Mary ;D

Så,
nu har jag typ packat klart allt. Ett rent helvete att packa när man ska få ner allt i en väska! (hej handbagage!)

Fast jävligt skönt att se GÖTEBORG igen, även fast de inte blir så länge. Undra om de någonsin kommer finnas nån skönare stad. (Jo, ja vet. Jag bor i Bohus. Bohuslän? Nej, Bohus. Men ingen vet ju fan va de e.)
Å de konstiga är att när man kommer hem så känns de som om det inte finns något Löpargymnasium. Eller att stockholms-tanken ens är tänkt. Det känns som man fortfarande går i nian och fasar för NP-proven (Nationellaproven- som ni sthlm:isar säger). Det känns alltså som ingen tid har gått när man väl kommer hem. Som att Göteborg (lillaBohus) ligger i dvala när jag springer i Sthlm ( jaja, Sollentuna. men ingen vet fan va de e heller). thihi

HEEEJ SPAANIEN! ( eller vafan vi nu en ska, ingen verkar ju veta :P)

image233
mmmh, älskar att tugga på håret ;D ( nooot )

Fia ;D

Äntligen lov! Det ska bli såå jävla skönt! Jag har faktiskt inget planerat, utan jag ska ta dagarna som de kommer... Det är lite tråkigt för S-tälje har lov veckan efter oss, men men det löser sig nog ;DImorgon blir det Skärholmen ;D Nice nice!!

Tittade på lets dance finalen, och snart kommer resultatet om vem som vinner. jag tycker att tobbe ska vinna eftersom han dansar mycket bättre. Visst martin är också bra men dom är så "fula" och  låtsas vara förtjusta i varandra bara för att folk ska rösta på dem! Usch sånt spel gillar vi inte...
Eller vadå tror ni att dom gillar varandra på riktigt? Näe nu ska jag kila ha det bra vi hörs Pusss!

Mary ;D

Bästa sommaren någonsin, 2007? <3


image230


Emmy ;D

Hej alla glada ;)
Idag...
...  har jag sprungit för andra gången på fem veckor. Vi körde backe och det kände väldigt bra :)
... har jag gjort överslag (heter det så?) på idrotten i skolan mot en plint. Det var asläskigt jag trodde att jag skulle bryta nacken. Men jag tog mig i kragen, tog ett djupt andetag, sprang från mittcirkeln, fram till studsmattan, hoppade upp och upp på plinten med händerna, benen upp i luften, sträckte på ryggen, och sedan så snurrade jag runt och landade ner på mattan.. haha lite svårt att förklara men det var iallafall asläskigt men jag är oerhört glad att jag klarade det ;)
... har jag redovisat sista delen av mitt kapitel i mentala guiden
... har jag fått oerhört fina kommentarer om mig själv från andra, vi skulle skirva något fint till alla vad vi tyckte var bra med dom. Nu ska jag sätta upp lappen på väggen och kolla på den då dagarna inte känns så roliga!
... har jag pluggat svenska, skrivit ett personporträtt
... har jag ätit popcorn haha ;)
... är det ungefär 37 skoldagar kvar ;)
... är det bara en dag kvar tills det är lov!!!

Kolla in denna länken, jag har skrivit om Portugallägret!!! ;)
Emmy *

image229

Fia ;D

Hade precis levnadslära,(vi löpare är lite speciella och har det på kvällarna eftersom vi inte har plats med det på vårat schema... ) Iallafall, idag var det sista gången och då fick vi alla ett papper med en blomma på som vi skulle skicka runt så kunde alla skriva en positiv sak om en :D
Det var jätte roligt och det värmde verkligen när man fick tillbaka pappret och fick läsa vad alla hade skrivit om en! Tack allihopa ni är för underbara!! :) Naww...
Jag tycker att vi ger varandra för lite komplimanger! Det är inte bra och det måste vi verkligen ta tag i, det behövs inte mycket för att göra någon glad; det kan räcka med ett leende ibland :)
Så kom igen och våga ge komplimager!!
Ha det bra allihopa, hoppas ni får en underbar,morgon,förmiddag,eftermiddag,kväll,natt,gryning, jaa eller när ni nu läser detta ;D  Haha Pusss!

Fia ;D

Igår såg vi på filmen " The Holiday" och den var verkligen helt otroligt, underbart bra!
De gav så klockrena kommentarer hela tiden, och det var ju inte fel att Jude Law var med i filmen ;)
Innan vi såg på filmen fixade vi en pannkakstårta med massa grädde och sylt! Det var så jävla gott, men gud så mätt man var efteråt... Haha men ska man frossa så ska man ;D
Jag kan verkligen rekommendera filmen för den är verkligen super! Den blev en av mina toppfavoriter bland filmer :) Olala! Skulle lägga in lite roliga bilder från igår kväll men då har datorn bestämt sig för att krångla, vilket inte var så roligt! Pusss!


Emmy ;D

Nu är det dags att säga godnatt, ska upp och köra morgoncykel halv sju, fråga mig inte varför, det bara är så...
Ikväll hade jag, Fia och Mary en pannkakskväll, vi gjorde en pannkakstårta och kollade på en superbra film som heter "the holiday". Den var jätteromantiskt, och för alla som inte har sett den rekommenderar jag den starkt ;)
Skrev matteprov idag, gick väll sisådär, sedan har jag börjat med mina tabletter och det gick inte alls bra, av de åtta jag tog så lyckades jag bara svälja två, de andra tuggade jag på och det smakade apa kan jag meddela!
Nu är jag väldigt trött, sov gott och dröm sött!

image227

Mary ;D

Såg min första tussilago idag. Eller hästhov som den också kallas. Eftersom tussilagon knoppar redan är färdiga på hösten slås de ut å fort snön smälter undan. Och visste ni att på en kvadratmeter kan de finnas 170 m tussilago rötter och 3010 knoppar. Det är därför det kan växa så många tussilagos på samma ställe. Unbelievable ;D 
thihi

 /
määry
image226

Fia ;D

Snart är dagen över, nu har jag bara ett engelska "reading" sen ska jag sätta mig på balkongen och sola :)
Det är verkligen superväder ute, solen skiner och jag går med klänning och ballerina. Våren är här!
Vi hörs Pusss!


Mary ;D

Tjosan,


today har jag vart i skolan, tränat och pluggat. Som vanligt, yieey. Fast nyss kom jag och Emmy hem från Sollentuna, där vi var och lämnade tbx Emmys match-kläder. Sen shoppade vi på Ica med, köpte lite grädde och sylt (+annat). För imorgon har vi:


PANNKAKSPARTY! ;D


Det betyder, för de som inte förstår, att man äter pannkakor med sylt och grädde. Och sen ska vi kolla på The holiday! Med Cameron Diaz, min favorit skådespelerska. Hon blev det efter jag såg henne i "Den där Mary" (den har jag på både dvd och vhs).
haha ;D


image222


oohh, läskig? haha.

[4 dagar kvar..]


Emmy ;)

Jag får springa nu, äntligen!!!
Idag har jag varit hos en naprapat, han knäckte i princip allt som går att knäcka i min kropp (till och med fötterna). Sedan så fick jag reda på att det onda i mina fötter beror på min mage. Det är faktiskt så konstigt som det låter, men det är faktiskt sant ;) Jag har fått massa tabletter att äta för att min mage ska bli bra, jag som inte kan svälja tabletter, vi får se hur det går. Sedan måste jag ändra mina matvanor, får inte äta något vitt typ. ingen pasta, inget ris, inte dricka någon mjölk. Utan kött och sallad, och det är ju det jag inte äter... Men men det ska nog lösa sig!
Sedan så körde han akupunktur på mina ben, det var asläskigt haha..
Som ni kan läsa har jag varit med om en hel del idag.. Och dagen är inte slut ännu... Jag kom nyss hem från Sollentuna centrum, har varit och lämnat tillbaka matchkläderna och pratat med innebandytränaren om nästa säsong, handlat mat och lite grejjor nu ska jag plugga matte har prov imorgon.. Ha det bra allihopa! PUSS


Upp och ner är lika långt, men inte lika lätt
image221

Mary ;D

BRIGHT EYES - FIRST DAY OF MY LIFE

Hittade texten till denna underbara låt!

http://www.youtube.com/watch?v=xUBYzpCNQ1I


This is the first day of my life
I swear I was born right in the doorway
I went out in the rain suddenly everything changed
Their spreading blankets on the beach

Yours is the first face that I saw
I think I was blind before I met you
Now I don´t know where I am
I don´t know where I´ve been
But I know where I want to go

And so I thought I´d let you know
That these things take forever
I´m especially slow
But I realize that I need you
And I wondered if I could come home

Remember the time you drove all night
Just to meet me in the morning
And I thought it was strange you said evertything changed
You felt as if you had just woke up
And you said, this is the first day of my life
I´m glad I didn´t die before I met you
But now I don´t care I could go anywhere with you
And I´d probably be happy?

So if you want to be with me
With these things there´s no telling
We just have to wait and see
But I´d rather be working for a paycheck
Then waiting to win the lottery
Besides maybe this time is different
I mean I really think you like me

image220


Emmy ;D

Idag påväg hem från skolan så stannade jag och handlade en glass i det fina vädret. Solen skiner, tussilagon står i backen och våren är verkligen här! Äntligen kan man ta fram klänningarna och ta av sig alla varma kläder.
Åhh det är ju nu jag vill ut och springa i det fina vädret, ut och springa, springa, springa, springa, springa, springa. Åh jag vill, vill, vill, vill, vill, vill, vill verkligen!! Orkar inte med att vara skadad längre! Ska till läkaren imorgon, hoppas han vet vad det är för fel på min fot och att jag snart, snart, snart får gå ut i det fina vädret och springa!!!!


Lyckans fjäril sätter sig på den som har tid att vänta
image219

Fia ;D

Idag har jag varit i stan, jag åkte in för att köpa en vårjacka men kom hem med tre klänningar och ett par skor istället ;) För jackorna jag hade sett på topshops hemsida hade inte kommit in ännu sa dom...
Sen åkte jag hem och städade rummet och så :) Vi hörs Pusss!

image216image215
Jag har svårt att bestämma mig för vilken av dessa som jag tycker är finast, båda är ju fina på sitt sätt :)  Men just nu lutar det åt den svarta... Vilken tycker ni är finast?


Fia ;D

 
Lite flummbilder ;D Fjortisbilder enligt Robin men jag tycker att dom är coola :) Vad tycks?

Mary ;D

Hallå, idag var jag och Tessan på Nordiska Museet och kollade på utställningen "Storsamlare".
Folk samlar tydligen på alla möjliga saker: (en samlade tom på gammal erotik, haha)



  Tessan skaffade hatt, ;P
  Och Jag skaffade en svankrona ;P 


Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag åker till Spanien. Wei,


Fia ;D

Hej :) Tittade precis klart på en jätte härlig film som gick på femman, den var jätte romantisk! Och sånt gillar vi!

Vi var ett gäng som åkte till Norrköping igår och vi kom hem idag runt 19.00 tiden , vi var på träningsdag med uppföljningsgruppen, det var mycket trevligt! :)

Nu ska jag nog sova, sov så gott!! Pusss!

Emmy ;D

Tjingeling, kom hem för ett tag sedan. Har varit på Sergel och kollat på bio tillsammans med Matte och Fransson. Vi kollade på den nya Beck filmen " Den svaga länken" och vi hade värsta bra platserna, för vi hade bokat balkongplatser ;) Filmen var väldigt bra, jag gillar deckarfilmer och särskilt Beck!! Mikael Persbrandt är så jävla klockren, hans kommentarer är så iskalla!! Nu ska jag gå och lägga mig, sov gott allihopa och glöm inte att vrida om klockan i natt ;) Pusss pusss
 


Mary ;D

I helgen har Jag och Fia varit på ett uppföllnings-läger i Norrköping! (Några fler från löpet var också med ;). Vi hade supertrevligt och körde ett intervallpass + ett obanat distans pass. =D

 
Stugan vi bodde i (mitt ute i skogen!) hette Lillsjöstugan och Lena stod och poosa vid det spegelblanka vattnet, hihi

image204


Haha, vi hittade sjävlutlösaren på min kamera och vi fick till en riktigt klockren bild! ;D

Puss på er alla!


Emmy ;D


Kolla in filmen från Portugal! (Jag och Mary dansar "jättefint" i slutet haha ;)

http://www.youtube.com/watch?v=GaVx-jU3RqY


image126

Mary ;D

Om 10 dagar åker jag till Spanien på träningsläger med min klubb hemma i Göteborg. Resan kommer bli görjobbig för att vi ska landa 40 mil ifrån där vi ska bo, så vi kommer få åka buss den sträckan. Kuuuul!
      Eftersom min solbränna regnade bort för länge sen passar de ju bra nu att skaffa en ny inför BEACH 07!

Man kan rösta på olika modebloggar på Aftonbladet å de tycker jag att ni också ska göra ;) Min favorit är Sigrids modeblogg, dels för att hon skriver så sött och delsa för att Sigrid är ett himla coolt namn! =D
http://www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,1027330,00.html



image199

Mary ;D

Tjoohej,

inte skrivit på ett tag men igår var Emmy och i Sthlm och då hittade jag en jättefin jacka på VeroModa!




Fick tips om en en låt med en jättefin video. Och den är verkligen fin! :)

http://www.youtube.com/watch?v=xUBYzpCNQ1I


Fia ;D

Hej idag har jag och sanna varit ute i Enhörna och tagit emot ett stipendium som var ett minne från Bernt Israelsson :) Mkt trevligt! Man blir liksom peppad när man får beröm för sina prestationer :)
Ha det bra pusss!

Emmy ;D

Kolla in min nya väska!!!! Visst är den snygg ;)
Idag har jag varit på stan med Mary, vi skyndade oss till stan direkt efter träningen och hann precis in i alla fyra Wedins affärer, vilken tur att vi åkte så fort efter träningen haha ;) Sedan hittade jag två par söta örhängen!



Sanna är här och hälsar på, trevligt trevligt ! Imorgon ska jag upp och köra cykeldistans klockan halv sju ;)
Sov gott allihopa! PUSS

Emmy ;D

Ciao amigos.
Klockan 13.56 fick jag ett sms som löd "Hej, röntgen var utan anmärkning. Mvh Klas"
Först vågade jag inte öppna smset men när jag gjorde det blev jag överlycklig, "jaaa det är ingen stressfraktur". Men sedan kom jag på att jag fortfarande har ont så något måste det ju vara som är fel! Fia, Linda och jag har ont på ungefär samma ställe, men ingen vet vad vi ska göra! Är det någon som känner en fotspecialist så hör av er ;)

Imorgon ska jag, Fia och Sara hålla i uppvämningen på idrottslektionen, hoppas läraren kommer ihåg att ta med sig sladden! Nu ska jag städa rummet och hänga tvätt!
Ha det bra allihopa och kom ihåg... Festina lente!

189563-130

                                         


Fia ;D

Nu har jag fixat några inlägg så nu är det matteplugg som gäller resten av kvällen :( Ha det bra Pusss på er alla!
image191


Fia ;D

(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) hånglat med en främling
(x) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) spytt i en bar
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) vunnit en tävling
( ) dansat i månljus
( ) hatat ditt utseende
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) fått en önskan inslagen
(x) ätit hund/katt-mat
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) ätit en familje pizza helt själv
( ) snattat saker för över tjugotusen
SÅDÄR ;D


Fia ;D

Dags för solbrillorpose:
 
I Portugal var det solbrillor som gällde ;D Kommer fler bilder sen...


Emmy ;D

Stå på dig annars kommer någon annan att göra det!

Brinn så länge du lever.
Låt ingen få släcka din glöd.
Brinn så att alla kan se dig.
Våga att vägra vara levande död!

189563-182

Mary ;D

Jag har...
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) spytt i en bar
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) vunnit en tävling
( ) dansat i månljus
( ) hatat ditt utseende
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) fått en önskan inslagen
( ) ätit hund/katt-mat
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) ätit en familje pizza helt själv
( ) snattat saker för över tjugotusen

Emmy och Jag var ganska lika. Fast jag har hånglat med en främling, sovit under stjärnorna och inte somnat i skolan/jobbet. haha ;P
Fia, din tur!

Fia ;D

Idag har det varit en riktigt slappdag, jag har legat framför tvn hela långa dagen, sen har jag tränat också, men i allafall ;P Efter träningen käkade jag, sen kom Anna och Sanna och hämtade upp oss så stack vi ner på stan och fikade :) Det var riktigt trevligt! Det var ett tag sen vi sågs, så det var roligt och träffa dem igen! Vi snackade om att åka till Gotland en vecka i sommar :) Ska bara kolla lite med jobb och grejer först men det fixar sig säkert ;D
Ha det bra Pusss!

                     

Emmy ;D

Jag har...
(x) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) spytt i en bar
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
(x) blivit rånad
(x) vunnit en tävling
( ) dansat i månljus
( ) hatat ditt utseende
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) simmat i havet
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) fått en önskan inslagen
( ) ätit hund/katt-mat
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
(x) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) ätit en familje pizza helt själv
( ) snattat saker för över tjugotusen

Mary ;D

Halloj!

IKEA-dagen gick bara bra. Vi hittade jättebra, hade värsta flytet. Fast inte på vägen hem :P
Hittade iaf en urgullig golvlampa, vit. :) Köpte coola tuschpennor och en växt med mini-mini-clementiner. Söta!


Snart ska vi kolla på Dirty Dancing 2! Den går på 5:an om 20 min. hihi, 


image181

Later,


Fia ;D


Micke och Mary hjular, även fast det ser ut som mary gör något annat ;D HAHA

Mary ;D

Hittade precis en görrolig sida om Darin. Trodde den var borta, för att kankse Darin själv stämt dem eller nått.
Men här är den:

http://www.knappnytt.nu/ShowEpisode.aspx?id=1 

image167
Åh, snuttegull va fint..


Mary ;D

Tjosan,

syyynd, nu åkte lilla Brandeby ut. Skulle fan vart skoj om han vann, typ som när Lordi vann hela Eurovision-grejen! haha. Men nu blir han la glad iaf. Och alla andra Let´s dance nördarna med ;P

image166
Swing It! ;)

Fia ;D

Jag tar tillbaka det jag skrev förut om hur roligt programmet "Hjälp" var, det är inte alls lika roligt och titta på längre... Det enda som är roligt är ju när man får följa killen som får utlösning hela tiden. Haha :)
Sen kan man skratta ibland bara för att det är så tråkigt ;P Ha det bra Pusss!
189563-93

Fia ;D

Nu när jag är hemma kan jag lägga in lite bilder från portugal :) Så i helgen kommer jag förhoppningvis ha tid och lägga in lite bilder....

Det här var när jag och Linda gick längs stranden och plockade snäckor en kväll innan middagen :) Det var trevligt!


Fia ;D

Bloggen har varit jätte konstig hela veckan så vi har inte kunnat blogga så mycket för det har krånglat asmkt!

I onsdags var jag och mary och shoppade, nice!

Några flummkort, men bilden är mitten är coolast! Jag har en egen tröja på indiska, haha men det fanns tyvärr bara stora storlekar så vi tog kort på det istället :) Lite nördigt jag vet,men ändå det är inte ofta kläder har ens namn :)

Emmy ;D

Äntligen helg. Jag har haft väldigt mycket att göra den här veckan och det är skönt att den är över. Sammanfattningsvis så är jag ändå nöjd med veckan, trots att det är några saker som jag skulle vilja ha gjort bättre, men gjort är gjort och kommer inte åter. Nu gäller det att vända blicken åt rätt håll= framåt!
Väntade på svar från läkaren idag, vill ju veta vad det är för fel på min fot. men icke sa nicke, svaret kommer jag få nästa vecka! Ååh jag som ville veta idag, det värsta som finns är att vänta för tiden går så långsamt då!

Dagens...
... konstaterande "den som står på tå står ostadigt"
... låt  Måns Zelmerlöw "Cara mia"
... outfit klänning från Fröken söt, svarta leggings och en svart kofta
... tips "gråt aldrig över en kille, tänk på mascaran"
... tuffhetsövning "ställ in radion mellan två kanaler, höj volymen och acceptera oljudet" haha ;)


Det viktigaste är inte att aldrig falla, utan att kunna resa sig efter varje fall.


Mary ;D

Wooohaaajj ! =D



image146

Gissa vems biljetter som släpps på måndag? Jo, Gwen Stefanis! Hon spelar i Globen den 10 oktober. Yiiey!


image147

the sweet escape:
http://www.youtube.com/watch?v=Rjq6uoyAh9Y
Cool: http://www.youtube.com/watch?v=XdNbkAANdZ4
What You Waiting For: http://www.youtube.com/watch?v=rbtqlv4wgI8

Gwen Stefani [LOVE] Mika ? ;D

Mary ;D

Äntligen helg!

Visste ni att det fanns en hel golvlamp-djungel där ute? Nä, inte jag heller!



För jag behöver (tydligen, enligt m&p) en golvlampa i mitt rum här på löp. Därför ska jag och David shoppa på IKEA imån. Hederliga gamla Ikea. Jag har bara vart inne i två olika Ikea-varuhus i hela mitt liv (göteborg), så undra hur ett Sthlm-Ikea ser ut ;D
 

Later ,  ;)

Mary ;D

Hittade en annan låt av MIKA , fast ingen riktigt bra video

http://www.youtube.com/watch?v=aVtk7mIEfg8&mode=related&search här är den riktiga låten :)
http://www.youtube.com/watch?v=mRw5kR7oKdQ och här är två killar som sjunger samma låt, lite snabbare ;P

Mika äger ;D pöss


Fiemma ;D

Ikväll så har vi haft Girls night! Majzan drog ett jättedåligt skämt, som vanligt!

"Ikväll ska vi ha tjejkväll, kan du inte göra det lite musigt och tända några ljus Fia?"  klockren!



MikaelWesth ville också vara med, men han fick inte för att han var kille. Då läste han skvallertidningar för att verka mer tjejig. haha. Det är hårt att vara kille ;D

Sov sött, kära bloggläsare =D



 


Mary och Fia ;D


SKYNDA FYNDA!
nyaste fynden, stilfulla vårskor i ormskinn. Mycket läckert! ;D


 
Notis: fynden finns på din sko.

Emmy ;D

Nu har jag haft geografiprov, halv elva börjar min mattelektion, efter det har jag lunch. Sedan en svenska lektion som jag ska skriva en krönika och en insädare på under lektionen, vi har inte ens fått reda på vilket ämne vi ska ha.. Men men dte ska nog gå bra iallafall.
Efter det så är dte engelska general test som gäller, och då ska jag tänka " man kan inte göramerän sitt bästa" det är en ganska lugnande tanke! ;)
Sedan är dte träning, och efter det middag och sedan så kommer jag nog bäras i säng av någon snäll person som ser hur trött jag är!  haha
Dagen är fullspäckad och dte kommer vara skönt när alla prov är över, men som sagt man kan inte göra mer än sitt bästa och jag fick en bra start genom att känna  mig nöjd med mitt geografiprov som kände bra!
Solen skiner och våren är här! Ut och njut av dte fina vädret :D

image127

Fia ;D

Skulle sätta mig vid datorn och kolla efter lite argument mot växthuseffekten men det gick inge vidare så jag började med något roligare istället ;P
Dagen har gjort jätte fort, jag har väl inte gjort något speciellt idag, jo vi åkte ju skridskor imorse på gympan ;)
Haha jag var såå jävla dålig, eller det var skridskorna som var dåliga, dom var jätte gamla ( lånade av skolan)
Se på bilden, dom är jätte skruttiga :D
Haha nej men det var roligt att åka, det var bara ett tag sen men jag tog mig runt där i rinken och sen spelade vi bandy också! Vårat lag vann, matte var värsta proffset!
Skulle egentligen ha sett på mitt favoo program desperate housewifes nu, men jag pluggade istället för jag har geografiprov imorgon :(
Måste fixa med portugalbilderna så ni får se dem!!! :) Dom är sååå fina! Ha de bra Pusss!

 


Mary ;D

Det här är veckans nya låt ;D

http://www.youtube.com/watch?v=SQ30_DJEASk


image121

Emmy ;D

Idag...
... har jag suttit och frusit häcken av mig i en ishall i två timmar
... har jag haft en alldeles meningslös engelska lektion med en vikarie
... ska jag träna antingen vattenlöpning eller cykel får se vad det blir
... är jag väldigt trött

... ska jag plugga geografi
... är det bara två dagar tills jag ska få röntga min jävla fot

... var det exakt tre veckor sedan jag sprang 800m i globen!                             ♥

189563-118

Mary ;D

Idag hade en tjej på skolan sagt till Fia att hennes tröja var jättefin. Och gissa vems tröja de var? Jo de var min! hihi. ;D

veckans låt!
http://www.youtube.com/watch?v=uzA0nG_PurQ

189563-138

Emmy ;D

Skärpning, skärpning! Har alldels för mycket att göra för tillfället, så mycket att det slutar med att jag inte gör någonting alls till slut.. Eller det stämmer inte riktigt, har faktiskt tvättat och gjort klart idrottsuppvärmningsplanen med Fia och Sara idag, och tränat styrka! Nu är det bara matte, geografi, svenska, och renskriva träningsdagboken kvar på "attgöra-listan", men det får jag se till att göra imorgon ;)
Majzan sa att vi skulle få kolla på hennes bilder från Portugal men nu så hittar hon inte sladden, det har vi inte varit med om förut haha ;P Hon är för rolig hon :) Fan vad roligt det skulle vara om man fick en kopia på allas foton, då skulle man ju ha asmånga bra bilder! Fast oftast så är ju bilderna på samma sak eller vid samma tillfälle, för det är alltid en som börjar ta fram kameran sedan följer alla efter och tar fram sin. Ingen vill ju inte missa ett eventuellt bra fototillfälle haha ;)
Nu är jag astrött, dagen har gått fort och jag vill sova, men först måste jag fixa bort klädhögen på min säng. Det brukar jag göra genom att ge den en ny plats på golvet brevid sängen ;) (mamma om du läser det här så kan du vara lugn, klädhögen hittar en ny plats imorgon, då viker jag in alla kläder i garderoben, men först stryker jag dem, viker dem fint och sorterar dem i färgordning och lägger dem fint på hyllorna. Eller så trycker jag bara in dom, får se hur det blir! Jag tror mer på det sista alternativet, det är så det brukar sluta) ;)
Sov så gott!
PUSS <3
189563-49

Fia ;D

Nu har jag Emmy och Sara precis gjort klart inför våran uppvärmning som vi ska hålla i på gympan nästa vecka, men som planeringen ska in imorgon. Imorgon ska vi åka skridskor, undra hur det kommer gå? Hmm bilder kommer komma, haha! Jag har lånat ett par jätte fula skridskor från skolan eftersom jag inte har några egna, menmen inget och göra åt bara och dra på sig och åka :)
Nu är det kvällsfika sen ska jag försöka fixa bilderna från Majzans kamera, när jag står och flumposar, haha det roliga var att hon hade visat alla hennes bilder för hennes familj i helgen.
De hade satt sig framför deras nya platt tv och sen hade hon kopplat in kameran så bilderna kom upp på tvn, sen kom jag där när jag stod och posa i poolen med brillorna, de hade asgarvat!!! Haha :D Majzan hade ju också posat men de bilderna hade hon tagit bort, de på sig själv, hmm ;) haha näe nu ska jag kila ha de bra Pusss!
                                                              189563-51

Fia ;D

Nu är dagen snart över, nu har vi hål och sen har jag matte.Shit vad jag ligger efter där, och sen fick jag höra från Sara att vi har prov nästa vecka,det känns suuuper! (nooot) haha botextjejens kommentar idag( matte och frasse vet vad jag menar.) HAHA! :)
Gud vad jag vill tillbaka till värmen, (säger jag efter att ha varit hemma en helg), men jag saknar solen, det var så skönt och ligga vid poolen och bara slappa!
Men man ser verkligen att alla har fått färg, alla är så fina så fina :) Lite avis på dem som blir så bruna, jag blir typ inte ens brun bara röd, men nu har jag fått lite brunfärg eftersom det röda har lagt sig... Vi hörs Pusss!

Fia ;D

Lovisa Lindh vann, nu vart du glad va Mary ;) Hihi Mary hejar på Lovisa som är i från hennes klubb, medan jag och emsan hejar på Sanna från våran klubb... Dom två tjejerna är jätte jämna, så loppen blir riktigt intressanta, man vet aldrig vem som vinner av dem.... Men vad hände idag, det står att Sanna bröt loppet? :O Måste få tag på henne och höra vad det var som hände... Stackarn, men gumman du kommer igen!

Imorgon har jag engelska writing på första lektionen och sen geografiprov, kul att ha två prov första skoldagen på två veckor.... haha!

Ikväll är det innebandy som gäller, Balrog ska spela här i täljehallen, folk från mitt förra lag ska spela så det ska bli roligt och se :) Så ikväll blir det floorball sen tågresa en timme på sega pendeln sen blir det snacksnack med alla på löp... Nice nice!!! Ha de gött pusss!


Fia ;D

Nu sitter jag här spänt och väntar på live rapporteringen från USM. Sanna springer ju final idag!!! wiie!
Har nästan pluggat klart nu, ska plugga lite engelska nu sen ska jag plugga lite mer geografi...
Haha lite dumt av mig och inte plugga någonting nere i Portugal, för nu har jag asmkt, menmen så kan man inte tänka nu :) bara och kämpa och ta igen allt!
Hörs strax... Pusss

Mary ;D

Haaallåå

Jag missade melodifestivalen igår. Eller njaa, jag han faktist se slutet. :) BÄSTA LÅTEN VANN!
Jag var iaf ute i Kullavik. Ute i ingenstans, tycker ja;

Kullavik: Det här är Göteborg.
Bohus: In my.. ! Det här är mer landet än vad Bohus är. Ni har ju hagar och kossor.
K: Men vi har 031- nummer.
B: Det har vi också!
K: Men Bohus ligger ju i Ale..
B: So..?

En lite rolig sak hände faktist. Jag träffade en liten-öis-löpares-storasyster. Hon går på Rudebecks (wannabe sthlms Rudbeck, eller är de tvärtom? Den stora frågan) i Göteborg. Hon var iaf inte riktigt som jag tänkt mig. Inte för att jag har tränkt att hon har funnits men om man tänker sig hennes lillasyter så.. ;S

Nu ska jag plugga kinesiska, ska göra en extra uppgift på måndag. =/

IDAG FYLLER MIN UNDEBARA KOMPIS LOLLO ÅR! GRATTIS TILL DIG, MY PRINCESS!! <3

image114


Emmy ;D

Godmorgon på er alla!
Idag ska jag inte göra något speciellt, ladda batterierna inför imorgon då skolan börjar. Sedan måste jag plugga geografi inför provet imorgon. Det är det svåraste kapitlet om klimat, vindar och grejjer, mycket att lära sig!
Jag kollade precis igenom min blogg på lunar som jag har haft i ett par år, kollade igenom väldigt gamla inlägg, det var faktiskt väldigt kul. Man kommer ihåg hur det kändes och vad man hade gjort värsta roligt! Men något som däremot inte var så roligt att bli påmind om är alla mina skador, har typ haft ont överallt verkar det som. Mest problem har jag med mina fötter. Det läskiga är ju att när jag blev spådd för typ två år sedan så sa hon som spådde mig att jag måste vara försiktig med mina fötter för att jag skulle ha mycket porblem med dom. Och det stämmer ju, det verkar aldrig som om jag kommer få vara helt skadefri under en längre period! Men man kan ju alltid leva på hoppet och det gäller att komma ihåg varför man tränar, jo det är för att bli bättre och för att göra bra prestationer på tävlingar. Men om man inte skulle tycka att idrotten man tränade var rolig så skulle man inte ha motivation att träna. Och jag tycker verkligen om att springa, trots alla motgångar ger jag inte upp!
Det är dom som blir skadade och kämpar sig tillbaka som är dom verkliga kämparna, dom som persar vid varje tävling har dte ju inte svårt. Alltså är jag en riktigt kämpe ;)

"Man Behöver Inte Vara Bäst För Att Älska Sporten"
189563-130

Fia ;D

Nu är det avgjort, The Ark till final!
Jag är ingen vidare schlager fantast men iår var det faktiskt bra låtar med, jag tyckte de flesta låtar var bra :) Självklart var det rätt låt som vann, den var ju så jävla bra ;P haha  Vilken var eran favorit?
Jag satt och mumsade på godis och drack smoothie haha lite onyttigt blandat med nyttigt, alltid bra ;)


Emmy ;D

Hej alla glada.
Mycket är kaos just nu, kaos i mitt huvud efter dagens geografiplugg och kaos på löpet, allas rum är huller om buller. Synd att ettorna får för sig att busa på det sättet. Många är upprörda och det förstår jag, men det var ett skämt som gick överstyr. Nu gäller det att förlåta och gå vidare även om det kan vara svårt när folk har gjort inbrott på ens rum och rört ens privata saker. Hoppas att det löser sig, synd att det här skulle hända just nu när vi hade byggt upp en sådan bra stämning i Portugal på träningslägret, hoppas att inte allt är förstört, men jag tror att det mesta är ganska förstört!! :(
Om en halvtimme är det melodifestivalen, har laddat med minkrokant, hallonsmoothie och grönsaker med dip, det ska bli asgott och roligt att höra alla låtar. Jag har inte orkat kolla på deltävlingarna, eller så har jag haft annat för mig. Nu kommer jag att höra några låtar för första gången och dte är roligare då än att redan ha hört dom tycker iallafall jag.
Ha det så bra allihopa!

189563-132

Mary ;D

Tjosan.


Idag har jag klippt mig, köpt en klänning och fikat med lite folk! Mysigt värre.
Imorgon fyller min kompis Lollo år. Gammal tant snart. Jag tycker det är bra att vara 16 år. Då är man varken vuxen eller barn, hihi.


image137
Målat denna bild själv ( nooooot ).


(Någon kommenterade att det var ett stökigt läger i Portugal. Njaa, tycker inte jag iaf. Stökigt e de la på löp just nu.)

Fia ;D

Portugal
Fyfan vad roligt det var iår, det blev inte alls likadant som förra året, en del var väl tack vare solen men sen var vi ett mycket roligt gäng som åkte :) Vi har en annan gemenskap iår, alla kan snacka med alla liksom :)
Sol nästan varenda dag, så mellan passen låg man antingen vid poolen eller på stranden och pressade... Jag och mary gjorde jättefina hjärtan av tejp så det blev som en soltatuering... Så fint så fint!
Något som var ständigt framme var kamera och videokamera för treorna filmade jätte mkt eftersom dom ska ha en del sådant på deras skiva som är snart...
Jaa jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det hände en massa roliga saker :D Massa sköna kommentarer och massa massa skoj!!! Kommer säkert mera senare....

Kom precis hem från stan, har varit och klippt mig :) Nice nice! Näe nu ska jag kila ha det bra vi hörs! Pusss!


Emmy ;D

Tiden går fort när man har roligt. Och tiden gick alldeles för fort i Portugal, visst är det skönt att vara hemma men jag måste ändå säga att jag inte skulle ha något emot att vara kvar ett par dagar till i solen och värmen.
Lägret har varit underbart, perfekt sällskap, härligt väder och bra träning, kan det bli bättre? Jo för min del hade det varit bättre om jag hade fått sprungit! Men jag slapp iallafall kryckorna efter en vecka. det var en enorm befrielse att få gå på båda benen igen. Visserligen är jag medveten om att det kanske kommer bli ett par veckor till med kryckor när röntgensvaret kommer, men det är ett senare problem.
Det mysigaste var iallafall kvällen då vi gick ner på stranden och grillade, satt och sjöng och umgicks, det var jättroligt, värsta OC känslan haha. Sedan kom polisen troode vi så alla sprang fort därifrån som rädda kaniner, men sen visade det sig att det inte var polisen utan att det var några som skulle kolla läget på stranden, men hallå vem åker ner sent på kvällen till stranden med bilen och "kollar läget" , vi blev iallafall jätterädda!
 Sedan har vi såklart massa andra roliga minnen men jag är för trött för att skriva om allt nu, och det är roligare att skriva om lite i taget, så att man kan minnas tillbaka lite när man kommer sitta och slita med allt plugg. Måste kommer ihåg att blogga ;) Vi gjorde inte det där nere, det var bara Mary som var duktigt och gick till ett internetcafe men jag och Fia orkade inte, lata som vi är haha.. Vi ägnade kvällarna åt att äta glass på glassbaren, vara med på hotellets aktiviteter och att snacka massa strunt med alla dom andra! haha
Nu är jag astrött, ska lägga mig framför teven och kolla på svensk tv, det har jag saknat lite faktiskt haha, dom enda gångerna jag kollade på tv var en gång då jag kollade ett par minuter på prisonbreak med portugisisk text, sedan såg jag när Carolina Kluft sprang 800m på EM!
Vi klev upp astidigt i morse, vi klev upp klockan halv fyra, åt tidig frukost. kvart över fyra gick bussen från hotellet. Vi mellanlandade i Lissabon i några timmar, dte var assegt. Men nu är jag äntligen heeemmma i kalla Sverige igen, men det var inte så kallt som jag troodde att det skulle vara.
På måndag börjar skolan, och med den kommer pluggångesten, usch tråkigt tråkigt men nödvändigt nödvändigt!!!
Det kommer iallafall vara lite lugnare när den här veckan är över, jag har något prov eller läxa till varje dag.
På torsdag är det st.göran som gäller, magnetröntgen, usch jag vill veta vad det är i foten samtidigt som jag inte vill! men men lika bra att få dte gjort så man kan gå vidare med rehaben sen!
Undrar vad ettorna har hittat på för bus på trean när vi kommer tillbaka, börjar bli lite nervös, man vet aldrig vad dom kan ha hittat på Haha!!!

PUSS PÅ ER ALLA <3


Fia ;D

Ja då var man hemma då :) Det är faktiskt jätte skönt och vara hemma igen, även fast det var jätte roligt där så är det skönt och komma hem igen. Ni vet hur man brukar säga: Borta bra men hemma bäst!
Lägret var mkt bättre än förra året, kanske för att vi är ett mycket roligare och härligare gäng :)
Just nu orkar jag inte skriva allt som hände, utan det kan jag skriva lite senare, nu gick jag bara till datan för att kolla min mail och då passade jag på att skriva ett inlägg också :)

Mary ;D

Jag hatar verkligen myror. Det är bara små äckliga kryp som inte gör någon nytta någonstans. 
De förstör sommaren och bits och luktar bajs. Vad är de egenligen bra för? Samla barr kan jag lika väl göra åt dem.
Värst av allt är att om man ändra bokstäverna i mitt namn så blir det  MYRA (M-A-R-Y) fy faarao.

image123 <--- UTROTAS!


Mary ;D

Haaallåå

Today har det inte hänt något speciellt. Bara att min solbränna nog regnade bort. Sen har vi tränat (som vanligt) och mumsat på kockens "mat" :))



Här är min silver skor och min Tommy Hilfiger parfym som jag köpte i Spanien respektive flygplatsen. Skorna är bara så underbart otroligt söta. Och parfymen luktar typ liljekonvalj, hihi.

Vi håller ju på men en suprise för treorna, vi började på den igår och idag ändrade vi lite på den. Tänker inte avslöja vad det är för TÄNK om någon läser våran blogg och ringer ner till Portugal och avslöjar vad vi har gjort. Sheeaat. Så några kommer märka suprisen imorgon och några på söndag kväll. =)


Mary ;D

Här är bilder från våran hemresa:

Det började med att vi fick gå upp aastidigt, vid sju-tiden ;P




Alla tvåor och treor var jätteledsna för att vi skulle åka. Fast när Mikael sprang runt och tog massa kort på alla som stod och grät hittade han två nya kompisar. Det var två äldre personer från Holland som var mycket pratglada.


Såhär ser de ut ;)



Flygplanet som vi åkte hem med var jättegulligt. Det var helt rött och hade två hjärtan på baken. Vi fick åka buss ut till planet och gå upp för en trappa in i planet. Det har jag aldrig gjort innan, hihi.


Hörs senare. =D


Mary ;D




Hej hallå,
Här kommer lite sol tatueringar:
Den första är MikaelWesths som tejpade ett stort M. Han brände sig typ första dagen. Därför syns den så bra ;)
Den andra är min och den tredje är Fias. Vi tejpade ett hjärta på sidan av magen. Det blev riktigt fint, haha. Hoppas de är kvar där länge nu!

Vilken tycker du är finast? :D

Snart ska vi busa på löpet. Akta er små tvåor å treor, hihi.


Mary ;D

Shopping:

 
En dag var vi och kollade in stan där vi bodde. Efter lite springande i affärerna såg Emmsan en underbar väska som Fisen sedan provade och jag köpte.
Är den inte bara såå fin? =D


image105


När jag sedan hade köpt väskan (bilden till vänster) så blev MikaelWesth avundsjuk och ville också prova väskor. Han fann en liten söt telitabbis väska som han blev helt kär i. Vår fjortisfotograf (som inte vill vara som alla andra) började prova mössor, typiskt han. Jag övertalade sedan båda att inte slösa sin pengar på mössor och telitabbisväskor ;)

Åh, nu har såklart det där inlägget jag skrev nere i Portugal kommit upp. Så himla typiskt. ;P


Mary ;D

HEMMA IGEN!


189563-100189563-99



Vädret var helt underbart där nere. Bästa vädret i hela Europa. Hade sol alla dagar utom den sista. Nu har vi ettor åkt hem till kalla Sweden medan tvåorna och treorna är kvar på Monte Gordo (Algarvekusten).
Hoppas de får dåligt väder nu när vi har åkt hem, hihi


Ååhh, sen hittade vi en ny vän (min mest ;P ). Han var superskojig, men sen bet han Majzan å då var han inte lika rolig längre. Men de var kul så länge de varade. :)

Snäckan, kallade vi han!



Ni får se fler bilder senare.
Pussåkram.


Ah, jag bloggade en gång nere i Portugal, men de inlägget kom visst aldrig upp. Fuu fan.


Mary ;D

heeey dar hemma.

nu ar vi har i portugal. fast jag aker hem pa mandag och fia, emmy a alla andra tvaor och treor aker hem pa fredag nasta vecka.

vadret ar underbart, vi blir jatteburna. hiih

ska lagga in kort nar jag kommer hem :)


idag har jag kopt jaaatteefina silvriga ballerina skor. for bara 15 euro. kanon :)

puss pa er.


height="0" alt="" />