Maryy goes tva killarna pa lop

Hahaha, jag dog. Visst ar dom for sota! ;)


Mary' måndag

Hej.

Bara 8 dagar kvar i skolan innan final week !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeah, det ska jag nog klara. Dags att sätta igång att plugga. Har inte gjort det sen förr förra torsdagen. Alltså 11 dagar sedan. Hehe.

Idag berättade min franska kompis på matten att han har blivit godkänd att göra en transfer till en annan skola. GISSA VILKEN? NYU!!!!! (new york university) Där gossip girl tjejerna går på i serien. WOW, haha, fett coolt ju. Vi gick förbi den skolan när vi var i NY. :)

Allt för nu. Nu ska jag gå och bli 423 dollar rikare. Mohaha. LOVE!


nyu!

ps. övrig info:
Om ni vill kolla hur det går för vägbygget på E45:an utanför där jag bor, hemma utanför gbg, kan ni klicka
HÄR! Det ska bli motorväg och pendeltåg. Hoppas dom är klara innan jag dör. :)

Emmy - dagens bästa haha

har laddat upp en av filmerna från när vi stod i kön till frihetsgudinnan. jag fick lära mig att spela något konstigt instrument.


psst lyssna på mitt härliga skratt efter att jag har spelat. jag säger bara: den.bjuder.jag.på.ha.ha.ha :P


Emmy - Fiemmas andra dag på äventyret i New York

Första morgonen när Fiemma vaknade upp tillsammans så klev vi på subway:n och åkte genom hela Manhattan enda längs ner till South ferry. Där stod vi i kö till att få åka med färjan ut och kolla på Statue of Liberty. Efter att ha filmat lite onödigt så ser jag att min kamera börjar få mindre bra batteri och vi sparar därför kameran och tar inte lika många bilder som vi brukar göra. Efter att ha åkte färja ut och sett på frihetsgudinnan så  promenerade vi genom lower Manhattan, shoppade, shoppade, gick genom crazy China Town, avslutade city med shopping vid Union Square för att sedan ta subwayn hem igen.



enda här längs nere befann vi oss

såhär förväntansfulla var vi ;)

se så söt man kan vara

söta tjejer

efter färjan promenerade vi uppåt, såg en tjur som Fia väldigt gärna ville posa så vacker vid/i haha

påfyllning med lite energi (läs koffein)

shopping i crazy China town

shopping sliter på krafterna. här tog vi en liten paus i en skoraffär längs Canal street medans Fia valde hur många av skorna hon ville köpa, tror det var tre par som tillslut blev ett par. Fiemmas egna shooholic

mera shopping, på en mega stort forever 21 affär

efter över åtta timmar i city var det dags att leta sig hemåt för att gå på köttbullemiddag. 

 

Fia - hej och hå

Jag sitter i bibblan med Seb och fixar det sista på primary sourcen... Vi har suttit här i fyra timmar nu, min mage kurrar jag är vråålhungrig. Förhoppningsvis stannar vi på något ställe och käkar innan vi åker hem. Jag smsade precis med Chris hon kommer hem om en och en halv timme!! Aaaaahhh haha det ska bli superroligt att träffa henne igen, haha känns som det var aslänge sen vi sågs men det var bara en vecka sen...

Nu ska vi dra och skriva ut den här skiten. PUSSSS

Mary' dagens...

... glee låt! :D



... bild! :)


nawwww !!! :D <3

Mary' låt mig presentera....!!!

Det här är SIRI!!!


haha,
hon äR BÄST på att laga köttbullar!!!

kolla bara hur god vi tyckte dom va!!

SUPERGOTT!!!!

vad kan vi mer berätta om Siri då?
Jo, såhär ser hon ut när hon partajar :D


VILL NI VETA ÄNNU MERA OM DENNA GOA TJEJ?

...

Läs hennes blogg:
http://sirran.blogg.se/

<3

Mary' Idag har jag klippt mitt hår. whatever om de blir ojämt, det syns ju ändå inte i mitt burr. :)

Idag på skypechatten:

Mac: -Vad gör du??
Mary: -Klipper mina toppar och kollar på paradise hotel :)
Mac: -Ahh, jag kollade också på det nyss!
Mary: -Haha, okej. Så du sex-scenen i första avsnittet då? ;P
Mac: - Ahhh :P:P
Mary: - Men har du sett det ocensurerade klippet på internett??
Mac: -Nää, vaa!? Skicka länken
...
...
Mac: - Hahaha, helt sjukt. Men ofta du har kollat upp det där ? :P
Mary: -Tsss, nej det var Fia som visa mig.

;)


heart :)



Emmy - vill spola tillbaka tiden

party in the USA!! ååh vi hade ju helt sjukt kul... dessa två låtar påminner mig om utgången i torsdags på Marquee.

det är så svårt att veta vad man ska skriva om, hände så himla mycket när Fiemma var på äventyr i New York. vart ska man börja liksom? kommer bli en härlig röra med ditten, datten och hatten... men idag så får ni nöja er med två låtar som vi dansade loss och skrek oss hesa till i torsdags!!!



och så här såg klubben ut

 
soffan i det bortre vänstra hörnet var "vårat"




(bilderna hittade jag på
http://www.strategicgroup.tv/marquee/)

nej nu ska jag snart iväg och äta middag med Siri och sedan ska vi plugga tills ögonlocken är tunga som stenblock. två veckor kvar i skolan, sedan final week med slutprov i fem ämnen och så åker jag till San Diego och träffar min familj igen <3

FIA - Blandade känslor

Jag vet inte om jag är trött, ledsen, arg, irriterad, stressad, besviken, nyfiken, glad, lycklig, kär, upprörd jaa you name it... Jag vaknade precis upp, klockan är 12, jag blev nog lite stressad för att jag sov så länge. Och nu insåg jag att jag måste läsa en essay och göra uppgifter till den, samt den där äckliga primary source grejen. Bajs dag!

Men det är onödigt att stressa, svensken vi var hemma hos idag hade inte en börjat med primary grejen, han verkade inte stressad för det och han partade nog länge till efter att vi hade dragit runt 1. 

Grannarna var också uppe igår när jag kom hem, det var tänt och massa folk, jag tänkte gå dit men då hade jag aldrig kommit i säng och jag var tvungen att sova för att orka med allt idag. 

Gud vad tråkigt det var att vakna upp alldeles ensamen, ingen Emmy, ingen Mary, ingen Chris. Men imorgon blir det roligt att vakna upp för då får jag träffa Chris igen, om jag inte träffar henne inatt.. 

Nu ska jag äta frukost framför tvn, sen ska jag läsa essayn och få bort dom där uppgifterna innan jag sätter mig med min primary source. Det är bara finslipning kvar egentligen, men jag är inte så nöjd med mitt claim som jag kom fram till, men men det är bara en grej av många andra så det kommer nog gå vägen ändå. 

Nu är det inte alls lång tid innan jag träffar pappa mamma o jenny!! Åååh jag kommer vara så glad när jag träffar dom, kommer jag ens att kunna koncentrera mig på historia finalprovet? Dom kommer ju vara hemma hos mig när jag cyklar hem från provet, aaaah! Btw, hoppas att jag inte missade vårt samtal idag på skype för att jag sov så länge, jag ska vara inloggad och hoppas att dom loggar inte snart :)

Solen skiner idag, igår spöregnade det, så det kommer att bli en bra dag med bra känslor!


Snälla Gud låt mig hitta rätt på känslokartan.
Låt mig sluta tänka på honom för det kommer ändå aldrig att fungera, och låt mig klara av allt plugg, låt mig glädjas åt resan istället för att längta tillbaka, låt mig vara glad och lycklig. Amen.


Maryyy' 20 grader i Dallas. muums

Tjosan.

Resan till Dallas gick toppen. Fick se en tråkig Harry Potter film på flyget. Fattade nada. Måste nog missat några filmer där imellan. :S

Mitt rum är ett bombnedslag. Alla kläder och grejer från nationals hann jag ju aldrig plocka undan innan jag drog till Emmy. Så idag ska jag tvätta och städa. KUUUUL!!!

Just det, handla också. Jag har inget att äta. Har ju inte varit "hemma" på 9 dagar ;P

SÅ LATER BABES!


PÅ bb-bron ! :D brooklyn bridge

söta tjejer!!! <3

Emmy - ska till Metropolitan Museum of Art idag


idag är det söndag och imorgon är det måndag med skola,träning och läxor igen- tillbaka till vardagen! hoppas ni får en bra söndag! nu ska jag iväg och studera konst och sedan ska jag njuta av min sista lediga dag! PUSS


FIA - lördagkvällen

Det blev inget plugg för mig idag, istället cyklade jag hem till Julia och Catharina och käkade mat och sen gick vi till svenskarnas lägenhet och var sociala. Det var en trevlig kväll, men jag gick inte och la mig tidigt som jag skulle och jag pluggade ingenting. Men men... det finns ju en dag imorgon också.

Leva livet, kom så ska vi leva, livet livet!



FIA - LOVE



Bästa trion <3


FIA - Myspys

Dagen har varit låång, flygresan tog 5 timmar men jag sov nästan under hela resan. Det var helt dött i lägenheten när jag kom hem, jag smsade och frågade Chris när hon skulle komma hem och hon kommer först imorgon natt, så jag ska vara all alone i två dagar. Hur ska jag klara av det?

Nu kokar jag korv för det blir korv med bröd till lunch, en sen lunch. Sen ska jag fixa min historia lite innan jag cyklar till bibblan för att möta upp min lärare och fråga honom några saker om uppsatsen.

Jag tycker det är för tyst och det är två personer som fattas! Saknar dom redan. Men vi ses om tre veckor igen ju haha det är ingenting!

I kväll ska jag kolla vad seb och dom ska göra, annars blir det nog bara en myspyskväll framför tvn eller något gle avsnitt på datorn.



Första kvällen i New York blev en myspyskväll med glee avsnitt och chips


Emmy - solen skiner!!!

nu har Ma och Fi åkt hem. saknar dom redan. när jag hade sagt hejdå till Mary så kom det några tårar på vägen tillbaka. vi har haft HELT UNDERBART OTROLIGT SUPDERDUPER ROLIGT!!! en helt oförglömlig resa med världens bästa tjejer!!! önskar att vi gick på samma skola så vi alltid kunde ha lika roligt tillsammans!!

nu är klockan snart två, idag ska jag tvätta, städa iordning och sedan är det tydligen en asbra basketmatch ikväll i hallen, fick höra det från M nyss när jag var i hallen för att snacka med coacherna.

ska ner och fylla på pengar på mobilen nu... som Ma skrev tidigare, bilder kommer senare. och bilder har vi tagit massa kan jag lova - mamma mia ;)


mina bästa tjejer <3 <3 <3 <3


Maryyyyy

Nu åker jag snart tillbaka till Dallas. Har tränat i deras inomhushall medan Emmy körde häck!!!! ;D

Var beredda på bild bomber den närmsta veckan. Vi har tagit miljoner bilder ;) hihihi.

Puss! HÖÖÖÖRS!!!!


Fiemma; Mamma Mia...

.... vad vi har hunnit med mycket saker dessa dagar. GALET! Ikväll fick vi tag i biljetter till Mamma Mia musikalen för 20 dollar styck. Det var asbra :D :D :D Sen shoppade vi lite också. Black Friday var det idag, vilket är årets största rea dag. Så vi vrakade till oss några pangpriser även där! :)

Imorgon åker Fia hem tidigt och Mary lite senare.. snyft. Fast vi ses igen om 23 dagar ungefär. I SAN DIEGOOOOOOOOO!! ;)

Godnatt.





FIEMMA - life is a party and we are invited

Igår hade vi kul!!!!!!!!!!!!!!!! ... och det ska vi fortsätta att ha även idag, sista dagen idag tillsammans i NY.


Lisette, Fi och Em

svårt att dansa i soffan när man har klackskor på sig...

Ma, Siri och Em


... sorry coach Edman för att vi prioriterade sömn före dig. VI KAN PRATA MED DIG I JUL! :)

Fiemma i New York!

Godkväll.

Nu ligger vi döda här i Emmys säng och bloggar.

Idag har vi gjort så mycket så vi inte vet var vi ska börja att berätta om allt. I morse var vi på Thanksgiving paraden med 3 miljoner andra galna människor. Sen promenerade vi på Brooklyn bridge innan vi genom little Italy kom fram till Union Square där vi åt CHOKLADPIZZA som vi sköljde ner med varm choklad. Mary åt mest. Vi blev helt galet mätta och höga på socker. Så alla tre var helt crazy. Sen stod vi i kö resten av dagen medan sockerkicken dalnade, kön ledde upp till Empire State Building. NY högsta byggnad. Sen åt vi mer pizza utan choklad innan vi somnade på tunnelbanan hem. 

Klockan är snart halv nio här, men det är inte läggdags än. Vi ska ut på nya äventyr ;)

CIAO!!! 


choklad pizza med marshmallows!

FIA - O M G!

NEW YORK ÄR CRAZY!

Shit asså jag kan inte förstå att fiemma upplever New York tillsammans, det här är ju helt galet! Vi har haft en underbar dag och två mer underbara dagar ska vi ha!! Den har dagen har det varit full rulle från morgon till natt.. I morgon är det parad och mera spännande upptäcka och se saker! New York är verkligen skithäftigt, woow wooow wooowwww haha :)

Family and friends; we love you and we promise to be good girls (as always) tomorrow, the day after tomorrow and the day after that and forever and ever <3 Hörs imorgon darlings!


Paaameeella ser du vilken film det är ifrån?
Du kommer vara den enda som fattar mohaha :)

E & M sa aldrig när dom hade tagit kortet så jag stog sådär ett tag...






Fiemma

Hej alla nyfikna läsare.

vi kom precis hem från världens godaste köttbullemiddag hos Siri. ska upp om 6 timmar och gå på thanksgiving parad i city!! sen blir det mer äventyr i stan, då ska vi se till att ha med oss två kameror + extra batterier... :)

Vi får berätta om allt senare för vi har verkligen inte tid just nu!!!! Crazy :P


här iaf vi vid "någon" känd staty i NY. Jättefin! :P


Fiemma!

Vi lever. bloggar sen :P

Mary; GRATTIS PÅ FÖDEDLSE DAGEN MARCUS!!!!! <3

Min söta älskling som kommer hit om typ en månad! :D

(tyckte denna bild passade utmärkt)

Älskar dig! <3

Maryyy' ja, jag lever...

... men inte länge till. För snart dör jag. Veronika har redat dött tre gånger. Vi är helt slut efter helgen/loppet/resan. Assshh, allt bara.

Nationals gick nog inte så bra som vi hade förväntat oss. Men vi har haft en helt sjukt bra säsong iallafall så det gör inget. Min ben var inte på spring humör, om man säger så. Iaf har jag haft en superkul helg med världens bästa tjejer! :D

OOOOOCCCHHH, imorgon får jag en nästan hel vecka MED FIEMMA!!! :D Wow, jag längtar så mycket efter dom så att jag skulle kunna städa mitt och Verras rum varje dag i ett år. Då förstår iaf Veronika hur mycket jag saknar dom ;)

hihi, dags att lägga ner det sista i väskan. Puss hörs i NEW YORK! ;D


NU är det dags att jobba på vinterhullet!!!!!!!!!!


Emmy - tre minuter tills dagens sista lektion borjar och vart befinner jag mig? jo i biblioteket och bloggar...

har precis atit lunch med Maria och Siri, det var lika roligt som vanligt! snack om thanksgiving och jullovsplaner, paradise hotel och svenska hollywoodfruar haha!

imorgon kommer Fia och Mary hit!!!! Fiemma i New York!!!!


FIA -söndag

Ja för det är faktiskt fortfarande söndagkväll här ;) Om 15 minuter blir det måndag för mig.

Jag känner mig som ett litet barn kvällen före julafton, jag kan inte fatta att jag åker till New York imorgon!!

Ååååh det ska bli såå himlans roligt att träffa mina älsklingstjejer igen, har saknat dom grymt mkt!

I dag har jag pluggat, tvättat, shoppat på mission valley; jag köpte en jacka, platttång och en klänning, sen cyklade jag till bibblan för att träffa Rikard och Seb för lite mer plugg. Jag stannade till på Starbucks och köpte min nya favoo så jag skulle orka hålla mig uppe och skriva klart min conclusion. Jag var hungrig när jag kom hem så jag mumsar på ett äpple, orkade inte göra iordning en macka.

Nu ska jag kolla på paradise hotell och försöka hålla mig vaken lite längre så jag är trött imorgon så jag kan somna på planet. Jag åker imorgon kväll runt 9 och landar i Newark klockan 5 på morgonen, så det vore himlans trevligt att få några timmars sömn på planet för sen väntar Empans roliga vägisbeskrivis. Seb sa att jag skulle passa mig för tågen som gick från en station till slutstationen, expresstågen, som inte stannar på varje station. Han hade tydligen råkat ta fel tåg, han skulle åka en station men satt på tåget i en halvtimme haha stackarn. Jag ska passa mig för att ta ett sådant tåg och verkligen kolla att tåget stannar på den stationen jag ska byta tåg på.


Emmy - se vilket fint hjärta vi gjorde igår!


mys mysimys mys!!


Emmy - idag är det söndag, imorgon är det måndag och dagen efter det är det tisdag och då kommer Fia och Mary!!

har suttit och skrivit på min uppsats nu. Har kommit upp i antalet sidor man ska ha skivit. Så nu ska jag läsa igenom, hitta lite bilder och sedan ger jag upp med plugget för idag. Har två alternativ, antingen blir det paradise hotel eller så pratades det om att gå på bio och se New Moon, men det verkar inte som att det blir så för vi hittar ingen bil och vi orkar inte ta the subway haha!

föresten Fi och Ma: ta inte med er så mycket kläder och sånt. Allt ni behöver kan ni låna här, tänkte så att ni slipper släpa på allting!!! Nu är det inte långt kvar, kan inte fatta att Fiemma ska vara tillsammans igen - och dessutom i New York!! Kommer kännas så kontigt att se dom här, men på ett härligt sätt!!! <3


när jag gifter mig ska jag spela den här låten på bröllopet!!!

Emmy - blame it on the a a a a alcohol baby...

Kom precis tillbaka från en söndagspromenad i parken. solen sken, men det fanns inte lika mycket löv kvar på träden som sist och det var lite kallare idag än förra veckan. men det var mysigt, skönt att promenera och rensa tankarna. L var precis här, och berättade om deras galna partykväll... hon hade tydligen lämnat ytterligare en vän i sticket den här gången, fast nu var det faktiskt värre - nu lämnade hon en vän ensam på någin club i city utan att säga att hon gick... visst hon var full och visst hon kommer inte ihåg något och visst visst, VISST! sa precis till henne att det här var andra gången hon gjorde så och att det är oacceptabelt att lämna sina vänner ensamma på fester särkilt när man inte känner någon och måste gå hem ensam. hon blev jättejättejätte arg på mig, och sa jämförde det med en annan gång som inte ens går att jämföra med för det är två helt olika saker. hon totallackade och jag sa åt henne att jag inte ville prata med henne när hon var i det tillståndet för det leder ingen vart... jag öppnade dörren och bad henne gå.

Mary och Fia kommer om två dagar, vänner jag litar på till 100 % och snart ska jag skypa med Jossan (hoppas hennes skype fungerar). jag har många vänner jag litar på till hundra procent!!!
men jag kan ändå inte låta bli att bli lite besviken på L... trodde hon var en riktig vän. men nu omplacerar jag henne till "haroligtmedmenintelitapåvän-facket". men det gör inte så mycket. då vet jag vart jag har henne, och det är inte så att jag kommer sluta umgås med henne för jag tycker fortfarande om att umgås med henne. men ibland blir hennes små konstigheter hon har för sig lite för mycket och efter olika händelser så vet jag nu att hon inte går att lita på.

nu ska jag plugga lite psykologi, skriver ett research paper om the amygdala! sedan så ska jag kolla på ett par avsnitt av svenska paradise hotel också... hoppas att er helg har varti bra!! PUSSS <3


maryyy' new moon

TJO.

Har precis duschat efter en skøn rolig (lugn på norska) runda i skogen. Hur fint væder som helst hær nu! LOVE IT!!! =D

Vi ska strax åka och se den nya Twilight filmen, new moon. Håhå. Vad ska vi annars gøra på våran chill dag liksom? Coach ska gå på tusen møten så det passar bra att læmna av oss vid bion :P


Yesterday på banketten så spanade alla beniga killar in de beniga tjejerna. Och de beniga tjejerna spanade in de beniga killarna. Kathleen (vår amerikanska i laget) bytte nummer med en kenyan som tyckte hon var søt. Hon gav han ett fake number eftersom hon har boyfriend. mohaha. (kul)

Tyværr såg jag inte vår svenska væn, Alexander Søderberg. Men jag gråter inte før de. Får la se han imån på tævlingen. :)

Jaja, annars har de inte hænt så mkt.

JO, var man æn går i denna "stora" stad så ær de folk som frågar en tusen frågor "IS IT A RACE OR SOMETING??", "WHERE ARE YOU FROM?", osv.



hær ær den søta norskan jag lånar datan av. HON HAR NORSKT TANGENTBORD!! (om ni inte har mærkt det)


FIA - Vi ska dansa i neeeoooonnn....

och skriva roliga saker på varandras t-shirts lalalala :)

Snygging, något på spanska som jag inte har någon aning om vad det står för, Sweden in my heart, I <3 puertorico pannband, svenska killar, coolt tema, brasan var mysig, mycket dans, min första sandwich dans var coooool, rumpdans -inte så mkt men när basket killarna kom så satte dom igång med sitt "dansade" annars var det vanlig dans, mycket sång, bra låtar, bra dj, skönt gäng; en riktigt rolig kväll!

Det var länge sen jag hade så här roligt!

Mina vita skor är inte längre vita och min vita t-shirt är INTE vit den är full av färgglada meningar och ord! 

Grrrr... Han är såååå jäävla snygg! OLALA!

Party party! Everybody dance now :) Im not dancing anymore, im going to bed.




Maryyyy' Terra Haute in Indiana :)

Hej sweden !

Nu sitter vi på hotellet och håller på att fixa oss till banketten ikvæll. Alla lag kommer vara dær och Silje ær utnæmnd till All-regional eftersom hon vann våran regionals. Och Coach Casey blev coach of the year. YEEHH!! :D Dessutom ska de bli kul att se alla lag uppklædda i fina klæder (och æta god mat!!)! :D

På tal om Coach Casey, nær vi kom till hotellet væntade en stor fruktkorg till Coach, med meddelande "Go Mustangs! /From a secret admire". Hehe, hon blev generad... men HALLÅ hon ær ju den snyggaste coachen i USA! Alla andra lags kill coacer ær alltid på henne.. El inte alltid.. Men ni førstår :P

Nu ska jag ta pa mig klæder och sminka mig!!! LATER!

ps. Loppet går inte føren på måndag så imån har vi CHILL DAG!!!!!


Silje, jag å Monika!!! :D

FIA - Lördag

God morgon! Käkade frukost framför disneychannel och nu ska jag iväg till skolan för att skriva midterm i rws. Engelska klassen som jag tar, man skriver och skriver och skriver, nya uppsatser hela tiden. I dag ska vi ha time writing två timmar, man går dit får ett ämne att skriva om och sen sätter man igång och skriver. Jag gillar inte att skriva under tidspress, jag gillar att ta mig tid att fundera och lägga upp uppsatsen på ett snyggt sätt, men när det är tidspress bara väller orden ut och ett mening som borde ha varit i en paragraf hamnar i en annan o s v.

Igår körde tjejerna powerhour, nästan alla klarade en timme, omg! Powerhour är när man tar en shot av öl varje minut i en timme. Jag kollade på eftersom jag är uppe så tidigt idag för skrivningen. Det är tydligen populärt att köra powerhour och på nätet har dom sidor med låtar som byter låt efter varje minut så man vet när man ska dricka. haha heeelt sjuuukt! Nu måste jag cykla till skolan, håll tummarna för att jag är på skrivhumör :)

Maryyy'' DE SNYGGA TJEJERNA I DANIEL HOUSE #8 !!!!!

nu åker vi på nya äventyr!! :D

Från hö: Verra (Veronika), Sariiz (Sara) och jag. :)

Maryy' nationals knackar på dörren.

Tjosan.

Imorgon ska jag gå upp 5.20, PÅ MORGONEN!!! Jag kommer dö. Seriöst. Så nu ska jag släcka tidigt. Och dricka mycket vatten eftersom man blir uttorkad av att flyga OBS OBS!

Var ska vi då?
NATIONALS!!! Wooohaaa. Det är ju jag, Sara och Alexander Söderberg som är dom enda svenskarna som är med. Känn er hedrade som "känner" mig då. Mohaha. :P



Pinsam sak, btw. Jag glömde ta kort på den allra bästa vi fick igår!!!!!!!!!!!!!!!


En rullväska med SMU loggan.
dessutom står de: "2009 NCAA Cross Country Championship" på den. yeeahhh.

Just dee! KOLLA in min nya SMU tröja också. Fett snygg va? :D


Fotograf: verra (läs: veronika) såklart ! :D

hihi. :D

Emmy - fredag vilket innebär att det bara är fyra dagar kvar tills Fiemma är återförenade!!!!

idag så har jag haft två lektioner, ätiti lunch, städat rummet, kört elipse distans i 60 min (!!) framför Tyra's tv-show, börjat "operation magrutor" med Siri haha och sedan så har jag ätit middag, nu väntar jag på två saker. 1. att duschen ska bli ledig så jag kan hoppa in i den och 2. att Lauri ska komma och knacka på dörren så ska vi iväg och tvätta våra tvättbergshögar i East Hill (gratis tvättning där)... Imorgon blir det skype med coach, häckträning, brunch och sedan måste jag påbörja min uppsats om The Amygdala (hjärndel) som ska in på tisdag, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda!!

dom där blickarna som jag får betyder något - och jag ska ta reda på vad...


såhär springer man när man vill slå i knät i häcken och få blåmärken och skrapsår - såhär brukar jag springa häck... men nu har jag börjat träna så no more kråkhopp över häckarna... föresten vilken häck spanar killarna in? :P


update: har tvättat fyra maskiner nu!! vi knackade dörr (självklart killars) och frågade snällt efter deras tvättkort. sedan så sprang vi upp och ner för alla våningar och tvättade en maskin här, en maskin där och så torkade vi lite här och där... under tiden kläderna snurrade runt med tvättmedel och vatten i maskinerna så satt vi och kollade på tv...kom precis tillbaka, har hängt upp kläder ÖVERALLT i rummet (allting hann inte bli torrt)... såå duktigt att tvätta en fredagkväll... dock så var det fler än vi som tänkte "ingen tvättar väll en fredagkväll" haha...

Maryy' fina minnen :)

Fick lite fina bilder av Julmusten (läs: Musto (nej, läs: Sanna)) i ett mejl.


Här badar vi i Portugal.
HALLÅ, vem har inte badat tillsammans med någon i ett badkar på Löpargymnasieläger i Portugal???? TRADITION!


Beyond Retro och provar hattar. Måste vart förra hösten ? :S


Seriösa kort efter ett biobesök i stan. Jag provar Sannas kanin på huvudet.


Väntar på pendeln på Häggvik station!! haha

Det var de ja. :)

(Dags att städa rummet så att jag kan se golvet. -står de på min 3 mils långa "TO DO"-list idag iaf. Längst ner står de; om du inte gör allt på to do list så får du inte sova. ÅÅHH HJÄLP!!!- )

Maryy' hehe kul att verra har krukväxten i den lilla bokhyllan :P

THE NEW CLOTHS FOR NATIONALS!!! :P

Modell: nån snygging "naaaaaat"
Fotograf: nån flink granne vid namn Verra


Headband med en häst på.
Vantar utan hästar.
Röd funktionströja med SMU och häst.
Svarta tajts med en häst på.
=)


Vit mössa med en röd häst på.
Mega stor fleece tröja med SMU och en blå häst på.
Aaah, åså tajtsen från förra bilden.
=)

That's it!!!


När jag ändå var igång med kameran tog jag kort på våra priser från conferenc och regionals !!! :))


Från conference. var tvungen att hålla den mot nått så man såg texten och det fick bli Verra :P


En "ful-snygg" klocka med våran conference logga i. Ganska coolt faktiskt.. men jag bli så irriterad om jag har en klockan på armen. Får använda den när jag är 50 år, el nått. :)


Och den coola medaljen från regionals förra helgen!!! :D

THAT'S IT!! :)

Pusselipuss.

Mary'' aashh farmville gör mig galen

Nu vänder farmville åter ryggen åt mig!!!! 


"Loading Game...
If your game does not load within 10 seconds, you may need to upgrade your version of Flash. Please do so by clicking
here"


Vad vill dom mig? Jag har ju uppdaterat Flash trettioelva gånger. Hur ska jag nu kunna skörda mina vindruvor!?!? gaasshhh



Maryy'' study hall

Hej hopp.

sitter i study hall och funderar pa hur jag ska fa ihop fyra timmar har denna vecka. Jag har nu var har i en och halv timma denna vecka. Alltsa behover jag 2 och en halv till. Jag kommer fa minst en timma ikvall nar jag har tutor tid med Mike. Men resten da? AASSSHHHH. Jag har ju anda A i alla amnen, vad ska dom gora liksom????

JObbar med mitt sista paper i english, den dar intervjun med Yolanda. Knepigt ar det for hon kan typ ingen engelska sa hon kan inte svara sa mkt pa mina fragor vilket gor att jag lagger till lite saker som hon inte har sagt. Kallar det "tolkning" el "lasa mellan raderna". ;)

For ovrigt ska vi om 12 minuter fa nya klader eftersom vi kvalificerade oss till nationals. Jag ar fett exited pa vad de kan vara. mohahahha ;D

sen ska jag springa lite a kora styrka. yeah.

later babes.


intervjuv. hehe.

 


FIA - You are better then the best

Men shiit det är redan onsdag kväll, helt sjukt vad fort det går! Nu har jag ätit middag och kollat på ett Glee avsnitt, himlans bra, så nu ska jag läsa igenom historian. Jag har inte läst kapitlet utan jag har tagit info från sammanfattningen på nätet och lektionens powerpoint, kanske inte så jättebra men jag har inte tid att plöja igenom 50 sidor tills imorgon. Så det får gå för den här gången, jag kan läsa kapitlet på planet på väg till empan, eller något. Jag var tvungen att ha min one page klar idag för imorgon ska jag ägna hela dagen åt matteplugg. Har matteprov på fredag, baajs! Hade genomgång idag, två timmar, fyra kapitel, förvirrad.

Saaaandra, jag hörde att er lilla prins har anlänt, gratulerar! Ser fram emot att träffa honom när jag kommer hem i sommar, ta hand om er! Du får skicka bilder sen så jag får se plutten :)

Igår var jag känslomässigt trött, jag var helt slut, så jag fick och la mig efter the hills. Jag räknar ner dagarna, jag var och är fortfarande väldigt frusterad, men jag antar att han har rätt, det är ju inte alls länge kvar...

Imorse pratade jag med familjen, kändes som det var jättelänge sen jag pratade med dem <3

Jag har inte pratat med mina vänner där hemma på jättelänge, saknar er tjejer!! Det är så konstigt att man bara åker iväg sådär, från vänner och familj. Det är svårt att prata varje dag, även fast jag skulle vilja det, även fast vi gjorde det när jag bodde hemma. Det är svårt att veta hur det kommer vara sen när jag kommer hem, jag hoppas att allt är som vanligt! Ni ska veta att jag tänker på er och saknar er!


Mary' julgrans - pose



Ser ut som jag är flint på huvudet. :P Jaja, där har ni min stjärn-kjol också. Love it! :D



Nu är jag supertrött. Har gjort massor idag.. men samtidigt ingenting. jaja. GODNATT BABES!

Maryy' här är hela track och terräng laget från banketten vi var på i måndags :)





ser ni tjejen som ser ut som ett s?? Jag och Kristine dog när vi såg bilden... hehe. :D

Emmy - drömde i natt om att jag skulle förstöra alla bilder under thanksgiving... genom att vara blev som ett spöke jämfört med Fia och mary... funderar allvarligt på att solspraya mig innan dom kommer hit på tisdag! hahaha

förstår inte hur det kan vara så stor skillnad i känsla på tio minuter...
 
-klockan är tjugo över åtta
-klockan är halv nio

det andra känns så himla mycket senare än det första!! haha

har INGEN motivation till plugg idag! däremot så känner jag väldigt MYCKET motivation till att träna!!! har redan kört 5 pass den här veckan, dubbelpass igår och idag :D


bilden hittade jag på Malins blogg!! Den är från uppvärmningen från ett av häckpassen- Malin, jag, Siri och Kristi :)


Maryy' this is how we do it baby.

Träning fram till Nationals !!!! =)

lördag 14 november:
laget vann regionals !!! :D

söndag: 
70 min distans + stretch

Måndag:
bålstyrka 30 min
wet west (springer i vattnet med en väst, hehe)

Tisdag:
FM: 12 min uppvärmning, löpskolning. 5x1000 m- 1.15 min joggvila, 4x40-20 sek sprint, 12 min nerjogg. Stretch. Isbad!
EM: Jogg 25 min + styrka (hela kroppen)

Onsdag (IDAG):
Bålstyrka 30 min
Massage.

Torsdag:
FM: uppvärming 10 min, 20 min okej fart med varje 5 minutare 20 sek sprint, 10 min nerjogg. + stretch
EM: jogg 15 min + styrka (hela kroppen fast lätt) 

Fredag:
uppvärming 12 min, löpskolning. 3x2-90-60-30 v.45 sp.2min. sprint (?), nerjogg 12 min. stretch. Isbad!

Lördag:
Resdag. Joggar banan vi ska tävla på. 45 min totalt. stretch.

Söndag:
Joggar lätt 25 min. stegringar. stretch. isbad.

Måndag:
FM: 10 min "vakna kroppen jogg", stretch.
EM: NATIONALS!!!! WOOOHHAAAA!! ;D

Nu vet ni det ;) hihi. Later !!!!


Såhär ser jag ut när vi sitter och diskuterar loppet kvällen innan. Vilka vi ska krossa hårdast och vilka som vi bara ska krossa lite ;)

Emmy - idag är det ingen vanlig dag, för idag är det är det Josefines födelsedag hurra hurra hurra!!!!!!!!!!!!

GRATTIS MIN KÄRA VÄN!!! ÖNSKAR VERKLIGEN ATT JAG KUNDE VARA HEMMA OCH FIRA DIN 20 ÅRS DAG!!!!
Hoppas du får en underbar födelsedag och att läppglansen inte går sönder ;)


fram med skumpan för idag ska det skålas :D  happy birthday!!!!






saknar dig jättemycket!!!! <3 <3

Emmy - jag saknar Åfelia! saknar att få krama henne, skratta åt alla knäppa saker hon gör och jag saknar att låta henne sova i min säng i smyg!!!


den här videon är så himla sööt! <3


yram blir mary baklänges

Tack kära vänner (fia, em å lollo) som ställer upp i vått och öken. Ni betyder allt för mig! Tack för 3 mysiga pratstunder idag :) Nu ska jag sova och hoppas på en bättre dag imorgon <3


M

idag har det gått ett år......

Maryy'' det här irriterar mig nått så fruktansvärt, höhö

"Oh no! It looks like all the bits got lost on the way to your computer. Please refresh your page."


sen är de en bild på den fula kossan som ska mjölkas varje dag
.
( tacka vet jag lagårn! då kan man mjölka tjugo kossor på ett klick.)



hur ska jag nu kunna skörda på min farm? Å tänk om allt är borta??? aaashhhhhhh.

godnatt.

Maryyy <---most lovable (yeeahh totalyyy)

Tjosan,

har precis varit på bankett med hela track och terräng laget. Tradition varje år. Superfint ställe med massor av mat!!! Och så delar de ut awards å grejer... dom som går sista året fixar lite personliga awards medans tränarna delar ut mer "insperations prestation" el nått.

Jag fick iaf "most lovable", naaawwwww. Ska ta kort på de jag fick (nån dag), hihi. <3

Alla var värsta uppklädda, jag hade min stjärn-kjol från "mary, kate and I" men har ingen bild (än). hittade en bild på facebook på kristine och mig. Den får duga så länge :)


haha, kristine är inte så vit. det är hennes fondation/puder som reflekterar så. :P

Mary. jaja, whatever. kan inte göra något åt de precis. ingen big deal egentligen. bara att acceptera. eller?


Maryy' nytt nytt

Hej hopp.

Har ni sett på
http://gfif.se och mitt resebrev där?? Skillat. Jag trodde inte de skulle publicera det så snabbt. Haha.



å vår head coach med våran fina "plakat" (?) som vi vann :) hej på dig.

FIA - 2012

Man kan väll säga att vi firade med att gå på filmen 2012...

Efter middagen med tjejerna åkte vi hem, grannarna downstairs skulle gå på bio och se filmen 2012  som jag och Chris ville se, vi pratade om den tidigare idag. Så vi åkte med, filmen var otroligt lång, för lång nästan. Nu är klockan alldeles för mkt, jag ska upp om 6 timmar. God bless us!




Maryyyy' från 25 grader till 14 på en natt. shit pommes, fram med vinterjackan.

Tjo.

Idag på bibblan:
Monika: - De kommer bli 14 grader imorgon da.
Mary: - What?! Jag kommer ju frysa häcken av mig!
Monika: - Häcken??!?!! hahahahhahaha...

sen dog hon av skratt. Man säger tydligen inte så i Norge :S


Monika till vänster och nån random smu löpare till höger ;S ;P

FIA- Söndag

Snart kommer Rachel och hämtar upp mig och Chris för vi ska följa med henne till kyrkan idag. Efter some halleluja ska jag hem och plugga, ska göra klart historian, sen ska hela xc laget hem till deras gamla tränare Nista, vår kontaktperson för lägenheten, och käka god mat och umgås :)


Maryy' undra hur många tankar som tänks och undra hur mycket många löften man kan bryta.



Långpass i bena och musklerna värker efter gårdagens tävling.
Har ni sett Sara på friidrott.se (?), kolla in gfif i typ imorgon så får ni se nått kul där också.
Internett går lägger av ibland och då springer de tre snygga tjejerna i Daniel House (mary, sara och veronika heter dom) runt i ringar och skriker
Det här kommer bli en stressig vecka.
På måndag har vi bankett för hela track och xc teamet, man ska ha fina kläder på sig.
Jag undrar vad jag ska ha på mig.
Jag ska tydligen få något på posten i veckan.
Då kommer jag gråta som jag alltid gör när jag får paket.
Oavsett vad det är.
Ni skulle kunna skicka en tandborste och jag skulle börja gråta.
Tanken av att nån tänker på mig gör mig så betydelsefull.
Samtidigt, tanken av att tiden i nåns liv går till andra saker än mig gör mig rädd.
Rädd för att bli bortglömd eller ännu värre, att tro att en eld kan brinna utan bränsle.
Inte nått man tar för givet det är nått man kämpar för.
Nu ska jag plugga.
Ash, jag är så trött på Health Psychology.
När kursen är slut ska jag bränna boken och tacka gud.
Amen.

:)

FIA- Lycka

LYCKLIG

PIRR I MAGEN

IVRIGT KLAPPANDE

SKRATT

STÄNDIGT LEENDE

GLAD


Klockan är mkt, jag måste sova, men jag är så himlans glad så jag vet inte jag kommer att kunna somna.
Jag har kollat på 5 st Glee avsnitt ikväll, det är sååå himlans bra!

Jag har inte träffat Chris på hela dagen, det känns konstigt, och nu svarar hon inte på mitt sms. Hoppas inget har hänt och att hon mår bra och har roligt!

Jag har umgåtts med mig själv hela dagen, jag cyklade hemifrån vid 12, gjorde matteläxan i mathlab sen gick jag till bibblan och var där från 2 till 6. Sen cyklade jag hem,  burger från jnb, inte så himlans bra men ok. Jag har legat i soffan hela kvällen och zappat runt på tvn och sen började jag kolla på Glee :)


Vilken hotdog mohahaha :)



Maryy' 9 dagar till nationals (!) och 10 dagar till New York (!!)

Wooohhaaaaa! :D


haha, kolla Kristine!! där snackar vi äta medalj. :P:P

maryyy' happy

Den här låten är jättefin!



(Inget med mitt humör att göra, jag mår bättre än nånsin :))

Maryy

ÅH! GRATTIS SWEDEN!

Glee kommer till Sverige juu!! Torsdag på tv4, kl 21 (säkert)!! WoW, missa inte det!

Här har ni bästa låten! Tror den är med i första avsnittet. :)


woooohhaaaa, jag är så glad för eran skull!!! :D haha

Mary. SMU = 1:a

Nyss hemkommen från regionals and guess what... jag vet att vi var rankade etta innan och många trodde vi skulle vinna... MEN ATT VI SEN VANN!!!! Och sprang våran bästa lagtävling ever och stod på oss från all press vi hade. Jag är så fett imponerad av oss!! =D

Dessutom hade vi lägsta poängen nått lag har haft på 10 år i regionals (typ). (Så tro inte att vi har dålig konkurrans ;))

Silje 1:a
Sara 4:a
Veronika 5:a
Kristine 8:a
Och lilla jag 23:a

Ja, jag vet.. litet hopp där. Men jag var sjukt seg sista 2 km. Annars sprang vi fyra (not silje) tillsammans hela vägen. Det var kul, haha, när vi sprang om folk så kom vi liksom fyra i grupp åså hörde man tränarna i andra lag på sidan;
"TAKE THOSE SMU GIRLS!!!! NOW!!!"
;)

Om 9 dagar är det nationals och om 10 dagar åker jag till New York med världens bästa fiemma! <3

Nu ska jag och min huvudvärk gå och dö nånstans,
bajs bajs ha de najs.

och här har vi vinnarna !!!
(och jag på kanten utan byxor som vanligt. suck, att jag aldrig lär mig!)

FIA - Dont stop believe

DEN HÄR LÅTEN SPELAS OM OCH OM I MITT HUVUD!
Helt underbart bra haha när jag cyklade till bibblan så sjöng jag på den här låten även fast ipoden spelade någon annan låt. Nu har jag gjort klart matteläxan, bra jobbat, nu käkar jag lunch; det fick bli en chicken salad sandwich och end red machine jucie smoothie och some gold fish :)

Igår käkades det frozen yoghurt och vi kollade på två filmer. The proposal och I love you, man. Jag var hemma runt fyra, sen vaknade jag tidigt imorse när Anni skulle iväg till träningen.

Nu ska jag skriva klart min religionsuppgift, sen ska jag ner till referensdelen och söka efter info till min primary source. Ikväll blir det nog football game, hela laget ska dit. Den är runt 7, så jag får se om jag hinner dit, dvs om jag känner att jag har gjort tillräckligt med plugg för dagen.

Btw, jag funderar på att smsa den där svenska killen, hihi :) Han tog ju mitt nummer, så då har ju han gjort sin del, då är det väll jag som ska smsa först? Jag hatar det där, egentligen är det ju bara att göra som man känner, jag får se om jag känner för att smsa senare eller om jag väntar med det!

SIMMA LUGNT!!


FIA- Fredag men det känns som måndagkväll

Anni har gått och lagt sig och Chris är och badar bubbelbad hos Alma, jag följde inte med för jag skulle göra klart min religionsuppgift. Så läste igenom verserna i bibeln, skrev ner vad jag skulle ta med i min uppsats och la upp vad jag skulle skriva var, så imorgon ska jag skriva klart den. Jag gjorde även klart min rp som ska in på mån.

Imorgon ska jag skriva klart religionen, göra matteläxan, och leta information till min primary source pluss börja att skriva på den. På söndag ska jag fortsätta skriva på min primary source och sen ska jag fixa min essay så jag kan få lite högre betyg.

Aaaj jag dricker isvatten, det var för kallt och jag drack det för fort så nu gör det ont i huvudet hihi :)

Jag och Coach åkte och köpte nya skor till mig idag innan träningen, eftersom jag fick ont i mina fötter utav dom andra skorna.

Time trial idag på träningen 2 miles på banan, 8 varv. Innan loppet trodde jag att jag skulle dööö, 8 vaarv omg det är långt. Men jag tog det lagom lugnt dom första fyra varven sen ökade jag sakta men säkert och sen spurtade jag på bra sista varvet :) Nästa vecka börjar jag träna med track, lääängtar! Milesrepeat och two miles time trial är inget för mig haha!

I dag träffade jag en svensk kille, vi har haft samma historia hela tiden men det var idag som vi upptäckte varandra. Vi började snacka efter lektionen, vi pratade engelska och sen efter några minuter frågade han vart är du ifrån, jag baa jaa du kanske hör att jag har en accent, jag är från sverige. Då svarar han; haha jaa med jag är från stockholm. HAHA! Kändes riktigt fånigt att vi hade pratat engelska när vi båda var svenska :) Han var jättesöt och rolig, vi pratade på som att vi hade känt varandra i alla evighet. Vi skiljdes åt när vi skulle gå åt olika håll. Han verkade lite blyg men han frågade efter mitt nummer och han hade en skateboard, jag sa att jag alltid hade velat lära mig det och jag fick testa hans bräda och han lärde mig lite tricks hur jag skulle göra för att lära mig. Han ska lära mig, jag har bestämt att han ska bli min skatelärare!! Mohaha :)

Nu smsade Seb, vi ska kolla på film. Jag är trött så jag får se om jag klarar av att hålla mig vaken under hela filmen. Jag sa att jag kanske kunde somna om det var en dålig film, men han sa att han hade bra filmer.


Maryy' wakooooo

Nu ar vi pa hotellet ska strax ut a ata middag. MUMS.

Hihi,
idag nar vi sprang banan sa sag jag Karins team och hon sag mitt asa sprang vi i slowmotian mot varandra med uppstrackta armar, som foralskade par gor pa tv. hihi,
men det var toppen toppen toppen att traffa henne. vi bor pa samma hotell ocksa!!!! sa vi kommer ses igen. :D:D:D

aaahoooo, imorgon smaller det! antingen ar sasongen slut imorgon el sa har vi nationals kvar. SHIT SHIT SHIT!

nu ska vi gaaa. pusspyss

/M :)

Maryyy' REGIONALS!!!

Godmorgon! :P

Om några timmar (ska hinna ha matteprov, fixa lite andra saker, ha econ lektion och äta lunch) åker vi iväg till Wako för att tävla i Regionals.
Det finns 9 (?) regioner i USA. De som kommer etta och tvåa i regionals är direktkvalificerade till nationals. SMU är rankade etta i vår region. :) Våran region heter South Central Region Meet. Men även de som kommer trea och fyra i regionals kan ha en chans till nationals beroende på hur bra man har sprungit på tidigare tävlingar denna höst. Nationals är den 23:e november. Och på nationals är de ca30 lag från USA som tävlar, och där är SMU rankade 25:a. yiieee. Dock spelar rankningslistan nada roll för det är på tävlingsdagen det gäller!!!!!

Nu vet ni lite om höstens stora tävlingar som är på G! :)

puss, later!


det är helt crazy på tävlingarna här, så stört mkt löpare så man kan ju bli potatismos hur lätt som helst om man inte har vassa armbågar!! :P

Emmy - inte bloggat sen i söndags...

har haft fullt upp... livet är fullt av äventyr just nu, vissa mindre roliga andra mer!! måste springa vidare nu, ikväll ska vi ha roligt :D



syns det att det inte att jag städade i förrigår? jag lovar då var sängen bäddad, alla kläder i garderoben och ordning på skrivbordet... men det var ju två dagar sedan, vilket känns som en vecka sedan... jag brukar ha mer ordning men ibland kan det se ut såhär!!!

Maryy

Louise Polis Potatis Gris "Lollo"

Saknar henne stört mkt. Och hur dåliga vi än är på att höra av oss vet jag att vi alltid kommer vara lika nära varandra när vi ses. Ingen Mary, utan Lollo! <3


:D


FIA - Your done!

Nu har jag precis läst klart veckans kapitel i historian så nu ska jag äta frulle och cykla till bibellektionen.

I dag väntar :

1. Lektion
2. Till mathlab och göra matteläxan
3. Skriva lite på one page assignment
4. Gå till religionslärarens office och snacka lite om en xcredit uppgift
5. Trrääänna
6. Cykla hem och äta gårdagens rester till middag
7. Skriva klart min one page
8. Kolla igenom min rp för engelska lektionen
9. Sova

I helgen väntar asmkt plugg, OMG! Jag ska försöka blir klar med min primary source, engelska uppsatsen ska bli klar, börja med nästa veckas one page, göra matteläxan och engelskaläxan.

VILL NI HA EN TILL BRA LÅT?


FIA - Veterans day

Igår var vi lediga från skolan, jag sov till nio och sen satt jag framför datorn och pratade med lite roligt folk där hemma. Jag skrev ner allt jag ville göra här i livet, det finns på fb om ni är nyfikna :)

Sen åkte jag till skolan och körde mina rörelseövningar och fick höra; oj är du så stel, du måste stretcha ut dina vader mer. Jaaag veeet hahaha :D

Efter det cykla jag hem och lagade lunch sen gick jag ner till grannarna, vi skulle börja med vår historia, det gick inte så jättebra, vi läste igenom grejerna men sen, ja jag vet inte hur det började, men killarna började värsta livliga diskussionen, jag var med i början sen blev det för djupt, dom pratade om world trade center grejen och nästa gång jag lyssnade var dom inne på mobilsnack och då och då frågade Rikard mig efter det engelska ordet för något svenskt ord han inte kom på. Haha dom diskuterade i TRE timmar, från 20.00 till 23.00, jag skojar inte. Helt stöört var det, jag var med i börjans snack, sen gick jag upp till mig och hämtade lite annat plugg, sen gick jag ner igen och dom fortsatte snacka, sen var jag med i slutet av diskussionen då dom hade kommit in på plugg och betygsnack.

Det var den pluggdagen, ingenting gjort! Eller jag började ju i för sig med historian och jag läste nästan klart hela kapitlet, men änndååå så himlans otroligt oeffektiv. Så idag måste jag plugga häcken av mig, blä!

Vill ni höra en bra låt? JA det vill ni :)


ÅÅÅHH SÅÅÅ BRA


FIA - no i don't

En tjej spelade musik inne i omklädningsrummet och sen när hon såg att jag kom in så frågade hon;

- Do you like techno?

Jag vet inte hur många gånger jag har hört den frågan! Här borta tror man att alla i Europa tycker om techno, en tjej berättade att det var det enda hon hade hört på uteställena när hon var i spanien och det var därför hon antog att det var en europegrej liksom... Haha!

Lite roligt att höra hur dom ser oss europeer :)


Maryyy' torsdag.

GODMORGON!!!

Klockan är typ kvart i sju PÅ MORGONEN här i heta Dallas. ÅÅÅ jag är astaggad på sista intervallpasset före Regionals. Ville bara berätta det! ;) Nu ska vi ut å springa :D:D

Mohahah, later!


Det här måste typ va den bästa bilden på oss i Portugal. :P

Hej jag heter Mary,

och jag vet att det är svårt att tro men..

jag är 19 år! :))


testade nån funktion på kameran. he he he


Maryy' onsdag <--> gadsno

Yo.

Idag på engelskan var det mer oral presentationer (JUST DE! Jag fick A på min! wow :D Grattis Meery), å efteråt pratade jag lite med de svenska simmarna Lina och David. Två roliga saker måste jag förtella;

1.
På engelska han alla en "partner" å vi svenskar har var sin kines. Å alla kineser har ett nickname som de hittar på själva. Min heter Hanonan Zhang men kallar sig för Yolanda... hehe
Lina: -Så din heter Yolanda?
Mary: - Aa, vad heter din?
Lina: - Daisy
Mary: - Men det är ju ett hundnamn?
David: - Min heter Stella.
Lina: - DET är ett hundnamn!
David: - Ja, faktiskt, hehe.
Mary: - Heheh, de låter som att vi äger dom el nått. Som att dom faktiskt är djur!
David&Lina: - Hahha, Aaa!

Men erkän kul att de kommer hit och byter namn helt. Typ som att jag skulle kalla mig Lao om jag flytta till Kina. (Lao betyder lång på kinesiska ;))



2.
Vi kom in på girl/boy-friend ämnet å då kom de fram att Marcus är 92:a... :P
David&Lina: - vaaahhhhh, är han 92:a??
(David och Lina är 89:or (obs))
Mary: - Haha, ja ?! Men det känns inte som han är 17 år, dock.
Lina: - Men ändå, 3 år!
Mary: - Men jag är 90:a. (?)
David&Lina: - Vaaaahhhh, är du 90:a? Trodde du var 89:a!
Mary: - Ne, hehe.
David: - AH, då vet jag hur han känner sig. Jag har också vart tillsammans med en två år äldre tjej. *stolt*
Mary&Lina: - woooooow *not imponerade*

Hehe, ;)


Portugal temat ;)
jag å mac försenade till beach-practise. jag vart utelåst och fick låna macs kläder. sweeeet.


Määärryyy Christmääs

ÅSÅ VAR DE JUL IGEN ;)

Idag tog lövblåsar-gubbarna ledigt och hann pynta några träd utanför Dallas Hall. Ganska mysigt va? :D


öhh, de hann pynta några träd på vänstra sidan också. :P


och så tog jag ett kort på fontänen också när jag ändå var igång :)

Dagens glee låt ! :D



DUETT! <3

Mearyy ''' jag ar feeeett uttrakad.

Hej,

sitter i bibblan. Internett funkar inte hemma. Blev galen och drog hit istallet. Hur ska annars MIN FARM OVERLEVA??
hehe, njee, men jag behovde plugga ocksa.

To Do Today:
- Tvatta (DONE)
- Economi laxa (DONE SOON)
- Abs -balstyrka (DONE)
- Ova pa Wellness presentation om mig sjalv.
- Gora hemprovet for Health psychology med Monika.
- Handla mat
- lunch: kottbullar, middag: lax
- massage !! ( AHHH, LANGTAR!)
- tutor tid med Mike
- asa lite skola!
- borde plugga till matteprovet, el? jag fick ju alla ratt pa forra nar jag inte plugga sa varfor inte fortsatta. mohaha.

Okej, en halvtimma tills skolan borjar. Let's gora lite nytta.



far la ocksa kora lite portugal tema. ;) jag och mac i en trevlig buss pavag till bantraning. <3 naw

Meeeryy' dagens glee-låt

De mixar två låtar i en. (It's my life och Confession!!) Fett coolt!



Så:
här är länken till serien. Den började precis sändas här i USA nu i höstas. High school serie där de har en "glee-club" där de sjunger och uppträder. Sen får man följa deras liv också.. men uppträdanderna är bäst. WOWOW
http://www.casttv.com/shows/glee <----- LÄNKEN!

Mary' dagens i-lands problem. åhej.

Godkväll.

Imorgon ska jag hämta ut mitt nya data batteri. Mitt batteri här i har varit dött i 2 och en halv månad. Så förra veckan när jag precis skulle säga hejdå till Fia på skype råkade jag putta till laddnings-sladden och datan dog. AHH, det var droppen i i:et ;) så då tog jag mig kragen och beställde ett nytt.

Ja, just de Fia. Så det var inte meningen med ett sånt hastigt hejdå förra veckan. Sorry. Kommer aldrig hända igen. :)


så här ser ett sånt ut. jahaja, whatever så länge man slipper sladden!!!

mary' varför man ska vara tvåspråkig.

heellluuuu,




En bra sak med att kunna svenska! :P

Igår på mattelektionen satt jag (som vanligt) med min franska kompis Brazil/Razil/Bazil el vad sjuttsingen han nu än heter. Så när vi satt där lungt och stilla och pratade så kommer Lina fram (en svensk simmar tjej) och frågar: "känner du han???" på svenska.
"Ehhh aaa", svara jag "varför undrar du de?"
"Min kompis tycker han är snygg"
"Haha, gör hon?"
"Ahh, åså känner du han. Hur är han som person?"
"hahahha, kul att vi pratar om han när han sitter här bredvid"
"hahah"
"ahh, men han är sämst på matte. Men tydligen har han A i allt annat. Han var med i fotbollslaget förut.. bla bla bla.."

Haha, iaf. Så satt ju fransmannen bredvid mig och såg ut som ett frågetecken. Efter Lina gick å satte sig fråga han:
"va sa hon?"
ja ba; "hon fråga om provet"

/M:)

Maryy' 20 grader, inga moln. Och smu börjar julpynta.

Hej skruttar.

Idag fick jag ett mega paket från mina paranteser. Jag bad dom skicka mina vantar och min basker, men de skickade även med hela biblioteket. De är nog rädda för att jag ska bli oalmänbildad. hrm ?

Imorgon kl 19.10 (svensk tid) är jag inne på skype. Skulle vara trevligt om min paranteser vill titta in då, så att jag kan tacka. Tack ;)

eehhhh, LATER.

ps. dags för tränining igen ! dagens andra pass. i helgen är de regionals, hej va det går.


hehe, :P

FIA - Olala


EN ASBRAIG LÅT


Jag har precis läst bibeln, nu pratar jag med min favoritLinda på skype!
I dag har jag bibellektion, sen ska jag prata med min favoritTobbe på skype!


Mary' Den här essay fick jag A på. Ni får äran att läsa den också ;) Snällt va?

Handlar om vad sms:andet har för effekter på college studenters realitoner. hehe. Fett med cred till er som orkar läsa igenom den. ;)


What Effects Does Texting Have On College Students?

 

                Texting is all about keeping the contact and being updated with “what is new”.  One effect of texting much is that students create their own world when they are texting. When a student is talking to a friend face-to-face they can see, hear and feel the world around them. Compare thus to a text conversation in which they just see the words and have to create a world around these words. In that world, the students place themselves as the mid point and their texting conversation is circling around them. Everything and everyone are connecting to the student through the cell phone. The students think they need their cell-phones to keep everything circling. Therefore, when students think of the world they think of their own world with themselves in the middle. But that is not how the real world works. In the real world no one is in the middle because everyone is circling around each other. And if students texting a lot they don’t understand how the real world works because they think their world is the real world.


             It can be hard to not mix up the worlds but texting can also be positive because it’s an easy way for college students to keep contact with their friends. They can “be” with several friends at the same time through the phone and the only thing they have to do is to sit on the sofa and move their thumbs. But can it be that easy to have a big contact net? No, it can’t. Of course they can keep contact with people, but students will never be close friends if they just text each other. One thing is that it can be hard to understand and express feelings through just texts messages. That can lead to a lot of misunderstanding.
             For example, if a student texts to a friend that “I have so much homework this week, I’m going to quit school!”, the friend might think the student is serious about it. But the student is not going to quit school. It was just an ironic sentence and trying to be funny through the text messages. That misunderstanding can lead to the friend can getting really sad and telling everyone that the student is going to quit. The story can also be worse when people tell it to each other. On the other hand, if the student and the friend have met each other, the friend for sure can see that the student was ironic about it. That can be seen because of how the students use the voice and the body language when they speak.
                 When students are talking to each other, face to face, they can use their body language. Everyone uses their body language and when students spend a lot of time with people they can see when a person is angry, sad, happy, etc. just by how they move. That is impossible to read just through a text message. If a college student texts a lot it can be hard to see the difference between expressing feelings in text messages compared to expressing them in the real life. For example, the student can’t hug someone through a text messages when their friend is sad, the student can just write “hug.” That leads to the students not getting any real connection with people. They can’t see or feel a hug in a text message, they can just read it. Because of all this they will not work in social situation because they don’t know how people act and work in real situations. Also, if students just talk to people through text messages, they can take the time they want before they answer. Compared to real life, students have to answer immediately after they get a question or when they talk to someone. That can be really hard for a student who is used to talking through text messages.


                      College students can’t just sit home the whole school time and text, they have to meet people and their friends. But when college students text all the time they are with their friends, they are very rude.  For example, students who are texting during the time a friend talks to them can’t both listen and talk to their friend. And the friend will feel as if they are not the priority. The texting student will be perceived as an unsocial person. That leads to that students losing friends and having a hard time making new friends because they text all the time. It will also be hard for college students to hang out with their friends because they are used to just texting with them. Therefore, they can’t have a long conversation when they are used to just short sentences in text messages. Most people will not be friends just through their phones; they will do things together in real life.


           Cell phones have become very popular among college students and the texting the phone offers affects college students; when students create their own world they will lose their connection with people and therefore lose friends. Every part affects another and goes in a bad circle. The communications have changed to a more impersonal way in the world. Therefore, if texting students and people want to keep their friends they should send them a personal letter, like people did before everything became technical.



                Not so many years ago people could just use a letter or visit their friends to keep in contact. It could also take a couple of days to find out the latest news. Therefore, when cell phones came, people’s networks changed because they could have closer contact even if they lived hundreds of miles from each other. One group that really uses cell phones and their abilities nowadays is college students. They have a total different way to keep contact with their friends than college students had a couple of years ago. Cell phones have become very popular and every student has their own. The popularity of texting affects college students in three ways; they create their own world, they will not have any real connection with people and they will lose friends.

WOOOHOOO! :P

Maryy' måndag är slut. yes

Har precis vaxat bena. Skönt, nu behöver man inte tänka på dom på några veckor. :)

Hade oral presentation idag. Det gick bra tror jag. Hatar presentationer och särskilt på engelska. Dessutom var jag först för ut för att jag heter Alenbratt. Typsikt.

Våran granne kom och störde mitt i gossip avsnittet, nu när jag äntligen tog mig tid att se de på tvn. Så då missade jag typ 10 min och fattade därför nada. Så nu måste jag se de på internett ändå. BAAHHH!!

Annars har jag inget mera på hjärtat. Hihi.

Simma kort.


silje å fatty sitting in a tree, K - I - S- S- I- N- G!

FIA - Måndag

Läraren ställde in engelska lektionen, precis som i fredags, för han var fortfarande sjuk. Det skulle varit min första lektion idag, men jag ska ändå till skolan runt 9 för att skriva ut min uppsats och lämna in den i boxen utanför hans kontor. Han har gett oss läxa tills på fredag, eftersom vi inte har någon skola på onsdag :)

Vid halv tio ska jag möta Mario, vi ska gå igenom matteläxan och sen klockan 10 har vi mattelektion. Efter mattelektionen blir det troligtvis lite mer matte och sen lunch innan historian. Jag funderar på att köpa en macka från subway idag till lunch, dom har ett jättebra 5 dollars erbjudande med macka och läsk pluss chips. Sen ligger ju mitt favo starbucks alldeles intill där :)

Efter historian ska jag bege mig till studyhall, ska göra engelska läxan innan träningen 3.30 pluss mina core övningar för ryggen.

Min vänstra fot gjorde så jävla ont inatt, jag vaknade av att det gjorde ont, väldigt dåligt tecken antar jag. Doktorn frågade mig sist om jag hade haft ont i foten under nätterna, då sa jag nej, nu skulle jag ha sagt ja. Jag har ont i båda mina fötter, fick ont efter jag bytte skor, men doktorn tyckte att jag skulle fortsätta köra med mina nya eftersom mina gamla var för gamla. Om det fortfarande gör ont om två veckor ska dom röntga för att se om det kan vara någon stressis, men hallåå i båda fötterna?? KNÄPPT! 

Efter träningen som är en enkel distans, ska jag hämta ispåsar till mina fötter och sen ska jag cykla hem och laga mat, kanske den goda maten jag gjorde igår som var kött och potatismos :)

Sen blire mer plugg, ska läsa inför min bibellektion. Sen GOSSSSSIPPPP :D 

HAHA shit jag har verkligen hela dagen inplanerad, sån är jag / Planerarn


Både Anni och Chris är sjuka nu, stackarna!!


FIA - Most famous Zoo

Igår var vi på San Diego Zoo

Det var riktigt häftigt ställe, kändes som man gick runt i en djungel och tittade på alla djuren.
Visste ni att en Koala sover 22 timmar per dygn?



Hela gänget


Asläskig var den




PUUMMMBBAAAA



rulltrappor mitt i djungeln haha


popcorn till lunch mohaha


På bussen




Posade för oss


Hahaha







Haha sötnos :)


Määäry' måndag imån! oj oj

Hej.

Vapiano har god mat och goda gummibjörnar. Men tusan asså vad norska är svårt ibland.
De vänder och vrider på alla ord och använder ord som vi slutade med på 20-talet. Samtidigt är de asbra på att förstå svenska FÖR ATT DE KOLLAR PÅ ASTRID LINDGREN och EVA OCH ADAM. OCH LYSSNAR PÅ TIMBAKTU!!

Jag kan inte en enda artist el tv-program på norska. Jo ett, ...



Men jag fattar inte ett ord av vad som säger. Men det ska tydligen vara roligt. :S

godnatt.

Maryyy' Vapiano baby

Snart ska vi till Vapiano. Ni vet samma pasta resturang som finns i sthlm, två stycken. Ganska nyöppnat i Texas (maj 09) Idag har de halva priset för studenter. haha. Fast de är redan fett mkt billigare än i swe så nu är de typ gratis. YIE!

Så därför ska vi dit och äta upp oss!!! =D=D=D


MÖMS!


sånna här god gummibears har dom vid ingången. AHHH!! SUPER MÖMS ;D

Maryyy' Bara ställ nån fråga. Visa att du är intresserad. Det är de jag vill.

Yo.

Vi (de snygga tjejerna i Daniel House) har varit på Supertarget med Lauren och shoppat lite. Typ ny lampa i vardagrummet och en stor stekpanna bland annat. 


 
stekis.

och typ en sån, fast en silvrig.

PANG PRIS PÅ SUPERTARGET!!

ps. vi träffade även Coach Casey där som shoppade loss med sin trevliga make. ;P

Emmy - pssst!!



vad tycks? ;)

Emmy - 20 grader och strålande sol!!

Härligt väder idag!!!! Solsken och sommarvärme!!! Inte kunde jag väll sitta och uggla i biblioteket en såhär vacker dag... därför så bestämde jag mig för att gå ut och plugga i solen istället, och jag fick med mig Lauri :)

jag funderar starkt på att droppa en av mina klasser. biologisk psykologi. dels för att det inte har gått så himla bra i den klassen, men även för att jag inte har energi till att plugga för den kursen då det är alldeles för svårt och mycket. jag läser 15 credits, måste ha 12 för att vara fulltidstuderande.. så jag kan hoppa kursen om jag vill utan att det påverkar mig... just nu lutar det åt att jag ska droppa klassen!!











vi hade lite problem med självutlösaren på kameran haha men jag tycker att bilderna blev roliga!!!


har även pratat med coach Edman på skype, snart är det middag och därefter blir det mer plugg --> blir nog biblioteket då ;) har en uppsatsinlämning imorgon och två prov på tisdag!!

FIA - Fars dag

GRATTIS PÅ FARS DAG!!!




PUSS PUSS ÄLSKAR DIG <3
Ses snart!


Maryyyy) Ännu en svensk till SMU!!!

Hur ska detta sluta? ;) Swe (och skandinavien) kommer bli tomt på bra löpare ;)


Först kommer KLARAAAA!!!!!  (Bodinsson)


Sen kommer NATTAAAA!!!! =D =D =D (Rohlén)

(killen till vänster är nån random som jag och Natta klippte håret på, på Nordiska förra sommaren. mohaha)

Emmy - NBA

matchen blev mer jämn än väntat igår, Celtics "skulle" vinna med över 20 poäng typ över Nets. Men Nets började sista perioden med att leda!!! Celtics vann tillslut med tio poäng. En rolig match men mycket slarvspel!


Annars då? hade ju fått höra av andra innan matchen att "det är ingen som kollar på matchen, alla går dit för maten, ölen och dansarna" haha. och jaa till stor del kan jag säga att det stämde. det var lekar heela tiden... helt plöstligt i en timeout så kommer dansare in och speakern skriker "vem är hungriiiig" haha alla blev som galna, ställde sig upp och slogs om wrapsen som slängdes ut. andra pauser fajtades folk om t-shirts!
annat som hände var att dom hade pusstävlingar, kameramän sprang runt och så skulle dom som såg sig själv på storbildsskärmen pussa varandra, och danstävlingar var det också - en gubbe dansade för livet och var asrolig!!!

dansarna var ju en historia för sig. de kom in och dansade ett par gånger i pauserna, och när dom kom in så blev alla killar helt tysta och oerhört fokuserade på dansarna nere på planen... ölen var inte likaviktig längre, och att ungarna smet var bara bra...sedan så fixade många killar autografer från dansarna (inte spelarna??hahaha) och tog kort med dom...vi disskuterade varför dom hade dansare och jag sa att dom hade dansare för att få killarna att hålla fokus på planen och inte glömma bort att det är en match som pågår. medan Lauri använde sina pyskologikunskaper (psykologi som major) och sa att Freud skulle förklara detta genom att säga att killarna behöver få båda sina drifter tillfredställda, den aggresiva driften får de tillfredställda genom basketen och så tar dansarna hand om den sexuella hahah...









Emmy - grattis på fars dag!! Älskar och saknar dig <3

inte långt kvar tills hela familjen är samlad i sunny San Diego - längtar!!!!




så här kan det se ut när jag har skype samtal med famlijen.. pappa försöker visa att han kan trolla bort en penna i örat och så kommer mamma och visar upp Jennys födelsedagstårta haha!

Maryy' waazupp? turn maa swag on!

Det ryktas om att de eftertraktade löparna på SMU ska starta en egen blogg! Eller har dom redan startat den? :O

Lite namnförslag om ni pallar googla ;)
mustangrunners
mustangshottiesrunners
nationalwinnerssmu
perunarunners
wearethebestfucktherestsmurunners
smurunnersforever
smurunners
scanidinaviansmurunners
runningmustangs
thebestrunnerssmu
runningperuna



Hahhaha, det här är SMU:s maskot, hästen Peruna. LIVE! Haha så amerikanskt de kan bli :P

Maryy' he he he

Det är många som frågor mig och Sara om vi är systrar.. Tycker ni att vi är lika? :S


OBS! Mary till höger, Sara till vänster ;)

Maryyy' vill bara berätta att...

...idag var det typ 25 grader. Jag höll på att dö. Men sen tänkte jag på er hemma i swe. Att ni har 5-8 grader. Då dog jag inte längre ;)

puuuttiii snuttiii pluttiii. vad kallt ni har de...


här är jag och min blåa t-shirt. snygg va? från forever 21 ;)


Maryyyy <3 Glee

Hej. Hallå. Tjo. Tjena. Ciao. el Hajdiho. (välj själva)

Ikväll har vi kört GLEE-marathon. Om ni inte har sett glee (vilket ni inte har eftersom det inte har kommit till swe än... ÅÅH STACKARE!!) så måste ni ser det. För att visa min förståelse av att ni har nada-aning om vad det är lägger jag därför ut två klipp (så att ni slipper slösa tid på att söka på nånting som snart kommer bli eran nya favorit serie). =)


trailern för Glee...

den bästa låten än så länge... kass video, jag vet. Men jag hittade ingen annan där man fick se dom "live" :(



och det här är till marcus! :P <3

Nu har ni säkert inte blivit intresserade av Glee. 100 spänn på att ni inte ens pallar trycka på play. Men ni kan ju gå in och se ett avsnitt.. el två. Här är länken på världens bästa sida:
http://www.casttv.com/shows/glee rakt in till glee-sidan :P

Jag vet, jag är snäll :)

Emmy - gissa vem som ska till New Jersey och kolla på NBA basket ikväll!!!

jaaag! + massa andra men dom är oviktiga för er haha! Match mellan Boston Celtics och Nets.

Jag ska äta popcorn, hotdogs, skratta när dansarna gör felsteg (bara för att jag är sa avundsjuk på att dom dansar så himla bra) och kolla på när låånga killar fajtas om den orangea bollen!

har precis skrivit klart en essay, nu ska jag plugga lite biologisk psykologi innan det är dags att byta om, äta middag och sedan åka med bussen och kolla på basketen!



sprang föresten häck idag for första gången på jättelänge - det gick jättebra och var jätteroligt! Emmy är superglad för tillfället :D imorgon blir det hårdkörning med styrka ;) målet är mer träningsvärk än jag redan har ;)


Emmy -replay!!!


Maryy' hej hopp på kvällskvisten!

Em å Fisen vågar inte blogga fören jag har bloggat igen. Hahah, sötisar <3

SÅ VARSÅGOD!! ;D


Och för att inte tråka ut er läsare lägger jag upp en konversation med nån skum kille som la till mig på skype för några dagar sen. Han blev dock blockad efter bara 8 min. tsss, putti. (rofl)

[03:17:57] Mary Alenbratt: hej vem är du?

[03:18:18] Mary Alenbratt: hallå?

[03:18:28] Mary Alenbratt: who are u

[03:18:39] Mary Alenbratt: if u not answer i will block u

[03:18:48] michel_fabre: hello

[03:18:52] michel_fabre: i am here

[03:19:05] Mary Alenbratt: who are u

[03:19:32] michel_fabre: i am moroccan and i live in göteborg

[03:19:40] Mary Alenbratt: ye sure

[03:19:44] Mary Alenbratt: where i gothenburg

[03:19:56] michel_fabre: i visit bohus sometimes

[03:20:33] Mary Alenbratt: where i gothenburg do u live?

[03:20:57] michel_fabre: i live not  from the opera

[03:21:40] michel_fabre: and soon i wo

[03:21:53] Mary Alenbratt: what is the big amusement park called in gothenburg?

[03:22:01] michel_fabre: i will move to lindome or kugalv

[03:22:28] michel_fabre: i do not know

[03:22:49] michel_fabre: i lived in göteborg not for long

[03:23:03] Mary Alenbratt: so how did u find me?

[03:23:23] michel_fabre: i was searching for people who are conected

[03:23:42] michel_fabre: that s how i find you

[03:23:47] michel_fabre: si

[03:24:18] Mary Alenbratt: okej but i live in usa know, so sorry. find somebody els.

[03:24:21] Mary Alenbratt: bye

[03:24:36] michel_fabre: so please don t block me,we can have contact,i am a good person

[03:24:41] Mary Alenbratt: ye sure

[03:25:05] michel_fabre: we can have discussions

BLOCKAD!!



Tankar.
1. Antingen så var han en k*t gubbe nånstans som vet att de finns snygga tjejer i gbg
2. El så var han ärlig och ville bara få vänner
3. Men vem tror ärligt att man skaffar vänner från ruta ett genom skype? HALLÅ ELLER?
4. Slutsats, oavsett så var han skum.
5. Och stackarn kommer nog inte få ett roligt liv i gbg om han letar vänner på skype.

ps.
jag brukar få roliga bilder postade på min wall av windestam ibland. Här är en jag fick idag :D


Hihi, Musto och Loveesa. :D:D:D:D

Mary' the true love story of Mary and Marcus <3

Idag "firar" jag och Marcus 1 år. (Ska man sluta räkna månader då?) Därför tänkte jag berätta the story HUR blev vi tillsammans. HUR jag fastnade för en plutt som gick i ettan när jag gick i trean på gymnasiet. HUR gar det ihop?

Mitt mål med trean var att inte vara tillsammans med någon när jag gick ut gymnasiet. Jag visste att allas vägar leder och olika håll efter gymn. och att det skulle bli sjukt komplicerat med förhållande. Därför fanns de inget förhållande på världskartan för mig.
Men jag tror att när man verkligen inte letar efter en pojkvän det är då den perfekta står och knackar på dörren. :) <3


3 månaders dag på Friibergh <3


Dag for dag tills the BIG DAY!

1 oktober 2008
Det måste varit här det börja. Ungefär.
Kolla detta inlägg. Marcus gav mig snusklubbor i skolan nästan varje dag. Och Mikael Westh påpekade hela tiden "han gillar dig, Mary". Men eftersom jag inte var ute efter nån så brydde jag mig inte utan tackade bara och tog emot klubborna. :)

13-17 oktober.
Minns att jag, som vanligt, började planera helgen; vilka som skulle stanna, vad vi sulle laga osv. Marcus (då kallade jag han Hallbäck) sa att han också skulle tävla Hellasloppet så jag frågade om han ville joina våra gemensamma middag. Men hans kära mor tvinga hem honom, eller nått. Men att han skulle sova på löp lördag natt.

18 oktober lördag.
Musto, Mikael, Westh och jag skulle äta i Kista. Så jag ringde Marcus och fråga om han ville följa med eftersom han skulle sova på löp. Så det gjorde han. Söt och blyg som han var. ;) Några veckor efteråt berätta han att han trodde det bara skulle vara han och jag som skulle äta... hehe.

19 oktober söndag.
Hellasloppet. Marcus var kramig och vi fastnade på en massa söta kort. Det var nog då jag upptäckte Marcus. Att det fanns en trevlig och ödmjuk kille i ettan. Sen skjutade Marcus Pappa oss till Löp och jag satt i baksätet med hans söta lillebror.


Hellasloppet 08!

20-23 oktober.
Veckan efter det började hänga lite mer på våning ett på Löp (där ettorna bor). Jag minns att jag redan då styrde över tvn och fick hela ettan att kolla på DH. Minns att X var sur för jag råkade sitta på hennes täcke i soffan/el var det för att jag tog henne värdefulla tid med mac. Även mitt rum var då välbesökt av X. Särskilt när Marcus tittade in. :P

24 oktober fredag.
Marcus åkte till Schweiz och jag till Göteborg. Höstlovet var här. Vi smsade hela min tågresa ner. Han skrev att han hade köpt en sak till mig på flygplatsen. Jag blev eld och lågor, vad är det som händer. Tycker han verkligen om mig?

28 oktober tisdag.
Marcus kom hem till sthlm och vände för att åka ner till Göteborg. Skulle hälsa på Bernhad om dom från Sävedalen. 

Vi sms:ade lite varje dag under lovet. Jag tyckte det var roligt med uppmärksamheten och tänkte att detta leder nog ingenstans. Tänkte; han är sakert bara glad for att en tvår ar äldre tjej svarar på hans sms.. Vi pratade lite på msn minns jag också. Marcus ville att vi skulle ha en kväll där vi skulle kunna snacka "så som tjejer pratar". hehe, sötis. Vi bestämde oss för z-dagen, onsdagen, efter lovet eftersom jag var övermosad av plugg.
Finalloppet var det också den helgen.. men jag hann bara få en snabb kram. Göteborg = hemmaplan så alla drog i mig. :P


sommar på Tjörn

3 november måndag.
Marcus satt och lyssnade på min biologi B redovisning pa mitt rum. Jag fick presenten också, en chokladkaka. Jag blev jätteglad och vi båda blev nog lite generade... hehe

4 november tisdag.
Satt och pratade lite almänt på mitt rum ganska sent. Började förstå att det här är en speciell kille, han har något särskilt runt sig. Sjukt mogen för att gå i ettan. 
Samtidigt var jag överfull av plugg så min hjärna var lite delad. Han berätta dagen efter att när han kom ner till sitt rum på kvällen/natten låg X och sov i hans säng. Oj.

5 november onsdag.
Sen natt. Vi pratade länge. Följde tillslut han till korridorsdörren för jag skulle sova. Han gav mig en lång kram och försökte kyssa mig, jag fick hjärnsläpp och vände bort huvudet. Allt gick så snabbt. Tänkte om det här ska bli något måste vi ta de lugnare. Eller? Men de kändes ju så rätt!
X satt utanför och kollade tv på trean. Jag lyssnade mot dörren vad de pratade om innan han gick ner till sig.



6 november torsdag.
THIS IS THE DAY!
På morgonen kom min NM-intevjuv upp på friidrott.se. Jag var eld och lågor. Sen minns jag inte mer av dagen fören kvällen då jag och Marcus åter igen var ensamma på mitt rum. Vi pratade och myste, tillslut så kysstes vi och precis då knackade det på dörren. Vi slängde oss på lampknappen och var knäpptysta. Det var Legernes som var i desperat behov av Marcus typ tolv på natten (?) - ja det var på den tiden han inte var inlåst på sitt rum hela tiden-. Han gick tillslut iväg och Marcus gick ner till sig nån timma senare. Shit, vad lycklig jag var. Jag svävade på moln och funderade på hur Marcus kunde vara så underbar.

Vi bestämde senare att detta skulle bli våran "dag". <3


Kärleken spirar :P

7 november fredag.
Jag var död efter alla sena nätter. Och det första man får höra på morgonen var: "sov Marcus hos dig inatt", hela Löp visste. Från vem? Legernes såklart! Men han sov ju inte där så vi nekade det och visste inte vad vi skulle svara på alla frågor. X var ledsen för att hon hade fått reda på de genom andra och jag var ju intsälld på att vara singel. Men samtidigt kändes allt så himlans bra fast allt var en enda röra. Knasig men underbar känsla var det. :P

8 november lördag
Marcus var kvar på Löp. Vi bestämde att jag skulle sova nere hos han. När jag kom ner hade han tänt ljus i hela korridoren och på hans rum. Jag var visste inte vad jag skulle ta mig till, det var ju för sött för att vara sant. :D Det var en mysig natt iaf. ;)

Sen rullade det på. Och nu har det gått ett år sen de dagarna!!!
Vi har haft våra berg och dalar. Men vi har alltid kunnat prata om allt och rett ut det. Vi har sagt dumma saker fast vi inte menat det och vi har torkat varandras tårar. Vi har haft världens mysigaste stunder och skapat minnen för livet. Den där Marcus har gjort det senaste året i mitt liv till ett av de underbaraste! Han är världens bästa pojkvän som gör allt för att jag ska må bra. Jag har inte kunnat få det bättre. Han betyder allt! :D

Älskar dig Marcus! <3<3



Lite inlägg från bloggen från förra hösten... :P:P

marcus påverkade min musiksmak'

mejl från nån avundsjuk göteborgare (undrar fortfarande vem det var!!)
( haha, inlägget jag prata om mac. kolla in mitt hår. )
 jag försökte vara djup och meddela bloggläsarna att jag nu hade fattat att jag hade pojkvän, typ.
summering av mitt 2008 år.
Övernattning hos mac) 


Portugal! <3

ps. nu snackar vi bibel! ;)

Fia - bibblioo

Jag har suttit i bibblan i två timmar och läst klart historian, nu ska jag bara svara på veckans uppgift som är ganska klurig faktiskt, ska försöka få tag på Rikard för att få hjälp att förstå kapitlet lite bättre. Om en timme har jag tutoring, ska gå igenom min essay #2 och sen ska jag gå igenom mina math quizzes. Så jag får nog skriva på historian ikväll, blää!

I dag har jag stött på så många svenskar, helt otroligt, hänger dom på starbucks eller? Jag gick till ett nytt starbucks på campus och där vimlade det av svenskar. Innan dess har jag inte alls stött på så många svenskar, så det kändes lite konstigt att träffa på så många på en och samma gång. Jag kommer inte gå dit igen, jag ska hålla mig till min favorit istället, som verkar vara mångas favorit eftersom det alltid är en bamselångkö där.

Nu käkar jag goldfish muuummss! I går var jag på både yoghurt express och yoghurt land, först med N och marianne och sen med mariannex2. Vi cyklade dit elva igår kväll och det var såå värt det, mumms!

Mikas nya skiva är suverään, har ni hört någon av låtarna? Jag tycker om blue eyes, touches you mest, men dom andra är också jättebra!


Mary' tank vad glad man kan bli for ett paket pa posten. it made my day!

tjosan,

sitter i study hall och vantar pa att Sariiz ska sluta skolan sa vi kan ut och springa. YIEE! haha, sen ska vi pumpa i gymmet. :P

Idag fick jag ett jattefint paket av Marcus. Imorgon ar de ju 1 ar sen vi blev tillsammans. :D Det lag ett brev i paketet men jag far inte oppna det foren imorgon, star det :P Sen var det lite grejer fran mac's mamma ocksa. Hon ar sa gullig. TACK TACK TACK! :D;D

Vi ska fira var ett ars dag lite mer den 6 januari istallet.. nar mac ar har i Dallas. (den dagen firar vi 1 year and 2 months). Hihi. Men klart det ska uppmarksammas imorgon ocksa. ;) <3

Later babes.




Emmy - jag vill gå!!!! haaaallllåå vad säger ni???

anropar familjen och fi +ma!!!! jag vill gå på på lady gaga den 24 december i Los Angeles!!!

http://www.ticketnetwork.com/ticket/lady-gaga-events.aspx?startDate=11/27/2009&endDate=01/21/2010&loc=217


VAD SÄGER NI??? tror det hänger mest på pappa eftersom det är han som är jullovets chaufför??!!!

Maryy' yo

Nu har vi fiemma konferrans! Woohooo!!! ;D

Vi försöker planera New York trippen :)) Och skickar länkar på snygga kläder på forever21, shit vilka liv vi har assååå :P

LOVE FIEMMA !! <3 hihi


Emmy - finrexinen kunde inte komma mer passande på posten!!!

host, snörvel, frossa - blää! sova tidigt idag? --- JA!

kom precis tillbaka från hallen, kollade på basketlagets träningsmatch! annars då? förutom att jag inte mår något vidare rent fysiskt så rullar livet på... träningar hit och dit, luncher, middagar, plugg, prov, göra scheman... fått paket från familjen <3 och ett brev från en av mina mostrar!!! jahaja, nehej, joo kanske. är lite fundersam angående ett par saker, det händer saker som får mig att bli jätteglad och saker som mig att le - dom sakerna sparar jag! gårdagens kommentar måste jag bara dela med mig - "don't kiss guys, because they are all pigs so it will end with you havin the swine flu" hahaha den var bra. eller så var det bara för att jag var trött när jag hörde det som det var roligt, eller för att,  äsch glöm det kul tyckte jag iallafall att det var. har föresten inte pratat med familjen på evigheter, hallååå? har föresten inte skypat med någon på ett tag - buhu! nej nu ska jag ta mig själv i kragen, läsa kaptilet som ska presenteras i klassen imorgon och sedan blir det filmmys med svensk choklad :D


såhär roligt har jag när jag tar mig runt på en 6km lång bana haha!! man måste ju underhålla publiken lite också!!!


mary (igen), den enda som vet hur många läsare vi har är Klabb.

Haha, det är så kul att kolla på statestiken på våran blogg. För den går verkligen zic zac. Det känns som vi har en stabil grund med läsare som går in varje dag... Sen har typ x antal läsare som går in varannan dag. Därför blir det zic zac. Lite roligt.

Och på söndagar, shit. Då snackar vi blogg dag. Då sitter nog hela swe vid datorn och tänker på fiemma. ;)

Fredagar tänker ingen på fiemma :( men denna fredagen måste ni titta in! :D (<3)


om vår statestik skulle vara på den här nivån skulle vi sluta blogga. SHIT POMMES.
(tog bilden från google... ;)  el gjorde jag? haha)

Maryy' i know you want me, you know I want ya

Hej.

Jag mår bra och har inget speciellt att berätta. Om en timma har jag massage tid och nu ska jag skriva på min oral prestentation. Det låter så "knäppt", oral presentation... hehe. Men men.


söt bild va? :P
jag, fröken öberg, mac, lissen och är det inte lilla musto i bakgrunden ;)

Maryy' hej å hå. skype-mejl-blogg-fb

Hej alla fiemma-lovers.

Vill ni höra en skabbig sak? Jag har inte duschat efter vår andra träning... så nu ska jag sova i sporttop och trosor. Tänkte att jag ska ju ändå köra abs på morgonen imån så då ska jag ju också duscha. Haha. Mysigt Mary.

Vill ni höra en fantastiskt asbra sak?
SMU är rankade 1:a i vår region och 25:a i nationen. WOW! Shit vad vi är bra. ;)

För att få lite perspektiv på det kan jag ju berätta att det finns ca 349 skolor i usa som har cross country lag (i division 1 alltså). :D :D :D


såhär ser jag ut när jag äter pizza i portugal. tyckte den bilden passade.

godnatt.

Emmy - alla ville smaka

har man tråkigt i väntan på att alla lag ska komma till bords så får man underhålla sig med att blanda drinkar haha.

såhär mixar jag...


en liten del av allt som finns...

och så lite is. ser ni hur förväntansfulla alla andra ser ut haha

menar hon allvar? hahaha

efter att jag gett tummen upp ville alla smaka så glaset gick bordet runt...
.

Maryy' Mitt halloween kort. (Monika, Jag, Kristine och Sariz)



Tjo.

Vill berätta två saker!
1. Idag var det klänning-väder med bara ben. (Fryser ni inte nu lite extra hemma i swe när vi hör de?:P)
2. Jag fick 90/100 på mitt health psychology prov. SHIT. (Sen kan man ju lägga på 10 p från den extra crediten jag och Monika gjorde, så då fick jag 100/100.! haha)

Nu är det snart dags för dagens andra träning. :)
Later babes. <3


FIA - Some love

DET KOMMER ATT BLI EN TOPPENBRA DAG IDAG!
- JAG KÄNNER DET PÅ MIG

Ska börja dagen men en kaffe latte från älskade starbucks :)


Mary' Fin el fin? <3




Kolla in 1.50. Det är kärlek de.

Ps. Tack till Emmy som visade mig denna för ett år sedan.

Emmy - så!

kände att det blev lite mycket party bilder från helgen. så här bjuder jag på några bilder från terrängloppet i fredags ;)








här är vårat lilla lag!  hälften i xc laget är typ skadade (hmmm?!


fick foresten hora att loppet var langre an 6km idag!!!! over 150m langre faktiskt! sa jag ska dra av 40s fran min sluttid. dessutom sa vill coacherna att jag tavlar 6km i Boston nasta fredag, men jag sa att jag skulle fundera pa saken... no way!

FIA - Bilder från helgens conference i Provo, Utah


Vi ville visa våra aztecs vader, alla hade skrivit aztec på sina vader, tydligen någon tradition, lite coolt sådär :)


Glada gänget


Shhuuubbbaa


Mohaha ser ut som jag ska skita på mig


Taadaaa







GO AZTECS!


Maryy' Finalloppet -> NM -> JEM

Buuhuuu,
jag skulle göra vad som helst för att springa NM i Finland i helgen och vinna !!!


Nån som vill köpa biljett?


Minnen från förra året:

Intervjuv:
http://www.friidrott.se/nyheter.aspx?id=8934


skutt skutt på Finalloppet. Vann med 10 sek.


Nordiska i DK
"Mary gick ut på sista varvet som ensam tvåa med 15–20 meter till de bakomvarande. Det avståndet höll hon hela vägen in i mål till vad som definitivt är hennes klart bästa terränginsats hittills i karriären.
     – Hela laget gjorde en kämpainsats och det betalade sig ju verkligen! Senast Sverige vann lagtävlingen på juniorsidan måste vara 7–8 år sedan, kommenterade Ulf Friberg. "


OCH detta ledde till ett mejl fån Ulf Friberg:
"Hej Mary!

Jättekul med ditt fina lopp på NM i terräng! Nu blickar vi vidare mot EM i
terräng, där jag tagit ut dig som enda representant bland juniortjejerna.
Konkurrensen där är så hård, så laget hade nog fått mycket svårt att klara
sig. Ett bra mål att fortsätta grundträningen en månad till innan du jobbar
mot inomhussäsongen…där du kommer få utdelning för den träning du gjort.
.."

GISSA HUR GLAD JAG VAR DÅ? ;)



Undra om de svenska laget vinner i år igen? Who knows..

Emmy -sa det kan ga

min svenska mobil hade inte stallt om sig automatiskt som min amerikanska mobil hade gjort. sa nar jag forsokte ga in i byggnaden dar min lektion skulle hallas halv nio sa var det last. da kollar jag pa klockan pa min amerikanska mobil och upptacker att jag var en timme tidig. saaa nu har jag hunnit avsluta tva uppsatser, skrivit ut dom och ska lamna in dom ett par dagar for tidigt sa att jag far tid over till allt annat plugg jag har att gora...

extra timmar uppskattas aven om dom dyker upp av misstag haha!


min dumma stukade fot gor fortfarande valdigt on. har lindat den men det blir nog ingen lopning pa ett par dagar... fan da! jag som ska ha mote med hackcoachen idag, han som sa att det ar viktigt att ha starka vrister.. oups!

Mary och Sara och megabauta-pokalen vi vann i helgen. Stilig va? ;)


1. Visst ser de ut som vi precis har fyllt 16 el nått? Tjena liksom, Mary 19 år, Sara snart 21! :O
2. Jag vet att ni också är kära i mina byxor. Vilken passform. Otroligt.

Maryy' jaja, jag säger då de. i rubriken behöver man inte tänka på stor bokstav. där blir alla bokstäver stora. :))

Hej små gubbar och gummar.

1. Jag måste lära mig att börja mening med stor bokstav. Word gör alltid det åt mig, men blogg.se har inte fixat det än. Hur svårt kan det va?
2. Jag måste lära mig att lägga tillbaka kläder i gaderoben. Inte bara kliva ur shortsen och tro att de kryper själv in i gaderoben. Hur svårt kan de va?
3. Jag måste lära mig att frukt är inte fräscha i all evighet. Köper alltid för mycket frukt och sen orkar jag aldrig skölja vindruvorna, skala apelsinen, skära upp annanasen. Hur svårt kan de va?

----------------------------------------------------------------------

Åså lite nedräkning så ni håller koll på mitt liv:

5 dagar kvar till MH och jag firar 1 år. (MEN VAH? Dom är ju inte tillsammans?! Inte på facebook ja)
13 dagar kvar till Regionals. (Om vi är 1:a el 2:a kommer vi till nationals!!!! Easy ;))
23 dagar kvar tills jag landar i New York hos Em!! (<3 Å Fisen. FIEMMA!)
47 dagar tills jag landar i San diego hos Fisen !! (<3 Å Koskenkorva ;))
61 dagar kvar till MH landar i Dallas. (<3 :D)
Miljoner dagar kvar tills jag får se Göteborg. (Känns de som)

Obs: Räknar med Dallas tid. (Viktigt särskilt på sista punkten)

Sen har vi ju övriga tråkiga datum, typ när nästa economi test är (IMÅN!!), när jag ska ha min oral presentation, när vi ska baka bröd, när vi ska köpa lampa, när vi ska ha teamdinner, när vi ska få awards för cross season, när jag ska städa badrummet, när min nästa massage tid är, när jag ska skicka presenter hem till dom som fyller år (så att snigelposten kommer fram i tid), OSV. Men whatever. Vi nöjer oss med "The big dates". Ok?



Jag och en groda. Ego. :)

ps. Bibel igen. Jaja.




Emmy - happy halloween

party party. hann med tre fester igår. gick till det ena, från det ena till det andra, från det andra till det tredje och från det tredje hem till sängen. mixade känslor från gårdagen, fick en timmes extra sömn (tack för det). igår hände det en hel del som jag inte vet riktigt hur jag ska reagera eller agera!! ska fundera... eller nej jag har slutat upp med det. det blir som det blir helt enkelt!! den som lever får se... jag lever och väntar spännande på fortsättningen...

här är bilder från gårdagen. jag bytte från fredagens häxa till mus, eller var jag en katt? haha skit samma.. enjoy!


meee! nej jag har inte ont i magen och nej jag har inte bara trosor på mig haha

Meghan, Kristi och jag och Maria

Em och hennes pojkvän

Nick och Justin

Maria, Emelie och Kristi

jag och Siri

här var det nyktert jaaa! haha maria hällde sekunden innan bilden togs ut innehållet i muggen på sin rygg och mig hahaha

Se så söta vi kan vara :)


Maryy' hett i dallas, kallt i swe

hehe,
det som goms i sno, kommer upp i to.

Idag var det "linne och shorts"-vader sa jag tog pa mig mina shorts. Och i dom hittade jag mitt student ID som har varit borta i typ 4 veckor. Kostar 25 dollar att kopa nytt, sa jag tankte "asshh de kommer sakert fram", a det gjorde det.
Fast de har varit jobbigt att logga in for hand overallt istallet for att dra kortet. jaja :P

Annars har de varit en trakig dag. Fick prata med underbara manniskor pa skype iaf :) puss pa er alla!

ater till plugg utan bokstaver med prickar (jo i och j forstars..)


Maryy ' nu har vi också ställt om klockan, så nu är det 7 h skillnad igen. bara så ni vet ;)

GODMORGON SWEDEN.

En extra timmes sömn i natt, gratis. Meganajs. Mina roomies är på träning men jag tar en extra vilodag så jag inte tränar med rinnande näsa. Fast den rinner inte längre. Men aja, det är inte bra att mosa på med träning om inte allt är på topp. Tycker jag :D

Sitter och äter brunost som vi fick av Kristines och Siljes tränare som var här och hälsade på för ett tag sen. Brunosten smakade weird i början men nu har jag börjat gilla den mer och mer. MUMS. haha. Tänker bara på Legernes när jag hör/äter brunost. :P


Igår var vi först hemma hos Kristine å dom, sen drog vi till tennispelarna och sen tbx till smu där vi drog på nått "sandwish-party", ni vet sånt där som Fia har pratat om. hehe. En trevlig kväll iaf ;)
Åh juste, de var en kille som fråga mig å Monika när vi stod och prata norsk/svenska:
- You don't speak english now, right?
- Yes we do (:S)
- Ehh do you?
Haha, sen lärde vi han lite norsk/svenska. Fast fel, så att han sa nått annat istället. Tihi, så busigt.


Kristine har bilder från kvällen MEN de kommer säkert upp här på bloggen om en månad el nått. Mohaha. :P



den här fina bilden målade jag på resturangen kvällen innan tävlingen. Å DEN BLEV SANN!! :D haha

ps. sorry för bibeln.

height="0" alt="" />