FIA - En ny vecka

Nu var det måndag igen och helt plötsligt är vi inne i mars månad, galet vad fort tiden går!

Söndagen tillbringade jag framför skype och sen var det hockeymatch, oj oj oj vilken spännande match!! Men Canada var bäst så dom var värda att vinna :) Och Mary, jag vaaaaaannnn, yees! 1-0 till mig, vad ska vi slå vad om nästa gång?

Men vi kör bara på poäng när vi slår vad, vi är inte som Calle och hans knäppa kompisar som slår vad om att göra olika saker om dom förlorar, Calle skulle köpa någon ful stor porslinshund för 60 dollar eftersom han förlorade, om han hade vunnit hade killen fått tatuerat in något på sin skinka. Jaa herrens gud så mogna killar är hahaha :)

Efter hockeyn så gjorde jag mitt biologiquiz och sen bestämde jag mig för att jag var klar för dagen och slappade resten av kvällen. En riktigt slapp söndag helt enkelt, och innan jag gick och la mig fick ett sms från coach som sa att vi inte hade någon träning idag. Yiieey en extra dags ledigt, behövs verkligen! Men jag ska nog köra lite cykel och låg stretch eftersom jag var för lat för att stretcha lääänge efter min 800m final i lördags.

Med tanke på conference så kommer en sammanfattning senare idag när jag sitter i studyhall, jag har tre lektioner idag och sen ska jag till studyhall. I kväll ska vi på seminarium om alkohol, obligatoriskt! Jag hade helt glömt bort det men tennisJulia påminde mig igår, hon ska också dit :)

Nähe om jag ska ta och läsa igenom mina arbeten som ska in idag och göra i ordning frukost så att jag slipper stressa haha.. hörs senare!

btw så sjöng jag väääärldens snyggaste solo igår för Emmy och några till på skype " IIII WAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNAA KNNNOOOOOOWWWW WHHHAAAAAAAATTTT LOOOOOOOOOOOOOOOOVVVEEE IIISSS"


Världens bästa knäppis <3


Kommentarer
Postat av: mary

aaashhhh, du valde ju forst!!! :P haha. men grattis. bra jobbat :P



nasta far du bestamma! :)puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />