in tuggummit i munnen, du tuggar och ruggar, sedan börjar du blåsa ut en bubbla som bara blir större och större och tillslut så spricker bubblan för att den är alldeles för stor för att hålla sig hel. Det är när bubblan spricker som folk börjar bråka på riktigt med varandra! Jag tror att det redan är några bubblor som har spruckit och att det är fler på gång ;)

Men men inte mycket man kan göra, bara fortsätta vara glad och le. Har gjort en låång attgöralista så jag borde inte sitta här och skriva av mig (särksilt inte när det finns folk som tar åt sig) men jag tycker att det är skönt att skriva av sig lite så det kommer jag att fortsätta göra så folk får bli irriterade om dom vill ;) Det är upp till dom om dom vill läsa eller inte :) Nu ska jag plugga körtkortsteori ha det bra för det har jag Puss <3

Emmy ;D

Idag när vi hade 45 minuter utan något att göra mellan skolan och matlagningen så passade Fiemma på att ställa upp alla sina skor på golvet för att fota och räkna dem ;) Ja jag vet ni behöver inte säga att det är onödigt, men det är faktiskt roligt ;) Och dessutom så kan ju som ni vet inte Fiemma bara sitta ovch ta det lungt, utan vi måste ta vara på våran tid ;)
Nu utmanar vi
Sanna, Frassematte, Majzan och Mickanochjohanna att ställa upp alla sina skor och räkna dem, samt foto (för vi behöver ju bevis)!

Tävlingen vemsomhadeflestparskor var såklart FIA! Hon hade 26 stycken par skor, sedan kom jag på andra plats mrd 18 par skor och Mary var inte långt efter hon hade nämligen 17 par skor!
Fias kommentar efteråt var "men vadå jag har ju massa skor hemma också så 26 skor låter ju värsta lite, du får skriva det Emmy så att folk förstår att jag äger fler par skor" Haha hon är för söt, hon borde förstå att 26 par skor också är väldigt mycket! Eller tycker ni inte det?

image1961
image1956
Här är lite bilder på alla Fiemmas skor, sedan är det bilder på våra favoritskor. Marys vita gympaskor, Fias "dansskor" och mina ballerina.

"Fiemma är inte bara poppis utan förebilder också"

Som ni kanske har läst  ett av Fias tidigare inlägg så är Fiemma väldigt poppis ;) Men vi skulle vilja säga att vi inte bara är poppis utan vi är även förebilder.
För idag när vi gick ner på ettan för att lämna en sak till Sanna så upptäckte vi kopior ;) Etttjejernas korridor var nästan som våran, planscher på väggarna och sedan så har Sanna fyllt Mickans dörr med massa lappar, precis som Marys dörr är fylld med lappar.Först så har de börjar att hänga på vårat favoritcafé (flera gånger i veckan), sedan så har några ettjejer skaffat en blogg efter att ha blivit inspirerade av oss ;)
Fiemma visste inte att vi betyder så mycket för de små ettjejerna, att de försöker göra allt som vi gör haha ;) Dom är så himla söta!

Bara för att många inte kan förstå ironin i detta inlägg så kanske vi måste klargöra det! DET ÄR PÅ SKÄMT!!!

Emmy ;D

Var ett tag sedan sist jag skrev. Men mina senaste dagar har varit fulla av aktiviteter, ingen rast ingen ro. Men sånt är livet bara att gilla läget och ta en ska i taget.

Idag har vi haft skolfotografering, det blev säkert en asdålig bild för fotograferna var jättestressade och tog bara EN BILD!!! Det var ingen som var beredd utan alla typ trodde bara att dom skulle prova, men men vi får se hur dte blir sen men jag hade iallafall värsta fejksmilet och så fick jag typ ryck i min kind för att jag stod och fejksmilade så länge. Så resultatet av fotograferingen blev alltså en fejksmilande, krampikinden emmy som dessutom inte fick visa upp sina bästa sida utan den mindre bra (ville stå på den andra sidan)

Efter skolan så åkte vi till Klasro för att ha teambuilding. Det var jätteskojigt. Vi var elva stycken från löpet som åkte som grupp nummer ett. När vi kom fram delades vi in i fyra grupper, en som skulle göra förrätten som var kräftskagencanapé med sikrom och dillolja haha (den gruppen var jag och Micke i), sedan var det huvudrättsgruppen som skulle göra kantarellfylld kycklingfilé med rösti, tvärnöströssel och balsamicosky (den gruppen innehöll Fia, Rickard, Tomas, Iversen och Oliver), sedan var det en mellanrätt som var grönmögelost med ljumna valnötter och honung (mary och davids uppgift), och sist men inte minst efterärtten som var chokladmousse med apelsin (matte och anna). Det var JÄTTEROLIGT och SUUUPERGOTT! Jag gillade särskilt chokladmoussen, den var himmelsk! Vi var en jättebra grupp som sammaretade bra och hade roligt tillsammans, att mten blev god var bara ett stort plus för dte viktigaste är ju att man hade roligt! Nästa onsdag är det dags för nästa grupp, deras tema är inte festmåltid utan då ska dom lägga fokus på bra träningsmat haha. Vi hade lätt det bästa temat!  Så nu är det bara hem och överaska familjen med en riktig festmåltid ;)

Nu kom jag precis hem från Sollentunavallen, har varit och kollat på Marias fotbollsamatch tillsammans med Sara, Fia, David och Micke. Men det var kallt så vi åkte hem efter första halvlek!
Nu ska jag snart städa min garderob (ETT STORT MÅSTE) samt göra årsutvärderingen (om jag orkar).
Ha det bra för det har jag ;) Puss <3

Mary ;D

Hej hopp,
Adam och jag pluggar matte men jag tog ett break för att kolla på datan =) Idag har dagen försvunnit snabbt. vi har bl a gått i skolan, tagit skolfoto och lagat mat på en resturang (1 tredjedel av löpet.). Vi lagade värsta lyx midagen som var asgod! MUMSIGT!

nu ska jag tillbaka till matteboken. seee yaaa!



Fia ;D "Fiemma är poppis"

image1954
image1955

VARJE DAG FÅR VI MASSA BEUNDRARSMS SOM VI MÅSTE SVARA PÅ!
DOM BETYDER JÄTTEMYCKET FÖR OSS!
 MEN DET VORE ROLIGARE IFALL NI BÖRJADE SKRIVA KOMMENTARER PÅ HEMSIDAN ISTÄLLET FÖR VIA SMS. SÅ ALLA ANDRA FÅR SE ERA GULLIGA KOMMENTARER! ;D

Fia ;D " Bara för att"

FIEMMA ÄTER SOCKERVADD
image1951
image1952

Fia ;D

Godmorgon godmorgon! Jag tog en sovmorgon idag och har precis käkat frukost framför vakna med the voice! Alltid lika mysigt! Jag tycker om att se på tv medan jag käkar frukost för då går det mycket fortare att äta. Till skillnad från när man sitter nere i matsalen och snackar bort sin frukosttid och får stressa!
image1948
Ingen höjdarfrukost precis men den duger ;)
image1949
image1950
Idag va det fråga Olle som var på besök ;)

Fia ;D

Jag håller just nu en väldigt helig bok i min hand. Jag pratar inte om biblen för den här boken är heligare än biblen. Jag pratar såklart om den femte boken ur serien Gossip Girl! Den serien är lika helig som DH!

Nu ska jag lägga mig men först tänker jag göra en helig obeservation!
Imorgon har X date med sin X igen och förhoppningvis är det en date som leder till mängvis med andra lyckliga dater!
X Tänker bara på X och kan inte släppa X ur tankarna.
X, X, X, X och X planerar inför något rolig i helgen vi får se hur det slutar.
Xs hemliga X har avslöjats och nu vet alla på löp om vem Xs flört är! Det är inte lätt att bo på löp där rykten sprider sig fortare än vad man hinner ta sig ur rummet, där man satt och berättade det för personen, och till sitt rum.
X och X är lyckligare än nånsin och det sägs att X har blivit man.
X verkar gå runt med PMS vecka efter vecka, finns det inget botemedel?
X totaldissar X , jaa det finns många dissare här i världen och nu blev det yttligaren en till samlingen då jag dissar er för sömn.


Fia ;D

Förlåt, förlåt, förlåt! Nu kommer min ursäkt till varför jag inte har bloggat: datorerna har varit upptagna hela långa dagen. Några satt och skrev projektplanen och Emmy satt och skrev sitt filosofiarbete som skulle in ikväll! Godtar ni min ursäkt? :)

Nu har jag precis tittat på DH med tjejerna + micke! Jag älskar verkligen det tvprogrammet! Jag brukar inte sitta framför tvn men varje tisdagskväll klockan nio hittar ni mig framför tvn med massa godis!
Till er som inte vet vad DH står för så för ni hela namnet här: Desperate Housewifes. Jag har följt det programmet sen nian och jag har verkligen inte tröttnat för det händer saker hela tiden! Hon blir tillsammans med honom, han dumpar henne för en annan tjej, par bråkar, skvaller hit & skvaller dit! Jaa ni måste verkligen börja titta på det!!
"Jag kan säga att du är bra i sängen mamma" Då hade Edith precis förklarat för sin son att "bra i sängen" betyder att man är bra på att bädda sängen.

Idag har jag varit i skolan och haft två jätteslappa lektioner och sen lunchade jag med Sara :) Det var trevligt och snacka massa strunt och killsnack. Vi får göra tisdagarnas lunch till skvallerlunchen, tycker du inte?
Imorgon har vi skolfotografering och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig! Det löser sig! Pusspusspuss
189563-1943

Emmy ;D

Pluggpaus, bloggpaus ;)
Håller på och pluggar skiten ur mig, sitter och skirver på mitt filosofiarbete som ska in imorgon. Men det är ju faktiskt tisdags fram till klockan 24.00 imorgon kväll så jag har ju några timmar på mig imorgon.
Dagen har varit ganska händelsefull samtigit som det inte har hänt något särskilt, det är alltid så mycket att göra samtidigt som man egentligen gör samma sak som alltid.
Hade bara tre lektioner idag, två oerhört jobbiga!

Har inte tid att skirva ett långt utförligt blogginlägg men jag kan sammanfatta dagen genom att göra en dagens lista...
Dagens...
Tråkigaste: att tiden går alldeles för fort
Mest förvånadsvärda: att jag fick tillbaka en uppsats som jag inte var nöjd med, fast beyget blev bra!!
Roligaste: jag var ledare för den gemensamma cirkelstyrkan. Det gick väldigt bra och var jättekul!
Det var länge sen: jag skrev en dikt idag för första gången på väldigt läänge. Det var en oerhört tråkig filosofilektion som inspirerade mig ;)

Nu ska jag fortsätta med filosofin, får se hur länge till jag orkar vara vaken och försöka förklara hur vi kan veta om vi existerar eller inte!  Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Hallå hallå! Jag har inte haft tid att sätta mig vid datorn och blogga förens nu, men nu har jag egentligen inte heller tid men jag tog en fem minuters paus. Idag har det verkligen varit fullt upp hela tiden. Från skolan till träningen, från träningen till duschen, från duschen till datorn och skriva klart projektplanen, från projektplanen till rummet och fixa närvarokorten, från rummet till datorn för att blogga :) Puh! Hur har eran dag sett ut?

Tänkte tipsa om en jättenördig sida som Sannis fixade. Massa går in och skriver helt onödiga inlägg. men ändå den är värt ett besök :)
www.lopargymnasiet.blogg.se

Dagens kommentar:
"Du har ju kommit upp på höga höjder, medans jag fortfarande är här nere och vinglar"

189563-1939
Sötnosar


Mary ;D

Skolan är tråkigt. Men vår biologilärare togupp en sak jag skrev om på provet. Om att det inte kommer finnas killar i framtiden. Tror ni inte det? Killarna har ju ingen funktion utom att befrukta kvinnan. Jajaa, nu ska jag ha Matte med Adam.


JAG HAR VILOVECKA NU! SÅ HIMMELENS SKÖNT! =)

puss

height="0" alt="" />