FIA - Har haft en hejdundrande bra helg

Jag sprang 800m final igår, jag la mig tvåa och fick det lite bökigt men lyckades till slut hitta ett bra tempo utan massa knuffande och grejs, jag låg tvåa och vid 150m kvar kände jag att ettan ökade och jag hängde på men sen när hon la i en extra växel fungerade inte min växel och jag sprang på men sen kom en tjej om mig precis vid mållinjen och min sluttid blev 2.10.75, tvåan hade 2.10.72 och ettan sprang på 2.09.87 något... Jag är nöjd men det kändes verkligen som jag var på väg att lägga i en andra växel men det gick inte den här gången..

Jag säger som jag sa till coach som ringde mig i morse, han var inte där i helgen för han var bortrest över helgen, han sa att han var proud of my time och jag sa ; Yes I am happy but I was so close to pr, but I save it to another time when you are there so you can se it haha ;)

Bara några ynka hundradelar från pers, men jag är nöjd! Nästa lopp då jäklar smäller det! Jag är nöjd med tanke på att jag hoppade på kryckor för två veckor sen och att jag inte tränade så mkt inför tävlingen, med lite träning nu i två veckor så kommer det bli kanoners!!

BTW! Jag kommer att få träffa Mary, Sara och Klara om tre veckor :D:D:D:D LÄÄÄNGTAR!!!!! Vi ska till samma tävling, vi fick reda på det igår och jag blev superglad!!!!


Jag och Amy med UCLA's maskot






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />