Emmy och Fia fyller 21 år idag!!!

HIPP HIPP HURRA!!!!


Emmy eller fia? :)


Mary

Kan inte sova :(( För mkt att tänka på. Imorgon åker jag till London, i form av blivande gudmor. Ska bli spännande. :) Börjar bli trött på swe och detta fasansfulla väder. Längtar till Dallas och mitt liv där! Men snart är jag där igen!!!
.
jag och min cykel på SMU. Här påväg för att spana in mitt nya boende i höst :)
.
vår fina boulevard där de kmr vara fest varannan helg i höst. inför varje amerikansk fotbolls match så öser vi!
.
klaras och mitt nya hus. även lovisa och natta ska bo här! :D GALET KUL!
.
försöka sova lite nu då? godnattis

Mary

Asså lite strandkänsla skulle inte sitta helt fel!
.
yaaoo

Mary!

Helluu..
.
Idag är det EXAKT 3 veckor tills jag och Lovisa åker till SMU-Dallas-USA. :D
.
.
Idag har jag mest sprungit på möten och fixat grejor i stan. Imorgon ska vi Brandstorp (branstorp?) som ligger söder om Hjo typ. Vi hade vårt gamla/förra landställe ligger där, och vi ska plocka blåbär och hälsa på kusinerna där. :)
.
Jaaoo, annars då? Jag hittade en tåg-biljett från Sthlm till Gbg för 95 ynka spänn. :O
.
hehehehhehe, jag dör. så grymt snygg!

FIA - Alla innebandyledare på Stadium Sports Camp v.3







Waka waka eeh eeeh


FIA - Sommarens bad

Jag har badat tre gånger den här sommaren. Jag tycker inte om att bada så mycket för oftast är det alldeles för kallt... Det kan vara skönt ibland när det är jättevarmt ute, ja jag är en riktig badkruka... Första gången jag badade den här sommaren var i Tunanäs med Natta. Andra gången var på afterwork med tom tits gänget. Tredje gången med Johan då vi sprang till en sjö och simmade lite och sen sprang vidare.

Emmy tog årets första dopp när det var kallt och regnade, haha det hade varit fint hela den veckan men självklart väljer dom fel dag och när dom hade bestämt sig för att bada var det bara att hoppa i ;) Jag stod på sidan om och frös haha ;)


Klockren bild


Brrr kallt

Ut på andra äventyr


Maryy

Precis skypat med mina favoriter Emmy och Fia. Även fast vi inte hörs så mycket nu när vi är hemma i sverige så vet vi alltid att vi har varandra och kan ringa när som helst och prata om vad som helst. Älskar dom töserna av hela mitt hjärta!!!
.
det är tjejer med hjärtan av guld!
.
----------------------------------
nu ska jag prata med en person som också bor i mitt hjärta. Marcus, oftast kallad älsklingen. ;)

Maryyy

Hörde ni hade dåligt väder på öst sidan och i mitten av swe. Här på västkusten (läs: bästkusten) skiner solen otroligt mkt och jag har sprungit runt i bikini hela dagen. :)
.
sen längtar jag till att flytta in med Klara i vårt nya rum på SMU. Och kunna gå till poolen och sola och plugga. SAMTIDIGT!!!! ;)
.
så jädra najs!

Maryy' Grattis till min brorsdotter Jenny, 5 år idag :)


.
Vart på kalas för Jenny idag. Och när jag kom hem var de sånt bajsväder så jag bestämde mig för att cykla inomhus. Så jag kopplade in dvdn för att kolla på film samtidigt som jag trampade. Då drog jag ut en "onödig" (trodde jag) kontakt. Senare funkade inte internett och familjen fick krupp. Sen kom jag på att den kontakten kanske hade nån effekt. Å de va de såklart. Smart Mary :P

Fia - Helgen

Det slutade med att jag åkte till Rotebro ifredags och spelade lite beerpong och snackade lite innan vi gick ut. Jag ville gå till Grodan eller Ett ställe men killarna ville inte gå dit så det slutade med att vi gick till Göta Källaren. Stället var helt okej, musiken helt okej men det var inte så mycket folk, antar att dom flesta är och röjer på gotland haha... Det var en mycket trevlig kväll/natt med mycket dans och skratt. Min nya favoritlåt att dansa till är Commander med Kelly Rowland & David Guetta.


Party party

Gårdagen var inte så innehållsrik, vaknade upp och åkte till Tobbe. Tog en promenad till Stinsen, kollade vilka som jobbade på löplabbet och snackade lite med MW och grabbarna som jobbade och sen tog jag och Tobbe en fika. Vi både var rätt slitna efter fredagens party. Sen tog jag pendeln hem, somnade nästan direkt när jag satt mig ned och vaknade upp när jag var två stationer från slutstationen. Perfekt tajming! Väl hemma så åkte jag och Empan och köpte kebab och massa snacks, chips och godis och slog oss ned framför tvn, Jossan kom över och sen hade vi en snackis om utgången och annat smått och gott.

I dag har vi varit på stan, köpte lite smink och nagellack och snart ska jag ut och köra distans. Nackspärren är över så det får bli en lätt distans för att komma igång igen. PEACE OUT


FIA - LIVET ÄR UNDERBART

ÅÅhhh jag har så himla roligt hela tiden! Sommaren är underbar och jag har underbara kompisar! Livet är underbart-bra just nu, jag njuter för fullt <3

OH YEAH!!


FIA - Pusss

Evelina börjar bli alldeles för bortskämd; två pussar från tvillingarna två onsdagar i rad ;)


Marre fick också pussar



Och självklart kommer Marre och jag fortsätta med vårt fjortiskort!


Mary

idag har jag och Mammis namsdag. CHRISTINA heter vi båda. Hemskt mycket grattis till oss. Det ska firas med teater :))
.
tugg tugg

Maryy ' loöjjdag

Igår var min bror + familj här på Tjörn. Kalle (min brorson på snart 9år) fiskade krabbor med mig och spelade badminton. Och när vi spelade badminton så träffade jag bollen på honom och då sa han:
"vem vare? vem vare som kasta?"
hahaha, jag ba: "va, vem har lärt dig det?" då hade han sett de på youtube, skogsturken. Hehe. kul ju!!! :P
.
nu ska jag träna. pusss

Mary' snygg eller? (sepia)

.
Igår såg jag ut som en räka och idag ser jag ut som en fisk. :)) ehh.
.
Om mindre än en månad lyfter mitt flyg mot väster/Amerika. Någon timme senare lyfter Lovisas flyg mot samma destination! :D Klara vet inte en när hon ska åka. Hon har ju chans att komma till Finnkampen på hinder. Natta (Rohlén) har jag inte heller nån aning när hon åker. MEN, kom på nu. Teoretiskt sett har jag också chans på finnkampen (på 1500m). Jag ligger 5:a just nu men Meraf som är före är ju inte svensk medborgare så hon kan ju inte springa finnkampen. Lotta som är före ligger bra till på hinder också, får se vad hon satsar på. Sen är de Lidingöx2 och Ulrika Johansson. Tror Charlotte dubblar på 800 och 1500, men gör Sofia det? el åker hon till USA innan finnkampen? Så, Charlotte, Ulrika och jag på 1500m. Öberg på 800 och Lotta på hinder. Så, jag borde kunna komma med. Eller jag har en chans. hehe :P men men, livet är långt.
.
pusshej

FIA - Hard work work...

Eller inte... shit vad segt det är, för det finns verkligen ingenting att göra på jobbet. Klockan är bara två och det är två timmar kvar. Kooooom iiiggeeeen! Vi har redan gjort allt som går att göra, torkat av allting typ tre gånger och torkat väggar och dörrar. Tiden går ändå alldeles för långsamt. Kanske för att det är Fredag...

Jaa vad händer ikväll då, hmm jag har inte bestämt mig än. Kanske blir så att jag drar ut i sthlm med Carro och grabbarna som är här på besök eller så kanske jag drar till Flamingo i Supertälje eller en lugn hemmakväll med tjejerna. Jag vet inte och jag kan inte bestämma mig.. Aaaah! Först ska jag sluta jobbet, åka hem och träna och sen käka sen kommer att kunna bestämma mig för då vet jag vad jag känner för...

Jag har inte hunnit med eller jaaa jag har inte tagit mig tid till att blogga. Finns så mkt men ändå så lite att blogga om. Vad händer i mitt liv? MASSA! Livet är underbart just nu, njuter för fullt! En vecka kvar med jobb sen är jag ledig fram tills jag åker till San Diego :) Då väntar London med familjen och träning, ska försöka få in dubbelpass och grejs under dom två veckorna jag är hemma!

Jag har fått nackspärr, det är jätteoskönt! Ska sätta en värmekudde när jag kommer hem!

Onsdagens afterwork var skitrolig! Oj oj oj! Mkt dans till skitdålig musik men med roligt sällskap så gör musiken inte så mycket! Go Go Go!


PEACE OUT






Maryy

HaaLLuu
.
Igår somnade jag kvart över 10. Och eftersom jag somnade så tidigt vaknade jag tidigt också. Idag ska vi ut till Tjörn. Lite bilder från Grekland kanske? Ni får ett smakprov iaf!
.
en likadan bild som fia tog när hon var på zakynthos med Linda. hehe.
.
.
.marcus bara läste och läste. han har upptäckt en helt ny värld. vi turades om att läsa samma bok. hihi.
.
. massa coola grottor som vi snorklade i.
.
såhär såg vi ut när vi snorklade. el marcus iaf :P
.
hinner inte mera nu. men vi har exakt 1000 bilder tagna i grekland så de kommer bli en hel del till:P:P enjoy.

MaRY

HEJ hopp.
.
det här ska bli min och klaras nya väska hösten 2010. Den är lila. Snygg. Första grejen jag har köpt i swe sen jag kom hem. allt är så dyrt här. tycker ni inte?
.
:)

Mary

Idag är det Belgiens nationaldag. Hurra. :P
.

Maryy'

Kollade runt lite på flotrack och kolla på den här tjejens spurt på 1mile. 62 sek på sista varvet och 30 sek sista 200metrana. Hon är aslångt bak främsta klungan och helt plötsligt är hon först. SJUKT HÄFTIGT!!!!
'
.
erkän???

Track and Field Videos on Flotrack


Maryy' home sweet home

Är hemma från Grekland nu!!!!!!!! Shit pommes, vad de var najs där nere. Nu ska jag sova. bloggar mer imån. <3<3
.
lite coola ser vi väll ut? he he he

FIA - Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen från Sports camp och det är många blandade känslor. Det är skönt att vara hemma samtidigt som det hade varit roligt att stanna kvar där borta med allt roligt folk och själva vardagen som var underbart rolig. Vakna upp och gå och väcka grabbarna ( jag hade hand om yngsta killgruppen och vi hade 16 underbara killar i gruppen). Efter väckningen gick man och fixa sig lite, tog en dusch eller bara satte upp håret i en tofs och kollade in dagens schema. Frukost där man satt och småsnackade med nyvakna killar som knappt fick i sig frukosten eftersom dom snackar hela nätterna istället för att sova. Sen träning som jag oftast var med på, sen lunch, fritid och då passade vi ledare på att ta en powernap. Träning igen och sen lite häng i at ( activity town), spela lite fifa eller köra sumobrottning. Sen kvällmål och lite häng i kök tre ( där alla innebandyledare hängde på sin fritid och kvällar/nätter). Sen var det samling för kvällen då vi snackade igenom dagen och sa godnatt!

Vi har haft en otroligt rolig vecka, solen sken varje dag och i dag regnade änglarnas tårar på oss eftersom dom var ledsna att lägret var slut. Nu är jag helt slut men det kommer säkert upp fler roliga händelser och berättelser under nästa vecka. Jenny är kvar där och hon har kameran med alla bilder, så bilder får ni hålla er med för dom kommer dyka upp så fort jag har fått dom :) Btw, jag blev utnämnd av HL ( huvudledarna) för innebandyn till veckans ledare! Jag blev chockad och väldigt väldigt glad! Tusen tack allesammans som har gjort den här veckan till en toppenbra vecka! Innebandy klapp klapp klapp! Waka waka eeh eeeh!


Lägrets låt 2010 oh yeah


Mary i grekland :))

Sitter pa ett internett cafe pa zakynthos on. Vadret ar lovely, som det ar i sverige med. haha. jag och marcus have are time of our life ;) hihi. alltsa, vi har de grymt mysigt. Imorgon ska vi aka hela on run med en bat och kolla pa saker, typ ett vrak och grottor. Pa fredag ska vi hyra en typ fyrhjuling fast mer en okenbil (sager marcus att jag ska skriva :P), men den ska vi aka runt pa on bara vi tva. Och pa lordag ska vi till vattenlandet har pa on och aka ruschbanor. vi har fullt upp varje dag, ligga vid hotellpoolen ar bara for britter och pensionarer.
    idag har vi snorklat runt och kollat pa fiskar och grejer. yaaa.

snart gar min tid ut sa jag far skriva mer nan annan gang. puss pa er hemma i sverige!!!!

Maryy

Helluu...

på tågresan upp till Stockholm så hade de kopplat ihop två tåg (två tågsäten liksom). Och jag och Mac hade ju inte bokat biljett samtidigt så vi satt i var sitt av tåget. Mac i första klass och jag i andra.. så han ville inte flytta över till min vagn. :/ :P Men grejen var att vi inte kunda komma till varandra genom tåget utan fick springa utanför, så två gånger sprang vi på perrongen med mat och böcker tillvarandra när tåget stannade. hehe.
För jag hade all mat och alla kakor. Och Marcus hade dator och böcker (jag har fått killen att börja läsa böcker :O :O )

Nu ska vi snart sova för vi ska vara på flygplatsen klockan fyra imorgon. JA KLOCKAN FYRA!!!! :O:O:O SHIT POMMES!

hejdå sverige! antar att alla kommer vara lika bruna som vi när vi kommer tbx. men whatever. värme har jag nog om i texas. ;)


Mary

Hej hopp Sweden.
.
Sitter vid köksbordet och ugglar. Marcus och jag ska ut och träna snart innan vi tar tåget till Sthlm. Vårat flyg mot GREKLAND avgår dödstidigt imorgon tisdag från Arlanda så vi åker upp redan idag :)
.
Fatta att vi ska till Grekland imorgon!!!?? :O Väskan är nu packad med massa sommriga klänningar och jag är grym taggad på att spendera den personen som betyder mest för mig i en vecka i Grekland. Här snackar vi kvalitetstid ;)
.
Puusss, hinner nog skriva igen innan jag åker. LOVE
.
hjärtan <3

FIA - Sportscamp

Klockan elva går tåget till Norrköping, oh yeah! I dag drar jag och Jenny till Norrköping för att vara innebandyledare i en vecka på sportscamp, eller ja Jenny ska vara ledare i två veckor. Det ska bli himlans nice, träna kommer jag att få göra tidigt tidigt på morgonen eller typ runt 12 på kvällen när alla barnen sover. Men det ska lösa sig :) Det ska bli en jätterolig upplevelse och jag tror att vi kommer att ha en toppenbra vecka :) Jag tror att jag ska vara med på några av innebandyträningarna som grabbarna har, vi får se för det var ju ett par år sen jag höll i en innebandyklubba. Det sitter i ryggmärgen ;) kan man säga så haha... Jag ska ha hand yngsta killgruppen och dom ska tydligen vara värst haha men det hoppas jag verkligen inte... men men... Det löser sig! Det gör det alltid!

PEACE OUT! Hörs säkert under veckan om jag får tag på någon dator ;)



CCCIIIAAAOOO


Mary

Tjoohej!
.
Igår hade inte b/västkusten det bästa vädret att erbjuda så jag och Marcus luskollade igenom stenungsund centrum. Dessutom gick vi och klippte lite på håret (parklippning, som Per Skoog kommenterade). Åå sen drog vi och tränade på track i Stenungsund. Hade stämt träff med Herr Rogestedt (johan). Så vi luffsade runt där runt track och när träningen drog sig mot sitt slut.. vem dök då inte upp om inte Herr Skoog (Per). :O Lite random. hehe. Sen åt vi pizzaaa!!! najs
.
Nu är de dags att börja sola och bada i havet. Naajjj, så varmt är inte bästkusthavet än. Men tån kanske.
.
Pusspååree
.
yaaooo

FIA - Toppenkväll

Gårdagen var otroligt rolig! Alldeles för få timmars sömn och sen upp tidigt och jobba, aja baja! Men dagens trötthet var definitivt värt det! Tjejer ni är bäst, tack för en underbart rolig kväll :) Skrattade mig själv till tårar flera gånger under kvällen, det går inte att ha tråkigt med er :)


CRAZY


Maryy

TJosan,
.
Jag och Marcus är ute på Tjörn och chillar. Han skulle egentligen varit på löpetlägret men är istället här med mig. Sweet as suger! Löpetlägret verkar vara lite galet i år ändå. Yaa. På tisdag drar vi till grekland. Helt okej asså. ;)
.
.
Nån bild från Peace and Love kanske? Kan avslöja att jag ÄLSKAR den festivalen. Shit vad kul vi hade! :D
.
hahah, några norrlänningar som bodde grannar med oss. sötisaar ;)
.
ps. tog 50 år att ladda upp den bilden för trådlösa grejen är så seg här ute! så de blir bara en :P

Fia + gänget

I kväll har vi tränat och ätit sushi. Nu blir det lite vin och annat gott sen drar vi ner på stan. Vi ska till Flamingo!
Vad gör vi? Nu kör vi!

Världens sämsta låt som vi har gått och sjungit på hela dagen...


FIA - Alltid lika flum

För två veckor sen åkte jag och Empan hem till grabbarna i täbyvillan. Vi åt tacos och snackade gamla minnen och om framtiden. Det var jätteroligt att se dom igen :)

"Det är därför Fia saknar burritos"
Hahaha så flummigt det kan bli ibland ;)


Empan och Fransson vid vårt fint framdukade bord :)


Grrr



Söta Empan

Fiafluff, Mattzi och Empan


MUMS




FIA - Den stora kärleken

Jag och Edwin är inte tillsammans längre. Jag vet inte varför jag börjar mitt inlägg med den meningen men det finns väll ingen finare formulering. Vi har gått skiljda vägar i livet. Ja den var lite bättre. Vi tycker om varandra otroligt mycket men distansen mellan oss gör det svårt. Långdistansförhållanden är inte roliga och det är extra svårt när vi befann oss i lärakännavarandrastadiet. Vi hade inte varit tillsammans länge innan vi skiljdes åt och gick från ett bo- ihop- och- varit- med- varandra- dygnet- runt -förhållande till ett skype-förhållande-där-det-är-jobbigt-varje-gång-vi-pratar-för-vi-saknar-varandra-så. Jag tog intiativet till att göra något åt situationen som jag inte var allt för nöjd med. Han verkade inte förstå eller vilja förstå. Det var jobbigt för båda av oss men extra jobbigt för honom som var kvar på platsen där vi varit vi, och lättare för mig som är hemma och träffar alla mina kompisar och umgås med min familj som jag inte har sett på väldigt länge.

Det kanske hade fungerat med ett långdistansförhållande om vi hade varit tillsammans längre, för det är svårt att bygga upp något på så kort tid och det är svårt att lära känna en person och bygga sin relation starkare över skype. Det är en helt annan grej än att träffas live och umgås. Jag vet inte om jag har så mycket mer att skriva. Det är jobbigt att skriva om det samtidigt som det inte är det eftersom jag vet att jag fattade rätt beslut. Det kommer säkert vara extra jobbigt när jag åker tillbaka och han inte är där, han kommer nämligen befinna sig två timmar med flyg ifrån mig, för han ska byta skola. Vilket också var en av anledningarna... Annat hade det varit om jag bara var hemma över sommaren och sen åkte tillbaka och han var där. Men situationen är annorlunda. Mitt liv är annorlunda utan dig, jag vet inte om det är positivt eller negativt men jag vet att jag kommer att klara det och jag vet att du kommer att klara det. Vem vet, i framtiden kanske det är du och jag. If is meant to be, it will be <3


Tack för den underbara tid vi har haft tillsammans <3


FIA - Livet

Wow livet är bra konstigt ibland. Allt och ingenting händer. Här sitter jag och gör ingenting, väntar på Felicia så vi kan gå ut och springa. Det blir första intervallpasset sen säsongsvilan. Jag funderar på om jag ska äta något mer eller om jag ska springa på dom tre leverpastejsmackorna som jag åt för någon timme sen. Kanske ska ta en tallrik frukostflingor med den enda mjölken som finns kvar. Måste åka och handla mat. Men pappa är på jobbet och Emmy åkte precis till jobbet. Får vänta tills senare. Jag tror att vi klarar oss. Tvättmaskinen tjuter och of course är det jeans och t shirts i maskinen som måste hängas upp för dom kan man inte bara slänga in i torktumlaren. Diskmaskinen är också klar, det är min tur att ta disken för jag har ju bara tagit disken dom senaste 3 gångerna. Känns som det blivit mig uppgift litegrann sådär. Men det tycker jag är helt okej, det går fort och sen gillar jag inte att se ett berg av disk varje gång jag går in i köket. Det ser inte fräsch ut precis. Sen plockar jag ju disk på jobbet på mando hela tiden och bär backar och andra grejer så att jag får ont i handleder och rygg. Värsta slitjobbet men det ger bra betalt. Bättre än ingenting och eftersom jag behöver pengarna så är det bara att kämpa. Kul att jag har några roliga jobbkompisar där som gör att arbetsdagarna går fort. Tjejerna Emelie och Anya är i min ålder och vi snackar om allt mellan himmel och jord. Dom är lika flummiga som mig. Nä men om jag kanske ska hämta dom där flingorna och hänga upp tvätten och ta disken och avsluta detta inlägg så blir detta inlägg inte blir ett bibelinlägg bara väldigt osammanhängande. Sorry för dom korta och väldigt mixade meningarna. Jag skrev det som dök upp :)


LOVELY


Mary

Igår var de två år sedan exakt jag och Marcus träffade varandra för första gången. På löpetlägret08. Men då hade jag inte nån aning vem han var och sa inte ett ord till honom. Utan jag såg alla ettor som småpluttar som vi treor skulle försöka ignorera. Men de gick ju inte så bra där 4 månader senare... hehe.
.
<3<3 så mycket kärlek!

Maryy

"hängde" men johan palm och hans brorsa henke i borlänge eftersom dom bodde grannar med oss på campingen. Kom så sjukt mkt folk fram till han hela tiden. När vi var och kolla på familjen så kom de fram några å fråga:
"är de du som är johan palm?"
johan ryckte då bara axlarna och kolla bort. då kom räddande mary (jag) och sa...
"nej det här är min kompis från skåne, men han är sjukt lik johan palm" sen sa jag tyst till johan "prata skånska!"
johan på skånska: "jaaoo, jag visst är de konstigt. men jag är inte johan palm!"
sen gick tjejerna :P
.
hehe,
.
våran kära granne
johan har bröst?
johan är gravid? :O
.
pusshej!

Mary' yyyaaao

Är hemma på västkusten igen. Marcus är hos mig :) Och nu ska vi äta ballerina. PUSSHEJ<3
.

FIA - Sveriges största vattenkrig

Igår deltog jag i Sveriges största vattenkrig, vi slog rekordet med 29 pers. Det gamla rekordet var från gärdet då det var 701 deltagare, igår var vi 730! Det var stört roligt, roligaste på länge! Jag kommer lätt vara med nästa år också och då kommer vi slå rekord igen. Dom hade frågat om brankåren kunde komma med sin bil och fylla bassängerna med vatten och dom ställde såklart upp för dom tyckte det lät som en jätterolig idé och det var det ju verkligen!!! Synd bara att jag inte tog med min hinkar för folk med hinkarna hade bästa vapnena, jag hade min lilla blomspruta och en lånad vattenpistol haha... Jag blev som ett litet barn, sprang runt och spruta vatten på allt och alla... Jag kaxa mig mot smågrabbarna med största pistolerna, en kille hade ett jättestort vapen med 4 strålar, det var galet och när jag utmanade honom så sprang han efter mig och sprutade tills han fick fylla på den igen. Vattnet var iskaallt! En väldigt rolig upplevelse, roligt att Natta och Jenny var med också, hade grymt roligt :D Vattenkriget i Södertälje nästa år är ett måste!

Bilderna är tagna från random folks album på fb


Nä nu ska du få!

CRAZY

Alla på Natta


Reglerna var, ingen fysisk kontakt? Hmm jag tror killen som går på Natta glömde bort det haha.

laddar på min lilla pistol


En kille snodde brandbilens slang och blötte ner brandmännen


GALET ROLIGT


Mary

JAG ÄR I BORLÄNGE OCH JAG ÄLSKAR DEN HÄR STADEN!!!! eller iaf det jag har sett ;)

Festivalen är helt sjukt bra. och bara hälften har gått ju. två kvällar kvar med helt sjukt bra artister. Idag är det så varmt att jag går runt bikini och en tunn trasa över bara. haha, min texas bränna är typ helt tillbaka.

PEACE AND LOVE asså. SHIT VAD JAG ÄR GLAD ATT JAG ÅKTE HIT. :D :D :D :D

nu ska vi chilla lite sen ska vi se på bland annat Lilly Allen (öh stavning). Sen kommer Olivia Lindh :)

Puss alla söta. <3<3<3

height="0" alt="" />