FIA

Kvällen har bestått av att testa outfits om och om igen..

Men den här då?
Vilken är snyggast?
Kan man gå så här?


Stackars familjen som fått se outfit efter outfit.

Klädångest!

Djävul, catwoman, princess, batman eller häxa. Och vilken klänning eller topp ska jag ha?

Morgondagen kommer bli underbart roligt, längtar!!




Emmy - jag säger bara...

...VILKEN HELG DET KOMMER BLI


FIA

Stackars er läsare som får så få inlägg att läsa. Jag och mina kollegor här på Fiemma ber så hemskt mycket om ursäkt! Blogghumöret går lite upp och ner, men jag lovar att det snart kommer ett bloggmarathon.

Igår var familjen som sagt i Västerås och shoppade. Jag hittade två par tröjor, ett par jeans och ett par tajts..  Vi var väll hemma runt 6 tiden. Och då ville jag bara krypa ner i sängen och se på en bra film, men nej nej det var bara på med massa kläder och cykla kämpandes bort till Gröndal för ett löppass på bandet. Yeah!

Var det inte jättekallt igår tycker ni? Det tycker jag, jag frös jättemycket när vi gick runt på stan och dubbelt så mycket när jag cyklade i spöregn till Gröndal. Idag regnar det också, inte roligt!

Jag började dagen med att gå en regnig promenad med hundarna... Sen städade jag rummet och cyklade till Gröndal igen för ett styrkepass. Träna, träna, sova, jobba.

Snart ska jag iväg till Mando och jobba till åtta.. I helgen ska jag jobba på Tom Tits Experiment, det kommer nog att vara mycket folk eftersom det är höstlov :)

Jag känner mig tom, deppig eller ja jag vet inte. Det är något som inte känns rätt. Jag går och tänker och grubblar dygnet runt. Det är något som saknas! Jag tror jag vet vad.
 
Ikväll ska Pappa köpa Ben & Jerrys till mig eftersom vi kom överrens om det igår.. Han skulle köpa det till mig om jag gick och lämnade några av kassarna i bilen. Haha bra va! Jag älskar glass och choklad!!


Majzan vart är du? RING MIG!  Miss you <3

Emmy - allt fungerar jättebra i Västerås, förutom träningen???

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra???

Nej snö är inte kul, särkilt inte när jag ska ut och springa i det alldeles ensam. Buhu jag är så omotiverad just nu, känns inte som att träningen fungerar så bra här i Västerås. Visserligen har jag Jenny att träna med men jag saknar att kunna springa tillsammans med flera stycken. Men som min tränare Richard sa "det är nu det börjar" och det stämmer verkligen. Det är nu efter gymnasiet som det jobbiga börjar, tiden på gymnasiet var en dans på rosor jämför med nu. Nu hänger allt ansvar på en själv, ingen kontrollerar om du har gjort din träning eller inte. Du ska peppa dig själv att gå ut och springa när det är iskallt och det finns ingen som säger "bra pass idag" när du är klar!

Åh jag är så förvirrad just nu. Och bättre blev det inte när jag öppnade mailet...


Vem lyssnar när jag pratar?

Emmy - årets första snö kom idag!!!

Idag har familjen haft sin traditionella dag på stan under höstlovet :D Fast idag så gick vi inte på stan i huvudstaden utan här i Västerås. Det kändes konstigt att familjen kom och hälsade på mig, har nog inte riktigt förstått att jag bor här haha!

Jag köpte massa nödvändiga saker som jag behöver, osthyvel, vantar, mössa, färgpennor, cykellampa och så köpte jag en mysig kofta och ett hårband.
Mössan och vantarna var nog det bästa köpet för ikväll när jag skulle cykla hem från simhallen så var dte värsta snöstormen ute!!!


Ida, Jossan och Carro - på lördag ska vi ha kul tillsammans :D

FIA

NU BÄR DET AV TILL VÄSTERÅS!!

Måste packa träningskläder, klä på mig och äta frukost, på en halvtimme. Aaah!






FIA

- Ååh jag är så himla omotiverad till att plugga..
- Jaaa jag förstår det!!

Haha jag blev lite förvånad när jag väntade mig lite peppning istället för medhåll...  Du är bara för rolig mamsen <3


Världens bästa mamma!!

FIA

TENTA- Jag hade glömt blyertspenna så jag fick skriva med en lila färgpenna. Snyyggt!

TRÄNA- Vi skulle ju springa i vattnet men vi simmade istället. Det var jättekallt i vattnet. Brr!

MIDDAG- Efter träningen firade jag min tenta och Linda laddade inför sin imorgon, med lite snabbmat på donken. Mums!

HEM- Byta om till myspy- morgonrocken och gosa ner sig i soffan med mamsen och papsen. Titta på Bonde söker fru och dricka cola och äta godis. Yeah!


Vi är bäst tillsammans!


Emmy - säg inte att du inte är nyfiken för det vet jag att du är

Jag vet nåt som inte du vet... lalalalala la lalalala la


FIA " Jag är knäpp, jag vet!

MIN NYA ÄLSKLING

Ååh den kommer att bli så fin i taket i mitt rum. I LOVE IT!




GRR... Den är så snygg så jag vill bara äta upp den!



Men vem blir inte knäpp av den här snyggingen ;)


Mary' dt e så dags nu va ?

sterling kursade inatt. fan fan fan. pengarna är kastade i sjön och jag konventerar till malmö aviation. sug.


Emmy - gå upp gå till skolan, pluggaplugga äta lunch, samma sak händer imorgon...

Godmorgon!
Idag ska jag först till skolan, sen ska jag iväg och träna, sen ska jag plugga... Låter som en dag som jag skulle kunna ha haft för tre år sedan när jag började gymnasiet. Det är inte mycket som skiljer dem åt förutom att jag är äldre nu, har ingen lektion utan självarbete och jag ska inte träna med en stor grupp utan endast med Jenny. Annars är det i princip samma haha :P

Jag har en plan, jaa det har jag verkligen, och det är en väldigt bra plan måste jag medge ;)


För att jag är så yeah yeah wow wow

FIA

Idag har jag tenta och jag har haft en sådan stor omotivation till att plugga inför den eftersom vi precis haft en tenta..
Men jag har kämpat med att läsa och jag kan en del men det känns som jag redan har bestämt mig för omtenta. Vilket är lite dumt för jag har ingen aning om hur tentan ser ut förren jag sitter där i stora salen och ser den. Jag funderar på att strunta i de två sista minikurserna eftersom jag inte är speciellt sugen på att läsa 10 böcker till innan jul och för att jag är så himla omotiverad. Det finns så mycket annat som jag vill göra! Jag bara längtar tills den här kursen är över så att jag kan får göra allt annat jag vill. Och så ska det ju inte behöva vara, jag ska ju göra det jag vill, och på högskolan väljer du vad du vill plugga, och frågan är om jag vill läsa de sista två kurserna i pedagogiken?

Aja efter tentan idag ska jag träffa Linda och så ska vi iväg och springa i vatten i Solna hallen. Yeah!


FIA

PANIKÅNGEST!

Fan fan fan...

Det hugger i hjärtat..

I CAN´T BREATH



Emmy - cosmopolitan och sex and the city the movie

Jag har läst några kapitel i boken nu, men ändå känner jag att jag har lite dåligt samvete eftersom jag har varit ledig hela dagen så skulle jag kunna ha läst fler kapitel. Men så känns det alltid oavsett hur mycket jag har har pluggat så känner jag alltid att "jag kunde ha pluggat liiite till". Men jag har gjort mycket annat idag också, mailat, städat lägenheten, storhandlat osv så så dåligt samvete borde jag inte ha. Nu ska jag cykla iväg till hallen och träna skivstångsstyrka!

Ibland behöver man faktiskt tänka på något annat än plugg och att det regnar utanför...Vad passar då bättre än nyaste cosmopolitan och en bra film?

Mary' Det här går igenom bloggtorkan. LÄTT.

Jag ska till Skottland i januari för att springa en terrängtävling med Göteborgs distriskt. ÅÅÅHH!! FEETTT KUL! =D =D

(Legernes ska med också)

ps. Hallbäck tog solen till gbg. Keep it shine.

Emmy - I need you right now

Jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också,

Jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också,

Jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också,

Jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också, jag vill också...

Jag vill så himla mycket...



Hur söta är inte dom här två tillsammans? Åh jag vill också ha en pojkvän och jag vill också kunna sjunga haha

FIA

"It takes just a minute to like it"

Träningen med spårvägen var jobbig och jag gjorde den ännu jobbigare när jag hängde med första gänget i första serien. Klantigt jag vet, jag har ju inte tränat så mycket efter operationen. Det här var mitt andra pass med en grupp, och där springer jag på som jag aldrig gjort annat. Efter första serien var jag helt slut och då hade jag två kvar... Nej usch och fy; idag var det en gnällig fia med syra sista två serierna.

Vi körde 300m intervaller som jag la på under minuten, och när jag sprang gick låten it takes just a minute to like it, ooh baby, runt runt runt i huvudet på mig.. Yeah!

Nu har jag bastat och sitter i min morgonrock och myser. Ska snart upp och plugga lite innan jag ska kolla på ett gossip girl avsnitt :)

Idag har jag pluggat hela långa dagen på sthlms universitet med Linda. Jag hade värsta huvudvärken när jag var på väg till träningen efter 5 timmars plugg.

På tunnelbanan så råkade jag smälla till en kines i ansiktet, med min hand, när tunnelbanan bromsade in.. Pinsamt!


Mary' Om man inte kan simma druknar man i Götebog !!



Såg en dokumentär om diskoteksbranden i Göteborg som var för 10 år sedan. Sen har jag läst allt om det i Göteborgsposten också. Det är så stört hemskt. Kan börja gråta så fort jag tänker på det. Tänk att det var 10 år sedan de hände...

Just nu tycker jag det är skit-tråkigt att blogga. Dessutom mår jag inte 100 och har mycket att tänka på. Ge mig höstlovet sen får vi se vad som händer.

FIA

Vad roligt man kan ha med en kamera:




FIA

Vi lekte mamma pappa barn, hoppade på ett ben, gjorde grimaser, tävlade om vem som kunde springa snabbast och massa mer! 










FIA

Fredagen - plugg, lunch på stan, shopping, jobb, hem & käka middag + idol.

Lördag - upp tidigt, jobb, hem & träna och sen åkte vi till Nyköping och hälsade på E, M och F :)

Imorgon - upp tidigt och jobba  + pluggfika med Linda.



Jenny och lilla F

Emmy - ja vad ska man säga?

Jag är inte ensam?
Jag delar mina tankar och min ångest med flera andra?


Jag vill bara spy på min tenta just nu. drömde mardrömmar inatt om att min lärare skrattade åt min tenta, han sa "herreguuud vad dåligt, det ser ut som ett misslyckat högstadiearbete" och jag skreeeeek av ångest och raderade sedan hela tentan och stängde av datorn...

Sen vaknade jag och skyndade mig till datorn och "phwweu" arbetet är kvar. Dock finns ångesten över att det kanske inte duger kvar i min hjärna som vägrar ge med sig och tänka att "men emmy sluta du har gjort ditt bästa, mer kan du faktiskt inte göra" eller "även om prestationen är mindre bra (vilket du inte kan veta fören du har lämnat in den och fått tillbaka den rättad) så är det inte dig det är fel på utan din prestation"

jag säger bara dfjhsdfklgjhasödfghsrgjsdgjsdgjubupeågkdjfg...




Ok så farligt kanske det inte är men jag är så fruktansvärt trött på den och längtar tills ikväll när den är inlämnad för då ska jag försöka glömma bort den och fokusera på att njuta av min plugglediga helg (som iofs inte kommer vara så ledig för jag ska börja läsa i sociologiboken för vi har några kapitel att plöja igenom tills på måndag)...


Hoppas att ni får en trevlig helg, och framförallt vill jag säga till alla som har höstlov att NJUT av ledigheten!

Mary' När högtalaren sprängs ska jag titta över axeln. Men nu är det höstlov så vi hörs om 9 dagar. Hejdå.



Mary' idag är det torsdag och imån är det HÄSTLOV (läs höstlov)

Åååhhh, fett med mjölksyra idag efter passet. Sen åkte syran upp i huvudet och gav mig huvudvärk. SUUUG! Å som Sanna sa på nerjoggen... Undra varför vi gör det här, springer till ett ställe och får ont och sen springer hem.?? Bingo. Why why why. FÖR ATT VI ÄLSKAR DET SÅKLART. VI ÄLSKAR SMÄRTAN STÄMNINGEN och SYRAN! (SSS) =P

ciaaooo. nu ska de vräkas mat.



FIA

- Man dras till folk som lyckas och X lyckas...

Så sant, så sant.


FIA

WONDERFULL






FIA

Tentaångest, ååångest!

Jag gjorde mitt bästa vi får se hur långt det räcker, annars finns det omtenta.
Nu är det bara pang på nästa tenta som är på onsdag..

Jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba imorgon och på nästa fredag, of course! Money money money!

Åh jag är så himla irriterad, en riktigt stor klump i magen har jag, jaa Jesper; en klump!

Nu ska jag kolla på massa avsnitt gossip och bara ta det lugnt. Jag är helt slut i huvudet av allt pluggande. Ikväll kanske jag läser lite men imorgon sätter jag igång med riktiga pluggandet.. 
 
Just nu tittar jag på massa youtubeklipp från mamma mia filmen, jag måste verkligen köpa den. Jag bara äääälskar den filmen, den gör mig så glad!



Emmy - sometimes we all have good days!

Det som har harit bra med den här dagen är...
... att jag har verkligen köttat med hemtentan och börjar känna att jag har kontroll på den nu vilket jag inte hade för ett par dagar sedan.
... att jag har tvättat så nu har jag rena strumpor haha
... att jag åt en god lunch, lax är så himla gott mums
... att jag har varit ute och sprungit distans i det fina soliga höstvädret
... att min chef på Tom tits ringde och frågade om jag kunde jobba i helgen, det roligaste är att kommer få jobba med Jossan och Ida
... att jag känner mig jättemycket motiverad att skriva på hemtentan idag än igår, jag vill hinna bli klar med hemtentan tills imorgon så att jag kan vara ledig i helgen.



btw så kom jag precis på att jag har varit hemma fler helger än vad jag har varit kvar här i Västerås, men men så kan det bli ibland och jag åker ju inte hem pga hemlängtan utan jobb och då är dte ok. Iofs så saknar jag min familj också men ni får inte tro att jag är en sådan där typ som inte kan vara ensam för det kan jag faktiskt vara haha ;)


Innan jag återgår till min hemtenta så vill jag bara lägga in en youtubelänk på den bästalåten just nu. Lady gaga har lyckats igen, så hiimla bra :D

Mary' spring livet ur dig !!

San diego svarade precis. De verkar intresserade. WOW WOW WOW!!!

=D =D =D =D

Mary' Det här var längesen.. (nytt på löp, eller (?))

Nytt på löp. (mentometerknapparna till hjälp)

(X står för det kvinnliga könet och Y för det manliga)

Det är 7 X och Y som är kära i någon på Löp enligt mentormeterknapparna. (Då är det ända paret borträknat)
Ryktet säger att X är kär i Y och att Y är kär i X. Pang på då!!
Ett X har ramlat ur singellistan. Yiho.
X är avundsjuk på X för att Y är med det X:et hela tiden
X är hemligt kär i ett Y, så när kommer det fram?
50% av X och Y vill ha sex med nån på Löp. Men PANG PÅ DÅ!
3 X är oskuld på Löp. Jomen, dra mig baklängens liksom.
Ett Y har över 20. Aaamen eller hur.
Imorgon planeras det något hemligt. Håll i hatten.

hehehhehehe. ENJOY!


Emmy - det enda jag inte gillar med att plugga är tentamensperioderna för då går alla (även jag) in i vår pluggbubbla och är osociala små illrar vid våra studieböcker. LÄNGTAR TILL MÅNDAG!!!!

Du har ett fantastiskt minne. Ska jag bevisa det för dig? Så gärna: Försök glömma något du redan vet! - Harry Lorayne


Jag är trött på att dyka i det akademiska havet så därför ska jag nu bege mig mot simhallen och simma ifrån termer så som representationsproblematik och symbolvärld... Det är relaxsimning nu på kvällen i simhallen, lugn musik och tända ljus, rena rama meditationen!


Dagens bästa var iallafall skypesamtalet med Mary och Sanna, saknar dom jättemycket <3


Såhär kul kan det vara att sticka haha

Mary' Det är sant. Alla ska åka någonstans på höstlovet. Tillochmed Lollo ska åka till Barcelona. OMG.




Mary' The word of the day

Skentrevlig

aasbraord som beskriver en person som ger ett 'sken' av att vara trevlig men inte är det egentligen.


Mary' Ego ego ego ego ego ego

Nu pratar jag med Emmy på skype. SKYPE IS THE SHIT!! mohahahah..






FIA

LIVET ÄR ETT SKÅDESPEL

- vem är du, vem är jag, levande charader.


FIA

För ett tag sen läste jag om ett band i metro. Jag skrev ner deras namn i mobilen och hittade den idag.
Låt mig presentera, Thooose daaancing daaays!

Jag lyssnade första gången på låten för 5 min sen.

Mary' my life.

Jag sitter här i Klabbes stora tofflor och med choklad-fläckar från chokladen Mikael köpte till mig på tröjan. Har nyss vart nere på ettan och kollat på DH medan jag masserade Hallbäcks hår. Dessutom ska jag inte prata med Oliver på några dagar eftersom han körde iväg med sin bil UTAN mig. Just nu pratar jag med Pappa på mobilen.. vi pratar om klubbyte men i dagsläget tänker jag inte byta. För Kongahälla is the shit. typ =)

Imorgon är det morgonjogg så godnatt.


FIA

Sveriges fjortisar och emosar kan äntligen komma överrens om något; Johan Palm är ju bara sååå söt!!
Intressant tanke, Jenny! Tanke, franke hade passat bättre men nu var det Jenny som sa det ;)

-" Får jag chans på dig, även fast jag bor i Finland?"  Var det en liten tjej som skrev i hans gästbok.

Han får tusentals gästboksinlägg och när de andra i idol får något inlägg så kan det vara frågor som hur är Johan som person privat? Haha jag och Jenny fick oss ett gott skratt när vi snokade runt lite bland idolernas bloggar..




Emmy

Plugg, plugg, plugg, plugg!!! Jag bor på skolans bibliotek. Men nu är jag hemma, en god middag har avnjutits och nu ska jag kolla på Gossip girl avsnitt 7 ;)  Sen ska jag sticka på mina handledsvärmare!


en rolig reklamfilm som jag såg på tv och sen hittade jag den på youtube

Mary' Nu ska de kollas gossip.

Internett funkar inte på Löp så jag kan inte blogga. Annars mår jag bra. Halleluja.

FIA

- Man ska aldrig överskatta folks förmåga att förstå ironi


FIA

Det är en röd av många röda dagar idag...

Idag har jag och Pamela gått igenom allting så nu är det bara att plugga in allting som gäller. Vi har sammanfattat allting så nu ska det bara in. Sitta och läsa samma mening om och om igen! I can do it.
Tenta nr 1 är på torsdag och tenta nr 2 är på onsdag nästa vecka..

Sen har jag och Stella varit ute och sprungit, när vi sprang förbi en tant sken hon upp och sa; vad duktig du är!
Efter ett tag reagerade jag och skrek tack  tillbaka, och fortsatte att springa och tänkte ja jag kanske är duktig.. Det är inte många som skulle orkat ut och springa när regnet öser ner och det är kallt. Jag är duktig!

Pamela skulle hem och vila innan plugget och jag skulle hem och träna innan plugget. Vi laddar på olika sätt ;)


FIA



Örnen, flygplanet pluss många många mer roliga övningar!


Mina armar är helt slut. Jag orkar knappt hålla i saftglaset, förstår själv inte hur jag kan blogga?!
Ikväll har jag kört step/styrka i 75 min, det var en avancerat pass tydligen, det var mitt första pass. Men jag kämpade på bra och hängde med riktigt bra tycker jag :) Nu är jag helt slut men step/styrka var jätteroligt och jobbigt! Det ska jag definitivt göra om! Bra och svängiga låtar och självklart sjöng jag med under några  flygplansvändningar..

Idag har jag snackat lite helgshänt med Pamela och sen har jag tentapluggat. Nu ska jag käka lite och hoppa in i en dusch sen ska jag fortsätta plugga.. Sen ska jag ringa Carro som hade ringt. Juste, sen skulle jag kolla grejen till Emmy också, som hon bad mig göra. Och sen måste hundarna ut och sen måste jag tvätta, eller nej tvätten tar jag imorgon...
 
Mycket att göra, men sånt är livet för Fia ;) I like it!






Mary' Övergångsstället på Drottningtorget. Poff.

Haha.
Aaaskul. Lollo ringde nyss och hon hade hälsat på min sommarflört. Hahah, hon har träffat på han på de mest random ställena de senaste veckorna och varje gång har hon ringt å ba. 'Gissa vem jag såg preeecis.?' . Varje gång frågar jag vad han hade på sig.. för han har aascool stil. Mums. Tänk om han var ett kap? =P=O

Mary' Jaha..


..idag är det måndag. Måndag är den dagen som alla älskar på Löpargymnasiet.
Alla älskar att gå upp kvart över sju när man har gått upp elva två dagar irad.
Alla älskar att ha fem lektioner i skolan och gå 8-16
Alla älskar att stressa från skolan till Löp för att hinna springa typ 25 min innan styrkan.
Alla älskar Richards styrka där man alltid kommer försent och hinner knappt göra en situps fören den är slut.
Alla älskar att skynda sig till middagen och slaffsa i sig kockens mat.
Alla älskar att hoppa in i duschen, kliva ut, kolla på klockan och se att den är 19.00 och att det är dags att sätta igång med att plugga till de 10 prov man har denna veckan.
Alla älskar måndagar.
Alla utom jag.
Jag hatar måndagar.




FIA

"Vi är inte så motiverade att göra rätt, utan snarare motiverade till att tro att vi handlar rätt"




FIA

PERFECT

FIA

Låt det förflutna vara förflutet. Lämna också framtiden i fred. Lev i nuet!


Emmy

Godmorgon. Den här veckan är det tentaplugg som gäller, får se hur mycket jag hinner blogga! Nu vet ni iallafall varför jag inte bloggar om det nu blir så att jag inte gör det haha...



Mary' eller så är det min oseriösa hjärna som tar kål på mig. :P

Oj, vad jag har skrattat idag. Skrattat så att jag inte har kunnat andas och nästan kissat ner mig. =D

ska sova. jag är supertrött. mitt enformiga liv tar kål på mig. =P


FIA

Natten till i dag var låång!

Vi var ett gäng som skulle sova i Franssons rum, men gänget blev större och vi tjafsade länge innan vi bestämde oss för hur vi skulle sova. Jag hamnade bredvid en som snarkade mig rätt i örat, alla andra verkade somna ganska snabbt men där låg jag och puttade på personen bredvid för att få den att sluta snarka.. När jag väl lyckats med att få tyst på snarkandet blir jag kissnödig och var tvungen att gå på toaletten. Tillbaka igen så la jag mig för att få några timmars sömn innan jag skulle upp för att åka till jobbet. Men nej nu är det inget snarkande utan nu är det något annat irriterande ljud som aldrig tycks vilja ta slut... Men kom igeeen jag vill sova! Kan inte alla bara vara tysta!

Vid fem så gick Emmy på toaletten och jag följde med eftersom personen bredvid mig hade tagit ett fast grepp om mig och jag kände mig ihopklämd. Jag såg min chans och jag tog den ;) När vi kom tillbaka så har personen lagt sig över hela madrassen och tagit MIN kudde. FAN!

Jag kollade på klockan och insåg att jag skulle upp om en timme..Jag såg en lucka mellan Emmy och Fransson och kröp upp bredvid dom. Jag hade ingen kudde, eller jo min arm, och inget täcke, det var kallt! 

Somnade aldrig utan jag låg vaken och lyssnade på radion som spelades någonstans i huset...
Klockan ringde halv sju och jag gick mot tåget för en seg arbetsdag!  

Jag hatar att jag inte får sova när jag verkligen behöver sova!


Jag berättar mer om återträffen imorgon! Nu ska jag sova :)

FIA

EFTER TRE TIMMARS SÖMN, OM ENS DET..

JOBB 07.30- 14.00.

SOVA PÅ TÅGET, BUSSEN.

HEM, PLUGGA!

MIN DAG HAR VARIT OTROLIGT LÅNG OCH TUFF! MEN JAG HAR TAGIT MIG I GENOM DEN OCH NU SKA JAG SOVA. ÅÅH DET SKA BLI SÅ SKÖNT!


Party Party!!



 


Emmy - so what?


Videon är gjord av min kära syster Jenny :)

Mary' hahahah (plugga pause)

På min pluggpause var jag nere och hälsade på Mikael i hans skabbrum. Där hittade jag ett hopprep i röran, så vi började hoppa dubbelhopp tillsammans. Och det var det fulaste jag sett. Mikael ser ut som en liten anka när han hoppar. Vi kunde bara hoppa två hopp innan jag dog av skratt... =P

Åter till plugg.


Mikael.


Mary' Bregott är gott.

Det var asnajs att tävla. LOVE TERRÄNG!! Jag kom två efter Örnen så jag är supernöjd. Nu är det två veckors träning till utagningsloppet till NM i terräng. Loppet går i GBG!! naaajs. =D

Vad händer annars då?
Inte mkt. Majz kmr hit snart och ska träna. Jag sitter och lyssnar på min ipod. Och jag funderar på hur jag ska lägga upp de resterande 7 timmarnas plugg innan jag ska fullfölja den hemlig grejen som jag, Sanna och Tilda den vilda har fixat med. håhåh
Jaaa, det händer en massa annat också. Men det är inte för era öron (läs: ögon).  ;D;D

bajsa lugnt.


Örnen. supercool. (!!)

Mary´' Mumsiga russin har inget på Löp att göra.

När jag gick upp imorse satt det två bakfulla killar i soffan där ute. Stackarna kunde inte sova vidare bra på soffan så de satt och väntade på bättre tider. (bakrunds info, det var ju russinparty läs:löparåterträff: på Löp igår kväll och det gick minst sagt ganska vilt till) Så de började fråga mig vad jag gjorde upp halv åtta en lördagsmorgon. För att inte slösa bort dan, drev jag. De måste trott jag var knäpp.

Jag och Sanna hade låst våran korridorsdörr igår så vi slapp springande folk. haha. Det var nog värt det för grabbsen i soffan berättade att de hade bankats rejält på dörren framåt småtimmarna. Mohahah. Vilken nitlott.

Seriöst ska jag tävla idag. Hellasloppet. Det ska bli intressant. =P=P

Simma lugnt.

terräng sm i våras. mums med terräng va.

Mary' lördagskväll på löp skjuter ingen hare

Snart ska jag, Mikael, Sanna och Hallbäck åka å äta i Kista. Vi har övertalat MikaelWesth att skjutsa oss dit. YEESS!! fett najs. 

btw, idag har jag inte gjort nånting. 
 



åååhhh min lilla Mustis. ;D;D

Mary' Tur att jag fortfarande är en vindruva. :S

Idag är det russinparty på Löp. Alla gamla spinkiga löpargymnasie-elever (ändå från 69-89) ska samlas och skaka hand. Bäst att hålla sig borta. För vi 90-talister är inte välkomna. Tack för de.

Nu ska jag begrava mig i en labbrapport, romanredovisning, upplysningstext, arbetete om p-piller och ett arbete om religon. Yippiiee.



ååhh, min lilla Mustis.


Emmy

Ikväll är det åteträff på Löpargymnasiet. SKA BLI JÄTTEKUL ATT TRÄFFA ALLA IGEN :D
För er som inte får komma och ha kul med oss kan jag trösta er med lite videor som vi har fjort genom åren. ENJOY! 


Emmy och Fia

Vi tänker på dig ofta och saknar dig JÄTTEMYCKET Elina <3






Mary' äntligen fredag. mohahah.

Nu har jag, Sanna och Tilda gjort en hemlig grej. Hihihii. kan tyvärr inte berätta mer men det kommer bli askul. hihihi.

hörs ikväll/imån!



Rapport från Västerås

Klockan är snart tolv och packåsnan Emmy ska nu bege sig ner mot centralen för att möta upp sin resekamrat Cim, tillsammans ska dom ta tåget till Sthlm. Sen åker Emmy vidare mot Södetälje. Ikväll ska Emmy träffa sin familj och äta lax till middag, det ser hon fram emot :) Emmy har väldigt ont i sin behinna, detta oroar henne för hon vill INTE bli skadad IGEN!!!!!!!!


Emmy och henne roliga vän Cim

Emmy - roligt samtal

- hej jag skulle vilja göra en felanmälan i min lägenhet
- ok, vad gäller saken?
- det är så att min hatthylla har ramlat ner från väggen
- ok, vad var anledningen till att den rasade ner
- jo igår så hade jag några kompisar till mig på besök och då hängdes det väldigt många jackor på krokarna så det blev nog för mycket på den så den rasade ner. Sedan var dte en kille som var snickare här och han sa att den var fel uppsatt från början.
- så du menar att vi inte sköter vårt jobb?
- nääej det säger jag inte men.
- du anklagar oss fast du säkert ljuger för oss, du hade säkert fest i helgen .. föresten bor du på *****?
- ja det gör jag ...
- på våning ***
- jaaa?
- då skulle jag vilja framföra massa klagomål från dina grannar på att du störde dem igår. Får du en varning till så är blir du utkastad från din lägenhet..
- Vaaa? Ojdå jag visste inte att vi förde så mkt liv igår, vi hade ju bara stickjunta
- joo och jag menar om jag ska komma och borra i dina väggar så kommer nog den sista varningen att försvinna så du får nog klara dig utan hatthylla.
- men...
- hahahahahah jag bara skämtar med dig. du har inte fått några klagomål från grannarna och självklart kommer jag och hjälper dig med din hatthylla så snart som möjligt. det är flera hatthyllor i samma område som har rasat ner, byggarbetarna har använt fel skruvar...
- ok tack så mycket. trevlig helg
- desamma hejdå




eller jaa typ så ;)

FIA

Nu ska jag springa iväg till affären och köpa äpplen för att sedan skära dem i små bitar och ta med dem till bibblan.. Jag ska ha med mig massa mumsigt som jag kan smaska på medans jag pluggar. Jag ska träffa Pamela där runt tio tiden och sen får jag se hur länge vi sitter där, men till tre kanske!?

Igår satt jag och Linda på sthlms universitet i 4 timmar i sträck och pluggade, det gick jättebra! Men som sagt jag saknade något att mumsa på när jag tog små raster då och då :)

Vi hörs efter pluggandet!


FIA

GOD MORGON!

Det första jag gjorde när jag satte mig vid datorn var att kolla vem som vann årets blogg. Det var Kenzas blogg som hade vunnit, gratulerar! Ååhh jag önskar att våran blogg också kunde bli så populär att den får vara med och tävla om att bli årets blogg!! Omöjligt?

Visst vi är inga modeller, vi har inga pojkvänner i andra länder, vi har inga barn som vi kan skriva om, vi har ingen minihund, vi har inga bamsefester och röjbilder som vi kan lägga ut... Men ändå, vi har fyra hundar hemma hos oss som vi kan skriva om, vi lägger upp flummbilder, vi har träffat killar från andra länder, vi skriver om våra söta kusinbarn och vi går faktiskt på fester, tro det eller ej ;)

Men vad ska vi göra för att få mer publicitet? Ännu mer skvaller?

Jag ska snacka med Carro för dom hade haft en tjej på besök som hade haft en känd blogg och tjänat upp till 10 000 kr i veckan. Helt sjukt mycket pengar! Tycker ni inte?



Emmy - stickjunta i VIKSÄNG

Yes igår var dte dags för mig att anordna stickjunta at my place. 10 pers i en liten etta med alldeles för mycket bullar och andra godsaker gjorde stämingen på topp då allas blodsockernivåer gjorde alla asflummiga. Har ont i magen efter allt skratt, eller är det efter alla bullarna? KUL var det iallafall! Roligaste var när Maria och jag sitter bredvid varandra helt inne i vår stickning. Då hör jag låten "all summer long" som vi tidigare hade sagt att vi inte tyckte om. Då säger jag till Maria utan att ta bort ögonen från min stickning "åh nej nu kommer den där dåliga låten" och då svarade Maria samtidigt som hon var helt fokuserad på sin halsduksstickning "jaaa och förut spelade dom den där no air" HAHAHAHA ok ni kanske inte förstår det roliga men Maria och jag (Hilda och Hulda) hade riktigt roligt åt att vi så snabbt hade förvandlats till ett par tanter som satt och beklagade oss, och dte roliga var att vi inte släppte fokus från våra stickningar...

Nu har nog potatisen kokat klart så det är dags för middag. Ska nog avnjuta middagen framför det sjätte avsnittet Gossip Girl säsong 2 ;) Föresten måste jag börja kolla mer på tv nu, igår kom en läskig tv-kontrollant och från och med nu mste jag betala 164 kronor i månaden. Det är SJUKT mkt, jag kollar nästan aldrig på tv, får nog börja göra det för att utnyttja pengarna jag betalar för den haha!


Mary' visst är gräset grönare på andra sidan?

Ska till Coop. NU.


Mary' Hon tyckte löp var aasaamysigt. (tur att jag hade städat innan hon kom)

Ikväll var Hanna Seger och hälsade på. Hon är världens mysigaste med de mest knäppaste tankarna. Vi hann göra ett test 'ska du gå tillbaka till ditt ex?', vilket vi båda fick resultatet ja till. Jahapp. Hanna har redan stora planer medans mina ligger dock på is, jag älskar singellivet alldeles för mkt. hahaha.

love.


Mary' Det ni aldrig trodde ni skulle få uppleva.

Jag har helt glömt bort det här. Men när sommarlovet var slut och vi kom tillbaka till Löp så fick alla en chock när de såg Mikael Röjerås. Nu undrar ni säkert varför.. Jo, för att HAN VAR BRUN. Det är helt och håller sant. Det är svårt att tro att hans normala hudfärg (vit) kan bli brun. Men det kunde den. Fett imponerande.

Här är bevisen:




Okej, den kanske lutade åt det röda hållet. Men ÄNDÅ.

Mary' Jag brukar spela innan jag somnar, sen drömmer jag om det.

Idag var det religonsföreläsning i skolan. Det var roligt ändå tills
min mobil dog. Jag har spelat mitt mobilspel hela dagen så batterier
pallade inte. Jag är typ beroende av spelet, det är superskoj. Det är
det ändå bra med mobilen. Ska nog gå å spela lite nu faktiskt.

Simma lugnt.


Det här är Frasse. Han är snäll.

Mary' Klabbe, Legernes och jag är med i uppföljningsgruppen. Fett najs. Nästa träff är på Lucia.




Jag fick VG på mitt fysik B prov. Bara 5 poäng från MVG. Sjuuuukt bra. Men det blir ingen satsning på MVG i den hundrafemtiopoängs kursen. Nää, usch för fysik B. bajs.


FIA

DET GICK BRA ATT VARA ÄRLIG.
- Men det var jobbigt!


Mycket saker på gång...


FIA

Jag har träningsvärk i halsen! Konstig känsla...



Det måste ha varit från Yogan...
Vi fick göra så konstiga övningar.  Kolla bara på den här ;)


FIA

Ååh herregud alltså!!  Ångest, rädsla och pinsamheter!

Vilken morgon! Tur att den inte slutade lika illa som jag hade föreställt mig!

 - Det där var en baggis, det kommer du att klara. Lycka till!
 - Joo men eller hur!!

PINSAMT! Varför?








Mary' Det är höst i mitt bröst. Ge mig en trisslott.


Mary' Oj, vad mkt som har tryckts in imorgon.

Just det,
sjätte gossip avsnittet finns just nu att betrakta på internet. Men jag ska sova så det får blir imorgon.


Mary' Jag äter på bullar och skriver om Ezra Pound

Förut idag var vi på Coop och där fanns det pizza för 10 spänn. Alla frysarna på Löp är typ fyllda med pizzor, typ. Dessutom var det fiskgratäng a la kocken idag till middag. Finns det någon på denna lilla jord som gillar den? Tror inte ens kocken får ner den. USCH.

Har spanat in ett par fett snygga höstskor. Ska bara vinna på lotto först.

Simma lugnt.


Emmy - dagens roligaste fråga "vad brukar du ha på dig när du övningskör?" haha

Idag blev jag arg! Sen blev jag ännu mer arg för att jag var så klantig när jag skar upp mina morötter i stavar, då skar jag mig- väldigt djup. Det blöder fortfarande, skulle nog ha behövt åka in till sjukhuset och sy men jag har ingen bil och jag vet inte vart sjukhuset ligger och dessutom är jag sjukt trött och sjukt arg på mig själv för att jag inte har pluggat tillräckligt mycket idag...

Nu ska jag plåstra om mitt sår, sen ska jag sova...
Imorgon ska jag ha föreläsning, sen ska jag hämta Maria på centralen och därefter är det träning med Jenny och sen är det stickjunta för hela slanten resten av kvällen... Det blir en rolig dag!



livet är en fest och jag är bjuden

Mary'' Shit vilka kindben. Ursnygg. Kill me.



Det finns en film på mig som är 10 min. Den vill jag inte se. Om nån lägger upp den, dör jag.


Emmy - jag börjar varje dag med att läsa mitt horoskop på www.afrodite.nu

Lejonet

den 14 oktober

VARDAG:

Idag tar du tag i det som känns betungande, och du är mycket klar över vad du vill. Undvik impulsiva beslut.

KÄRLEK/RELATIONER:

På kärleksfronten blir det stadigt bättre. Men du måste själv lägga ner lite arbete för att nå de riktigt höga romantiska höjderna.

PENGAR/ARBETE:

Var försiktig med den tjänst du har så att ingen annan kommer ifråga för den. Pengarna tycks ibland få vingar och försvinna bort.

DAGENS CITAT:

Anonym tänkare -Tala inte så att du glömmer att lyssna.

LYCKONUMMER:

24


DET SOM JAG UPPMÄRKSAMMAR IDAG ÄR "UNDVIK IMPULSIVA BESLUT" FÖR JAG VET ATT JAG KOMMER ATT STÄLLAS INFÖR ETT VIKTIGT VAL IDAG...

Mary' Lycka till. Tänker på dig. Massor.

Idag har jag hunnit med grymt mkt, så stolt över mig själv. haha
Var superskoj att träna med Spårvägen. Kul med nytt folk och nytt ställe. Precis vad jag behövde!!

Nu ska jag fixa några saker till. Typ kolla hur mkt pengar jag har (för imån ska jag shoppa) och välja outfit till imån. HAHA.


Emmy

Idag har jag...
... varit på ikea
... börjat sticka på mina handledvärmare
... haft besök
... börjat med min årsammanställning
... tränat två pass
... inte pluggat vilket jag borde ha gjort
... fått ytterligare några saker att börja fundera på



jobba,jobba,joooba!

FIA

VÄLKOMMEN UT FREJA!

Jag fick ett sms från kusin mallan i natt då hon berättade att deras bebis äntligen har kommit ut ur magen! Som ni har längtat efter henne! Gratulerar till er lilla Freja :)



FIA

Åååh nej! Jag såg precis att kända bloggerskan Kenza har köpt ett likandant linne som mig.. Nu kommer alla köpa det linnet... Så himla irriterande!  Jag vill ha mitt tant-linne i fred ;)

Jag blir tookiiig!!!


FIA

GAMLA GODA TIDEN



Om det är någon som inte vill vara med på kort så säg till !! Så tar jag genast bort det!

FIA

Andas in genom näsan och tänk - ssaattt
Andas ut genom näsan och tänk- naaammm


Yogan var speciell! Man satt på varsin matta i mörker och tänkte på att andas djupa långa andetag. Man skulle hitta sin mantra och sen gjorde vi olika övningar, fast man skulle hela tiden fokusera på andningen. I början tyckte jag att det var svårt men sen hittade jag min egen teknik och då fungerade det hur bra som helst.

Efteråt kände jag mig lugn och harmonisk på något sätt. Svårt att beskriva men det  var en riktigt skön känsla.
Vilken bra start på den här veckan! Sådan start borde jag se till att ha varje vecka :)

Yoga var underbart speciellt, ni borde också testa på det!! Varför inte göra måndagar till icke måndagar ;)


FIA

YOGA, klapp klapp klapp
YOGA, klapp klapp klapp
YOGA, klapp klapp klapp
Åååh YOGA!

Mellan passen har jag läst boken ungdomar i övergångsåldern, jag har bara tio sidor kvar nu. Sen ska jag fortsätta med barndomspsykologin ikväll! Jag har även hunnit med att äta lunch; makaroner och kycklingkötbullar. Mums!

Ikväll ska jag telefonsnacka med Linda, Maria och Mary och en till på M :)



FIA

Idag vaknade jag av att klockan ringde halv 9. Sen pratade jag lite för att väcka rösten för att kunna ringa till Gröndal och boka in mig på två träningspass. Klockan elva ska jag köra core med boll 45 min och klockan halv fem ska jag köra yoga 60min. Mellan passen ska jag hem och käka lunch och plugga..

Jag har alltid velat testa på yoga för det gör så roliga och annorlunda övningar. Jag kommer säkert att vara sämst där men det är skit samma. Jag gör mitt bästa och förhoppningsvis tycker jag om det och fortsätter med det varje vecka. Yoga är bra mot stress har jag hört, asbra ju!
Core med boll blir dagens träningspass för jag skulle köra styrka idag, perfekt att köra och peppas med andra!

På torsdag tänkte jag testa på taijiqigong där det tränas balans, koordination rörlighet, styrka, stabilitet, andningsteknik och avspänning. Yeah!

Gröndal is the shit, som mary brukar säga ;)



FIA

- Hej det är jag som är Fia


Mary' jag är arg.



Hallå.
Veckan med 8 pass är tillslut slut. Nästa vecka blir lugnare men dock med en tävling. Nu sitter Lollo på tåget mot Göteborg. Snyft. Har vart en superhelg där vi har gjort massor. Jag har lite kort att fixa in när jag har tid. Imorgon ska jag träna med spårvägen. Fett kul. Hoppas jag, haha. Sen måste jag hitta ett par höstskor. Desperat behov. Jag har dock köpt en väska och en klänning och ett linne i helgen. Alla är fett snygga och fett värda pengarna. Men höstskor ska jag hitta i veckan. Sen ska jag ju tävla också. Det är jag astaggad på. Lilla Hallbäck ska springa också. Ååhh, just det. Det är street-marknad på lördag. I Hornstull. Världens bästa marknad med världens coolaste saker. Jag ska lätt dit. Men nu ska jag packa en väska så jag hinner med pendeln imorgon. Såå godnatt kära läsare. Enjoy next week.



Emmy - det är proffsen som får kärleken att dö, snälla snälla säg att du är amatör

Imorgon får jag besök, det blir trevligt och på onsdag får jag också besök och det kommer också bli jättetrevligt! Nu ska jag mysa en stund till i mina nya "förmysigade" soffa haha sen ska jag fortsätta att mysa uppe på mitt sovloft och sen  ska jag sova gott för jag är väldigt trött efter en helg med jobb och resande. Det är verkligen skönt att bara softa runt i mjukiskläder och varm choklad och tända ljus. Det är verkligen meditation på hög nivå - men ännu bättre är att ut och springa och bättre än bäst är en kväll tillsammans med vänner och massa skratt - det är som balsam för själen!

En vecka med mycket att göra väntar, just like I want it! Bland annat så ska jag träffa massa vänner, plugga, träna 8 pass, ha stickjunta och i helgen ska jag på återträffen på löpargymnasiet...



livet är en fest


Emmy - myser hemma i soffan och lyssnar på bra musik!


Mary' glad lycklig lugn kärlek kyssar klackskor kebab chokladpraliner

Det är nått som luktar 'starkt' i mitt rum. Snart har jag listat ur var det är. Men först ska jag lyssna på Razorlights nya låt.


gwen bäst live

FIA

Jag skulle framföra en hälsning från ett trevligt kvällssamtal jag fick precis ;)



Det var inte Mary och gänget som ringde mig, men dom har säkert superduper roligt just nu! JUST DANCE!

FIA

Dagens fråga: Hur smakar frusna marshmallows?


FIA

JOBB JOBB!

Imorgon samma sak fast innan jobbet ska jag till en fridfull plats!

Jag har pengaångest!

Ryggen börjar göra ont igen, det är nog tennisboll som gäller!

Fish food är mumsigare än mumsigt! Blubb...

Imorgon ska jag springa och plugga!

Ikväll blev det en lugn, mysig hemma kväll med Ben & Jerry`s. Det behövde jag :)

Nu: SOVA SOVA!



Emmy

Mysfika idag med Jossan och Carro, mina sötnosar till vänner som jag önskar att jag kunde träffa oftare!


Mary' "Ett hekto hjärtan tack."



Jag och Lollo är fullproppade med choklad ;) och snart ska vi åka å dansa bort alla kalorier. (emåfi dissar oss) men vi har två VIP-gäster som följer oss troget. hahah. En spännande kväll väntas å VI KMR HA AAASSKUUUUL!!


Mary' Underbart är kort. Om jag blinkar kommer helgen vara slut. Vill inte. Vill inte.

Nu är Lollo här på Löp och det är bäst just nu!!!!

fett värt.


Emmy - åh vilka minnen den här låten väcker...

Jag ÄLSKAR den här låten... Lyssnade sönder den när den kom så ett tag tröttnade jag på den.. Nu har jag börjat gilla den igen...


Emmy

Dagen har varit bra... jag vaknade upp i Marys rum (har verkligen SAKNAT henne <3), åt en god frukost och sedan sprang vi iväg till törnskogen och tränade blötmosse. Det var rätt jobbigt men det var inte lika roligt som förra året då jag Fia och Fanny hade megaroligt haha... Bjuder på lite bilder från förra året...






Efter träningen snackade jag med min tränare Richard, sen tog jag tåget hem, åt lunch och sen åkte jag, mamma och Fia till ikea. Jag shoppade TUSEN kuddar, min lägenhet kommer bli "sååå cosy" haha. Sen åkte vi hem och åt tacogratäng och nu myser vi i tv-soffan med tända ljus och massa mumsigt att mumsa på!


Mary' can't get i right today. (joe purdy)

YOOOO,
nu är alla på Löpet och springer blötmosse (tom Emmy!!). Alla utom jag och Aleks. För Aleks är sjuk och jag ska ha körlektion. SO LONG!


en outfit.

FIA

Jag mår illa och har värsta huvudvärken!!
Jag har haft huvudvärk från och till nu varje dag i en vecka. Det är jätteläskigt för det vill inte gå över.. 


 

Mary' Livet är najs när man hänger på en tråd uppochner och dinglar.

Åhhh, det är jättekul att träffa Emmy igen. Önskar att hon bodde på Löp hela tiden =D

Jag, Klabbe och Emmy var och köpte nya skor till Klabbe. Det behövde han. Sen var vi på Ica Maxi för jag skulle handla mat till helgen. FÖR LOLLO KOMMER HIT !!!! =D=D=D

Nu ska jag äta chips och pepparkakor. Fett värt.





hehehehehhehe

FIA

Idag käkade jag lunch med Johanna. Det var jätteroligt för det var alldeles för länge sen vi träffades!  Vi satte oss på Waynes och tog varsin grekisk sallad. Mums!

Det är så många som jag vill umgås med, men tiden räcker inte till. När jag kan så kan inte den andra personen, och när den kan så kan inte jag. Jättesvårt!!

Några utav dom som jag inte har träffat på länge och vill träffa är TobbeTrollkarl, Sara M och Carrobarro!



FIA

Vad jag än gör så gör jag det..

Det är någonting eller allting.

Vill ändra, men vad ska jag ändra?


Hur lyckas jag?


FIA

JAG VET INTE. HUR VET MAN?



MAN VET!


Mary' Man får för sig så konstiga saker ibland. Halleluja.




Har städat mitt rum för Emmy kommer idag. Då vill jag att hon ska se att jag har blivit ordningsam och duktig. Jag har tillochmed bytt lakan i sängen (!!!).

VI tog skolkort idag också, sista gången EVER jag gjorde det!! Intresseorgasm. =P

Emmy känner hur hjärnan långsamt börjar vakna upp ur sin 19 år långa dvala...

Sedan jag började läsa beteendevetenskap så har jag verkligen börjat fundera - på allt! Det är sjukt vad mycket det finns att fundera på, och det bästa är att mina vänner här funderar på precis lika konstiga saker som jag gör så det leder till mycket roliga och intressanta diskussioner...


Ikväll så har vi varit hemma hos Sofie (i bild) på våran stickjunta. Nästa vecka så ska vi vara hemma hos mig, då måste jag baka något gott att bjuda på till kaffet haha! Jag har stickat klart min halsduk så nu ska jag sticka handledsvärmare!

Mary' På onsdagskvällarna har vi inget bättre för oss. Fett värt.

Gjort av Mikael och Mary


Mary' Vi passar perfekt. Som gjorda för varandra. Läskigt.



Ett killarna tränar sina magar inför Portugal-lägret i Mars då de ska gå runt å steka utan tröjor. Hahahha. Så jag körde några magövningar med dem å mina stackars magmuskler gör ont nu!!!

GODISGOIDSGODISGODISGODISGODIS.


Mary' Vad ska jag plugga nu då?

Nu sitter alla fysik-b:are och skriver provet. Men jag är redan klar. Två timmar satt jag. Herregud. Det räcker. Nu har jag huvudvärk eftersom jag har tänkt så mycket. HAHA. Men ska ut och springa långdistans nu. Skönt med sol. Mums.


Jadu.


En flummig sak idag.

Paui och jag var påväg ut från matsalen (el hon skulle hämta pannkakor). Hon muppade sig och sa hejdå hejdå hejdå till mig hela tiden fast vi skulle ha sällskap bort till maten. Då sa jag att hon liknade Mia och då började hon muppa sig ännu mera. Sen vände hon sig om as-snabbt och mosades rätt in i en 'kraftig' kille. Paui som är gjord av skinn och ben fick världens flygtur bakåt och sen vek vi oss av skratt. Hahahhaaa

Mary' Don't look. Om ändå blickar kunde döda.

JAG KLARADE HALKAN!

Suprise va? ;D






Alla naturnördar är fullproppade med fysik just nu. För alla har fysikprov imorgon.
Å det var lite roligt när min fysiklärare Marianne skulle förklara en grej för mig om en kabel med magnetisk fältstyrka å bla bla.. Då börja hon med "Jag har en kabel här i köket.. " hehehehe. (Asså vi var inte i ett kök). Hon är för söt lilla Marianne. Världens gulligaste plutti.

Nej, nu ska jag slänga mig på sängen och spela mobilspel. Bay bay.


Emmy- idag lyser flitens lampa och mycket blir uträttat...

Världslitteraturens mest utsökta skatter blir kattguld inför ett ark med den älskades kråkfötter. -Frans G. Bengtsson

Mary' Ses nästa liv.

Idag kör jag halkan och imorgon har jag fysikprov. Dessutom har jag dubbelpass idag. Bye.


Emmy - friends on visit in Västerås

Helgen var innehållsrik och rolig. Här kommer lite bilder...


















FIA

"När vi träder in i människolivet är det som att kliva in på scen och in i en föreställning som redan är i full gång" (Brunner 1990)

Sid: 115 i boken Barndomspsykologi av Dion Sommer.



Mycket intressant läsning


FIA

LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA LÄSA
- BLÄÄÄ!


Ls SUPERSNYGGA SKOR! Här pluggade vi visst matte ;) Ser ni inte boken?

FIA

SOOOL!

Idag har vi haft sol hela dagen, det gillar vi!









ÅÅh vilka minnen :)

FIA

"Men det var ju stockholmskinesiska"- proffset





Mary' Rösta som om ni var födda för det.

Min förra bästis som jag satt ihop med upp till sjuan är med på 'din stil'Feber. Hur coolt som helst. Rösta på henne !!!

LÄNK !!!


Här är Madde i vår orenoverade hall. hahahah

Mary' Naturnördar är inte djupa. De kan varken reflektera eller tänka 'outside the box'. Allt ska vara konkret. Men fysiken är ju tamejfan omöjlig. WHO CARES?

Jag fick mvg på mitt biologi B prov. Hur najs är inte det på en skala? =D

Emmy

Nu har jag spenderat TIMMAR på att läsa igenom gamla inlägg i vår blogg. Jag måste bara säga att vi har gjort hur mycket roligt som helst och det är ett HETT tips till er alla att kolla igenom lite gamla inlägg om ni har några timmar över och vill tillbringa dem på att göra något roligt...

Vi borde nästan skriva ut alla inlägg och trycka upp dem i en bok - det vore typ drömmen!
Någon som kan tänka sig att hjälpa till med detta?

FIA

UPPDATERING:

Nu har dom kommit hem! Emmy lagar mat och Sanna duschar.. Sanna åker hem om en timme typ :( Jag åker hem kvart i sju ikväll! Sen måste jag vänta en timme på stationen för att sedan ta tåget hem till södertälje syd. Segt!

Regnet öser ner här i Västerås, urtrist väder!


Jag snackade precis med favoritmajzan <3

FIA

Hallå! Nu har jag precis duschat, packat min väska och tagit undan disken. Nu väntar jag bara på att Emmy och Sanna ska komma hem snart. Jag sprang bara distans i tjugo minuter idag eftersom det inte gick så bra att springa med min sneda rygg. Dom ska springa 45 min så dom kommer väll in närsomhelst!

Men neej juste jag har inte berättat för er om min rygg. Som Petra sa; jag är nog otursförföljd!
Jag och Emmy körde skivstångsstyrka i fredags och när jag skulle köra frivändning så vet jag inte vad jag gjorde för fel utan det bara högg till i vänstra sidan. Idag när jag tittade mig i spegeln så ser man hur min rygg är helt sne för det går ut mer höft på vänster sida. Ni som kommer ihåg, jag gjorde exakt samma sak förra vintern men då i knäböjen. Det gör inte lika ont och är inte lika snett som förra gången men det gör ont :(
Jag ska till Petra på tisdag men jag tror att jag måste till en kiropraktor för att få ryggen fixad! FAN



FIA

- Jag trodde att det var en spak!  Haha klockren pinsamhet!

Det var jätteroligt idag på Arosfortet. Jag och Sanna var i samma lag med två andra killar, vårt lag kom tvåa. Det var väll runt 35 celler med massa olika uppdrag. I vissa rum var det kolsvart och man skulle krypa i tunnlar och grejs... I andra skulle man hoppa som spiderman och i en annan skulle man inte nudda marken och i andra fattade man ingenting utav vad man skulle göra. NICE!  Det måste vi göra om :)

Efter det käkade vi på mongoliska, mums! Nu har vi precis käkat kanelbullar för det var ju kanelbullens dag igår!

OTROLIG DAG MED MASSA HÄNDELSER!

Polis polis potatis gris...



Emmy

SATC filmen var fantastiskt bra! Sannas suprise var simply the best!

Det är så himla roligt att ha två av mina bästa vänner på besök :)

Sov gott PUSS <3


Mary' varförfinnsdetintelivpåmånen?

Jag är trött och uttråkad. Och jag längtar till nästa helg.

Även fast det händer massa saker i mitt liv så känner jag mig ofta uttråkad. Jag vill att nått ska hända hela tiden. Älskar drama och intriger. Älskar hemligheter. Älskar att smyga på tå i en knarrande trappa. Älskar att busringa och skicka hemliga brev. Älskar att driva med folk och spela på andra känslor. Om inget händer brukar jag fixa till det själv. Ibland är jag alldeles för bra på det.



FIA

Nu lagar Emmy mat och Sanna har precis kommit hit! Ikväll ska vi äta mumsig middag; en blandning med sötpotatis,potatis och morötter. Kycklingfilé och bearniesås och sallad + efterrätt!

Sannas överraskning var underbart bra!! Hon hade tagit med sig sex and the city filmen :D Så efter middagen och efterrätten ska vi kolla på den! DEN ÄR SUPERBRA <3

Idag har vi kört styrka i hallen och handlat mat och bara slappat. Igår träffade jag Emmys tjejgäng som var ett gäng roliga och pratglada tjejer :) De verkar vara ett gäng som har riktigt roligt tillsammans!!

Imorgon ska vi shoppa och köra som typ fångarna på fortet :)

VI HAR DET UNDERBART ROLIGT I VÄSTERÅS! OCH ROLIGARE SKA VI HA!!


Mary du är saknad! Annars hade vi varit hela gänget!

Mary' YEAHHHHH

Nu har jag fixat skype. Vad heter du emmy?

Mary' Det är nog det jag är född till.




Har kopierat alla viktiga sidor i min 10 kilos tunga fysikbok. Så nu har jag typ 2 kg att släpa på. Typ. Fysik B är askrångligt och inget är konkret. Allt är så flummigt och jag ser inga röda trådar nånstans. Vi har ett big-test på onsdag. Snark.

Jag är inte ens taggad på att åka tåg. Jag vill bara ligga i min säng och kollla på Gossip. Det är nog det jag född till.

Äh, trevlig helg på er.

Mary' kiss me now or never. idag är jag hippie.

THIS IS THE NEW SHIT

Jag och Sanna vann origenteringen nu i morse (över killarna också). Vi tog alla kontrollerna rätt. Vi sprang som galningar och hade värsta samarbetet. Fy i fasen vad bra vi är.

Nu ska jag cykla till skolan och sen ska jag hem till GÖTEBORG!


Mary' I love you.

Jag glömde det allra bästa med denna dagen.

ATT FIA STÄDADE MITT RUM!!!



Mary' Det var nått som hände som aldrig blir sig likt, var det bara bullshit eller var det faktiskt unikt?



Idag har vart världens bästa dag:


1. Fia sov i mitt rum. Det var mysigt och både hon och jag fick prata ut.
2. Jag var astaggad på morgonjogg när jag vaknade 6.19.
3. Skrev som en galning på biologiprovet och hoppas verkligen på mvg
4. Fick träffa de kinesiska lärarna som är här på besök från en skola i Kina. Fy faro vad kul det skulle vara med utbyte dit. Dessutom fick jag öva min kinesiska lite =)
5. Pannkakor till lunch med samma gamla galna lunchgäng.
6. Mia promenerade med mig till Löpet, naaajs. Jag hämtade ut min lagade cykel.
7. Körlektion som gick asbra!!! Det var typ; när ska du köra upp Mary ?? =D=D
8. Aasabra träning själv i skogen.
9. Chill framför tvn innan jag tvingade mig in i duschen.
10. Nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra med resten av kvällen.. thihi.





Emmy vill dyka ner i det akademiska havet och fylla lungorna med kunskapens vatten för att sedan kunna säga något intressant med varje andetag...


Mary' Hallbäck har snart fått mig beroende av snusklubbor. Hejda mig.


Mary' Jag druknade nästan när jag var ute och sprang men jag räddades av en lookalike till Mikael.



Imorgon har vi biologiprov. Det ska och har pluggats enormt till detta prov. Klockan sju är tiden utsatt för att gemensam pluggning. Hejdå. Ses i nästa liv.

FIA

Hallå! Regnet öser ner där ute och här sitter jag fortfarande i mina pjamasbyxor och myser. Jag har en artikel och 10 sidor kvar i en bok att läsa, sen ska jag packa lite inför västeråstrippen.

Jag gillar att planera, men ibland planerar jag lite för mycket, och ibland fungerar inte min planering.

IDAG: Plugga,  titta på inspelade DH, packa, äta, träna småtjejerna, skynda mig till halv sju tåget, till löp lämna grejerna, träffa en kompis, tillbaka till löp någon gång på kvällen och umgås med tjejerna.

IMORGON: Upp och plugga lite, till skolan och ha lektion, ta tåget hem, träna, ta tåget till Västerås, träffa alla Emmys kompisar! "Shit pommfritt" hur ska jag hinna med allting ;)





height="0" alt="" />