Emmy

det första jag gjorde i morse var att kolla på det sista avsnittet av svts dramaserie "de halvt dolda", sorglig serie! den  senaste har jag tillbringat med att lägga över bilder från Fias data till min.. det tog sin lilla tid och kul har det varit att se alla filmer och bilder som vi har tagit genom åren...
nu ska jag äta lunch, sen ska jag ner på stan med mamma, därefter plugga statistik, jogga och springa några stegringar och fortsätta lägga över och organisera bilder på min data!

igår hände det något pinsamt, jag höll på att storstäda lägenheten efter skolan. jag dammsög alla lister, dammtorkade varende liten vrå, bakom kylskåp och under soffan osv.. och det blev väldigt varmt när jag flängde omkring och städade så jag tog av mig tröjjan och gick omkring i min bh och mina myspysshorts... men att jag bara hade bh på mig (och shorts såklart då) tänkte väll inte jag inte på då jag stod på fönsterbrädan och fixade till gardinen... utanför mitt stora fönster såg jag plötsligt ett par killar som stod och kollade och nickade gillande... haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />