FIA - Lever i nuet

Åååh jag vet inte vad jag ska skriva men jag vill skriva något men hittar inte de rätta orden att beskriva känslan... Jag kan verkligen inte sluta le,  jag har fjärilar i magen ( säger det som den där tjejen sa på bb en gång för länge sen, typ något i stilen " fjälilar i maagen" haha), jag kan inte sitta still, skulle vilja sätta på hög musik och sjunga med och hoppa runt och dansa fånigt framför spegeln, jag vill bara springa en snabb stegring för att få ur mig all energi men är inte säker på att det kommer att hjälpa haha!  Jag skrattar åt känslan för det var länge sen jag kände såhär. Ingenting kan få mig på dåligt humör, jag mår hur bra som helst och mitt liv är underbart!

Allt för många människor lever i framtiden, alldeles för få lever här och nu. Livet är underbart och det gäller att ta vara på varje minut som du får! Jag har levt alldeles för länge i framtiden, ibland slinker min tanke dit igen men jag ska kämpa för att leva nu!

Jag mår bra nu och därför borde jag må bra nu och sluta tänka över framtiden. Det kommer, nu är nu och det är här jag befinner mig. Jag har stora planer och drömmar för framtiden, men det får jag ta då, nu måste jag hitta drömmar om nuet och låta framtiden komma när det kommer.

Jag vill bara säga att jag älskar alla mina nära och kära, ni är bäst <3


JUMP FOR TODAY


Kommentarer
Postat av: dad

Håll i den känsla som du har nu... Tankens kraft!!

Vi älskar dig med..

2010-03-05 @ 14:12:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />