Mary' Hej hopp kaffekopp.

Vad jag längtar efter JUST PRECIS NU.
Att få se första avsnittet i Gossip Girls säsong 2
Att vakna imorgon, för att det är så stört tråkigt att sova

Vad jag inte längar efter JUST PRECIS NU.
Att det ska bli måndag, för det är lätt tråkigaste dagen
Att jag ska läsa i min astråkiga engelskabok innan jag somnar


såhär kan det se ut om man klipper någon på en heltäckningsmatta. heheheh.


Mary'

Vi är tillbaka från funktionärsgrejen (startfunktionärer på tjejmilen) som halva löpet var på idag. Har snackat lite med Finnkampsfolket. Både tjejerna och killarna vann där. YIIEY!! Men det hade hänt en vansinigt komisk-tråkig sak med Rickard igår. Vet inte om han vill att jag ska skriva den här, heheheh.

Det lät iaf såhär när jag snacka med han i tel:
- Mary, jag vet inte om jag kan gå imån.
- Vadå då?
- Jo, för det har hänt en sak. Ska jag berätta det nu? Vill du veta ?
- Ehh, jooaaa, det tror jag att jag vill.
Sen berättar han och då hör man att alla asgarvar i bakgrunden... ;)

Hehe,
 låt oss även sända en tanke till Klabbe som var något skyldig till olyckan.

Bye for now.



bananer och apelsiner. mina favosar.

FIA

Idag ställde jag klockan på nio men sen somnade jag såklart om.. Jag vaknade av att Mary ringde som sa att de var på väg. De skulle komma och hämta en jacka och lämna några papper som jag glömde hos dem i torsdags.Jag fick även min 19 års present av Sanna som var en dikt om vänskap. Mycket fin! <3

Jaa vad händer idag då? Jag ska läsa så mycket som möjligt i feminismboken och sen ska jag nog hem till Sara på jobbet som ska ha kräftskiva ikväll. Jag tycker att det är lite jobbigt med kryckorna... Men jag behöver ju inte gå runt med dom hemma hos henne, bara när jag ska dit! Aja jag får se hur det blir. Nu blir det i alla fall frukost eftersom min mage kurrar. Så nu ska jag ner och väcka tjejerna, jenny och hennes kompisar hade disneyfilms marathon igår kväll. Så jag satt uppe i rummet och försökte läsa till känn en doft av kärleken och hakuna matata. Mycket trevligt!


Prima skinka, japp japp!



 


FIA

Jag vet inte vart gårdagen tog vägen... Helt plötsligt slog klockan tolv och det var läggdags!
Igår vaknade jag runt tio och då gick jag ner och åt frukost. Sen gick jag runt lite här hemma och sen bestämde jag mig för att åka til stan. Sen hoppade jag runt där, jag lånade två skolböcker och köpte lite skolgrejor. Jag köpte även en ny väska och två halsband :) Jag hade spanat in väskan flera gånger förut och nu köpte jag äntligen den! Sen ville jag köpa den turkosa plånboken, men den var slut..

Jag åkte hem och satte mig i köket och fixade med alla skolpapper och böcker. Gjorde iordning den fina mappen jag köpte som skall hjälpa mig att hålla koll på alla papper och artiklar. Efter det käkade vi hamburgare och till efterätt hade mamma gjort äppelkaka. Mumsigt!

Kvällen bestod av läsning och tv-tittande. Pearl Harbour gick på tv och sen läste jag Lena Gemzöes bok Feminism. Jag ska ha läst ut den och skrivit ett referat tills på tisdag. Det är mycket läsning under den här kursen. Jag ska läsa en bok till varje torsdag och en till varannan tisdag. Jag kommer sitta med en bok i handen så fort ett tillfälle ges.  



Filmen innehåller många snyggingar ;)


Emmy

Jag har haft så jävla kul ikväll!!!! PAAARTYYYYYYY!!!


FIA

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det finns inga ord. Jag är helt tom.

Här sitter jag och oroar mig över skolan, foten och jobbet, medan jag vet att en person har haft det värre..

En person som var unik, hon var en person som hade det där lilla extra :)
Hon har betytt och betyder mycket för många utav oss. Någon kallade henne för sin idol och jag tror att det är många som ser upp till den här personen. Ser upp är det nog många som gör eftersom hon finns där uppe och vakar över oss. Som Emmy sa; Hon är våran ängel nu, och vakar över oss som hon alltid har gjort. Men jag menar, ser upp till och verkligen diggar det hon har gjort under sin tid här på jorden. Jag hittade inget mer passande ord än diggar, men ni, och du,  förstår väll vad jag menar :)

Elina var alltid sig själv, hon var alltid glad och hon tyckte aldrig illa om någon. Hon gjorde alltid personerna runtom sig glada och hjälpte dem som hade det svårt. Jag kommer ihåg att du ville få igenom att ha som projektarbete att måla väggarna på barnsjukhuset, eftersom du ville göra så många som möjligt glada och sjukhuset till en trevligare plats...
Jag kommer ihåg din vilja och energi. Du ville alltid hjälpa andra till att ha det bättre. Eller när du gjorde små saker för att göra andra glada. Som när du, jag och Emmy gick runt och satte upp lappar med små peppningsord på allas dörrar på löp. Vi var så glada då när vi smög runt och tassade tyst fram tills allas dörrar för att sätta dit lapparna utan att någon skulle märka oss. Vi var väldigt nära på att bli påkomna men vi löste det bra genom att snabbt gömma oss, vi klarade av att vara tysta ett tag på vårat gömställe men sedan brast vi alla tre ut i skratt. 
Jag kommer ihåg när vi möblerade om i ditt rum, det var inte mycket vi gjorde men du blev så glad!
Jag kommer ihåg din kämparglöd på träningarna och inte tala om ditt kämpande under din kamp om livet. Jag vet att du har haft jätteont, men jag har inte hört dig klaga en enda gång. Vi har sett att du har haft ont och att du har lidit men du sa inget för du ville inte att vi skulle veta det. Du ville inte att vi skulle må dåligt för att du mådde dåligt!

Elina, jag vet att du inte vill att vi ska vara ledsna. Men det är svårt och jag försöker verkligen leva vidare som vanligt.  Och visst går det, men det har inte gått en dag utan att jag har tänkt på dig! Du har det bra nu, du är frisk och har inte ont längre för du är hos Gud nu!  Jag vet att du finns här någonstans och vakar över oss, du kanske står bakom mig just nu och säger som du nästan alltid gör när du blir glad eller berörd; meen fiiaa då...

Jag hoppas att du ser vad fint alla skriver till dig på facebook, det är du värd. Jag är bara ledsen över att jag inte berättade för dig när du var vid liv hur mycket jag tyckte om dig! Jag ska ta lärdom av det här, och det hoppas jag verkligen att ni andra också gör. Ta vara på tiden ni har och var inte rädda för att berätta för alla runtomkring er hur mycket dom betyder för er! Sprid kärlek för det var just det Elina gjorde :)



Mary'

Det är knäppt att man kan gå vidare och allt känns som vanligt igen
Man skrattar, springer, pluggar, bajsar, cyklar, lunchar precis som innan
Men så flyger tanken förbi
Hon finns inte längre


Jag skulle kunna skriva inlägg med outfitar, lyckönskningar inför finnkampen, träningsvärk och bra träningspass, bilder på Rickards nya klippning el Mikaels compex stund, gratulationer till födelsedagar och roliga saker som folk har sagt.
  Men jag känner inte för det. Inte just nu. Men snart, sen, senare..


Mary

Jag tänker på när vi begravde Mozart
Du, Jag och Matte
Vi grät inget då
Jag var präst och pratade med djupa ord
Du var glad och levande

Jag hade ingen aning då
Jag trodde du kunde stå emot allt
Om inte du kan, vem kan då

Men du har det bättre nu
Du och Mozart

M

Emmy

Jag känner mig alldeles tom på ord... Tänker på dig <3


FIA

JAG TÄNKER PÅ DIG!

 


Mary

Det är svårt att andas
när man vet att nån kanske andas för sista gången.

Det är svårt att andas

Allt har hunnit ifatt mig och det är hemskt


Emmy - livet leker

Det kan inte vara sant... såhär bra kan det bara inte gå :D

FIA

Just nu ligger jag i soffan och mumsar choklad och kollar på tv. Jag såg nyss på filmen nördskolan, den var väll ändå helt okej! Jag ska snart kolla på Gossip Girl för jag har några avsnitt kvar på den underbara serien!


En fin bild som inte har något med inlägget att göra ;)

FIA

VÅR INTROFILM TILL SKIVAN



I sista delen skulle lite av allas personlighet komma fram :)

FIA Operationen

JAG KLARADE DET OCH JAG KOMMER ATT KLARA DET!

Igår opererade jag min fot. Det var lite obehagligt när de skulle sätta dropp på mig eftersom jag hatar nålar. Jag larvade mig ett tag men lät dem sedan fixa det. Sjuksköterskan berättade att hon inte alls tyckte att jag var larvig, jag sa att jag var det, utan att det har funnit värre patienter. Patienter som de hade varit tvungna att söva ner först innan de har kunnat sätta dropp. då kändes det lite bättre :)  Sen fick jag ta på mig sjukhusrock som var stor som ett tält och genomskinlig + sjukhusstrumpor som var jättelånga och obekväma.
När jag skulle in till operationshallen så fick jag sätta på mig en mössa, som en badmössa och när jag sedan hade lagt mig på operationsbordet fick jag en till mössa, som skulle hålla mig varm. Jag såg ut som, jaaa inte vet jag, en rolig patient ;) Sen gav dom mig lugnande och jag fick andas i en mask. Efter ett tag gav dom mig medlet som skulle göra att jag somnade, dom sa åt mig att tänka på något fint så att jag skulle drömma sött, jag tänkte på grekland. Det sista jag kommer ihåg var att dom sa; sov så gott ,och sen vaknade jag upp i ett annat rum och med bandage på foten. Jag kommer inte ihåg vad jag pratade om, men jag snackade jättemycket med sköterskan som satt i uppvakningsrummet. Stackarn, hon måste ha tyckt att jag var jobbig som babblade på och frågade en massa. - Du får reda på allt det där sen när din läkare kommer till ditt rum!

Tillbaka till rummet jag fick i början, kom mamma och jag fick lite frukost. Läkaren kom och berättade att det hade sett mycket finare ut än vad han hade trott när han öppnat upp foten, så det kändes bra! Efter ett tag började jag känna mig yr, ni vet som när man reser sig för fort, jag la mig ned och sen kom illamåendet. Det illamående som höll i sig ända tills jag gick och la mig runt 10. Det var hemskt! 

Sjuksköterskan som jag hade träffat i början berättade att jag hade varit så glad i uppvakningsrummet när hon hade gått förbi. Haha ;) Jag kommer inte ihåg så mycket från det, det enda jag kommer ihåg var att jag blundade och tittade, blundade och tittade. Det var så skönt att blunda men jag ville samtidigt inte missa något. Nicke nyfiken!


Min tjockisfot

Mary' Kanske borde bli frisör. heheh.

När vi var i Norge klippte jag och Natta en kille som heter Philip.

Såhär såg han ut innan vi klippte han.. =)


Å nu har Rickard lovat att jag ska få klippa han. Han har inte klippt sig sen Klabbes mamma klippte han i feb typ.
Såhär såg han ut i juni typ.. ganska långhårig redan då =P



Det kommer bli fett bra, jag är en levande talang på att klippa långhåriga killar. ;)


Mary' Chuck Bass

Snyggaste killen ever?


Han blir inte snygg på bild. Därför måste ni se lite youtube klipp för att höra hans röst och se hur han rör sig! ;);)
Ahh, tycker ni inte han är sjukt snygg?

FIA

Jag har precis röjt lite i mitt rum. Det är inte klart än men jag orkar verkligen inte längre... Nu sitter jag här med en klump i magen och oroar mig för operationen. Jag kommer ju bli nedsövd för första gången och sen är jag nervös för smärtan! Jag kommer ha superduper ont! Jag grät en liten skvätt av nervositet tidigare idag, bara för att tycka synd om mig själv. Jag vet att det är dumt att tänka på det nu, jag ska tänka positivt! Men det går bara inte att inte tänka tanken; hur ont kommer det att göra efteråt?

Jag vill verkligen inte operera mig, jag vill inte! Men jag känner att jag måste, jag måste! Hur ska jag annars kunna börja träna igen och kunna gå i vilka skor jag vill, utan att få ont? Jag har haft ont i tre år så nu det är nog dags att göra något åt det! Om det är en operation med tusentals dagar med smärta, gråt och hoppande på kryckor som gäller så får jag ta det, för jag vill inte ha det såhär längre!

Tur att jag inte är den första som genomgår den här operationen.

Nämen, vem har vi här då?

FIA

COSMOPOLITANKVÄLLEN
- Min första Cosmopolitan! Den var god men den blev inte en favorit :)



Lägg märke till allt det röda i bilden. Coolt va?!


FIA

Vi lärde känna två jättetrevliga tjejer som bodde på vårat hotell

Felicia och Johanna









- Are you from Russia?


- Bye bye!

Ser vi tjejer ut att komma ifrån Ryssland eller? NEJ!



Mary' Lite från igår (lördag) =)



Jag och sannapanna

heheh, sjukt snygga läppar va?

Sanna passade perfekt i dessa, erkän ? ;P

hatt är bara SÅ min grej

en sån där kjol borde alla knöka in i sin gaderob

jag hittade dock en rutig kjol på beyond retro. läckert höstigt.

sanna fyllde på skolådan med ett par röda converse

sen provade hon en skinnklänning på gina. Men det skrek inte Sanna om den precis. hehe

jag provade en klassisk gina-klännig. men det skrek bara gina om den så det blev inget kap.

mitt blommiga klänningstyg.=)

Mary' Vad gör du när micron lagar maten?



hehehe..
men låten är ju bra iaf? synd att vi inte hade en delfin. =P (not)

Mary' Gårdagens outfit.




Det här hade jag på mig igår.
Skor, Din sko
Klänning, Primark (London)
Jacka, VeroModa
Väska, Marknad (Portugal)
Streck på benen, Mikaels penna (i ett av hans envisa 'jagärbättreändig'-utbrott. ;))

Måste ju passa på att andvända alla sommarklänningar när solen tittar fram. Right? =P



Åå,
här är min snygga kompis Sannas outfit.

Om ni undrar var hennes kläder kommer ifrån så får ni kika in på hennes blogg. sannamedstors.devote.se

Mary' facebook is the sheat

Nu har Klara lagt upp ett album på facebook med bilder från NM. Jag har fastnat på massor. =P Kolla in det !! Fett snygga kort, särkilt dom jag är med på.. hehehhe.


smakprov.

Mary'

NORDISKA MÄSTERSKAPEN I NORGE. HERE WE GO:


Sofia å Klara när vi spanar in arenan

uppvärmningshallen var insprängd i berget. Fett coolt.

Alltid lika söta Klara.

Påväg till prispallen efter 1500 m.

Sandra kramar om mig

Snygg medalj va? =)

Maskoten Oliver. Toksöt.

Lisa, Sara och Jossan =)

Stafettlaget på 4x100. Fett taggade =P

Dubbel på 800 m killar.

Jag å jossan. Fett snygga. ;)

Bussfärd till ett akvarium i Bergen. Fina berg.

Framme.

Sofia blev lite mosad mellan mig å Petra. heh


En säl.

En ful fisk.

En ful apa.

En , alltid lika posande, Emilia. Sweet.

De ser inte så fullt glada ut som jag gör.. hm

Emilia, Sofia å ett träd,

Söta tjejer.

En bad bild, på emilia, resten får ni snoka upp på facebook, typ.

800m:ers tjejerna =)

Min kära rumskamrat. Söt !! =D

Båda 4x400 m lagen vann. NAJS.

Mums med banan va?

På flygplatsen såg vi en massa kändisar. Bl a två från DH, ni vet hon med orange hårs dotter. Hon sitter där med en keps typ. Emilia fick agera objekt medan jag tog kort på annat.
Det finns massa andra bra bilder på facebook på dem. Ska tjuva dem sen så ni ska få se. hahaha.

Det kommer mer bilder nån annan gång. Nu ska äta äta äta äta.


Mary''

Yooo,
snart (läs ikväll) kommer ni få minst lika feta inlägg med bilder som ni har fått av Fia det senaste dagarna. Men dock med mina bilder. ;););)

Håll uuuuuut.!

FIA

Vi valde olika restauranger vid stranden varje kväll, förutom sista kvällen då vi valde att gå tillbaka till den vi båda tyckt var bäst!







Jag testade på en ny grekisk maträtt varje kväll, favoriterna var mousaka och flamberad biff. Kommer inte ihåg namnet på rätten men det var som en slags gryta, med biff, pepparoni, potatis och smält ost.
'
MUMS!

Den gjorde dom bäst på vårat favoritställe: Paradiso!

Tog ett kort på morgonen när de inte hade öppnat än, mycket mysigare på kvällen!

Jag åt pommes varje kväll, när jag beställde in en lasagne så fick jag det med pommes. Haha :)

FIA

Första dagen hittade vi en jättefin sten och en lång brygga över till partyön.







Vi gick tillbaka senare i veckan och spanade in ön på lite nämare håll.








Det var på den här ön som white partyt var på. Alla skulle vara klädda i vitt och det var 300 killar och 300 tjejer som var inbjudna. Det skulle vara värsta höjdarfesten, men tydligen blev det inte det. Vilken tur att vi inte köpte biljetter dit! För dom flesta gick därifrån ganska tidigt.

FIA

Nu har jag kört igång en tvättmaskin, ätit frukost och hjälpt Emmy med lite bärande. Dom åkte precis iväg och jag känner inte för att sätta igång med städandet just nu. Så därför tänkte jag blogga lite mer om Greklandresan ;) 


Cooling

 

Mary' Äntligen lördaaah

LÅT MIG BERÄTTA OM IGÅR !!

Cafe Umbra:
Vi bokade den 15 maj till vår Löparskiva. Så det datumet är nu spikat och klart. Det enda vi oroar sig för nu är att alla inte får plats. (max 300 pers) ;);)

Middagen:
Vi åt inte tacos (som vi alltid brukar göra) utan vi åt fläskfilé med klyftpotatis. Vi som åt var jag, Sanna, David, Mikael och Smedhs. Vi försökte va seriösa och ha en vuxen middag men jag tror aldrig man blir vuxen på löp. Hahah..

Cykeltur:
Vi cyklade till Ica Maxi för att fylla godismagen. David körde om en moppe på vägen hem.. aaskul. haha!

Film-mys:
Alla hans ex, började vi se. Men jag tror alla somnade så vi bytte till filmen REC som både jag, Smedhs och Sanna har sett men den är så sjukt läskig så man kan se den igen. David skrattade dock under alla läskiga bitar så den blev inte så läskig. Men Mikael flög iaf 5 meter upp i luften när någon hoppade fram. hehe.

Efter filmen:
Då skulle killarna leka REC och försökte skrämma livet ur mig och Sanna. De stängde av strömmen och sprang runt som Zombies.
 Sen märkte vi att kockarnas bilar var kvar och att det var tänt nere i köket-matsalen. Vi gick då runt och letade efter dom. Klockan var ju liksom halv två å de borde inte vara där då. Eller ?? På baksidan var dörren öppen så vi öppnade och hörde att de spelade hög musik där inne nånstans. Men vi såg ingen. Sen kom vi fram till att det inte var våran ensak att se vad de höll på med där inne. Ehhh. Så vi gick å la oss. =)


Det var vår fredag. Najs =)))


hittade ingen mer passande bild. Enjoy.

FIA

Idag skulle jag sova länge, men jag vaknade klarvaken runt 9 tiden. Inte så roligt för jag vet vad som väntar...
 Mitt rum ser ut som ett bomdnedslag igen, och jag måste ta tag i det. Jag måste fixa mitt rum så att jag trivs i det. Jag måste fixa så att man ser att det är ett Fiarum och att jag hittar alla saker lättare. Jag ska ju ändå bo kvar hemma ett tag. Nu ska jag ner och äta frukost sen ska jag sätta igång med städandet. Sen runt tre tiden ska jag till marenplan och hjälpa till som funktionär på Telges stadslopp. Yeah!


Snart så kan jag börja springa igen.

FIA

Idag flyttar Emmy till Västerås. De är iväg och hämtar släpet nu och sen ska de packa allt och sen åker de. Jag vet inte om jag ska hjälpa till att lasta allting för egentligen vill jag bara hålla kvar alla saker här. För jag vill ha henne här och inte i Västerås. Jag tycker att det är jättejobbigt att hon ska flytta. Jag vill ha henne här, hon är min andra halva.

Det här kommer att vara utvecklande för oss som personer för nu får vi äntligen bli kallade för du istället för ni. Vi kommer att utveckla våra egna personligheter mer och skaffa nya egna vänner och liv.

Det här är bra men det känns inte bra! Jag vet att hon bara flyttar en timme härifrån men det är ändå jobbigt. Jag är van vid att alltid ha henne här.

Emmy, jag kommer att sakna dig jättemycket!


Jag kommer att fixa det här, men det kommer att ta tid.

Emmy

Som Fia skrev i sitt förra inlägg så var det avslutningsmiddag på Tom Tits idag. Det var trevligt men roligare hade vi efteråt när vi gick till McDonalds och åt glass och snackade massa skit.

Det roligaste under avslutningsmiddagen på Tom Tits var när jag och Ida sprang och gömde oss i det mörka rummet på Tom Tits när vi körde burken. Haha vi tänkte inte på att dom har en UV-kamera utanför så att dom ser att det är några där inne... Haha så där satt vi och gömde våra ansikten för att dom inte skulle se vilka vi var....Sedan använde dom den förbjudna H67 nyckeln... Den som var förbjuden att använda för att den går till alla lönndörrar haha. Så dom fuskade sig till att kunna burka oss (eller vad man nu säger). Kul var det iallafall...
Nu är det inget mer jobb på Tom Tits inplanerat men det kanske blir någon gång då och då om dte dyker upp några extra tider. Det känns lite trist att lämna jobbet, framförallt att lämna alla arbetskamraterna för vi har lärt känna varandra väldigt bra och har jätteroligt ihop!!!


Ida, Jossan och Carro, tillsammans med dom så kan man inte låta bli att skratta


Johannes, jag och Maja

FIA

Ikväll hade vi avtackning på jobbet. Vi käkade pastasallad och gick tipspromenad, med frågor som alla i utställningen kunde såklart ;) Mitt lag fick alla rätt! Sen körde vi burken på våning två och tre, eftersom det skulle blivit för mycket om vi körde på alla planen. Det fanns massa gömställen att gömma sig på och det var spännande att smyga fram och sedan springa och verkligen satsa allt för att hinna burka sig. Det var barnsligt roligt! Sånt borde vi göra oftare!

Efter det körde vi maffia och minglade runt lite, sen satte vi oss på donken och käkade glass. Eller jag gick dit med cafefolket medan de i utställningen stannade kvar på TT. En rolig kväll med ett roligare avslut med mycket skratt!

Sommarjobbet på Tom Tits Experiment har varit otroligt roligt och jag har lärt känna många sköna personer! Mycket skratt och många roliga händelser som jag kommer minnas länge! Bästa sommarjobbet :)



FIA

Det du gör har jag redan gjort och det du säger har jag redan sagt!


Mary'

Vid frukosten -som vi denna vecka äter framför tvn, inte på pga av OS utan för att de bygger om matsalen:


Adam kommer och sätter sig med sin frukosttallrik där det ligger en Billys pan pizza.

Adam: -Jag är jättedålig på att laga mat, jag kan inte ens laga en panpizza

MW: - Haha, vadå då?

Adam: - Den är fortfarande lite fryst i mitten.

Observera att det var vid frukosten.


FIA

Nu orkar jag inte blogga mer för kvällen, men nu har ni några inlägg att läsa :) 
Kommer komma fler inlägg senare!


- Vi är bäst tillsammans

FIA

Vi uttryckte våra känslor i sanden mitt i natten





Sen blev jag sandig




Mary' Nästan så att man saknar kockens mat...

De bygger om matsalen på Löpet. Så våran middag består av:


FIA

Precis alla killar på stranden hade på sig speedos. Det är inte riktigt okej,  för det är så jävla fult! Visst att dom ville visa sitt paket, men det är inte så nice när en gubbe med hängmage går runt med tajtaste speedosen.

Tjejerna solade topless och gick runt i string. En tjej spelade strandtennis med sin pojkvän med tangastring och topless medan en mamma gick runt med sin son i handen i bara string. Haallåå!

En bar vid stranden hade skönaste skylten:



FIA

VI LYCKADES FÅNGA MÅNEN





VI SÅG EN MÅNFÖRMÖRKELSE


FIA

En dag lånade vi killarnas cyklop och snorklade runt lite. Det var jätteroligt, vi såg en haj, en delfin och en sköldpadda.




Vi tyckte att vi såg så roliga ut med dem på så vi tog lite flummkort.
Visst är vi söta ;)

 Sanningen: Vi såg nästan ingenting, vi såg massa sjöstjärnor, eremitkräftor och fiskar. Men det var roligt ändå!



FIA

På dagarna solade vi, badade och flöt runt på våra luftmadrasser. För att inte flyta bort helt låg vi och håll i bojarna, liksom många andra gjorde. Det såg lite roligt ut när alla låg på sina madrasser och höll i varsin boja. Fast vi hittade en båtlina att hålla i också, den var mycket bättre!





Underbart skönt!


Linda och tjejerna från Småland :)



FIA

De som hade bott i vårat rum innan oss hade röjt som fan, så allt var jätte-stökigt och trasigt när vi skulle få det. Så vi fick vänta en halvtimme innan vi fick vårat rum för att de var tvungna att fixa det. Men fixa vet jag inte om de gjorde.


Bordet var trasigt, vi fick ett nytt först efter att vi klagat och tjatat lite.


Fick ingen bild på kranen, men i alla fall. Kranen var trasig och det gick inte att dra  den för då hängde hela kranen med. Utan vi var tvungna att hålla i kranen och sen dra för att få vatten.


Toalettsitsen var lös, hela veckan! Så man var tvungen att sitta och hålla i den.

Säger som Linda sa i mitten av veckan" det är läskigt vad fort man vänjer sig vid att ha det så dåligt"

Ibörjan var vi helt knäckta och vi förstod inte hur vi skulle kunna bo på scabhotellet i en vecka. Men det löste sig!

FIA

Vi bodde mellan ett grabbgäng på fem killar från Göteborg som visade sig ha ett band. En av dem var inte med i bandet, utan han var bara deras största fan. Här kommer en av deras låtar:


Typiskt killar att göra en egen video. Men visst är låten bra?

FIA

Nu sitter jag i sängen med myspys-kläder och dricker te. Jag vet hur sugna ni är på att se bilder och höra lite smaskiga detaljer från resan, så ikväll tänkte jag faktiskt blogga lite om våran underbara resa.

Jag och Linda hade en toppenvecka, den kunde inte bli bättre. Den var bättre än bäst! Tack för en toppenvecka gumman!


Linda med en stor mage och jag med en stor rumpa :D

Mary' Vad ni alltid velat veta.

Det finns en tjej i skolan som heter Julia. Killarna i tvåan tycker hon är vrålsnygg och blir helt skakis när hon kommer i deras synfält.
 Igår på lunchen hade Julia satt sig bredvid två av två killarna som förlorade talförmågan när hon slog sig ner. Sen när de såg henne vid bussen visste de inte riktigt var de skulle ta vägen.. hehehe
  Idag råkade jag hamna på hennes bord på lunchen. Då fick jag på nära håll kolla in hennes fondaiton och det blonderade håret. En helt otroligt unik tjej. WOW. =P

Deras största dröm är att prata med henne. ELLER? =P

LATER.


Emmy

Igår pratade jag med flera på jobbet och hemma om hur konstigt det kändes att alla andra hade börjat skolan utom en själv. Fia sa att det känns som att man skolkar, jag sa att det var en konstig känsla men en accepterad känsla eftersom man visste att man skulle gå vidare, och flera på jobbet sa att det var en tråkig känsla och att de ville gå till skolan de också. Det är nog för att man är van att gå till skolan, vi har liksom haft 12 skolstarter (om man inte räknar med sexårsgruppen) . Och nu helt plöstsligt så ´är man inte "tvungen" att plugga längre.

Jag tänker på två av mina bästa vänner som fortfarande om några minuter kommer ha sin traditionella "tiorast" på rudbecksgymnasiet i sollentuna. Det var den rasten då man minglade runt med alla och hörde hur dom mådde, om de hade pluggat mycket inför dagens prov osv. Och vad gör jag? Nej jag är inte på rudbeckskolan och minglar som jag gjorde för ett år sedan, utan jag har precis vaknat och ska snart till jobbet! Det länns rätt skönt att gå vidare i livet, gymnasiet känns som ett avslutat kapitel. Det jag saknar är alla roliga upplevelser och vänner men upplevelserna kommer jag alltid bära med mig som bra minnen och de vänner jag saknar kommer jag fortfarande ha kontakt med så det är inte så att jag vill tillbaka till gymnasiet. (NEJ det skulle jag aldrig vilja!!!)

Men jag kommer snart att bli av med den konstiga känslan för jag börjar ju faktiskt på mälardalens högskola på måndag! Det ska bli SÅ HIMLA KUL!!! Då kommer jag att lära känna nya männsikor och få fler upplevelser att minnas för livet!


Detta är något som jag aldrig kommer att glömma

FIA

Efter lite guidning hittade jag äntligen fram till hörsal b där registreringen skulle vara. Tack Linda!
Vi var väll runt 50 personer som skulle ta kursen och det var väldigt blandad ålder. Det var inte många i min ålder utan de flesta var runt 30-40 och sen fanns det en grupp 25-30 också. Jag såg kanske fyra stycken som såg ut att vara i min ålder. Jag tror att jag var yngst! Killen bredvid mig var 88a och hette Kalle. Vi började snacka lite och det visade sig att han kände Mattias Claesson. Hans storebrorsa hade varit bästa kompis med honom hemma i Mullsjö så de hade hängt ihop. Det tyckte jag var coolt, tycker inte ni? Nu måste jag stressa, måste klä på mig och käka frukost för sen ska jag till jobbet.

Jag och Linda bytte bilder igår så ikväll kommer jag nog att lägga in lite bilder på bloggen :)


Emmy

Klockan är bara kvart över tio men jag har gått och blivit förkyld så nu ska jag gå och lägga mig och läsa cosmopolitan och SOVA. För jag har bestämt att imorgon när jag vaknar så ska febern och halsontet vara som bortblåsta!


Den är bilden gör mig så himla glad. Fiemma forever <3


Mary'

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄäääää.


Ge mig ett nytt liv. Ge mig ett till liv. Ge mig många liv.

Mary'

På lunchen:

Mary: -Hörni, vad gör ni den 15 maj?
Mia: - Ehhh...
Lollo: - Ehhh...
Mia: - vad händer då?
Mary: - Löparskivan !!!

Vi ska ha möte med Cafe Umbra på fredag. Yieey. Tack mig och MW.

Mary' skoldag 2

Jag sitter och väntar på att klockan ska slå 16.20. För då är det 200 meters final.

Mina tre lektioner idag:

Engelska B:
Har jag med Adam och Thomas från Löp. Sen några naturare som jag har haft lektioner med innan.

Religon A:
Har jag med några jag gått kinesiska med. Och några snyggingar också.

Fysik B:
Med Mikael Westh och Putte från Löp. Sen Hanna som jag var i Kittelfjäll med.

Får se hur svenskan och biologin ser ut imån bara, annars verkar folket helt OK.

Lunchade gjorde jag med Mia och Lollo. Det är typ inga löpare som har sen lunch. Fett trist

.

Emmy ;D

Jag säger samma sak som Fia fast ett antal timmar senare... GODMORGON!! Skönt med sovmorgon... På måndag är det förmodligen slut med det för då börjar skolan! Om en och en halv timme börjar jobbet, ska jobba till fem idag!

Igår var en rolig dag, först så klipper jag mig, sedan tonar håret, efter det åkerjag  till Mary och Sanna på löpet och hälsar på (+ att jag och Mary bar in ALLA hennes prylar i hennes nya rum som btw kommer bli supersnyggt. Sannas rum är redan supersnyggt), därefter så åkte jag och träffade Anna. VI gick och köpte pizza och så fick jag se hennes studentlägenhet för första gången vilket är lite pinsamt faktiskt eftersom hon redan har bott där ett år. Men men bättre sent än aldrig! Hennes lägenhet var JÄTTEMYSIG och jag kände ett enormt sug efter att få flytta in i min lägenhet! På lördag går flyttlasset här från södertälje, sedan så ägnar jag hela helgen åt att fixa och dona! ÅH DET SKA BLI SÅ ROLIGT! JAG LÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!!!


Nu ska jag käka frukost... (hittade ingen passade bild men den här är från en middag i Portugal)

FIA

GODMORGON!
Usch vad jobbigt det är att gå upp såhär tidigt. Jag tror att jag kommer att ha svårt att vänja mig vid det!
Varje morgon i Grekland vaknade vi och öppnade balkongdörren och möttes av solen som stekte vår kropp, idag möttes jag inte riktigt av samma känsla när jag öppnade altandörren.
Varje morgon satt vi i bikini och njöt utav solen och åt våran frukost, imorse satt jag och huttrade. Pappa kom ner och frågade varför jag satt ute på altanen och om jag inte frös. Jag svarade nej, för jag skulle bara sitta på altanen, jag ville känna samma känsla som på de andra mornarna i Grekland, fast på ett annat sätt. Men nej jag tror inte att det går! Jag får helt enkelt skaffa mig nya rutiner här hemma, för jag tänker inte sitta och frysa på altanen varje morgon.

Idag har jag upprop på pedagogik-kursen som jag tänker ta på Stockholms universitet. Nice nice! Får se om jag hittar dit, annars får jag väll ringa Linda, som jag ska hem till sen för att byta bilder.

Nej nu måste jag fixa mig och ta på mig lite kläder för här kan man inte gå ut i bara bikini. PUSS


En tidig morgon i Grekland

Mary' (imån börjar skolan på riktigt)

Nyss:

Sanna: - Jag har glömt bort vilkent tid man går upp på morgonen.
Mary: - Jag går upp 07.17
Sanna: - Va? Hinner du då?
Mary: - Ja, jag har alltid gått upp 07.17.
Sanna: - Men gud !
Mary: -När går du upp då?
Sanna: - 07.10

Otroligt effektiva sju minuter asså. =P


Sanna, hehehhe.

FIA

DET SOM HÄNDER PÅ ZAKYNTHOS STANNAR PÅ ZAKYNTHOS


Men självklart ska ni få höra lite detaljer!
Men inte ikväll, kanske en annan kväll, och jag markerar kanske! ;)

FIA

ZAKYNTHOS VAR UNDERBART!!


Home sweet home
 

Mary'

yoooo,
om 30 ynka minuter börjar skolan. Not najs.

I morse hade jag körlektion med min nya körlärare Mark på min nya körskola här i Sollentuna. Han var aasbra. Han tyckte jag körde jättefint och var imponerad att jag kunde så mycket *stolt*. =P Han vill redan börja med stadskörning och trodde att jag snart skulle ha körkortet i min hand.
  Aahh phu. Då var inte mitt mål, med att ta körkort i år, så värst långt borta. =)))

I eftermiddag kommer Emmy och hälsar på här på Löp. YIIIHOOOOOOO


D
en här reklamen gör mig fett taggad. Taggad på allt.

Emmy

Det var länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde igårkväll :D
En riktigt lyckad avslutningsmiddag!!!!

Mary'

Snart ska vi åka till flygplatsen. Alla är fett trötta och jag hoppas jag kan somna på flyget.

Om jag inte är övertrött i kväll ska jag lägga in bilder på bloggen. Men jag kommer antagligen vara övertrött så därför behöver ni inte förvänta er något bild-inlägg. Men håll ut. =P

Lets packa klart. BYE BYE NORGE!

Emmy ;D

Är ledig från jobbet idag så då har jag planerat att göra massa som jag inte brukar hinna göra när jag jobbar. Först ska jag ner på stan till banken och göra lite ärenden, därefter ska jag ta tåget till flemingsberg och hämta ett par saker. Sedan vid 16 ska jag träffa Jossan och Carro, vi ska åka och handla mat inför vår tjejmiddag. Från 18 och framåt ska vi ha avslutningsmiddag med alla tjejerna på jobbet. Då ska vi dricka vin, äta god mat och snacka massa skit! Det kommer säkert att bli jätteroligt :D


Jossan, jag och Carro

Emmy ;D

Ibland blir jag bara så trött på vissa... Vill inte skriva vem och varför här, dom som behöver veta kommer att få veta. Det räcker med att säga att det är jobbigt att bli påmind om något som har fått en att må dåligt!!!



Äsch struntsamma, livet är fullt besvikelser men samtidigt innehåller det ännu fler glädjeämnen... Just keep smiling ;)

Mary' Norge dag 2

Nu ligger vi (jag å Natta) i våra mjuka sängar på hotellerummet och kollar på höjdkvalet. Sweden kom två på både tjej å killsidan, men det var asjämt.
 Det bästa var när swe vann 4x400 m stafetten både tjejer och killar. Man fick en jvla adrenalinkick när man skrek som en galning där på läktaren. Dessutom blev jag fett taggad på 4x400 m stafett på skol-sm om en månad. Favorit i repris från förra året!!! Så jag och Petra diskuterade vilket lag vi skulle kunna ha... ÅHH, fy farao vad kul de kommer bli !!

Alla är fett på min å Nattas bad-idé från igår. Nu går alla runt å frågar, 'ska du hänga med å bada sen?' hahah. Så de kommer bli ett mkt större gäng än igår som kommer hoppa i fjorden..

Nu har vi en natt kvar i Norge. En natt där ingen kommer tävla imorgon. =D=D

yieeeeeyyyy.


I feel so happy i could cry.




Okej,
för att förstöra glädje lite. Här kommer min tråklista (el tråk å tråk, mer ta-tag-i-lista...)

- börja skolan med fett jobbiga ämnen
- fortsätta ta körlektioner och hålla teorin i trim
- börja tänka på vad man ska göra nästa höst..........
- fixa iordning rummet på Löp. Allt är kaos där nu.
- projektarbetet.
- planera alla kommande helger (åka vart och när(?))
- öööhh. kom inte på nått mer. men jag kan lova att det är mer som tynger mina axlar. =O



Mary'

Nu har vi vart och kollat på stora krokodiler och jag har pillat på en orm !! (har bildbevis med) =P

Sen cyklade vi och badade i fjorden här i Bergen. Det var aaskul. hahah.

Sen käkade vi pizza som ledarna hade beställt. NAJS.

Sleeptime !!

Mary'

Hej hopp,
jag kom trea på 1500 m efter två finskor. Ajs bajs. Men nu är äntligen säsongen över och jag ska vila mina stela vader.

Vet tyvärr inte vad ställningen är mellan länderna, men det ska jag ta reda på. =)

Snart ska vi äta, sen ska vi åka till nått akvarium och kolla på fiskar (antar jag). Najs (?)  =P Sen ska vi bada bada bada.

Det är grymt taggande att vara här. Nu vill jag börja med grundsäsongen med en gång och hoppa över den efterlängtade vilan. Men jag antar att den kommer vara lite skön när den väl kommer. Vet inte när jag får vila. Antingen nu (?) eller efter skol-sm (?) men då är det nästan lidingöloppet (?) och sen kör terrängsäsongen igång (!). Jaja, får la ha deeptalk med Richard efter helgen. heheh.
(Nu vet jag att Mikael kommer bli irriterad.=P=P)

ÅÅÅHH, VAD JAG ÄLSKAR ATT SPRINGA
(särkilt i sverigekläder!!!;))

finnkampen förra året =)

Emmy

Åh vad bra :D :D


Mary'

Imån springer jag 1500 m mot två finskor, två norskor, en dansk, en isländska och med en svensk.

Hotellet är grymt grymt grymt fint. Värsta stora rummen, värsta bra maten, värsta highteck (el hur de stavas), värsta allt.

, nu ska vi sova och tokladda.

Puss från rum 422.

Emmy ;D

Hittade ett roligt personlighetstest på carolinas blogg. Här är mitt resultat:

Din personlighetstyp:

Kraftfulla, originella och känsliga. Slutför vad de påbörjat. Extremt god människokännedom. Lyhörda för andras känslor. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Respekterade för sin starka vilja att göra rätt. Oftare individualister än ledare eller underordnade andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Personalvetare, juristassistenter, lärare, läkare, tandläkare, kiropraktorer, psykologer, skribenter, musiker, artister, fotografer, förskole- och dagispersonal, SYO-konsulenter, bibliotekarier, marknadsförare, forskare, socialarbetare.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.

prova själv på testet!!!

Emmy ;D Min nya röda soffa!

Hej. Jag och pappa ägnade gårkvällen och ikväll med att klä om den bäddsoffa som vi har haft stående i hobbyrummet efter att farmor köpte en ny. Jag ska ta med mig soffan till Västerås.
Kolla in resultatet, jag tycker att det blev riktigt bra... Vad tycker ni?





Mary'

Min väska väger 18 kilo.
Jag som trodde jag hade släpat upp allt till Löp redan. Icke! Allt jag behöver får släpas med till Norge, för jag åker direkt därifrån till Löpet. För till helgen, förstår ni kära läsare, är det Nordiska Mästerskapen i Norge.

Jag kmr även släpa på laptopen och det är gratis internett på hotellet så jag antar att ni kmr få höra mer från mig. Naaaajs va?


hehehehehe

Mary' En blåsig 14 aug.

Idag har jag:

  • Jobbat med friidrottskolan
  • Tränat
  • Mellanlandat hemma för att äta
  • Träffat min favo Karin
  • Spanat in Kulturkalaset (eller Göteborgskalaset som de kallades förut)
  • Packat 18 kilo packning

Slå de ni ;)


naaaww


Mary'

TILL ALLA MSN-NÖRDAR!

Det finns ett spel på msn som heter sanning och konka. Måste helt enkelt prövas. Inget snack om saken. ;D haha.

Till alla andra..
Se den här filmen eller bli helt enkelt en msn-nörd.

min freeeestaaaajl.


Mary' Klockan är ju bara kvart över 18, plutten.

Jag är fett hyper.
Vaknade tio över sju i morse, fast klockan skulle ringa tjugo över sju. Sen har jag vart hyper hela dagen. Jag har ätit massor med. Tyyyp hela tiden. Ändå är jag aashungrig nu. hahaha.
Jag har ätit...
Frukost!!
4 Korv med bröd + en macka och äpple
Lunch (kyckling och ris)
Banan
Massa mackor med god ost.
Nu vill jag ha middag!!!!

Jag tror min magsäck (läs matsäck) är ganska stor. ELLER?


Mary'

Övrig info:

Jag har hittat massa nya bloggar att spana på. En drös från självaste skolan. Fett kul. håhåhåh.

Emmy ;D

Sitter och dricker te, ska snart gå och sova för jag börjar bli väldigt trött. Imorgon ska jag till jobbet, ska jobba fram till på söndag. Sommarjobbet har gått fort, nu är det bara 7 dagar kvar!

Idag har jag varit med Sanniebannie, det var trevligt. När vi skulle hyra film så hittade jag direkt en sådan film som vi brukar kolla på, en fjortisfilm! Men sedan så sa Sanna men den här då (och höll upp filmen Arn). Vi båda visste att den filmen jag hade hittat var som alla andra filmer vi hade sett så vi bestämde oss för att hyra Arn, för den var "något som man borde ha sett" haha! Filmen var väldiigt lång och blev lite långtråkig ibland för det hände inte så mycket. Men den innehöll roliga kommentarer och var helt klart värd att se!


Mary'

Snart ska jag simma in till Blöteborg och se Mamma Mia med världens bästaste Lollo.






Mary'. Var är soooooooolen??



Sista körlektionen med Claes Malmeberg idag. Han berättade stolt att han hade läst om mig i tidningen och var helt plötsligt superintresserad av sport.
  Min nästa lärare heter Mark och kommer hålla till i Sollentuna. hehe.

Jag är sjukt taggad på att ta körkort. Alla kör upp hit och dit varje dag känns det som.
   Stort grattis till MikaelWeth (MW) som körde upp igår och klarade det. =P=P

Emmy ;D

Godmorgon! Jag är sjukt trött, vaknade av att telefonen ringde men hann inte svara och när jag försöker ringa tillbaka kommer jag inte fram. Men min tränare borde veta att det är nästintill omöjligt att jag är vaken innan klockan tio när jag är ledig hela dagen haha!

Dessutom så är jag extra trött idag eftersom jag klev upp vid tre imorse/inatt och skjutsade Fia och Linda till arlanda. Det var mörkt påväg tid men ljust påväg hem så det kändes inte som att klockan var så lite (eller säger man mycket?).
Det var lite jobbigt att inte själv också gå och checka in en resväska och följa med, men jag lägger mina pengar på något annat som också roligt (lägenheten) och dessutom så kommer vi att åka på fler resor tillsammans!

Nu ska jag äta frukost ute i solen och sedan ska jag lägga mig och sola lite tror jag. Ska träffa Sanna idag också :)
Borde fortsätta att städa i mitt rum men det gjorde jag hela dagen igår så idag måste jag få vila lite!


Mary'

Första perioden i skolan kommer vara bajsjobbig. Men det var ju så jag ville ha det, så då fick jag det. Fysik B, Biologi B, Svenska B, Engelska B och Religon A. Jag kommer dö.
Vi ses efter höstlovet, då kan jag börja leva igen.

Som tur är har Mia samma lunch som mig. Hur skulle jag annars klarat mig?


Mary' Today.

Idag råkade jag träffa en gammal klasskompis på busstationen i Kungälv. Medan vi stod och snackade körde bussen förbi oss och vi upptäckte den försent. SUCK! Vi bestämde att vi skulle gå den 5 km långa tråkiga vägen.
På vägen snackade vi om sånt som man snackar om, skola, träning, alla i gamla klassen och livet efter gymnasiet.
Sen sa han att jag nog var den som hade förändrats mest.
Åt det positiva hållet frågade jag då?
Ja, verkligen, svarade han.
När vi kramades hejdå fick jag en golfboll. Tack.



Emmy ;D

Efter att Fanny hade berättat en rikigt rolig och peppande sak för mig igår kväll så känner jag mig inte lika ledsen längre. Besviken är jag fortfarande, jag hade så höga förväntningar inför JSM. Säsongen hade gått så bra och jag ville visa alla att jag var och räkna med, att jag förtjänade en medalj och en plats till NM. Men ibland går det bara inte, jag kände mig inte riktigt i form och tänkte alldeles för mycket! Men det är inte hela världen, det kommer fler sm och det kommer definitivt fler bra lopp!

Jag har liksom alla andra mina up's and down's som tur är så har jag mer up's än down's för tillfället och måste säga att jag mår väldigt bra just nu!

Idag blev jag väckt tidigt, närmare bestämt 06.40. Sedan kunde jag inte somna om!
Har mycket som jag vill göra idag, jag ska packa ner allting i rummet i flyttkartonger, ringa några samtal och fixa lite grejer.



Den här låten jättebra och den är även väldigt rolig om man lyssnar på texten!

Mary'

Jag träffade en gammal kompis i Norrtälje. Hon gick i min klubb förut och är kastare. Men nu går hon på Växjö FIG. Jag hade iaf tänkt vi skulle hålla kontakten lite mer nu..

Mary:- Har du facebook?
Erica:- Nej.
Mary:- Bilddagboken?
Erica:- Näpp.
Mary:- Nån blogg då?
Erica:- Nee.
Mary:- Men vad har du då?
Erica.- Ett liv

Klockren !!


Sen snackade vi en massa skit i duschen och omklädningsrummet. =P

Mary'

Mamma berätta vad hon har gjort i helgen medan vi har vart i Norrtälje, fast sen börjar prata om nått helt annat.

Mamma: bla bla.. och då när det blev sån guldrusch. Då rusade alla dit. Och staden som bara hade 500 invånare ökade till 25 000 invånare på typ ett halvår.. bla bla
Pappa: Ja, alla bara släppte allt de hade i händerna och lämnade huset och stack.
Precis när han sa stack så rusade vår katt iväg,
hon hade suttit under matsalsbordet under hela middag.
Typ som om katten trodde det var guldrusch.

Äshh, ni kanske inte förstår det roliga. Ni måste vara där för att förstå.



Mary'

Mamma sitter ute och dricker te på en stol med en dyna. Det börjar regna..

Pappa (ropar från balkongen): Ska du inte gå in? Det regnar ju.
Mamma (ropar tbx): Men om jag reser mig blir ju dynan blöt.

Hehehehhee.


Emmy ;D

SM helgen är över och besvikelse är allt jag känner, jag är fruktansvärt besviken!!!

Men jag har mycket bra saker att se fram emot och många bra minnen att se tillbaka på så besvikelsen kommer nog att lägga sig snart...
 

Mary'

Sitter i bilen hem mot Göteborg. Jag är sjukt trött. Ska bli aaaskönt att komma hem. Men det blir en lite stressig vecka nu.

  • Jag är friidrottsledare
  • Körlektioner.
  • Sista teorin-läsningen
  • Träffa alla kompisar innan skolan börjar (!!)
  • Träääna

Det ända jag slipper är att packa, för det gjorde jag förra veckan. Vi svängde förbi kära löp och tryckte in mina kläder och skor i mitt nya rum. Soffan flyttade vi med.
  Så nu har jag typ noll kläder hemma. =O

Nu ska jag kolla på film. LATER!


JAG SAKNAR SANNA!!
(bara 9 dagar kvar)


Mary' JSM är sluuuut.

Såhär stod det på friidrotts.se liverapport sida!!

F19 800m
Precis som väntat så satte favoriten Sofia Öberg högsta fart från start. Redan efter 150 m ledde hon med tio meter. Hon passerade sedan i ensam majestät på 29.8, 60.8. Klungan, som drogs av Mary Alenbratt passerade på 66.6.
I klungan var Mary mest aktiv men Lisa Forsberg låg hela tiden långt fram. I spurtrusningen 180 m från mål blev det trångt och Maria Westher föll och bröt.
I täten stormade Sofia Öberg via 1:32.2 på 600 m in på upploppet men knälyftet var nu inte så högt. Men hon höll stilen bra ända in till 2:05.80!

Klungspurten vann Mary före Lisa.Sofia försvarade nu sitt F17-guld från 2007 då hon vann med tre sekunder på 2:08.89.


FETT FETT FETT NAJS!!
Dessutom kom jag till NM på 1500 m. Det går i Norge till helgen!!!!!!!!


Fy fan vad jag är glad.

Mary' JSM DAG TRE

Igår gick det aasbra.
Jag kom tvåa på 1500 m. Klarade det precis med tre hundradelar till trean. Ah phu.

Dessutom gick jag (och Emmy) vidare till final på 800 m. Vi springer halv tolv. Håll tummarna !!!




Vet ni vad det bästa är med sånna här stora tävlingar då?
Jo, att alla är här! Man kan inte gå en meter fören man måste utsända ett hej. Sen ska man såklart också fortsätta med 'hur har det gått för dig idag/hur är det med dig' osv. Jag älskar det ! Det är aaskul. Nästan roligare att gå runt och snacka med alla än själva tävlingen. Heheheh.


stört snygga !



Emmy ;D

Godmorgon!

Är uppe tidigt idag... Det är nämligen så att det är JSM dag 3 på gång!
För mig innebär det 2 finaler att ladda inför, 800m och 300m H!

Nu ska jag äta en riktigt ordentlig frukost!


Drickyoughurt is the shit! Drack över en liter igår MUMS!

FIA

JAG HAR HAFT MOTGÅNGAR







JAG HAR HAFT FRAMGÅNGAR































JAG KLARAR DET HÄR!!

FIA

VARFÖR?     VARFÖR INTE?


Flumm..

Mary' JSM. DAG 2

Om exakt två timmar har jag sprungit klart 1500 m!!!
Det blev inget försök igår för vi var för få.

Det är så knäppt att springa 1500 så tidigt. Annars brukar det ju alltid vara vid typ åtta på kvällen (när alla har åkt hem).

Later!!
(är lite nervös, därför kan jag inte skriva så mycket mer, hhehehe)



Emmy, jag och Johanna. =) (och en boll)


Emmy ;D

SOLEN SKINER :D hoppas att den även gör det i norrtälje!

Jag är lite frustrerad, kan verkligen INTE hitta min svarta sporttopp!!!!! Jag har letad igenom hela huset men den är borta! Åhhh vad irriterande, kan ju inte springa i en röd topp direkt!


Måste fortsätta leta nu... ska åka snart!

FIA

Idag pratade jag med min favoritTobbe och imorgon ska jag äntligen få träffa honom!! Jag har saknat honom, så det ska bli roligt att träffa honom igen :)


FIA

Här är Emmys och min fina födelsedagstårta som Mamma hade bakat :) Mums!



Den var superdupergod!

FIA

Idag käkade jag och Emmy lunch med Sanna på Nancys och sen shoppade vi lite. Först hade vi bara tänkt käka men sen blev det att vi gick i affärer också, och alla åkte hem med något som de köpt.

Emmy som brukar köpa minst, köpte mest och Sanna som brukar köpa mest, köpte minst.  Fia köpte som vanligt skor och en väska. Emmy sa att det var tre sorts shopping; Emmy köpte ovanligt mycket för att hon var nervös inför imorgon och Sanna köpte mindre för att hon också var nervös och jag tröstshoppade för att jag inte ska springa imorgon. Ganska roligt faktiskt, kunde ju stämma...

Sanna hade en ascool dagens outfit men alla kollade jättemycket på henne och inte diskret heller... Precis alla kollade uppifrån ocn ned på henne, haha :) Sanna, du var jättefin idag!


Hon hade gummistövlar.

Här är mina skor som jag fyndade, jag fick båda paren för 200kr. Inte illa!



Här är min väska som Sanna inte tyckte om..


Perfekt till Grekland





FIA

För några dagar sen fick jag ett peppande brev från favoritMary.
Du är bäst gumman!





Visst är hon söt?

Jag instämmer; Fiemma forever!!


PUSS PÅ DIG SÖTNOS!

Mary' 080808 (coolt.)

Framme i Norrtälje.
Råkar hela tiden blanda ihop staden med tex Nyköping och Norrköping. Så jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det sitter nån liten skrutt där ute och tror att jag just nu är i Norrköping.



AHHHH, JUST DET.
Jag vet var och med vem ska bo med i trean!!!!
(Sanna, Johanna, Petra och jag. Vi kommer bo i Tess och deras korridor.)

Såhär lät det när Richard ringde:
- Hej Mary, vill du veta vilket rum du ska ha?
- Oohhjaa.
- Saras gamla rum.
- Va? Saras? Neeeeej.
- Vad är det för fel på det?
- Men det är ju jättelitet.
- Men Mary, jag tror alla hörnrum är lika stora.
- Va? vadå, är det ett hörnrum. (tänker två sek) Ahhh, just det. Jag tänkte på det rummet som Sara bodde i i ettan.
- Haha, men nu har ju Sara faktiskt gått ut trean.

Jag ligger visst några år efter.. (;



Övrig info.
Det är JSM i Norrtälje i helgen.


FIA

BÄSTA FILMEN!
- Jag blir så glad när jag ser på filmen.


Jag satt och sjöng med på bion, haha :)

Emmy ;D

Okeeej killar det här är inte, jag upprepar inte rätt taktik att försöka flörta med en tjej och visa att ni är intresserade....

En GAMMAL, jag upprepar GAMMAL klasskompis från lågstadiet addade mig på facebook. han skrev "hej emmy du kanske kommer ihåg mig, vi gick i samma klass i lågstadiet". Och självklart visste jag vem han var, dreggeljohan...

Nu har han skrivit till mig på msn i ungefär en halvtimme och under den halvtimmen har han frågat säkert 10 gånger om vi kan träffas någon gång. Och jag blir allt mer tveksam till det ju längre jag skriver med honom. Här är kortare utdrag från vår msn.konversation....

johan säger:

heeeej

johan säger:

:D
Emmy säger:

hej

Emmy säger:

allt bra?

johan säger:

jo det vsr länge sen man såg dig

johan säger:

hehe

...

johan säger:

skulle va kul om vi bara kunde träffas sen nån gång var så länge sen

johan säger:

hehe

johan säger:

vad gör du nu för tiden då?

johan säger:

Emmy säger:

ja dte vore kanske roligt att ses

johan säger:

okeej yes

...

johan säger:

okeej

johan säger:

men det var kul att höra hur det var med dig och så var för länge sen hehe

johan säger:

men om du har tid så kanske vi skulle kunna ses näsa vecka

Emmy säger:

ja det ar verkligen länge sen.

Emmy säger:

hmm vänta jag jobbar rätt mkt nästa vecka.. tis till söndag så det passar nog inte så bra med nästa vecka

johan säger:

nu på söndag då?


...

Emmy säger:

ok..

johan säger:

mm

johan säger:

hur går det med killarna då hehe?

...

johan säger:

vem var din första kille hehe

Emmy säger:

hur menar du?

Emmy säger:

asså riktiga pojkvän eller den jag var "ihop med" i låg/mellanstadiet

johan säger:

mm

johan säger:

i lågstadie

Emmy säger:

det kommer jag faktiskt inte ihåg.. hurså?

johan säger:

ja bara undrade

Emmy säger:

ok varför undrade du det? haha

johan säger:

ja var bara nyficken

...

och det sista han skrev var ''

Emmy säger:

mm

johan säger:

men du kan ju höra av dig sen när du har tid


HJÄLP! DET HÄR MÅSTE VARA ETT SKÄMT, KILLEN KAN INTE VARA ALLVARLIG! JAG ÄR IALLAFALL ALLVARLIG NÄR JAG SÄGER ATT HAN FRÅN OCH MED NU ÄR BLOCKAD PÅ LIVSTID!


FIA

NÄMEN, VAD ÄR DET SOM HÄNDER?
- Jag skulle hitta något och det tror jag att jag har gjort!


Visst är det otroligt jobbigt att jag skriver så himlans otydligt och flummigt, för ni vet väll inte riktigt hur ni ska tolka det? Det är det som är så himla roligt med den här bloggen, vi bygger upp nyfikenheten och efter ett tag avslöjas allt! Är det inte underbart roligt med att vi säger A och ibland B?


FIA

Sitter nedbäddad i sängen och käkar choklad och väntar på att Carro ska ringa. Hon kan snacka i evigheters evigheter i telefon så hon kommer nog ringa mig ganska sent, om hon nu ringer.. Hon kanske tänker hämnas, eftersom jag hade sagt att jag skulle ringa henne igår, men jag hade helt glömt bort det..

Jag är riktigt glömsk av mig, det är nästan läskigt vad fort jag glömmer bort saker jag ska göra. Ibland kommer jag på mig gå runt och undra över vad det var jag skulle hämta eller göra. Är det stress? Troligvis inte, eftersom jag har en minisemester framför mig. Jag och Linda planerade lite inför våran resa som är snart, snart!!

Jag vet att jag har tjatat om att det ska bli så himla skönt att komma iväg, men det ska det faktiskt bli! Komma iväg från allt, ligga i solen och slappa hela dagarna, bara vara och träffa massa folk på kvällarna. Det roligaste vore om vi träffade ett gäng där nere som vi kunde umgås med :)


Imorgon blir det lunch med Sanna på stan!

Emmy ;D

Klockan har passerat ett och här kommer en rapport från ett radhus i Södertälje...
Emmy och Fia är lediga idag men det hindrar dom inte från att göra massa saker istället för att göra det dom borde (bara ta det lungt), milshöga tvätthögar är sorterade, tvättmaskinen går i ett och dagens plan är att börja sortera, slänga och packa inför Emmys flytt.  Men först på schemat står det äta lunch för magen har börjat kurra (heter det så?)

En av de första kommentarerna i morse var: "vet du vad jag precis kom på?, nu är det inte långt kvar till sm..."
Och det är det faktiskt inte, det är bara två dagar kvar!!!!! Och för er som är intresserade så finns allt ni behöver veta om ni trycker på den  här länken:
info_om_jsm!!

Emmy ;D

Tjejmiddagen blev inget annat än perfekt, men det går inte att misslyckas när fyra jättebra kompisar träffas och vi som alltid brukar ha mycket att snacka om (även om vi ses varje dag) har varit ifrån varandra länge så hade vi mycket snack att gå igenom. Mycket skratt och roliga berättelser (som jag tyvärr inte kommer berätta för er), god mat (som jag lagade) och mumsig efterrätt... Ja en väldigt bra onsdagskväll helt enkelt!

Har alltid kul tillsammans med er...



Mary' (Idag vill jag att det ska bli en aaasbra dag. Och det vet jag att det kommer bli. För det brukar oftast bli som jag vill. Envis som en mördarsnigel? Yepp)


Mary' swweeeeet

Imorgon ska jag klippa av mig burret och skaffa page.




NOT!
Ska klippa de sommarslitna topparna. Adjöss med dom.


Övrig info:

Ringer till Lilla Frisör Centrum
- hejlillafrisörcentretvadkanjaghjälpadigmig (andas)
- Ja, hej skulle vilja boka klipptid imorgon.
- Klockan halv ett, passar det?
- Finns det tidigare.
- Eh, hm. Halv tre då?
- Nej, asså tidigare.
- Vadå?
- Tidigare än halv ett?
- Vi har en halv elva.
- Den bli jättebra.
- Är du verkligen vaken då?

Ja, tyvärr.

Mary'' AAAASKUUL (backspegeln, sidan, dödavinkeln, blinka)

Förut idag var jag ute och övningskörde på en väg. körde å körde å körde. Sen plötsligt slängde jag en blick åt vänster och såg då en liten hurtig tjej som var ute och sprang.
AHHH. DET DÄR SÅG UT SOM LOLLO, skrek jag medans Mamma flög upp i taket och var nära att dra åt handbromsen.
Jag svängde snabbt in på en parkering och inväntade den hurtiga tjejen.
Sen såg jag henne och det var Lollo. LOOOOLLLOOO skrek jag. (hon visste direkt att det var jag, för alla andra säger Louise utom jag, hehehe).
Lollo blev aasglad att se mig så hon fick skjuts över bron. =P (hurtigt va?)

Sen pratade vi om hur jvla grym trean kommer bli. Bästa året, LÄTT!
 


Mary' Till Mikael.

Det ända sättet att få tag på Mikael Röjerås verkar vara att skriva på fiemma. Såå..

Mikael?
Kan du läsa det där jvla mailet jag skickade till dig igår. Han vill ha svar typ nu och du är liksom 'theboss' så kan du öppna din hotmail och ge mig ett svar. PLS.


Här är en bild på den okontaktbara killen i isolerade Sala.

Mary' Let's party

Okej fellows,

15 Maj är nu preliminär-bokad för LÖPARSKIVAN 2009!!

(Fixat av mig och MW. Han kör dessutom upp om några dagar. Vilken skulle jag aaaldrig avslöja. Det skulle vara lågt, för lågt. Typ så lågt som att lägga upp den
här (länk) bilden. Men vänta, det har jag redan gjort. Men jag antar att ni inte ser det jag och Klabbe -och MW- ser på den bilden.. Men ni kan ju alltid gissa.
Glöm inte att hålla tummarna några dagar frammåt nu, för MW)



Emmy ;D

Idag klev jag upp tidigt, tog tåget till centralen, tunnelbanan till mörby, därifrån fick jag skjuts av min tränare till Tibblevallen i Täby. Dagens pass började med häckskolning, därefter tränade jag lite 300m h.
Sedan fick jag lite massage av Petra, mina muskler var stelare än vanligt så det gjorde väldigt ont. Det ömmar nu efteråt bara av att gå, det behövdes alltså lite massage. Ska bråka med de stela musklerna imorgon också :)

Nu lyssnar jag på hög musik (måste ju passa på när jag är ensam hemma) och har precis städat klart rummet. Ska snart gå och handla lite mat inför middagen ikväll. Jag, Fia, Maria och Linda ska ha en tjejmiddag och jag är dagens kock eftersom de andra jobbar eller tränar...

Hoppas ni har en trevlig kväll PUSS


Häckträning


Jag tycker att den här bilden är ganska klockren, det är jag som tar fotot när Fia får massage av Petra i Portugal.

Mary'

Nattens djupaste mening på msn:

men jag vet att hon vet att jag vet att jag inte vet hur det känns att ha ont..


Mary'

När jag pratade me Lovisa förut idag berättade hon att David hade trillat innan ett hinder och slått i magen (i hindret), rygg och fått ett jack i huvudet (om jag uppfattade allt rätt).
Jag rös när hon berättade, för David är verkligen inte värd det. Han har kämpat som ett jvla djur mer skador och sjukdomar i typ två år. Och för några veckor sedan persade han även på hinder, ett pers som han hade haft i typ två år.

Så när han äntligen är tillbaka händer det här. Fy fan vad trist.
hoppas det inte är så allvarligt som det låter.


daavid.


Mary' AHH! Jag ser ljuset!!!

Efter den effektiva tiden på körskolan drog jag iväg och shoppade loss lite.
Eftersom jag fyller år om cirkus 36 dagar hittade jag en aaassnygg kjol som Mamma hade spanat in innan och tyckte jag skulle köpa. Det gjorde jag så om cirkus 36 dagar får ni se den på mig. Kan knappt vänta va (;
Annars spanade jag på saker jag vill ha om cirkus 36 dagar.
Sen köpte jag några skor. De är lite yesterday men jag kunde inte motstå mitt shoppingbehov. Skorna kommer passa perfekt om cirkus 36 dagar då jag fyller år.  För det är inga skor Mary trippar runt i på dagtid inte. Nehe, här snackar vi höga grejer. hehehe.

Jag hoppas det går att svänga förbi Löpet påväg till Norrtälje i helgen. För annars vet jag inte hur jag ska få upp allting till Löp igen. phhuuuuu. Lyllos Em&Fi som inte har de problemen längre. Fast lyllos mig som får bo där ett år till. Eller ? :D

Nu ska slita mina msn-iga fingrar från tangentbordet och gå ut och springa. Solen började precis lysa. WOW.



en helt vanlig dag på en helt vanlig buss (ehh läs bastu).

FIA

Ont, ont ont! Deppig stämning här hemma med deppmusik på högsta nivån och massa tårar fällda.

Jag kände inte för att göra någonting när jag kom hem från Gröndal, jag ville bara lägga mig i sängen och sova bort den här dagen. Men sen efter en stunds gråtande kom jag fram till att det var bättre att göra något roligt istället än att ligga här hemma alldeles ensam och deppa.

Nu ska jag åka till en person som får mig glad :)


Godis är bra när man är ledsen.

FIA

Nu ska jag iväg med min onda fot, som aldrig har gjort så här ont innan, och försöka träna lite. Får se hur det går! Snart är det över.
Om 20 dagar är operationen.


FIA

DET ÄR MYCKET MAN SAKNAR OCH MISSAR!





FIA


Bilden är tagen från expressens hemsida:
http://www.expressen.se/1.1253216

Igår fastnade robotcauster upp och ned när två killar i 15 års åldern satt i. En kille var snabbt framme och fotade och skickade in till Expressen och igår hamnade den här bilden + lite text på internet. Det hände mycket på jobbet igår och jag förstår inte hur vi hann med allting. Idag är jag ledig men imorgon jobbar jag igen. Sen är jag långledig eftersom jag ska till Grekland.

Mary' varför blogga 09.09 ?

Idag vaknade jag tidigt,
ööööh som vanligt.
Men jag var grymt nyfiken vad de hade skrivit i lokaltidningen om helgen. Och det var en stoooorbild på mig på sportsidan precis när jag passerar mållinjen. Hehehhe, sjukt snygg.

Snart ska jag åka till Kungälv och skriva lite autografer
(aka plugga körkortsteori)..


Mary'

Lollo har simmat till mitt hus. Det har regnat typ 100 mm regn. Sjukt mycket.
Nu ska vi baka kladdkaka. Det är det enda man kan göra när huset snart flyter iväg. Om du hatar regn, flytta aldrig till Göteborg då. Håhåhååh.=P
(men om du gillar glada odryga people. Då ska du lätt flytta)

Later.


Mary' 9h-sömnen kan slänga sig i väggen.

Vilken tur att jag vaknade tidigt för..

08.55 Ringde tel med en försäljare i.
09.10 Ringde mobilen med en repoter från lokaltidningen.
09.30 Gick provalarmet på fabriken. Tillochmed döva hör det.

Ibland är jag lyckligt lottad.

Mary'

Skönast.

- Vad är det för klubb du springer för egentligen?
- Kongahälla.
(frågande uttryck) - Var ligger den då?
- Kungälv. Ovanför Göteborg.
- Jahaja.
- Men erkän att vår tävlingsdräkt är rätt het.
- Det beror ju på vem som bär den (blink blink).

Vår tävlingsdräkt är det fulaste jag har skådat. Ingen är snygg i den. INGEN!


Kolla bara på den. Jag liiiiiider.


Mary' Tro inte allt du läser, speciellt inte om du har skrivit det själv.

Jag måste bara få ge er lite heta tips om hur man slingrar sig ur en knipa.

  • Nr1.
    När han säger "hej, jag heter Niklas", svara då "hej, jag heter Niklas". Härma allt han säger och glöm inte anisktsuttrycken.
  • Nr2.
    Ta hans hand, titta han djupt i ögonen och säg "jag är så glad att vi har träffats. Jag har letat så efter en make som kan bli en bra förebild för min hyperaktiva son".
  • Nr3.
    Säg jag älskar dig på första dejten - du blir garanterat av med honom.
  • Nr4.
    Peka på honom och säg med hög röst: "Har du ett tuggomipaket i fickan eller är du bara glad att se mig?" 
  • Nr5.
    När du går mot badrummet, gör en "djupdykningsrumpkli".

Håhå,
jag lovar att ni slipper den där jobbiga killen om ni provar nått av det. =P
Tjuvade tipsen från en bok jag har fått från Lollo.


Kommer du sedan på att killen är ett kap,
då är det bäst att du är rik.


Emmy ;D

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott! Jag har sovit jättebra, är utvilad och och förvånad över att jag kunde kliva upp när klockan ringde för ett tag sedan. Jag börjar jobba vid halv elva och tänkte få lite saker gjorda innan dess... 

Nu ska jag äta frukost, sen tänkte jag snabbstäda rummet lite sen får jag se hur mycket jag hinner pricka av i min "attgöralista". Brukar alltid ha en sådan lista som jag oftare fyller på än vad jag bockar av haha!




Mary' SM i Västerås

OHH,
FY FAN VAD SKÖNT DET ÄR ATT FÅ RESULTAT FÖR ALLT SLIT

och alla 'nej, tyvär jag måste sova'. ;P


4.30.37 på 1500m
Mitt näst snabbaste lopp någonsin. Hur jvla skönt som helst!!



åå, japp. Jag var faktiskt med lite på tvn nyss från sammandragningana ifrån SM. Jag skymtades lite i hörnet på upploppet. ;);)

Övrig info:

Städer/platser jag gillar att tävla i:
Västerås
När det var IUSM där för 100 år sen sprang jag asbra. Samma sak idag.
Ullevi
Världsungdomsspelen och Ufinnkampen. Vad kan gå fel liksom?

Städer jag inte gillar att tävla i;
Eskilstuna
SM förra året, bläää. IJSM i vintras, bläää.
Karlskrona
Telenorgalan kan ta sig. Har aldrig sprungit bra där.


Såhär stod det på friidrott.se tidigare idag.

K 1500 m: Urstarka Ulrika

Ulrika Johansson gjorde sitt tredje lopp på två dagar (hinder och 1500-försök igår) men det hindrade henne inte från att sätta upp bra fart direkt. Fältet spreds ut och hon fick bara med sig Lidingös Charlotte Schönbeck. Duon fick snabbt 10 m lucka till Flo Jonsson som hade Nathalie Rohlén i rygg och övriga fältet ytterligare några meter bakom.
Ulrika passerade 400 m på 67 sekunder, 800 på 2:19.95 och 1200 m på 3:29.
Charlotte släppte 1-2 meter vid klockringningen men kom tillbaka med 300 kvar. Vid 200 m-märket rycke hon och tog sig snabbt förbi Ulrika. Det blev några meter och det kändes som att det hela var avgjort. Men Ulrika ville annat och mitt på upploppet var hon ikapp och vann till slut med en 1,5 sekund på 4:19.23.
Kampen om bronset blev stenhård mellan Nathalie Rohlén och Mary Alenbratt. 20 meter från mål gick Nathalie in just framför Mary och stängde henne lite. Nathalie imål som trea på 4:30.07 och Mary fyra på årsbästa 4:30.37.
Femma Moa Westman 4:31.60 (pers) och sexa spårvägens Flo Jonsson 4:33.74.

Joni Jaako hann precis upp Mattias Claesson vid mållinjen.
Hasses foto. HIttade inget mer passande :P


FIA

Det värsta och bästa är när någon bryr sig. Men då går det inte längre att hålla tillbaka, då dyker klumpen upp igen och tårarna rinner. "Ta det lugnt för nu kan det bara bli bättre!"


Jag är fast och kommer inte därifrån

FIA

JAG BRYTER IHOP!
 
Jag bryter ihop sakta men säkert, snart når jag botten.  Ibland hinner jag bygga upp allt igen till en fungerande vardag, men ibland går det inte längre och klumpen i magen och tomheten kommer tillbaka.

Jag känner inte för att göra någonting, jag är inte glad, jag är ingenting!

Jag vill bara låsa in mig i min ensamhet och gråta och vara där inne och när jag kommer ut igen ska allt vara bra, jag ska må bra och jag ska inte känna den här tomheten längre.

Vad är tomhet och vad är känslan?

Jag vet, jag vet inte..





FIA

DAGENS LÅT ENLIGT JENNY



NÅ VAD TYCKS?

FIA

GÅRDAGENS LÅT ENLIGT JENNY!

Strunta i texten för den passar inte alls in ;)

Emmy ;D

När jag kom hem från Västerås igår kväll så bäddade jag ner mig i sängen med massa kuddar och täcken och kollade på Gossip girl i flera timmar. DET ÄR SÅ HIMLA BRA! Jag längtar till den första september för då börjar säsong 2 :D


 

FIA

Jag somnade framför ett sex and the city avsnitt runt 9 tiden igår kväll.

Jag vaknade vid halv 9 och sen snoozade jag tre gånger.

Jag gick upp och kokade pasta till lunch. Sedan gjorde jag iordning tre mackor och oboy till frukost.

Jag satte mig på altanen och kände någon slags tomhet.

Jag behöver en semester för att glömma allting och ladda om batterierna för framtiden.

Jag måste gå nu för pappa ska skjutsa mig till jobbet, jag missade bussen...


FIA

Regnet bara öser ner, men vad gör väll det? För nu sitter jag här inne i värmen och mumsar choklad.

Det var riktigt segt på jobbet idag för det blev väldigt få timmar sömn inatt. Men jag kämpade mig igenom dagen och nu ska jag bädda ner mig med massa täcken och kuddar och se på film och mumsa choklad.

Just nu är det choklad som botar den mesta tröttheten, jag måste verkligen ha choklad, det är som medicin vid sådana här tillfällen.

Jag har två arbetsdagar kvar sen har jag ledigt i fem dagar, ska bli himla skönt!






height="0" alt="" />