Emmy - i am a very very lucky girl right now

dagens första lektion var inställd, kollar skolmailen och ser att min nightclass också är inställd... fyra timmars lektionstid mindre än vanligt idag!! dessutom sa läraren som jag har i två klasser imorgon att det är independent study hours dom lektionerna.. såååå det betyder att jag inte har några mer lektioner den här veckan... är ledig fram tills på tisdag, och då börjar jag klockan halv två så jaaa det blir långledigt nu ;) im soooo happy, soooooo sooo happy!!!
second spring break here i come :) massa roligt har jag planerat dom kommande dagarna, tävling, födelsedagsfirande, picnik i central park, shopping och så ska jag sova en massa, beställa foton, kolla på alla tv serier avsnitt som jag har missat och massa massa mer!!! härlig känsla att vara ledig! även om skolan för det mesta är intressant så finns det ingenting bättre än långhelger, en paus från vardagen så man kan passa på att bara njuta av allt roligt i livet!!!

FIA - onsdag morgon


KLOCKREN LÅT!!

Gårdagen var väldans slapp, distans på morgonen, sen till kiropraktorn och resten av dagen spenderade jag framför tvn. På kvällen bestämde vi oss för att åka till mission valley och kolla på filmen she is out of my leauge. Den var mycket bättre än vad jag trott att den skulle vara, pinsam och mycket skratt!

I dag har jag träning och senare kommer Chris kompis from Canada. Jag ska testa mina nya spikes idag på träningen, köpte dom i måndags när vi var åkte till outlet brevid mexican boarder och shoppade efter vi hängt vid poolen.... I kväll kommer några tjejer från laget över för vi ska laga middag ihop och spela apples to apple.

 Kommer att bli en toppenbra dag!


Mary

Det marks pa statistiken att folket i swe ar i portugal och glider. men vi far la halla igang anda. Idag ska de bli 88 farenheight. alltsa 31.1 grader for att vara exakt. jag ska grillas vid poolen med Kathleen direkt efter skolan. Klara kommer ocksa nar hon har ar done.

sitter i java city och nu kom klara ocksa. OOOHHNEEEJJJJJ, det betyder att musik lektionen borjar. bajs. fast de betyder sitta pa stolen och sova med oppna ogon. sen engelska. sen matte. sen metrologilabb. sen poolen strax efter tolv.

maste rusa nu. hej.

ps. nu fick jag provsamaka cinamon roll latte fran java city gubben. hehe.


Maryy

Just nu ligger jag etta på 1500 m i våran conference. KOLLA HÄR! Klara ligger trea, liksom Sara på sina event. :)))

Och i Region West (det finns East och West) där ligger jag 12:a av all girls på 1500m (just nu alltså...) KOLLA HÄR! 


Mary

Känner mig som en pratsjuk hemmafru. Varje dag när jag äter lunch så kommer alltid brevbäraren och då öppnar jag alltid dörren och tar posten i handen. Sen säger vi några rader om vädret och önskar fortsatt trevlig dag. Samma veva varje dag.



= mary

Mary

Avslutar måndagen med en bild från Operan för nån vecka sedan. GODNATT!



skulle vara en bild på operan här också. men de ville inte bloggen dååra :/

Maryy

Låt mig presentera Coach Casey.


Hon posar gärna inför kameran när vi fyller tanken. OBS! loosen up while you fill up (uppe i högra hörnet)


Hon är pigg på att prova nya saker... som mina solglasögon. Njjjaaaa.. inte riktigt rätt size :P

jag gillar Coach. Hon låter oss va en del i träning och tävling. Vad vill vi tävla och vad vill vi träna! Men hon kan också vara väldigt bestämd och på mindre bra humör. Men i slutändan så månar hon väldigt mycket om oss och vill vårat bästa. Om vi mår bra så mår hon bra.

:)

FIA - LOOOOOOVVV!!!

SPRINGBREAK!!!

Började lovet med en lång sovmorgon, sen skype med mum.
Nu ska vi äta sushi sen drar vi till skolans pool! Hörs senare!

FRED UT  - PEACE OUT




FIA - Har haft en hejdundrande bra helg

Jag sprang 800m final igår, jag la mig tvåa och fick det lite bökigt men lyckades till slut hitta ett bra tempo utan massa knuffande och grejs, jag låg tvåa och vid 150m kvar kände jag att ettan ökade och jag hängde på men sen när hon la i en extra växel fungerade inte min växel och jag sprang på men sen kom en tjej om mig precis vid mållinjen och min sluttid blev 2.10.75, tvåan hade 2.10.72 och ettan sprang på 2.09.87 något... Jag är nöjd men det kändes verkligen som jag var på väg att lägga i en andra växel men det gick inte den här gången..

Jag säger som jag sa till coach som ringde mig i morse, han var inte där i helgen för han var bortrest över helgen, han sa att han var proud of my time och jag sa ; Yes I am happy but I was so close to pr, but I save it to another time when you are there so you can se it haha ;)

Bara några ynka hundradelar från pers, men jag är nöjd! Nästa lopp då jäklar smäller det! Jag är nöjd med tanke på att jag hoppade på kryckor för två veckor sen och att jag inte tränade så mkt inför tävlingen, med lite träning nu i två veckor så kommer det bli kanoners!!

BTW! Jag kommer att få träffa Mary, Sara och Klara om tre veckor :D:D:D:D LÄÄÄNGTAR!!!!! Vi ska till samma tävling, vi fick reda på det igår och jag blev superglad!!!!


Jag och Amy med UCLA's maskot






FIA - true

Du är é saga för god för att vara sann
Det är é saga i sig att vi funnit varan
Vi kunde lika gärna aldrig någonsin mötts
Eller var vårt möte redan bestämd långt innan vi fötts

Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
Vi vet inget idag
Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
vi vet inget idag


Emmy - jag är sååå stolt över mina vänner som springer så bra!!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS till er alla som sprang bra i helgen, bland annat mina kära bloggkollegor Fia och Mary <3

keep up the good work girls --> you're the best <3 <3


Fia och Mary träffar varandra om tre veckor, men frågan är när ses Fiemma igen? Miss you!!!!

Mary' Just de

Vi träffa en snygg svensk i Stanford också :D (hon persade även hon på 1500m=4.23.00).


soooofiaaaaa ööööbbeeeeergggggg :D


ps. vi försökte lära vår coach att säga öberg på de svenska sättet. Men de va typ helt omöjligt att få fram g-ljudet. blev så frustrerad för de låter så lätt men hon kunde inte uttala de :P:P

coach har btw koll på alla mina svenska friends. de va hon som sa att jag skulle träffa Fia om 3 veckor. hehe.


meeeeery

KOMMER TRÄFFA FIA KOSKINEN OM MINDRE ÄN 3 YNKA VECKOR!!!!!!!!! :D:D:D wooohoooooo. (vi ska till samma tävling då) fett med najs, det här gjorde lätt min dag!!!!!

Fia får själv berätta hur de gick på hennes tävling idag.. men kan avslöja att de gick toppen ;)


såhär såg fia koskinen ut för snart ett år sedan ;)

FIA - Springer 800m final i dag!!!

I går hade vi försök, jag drog mitt heat och sprang på 2.12, kändes helt okej, tryckte lite men behövde ändå inte kämpa jättemkt. Jag är väldigt nyfiken på att se vilken tid jag kan göra när jag har några att springa med, för om jag springer på 2.12 helt själv så borde jag väll ändå inte vara så långt ifrån min drömtid under 2.10?! Haha vi får se vad som händer, jag ska springa på och ha roligt, springer jag bra så kommer jag under, annars får jag springa bra en annan gång! Inte hela världen, huvudsaken är att jag springer och gör mitt bästa och har roligt!

Det var så roligt när dom presenterade alla tjejerna i heatet, när dom presenterade mig började dom berätta massa om mig och mina lopp. Josefine Koskinen som springer för San Diego State springer på bana 8, hon är från sverige och har ett personbästa på 2.10. Hon har även bästa tiden i det här heatet lalala :) Haha alla bara whaat she's from sweden, cool!

Nu ska jag skypa med Emmy och Linda! Sen ska vi åka till banan om en timme. PUSSSS!!!!



KLOCKREN SÅNG!!!


FIA IS HAPPY

Everyday you get to meet new people but this one seems special


Emmy - lördagkväll på Manhattan College

uppdatering från vad vi har haft för oss de senaste dagarna... igår var det international night, då framträdde Andrea, Malin, Siri och Felix ett medley av svenska låtar. Så lyssnade vi på andras presentationer av deras länder, Sveriges presentation var lätt bäst så nu vill ALLA flytta till Sverige haha ;)








idag har jag tagit sovmorgon, ätit brunch, tränat snabbhet med Maria ute i det härligt vårsoliga vädret. Sedan åkte jag, Mark och Maya in till city, gick runt i central park och kollade in Urban Outfitters samt en jättehäftigt godis affär (Dylan's candy bar).






Mary' att springa utan gränser

Man brukar ju oftast analysera och fördjupa sig i de dåliga mindre bra loppen ("varför gick de som du gick", "vad kände du?") medans de bra loppen bara swishar förbi ("grattis" "fett bra"). Sådärför tänker jag analysera detta lopp. Vad har jag gjort för att plötsligt persa och hur kändes det?

Jag tror de beror på 3 saker, framför allt:
1. Vi la om träningen efter inomhussäsongen (1 månad sen typ). La in lite mer pass som jag gillar, tex sprint pass. Fick tillbaka mkt av min snabbhet.
2. Att jag (i samband med omläggningen av träningen) fick kramper i min glute muskel och inte kunde springa på en vecka typ. Då fick jag känslan hur mkt jag älskar att träna och hur mkt jag saknade att springa. Därför var jag jättetaggad när jag väl kom igång igen.
3. Allt som hände mellan Marcus och mig i samband med att de tog slut. Allt de gjorde mig så arg och de tog jag ut på träningen så då gick mina pass ännu bättre och jag kunde pressa mig mera.
(måste tillägga att när vi blev tillsammans för ca 15 månader sen så persade jag ju också på 1500 för att jag var så lycklig och glad :))

Så om loppet idag:
Perfekt väder, ca 20 grader och ingen vind. En annan tjej och jag la oss i tätet direkt. Jag var rädd för att bli instängd eftersom de var 12 andra tjejer som har sprungit på 4.28 samma heat. Så jag la mig precis utanför tjejen på andra plats, (perfekt för mitt steg). Vi öppnade snabbt på ett 68 varv, hade sen 2.19 efter 800m. And then 3.30 på 1200 m. och en 55:a in mål sista 300. Så tappa lite på sista. Kom sen in typ 1 sek bakom henne. Så jag fick prima drahjälp hela vägen. Hela loppet kände jag mig stark och allt flöt jättebra. Ni vet, man är liksom inte ens trött när man kommer in i mål. Älskar den känslan. Det är därför man sliter 8 gånger i veckan, går upp halv sju på morgonen, tänker på att dricka 100 liter vatten, inte glömmer att stretcha alla 300 musklerna och lever detta ohyggliga löparliv. Allt för känslan då man springer utan gränser.

Nu ska jag sova och drömma om det här loppet. Sen ska jag ta med mig det här loppet under resten av säsongen och minnas den underbara känslan. Från och med nu kommer Stanford Invationals vara min favorit tävling. Bye "Raka spåret" och "GE-galan" som låg etta förut... :P

Godnatt/Godmorgon Swe. <3


hitta en bild på arenan på google. :)


Mary

JAG PERSADE TILL 4.25.9 PÅ 1500M !!!!!!!!!!!!!!!

jag har inte fattat det själv än. herregud. men fy farao vad bra de kändes. berätta mer ikväll nu ska vi åka och kolla på när de springer hinder. LOVE U ALL!!! :D

Emmy - inge vidare faktiskt...

igår kväll fick jag helt plöstligt ont i magen, och inte så lite heller. har fortfarande ont men inte lika ont som jag hade i natt. fick två rosa piller från X  (btw vi kollade på en jätteintressant dokumentär om the red light district in Indien) som är bra för magont, sedan tog jag en ipren innan jag gick och la mig. men INGENTING hjälpte, la mina iskalla massage stenar på magen, masserade, låg på rygg, lång på sidan, låg på mage.. nej ingenting tog bort min magont. trött och frustrerad som jag var tog jag min filt och gick och satte mig på toalettgolvet och satt och grät och hade frossa. fy fan det var hemskt!

gick inte på mina två lektioner idag, sov istället eftersom jag inte sov så mycket i natt... förlåt Andrea och Jonas om jag höll er vakna inatt haha. klev ett par gånger på Jonas som sover på en madrass mellan mig och Andrea...
har försökt att äta lite också, fick i mig toast och en kopp te. magen gör fortfarande ont och jag vet inte vad jag ska göra...


skypade precis med coach Edman, löpargymnasiet ska till Portugal i två veckor nu! det får mig att längta tillbaka till Arizona, sol, bad, träning och bara ta det lugnt med alla vänner!





här är lite bilder från St. Patriks day när vi tog en promenad till citygatan och checkade in alla festligheter!


ska förmodligen tävla imorgon, 400m H och så är jag alternate på 4x400m... det blir spännande, hoppas magontet går bort innan dess!


FIA -Yiieeeyy

One more class then spring break!!!

I går kväll kollade vi på princess and the frog och käkade frozen yoghurt från yoghurt land. Mums!

Chris somnade som vanligt mitt under filmen och sen när vi väckte henne började hon fråga massa om vad som hade hänt under filmen och lalala :) Så söt!

" You know what I mean" är en väldans använd mening i vårt hus, haha när vi pratade om att vi sa det mycket så sa vi gång på gång you know what I mean... Det var sååå roligt!

Nu börjar biologin, i dag ska vi lära oss om the skeletal and smooth muscle system.



MARYYY

Ligger i sängen i San Fransisco... öh el vid Stanfords campus. Nästan lika mysigt campus som vi. Deras boulevard var gjord av palmer. hihi.

Pratar lite med folk på facebook, men ska snart duscha och packa om väskan för tävlingen imorgon. Jag sover ensam för min roomate Kathleen är inte med :( Men det är najs med två queen beeds och bestämma själv över tv-knappen (med de gör jag alltid ändå, gammal vana från Löpet).

Nu kom Klara och hälsade på. Hon hälsar "hej sverige". :P

PUSS HEJ



Det finns nån bro här som alla pratar om. Om vi har tid på lördag så ska vi spana in den. :))


FIA - Hahaha


Blir så glad av att titta på den här videon, skrattet smittar av sig :)
Jo och Chris


FIA- Aaawww!!!

Bianca "Imma B" March 25 at 5:36am
yo... this was that paragraph I wanted you girls to read about what I wrote on my tmmts...

My teammates, my sisters, are probably the group of people that have shaped me the most. For as much as they may strive to act in the manner of a guy, at the end of the day, they are still girls. Through the near-death workouts, the one-day-a-week recovery, and the body-numbing ice baths, they still manage to juggle the life of an athlete with the life of a girl. The life of an athlete appeals to a very hardcore way of living. Your day literally consists of the following schedule: practice, class, practice, study. Oh yeah. And eat and shower. It is a full-time job that permits no complaints, rescheduling, or excuses. It teaches you to be a rock, resembling very much the lifestyle of a man. However, at the same time, these girls have shown me that it is both possible and important to be both. We use the warm-up laps to get our gossip out, since the cool-down laps are for breathing and breathing only. We use Saturday night as our night to go out, since Friday night is allotted to rest and nothing else. And we use “getting ready” as team bonding, just incase the twenty-two hours that we spend together a week isn’t already enough. These girls opened my eyes to a life that I love, and would not trade anything for. Even through the most difficult sprint workout, all I have to do is think of the above contributions the girls running next to me constantly give me.

love you guys!




Mary

Jag känner mig som en tant men jag kan inte få nog om att skriva om vädret. Check out dom senaste dagarna i Dallas!!
Söndag: 1 dm Snööö över Dallas
Måndag: Snön borta, temp upp mot 20 grader. soligt och fint.
Tisdag: Ännu varmare och soligare. Låg vid poolen och solade.
Onsdag: Molning men shortsväder. Å nu på kvällen öppnades himmelen och världens regn + åskväder dundrade in.

Snacka om att typ få alla årstider på 4 dagar.

IMORGON ÅKER VI TILL STANFORD/KALIFORNIA!!!!!!!!!!!! hörs där. pussinuss.



här i Dallas heter kollektivtrafiken "Dart" <--- dagens info!

Maryyy

Hola!

Har sms:at upp alla sms för den här månaden så jag måste ringa folk istället. Och när man ringer tror dom att det är nått som är bråttom/i panik/försenat/etc. Eftersom man alltid sms:ar om man vill nått...

Så em&fi, smsa inte mig utan ring. Tack

"Tack"
"Tack för tacket"
"Tack för att du tackade för tacket"
"Åh, de va så lite så"


Diskuterade nyss med Mikael Röjerås de senaste skvallret på facebook. Vi kom fram till att karman går runt. Punkt.


Cheez-it baby.

FIA - Har spring break redan börjat?

Haha vilken underbart rolig och slapp dag det har varit idag! Livet är underbart! När vi kommer tillbaka från bubbelpoolen säger KK att vi är bra roliga när v badar bubbelpool på en tisdagkväll som om vi hade lov redan ;) Man kan väll bubbla bubbelpool ändå? haha

Jag började dagen med matte och då bjöd läraren på donuts för basketkillarna spelade så bra i ncaa. Efter det så var det political science prov, det var inte att leka med.. Efter provet gick jag till studyhall och svarade på lite mejl och grejs, sanna äntligen svarade jag på ditt mejl, sorry! Any way, jag sprang igår och det kändes bra så idag körde jag ett banpass, 4x300m, 4x200m och 4x100m, och det kändes ändå helt okej :) Ska tävla i helgen, åker till Nevada! Yiieeyy!

Efter träningen dröjde jag mig kvar med ispåsar på höften och baksidan, snackade med lite folk och bara njöt av att inte ha någonting att göra. Jag hade en läkartid vid 5 så jag gick dit, kom lite sent, han sa hej jag sa hej och han bad mig hoppa på två ben och ett ben och jaa det verkade ju vara rätt så bra igen jämfört med förra veckan när jag knappt kunde gå... Så han önskade mig lycka till i helgen, yiieeeyy!

Till middag blev det sallad sensation med Jo och Chris! Sallad sensation är ett matställe där du gör din egen sallad, min sallad som jag alltid gör när jag går dit är supergod! Så vi satt och pratade om livet sen kom KK och W och gjorde oss sällskap, de åt sina pizza slizes från sbarro som vanligt haha :) "ooohh nooo you killed my cuuzzzziiinnnnn" hahaha skönaste kommentaren.

sen cykla vi, stackars Jo var rädd för hon hade ramlat med cyklen på väg till salad sensation eftersom hon inte har cyklat på väldigt länge.. Men hon klarade sig fint, vi spelade in en lite flumvideo som säkert dyker upp här på bloggen senare. Vi cyklade till Alma och badade bubbelpool!!! sååå himlans skönt! Innan det var vi på yoghurt land och köpte stora lass med tre nya smaker, jag gillade verkligen mintsmaken. Jenny och Mamma, oroa er inte, jag åt för er också haha :)

Nu är jag jättetrött, blev så seg efter bubbelbadandet. Och sen är jag sur för jag väntar på att en person ska höra av sig men han kan inte höra av sig eftersom min dumma mobil har lagt av. Jag ska försöka sätta in pengar på kortet imorgon och se om det löser problemet eller om den har pajkat ihop totalt. Buhu :(

Det har varit en riktigt rolig tisdagkväll, thank you guys. Good night! Jo sover över så hon ligger och sover i soffan, hon håller fiskarna sällskap inatt haha :)


you guys make me happy :)


Mary' dagens info direkt från sängen i Daniel House

I min ekonomibok står det såhär:

"In the United States, each year of schooling has historically raised a person's wage by an average of about 10 percent."

det står också..

"Moreover, studies have found that height is an indicator of productivity. Looking at data on a large number of workers at a point in time, researchers have found that taller workers tend to earn more."

sammanfattning för de som inte har lärt sig engelska (ehh):
Om man vill tjäna mkt pengar när man blir stor ska man plugga så många år som möjligt och vara lång.

jaha, good to know.





godnatt!

Mary <3 tornado

Nu är de dags för träning. Grymt skönt väder idag. Planerat in solning efter träningen. Lyssnar på Jack Johnson på spotify. Ganska helt okej bra. Han kommer till Dallas i juli (men då är vi inte här).

Visste ni att tornados bara finns i Nord Amerika och Australien! Jag är typ på bästa stället här dessutom. Det finns "tornados hunting" grej man kan åka på. Kostar 1200 dollar och vet ni vad dom garanterar?? INGENTING! Inte ens säkert man får se nån tornado. Innan jag dör ska jag absolut ha sett en tornado. Det är de coolaste jag vet just nu. :))


steka vid poolen. (ja å klariz)


och tänk att möta en sån här... ba jaha. va ska man gör då?

Om de kommer en tornado över Dallas ska vi gömma oss i badrummet. För de har inga fönster...

Emmy - it happens

ska gå och sova strax, ville bara berätta ett par saker först

1. jag har tillbringat timmar på att lägga upp album och tagga folk på facebook, sååå logga in och kommentera tack ;)

2. jag har inte pluggat idag vilket jag borde ha gjort då jag har stöört med saker att göra för tillfället...men ingen stress, en sak i taget! festina lente -> haste slowly!

3. inatt kommer Andreas kompisar hit, dom ska vara här i två veckor. tydligen ska en av dom sova i vårat rum... snarkar han så sparkar jag ut honom haha

4. vi har fått GALNA franska grannar. dom är heeelt galna. vi somna igår till deras skrik och buller och bank.. och imorse vaknade vi till det, dom har typ brottningsmatch där inne för våra väggar skakade så mycket att saker ramlade ner från min vägg???!!! och det värsta är att dom är sååååå småååå och ser såå töntiga och oskyldiga ut (har iofs inte sett dom men det är så alla beskriver dom haha)...



jag vill tillbaka till den härliga solen nu, nu, NU!!


Mary' väder och spring nytt

Igår vad det snö i Dallas och idag fick jag solbränna shorts rand på träningen. 20 grader celcius dessutom. Hur sjukt är inte det? Vädret skrämmer mig nästan lite ibland men det är ett asbra "bryta isen"-ämne. :)

Jag sprang 1000 m testlopp i 1500meters fart på träningen idag. Herr Edman och jag kom fram igår på skypis att det skulle vara en bra grej att köra eftersom tävlingen blev inställd nu i helgen. Så om jag la den på 2.58 min fart så blir det 4.28 på 1500 m. Vilket är mitt personliga rekord. Jag körde precis på schemat och kom in på 2.57.20. Sen körde jag en 200metare på låga 30 sek strax efter. Kändes kanon bra. Kändes som att jag skulle kunna hålla den farten i 500 meter till. Så nu är jag fett taggad att åka till Stanford i helgen och springa!!!! Tänk om jag skulle persa på första tävlingen. :O Mitt mål är att komma under 4.30.. så vi får se hur långt under jag kommer (om jag nu ens kommer under dröm 4.30...).
De bästa på tävlingen har personliga rekord på 4.13 och de sämsta på ca. 4.33. Så de är inga långsamma tjejer de har samlat ihop inte. Kommer bli askul att se alla andra lopp också. Kristine, Silje och Klara ska springa hinder. Och Sara på 5000m :O

Där fick ni senaste löp infot ja...

Picture of the day: ser ut som jag bara har ett öga på bilden. Spoooky.



Det skrämmer mig hur vi båda bygger upp murar
Det skrämmer mig hur vi båda kan le och kontrollera våra tankar
Det skrämmer mig också hur lika vi är



Mary' mat

Mamma nämde nån gång att hon saknar bilder på mat på bloggen, så här får ni en bild på en av dagens rätter!



Består av nån "ris mix tofu mojs" som jag raffa åt mig i all hast på Central Market. Det visade sig vara världens mega super klipp. Jag la även till ruccola sallad och några champinjoner. Tada!

Vill även uppmärksamma min "drink" där bredvid med en egen bild.



Ny mixad från vår välanvända nyinköpta Blender (läs: wannabe Magic Bullet). Här i la jag jordgubbar, annanas, melon, hallon, blåbär, björnbär och lite apelsin jucie. I know, våran kyl+frys svämmar över av frukter och bär. Vi är helt galna i smooties just nu. Men goda är dom iaf.  

Mumsfillibabba. Imorgon ska jag äta torsk (från Pacific Ocean såklart, inte i Atlantic Ocean där alla fiskar är utrotningshotade :O!! ). :)

Bye. och tack.


Mary' söndag

Om ni nånsin åker till USA för att "plugga", och om ni då får bra betyg i nån kurs avslöja det inte för fotbolls grabbsen (alltså amerikansk fotboll). För de första har de sämst betyg på skolan och fattar verkligen nada. För de andra kommer de svärma om dig som du är nån slags gud bara för att du fick alla rätt på matteprovet.
Idag var de en osmart (bokstavligen) fotbolls grabb som nästan la sig platt på marken för att visa hur glad han var för att ha träffat mig. Om de var för min uuunderbara accent eller för att jag erbjud mig mitt färdig skrivna review sheet vet jag icke. Men så länge de hjälper mig att få alla rätt på econ quizzen (ööhh inte för att de är smarta utan för att de redan har svaren) så är de lugnt.

Plugg är bara tre fjärdedelar vad vi gör här. Den fjärde delen träning vi arslerna av oss. Och på torsdag åker vi till Californien för att visa var skåpet ska stå. Åh, f*n ta väderguden om de ska snöa där också. Då har verkligen min karma slått fel nånstans. Vilket dock inte skulle förvåna mig i dessa tider...

Avslutar med ett meddelande från mina kära vän Lollos blogg som lyder "BOJKOTTA BOKIA I KUNGÄLV", av diverse anledningar (läs: ovesäntliga). Men eftersom större delen av vår läsar krets kommer från Kungälv (naaat) så kan vi ju alla lova att följa det.

Tack.


asså vaa??? :S


Emmy - vill redan tillbaka till Arizona

sitter på mitt rum och är trött, trött, TRÖTT! försöker plugga men det går mindre bra, har dock en lesson plan som ska in imorgon. ska hålla i en Swedish gymclass med svanskull och brännboll. ska förklara skillnader och likheter mellan brännboll, man måste beskriva ALLT i detalj så det är svårt!

tävlingen gick helt ok igår, sprang på 63.47 och kom tvåa. spände mig för mycket på slutet för jag kände att jag kunde vinna! coach sa dock att det finns MYCKET att jobba med och jag har MINST två sekunder att vinna om jag jobbar lite med min häckteknik!!! efter tävlingen så hade vi superroligt!! haha det hände sååå mycket saker och jaa vad säger man? HOT MESS!!!!



bilder kommer definitivt dyka upp på bloggen och facebook inom snar framtid så håll utkik. har precis kollat igenom en del bilder och börjat sortera... ååh jag har det hur roligt som helst, vill tillbaka nu, nu, NU!!!

nej nu måste jag försöka beskriva vilka stretchingövningar jag ska ha under min cool down på lektionen som jag btw ska hålla i nästa måndag! imorgon börjar skolan igen... bye bye springbreak och hey hey plugg!!

Emmy - söndagsvideo


Mary'' de ni inte visste om "mary"

Tack urban dictionary för att du lättar upp stämmningen. Här är några av resultatet efter att ha sökt på mitt fina namn:

2. mary  
 
 
The best girl a guy could wish for, They dont get any better than her

I would be happy to be with mary as long as possiable

6. Mary 242 up, 62 downlove it hate it
 
 
the girl who makes perfect grades, plays sports, is pretty, really cool, athletic and fun! The type of girl is hard to find. She's a really great person to hang out with. She enjoy's english and likes to read.
"Mary, damn she's smart!"

4. Mary 404 up, 119 downlove it hate it
 
 
The most amazing person who was ever conceieved onto this earth.
The girl who does anything to make me smile!

She will take anyones breath away.
Why aren't you breathing? Ohhh, did you meet Mary?

3. Mary 1132 up, 412 downlove it hate it
 
The most amazing name ever.
The person who gets annoyed when people sing "Mary had a little lamb" and "Mary mary quite contrary".
The person who was stupid enough to go to a catholic school, where there was a person in her class called Joseph.

But she's still amazing.
Don't deny it, you know it's true.

Fat Ass: Mary, mary, quite contrary, how does you garden grow?
Mary: Fuck you.

Fat Ass 2: Mary had a little lamb.
Mary: No fatty, she didn't


haha, 3:an va lätt roligast.

och 6:an stämde ju helt överens. ;) LOL



Mary

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me

SE VIDEON!



fin fin fin fin fin låt. ohja.

Mary

Tack Herr Väderguden för att du läser vår blogg.

Rullade ur sängen i morse och kröp till badrummet för att sätta i linserna. Sen när jag hade fått på mig strumporna kom Klara upp och sa att träningen vad inställd pga vädret. Då bad jag tackade Herr Vädergud "tack". Sen rullade jag upp i sängen och sov tre timmar till. SÅ VÄRT!

Och på onsdag ska tornadon komma. Spännande.

för allas info:
de ställde in tävlingen idag pga av vädret. bajs/drit.


regn!

Emmy - sista dagen i Arizooona

solen skiner, meeen vi sitter inne i lobbyn och har en plugghörna! vi får inte vara ute och sola idag... ska plugga ett par timmar nu sen ska jag äta lunch, ta en nap och sedan ladda inför loppet!!! jag springer 400m häck klockan åtta ikväll på bana 4!! tävlingen slutar runt halv tio, då ska vi tillbaka till hotellet och ikväll ska vi ha kul!!! klockan fyra imorgon bitti går bussarna mot flygplatsen... sova kan man göra en annan gång!!!

btw vi var och shoppade igår, först inne i stan och sedan i ett shoppingmall!!! ett annat btw jag har ont i foten igen :( ett sista btw nu måste jag plugga!!! tänkte dock lägga in lite bilder först... ENJOY!!


testade att kasta spjut iförrigår, coach står i bakgrunden och ser ut att tänka "hmmm vi kanske ska låta henne kasta spjut på MAAC" hahah ;)

jobba på häcktekniken är något jag borde göra varje dag, två gånger om dagen, 7 gånger i veckan, 365 dagar om året!!!

Andrea, Lissa och jag - härlig bild med sol och glada miner :)

en del av laget som åt middag på Olive garden (bääästa stället någonsin)

fikastund på älskade Starbucks --> favoriten är carmel frappucino

vi vågade oss ner i den iskalla poolen

vi var till och med under vattnet!!


neej det här tar alldeles för lång tid!! lägger upp mer bilder senare!!! ciaoo!

Mary

JAG HATAR TEXAS VÄDRET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hoppas de brakar loss så in i hel**** imån så det inte är nått fjuttigt falskt alarm. Ge mig hagel och åska. pLs.

blöööööö.


denna skulle vara lite cool om de svepte in över Texas imån


tornado och en regnbåge. ja tack.


eller ett stort fett nimbus cumulus moln.


el hail/hagel. el inte. hagel är det som orsakar mest skada av alla väderföhållande. ni kanske trodde de va tornados. men icke. håller precis på och lär mig om hagel på metrologin. det är fett coolt. ska berätta mer nån annan gång.

nu ska jag spendera energi på att hata texas vädret. FÖR DE SUGER!!!!!!! (iaf ska de göra de imån)

Emmy - livet är underbart



sirran filmar när vi ligger och steker vid poolen. i slutet så försökte jag putta i henne men lyckades inte vilket var lite synd för det hade varit bääästa slutet på filmen haha!!!

nu ska vi iväg och träna dagens första pass, sedan ska vi steeeeeka vid poolen hela dagen fram till dagens andra pass vilket kommer bestå av häck!!! solen skiner och jag älskar att vara här nere!!!

Mary

Och så läser vi alla denna artikeln. LÄNK!




FIA - Today

I går hade vi toppenväder och idag var det ännu bättre. Så efter mitt geografiprov så cyklade jag till poolen och la mig och stekte i två timmar. Jag lyssnade på bra musik och bara njöt, somnade och vaknade upp 15 min senare för att vända på steken. UNDERBART!

Min höft gör inte lika ont i dag som igår, men det gör fortfarande jätteont när man trycker på sidan på en punkt. INTE OK! Ursäkta för videon nedan, jag ville bara berätta att jag mår bra även när jag har ont. Livet är underbart! Det är bara väldigt frusterande att inte kunna fortsätta träna för att kunna uppnå mitt mål :) Ville lätta lite på stämningen bara ;)

När jag avslutar en grej påbörjar min rummis en, haha fuuunnyyyy!!! She's talking to him right now, grr ;)


That's right


FIA - Update

Im sorry guys, jag har varit väldigt VÄLDIGT dålig på att blogga... Det har hänt massa sen sist.

I måndags på träningen började min höft göra jätteont, jag körde 200 meters intervaller, efter 6 stycken så kände jag smärtan i höften, sprang två intervaller till men sen var jag tvungen att avbryta, det gjorde JÄTTEONT! Jag haltade runt under tisdagen mellan lektionerna, sen gick jag till doktorn och han kunde inte se något på x- ray bilderna (röntgen), så han sa åt mig att hoppa med kryckor för att underlätta och inte lägga tyngden på höften, han sa åt mig att ha dom i två dagar. I dag fick jag åka liten bil mellan lektionerna, en asskön kille körde runt mig mellan lektionerna, dom har bilar typ som små golfbilar som kör runt folk med kryckor. Han snackade på som bara den och körde som en tok, körde nästan in en kille, för man kör där alla går så man måste tuta och ha sig. Jättemuppigt och pinsamt på något sätt men ändå skönt att komma i tid till klasserna och slippa hoppa hela vägen.
I går efter att jag bestämt mig för att jag pluggat klart för mitt prov jag hade idag, blev vi på flum humör och började dansa, här är min dans, blev väll lite inspirerad av Empan att lägga in lite random videos sådär.


Grejen är att det inte gör ont när jag går och så, det är bara när man trycker på en punkt på höften som jag skriker av smärta. AAAAJJJ! Enjoy the dance, vi hade väldans roligt åt den igår i alla fall :)

I morgon har jag läkarbesök igen så då får vi se vad doktorn säger, om han vill att jag ska fortsätta med kryckorna eller jaa vi får se. Jag känner att jag kan gå utan dom, vet inte om det har blivit så mkt bättre med att ha dem..


Mary' jag lever då inte livet..


tusen mil bort men ändå samma smärta.
det gör så ont i mig.
allt gör ont.
och det kommer göra ont.
länge.


Emmy - visst är livet underbart ibland













passar på att blogga när jag har gått in från solen för att ladda inför träningen. det har varit sjukt varmt här idag, 31 grader och molnfritt... så jag har inte klarat av att sola så mycket... har fått matteläxan gjord och suttit mestadels i skuggan!! om en timme ska vi åka till banan och springa häck, dagens pass är 8x200m häck med joggvila 200m... ska bli jätteroligt!!!  och sen ikväll så ska vi klä upp och lite och åka in till city och äta middag!!

MAryy

Hola.

98/100 på mitt metrologiprov. Det betyder att jag fick högst betyg i klassen. Vem är bäst på moln va? :D

Nästa helg ska vi till Stanford och springa av oss. Det är en helgjuten distans tävling, alltså bara spring grenar :) Jag var lite orolig för att min 4.28 tid på 1500m inte skulle räcka för att ta mig in, men coach sms:a precis och sa att jag var inne!! YIEY! Sara ska springa 5000m och Klara 3000 m hinder (vet dock inte om de är accpeterade än, men hoppas!). Vår kära vän fröken Öberg ska dit också! Najs bajs (:

I helgen ska jag springa 800m och 4x400m. Jag är fett taggad för träningar har gått fin fint. Alltid när jag har de jobbigt i mitt lilla liv så tar jag ut det på träningen...

Nu ska jag precis vart och åkt en sväng men Kathleens bil. ska kanske ut och jobba på brännan nu, ska se vad Klara gör bara.

puss, later.


jag här ser ni min nya sport top ( bl a)

Emmy - in Arizona

Pheonix rättare sagt!!! det är jättevarm och underbart här!! njuter av varenda sekund!!

Flygresan gick jättebra, hade stora säten med bra benutrymme och egen tv med massa kanaler och radio + att man fick gratis dunkin donut kaffe och te vilket var riktigt välbehövligt då jag inte sov så mycket i natt...

när vi kom fram så hade vi inte fått rummen ännu så jag och Sirran bytte om på toaletten




låg ett par timmar vid poolen vilket såklart innebär att jag har bränt mig (att jag aldrig lär mig)... sedan var det träning vid arenan, gick en promenad med Andrea och joggade lite/stretcha körde lite magstyrka...

sedan matshopping och ikväll har vi bara softat!! ska kolla film + massera lite nu!! godnatt!


hela tjejgänget :) btw har lagt över lite bilder idag och är redan uppe i över tre hundra haha. vart ska det här sluta? jag har dock inte tagit alla med min kamera...

Mary

OMG, hade missat att Gossip Girl har börjat sända igen. Så jag och Veronika körde ifatt oss ikväll..


Chuck Bass. grr


Mary

I'm Living Such A Hard Life


Mary

INTERNETT FUNKAR IGEN!!!

fyra dagar utan var bara liiiiiiite för mkt. ska fira med en smootie. hej.



Emmy - Arizona here we come

om fem timmar åker vi!!!! väskan står redo, bikinin är inhandlad och jag är redo till 10000000 %

det ska bli såå himla roligt!!


Mary

Asså, Mikael Röjerås säger jag bara. Det här är ett stort bevis på att han lever helt isolerad i Sala. Stackarn.



Mikael säger:

 så jag har *’**************** alltså

 hahhaha

 jaaaa

 now i see

 hahahahaha

 xD

 jag döööööööööööööör

 å jag får veta det ett år efteråt typ

 hahahha

Mary säger:

 asså FY FAN VA KUL!

Mikael säger:

 det här är ju humor

 hahahha

Mary säger:

 jaaaaa !!

 hahah jag döooor också

 ASSÅ OFTA DU HAR INTE FÅTT REDA PÅ DE INNAN

Mikael säger:

 ne du måste leva så nån vet hur jag dog

 xD

 neee

 ingen har sagt något


...

haha, fett kul!!!!!!!!!!!!!!! emmy och fia, ni vet vad jag pratar om ;) LOL


från den gamla goda tiden. :)


Mary

DRIT DAG!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Emmy - tur att man inte bor i Seattle

det har regnat fyra dagar i sträck här nu... idag när jag skulle ut och springa fartlek så vart det helt plöstligt uppehåll så jag blev jätteglad... det tog ärligt talat fem minuter innan det började regna igen... tur att jag har en så bra regnjacka som håller mig torr... men usch det var inte roligt att springa 45 minuter i regn och blåst...


såhär glad var jag efter dagens pass ute i regnet...


Tuuur är väll att i vi har Spring break och flyger till Arizona imorgon bitti --> 27 grader och strålande sol --> here we come!!!
nu ska jag in till city och handla en bikini ;) ciaoo!

Emmy - vi sjöng som sagt singstar igår

vi hade riktigt riktigt roligt!!!!

Mary

Sofia Öberg säger jag bara, shit vilket liv hon lever där uppe. Jag blir riktigt avis. ;P



btw, jag drömde att Emmy hade fått drf5 sjukan. som betyder (på mitt dröm språk) att hon förlorar nästan alla sina minnen. Hon ringde mig (i drömmen) och sa detta till mig sen när hon hade sagt de så frågade hon vem hon pratade med, då hade jag alltså försvunnit från hennes minne!! :O:O


FIA - Olala

- Dont be a stranger, ok?
- Be a stranger what?
- Yeah text me, call me! I want to get to know you more!
- Haha ok sounds good!


Avslutade precis 15 minuters långt samtal.

Hallllååååå vad är det som händer? Det är lite sådär plötsligt händer det, äre inte lite så? Men det här var verkligen inte väntat... OMG är rätt uttryck för det här!!! Jag ska ta det som det kommer och ge det en chans, varför inte liksom, jag har inget att förlora på det! Samtidigt som jag är osäker på ifall det verkligen är så smart att börja något nytt? Haha nä men livet är till för att levas!

Nu ska jag byta om till bikini och lägga mig på taket och sola! Det här är ju helt galet, nu smsade han mig. Killarna här borta i usa är liiiiite för på, och jag sa det till honom när vi pratade med ändå får man ett flörtigt sms efter vi har lagt på! Haha




Mary

Sitter på bibblan för vårt internett funkar inte i Daniel House. Man känner sig som nedgräven mullvad när man inte har internett. Men jag försöker ta ikapp mig lite av världens händelse nu medan jag väntar på att herr edman ska skypa klart med fröken Emmy.

I natt förlorade vi, liksom Emmy, också en timma. Det resulterade i att träningen började halv sju istället för halv åtta. (Om man tänker att vi inte ställde om klockan). Vi sprintade runt de 15 km på ca 65 minuter vilket då resulterade i en extra runda eftersom 75 min stod på pappret.
Efter träningen var jag död och stupade i säng och Veronika sjöng "när trollmor har lagt sina.." på norska. Sen sov jag en stund och nu är jag här. Pigg och glad och redo att jobba på brännan vid Siljes pool. (om bara emmy och richard kunde prata snabbare...)

Har bilder och lägga upp från lovet också. Ja, jag har faktiskt haft spring break i en vecka om ni inte har märkt det. Men nu är de slut på de roliga. :(

Vi hörs,
er lilla mary.


när jag skypar med folk brukar jag lägga mina pengar i högar.

Emmy - söndagvideo 3

vi lyckades spela in helt fel saker---> men titta så bra det blev ändå ;)

Emmy - vi förlorade en timme i natt

när vi kom hem i natt och kollade på klockan så var den betydligt mer än vad vi hade tänkt oss... men klockan vreds ju framåt en timme.
Igår kväll var en jättejätterolig kväll, först måste jag och Andrea lyckas ta oss ut från huset där i bor. det var storm ute och spöregnade så det gick mindre bra (Andrea flög in i en stolpe när hon skulle hoppa över en vattenpöl)... sedan hade vi väldigt roligt i en affär också innan vi satte oss i taxin... Jag, Andrea, Malin och Siri åkte hem till ett par som har gått på det här colleget för ett par år sedan + att flera andra svenskar var där. vi var en hel grupp med svenskar + amerikanska frun (tror att vi var 12 stycken totalt), de flesta var äldre...
vi gjorde våra egna pizzor, åt massa godis, glass och drack läsk --> onyttig kväll ;) och så sjöng vi singstar, spelade gester med gester och kollade på massa roliga bilder från lyftorama och massa andra tävlingar.
mycket mycket skratt och väldigt god mat --> jättelyckad och rolig kväll!!! :)



bilder + singstarfilmer kommer senare!!


FIA - Nyfikna?

AZTECS INVITATIONAL

1500m gick väll helt okej igår, 4.43.2. Jag fick springa helt själv, jag gick upp i täten och skaffade mig en lucka redan efter 150m, sprang på hyffsat, hade ont i ena baksidan men jag lunkade på i ett lagom tempo. Kändes helt ok, hade varit skönt att springa under 4.40, men spar det till en större tävling ;)

800m idag var weird, jag kommer till tävlingen två timmar innan mitt lopp men så säger coach åt mig att börja värma upp eftersom dom har skjutit fram allting och att jag ska springa om en timme. Jag bara whaat jag har aldrig varit med om en tävling som skjuter fram tiderna, men att det har varit försenat har hänt flera gånger. Jag hade precis ätit massa till lunch så jag inte skulle bli hungrig senare. Men nej nej proppfull och stressad värmer jag upp och efter en timmes uppvärmning är det dags. Jag springer på bra första 200m, 29 sek, och jag varvar på 64, springer på hyffsat och när det är 200m kvar så trycker jag på lite, meen jag vet inte jag fick springa helt själv idag också, det är tråkigt och svårt att pusha sig själv. Så jag sprang alldeles själv på 2.14, var inte nöjd med tiden men antar att jag ska vara nöjd med det :)


Jag på 1500meters loppet


Emmy - it's raining cats and dogs

usch vilket hemskt väder vi har här i New York idag!!! vi har inte gjort så mycket spännande idag, tränat, ätit våfflor, tvättat massa kläder och kollat film...
hinner inte skriva så mycket mer nu för taxin kommer snart... skriver mer imorgon :)
btw glöm INTE bort att kolla in bloggen imorgon --> söndagsfilmen!!

Emmy - håller på med veckans video...

här får ni en liten förhandstitt.... kan ni gissa vad vi har roat oss med??


Mary

Känns som att jag balanserar på en planka. Så fort båda fötterna står stabilt går allt bra. Men så fort jag lyfter för att ta ett steg framåt blir det ostabilt och jag måste tillbaka till ruta ett. Men jag är glad att jag har så många runt mig som hjälper mig framåt. Och jag är glad att jag är på andra sidan Atlanten, där jag kan gömma mig bakom ett annat språk och en annan värld. Jag kan inte ligga i fosterställning och älta, hur mycket jag än skulle vilja. Det enda jag kan är att le och uttala okända ord med min underbara accsent, pressa mig själv så att mjölksyran skriker i benen, shoppa så att gaderobsdörren inte går att stänga och njuta av tiden i amerikat. Det gör fortfarande ont, men jag vet att jag gjorde de rätta. Utan trust, inget förhållande. That's it.


FIA - Han är bra rolig den där Alex

Alex smsade mig och frågade om jag vill festa ikväll. Tror jag fick samma fråga förra torsdagen. Jag sa nej eftersom jag ska tävla imorgon, han svarade; hoppa över den där tråksporten och kom över hit istället. Haha han fick tillbaka svaret; att springa är fest för mig!




FIA - Svävar på moln

Men då helst på cumulus moln för dom är puffy and rounded. Jag skulle inte vilja sväva runt på cirristratus moln för då skulle jag vara rädd att ramla ned.



Självklart är molnen som jag svävar runt på rosa ;) Haha


Mary

ganska snygga. särskilt tungan.


från löparskivan 09.



Jag och Verra köpte en blender/mixer på target för 30 dollar (210 kr) idag. Funkar som en magic bullet, u know, en sån som är på tv-shop. Iaf, är de fett najs att göra smooties nu när sommarvärmen steker våra beniga kroppar.

Sen kan ni lyssna på lite på Michael Bublés låt
"Just haven't met you yet", och jag vill särskilt uppmärksamma dessa fyra rader i denna underbara låt. tack.

"I'm Not Surprised
Not Everything Lasts
...
I Tried So Very Hard Not To Loose It
I Came Up With A Million Excuses "



imorgon(läs: idag) börjar ivm utan friidrottsvärldens nya älskling Anton Asplund. To bad. Hela Sverige skulle älskat honom! Promise.

FIA - Kan vara, men behöver inte vara.

Jag visste om det, eller jag vet om det, men jag vill inte veta om det, eller vill jag veta om det?

Ohh maaayy gard, jag har seriöst ingen som helst aning längre haha...



Happy happy happy


FIA - m&ms och plugg

Sitter vid köksbordet och läser om olika moln och regn, jag är snart uppe i 100 flashcards... That is not ok! Ska börja plugga in dom i helgen, sen måste jag börja svara på frågorna på studyguiden också, blä!

Annars då, jodå livet leker! Vädret suger, snälla sol kom fram nu! Det är kallt haha...

Vi har hemma tävling i helgen. Det är på vår bana så det ska bli nice, jag ska springa 1500m på fredag och 800m på söndag. Jag har sagt till folk att komma och heja på så förhoppningvis kommer några av dom att dyka upp och se mig springa, kommer bli fett nice! Jag vet en som har sagt att han ska komma i alla fall ;)

Jag tog fel gatorade, den här smakar ju ingenting, det är som att dricka vatten :(



Mary- Idag fyller världens bästa Lollo 20 år :D



tack för allt du ställer upp för mig gumman!

(i sommar ska vi fira stort, ohja)

Emmy - peeerfekt!

öppnade precis mailen och läser mailet som precis räddade min kväll --> dansklassen är inställd!!!

nu ska jag iväg och utnyttja de tre extra timmarna jag helt plöstligt fick...
time to do my lesson plan!!!! vi ses i biblioteket, längst in vid fåtöljerna på våning två ;)

Mary

När man vaknar i sin säng och kramar en burk där en smörgås hade sitt hem där för en vecka sedan. När man sover med halva sin gaderob. När man inte kommer ihåg vilken färg golvet har i sitt rum. När man inte har några snygga rena trosor kvar. När man närmare bestämt inte har något rent att ta på sig. När man bara har ägg och kaviar i kylskåpet. När håret har blivit 1 dm kortare pga alla tovor. När man samlat ihop en tre timmars lång spelista på spotify med passande sinnestämningslåtar. När tankarna har snurrat ihop sig fasligt att man inte ens vet varför man gråter längre.

Då är de dags att rycka upp sig.


Mary

DRIIIITbra banpass i morse, sen har jag hängt vid Siljes pool hela dagen och läst en random bok som jag plockade ur en bokhylla. Den handlade tydligen om långdistansförhållande upptäckte jag idag. Vad är oddsen för de liksom? Nu är jag röd som en tomat och köket är fullt av myror. Men de gör inget för Verra tar hand om det medan jag springer ut på nästa träningspass i 23 grader värme. :)

Allt för nu. Ikväll blir de kul (som vanligt).


FIA - Till pappa

och till er andra som vill höra om mina lopp som jag sprang i lördags ;)

1500m : När jag började värma upp kändes mina ben riktigt slöa och tunga från två dagars hård träning eftersom vi skulle ta tävlingen som en träning. Jag fick springa i andra heatet eftersom jag inte hade någon tid uppskriven, jag frågade coach om han kunde fixa så att jag kunde springa i första heatet med de andra som sprang runt 4.40, men han sa åt mig att springa i andra heatet eftersom det ändå bara var träning. Okej go for it! Dom andra tjejerna i mitt heat hade tider runt 5.20 så jag visste redan innan att jag skulle få göra hela jobbet själv. Jag såg framför mig hur jag gick upp och drog och kände mig stark!

Tjejerna i första heatet stack iväg och någon tjej vann på 4.42! Efter det var det vår tur att springa, jag startade ytterst men så fort startskottet gick sprang jag upp i tätet och försökte hitta ett skönt tempo. Jag frågade coach som stod i kurvan om det var bra tempo jag hade och han sa " yeah just keep it there" och det gjorde jag. Jag sprang på bra helt själv medan dom andra tjejerna var i en klunga långt där bak. Coach hade sagt åt mig att hålla ett lagom tempo fram till sista 500m så jag sprang på där i lagom tempo, kändes riktigt bra faktiskt, och när jag kom till sista 500m så ökade jag och vid 250 meter kvar så tryckte jag på lite mer och den farten jag höll kändes väldigt lagom den också så jag hade nog kunnat gå ut lite fortfare men jag kom i mål på tiden: 4.43.34, vilket är helt okej när jag fick dra hela loppet själv och inte hade någon att tampas med. Jag gick ut och tog tätet och höll den hela vägen in i mål, riktigt bra för skallen att få ett sådant lopp. När jag gick i mål så sa killen vid mållinjen, nice done, a really good run! Jag var nöjd, riktigt nöjd men som sagt det hade varit roligt att komma under 4.40, men det tar jag nästa gång. Jag kom tvåa sammanlagt av alla löpare!

400m : Efter loppet joggade jag två varv och drack lite gatorade, en halvtimme senare med jogg och stegringar
körde jag 400m. Jag hade inte tränat startblock på evigheters evigheter så coach sa åt mig att köra stående start. Are you kidding with me? Haha som en liten barnrumpa som inte lärt sig än, men oookej go for it det är ju ändå bara träning. Jag ställer undan startblocket och kör stående start, kände konstigt men jag kom upp i bra fart rätt så fort ändå och första 200m flöt på rätt okej, jag tryckte på lite extra i kurvan, kändes helt okej, fick ingen riktig syra som jag trott och på upploppet såg jag klockan ticka 52, 53,54,55.... jag tänkte shiiit det kan ju inte stämma, kommer jag persa? neej, joooo haha sen sista 50 meterna så vet jag inte om jag stirrade mig blind på klockan men det kändes so jag slutade springa och jag kom in på en avstannande tid på 59.06. Var inte lika nöjd med det här loppet som jag var med det andra...

"You are my idol" You are so cool! "Hey star" You are so relaxed when you are running, it is really impressive!
Jag fick höra mycket positivt efteråt och coach var nöjd med mina lopp, jag var också nöjd! 

Det blev ingen 4x400m stafett för oss, vilket var ganska skönt för jag var helt slut, min fot gjorde ont :(

High five på den!  

Emmy - jag som bara ville säga att jag saknar er

Emmy säger: skype?
jenny säger: inte nu
Emmy säger: men säg åt mamma eller pappa att logga in
jenny säger:kan inte nu
Emmy säger:du vill aldrig prata med mig
jenny säger:mamma masserar molly och
jag har inte tid nu kollar facebook haha




vilken diss --> att massera hundar och kolla in facebook går före att prata med mig hahaha ;)


Emmy - 'Cause you're hot then you're cold, You're yes then you're no, You're in then you're out, You're up then you're down, You're wrong when it's right

klockan är snart tolv, sitter och lyssnar på låten jag publicerade inlägget under detta, har skrivit prov för ett tag sedan... ska snart äta lunch, sedan ska jag ha lektion och sedan blir det dagens andra träning--> HÄCK!! imorse gick jag upp tidigt och körde vattenlöpning och imorgon ska vi upp tidigt och gå en morgonpromenad... SOLEN SKINER OCH VÅREN ÄR VERKLIGEN HÄR NU!!!!

en annan sak som förgyllde vardagen lite extra var paketet från mamma, fick knäckebröd, favoritgodisarna, en kjol, linne och en rolig bok. TACK MAMMA!!!



MÅSTE ÄVEN SÄGA GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN TILL MARIA OCH ÅFELIA!!!!!! <3 <3

Emmy - replay over and over again...



Mary

The first cut is the deepest


Mary

Nu har jag shoppat 3 dagar i rad. Vad ska man annars göra för att komma på andra tankar?


jag å siljevanlije. (nej jag vet inte vad jag gör med munnen)

Emmy - veckans video

Andrea kan fortfarande inte riktigt dansa och hoppa så veckans video får bli en video på mig, Sirran och Meg som försökte oss på vattengymnastik och lite kast i hotellets pool. (Andrea filmar så det räknas som veckans video haha!)

 

ENJOY!!!



Emmy - vårkänslor

kom precis in från en promenad i van Cortland park tillsammans med söta Malin. solen strålade och det var en jättemysig promenad!

helgen var så himla rolig, jag kan inte beskriva känslan.. jag och Malin pratade om det när vi var ute och gick idag. harmoni, balans är bra ord att använda för att beskriva det jag känner just nu. livet är fantastiskt just nu!!

finalen på 4x400m igår gick bättre än förväntat, vi sprang 3 sekunder snabbare än i försöken... alla sprang snabbare än sina individuella personliga rekord och vi kom fyra totalt!!! totallt i conferensen så slutade vi tjejer på en 8:de plats, vilket är den bästa placeringen någonsin för vårat college. så coacherna var överlyckliga, och vi likaså!! jag sprang min 400m på ca 57.3 och det kändes jätteroligt och bra!

idag skulle jag ha haft vila, men började morgonen med ett tufft styrkepass i en av mina klasser. mina ben och armar skakar typ fortfarande --> var jättejobbigt. men jag hade lite ögongodis att samarbeta och få pepp av så det var roligt samtidigt som det var jobbigt vilket är den perfekta kombinationen!! vi fick dessutom tillbaka proven idag, jag fick 92.5 % vilket borde innebär ett A!!! wow wow woow!

nej nu ska jag ta tag i lite plugg inför imorgon, har psykologitest och matte quiz. plugga, plugga, pluuugga!




















här är några av de 600 bilder Andrea tog under helgen :)

FIA - Måndag

Det fortsätter att regna här i San Diego! Jag funderar på att promenera till skolan istället för att cykla, för sist jag cyklade i spöregn så vart jag dyngsur, dagen efter blev jag förskyld... Här kommer en liten video som Julia spelade in för någon månad sen när vi hade stormväder haha :)


oooh nooooo!!! 

Jag föredrar ju regnet framför snön ni har där hemma ;) Det är ju helt galet mycket snö ni har! Pappa skickade bilder när han var uppe på taket och skottade ner snö... Han sitter ju i snön och om dom inte hade skottat bort det så hade det kunnat gå hål i taket.



Hej och hå skotta på!


I går kväll bakade jag brownies och kollade på oscarsgalan, många fina klänningar och rörande tal. Det blev en väldigt slapp kväll, innan jag gick och la mig kollade jag på blackboard vad som skulle göras i veckan och grejs, jag har en extra credit uppsats att skriva tills imorgon om "same sex marriage" och sen har jag mattequiz imorgon så det blir en lång dag idag. GREAT! Annars ser veckan ut att bli ganska lugn, har tre prov nästa vecka så jag kanske ska börja plugga in för dom så att det inte blir stressigt sen, men det kommer det bli ändå haha...

Mary och Emmy - jag kommer att vara inne på skype i kväll klockan 6-7 min tid!! 






Mary

5 av mina kompisar har gjort slut med sin respektive under dessa två veckor. vad är grejen med de va?

har precis suttit i en hot tub i 2 timmar och pratat livet (i min nya bikini från Viktoris Secret). Anyway, jag ser ut som ett russin nu.

godnatt.

FIA - Kärlek som i lek?

Killar är bra konstiga asså, jag vet inte vad det är men det känns som jag pratar killproblem med alla mina kompisar just nu. Alla tycks ha något! Antagligen är killen jätteskum och hör bara av sig när det passar honom, eller så säger han att han gillar henne men att han inte vill ha något förhållande just nu, eller så hör han av sig för mycket och envisas med att höra av sig även fast tjejen har sagt att hon bara gillar honom som kompis, eller så är det någon som är olyckligt kär, eller någon som funderar på vad hon egentligen känner o s v.

Varför ska det alltid vara så svårt? Varför ska man spela svår men samtidigt inte för svår, varför ska man turas om att höra av sig, varför ska man behöva spela alla dessa spel utan spelregler eller spelhänvisningar som berättar vilket spel det är som gäller. 

Lite tankar bara... Nu ska jag cykla iväg till dormsen och göra engelska läxan med Julia och Cat.

Ooh noo det regnar jättejättemkt ute, brr!!

Jag pratade även med världens bästa Linda idag på skype. Söndagar är våran skypedag! Miss you sötnos, ses snart!




FIA - Party with the P for police

Det var asmkt folk på festen igår, man kunde knappt komma in om man gick ut på verandan, och tvärtom när man ville ut från det varma dansgolvet... Lite too much! Men det var roligt så länge det varade, grannarna ringde polisen runt elva. Så fort vi samlat ihop hela tjejgänget så sprang vi i ösregnet till Bs killes bil och sen skjutsade dom hem mig :)

Vet inte hur många hemmafester som slutar med att polisen kommer och avbryter festen. " Cops are coming, cops are coming" Förra festen jag var på så kom dom också och avbröt festen alldeles för tidigt... 

A och hans kompisar gick i ösregn till festen igår, när dom kom dit smsade han och frågade vart jag var, men då var jag redan på väg därifrån. Efter typ 5 min så kom polisen och dom fick gå tillbaka hem igen... Haha det påminner mig om sist när jag gick i spöregn med dom till en annan fest eftersom den första festen dog ut efter ett bråk...  Any way, A sa åt mig att komma hem till honom efter festen, för han behövde mig där på efterfesten, jag skulle vara hans wingman. Killar och deras knep asså, fast jag tycker fortfarande att J's och hans grabbgäng som kör spanarn är roligast! Haha dom skickar upp en kille som kollar ut över dansgolvet och pekar ut potentiella tjejer åt grabbarna som är kvar på dansgolvet. Heeerrreeguud hahaha!

Vi har faktiskt också använt oss av knep på dansgolvet...  Vi gjorde olika tecken när vi behövde hjälp att komma bort från någon jobbig kille eller när en kille var bakom någon av oss så gjorde vi tecken; go for it eller no no no, haha det var roliga stunder det! Viper room och Klaras hahaha :)


Jag har pratat med världen bästa Pamela idag! Saknar henne otroligt mkt, ska bli så kul att träffa henne i sommar! Det är bara tio veckor kvar i skolan, det är ju ingenting! Det kommer att gå jättefort!
Så till er alla där hemma i sverige, vi ses snart!!




FIA - Highlightparty or movienight?

"Underwear would be fine... If I were wearing any" Hahaha

Tävlingen gick väldans bra med tanke på att vi har tränat på så hårt som vi har. Go aztecs! 

Många tjejer bar ett orangeband for att hedra crosscountrytjejen som blev mördad när hon var ute och tränade, hennes kropp hittades i veckan vid sidan om spåret några hundra meter från hennes hem. Så himlans hemskt! Man tänker inte på vad som kan hända om man springer själv... Men jag tyckte det var så hemskt när någon sa; she can not run anymore so we are going to run for her. springa är väll inte det enda hon inte kan göra längre, någon idiot tog hennes liv ifrån henne innan det ens hade börjat. Hon gick i high school och var engagerad i olika organisationer och en duktig elev med toppbetyg i alla ämnen.

Nu ska jag ner till Seb och visa honom hur duktig jag är på att blåsa bubblor med mitt tuggummi för han tror mig inte när jag säger att jag blåste största bubblan ever alldeles nyss :)

Tjejerna pratade om något party som soccerkillarna hade ikväll, får se om jag hänger med dit eller stannar hemma och kollar på film.

I dag på tävlingen spelade dom den här sången, bästa ever, hade glömt hur mycket jag lyssnade på den förut.



Emmy - tillbaka på hotellet efter en heldag i inomhusarenan

500m gick väll helt ok, spände mig och sprang inte alls avslappnat. Ville för mycket helt enkelt! Har en tendens att spänna mig för mycket då men äsch jag sprang mitt näst snabbaste lopp och är helt ok nöjd.
4x400m stafetten gick bra, sprang på 57.7 och vi kvalificerade oss till finalen imorgon!! som jag dessutom ska få springa!!!! först skulle jag bara springa försöken och så skulle en annan tjej som har lite skadekänningar springa finalen imorgon.. men nu får jag springa!!!
kom precis upp från hotell-poolen, vi simmade lite och lekte lite. har dessutom ätit en supergod middag på Uno's. Det roligaste hände under middagen när vi ser att coacherna sitter på samma restaurang. Vi beställer in den tjejigaste drinken dom hade och skickade den med fyra sugrör till coacherna,, så skrev vi på en servett- vi gjorde en pussmun och skrev xoxo från anonym... hahaha fast när coacherna fick in drinken kunde vi inte hålla oss så dom visste direkt att det var från oss.. hahah dte var såååå kul, vi satt och fnittrade och jag vart heeelt excited haha! stööört roligt! coacherna tackade för drinken och sippade i sig den, glada blev dom för överaskningen...
har inte lagt upp bilderna eller filmerna från idag ännu så dom kommer senare. här är från när vi överaskade Siri på hennes födelsedag!!!

ååååh vad livet är roligt och alldeles underbart just nu!! händer såååå himla mycket roligt hela tiden- njuter av varje sekund!!!!

Emmy - på hotellet i Boston

ska tävla idag!!! igår åt vi en jättegod middag på en italiensk restaurang och jag såg ögongodiset som var där med sitt team, han hade en skjorta på sig och var lika snygg som vanligt, om inte snyggare grr haha...
sedan på kvällen så kollade vi på hercules och så gav jag alla ryggmassage, dom stod i kö för att få massage från mig haha. men det gjorde inget för det var bara roligt, jag gillar att göra folk glada!!!!!
imorse hade vi lagfrukost, och efter det har vi lyssnat på peppmusik och målat naglarna vackert tävlingröda... om typ en kvart går bussen till arenan... tjejerna och killarna tävlar på olika arenor vilket är lite trist... klockan 2.35 i heat 3 bana 5 springer jag 500m!!! nu kör vi!!!

Mary



And by protecting my heart truly
I got lost in the sounds
I hear in my mind
All these voices
I hear in my mind, all these words
I hear in my mind, all this music

All my friends say that of course its gonna get better
Gonna get better
Better better better better
Better better better

Fidelity / Regina Spektor


Mary

There was nothing in the world that i ever
wanted more than to feel you deep in my heart
There was nothing in the world that i ever
wanted more than to never feel the breaking
apart all my pictures of you

Picture of you / The cure



Be my friend
Hold me, wrap me up
Unfold me
I am small
and needy
Warm me up
And breathe me

Ouch

Breathe Me / Sia



it hurts


FIA - Lever i nuet

Åååh jag vet inte vad jag ska skriva men jag vill skriva något men hittar inte de rätta orden att beskriva känslan... Jag kan verkligen inte sluta le,  jag har fjärilar i magen ( säger det som den där tjejen sa på bb en gång för länge sen, typ något i stilen " fjälilar i maagen" haha), jag kan inte sitta still, skulle vilja sätta på hög musik och sjunga med och hoppa runt och dansa fånigt framför spegeln, jag vill bara springa en snabb stegring för att få ur mig all energi men är inte säker på att det kommer att hjälpa haha!  Jag skrattar åt känslan för det var länge sen jag kände såhär. Ingenting kan få mig på dåligt humör, jag mår hur bra som helst och mitt liv är underbart!

Allt för många människor lever i framtiden, alldeles för få lever här och nu. Livet är underbart och det gäller att ta vara på varje minut som du får! Jag har levt alldeles för länge i framtiden, ibland slinker min tanke dit igen men jag ska kämpa för att leva nu!

Jag mår bra nu och därför borde jag må bra nu och sluta tänka över framtiden. Det kommer, nu är nu och det är här jag befinner mig. Jag har stora planer och drömmar för framtiden, men det får jag ta då, nu måste jag hitta drömmar om nuet och låta framtiden komma när det kommer.

Jag vill bara säga att jag älskar alla mina nära och kära, ni är bäst <3


JUMP FOR TODAY


Emmy - igår var en konstig dag!

sovmorgon, frukost, skrivalltdukan prov i religion, sedan så åt jag lunch. allting var som vanligt tills x som sitter mittemot mig plöstligt svimmar, jag flyger upp från stolen och tar hand om henne, vi flyttar henne till soffan men hon vägrar lägga sig ner, svimmar en gång till, då lägger vi henne ner och kallar på hjälp. sedan ligger hon ner och mår riktigt dåligt, svimmar om vartannat och vaknar sedan upp rädd. jag satt vid hennes sida och lugnade ner henne... ambulansen kom och x följde med henne till sjukhuset. efter tester kunde de komma fram till att det var migränen som orsakade svimningarna... läskigt var det iallafall... sedan under träningen så springer jag intervaller med x... i kurvan så får han kramp och jag är först fram och hjälper honom att sträcka ut krampen... jag var alltså på rätt plats vid fel tillfälle, eller fel plats vid rätt tillfället två gånger idag... under middagen spiller dessutom x kaffe över min arm som blev helt fläckig och stank kaffe resten av kvällen...

sedan var det dansklass, kollade på en intressant och rolig film om manliga balletdansare. därefter direkt till biblioteket, gick direkt till favoritstället... hittade x där så vi snackade ett tag innan jag stoppade in hörlurarna och började plugga inför mitt aerobic conditionprov som jag skrev idag)... fick mycket plugg gjort, men det var mycket annat som fördrev tiden också, snack, flum, fotmassage och ja bara videokameran kan se vad vi hittade på haha.. i slutet satt jag och skrev på x ben/fot med markeringpennan, då kommer en bibliotikarie gående sin kontrollrunda... han sa INGENTING hahaha där satt vi i varsin fåtölj och målade på varandras fötter hahah. runt halv tolv så går vi tillbaka, jag kommer in på rummet och får ta min efterlängtade dusch och krypa ner i sängen... (fast hann med lite skype chatt innan jag somnade haha)....

+ att jag pratade med Ma också under kvällen. tänk på att karma comes back around!!! finns alltid ett telefonsamtal bort om du behöver prata!


knäckebröd och randig kaviar makes me happy!

nej nu ska jag iväg och ha poweryoga lektion!!! ha det bra och njut av livet!


Mary

Last call, last call.
Now I've heard it all.
The excuses get weaker as the stories get tall.
You step off with the wrong foot, the drunk fool at the ball.
Well, I'm not up for dancing.
I'm up past last call.

Ellis Paul / Last call




You don't have to say, what you did,
I already know
, I found out from ...
Now there's just no chance, for you and me, there'll never be
And don't it make you sad about it

Justin Timberlake /
Cry me a river



It took me by surprise I must say,
When I found out yesterday.
I heard it through the grapevine
Not much longer would you be mine.

Marvin Gaye /
I heard it through the grapevine



 </3


FIA- Conference 26-27 Feb

NEW MEXICO - ALBUQUERQUE


Tyskan C gjorde väldigt bra ifrån sig, det här var hennes sista inomhussäsong så hon vart väldigt rörd på lagmötet vi hade efter tävlingen när coach berättade hur stolt hon var över henne, hon slog pr och vann och hoppade långt. Hon presterade väldigt bra helt enkelt! 


Jo jo jo ;) 

FREDAG

Conference 800m försök 2.13,
 1200m i stafetten (Måste fråga coachen om min tid, kommer inte ihåg vad han sa)

800m: Jag fick springa på bana två hela loppet, la mig trea och kom fyra. Kände mig sliten, inget bra lopp men kom in på en bra tid i alla fall. Jag tänkte gå om redan vid 300m kvar, var på väg men ångrade mig, skulle ha gått. Jag började även lite för långsamt, jag låg nästan sist och sen jobbade jag mig framåt i klungan.'

stafetten:  En halvtimme efter springer vi stafetten och jag har första sträckan 1200m. jag går ut lugnt och hittar ett lagom tempo som passade mig och sen när det var 600m kvar så ökade jag och vid 300m kvar gjorde jag ett ryck och lämnade sedan över pinnen som trea. Ett riktigt taktiskt lopp, sprang mitt egna tempo och jobbade mig sakta men säkert framåt. Mycket bra sprunget måste jag få säga, kände mig riktigt stark och nöjd efteråt.

LÖRDAG

Conference 800m final 2.12.40

Jag gick in för att ta för mig och våga, jag tänkte ingenting innan starten, det stod tomt i huvudet, inga tankar, lite läskigt var det men antar att jag var så fokuserad. Jag öppnade starkt, la mig trea, vi sprang första 200m på 29 och sen 400m på 62, vid 300m går jag om tvåan och trycker på, klockan ringer och jag känner att jag ha chansen att ta tvåan som kommit om mig igen efter klockringningen; jag tänker tanken att jag kan ta en andra placering, men sen boom så går det inte att springa längre, mina ben bär mig inte och jag sliter men känns som jag inte kommer någon vart, tre tjejer bakom mig kommer om mig och jag kämpar som bara den och kommer in i mål som sexa. Jag var så nära, det var bara 150m kvar av loppet och jag total stumnar, vet inte om det var att jag blev trött eller blev spänd när tanken slog mig att jag låg trea. Jag var riktigt besviken efter loppet, gick upp på prispallen med tårar och grät efteråt.  Jag var så nära men något gick fel, jag blev trött/rädd. Måste jobba på snabbheten i slutet, sen så jäklar ska jag springa under 2.10!


Coachen var nöjd, han frågade mig varför jag grät, jag sa att jag var besviken. Han sa att jag sprang på riktigt riktigt bra, han sa att jag såg grymt stark ut och jag kände mig stark! Jag känner mig starkare än någonsin, min dröm känns inte så långt borta längre. Bara jag får rätt lopp och rätt tankar och slutar titta på klockan när jag kommer på upploppet.


Annars var det en himlans rolig helg, har alltid så roligt ihop :)


Maryy'' mattematik de är grejer de

100 poäng på matteprovet. OHYES!!!


annars då? inomhus säsongen är över och vi chillar i cirkus 3 veckor innan utomhussäsongen börjar. Börjar starkt nog med en 800 metare i Oklahoma innan vi åker till Stanford och jag kör 1500m helgen efter. YES! Sen kommer jag inte ihåg mer.. :P
skolan är lite seg nu i veckan. (eftersom de är endast 4 dagar kvar till spring break), jag har metrologiprov, labbrapport, musik quizz, econ quizz och en engelska uppsats öööhh. jo de var "bara" de... hehe.
på fredag har vi skandinavisk middag med alla norskor och svenskor. :D

Klockan är tjugo i elva och Veronika är fortfarande upp. :O:O Måste kolla vad hon håller på med för hemlisar.

asssshhh, godnatt på er pluttisar.



om man söker på veronika blom på google så är det här den andra bilden som kommer upp. Jag och hon på Nordiska terräng. HAHA. det måste vara ödet :D:D <3<3<3<3

Emmy - nu dööör vi lite till eller vad säger ni ;)

hahahaha ja herregud. förväntningarna var höga sedan förra veckans succe och eftersom Andrea inte kan dansa pga olyckan så kunde vi inte göra ett dansnummer till... men dom här pinsamma videosarna kan vi bjuda på för att vi är så himlans söta och snälla och kan bjuda till det lite haha. ENJOY!!

Emmy - vet inte hur många gånger vi dog igår

"jag dööör", "jag döör också", "jag dööör mer" hahahah.... när man är med Maria så dör man lite omvartannat, man dör för att hon råkar ut för så roliga saker, man döör för att det finns så mycket som man vill shoppa, man döör för att hon är så fruktansvärt rolig, härlig och underbar!!!

Starbucks, snack om det ena och det andra (tror vi öppnade fler dörrar än vi hann stänga så det får bli skypesamtal snarast Maria haha), promenad i city till Times square och såklart shopping! 


Maria och jag vid fantastiska Times Square

Maryyy' mandag. (5 dagar till spring break!!!)

Hangde med min kara econ tutor Mike igar. Han har borjat med cowboy hatt varje dag nu. Haha. Han hjalpte mig aven med sista fragan pa matte quizzet som var valdigt confusing. Utrakningen blev NAGOT lang...

sen i natt vid halv 3 fick jag ett mejl :O. "hej hoppas de har ar track mary. jag forsokte losa quizzet senare pa kvallen och da kom jag pa att vi jobba bara med implicit differential part, sa om du gor sa har... bla bla bla.." sa hade han lost hela problemet. YES! han avsluta med "It would make me sad if you turned in your quiz as is...
    We need to get you into business school, after all.  ^_^
      Mike"

haha, basta tutorn ever!

nu ska jag passande nog ha matte. :) LATER! :)

ps. de regnar. suger bajs.



Mary' så går de till när vi tvättar i daniel house

Välkommna till vårat fräscha tvätthus :P


viktigt med sockorna när man tvättar!


jag är grymt koncentrerad på att allt ska bli rätt


veronika tar de lite mer som de kommer ;)


29 minuter blir perfa!

haha ;) men vi har gratis tvätt så de är FETT NAJS!

FIA - En ny vecka

Nu var det måndag igen och helt plötsligt är vi inne i mars månad, galet vad fort tiden går!

Söndagen tillbringade jag framför skype och sen var det hockeymatch, oj oj oj vilken spännande match!! Men Canada var bäst så dom var värda att vinna :) Och Mary, jag vaaaaaannnn, yees! 1-0 till mig, vad ska vi slå vad om nästa gång?

Men vi kör bara på poäng när vi slår vad, vi är inte som Calle och hans knäppa kompisar som slår vad om att göra olika saker om dom förlorar, Calle skulle köpa någon ful stor porslinshund för 60 dollar eftersom han förlorade, om han hade vunnit hade killen fått tatuerat in något på sin skinka. Jaa herrens gud så mogna killar är hahaha :)

Efter hockeyn så gjorde jag mitt biologiquiz och sen bestämde jag mig för att jag var klar för dagen och slappade resten av kvällen. En riktigt slapp söndag helt enkelt, och innan jag gick och la mig fick ett sms från coach som sa att vi inte hade någon träning idag. Yiieey en extra dags ledigt, behövs verkligen! Men jag ska nog köra lite cykel och låg stretch eftersom jag var för lat för att stretcha lääänge efter min 800m final i lördags.

Med tanke på conference så kommer en sammanfattning senare idag när jag sitter i studyhall, jag har tre lektioner idag och sen ska jag till studyhall. I kväll ska vi på seminarium om alkohol, obligatoriskt! Jag hade helt glömt bort det men tennisJulia påminde mig igår, hon ska också dit :)

Nähe om jag ska ta och läsa igenom mina arbeten som ska in idag och göra i ordning frukost så att jag slipper stressa haha.. hörs senare!

btw så sjöng jag väääärldens snyggaste solo igår för Emmy och några till på skype " IIII WAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNAA KNNNOOOOOOWWWW WHHHAAAAAAAATTTT LOOOOOOOOOOOOOOOOVVVEEE IIISSS"


Världens bästa knäppis <3


height="0" alt="" />