Emmy - inge vidare faktiskt...

igår kväll fick jag helt plöstligt ont i magen, och inte så lite heller. har fortfarande ont men inte lika ont som jag hade i natt. fick två rosa piller från X  (btw vi kollade på en jätteintressant dokumentär om the red light district in Indien) som är bra för magont, sedan tog jag en ipren innan jag gick och la mig. men INGENTING hjälpte, la mina iskalla massage stenar på magen, masserade, låg på rygg, lång på sidan, låg på mage.. nej ingenting tog bort min magont. trött och frustrerad som jag var tog jag min filt och gick och satte mig på toalettgolvet och satt och grät och hade frossa. fy fan det var hemskt!

gick inte på mina två lektioner idag, sov istället eftersom jag inte sov så mycket i natt... förlåt Andrea och Jonas om jag höll er vakna inatt haha. klev ett par gånger på Jonas som sover på en madrass mellan mig och Andrea...
har försökt att äta lite också, fick i mig toast och en kopp te. magen gör fortfarande ont och jag vet inte vad jag ska göra...


skypade precis med coach Edman, löpargymnasiet ska till Portugal i två veckor nu! det får mig att längta tillbaka till Arizona, sol, bad, träning och bara ta det lugnt med alla vänner!





här är lite bilder från St. Patriks day när vi tog en promenad till citygatan och checkade in alla festligheter!


ska förmodligen tävla imorgon, 400m H och så är jag alternate på 4x400m... det blir spännande, hoppas magontet går bort innan dess!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />