Mary: Enjoy the Bible.

Fikade idag med B och LEspresso house. Där planerade vi lite för en helg om några veckor. Massa idéer dök upp men inget är säkert, än. Tyvärr kan jag inte avslöja för jag vet att några läser denna bloggen som inget ska få veta. Too bad.

Annars idag då?
Jo, jag har gjort något som jag inte har gjort på 8 dagar. Aha, bajsat tänker alla killar då. Varför vet jag att de tänker så? Jo, så här är det. Alla vet ju att killar bajsar. Ja, det är det ändå killar gör -typ. Men tjejer då.. det är aldrig nån som förknipper tjejer med bajs. Nej, för tjejer bajsar inte. De kissar bara.
  Men det var iaf inte det jag gjorde. Mer förslag?

Målat naglarna, tänker alla tjejer. Tjao, det skulle det kunna vara. För när jag målar naglarna bestämmer jag varenda gång att den här gången ska det inte bli skabbnaglar av dem (skabbnaglar=när nagelacket har flagnat). Men redan dagen efter börjar färgen trilla av. Så åtta dagar efter är det högst troligt att jag målar naglarna, för då har ju allt nagellack trillat av.

Men, nej det var det inte heller.
The answer: Jag har sprungit. Men dööhh vänta lite nu, tänker ni. Är inte det här tre löpare? Och det ända löpare gör är ju att löpa (läs:springa). Svaret på det då? Jo, jag har vart sjuk. Men nu är jag fit for fight för att börja springa igen.

Ni skulle sett mig idag. En barnvagn skulle kunnat kört om mig i backarna, haha. Sjukt segt. Men det var de Richard sa, att det skulle vara segt. Imorgon ska jag springa lite mera.

Nu måste jag laga mat. För Mamma är och sjunger med kören. Hon är den enda i familjen som har en musikalisk talang. Jag slutade med piano och blockflöjt för många år sedan. ;D

Enjoy the Bible. hoho
image3289
Även fast regnet öser ner så gillar jag Göteborg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />