Fia ;D

Hej nu sitter jag vid en av barens datorer.. Jag loggade in for att kolla min mejl eftersom jag var lite nyfiken pa om jag hade fatt nagot roligt eller viktigt mejl. Men nej bara massa facebook och annat trams.

Vi har det jattebra har vi ligger vid poolen och solar och har det bra! Runt 20 grader :) Traningarna gar jattebra och alla ar glada och flummar. Lite mycket traningsvark efter gardagens styrka bara men det ar bara att bita ihop!.

Imorgon ar det utflykt till en marknad som galler, very nice!

Foresten sa hade Tom Tit ringt mig idag, hoppas hoppas verkligen det var angaende jobbet!!

Hoppas allt ar bra dar hemma, vi hors! PUSS

Lovar att sola lite at er med! Jag har inte blivit brun utan bara mindre vit ;)

EMMY ;D Portugal here we come!!!

Nu bär det snart av... ÅHH vad det ska bli roligt. För er som stannar här hemma så kan ni kolla på förra årets film från Portugal och avundsjukt längta efter att få följa med...


Vi hörs!

Mary

Dagens första ord:

Oh, jävlar!

(Snön vräker ner över Sollentuna, just nu. Det är så mycket så att luften blir helt vit. Förstår ni hur mycket vi läntar till Portugalien nu? ;D)

Fiemma!

19 timmar och 22 min,
sen lyfter planet på Portugalien!

Och Fiemma har inte ens börjat packa.

Mary: dagens!

Mary och Sanna kommer ner i styrkan efter ett hårt backpass.
Mary: -Klas, det står nån tjej och väntar på dig därutanför.
Klas: -Va? En tjej?
Sanna: -Ja, hon letade efter dig.
Klas: - Hur ser hon ut då?
Mary: - Tjao, blond och en massa idomin på läpparna.
Klas skiner upp, sträcker på sig till sina fulla längd och skyndar sig upp (utan skor) från styrkan. En minut senare kommer han tillbaka. Då är han ihopkrupen och har en besviken min.
Klas: - Min pappa har inte alls idomin på läpparna.



Mums?

Mary: sovmorgon

Idag tar jag sovmorgon för att tvätta,

seriöst, erkän? ;D


Emmy ;D

Livets stora gåta är...
VAR FÖRSVINNER ALLA HÅRSPÄNNEN?

Jag blir helt galen, ni vet dom där svarta smala hårnålarna som alla har, de som man köper billigt på hm, de som är jättebra och som används hela tiden, när som helst och till vilka kläder som helst. Min stora gåta är vart tar de vägen? Jag köper ett nytt paket och efter ett par månader är alla försvunna. De kan ju inte bara försvinna, de måste ju ta vägen någonstanns. Men VART?? Det är den stora frågan.  Fatta vad många hårnålar det måste finnas någonstans, en STOR hög av alla försvunna hårnålar. 

Någon som har samma "problem"?

Mary: kollar på film

Hej hopp,
nu sitter jag i Eriks rum med Sanna och kollar på Miss Secret Agent som går på trean. KOLLA!!

Fia ;D

Igår hade jag värsta tajmingen när jag skulle till Solna för att lämna in mina inlägg på anatomic.

Jag gick tidigare från filosofin och precis när jag kommer fram till busshållsplatsen svänger bussen av från malla silvferstolpes väg. Buss till sollentuna station, tåget kom efter fem min. Sen framme i solna går jag upp mot bussarna, 509 som jag brukar ta gick så sent så då skulle jag inte hinna men det stod en buss där som stannade i solna centrum, bra!
Så; på bussen hoppa av och gå till anatomic, gå mot busshållsplatsen och då såg jag att hade hade missat bussen men två minuter. Sätter mig för att vänta och inser att jag kommer missa styrkan, men sen ser jag en buss som kommer och det är min buss som tydligen var lite försenad, yees! 
Buss till stationen och lite småjogg så hann jag med pendeln till häggvik där jag kliver av och går i rask takt för att komma fem minuter för sent till löpstyrkan. IMPONERANDE! Jag brukar aldrig ha sånt flyt!

Jag hann fram och tillbaka till solna från häggvik på en timme, bra jobbat va :)

image3365
Mary ville att Emmy skulle ha lockigt hår i skolan idag ;)

Mary: tumträning

Det här spelet är askul. Det går ut på att man ska träna sina tumme för att inte få sms-tumme.
(btw, jag är äger Mikael på detta.)

LÄNK!!


Mary ;D

Igår skrattade jag så att jag grät både på lunchen och middagen.

Lunch:
Emmy visade sina skills med ögonbrynen. Hon kan dra de upp och ner lite hur som helst. Hur roligt som helst. Dessutom följde halva ansiktet med när hon lyfte ena ögonbrynet. Sen visade de sig att jag kan röra mina näsborrar och det tyckte Emmy och Fia va sjukt kul. =P

Middag:
Vi snackade barnpogram som man kollade på när man var liten. Mickan kunde intro låtarna till alla, ja då menar jag alla program. Haha. Vi skrattade även åt hur patetiska alla barnpogram var, särkilt Doris och Gösta, ni vet den kossan och grävlingen. Gösta grävde hela tiden men högen blev aldrig större och de var sjukt fula. =P

Tänk vad kul man kan ha va? ;D


in love?

Mary: hej hopp

Sitter nu på Stockholms central vid mitt eget lilla ställe. Här brukar jag alltid sitta när jag väntar på tåg hit och dit. Här har man översikt över alla spår och har full koll på läget. Me like.
  Ni som har sett "snygg sexig och singel"-filmen kan föreställa er vilken låt jag lyssnar på. Ni vet den när deras kompis har fastnat med hrm i sin mun. Då sjunger dom den låten, allihopa, och vips så har de lotsnat. Eller plupp som nån annan skulle sagt. ;P

10 min till pendeltåget går. Let´s move.

Kisses
 

Mary: Vad händer?

I helgen har jag:

Kört bil 15 mil.
Sprungit 15 km.

Skillat, erkän?


Mary: Rätt låt vann!

Jag tycker Perellis låt är bra. Man blir glad av den och jag gillar att vara glad. Fast hon ser ut som en katt tror jag hon kommer lyckas bra i.. ja var de nu än ska någonstans.
   Jaa, svenska folket ville att Sanna Nilsen skulle vinna. Men ärligt, tror ni inte Charlotte Perellis låt skulle lyckas bättre. Sannas stil måste mogna in medans Perellis diggas direkt. Föresten är snyft snyft såå 2006.

Har ni tänkt på vad Charlotte Perellis intisialer blir? ;)







Undra när Carola gör sin comeback då? igen..

Mary: Back on the track.

Låt mig samanfata gårdagen med en bild. Det räcker liksom.

image3363

Mary: on my way

Ikväll är en sån kväll jag har längtat efter.
Ikväll vill jag ha en bra hår dag.
Ikväll vill jag att skorna ska passa.
Ikväll kommer skrattet bubbla i kroppen
Ikväll kommer alla kramas och pussas

Ikväll kommer det bli kul.
Riktigt kul!



Love you.


Fia ;D

Om precis en vecka vaknar vi av att solen skiner in.
Om precis en vecka skyndar vi oss ner till den stora frukostbuffén.
Om precis en vecka träffar vi alla igen efter den långa resan.
Om precis en vecka vill vi lägga oss och pressa direkt efter frukosten.
Om precis en vecka vet vi att vi måste köpa vatten först.
Om precis en vecka är vi i Portugal!!


Om en vecka vaknar jag inte upp i Södertälje utan då vaknar jag upp i hotellsängen i Portugal! Det ska bli så jävla underbart skönt och roligt! Längtar!

image3360

Mary: butter-smör-voi-mantequilla

Smör,
är det bästa jag vet. Smöret är det som gör smörgåsen ätbar.
Tack till alla i inre Asien, där smöret tros härstammat.
Tack även till alla kossor.

Tack




MU!

Fia ;D

Efter intervjun gick jag till en frisör som fixade till min höstack till en lite annorlunda frisyr, till skillnad från de vanliga fiaklippningarna. Frisören tyckte att jag hade så tunt och livlöst hår och frågade omjag gick med på att hon klippte till en frisyr. Min första tanke var " varför inte".. Jag gav henne fria händer men sa att jag ville kunna sätta upp håret i tofs :) Det var lite pirrigt att veta att man skulle gå ut därifrån med en ny look.

Nu sitter jag här nystylad med lugg och spretigt uppklippt. Vet inte riktigt vad jag tycker om det ännu men familjen tycker att det är fint, " Klippte du dig innan intervjun" Svar:nej " Okej vad synd för det där var riktigt coolt"'

image3359

Fia ;D

image3358
Idag var jag på anställningsintervju på Tom Tits! De ringde mig i tisdags och frågade om jag ville komma på gruppintervju idag.Självklart sa jag ja eftersom jag väldigt gärna vill ha jobbet!

Emmy skulle också på intervjun idag men vi blev indelade i olika grupper vartefter rekryteringspersonalen tyckte att vi passade in bäst. Jag hamnade i gruppen utställningen och Emmy i cafeteria och försäljning.  I min grupp var det bara massa snillen och det första vi fick göra var att utföra ett experiment inför de andra i gruppen.

Sen var det gruppredovisningar och presentationer och då skulle man redovisa sin sak som man hade tagit med som man tyckte symboliserade Tom Tit. Jättemånga tog med sig knep och knåp och tre stycken tog med sig vatten för de lekte alltid med vattnet där när de var små. Jag tog med mig pusselbitar för "på Tom Tit faller många bitar på plats och skapar en helhet". Jonnys snusdosa fick också vara med i min presentation då jag snodde Emmys idé om att ha med mig en tanke i en låda/snusdosa.

Jonny var en kille som jag hängde med när jag var liten och jag märkte inte att det var han förens han var uppe och utförde sitt experiment. Sen efteråt när vi hämtade fika så sa jag "Du gick i Stålhamra va?" Kommer du ihåg mig?
Han " Ja det är klart att jag gör vi var ju tillsammans till och med" Haha!
Det var roligt att träffa honom igen efter alla år! Han hade förändrats ganska mycket från femman ;)

De skulle göra några fler intevjuer och sen skulle de höra av sig inom en månad. Jag är ganska säker på att de kommer välja snillena i gruppen. Så jag blir nog utan jobb där för jag är ingen naturvetare och jag pluggar inte till biokemiskt och forskare. Det var en bra erfarenhet och jag lärde mig mycket :)






Mary: H&M is the sheaat

Hej hopp,
åter landat med fötterna i Götet. En suprise väntade på min säng. Ännu ett H&M paket hade kommit. Det bästa med att beställa från h&m är att man glömmer bort vad man har beställt eftersom de tar så lång tid innan det kmr fram.
 Nu fick jag en blommig söt blus och en hello kitty pyjamas (linne och hotpants). Perfekt till Portugalien.

Nu ska jag gå å se slutet på Mr&Mrs Smith filmenm på ettan. Har sett den typ 20 ggr, men den slår fortfarande allt. =D

ciao.

Emmy ;D

Idag hade jag på mig något utöver det vanliga. Jag fick många blickar och mycket beröm och komplimanger vilket såklart alltid är roligt! Inspirerade några gjorde jag också, de frågade om de också fick göra likadant. Sedan så var det nog säkert många andra som inte sa något men som också kommer prova...
För jag tyckte det blev riktigt snyggt, eller vad tycker ni?
                                                         
Emmy fixar en jättesöt klänning av pappas skjorta!!!!
image3352
image3353
image3354
image3357

Två andra positiva saker med dagen var att jag körde ett bra backpass och så var jag på en jättetrevlig middag hos våran mentor. Vi pratade om framtiden och om massa gamla minnen.
Nu ska jag gå och sova, ska upp tidigt imorgon, träna vattenlöpning sen ska jag iväg på arbetsintervju- HÅLL TUMMARNA!

Sov gott PUSS!

Jag tror ingen blir gladare än jag om man hittar en affär som börjar på Mary.

image3351

Mary: Nedräkning

Om 9 dagar sitter vi på planet till Portugal. Hajar ni? NIO ynka små dagar till träningslägret drar igång!!

Varför längar vi så mycket då? Jo..
¤ Sol
¤ Knappt några kläder = mycket hud ;)
¤ Träna utan mössa-vanta-halsduk
¤ En massa andra löpare kommer vara där (outsiders-löpare ;))
¤ Rumsindelningen har tillfredställt de flesta
¤ Shoppa loss
¤ Äta hur mycket apelsiner man vill
¤ Kanske, hoppas hoppas, träffa min bästa vän Snäckan (ska göra ett blogginlägg om han en vacker dag.)
¤ Kunna springa på en oändligt lång sandstrand

Nu ångrar ni allt att ni inte började på Löpargymnasiet eller att ni inte började springa överhuvudtaget. Håhå.

image3350

Fia ;D "Rudbecksstafetten"

Idag hade S, I,J och I sitt projek! De arrangerade en stafett i Edsbergsparken och här kommer lite bilder från dagen:
image3337
image3338
image3339

image3340
image3341

image3342image3343image3344image3345image3346image3347image3348image3349

BRA JOBBAT ALLIHOPA!

Bästa utklädnaden fick laget syltburkarna? Hette ni så :)

Fia ;D

När vi andra satt och åt  våran lunch, roade sig Hanna och Mary åt att leka med äpplen och göra gubbar utav dem :)
 


Här kommer några härliga bilder också ;)

image3332
image3331
image3333
image3334
image3335
image3336
Tänk vad roligt man kan ha med några äpplen :)

Ett tips: Äpple är
jättegott att ha till potatis och kassler..

Fia ;D

Det här är första gången jag sätter mig vid datorn sen i lördags, när jag bloggade sist. OTROLIGT!
Jag har haft massa annat för mig och det var lite roligt att kolla mejlen för jag hade 10 roliga nya meddelanden!
Den här dagen har varit väldigt innehållsrik, det har hänt mycket men ändå inte och jag har fått mycket gjort. Det är en sak som jag måste ta tag i för annars ligger jag risigt till! Jag började med det idag men det tog fyra timmar och jag hann ändå inte klart! TUNGT!

image3330
En annan sak om måste fixas innan nästa vecka är nya löparskor..



Mary: träna träna träna träna

Strax är det samling inför intervallträningen. Denna träning har jag och Sanna fixat till oss lite extra. Kort kommer senare. hihihihihih

Jag skämde ut mig i matsalen idag. Det var tokpinsamt. Jag skrek så att hela matsalen tystnade och jag blev en tomat. Anledningen var att Micke kletade smör på mig när jag inte var beredd.

Jaja, dags å springa.

image3328

Emmy ;D

"This doesn't matter like it did before
This doesn't matter much anymore"


image3327

Mary: GRATTIS!

Grattis Lollo på 18-års dagen.


Det är nu livet börjar, allt innan har bara vart förspel ;D


Emmy ;D

Veronica Maggio- Måndagsbarn

Mary!

Är det bara jag,
eller ser mina läppar sjukt stora ut?

image3326


Mary: Såhär på kvällskvisten

Typiskt!

image3323
image3324
image3325


Emmy ;D

Händelserik helg följs upp av en ännu händelserikare vecka... eller?
Shit den här helgen har jag varit med om mycket och inte fått mycket sömn vilket börjas kännas av. Var länge sedan jag sov såhär lite. Mycket roliga saker och andra mindre roliga saker har hänt. Vill inte gå in i detalj om detta här på bloggen för då finns det en stor risk att folk som inte bör veta får veta och då blir det inte roligt. Nej vissa saker ska man hålla för sig själv, det blir alltid bäst så!
För ett par veckor sedan sa två i Fiemma att de ville ha drama, nu när vi har fått det vet jag inte riktigt om jag ångrar mig eller inte. Saknar lugn och ro. Lugn och ro har tagit långvarig semester utan datum på hemresa. Mina bästa och viktigaste vänner lämnade ingen information om resmål och ingen verkar kunna få kontakt med dem. Min jakt går från strumplådan till gruslådan utanför skolan men ingenstans finner jag någon ledtråd om vart lugn och ro befinner sig!!! Om det är någon som vet var de befinner sig så var god kontakta mig!

image3322

Ekvationen stress+lite sömn+tjafs/missförstånd^10x 24'7 ger inte en bra en helg!!!

Mary: PIZZA TIME

Nu ska Sanna och jag äta pizza. ÄLSKAR PIZZA!


Mary: Har vi inte ett underbart liv?

Vad gör Löpet en lördagkväll?

Mary tvättar och hjälper Matte och Emmy att frosta av och rensa frysen.
Fia och David spelar pingis.
Sanna hänger på sitt rum.
Mikael springer runt och skriker att han har tråkigt.
Tess hänger med sin mor.

That´s it. That´s all.



God jul =)

Fia ;D

TWINS IN ACTION

Tillsammans är vi oslagbara

Mary: Dagens jobb- kiosksäljare

Yoo,
jag sitter här vid datorn och känner att jag luktar.. hmm ja vad luktar jag? typ fisk kanske. Eeääww, fisk. Jaja, så jag ska strax hoppa in i duschen. Sen ska jag ta tag i min mattebok. Japp jag ska ta en rejält tag i den. håhå.

Det var super att vara funktionär idag. Jag blev placerad i kassan i kiosken och fick använda min mattehjärna för fullt. Emmy stekte hamburgare så hela hon luktar rök nu. Fia sprang runt och fixade en massa. Jag tror jag ska skaffa en egen kiosk när jag blir stor. Eller varför inte en kiosk på Löp? Hihihoho.

Let´s gå in i duschen, läääänge.


Eller? ;D

Mary: Godmorgon!!

Det är sjukt att vi går upp frivilligt klockan sju denna lördagmorgon. Men, vi har ett hjärta av guld. Nu ska vi springa till bussen.
Peace and Love, babes.


Fia ;D

Tänk att bara få ta det lugnt och lägga sig ner och filosofera över livet!

Här är jag på sommarlägret när jag la mig på badberget och tog det lugnt och tänkte över allt som hände i livet och vad jag hade framför mig!

Fia ;D

Mamma ringde mig igår och berättade att jag hade fått ett brev från svensk friidrott.

Det var ett brev där det stod att jag hade blivit tilldelad Södermanland läns friidrottsstipendium!
Jag behövde verkligen det här och jag blev riktigt glad och hoppade upp och ner när jag fick höra det!


Skön känsla

Fia ;D

Kom precis hem från Ica Maxi och nu lagas det mat som aldrig förr på alla tre våningarna. Det är många som stannar på löp i helgen och vi får se vad vi hittar på för roligt ikväll :)

Imorgon ska fiemma vara funktionärer borta vid Edsbergssportfält på rilarnas fotbollscup som dom arrangerar. Det ska bli väldigt roligt att stå parkeringsvakter ;) Vi kommer säkert bytas av lite, annars blir det nog lite segt! Men klart man ställer upp på deras projektarbete.

Tjejerna lagar tacos, ovanligt, på ettan och koskinen lagar pasta och köttbullar eftersom vi har tröttnat på all specialmat och vill ha vanlig mat!



Foodtime

Mary: Love

Det här är min kära vän Lollo och jag. Är vi inte söta? =D

Mary: Senaste nytt

Hej kära läsare,
här kommer senaste nytt från Löpargymnasiet.
(X =tjej, Y=kille, iX/iY = inte löpare)

¤ Varför går aldrig Y upp på våning tre längre? Har det kommit något/någon imellan?
¤ Går verkligen X och lägger sig när hon säger godnatt?
¤ Helgplaner smids för fullt och de flesta X och Y är sjukt sugna på något
¤ X är mera sugen på något annat denna helgen
¤ Y har ännu inte lärt sig att spana diskret på alla iX
¤ X har en iY hack i häl men även ett Y verkar smyga sig tätt inpå
¤ Om X vill ha drama, vad gör hon då? Jo, hon skapar det.

¤ Solstrålarna letar sig in på Löp och många går omkring och ler mot solen

¤ Och när ska Y skaffa sig sitt älskade liv?

Take care.
 

hihihihihihihihihihihihihih


Fia ;D

VET INTE VAD JAG SKULLE GÖRA UTAN ER TJEJER!

Fia ;D

Sitter på Sannapannas rum och muppar oss! Vi lyssnar på våran favorit Björn Gustavsson, klockren kille!

Varje torsdag har vi gemensam samling innan träningspasset och idag hände en ganska rolig sak. Sara frågade om några kunde ställa upp som funktionärer. Jag och Mary anmälde oss genom att jag räckte upp handen och sa
" Jag och Mary kan vara funktionärer"
Då sa Richard " jaha så ni måste göra alla saker ihop, är ni en person?"
Jag: " Nej men vi skulle egentligen ha bloggmöte den onsdagen"
Mary " Ja vi har det varje onsdag, för att bestämma vad vi ska skriva inför veckan som kommer"

Vi tänkte inte mer på det utan trodde att alla förstod att vi inte var allvarliga, utan att det var ett skämt! Men tydligen inte. Vi var inte nere på middagen utan vi var på Löplabbet och köpte skor. Sen fick vi höra att folk hade diskuterat våra bloggmöten, som dom trodde att vi hade, vid middagen..

Nu vill jag säga till er alla som inte förstod att vi skämtade: DET VAR ETT SKÄMT!

image3320


Mary: Skattjakt



Igår gömde jag och Klas Mikaels täcken i M.Wesths gaderob. Klas är känd på Löp för att gömma andras täcken. I tisdags gömde han mitt täcke i Annas gaderob och jag letade som en galning. haha.
    Iaf, sen gjorde jag en skattjakt med massa lappar. Typ "kolla översta frysfacket" och där stod det "kolla i blomman på toan" osv. Sista lappen stod det "Fråga Fia!". Men eftersom Fia gick och la sig innan Mikael satte jag en lapp på hennes dörr "Sista tipset. M.Wesths gaderob. Mvh Mary och Klas". Håhå, han hittade antagligen lapparna eftersom jag blev väckt halv ett av massa knackningar "du förtjänade att vakna, Mary". =O

Nej, nu ska jag leta upp en ny outfit, för snön har lagt sig över Sollentuna.

image3319


Fia ;D

Nu sitter jag i Marys soffa och Mary rotar runt i sin garderob efter något att ha på sig imorgon. Den tjejen är rolig, hon bestämmer kvällen innan vad hon ska ha på sig dagen efter. Det brukar oftast bli ganska rolig mix, en Marymix. Hon passar i outfiten men jag skulle inte kunna ta på mig det och känna mig bekväm i mixen.

Emmy sitter inne på rummet och förbereder inför en redovisning som hon ska ha imorgon.

Idag har jag läst naturkunskapen och skrivit ner middagsgästerna till skivan på en lista. Jag skulle räkna tre sidor matte, men nej jag kände inte för att räkna idag och jag tänker inte plåga mig, så jag la det åt sidan. Får ta det imorgon istället!

Mary och Svansen har fixat en skattjakt till Röjan, får se hur han reagerar när han upptäcker det. De har gömt hans täcke och kudde någonstans på löpargymnasiet, i någons rum...Han har några ledtrådar, den ena ledtråden leder till den andra och jag är den sista ledtråden. Får se om har hittar sina täcken för jag ska nog gå och lägga mig nu.. Haha :)

image3318




Fia ;D

Nämen vart tog Mary vägen?


Fia ;D

DET GÅR RYKTEN OM UTGÅNG PÅ LÖRDAG!

image3317


Fia ;D


Visst är det roligt att vara barnslig?

Jag är och kommer alltid vara lite barnslig. Livet blir så mycket roligare då!

Emmy ;D

Jag vill lära mig mer om aktier. Jag vill lära mig hur man köper, hur man säljer men framförallt hur man tjänar pengar! Jag fattar ingenting av de olika aktiekurserna, vad aktieobligation eller aktieanalys innebär. Språket som används är rena grekiskan och det blir rena rama alfabetssoppan, med andra ord- jag fattar INGENTING. Någon som kan hjälpa mig?

" Don't work for the money, let the money work for you "

Mary: Fysikprov på G

Sheat, vissa hade visst fått en rejäl blogg inspiration igår. Håhå ;D

Imorgon ska jag börja träna efter "mini-vilan" och jag är superladdad. Nu ska de börjas springas på riktigt =D hihi.


Tänk om man ändå kunde trippa runt i dessa från
forever21

Fia ;D

UPPDATERING! Fick höra från R att jag har gett ut falsk information och kände att jag var tvungen att rätta till det.

Tjejen i mitten bröt inte nyckelbenet utan stukade det "bara".   AJ!

image3313

Fia ;D


Nu är det dags att göra reklam igen!
Fast nu gäller det löparskivan den 16 Maj!

Vi bestämde ikväll på vårat skivmöte att vi skulle trycka upp t-shirts om våran skiva som vi skall ha på oss i skolan. Yeah! Bra va?
Kan även passa på att meddela er om att middagsinbjudningarna kommer skickas ut snart, och efterinsläppsbiljetter finnas redan att köpa om någon vill vara säker på att få en?!

Fia ;D

 Ni kanske läste inlägget nedan, angående Mary?
Om inte så gör det, jag är så stolt över dig stumpan<3
You can do it!


Fia ;D

Jag har så himla mycket att göra just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Det är saker som måste planeras, saker som måste fixas, köpas, betalas, bestämmas osv. När man tror att man har koll på allting dyker något nytt upp och ens planering faller...

Tonåren skall tydligen vara den bästa tiden i livet och det stämmer säkert. För problemen som jag har just nu kommer vara nada i det vuxna livet. Jag kommer längta tillbaka till mina små lyxproblem..

Men just nu känns allting hopplöst mycket, överdrivet mycket!

Jag skall sluta klaga för det finns dem som har det värre, men varför skall allt vara så komplicerat.

Varför ska jag göra allt så komplicerat?


Tur att man har vännerna som finns där för en!

Fia ;D

Vadå? Vem då? Hurdå? Vadå?

Jag måste få veta precis allt! Jag vet inte varför men det är bara något som jag måste, annars får jag panik!
Jag har varit nyfiken sen jag var liten och många tycker att det är roligt och brukar reta mig. Jag tycker inte att det är roligt, jag tycker att det är jättejobbigt och vet inte vart jag ska ta vägen när folk inte berättar. Jag tjatar och när jag märker att det inte går att få fram svaret blir jag jättetjurig eller upprörd och då kommer tårarna. Sen beror det helt på vad saken handlar om, det finns saker som jag kan släppa men oftast går det bara inte.. Jag vet att det är töntigt men det är en del av min personlighet, och en sak jag måste jobba med.

Ifall jag jobbar med att sluta tjata och att försöka släppa vissa saker, måste ni sluta reta mig med tex att börja berätta en sak och sen "nej du ska inte få veta föresten, du måste lära dig att släppa det".
Jag vill klara av detta själv :)



Mary: Yiiaaaaaooow

WOWOWOWOW!

Vet ni vad?
Jag tror det finns en liten ängel som sitter där uppe som alltid gör mig glad!!

Fick precis veta att jag ska på en träff med andra som "har stor chans att kvalifisera sig" till JVM som går i sommar. Ahh, och det bästa av allt. Man måste bara springa under 4.28.00!! Och jag har sprungit på 4.29. Min motivation för att springa är plötsligt på TOPP!!




Emmy ;D

"Hej världens bästa Emmy. ÄNTLIGEN får jag tag i dig du verkar ha mycket för dig hela tiden, busy woman det gillar vi. Jo de är så att jag har löst alla dina problem, du ska sluta använda vita strumpor för då slutar det göra ont i tån. Sen så har jag fixat ett sommarjobb/helgjobb som du kan bestäma helt vilka tider du vill jobba och självklart förstår vi om du behöver ta ledigt för en träning eller tävling, inga problem. Dessutom har jag pratat med coachen i USA, du behöver inte skriva de där proven för det spelar ingen roll vad du skriver för du kommer dit iallafall för du är så himla grym på att springa. Dessutom så ligger det en skräddarsydd studenklänning med matchande väska och skor inne på din säng imorgon direktimporterade från Italien. Och jag har anställt en liten etta som frivilligt gör alla dina kommande läxor i skolan om att du hälsar på den i skolan och smittar av lite av din stjärnglans. Föresten så finns det inte en enda biljett kvar allt sälja till skivan, dom gick åt på mindre än fem minuter, folk slogs till och med för att komma åt en. Så nu har du INGENTING att oroa dig för"

Jaja drömma går ju...


Mary: Sockersöt

Jag har letat som en galning efter en bild på denna klänning. Hittade dock bara denna på hotspot. Men är det ine underbar? Dessutom är den från Rules by Mary. Coolt namn va?

image2205
Ahh, kill me. Jag vill verkligen ha denna.


Mary: Flower Power

hihi, gissa vad vi har gjort?
Jepp, smitit från gympan. Men det är lungt, mvg:t sitter som klistrat i pannan. Man behöver bara säga ordet Löpargymnasium så kastar lärarna sig ner på knä. Typ. Iaf Mårten. Håhå.

Otroligt söt blommig klänning va? Vilken tur att denna våren är lika med blommigblommigtblommigt. För jag älskar blommigt. Snart ska jag och S börja med vårt lilla projekt också.

image3371
Från
Sigrid.

Mary: Trött på att plugga?

Chek it out! Är jag inte grym...
..på att göra andra saker när jag ska plugga?
image3316


Mary: En rolig sak

Om man nu ställer Mikael och Matte bredvid varandra ser det ut såhär:


Erkän? ;D

Mary: Allt du behöver inför en måltid..

.. är gaffel, kniv, mobil och hårnålar.

image3315

Mary: Vem gömmer sig bakom blomman?

Pluggar fysik och det är ganska långtråkigt. Det är som matte men man måste använda hjärnan. Men det är ändå inget annat kul som händer på Löpis så jag kan lika väl plugga. höhö

image3314
Ser ni vem det är som gömmer sig bakom blomman?

Mary: 11 veckor kvar

Igår sa Emmy:

"Vi har bara 11 veckor kvar tillsammans!"

Hajar ni det? 11 veckor. Sen kommer jag aldrig kunna knacka på Fi&Ems dörr när jag vill. Snyft.


Emmy ;D

Ny period i skolan innebär två nya kurser, psykologi b och religion b, det innebär också fullt schema och att det är 11 veckor kvar i skolan!!! Nu ska jag ut och möta de kalla vindarna under en promenad till skolan. Ha en bra måndag för det ska jag försöka ha!!!

Fia ;D " Leker kommentator"

Det  kändes nästan som att man var där när man såg på live-tvn...

Helgen har givit många fina prestationer. Många som har kämpat och slagit personliga rekord och många som har tagit fina placeringar i sverige mästerskapet! Bra jobbat allihopa :)

S var nog ganska sliten efter tre stycken 400meters lopp i benen inför 1500meters finalen, men hon tog sig i mål som femma vilket är väldigt bra tjejen! J och Y och 2xJ och gjorde finfina resultat i samma lopp.

J gick upp och drog större delen av loppet och kom i mål som trea, bra jobbat! R gick det lite tyngre för men han kom in på en fin tid!

S gick upp och tog täten redan från början. Hon drog upp ett riktigt bra och högt tempo som gjorde att många av de andra släppte. Kan det ha varit så att de andra hade lite respekt för tjejen där framme också? Ja mycket mycket troligt! Grymt duktig tjej med många fina meriter, bra jobbat S och grattis till guldet!
 L kämpade otroligt bra och kom i mål som trea, grattis! Det var du värd så som du har kämpat! M som har varit sjuk kom i mål som fyra efter L, hon kämpade på bra och jag tycker att hon ska vara nöjd. Du sprang på och gjorde ditt bästa gumman!!

Ps idol som heter T och som springer för klubben H gick i mål som etta, vilket var väntat! Han är grym!! Riktigt cool kille det där! R som drog större delen av det loppet kom i mål som trea med sin lila tå. Grattis!

Många bra lopp, roligt att se! Nu ska jag äta middag PUSS
image3310

Fia ;D

Tjejen i mitten bröt nyckelbenet vid kampen om guldet. Aj aj aj!
image3311
image3312
image3313

Fia ;D

Min och Majzans låt!!
 Tydligen hade Robin och Stefan också den här låten som " sin låt" Lite coolt!

Mary: E-tuna nytt

Hej hopp,
nu sitter jag i Olas bil till Löpet med Klassie, Richard, Lilliss och David.

Loppet gick bajs, bajs, bajs.
Ska inte skylla på en massa men jag har inte gjort nått jobbigt pass på två veckor ( En vecka sjuk och en vecka "frisk").

Vad händer härnäst i Marys otroligt roliga liv då?
- Nytt schema i skolan =bild
- Fysik prov och matteprov
- Födelsedagsparty (inte för mig dock)
- PORTUGAL LÄGRET
- Göteborg X Country
- Så småningom.. Terräng SM

Stort grattis till min klubbkompis Lovisa som spurtade till sig ett guld på 1500 m. (Fast hon åkte in i ett träd när hon åkte skidor förra veckan)hehe

Fia ;D

Friidrottsnörd!
Just nu sitter jag och kollar på liverapporteringen från JSM i E-tuna.

Sanna sprang precis final och hon blev trea på 400m,

Om en timme ska 1500meters finalerna dra igång. Yeah! Kommer bli riktigt roligt att se!

Mary springer final 16.00 och då kan ni kolla live rapporteringen härifrån: http://eskilstuna.se/templates/VideoPage____174052.aspx
image3308

Mary: E-tuna nytt

UPDATE:
Emmy kom inte vidare till final igår på 400 m. Men som ni kan läsa är under har hon gjort en superduper-inomhussäsong.
Sanna kom precis vidare till final i 400 m och springer den idag vid två tiden.
Klas blev diskad i sin semifinal. (Trampade på linjen). Synd, för annars skulle han gått till final idag.



Nu sitter vi och kollar på Vasloppet. Vi (jag, Lovisa och Stina) gjorde en liten miss igår när vi satte på tvn på morgonen. Då trodde vi att det var Vasaloppet som gick på tv. Men varför gick det på en lördag? Och skulle Oscar Swärd vinna iår igen? Men när vi hade hejat den sista milen och sett de passera mållinjen så bytte de över till direktsänning och sa:
"Det var en liten aptitretare inför morgondagen."
Haha, vi som trodde att det var årets lopp =P



 


Emmy ;D SM 2008

SM 2008 är avklarat. Igår sprang jag försök på 400m runt klockan 4. Jag kände mig i bra form och persade i försöket, 57.42, men kände att det fanns mer att ge. Däremot vet jag aldrig hur man ska kunna ladda om mellan loppen på ett par timmar. Jag åt mat, sov en stund, kollade på lite film och bara tog det lungt!
När jag väl skulle springa seminfinalen vid 21 så gick det inte så bra som det kunde ha gått... Jag hade för mycket respekt för de andra som jag mötte för de har ju sprungit så himla mycket bättre och dessutom så spände jag mig och vågade inte! Men jag är ändå nöjd med mitt PERS och sjundeplatsen!!!! Som min tränare sa "Du får inte glömma bort att det är en sekund bättre än förra året". Och det är ju faktiskt oerhört bra!!!!


Dessutom så om jag ska sammanfatta hela inomhussäsongen så har jag gått framåt väldigt mycket både mentalt och resultatmässigt! Jag har persat på 800m från 2.15.19 till 2.13.54 och från 58.40 till 57.42. Dessutom har de andra loppen jag har sprungit på 400m gått bra, tre av fyra lopp har varit under 58 och ett under 59. Så jag är verkligen nöjd med den här inomhusäsosongen, jag var vågat tro mer på mig själv. Däremot finns det såklart alltid saker att jobba vidare med. Jag ska jobba vidare med hur jag ska ladda om mellan försök och semi, hur jag ska våga ta ut mig, hur jag ska sluta ha respekt för andra och hur jag ska springa avslappnat och inte spänna mig!

Jag ser fram emot utomhussäsongen, känner att om jag får vara frisk och skadefri så kommer den bli riktigt bra för jag känner att det finns mycket mer i kroppen!!! Men först ser jag fram emot ett par vilodagar och därefter Portugal!!!

Mary: E-tuna nytt

Yoohoo,

Här är alla från vårt kära LÖPARGYMNASIUM!! 
Sanna och Emmy springer semifinal i 400 m när som helst!! Dock i olika klasser F17/F19.
Även Fanny i semi 400 m =D
Jag gick till final i 1500 m. yiihoo.
Jossan gick också till final i 1500.
Klas och Thomas springer också semi-final i 400 m nu.
Petra kom 10 i 1500 m och gick därför inte till final.
David kom tyvär inte heller till final på 1500 m.
Legernes och Gunnarsson gick till final i 1500 m.
Lissen kom inte till final i 1500 m.
MikaelWesth var precis utanför semin i 400 m.
Alla F17 girls kör 1500 final direkt imorgon. (bl a Emma, Anna, Johanna, Sanna, Yolanda.)

Har jag missat nån?
Skriver tyvär inte tider, men de senaste resultaten kan ni hitta
här , tryck bara uppdatera sen.

PUSS PÅ ER!!


Mary: E-tuna nytt

Nu har jag pluggat en massa fysik medans de andra har vart ute och kollat in E-tuna. Men gjorde ju jag och Sanna för tre veckor sen typ, så det kändes inte så nödvändigt. Jag begravade istället all nervositet i fysikböckerna. Yeye.


Dagens dummaste fråga:
- Mary, har du numret till Fia?

Nääääee, varför skulle jag har numret till henne. Vi bor ju inte på varandra eller hörs varje dag, nää.


varför gör jag alltid så med benet? hmm.

Fia ;D "Gamla favoriter"






Fia ;D

Som många av er redan vet så har jag rensat mitt rum i veckan. Förutom gamla kärlekbrev hittade en av mina favorit cds: Hanson! Haha jag var helt besatt i låten Mmmbop, den spelades om och om på mitt rum. Stackars min familj som fick stå ut med den otroligt tjatiga låten..

Jag hittade även en affisch som nu sitter uppe på dörren ;)


Här får ni den otroligt bra låten!


Fia ;D

Godmorgon!

Ska snart äta frukost men jag var tvungen att kolla om jag hade fått svar på mitt mail, men nej!
Jag är aldrig hungrig direkt när jag vaknar, därför läser jag en bok eller sätter mig framför tvn/datan och väntar tills jag blir hungrig. Det är det jobbiga på löp när man måste gå upp och äta fast man inte är hungrig, då njuter man inte av frukosten på samma sätt..

Idag åker vi till Eskilstuna för JSM går där! Det är massa som ska springa så det ska bli en rolig dag samt kväll. Vi kommer inte inte vara hemma fören 22.00, om inte senare. Det beror helt på om E går till semifinal och så.
Ska hämta upp L på stationen vid ett och sen åker vi för E vill ha god tid på sig därborta och slippa stressa. Vi är alltid sena till tävlingar så vi brukar ringa till R eller någon annan så att de får pricka av oss, eftersom man måste pricka av sig en timme innan start.

Igår när jag var ute på min snabbdistans kändes det riktigt jävla bra! Det var nästan som att jag ville efteranmäla mig på 1500m som går idag. Skön känsla! Men senare på kvällen när vi promenerade i stan högg det till i foten och samma negativa känsla kom tillbaka.

Min rygg gör ont från och till och min fot har bara blivit värre. Ibland kan jag nästan inte gå på den för att det hugger så. Men det är väll så det är att vara löpare, alltid ont någonstans!
image3307
Josefinex2 pustar ut efter ett lopp.. Gammal bild!


height="0" alt="" />