FIA - Party with the P for police

Det var asmkt folk på festen igår, man kunde knappt komma in om man gick ut på verandan, och tvärtom när man ville ut från det varma dansgolvet... Lite too much! Men det var roligt så länge det varade, grannarna ringde polisen runt elva. Så fort vi samlat ihop hela tjejgänget så sprang vi i ösregnet till Bs killes bil och sen skjutsade dom hem mig :)

Vet inte hur många hemmafester som slutar med att polisen kommer och avbryter festen. " Cops are coming, cops are coming" Förra festen jag var på så kom dom också och avbröt festen alldeles för tidigt... 

A och hans kompisar gick i ösregn till festen igår, när dom kom dit smsade han och frågade vart jag var, men då var jag redan på väg därifrån. Efter typ 5 min så kom polisen och dom fick gå tillbaka hem igen... Haha det påminner mig om sist när jag gick i spöregn med dom till en annan fest eftersom den första festen dog ut efter ett bråk...  Any way, A sa åt mig att komma hem till honom efter festen, för han behövde mig där på efterfesten, jag skulle vara hans wingman. Killar och deras knep asså, fast jag tycker fortfarande att J's och hans grabbgäng som kör spanarn är roligast! Haha dom skickar upp en kille som kollar ut över dansgolvet och pekar ut potentiella tjejer åt grabbarna som är kvar på dansgolvet. Heeerrreeguud hahaha!

Vi har faktiskt också använt oss av knep på dansgolvet...  Vi gjorde olika tecken när vi behövde hjälp att komma bort från någon jobbig kille eller när en kille var bakom någon av oss så gjorde vi tecken; go for it eller no no no, haha det var roliga stunder det! Viper room och Klaras hahaha :)


Jag har pratat med världen bästa Pamela idag! Saknar henne otroligt mkt, ska bli så kul att träffa henne i sommar! Det är bara tio veckor kvar i skolan, det är ju ingenting! Det kommer att gå jättefort!
Så till er alla där hemma i sverige, vi ses snart!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />