Emmy - vårkänslor

kom precis in från en promenad i van Cortland park tillsammans med söta Malin. solen strålade och det var en jättemysig promenad!

helgen var så himla rolig, jag kan inte beskriva känslan.. jag och Malin pratade om det när vi var ute och gick idag. harmoni, balans är bra ord att använda för att beskriva det jag känner just nu. livet är fantastiskt just nu!!

finalen på 4x400m igår gick bättre än förväntat, vi sprang 3 sekunder snabbare än i försöken... alla sprang snabbare än sina individuella personliga rekord och vi kom fyra totalt!!! totallt i conferensen så slutade vi tjejer på en 8:de plats, vilket är den bästa placeringen någonsin för vårat college. så coacherna var överlyckliga, och vi likaså!! jag sprang min 400m på ca 57.3 och det kändes jätteroligt och bra!

idag skulle jag ha haft vila, men började morgonen med ett tufft styrkepass i en av mina klasser. mina ben och armar skakar typ fortfarande --> var jättejobbigt. men jag hade lite ögongodis att samarbeta och få pepp av så det var roligt samtidigt som det var jobbigt vilket är den perfekta kombinationen!! vi fick dessutom tillbaka proven idag, jag fick 92.5 % vilket borde innebär ett A!!! wow wow woow!

nej nu ska jag ta tag i lite plugg inför imorgon, har psykologitest och matte quiz. plugga, plugga, pluuugga!




















här är några av de 600 bilder Andrea tog under helgen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />