Emmy - vill redan tillbaka till Arizona

sitter på mitt rum och är trött, trött, TRÖTT! försöker plugga men det går mindre bra, har dock en lesson plan som ska in imorgon. ska hålla i en Swedish gymclass med svanskull och brännboll. ska förklara skillnader och likheter mellan brännboll, man måste beskriva ALLT i detalj så det är svårt!

tävlingen gick helt ok igår, sprang på 63.47 och kom tvåa. spände mig för mycket på slutet för jag kände att jag kunde vinna! coach sa dock att det finns MYCKET att jobba med och jag har MINST två sekunder att vinna om jag jobbar lite med min häckteknik!!! efter tävlingen så hade vi superroligt!! haha det hände sååå mycket saker och jaa vad säger man? HOT MESS!!!!



bilder kommer definitivt dyka upp på bloggen och facebook inom snar framtid så håll utkik. har precis kollat igenom en del bilder och börjat sortera... ååh jag har det hur roligt som helst, vill tillbaka nu, nu, NU!!!

nej nu måste jag försöka beskriva vilka stretchingövningar jag ska ha under min cool down på lektionen som jag btw ska hålla i nästa måndag! imorgon börjar skolan igen... bye bye springbreak och hey hey plugg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />