Mary: love to be singel

Nu sitter jag i mitt kök med laptopisen. Ute öser regnet ner, som vanligt. Katten sitter i fönstret och har precis lagt världens längt bajskorv i sin lilla låda. Helt otroligt, nu ser hon sådär stolt ut som en höna som precis lagt ett ägg. Skillnaden är att hon inte kacklar. ;)

Klockan är typ ett och jag har redan spanat in två grabbs, som glatt spanade tillbaka.
Grabb 1:
Pendeltåget var en kvart försenat i morse. De var packat med folk och jag stod med mina tre väskor och tryckte vid dörren. Hade stora solglasögon på mig för att de var soligt och för att slippa visa mitt sjuka face. Vid Sollentuna klev grabben på, klev och klev, han mer tryckte sig in och ställde sig rakt i mitt synfält. Han hade otroligt cool stil och lyssnade på musik genom lurarna. Tack vare mina solisar märkte han inte att jag bedömde varje liten kant på han. Men han bedömde minst lika mycket alla mina kanter där jag stod och såg helt nyvaken ut.

Grabb 2:
Eftersom pendeln var sen hade jag lite bråttom så jag tog hissen ner till spår 10. Hann i sista sekund på mitt tåg och hittade min plats. Lite längre fram i motsatt håll satt en kille i min ålder. Jag tog direkt upp laptopen och satte på en film. Efter halva filmen kollade jag mig runt och mötte plötsligt hans blick. Efter det satte vi och kollade på varandra lite då och då, när man märkte att den andra kollade kollade man själv bort. Det konstiga var att jag kände igen han, men jag vet inte från vart. Söt var han iaf.

Hur skönt som helst att vara singel, är så trött på förhållande så att jag kan spy. Om de ska satsas på förhållande blir de typ år2010. För singel slår ju allt. =D

image3241


Kommentarer
Postat av: Anonym

Var det mellanstadiet du gick på, lr hur va det? :P

2008-02-23 @ 12:24:58
Postat av: Mary

hur visste du det ? :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />