Fia ;D

GÖR RESANDET LITE ROLIGARE!
Du går mellan pendel och tunnelbanan, det är mycket folk och du är stressad. Men tänk hur många puddingar det är som du missar när du bara går i din egna värld. Öppna upp ögonen och se dig omkring ;)

Du åker i rulltrappan, nu måste du välja en person, som åker i motsatt riktning, som du kan tänka dig att ha sex med. Du får bara välja en person och du kan ju välja att fega och ta första bästa, men täänk om det kommer en ännu snyggare, då har du redan gjort ditt val!
Så det gäller att våga lite, för tänk om det kommer en pudding lite längre upp, eller så kommer det bara flummiga personer som du måste välja en av. Det är regeln, man måste välja en av alla killarna som åker i rulltrappan, du väljer själv vem men du måste ha valt någon innan du kliver av!

Du har precis missat tåget och tvingas sitta på T centralen och vänta på nästa tåg. Tråkig! Gör samma sak fast med alla folkmassor som kommer från de ankomna tågen. Du har hela folkmängden på dig att välja en pudding som du kan tänka dig att ha sex med. Idag råkade jag vänta alldeles för länge på min drömprins så det fick bli en medelålders man. Haha lite roligt ändå ;)

Idag när vi var på väg till studiebesöket larvade vi oss med dessa löjliga lekar. Man får vara barnslig ibland och idag var det riktigt roligt att larva sig!

Hanna fegade alltid och tog första bästa, jag var lite modigare, medan Amanda och Emmy var lite mittimellan.

Gud vad vi tjejer kan hitta på roliga grejer ibland!

image3221

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />