Emmy ;D

Någon som vill erbjuda mig ett jobb? Behöver verkligen tjäna lite extra pengar!!!

Its all about the money

Mary - löpnytt

Ohoj,
känner mig värsta stolt. Har precis skrivit klart mitt träningsprogram. Första månaden på länge som jag är i tid med den.

Middagen idag var lite flum, vi bestämde ett ord var som vi skulle använda flera gånger när så fort man sa något.
Fia- liksom
Mikael- asså
Sanna- shit
Frasse- fett
Mary- typ

Mikael och asså klaffade sig perfekt, han brukar överkonsumera det ordet. Frasse lät som en äkta stockholmare när han före varje adjektiv tryckte in fett. Han fick även till det med 'fetaGöteborg'. Sanna försökta också trycka in sitt ord, dock inte lika lyckat. Shit hamnade på de mest konstiga ställena. Fia och liksom var som gifta redan innan idén. Men typ mitt ord då? Typ. Det var typ lättere än vad jag typ trodde att typ använde det. (tryck bara in de framför verben och även i slutet, typ).
 
Mahah, så roligt har vi på våra middagar.

Nu ska vi snart kolla på film. Om de inte redan har börjat kolla, hm :P


ooaaahhhh

Mary - Löpnytt

Kollade ett avsnitt på Lost precis, det var jättejättejätteläskigt. Som tur var satt Mikael här vid datorn och hörde mina skräck-skrik. NOT! Som om Löpets datanörd nr1 skulle bry sig ändå. När jag sa att det var läskigt orkade han dock vrida på huvudet och flina lite innan gick in i datans värld igen. Sorgligt.

Vad händer annars på Löp då?
  Jo, killarna i ettan hänger i styrkan efter löp-passen för att samvetet känns bättre då. Då har man iaf tänkt tanken att göra lite bollövn eller rörlighet. Istället kickar man boll och dunkar varandra i ryggen. Manligt.

Idag hade vi en icke-löpare med på cykelpasset. Självaste Mia påklädd i Marys träningskläder. I styrkan lättade hon upp stämningen och fick upp våra självfötroende med många wow, wow, wow. Galet roligt.


Mikaels ordsspråk..

Fia ;D

Kom precis hem från Kista med Mary och Mia :)
Nu har jag äntligen hittat låten som jag har sökt efter jättelänge:

Askön, tycker ni inte?

Emmy ;D

Magen kurrar... ska snart ta bussen till skolan och äta lunch.
Var hos läkaren idag, fick en diagnos på min dumma stortå, hallux rigidus! Det betyder typ stel och sliten tå, men jag hade tydligen också en rörlig stel tå. Haha det lät lite konstigt men jag frågade läkaren och hon sa att man kunde ha både och? Iallafall så tyckte hon inte att det var värt att testa en operation eftersom det finns en risk att det bara blir värre då, så jag fick istället rådet att gå till en sjukgymnast som är specialiserad på fötter. Så dit ringde jag det första jag gjorde när jag kom hem, dom var såklart fullbokade men skulle återkomma så snart det dök upp någon tid! Känns lite jobbigt att veta att jag kommer fortsätta att ha ont i tån när jag springer, men som sagt jag börjar bli van... Måste ju även passa på att tacka min snälla tränare Richard som skjutsade dit mig!

Nu är det dags att packa iordning väskan, göra sig redo för bussresan (3 min haha) och ladda inför projektredovisningen!!!

image3027
Jag har faktiskt sprungit flera terräningtävlingar tro det eller ej men Enhörna är ju trots allt en långdistansklubb haha! Det här var terräng-sm 2006. Mitt mål var att inte komma sist, jag kom näst sist!

Fia ;D

Godmorgon! Jag är jättetrött! Usch, men jag hara bara matteprov och projektredovisning idag, två lektioner är inställda. Yeah! Så det är skönt..
Tobbe kommer snart och hämtar mig så att jag slipper gå i regnet till skolan, han är så snäll så :) Han har fått en bil ifrån sin pappas kompis, så jävla schysst! Så nu har Tobbe en egen blå liten fin bil, coolt!

Efter skolan ska jag, Mia och David plugga lite samhäll sen ska vi till Kista. Får se om jag har fått in pengarna på kontot så att jag kan betala träningslägret.. Ha en bra onsdag! Pusspusspuss

Emmy ;D

Godmorgon! Idag är det mycket som händer...
1. Frukost.
2. Till läkaren och kolla upp min onda stortå
3. Äta lunch
4. Ha projektredovisning
5. Träna
6. Äta middag
7. Plugga svenska inför morgondagens prov!

image3026

Mary - Jag, av alla, vann!

Måste berätta att jag vann en tävling på en blogg för några dagar sedan. Jag som aldrig har vunnit något vinner! WOW WOW WOW!

Vinden har vänt

Det här ska alltså symbolisera vinden och att den har vänt. Vindkraftverk, vind, vänt. Hajar ni det djupa?



GODNATT!

Mary ;D

Tisdagar, min favorit dag- NOT!

Här är 4 roliga saker denna underbara tisdag:
 
Sanna ska stå plankan och kastar klockan till mig för att jag ska tiden, trodde jag;
Sanna: -Mary kan du ta kort på mig?

Mary har sorterat skåpen i köket på trean. Alla skåp har sin egen lilla lapp så att alla saker har sin egen hylla. Matte ska öppna burkskåpet och då väller det ut burkar över han.
Matte: -Jag visste inte att löpare var så förtjusta i burkar.

På femman idag började min nya favorit serie GOSSIP GIRLS! wow, jag kommer i sitta bänkad.

Jag fick se roliga kort från helgen på facebook, hoho.

image2991

prinsessa =D


Emmy ;D

Godmorgon. Har sovit jätteskönt och känner mig mycket piggare idag!
Nu ska jag till skolan och ha en svenska lektion. Kom på en positiv sak med den här skolveckan, det blir nästan lika kort  som förra veckan (tre dagar), igår började jag halv tolv och slutade fyra, idag har jag en timmes lektion, imorgon har jag ingen lektion. Det känns väldigt bra måste jag säga! Dessutom vaknade jag upp med den bästa värken... träningsvärk i hela ryggen. Måste vara från frivändingarna igår, jag klarade tre stycken på 40 kg men när jag skulle prova på 42.5 så var jag så trött i hela kroppen att jag inte orkade! Men jag kan faktiskt inte fatta att jag, EMMY, klarar 40 kg i frivänding!! När jag började här på löpargymnasiet så orkade jag knappt göra en armhävning och fick kämpa för att klara 15 kg i frivänding. Jag har utvecklats väldigt mycket!!!

image2503
Något som jag däremot aldrig har gillat och inte kommer börja gilla heller är terrängtävlingar!!! Här är jag, Fia (funktionärer) med Maria och Jossan vid terräng-NM som var en grymt jobbig bana, jag blir trött av att bara tänka tanken på att springa upp för den där låååånga backen haha!

Fia ;D

Förra veckan fyllde våran tränare Richard år.
Fiemma bestämde sig för att måla och skapa ett födelsedagskort


Mary och Emmy in action

Fia ;D

Vet ni vad? Jag får gå och lägga mig och sova igen, det får inte ni ;)
Jag kom på att jag inte har några lektioner idag så jag ska sova ett par timmar till sen är det träning i sätra. Gud vad skönt det ska bli! Sova sova sova är så jävla underbart!

Jag har någonting planerat för varje timme den här dagen, saker att göra hela tiden! Så jag behöver den här sömnen. Alltid är det något som måste göras, jag blir stressad när jag tittar i min kalender. Det hugger i hjärtat och jag stressar upp mig över små saker... Är det någon mer som är stressad?
189563-3000
CRAZY CARRO OCH FIA ;)

Emmy ;D

189563-880


Känner att detta inlägg inte riktigt har samma lugna och positiva känsla som mitt förra inlägg. Men glöm det! Jag behöver klaga lite, sitter här med almenackan framför mig och försöker få timmarna att räcka till. Dessutom ser jag att när jag försöker skicka iväg ett mail och anmäla mig till de resterande tävlingarna för inomhussäsongen att min planering inte håller. Den sträckan jag vill springa på en tävling finns inte, och dessutom vet jag inte om jag ska efteranmäla mig i helgen eller om jag inte ska springa alls! Om jag springer, blir det 400m eller 800m då? Sedan drunknar jag i massa plugg... ÅÅÅHHH snälla ge mig ett par timmar till!

Nu ska jag faktiskt inte göra det jag tycker att jag borde göra utan jag ska göra de jag verkligen borde göra. Gå och lägga mig och läsa. Jag har verkligen saknat mina lässtunder som jag brukar ha innan jag går och lägger mig. Det brukar vara skönt att varva ner, men den senaste tiden hinner jag inte ens lägga huvudet på kudden innan jag har somnat och varje dag har jag alltid sagt en sak "ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt" och gjort en annan "pluggat, suttit framför datorn"!
Prioritet nummer ett just nu är att gå och lägga mig i tid (ska lägga mig tidgare och antingen läsa eller bara ta det lungt en halvtimme på rummet innan jag ska sova och prio två att försöka SLUTA STRESSA och lägga energin på något roligare istället!!

Och ni som läser detta och tänker "men guud emmy är så himla deprimerande" läs inte mina inlägg utan läs Fia och Marys istället. Men jag gillar det X sa "men emmy är ju den enda som skriver som det verkligen är". Jag vågar faktiskt beklaga mig lite och skriva när jag mår dåligt!

Emmy ;D

Blev precis klar med våran planering inför mittavstämningen i projektarbetet. Vi har hållt på med en powerpoint presentation i över två timmar. Men det kommer säkert bli jättebra!

Det är mycket att göra som vanligt, men jag ska göra en ska i taget och inte stressa upp mig så mycket som jag brukar göra för jag vill ju inte dö i förtid av föråldrade blodådrer pga stress!!! Försök njuta av varje dag, le och var glad!

image3017


Fia ;D

MARY PLUGGAR!



STÖR HENNE INTE FÖR HON ÄR VÄLDIGT KONCENTRERAD!


Fia ;D

Idag har jag bara haft två lektioner men den här dagen har ändå varit hemsk!
Jag råkade ta fel lås och låsa mitt skåp med mattes lås precis innan sista lektionen. Matte hade tydligen letat jättelänge efter det och jag hade letat efter honom. Mitt lås hade ramlat ner i min väska och då tog jag upp ett lås på golvet som visade sig vara Mattes lås, men som jag trodde var mitt lås. Hoppas att ni hänger med ;)

Nu ska jag sova en halvtimme, för ifall jag ska hinna med allting ikväll behöver jag lite energi. Somnade på nkb eftersom läraren visade en jättegammal och tråkig film, det gick verkligen inte att hålla ögonen öppna..

Hur har eran måndag varit?
Är måndagen en bra dag för er eller en jobbig/tråkig/hemskt/förjävlig dag?

189563-3016
Röda&rosa samlingen.


Fia ;D

Emmys hylla vs Fias hylla


Våran underbart fina dörr
189563-3004

Fia ;D

" Måndagar kan vara bra dagar för ifall man ser framemot något till helgen så är det skönt att veckan börjar"
Hmmm?


Imorse sprang jag och Sanna till bussen och vi trodde att vi skulle hinna med den, men när vi var precis utanför så stängde busschauffören dörrarna och skakade huvudet och åkte vidare. FYFAN VAD IRRITERANDE!
Vi var ju precis utanför men han bara stängde och åkte vidare.. Jag började gå mot skolan och då kom Tobbe som en räddande ängel. Han och hans syrra åkte förbi i bilen och tutade på mig, så jag slapp gå till skolan. Yeah!
När vi kommer till matten har vi vikarie och Tobbe skjutsar hem mig och Emmy för vi har hål till halv 12. Gud vilken onödig morgontur till skolan, men nu har jag hål! Ska fixa närvarokorten och träningsdagboken..
Hur har eran morgon varit? PUSS
image2997
I lördags gick jag till maskeraden utan trollspö och sen kom hem med ett ;) Fick den av någon kille på dansgolvet som tyckte att jag behövde ett. Gulligt va?
Sen körde jag och oliver fäktning, jag med mitt trollspö och oliver med sitt svärd. Gissa vem som vann?

Mary - ny vecka nytt liv

Sitter vid datorn med Brisboken bredvid mig. Den boken innhåller en massa berättelser som var och en särkild betydelse. Jag har knappt läst hälften av alla men har däremot fastnad för en rimmande historia som jag brukar läsa då och då. Tänkte skriva ner den här, iaf en del av den =)

Jag måste ha legat i ide som en björn på vintern
under ett täcke
och sovit sedan jag var bäbis
för plötsligt en dag mitt på vårterminen läckte
en stråle av sol in i mitt högra öga den väckte
allt som har sovit inuti mig
Den sa, hallå tjejen goddag
och jag sa, hallå solen vänt ett tag
det känns som om det är något jag saknat
Jag känner det så tydligt nu när jag har vaknat
Men vad?
Jag reste iväg mitt i tanken på en båt och letade över land och stormiga vatten
Jag flög upp till månen och säkte en tåt mitt i den mörkblåa natten.
Till sist letade jag i bänken och sen i klassens rum.
Då! Hoppans, nämen, vad jag har varit dum!
Med ens stod det solklart
och det var faktiskt rätt så... underbart!

Får jag pussa dig Carl-Johan?
Får jag dra med dig och kramas på toan?
Se här, jag skriver ditt namn i min mattebok
femtusen gånger som en tok.
Jag vänder mig själv ut och in och hela världen upp och ner
för att visa min finaste sida, för att det ska vara mig du ser.

Hörni,
misstolka inte detta nu. Jag tycker bara texten är så himla gullig ;) Tycker inte ni?


Mary - laugh

Mary ska köpa en choklad bit för att... ja för att hon var sugen på det. Inne i kiosken;
Mary: -Vad kostar den här? (håller upp en chokladbit)
Killen i kiosken: -10 kronor.
Mary: -Okej.
Killen: -Men vi har specialpris för dig idag. Bara 9.90 (ler)
Mary: -Nej, men oj vad generöst. Tack så mycket.


Fia, Emmy och Mary sitter och pustar ut framför datorerna efter den stora söndags-diskningen. Mobilerna ligger på rummen och plötsligt plingar Marys sms-signal till:
Mobil Mary: -Bam, bam bam.. I wanna talk to you (början på låten grace kelly - Mika)
Mary: -Fick jag ett sms eller?
Fia: - Jaa.
Mobil Fia: -Plingeling.
Fia: -Fick jag också ett sms?
Mobil Fia: - Plingeling.
Mary: -Ett till?
Alla sitter kvar vid datorerna och plötsligt börjar Emmy skratta.
Emmy: - Hahha, och ingen orkar gå och kolla!



Hajar om ni inte hajar våran humor, men vi är glada så länge vi hajar. Hajar ni?


Fia ;D

DAVID TYCKTE INTE ATT MARY HADE NÅGRA VIDARE BRA DANSFÖTTER. SÅ MATTE OCH MARY TESTADE EN NY VARIANT, NÅ VAD TYCKS?


Fia ;D

Mia och Mary försökte dansa som de i lets dance :)


Fia ;D

Födelsedagsfesten med sagotemat vart riktigt lyckad!!
image2970image2971image2969image2968189563-2966189563-2965
image2972image2973
image2974
image2975
image2976
image2977image2978image2979
image2981
image2982image2983image2984
image2985image2986image2988´
image2989
image2990image2991image2992
image2993image2994image2995

Vi kanske inte tog så många lyckade kort men de här visar ändå lite av våran roliga kväll!


 


Fia ;D

Det var ett tag sen jag bloggade sist.. Sorry alla underbara läsare!

I fredags hade vi tjejkväll+ David & Matte. Vi käkade tacos och spelade spel. Det var väldigt trevligt!

image2956


Emmy ;D

PERS på 400m! Första gången under 58 sek. Närmare bestämt 57.67!!!!! Det kändes jättebra och nu är jag jätteglad!!!

Emmy ;D

Dagens planering.

1. Äta frukost
2. Plugga matte
3. Övingsköra
4. Äta lunch
5. Tävla 400m
6. Ta mig till Löpet
7. Äta middag
8. Plugga matte

Hoppas jag hinner med att övningsköra, äta lunch i tid, och repetera inför matteprovet imorgon!!

image2955
                            
Min fina ring från FRÖKEN SÖT!!!

              

Emmy ;D

Tävlingen idag gick helt ok. Nytt årsbästa på 200m 26.44. Det kändes bra i benen, starten var inte så bra. Jag låg efter de andra två men jagade ikapp dem och var inte långt ifrån dem över mållinjen. Jag får försöka ta med mig de sista 100m då kändes det bra! Min tränare Richard sa att jag såg spänd ut i början av loppet, och det stämmer nog mycket väl för jag vill så mycket och då är det lätt att man spänner sig och tar i istället för att slappna av och bara springa! Men men det kommer fler lopp, frågan är bara om jag någonsin kommer kunna vara nöjd med ett lopp? Jag tror inte det för jag är aldrig nöjd!

Imorgon är det 400m som gäller!!!


Mary "mums filibabba"

Mickan och jag var och pumpade min cykel på OK. Sen kom Sanna och då cyklade vi till Stinsen. På Stinsen köpte vi chokladtomtar för 5 spänn styck. Mums filibabba. haha

hihihiih.

Saknar min cykel :'(

Mary "ditt DNA"

Här kan man göra ett slags test som sedan beskriver vad du är för en person. Det är jättefina bilden man ska välja mellan när man tex besvarar frågan "Freedom is..". Fast jag tror att testet är inställt för mig (female, 15-17 år). Vet inte hur man ändrar. Men om ni går ni HÄR och sen trycker på "Personality Test" så kommer ni iaf in på testet.

Enjoy =D



i'm a dreamer

Mary "laugh"

Har snart ätit upp hela min godispåse framför Lost. Grät tillochmed när Jack fick liv i Chris. Och Locke har precis hittat luckan nu, hur spännande som helst. Men måste ut och röra på mig lite. Lätt jogg och stegringar med min ipod shuffle, that´s the shit.

Hörs senare, dudes!

image2953

Mary - thank god is saturday!

Vi speler nått knäpp spel som Mia har haft med sig, typ som Pratmakarna. Man ska förklara ett ord, men får inte använda vissa ord som står på lappen;
Fia: -Något man eldar med?
Mary: - Ved?
Fia: - Nej, något annat.
Mary: -Virke?
Fia: -Nej, något runt.
David: -Tändstickor?
Fia: -Nej!
Mary: - hmm
David: - En grill?
Fia: -Neeej!
Mary: - hahahah, jag vet kooool. Det är kooool.



Innan det försökte jag och Mia härma danserna på Let´s dance. Det gick sådär, David påpekade även att jag inte har något taktkänsla utan bara skuttade runt hej vilt. Men vem har taktkänsla när man asgarvar?
Vi lägger kanske in filmen imorgon, om vi får tag i en sladd.


Vi hade ännu roligare. Och kvällen imorgon kommer slå allt med hästlängder!

Mary - Ica Maxi is the shit

Snart ska vi ta den vanliga turen till Ica Maxi. Idag får vi fin-sällskap med namnet Mia. Då måste vi uppföra oss och inte spåra ur. Som om vi nånsin spårar ur. Jaja, stackars Mia får ju inte tro att vi är en flock hurtiga antiloper utsläppta på grönbete i Ica Maxi (vilket vi viserligen är, men..). =D

Tace care of this friday. Den kommer aldrig igen.


typ såhär.

Emmy "OERHÖRT BESVIKEN"

Vaknade för ett tag sen, blev en låång natt. Rättare sagt dubbelnatts sömn 14 timmar!!! Inte illa men väldigt välbehövligt nu känner jag mig mycket mer energirik. Däremot sjönk mitt goda humör när jag kollade igenom mina mail. Hade fått ett från klubben där de sa hur mycket jag skulle få i träningsbidrag och jag blev riktigt besviken... Låt mig förklara varför. Förra året när jag var skadad och inte tävlade någonting alls (när jag tävlade sprang jag sämst) så fick jag 3000 kr i träningsbidrag med motiveringen att de trodde att jag skulle kunna prestera mycket bättre om jag var skadefri. Så iår hade jag förväntat mig väldigt mycket mer, för låt mig kort berätta mina prestationer... Förbättrat mitt personliga rekord från 2.21.96-2.15.19 på 800m och på 400m från 60.65-58.40, och dessutom har jag persat på 200m 26.14 (KLUBBREKORD), för att ytterligare komma på fler bra prestationer så vann jag, Fia och Hanna 3x800m på stafett-sm, jag kom dessutom 5 på jsm på 800m i somras och 5 (tror jag eller 6 skitsamma var iallafall två i seminfinalen) på 400m ijsm. Kom 4 på världsungdomsspelen men det kanske bara är stort för mig och inte för klubben. Jag har utvecklats enormt förra året och blev riktigt besviken när jag inte får något från klubben för det! Dessa prestationer väll ändå vara värda mer än 1000kr (får 4000 men om jag jämför med förra året så kan jag säga att dom har bara gett mig 1000kr mer för dessa prestationerna). Jag blir så himla besviken. Om jag jämför med många andra löpare så får de MYCKET mer från sina klubbar för till och med mindre bra prestationer än mina. Är det någon som vet hur mycket jag skulle få i träningsbidrag i en annan klubb för dessa prestationer?

image2883

Mary - vad vi kan göra men som vi inte gör.

När jag kollade igenom en hel drös med bloggar fann jag denna på Rikkes blogg. Den är galet roligt, inte rolig som man skrattar men de har säkert övat ett jävla bra tag (om de inte är ihopklippt såklart). hmm, jaja. Jag kom på att detta kan vi ju göra på Löpet. Vi kan ta vilken helg som helst när dötiden svämmar över och göra en remix på den här videon. Är ni på, kära gamla överenergiska hurtiga löpare? ;D


psst, dubbelklicka på den så kan ni se den dirket på youtube. Då hackar den inte. =)

Mary - thank God is friday

Okej,
idag blir det en mysig liten middag på löp. Kommer säkert spåra ur och bli superflummig. Precis som det alltid brukar vara. Men innan middagen måste jag och David åka in till stan för att köpa lite things. Tror att kära söta Mia hänger på med.
Tacos blir det till middag, bara för att vi älskar det så mycket.

Åhå, är rejält taggad för lördag. Så taggad att jag nästan måste damsuga rummet, eller kanske ska hjälpa städerskan som virrar runt med sin mopp.

ciao.


this is how you know you´re a happy person

Emmy ;D

Åhh vad skönt det känns att vara hemma. Inget skrik, ingen sång, ingenting som håller en uppe alldeles för länge. Jag ska kolla på det sista gossip girl avsnittet snart. Sedan ska jag gå och sova, sova, sova, sova! Imorgon är jag heelt ledig och det ska jag njuta av! I helgen så är det tävlingar på gång, 200m på lördag och 400m på söndag. Jag minns inte sist jag sprang flera lopp på en helg, eller jo det var nog inomhus-sm då blev det försök och final. Men det är ju typ ett år sedan... Men men det ska nog gå bra ska försöka fokusera på ett lopp i taget! Något som känns lite trist är att jag har fått tacka nej till två fester den här helgen. Alltid synd när det krockar!

image2941
Mary och jag har väldigt kul när vi sjunger singstar. Och tydligen roar vi de flesta andra också haha!

Fia ;D

Igår fyllde världens bästa Linda 20 år och vi åkte in till stan för att fira henne :) Vi satte oss på fridays och snackade massa skit och sedan drog tjejerna+wret vidare medan vi andra gick hem. Det var en trevlig kväll!
Lite flumbilder från igår:
image2947

Fia ;D

Igår skrev jag mitt livs sämsta matteprov

Idag höll jag ett jättedåligt svenskatal

Fyfan vilken vecka! Jag är så irriterade på mig själv att jag inte lyckas prestera bättre och att jag vart så nervös idag när jag skulle hålla talet som jag kunde utantill. Jag kunde det så bra och det kändes verkligen som jag skulle få bra på det! FAN

Livet går upp och ner, men mitt liv känns som om det bara går ner...


Mary -fields

Ringde min moster nyss för att höra vilka djur som lever och vilka som inte lever på en åker. Vilka som äter varandra och vilka som är växt ätare. Vilka djur som hotar säden och vilka som bidrar positivt.
 
Om jag inte skulle komma försent till lektionen då igår skulle jag inte behövt redovisa om en åker utan kunde tagit tex regnskog som jag har ett färdigt fördrag om. höhö.



Mary ;D

Jag är glad idag, idag är det en glad dag, glad är dagen idag och jag är så himlans glad.

(sa jag att jag fick VG på på Matte D provet? Fick 19,5p av 26p. Det betyder att om jag inte hade slarvat bort tre ynka poäng hade jag fått MVG. I matte D?! Oh, my god!)

Emmy ;D

Nu har jag haft en panikattack. ÄR SÅ JÄVLA nervös! Har mitt första matteprov i matte c 10.25. Jag känner mig inte helt 100 men jag ska göra mitt bästa! Håll tummarna för mig!

Sen ska jag iväg till trafikskolan och övningsköra!

Mary - del 2 färd till skolan

Just det,
ni kanske undrar om jag sen
kom till skolan? Det gick inte så bra. Totalt tog det hela en timme att ta sig till skolan. Suck, är jag lat eller är jag lat? Jag skulle ju gå ut till bussen 8.54, då satt jag där och väntade och väntade och väntade. 9.03 tänkte jag, äh jag tar tåget till Sollentuna och åker buss därifrån istället. Så jag började traska upp mot tåget, men påvägen kom jag på att tåget går ju redan 9.07, så jag började springa om kom in på perongen just som tåget åkte IVÄG! Då såg jag att min buss kom in på stationen, ja den som jag hade väntat på. Då sprang jag ut från pendeltågsstationen men precis när jag kom ut börjde även bussen just åka iväg.
  började jag gå till den älskade skolan Rudbeck.

Det var ändå ingen viktig lektion som jag missade så mycket av. Tur i oturen.


Mary - stubborn

Sätra passet idag gick superduperhyper bra. Första kvalitetpasset sen Sylvesterloppet på nyår som jag inte har mått illa. Hur skönt som helst! Vet ni hur jobbigt det är att må illa när man springer? Man kan inte trycka på allt man kan för att det känns som att man ska spy när som helst. Så man ligger där under spygränsen och meskör när man själv vet att man kan springa mycket snabbare.
    Och idag mådde jag inte illa men däremot var det svårt att andas. Luften suger i Sätra. Så därför är vilan de allra värsta för mig, hatar vilan. Då står jag och flåsar som ett svin för att kunna återhämta mig något inför nästa intervall.

På söndag springer jag 1500m. WOHO!

(Jag ska inte bli en tant på 28 år som ligger i mitten på årsstatistiken i Sverige. Då slutar jag.)


Fia ;D

Jag älskar choklad! Det är verkligen underbart gott och jag kan äta hur mycket choklad som helst! Vilken tur att jag tränar så mycket som jag gör annars skulle jag nog få rullas fram.. Choklad är bra när att ha när man ska plugga, när man är godissugen, en gång är månaden är det ett måste, när man är deppig, när man är på väg till tåget, när man sitter på tåget. Choklad är gott hela tiden, ja gud så gott det är!

Jag har precis kommit upp från ett cykelpass 8x3min. Jag har inte kunnat träna för att jag har haft ont i ryggen. Det har blivit bättre så idag testade jag att cykla lite lätt. Hoppas att det inte gör ont ikväll sen!!

Nu ska jag hoppa in en lång och varm dusch. Shit vad kallt det är ute och här i inne. Sen ska jag ta på mig massa kläder och sen ska jag plugga massa matte för jag har matteprov imorgon ;) YEAH!

Fia ;D

Shit vilken svängig låt!

Mary -busstrubbel

Godmorgon,
usch och fy vad jag hatar att ha näst sista hållplatsen innan skolan, där alla då kliver av. Idag stod jag, Thomas och Emma och väntade på bussen i en kvart. Tillslut kom den 8.25 (skolan börjar 8.20), men gissa vad bussen gjorde då? Jo, den körde såklart förbi. Suck! Den var inte helt smockad heller, vi hade lätt fått plats. Envis som jag är tänker jag inte gå till skolan (Hallå, världens snöstorm härjar ju just nu här) så jag får snällt vänta till 8.54-bussen kommer. Jag är liksom ändå försenad så det spelar ingen roll.

Hoppas dagen fortsätter något bättre..
10.25 Idrott
11.25 Lunch
12.00 Mentors tid
13.00 Till Sätra och köra bana
16.15 Mentala guiden
17.30 Middag
18.00 Förhoppningsvis kommer Stephan och hjälper oss med matten (+fysik)
21.00 Förmodligen svimmat av allt plugg, men vill då kolla på Lost
22.30 Sova!

Kul dag va? Får klämma in någon blogg-stund också.

image2946
oh yeah?


Fia ;D "Godmorgon"

Jag var uppe för en kvart sen eftersom jag kom på igår kväll att jag hade ett PM att skriva till dagens svenska tal. Klantigt! Jag tror att jag har fått ihop en bra sammanfattning av mitt tal nu och jag hoppas att läraren accepterar att det blev mer än 300 ord.

Jag hann inte blogga igår och jag hade inget intressant att blogga om heller. Pluggade kemi och matte + svenska hela långa dagen. Kul va :) Nu ska jag hoppa in i en dusch sen är det frukost!
PUSS
image2945
Lilla Nova som ligger och sover :) Såå söt!

Emmy ;D

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT PLUGGA NATURKUNSKAP!

Nu har jag tillslut svarat på coachen från floridas mail, jag vet att det var en vecka sen han skrev till mig och att jag borde ha svarat tidigare... men som sagt är jag en busy woman så är jag det! Jag har inte hunnit sitta ner och funderat ut frågor till honom, men nu skrev jag att han jättegärna fick ringa mig på torsdag eller fredag för då skulle jag ha hunnit klura ut lite bra frågor! PINSAMT han kanske tror att jag inte är intresserad men då tror han FEL!!! Jag har bara haft så himla mycket att göra, vill ju att mailet ska vara bra skrivet, dessutom har jag knappt hunnit sitta vid datorn något den närmsta tiden. Hoppas han förstår!

Jag persade idag! KLARADE 40 kg på frivändingarna! Sedan så peppade jag Mary till ett pers på 35 kilo! Visst är vi grymma!

Nu ska jag iväg med Mary och handla på Ica Maxi och sen ska jag läsa igenom naturkunskapen och sist men inte minst SOVA!

Ha det bra Puss

image2935

Mary- billiga vänner.

Ska jag slå till kanske?
Men, du och jag emellan, bättre vänner än jag redan har kan man knappast få.

image2863


Mary -Mattebokens äventyr

Yeah,
nu har jag och min mattebok tillbringat cirka 7 min i torkskåpet är på Löp. Då är man som en ny människa och alla leder är uppmjukade. Ni förstår eftersom Löpet (läs igloo) är så himlans kallt under vintern (på sommaren är det tvärtom) kom jag och min mattebok på att man kan tillbringa några varma stunder i torkskåpet.

 Vi (jag och min mattebok) kom på det alldeles nyss då jag råkade spilla vatten över matteboken och bestämde mig för att torka han, på köpet blev även jag varm. Galet skönt, då jagannars bara brukar vara varm på träningen.

Åter till plugget,
see yaa.


Du och jag, miniräknaren. (Matteboken gör bara livet svårt!)

Mary -kramsnö story

Nu när de snart nalkas jul igen (NOT! -tack och lov) hittade jag så passande en liten julhistoria.

HÄR <------



Mary- Till en fashionista!

2008 års majblomma passar de flesta!
Den har snygga färger (Emmy kommer älska den) och den sticker inte ut på något sätt, så som de tidigare årens blommor har gjort. Jag tycker det
svenska Moderådet verkligen har lyckats iår, tycker inte ni?
   Den 15 april börjar försäljningen.


image2944




tillochmed min färg i detta inlägg matchade årets majblomma. woho!

FIEMMA - Singstarkväll hos Maria



Fia ;D

Nu är jag personlig tränare åt Carro och Jesper, hur ska det här sluta? ;)

JML - säger:

Tänkte på en grejj, du ska få bli min personliga intervalltränare.. Ska börja med min kampsport igen = bra med intervallträning.. Hmm, du kommer inte få så mycket betalt men å andra sidan får du juh springa med mig

Fia säger:

Men tänk om jag inte vill bli din personliga tränare, vad säger du då?

JML - säger:

tyvärr så har du inget val :/

Fia säger:

Oj jag som hade börjat skriva värsta gulliga meddelandet om att jag skulle ställa upp, men nu blev jag lite osäker

haha :)

JML - säger:

haha, var lite hård där =)

Fia säger:

Nej men självklart ställer jag upp, men jag kanske inte är världens bästa tränare precis men jag kan alltid göra mitt bästa!

image2930
Oj jag ser livrädd ut! Hittade den här bilden på Majzans blogg. Den är från gårdagen :)

Fia ;D

Eller tycker ni att jag ska byta rubrik till Tanten ;D. Måste bara få klaga lite, min jävla rygg vill ju aldrig bli bra! Jag fick ont onsdagen innan lovet och sen gick det över under lovet, men sedan körde jag ett tufft träningspass i tisdags och då kom det tillbaka. Nu har jag inte kunnat springa eller köra något alternativ pass sen i onsdags. Jag kan inte sitta för då ilar det och jag kan inte springa för då hugger det till. Vad fan ska jag göra! Jag har lärt mig att somna på rygg för att det går inte att ligga på sidan, ska jag lära mig att leva med huggandet och ilandet också?

Det har ju blivit bättre dag för dag men det är ju fortfarande inte bra! Hur länge ska jag vänta, vad ska jag göra?

Skador hit, skador dit! Alltid är det något! Någon som känner igen sig?


image2929

Mary - Bröllopsfixaren

Just nu på Löp:

- Jossan hjälper Tessan att skaffa ett networks (för annars tar de bort din andvändaren!!)
- Rickard fixar med sin mobil
- Jag bloggar och kollar på bröllopsfixaren
- Matte och Frasse är hos en kompis och sjunger singstar

Alla andra löpare är hemma. Snyft.

Nuu har filmen börjat igen!


Fia ;D

Underbart skön låt!


Fia ;D

Tjejmiddagen hemma hos Majzan vart riktigt lyckad! Det var en rolig kväll med massa snack och singstar. Och kan ni tänka er Majzan hade lagat maten som smakade mumsigt gott!  Nej nu var jag elak vi vet att du kan laga mat Majzan, ibland är du lite lat bara, som när du gjorde fiskpinnar i brödrosten...

Innan middagen var jag hemma hos Stefan och umgicks med honom och hans filckvän Madde, Robin tittade också förbi. Vi såg på bolibompa och  sen skjutsade de mig till Majzan :)

Efter kvällen hos Majzan följde jag med Carro hem till Marcus i Rotebro och snackade med några sköna grabbar. Hur mycket jag än vill unvika  samtalsämnet löpargymnasiet så går det bara inte!  På något vis kommer jag alltid in på löpargymnaiset och alla börjar ställa frågor om hur det är och blablabla. Samma sak varje gång! Visst  är det väll roligt att folk är intresserade ,men det börjar bli lite tjatigt att dra samma berättelse varje gång :)
Haha vad bitchig jag lät, inte meningen.. Måste bara säga att jag är en stolt löpare!

Idag har jag inte gjort så mkt mer än att pluggat, har så himla mycket just nu... Ha det bra PUSS!
image2928
Micke jag vet att du älskar den här bilden :D

Mary- När inte hjärnan hänger med.

Pratade i tel med Lollo förut. Vi försökte då dock planera sommaren. Men det är ju oftast alla mina tävlingar som pajar allt. Då tyckte Lollo jag kunde ta reda på när de stora tävlingarna går till sommaren;
Lollo: - Du kan ju fråga Robert?
Mary: - Vem är Robert?
Lollo: - Men du vet
Mary: - Nej?
Lollo: - Din tränare..
Mary: - Hoho, haha, hehe, han heter ju Rickard!

När jag hör namnet Robert tänker jag på han boxer-reklamen som är på tv ibland.  ;)


Mary !

BROLLE JR


 

Mary ;D CYKELPARKERINGEN

Långt tidigare i höstas hade jag och David
tråkigt, då möblerade vi om Löpets cykelparkering. Fast nu är den åter ett bombnedslag. =D

image2118
image2119
image2120

Mary Är du en fjortis?

Testa dig här om du klassas som en fjortis!

Detta fick jag;
Nej, du är ingen fjortis. Föräldrarna och lärarna är nog glada för det, men hur är det med dig själv? Kanske borde du släppa loss lite mer ibland?

ah phu, men eftersom mitt liv bygger på test (och horoskop) så är de la dags att släppa loss lite ;)



Mary- Så ska de va!

Har precis vart ute och sprungit och tankat D-vitamin. Sprang förbi Väsjöbacken där det var en hel drös av småbarn som åkte skidor i skidskola. Så himla sött. Hoppas de kan hålla kvar snön i backen!!
  Det var även fullt av folk på spåret, fick sick sacka hela tiden. Eftersom jag körde intervaller stannade jag titt som tätt både framför och bakom grupper av människor. Då känns det som om dom tror man kör allt man kan tills man blir lite andfådd och sen så stannar man och pustar ut. Därför kollar jag ofta på klockan för att verkligen visa att jag kör intervaller. Men egentligen tror jag inte de bryr sig, eller hur?
  Det var skönt att ingen skrev typ "öööka" eller "snabbare kan du", när man sprang förbi. De flesta bara log glatt och uppmuntrande. Så ska de va! ;D

image2927
Världsungdomsspelen på Ullevi för typ 2 år sedan.

Mary- tanka D-vitamin

Vi är vaaaaaaaaknaa!!

Än så länge har jag typ bara svullat godis framför ett mycket spännande Lost-avsnitt. Och nu har jag på mig min nyinköppta kappa från Zara för 200 spänn på rea. Den är mycket söt och ska andvändas flitigt i vår.

Snart ska jag ut och springa lite, solen har ju visst vaknat och jag måste lapa D-vitamin. =)

Em och Fi är påväg hem för att plugga järnet. Själv ska jag plugga lungt på Löp.

Update kommer senare. Love you all.


Mary ;D

Tjohopp,
snart ska jag ut på distans med Sanna i 50 min. Inga tävlingar denna helg inte, sparar mig för min första 1500 m tävling nästa helg (första detta året alltså). =D

Eftersom det var föräldrarmöte här för alla löpar-föräldrar stannade min mamma kvar över natten. (Hallå, fram och tillbaka till Stockholm från Gbg är inte så himla skoj.) Därför ska min mammam och jag ut på stan sen och kolla runt lite.

Ikväll ska vi till Majz (läs -om du vill- Maria). Det ska bli superduperhyperroligt. håhå. =D




Jag och Klas-kalas flummar loss.


Emmy ;D

Åhh den här låten är så himla bra

Patric Isacsson och Sarah Dawn Finer

Mary ;D

Forever21 <-- Länk!
Emmy hittade en ny favorit shopping sida. Jag har spanat in ett par godingar. Inga speciella, utan bara några jag fastnade för =)

image2925

Mary ;D

yoo,
inget spec händer så därför skriver jag inget.


Dessutom:
(Det är helt onödigt att ta fågelvägen från OkQ8 till Löpet då man riskerar leriga skor och att bli överkörd.)

(Om man köper något för 26 spänn när det egentligen kostar 29.50 då är man snäll och betalar 3.50 nästa dag.)

(I klätterhuset i Solna kan man klättra högt, bilder kommer nästa vecka.)

(Om man inte har några kompisr bjuder man några på pepparkakskolor.)


(När man har tråkigt gör man en namninsamling.)


(Kladdkaka kan alltid piggas upp med lite glass.)

(Ibland när man kollar på Lost säsong 1 kan det vara så läskigt så att man högt måste ropa "Eeemmy, Fiaaa!!".)

(Ibland blir man irriterad när färdtjänst inte håller tiderna -2 min to late.)

(VG-MVG delen i Matte D är krånligare än G-delen.)

(Morgonjogg är jobbigt, men ibland måste man bara.)


Fia ;D

Min lillasyster och hennes kompis har gjort ett nyhetsprogram som de ska visa upp imorgon på engelskan. Det luktar MVG om det! Eller jag tycker i alla fall att den är klockrent :)

Emmy ;D

När vi åt lunch igår så pratade vi om körkort. När jag frågade Patrik om han skulle våga åka med mig när jag hade fått körkort så sa han "nej, men jag skulle hellre åka med dig än med Fia". Sen sa han också "om du skulle krocka så skulle du vara HELT SÄKER på att det var ditt fel, även om du stod stilla. Medan Fia skulle vara HELT SÄKER på att krocken var den andres fel". Först fattade jag inte men sedan förstod jag att han menade att jag är lite mer självkritisk av mig. Och det har han alldeles rätt i, det är lite läskigt. Jag har inte pratat så mycket eller känner honom så bra ändå har han märkt skillnaden mellan mig och Fia. Syns den så väl? Jag vet att jag är självkritisk och att jag sätter alldeles för hög press på mig själv. Det är ju därför jag blir knäckt ibland när jag inte lever upp till mina krav! Men jag försöker att sänka ribban men det är svårt, jag vill alltid att allting ska vara perfekt!
image2920
Sänk kraven och må mycket bättre!

Ställer ni höga krav på er själv eller har ni något tips på hur man ska göra för att sänka ribban?

Emmy ;D

Körlektionen igår var mycket bra. Trivs mycket bättre med den här körskoleläraren än den förra. Jag har planerat att ta en körlektion i veckan och försöka köra hemma på helgerna. Körkortet är som en stor svamp, den bara suger åt sig alla mina pengar Därför måste jag faktiskt spara nu och inte lägga ut några onödiga utgifter. Om det finns någon som vill skänka lite pengar till mitt körkort så kontakta mig för jag kan behöva vartenda öre!

JAG VILL HA KÖRKORT NU!!! Är som en ivrig iller, vill bara köraköraköraköraköra och köra!
image2919

Fia ;D

Jag lyckas alltid göra bort mig! Idag när jag skulle hämta studentbiljetterna till efterinsläppet så gick jag till lokalen som ligger vid Odenplan. De höll på att flytta och packa ihop saker där så när jag gick in där så hälsade jag och killen sa: "Vilken lokal" Då trodde jag att han menade den lokal vi var i; " Aaa + skratt" från min sida.
Killen- " Nej vilken lokal ska du hämta biljetter till" HAHA! Han hade ju kunnat mena lokalen som vi var i, som såg ut som ett bombnedslag! Inte sant?!

Var hos naprapten idag och nästa vecka har vi bestämt att vi ska träffas på Planet Fitness där han ska träna koordination,rörlighet och massa annat med mig. Jag har fortfarande ont i ryggen... Det är inte skivstångsgrejen som är problemet längre utan det är mitt sätt att röra mig, mitt sätt att springa... Känns ju himla roligt att höra. Men lika bra att ta tag i det!!  Pusspusspuss


Mary - Kära gamla roliga Löp!

David, Adam, Mickan, jag och Iversen gick upp för trappan i den runda trappuppgången på Löp. Några trappsteg upp står Matte och pillar med sin ipod.
Mary: - Varför står du här och trycker i hörnet?
David: - Mary, det finns inga hörn här!



Jag håller på att vika mina lakan medans Adam kollar på tv i rondellen.
Mary: - Adam, vill du hjälpa mig att vika lakan?
Adam: - Javisst.
Adam går då runt åt ena hållet i rondellen och jag går åt andra hållet. När vi har gått runt ett halvt varv undrar vi båda var den andra är. Vi vänder då och går tillbaka går tillbaka till utgångspunkten. 
Mary: - Men var är du Adam?
Adam: -Jag är här, var är du?
Tillslut så finner vi varandra och kan vika lakanen.



Roligt vi har på Löp va? ;)

OBS. Ibland är det bra att krydda sanningen. Ta det med en nypa salt (och peppar).

image2918
MARYSQUARE ;D

Mary - matteprov

Yoo,
har precis käkat lunch. Hann äta med dem som har den tidiga lunchen eftersom jag hade matteprov. Hade G-delen i Matte D (kap5). Imorgon har jag VG-MVG delen. G-delen var superlätt, skulle inte förvåna mig om jag fick alla rätt. Jag fick näst först av alla, precis samtidigt som en annan tjej. Jag gjorde alltså provet på 25 min =D

Nu ska jag ta bussen tillbaka till Löp och plugga kinesiska innan jag ska träna med Emmy,
see yaaa!

Zaijian!

image2916

tur att uppgifterna var lätta på provet ! ;D

Emmy ;D

Dagens planering ser ut såhär.
06.30 Morgondistans med Fia och Mary
7.10 Frukost
8.00 Duscha
8.30-8.45 Städa iordning rummet
8.45-9.15 Powernap
9.15-10. Fixa mig iordning till skolan + blogga
10.07 Ta bussen till skolan
10.25-11.25 Mattelektion
11.35-12.35 Samhällslektion
12.35-13.10 Lunch
13.15 Buss mot Norrviken centrum
14.00-14.40 Körlektion
15.00 Bussen hem
15.30 Träna häckskolning, styrka och bollövningar med Mary
18.30 Middag
19.00 Förbereda Mötet/ plugg matte om Stefan kommer
20.00 Möte för alla på löpet
Därefter ska jag PLUGGA!
Senast 23.00 SOVA!!!

Haha tidern är ungefärliga, ni vet hur det brukar bli, man planerar en sak så blir det oftast en annan... VAD SKA NI HITTA PÅ IDAG?

image2915

Fia ;D

Var uppe halv 7 imorse för att köra morgonjogg! Jag, Emmy och Mary sprang mot Sollentunavallen och när vi var på väg runt ett hörn stannade alla tre till och skrek för att vi blev så rädda för en annan morgonjoggare. Killen vi mötte bara skrattade åt oss och sprang vidare...
"- Tjejer nu måste vi sakta in farten för här är det 30 som gäller," Emmy ser en 30 skylt. Hennes skämt är så dåliga ibland!  Nu är det min tur att duscha, CIAO!

image2914

Fia ;D

Jag råkade precis tugga på SILICA PLUS tabletten och det smakade jätteäckligt, bara så att ni vet ;)
SILICA PLUS är en tablett som är ett kosttillskott med vitaminer och mineraler som är bra för naglar, hår och hud. Jag har bara ätit dem i en vecka men jag hoppas att jag märker resultat snart! Jag vill ha långa naglar, mina flisar sig så lätt! Hoppas att de hjälper :) Haha jag är en sådan som går på all reklam om vitamintabletter från hälsokost, för vissa tycker bara att det är skitsnack. Men jag tror på det och jag tror att man måste tro på det annars hjälper det nog inte. Haha ni förstår vad jag menar..  Man måste tro att det har en effekt annars kan man lika gärna skita i att ta dem om man inte tror att de hjälper!

Nu ska jag göra några naturkunskapsfrågor.. Sen ska jag lägga mig och läs svenskaboken. PUSS

189563-2838
Usch vad jag hatar plugg!

Mary -this is the new shit

This is my favo, just nu!

PEGGY LEJONHJÄRTA!
minns när Lollo spelade några låtar för mig av dem. Tyckte då att de inte var någon att hänga i granen, men min kärlek tills deras texter och melodier växte. Jag tror de kommer bli större än Håkan Hellström. This is the new shit.

AB Stockholmshem
Vi flydde byarna för stan. Vi flydde pappersbruken, fördomar och prat.
Bland Stockholms andra landsortsbarn vimlar vi på Krogen-utan-stereoapparat.
Skrattar vi åt dom som stannat hemma, som tar hand om våra gamla.
Vi borde skämmas.
Men här är trendset diktatur. Vi granskar våran spegelbild i skyltfönstren i smyg.
Vi tar ett tåg hem över jul.
Runt granen viskas det om dialekt och attityd.

min mest uttjatade låt av dem är "Att dansa och slåss". Ni kan lyssna på låtarna där uppe på länken!


image2913

Fia ;D

YO MAMA!
Såg på ett jättenördig, men ändå ganska roligt, program tidigare idag. Det är ett gäng som tävlar om vem som har de bästa skämten. Först är det lite olika skämt, sen skämtar man om varandra och sist av allt är det mammaskämt. " Din mamma är så tjock att hon kan sälja sin egen skugga"  Typ sådana skämt, vissa är ju riktigt taskiga medan andra är skitdåliga.. Killarna som är med tycker att dom själva är skitcoola, speciellt programledarna. De klär sig i coola kläder och går som att de har skitit på sig. Lite komiskt faktiskt! :) Har ni sett det programmet någon gång?

Tävling

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Mary ;D

Just det,
nytt år var det.

Vad innebär nytt år då? Jo en massa "men nu ska jag allt.." "iår ska detta.." "allt kommer bli mycket bättre".
 Jag älskar förändringar och när det händer något nytt. Jag vill att saker ska hända hela tiden. Annars blir jag rastlös, uttråkad eller hyper. Ibland vill jag så mycket så att jag kan explodera. Ibland sjuder hela jag av energi som bara vill ut. Ibland känner jag att allt är möjligt och funderar seriöst om jag kan flyga.

Jag är ganska bra på att tänka. Eller iaf styra mina tankar. Om det händer något tråkigt behöver jag inte tänka på det. Jag kan vara mig själv ändå. Men jag älskar när kroppen exploderar av känslor, då vet man att man lever. Om det gör riktigt ont i hjärtat, då vet man att man lever. Om man skrattar tills man gråter, då vet man att man lever. Om benen kroknar av mjölksyra, då vet man att man lever. Om man är så arg att man bara vill klättra på väggarna av ilska, då vet man att man lever.
    Och jag lever! Yes I do! Jag lever så in i helvetes mycket så att det inte är sant. Och jag älskar mitt liv! Yes I do! Jag älskar det så mycket så att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Thank you!


image2911
Allt handlar om att hitta balansen. Och jag har den, Yes I have!


Emmy ;D

När jag ändå lägger in bilder kan jag passa på att lägga in några bilder på våran hund Stellas supersöta valpar!

189563-2907


Hane ett ligger i mitten (döpt av Josefine) heter : Tiny Stardust kallas "Dusty"

Hane två har två prickar på huvudet (döpt av Jenny) heter : Tiny Ziggy Superstar kallas "Ziggy"

Tiken ligger längst höger (döpt av Emmy) heter : Tiny Starlight Nova kallas "Nova"


Emmy ;D

Jag vet, jag vet, jag vet!
Jag vet att klockan är mycket, jag vet att jag borde sova, jag vet att jag kommer vara trött imorgon och jag vet att jag vill hinna med att göra så mycket och jag vet att jag aldrig hinner det!

Idag har jag varit i skolan, sen var det dags för träning, därefter var dte tänkt att jag skulle brja plugga eftersom jag håller på att drunkna i läxor pch provpluggning men när jag klev in innanför dörren till vårat rum insåg jag att jag bara var tvungen at STÄDA! Jag förstår verkligen inte vi måste vara proffs på att stöka ner, i fredags så städade vi och nu är det måndag. Vi har varit här knappt en dag och det var redan rena rama bombnedslaget. jaja jag bjuder på lite före och efter bilder... Det är faktiskt Fias sida som är mest stökig. Jag HATAR hennes fotölj. Jag har sagt att det är ok om hon harkläder och sådant I den, jag repeterar I den och inte runtomkring! HON STÄDAR ALDRIG!

FÖRE:


EFTER:

Fia ;D

Hallå! Nu har jag precis skrivit massa på mitt svenska tal som jag ska ha nästa vecka. Jag har för mycket text så jag måste välja bort ganska mycket. Känns ändå ganska skönt att ha lite att plocka ifrån.. Ska snart plugga lite naturkunskap för att sedan snacka med Majzan i telefon. Jag älskar att prata i telefon, jag kan prata hur länge som helst!  Tycker ni om att prata i telefon? :)

Jag har bestämt mig, känns som ett bra beslut! 
189563-2898
Jag älskar min stökhörna :) Haha! Men Emmy verkar inte gilla den...


Mary ;D

Tjoho!

Lunchen idag i skolan var den roligaste på länge. Jag, Adam, Oliver och Micke garvade så vi grät och låg över bordet. Det var egentligen inget speciellt som gjorde att vi började skratta. haha

Styrkan var minst lika rolig, jag och Emmy höll på att kasta en liten tennisboll till varandra under hela träningen. thihi.

Nu ska jag duscha innan jag ska plugga järnet, igen ;)

Mary ;D

Lugnet har lagt sig på Löp,
jag försöker gå ner i varv innan jag kan krypa till sängs. Fick precis en bit torskarkaka av Oliver som alltid har med sig kakor från sin mormor varje söndag. Mums mums, så det är där alla brukar hänga i början av veckan;)

Jag har även städat mitt rum idag, då menar jag;

-plockat undan allt som inte ska ligga framme och lagt allt på sin rätta plats.

- torkat av hyllor

- vädrat täcken och kuddar från äckelkvalster

- bytt lakan

- damsugit det var det ända jag inte hann, för precis då kom Emmy och Fia och skulle snacka om allt  som är´top notch'. ;)

Nästa vecka tror jag blir rolig, då händer bl a detta;
- Jag har matte D-prov. Ok, det kanske inte är så skoj.
- Alla vi löpare ska åka och klättra
- Det kanske kommer hit några girls som vill kolla in Löpet =)
- Föräldrarmöte (kommer säkert bli heta diskutioner)
- Ett Löpar IF möte (kommer säkert bli heta diskutioner)
- Bl a jag, Emmy och Fia ska till Majzan på lördag.
 - Jag har Lost säsong 1 boxen som jag måste kolla på (såg allra första avsnittet idag!)

Puss och godnatt!!


Fia ;D

"Jag gillar dig och det har jag gjort sen första gången vi träffades..."
Idag vaknade jag av att Åffi hoppade upp i sängen för att Emmy hade råkat släppa in henne. Aja det var bara att kliva upp och äta frukost. Efter det satt jag vid msn ganska länge och sen gick jag ut och sprang snabbdistans.
Nu har jag precis käkat middag och snart bär det av till löp. Jag skulle räkna massa matte idag men jag har haft annat för mig och sen har jag så mycket att tänka på just nu. Fick reda på en grej igår som satte igång mitt tänkande och funderande. Haha :) Nu ska jag käka apelsin och läsa min svenska bok. Pusspusspuss
"Du är så fin"



Mary ;D

Sådär ja,
nu var årets första tävling avklarad. Det kändes bra innan, jag var laddad och längtade efter starten. Såklart var allt försenat men jag räknade ut ungefär när jag skulle springa så att uppvärmingen inte blev för lång. Det blev perfekt. Jag sprang i näst sista heatet på bana två. (Jag sprang 400 m, det är alltså 2 varv -inomhus). Starten gick bra och jag var snabbt iväg. De andra tjejerna körde på assnabbt så jag hamnade sist när vi gick in på gemensam bana på andra varvet. Men efter klockan hade ringt saktade de ner och jag som höll samma fart fick bromsa och försöka gå om på utsidan. Då gick såklart tjejen framför också ut och det var inte fören på upploppet (50 m till mål) som jag hade fri bana och kunde spurta förbi och iaf komma tvåa i mitt heat. Tiden var nog precis under 60 sek. 
  Vart inte sådärnöjd eftersom jag ville springa fortare. Men så är det inomhus på 400 m. Man får knö.

Jag skickade med en beställning på godis med Micke och David. Mums.

Nu är snart mina klyftpotatisar klara, sen ska jag plugga järnet så jag kan ta de lungt nästa vecka. Puss

Dagens goda gärning;
Killen som gav bort en (spiksko-)spik gratis till mig då jag saknade en. =)


Här är Jessica Alba direkt från filmen vi såg igår (nej jag har fortfarande inte luskat ut vad den hette).

Emmy ;D

Min nya kamera har en funktion som gör att alla filmklipp passar youtubeformatet. Jag var tvungen att prova detta... Här kommer min första video från igår när Fia städade. Åfelia tyckte att detta var jättespännande med skurborsten, hon är kaxig och attackerar den samtidigt som hon är lite rädd för den! Visst är hon söt?

 


Mary ;D

Kate Nash - The nicest thing
Videon är ju så otroligt söt.
 

Mary

Har sovit jättejättejättejätte skönt. Inga sena nätter för lilla Mary inte. Jag hängde en stor lapp på korridors-dörren om hur man stängde den så tyst som möjligt.

typ såhär såg den ut;
image2890

Minns ni att jag snackade om en ny header? Den är på G nu. Jag har satt Mikael i arbete eftersom han var så rastlös. Vet inte när den kommer vara klar men det borde inte ta för lång tid. =)

Fia ;D

Oj vilken händelserik natt!
Kom precis hem från russinpartyt. Det har varit en rolig natt med dans och massa snack!  Jag säger bara oj oj oj  och oj oj oj vad sent det råkade bli.. Nu måste jag sova! PUSS
image2889

Fia ;D

Lite ändrade planer..
Jag låg i soffan med pjamas när Sebbe ringde och sa att han tyckte att jag skulle ta med mig syrran och komma till V-gård. Hans pappa fyller 50 och mina föräldrar + massa andra russin är där och firar honom. Det var några killar i min ålder som var där och de sa att de ville ha några i sin egna ålder. De lyckades övertala mig att gå dit och det tar väll kanske 10min att gå dit!  Så nu väntar jag på att Jenny ska bli klar, fick inte med mig Emmy för hon ville sova. Nu ska jag rocka fett på dansgolvet med alla russin :D Haha!
image2888
Pusspusspuss


 


Mary ;D

En helt vanlig lördag på Löp:
Tessan kommer förbi bordet där alla sitter och äter pizza. Hon sjunger lite tyst på Ted Gärdestads låt:
Tess: - Jag tänker hoppa..
Alla skrattar då eftersom vi är flummiga efter pizzan.
Matte: - Gärdestad hoppade från Häggviks Station, visste ni det?
Mickan: - Va? Är Ted Gärdestad död?

Lilla söta Mickan då ;)


Mary !

En drös med löpare knökade in sig i Davids rum för att se på en film om en kille som var en "luckychans". Han hade en förbanelse som gjorde om han hade sex med en tjeje gifte hon sig med nästa hon dejtade. Helt sjuk men sjukt rolig. haha. Ska luska fram namnet åt er någon dag!

Min planering för imorgon:
11.10 Äta en enorm frukost
13.07 Åka till Sätra
13.57 Framme
14.35 Värma upp
15.20 Tävla i 400 m
Hoppas den håller och om tågen skulle vara försenade (gud förbjude) skulle hela min dag pajas!!

image2887
Ta tiden!

Fia ;D

JAG ÄLSKAR ATT KÖRA SINGSTAR!
Ikväll har jag och Jenny kört lite singstar. Min röst är inte på topp men det var riktigt roligt i alla fall!
På singstar gäller det inte att sjunga fint, utan man ska försöka hitta tonen och den tonen kan låta hur fult som helst. Det är det som är roligt med singstar för vem som helst kan komma och sjunga. Eller okej inte vem som helst men nästan ;) Innan tyckte jag att det var tråkigt med singstar men nu har jag hittat tekniken! Haha..
Tycker ni om att köra singstar?


Favoriten på Rockballads

Emmy ;D

Förra året när jag tävlade på Scandic indoor games så sprang jag 200m på 26.60 och idag sprang jag nästan precis lika snabbt, 26.57. Jag är nöjd med den tiden, för om jag jämför med förra året så har jag inte alls tränat lika mycket snabbhet iår så då är det ju faktiskt väldigt bra gjort att springa precis lika snabbt iår som förra året! Själva loppet gick till såhär... jag fick starta på bana ett i det sista (bästa) heatet, jag sprang om tjejen på bana två i första kurvan och kom ikapp de andra två i mitten på andra kurvan. Därefter sprang vi tre jämsides hela vägen till mål kan man säga. Jag kom tvåa på 26.57, trean hade 26.58 och ettan var inte långt före på 26.48. Totalt sett slutade jag på en 4 plats av 45 tävlande, det är inte fy skam!!
Det jag tar med med från loppet idag är känslan, jag kände mig verkligen bra och det jag ska tänka på att jobba vidare med är att sluta ha respekt för andra. Om jag inte hade vetat att jag brukade förlora mot tjejen som vann så kanske jag inte hade börjat fundera när jag var påväg om henne! Men som sagt det finns alltid saker att förbättra, jag ska försöka fokusera på det jag gjorde bra!

189563-2874

Dessutom var det roligt att höra av en person som jag inte känner så bra att han tyckte att jag hade gått framåt väldigt mycket under förra året, han sa att han tyckte att jag hade fått ett mycket finare och lättare löpsteg. Dessutom så frågade han vad jag hade för tid på 200m, när jag sa 26.07 så sa han att han trodde att jag kunde springa mycket snabbare, eller iallafall under 26. Det är så himla kul att höra sånt, det kan man aldrig få höra för mycket av! JAG ÄLSKAR BERÖM! Men beröm kan man få mig att göra mycket jag inte trodde jag kunde göra, för jag är ju ett äkta lejon längst inne! Lejon älskar uppmärksamhet och beröm. Så beröm mig även när jag som minst förtjänar det för jag ÄLSKAR att få beröm... vem gör inte det?

Fia ;D

HAHA dom är fan inte kloka :D


Mary

Det var kul att vara och kolla på tävlingarna i Sätra idag. Oliver och Matte sprang jättebra och Matte tillochmed persade. Han såg grymt stark ut.
   Det är även kul att spana in alla löpare man inte har sett nu på typ ett halvår av grundträning. Vissa har blivit enormt mycket smalare (hemskt!), andra har utvecklats, en del av färgat håret osv.. =)
 
Nu har nog Emmy sprungit sitt 200-m:lopp, måste ringa och höra hur det gick!!


Mary - Löpet i ett nötskal!

Jag, Mickan och Micke drog till Stinsen för att shoppa loss vid lunchtid, typ. Vi hann vara där en halvtimma innan vi fick rusa tillbaka till Löp för att laga mat. Vi hade en timma på oss att laga och äta maten innan vi skulle ta tåget till Sätra. 
  Carbonara stod på lunch menyn
och det blev en "lill-lördag"- som Micke sa. (Vi brukar ju annars bara laga mat tillsammans på fredagar men nu blev det en måltid till). Jag organiserade genom att säga vad alla skulle göra, själv hade jag fullt sjå att mosa in spagettin i en liten kastrull. höhö.

Vad som gick åt till våran mastodont-lunch:
-4 paket bacon
- 1 stort paket spagetti.
- 3 carbonara-sås-påsar

Vi var fem pers som skulle äta och maten räckte nog till 10 pers. Haha, dessutom blev vi, mitt i allt, ännu stressade och fick mosa in så mycket som möjligt i fem lådor och springa till tåget. Där satt vi, 5 löpare, och vräkte carbonara mitt på pendeltåget. Löpet i ett nötskal !



Matlusten förstödes dock då David kom på att bacon liknar Mickes munsår, enormt mycket. Mums liksom.


Fia ;D

Home sweet home!
Det var trevligt igår hos Patrik. Vi spelade ps, poker, såg på film och snackade idrott. Sen gick vi upp på taket och tittade på utsikten från den 23 våningen! De hade en riktigt fin utsikt därifrån! Men gud vad läskigt högt det var :) Runt två gick jag och Carro till hennes syrras lägenhet som vi hade fått låna.

Inatt var jag trött och ville sova medan Carro ville prata.
Imorse var Carro trött och ville sova och jag ville prata. Haha bra där!

Nu ska jag käka lite lunch och kanske ta en powernap innan jag sätter igång med pluggandet.
Vad ska ni göra idag då? Pusspusspuss

image2886

Mary -by Sanna.

Tjuvade en rolig tjuvlyssning från Mustonens blogg.

Tjuvlyssning på buss 520 mot Holmboda.
Två killar står brevid varandra när alla löpare stiger av vid tunbergskolan
( jag åkte vidare till häggvikstation ):
- Kille 1 : shiit va många som gick av här
- Kille 2 : Jaa men det är alltid så
- Kille 1 : Men vafan , hur orkar dem stå och trängas på en buss och få
syrebrist när det bara tar fem minuter att gå ?


Ungefär såhär ser 520 ut på fredageftermiddag, fast lite större då (och röd).

Mary ;D

Har precis ätit en halv yogurt som gick ut förra året. Tyckte den smakade lite konstigt. Men så kan det gå när ingen Mamma rensar i kylskåpet.
 
Ska snart sätta mig med matten men "måste" först städa rummet, tvätta, sortera klädgaderoben, skriva träningsrapport (okej, det måste jag), prova olika frisyrer och ringa alla som jag inte har ringt. Men det är ju så det brukar vara när man ska plugga. haha.

See yaa later

(jag försöker även ragga upp en ny header till vår blogg, kanske har jag lyckas jag snart ;))

Mary! tacokväll

Hur det gick till på våran tacokväll;

Gå till affären:

Jadå, vi traskade på. David, Micke, Mickan, Richard, Matte, Fia och så Lilla jag. Några försökte ta ton medan andra småpratade om livet.


Shoppa loss på Maxi:

Vi delade snabbt in varorna och rusade sen runt i affären och ropade "Var är peston?", "Hur många avokador ska vi ha?", "Vem vill hämta gräddfil?" "Vaah, kolla det är rea på bacon!".

  Fia traskade hem före alla andra. Micke och David väntade snällt medan vi andra krånglade oss igenom kassorna.


Hemvägen:

Det blev lite snålskjuts på olika sätt, bl a en kundvagn. Hallå, vet ni hur jobbigt det är att bära maten eller?


Matlagningen:

Spisen var trasig på våning tre så vi fick laga på ettan. Vi hade bara köpt en köttfärskrydda-påse och vi hittade inte tillräckligt många glas (fick bli koppar). Fick även rensa ut kylskåpet då det där låg tre ruttna gurkor som svagt ropade hjälp. Annars gick de toppen! =D


Måltiden:

Ohja, mycket trevlig. Alla pratar i mun på varandra och ber folk skicka ditt och datt. Sen när vi vart proppmätta försökte vi sjunga en slags sång där alla skulle sjunga olika saker. Ni vet som the real group, typ. Men Micke vart nog lite döv, för han överröstade alla med sitt "bumchickabum..". ;)


Me love fredag kvällar på Löpis ;D

Real Group - Walking Down the Street


Emmy ;D

Imorgon är det dags att börja tävlingssäsongen. 200m klockan 18.25.
Jag vet inte riktigt hur det kommer att gå eller hur det kommer att kännas. Jag ville först inte springa eftersom för det första så är min start runt 19.00, för det andra så måste jag åka kommunalt dit imorgon och det var typ 2 timmar (sedan kanske jag måste åka kommunalt hem) och för det tredje så vet jag inte riktigt hur jag ska ladda under dagen eftersom jag tävlar så sent!
Men jag tror att det finns något lärorikt i varje situation, imorgon kommer jag vara med om mycket inte har varit med om förut...

image2883
Imorgon är det fokus som gäller! Bara ös, ös, ös...

Emmy ;D

Amanda Jensens nya låt är så himla bra!


Fia ;D

Hallå! Jag har precis käkat  middag och hängt upp tvätten. Snart kommer Carro och då ska vi åka in till stan. Vi ska hem till Patrik och träffa folk och ha roligt! Nice :) Skulle först ha åkt hem men sen tyckte Carro att jag skulle följa med och det lät faktiskt lite roligare att träffa folk än att sitta hemma framför tvn.. Åker hem imorgon någon gång på dagen istället. Ha det bra Pusspusspuss

Hoppas att ni får en rolig kväll, för det ska i alla fall jag se till att ha!


 

image2882
Girls just wanna have fun

Mary - tävla tävla tävla

På söndag kör jag min första tävling för år 2008 (detta år). Jag kör 400 m på Scandic indoor games. Det ska bli skitkul och jag är verkligen taggad på att köra bana. Jag har tränat på att starta i startblock med eftersom jag aldrig gör det (jag springer aldrig 400m utan mer 1500m). Jag hoppas jag slår mitt personliga rekord, alltså kommer under 1 min. =)
  Nu är strax dags för intervaller. thihi


underbart?

Mary- FREDAG!

Idag är det dags för Fredag. Fredagar är en dag som vissa älskar och vissa hatar, på löp alltså. Jag hör till dom som älskar den här dagen. Klockan fem drar vi som ska stanna över helgen till vårt älskade Ica Maxi för att handla. Oftast har vi planerat innan vad vi ska laga, men ibland känner vi för att vara spontana och ta det som kommer över oss när vi väl är där. En gång som lagade vi det som de "prov-lagade" i affären.
  Men idag är det tacos som står på menyn. Mattes familj, där hemma, har vart och jagat älg så han har massa färsk älgfärs vi ska jobba med. Jag har räknat att vi blir hela 10 pers som stannar, men sen brukar det alltid vara någon stackare som hoppar av mitt i all stress.

Så,
nu är de dags för årets första planera-handla-laga-äta-MAT kväll på Löp ;D Enjoy!


Jennifer Love Hewitt shoppar loss

Fia ;D

PLÖTSLIGT HÄNDER DET!
Idag när Mary och Emmy åkte in tidigare till stan för att fika stannade jag kvar på löp för att räkna lite matte. Kan ni tänka er att jag skippade fika för plugg. Vad händer?!  Ganska nöjd själv faktiskt.. Men jag kände att det behövdes så att jag slapp tänka på det..

Filmen var en riktigt rolig fjortisfilm med massa roliga låtar. Ekorren var cool! En låt från filmen fastnade och jag gick runt och sjöng på den när vi var på T-centralen och det lät inte vackert precis. Haha :) 
Som vanligt, en rolig kväll med Fiemma! Nu ska jag sova Pusspusspuss

Mary - Förtrollad

Ohoj,
har precis bokt biljetter till förtrollad som jag, Emmy och Fia ska gå på ikväll. Äntligen en fiemma-kväll!!

Förtrollad verkar vara en perfekt Fiemma-film då vi oftast fastnar för de klassiska fjortisfilmerna. hm ;)
Läs om filmen här.


Mary ;D

Hej hopp,
nu har vi precis haft gympa och gissa vad vi gjorde? Vi dansade amerika dans! Och vi har idrott med musikarna så de lärde oss "Do the hassel"-dansen. Den var lite krånglig men vi lärde oss den tillslut och det var superskoj! =D

  Precis innan vi slutade lektionen skulle Mårten, vår lärare, visa något på pingisborden. Jag var då lite finurlig när vi skulle gå in i pingisrummet gömde jag mig bakom dörren och sen kunde jag lungt promenera där ifrån. Därför hann jag nu blogga innan nästa lektion ;D Fiffigt va?

Nu är det naturkunskap A, yiiey.


de där var också fiffigt, en dörr som ett pingis-bord. ;D

Fia ;D Lika som bär?


Mary -pause.

Brukar du läsa modebloggar?
(Eller är den en sån som lusläser löpet-bloggar?) Gå iaf in
HÄR och rösta på din bästa modeblogg, de har gett 10 alternativ. =)

~Mary

Home

Mary ;D

Innan matten satt jag och Adam i cafeterian och käkade vårat mellanmål. Adam berättade om hur Rock Star filmen slutade igår, för han och Oliver satt uppe och kollade klart.
  Men när han nästan var klar kom jag på att jag visst har sett hela filmen en gång. Min kompis där hemma lånade den och sen fick jag också se. Den är verkligen görbra!

Idag var även första dagen på länge som jag har känt mig bra på kinesiska. Jag går kinesiska steg 3 nu, och det är inte en dans på rosor längre. I den här gruppen, women yiyong qi ge ren (- vi är sammanlagt sju pers -påkinesiska-) pratar typ alla flytande och sitter därmed och diskuterar saker på kinesiska med varandra och läraren. Men idag lärde jag mig en text utantill och berättade om den för gruppen. yeye


nån gång ska jag åka till Kina =)

Emmy ;D

Kollade precis igenom mina mail. Då såg jag detta mail...

Hej sötis,

Längsen vi sågs. Har du tröttnat på mig? Hoppas inte.

Jag ville bara säga att jag saknar dig, och att jag gärna vill att du kommer hem till mig igen. Kärleken för dig är obeskrivbar, men det vet du säkert om.

Känslorna för dig är fortfarande lika starka, och jag tror verkligen det kan bli något om du ger mig en pyttechans till. Jag vet att jag kan vara långsam, men jag jobbar verkligen på att förbättra det.

Här är dina loginuppgifter till mitt hjärta:

Du kommer enklast in med ditt användarnamn X

Har du glömt ditt lösenord så kan du klicka X


Hoppas vi ses snart igen, jag klarar inte detta mycket längre :/

Massa pussar,
Playahead

PS. Du är väldigt söt idag hihi.

---

Du fick detta fantastiskt romantiska mail för du registrerat dig på
Playahead.


MIN FÖRSTA TANKE VAR BARA WHY? Men sedan tyckte jag det var lite roligt faktiskt, fast det hade varit roligt om det var från en hemlig beundrare!

Fia ;D

Jag har en hemlig beundrare...
Idag när jag var inne och snackade med studievägledaren så stod en kille och spanade in i rummet. Efter ett tag kom hans kompis fram till honom och småsnackade.. Plötsligt skrek hans kompis; Han här vill prata med dig! Killarna snackade ganska högt med varandra och vad jag hörde av konversationen så var det: Men gå dit nu då, nu har ju du din chans. Du har ju spanat in henne jättelänge, kom igen nu!! 
Jag trodde faktiskt att han skulle våga sig fram men sedan gick han väldigt snabbt därifrån med kompisen hack i häl.

Man tänker inte på att folk kanske spanar in en, så som man själv spanar in andra.  Denna händelse gjorde mig självklart glad och jag gick stolt därifrån :) Jag är lite nyfiken på vad killen skulle ha sagt om han vågat sig fram.. "Tjena kexet här står du och smular" Haha nej men det hade varit roligt och se vilken raggningsgrej han körde på..

Idag körde jag ett bra pass med Tessan och sen gick jag och pluggade lite matte med Tobbe och Viktor. Vi ska göra tisdagar till våra pluggtisdagar, får se hur det blir med den saken. Mycket snack, lite verkstad.
Idag pluggade vi väldigt bra och jag förstod vissa saker mycket bättre, jag fick även höra att jag förklarade bra! FÖRSTA GÅNGEN! Haha alla tycker att jag dålig på att förklara saker så det var andra gången jag blev glad idag. Sen kom jag till löp och fortsatte plugga matte och lite naturkunskap.


Ännu en bra låt :)

Mary- Rock Star!

Yoho,
nu på kanal ett går det en superbra film som heter
Rock Star. Jag kommer ihåg när vi hade gått hem till mig på lunchrasten, typ i sjuan, och så satt vi och kollade på Tv1000. Då började den filmen, men vi hann inte se klart den för att lektionen började. Men sen har jag aldrig sett den igen. Åhh, nästan så att jag borde stanna uppe och se den. Nej,
 jag måste verkligen sova!

Rapport från situps nyårslöftet!
Vi är nu på åttonde dagen och då har vi alltså gjort åtta situps. Jag är den enda som har fått en prick då jag missade den 6:e dagen. Snyft.
  Men vi kämpar på, hihi.

Godnatt du söte.




Emmy ;D

Skolan har börjat, och med det är alltså pluggandet igång. Dagarna går så fort, hinner inte med så mycket mer än skola, träning och äta och sova.

189563-2877
Idag var jag styrkeansvarig, det gick bra. Vi var cirka 30 personer som körde samtidigt. Alla skötte sig jättebra!
Efter styrkan åt vi middag, vi fick spaghetti och köttfärssås för typ tredje gången på hela min gymnasietid! Sedan tog jag och Mary en promenad till Ica Maxi och handlade lite :) Efter det gällde såklart plugg, har pluggat matte c nu hela kvällen. Är dags att gå och sova nu så att hjärnan får återhämta sig lite!

Mary ;D

Nu har jag och FrasseBrasse pratat med "the headmaster" Bosse Milton. Vi diskuterade Löp och sen Öppet Hus dagen. Vi på Löpet ska ha en "monter" där vi ska visa upp löpargymnasiet bästa sida med olika idéer. Det kommer bli toppen =)

Nu väntar vi på bussen, sen ska vi springa och köra styrka. Nu vet ni lite mer om vårat liv ;D höhö



Jo, hörde på Radion i morse att Kalla fick en tomt av sin kommun efter som otroliga prestation. Så hon fick en tomt där uppe nånstans, wow grattis ;D
  hallå tror ni att hon ska flytta dit när hon har åkt klart eller? hmm, jo ja, det kanske hon gör ;)

Fia ;D

Vilken hemsk morgon! Klockan ringde och jag lyfte på täcket och mötte kylan. Jag ville verkligen inte gå upp, men jag var tvungen. Det blev inte tyngre av att Vakna med the Voice sa att de tyckte att alla skulle ta en dag off från jobbet/skolan, för att kunna orka med resten av dagarna. Ååh vad jag vill sova! Jag får kämpa för att hålla ögonen öppna och jag vill inget annat än att gå och lägga mig igen. Dubbeltimmen i matte kommer vara extremt jobbig! Usch vad jag hatar att gå upp tidigt!
image2881
Tänk och få ligga på den här stranden istället. Det vore underbart!

Mary ! thah

Festlokal nära Statoilmack, Linköping

Ett stort gäng, de flesta runt 21, kommer ut från festlokalen strax innan tolvslaget.

Kille: Ingen som har en klocka?
Resten av gänget: Nej!
Tjej 1: Men hur vet vi då när vi ska säga 'Gott Nytt År'?
Tjej 2: Men hallå, där är ju en klocka (pekar mot Statoilmacken), och den är ju faktiskt bara 11:21! Vi kan ju gå in igen och festa lite mer!
De övriga vänder sig och ser att tjejen pekar på stora drivmedelsskylten


Fia ;D " Val di Fiemma"

Det har inte blivit så många inlägg för mig idag eftersom jag har haft fullt med annat. Jaa ni kanske såg mig på tv idag när jag vann Tour de Ski. Jag var lite nervös innan starten eftersom jag inte gillar backar, men sen tänkte jag på min plan och hur jag skulle genomföra den bäst. Det var ett riktigt roligt och lärorikt lopp och det känns helt otroligt att vara bäst i världen. Och 870 000 kronor i vinstpengar känns inte heller helt fel, det kommer nog att räcka till många par skor och väskor.

Neej nu var jag riktigt tråkig, men jag kan faktiskt hålla med om att vi var ganska lika på den där bilden..
Nu är jag tillbaka till löp, massa folk, livat och tv på högsta volym. Som vanligt alltså! Det är roligt och träffa alla igen men det ska inte bli roligt med skola imorgon. Gud vad skönt det vore med en sovmorgon!!

image2880
Så himla grym tjej!

Mary ;D

Glömde,

GRATTIS CHARLOTTE KALLA!
För att du vann hela skiten idag och för att du är så jävla grym och envis. Min nya idol. Släng dig i väggen Klüft, här har vi framtiden! =D



Men gud, hon är lite lik Fia (jaja, då är hon ju lik Emmy med, men mer lik Fia tycker jag). Tycker ni inte?


Här är hon 'in action'!

Mary ;D

Har nu anlänt till tysta tomma Löp som snart kommer vara skrikiga fulla Löp. Fulla av ungdomar i ålder 16-18 år som är supersugna på ett nytt Löp år med massa tävlingar och träningar. Eller hur? ;D

Ska dra mig till ica Maxi för att shoppa loss. Sen måste jag packa upp mina väskor (läs,ja just de, väskor). Det blev tillslut fyra fullsmäckade väskor. Var får jag allt ifrån? Jag åkte liksom hem med två väl packade väskor. haha

Planer smids redan för den kommande veckan och jag kluddar på en annorlunda 2007-års sammanfattning, baserad på olika frågor, typ. =)



tuttiut,
tåget var inte försenat =)

Emmy ;D

Sista lovdagen! Idag ska jag kolla på jaktstarten i damernas längdskidåkning, sedan ska jag ut och springa, därefter packa iordning alla mina kläder. Sedan bär det av mot Sollentuna :D Ska bli kul att träffa alla igen!

189563-2878Glöm inte att borsta tänderna, tänk på tandtrollen!

Fia ;D

Efter flera snooze kände jag att det var dags att gå upp. Jag hade ställt klockan på 09.00 eftersom jag vill kunna somna ikväll. Det är dags att börja vänja sig vid att gå upp tidigt för imorgon börjar skolan. Jag vill verkligen inte tillbaka till skolan, det har varit så himla skönt med lov!
Som vanligt tycker jag att lovet har gått för fort! Men jag har ändå hunnit med många roliga saker under lovet. Något som inte har varit så roligt är min onda rygg som har förstört träningen..

Har ni haft ett bra lov?

image2872
YEAH!

Mary- huvudstaden!

Snön vräker ner här och det ligger fullt av snö på marken. Jag gillar snö. Ibland tillochmed älskar jag snö. Lite rädd för att snön ska paja tågtidtabellen idag. För så fort någon bara nämnen snö (eller löv) stannar ju tåg på löpande band. Och just idag känner jag inte för att sitta instängd på ett tåg.
Varför Mary? Älskar inte du att åka tåg?
   Jag? Jo, ja. Ibland =) Men nu är jag trött och jag kan inte sova på tåg så jag kommer sitta där och bli irriterad. Dessutom ska jag plugga hela tågresan och det är inte särkilt uppmuntrande.

Ses i huvudstaden ;D


Emmy ;D

När allting känns skit och ingenting går som du vill... Ta dig en titt på dessa 15 punkter så känns det kanske lite bättre...

1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.

2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.

3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.

4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte känner Dig.

5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.

6. Du betyder allt för någon.

7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.

8. Du är speciell och unik.

9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.

10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta .

11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till,
det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du det inte heller. Men om Du tror på Dig sjäv, får du Exakt som Du ville, förr eller senare.

13. Kom alltid ihåg komplimanger Du fått, glöm alla otäcka gliringar.

14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om de vet.

15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.

Fia ;D

Hallå hallå! Nu är jag hemma och jag har precis kollat på slutet på en dansfilm som gick på kanal +. Jag kommer inte ihåg filmens namn men den är riktigt bra! Den handlar om några ungdomar som lär sig dansa på kvarsittningen och sen tävlar de på en stor danstävling..

Det var roligt att åka pulka idag, men jag kände mig lite barnslig när jag for ner för backen och gapskrattade. Sista åket skulle jag och Majzans lillebrorsa åka men vi ramlade och jag blev jättesnöig och kall. Haha :) Det var lite klantigt!

Jag och Fredrik såg på film och tog en promenad med hans hund Sabina. Det var trevligt!

image2871
Marys godiskaktus som hon fick när hon fyllde år.

Mary ;D

Nu sitter jag här hemma hos Lollo och spanar in hennes nya säng. Den är stoooor. Tänk om löpet kunde fixa stora sängar och inte de så förkrympta de nu har. Men (som en annan har gjort på löp) kan man ju fixa dubbelsäng genom att hämta en gammal historia i källaren. Tänk vad skönt det skulle kunna vara att ligga och sova som ett kors i sängen utan att ben, armar och kuddar trillar ut. Funderade ett tag på det, men kom fram till att jag inte har plats med en till säng. Jag har ju liksom en soffa som står och sväller. 
  Iaf Lollos säng är stor =)

Innan jag, genom snön, traskade över till Lollo försökte jag packa min väska (läs väskor). Men eftersom jag kommer ha dubbelt så mycket med mig upp till Stockholm som jag hade hem till Göteborg, så gav jag upp försöket. Istället tänkte jag stresspacka imorgon. För imorgon går mitt tåg, igen. Snyft, jullovet är över.
Swisch,
  så var det över. Försökte fixa en nedräkningsak till sportlovet på bloggen, men misslyckades enormt. Ska försöka någon annan gång. Det är iaf sju veckor kvar till sporlovet. Yieej, håll ut. Blir inte bättre när västkusten bara har fem veckor kvar till sportlovet. Fuck.

Nu ska vi inte vara pessimistiska utan tänka mer positivit som vår allas Charlotte Kalla gör. En bit ur intervjun;
"Vad har du att säga om fallet, Kalla?"
"Jag tycker det var lärorikt!"
"Men imorgon då? Om den enorma stigningen? Jobbigt?"
"Nej, nej, det ska bara bli intressant!"
Hallå, kan man vara mer positiv eller?
Hallå, har blivit hjärntvättad med mentala guiden!"

Ciao.


Mary - Vilken träningstyp är du?

Testa själv!


Jag blev;

Träningsjunkien Jessica Alba

Grattis! Att träna har blivit en naturlig del av ditt liv - trots stressiga dagar så lyckas du alltid klämma in ett träningspass. Se bara till så att det inte blir för mycket träning. TIPSET: Kanske ska du försöka varva ner med lite yoga så att du inte slutar som träningsnarkomanen Jessica Alba.

Jessica Alba


Mary - oskulden?

Två verkar veta vad den har tagit vägen. haha,

image2864

tog den av
Arga Lappen. =)

Fia ;D

Nu ska jag snart iväg och träffa en kille som heter Fredrik. Jag känner inte honom så bra, utan det är en kille som jag träffade sist  när jag var ute på Tegel. Han verkar vara en trevlig person så jag hoppas att det blir roligt och inte sådär pinsamt tyst som det kan råka bli ibland.. Ni vet alla vad jag menar, den där pinsamma tystheten som uppstår ibland när man umgås med en ny bekant som man kanske inte kommer så bra överrens med. Man vill säga något och så säger  man det första bästa man tänker på, och sen hör man sig själva säga det och inser hur dumt det lät. Det var faktistk ett tag sen jag råkade ut för något sånt, jag kommer så bra överrens med alla ;) Haha

(Maria skriver)
nej hon kommer inte riktigt överens med alla...säger bara putte.....

Fia igen
Haha med tanke på Putte så fick jag höra en del om Fredrik igår från honom. De spelar i samma innebandylag och han berättade lite om honom.Nu har jag flummat lite för mycket , men det bjuder jag på! Nu ska jag bli bjuden på kolapudding och sen ska vi ut och åka lite pulka. CIAO!
image2870
Oookej ;)

Fia ;D

Igår träffade vi Stefan och Putte + några till. De kom och hämtade upp oss så åkte vi hem till Stefan och de spelade klart någon fotbollmatch de höll på med. Sen käkade vi lite food och sen åkte vi till några datanördar och hälsade på lite. Men sen åkte vi vidare för att Majzan ville hem och sova. Vi skjutsade hem henne och sen åkte jag med Stefan och Putte till någon Tomas.

Där satt ett gäng och snackade och spelade fotboll. Det är något speciellt med fotboll här i Berga ;) Alla verkar vara helt besatta i det! Det var trevligt men det var inte trevligt att många av dem rökte inomhus och där satt jag, en oskyldig liten löpare som försökte andas in så lite rök som möjligt.
Mina kläder som jag hade på mig igår stinker rök och de hänger nu ute på vädring. Haha! Usch jag hatar rök, annars var dom trevliga.

Jag och en tjej fick spela mot två killar som var värsta proffsen, och som ni förstår gick det  inte så bra. Haha nu har jag faktiskt spelat två matcher mot Majzan och hennes bror Mattias. Jag kanske också blir besatt. Nej det kommer jag inte bli!!
image2869
Förra nyårsgänget :)

Emmy ;D

Jag är trött på allt här hemma nu, smygande omkring (inte störa Stella och valparna), en gaaaalen Åfelia som jag bara är såå trött på, en mamma som gör allt för hundarna och en lillasyster som bara sover och inte hjälper till med något annat!  Nu går jag hem och hjälper farmor att städa hennes lägenhet istället. Skönt att kommt bort härifrån och komma till en lugn plats

    VARDAG Idag tar du tag i det som känns betungande, och du är mycket klar över vad du vill. Undvik impulsiva beslut.

    KÄRLEK/RELATIONER Det uppstår ett missförstånd mellan dig och din vän

    PENGAR/ARBETE

    DAGENS CITAT Oscar Wilde -Arbete är tillflykten för dem som inte har något bättre att sysselsätta sig med.

    LYCKONUMMER: 27

    Haha kolla in dagens citat, det stämmer jättebra!

Emmy ;D

Godnatt. Ska gå och lägga mig snart. Idag har jag pluggat matte,sedan så har jag varit i sätrahallen för andra kvällen irad. Nu sprang jag inte, idag tränade jag skivstångsstyrka + bollövningar. Sätrahallen är värsta bra, jag gillar den. Allt man behöver som löpare finns där (nästan iallafall). Efter träningen övningskörde jag en kort stund. När jag kom hem åt jag mat, bastade och så kollade jag och Jenny på Gossip girl, det 12 avsnittet släpptes ju i onsdags, ååh det är så himla bra! Nu är det bara ett avsnitt kvar på säsong 1, någon som vet när säsong två börjar?
Puss och kram <3

Emmy ;D

Kolla in dessa coola väskor! Märket heter Paul's Boutique.  Först tyckte jag att den med fjärilar var finast men nu gillar jag mest den med påfåglar. Jag vill ha!
image2865
image2868Jag är på jakt efter en ny handväska!

Fia ;D

Nu är jag hemma hos Maria och snart kommer Stefan och hämtar upp oss :) Jag ville bara säga att Maria är världens tönt, hon måste nog vara den töntigaste personen jag känner men jag tycker om henne ändå! Haha!
image2862

Mary- tjuvtittat.

hahaha,
det här var ju bara för roligt. Bara en fråga; Är Di en han eller hon?

image2859

Mary - Give it up!

Åhoj,
jag har en idé vad jag ska göra med 2008. Det är en tjuvad idé, men jag ska berätta om den. I boken "Give it up", skriver Mary Carlomagnos om hur hon under ett år avstod från 12 olika saker, en per månad;

Januari - alkohol
Februari - Shopping
Mars - Åka hiss
April - Tidningar
Maj - Mobiltelefonen
Juni - Äta ute
Juli - TV/video
Augusti - Åka taxi
September - Kaffe
Oktober - Svära
November - Choklad
December - Multitasking

Hon, Mary, avstod alltså från saker hon älskade varje månad. Hon var stressad och pressad av sitt liv och ville förändra sin tillvaro. Inte för att jag har särsklit tråkig och enformig tillvaro, men jag är stressad  (precis som alla andra ungdomar). Men, man blir nog inte mindre stressad av att tex inte åka hiss i en månad.
Varför vill jag då göra det?
  Joho,
för att det verkar roligt och spännande. Se om man kan klara det. Egentligen tror jag idén är riktad till äldre människor med med större rutiner och erfarenhet. Kanske, kanske inte.

Ska fundera några dagar och se vad jag ska hitta på. Men ni måste hålla med om att de låter som en galet rolig utmaning? =)

image2858


Mary - Läppstift-typ.

Konstnären Stacey Greene har tagit kort på läppstift i sitt slutskede. Som du ser har alla läppstift olika form eftersom de används olika. Jag använder inte läppstift, men jag undrar hur mitt läppstift skulle se ut.. hmm


Vilken läppstiftstyp är du?

Fia ;D

FICK VIDEON FRÅN EN KOMPIS, NU SKA NI FÅ DEN AV MIG:

HAHA VILKEN FULING VA ;)

Fia ;D

Oj det har blivit lite mycket om våra hundar. Sorry! Haha det var inte meningen :)
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag åka till Åkersberga för att träffa några kompisar. Det ska bli roligt men det ska inte bli roligt att åka evighetssträckan.
Jag bara älskar den där sega, rangliga roslagsbanan som stannar inne i de mest djupaste skogarna. Nej nu är jag taskig för skogsmullarna som bor på landet måste ju få komma hem. Men sen har de även bussar som går ut till Berga som de kan ta ibland. Haha! Nu ska jag inte bli allt för kaxig här, jag kankse inte får komma ut dit efter att de har läst det här. Ta det inte personligt mina vänner! Puss!
image2857

Emmy ;D

Godmorgon.
Vaknade med halsont idag igeeen, trodde att det hade gått över men jag frös ju en hel del igår när jag åkte till träningen. JÄVLA SNÖ! Jag hatar snö! Men jag tror bara att det är sådan där haontpåmorgenmengåröverunderdagenontihalsen!

Träningen igår blev jätterolig! Påväg till träningen så skämtade jag med Fia och sa att det blir säkert ett typiskt "richardpass idag", 300-200-150. Men sedan hoppades vi på att Petra skulle göra ett eget pass med massa nya övningar! Men när vi kom dit så sa Petra att Richard hade gett henne ett pass och gissa vad det var... jo precis 3x300-200-150. Då sa alla "nej vi vill springa något roligt"! Men Petra som är supersnäll gjorde passet roligt, det är alltid roligt med lite variation. Efter passet var alla jättenöjda och glada! Tack Petra :)

Hoppas ni får en bra dag...

Emmy ;D

Fan jag vann inte! Fia vann, det blev "bara" tre valpar igår. Stella fick två hannar och en hona. Dom är jättesöta och jättemini! Åhh jag längtar tills de är några veckor för då kan man gosa med dom små sötnosarna!
Någon som däremot inte är lika rolig för tillfället är Åfelia, våran andra hund. Hon är helt galen för att hon inte får träffa Stella, hon går omkring och piper och gnäller heeeeela tiden. Skitjobbig!

Mary - men guuud!

Chek it out!

Varför hör inte människan av sig som har vunnit? Tycker ni inte det är lite frustrerande att det ligger sju miljoner och bara väntar på sin ägare? Åhoj, vad sju miljoner inte skulle sitta fel.

 Så, det finns tre alternativ varför de inte har hämtat ut pengarna.
1. Den vet inte om det (högst troligt, hallå vem håller reda på alla turspels grejer man lämnar in överallt?)
2. Den vill inte få uppmärksamhet. (Vill bara vinna max 2000 spänn för att inte bli mediakändis och få massa ringade skuldsatta människor över sig.
3. Den vill inte ha vinsten. (ah, vaaarför inte då?) 

image2853
Just eat it! ?


Mary -Lek och Bus landet

Åhå,
idag har jag utnyttjat att jag ej är 18 år än, rejält! Jag har varit på Lek och Bus landet!=D Lek och Bus landet är ett lekpalats på 5000 kvm, vilket är ohyggligt stort och ohyggligt roligt. Jag var där med min brorson Kalle och hans två kompisar Annie och Oskar. Vi hade superskoj!
  Det roligaste var nästan när jag skulle hämta bollar i bollhavet som Annie och jag kunde skjuta med. Man skjöt med nått slags lufttryck, kunde sikta också. Då skjöt plötsligt en kille en boll rakt på mig. Jag låtsade se lite arg-förvånad ut men då sa han ; "rätt åt dig". Då började jag och Annie skjuta på han och hans kompisar medan Kalle och Oskar hämtade bollar. haha! Tillslut blev de så sura att de började jaga oss med bollar istället. Vi blev då jagade i hela lekhuset. Så nu har jag blåmärken på både armbågar och knän. - jag är ju inte så smidig i alla utrymmena.

De bästa där inne var en uppblåsbar rutchkana (bild 3). Man klättrade först upp och sen kunde man hopp-åka ner för den. Det kittlades då galet mycket i magen.
  (En mamma skulle hjälpa sin lilla unge upp men då trillade både ungen och mamman innan de var uppe. Så ungen blev lite mosad av mamman. hehe, såg lite roligt ut)


1: Annie skjuter.
3: Den roliga rutchkanan.
7: Jag åker skridskor på plast. haha.
9: Jag är nedgrävd.

Fia ;D

Hej! Stella är igång nu och det har redan kommit ut två hanar. De var jättesöta och nu är en till valp på väg ut! Jag älskar valpar för dom är så otroligt söta! Hoppas hon får massamassa så att jag kan få gosa med dem om några veckor. I början äter och sover de bara.. Till er som inte vet så är Stella våran hund och hon ska få valpar idag ;)

Träningspasset gick ganska dåligt. Jag körde några 300meters intervaller och var jätteflåsig fast jag inte körde på några höjdartider. Men jag tog mig igenom det och det var bra! Jag kunde inte prata med Richard idag för han var ju inte där, han är ju bortrest fortfarande. Hade helt glömt bort det, istället var Petra där :)
image2841
Stella när hon själv var en liten valp

Mary ;D

Snart kommer David och då ska vi åka till Friidrottens Hus. Han ska springa av sig och jag ska hoppa av mig, haha. För idag hade jag inte tänkt springa så värst mycket utan hoppa med Loveesa istället. Superskoj, älskar att hoppa, hoppa, hoppa.
  Senare idag ska jag berätta vad jag har gjort hela dan idag. Har massa bilder att lägga in också, kan bara berätta att det var superskoj. Passade mig perfekt. thihhi.

Igår kväll fixade jag en klocka till bloggen, ni ser den här till vänster. Ganska snajsig va? =)


tick taack..


Fia ;D

Kommer min rygg någonsin bli bra? Jag är för svag, jag är för orörlig.. Jag och min rygg går inte ihop! Det känns som jag aldrig kommer bli av med min svank och det onda. Fan!

Var hos Oskar idag igen, det första han sa när jag lade mig på bänken var; det stämmer inte!
"Din rygg är inte bra, det går inte att träna som du gör med den här ryggen" Han knäckte och testade olika rörlighetsövningar och han konstaterade att det måste ske en förändring för det går inte att fortsätta träna med en orörlig rygg. Det går inte att göra fel fel fel, då blir det aldrig bättre. Jag måste börja om från början och göra rätt. Gör om, gör rätt!  Jag fick en övning som jag ska göra 20 gånger om dagen och sen får jag inte köra några ryggövningar på ett tag för jag måste koncentrera mig på rörligheten.
Aaah! Varför kan jag inte bara få koncentrera mig på löpningen för en gångs skull, alltid är det något.. Vet inte ens om jag vill tävla inomhus längre, har tappat suget. Funderar på att träna jävligt hårt och köra massa rörlighet och komma taggad till sommaren istället. Ska snacka med Richard idag. Måste kila nu så att det inte blir stressigt, ska till Sätra. Ciao!
image2836
image2837
Jag är bara så trött på allt!

Emmy ;D

Godmorgon. Idag ska jag ta tag i pluggandet som har jag skjutit fram så länge som möjligt under lovet. Varför tog jag inte tag i det på en gång? Jaja inte mycket att göra, bara bita ihop. Har kollat i almenackan och räknat ut att när vi har börjat skolan så är det bara sju veckor kvar till sportlovet och efter sportlovet är det bara 3 veckor till påsklovet. Det känns som att det här halvåret kommer gå supersnabbt. Jag ser fram emot 2008. Det kommer bli ett roligt och händelserikt år!!!!
image2835
En bild på hela nyårsgänget

Mary - my favvo!

Här är min favolåt just nu,
Maia Hirasawa - And I found this boy


Mary ;D

Hade tänkt ta bilder på det jag köpte idag, men har nu precis duschat efter min träning. Blev något senare än planerat pga olika anledningar ;P Så bilder får det bli imorgon, om jag hinner.
  Idag körde jag cykel i källaren framför simpson på sexan. hehe. Sen gjorde jag bollövningar. Imorgon blir det rolig träning! Då ska jag hoppa (bl a tresteg) i Friidrottens Hus. Var länge sen jag gjorde det sist, inte sånt vi sysslar med på löpargymnasiet sådär dagligen. thaha.

åhå, måste även berätta att snön har fallit över Göteborg. En hel decimeter har skrapats ihop. 100 spänn att den är borta imorgon, när jag kliver upp (samtidigt som Posten anländer). =/


Emmy ;D

Detta hade jag på mig på nyårsafton.
image2834
En rosa klänning med rosett, ett par silverballerina och en silvrig kuvertväska :)

Emmy ;D

Idag har jag varit på stan och shoppat.
 En jättesöt grå klänning med rosetter på.
  Ett cooltlinne med silvermönster på.
 En guldig plånbok.
 Ett par silvirga ballerinaskor.
 En pommonlila kappa. ( Man ser inte färgen på bilden) I love it!

Fia ;D

YES! Jag hörde en underbart bra låt idag när jag var på stan. Sökte nyss på refrängen och kan ni tänka er, jag hittade den :) LYSSNA! Nå, vad tycks?

Mary ;D

image2818

Fia ;D

Det blev lite ändrade planer, jag kom precis hem från stan. Nu är jag trött och har ont i ryggen så nu orkar jag inte plugga någon matte, men jag måste. Hinner inte någon annan dag den här veckan. Jag skulle ha gjort det mycket tidigare. Eller så gör jag så att jag sparar räknandet till nästa vecka då skolan börjar...Hmm låter lockande! Haha
Idag köpte jag två tröjor och ett par strumpbyxor och annat smått. Jag hittade en jättefin svart väska men jag köpte den aldrig, jag skulle tillbaka till den affären senare men sen glömde jag bort den. Åh den var så fin!
Vi hörs säkert senare, Puss!
image2817

Mary ;D

Idag,
är en stor dag i mitt liv. Idag har jag köpt någonting jag aldrig köpt innan. Idag är den dagen mitt liv tog en drastisk sväng. Idag köpte jag mina första klackskor.
   Ett par otroligt söta skor men en urgullig rosett på. Det var 50% rea så jag fick dem för 600 spänn, som hittat. Det roliga var att jag började prova 39, men kom på att mina fötter har ju krympt till 38 så det slutade med att jag köpte att par i storlek 37. Det var flera år sen jag ens kunde kolla på ett par i storlek 37. Vad har hänt? Mina fötter krymper! =O

Nu ska jag äta semlor med Lollo som vi har köpt, thaha


image2816



Fia ;D

Heej! Nu är dagens träning avklarad och sen jag har ring och bokat om tiden hos naprapaten imorgon.  Hade egentligen en tid vid 15.00, men jag har ett banpass imorgon runt fyra så det skulle ha blivit lite tajt!  
Nu ska jag istället dit vid elva sen ska jag hitta någon rolig person att käka lunch med på stan innan åker jag till Sätra.
Idag ska jag plugga matte, hade tänkt plugga massa under lovet men idag får bli min pluggdag. Man ska inte behöva plugga på loven! Aaah!  Aja inte mkt att göra åt bara att plugga men sen efter pluggandet vill jag hitta på något roligt :) Ska ringa runt och kolla vad folk har för sig idag!

Varför måste tiden och dagarna gå så fort!
Det är så mycket jag vill göra och det är så många personer jag vill hinna med att träffa!

image2814
Naw! Kajsa och Lenis ;)

Fia ;D "Är du mysig?"

Är du mysig?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
( ) du har en partner du ofta myser med


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig
( ) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

( ) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet
(x) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(x) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
(x) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


20 Kryss!


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat


Mary ;D

Frågan som ofta ställs nu,
ditt nyårslöfte? vad ser du fram emot med det nya året?

tjao,
gör en punktlista >me like<
¤ Ännu ett skadefritt år (knack knack, ta i trä)
¤ Att fylla 18-år
¤ Om människor kommer ändra sina vanor för att rädda jorden
¤ Att ta körkort
¤ Ett helt år till på löpet
¤ Allt nytt folk man kommer att träffa
¤ Hur alla treor gör till hösten
¤ Att ta tag i alla projekt som snurrar i huvudet.
¤ President valet i USA
¤ ...

=)

image2812
..och såklart träningslägret i Portugal!!


Fiemmas nyårslöfte!

FIEMMAS NYÅRSLÖFTE!

Mål:
Att få starkare mage

Det går till så att tex 1 Januari gör vi en situps var, 2 januari gör vi två situps var, 31, december gör vi 365 situps var. Alltså vi ökar med en situps varje dag. Om man vill får man dela upp situpsen så att man gör tex 100 på morgonen och 100 på kvällen.
 Nu är i januari är det ju lätt att hålla räkningen men framåt juli har man tappar bort sig för länge sedan. Därför har jag skaffat en almenacka så att vi lätt kan hålla räkningen.

Låter det svårt? Tror ni att vi står ut i ett år? Vill du också vara med? Kommentera!

>Kan redan nu avslöja att några i Göteborg har hakat på idéen. ;)


Fiemma <3


Fia ;D

Hallå! Det har varit en riktigt seg dag och jag har verkligen inte gjort någonting! Tjejerna åkte runt ett sen gick jag en promenad, resten av dagen har jag legat i sängen och slappat framför datan.
 
Gårdagen: Jag och Emmy fick skjuts från Hagsätra. Vi tränade och sen kom Marie förbi och vi satte oss i köket och snackade lite. Efter det var klockan ganska mycket och vi gjorde oss iordning. Tjejerna kom och vi började med maten medan de andra fixade sig. Middagen vart riktigt lyckad, massa skratt, god mat, snack och massa flumkort! Sen gick vi och sjöng lite singstar innan vi tog bussen till stan.
Melody club! Roligt folk, massa bekanta, massa dans, ragg, nyårstuta, glitter, ont i fötterna, toalettköer, smsande, ringande...

Det var jätteroligt igår tjejer! Tack för en underbar kväll! Haha :)
image2790

Emmy ;D

GOTT NYTT ÅR!!!!
Tack för igår tjejer, det var jätteroligt :D

image2786
image2787

Mary ;D

Yoo,
nu är det 364 dagar kvar tills nästa nyår och ungefär 249 dagar kvar tills jag fyller 18 år.

Igår var det en toppen kväll. Slog lätt förra årets knasiga nyår. Är glad att det finns så trevliga tjejer i Göteborg. Åhå, va mysigt vi hade det.
 Hoppas ni hade det lika trevligt som jag!

image2785

height="0" alt="" />