FIA` Mitt i ett äventyr!

"- Det händer alltid något spännande för dig"

Jaa mitt liv brukar vara ett äventyr men den där helgen verkar rätt lugn, än så länge..
 

FIA` Update

Snackade med tjejerna tidigare i dag när jag var på väg hem.. Det blev inget försök för varken Emmy eller Mary i dag utan det blir direkt final i morgon! Så i dag skulle de bara titta på tävlingarna och jogga lite lätt. Det kommer säkert ett inlägg från någon utav dem sen ska ni se ;)


Platta, fläta håret raden.

FIA` Ur boken " den som inte tar bort luddet ska dö"

KLOCKREN BOK AV DAVID BATRA!

Boken är full av lappar som folk har skrivit, vissa är tråkiga andra är helt sjukt roliga ;) De flesta är så knäppa och tråkiga att de blir roliga!
Jag såg boken hemma hos en kompis för ett tag sen och sen köpte jag den på bokrean för 50 kr..

" Ställ inte cykeln här!! Ställ den i stället istället"

" Ser du denna text står du på nymålat golv!"

" Varning! här är en dörr."


Tänk att lappar kan vara så underhållande.

FIA` bestämmer sig för att skriva efter en låång gäspning..

Det var riktigt segt i dag på jobbet!!  Jag klantade mig och gjorde illa knät och min högra hand. Sen kom inte maten så jag fick ringa runt till alla och till slut fick jag tag på någon som visste vem jag skulle ringa.. Det kändes som allting gick extra långsamt i dag, jobbdagen kändes otroligt lång. Det enda braiga på jobbet var att det blev en matlåda över och i dag serverades det bearnaisesås, stek potatis och kycklingfilé. Jag käkade den istället för min tråkiga matlåda köttbullar och makaroner som jag hade tagit med mig, det får jag äta i morgon. 
På tåget på väg hem somnade jag och när jag kom hem gick jag och la mig och sov i två timmar typ. När Jenny kom hem så skvallrade vi lite, sen var det middag; tacos. Jag var inte hungrig men åt ändå..

Pamela ringde precis, vi skulle gått på bio men bestämde oss för att ta det en annan gång för ingen av oss hade kollat upp någon film. Och dom flesta filmer börjar runt 7 här i Södertälje, Suuuupertälje!!


Pilutta dig!

Maryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Goddag..



Rytket säger att 4 har strykit sig på 1500 m, alltså kommer det då inte bli något försök för mig om det inte är någon tant som efteranmäler sig. Najs.. eller? Hmm..

800 m kommer det nog inte heller bli försök i, som det ser ut nu. Men då kan ju alla spara sina krafter till finalen. Yiiey!!!

Snart ska vi åka till Arenan. Idag har vi chillat i Bollnäs enorma centrum och ätit lasange. MUUUMS.

Emmy och Lovisa hälsar superduperhyper-mycket till alla läsarna.


Jag och Loveesa efter JSM i somras. ;) Fy faro vad vi är snygga !!!!!! Ohh yeeaah

FIA` Så är det!

DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT!
Det blev en lugn hemmakväll med magknip och lets dance..
Jävla magknip som dyker upp helt plötsligt då och då.
Nu ska jag krypa ner i sängen och be till gud att samarinen hjälper!


Gänget i stugan för 3 år sen ;)

Maryyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tjosvej.

Nu har jag åkt upp till Norrland igen för att springa SM, 1500 m. Sitter här på hotellrummet med Emmy och Loveesa. Vi har vart och joggat lite vid hallen där vi hälsade på massa friidrottare...
 hej hej, är du här? hej hej, hur är formen? kram kram. åh nämen hej, hur är läget? var bor ni? vad ska du springa?

Finns många man vill snacka med här i friidrottsvärlden ;)


MacåMary nytt:

Vi har kommit till "sjätte sinnet" i kärleksskalan. Tecken på det är att han ringer precis när jag har skrivit klart ett sms till han. Eller avbryter mig i en mening för han vet vad jag ska säga. Eller att vi tycker likadant utan att behöva säga det. Alltså är konfliktperioden avslutat enligt tidningen glamour. hahahah.

wow wow wow.




Sist men inte minst vill jag säga att det är kul att folk addar mig på facebook som tidigare har raderat mig från sin vännerlista. Spännande vaa. ;)





ÄKTA LÖPARMAT!!

ät detta och du springer som en Gud. sant som smör.


FIA`Pluggiluggande

HAR TAGIT EN PAUS FRÅN PLUGGANDET!
Nu är väll Mary framme, eller jag vet i för sig inte när de åkte, men det tar väll typ 8 timmar för dom till Bollnäs... Emmy sitter fortfarande i bilen med Helen och hennes sambo på väg till helgens tävlingar. Det är Senior SM i friidrott som avgörs i Bollnäs i helgen, jag följde inte med eftersom jag ska jobba hela helgen. Annars hade det varit roligt att följa med och titta på tävlingarna. 

Jenny och hennes friend gick precis, dom ska på paaarty! Okej den börjar väll inte förren i kväll någon gång men de skulle åka dit nu och hjälpa till och fixa sig där. "Fräämling, vad döljer du för mig?! " Go for it för det är det enda rätta! Får säkert höra i morgon hur det gick.. Spännande!

Jahaaja vad ska jag göra i kväll då? Jag har absolut ingen aning, det enda jag vet är att det blir en lugn kväll typ kolla på film eller fika, eftersom jag ska upp halv sju i morgon.. Bläää! Nej nu ska jag fortsätta läsa i "arbetslag och lärande" boken som jag ska ha läst ut i dag! I can do it!


GLÄDJE

FIA` MORE!!






















YEAH!!

FIA` I dag är det fredag!

Klockan är lite över tolv och jag ska snart ta tag i allt jag har planerat att göra i dag. Först ska jag träna, i dag blir det snabbdistans och som det ser ut just nu slipper jag snön som verkar ha tagit ett uppehåll. Skönt! För jag tycker att det är jobbigt att springa när det snöar för jag får snöflingorna i ögonen och det är inte så nice... Efter distansrundan ska jag ta tag i plugget, jag ska läsa ut en bok och börja skriva...  Jag slår vad om att jag bara kommer att läsa ut boken!  Jag snackade lite med M om det i går på msn, det här med att man alltid sitter i sista minuten och pluggar. Han var likadan så han kunde inte komma med något superdupertips... Har någon av er något tips om hur man ska tänka för att börja med det i tid? Även fast jag försöker intala mig att ett arbete ska vara inne nästa vecka så vet jag innerst inne att det är inlämning om först tre veckor... Aahajaa... på med löparskorna och leta fram ipoden!


SUPERBRA LÅT!
Vet inte om jag har tipsat om den innan, men struntsamma här kommer den igen!

FIA` Ego girl

DET VAR JAG SOM VAR EGO OCH INTE DU!
Ibland blir jag bara så himla arg på mig själv.. Jag intalade mig själv att det var du som var ego och blev bara mer och mer irriterad på dig medans det i själva verket var jag som var ego. Men det är ju lite som de säger; så som du ser andra så ser dom också dig. Om du tycker att någon är riktigt ego så är det du själv som är det! Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget, men jag antar att jag vill säga förlåt!



Forgive me - Leona Lewis

Emmy - Håll alla tummarna ni har för både att helgens prestationer blir bra men också att papprena kommer fram...

Ska snart åka till centralen för att därifrån åka med H och M till Bollnäs. Ser verkligen fram emot helgen!!!
Innan dess ska jag upp till centrum och köpa ett stort kuvert till viktiga papper och skicka iväg dem över atlanten ;)


ciaooo

Maryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Konstigt vaaaa

För några timmar sedan vinkade (och pussade) jag av Mac på stationen. I två och ett halv år, när jag har åkt tåg fram och tillbaka till och från Göteborg och Stockholm har jag sett par som har pussat varandra hejdå. Varenda gång!! Jag har alltit tyckt det ser så fett patetiskt ut att stå där och råhångla hejdå medans alla runt omkring står och glor. Och nu står jag där och gör precis samma sak. hehe.

Nu ska jag sova. Imorgon väntar det en lång resa till Bollnäs. Yiiihooo.


den här bilden passar perfekt till inlägget. japp japp

Maryyyyyyyyyyyyyyyyyy

Tjaaaaaooooooo.

Torsdag idag? Eller hur? Jag har noll koll på dagarna..

Sitter och kollar på nyheterna där de pratar om bränderna i Södertälje. Alla 4 bränderna var tydligen anlagda men ingen är gripen än. Men det finns misstänkta... ooooo. Usch, snacka om att vissa människor inte har något liv som gör sånt där.

Har mejlat med några norska tjejer och har snart tagit ett beslut om min framtid. OJOJOJ. =O

Idag åker Mac hem (nu ligger han och sover..) ;)

Hörs. PUUUUSSSHEEEJ!


Tänk vad livet skulle vara bättre om vi hade Starbucks i Sverige !!! oj oj oj ;)

FIA` God morgon!

Nej i dag är det ingen god morgon, det är en dålig morgon!
Det har brunnit i fyra matbutiker i Södertälje i natt.. Heeelt sjukt!  Tre är totalförstörda och den fjärde butiken klarade sig undan med en mindre brand som personalen kunde släcka... För ett par månader sen brann det på coop och ica maxi bland chipsen och de tror även att bränderna har startat på samma sätt den här gången...

Nu måste jag skynda mig, jag sitter fortfarande i pjamas och jag måste hinna klä på mig och äta frukost på en halvtimme... Vi hörs senare darlings! PUSS


Vi hoppas att just du, ja du där, får en bättre start på den här torsdags morgonen!!

FIA`Bokfynd en onsdagkväll som känns som en lördagkväll!

Jag skippade första filmen och åkte med mamsen och papsen till ica maxi för att storhandla. Jag hittade fyra böcker som jag ska upp och bläddra i efter att jag har kollat på filmen som dom ska börja kolla på nuuu!

I morgon ska jag med mamma och jenny till stockholm och shoppa! Jag skulle först till Häggvik med Pamela till något outlet som hade megastor utförsäljning, men Tobbe sa att det mest var tantkläder och arbetskläder där, "inga tonårskläder för tjejer" eller vad han nu skrev i smset ;) Så jag skippar det och tar lite längre sovmorgon, annars var det tänkt att vi skulle ta 05.03 tåget... AAH!


Maryyyyyyyyyyyyyyyyyy

Idag har jag och Marcus chillat på stan. Vi tillbringade timmar i affärer där han först valde ut kläder som jag skulle prova sen valde jag ut kläder han skulle prova. =P
    Sen träffade vi Lollo och Britta och fikade med dem när de tog en paus från sitt projektarbete. Yiieeeyy !!

Efter det åt vi lite sen drog vi och BOWLADE. haha. Tyvärr är min kamerasladd på rymmen men jag ska fixa in bilderna sen. Mac vann.. rackans då.

Nu ska vi äta godis och mysa. <3<3<3<3 PUUUUSSSHEJ.



söt i morgonfrilla ;)


FIA` Du och jag passar lika bra ihop som lego!

I dag på bokrean hittade vi en väldans rolig bok full med massa raggningsrepliker...

  • Tror du på kärlek vid först ögonkastet?......Eller ska jag gå förbi en gång till?
  • Sover du på din mage?.....Inte?...Kan jag få göra det?
  • Har du en krona? För jag lovade att ringa mamma så fort jag blev kär.
  • Ursäkta mig, jag har visst tappat mitt telefon nummer, kan jag få ditt?
  • Ursäkta mig, jag skulle behöva en vägbeskriving....Till?..... Ditt hjärta.
  • Kom hit och sätt dig i mitt knä....vi kan prata om det första som poppar upp.
  • Rösterna i mitt huvud säger att du ska gå ut med mig.
  • Vinka över en person med fingret....Jag fick dig att komma hit med bara ett finger, tänk dig då vad jag kan göra med resten av min kropp.
  • Slicka på fingret och gnugga det lätt på personen och sen lätt på dig själv.... Nå, vad säger du ska vi ta av oss de här våta kläderna?
  • Jag saknar min nalle, vill du sova med mig?
  • Använder du rymdkläder? För du har en kropp som inte är av denna värld.
  • De kläderna passar dig...men de gör sig bättre på mitt golv.
  • Vad säger du om vi skulle gå hem till mig och räkna lite matte: Addera en säng, subtrahera våra kläder, dividera våra ben och multiplicera oss?
  • Dina föräldrar måste ha varit tjuvar för någon har stulit stjärnorna och du har fått de till ögon.
  • Jag letar inte efter ett förhållande..jag letar efter en upplevelse.
  • Alla dessa kurvor....och jag som inte har några bromsar.
  • Om skönhet var vatten skulle du vara en ocean.
  • Jag sätter 100 spänn på att du inte kan få av dig kläderna på 30 sekunder.
  • Varför inte överraska din rumkompis med att inte komma hem i kväll.
  • Jag ska ha sex med dig i kväll, så det är lika bra att du är där.  
  • Är du upptagen i natt vi 3 tiden?
  • Hjälp de hemlösa, ta med mig hem.
  • Du ser ut som en ängel, välkommen till Jorden.
  • Fryser du? Det borde du göra; för du har varit naken i mina tankar hela kvällen.
  • Om skönhet mäts i sekunder skulle du vara en evighet.
  • Du och jag passar lika bra ihop som lego.

  • Jag kommer inte ihåg alla utan jag kopiera dem från hemsidan: http://hem.passagen.se/tobex/raggningsrepliker.html

    Raggningsrepliker är så dåliga att de blir roliga, men vissa är riktigt äckliga. Jag och Pamela tänkte på samma person när vi funderade på vem som skulle kunna få boken... Haha!  Bad boy, baaaad boy!


    Lyssa på killen som hjälper dig att ragga ;)

    FIA`Tro på dig, tro på mig!

    VILKEN TJOCKISDAG! Till lunch blev det kebabtallrik med pommes och till middag pizza, i kväll ska jag hänga med Jenny och hennes friends och kolla på film och frossa massa godsaker som chips, godis och glass. Dom har sin tjockisdag i dag så dom har köpt hem massa mumsigt, jag kommer må så jävla illa men jag behöver en tjockisdag för jag vaknade med halsont i dag :(

    I dag slog jag nog ett nytt rekord på antal tillbringade timmar på stan, då menar jag inte i sthlm utan här i södertälje. Jag har varit på stan i sju timmar  haha så kan det bli ibland :) Södertälje är inte så stort så jag var nog inne i varje butik två gånger typ ;)  Först gick jag runt på stan och käkade lunch med Hannes och sen när han åkte till jobbet träffade jag Pamela och då tog vi också en runda på stan. . Jag köpte en jättefin blå jacka med en stor rosett, handskar som jag ska ha när jag kör i gymmet så att jag slipper få fula märken på händerna, och ett par coola blom-örhängen + ett halsband. Alla bra köp!


    EN BRAIG LÅT! HAHA

    emmy - när jag läser andras bloggar så tycker jag att det är roligast att kolla på bilderna som de lägger upp.. visserligen är det roligt att läsa om det har hänt något intressant eller roligt men roligaste är iallafall att se på bilder...

    ... jag har inte gjort något roligt eller särkskilt intressant idag, städat, städat, städat har jag gjort och nu ska jag plugga, plugga, plugga innan jag ska iväg och äta middag med Majzan och sedan vidare hem till Cim och träffa massa bävrar... tyvärr så kan jag inte följa med dem på spelningen ikväll eftersom jag måste hem och lägga mig tidigt för att ladda inför SM i helgen. men det gör inte så mkt att jag missar spelningen för det för jag vet att SM helgen kommer bli tuuuusen gånger roligare. Bo med Mary på hotell, springa 800m och träffa massa folk.. ÅH det ska bli så kul, jag ser verkligen fram emot det!! Inte många dagar kvar nu... åker på fredag med H och M runt kl.13!!!!

    Här kommer some pics från diverse år och aktiviteter... ENJOY!!


















    det kommer mera...

    FIA` Allergisk reaktion.. igen.

    Jag måste nog vara den klenaste och känsligaste människan på jorden! I dag på träningen kändes halsen tjock och sen hade jag röda utslag som myggbett ungefär.. Måste ha varit något jag ätit innan, men jag åt inget som jag inte brukar äta.. Kyckling och bulgur med fetaost, det brukar jag kunna äta.. Aja!

    Träningen gick superduperbra, men nu gör mina vader ONT! Jag ska be om att få lite massage på dem ikväll och massa ice power så blir det nog bättre... I dag på träningen lärde jag mig äntligen hur min löparklocka(som jag har haft i två år nu snart) fungerar. Jag har bara tagit tid och sånt med den men aldrig listat ut hur man kollar på tiderna efteråt. Men i dag lärde Sara och Petra mig det, jag hade varit inne på rätt grej men glömt trycka okej för att se det typ eller något sånt... Såå det var ju bra, kändes lite dumt men japp sån är jag :)

    Nu ska jag laga mat, eller i alla fall börja med den för mamma är med Jenny på Eklundsnäs, och jag börjar bli hungrig. Jag väntar på ett svar, förhoppningvis kommer min kväll bli rolig annars så blir det nog plugg för min del. Yeah!


    Typ såhär ont kommer det att göra i kväll när jag får massage på vaderna...

    Mary'' godmorgon

    Iiiaaaaoooo.

    Alldeles, alldeles strax ska vi åka och hämta Marcus på stationen. Tänk att vi har vart tillsammans i 3 och en halv månad och han har aldrig varit hemma hos mig. *iiii* Det här kommer bli fett kul !! =D

    Hörs sen. LOVE


    Jag och Mac på våran tremånaders dag <3

    FIA` Bra start på morgonen!

    Jag blir alltid lika glad när jag vrider på persiennerna och möts av solens strålar...  Solen gör en glad och ger en toppenbra start på dagen! I LIKE THE SUN!
    Jaha vad händer i dag då? Just nu väntar jag på gröten i mikron, sen ska jag väll plugga lite innan jag tar bussen till Sätra för ett banpass. Mina vader gör lite ont efter söndagens lopp, men jag tror att det går över efter uppvärmningen, förhoppningsvis! Sen får vi se vad jag hittar på för roligt i kväll :) Börjar inte Linda Rosings dejtingprogram i kväll?


    en tidig morgon på vår underbara resa
    Livet är en underbar resa!

    FIA` Ännu en konferens!

    I GÅR HADE FIEMMA SKYPE KONFERENS! Det var väll Emmy och Mary som var mest aktiva, jag kom in med någon kommentar då och då.. Jag kollade mest runt på lite bloggar, haha så social var jag :) Nej men dom diskuterade redan en sak och sen hoppade jag bara in i konversationen, och då kändes dumt att ställa massa frågor så att dom fick börja om från början med diskussionen, om ni förstår vad jag menar ;)


    Fiemma konferenser is the marsvin!



    FIA` Tankens kraft!

    " Din nuvarande verklighet är ett resultat av de tankar du tänkt"


    Undra vad jag tänkte på för fem år sen...

    Emmy - when I grow up I wanna be famous!

    bye bye bike och helloo bus. stulen cykel fick mig att gå till centrum och köpa bussbiljetter, men jag är inte allt för ledsen snarare irriterad men något som gör mig glad, riktigt glad är att en bra bok väntar på att bli hämtad. dessutom gnager samvetet i bakhuvudet och någon konstig klump i magen men det kommer snart försvinna för jag har gjort ett val. nu ska jag plugga och sedan ska jag träna styrka och rörlighet i hallen ikväll. inte många dagar kvar till helg nu, även om det är måndag och jar inte har sportlov så känns det rätt bra ändå måste jag säga, fast inte i benhinnan men den svarta tjepblomman gör att det känns mindre. är orolig över benhinnan, men mer orolig eller förvirrad över massa andra saker så benhinneoron får vänta. jag vill jobba med hälsa, rådgivning, människor och helst idrott. personlig coach står högst upp på min jobbtopplista. innan jag börjar jobba som det måste jag bli lite äldre och ha mer erfarenhet och massa äventyr på meritlistan.  någon som vill ut på äventyr med mig? men först ska jag utbilda mig till beteendevetare och jobba på ungdomshem och hjälpa ungdomar att komma tillbaka till livet och innan dess ska jag till usa!

    Kollade precis på ett avsnitt från den nya serien 183 dagar som sänds på svt sex måndagar framöver. handlar om några människor som har varit med i en dokusåpa och hur deras liv förändras efter det. intressant, väldigt intressant! check it out on
    www.svt.se


    FIA`Tänker för mycket!

    JAG HAR SÅ HIMLA MYCKET ATT GÖRA!
    Jag har hela veckan på mig att ta tag i allt, men jag är så lat och kommer med undanflykter hela tiden. Det är bra undanflykter som  tex en promenad i det fina vädret, städa rummet, blogga, gå på stan och shoppa! Jag har  helt enkelt för mycket tid.  Jag måste planera så att jag inte har någon tid över för annat än plugg i dag och för några andra dagar den här veckan. Jag ska verkligen försöka få saker klara redan nu så att det inte blir stressigt och sistaminutenplugghelanatten som vanligt...

    Nu ska jag ta en promenad med hundarna och sen ska jag städa rummet. Efter det ska jag sätta igång med pluggandet!! Jag måste måste måste!


    Haha vad gööör vi?!

    Maaaaaryyyy

    Håller på att installera en massa saker på min nya telefon och ska lägga över en massa musik. Jag har 8GB i den lilla telefonen. Shit-pommes.  ;);)

    Jag har sportlov nu, om ni kära läsare inte har förstått det. Det är mitt sista sportlov i världshistorien. Imorgon anländer min kära pojkvän Marcus hit. Vi tillbringar vår första kväll med att springa tillsammans med gbg-arna i Friidrottenshus. Fett kuuul. =D

    Hej ååå hå.





    Ibland när man ringer Mac kan Gleimar svara.. då låter de såhär:

    - Tja, säger han.
    - Tja.
    - Hej.
    - Hej.
    - Vahgörruh?
    - Sa du vad gör du?
    - Vahgörruh?
    - Är det Daniel?
    - Vadå Daniel?
    - Men det är ju du Daniel. haha
    - Nä vadå?
    - Var är Marcus?
    - Han duschar.
    ...

    Han är skön lilla Gleimar. ;)

    Emmy - min underbara lägenhet!!




    FIA`Good night!

    JENNY OCH HENNES KOMPIS SKA SITTA UPPE HELA NATTEN OCH KOLLA PÅ OSCARS GALAN!
    Jag är trött så jag skippar det.. Jag vet inte om dom kommer att klara av att sitta uppe hela natten, någon utav dem kommer säkert att somna.. Jag röstar på Jenny eftersom hon sa att hon vart sömning efter att ha druckit chai latten med varm mjölk, yeaaah!

    Nu ska jag gå och lägga mig och släcka ner akvariet så att fiskarna fattar att det är läggdags för dom verkar ha värsta discot där uppe nu! Kolla bara på videon som en kompis spelade in förra veckan när han var fiskvakt...


    Haha klockan är mycket... Godnatt!!

    Maryyyyyyyyy

    Godkväll.

    Ligger i min säng och chillar med min katt medans jag snackar med Fia på msn om livets alla problem.

    Tjejvasan var superkul att åka. Det var inte så jobbigt som jag trodde de skulle vara och det var sjukt mycket roligare än vad jag trodde. Jag ska lätt åka de fler gånger men inte precis de närmaste åren. Det roligaste var att de var massa folk runt en hela tiden som också åkte liksom. Spåren var asbra och jag och Fanny hade bästa glidet. Vi gled ifrån alla och fick bromsa när vi kom ikapp någon. När vi hade åkt två mil chillade i Eldris å kollade på klockan. Vi ba SHIT om vi fortsätter i samma takt kommer vi komma under 3.30. Vi hade hoppats på att komma under maxtiden liksom. Så vi åkte asfort sista milen och svichade förbi alla. Sen tillslut staplade vi in i mål och fick medalj av Smedhs. Hahahha. Vi ba: Näääämen heeeeeej. Aströtta.

    Det var en upplevelse och jag fattar fortfarande inte att jag har åkt. Det är nog bara mina höftböjare som gör. :)



     Just de,
    jag har fått en ny mobil!!!!

    Det är en W980. Ville ha den förut men då fick jag en annan. Men den är fett snygg. erkän ! =D

     


    Nu ska jag snacka med Mac i tel. PUUUUSSSSSSHEJ

    MaryMaryMaryMaryMary

    Hallå!!

    Jag är hemma nu efter en låååååååååång bilresa från snöiga Mora. Tjejvasan gick toppen. Jag och Fanny ägde fett. "Håll höger tack, höger tack. Kan ni hålla till höger?" va det ändå vi sa hela vägen,, typ ;)

    Men hinner inte berätta mer nu. Måste mejla lite folk nu så berättar mer senare/imån. =)

    Hej så länge.


    sommar tack !

    FIA` Inte som alla andra, vilka andra?

    När många lägger ner sin inomhussäsong eller kör sin näst sista tävling så börjar min tävlingssäsong!

    Jag sprang 1500 meter i dag och det gick suveränt bra! Även fast jag var en riktig fegis och ballade ur när jag fick i uppgift att ta rygg på gröningen. Jag vet inte var det var men jag vågade liksom inte gå upp i rygg eftersom jag var rädd att jag inte skulle orka. Men när jag sen tog mig mod att gå om så hade det blivit en lucka som jag inte lyckades täppa till... Men jag är nöjd, det känns som det finns mer att ge! Nu har jag bestämt mig för att köra SM, när jag ändå ska åka ner så kan jag ju lika gärna tävla ;)


    Emmys och mitt första lopp, många många år sen!

    FIA` Längsta och tyngsta hoppet?!

    - Hur långt hoppade du då?
    - Tio kilo!
    - Oj det var långt, är det världrekord?
    - Ja!
     
    När Jenny var liten sa hon efter ett längdhopp att hon hade hoppat 10 kilo långt!


    Hihi söötnos!!

    Emmy - en notis om mig i länstidningen i torsdag

    Igår visade mamma mig vår klippbok med utklipp från olika tidningar vi har varit med under åren. I torsdag hade det tillkommit ett utklipp om mig från loppet i onsdags och såhär stod det:

    Emmy kom femma i globen (Rubrik)
    FRIIDROTT - i förprogrammet till onsdagens GE-gala i Globen i Stockholm, så fanns Enhörna IF:s Emmy Koskinen med i b-finalen på 800 meter där hon slutade femma. Emmy. som fyller 20 i år, har såhär långt under säsongen gjort 2.13.28 i en tävling på Lidingö förra helgen. I b-finalen gjorde Emmy helt rätt och satsade tufft. Nu höll det inte hela vägen, "bara" i 750 meter. Trots tunga ben ¨på upploppet gjorde Enhörnatjejen 2.13.84 och slutade femma i loppet som vanns av Nathalie Rohlen från IFK Lidingö. Rohlen hade 2.11.73.

    Skönt att höra att någon (Hasse Sjögren) tyckte att jag gjorde rätt då jag satsade och hängde på... Måste jobba mer med min uthållighet så att jag orkar hela vägen, det är INTE ok att ha 37s sista varvet haha! Idag ska jag träna ett banpass i sätra med fokus på uthållighet. Kommer bli jobbigt!!

    FIA` En liten hälsning!

    I går fick jag ett sms från Mary som berättade att dom hade kommit i mål på tjejvasan på en tid runt 3.30!!
    Bra jobbat tjejer! Hon får berätta mer om loppet sen när hon kommer hem!



    FIA` Some more pictures!
















    Titta och njut ;)

    FIA` Good morning snowflakes!

    Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väll roligt hurra!!
    Nu har jag precis käkat en tallrik gröt och om några timmar ska jag käka lunch igen. Jag kunde inte riktigt sova i morse, jag vaknade lite då och då och bara väntade på att klockan skulle bli 9 så att jag kunde få gå upp! Det är nog tävlings-nervositeten som spökar för mig, jag har ju som sagt inte tävlat på väldigt länge och det var 3 år sen som jag sprang 1500 meter sist. Det har funnits blandade känslor inför dagens lopp men just nu känns det bra! Jag tycker att det ska bli roligt att springa, jag ska strunta i tiden och bara springa på och ha roligt! Det är många varv men jag ska tänka på annat under loppet, saker som gör att jag blir glad och mår bra, istället för att springa och räkna varven.
     


    Här hängde jag bara med till när det var 150m kvar för då hade jag fått i uppgift att sticka och det höll till ett SM guld! Härlig känsla!!

    FIA` En kväll på löp!

    Jag och Emmy mötte Tessan på tåget från centralen.. När vi kom till löp hade Fransson fixat allt så himla fint! Det var liksom woow! Han hade dukat fint med servetter vikta som blommor, tända ljus, fixat med bilder och musik och maten var underbart god! Det blev en riktigt lyckad kväll med snack och minnen!




    FIA` Ljudet av ett hjärta!

    Emmy är ute på långpromenad med hundarna med mamma.

    Jenny kollar på vänner avsnitt.

    Pappa sitter vid datorn med sin bror.

    Här sitter jag men inte länge till..


    Här simmar lilla sköldisen runt, kan inte jag få låna ditt skal ett tag?


    FIA`Ibland kan man bli sjukt sjuk!

    Emmy ringde precis, hon ska ta tåget som går från Västerås klockan 17.00, alltså om 5 minuter. Vi bestämde att vi skulle träffas på centralen runt sex. Hon kommer inte att bli så glad för jag har glömt hennes mobilladdare och hennes mobil dör när som helst. Aja, hon klarar nog sig utan det i kväll..

    I kväll ska vi till löp och ha klassreunion samt fira Fransson som har fyllt 20 år. Vi hade en lite reunion för ett tag sen men då kunde inte Ida som pluggar till kiropraktor i London och Tessiegirl som bor i Borlänge komma, men i kväll kommer de! Jag har inte träffat dom sen studenten typ, sjuukt länge sen. Ska bli riktigt roligt, jag är så nyfiken på att höra hur Ida har det i London och vad Tessan har för sig om dagarna!!
    Det första jag ska göra innan jag går in på löp är att dra ett osynligt täcke över mig som skydd mot alla baskilusker som härjar runt där.. Fransson var sjuk sist jag träffade honom och eftersom jag är lite småkrasslig och ska tävla i helgen så är jag superrädd för att få ännu mer baciller... Det blir som man tänker och jag är sämst på att tänka: jag är frisk, jag klarar mig! Så fort det närmar sig någon tävling så börjar tankarna; tänk om jag blir sjuk, har jag ont i halsen nu, nej men om jag sväljer nu då.. Helt sjukt! Men det är säkert många idrottare som känner igen sig??

    Jag sitter i skolan, det känns konstigt att vara kvar så sen på en fredag. På fredagar ska man ta det lugnt och ladda för helgens alla skojsigheter! De sämsta dagarna att gå i skolan är måndagar och fredagar! Det är förvånadsvärt många studenter som sitter kvar och pluggar.. Jag är imponerad!!


    Nu börjar huvudvärken släppa men nu börjar jag få riktigt tråkigt istället..
    Vilken tur att jag ska åka snart!

    FIA` Aaaj det känns som mitt huvud ska explodera vilken sekund som helst!

    JAG HAR VÄRLDENS HUVUDVÄRK!
    Jag har suttit i skolan med ett grupparbete sen 10 i morse, jag är helt slut! Fick ont i huvudet efter bara några timmar.. Grupparbeten är bra på ett sätt eftersom man kan hjälpas åt och sen kan man få hjälp när man inte förstår. Men det är väldigt jobbigt när alla har egna viljor och vill formulera meningar på sina sätt! Men vi är en bra grupp som kompletterar varandra bra, och sen kommer vi även in på andra intressantare diskussioner... I dag gick det förbi en tjej och plötsligt säger A: Det där är silikon, det ser jag! Sen var diskussionen i gång, inte om vad vi tyckte om tjejens real eller fake bröst utan om silikon över huvudtaget..

    Nu har alla åkt hem, någon skulle käka middag med sin pojkvän och Pamela skulle hem och baka bullar med sin syster, om hon inte somnar... Stackarn hon var helt slut i dag för hon hade fått massa telefonsamtal inatt. Det är superskönt för min nya mobil vibrerar inte när jag har den på ljudlöst. Vilket också kan vara väldigt negativt då man missar samtal eller att svara på sms. Så varje kväll innan jag går och lägger mig så sätter jag mobilen på ljudlöst för jag hatar att vakna av något fyllesamtal. Vilket i för sig kan vara roligt ibland, men oftast är det väldigt irriterande... Jag hade askungen låten som ringsignal för några år sedan och sen fick jag ett sådant där fyllesamtal som väckte hela familjen.
    Kul, kul, kul!


    Hoppas att det är rätt låt nu, för jag kan inte lyssna på den på skolans datorer.

    Mary'''''''''''''''''dallas bli sallad baklänges. herregud då.

    Åååhaallå.

    Siiter och försöker få ner det sista i väskan. Jag tror inte att den kommer att gå igen. Typiskt. Kom på att jag måste ha med mig lakan och handuk också. Men Fanny ska ta med en sovsäck till mig. Skönt. Då var det bara handduken som ska ner också.

    För imorgon åker jag och Fanny Tjejvasan. Det kommer bli sjukt spännande. Och jag kan inte fatta att det redan är dags. Nyss var det tre månader kvar. Herregud. Det är iaf vårat projektarbete och förhoppningsvis ska vi ta oss runt. Det är det som är tanken iaf. =)))

    Det sista som ska ner är datorn. Sen är det chill.

    Men hoppas ni håller tummarna för oss imorgon. Särskilt Mikael som inte ens tror på att vi har skidor. Oroa dig inte Mikael!! ;)

    hejdå,
    hörs på söndag igen när jag kommer hem till GBG!!



    Emmy - om bara 10 av 35 var på föreläsningen betyder det att de andra 25 skrev omtentan idag?

    Tvättmaskinen är igång, den hemmagjorda purjolökssoppan som jag gjorde igår har jag ätit till luncg precis, snart ska jag packa och sen är det ut och springa ett backpass som gäller. Därefter ska jag till Sollentuna på Frasses 20årsmiddag/reunion :D 

    Föresten så mailade coachen från USA mig ang vart mina scholarship papper är någonstanns. Tydligen så skickade han dem med Fedex och dom ska ha varit och försökt lämna papprena till mig tre gånger (det kan man se när man spårar kuvertet med dess spårnummer). Jag ringde Fedex imorse och frågade hur vi skulle lösa överlämningen att kuvertet på bästa sätt. jag såg fram emot att dom ringde på min dörr samtdigt som någon granne kom förbi och tänkte att shiit den där tjejen måste vara populär haha och få skriva min signatur på en konstig apparat som sedan visar för coach att jag har tagit emot kuvertet om han kollar på internet. men så var inte fallet, eftersom de redan hade åkt ut tre gånger så skulle de istället lämna brevet i min brevlåda om jag skrev en lapp ovanför brevinkastet och sa att det var ok att dom la ner brevet och så skrev jag min signatur så skulle det fungera som fullmakt. Så efter helgen ska jag iallafall ha fått brevet med alla papper. Typiskt... jag som ville ta emot kuvertet av en person. hade känts mer coolt!

    Anyway, anyhow jag kommer iallafall att få öppna ett kuvert innehållande hur mycket scholarship de kommer erbjuda mig.. SPÄNNADE!!!! Nu ska jag diska och packa iordning väskan...
    Vi hörs!


    bilden har inget med inlägg att göra tycker bara att den är så himla rolig. Mary ser så cool ut som springer och biter sig i läppen helt iskallt mitt under loppet haha ;) En vanlig dag på jobbet helt enkelt ;)

    Mary' Omjaggråtermktfårjagprickaripannan.

    Hallå.

    Igår var Macs kompis Martin på besök. En rolig prick som har denna låt som ringsignal..:


    haha,
    sen hade jag den som alarmsignal i morse så vi höll på att få en chock när vi vaknade. Vi brukar vakna till den här chillade låten:


    James Blunt gör sjukt sköna låtar. Och den här ovan är min favo, lätt. LÄTT.



    Nu måste jag fortsätta packa. Hej å hå. Igår pratade jag med en coach från USA. Eller jag har pratat med en hel del de senaste dagarna. Å kan berätta att både SAT och Toefl är chill. Behöver kanske gör om toefl. Kanske. Det beror på vad jag väljer. =)

    Mary' jagharsattuppkorten

    Jag har nu lagt fram massa saker som ska ner i min väska. Sportlovet börjar ju imorgon.

    Mitt sportlov ser ut såhär:
    Stockholm - Mora - Göteborg - Bollnäs - Stockholm.

    I Mora ska jag åka tjejvasan med Fanny (=O) och i Bollnäs ska jag springa ISM 1500 m. Dessutom ska Marcus komma och hälsa på när jag svänger förbi Göteborg. Thihi. <3
             Iaf, jag måste alltså packa fett smart för att inte behöva släpa på en miljon onödiga saker. Det är typiskt mig att göra det... ;)

    Nu ska jag gå å lasta hö. Ses åter imorgon innan jag sätter mig på tåget mot norr.

    LOVE!



    I Bollnäs ska jag bo med Emmy. =D=D=D naaawwww, <3<3<3<3<3



    Emmy - Lipstift jungle är verkligen bra :D

    idag har jag kollat på ett par avsnitt.. det sötaste paret är lätt Nico och Kirby!!


    bra låt till klipp från en bra serie = perfect match

    FIA` Sjukling hit, sjukling dit!

    Jag känner mig så konstig, typ sjuk men ändå inte.. Sitter här och funderar på om jag ska åka till Bosön och träna eller ifall jag ska stanna hemma istället.. Just nu lutar det åt att jag åker dit och känner efter och tar det lite lugnare om det känns helt knas. Har ju tävling i helgen!

    I dag har jag varit på stan med mamma och fixat lite på min "dagens att göra lista". Skulle svara på mejl och beställa kursböcker och sånt. Kvar är väll bara att läsa artiklarna till imorgon, superduperroligt!!


    Oj vad tiden går fort! Skol SM i ettan..




    Emmy

    Jaaha. Klockan är tolv och det betyder att det är typ 11 timmar kvar att göra saker på det här dygnet... jag ledig, har tänkt  träna vattenlöpning och läsa i psykologiboken. Snackade precis med min tränare, han är väldigt bra! Vi pratade om loppet igår, jag fällde några tårar över den frustration jag känner, sen pratade vi om de kommande tävlingarna och så.. Jag vill verkligen börja träna hårt nu, och jag vill verkligen träna hårt tillsammans med någon! 
    btw så är jag inte hungrig men jag måste nog ta och tvinga i mig lite frukost nu!


    ciaaooo


    FIA` Andra sidan är ni klara?!

    I GÅR SATT VI UPPE MED ALLA SMÅTTINGAR HÖGST UPP I GLOBEN!
    Det var så roligt att se och minnas hur roligt man själv tyckte att det var för några år sen.. Det var roligt igår också men på ett annat sätt! 

    Tjejerna raggade på killarna, några gick iväg och kom tillbaka med världens godislass och satte sig och mumsade. Några satt med tränarna eller sina föräldrar medan andra satt med sina bästa tjejkompisar och fnissade och gjorde sig till för att killarna skulle märka dem. Några tog kort på stjärnorna nere på banan även fast de såg ut som små myror. Men roligast var nog nästan när en liten kille bakom oss ropade heja wissman rätt så högt, men som wissman troligtvis inte hörde. Eller när ett kompisgäng hade fått med sig några att ropa på 1... 2... 3: Andra sidan är ni klara?
    Haha dom ropade till andra sidan globen där det också satt massa ungdomar.. Puttisar :)

     - " Hej jag heter Marcus och jag persade i går och därför tycker jag att det är okej att fälla oskyldiga människor och reta dem när de ligger på marken" Hmmm....


    Emmy - är tillbaka i Västerås nu, kom precis hem!!!!

    Sprang 800m idag i globen. Öppnade alldeles för optimistist tydligen... är frustrerad... men jag har en plan som ska få mig att bli gryyym... kommer tillbaka i sommar om det blev så eller inte...

    Mary' Globen fååräävver

    4.28.48

    Nya perset på 1500 m. FETT NAJS!! Äntligen efter 1½ år av 4.30 lopp. =D

    Marcus sprang hejdundrandes bra och dunkade in nya perset på 1.54.27 på 800 m. Nu 19:e bäst genom tiderna på Löp av killarna..!!! Jag är fortfarande 3:e bäst, hehe.

    Nu sitter jag här vid Macs data och äter godis och chips medan Mac spelar pingis i igloo-källaren. Jag börjar få huvudvärk nu, dels för att jag är trött och dels för att jag har så mycket att tänka på. När jag är på tävling är det enkelt att leva sig in i tävlingsleken och släppa allt de andra. Sen finns det så många människor som jag vill och måste prata med på varje tävling så jag har liksom inte tid att tänka. =))

    Godnatt på er alla söta läsare som tittar in här varje dag. ÄLSKAR ER ALLA!! ;D


    Huddinge vann småbarns-stafetten på GE-galan i år igen (detta är 2006). Men kolla killen där till vänster som trillar precis innan mållinjen. Hahha, fy fan vilken tabbe. Det var en tjej som trilla sådär i starten iår. Hehe =P


    FIA`Just nu!

    Pappa kommer och hämtar upp oss om en halvtimme, sen åker vi mot Globen!
    Jag är nästan klar, jag väntar bara på att håret ska torka så att jag kan platta det.. I går när vi var på stan och köpte en present till Fransson så köpte jag ett jättefint blått linne som jag har på mig i dag :)

    Jag är helt slut i huvudet av allt tänkande! The secret går ut på att det är tankarna som styr ens liv. Det liv jag har i dag är ett resultat av mina tankar. Så nu går jag runt och tänker och tänker på allt jag vill ha. Det är jobbigt, nästan så att jag får ont i huvudet. Men förhoppningsvis fungerar det, jag tror på det, tror du?

    FIA` En bra låt!

    HOWIE DAY - BRACE YOURSELF

    So you think
    You can hold the world up by a string
    With all that you have
    And I will hold every part of you if I could

    And I'm oh...
    And I'm on again
    Brace yourself
    And all that you have
    And oh, I'm in love again
    Brace yourself
    Yeah...

    So you feel everything and everything should be
    All that you wanted
    Stay with me
    I'm in no condition to be
    Alone

    And I'm oh...
    And I'm on again
    Brace yourself
    And all that you have
    And oh, I'm in love again
    Brace yourself
    Yeah...

    On and on
    So it's just your false alarm
    Maybe I'll hold my breathe
    And you'll be gone
    All that you have... yeah...
    All that you wanted...

    Love
    I'm in love again
    Brace yourself with all that you have
    Oh I'm in love again
    Brace yourself... yeah...
    Brace yourself... yeah...
    Brace yourself with all that you have
    Yeah...

    All that you wanted... oh...

    Mary'

    Idag ska jag springa i The Glob. Det kommer bli fett najs. Nu har vi varit och fyllt på våra magsäckar med lite mat i skolan. Vi har egentligen z-dag idag, men pallar inte laga egen mat.

    Igår var Mac och jag som sagt på bio. Filmen var jättekonstig och jag vet inte riktigt vad poängen var. Mac spillde ut godiset, popcornen och tappade pengar och mobilen när vi satt där. Hehe.

    hejdå.


    FIA` YEAH!

    Jag struntade i lektionen, jag missar ändå inget viktigt!

    Nu har vi ätit lunch, spaghetti med köttfärssås samtidigt som vi har haft MVT på i bakgrunden.

    Efter att hundarna har fått lite mat ska jag och mamsen gå en långpromenad med dem..

    Jag måste läsa artiklarna till grupparbetet men "the secret" är mycket roligare att läsa.. Den är otroligt bra!

    Jag förändrar mitt liv, jag får allt jag vill!


    FIA` GE GALAN!

    Efter lektionen ska jag stressa till Globen och titta på förtävlingarna. Det är många bra som springer och det kommer att springa på bra tider. Jag vill också springa, jag har aldrig sprungit i Globen. Tidigare år har jag varit skadad eller sjuk. Det är så himla tråkigt för alla springer alltid på jättebra tider och där står jag på sidan om och hejar på. Jag vill också springa på en jättebra tid i Globen. Aja inte mycket att göra åt, i kväll står jag på sidan om igen och hejar på alla som springer superduperbra!

    I helgen ska jag tävla igen och jag är nervös,  det blir inte bättre av att det var typ 3 år sen som jag sprang 1500m sist. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå men jag ska göra mitt bästa. Just nu känns det som mytt psyke kommer att svika mig för det är ju så himlans långt, 7,5 varv runt runt. Men jag ska klara det, jag kommer att klara det!


    GO FOR IT!



     


    FIA` Måndagens tips?

    På väg hem från måndagens ledarskapskurs började vi prata om hemtentor och hur hemskt det var när man fick skrivkramp. När man fastnade och inte visste hur eller vad man skulle skriva.. Lite småpanik!

    Då var det en person som tipsade om att ta till whiskeyflaskan. Jag trodde han skämtade men han var fullständigt allvarlig. Då påpekade jag att det fanns andra sätt att komma igång med skrivandet igen, typ ta en paus och jaa göra något annat för ett tag istället för att sitta där och stressa upp sig.. Men han menade att det var så mycket lättare att flumma på och skriva det man egentligen ville skriva, när man är nykter tänker man för mycket: kan jag skriva såhär, hur låter det där.. - Allt sådant släpper!  Han berättade även skämtsamt om en kompis som hade somnat framför datorn med en tom whiskeyflaska och att det var hans fru som hade hittat honom.. Han som tipsade om att skriva hemtentor påverkad är runt 40 år och jag vart väldigt förvånad. Jag skulle aldrig kunna tänka mig ta till alkohol för att skriva en hemtenta. Och visst låter det sjukt dumt att ta till alkohol, eller tycker ni att det ligger någonting i det han säger? Skulle ni kunna skriva en uppsats när ni är påverkade?



    FIA` Nya bibeln?

    "Hemligheten ger dig allt du vill ha: lycka, hälsa och välstånd."

    "Du kan uppnå, göra och bli allt vad du vill."

    "Vi kan få allt det vi vill. Det spelar ingen roll hur stort det är. "

    Boken heter the secret, översatt på svenska: hemligheten. Skriven av Rhonda Byrne!

    Nu ska jag läsa lite innan jag somnar...

    FIA` YES YES YES!

    I DAG KOM DEN EFTERLÄNGTADE BOKEN!
    Sooom jag har längtat, i kväll efter bion ska jag läsa the secret ! Den verkar grymt bra!


    Mary' Jag vill ha sommar och solbränna. För nu fryser jag arslet av mig.



    Marcus
    och jag har varit lite kulturella idag och besökt armémuseét. Eller inte. Vi var där ofrivilligt och gjorde vår historia-uppgift... men det var dessutom skönt att få åka någonstans. Tänka på något annat.

    Vi bestämde att åka på bio sen ikväll. Halva Löp är ju sjuka och vi vill inte bli smittade till GE-galan. Ofta. (vi blir aldrig sjuka) Men det är skönt att komma iväg,, från allt.

    Träffade btw Majzan i morse. Hon är rolig hon. ;)

    FIEMMA - GRATTIS!!

    GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN FRANSSON
    -som fyller 20 år i dag!


    På fredag blir det födelsedagsmiddag och en liten reunion, nice!

    FIA` Some more!

    HÄR KOMMER ÄNNU FLER BILDER!
    Om någon inte vill vara med på bild så säg till så tar jag bort den!


    Skolavslutningen i 9an


    "- Gud vad jag kommer at skratta åt er sen" Vi var hårmodeller i ettan på löp!


    Tripp, trapp trull nästan ;)


    Tom Tits ballong i pepparkaksform


    En vanlig dag på löp


    ooops


    Vi leker med maten på lunchen


    Party party


    yeeah!


    vi fuuular oss


    Glädjehopp

    Sara, Jag och Fransson


    haha :)


    Gänget i ettan


    PUZZZ


    Crazy viiit


    ROCK


    Näämen vilka gömmer sig här då?


    Bjuret


    Tessie girl

    Det får räcka för den här gången, men som sagt: det kommer mera!!


    Mary' Aj.

    En skön lunch som sprudlade av ideér byttes av mot huvudvärk, gråt och johannas födelsedagsglass i frysen. Aj. Det jag har gått och funderat på, men aldrig trott det skulle hända, har hänt. Fy farao.


    Emmy - vad gör man när man är ledig?

    hmm jaa.. kanske det.. njaa... öhh.. ehmmm?!

    Igår bestämde jag mig för att strunta i att åka tillbaka till Västerås. Det skulle bli så himla mycket fram och tillbaka eftersom jag ska tävla på onsdag i globen och till sollentuna på födelsedagsmiddag på fredag. Sen kom jag på att jag är helt ledig till så på fredag (då jag ska på föreläsning och hämta några böcker i Västerås innan jag åker tillbaka till Stockholm). och gud vad skönt jag tyckte att det lät att vara ledig och inte ha NÅGONTING planerat i några dagar.. men gud vad jag är rastlös redan haha.. vad ska man göra när man är ledig? jag har redan kollat på film, haft låång sovmorgon, gått på promenad med hundarna, snackat i telefon, mailat massa jobbmail och jaa nu vet jag inte vad jag ska hitta på haha! men men jag tror att det är nyttigt för mig att slappa ett par dagar och känna på det.. vem vet jag kanske slutar klaga eller klagar mindre när almenackan är full igen haha ;)

    såhär kan det se ut när man gör om pappas skjorta till en klänning ;)

    igår kväll när jag hade bestämt mig för att inte åka så var jag full av inspiration över vad jag skulle göra nu när jag var ledig. jag skulle pyssla, sy och ja allt som man gör när man är ledig. Men nej jag ska nog bara slappa... tänkte kolla på ett till avsnitt av Lipstift nu... vi hörs!

    FIA` Vilka minnen!

    HAHA VI ÄR BRA ROLIGA VI!
    Mitt i rusningstrafik och grejs spelade vi in en video till vår studentskiva. Jag fick mig ett gott skratt när jag kollade på filmerna.. Men visst är dom bra?!  

    Oj oj oj vad vi kämpade med dom här!!

    FIA` Say what?

    "Who´s who, what´s what and why´s why?"


    Massa massa.. sten.

    Mary' Dra mig naken i en lite kärra.

    Haaaaallååååå

    Är hemma hos Mac och har precis ätit hmm "frukost". Nu sitter han och spelar sitt nya Wii spel som vi köpte igår. Ett Spiderman spel som verkar fett B. Man springer runt och slåss. Meningslöst.

    Igår var det ju alla hjärtans dag. Thihi. Jag och Mac tillbringde kvällen på en resturang och åt upp pengar. Fett gott och mysigt va det !! Sen rullade vi därifrån mot... jaja, iaf.. ;);)
            Innan det var vi och sprang på Boozzzööön. Efter lite ändrade planer sprang jag 800 m där istället för 1500 m som planerat. För jag kommer springa 1500 m på GE-galan (20 min innan invigningen). Det kommer bli helt sjukt bra. Igår slog jag inomhuspers (med hjälp av kära Fia Koskingen som hare) och rullade in på 2.11.47. Dock in lika snabbt som min fd klubbkamrat Loveesa som i Göteborg rullade in på nya personliga rekordet 2.09 på 800. Dra mig naken i en liten kärra, som Alban brukar säga. ;)

    För att ni ska få lite inspiration till Globen har ni här mitt 1500 m lopp i Sätra förra helgen. OBS!! Allltså inte helgens lopp!! ;)





    1500 m is the sheat

    FIA`Alla hjärtans dag blev en hektisk dag!

    INTE BRA FÖR HJÄRTAT ATT STRESSA SÅ!

    Jag gick upp halv sju och åkte till jobbet. Tog massa disk och gick massa fram och tillbaka med kantiner och grejs. Jag kollade även på slutet av filmen counter stage. Jag älskade den filmen när jag var yngre, jag kollade på den om och om igen! Ska nog leta fram den och se på den i kväll efter plugget...

    Efter det åkte jag hem, sov hela tågresan. Hemma käkade jag lunch och packade kläder till kvällen och bytte om. Sen kom pappa och Emmy och då åkte vi till Bosön. Jag hade druckit massa vatten innan så jag var jättekissnödig ända från Södertälje till Bosön, det var superduperjobbigt! Jag kunde inte tänka på något annat och då blev det såklart ännu värre. Men jag hann till Bosön utan att en olycka skedde ;)

    Väl där satte jag igång att börja värma upp på en gång eftersom vi var lite försenade. Jag var hare till Emmy, Sanna och Mary! Tjejerna sprang bra men inte jag. Jag var ganska trött efter jobbet och sen gick det alldeles för fort på första varvet.  Jag sprang till 500m och sen lät jag tjejerna gå om och sen hängde jag på till 600m. Våra nya tävlingsshorts är jättejobbiga. Jag störde mig jättemycket på dem under loppet för dom åkte upp. Kändes som jag visade hela rumpan. Så jag sprang och drog ner dem hela tiden... Vilket kanske inte var så bra, det är ju inte det man ska fokusera på precis ;)

    Efter loppet gick jag direkt och duschade, skippade nerjoggen.. Snabb dusch och fix sen fick jag skjuts till löp. Sen åkte jag och Sanna till Rotebro. Hon skulle hem till sin boyfriend och jag skulle hem till Carro.  Hemma hos Carro hade de redan börjat käka för jag var en timme sen... Men jag slog mig ner där och käkade och snackade massa med tjejerna som jag inte hade träffat sen studenten. Så det var ett tag sen! Sen kollade vi lite på melodifestivalen och käkade god efterätt. Det var en trevlig kväll!! Jag följde aldrig med de andra ut eftersom jag var så himla trött. Jag gick till löp och snackade lite med Matte, Fransson och Berthine som var där på besök. Sen somnade jag gott och vaknade tröttare än tröttast! Men jag kämpade mig upp och nu är jag hemma.


    Carro,Jossi(Jossan) och Mary! På väg till någon skiva förra året...

    FIA` Gör dom verkligen det?

    JAG LÄSTE I TIDNINGEN OM EN TJEJ SOM VILLE HA SUPERKRAFTEN ATT KUNNA FLYGA! Så att hon kunde flyga iväg från alla problem...

    Försvinner problemen om man flyger iväg från dem?
    Tänk om det ändå kunde vara så lätt!


    Emmy

    Sitter hemma i soffan och "kollar på" melodifestivalen.. tycker inte om det så mkt så jag sitter mest här för att pappa och jenny kollar på tv. Fia är i Sollentuna på födelsedagsmiddag hemma hos Carro och mamma jobbar natt..

    Tävlade idag på Bosön, sprang 800m. Fia var hare åt mig, Mary och Sanna och det gjorde hon jättebra. Själv sprang jag in som tvåa i mål bakom Mary på det nya inomhusperset 2.13.28 vilket jag är helt ok nöjd med.. det finns mycket mer :) Mary sprang också bra, även hon slog nytt inomhuspers!! Grattis till oss... 

    Igår var vi hemma hos Johanna på middag för att fira hennes artonårsdag... här är några bilder från igår (tagna med Sannas kamera)...


    nu ska jag äta kvällsmål och så ska jag snart gå och sova eftersom jag ska upp tidigt och jobba imorgon ;)

    FIA` Just nu!

    Vi kom precis hem från Johanna. Det var superdupertrevligt! Sen var Emmy taxichaufför och skjutsade Mary till Mörby C och Sanna& Emma till löp. På bilresan hem dunkade vi musik och snackade. Jag gillar att åka bil med Emmy :)

    Nu pratar jag i telefon med Pamela, alltid lika roligt!

    Om en halvtimme ska vi åka hämta lillesyrran som är på feeest! Party party! 

    Sen ska jag sooova för jag ska upp halv sju imorgon, buhu :(


    Emmy och Jenny <3




     

    FIA` HIPP HIPP HURRA!!

    VAD ÄR DET FÖR EN DAG?

    ÄR DET EN VANLIGA DAG?

    NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR FIEMMAS TVÅ ÅRS DAG!

    HURRA HURRA HURRAAAA!!!!


    Tänk att vi har haft bloggen i två år nu tjejer... Coolt! Fiemma 4-ever!


    Mary' Fredagen den 13 va? Bäst jag låser in mig på mitt rum resten av dagen. hej hopp.

    Jag hade precis satt mig med mina kära musikkompisar för att hugga in på dagens lunch då min mobil ringer. Legernes, stod de då på mobilen. jaha? tänkte jag och svarade.

    - Vaar är duu? sa han
    - eh, i matsalen och äter. Vadå då?
    - Jag är i receptionen.
    - Okej
    - Marcus har svimmat i receptionen.
    - Va? Va säger du? Vem har svimmat?
    - Marcus!!!
    - Men vadå? Hur då? När då?
    - Han skadade fingret och svimmade. Du måste komma hit.

    Jag fick lämna min mat och musikare och drog iväg till receptionen. Där var de inte, utan de hade gått till sjuksyster. När jag kom dit mötte jag vår rektor Karin på Löp/Natur.

    - Hej Mary, sa hon.
    - Hej, är Marcus där?
    - Ja, han ligger där inne och vilar.. sa hon medan hon höllpå att stänga dörren.
    - Får jag gå in?
    - Ja de tror jag, sa hon och stack in huvet genom dörren och ropade. - Nu kommer Mary Marcus. (som att han skulle förbereda sig.. el nått)

    Stackarn, han hade brutit av halva nagel när han pillade med nått i skåpet.  Aaj aj. Då gick han till receptionen för att få plåster. Sen blev han yr och svimmade. Nu mår han bra och ligger och chillar på sitt rum. Jag ska ta tag i min engelska grej innan jag drar till JOHANNA som fyller 18 LÅNGA ÅR idag. yeeeaaaah.


    hehehe, precis såhär ser han ut när han vaknar. kan inte kolla för det är så ljust. Mickans syrra Amanda lärde mig igår att då ska man köra disco med lampan i taket. Det ska jag göra nästa gång. Haha, fett kul.


    FIA` GOD MORGON!

    JAG HATAR ATT GÅ UPP TIDIGT! I morse snoozade jag 3 gånger och fick stressa, som vanligt... Om tjugo minuter ska jag ta bussen och sen möta upp Pamela för att ta pendeln till universitetet. Vi har grupparbete i dag och ska försöka hinna klart med introduktionen. Grupparbetet är som sagt om lögner..

    Efter det bär det av hemmåt igen för att slå in paket och plugga lite till innan vi beger oss mot Täby. Johanna fyller ju år i dag och ska ha födelsedagsmiddag. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN JOHANNA!!!


    Johanna, Yolanda och Sanna på rudbeckstafetten förra året ;)


    Mary' Boozzöön gick fett najs. Åså lite syra på de.

    Godkväll

    jag var påväg ner för trappan för att sova i Macs och min 180-historia. Trodde jag ja. I dörren mötte jag Mac, Klabb, Emil å massa andra som skulle ner och spela pingisi källaren. Jaha, hej hej sa jag som var trött. Sätt dig vid datorn, jag kommer om 40 min svarar min kära pojkvän. 40 min, jag trodde han drev. Men icke. Så jaha, det var ju najs. Not. 30 min kvar nu då. Tror jag ska sova istället...

    Vilken tur att jag tycker om han så mycket va? Helt sjuuuuukt mycket. Hel sinnesjukt mycket. (a)

    Godnatt.


    FIA` Lättnad!

    FRI SOM EN FÅGEL!



    FIA` IDAG ÄR DET TORSDAG!

    Jag gled fram på intervallerna p g a alla isfläckar, inte för att det kändes så superduperlätt precis. I dag var det rätt tungt, men jag lyckades ta mig igenom passet. Jag hittade en sträcka längs kanalen som var fri från is så där sprang jag fram och tillbaka med Åffe som fick följa med i dag. De andra hundarna vart inte glada och Stella gav mig en mördarblick när jag kom in igen och tog av mig skorna... Hon får nog följa med nästa gång! Jepp jepp! Dagens träning - check!

    Jag har en hemtenta som ska in på måndag. Det är ett grupparbete om ledarskapsteorier och jag har blivit tilldelad att skriva inledning och avslutning. Eftersom de andra håller på för fullt med teorierna som jag måste läsa igenom innan jag skriver avslutningen så tänkte jag göra klart inledningen idag. Avslutningen spar jag till söndag när jag kommer vara så otroligt pigg! NOT!

    Jag ska käka någon macka och sen ska jag ta bussen ner till stan. Först ska jag till bibblan och låna en bok om att ljuga och sen ska jag hem till Pamela och plugga inför morgondagens grupparbete. Vi håller på med en undersökning om vilken betydelse lögner har för människor, väldigt intressant faktiskt!

    Jag och lillesyrran ska rota fram lite maskeradkläder i kväll eftersom Jenny ska på maskerad imorgon.. Jag har kvar en del från förra årets studentskivor med alla dess olika teman. Cat woman, sex and the city tjejerna, tingeling, prinsessa, djävul och massa massa mer!

    Jag skrev jag i början på varje mening. Fråga mig inte varför, för jag vet inte.. haha :)


    Zakynthos -08! UNDERBART! Vill tillbaka...

    Mary, det är jag det. jepp jepp, hej på er sötnosar

    Yo macka flow..

    Nu när alla drar ut och springer av sig ska jag ta tag i min gaderob. Ska ta ett riktigt bamsetag, japp de ska jag. Haha, men jag måste få in lite nya saker och hitta lite gamla där inne i röran..

    Sen kanske jag ska tag i lite andra saker med. När jag ändå håller på med tagen liksom. Men det är bara kanske. Det finns dock roligare saker än att ta tag i saker. Här får ni en lista på de:

    5 saker som är roligare än att ta tag i saker:
    1. Dansa egypten dans. Ni vet med armarna sådär böjda åt var sitt håll!!
    2. Shoppa "lök" på Coop
    3. Tjuva bröd av Frasse när han kommer på en
    4. Kolla på alla bilar som kör fel i den dubbelfiliga rondellen utanför Löp
    5. sist men inte minst; att skriva långa romaner om hur passen kändes på träningsrapporten.

    YEAH. Later darlings. 


    och sen lite flum på det. ;D

    FIA` Vilka är vi?

    JAG SER ATT LÄSARANTALET STIGER FÖR VARJE MINUT! Trevligt, trevligt!

    TILL ER SOM INTE VET VILKA VI ÄR ELLER VARFÖR VÅR BLOGG HETER FIEMMA=
    Fiemma står för fiaemmymary vi har bara kortat ner det och tagit de två första bokstäverna i namnet. Smart va?
    Vi är fiemma och vi lärde känna varandra på löpargymnasiet för typ två år sen. Mary bor kvar på löpet, Emmy har flyttat till Västerås för att plugga beteendevetenskap och fia bor hemma och pluggar pedagogik på stockholms universitet.
    På bloggen skriver vi om allt mellan himmel och jord... Vad vi gör, inte gör och allt sånt där! Något som vi är lite dåliga på är dagens outfit och visa upp våra shoppingfynd, det finns ju redan så många andra bloggar som gör det...  Ibland bloggar vi fler inlägg, ibland bara ett. Vi är vi och vilka är ni?  

    Jag såg att Mary hade lagt ut länken på facebook. Så kom igen nu och lämna inte bloggen utan att lämna en fjuttig kommentar om vilka ni är så vi vet vilka vi har fått äran att ha som besökare ;)


    Fiemma videon som Jenny gjorde till oss för typ två år sen <3

    FIA` Run run!

    NU SKA JAG UT OCH SPRINGA!
    Det blir intervaller längs kanalen och sen kanske jag tar en sväng förbi kusens backe också! Yeah


    Vår projektfilm som även råkade bli portugalfilmen som ingen hann göra, eller glömde bort?

    Här kommer även portugalfilmen från 2007

    FIA` Yeaah!!

    Jag satt och kollade igenom mina bilder igår kväll...
     
    Look what I found!!

























    Oj vad många bilder det blev ;) Det kommer mera...
    Om det nu skulle vara någon som inte vill vara med på bild så säg till så tar jag bort den bilden!

    Emmy - i sluttampen av tentapluggningen

    ja imorgon är det dags för tentan i forskningsmetodkursen... har pluggat som en idiot och tänker inte på så mycket annat den här veckan... just nu har jag tagit en pluggpaus... maten står i micron och är snart varm.. har ätit lax 4 måltider den här veckan för fisk gör dig smart you know... eller så är för att frysen är full (eller frys var kanske att ta i men fryslåda då haha)...

    efter lunchen ska jag ut i solen och promenera, tar med mig mina fina anteckningar så kan jag läsa lite på dem samtidigt som jag njuter av det fina vädret :)




    såhär ser min ångest ut den här veckan.. men imorgon är det öveer!


    Håll tummarna för mig imorgon mellan 8.30-12.30

    Mary' hejdå snön, pls

    Jag är på Löp igen. Det är chill, najs, grymt. Hihi.

    Imån är det en helt vanlig torsdag.. nästan. Ska träna på Bosön istället för tråkiga intervaller. Najs.

    Godnatt kära ni.

    Emmy - ok nu förstår jag begreppet sådan matte sådan hund...

    Imorse när jag var ute och sprang så fick jag höra det igen... två tanter stod och pratade med varandra medan deras hundar nyfiket hälsade på varandra. Plötsligt börja den ena hunden skälla hur mkt som helst.. tanten sa -nej, sluta.. det är bra nu och - nej nu räcker det, sedan tog hon i och röt hög - NEJ NU FÅR DET VARA BRA!
    haha jag har hört det där förut.. vad tror man egentligen... ska hunden fatta att det den gör är dåligt om matten säger bra? och om matten använder ordet bra med arg röst så kanske hunden tillslut blir knäpp och varken vet vad som är bra eller dåligt...

    tanter med sina hundar alltså.. haha och det här är inte första gången jag hör detta! SÅ alla hundägare lyssna på detta , säg bara BRA om hunden gör något bra och använd ordet NEJ och FY när hunden gör något du inte vill att den ska göra...
     

    här har vi en väluppfostrad hund...

    FIA` Tänk om personen inte vill bli din gurka?

    " - Du ska bli min pussgurka!"


    Meen kom igen killen, bättre kan du väll? ;)

    Mary är fett sugen på 180 madrassen. haha

    Igår kväll gick Lollo och jag och spanade in i alla skyltfönstrena i Göteborg i väntan på vår buss. Vi blev sjukt sugna på att shoppa så strax ska jag, Lollo och Britta dra oss till stan. Jag älskar att shoppa i Göteborg.. jaja, jag vet hur alla tjatar om Stockholm is shopping nr1 i Swe men Göteborg är sååå mycket mysigare. Sthlm är virrigt och allt är så utspritt. Jag ÄLSKAR Göteborg.



    Sen åker jag tillbaka till Löpet (..och skolan). Miss Mac like hell. <3


    FIA` Ready and almost ready!

    I går blev Lindas försenade present klar och i dag ska jag fortsätta med Carros. Johannas är redan klar ;)

    På fredag ska vi fira Johanna som fyller 18 år och på lördag ska jag och många mer fira Carro som fyller 20. Jag tror att de snackade om utgång efter middagen men jag får se om jag är på. Eller jag har nog inget val eftersom jag planerar att sova hemma hos Carro som bor i Rotebro. Det är en bra bit att åka hem sen...

    Min lördag blir intressant: Upp tidigt och jobba från 07.30-14.00. Käka lunch. Sen kommer Emsan och hämtar mig och så åker vi till Bosön där jag ska vara hare åt tjejerna som springer 800m. Efter det duscha och byt om och sen skjutsar Emmy mig till Carro och sen middag + utgång. Yeah! Jag kommer vara såå jävla trött på kvällen och vi ska inte snacka om hur trött jag kommer att vara på söndagen. Och då ska jag plugga och fixa det sista på arbetet till ledarskapskursen.


    GO FOR IT!

    FIA` Det är bara så det är!

    JAG HADE JU BESTÄMT MIG!
    Det är inte bra, nej det går bara inte...
    Men egentligen; varför inte?
    Jag vet svaret.


    Jag diggar mina fluminlägg

    FIA ` Something special!

    I DAG HAR JAG LEKTION MELLAN ETT OCH FEM!
    De sista två timmarna är de bästa eftersom Snyggingen med stort S kommer då. Jag har lektion i två olika kurser och han går i den andra. I de andra kurserna har det bara varit massa gubbar och äldre som har gått vilket har varit såå boriiiing! Även de tråkigaste kurserna blir roliga om det finns någon snygging där. Inte sant tjejer?


    JEN, jag tror vi skippar nunnesnacket ;)

    Emmy - jag läste någonstanns att när man mår dåligt och är ledsen ska man tänka på saker som man ser fram emot...

    jag ser fram emot...

    - SM i Bollnäs, bo på hotell med Mary och Lovisa, träffa massa friidrottare och springa 800m
    - Utgång med alla löpare  + tomtitstjejerna i mars/april, måste ju passa på att festa mellan säsongerna haha
    - Träningsläger i Spanien i början av maj
    - Åka till Gotland med Fia, Linda och Sara i juni

    och förhoppningsvis massa massa mer...


    Emmy - oavsett hur snabbt jag springer så är det någonting som alltid hinner ikapp mig

    vet inte vad det är...


    Mary. this is today.

    Nu sitter jag här nyduchad efter mina intervaller. Najs najs. I huset springer en gubbe som ska fixa våra rör runt men jag lämnar strax huset för att åka å fika med världens sötaste Karin. Sen ska jag och Lollo vara ljustekniker på Mammas körföreställning. Spännande... haha.

    Hoppas ni har det kul i skolan ;) (alla i gbg har sportlov)




    bilder från när vi bakade pepparkakor när jag gick i ettan. vilka minnen va ? =D

    FIA` Sådetså!

    "Heeelt otroligt, men så är det!"


    Jag vaknade för inte så länge sen och ska snart äta frukost. Sen blir det lite städ och plock i rummet + plugg..

    Jag har ont i min tå, det är inte skönt! Ska stretscha den efter frukosten.

    Förutom plugget, som jag tycker bara ska bli roligt, och tån som gör ont, som skrämmer mig lite för tänk om jag måste börja köra massa rehab igen, så mår jag jäkligt bra!

    Jag har inte varit på blogghumör de senaste dagarna för det har funnits så mycket annat göra.. Sorry sorry!  Hoppas att ni har klarat er med Marys fina inlägg. Och huuur gullig var inte hennes och Marcus lilla kärleksberättelse :)


    Det var tider det!


    Mary' 3 månader !

    Här kommer storyn om hur Marcus och jag firade våran tremånaders dag =)

    Mac kom med förslaget att vi skulle sova över på Friibergh (hans pappas hotell/kursgård). Jag var såklart på så på fredagen bar det av. Vi var då inställda på att den 6 februari var på lördagen men vi kunde ju inte sova över lörd-sönd där eftersom vi skulle tävla på söndagen. Därför tänkte vi ääscch, de gör la inget om vi firar det en dag innan.

    Hotellet var superfint ( var ju där å åt julbord i december). Rummet i Östra flygen där vi skulle "sova" var också supermysigt. <3<3


    puss puss, ;P

    Sen vart Mac fett taggad å biljard, jag med. Så vi drog till biljardbordet...



    Mac (som inte kan förlora) kom med inställningen att han var vinnaren redan innan vi hade nuddat den där pinnen.. =P I första matchen gav han mig massa tips om vilken boll jag skulle sjuta på m.m. Det blev annorlunda sen , haha


    Jag är en levande talang på biljard. Kolla bara på bilden. =P Innan varje "skjut" sa jag "se och lär, mac". ;)


    Det stod 2-0 till  mig när vi begav oss mot middagen...

    Middagen bestod av fyra rätter. Så vi åt och åt och åt. Men plötsligt slängde vi en blick på menyn.. då upptäckte vi att det stod den 6 februari där. Men gud, vi som trodde det var den 5:e. Då firade alltså vi vår dag på rätt dag utan att veta om det. Snacka om lost. ! =P




    Sen drog vi ner till relax avdelningen. najs najs.



    Där nere fanns de pool och jacuzzi. Där vi chillade fett. Sen blev vi best friends med ett annat par som babblade om allt. Han var sjukt förvånad att vi satsade så mycket på löpning. Det var de värsta han visste. Och hon berättade om sitt frisör jobb och när hon brände sig på sin födelsedag.. jaja, tror de hade fått för mkt av nått. =P

    Sen drog vi till rummet för att sova.............

    Nästa dag åt vi god frukost, sen åter mot biljardbordet. Jag vann första matchen till då 3-0 till mig. Herregud va grym va jag va !! =D Sen vann Marcus massa matcher så de tillslut stod 4-3 till han. "så jag inte kunde skriva på bloggen att jag var bättre än han". suck :P

    sprang en runda och åt lunch och åkte vi hem.

    End of story. All my love ! Hoppas ni enjoyade det för de gjorde jag ;D puss


    Emmy

    är megatrött och ska snart gå och sova men först måste jag tacka Tobbe och Rickard för det roliga telefonsamtalet som verkligen fick mig att bli gladare :D dom är för roliga dom alltså ! nu vet jag vad vi ska göra den 9 juni också, bara att skriva in i kalendern haha!

    sov gott!

    Mary är hemma, z-dagar you know

    NU är jag hemma i mit kära vita fyrkantiga hus. Jag släpade inte på laptopen hem så nu sitter jag här vid min stationära och knappar. Stackarn har inte vart på sen urminnes tider så den är lite seg...

    Här hemma är allt som vanligt. Typ. Pratade med Lollo nyss -hon är magsjuk. Typsikt. När jag väl är hemma liksom. Fast jag har ju sportlov om två veckor. yiaaayy.

    Igår sprang jag in 1000 spännRaka Spåret. Första gången jag har fått in lite pengar från mitt lidande. Najs. 4.32 sprang jag in på 1500 m. Najs tid också..!! Men inte lika najs som min kära sambo som knatade sig in på nya personbästat 3.58. Nu petade han bort Rasmussen från Löpet-statistiken. Byebye!!  =P

    Hörs senare.. måste fixa in bilder om datorn pallar det. hehe

    Nu ska jag äta frukost.

    PÖÖSSSHHH

    ps. jag hittade lite gamla bilder från ettan på Löp. De kan ni få njuta av så länge. !! hahaha.

    Här har vi MikaelWesth och jag när vi är mitt inne i kemi plugget. hehe


    Här har vi vår allas kära Mikael Röjerås, 16 år. När han försöker se söt ut , heheheh


    Adam blev trött när vi pluggade kemi och la sig på min madrass för att sova.. hehe


    David livade upp pluggandet med att leka får. haha!!



    MW, Adam på golver och Putte i soffan. ;)

    Så roligt hade vi när vi plugga i ettan. Now u know

    Mary håller alltid i hatten =)

    Det trådlösa funkar inte på Löp. PALLA! Men jag pallrade mig till en av de stationära sega datorerna för att ni, kära bloggläsare, ska veta att jag lever.

    Igår hade jag och Marcus jättemysigt!!<3 Berättar mer när jag kan lägga in bilder..

    Snart ska jag gå och möta Mia, vi ska chilla med några andra hos Jossi. Men först ska vi laga mat ;D hihi.

    Imorgon ska de springar sjukt fort på Raka Spåret, 1500m. Håll i hatten !! ;D

    Hejhejhejdå


    Mary' bajenspelen fåäävvaaa. ye

    Lite bilder från Bajenspeln förra helgen. !!!!!!!!!


    Snyggt erkän... eehhhh

    hejaklack. heja

    blommis försöker se fett cool ut. hrm.

    Här har vi mac på väg mot sitt 7 sekunders pers. längst till höger är legernes =)

    två el ett varv kvar. yiaayyy

    putte (fettlång på bilden) och lilla Röjerås (äntligen på banan igen)


    Klabb leker fotograf



    Em hade ett stort problem. 68 el 89??????

    Ola gillar inte när hans adepter dricker cola.

    Mac, fotogenisk el el el ? :P

    Världens sötaste människor <3

    Mary heter jag fortfarande

    Hej,

    jag ångra mig.

    Teatern var la något puttilite intressant. Ibland. Tre systrar hette den. Och den handlade om tre systrar som drömde om ett liv i Stockholm. 60 talet typ. Grundförfattaren Tjechov skrev så att han plockade ut vissa tårbitar ur livet och skrev om dom. Helt rätt och slätt. Började mitt i och slutet var öppet, man fick tolka det själv. Regissören Alexander Mørk-Eidems till pjäsen igår har såklart tolkat historien på sitt eget sätt men grunden var ju ändå de där tårtbitarna. De pratade om livet, att det var meningslöst för ingen skulle komma ihåg en. Och att livet skulle se likadant ut om 200 år. Väldigt dystert. Alla var i grunden olyckliga. Och allt var väldigt djupt eftersom man skulle tolka så mycket själv (typsikt för Tjechov).

    En fin sak som Helena af Sandberg "Maja" sa var:
    Lycklig är den som inte märker om det är sommar eller vinter.

    Supersant. Erkän!





    om ni är djupa, funderar mycket på livet och har 100 spänn över. Se den!

    Mary heter jag

    Igår var det en jobbig dag. Jag var mest trött hela dagen. Trött trött trött. Kvällen tillbringades i Kulturhuset där jag såg på en aptråkig teater med min Svenska B. I TRE TIMMAR OCH TJUGO MIN. Oh, my God. Hurra för komp.

    Imorgon är det en speciell dag. Då firar jag och Marcus tre månader. :) Hur vi ska fira?? Jo, vi ska till hans pappas hotell ikväll för att äta middag och sova över. naaaww, SJUKT MYSIGT!! =D Tänk att det är tre månader sen dagen D. Tre helt underbara månader!! Å de lär bli många till ;)

    Har precis städat mitt rum som jag aldrig är i. Men konstigt nog blir det dammigt ändå... Nu ska jag rensa min gaderob. Det är aldeles för mycket i den så inget får plats. Snyft.

    Hejdå.



    söt !

    FIA` Todays to do list!

    JAG HAR SÅ MYCKET MEN ÄNDÅ INTE!

    • Äta frukost, det blir nog det vanliga; oboy med ostmackor.
    • Träna! På dagens program står det intervaller
    • Plugga! Jag ska läsa 150 sidor om ledarskapsteorier, mycket intressant!
    • Lunch, ingen aning vad jag ska laga..
    • Skicka iväg adlibrispaketet med böckerna som var felbeställda.
    • Gå ut med hundarna.
    • Leta efter en artikel till grupparbetet.
    • Svara på mejl
    DET VAR NOG MIN DAGENS ATT GÖRA! En underbart slapp dag!
    Jag har fyra andra böcker att läsa men det tar jag senare! En sak i taget :)

    Klumpen och ångesten över mördarkursen är borta eftersom jag och Pamela bytte till en annan kurs. Nu går jag i skolan måndagar och onsdagar pluss dagarna gruppen bestämmer att träffas. Lite tungt att gå i skolan från 1-5 på onsdagar, sega tider men det är okej, bara jag slipper mördarkursens ångest!


    Klapp klapp!




     


    FIA` Hela världen är så underbar!

    Sanna gick och nynnade på en låt för ett tag sen, och i helgen var hon på konsert. Igår hittade jag låten på youtube och nu har jag lyssnat på den om och om igen. Den är flummigt bra på något sätt... Eller vad säger ni?


    Med tanke på vampyr så var det ett tag sen jag läste Twilight..
    Jag har så många andra skolböcker jag måste läsa!

    FIA` Oooh Honey honey!

    TACK FÖR ATT DU FICK MIG ATT RINGA!

    - Utan dig hade jag fortfarande suttit och väntat.


    PUSSSS


    Fia` Oh yes you are!

    BOTH YES AND NO...



    Den är videon är superduperbra!! Inte sant?

    FIA`Yeah yeah wow wow!

    No more " made in sweden" onsdags kvällar!  Det var sista avsnittet i kväll...

    Jag tyckte det programmet var jättebra! Kim var så himla flummig och rolig, väldigt speciell och skön kille det där! Någon som har följt programmet?

    Flummig är samma sak om eftertänksam?! I alla fall enligt Kim :)

    Här kommer Kims låt och tre klipp från programmet:



    För du är så!

    Mary' omjagskullehaettäppleskullejagdeladetmeddig

    hej hopp här på kvällen.

    idag har jag införskaffat ett par nya "DS trainer". Där fick jag höra: "Jasså, 2.12? Då gör du lätt under 2.10 i sommar!". Sen hälsade vi på hemma hos Mac innan vi åkte till Löp för att äta kattmat med potatis. Mums. Efter yttlerligare aktiviter kanske det nu är dags att ta tag i löparrundan. :)

    hejdå.

    emmy - eh ok nu förstår jag varför det inte finns så många bilder på mig när jag springer...

    ... varför kan inte jag också fastna på en sådan där cool och häftig löparbild som man kan kolla på och tänka yeeeah jag är grym... nej nej sådana bilder fastnar inte jag på utan de bilder jag har på mig själv ser ur såhär:







    ...hur motiverande är dessa på en skala... jag ser ut som jag vet inte vad hahaha!

    Emmy - if you like it then you should have put a ring on it

    jaa alla vet att vi kvinnor älskar komplimanger men vissa är bara fööör mycket!

    Kvinna cyklar mot rött utan att se polisbilen som står på andra sidan vägen... polisbilen stannar kvinnan på cykeln och en av poliserna kliver ur och säger...

    Polisen - stopp stanna, det här går inte... tyvärr måste jag arrestera dig!
    Kvinnan - men.. förlåt.. jag menade inte... hfm.. asså jag skulle int.. *suck* jag vet att man inte får cykla mot rött men jag hade verkl..
    Polisen - jó du förstår väll att jag måste arrestera dig. Det är nämligen olagligt att vara så snygg
    Kvinnan säger häpet - ursäkta?
    Polisen - jo jag sa att det är olagligt att vara så snygg som du är
    Kvinnan - eh

    Polisens kollega kliver tillslut också ur bilen och ropar på den andre, poliserna sätter sig i bilen och åker iväg och kvar står kvinnan med sin cykel...


    FIA` Godmorgon!

    Nu har jag precis käkat leverpastejsmackorna som Mary hade gjort i ordning till mig, thanks honey!

    Det verkar vara många som blandar ihop mig och Emmy allt oftare nu för tiden... Har vi blivit mer lika varandra?

    Jag ska ta pendel om mindre än en timme så jag måste göra mig i ordning. Ska dra på mig ett par jeans och en t-shirt sen blir det en snabbsminkning idag, för jag orkar inte... Det spelar ingen roll vad jag tar på mig eller hur mycket jag fixar mig för i dag är en sådan där dag som när ingenting känns bra. En sådan period har tjejer en gång i månaden och det suger. P-piller is ,tydligen, the shit och måste definitivt skaffas.. Det sägs hjälpa mot pms också?

    I morse satt jag och Mary bänkade framför tvn och kollade på vakna med the voice för bloggerskan kenza skulle vara med... Såå mycket bättre än blondinbella tycker jag. Jag klarar inte av bbs röst och sen pratar hon om att allt är så himla fiiiint!

    I dag har jag lektion från halv tio till tre, nice kanin bajs. Sen ska jag möta Mary för lite shopping och sen får vi se om jag hinner hem till tjejernas innebandyträning?!

    Resten av kvällen består av PLUGG! Sen ska jag kolla på made in sweden, yeah! Jag har Kims, eller stavas han Cim, låt "three floors down" som är såå jävla bra! Den bästa delen är när kören kommer igång, ååh! Jag brukar spola tillbaka och lyssna på den biten av låten minst tre gånger!

    Min lilla tå gör ont, jag måste ha slagit i den eller något.. Träningen gick jättebra igår fram tills jag fick världens mensvärk så jag kunde knappt stå upp. Ifall jag stod böjd så kändes det mindre, det var värsta när jag skulle köra i gång. FYFAN! Jag visste inte vad jag skulle ta vägen, smärtan var såå otrolig. Men jag tog mig igenom passet och efteråt la jag mig med benen upp på en bänk, tack för tipset Sanna, och det kändes lite bättre. Men direkt efter passet visste jag inte vart jag skulle ta vägen eller göra för att smärtan skulle försvinna.. Fan vad jag hatar det! Det brukar alltid bli bättre när jag tränar men igår blev det bara värre..Jag skriver det här för att ni ska tycka synd om mig så bombadera med ååh stackare och sådana kommentarer nu...

    I går var jag, Linda och Mary på modevisning. Klara och de andra tjejerna hade sytt så otroligt fina och häftiga kläder! Riktigt imponerad! Lite pinsamt efteråt när man härmade en ankvickgång hos en av modellerna som tjejerna bakom oss råkade känna... Ovanligt, nej!


    GNÄÄÄÄGG!!




     


    Emmy


    Fan jag har glömt min mobilladdare hemma! Typiskt, typiskt! Men men jag kommer nog överleva tills imorgon kväll då jag är hemma igen :)

    Har fått ett mail som jag inte riktigt förstår mig på... får fundera vidare på det under dagen!

    Nu ska jag cykla iväg till friidrottshallen och köra rörlighetsövningar och häckskolning, sen ska jag cykla vidare mot simhallen och simma lite. Därefter ska jag till skolan och äta lunch och plugga statistik och skriva ut en massa saker! Sen blir det hem och packa och laga mat! Ja det är nog min dag det, inget spännande eller ovanligt just an ordinary day!

    Emmy - HJÄLP DET ÄR 10 minusgrader ute

    nu ska jag ut  i kylan och cykla till skolan i det kalla vädret... tur att jag har min varma dunjacka och mina skidvantar!!!

    Emmy -mirakel kan faktiskt ske!

    Jag förstår verkligen inte, förstår VERKLIGEN inte! Jag skrev en psykologitenta för lite över tre veckor sedan.. tentan kändes skit, jag kände mig inte säker på en enda fråga. men jag skrev ändå så mycket jag kunde bara för att kanske lyckas knapra ihop hälften av poängen och få ett godkänt om jag hade tur tänkte jag! Jag anmälde mig till och med till omtentan och var helt inställd på att skriva den nästa vecka, har till och med läst igenom psykologin några gånger också!


    MEN... idag fick vi reslutatet på vår skolmail... and guess what- JAG FICK VG!!!!! :D


    Mary' tisdagtisdagtisdagtisdagtisdagtisdag

    Godmorgon.

    Idag har jag också sovmorgon. Det är chill.



    såhär brukar de se ut hemma i min säng. dator + katt = sant.

    Mary' Jaglängtartillsommarennärjagkantränamedbaraknän. det här är ett tråkigt inlägg.

    Haaaaalllå

    Sindre (världsmästere i uppförsbacke VM, hehe) säger att det är -17 i Norge. Å jag frös som ihjäl när jag sprang morgonjogg här i morse (typ -5). Ska tänka på alla stackars norrmän nästa gång jag beger mig ut i kylan. Fy faro för vinter.

    Idag har jag haft platt hår och några har fått kolla en extra gång för att upptäcka att det var JAG. hehe, det är fett kul.

    Mac har världens pluggigaste vecka. Han håller på att dö hela tiden när han tänker på det. Han har inte pluggat sen åttan så de är nog dags nu. Stackarn. hehe ;)

    Nu ska jag smälta mina donkenburgare i magen.

    Hejdå skruttar.


    Emmy är bäst på att köra bil. Särskilt när hon blundar ;)


    FIA` Positivt eller negativt?

    Att vara som en bottenlös brunn, ett mysterium vars blå ögon man drunknar i?


    Värsta filosofbilden ;)

    Maryyyyyy' jagärenlitenskruttpåblott18åroch5månader. jajamen



    tjena mittbena


    idag hade jag världprämiär på banan. Det gick fett najs och jag plöjde mitt inomhuspers med en sekund. Nästa helg är det RAKA SPÅRET och det kommer bli ett hejdundrandes lopp. Jiiiseees. =D

    Nu sitter jag och skriver om de nya stormakterna i Europa under 1500 och 1600 talet. Det är så intressant att jag måste fortsätta med det.. Nuuuu. Hej så länge.

    (jag har fet mycket bilder och Em kommer säkert lägga in filmen på mitt (och Fias) lopp så snart som möjligt !! HÅLL UT KÄRA BLOGGLÄSARE ;))


    height="0" alt="" />