Mary' påsk i mitt bröst

Snart är de påsk!



snyggt jag bär herr kanin va?

Maryyy

var precis å kollade på när tennis spelarna spelade match här i de soliga vädret. nu ska jag se när canada krossar mitt nuvarande bostadsort i hockey.

jag är mega trött. var uppe sju imorse och sprang 75min :O Zznark.

GRATTISSSS ALLA PÅ SM! Ungdomens år i år :P



min nya handväska. ett kaninhuvud (fake såklart). fint nu till påsken :)

FIA - Läskigt

I veckan dödades en tränare på sea world av en killer whale, valen hoppade upp och drog ned henne under vattnet.


Den här sista är ju jätteläskig, shit asså... Undra hur dom som jobbar som tränare tänker just nu, är dom inte rädda att samma sak ska hända dom?


Maryyyy

JAG ÄR SÅ GRYMT STOLT ÖVER ALLA MINA KOMPISAR SOM SPRINGER SÅ SJUKT BRA ÖVERALLT!!!!!!!!!!!!!! (och än är inte helgen slut :O) GRATTIS ALLA SOM KÄNNER SIG TRÄFFADE ;)

Måste erkänna att stafetten igår var så spännande att jag nästan började gråta. Låt mig berätta... Vi sprang då DMR som står för Distance Medley Relay med sträckorna 1200+400+800+1600. Sara startar på första sträckan med 11 andra lag. Det blir lite stökigt i början med ordnar sen upp sig. Sara hänger med i klungan toppenbra och lämnar över pinnen till Alex som trea. Alex rusar iväg 400 m men blir dock ända passerad och lämnar över pinnen som femma. Sen är det jag som hoppar upp och ner på startlinjen av exaltering innan jag får pinnen och rusar iväg. jag tar in på alla där framme men passerad dock bara en som typ joggar 800 m. Sen är de Kristines tur att hålla den blå pinnen. Alla skriker så man hör inte ens vad man tänker. Det är ca 12 sek upp till ledande klungan med tre pers. Kristine springer1600 m och är med två varv kvar ifatt klungan. Alla hade räknat bort SMU men plötsligt så ligger vi etta :O:D sen blir de villt spurtande med en Tulsa tjej hinner före med 0.6 sek. Vi hamnar alltså på andra plats och slår både skolrekord och conference rekord. ASKUL LOPP!! :D:D

Nu är jag jättestressad så jag får blogga mer sen. puss. love love.


Emmy - sprang 500m idag, vann mitt heat, persade med ca en och en halv sekund!! och dessutom kvalificerade jag mig till ECAC nästa helg i Boston!!!


jag är så glad, sååå glad!!! 2.15.74!!!!

väntade med att kvalificera mig till sista helgen!!! lite struligt innan start, hade bland annat glömt min tävlingdräkt hemma på sängen, höll på att missa starten som dom hade skjutit fram till 15 min tidigare (det var tur att jag var i det andra heatet så jag hann springa över banan till starten haha)... känns sååå skönt att jag kvalificerade mig tillslut! ikväll har jag ätit på subway, och så köpte jag onyttigheter som jag har mumsat i mig. nu ska jag gå och sova.. upp tidigt och träna imorgon! en vecka kvar till ECAC, tre veckor kvar till första utomhustävlingen!!! nu kör vi!!!

föresten tack Siri för en mysig fikastund och för att du är bäääst på att peppa och hejja under lopp!! tack tack tack!!

Maryy'' Houstong höll jag på att skriva.. men vi är ju i Houston

AS NAJS VÄDER I DENNA STAD!!!!

FINLAND SUGER PÅ HOCKEY!!!! haha, de kommer looosa. Hoppas Canada vinner nästa match. Fatta USA mot Canda, de kommer bli så intense!!! ohja.

Klara håller på att lägga upp bilder på facebook och jag och Kathleen sitter i vårat rum och avtaggar oss. hehe, alla visar ju inte våran bästa sida om säger så. :P


här fastna jag lite hastigt på en. :P jag på bästa shopping humör

Hade sett fram emot att prata med Marcus idag. Men han verkar inte vilja logga in. To bad, vi får aldrig tid att prata.´:(:(  Blir säkert bättre när OS och inomhussäsongen och allt de där är över, eller vad tror ni...???

aja, ska ut och springa lite. pusshej!

ps. sommarplanerna börjar ta form. LÄNGTAR ENORMT EFTER SOMMAR OCH SOLBRÄNNA.

FIA - Torsdagkväll på hotellet

Vi hade en mellanlandning, det var då Jo gjorde det fina gästinlägget ;) När vi kom till hotellet så bytte vi om och gick till banan och körde uppvärmning och några stegringar.

I kväll käkade på en brasiliansk restaurang, det var supergott, buffe med massa spännande saker, alla var proppmätta efteråt. Jag bara åt och åt och åt. KK testade kycklinghjärta, när hon hade biten i munen säger M; Is it still beating? Haha såå taskigt, stackars KK fick panik och spottade ut biten.

L hjälpte mig med biologiquizzen så att jag fick 10/10 yiieeey!

I morgon springer vi försök på 800m vid fyra, så det blir mest chill och plugg före det :)


Så här såg vårt rum ut efter cirkus 5 minuter haha


Min hörna


A's hörna, haha hon är en expert på att sprida ut sig


Utsikten från vårt rum.
Nu ska jag hoppa in i en dusch sen blir det att zappa runt på tvn :)


Mearyyy' miss my veronika!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tjoho.

Ska strax sova här på hotellet i Houston. Bor med Kathleen, yiiie :D:D Vi har asnajs hotell, super stort och lyxigt. Haha. Dessutom bor SMU-simmarna här också, för de har också conference i Houston i helgen. Sjukt sammanträffande :P Så vi har hängt med dom nu på kvällen :))

Imorgon springer jag ju som sagt 21.20 å jag kommer hänga på hotellet hela dagen. Yiho.

LYCKA TILL PÅ SM ALLIHOPA!!! :D (lovisa kom ihåg va vi sa ;))

pussilago


Houston. Ganska snyggt.

Jo here!!! Guest Blogger :D

Hey hey! Whats up Swedish people?? Just sitting in the airport in Arizona with my buddy Fia. We are on our way to New Mexico for Indoor Track Championships! This time fia has to go with us to this delicious place called Saggio's for dinner. It has really really good pasta and pizza. Fia is gonna kick some butt this weekend in the 800, and Im expecting her to win haha :) Soooo I guess I wil let Fia put up some pics from our time in the airport. We found this really cool station where you can charge your phone incase you forgot your charger! And some sweet murals in the men's bathroom haha.


Smart thing


Now we need to go on the plane, seeyaa later aligator / Fia


Emmy - öppnar man ögonen så ser man bättre, mycket mycket bättre ;)

händer så himla mycket saker nu (även om vissa saker kanske är lite mindre roliga) så är livet underbart just nu!!!!

saker som jag vill berätta:
- x räddade precis min dag, hon hadde quarters i rummet så att jag kunde tvätta... har inte några rena strumpor och snart är det slut på rena underkläderna så vad passar då bättre än att tvätta när jag är ledig från skolan? hade inga quarters och växelmaskinen var trasig.. och ut vill jag inte gå mer för det räckte med att gå till mailoffice i snöstormen haha ;)
- jag ska tävla imorgon. 500m ska jag springa... vet nu också varför jag har känt mig så tung och konstig, got my period today :(... kanske ska tävla nästa vecka beronde på två saker. sedan så ska jag börja tävla utomhus den 20 mars. och det är inte vilken distans som helst jag ska börja med utan jag ska börja med 400m HÄCK och 4x400m... känns spännande men lite stressigt för jag har inte tränat häck sedan vinterlovet... nu blir det hårdträning ;)
- håller på och sorterar bilderna från San Diego, det är över 1600 så det kommer ta tid att sortera och radera... men sen så dyker det upp ett album på facebook ;)
- Mary har fel när hon sa att vi här i NY inte har någon conference... Så till Mary och er andra som inte vet vad MAAC står för så står det för Metro Atlantic Athletic CONFERENCE... så nu vet ni det ;) vi vann den conferencen... och vad passar då bättre än att visa lite bilder.... har lånat dom från Malins blogg (fler bilder kommer dyka upp nör jag har kopierat dem från hennes dator)...
även om jag sprang sjuuukt dåligt sista 200m (och de första 600m grymt bra) så hade jag oerhört roligt, särskilt under sista timmen haha... Jag fick dessutom ett diplom för jag har varit en duktig plugghäst och kom med i All Academic Team :D

Maryyy' de spelar ingen roll hur många medaljer vi tar i OS, folk kommer ändra tro att Sverige = Schweiz

Yo.

Sitter i min säng och har precis vaknat. Klockan är typ halv nio. ÄNTLIGEN FÅR MAN SOVA LITE! Om en och en halv timma ska vi dra oss söderut, närmare bestämt Houston. För i helgen har vi conference!!!!!! Yibbadabbodoooo. Conference, för dom som inte hänger med, är typ viktigaste tävlingen på säsongen. Vi tävlar mot 12 andra lag från hela USA. Alla skolor är med i en conference (fast hos emmy heter de tydligen MAAC) dessutom är hela skolan med i samma conference, tex vårt fotbollslag spelar mot samma skolor vi tävlar mot.
  Vi vann cross country conference i höstas, sådär btw. :P

Men inomhus suger våran skola. För vi satsar inte på inomhussäsongen. Vi kom på 11:e plats förra året. ehhhhh. Jag skulle från början springa 1mile, 800m (försök och final) + relay (stafett). Men sen blev loppen för tätt inpå så då blev de bara 800m (fö och fi) + relay. Men förra veckan fick jag kram i min rumpmuskel typ, något som låg fel någonstans, så jag har inte kunnat träna på ca1 vecka. NÅGOT irriterande. Men nu är jag bra igen, känns som jag typ har fått en nytändning i löpningen. Men coacherna vill inte slita på mig så nu ska jag bara springa relay. Den går 21.20 imorgon på kvällen. OMG. Men jag är fett taggad. Stafetter är de bästa jag vet!!!

Okej, nu ska jag inte trötta ut mer massa babbel. Men nu måste ju vara uppdaterade där hemma, ohja viktigt viktigt. Allmänbildning är underprioriterat i dagens samhälle.

Tack å hej.


shhhnyggaste bilden jag har sett på länge. ohja.

Maryyy''' Dagens fråga, direkt från metrologi-klassen

Kan det bli för kallt för att snöa?



nånstans där under ligger min gamla sandlåda, numera kryddträdgård.

Mary' tråkigt med dom som underprioriterar valentine! ohja.

Jag hade gett upp hoppet.
Jag hade gett upp hoppet på att de skulle komma fram.
Hoppat att få se de lilla blå kortet i min postbox
Hoppet att gå fram till den ytterst trevliga killen i luckan
Hoppet att lämna fram mitt otroligt vackra Student ID
Hoppet att få skriva under på dator-appareten att jag hade hämtat ut "det"
Hoppet att se han försvinna in i rummet där bakom och höra han leta runt
Hoppet att se han komma tillbaka, bärandes på ett paket
Ett paket till lilla mig.

Men idag fick jag hoppet tillbaka.
Idag fick jag mitt försvunna Alla Hjärtans Dag paket från M&P
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

GLÄÄÄÄDJEEEEE! ;)

hihi <3 :P


love


FIA - Tankens kraft

Finner inga ord, går liksom bara inte.. Vad är det jag vill egentligen?

Gårdagens träningspass gjorde jag hejdundrandebra!!! Vi körde 6x200m med 30 sekunders vila, och på dom så hade jag: 28,28,28,29,30,31. Efter den fjärde fick vi 1 minuts vila mellan den nästsista och sista intervallen. Jag kände mig stark genom hela passet, lite syra på slutet bara men det är bara härligt. Mjölksyra är livet!

I dag körde jag lite lätt cykel och imorgon blir det några lätta 120 meters intervaller sen åker vi till conference. Vi har conference i helgen i New Mexico fre-lör, jag ska köra 800m sen är jag i poolen för 4x400m och distansrelayn så det är inte säkert att jag springer staffeterna men det finns en chans :) F M som går på BYO kommer att vara där, BYO (Utah) är våra största rivaler. GO AZTECS!

Nu är det läggdags,  men innan jag sover ska jag läsa lite ur min extra credit bok; born to run! Såå bra!


Bilder från 80 tals festen som var i lördags






Emmy - det här inlägget tillägnar jag min roomie Andrea


för att det för tillfället är väldigt synd om henne...hon råkade nämligen ut för en olycka igår på träningen (snubblade på häcken och slog i ansiktet rejält), stackarn fick spendera gårdagens natt på sjukhuset för att få såret sytt... Andrea --> även om det kanske inte känns så just nu så kommer allting bli bra snart ska du se!!

Maryy'' trött på OS?

Min favorit blogg just nu är "OS-bloggen" på aftonbladet. Där bloggar alla OS-reportrar om OS, fast inte om tråkiga saker som "VARFÖR HAN FÖLL I FINALEN".. utan de är mer ironi och små oviktiga saker runtomkring som är sjukt kul att läsa om. hehe. Om man har den humorn då...
'



Det här inlägget var sjukt kul tex:

""LÄNGDSKIDOR. Kungen glider ju runt lite hur han vill här på OS, förbi alla avspärrningar som vi vanliga, med rött blod, inte har en chans att passera.

Jag frågade SOK:s presschef Björn Folin lite om hur det där funkar.

– Jo, kungen har full access överallt. Utom till ett ställe: den mixade zonen.

Det är där vi reportrar regerar, så det bryr sig nog inte hans majestät särskilt mycket om.

***

För övrigt hade Simon Bank en liten söt historia häromdagen om hur han under Salt Lake-OS, mitt under Mühlegg/dopnings-hysterin, skulle få stopp på kungen, som just hade passerat honom och var på väg ut ur den stora lokalen genom en dörröppning.

– Jag tänkte snabbt: ”Va fan ska jag ropa”. Det blev ett högt och tydligt ”Ers majestäääät”.

Och jodå, kungen stannade. Självfallet.

/Flinck, Whistler"""



Maaaryyyyy''

Här kommer filmen ni väntat på.
Mary Alenbratt
Sara Sjökvist
Linn Nilsson
I SAMMA LOPP I IOWA!!! (1 mile)

+ Klara Bodinson på 3000 m :)



banan var 300 m så Kathleen kunde inte filma hela vägen :P Men enjoy iaf :) hehe

Mary' trista tisdag

Ingen snö. Suck. Måste till skolan iaf då. Dock endast en metrologilektion. Förra gången lärde vi oss att de inte finns nån skatt änden på en regnbåge. WTF? Visste ni de? Nu ska jag till bibblis och skriva labbrapport om medelvärdet på tempereturen i 40 år i Mississippi. Ganska intressant faktiskt. Ska kolla om de har nån data/info från Sverige så kan jag se hur temperaturen har förändrats där också. höhö.

LATEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRR


ooooooohhhhhhhhhhh (vilken mini hand han har)

Maryyy

Lite bilder. eftersom de ska snöa imån kommer här ett smakprov på hur de såg ut förra gången de snöa :P





haha. ja vi var lite stressade till bussen till flygplatsen. :P
klockan var typ 7 på morgonen. Senare öste snön på och skolan stängde och vi kom knappt iväg med flyget. ganska knäppt att de blir så. men snowday upskattas av många. HOPPAS HOPPAS de blir en imorgon.. men de blir de nog ej..... synd.

jaja. nu, sova. godnatt

(hallå skype kompisar. har nått sjukt att berätta. tar de imån. be there or be squere :S :P haha)

Maryy' "ja de har ju blivit så de senaste året.. så yes.. de är de" ;)

kolla in min kära kompis LOVESAAA :D (hon kommer efter jonas leandersson...)


LÄNK LÄNK LÄNK LÄNK!


här lagar Lovisa och Lotta mat på träningslägret i Västervik :D

Emmy - i know there is something going on

ja i morse när jag vaknade så kunde jag knappt öppna ögonen såå trött var jag. har känt mig nere hela dagen och trodde att det berodde på att jag vaknade på fel sida. vid lunchen frågades det hur jag mådde, jag svarade bra bara lite trött, då sa dom är du säker för du ser verkligen nere ut. under träningen så kom svaret till varför jag kände mig konstig. min kropp är inte helt hundra... sprang ett par intervaller, mådde typ illa och kände mig yr. avbröt passet och hoppas på att må bättre imorgon...


idag är det föresten ingen vanlig dag för idag är det Sirrans födelsedag! Grattis min söta vän --> du sprider härlig energi vart du än går !!! Jag och Andrea överaskade med ballonger och en söt liten teddybjörn idag på träningen( och vacker sång måste jag faktiskt få lov att tillägga haha!!) 

Maryyyy

måndag i swe.
- folk kom tydligen hem NUUU från JSM i Malmö
- el så går folk upp NUUUU för att kolla på hockey

jag ska sova. har mega matte prov på derivata imorgon. Har redan 1 poäng av 100 på provet för att lärarens mobil ringde under en lektion och då gav hon oss 1p. YEahh. Provet är på derivata, vilket jag lärde mig i tvåan på gymn så de är blir easy cake.

Idag har vi hängt med recreuit tjejen Jess som ska börja i höst. Hon verkar vara en toppentjej!!!!!!!!! :D


Vädret idag:
09.00 Regn och typ 5 grader
12.00 moln och typ 10 grader
15.00 klarblå himmel och typ 23 grader
18.00 moln och typ storm vind, 9 grader
20.00 moln, svinkallt, storm. 3 grader typ.

heja vädret i texas asså!!!!! (på tisdag ska de snöa)


SÅÅÅÅ TRUUUUUUEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!


Emmy - såhär kul kan vi ha en söndagkväll i rum 539

jag vet att vi är lite orytmiska och alldeles underbart söta men det får ni stå ut med. nästa vecka dyker det upp nya roligheter!!! perfekt start på veckan eller vad säger ni ;)

Emmy - lägger till ytterligare en bra dag i "bradagasken"

kom precis tillbaka från track partyt --> hade lika roligt som vanligt, vi spelade supermario (drinkandriving) jag var sääämst vilket alla var noga med att påpeka (men alla skrattade så underhållande måste min körning ändå ha varit haha), skitsnack (allmänt drama som alltid händer på fester, behöver inte vara dåligt utan snack om vem som strular med vem och vilka som får reda på vad osv), roliga sms, och såklart dans (när jag skulle gå så tog x och x mig och dansade sandwichdansen så jag blev kvar ett tag till dansandes med min jacka och väska)...

har varit med x på stan hela dagen, vi gick omkring på 34th street (mitt favoritställe) hittade btw dessutom Borders där nu (ÄÄÄLSKAR DEN AFFÄREN), efter shopping i alla braiga affärer där så gick vi till times square, åkte sedan till the village shoppade lite till och åt middag innan vi åkte tillbaka.
DET HAR VARIT EN LÅNG OCH ROLIG DAG!!! nu ska jag sova --> godnatt!!!!!
Blogg
life is a party and I am invited!

Maryyyy

Godnatt/godmorgon :S


blekfis

Maryyyyyyyyyyyyyyyy

Idag när jag kom hem från shoppingen och sa hejdå till Klara och skulle precis stoppa nyckel i dörren hör jag Sara skrika hysteriskt där inne:

- MAARYYY???!!!
jag: -eeh. ja?? (vågar knappt stoppa nyckeln i låset..)
Sara: - KOOOM FORT!!!!!!!!
Mary: - ehh... okej (ser framför mig Sara omringad av 10 ormar eller att hela lägenheten brinner. Öppnar dörren och ser Sara super exalterad hoppa upp och ner i soffan!)
Sara: - Dom vann!Och kom tre!Det är helt sjukt!Hellner bara kördeochsen så bromsade domochså kom Olsson!Och så spurta dom!Och sen...
Mary: - VAAA??? Jag fattar ingenting!!!!!!!!!!

Efter en studn förstod jag att dom hade precis kört i mål när vi kom hem tydligen. hahah. :P


Maryyy'' looooaaardag


plugga? vad är de en sån här vacker dag?


FIA - Lördag

Snart kommer Alma och hennes pojkvän och hämtar upp mig, Marianne och hennes bror som är här på besök. Vi ska åka till ucsd, ett annat universitet här i san diego, och kolla på alla som tävlar och heja på dom i regnet... Det regnar inte just nu men det finns några superdupermörkblåmoln på himlen och dm har lovat regn idag. Yees! Jag ska ta med min matteboken och göra matteläxan mellan loppen och hoppen och allt vad dom nu gör.

Vi kommer hem runt tre och då ska jag fixa min engelska essy och sen ska jag äta middag och plugga lite political science. Sen blir det party party, a,m,s har fixat ett 80 tals party, fett nice! Svenska killgänget som jag känner ville följa med och sen tror jag att C också ska följa med mig dit, såå det kommer att bli nice nice!

Ska fixa iordning min sallad som jag ska ta med mig nu, vi hörs sen! Pusssspusssss



Peace


Emmy - MAAC vinnare på både kill och tjejsidan!!!

VI VANN VÅR CONFERENCE!!!! vi tjejer totalkrossade de andra tjejlagen medan killarna hade mer jämnare fajt...
Tävlingarna började sent, så vi var klara med allt tävlande vid 23.00 och då var det prisceremoni och lagfotografering.... efter tolv var vi hemma! då gjorde vi oss iordning för fest, men det framflyttades till ikväll stället.... så jag skypade med Fia ett tag och sedan gick jag och spelade video games haha fy fan vad läskigt spelet var man skulle skjuta en massa zombies... Jag har aldrig spelat förut så jag var helt excited och när jag skulle sova sen så hade jag svårt att somna haha!
idag ska vi snart äta brunch sedan ska vi åka in till stan. ikväll är det fest för att fira vår vinst... och imorgon ska jag plugga, plugga, plugga.... har en hel del att göra skolmässigt --> meeen det ska jag inte tänka på idag utan det tänker jag på imorgon ;)
(Bilder kommer senare, tog bilder men dom är på Malins kamera haha och tro mig dom är värda att vänta på haha kul hade vi)

FIA - Varför, är det därför?

I dag har jag varit otroligt glad och pratglad! Pratade med alla jag mötte och jag gick runt med ett leende på läpparna. Livet är verkligen underbart!

Men... när jag fick se mitt resultat från mitt geografiprov försvann leendet och nu känner jag ingen ork och bara besvikelse... Riktigt uruselt resultat, likaså på biologiprovet jag hade i tisdags. Vet inte varför det går så dåligt för mig just nu, finner ingen motivation till plugget, har så många andra tankar som kretsar runt i mitt huvud... Jobbigaste grejen är väll att jag inte kan plugga buisness management, det går liksom inte att byta helt enkelt, har försökt, gick till och med och fixade så att jag bytte men när jag berättade det för min sportadvisor så blev hon rasande, you diiiidd whaaaat? Hon började förklara allt för mig; om jag var en vanlig student hade jag kunnat byta men eftersom jag är en athlete så kan jag inte för vi är speciella. Jag skulle inte kunna tävla om jag bytte. Så jag förklarade att jag var omotiverad och att jag inte ville plugga bara för att plugga, så hon skulle kolla om jag kunde ta en minor i management eller byta till sociologi vilket jag också tycker är intressant. Men samhällsvetenskap? Come on, det är ju som en high school/gymnasie utbildning och det har jag ju redan läst.

Jag vet inte vart jag ska finna motivationen, jag vill och måste börja prestera bättre i skolan för det här fungerar inte... Varför kan jag inte vara lika bra i skolan som jag var förra terminen, jag var bättre än bäst och kämpade som bara den vilket gav bra resultat. Den här terminen har inte börjat bra, men den ska bli bättre, mycket bättre! Jag måste bara finna motivationen igen, management kan jag plugga senare, det är inte hela världen.

Jag vill så mycket med mitt liv! Jag vill: upptäcka världen, ut och resa och upptäcka nya ställen och möta nya människor. Jag vill: jobba som reseledare för det verkar så roligt att jobba i värmen och på ett annat ställe än sverige, jag vill ut och resa och det verkar som ett roligt jobb. Jobb på bamseklubben går också bra. Jag vill: arbeta som lärare, antagligen bara religionslärare eller så vill jag jobba på mellanstadiet för det tror jag skulle passa mig. Jag vill: jobba med advertising och marknadsföring för det är ett annat jobb som skulle passa mig bra. Jag vill: arbeta som ledare inom något område som sport eller något för jag älskar att hålla i saker och planera därför vet jag att management passar mig alldeles utmärkt. Jag vill: öppna eget, jag har många bra idéer som skulle kunna funka. Jag vill: ha ett jobb som jag trivs bra på och som jag gillar att gå till och som jag kan lämna där och slippa ta med mig hem, för när jag åker hem vill jag göra andra roliga saker. Jag vill: ha en toppenbraig pojkvän. Jag vill: ha en liten hund som är jättelydig och gör som jag säger och är världens sötaste. Jag vill: ha ett hus nära havet som jag kan inreda och göra superduperfint. Jag vill: börja spela innebandy igen. Jag vill: söka utbildningen sportmanagement.
Ååååhhh massa massa massa mer! Jag vill hinna med allt och lite till, vill inte sitta som tant och titta tillbaka på mitt liv och önska att jag gjort saker annorlunda. Jag vill kunna blicka tillbaka och tänka på vilket hejdundradebra liv jag har upplevt/gjort det till.

Snälla gud hjälp mig få ordning på tankar och min framtidsplan så jag kan finna motivation igen, jag vet vad jag vill så hjälp mig genomföra det. amen.



I´M DOWN :(


Maryy' fredag med vvvvvvvvvvverra

Tjo.

Jag har klippt mig idag. Det behövdes så grymt mycket. Mitt hår skrek efter hjälp. Så nu är jag kär i frisören för mitt hår har aldrig mått bättre. Veronika höll mig i handen hela tiden. <3 Köpte dessutom bra schampo för mitt hår (fick ju grymt mkt pengar över från förra helgens lång helgs tävling...). Så nu har mitt hår fått en nytändning när sommvärmen rullar in över Dallas. :D

Imorgon ska jag åka och shoppa lite. De kan aldrig bli för mycket shopping. Jag måste hitta en ny bikini för snart är det spring break!!!!!!!!!!!!!!!!!

mer då?  
De här är beviset hur mycket Kathleen (i tracklaget) tycker om mig ;O


tssssssssssss

FIA - Fredag

God morgon, god morgon!

Ingen sol idag inte, vi som har haft så fint väder nu hela veckan, mellan 23-26 grader varje dag. Fredag och solen har bestämt sig för att låta regnet och molnen ta över. I dag har jag två lektioner, engelska och biologiprov. sen blir det plugg och mördarpass med 2x600m tävlingsfart. GO GO GO!

Det är ingen tävling den här helgen heller, utan han vill spara oss till nästa helg då det är conference. Kul att jag bara ha kört två tävlingar innan den stora viktiga tävlingen.. Any way det är bara att kuta på och ha roligt så får man ser hur långt det räcker!


Mohaha


Mary''' nu har jag (med hälp av P.S -inte photoshop-) fixat så vi kan kolla på svt.play os här i usa. fett värt

HEJ.

ändrade planer. Nästa helg springer jag 800m och 800meters sträckan i stafetten. Förhoppningvis kommer de bli 3 800:ingar då de är försök på 800a. :)) Därför skulle de blivit lite tufft att trycka in 1mile på de också. Så Silje tar över...
Såhär ska vi springa nästa helg...
800m: lilla pluttiga jag
1mile: Silje och Kristine
3000m: Kathleen, Sara och Klara
5000m: Silje
Stafett: Alex, Kristine, Sara och jag...
sen massa andra grenar såklart.. men jag har inte kolla på de andras event. (Verra har ont i höften)

Imorgon ska jag klippa mig. Det ska bli spännande... man får tydligen massage innan klippning, najs va.

Idag var de 16 grader och förra helgen var de snö här. Texas vädret är verkligen speciellt. "I came here for a reason.." var den vanligaste frasen när snön och temperaturen föll... :P

godnatt swe

ps. åk försiktigt till malmö i helgen.
ps2. lovisa jag vill se guld på 1500m!
ps3. jag vill se guld på 800m nästa helg också, lovisa :P
ps4. alltså en repris från förra året, tack :)

ja.. det är ju tydligen inne med portugal tema :)

söta små tvåor (ni kommer alltid vara ettor för mig dock):P:P


heta treor (kommer dock alltid vara tvåor för mig...) :P


DÖ SNYGGA ICKE LÖPARGYMNASIE ELEVER ANYMORE. (men kommer alltid vara treor för mig)

Tankar under ett (flertal) distanspass...

Hej på er kära bloggläsare!

Nu är Gustaf J Bjurhammer tillbaka som skribent på denna mycket lästa och frekvent uppdaterande blogg. För att ytterligare göra den mera uppdaterad (och förhoppningsvis mera läst) har jag fått uppdragen av Sergeant E. Koskinen att skriva ett inlägg!

Vid mitt förra skrivande på denna blogg berättade jag om mina möten med bloggens innehavare så det ämnet är liksom taget! Undra vad jag då ska skriva om?!
Jag har funderat en stund och kom sedan fram till att är det något som löpare (medel- och långdistans) framförallt lär ha mycket erfarenhet av är det alla de mer (och mindre intelligenta) tankar/frågor som dyker upp i huvudet på en under de många, långa och ibland trist distanspass som man springer vår som höst/sommar som vinter. 

Jag kommer nedan lista x-antal frågor som har dykt upp i mitt huvud under distanspass genom åren och om ni, läsare, sitter på svaret är ni välkomna att svara på dessa via kommetarer!

*Var ledarna i Sovjet Unionen bara fattiga på fantasi eller tyckte de verkligen att identiska, gråa betongblock, var snyggt att ha i alla städer i hela unionen?

* Om person X (en man) är biosexuell och just förtillfället tillsammans med en annan man, blir person X då homo biosexuell?

*  I läroplanerna i SO för gymnasiet och högstadiet står det att eleverna ska kunna "analysera" och "reflektera". Men när lär man elever att praktiskt göra det? Är det en kunskap alla födds med? Dagens ungdomar har så att säga förmågan att "reflektera" med sig i modersmjölken?

* Varför låtsas tjejer om att de inte är intresserad när de har svarat på sådär en 100 st sms och gärna går med på att träffas för tedrickande? Alltså klart som korvspadd att ni är intresserad, med det inte sagt att vi ska bli tillsammans direkt eller om än någonsin! Vara bara ärliga, snälla!

* Tittade häromdagen på en hemsida där man kunde hyra svindyra designväskor. "Det lät ju smart" tyckte jag. "Då kan man som fattiga wannabe stureplansbrud få en shjusstt väska för några hundra lappar i månaden". Men nejdå, vissa väskor kostar över 2000 kr att hyra/månad! Jag ska bilda en hemsida där jag ska hyra fjällräven ryggsäckar och palestina sjalar för ynka 20 kr/månad.

*  Hur tänkte de som bor i Norrland när de tillät människor att spela in "Jägarna" där?! Ingen kan ju velat/vågat åka upp dit efter den släpptes!

* Jag har hört att 8 km distans skulle vara som att ha samlag. "Är detta lika jobbigt som att ha sex?", det är en tanke som brukar slå mig under distanspassen som är runt 8 km långa. Jag har försökt mig på att empiriskt testa detta påstående genom att ha på mig pulsbandet i sänghalmen, det är nog lättare att få visum till Putins sommarresidents en tillstånd till det kan jag säga!

* Hur ska man lära ut demokrati och dess innebörd till elever som inte lyssnar och kallarna läraren för "fittkärring" och "guddjävel"? Kanske borde börja på en längre nivå stundtals...

* En fråga som kommer lite då och då är "varför man egentligen gör detta"? Varför springer man distanspass efter distanpass och tänker konstiga tankar? Jo, för att om jag inte skulle gjort det skulle jag aldrig fått träffa Fia, Emmy och Mary och fått möjlighet att dela med mig att dessa tankar till er! Tusen tack för förtroendet och lycka till i staterna, brudar! Till er läsare ska jag också tacka för visat intresse och hänvisa till era egna tankar om ni vill också vill fundera över dessa saker. 
Tankar finns inom oss alla men de är bara de som plockar fram dem och gör de personliga som kommer ha glädje (eventuell nytta) av dem!

Väl mött/ Bjuret
 
P.S min vana trogen ber jag om ursäkt för eventuella stav- och meningsbyggnads fel, ska erkänna att det inte är min starkaste gren D.S

FIA - Främling

"KK is in la la land"

Where is my perfect boy?

"He is not a boy he is a man"

Where is my perfect boy?

"I do not have to tell him what I think, he knows me"

Where is my perfect boy?


Kanske är det den där nya tenniskillen?
- Jooosseppphiiinnee, what are you doing? Here this nice guys comes in to the room, looking like a model, and all you do is to ask him if he knows anything about biology... TAKE HIS NUMBER!



Me and KK


Mary' vadå? så dom "leker" i OS?

En konverastion med min kära roomie från Norge, Veronika.....

Verra: - Mary, vad är OS?
Mary: - Ehhh, OS.. du vet det som håller på nu ??
Verra: - Men vad betyder de?
Mary: - Eh, OS?? Olympiska Spelen! Vadå, visste du inte de?
Verra: - Jaaahaaa, vi säger OL, Olymiske lekene.
Mary: - Hahahahah.

Som sagt, norska är kul.


Mary' onsdag i USA/Texas/Dallas/SMU/Daniel House/#8B

Just nu:

1 mile

4:58.00

Pernilla Sävestrand 86 Sävedalen

New York, NY

6.2

4:58.28

Mary Alenbratt 90 Kongahälla

Fayetteville, AR

23.1

4:58.53

Lisa Voltaire 87 Täby

New Haven, CT

6.2

5:00.54

Maria Jangsten 89 Sävedalen

New Haven, CT

30.1

5:09.74

Caroline Erlingson 86 Ängelholm

College Station, TX

16.1

överlång bana

4:56.78

Mary Alenbratt 90 Kongahälla

Ames, IA

13.2

4:57.06

Linn Nilsson 90 Hälle

Ames, IA

13.2

5:00.76

Sara Sjökvist 89 Täby

Ames, IA

13.2

1. Lite kul att 3 svenskar sprang i samma heat i Iowa. ;) ;)

2. Jag har filmsnuttar från loppet. Kommer snarast.

3. Nästa helg är de conference. Jag ska springa 800 m och 1 mile. (rofl)

4. USA vann precis ett OS-guld i snowboard trix grej. Kan inte stava hans namn, men herregud vad bra han va!!!!

5. Nu är alla hjärtans dag grejset borta och påskpyntet är uppe i affärena. Hej va de går.

6. Lycka till på JSM allihoppppaaaa:D:D:D:D:D:D:D

7. Jag tycker om alla mina vänner. Ni gör mina dagar GREAT! <3<3




Eftersom jag är i USA hejar jag på USA :P Och herregud vad känslosamt de va när Lindsey Vonn vann idag!!!!!!! OMG. (Jag visste inte ens att hon fanns fören för några timmar sedan... :P)


Universium är ett monster, men det har sparat dig och mig



Att jag sitter här, på andra sidan jordklotet just i denna stund känns en aning
omeningsfullt när mina bästa vänner befinner sig mer en ett hav mellan mig.
Att inte se dom varje dag gör ont,  att inte höra deras röster varje dag gör
ondare och att inte få vara i deras omgivning smärtar.

som en sång utan syfte,
som en dikt utan känslor.
som ett skratt utan mening,
som en pjäs utan triumf.
som en natt utan drömmar,
som en kyss utan passion.
som en bok utan handling,
som ett hjärta utan ärlighet..
känner jag mig utan er.

/ Sanna ♥


Emmy - efterlyser

eftersom mina kära medbloggerskor verkar har fått skrivkrampefterlyser jag nu läsare som skulle vilja skriva ett par rader här på bloggen. Jag vet att vi har haft några läsare som gästskrivare ett par gånger förut, om du har skrivit men vill skriva igen är du lika välkommen som dig som aldrig har skrivit ett gästinlägg..

förslag - Tobbe (du har faktiskt lovat ett inlägg), Majzaaan (skriver alltid lika flummigt), Tessan eller Frasse (vars bloggar inte längre uppdateras), Åfelia (tryck dina tassar på bokstäverna s a k n a r d i g), Jossan eller Ida (som jag vet läser bloggen ofta :P)  eller varför inte Malin eller Andrea (passa på att skriva och göra lite reklam för era bloggar)... förslagen kan bli många --> alla är välkomna, stora som små, unga som gamla!!!!

såååå skriv en kommentar om du är intresserad såååå fixar vi detta ;)


Emmy - in my head



replay

FIA - Den gör ju faktiskt inte det

Det gör ingenting!

Världen går inte under, även fast det kanske känns som det.

Thank you mum <3


Emmy - men det visste ni väll redan ;)

Böjningar avsakna AktivPassiv
Infinitiv sakna saknas
Presens saknar saknas
Preteritum saknade saknades
Supinum saknat saknats
Imperativ sakna
Particip
Presens saknande,saknandes
Perfekt saknad

man kan sakna ett ord, en känsla, en sko, ett par extra timmar, en penna, viktiga kvitton, hårspännen, sin svarta kofta, sin hund, sin säng, någons parfym, långa naglar, svensk mat, sol och värme, sin mamma, sin pappa, sin syster, vänner, semester och jaaa listan kan göras lång. men just nu saknar jag:
Fia och Mary - när ska vi skypa och prata om allt som vi hittills bara har skrivit om. Ester, Olga och Doris får se till att planera in ett skypesamtal, om inte imorgon, eller på torsdag, eller fredag, eller lördag (hoppas ni fattar vinken (om ni inte gör det (det är ok fia :P) så betyder detta att jag inte kan imorgon, torsdag, fredag eller lördag (med andra ord söndag är ett MÅSTE).  eller jo föresten torsdag skulle kunna fungera om vi hörs runt halv tio min tid??

Emmy - tisdagskväll i New York

kvällen har tillbringats vid skrivbordet, har läst artiklar och pluggat inför mitt prov i personal wellness på torsdag.
...
idag är jag oerhört glad.
delvis för att det har snöat hela natten och hela dagen så det är oerhört vackert ute, jag njuuter av snön och tycker att det är jättevackert - just nu ÄLSKAR jag vintern!!!
men även för att jag känner mig i väldigt bra form, träningarna går bra och foten är under kontroll...
...
btw jag haaatar choklad, kan inte sluta äta när jag väl har börjat. det är så himla gott, älskar choklad. har snart ätit upp min andra mintkrokantkaka som mamma skickade förra veckan... har två rader kvar, sedan är den slut, finito!!!
ja just det var en sak till.... eller nej det skriver jag på secretsoffiemma.blogg.se ;)

Mary

PH Cimons video. hehe.


FIA - Save the last dance

Konstigt att amerikanarna inte har ketchup till pasta.. Vi hade besök igår och jag gjorde i ordning köttbullar och pasta, tänkte inte på att ha någon sås utan tog fram ketchup, som jag alltid har till mina köttbullar, men dom bara kollade på mig som en stort ? och frågade om jag hade någon pastasås eller salladsdressing. Haha! Sen kollade vi på " Save the last dance" och jag ville bara försvinna ner under kuddarna i soffan när hon dansade första gången på utestället, goossh är det sådär jag ser ut när jag dansar? Men andra gången dom dansade så hade hon ju övat och då dansade hon riktigt bra faktiskt :)

Anyway, jag hade träning imorse, sprang 30min snabbdistans och körde några stegringar. Nu har jag ätit gröt och pluggat lite. Ska cykla till skolan om 20 min och då väntar: eng, biologi, geografi och efter det ska jag och A till F och fixa rygg och knä.

Kolla vilken bra låt jag har hittat genom att klicka mig runt på youtube


öh

Doris, Ester och Olga önskar en glad alla hjärtans dag.


Emmy - tävlingshelg i Boston

FREDAG: frukost på skolan, bussresa till Boston (typ 4 timmar) sedan så sprang jag 500m i det första heatet. Jag öppnade på 27, sprang 300m på 42.7 och sluttiden blev 1.17.50. Det var ett riktigt stökigt lopp och jag fick stanna upp flera gånger, samt gjorde några andra dumma misstag som att försöka gå om i kurvan och öppna alldeles för snabbt. efteråt var jag sjuuukt besviken för det kändes så JÄVLA bra i början av loppet och jag kände mig verkligen stark... ja ja inte hänga läpp, efter loppet så köpte jag världens godast vanilla chai på dunkin och sedan så kollade vi lite på resten av loppen innan vi åkte till hotellet och åt en väldigt sen middag på UNO's - det var sjuukt gott!!! resten av kvällen var chill, vi kolla film, snackade skit, åt kakor mitt i natten... väldigt roligt!!!
kan ju meddela att loppet var 40 min försenat så dum som jag var värmde jag upp i en timme coh 40 min... nästa stora tävling ska jag värma upp senare!!! det var helt sjuuukt med folk, killarna var 261 stycken på milen och det var 24 heat för tjejernas 400m... helt sjuukt med folk ---> I LOVE IT!!!!
här är en till video för att visa hur snabbt dom startade alla heaten, Andrea filmade 200m målgång och start. man hör inte så bra men jag säger iallafall i slutet att tjejerna kunde ha fortsatt springa så hade dom fått en 400m tid haha...
bilder från första dagen:
häftig utsikt från hotelrummet

LÖRDAG: lagfrukost, buss till hallen, sedan gick vi direkt till ett mysigt café som vi tillbringade 6 timmar på, vi pluggade, drack kaffe och pratade en massa strunt... ååh jag har saknat att sitta på café och bara mysa, samt att jag får mycket plugg gjort!! ska gå till starbucks oftare!! sedan var vi i hallen och kollade lite tävlingar, sedan väntade en låång bussresa tillbaka... min mp3's batteri tog slut så jag lånade M's, när den dog så lyssnade jag på J's men sedan ville hon lyssna själv så då lyssnade på T's!! tiden går verkligen mycket snabbare med musik!!
väl hemma så gick jag i princip och la mig på en gång, var helt sjuukt trött!
tror att det var över 20 heat för men 800m!! gaaalet med folk som sagt!!!

det har varit en jätterolig och bra helg i Boston, sprang helt ok och vet att jag har mycket mer att ge. fick inte visa det i helgen men det kommer.. och att jag var besviken efteråt så besviken att en av våra coacher satte sig ner och försökte trösta mig betyder bara att jag bryr mig mycket om det här ---> för det gör jag!!! jag ska springa sjuuukt snabbt en dag, och snart åker vi till Arizona och då ska jag springa häck utomhus -- LÄNGTAR!!!

FIA - Valentines party



PARTY PARTY!

Julia och gänget är redan där, jag var lite seg för jag orkade inte börja fixa mig för jag låg så skönt framför tvn haha... Riktigt lat! Men nu är jag uppe, fixad och klar att cykla iväg.

Det kommer att bli en toppenbra och rolig kväll, jag känner det på mig.

God morgon sverige!


FIA - Lördag

Vi har en tävlingsfri helg, så imorse sov jag ut och käkade äggmackor till frukost framför tvn :) 

Nu ska jag cykla till bibblan och pluggilugga, har massa prov och inlämningar som kommer upp, blää! 
Jag har gaaalet mycket dom två närmsta veckorna, vet inte hur jag ska ta mig igenom det på ett bra sätt. 8 biologi quizzez, internet-test biologin och exam 1 biologin, ling- inlämning första uppsatsen, matteprov, political scienceprov, geografiquiz och prov. OMG! Biologin är jobbigast och svårat, galet mycket att lära sig, verkligen galet mycket och så många ord och grejer, fattar inte hur jag ska hinna lära mig allt till nästa fredag...

Aja allt löser sig, nu ska jag kila iväg, ingen idé att sitta här och klaga över hur mycket man har när man kan ägna tiden åt att plugga istället haha.

I kväll är det valentines party hos tenniskillarna! Dresscode: sexy. eeh? haha


Hatt-tricket


FIA - Tjejkväll

I kväll kommer tjejerna från laget hem till oss och vi ska laga god mat och ha skoj :) Det var länge sen vi hade en tjejkväll så jag och Marianne bestämde oss för att fixa en, niiicceee!!

Min rygg har gjort riktigt ont i tre dagar nu, har inte kunnat träna. Gick till en kiropraktor igår och imorse för att fixa till det, ska tillbaka på måndag och få massage och sista tillrättning. Aaaj! Men jag sprang lite gräsdiagonaler idag och det kändes ändå helt okej :)

Vad länge sen det var jag skrev, vad har hänt sen sist. Hmm väääldigt mycket och väldigt lite!

Anyway... dags att städa rummet, höres böres!!


Ikväll blir det apples to apples, oooh yeeaah!!


Fia - Definitely

Feb. 11, 2010

COLORADO SPRINGS, Colo. - A total of 28 San Diego State student-athletes from four different sports have been named to the Mountain West Conference all-academic team for the 2009 fall semester, the league office announced Thursday.


The Aztec football team had the largest amount of SDSU honorees with 11 selections, highlighted by
Jon Toledo (Encinitas, Calif.), who earned a 3.90 grade point average in homeland security during the fall semester. The highest gpa among the 28 student-athletes honored was a 4.00 in social science by cross country's Josefine Koskinen.

In addition, the women's cross country squad had eight of its runners honored, while volleyball had five selections, followed by the women's soccer team with four.

To be eligible for selection, student-athletes must have completed at least one academic term at their school while maintaining a cumulative grade point average of 3.0 or better, and be a starter or significant contributor to their team.

Läs mer på hemsidan som jag kopierade ovanstående text från: http://goaztecs.cstv.com/genrel/021110aac.html

Jo visade mig sidan idag för jag hade ingen aning om vad hon pratade om.. Haha :) Nice att vinna över alla andra athletes ;) Tänka sig att lilla jag hade bästa gpa av alla andra, känns konstigt och overkligt! Men here I am, förra terminens bästa plugghäst :)


SMILE


Emmy - the Metropolitan opera

Malin frågade mig idag vid träningen om jag skulle vilja gå på opera ikväll - SÅKLART jag vill! har aldrig varit på opera, och nu fick vi möjlighet att gå på opera, och inte på vilken som helst utan på Mets.

Jag, Andrea, Felix och Mark fick gå på opera och see en tysk framställning (dom hade översättning på stolsryggarna) som hette Ariadne auf Naxos, vi satt på rad ett och två längst fram och såg jättebra.

meeeen, förutom det så fick vi också gå backstage!!!!! wow wow wow!!! fick träffa folk som jobbade på de olika ställena, fick förklarat hur scenbyte fungerade och gick en runda omkring operan... ljusrummet var häftigast, jävlar vad med knappar...


utanför operan hade dom en jättefin fontän

på scenen innan framträdandet började

olika scener som dom hade placerade här och där

stooora utrymmen

Felix och Andrea in front seat

orkestern





TACK MALIN!!! som känner en kille som jobbar där (M's pojkväns mammas bror) haha... han sa att om vi ville ha biljetter så vet vi vart vi ska ringa haha ;)

nej nu ska jag sova, väskan är packad och imorgon klockan tio går bussen mot Boston - ska springa 500m imorgon eftermiddag... kommer tillbaka lördag kväll. Killarna tävlar på lördag så vi ska bo på hotell från fredag till lördag!!! ska bli jätteroligt!!! händer sååå himla mycket roligt just nu!!!!!

Emmy - snowday

hahaha klockan ringde åtta imorse, jag vände mig om och frågade Andrea om det var skola eller inte, hon sa nej. Det var allt jag behövde höra för att lägga på huvudet igen och somna om ett par timmar till...
skolan var inställd idag för att det hade kommit massa snö under natten, imorse var det inte sååå mycket snö ute, men det har snöat heeela dagen så nu har vi mycket snö.
Så istället för att ha fem lektioner (som jag vanligtvis har på onsdagar), så har jag inte haft en enda... vi tog sovmorgon, åt frukost, tränade, hade snöbollskrig på the quad och sedan gick vi och åt middag utanför campus...
heelt underbar dag, har haft jätteroligt och det är så vackert med all snö. Emmy är mycket mycket glad!!!
haha jag muular inte även om det ser ut som det. jag hjälpte henne faktiskt att ta bort snö!!



Emmy - har fått ett paket på posten

haha och den här gången kan jag vara säker på att det är till mig...



tack mamma du är bäääst <3


 
Emmy Koskinen February 8 at 7:11pm
i see now that the jaguar was not for me. that makes more sense...

but i double checked down in the mailroom twice today and they told me that it was for me.

i will leave the packet downstars so you can pick it up tomorrow hahahah sooorry!

have fun and enjoy your jaguar!!!
ciaooo
---------  February 9 at 12:10am
HAHAHAHA, thats pretty funny. recieving a jaguar in the mail must have been quite the surprise. but yea i will grab that tomorrow...thanks!



Emmy- Feb. 9, 2010

7:19pmEmmy

hahaha jag och andrea dubbelkollade nu

dom har skrivit fel nummer

7:20pmMalin

vadå?

7:20pmEmmy

så jag har inte fått någon gepard hahahaha

pinsaaamt

7:20pmMalin

vadå?

vad är det då?

7:20pmEmmy

så jag skrev ett nytt meddelande att ba oj jag ser nu att dom har skrivit fel nummer på och i paketet

jag ska lämna ner det imorogn hahaha

han har säkert beställt det till sig själv

eller jag fattar inte

7:21pmMalin

va??? är det sant? så det var inte till dig?

7:21pmEmmy

jag tror inte det

7:21pmMalin

är ditt namn på det?

7:21pmEmmy

det står liksom olika saker

7:21pmMalin

men han skrev ju den där lappen med att du sprang fort

7:21pmEmmy

nej det står bara from så hans namn

haha nej han skrev aldrig något med att springa

han skrev bara this was you in another life

haha jag fattar nada

7:22pmMalin

nämen, har han svarat på facebook?

7:22pmEmmy

men det var ju sjukt konstigt om jag skulle få någon jävla gepard

haha nej det har han inte

tur var väll det för nu skrev jag ett nytt meddelande och skrev att jag lämnar tillbaka det imorgn

piinsamt. men det var ju inte mitt fel jag kollade ju flera gånger där nere i mailroom

skit samma kul var det iallafall

även om jag bara halvfick ett paket hahaha

7:24pmMalin

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

thats soooo funny!

7:26pmEmmy

jag ddööör

hahaha

fattade noll

nu ska jag smyga ner ett megastort paket imorgon

7:26pmMalin

jag dör också, av skratt.... what a great story!!

7:27pmEmmy

aa det här är fy fan skitroligt

hahahaha när det egentligen är jag som snor paket

7:28pmMalin

hahahahahaha du är så jävla rolig jag döööör

7:28pmEmmy

jag dööör

fy ffaaan heregud

jag förstår inte hur jag lyckas med allting



bakgrunden till detta är det här:



men det var faktiskt inte mitt fel, det står inget namn bara vem det är från och så stod det mitt mailroom nummer fast på paketet med små bokstäver står det ett annat nummer... asså jag orkar inte. så här har vi pratat om det flera gånger idag och ba åååh emmy har en hemlig beundrare. hahah det första andrea gjorde var att kolla om det fanns någon kamera på gosedjuret... herreguuuud vad kul vi har haft. tack för missförståndet, var länge sedan jag skrattade så mycket!!!!!!!! morgon lämnar jag tillbaka geparden så får killen som beställde en present till sig själv (och skrev this was you in another life) roa sig bäst han själv kan.

hot mess!!!!

FIA - New Mexico

Det har varit en hejdundrande bra helg!

Mitt 800 meters lopp i helgen kändes riktigt bra och jag sprang på en bra tid, även fast jag blev trängd/blockad två gånger och var tvungen att ödsla energi på att försöka gå om... Tyckte jag låg bra till men sen när jag skulle gå om så gick tjejen framför mig ut på bana ett så jag fick springa på andra banan ett tag innan jag lyckades ta mig förbi henne. Det kändes bra under hela loppet och är nöjd med tiden: 2.12.80, men man tar tydligen bort en sekund för att vi sprang i altitude så då landar jag någonstans runt 2.11 haha :)

4x400m stafetten så jag fick springa andra sträckan, vilket kändes riktigt bra det också. Jag flög liksom fram, tog rygg på tjejen framför mig, som jag först fick jaga ikapp, sen passerade jag henne och tog ikapp luckan till dom andra tjejerna. Vårt lag sprang på riktigt bra! Jag sprang på en tid runt 58 sek vilket är helt okej!

Jag träffade Colorado skolan som jag skulle till först, innan jag bestämde mig för att åka till San Diego. Det var lite skumt, jag har aldrig träffat tjejerna i laget men vi har chattat på facebook och sen tyckte jag att det var pinsamt att träffa coachen... Kändes som jag svek dom när jag valde sdsu istället, men jag hälsade på deras coach lite blygt och sen pratade jag med tjejerna H och S, jättesöta tjejer! Verkligen hur snälla som helst!! Men det var så skum känsla jag fick, jag tänkte på hur det hade varit om jag hade kommit med coloradolaget ( om jag valt att åka dit istället) och sen sett San Diego laget som jag kunnat bli en lagmedlem i. Då hade jag aldrig lärt känna alla underbara människor här i San Diego, men det är ingenting som säger att jag inte hade trivts bra i Colorado heller, men ni förstår tanken/känslan... Man ska inte hålla på att tänka så, men jag kunde inte låta bli hihi :)

Ååhh nej nu blir det den där bibeln igen, haha! Ska se till att lägga in bilder ifrån helgen istället:

Me and Amy

T-A-J

Me and Amy again trying to look cute haha

800 meters girls without B and Shay

Me and Shay

Ballerinas haha oh yeaaah!

My cool pic of KK

Annis gaaalna pose haha

Sen försökte vi härma men vi var inte lika bra, jag kämpade så mycket att jag blev alldeles illröd i ansiktet.

Me and KK- one of my roomies

Jo and Jo

Nice nice

ice ice baby

Me and Michellii

the 5 k race wow wow wow

You have to be prepared

Amy had a snake in her hair

Getting ready for a good and nice run ;)

Run is fun

Vi gick på killarnas basketmatch efter tävlingen, den var gaaaalet bra. Vi hördes och lobos hejarklack vart jätteförvånade när ett par tjejer började buuaa åt lobos, och jublade när sdsu gjorde något bra. Kastet från halvplan som han satte och fick poäng för var gaaalet!

 

 


Maryyy' "hope u guys watching super bowl and not sitting in the library" "oohh, of course not dear. we have a super bowl party in daniel house. wanna come?"

Idag har jag hängt med Veronika i bibblan typ hela dagen. Vi har gjort planer för framtiden!!!!!!!!! ;)


Veronika makes me happy!!!



här har ni snyggingen
annars har de inte hänt nått "nödvändigt för er att veta"..

Emmy - you're a hot mess, and I'm lovin' it, hell yes!!!

igår var det feest igen ;) var nog snäppet roligare den här helgen än förra, killarna hade fixat dricka, rökmaskin och en dj som stod och spelade musik för alla som dansade. tema white!!!










för fler bilder kolla in fb ;)


idag har jag och Andrea försökt att vara duktiga, vi har pluggat, tvättat flera maskiner, städat badrummet och städat iordning i rummet... men någonting går emot oss, kläder blev missfärgade och badrummet ser smutisigare ut än innan vi började... hahah mindre bra dag med andra ord. nu ska vi gå och sova äär sjuukt tröttaaa!

Maryy

Prata med Fia precis. Hon sprang på

2.12

på 800m. HOLY MACARONYYYYYY!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Mary''' ahmen, tjena. bibel igen. Varsågod Mustonen! ;)

Emmy å jag jobba lite på bloggens outfit.. som ni kanske märker. Eller de var mer Emmy som jobbade medan jag fick vara bedömmare (inte för att det blev jag som jag ville ändå.. :P) haha. iaf. Vi har lite mer att jobba på... Nu ser det ut som "hej vi är 16 år, har precis skapat en blogg som är jätterörig. Välkommna". eller???(!)

Idag var jag på en outlet och shoppade. Ska ta kort nångång på sakerna... M&P ni kommer älska kläderna + skorna. Kathleen klädde mig precis som ni tycker jag ska klä mig. Blev ganska snyggt faktistkt :))

Jag har läst kanske en mening i min metrologibok idag, medans Sara och Verra har pluggat cirkus +7 timmar (HOLY MACARONI). Så jag har lite ångest, därför ägnar jag morgondagen åt bibloteket. För vi åker till Iowa på torsdag och då missar vi en del i skolan. Dessutom vill jag inte råplugga när vi är ute och reser. Nästa vecka lyder...
Måndag: Ekonomi quizz + matte quizz + musik quizz
Tisdag: Metrologiprov
Onsdag: Första utkastet på engelska uppsattsen + skriva musikblogg om en medeltidslåt, typ. + lämna in hemläxa för metrologin.
Tordag - Söndag: Iowa (ska bara springa 1 mile dock)

Haha, jaja.. jag har mer att berätta :O men de får bli en annan gång. PUSS SÖTISAR SOM LÄSER.



Pappa skickade lite bilder på hur de ser ut hemma.. Hur står ni ut????

Här går man in i huset :P


Min "tre vånings lekstuga". hehe. + våran damm, (fast den är under snön)

Garage nr 2

Så, nu vet vi. Det här var särskilt till dig Emmy, du gillar ju mina bilder!!! ;);)

Emmy - lördag i new York

sovmorgon, åt brunch.

skype med Ida och Jossan

jag är ensam hela eftermiddagen för de andra är och tävlar i the Armory

det är kallt ute

jag läser i den här boken




nu ska jag göra allt man ska passa på att göra när roomisarna inte är hemma - dvs spela hööög musik och dansa omkring naken hahah

ikväll är det white-out party. har inga vita byxor, slutar nog med att jag går i mina gråa mjukisbyxor :P besök kommer vi också förmodligen få, svenskt besök från mitten av USA, många svenskar från olika delar av Sverige tillsammans i samma hus i New York denna lördagkväll. häftigt haha!!!!


Emmy - tävling i the Armory fredag eftermiddag

igår gick jag i skolan, åt lunch, åkte subway till 168th street och sprang 1000m i the Armory. bäästa arenan, mitt i stan, värmer upp ute på shoppinggator och restauranger haha. jättehäftig inomhusarena. igår var det en stor tävling, 4 heat med 1000m och 11 i varje heat. wow wow wow slåå det Sverige ;)

jag sprang i första heatet, persade och sprang första gången under 3 minuter. Närmare bestämt 2.59.50.




nu sitter många och tänker oj men det var ju inte så bra sprunget, hmm vänta vilka har sprungit på 2.59, joo hon den där 93, och sprang inte en 94 också på det förra helgen.. och vad springer dom på i henne ålder, man ska nog ner mot 2.50 för att räknas som bra... jooo hmm ja men vad gör dom i usa egentligen..
jo det ska jag tala om för er - jag tränar, tävlar och har det JÄVLIGT BRA!!!! det här var bra sprunget för mig, pers med över fem och en halv sek och först gången under tre minuter. det kändes oerhört bra och jag tog två tjejer de sista femtio metrarna, kände mig stark hela vägen. och det kommer mera....


MAryyy' en sådär lagom bibel. vadå? jag vill ju bara vara som emmy å fia

Summering: En bra fredag. Jag tror vädret gjorde de. JA, skyll på vädret!



Sitter och dricker vitaminvatten (vitaminwater). Sara sa att de hade kommit till SWE nu.. då förstår ni vad jag har levt på i höstas. hahah. NÄÄ, men de är MUMSFILLIBABBA!

Idag skola, lunch, träning.. och efter träningen cyklade jag å Kathleen till hennes boyfriend furturnity house. ASNAJS HUS. Helt sjukt. (om ni inte vet var en furtunity är så kolla på google). De har egen kock där och allt som lagar mat till dom. Iaf så var hennes kille Chase och hans roomie S i rummet och sov. Haha. Klockan var liksom halv fyra. Men vi väckte dom iaf och snacka lite. Sen tjuva vi lite chokladmjölk innan vi drog...
Efter det tog vi hennes bil till central market och shoppa lite med Kristine och Silje, vi var helt hypra så jag tror ingen missa att vi var där. haha, anyway LOVE central market.

Sen hade jag tjugo min på mig att duscha innan Maegan kom och hämta upp mig och girlsen och vi åkte till North Park för bio och shopping. Fett snyggt linne köpte jag på Urban. Nedsatt från 40 dollar till 10. WHAATTAA? Bion vi såg var "Dear John". Den var helt sjukt bra, jag tror hela bion grät. Å lilla jag hängde på Veronika hela filmen, :P

Nu ska jag äta apelsin. Säsong för dom nu, ni vet. Så passa på!!!!!



Soligt och skönt idag. <3<3 that makes me happy


FIA - New Mexico tomorrow!

Dagen har varit gaaalet lång, jag spenderade tre timmar på att åka fram och tillbaka till down town, men nu är det fixat så det är nice! Efter det väntade studyhall två timmar och sen gick jag och mina rummisarna till pita pit och käkade god middag. Jaclyn jobbade ikväll så vi fick lite extra tzatsiki (eller hur det nu stavas) och snackade massa, himlans trevligt!

I morgon bär det av till New Mexico, 800m och 4x400m stafett på lördag är det som gäller för mig! Jo ska också tävla i helgen, så himlans roligt! Vi ska flippa pankakor hela helgen, hahaha "fllliiiippp that pancake" ( istället för give me five, men man vänder på handen, så man slår ihop händerna på utsidan av handen istället för handflatorna).. haha bra beskrivning, vi kör give me five helt enkelt, det var Emmy och söta Mark som lärde mig det.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen ska jag packa för helgen, funderar på om jag ska göra matteläxan nu eller om jag ska spara den tills på söndag... Jag borde nog göra lite ikväll så att jag inte sitter med allt på söndag då det är Super Bowl, yieeeyy!!!

Jag hörde den här sången häromdagen i gymmet, jag blev superglad haha, var ett tag sen jag hörde denna uttjatade låt, men bra är den.. Nej nu ska jag spela hög bra musik och käka m&m's medan jag springer runt i rummet och letar efter saker som ska ner i tävlingsväskan.

PEACE OUT!


DO U REMEMBER?


Mary'' fisen nytt

Fia skrev till mig..

- Idag har jag varit och ätit på pita pit, de var asgott.

(hehehe, jag dog. bad humor asså)


Anonyma Fia ville inte vara med på bild...

Maryyy''' Dagens norska ord:


tredemölle
(uttalas som de låter (dock inte med stockholms e))

betyder på svenska: löpband
engelska: treadmill

Passande nu eftersom löparswe bor på löpband :))


alla ska lära sig norska.

Emmy - bilder från mina 2x800m förra lördagen



bilder från mitt 800m lopp förra veckan. första varvet låg jag trea, sedan gick jag om och jagade tjejen i svart.. hon vann på 2.09 så det gick lite för fort för mig. men jag provade iallafall...



dessa tre bilder är också från tävlingen förra lördagen i Yale, fast från stafetten på 4x800m. se så glad jag blev när vi tillslut lyckades kvalificera oss!!!


nej nu ska jag till trainers och få laserbehandling på foten, var där i morse och körde övningar och ultrasound... dom vill att jag ska gå till doctor useless på onsdag men det vill inte jag. han kommer säga att det är en stressis som han säger till alla andra... jag ska dra ner på löpning, behandla och undvika doctor useless haha that is my plan!!

FIA - OH YEAH

INGEN STRESSIS!!! Peppar peppar ta i trä...

Jag var hos doktorn igår och fick svar på mina x ray bilder. Dom kunde inte se någon skada på benet, men man kan bara se stora skador på benet med x ray, så om det inte har gått över så ska jag köra bonescan ( eller vad det nu hette) för att se om det är någon liten skada på benet. Dom gav mig naproxen som jag ska knapra på i en vecka för att lugna ned inflammationen/irritationen.

I helgen åker vi till New Mexico, jag ska BARA köra 800m haha! Ska bli skönt att bara få fokusera på ett lopp, men lite läskigt ändå att allt ska ut på ett lopp! I CAN DO IT!

Doktorn sa åt mig att vila i två dagar, idag ska jag cykla lite lätt och imorgon fredag flyger vi så det blir nice...

I dag måste jag ta tag i mattegrejen också, ska ta trolleyn efter political science klassen och fixa skiten. Kan lyssna på musik och plugga på tåget så tiden kommer nog att gå ganska snabbt... Jag gjorde både mina quizzer för den här veckan igår kväll när jag väntade på att tvätten skulle torka. Så ikväll ska jag bara göra matteläxan och packa inför helgen i lugn och ro :) Men först skola,downtown, cykla, studyhall, middag sen hem!

Empan jag kommer att vara inne på skype ikväll runt tio din tid, missade dig igår!



Rolig reklam


Maryyy' Jaha, ska jag också följa trenden med en bibel eller?

Näää!!! En annan gång kanske...

Sitter och skriver på 3 arbeten samtidigt. En labbrapport, ett musikarbete och en argumenterade text i engelskan. Dessutom pratar jag med Fia på skype, äter sen middag och halvkollar på Medium. OMG, vad jag är effektiv.

Idag var jag, Kathleen och Klara och köpte cykel till Klara. Påväg hem skulle vi tanka och då spruta Kathleen bensin över halva sig. Lite humor på det. :P

Idag hörde en gammal fellow av sig på facebook. Det var en oehört trevligt pratstund att catcha upp lite. Herregud vad man kan förrändras på 2 år.



öööhöhhh, what more? LITE SARA NEWS kanske?
Denna veckan har inte börjat bra för våran kära Sara...
1. Hon tappade rösten
2. Hennes fönster gick sönder tack vare en dum lövblåsargubbe
3. Hon spillde vatten över tangentbordet så datorn fick krupp
4. Kan inte komma på ngt mer.... men de va nått mera

Så sänd en tanke till Sara!!!!

Allt för idag. Hej leverpastej.


En vanlig dag på SMU.

Emmy - so hard...

hahah fy faaan. onsdag idag - det betyder lång dag i skolan (klockan är snart halv nio och jag kom precis tillbaka till rummet från det att jag lämnade det klockan nio i morse...) dansklassen är inte, jag upprepar INTE att leka med. hahah finner inte ord. herreguuud det här kommer verkligen bli en challenge för mig... ni som känner mig vet att dessa två saker stämmer 1. jag har inte världens bästa känsla för rytm. 2. jag är oerhört, jag upprepar OERHÖRT stel.

under dagens danslektion började vi gå igenom balletrörelserna, sedan värmde vi upp, sedan började vi med en dans, jag hängde inte med alls, och när jag menar inte alls så menar jag inte alls. kände mig som en gris bland strutsar på ett zoo. herregud!!! hjääälp! k har en speech class nu på kvällen och hon är alltid väldigt nervös för den, så vi skämtar med henne om att hon ska chunka en djungle juice innan klassen haha men efter dagens utmaningar på danslektionen så sa jag och j att det blir nog fler än k som shottar innan nightclassen på onsdagar.

nej men skämt och sido, det var inte så hemskt, jag skrattade oerhört mycket under lektionen och tyckte det var roligt. men det skulle faktiskt inte skada om jag kunde hänga med lite bättre samt bli lite rörligare... när vi gjorde olika hopp och dansmoves två och två diagonalt över dansgolvet inför alla andra så sa läraren till mig raka ben, raaka ben, a trackstar cannot be that tight in the hamstrings....

något som jag tycker är väldigt passande är låten vi dansar till...


so hard - det är precis rätt ord.

nu är det en vecka tills jag ska dit igen, ställa mig i hörnet med killarna och dansa mina robotmoves till hip hop rörelserna. men jag ska göra det med ett stort leende på läpparna!! det är en lika stor utmaning mentalt som fysiskt- och vet ni vad? ----> och jag gillar utmaningar!!!!


btw checkade precis min mail. ett möte med min PHED lärare är inbokad nästa tisdag---> då ska han ge mig olika stretchings/rörlighetsövningar som är bra för löpning.

har den läraren i två av mina klasser, och han är verkligen bääst! älskar att gå till dom klasserna för man lär sig så mycket intressant. som idag lärde vi oss tex att triceps är en fjärdedel av hamstringsmuskeln, men ändå tillbringar dom flesta fyra gånger så lång tid på att träna sina triceps/biceps... han sa att han ville lära oss att utbilda andra utanför det som anses vara det "rätta" normen just nu. vi gjorde också ett träningsprogram för en freshman som ville bli more fit and healthier, då la vi upp träning, stretchning och mat/andra faktorers schema. jag ääälskar det, känns verkligen som jag har hittat rätt...


träningsmässigt då? jo jag sprang efter killarna då, bokstavligt lät dem passera och sedan jaga dem och passera... sprang 6 st 200m med 200m gåvila. sprang på 31, två på 28 och tre på 27. är oerhört nöjd eftersom jag egneltigen skulle ha vilat längre mellan dem... coach "glömde" säga åt mig att vila.... på fredag ska jag springa 1000m i the armory, yeeah det ska bli kul. har dock ont i min fot fortfarande, jävla fot. idag sa en av våra trainers att läkaren var här idag och att han skulle ha kollat på min fot, det visste itne jag. nu ska jag vänta en vecka till nästa onsdag då läkaren är här igen... hoppas hoppas inte att det är en stressis... vilket dom verkar säga till alla.. väntar spänt på Fias röntgen svar!!!

oj oj nu blev det visst ett lååångt bibelinlägg igen. men det är ok, det blir så när man har mycket att berätta och inte bloggar så ofta... lovar att bjuda på ett smaskigt inlägg med massa bilder från tävlingarna som varit senaste tiden, tagna med felix gryyma kamera så håll i er...

ciaooo

här är en bild på mig och min söta roomie Andrea vars blogg ni hittar
här!! gå in och kommentera så att hon blir bättre på att uppdatera ;)

FIA - Love life today and tomorrow and forever

Sometimes the weirdest thing just happens to you and you know exactly what to do...

Kom precis hem från bion, jag och Marianne kollade på " When in Rome" eller hur var titeln nu igen, ni vet den där tjejfilmen när en tjej plockar upp mynt ur kärleksfontänen i Rom och killarna som kastade i mynten blir kära i henne och lalalala... Kärleksfilm, helt ok, mycket skratt :) En bra kväll!

Mycket som händer just nu, så himla mycket att tänka på, kom på mig själv under filmen att fundera på annat, och sen när jag stoppade tanken så kunde jag inte komma på vad det var jag tänkte på att jag behövde göra... Jag känner på mig att jag har glömt något, något riktigt viktigt eller så kommer jag att glömma något. Inte ok! Hatar den känslan, kommer säkert att vakna upp i natt och bara shhhhhiiiiittt!!!

Jag träffade doktorn idag som kollade på min fot som har gjort ont sen i söndags, ett nytt ställe, inte det gamla vanliga. Han sa att jag hade ont på benet och att han ville att jag skulle röntga för att se om det visade något. F*ck, soorrrryy men det är verkligen rätt ord just nu. Grät några tårar under uppvärmningen, fick en bamsekram av KK som sa att allt skulle lösa sig. Som sagt allt löser sig, men det är inte ok det är fan inte ok! Varför just jag och varför just nu?  Men jag kände mig såå dum när jag sa det till Marianne som oroar sig för sitt ärr efter nyckelbens operationen och ännu mera skamsen blev jag när jag klagade över att jag var trött för att jag har lektion klockan åtta till min gamla mentor när jag senare fick höra att hennes pappa nyligen har gått bort. Men jag antar att det inte går att hålla på att tänka så hela tiden heller, för det finns alltid någon som har det värre...

Ibland undrar jag varför vissa saker händer, allting har en mening men ibland undrar jag vad meningen är med det som händer. Varför en stressfraktur nu? Varför måste jag åka till downtown och fixa den där viktiga grejen nu för, jag har inte tid jag hinner inte, finns ingen plats i mitt tajta schema. Matteläraren kommer inte att bli glad, jag sa att jag skulle fixa det idag eller imorgon, men imorgon fick jag röntgen tid och sen har vi ett hård banpass jag ska ta mig igenom. Soo I gueess jag måste se lärarens besvikna och missnöjda skakande på huvudet på torsdag, jag ser inte fram emot det!

Jag läste på expressen, eller var det aftonbladet? Never mind, men jag läste att en kvinna hade dött av en brännmanet i thailand.. Hon skulle ta sig ett sista kvällsdopp innan dom skulle åka hem, men på väg upp mötte hon en jellyfish som tog hennes liv. Hennes liv var borta på 5 sekunder. Tänk vad fort livet kan ta slut, tänk vad fort saker kan förändras. Man säger alltid att man ska leva livet fullt ut varje dag men varför gör man inte det? För man vet aldrig vad som väntar imorgon. Istället för att deppa sig igenom en hel dag så ska man njuta av livet och vara glad och göra saker som man mår bra utav.

Neeej men gud nu blev det ett sådant där bibelinlägg som Mary och Mamma säger är sååå jobbiga att läsa och att det är så mycket roligare med bilder och lite text för annars tappar man fokus. Jag ber om ursäkt men jag ville bara, eller jag behövde skriva av mig lite tankar här så att jag förhoppningvis har plats för dom viktiga tankarna och lyckas komma ihåg allting.

Som jag såg att Jenny hade skrivit på sin blogg; Fred ut. Istället för Peace out då haha ja ni fattar ;)

ABSOLUT BÄST

Men guud så fult ord; absolut.. haha


Mary'' hellre Jacki än "hej jag är 28 men beter mig som 19"- Erika. (!!!!)

Hej,

jag och Klara har precis kollat klart på de 4 sista avsnitten på Paradise Hotel (PH). Jättetråkigt att de är slut nu!! Vad ska man nu sefram emot på tisdagar??? Döda kvällar efter megabanpass el??
     Marcus frågade mig för några dagar sedan om jag tyckte Cimon (i PH) var snygg. Jag sa nej, för jag har inte sett han från de snygga hållet innan, haha, och jag gillade dessutom inte han från början. Men idag på finalen, OMG då var han riktigt snygg. Han borde vunnit btw, han och Greta. Sötast ever! :D

 

Här har ni cimon och greta. Men här ser ju cimon ut som hej kom och hjälp mig. Jaja, vissa ser ju som sagt inte bra ut på bild *hrm*.



Annars då?
Livet handlar la bara inte om PH? OH NEJ. Idag har jag haft fullt upp. Imorgon kommer de vara lika fullt. Aajaaaj, hårt liv.
Puss på er swe!

maryyy''' fb nytt

Det finns en grupp på facebook som heter "That's ok, I don't want to see the top of my Notifications box anyway..."

Här är en bild så ni förstår vad jag menar :)

(Notifications boxen är den till höger där man får alla updates om svar på kommentarer, like:ningar, inlägg osv..)


Var vill hon nu komma tänker ni??

JO, i USA vet typ ingen vad windows är. Här har alla mac:isar och kör med apple grejen. Så under den här bilden hade nån snubbe kommenterat:
"hahaha, windows xp.. did you get a dinosaur with your pc?"

;D
ps. undra många år de tar till europa bara har mac datorer.....

Maryyy ^^

Dagens norska ord:

(detta är la inte onödigt???? Alla borde lära sig norska. Roligaste språket EVER!)

ordet är...

SERR
(uttalas särr)

som betyder SERIÖST på svenska och SERIOUSLY på engelska. ^^

ex:
-Jag såg
Robert Pattinson nyss!!
- Serr?????


fina färger.

Maryyy

En tröja som marcus köpte här i Dallas...

(eftersom det tydligen är onödigt med bilder på saker marcus inte köpte :P)


FIA - Butterfly

Jag lever! Jag och Marianne kollar på Grammisgalan och äter glass.

Fiskarna har precis fått friskt vatten. Dallas, Diego och Manhattan hälsar till er alla att deras familjefoto snart kommer upp här på bloggen. Dom väntar bara på rätt solstråle ska komma och lysa upp deras coola lya, men annars kan dom ju visa er deras coola discolyse med 5 olika färger som skiftas varje dag... Fast oftat är den rosa färgen på som matchar fint med deras rosa stenar och lila växter.

Dagens; skype och pluggilugg - vad annars? Söndagar är till för att plugga! Biologi och matteplugg blev det idag, biologin har massa svåra ord och matten är klurig så det har varit en rooooolig söndag ;)

Gårdagens tävling I flagstaff, Arizona, gick helt okej I guess. Alla säger att jag sprang jättebra men jag kan inte sluta fokusera på dom dåliga tiderna, men det går tydligen inte att jämföra eftersom vi sprang i altitude. Jag vann båda loppen så det var något positivt med det hela! Nista berättade för mig att Lisa N som var en aztec förut sprang på 2.19 i flagstaff samma år som hon sprang på 2.07!! Så det är inte kört, det var altitudegrejen som pajade mina tider, jag måste sluta gräva ner mig och fokusera frammåt!

Jag körde 1600m och två timmar senare körde jag 800m och 45 min senare var det 4x400 meter stafetten. Jag trodde jag skulle dö när jag fick höra att jag skulle köra alla tre men jag klarade mig igenom det och det kändes ändå  rätt bra på 800m och 400m, 1600m hade jag supertunga ben loppet igenom...

Bussresan var superlång, vi åkte på fredag morgon ochh eftersom ett däck på bussen gick sönder på vägen ner så fick vi vänta 2 timmar på hjälp mitt ute i ingenstans. Så bussresan som skulle tagit runt 9 timmar tog 11 timmar.. Jag pluggade, kollade på film och sov och käkade goldfish. Lördagen hade vi tävling hela dagen och sen väntade den härliga bussresan igen, vi kollade på fyra filmer och sov. Vi kanske ska tillbaka till Flagstaff om två veckor, yiiieeeyy! 



Däcket på vår buss!


Maaaaryyyy''' söndag. lite bilder så ni inte glömmer hur vi ser ut. ^^


Sara och lilla jag på basket match. PONY UP!!! lol


Klariz!!! Å någons rumpa.


Kristine och jag på lördagsmiddagen :))


Laura (den nya track tjejen), Klara och Sara!!!!! Sötisar :D


Jag, Verra och Silje (+ Kristines hand på min näsa :P)


Snygga Monika (Pene Monika på norsk)

:)))

LOVE <3

height="0" alt="" />