Mary'

DET HÄR ÄR GLEIMAR!! =D
Löpets skönaste..

Mary' nästaveckaharviståttut3månadermedvarandralovelovelove


jag å Fisen, =D


Nästa vecka jag ska och Fisen på en alldeles speciell modevisning. Jag är FETT TAGGAD!! ;D

Mary' Omduskulleletasomjagharletatskulledudåhittadetjaghitta?

Sitter och äter frukost medans Gleimar springer runt och ropar att han har Världsprämiär idag. (första tävlingen)

Igår gjorde jag och Gunnar världens bästa köttfärssås medans Mikael och Klabb kollade på film =P Sen hade boysen CS kväll (typ 15 pers) medan jag och Erica kollade på Hata Göteborg (Gleimars favofilm) =). Jag fick inte störa Mac när han spelade cs, hehe, för han är en sån dålig förlorare så han MÅSTE bara vinna. =P (å han vann, såklart)Mary

Idag är det fredag.

shit pommes. på söndag ska jag tävla. shit pommes.nu ska jag å handla med Klabb, Mikael och Rickard. yeeaeaaaahhh. Mac kör pizza, slappizzzzz...

Emmy

det första jag gjorde i morse var att kolla på det sista avsnittet av svts dramaserie "de halvt dolda", sorglig serie! den  senaste har jag tillbringat med att lägga över bilder från Fias data till min.. det tog sin lilla tid och kul har det varit att se alla filmer och bilder som vi har tagit genom åren...
nu ska jag äta lunch, sen ska jag ner på stan med mamma, därefter plugga statistik, jogga och springa några stegringar och fortsätta lägga över och organisera bilder på min data!

igår hände det något pinsamt, jag höll på att storstäda lägenheten efter skolan. jag dammsög alla lister, dammtorkade varende liten vrå, bakom kylskåp och under soffan osv.. och det blev väldigt varmt när jag flängde omkring och städade så jag tog av mig tröjjan och gick omkring i min bh och mina myspysshorts... men att jag bara hade bh på mig (och shorts såklart då) tänkte väll inte jag inte på då jag stod på fönsterbrädan och fixade till gardinen... utanför mitt stora fönster såg jag plötsligt ett par killar som stod och kollade och nickade gillande... haha!


FIA` Tårar till frukost..

..nej men nästan.
I MORSE VAR MIN MTV-FRUKOST INGEN VANLIG JAGÄRPÅDANSHUMÖR OCH SJUNGMEDILÅTARNA MORGON!
Som vanligt spelade de beyonces "singel ladies" ( put a ring on it) men efter det bytte de till en jättesorlig video. Jag blev berörd och det var nästan så att mina ögon fylldes med tårar. Stackars tjej, hennes livs kärlek gick bort i kriget och hon måste fortsätta leva utan honom...  En riktig snyftvideo!Det var som när jag såg Avril Lavignes låt " when you are gone" första gången..

SNYFT!

Mary' Bäst av allt, ingen träningsvärk !!

Igår
hade jag en nära dödenupplevelse när jag och Fanny var och åkte längdskidor (vi åkte typ halva tjejvasan !! =)). Iaf det var världens brantaste backe och jag och Fanny kom i världens fart för vi hade suttit som köttbullar. Så vi flög ner för backen och jag spände alla muskler jag har på min kropp och hoppades att backen skulle ta slut. Tänk Fanny och mig på två par vingliga längdskidor i typ 110 km/h, hajar ni hur komiskt det såg ut? =P=P (vi skrek också) Tillslut hade friktionen gjort sitt och vi föll ihop av skratt och höll på att kissa på oss. hahah. herregud !

Senare åkte Fanny av spåret i nästa backe och när jag åkte förbi henne gled min ena skida ut i andra spåret så jag åkte i spagat. Jag satte då ner knäna och gjorde en kullerbytta och höll på att bli överkörd av dom sjukt skillade åkarna... hahaha.

Det kommer bli en jädrigt rolig upplevelse att åka Tjejvasan. Herregud. =P Bäst av allt, att jag får träffa Lollo!! =DNU SKA JAG OCH MAC PÅ BIO !! hyffsat fett najs va ??


FIEMMA <3
LOVE

FIA` Walking on sunshine!


Jag kan ta ner solen till dig om du vill?


Im the sun
Självklart var alla tvungna att göra samma pose ;)

FIA` Omöjligt?

JAG VILL KUNNA SJUNGA! Bättre än bra!
JAG VILL KUNNA SPELA GITARR! Jag spelade när jag var liten, men nu kan jag bara lilla snigel  som jag kör varje gång gitarren kommer fram ;) Det skulle ju inte vara helt fel att kunna spela vilken låt som helst!


Med min turelefant är ingenting omöjligt!

Mary' På Löp. Typ 130 dagar kvar i skolan. Chill.

Jag cillar i Marcus säng medans han har fått flipp och städar som en galning. Det är chill.

"Jag är en ordningsam pojke nu" sa han precis. hehe.Haha,
nu stoppade han i nått i eluttaget och hela Löp slockande ner. Sen tändes allt igen och han stoppade i det igen och då släcktes Löpet ner igen. Nu kom Richard och Ola in och undrade vad som stod på.
- "Löpet går i konkurs som du håller på, Marcus" ! Sa Ola.. haha.

Nu håller Richard och Marcus på och diskuterar vilken grej det var som var den skyldige. Och kommer fram till att 
Mac har asmycket grejer som behöver el (alltså en massa extra uttag) Så kom Tilda in...
" Vad har du så mycket ström till?" frågar Tilda.
" Vad jag har ström till???? svarar Mac superduper förvånad.
"Jaa, jag har typ två lampor på mitt rum"

hahaha. Tilda är för söt !!!

Emmy - försöker lära sig vad produktmomentkorrelationskoefficenten betyder...

Hade skypekonferans med Ma och Fi för ett tag sen det var lika roligt som vanligt. Någon försvinner och de andra två frågar efter henne och så ett tu tre dyker hon upp igen och säger men jag skulle bara hämta ett glas saft, och så sitter man och kollar runt på sidor på internet och alla pratar om olika saker haha.. I LOVE FIEMMA  <3

Mary' ska egentligen vara bilder också. men bloggar cpar. palla.

Nu har fiemma haft ännu ett konferanssamtal. YEAAAHHH. <3<3 Vi har fett mycket planer som bara droppar om insperiation!! Fiemma är fett på G. Vänta ni bara. Håhå, haha.

Nu ska jag chilla. CHHHIIIIIILLL.

(hittade precis macs syrras blogg, det var intressant. heheheheheh )


Emmy

I fredags firades Linda och dessutom passade hon på att ha inflyttningsfest också... här är några bilder från firandet/festen...(två bilder vägrar vända på sig så nu är dte upp till er hur ni ser bilden beroende på om ni vägrar vända på huvudet eller inte)...


FIA`So bad it made me mad!!

IGÅR BÖRJADE MINA TUMMAR GÖRA JÄTTEONT! Idag fortsätter de att värka och dunka, vad är det för fel på dom? Det började göra ont efter jobbet för några veckor sen. Men nu har de bara blivit värre, buhu :(  Säkert någon överansträngning efter alla backar med disk.

IGÅR FICK JAG VIRUS PÅ DATORN EFTER ATT HA KLICKAT PÅ EN LÄNK! Så jag ber om ursäkt om någon fick någon länk skickad till sig, som ni förhoppningsvis inte klickade på. Varför måste jag vara så nyfiken?

IGÅR MÅDDE JAG RIKTIGT ILLA! Som en gorilla..Nej men ärligt talat, illamåendet som jag har känt nu från och till i några månader vill inte försvinna. Jag funderar på att gå till apoteket och kolla om dom har något. Det kanske är någon vitamin eller något som jag behöver.

JAG FICK EN ALLERGISK REAKTION HEMMA HOS SANNA IGÅR! Jag käkade ananas och passionsfrukt. Något utav det reagerade min kropp på.  Läpparna svullnade, ögonen kliade och näsan började rinna...Bilderna är tagna från Sannas blogg :)


Mary' waatzuuup??

Det har kommit upp en ny Löparblogg. Det är de fyra ettkillarna som har gått ihop och skapat..

bymade.blogg.se

(marcusalbindanielemil läs: mac, alban,dan glo, blomman)

ENJOY ;)

Emmy

Då var det måndag igen då.. igår var det söndag och då tävlade jag för första gången den här säsongen... loppet kändes helt ok, drog ensam från start till mål och hade 31.8 första 200m, 64.4 på 400m och 1.39.1 på 600m och sluttiden på 800m blev klart godkända 2.15.47... jag hade velat springa snabbare men det var som sagt första loppet och jag drog själv, det känns skönt att jag känner att det finns mer att ge och att jag inte blev så trött...

för er som vill se loppet så spelade mamma in det:


Mary' z-dag is tha sheaat

Min snittålder på Wii är 29 år. Marcus är 44 år. Heheheh.

Dessutom äger jag han på bowling.. fast iof har han kastat klot i en halvtimma här nu på Fitnesst training. =P=P=P


FIA` Planerande som inte blir planerad

Jag sitter här och funderar på hur jag ska lägga upp min vecka. Jag funderar på vad jag ska göra och när jag ska göra det, men jag kan inte bestämma mig. Jag vill ner på stan, jag måste plugga och träna och massa annat.

Nu har jag satt igång en maskin tvätt, så efter frukosten ska jag hämta ner min kalender och planera! Jag klarar mig inte utan min kalender och planering! Någon som känner igen sig eller tar ni bara dagarna och sakerna som de kommer?


Emmy åkte hem idag...

FIA` OOoohh!

- Ursäkta jag måste bara få komma fram här.
- Åååh!
- Åh förlåt! Det var inte meningen att trängas så.
- Det var inte det utan jag menar, tittar upp och ner och fastnar på en punkt.
- Var det fel klädval eller vad menar du?
- Nej jag menar ooh, tittar med en flörtig blick.
- Jaahaa haha positivt alltså?
- Han kliver fram och viskar flörtigt i örat; jag skulle aldrig säga ooh om jag inte menade att du hade en fin rumpa, stumpan ;)


Friidrottsrumpa kallas det för och den verkar gå hem hos många..


Mary'' SM i Västerås 2008 =)

Titta vad jag fick på mejlen.. =)  Fett taggande inför tävlingsäsongen juu !!!


Från vänster:
Linda, Sara, Moa, Jag, Flo och Natta. =)

FIA` Samvetets ekvation

BJÖRN ROSENSTRÖM-
Känner du dig oren - sprider sig en dålig lukt?
Har du vart och smakat på förbjuden frukt?
Kom till Doktor Ågren, kom så ska jag bota dig.
Kom till Doktor Ågren så får du medicin av mig.
Här får du inga sprutor, här får du ingen värktablett.
Här finns inga maskiner, nej, jag har mitt eget sätt.
En genialisk formel för Misstag ett - och två.
Så det känns bättre nu, det kunde jag förstå.En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets ekvation.
Jag sa: En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets e-e-e-ekvation.
Otrohetens fader, han måste varit ett geni,
skapade en vattentät och hållbar filosofi.
För händer det en tredje gång att du hamnar lite snett,
är det bara att börja räkna om, från nummer ett.

En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets ekvation.
Jag sa: En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets e-e-e-ekvation.

En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets ekvation.
Jag sa: En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets e-e-e-ekvation, e-e-e-ekvation.En gång, är ingen gång,
En gång, är ingen gång,
En gång, är ingen gång,
En gång, är ingen gång.

En gång är ingen gång, två är lika med noll,
En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets ekvation.
Jag sa: En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets e-e-e-ekvation.
En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets ekvation.
Jag sa: En gång är ingen gång, två är lika med noll.
Kom och lär dig samvetets e-e-e-ekvation, e-e-e-ekvation

Mary'' Hej ni tre som läser bloggen. Var hälsade och känn er välkomna :)

Nu är mitt jobbiga liv över och jag ska börja chilla. SAT och toefl är avklarade.. FETT NAJS.

Imorgon är vi lediga från skolan och då ska jag och Mac chilla järnet. Vi är hemma hos han i stan nu så nu ska vi börja chilla chilla chilla chilla chilla chilla chilla CHILLA!!!!!!! =))Mac och jag <3


Emmy - pics from new years eve

Ja jag vet att det är ett tag sen men jag har inte bilderna inlagda på min dator och Fia har inte orkar lägga upp dem eller nåt sånt. men men här kommer dem iallafall så ENJOY!
FIA` LOVE

GE MIG SOMMAR NU!!


PUSSPUSSPUSS

FIA` LOVE

NI ÄR UNDERBARA! SÅ NI FÅR OCKSÅ ETT PUSSINLÄGG! <3

FIA` LOVE!PUSS PÅ DIG DARLING

FIA`Undran..

Vad ska jag hitta på idag? Picka på en fimp? Picka på servettludd? Eller picka på en tappad korv..?
-är det bara jag som ler varje gång jag hör den här reklamen?

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag lägga in låtar på ipoden. Sen? Jag får se vad jag hittar på men ikväll ska jag träna på bosön, jag är fortfarande lite småförskyld så vi får se hur det går..  I kväll är det fiemma kväll <3


YEAH!

FIA` Nervvrak?

KONSTIG KÄNSLA.
INGEN KÄNSLA.
EN KÄNSLA AV HOPP
EN KÄNSLA AV FÖRLUST
BESVIKELSE
TÅRAR- VARFÖR?


Ring, ring, bara du slår en signal!

FIA` Denna eviga väntan...

JAG HATAR ATT VÄNTA! 
Jag orkar inte vänta längre jag vill ha svar nu, varför dröjer det så?


Skrattretande...

Mary' Är inte livet helt galet underbart ändå?

När jag har upp över öronen saker att göra finns det vissa saker som gör mig glad !! =))

- När Klabb kan säga hela scener ur Lejonkungen utantill
- När Mac kan varenda textrad i varenda låt
- Att jag snart ska få träffa Em å Fi
- Att prata med Lollo i tel
- Att lyssna på Veronica Maggio
- Att ha målade naglar
- Att äta nästan gratis godis
- Att luncha med tjejer också saker upp över öronen att göra.
- Alla Macs underbara sms + mms
- Att va hel och frisk..

Kyss min syra från banpasset ur bena och mata mig med Hippie dricka från Skottland.


Vad skulle man göra utan godis, va? =)

Emmy

jag har huvudvärk. har haft det nu konstant i över ett dygn. vet inte vad det beror på... usch och fy...

har iallafal försökt plugga idag och det har gått sisådär. ska kolla på unga mödrar på kanal 5 vid halv 7 och sedan från 19-20 så ska jag läsa ytterligare en timme... därefter ska jag krypa upp i soffan och kolla på idrottsgalan!!

är så virrig just nu... vad vill jag?


Emmy

har precis ätit middag framför tv.n... på tv visade dom Hells Kitchen... jag brukar inte kolla på det men ibland så har det hänt.. det är verkligen helt sjukt hur han chefen behandlar dem i köket. han tycker skriker att han hatar dem och kallar dem dumma blondiner, fucking idiots, åsnor och liknande. han säger aldrig något positivt utan bara skriker och är asförbannad och typ hatar minsta lilla misstag som görs... jag satt här i soffan och blev arg på honom, ville bara hoppa in i tv:n och skrika tillbaka på honom... förstår inte att de som är med i tävlingen kan ta emot sådär mycket skit för en chans på att bli huvudchef för en av monsterchefens restauranger.... hjälp det skulle jag aldrig vilja!FIA` Check!

JAG RINGDE PRECIS CSN!
För att be dom skicka en ansökan om studiebidrag.. Kommer att behöva det nu!

BESTÄLLDE MASSA SKOLBÖCKER FRÅN NÄTET! Dyra men behövliga! Jag saknar bara tre stycken nu.

FIKA PÅ STAN MED REBECCA! Alltid lika trevligt :)

KVAR PÅ DAGENS CHECKLISTA:

TRÄNA! Antingen simma med mamsen eller elipse på gröndal.

JOBBIGA SAMTALET MEN SOM MÅSTE GÖRAS! Jag vill inte...

LÄSA TWILIGHTS NEW MOON! Åååh längtar!

STÄDA RUMMET!
Lite småplock bara..

TVÄTTA! Det går fort, jag kan läsa medan kläderna är i maskinen.


Craaazy

Mary' hej alla glada, sura, arga, lyckliga, smarta, underbara människor!!

Imorgon börjar sista jobbiga veckan. Sen är det CHILL CHILL CHILL CHILL!!! Ååååhhhh, fett najs.=D

Hörs nästa söndag då... haha, TYP

Bilderna från Skottland.., JJaa, JJaa. De kommer. Om en vecka. :)
SMAKPROV!! thihi

Filip och Jonas. =)

Karin, he he he

Emil, fett skillad på biljard ;)Mary' Love is in the air. <3

Igår körde jag fyra pass !!!! typ :P:P

1. Wet west på morgonen (man springer i vattnet med en väst, skitkul, not)
2. Fartlek efter skolan (fett najs)
3. Skidträningsstyrka
4. Wii med Mac. (Fitness träning.) Aaaasjobbigt. Hahaha ;)

Så nu är jag i storform. he he he. Mac med, han persade på 400 m idag. Imorgon åker vi till Västerås där han ska springa 1500 m och jag passar på att hälsa på VÄRLDENS BÄSTA EMMY!!!! <3<3

Toefl var asjobbigt. Ja dog, nästan. ;PWii bowling, fett najs =P

FIA` Tonight!

I KVÄLL DRICKER PARTYPRINSESSAN FANTA ELLER NÅGON ANNAN ALKOHOLFRI DRINK! Ska åka med tjejerna och träffa några kompisar på Stanleys. Det blir en tidig kväll eftersom det är jobb och annat på gång.

I DAG HAR JAG VELAT HIT OCH DIT! Jag är velarens mästare tillsammans med eller före/ efter Pamela haha

I DAG HAR JAG JOBBAT!  Ganska trött på jobbet..

EFTER JOBBET ÅKTE JAG IN TILL STAN OCH FIKADE MED SARA! Det var nice, vi har inte sett sen studenten...

NU ÄR DET EN HALVTIMME TILLS BUSSEN GÅR! Jag ska nog fortsätta med mina klädbeslut. Det blir nog den svarta toppen från river island och ett par jeans. Fint men ändå inte för fint ;)

VAD GILLAR NI MINA NYA FINA INLÄGG!! Visst är dom fina!?Haha min pusspåkindensåattnäsanförsvinner bild, fin va ;)

Fia` Is it true or is it just the wrong feeling you are giving me?

FIKA MED JOHANNA PÅ ETT FIK I HUDDINGE! Mycket trevligt! Jag fick extra mycket varm oboy för att jag var så söt?! Intressanta diskussioner och samtal dök upp. Shit! Jag har helt glömt bort att ringa upp...

VAD VILL DU MIG OCH VARFÖR? Att du inte ger upp, eller det kanske du har? Du kanske bara vill berätta att jag har segrat? Jag visste inte att det gick att göra till en vinst och förlust?

JAG HAR VARIT TVUNGEN ATT TACKA NEJ TILL FYRA ERBJUDANDEN IKVÄLL! Natta ville ha med mig till stanleys som hade godistema tonight. Magnus ville att jag skulle följa med dem ut i sthlm. Linda ville gå på bio med mig och likaså Pamela..  Fyran toppenroliga erbjudanden som jag var tvungen att tacka nej till eftersom jag ska jobba imorgon.

JAG HAR FORTFARANDE INTE BERÄTTAT FÖR ER OM MIN OCH MAMMAS SUPERDUPERBRAIGA SHOPPING! Men det får bli en annan gång för det kräver faktiskt ett eget inlägg :)

JAG HAR LÄST UT FÖRSTA TWILIGHT BOKEN! Im in love

NU SKA JAG SOVA FÖR JAG SKA UPP TIDIGT OCH JOBBA IMORGON! Efter jobbet blir det fika med Sara M


Mary' Nyfiken i en strut råkar alltid illa ut.

Igår kväll fick jag ett sms på kvällen. Där det bl a stod att jag inte fick nämna ngt om det på bloggen. HAHA!! Tror ni helt ärligt inte skriver ngt på bloggen om man skriver det i sms:et?? he he he he

iaf, är svaret på frågan i sms:et är JA DET SKULLE VA TREVLIGT!
(kan ju lika väl svara här eftersom du, tydligen, läser bloggen)

Nu ska de chillas. Och imån toefl.. yiiieeeey... (not)

FIA`Just nu..

JAG KLARADE FORSKNINGSTENTAN!! Såååå jävla skönt!

DET GICK SKITDÅLIGT IDAG PÅ BANPASSET! Det var länge sen jag kände mig som en betongklump som sprang runt. Jag fick slita riktigt mycket för att hålla tiderna.. Inte roligt! Håller tummarna på att det inte är en förskylning på gång.

JAG HAR BLIVIT KORAD SOM ÅRETS SÄMSTA TELEFONSVARARE! Och jag lever upp till mitt rykte, i alla fall enligt J.

JAG ÄR OTROLIGT SUGEN PÅ GLASS OCH VARMA HALLON!  Jag ska nog gå ner och göra i ordning det snart.

IKVÄLL SKA JAG BÄDDA NER MIG OCH LÄSA DEN UNDERBARA BOKEN TWILIGHT! Jag fullkomligt älskar den boken. Och det bästa av allt är att jag har tre böcker kvar!

NU BÖRJAR FILMEN IGEN! Ciiaaaooo


Fjortiisbild numero uno


Fjortisbiild numero dos

FACEBOOK!!
 
Josefine at 6:12pm January 14 Vårt fjortiskort finns också med haha!! 

Gabriela at 10:05pm January 14 Japp! Visste du att Det var en gång en liten flicka som hette Fia. Hon sade ivrigt till underbara Gaby: " Kom, kom vi tar fjortisbilder!" svaret blev: " Jaaa! let's do this fyfan!" allt i en smutsig toalett på AxA ..

Detta är resultatet av hennes konst, Wow vad duktig hon var! The Lovely.... End!

Emmy - ska slava på kårpremiären ikväll mellan 17-04

jaa det är faktiskt sant! och kul kommer det bli för vi är 10 stycken från vår linjeförening som ska slava tillsammans :D vi kommer även kunna använda "alla" våra språkkunskaper ikväll eftersom vi först ska börja kvällen med att servera på utbytesstudenternas välkomstmiddag (dom är ca 100 stycken från runt om i världen). vi får se hur det går...spännande spännande!!!


Emmy - är det inte lite typiskt...


...häromdagen pratade jag och Cim om att det inte finns några snygga killar här i Västerås, iallafall inte på vår skola. Jag trodde bara att det var jag som hade varit kräsen men sådan är inte fallt, Cim tycker precis likadant.

MEN idag när jag gick hem från friidrottshallen med mina träningstights, bruna uggs och min nike spikskoväska på ryggen som en liten lågstadieelev påväg hem från idrottslektionen så såg jag en SNYGG KILLE!!!! Jag blev väldigt förvånad för det ser man inte ofta här i Västerås faktiskt, eller iallafall så gör inte jag det så ofta...Är det inte liiiiiiite typsikt att jag går där unkskunkig efter träning med världens omatchande outfit... jag såg iallafall på hans väska vad han sysslar med för idrott så nu är det dags att börja hänga på lite andra ställen än i mälardalens högskolas cafeteria hahaha!


Mary' HÅHÅ

Håhå, haha,

På lunchen idag berätta en kille för mig om Rudbecks gossipblogg. Eller det finns tydligen typ två-tre st. HAHA, fett kul.
HÄR ÄR LÄNKEN. Men jag lovar, det är säkert en 91:a som skriver den. För jag känner igen typ 20% av namnen. Jaja, men kanske ska tipsa dom om Löparvärlden? Neej, den klarar vi så bra själva. Inte sant kära grannar? ;);)Mary' hej hej haaaallå

Idag har vi två födelsedagsbarn på lilla Löp!!! OMG

Det är Erica och Aleks. =D

SUPERMEGA GRATTIS!!!

Dessutom sa Klabb att han inte såg fram emot att fylla år (18). Vaaahhh, Jag och Mikael var i chocktillstånd hela distansen. Herregud, dagens ungdom!Erica

Aleks

Ståfma - the dogblogg

Hej, vi har blivit ombedda att vara gästskrivare här på Fiemma. Vilka är då vi? Jo vi är fyrbeningarna i familjen Koskinens hem.


Stella:
äldsta russeln, ordningsam och kelig. De kallar mig polis !? Min pappa kommer från Tyskland :O), så jag är halvt tysk. Har tre syskon: Chippen, Bosse och Beda. Favoritsysselsättning: köra race, jaga katter & kaniner (vilket jag aldrig får...men en dag ska ni få se...)

Stella brukar vinna priser i utställningar


Åfelia: mellan russeln, kallas åffi, Bofelia mm mm Kärt barn har många namn. Fast oftast kallas jag OFF i... vad dom nu menar med det . Hm. Mina föräldrar är invandrare från England :O) Favoritsysselsättning: "trapping"= trappträning , dvs gå nerför halva trappan och sätta/lägga  sig och vänta och se om det serveras mat eller ej -onödigt att gå ner annars. Man ska spara på energin. Har två bröder: Åke och Åssi.

Åfelia tycker likt Fia och Emmy väldigt mycket om Mary


Maya:  yngst i russelgänget, söt som socker och busig.

Favoritsysselsättning: bita och dra i åfelias halsband och plocka ut innanmätet i alla mjukisdjur. Syskon en hel drös. Min pappa är också engelsman :D


Maya och hennes kompis Mary brukar busa tillsammans 


Sen har familjen en till fyrbening, hon kallas Kajsa och är stor och gul, rund och go....vaggar fram som en ko. Det är för att hon är gammal hela 12,5 år!!! Fyller 13 i maj.

  

En vanlig dag hos oss ser ut så här:

Vi vaknar av att det börjar prata och låta inne i ett sovrum, ibland är det någon som sjunger. Sen kliver den största tvåbeningen upp, de kallar honom Husse. Han är en han (vi har sett honom stå och kissa ute och det gör inte honor...) Husse gårförbi vårat rum och säger schhh... sen går han ut och lämnar dörren öppen och kommer in igen oftast huttrandes... Då vet vi att det är kallt ute.

Sen går han ned till köket.

 Efter ett tag öppnas dörren mittemot vårat rum och ut kommer yngsta tvåbeningen, de kallar henne jenny. Hon säger inte så mycket, hon är ganska sur på morgonen. Muttrar och låter mest.

När de två har gått iväg brukar våran favorit antingen komma hem (hon är borta hela natten ibland...) eller så kliver hon upp och då blir vi jätteglada. Då vet vi att vi får gå ut och vi piper och låter och verkligen talar om att vi saknat henne hela långa natten.

Snabbt ut och gör våra behov, luktar lite extra på träden och kollar om någon ny hund dykt upp. Sen in igen och då serveras det bästaste som finns: FRUKOST  Jihoo....

Efter det får vi varsitt tuggben, då lägger vi oss på bädden och tuggar glatt. Maya brukar ta en extra runda och verkligen kolla att alla skålar är tomma, så vi inte lämnat kvar någon mat. Knappast.....

Sen vilar vi ett tag, då brukar vi krypa ihop och värma varandra.

  

Vid lunchtid brukar matte (ja, vår favorit tvåbening kallas så...)slita sig från den ljusa bilden med massa bokstäver och då får vi gå ut och gå en långpromenad och det är härligt.

Sen hem och vila igen, busa lite och sen börjar den eviga väntan på middag... Förstår inte varför det ska ta så Låååååång tid....

Husse, jenny och just det vi har två stycken tvåbeningar till i familjen, de är lika varandra och kallas Fia och emmy (vem som är vem vet vi inte riktigt...) kommer hem och då är det dags. Först får alla tvåbeningar mat och sen vi...bästa är när vi får smaka på deras mat också... smaskens.En annan favorit är när de lika tvåbeningarna tar på sig smala, blanka byxor, tröja , samt knyter sina skor noga -då vet vi vad som är på G........ LÖPNING ( ja de löper, alltså inte som vi eller jo det gör de nog eftersom de är honor, men men nog om det...)

Vi blir galna, tjuter och springer runt för att visa att vi VILL följa med. Det är så härligt att springa, känna vinden i pälsen och få sträcka ut sina långa löpsteg och efteråt känna att vi verkligen "köttat"...vad vi har förstått så är det många som läser denna blogg också löpare och det tycker vi är roligt. Vill ni så får ni gärna komma förbi och låna med oss. :O) Finns inget bättre än att springa.......


såhär ivriga blir vi när vi ska få gå ut och springa


Näpp, har nog inge mer att skriva i nuläget...men om vi får som vi vill så dyker vi upp igen när ni minst anar det....

VOFF och hej, leverpastej.


Emmy

har precis ätit frukost och kollat på det senaste gossip girl avsnittet!

nu ska jag byta om till träningskläder och gå en kort promenad i solen till friidrottshallen och träna cykel och häckskolning. därefter ska jag till skolan och överaska alla rookies då de har "föreläsning" om vetenskapliga metoder. E är fusknolla och låtsas vara Mikael Persbrandts dotter som ingen vet om, och idag ska hon under den såkallade föreläsningen som en annan i vår linjeförening leker föreläsare på verkligen totalflippa och sen när föreläsaren har tröttnat på att E är så elak mot henne så ska vi springa in i föreläsningssalen och säga att allt bara var ett påhitt och sen ska vi gå och bowla. jag är liite nervös faktiskt för hur folk kommer att reagera för tänk dom som har åkt tåg från stockholm och liknande för att kunna gå på föreläsningen och så när det bara är ett påhitt och att vi egentligen ska bowla så kanske dom blir arga över detta. men men dte är bara att hålla tummarna för att ingen blir arg....

ikväll är det tacokväll på kåren med vår linjeförening det ska bli kul att träffa alla igen var ett tag sedan sist...


jag veeet att ni har sett den här bilden ett antal gånger förut men visst är den fin- de tre bästa samlade på en bild :D


Mary' hög iso. najs bajs. de visste ni inte va? iso is the shit, tacka jonas för det.Tjaoo,
 
jag har inget vettigt att säga utan att engelska är fettråkigt. VARFÖR HAR HELVETESSPRÅKET SÅ JVLA MÅNGA SVÅRA ORD? va? va? va? va? vaaaaaa?

Hata toelf
Hata SAT


Tack gode gud att jag har läst Matte D, annars skulle de ju gå åt helskotta.

Hejdå.


FIA` Visste ni att..

Pojkbandet och bröderna Hanson har gjort massa nya låtar sen sin tid då de vart kända för mmmbop?
Det visste inte jag! Jag fick höra det i går och en snäll person skickade några låtar till mig på msn. Shit vad bra dom är!

Här kommer ett klipp från youtube så får ni höra själva:


FIA` Tid uttnyttjas olika!

Medan Emmy passade på att blogga i pausen igår så passade jag på att städa. Eller jag städade igår kväll men sen började ju lipstick jungle och då var jag ju tvungen att pausa i städningen ...
 
Jag vaknade för typ tio minuter sen och jag har redan hunnit äta två leverpastejsmörgåsar och druckit lite varm oboy. Jag är aldrig hungrig när jag vaknar, det var jag inte idag heller, men jag kände att jag var tvungen att äta snabbt så att jag kunde gå ut och springa. För jag vill ju inte att hela dagen ska försvinna..

Jag drömde att det fanns några som var ute efter mig. Jag kom hem gråtandes och visade att en person ,som måste ha lagt in sig på min telefonlista, som hette något typ som Alimin ringde mig hela tiden . Jag var livrädd och försökte med mammas hjälp hitta någonstans att fly! Kortfattat, men ni förstår säkert lite grann haha usch det var en riktig obehaglig dröm!


HÄR HADE DET OCKSÅ BEHÖVT STÄDATS!Och den där skon behövde nog en riktig putsomgång dagen efter...
Ja det behövde den!

Mary' Man blir aldrig känd med löpningen. INSE ! ;P

VET NI VAD??

Jag heter Mary och jag har en kompis som heter Mikael Westh som jag kallar för MikaelWesth. Han är Löpets största kändis eftersom han just nu är med i reklamfilmen för Rusta. =D
HÄR ÄR LÄNKEN!!
(kolla filmen som är längst upp till höger)

Dessutom kommer ni som har kanal sex att få se han ännu mera i vår. ;) AAaaaooo


Han har tom en egen hejaklack. AAaaaooo =O

Emmy - passar på att utnyttja reklampausen genom att blogga haha det gäller att vara effektiv...

Idag började det som sagt nya beteendevetare på högskolan. Jag gick omkring med en fin skylt där det står mitt namn och att jag är fadder för grupp två.. konstigt att vara fadder när det känns som att jag precis började... kollade igenom massa bilder från de första veckorna här i festerås och tänkte dela med mig av några...


Emmy - väldigt mycket blahiblaha...

i fredags var jag helt slut efter tentan jag vill bara sova och gråta det var liksom som värtsa urladdningen och jag vet inte riktigt varöf rmen jag fick världens hemlängtan när jag kom hem efter min löpträning och satt ensam i lägneheten sedan så kände jag mig ensam fast på ett skönt och bra sätt då jag gick på stan på lördagen och shoppade och tog en fika alldeles själv fast bland alla andra jag var ju inte ensam utan jag var ensam tillsammans med andra och sen så hade jag en jättetrevlig tjejmiddag hemma hos mig som iofs bidrog till att jag brände mig på en ostpåse som började brinna och då fick både jag och mitt bord smält plast över sig så just nu sitter det ett fint hello kitty plåster på min tumme dessutom så skar jag mig på en kapsyl och så ringde coachen från manhattan mitt under middagen han sa att jag var svår att få tag på jag bad om ursäkt men han sa att dte var lungt och att han kunde vara rätt envis sedan så cyklade vi liite för sent in till kåren för att kolla läget på smygpremiären men det var alldels för trevligt hemma hos mig så vi kom inte iväg fören efter elva så vi kom till kåren vid halv tolv och åkte hem vid halv ett för det var inge roligt på kåren det enda roliga var när vi stod och dissade alla på dansgolvet det var sjuukt kul haha gud vad elaka vi är sedan åkte jag hem och sov och på söndagen så skulle jag springa ett jobbigt banpass men då var det tydligen udm i mångkamp i hallen så jag fick träna styrka istället och det gjorde inget för då fick jag persa på frivändningar klarade hela 45 kg och dte är inte så illa det inte sen var de faddermöte och sen gjorde jag lite av sakerna på min att göra lista och kollade på tv och imorse så klev jag upp tidigt och cyklade till skolan och åt frukost med de andra faddrarna och sen så har vi introducerat de nya rookiersarna och gått rundvandring och sen har jag hämtat min tenta upptäckt ett mysigt rum som jag inte visste fanns på skolan och hämtat mina reserverade böcker och kopierat 800 sidor till rookie häftena sedan cyklade jag hem och sen gick jag till hallen och sprang mitt banpass som jag inte hann med igår banpasset gick jättebra det var roligt sen så cyklade jag hem och precis när jag hade ätit klart min middag ringer bästa tränaren och frågar hur passet gick och nu sitter jag här och väntar på att lipstift djungle ska börja klockan nio på tv 3 och så funderar jag på en massa saker som tex varför jag skriver det här inlägget när vi inte har några läsare...


Mary' -1 dag, för igår var det 0 dagar!! Aaaooo

HEEEYYY SWEEEEDEN!

nu ligger jag i Mac's "dubbelsäng". Fet fett med najs. Lilla Mac är i skolan och leker smart. Ni anar inte vilken lycka det var att se hans face igår igen!! AHHH, jag dör vad jag har saknat grabben!! Han hade massa söta supriser till mig, helt underbar är han !! =D <3<3<3

Det värsta var den 12 h långa resan från Skottland igår, med Legernes.(<-- OBS, viktig info att det var med Legernes! =P) Då satt man där i taxi, på tåg, på flygplats, på flyg, i bil, vid middagsbord, i bil, på tåg och räknade tills tågets anländningstid. Roligast var typ på tåget när jag och Legernes satt bredvid varandra med var sin data påslagen och pratade i tel med respektive flick/pojkvän. Haha, alla var fett irriterade.

Ska lägga in fett med bilder sen, =)
jag tog fullt mitt minneskort. håhå.

AH just det, tävlingen i Skottland gick fet najs. Nån som såg mig på tv? ;) he he he

smakprov...

Jonas och Emil. he he he he. =P=P=P=P=P

FIA` I don´t wanna wait!

"Remember to love means to live"


En braig låt!

Emmy - jag har faktiskt mått bättre

Jag har en klump i magen... jag trodde att den skulle försvinna när jag hade ätit mat... men nej klumpen var inte hunger...
ÅHH varför ska allting vara så komplicerat? Kan ingen bara komma hit och ge mig en stooor och lång kram... de är precis det jag behöver just nu....

Massa tråk på listan idag - handla mat, städa upp efter nattens ångest då jag inte kunde somna så sprang jag omkring och gjorde massa grejjer typ slängde bort alla kuddarna från soffan och la mig där, åt filmjölk, rev fram massa tidningar och jaa ni kanske fattar... sen ska jag ut och springa lite idag också.. det är grymt fint väder och jag borde vara glad men idag är jag allt förutom det... + att tentan inte gick så himla bra...

nej gud nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och ta tag i mitt liv... vi hörs!

FIA` Underbart!

Solen skiner genom mina fönster och om jag sträcker på mig drar det i baksidorna och rumpan. Det är toppenväder och jag har fått träningsvärk efter gårdagens styrka. Det var som när jag vaknade på löp efter hoppstyrka på vallen.Shit vilken smärta men en bra smärta! Det är skönt att ha träningsvärk för då känner man att träningen har tagit, eller så är det bara jag som har stretchat dåligt... Finns det någon expert på området?


SOL     TRÄNINGSVÄRK     GLAD      BRA MUSIK
Dagen har börjat väldigt bra!


GLÄDJE

Emmy - psykologitenta imorgon

Back in Västerås! Det känns bra att vara tillbaka!!!

Imorgon är det tenta, ska läsa igenom instuderingsfrågorna en sista gång nu sen ska jag gå och sova... Håll tummarna för mig imorgon mellan 08.30-12.30 eller jaa kanske inte alla timmarna men skicka iallafall en tanke till stackars lilla mig som sitter  och skriver fingrarna av mig (förhoppningsvis).

Btw så har två blommor dött, en är halv död och endast två ser ut som när jag lämnade dem, mitt kylskåp är tomt och det står två väskor i hallen som jag inte orkar packa upp idag...


FIA` Good

Det fick bra på gymmet, jag kommer få världens träningsvärk i baksidorna.
Nu ska jag fortsätta med pluggandet...

LÄGRET-04 Vi spelade sönder den här låten..  

FIA` Spinky vinky

Nu ska jag och Emmy till Gröndal och köra styrka. Jag känner mig alltid så liten och ynkig i gymmet, för alla är så biffiga och så kommer lilla jag där. "Akta så att du inte gör illa dig lilla du.. " Hej hej spinky vinky!! Haha :) Sandra ska också med, hon ska bara ge Felix mat så hon ringer väll när som helst..

Emmy ska köra skivstång, jag får se vad jag väljer att göra, kanske några skivstångsövningar och sen lite olika maskiner. Eller så kanske jag kör lite elipse! Jag ska i alla fall köra hårt för jag vill ha träningsvärk imorgon ;)

Jag tycker att det är så skönt med träningsvärk, tycker ni också det? Det är en speciell känsla och det är skönt att pina sig själv genom att trycka på stället där man har ont..  Men jag hatar att ha träningsvärk i vaderna, då kan jag knappt gå, då vill jag inte gå för det gör svinont!

FIA` Winnerbäck

JAG HADE GLÖMT BORT HUR BRA DOM HÄR LÅTARNA VAR:


För visst är dom bra?
Många minnen till dom här låtarna :)

FIA` God morgon sunshines!EVERYBODY GET UP!
Ja upp och hoppa nu för ni kan inte sova bort hela dagen.. 
Eller juste, dom flesta har  redan börjat skolan igen. Haha ;)

Jag vaknade vid nio och idag är en stor pluggdag!
Idag ska jag göra klart ena uppgiften och imorgon gör jag klart den andra!
I CAN DO IT!
Mary' Skottland is the sheat of the sheat.. aaooo

Imorgon åker jag till Skottland med Team Gbg!!!!!!!! Aoooo =D

Här är ett urval på folk som ska med... heheh


Karin !!
Fatta vilken grym tjej. Hon har vart skadad döölänge och kan bara springa distans tre ggr i veckan, resten alternativt. Ändå har hon tex sprungit NM å massa annat. Jag är fett imponerad !!

Loveesa!! =D=D
Min före detta klubbkompanjon. Nu Ulleviare á la Legernes =P


Legernes!!
Knäpp kille som har noll koll, för de mesta. Har såklart sina ljusa stunder. Haha.. Ååå så bor han på Löpet också. Hej å hå.


Romell!!
Mac's sävedals kompis =P skön grabb med fejkbränna (!!) ;)

Per Skoog !!!
Måste vara vår trognaste bloggläsare. yepp yepp. All cred till han som även är överledare på resan, ;D

Sen har vi 24 pers till.=D Kolla på gfif.se så hittar ni resten. KOMMER SAKNA DIG BLOGGEN, snyyyyyft.

Mary' noll koll, no ? ;P heja sverige

haha, jag sms:ade Legernes för att kolla läget.. då hade han fått för sig att vi skulle flyga från Landvetter imån, men vi ska flyga från gbg city airport. haha, tänk er Legernes stå där ute på Landvetter helt ensam, tio på morgonen. Skulle va typiskt han. å ba, "men vadå.. jag trodde de va Landvetter". =P


Jonas med målade naglar. fett me najs

FIA` DEN HÄR ÄR UNDERBAR!!

Den här låten väcker många minnen!
Jag var ett stort fan av Hanson när jag var liten. Den bästa låten är så klart Mmmbop men den här låten var en kanon snyftlåt. När jag var ledsen stängde jag in mig i rummet och spelade den här låten på högsta nivån...

FIA` Yeah!

Jag och Linda som flummar i Zakynthos


FIA`jag vet vad jag vill!

Ibland är jag bara så lat, jag vet vad jag vill göra men jag gör det inte. Dagarna bara rinner iväg och jag tänker varje dag på mitt mål, eller ska jag säga mina mål. " Jag tar tag i det nästa vecka, nästa månad" Hmm..

Känner någon igen sig? Ni kanske inte vet vad ni vill med era liv men att ni har mycket att göra men ni gör det inte? Jag för kämpa väldigt mycket för att göra det som jag ska göra, jag tvingar mig själv att ta tid för det. Jag kanske vill för mycket? Nu kommer "för mycket" upp igen...Jag kanske ska börja ta en sak i taget istället för att sitta och tänka på allt jag vill göra? Det är nog det jag måste göra men vad ska jag börja med?


FIA` Kan mycket bli för mycket?

VAD ÄR FÖR MYCKET?

Är det för mycket att plugga på heltid, jobba på helgerna, träna varje dag och att vara tvungen att planera in träffar med sina kompisar en vecka i förväg för att ha tid att träffa dom? Är det för mycket att ha tankar om att försöka klara av tre kurser pluss körkort och kanske att göra om SAT& TOEFL?

Jag vet inte, men just nu känns det som att jag inte vet vart jag ska börja. Det är så mkt jag tänker på just nu!!

Jag har två hemtentor tills på måndag och jag sitter och läser den andra boken nu sen ska jag börja ta tag i skrivandet. Bläää! Ska jag skriva som jag alltid skriver: varför började jag inte tidigare? Nej istället tänker jag skriva jag är lika sent ute som vanligt vilket inte är något ovanligt...Mary' ööhh, ni behöver liksom inte läsa, men det vet jag att ni gör ;)

Jag älskar att följa kommentarerna på vissas blogginlägg. Där de tillslut spårar ur och bloggaren i fråga tar bort inlägget. Bloggvärlden är hilarious.
Jag har nu tre dagar extra från skolan,
det kanske är bra.
För mig.
Eller ?
Jag fasar för att börja på Löp igen
Men ändå inte
För våra liv är så fett patetiska
Kan inte säga att 2009s första månad kommer bli hilarious
men jääävligt jobbig.
Tänk att om 5 månader (typ) tar jag studenten
SHIT
Alla ba,
vad ska du göra sen, vad har du för planer, vad vill du bli.
Ehhh.
Jadu, tant.. spelar de nån roll?
Om jag vill till USA, flytta ihop med fiemma, gå om skolan, gräva ner mig, jobba arslet av mig på donken, träna sönder mig,
spelar det nån roll då för tant.. ?
Antagligen inte.
men du kanske är intresserad
el kanske inte
Åter till januari månad.
Jag tror inget rinner ut i sanden, men jag tror man växer ifrån varandra, ja de tror jag.
men eftersom inget rinner ut i sanden kan man alltid växa ihop igen.
Jao
snart får jag träffa Mac igen. marcusmarcusmarcusmarcus, jag vet att ni har blivit bortskämda med hans namn. marcus dit och marcus hit. marcus här och marcus där.
ni borde läsa hans mejl. han skriver fett roligt. haha
här är från hans första mejl där han berätta om kossorna.. haha (i Indien är ju kossan fett helig) jag lägger till å ä ö så ni fattar. haha
"Och kossorna... shit
 
dom ser upp till dom rätt hårt kan man säga. dom ligger överallt, flera gånger har det blivit kö nar vi suttit i taxi for att den kossa har lagt sig pa gatan for att, sova.. och ingen gör något, alla bara kor runt den.. WHAT!?"
Han skriver liksom precis som han pratar. =D
På torsdag får jag iaf höra hans röst.
Inte bara mms-ljud-meddelandet jag har när han är inte är edru. Men det "icke-edru"-meddelandet är fett gulligt.
(edru är ett norskt ord jag lärde mig från Sindre. Han säger att han alltid är edru, förutom en gång om året. Men jag tror han inte. Han sa de iof när han icke var edru. Han är rolig den där Sindre. Legernes lär ju veta vad edru är. På söndag ska jag åka tåg med Legernes. Det var ett och ett halvt år sen vi åkte tåg tillsammans sist. Det var kul, för då åkte vi med Arwid. hihih.)

Nu orkar ni inte läsa mera. Jag ska plugga lite nu, innan jag somnar. Hej hopp

Mary' Vet ni vad det är för dag idag ? :D

Jo, det är två månader sen Mac och jag blev tillsammans !!

Grattis Marcus till två månader med mig!! ;)

Nääää,
grattis till oss båda !! ;D;D hihi

SHET, tänk att de redan har gått två månader sen den STOORT omtalade 6 november!! =DEmmy - Tog precis en paus från simturen i det akademiska havet... åt lite våfflor med glass och sylt... nu ska jag fortsätta simma runt och dyka efter kunskap igen...

Har så mycket roligt att se fram emot.... det är livsglädje det!!!!


Jag och min favorit Mary <3

Mary' mitt tävlingsår 2008 =)

jaha,

hej hej på alla er som inte är bortresta el vad fan ni har tagit vägen. tänkte roa er trogna med några bilder från förra årets tävlingar. =)

ehh, kom just på att jag har inte så mkt bilder på det. men ni får lite randoms. typ aldrig när jag springer alltså. =P


RAKA SPÅRET!!

här är några som springer

jag och fia. tror fia var hare på denna tävling. isf drog hon fenomenalt bra !! =)

vi träffades någon stackars vilsen krake utanför hallen. det är han som helt omedvetet håller på att rädda min höst (genom fia då, dock) Tack tack tack tack. =P

BOSÖN, tävlade dock inte själv. =P

vi var på bosön å kollade in en tävling. jag tävlade dock inte utan hade bestämt mig för att inte tävla här. Just här satt jag dock helt omedvetet och bärde på en asaastor förkylning som förstörde min inomhussäsong. BLÄÄ


Mikael var så bloggnördig att han hade med sig datorn ;)

Emmy sprang bra, det ser man på hennes smajl =D

IJSM. i eskilstuna

Här kommer vi in till 1500 m, final el försök. tror final. sämsta loppet ever.

här måste vart innan jag kände hur dålig form jag var i... =P

SEN ÅKTE VI PÅ TRÄNINGSLÄGER TILL MONTE GORDO (IGEN)

det får räcka med en bild,
på Rickard, Aleks å Klabb. Nyduchade å fräscha så in i nordens ;D sweet

TERRÄNG SM i Växsjö

hej å hå, ett silver till sammlingen. Men jag var nöjd =)

jag visade vems sida jag stod på !!!!! STÅR PÅ =)
och en bild på han som äntligen kom etta. Widing. Fett värd.

SAYO sollentuna

sen sprang jag en 800:ing innan jag blev sjuk igen. Suck. sommarsäsongen bortkastad den också.. ELLER?? =P

Först stafett SM.
vi hade ingen lag. meeen...

Men dessa tre underbar tjejer hade å de sprang hem guldet. För andra året irad. SJUKT GRYMMA TJEJER!! =D

TELENORGALAN, karlskrona

Där jag sprang ännu ett dåligt 1500 meters lopp. yiho. fia var också där och sprang. (andra från vänster).


jag bodde med dessa två filurerna bla. =) kom på att JSM går i Karlskrona iår. yiho.

SM i västerås


sen var jag assur för jag hade en sån dålig start på säsongen så jag tränade som ett djur och vips så sprang jag på 4.30 på stora sm och var 3 tiondelar från bronset !! sjukt nöjd

ovan ser ni bl a loveesa å emmy =)

JSM norrtälje

sen sprang jag till mig två silvermedaljer på jsm. 1500 m å 800 m. Jag sprang såå bra att jag fick komma med till NM :D fick välja mellan 1500 å 800. 1500 såklart, sa jag. herregud.. 800 liksom. =P
Såklart vann Sofia Öberg gulden. Vem annars !! ;D;D


två silver till min samling,, ja =P

(ps. om det hade gått som planerat hade Emmsan också vart med på NM. Hon var SÅ värd att vara det !!!)

NORDISKA MÄSTERSKAPEN (Norge, Fana)

jag kom trea på 1500 m !!! =D Supernajs.

det var en sjukt flummig helg. heheh.

SKOL-SM sollentuna

najs helg, där vi bl a vann stafetten IGEN !! vi är så stört grymma.

åsåå, va de dags för ännu en terrängsäsong..
HELLASLOPPET

Där hittade jag Marcus som tydligen också gick på Löpet. GUD, vilket sammanträffande ;);) hahah Vi blev goda vänner och några veckor senare mer än vänner. <3 :)

TERRÄNG NM, dk köpenhamn
 
kom tvåa. mitt livs bästa prestation, enligt mig själv. sjukt nöjd.
LAGET VANN OCKSÅ!! =D


TERRÄNG EM, Belgien

geggiaste banan ever. jag gled runt som 41:a. inte illa glidit, för att ha ett år kvar i klassen va...?? meeeen...
.. Lena var ännu grymmare. Med två år kvar sprang hon in på 19:e plats. Cooling !!

Det var mitt år. Låt oss säga att de kunde börjat mkt mkt bättre med de slutade fett bra. Fick ändå dra på mig swe-kläderna tre gånger (+ när vi tävlade i Mannheim). =)

Hoppas 2009 blir asaamkt mera bättre !!!!!!!

FIA` Slappis!

I dag har jag legat framför tvn hela dagen med min pluggbok brevid mig. Haha jag tog med mig den ner i alla fall ;)
Jag ska plugga på väg till sätra och sen på vägen hem och resten av kvällen..

Nu ska jag äta lunch sen ska jag åka till Sätra och träna. Det ska bli nice, jag älskar banpassen!!
För er som inte visste det så ÄLSKAR jag att träna! Men det betyder inte att jag måste skriva om varenda otroligt bra eller otroligt dåligt pass jag gör ;)


Taktiksnack


FIEMMA` New year

Här kommer ett klipp från nyårsafton. Det är precis före tolvslaget och vi är på väg till fotbollsplanen för att se på raketer. Några killar skjuter en raket mot oss och jaa haha ni hör ju hur ego jag är när Emmy säger att hon är rädd..


Bombi bombi bomb

Mary' Msn:s musikvideor is the shit of the shit.

Jag vaknade klockan sex (!!!!) av att Mac skickade ett sms. Han var och kollade på elefanter och tigrar. Intressant.

Sen kunde jag inte somna om. Suck. AHHHH. Jaja, nu ska jag ut och åka skidor iaf. Det ska bli intressant. Hahahahah.=P

Just det, jag ska ringa Richard (sthlms bästa tjejtränare) också. Vi har inte hörts på 16 dagar. (!!!!) He he he. Undra om han tror jag har dött el nått. Troligen. =P

hejdå


Emmy - ibland är jag bara sämst

på allt.

Mary' 8 dagar kvar, hej vad de går

Idag pluggade jag historia och då hittade jag fingeravtryck i kanten på varje blad. Då kom jag på att det var Mac's fingrar. Han stod där med handen i kopiatorn medan jag kopierade och sa 'nu kommer du tänka på mig varje gång du ska plugga historia på lovet'. Hahah, too cute no? ;D

Men nu har jag bytt historian på PanicPlan !!! Em å Fi jag ligger redan en dag före så ni behöver inte oroa er. Hehhehe. Najsbajs. Får se hur länge de håller !!

Idag tränade jag med gbg:arna för sista gången innan Skottland. El nja, jag ska köra bana med ngra på tisdag iof. =))))

Plugga lugnt alla nyblivna nykterister. ;D


FIA` Dangerous

Jag vet två saker som är farliga. Då men jag riktigt farliga; så farliga att de kan trolla bort  hel dag utan att du märker det...

Den första farliga saken är datorn. Jag vet inte hur många timmar i veckan som jag sitter vid den, jag kollar min mejl minst 4 gånger om dagen. Och jag vet inte hur länge jag kan sitta inne på facebook och snoka runt. Timmarna bara flyger iväg och plötsligt är klockan redan för mycket för att kunna hitta på något roligt eller annat vettigt med dagen.

Den andra saken är serien Lipstick jungel som jag har fastnat för. Jag har sett tre avsnitt redan och jag skulle kunna kolla på många många mer. Dom är bara så otroligt bra, jag har ingen aning om varför. Serien påminner om Sex and the city men tjejerna i den här serien är såå mycket roligare att följa. Dom är i toppen på deras karriär och har massa pengar, och flirtar och dejtar andra i smyg och Victorys kläder är så snygga och man hoppas verkligen att hon ska lyckas! Det är en farligt bra serie!

Nu är klockan redan två och vad har jag gjort idag? Jag sov till elva, var ute med hundarna, satt vid datorn och sen har jag legat i soffan och tittat på Lipstick jungel. Nu måste jag kämpa emot magkänslan och slita mig ifrån serien och datorn och träna. Sen ska jag ner på stan och köpa ett nytt sl kort och gå förbi tom tits och lämna en kopia på hemtentan till Pamela. Sen skulle jag väldigt gärna vilja laga mat i dag, jag ska försöka se till så att tiden räcker till för att jag ska kunna hinna med det.  Jag har redan tagit fram kyckling filéer ;) Något vettigt med dagen...


Det är inte så konstigt att serien påminner om sex and the city när det är the same writer ;)

Mary' idag är de fredag. imorgon är det tre veckor kvar till mitt SAT-test. Panikplan is ready! ;)

Yooooooo,,

nu sitter Mac på stranden i Indien där de är 30 grader varm (dock kallare nu när det börjar bli kväll) och här sitter jag i Sverige där det är 3 minus utanför dörren. Inte rättvist. Eller eller eller !!!!

Nu sitter Em å Fi på tåget mot Stockholm. Det har vart superkul att ha de här. När vi träffas är de som om vi inte har vart i från varandra på månader. Det känns typ fortfarande som vi bor mittimot varandra på Löpet. =)

Från att ha varit 23 dagar är det nu bara 9 dagar till Mac å jag ses. 9 är min tursiffra.

hejdå.


Hundmat är ett måste hos Koskinen.. =P

Fiemma` Bästa raggningsrepliken..

- Tjena kexet här står du och smular!

Eller varför inte?

- Vad är klockan?
-
Lite efter ett
- Va har tolvslaget redan varit?
- Jaa!!
- Faan då missade jag det, jag måste ha glömt att ställa om klockan från sommartid.
- Jaha..
- Men då är mitt nyår om tio minuter, ska vi fira det tillsammans?


NOOOT!

height="0" alt="" />