Emmy ;D

Det är läskigt att vara hemma ensam, minsta lilla ljud är en inbrottstjuv och jag förstår inte hur jag ska kunna somna ikväll. Som tur är finns det ju friidrotts-vm att kolla på inatt om det vore så att jag inte kan somna!
Imorgon har jag absolut ingenting planerat, det känns både skönt och jobbigt. Jag ska nog plugga lite körkortsteori, skriva klart träningsdagboken, kanske börja läsa någon ny bra bok eller något sådant. Jag får se vad jag känner för :)

Nu ska jag kolla vidare på dokumentären om prinsessan Diana, forsätta att mysa med två hundar sovandes i min famn och njuta av min mintkrokant :) Sedan hoppas jag på att det inte är allt för läskigt att släcka ner allt, nattrasta hundarna och sedan gå och lägga mig. Detta kommer bli den första natten i hela mitt liv som jag sover helt själv! ;)

image1496
Ett varv kvar att löpa. SM 800m :) Jag har nr 13 och Fia 12


Ha det bra Puss <3


Mary ;D

Nu är vi helt slut.
David och Micke är ute och cyklar.
Legernes och Joel Lundin har äntligen kommit in på Jonas rum.
Matte, Mickan och jag sitter och sjunger vid datorn.

Vi har varit och flum-handlat på Ica-Maxi. Som tur var skaffade vi fram tillräckligt cyklar så vi slapp gå. Vi hade kommit överens om att Legernes skulle komma på vad vi skulle laga i affär'n. Men väl där var de provsmakning på en jättegod kyckling gryta som vi köpte ;)  Allt är faktiskt bättre än den uttjatade tacosen.

Efter en vinglig cykelfärd -med kiss paus- hem så började Matte laga mat. Han är så duktig. Jag och Legernes sprang runt och letade efter Muppar och Kustis för att att den as starke och skit coola norska/göteborska Legernes, som alla ser så sjukt mkt upp till, (förutom stackars lille joel som alltid har så ont i rumpan efter nåra nätter med legernes) har låst ute sig för typ hundraelfte gången.
Stackarn fick typ panik eftersom om alla som har huvud- nyckel är i Växjö/Danmark/skärgården så han skulle inte komma in fören på söndagen.

Vi satte oss för att äta. Alla sju. Det räckte precis och var jättegott!!
  Efter en flummig middag med vår nya löpstil -skrika på allt och alla- så dök Kustis upp. 100 spänn på att Legernes svimma av glädje när han såg han. Då kom vi andra överens om att duscha Legernes, så vi slängde in han i duchen och han duscha han lite innan han stack. Då tog Micke över duschen och sprutade på stackars mig som var instängd i hörnet. Anledningen var: "Man kan ju inte duscha utan att nån blir blöt."  hööhöö

Nu har jag och Legernes bytt om till myyys-kläder och han och Joel har precis fixat efterrätt. MUMS!

See yaaa, =)

Emmy ;D

JAG ÄLSKAR ER FIA OCH MARY <3

Sometimes people come into your life
Like they're meant to be
And suddenly you've found someone
Who sees the world like you see
And you laugh like crazy
At all the crazy things
That no one thinks are funny but you
That's when I knew
That I had a friend so true

image1495

Cause you'll be forever in my heart
That's where best friends are
Where would I be
Without you by my side loving me
Anyone can see that we're the real thing
No matter what and always
Come whatever
We're best friends forever

rolig_sång_om_vänskap_haha


Fia ;D

Godmorgon! Idag blev det frukost framför tvn och nu stressade jag till datorn för att logga in på schoolsoft och sjukanmäla mig före åtta för annars skulle min anmälan inte synas sa Jossan. Hoppas att jag hann! ;)

Idag åker vi till Danmark för att köra NM :D Jag kör 800m imorgon! Det ska bli superduperroligt! Det är bara och gå dit och göra sitt bästa, mer kan man inte göra! Nu måste jag packa det sista men ha det bra Pusspusspuss
image1481
Imorgon vill jag gå i mål med samma känsla!

Mary ;D

Dagen har gått supersnabbt, som alla andra dagar går. Klockan tickar iväg och jag är fortfarande uppe, jag tror det är mina sidor från ettan som rinner i blodet. I ettan sov jag aldrig innan klockan tolv. Inget att skryta över egentligen, men sån var jag. Årets ettor verkar ju något tröttare. Thöhö. Borde ändra på det nu och gå å läga mig tidigare, I KNOW. Men det är så mycket jag vill göra, så många jag vill snacka/flumma med, så mycket som händer. Ska ta mig i kragen nån dag, typ nästa vecka, och lägga mig i tid och planera mina dagar lite bättre. ;)


Om 4 dagar fyller Legernes 16 år (en putti ettis)
Om 7 dagar fyller Sanna (på min kinesiska) och Jossan 18 år. + Min kompis Madde 17 år.
Om 9 dagar fyller jag 17 år.
Om 11 dagar fyller Hanna 17 år (från Kittelfjäll.)
Om 16 dagar fyller David 17 år.
Om 361 dagar fyller Adam 18 år.
Om 364 dagar fyller Anna 18 år. (En av mina rumskamrater i Kittelfjäll)

Kan lungt säga att September är värsta födelsedags månaden. Alla barn är gjorda i december vid jul och nyår. (Tomten?)


Godnatt på er, imorgon ska jag köra häckskolning och lite annat. För jag har börjat mitt nya tränigsliv (stolt). Med bålstyrka 3 ggr i veckan. Och jag ska bli proffs på häckskolnings-övningar. YEAAAHH!!

image1494


Emmy ;D

Klockan är åtta, det här är löpet. Jag heter Emmy och klockan åtta imorse befann jag mig på balkongen på tredje våningen för att vinka hejdå till våra söta små ettor som dagen till ära hade fått en särskilt utvald outfit att bära i skolan. Outfiten blev noga utvald av mig, Mary, Fia och Fanny igår, och jag kan ju meddela att det blev en hel del skratt. BILDER FRÅN DAGEN KOMMER SENARE!
Och nu till det viktigaste från dagens rapport, jag blev utelåst för första gången på alla min år här på löpet, det var Fia som stängde igen dörren och låste utan att jag märkte det. Jag stod på balkongen helt omedveten om vad som precis hände. Efter att jag vinkat hejdå till alla fint utsmyckade ettorna så gick jag in för att plugga lite körkortsteori. Men vad märker jag då? Jo såklart att min kära syster hade låst ute mig!! Så nu har jag sprungit omkring och knackat på miljontalsdörrar och pratat med ännu fler människor innan jag tillslut hittade en person som hade huvudnyckeln. Så nu sitter jag här vid datorn och pustar ut ett tag innan det är dags att gå in på rummet och plugga lite teori. Ikväll är det nämligen dags för första teorilektionen på körskolan!

image1493
Såhär stirrig kände jag mig efter jag hade blivit utelåst ;)

Emmy ;D

Det finns stunder då jag har mått bättre, då jag har varit gladare, då jag har varit piggare, då jag har varit positivare, då jag har varit roligare och ja det finns stunder då jag har varit allt jag inte är just idag. Men det är ok, för jag är trött på att hela tiden kämpa, kämpa och kämpa för att sedan ramla ner.
Men efter en lång arg och ledsen gråtstund då jag förbannade min jävla tå och att världen är alldeles för orättvis, så pratade jag med världens bästa pappa som muntrade upp mig och fick mig att se på detta med nya ögon. Då bestämde jag mig för att inte gräva ner mig i en grop som är alldeles för djup för att ta sig ur utan att istället försöka se det postitiva, även om det är svårt. Så då började jag tänka på att jag nu äntligen kommer att få vila helt från all träning i hela tre veckor, så länge har jag aldrig varit träningsledig. Ska bli spännande, sen så kommer jag faktiskt kunna fokusera på det jag behöver fokusera på gällande träning, nämligen rörelseträning och mental träning, nu kommer jag ju att få tid till det! Så nu försöker jag inte vara så ledsen, för en ond tå är inte hela  världen, sen så håller jag tummarna för att läkaren ska svara snart och att han vet vad jag ska göra för att bli bra i min tå :)

Nu ska jag hänga upp tvätten som precis blev klar, sen ska jag plugga lite körkortsteori :)
Ha det bra Puss <3

image1492

Gästskrivare Johanna

Hej allihopa som läser Emmy, Fia och Marysblogg!! Jag heter Johanna Olsson och går i ettan på Löpargymnasiet i Sollentuna där alla bloggägare också går. Jag har bara gått här i drygt en vecka men stormtrivs redan!! :) Alla är hur snälla och roliga som heslt!!!
I dag har det varit en helt vanlig onsdag. Dagen började med frukost och sedan svenska i en timme. Där fick vi reda på att vi ska göra ett sommarprogram. Helt enskilt och presentera muntligt inför klassen! FY VA LÄSKIGT!! :S Sen hade jag samhällskunskap och hämtade "mellis"  (OBS! Väldigt diskret efter Marys alla tips) i cafeterian. Efter lunchen var det matematikdags och sedan slutade jag skolan för dagen. 
I kväll blir det filmtime med alla sjuklingar, typ en tredjedel av löp. Det ska bli mycket roligt :D
Tack och hej leverpastej!! // Johanna

P.S Tack snälla Emmy, Fia och Mary för att jag får vara gästskrivare i eran fina blogg! :D

Mary ;D

Hepp!!

Jag har två IRL natur-skämt på G! ;) Enjoy!

Förhistoria:
Våran grupp (som bl a inkluderar jag och Adam) i Kittelfjäll var på vandring till en stuga där uppe. Vi gick på led med läraren först och jag sist (var kö-karl, så jag såg till att ingen halkade efter). På vägen tränade vi på blommor å växter genom att läraren tog upp dem och skickade den bakåt i ledet, alla skulle upprepa namnet. Jag samlade sedan ihop allting och gav till läraren när vi stannade.
-Ormrot.
-Ormrot, jaha okej. (jag)
- Ängssyra, smaka på den ( det var c-vitamin i den -därav smaka.)
- Ängssyra, smaka på den.
Sen plötsligt kom det en svamp (?)
- Fjällsvamp.
- Fjällsvamp..
Sen kom det en sten, förstår ni hur min natur-hjärna arbetade?
- Fjällsten.. lukta på den.
- Fjällsten, lukta på den..
(whaaat, en sten som man ska lukta på ? (sniff) luktar myggmedel (?))
Sen stannade vi och jag frågade om de fanns något som hette fjällsten och fjällsvamp. Då skrattade läraren, haahaa. Och gissa vem det var som hade tagit upp en sten och en svamp? Jo, Adam. :P

NR2.
Förhistoria:
Sitter snällt på mattelektionen och lyssnar på läraren. Det är dagen då man kan köpa miniräknare i skolan. Dörren står öppen och två killar passerar utanför:
Kille 1- Ska du köpa miniräknare?
Kille 2- Asså, det heter inte miniräknare!
Kille 1- Vah, men vad heter de då?
Kille 2- Bara räknare! Tycker du den ser mini ut eller ? Det är ju fan en platt tegelsten man släpar på.
Kille 1- Sant..

image1491
- Läget polarn?
- Jo, de rullar.

Fia ;D

Hejhopp! Käkade precis upp en yoghurt och ska snart iväg till ett ATG ombud för att fixa lite grejer ;) Idag väntar träning på vallen, mördarpass! Och sen ska jag plugga lite religion eftersom vårat grupparbete ska vara klart imorgon. Jag har haft grejer att göra hela tiden! Lite kort om vad som händer idag ;) Pusspusspuss
image1490

Fia ;D

Hallå! Kom precis upp från maten och idag serverades det fisk. Men jag och Emmy som inte tål fisk fick potatis med rostbiff istället ;D Nam nam!
Ettorna har elevsamtal och när jag och Mary studsar glatt ner för trappen står hon där, en person som jag försöker undvika av vissa skäl. Jag mötte hennes blick men tittade sedan snabbt bort igen och gick bara förbi henne men Mary hälsade iallafall. Jag vet inte varför men det känns inte mer än rätt att ignorera henne efter allt hon ställt till med. Hon gjorde att en del av mitt förra år blev jobbigt i onödan. För alla dom där samtalen var faktiskt i onödan för det vi kom fram till var det vi försökte berätta redan från första stunden. Så när dom märkte att vi faktiskt hade rätt så sa dom "ja men nu ska vi inte spola tillbaka tiden utan nu ska vi titta frammåt istället". HAHA!
Jaja nu ska vi inte titta bakåt i tiden, nu ska vi titta framåt och just nu är det plugg med favoritDavid och Emsan som gäller! Pusspussspuss

Mary ;D

Musse (Mustafa Mohamed) kom baara fyra på 3000 m hinder på VM idag. De rackans kenyanerna drog ju inte som de tydligen hade bestämt så stackars Musse fick trötta ut sig här framme. Men grymt av grabben ändå, eller hur!

image1489
Snutti.

Emmy ;D

Tidenharbörjatgåalldlelsförfort,ellerärdetjagsomharbörjatgöraalltingmycket
långsammare?Jagvillsåmycket,attjagglömmerbortatttänkapåvaddetärjag
egentligenvillgöra,mångatankarträngsihuvudettillsammansmedalla
känslornasomiblandintealltidgåratttyda.Jagharmångagångerfåtthör
attdetintefinnsnågra"måsten"utanattdetman"måste"egentligenärdetmanvill,
menommanvillnågotsåvetjagocksåattmanmåstegörasakersomman
egentligenintevillbaraförattdetskablisommanvill.
Alltinghängerihopsamtidigtsomdetintegördet.
Jagvillsågärna,villsågärna,villsågärna,villsågärna,villsågärna JAG VILL!!!
image1488
Emmy,Sanna och Mary

Fia ;D

Senaste nytt i modevärlden!
Idag såg jag det, det som kommer bli nästa grej som alla går omkring med! Eller det var inte jag som märkte dem första utan det var när vi satt på lunchen som Alex uppmärksammade en kille som hade något konstigt på huvudet. Något som visade sig vara ett par vita kalsonger som han hade dragit på sig och sedan knutit som en knut där bak. Fyfan vad roligt vi hade åt det och Tessan skrek nästan rätt ut "och jaa han har en stor djungel under armarna också" Så jävla skön kommentar men det vart lite pinsamt!
Alex lovade att han skulle ta efter och ha på sig sina röda Björn Borg kallingar imorgon och då sa jag att jag skulle använda mina trosor som tofs! Jaa vi har då de sjukaste idéerna.
Men grejen var ju att den där tuffa killen tyckte ju att det var snyggt, det var ingen plojgrej utan han tyckte han var skitcool när han kom inglidandes med ett par kallingar på huvudet. OMG!

image1487

Fia ;D

Jag älskar min almenacka! Jag vet att det låter dumt men jag har verkligen allt där i,den är mitt liv! Alla dagar med dess planeringar, foton, nummer och adresser. Jaa den är för underbar ;P Haha jag har köpt nya pennor också så nu är den färgglad för jag byter färg för varje grej. Hur orkar du? Jo men det är ju kul och titta tillbaka i sina gamla almenackor och se vad man har haft för sig. Jag kommer ihåg i ettan när Matte och Fransson tyckte att jag var så gullig när jag alltid satte mig på lektionen och beklagade mig över mina läxor och allt jag hade att göra framöver. Jag skulle aldrig komma ihåg allting som skulle göras och alla datum i huvudet! Jag förstår inte hur ni utan almenackor klarar er?! Haha :) Pusspussspuss

image1486
Finnkampen förra året :)

Fia ;D

Hallå! Kom precis hem från skolan, det regnade och blåste när vi gick hem. Vi missade bussen och det var ett tag tills den andra bussen skulle gå så vi valde att gå hem i det kalla höstvädret. Det är svinkallt ute! Buhu jag vill kunna gå i klänningar och sandaler. Men nej nej, då ska man börja ta på sig tjocka kläder och jackor och grejer för att man inte ska frysa. Jag kom på mig själv att sitta och blåsa värme i fingrarna under första lektionen som var religion. Förhöret var inte så svårt som tur var men man vet ju aldrig ;P Idag fick vi en ny läxa till torsdag. Och ikväll ska vi fixa samhällen till imorgon med David. Nu börjar helvetet! Haha!
Och idag hade vi min favoritlektion som jag verkligen kommer längta till, svenska b! FYFAN! Jag lider varje minut av den lektionen, idag satt jag och klottrade i min almenacka. Pussspussspuss

Mary ;D

Hejsvej.

Nu är skolan igång på riktigt igen. Snart borde jag komma in i rutinerna som att gå upp tidigt och äta regelbundet. Jag tror att min kropp har kommit in i det, men inte mitt huvud. För jag vaknade tjugo i sju i morse, bara sådär, utan nån anledning.
  Nu har jag iaf bytt kläder två gånger och käkat frukost, så nu är jag redo för en dubbeltimme i kinesiska. ;)

See yaa later.

image1484

Mary ;D

hej, det är jag
vem är det ?
det är jag
jaha?
vem är du?
jag är otrolig
vem är jag?
du är oslagbar
jag vet
vet du?
tillsammans blir vi otroligt oslagbara

image1483


Fia ;D

Jag är såå jävla trött på det där pappret nu! Jag har suttit och läst det i tre timmar! Fransson förhörde mig nyss då blandade jag ihop dem men nu ska Emsan förhöra mig och jag kunde det förra gången hon gjorde det!

Pratade med Richard idag och han tyckte att jag skulle skippa Skol SM för att min fot skulle få vila och bli bra :S Ja bara neeeeej det går inte för jag måste tävla, det är mitt sista skol SM ju! Men han såg inte så positiv ut till det! Visst det är väl bättre att min fot blir bra och att jag slipper ha ont men jag har sett fram emot den tävlingen!

Nu ska Sanna titta om hon hittar någon intressant tröja som hon kan låna imorgon Pussspusspuss
image1482
Jag och Anna kollar in en helt annan kamera ;)

Fia ;D

Religion, religion, religion! Plugga plugga plugga! Jag orkar bara inte! Jag bara läser det som står på pappret om och om igen. Begreppen verkar inte vilja stanna. Jag måste plugga men det går bara inte. Kom ihåg att det var likadant förra året! Det är bara och kämpa!
Legernes kom precis upp och berättade att han har fått en plats till Finnkampen! GRATTIS :) Men han var inte lika glad över att han hade slagit vad med Joel och att han nu skulle vara tvungen att raka av sig sitt långa hår. Viktor från huddinge skulle också vara tvungen att raka av sig håret. Vad är det med killar och raka av sig håret? Nästan alla gör det nu förtiden, det är inte snyggt! Ni ska ha långt hår :) 
Nu ska jag logga ur msn och plugga med Mary och Emmy som sitter på Marys rum, jag skulle hellre vilja sätta mig och se på friidrotten med de andra ute i rondellen ;) Pussspussspuss

Fia ;D

Hittade en cool bild på våran hemsida !

JSM-guld till Josefine | 8/26/2007 (17:25)
Josefine Koskinen infriade förväntningarna då hon tog guldet på 800m i 19-årsklassen vid Junior SM i Uddevalla. Efter ett taktiklopp var Josefine överlägsen på upploppet och vann till slut med dryga sekunden. Segrartiden blev 2.15,07. I och med seger får Josefine nästa helg representera Sverige vid den årliga juniorlandskampen mellan de nordiska länderna som avgörs i Esberg, Danmark.
Tvillingsyster Emmy blev i samma lopp femma på 2.18,09.
Vid USM-tävlingarna i Stenungsund blev Sanna Mustonen sexa på 3000m med 10,52,90. På 400m gick Sanna till semifinal där hon blev utslagen på 60,78.
Adam Udrdin startade ej på 800m p.g.a. skada.
image1481
Glädje !

Fia ;D

Vi blev ett gäng ändå imorse som knackade på och väckte Adam med våra fina stämmor. David har sagt att han ska bli den sista som säger Grattis eftersom alla tävlade om att bli den första. Ja men det är väl kul att vara den sista också, kanske så att han hade glömt födelsedagen? Men det tror jag inte eftersom dom två är ganska nära kompisar, hur nära ska jag inte gå in på ;P Haha! Det var ett skämt till er som inte förstod det! Killarna i ettan kör ofta på bögskämt, jag börjar bli ganska van faktiskt!

Sista lektionen var svenska och den var verkligen superdupertråkig! Jag vill inte, vill inte, vill inte ha svenska b. Våran lärare står och ser allmänt sur ut och hon byter aldrig tonfall utan hon står där och pratar med sin TRÅKIGA röst! Det kommer vara två sega perioder men det är bara och släpa sig dit! Tur att man har Sara där :)

Nu ska jag ner och snacka med Richard om att jag vill vila idag och sen ska jag fylla i NM papprena. Jag vann ihelgen. Jag vann SMguld!! YEAH! Det var riktigt roligt :) Jag fick också besked om att jag skulle få följa med till Danmark ihelgen och springa nordiska mästerskapen! Fan vad nice! Pussspussspuss

image1480
Killarna i ettan med födelsedagsbarnet i mitten ;)

Fia ;D

Godmorgon :) Igår fick alla i uppgift att berätta för dem de såg att vi skulle upp klockan 06.50 för att sjunga för Adam. Men nu är det bara fiemma och röjan som är uppe och det känns lite halvtöntigt och sjunga då. Vi spar nog det till frukosten. Men GRATTIS ADAM!!!

Mary ;D

ÅHÅ SÅ DE KAN GÅ!

Jag kom två på 1500 m på 4.47. haha. skrattretande tid med promenad tempo i början. Tänkte ärligt vinka till Emmy å Fia som stod och hejade för att det gick så himlans långsamt. Sen drog jag på lite, men det räckte inte hela vägen.

MEN
det räckte till UNGDOMSFINNKAMPEN! Jag kom med dit ! WOHO! Äntligen vet jag var jag ska tillbringa min födelsedag, som infaller samma helg. Snajsigt.

Finns massa jag vill gratta men jag grattar alla med ett enda stor GRATTIS! =D

Ska sitta uppe hela söndag natt å blogga, lovar ;) Först ska Emmy, Fia och jag springa 800 m final i respektive klass imorgon. Jag: 11.00 och E&F: 11.20. Sen ska de hälsa på på Tjörn. Sen åker jag med Sanna upp till Stockholms-trakten igen.

Puss på er alla !!

Fia ;D

Hallå! Vaknade imorse av att mobilen ringde, det var Majzan. Hann inte svara så gick och la mig och somnade om till 11. Jag har precis käkat frukost och nu sitter jag och lägger in bilder på facebook :) Jag vet inte men den sidan känns roligare än bilddagboken. För här kan man lägga in bilder lite när som, på bilddagboken är det dag för dag. Då känner man att det ska vara bilder från den dagen som läggs in. Då paniktar man kort hela tiden. Eller jag vet inte, vad tycker ni? Facebook eller bilddagboken?

Ska snart ringa Maria sen ska jag packa ner det som jag har rivit upp ur packningen och sen bär det av till Uddevalla. YEAH! Ihelgen gäller det! :D Det är SM och jag ska springa 800m försök och förhoppningsvis SM. Det ska bli jätteroligt att åka iväg och tävla och det börjar pirra i magen bara jag tänker på att jag redan imorgon ska stå på startlinjen för att köra försök. :) Det är bara åka dit och göra sitt bästa sen får vi se hur långt det håller! Ha det bra Pusspussspuss
image1479


Emmy ;D

Om någon timme ska vi åka iväg till Vänersborg, där ska Enhörna bo på ett hotell. Jag ska dela rum med min kära syster Fia ;) Ikväll (beroende på när vi kommer dit) har vi planerat att ha en myskväll med massa god frukt och bra musik (har med oss ipodhögtalarna). Men innan dess så väntar ju fyra timmar bilresande... Då har jag laddat med två bra böcker och två nya tidningar som låg och väntade hemma på sängen igår :D
Imorgon klockan halv fyra ska jag springa 800m försök, börjar bli lite nervös! Men om det går bra så springer jag final på söndag klockan 11.20. Så håll tummrna för mig nu allihopa!!!

Nu ska jag äta frukost, för jag vaknade nämligen precis, sedan ska jag ringa Maria för jag såg att hon hade ringt tidigare i morse :) Vi hörs om ett par dagar... Men så länge kan ni sitta och kolla in dessa bilder och drömma om hur ni ser mig, Fia och Mary springa där och ta hem massa medaljer ;)

Alltså här kommer lite bilder från Uddevalla...Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Åhej =)

Idag när jag och min risboll till hår gick upp fick jag nästan lust att klippa av hela riset (läs kalufs). Om fya timmar ska de kluvna hårtopparna all världen väg och jag kommer förhoppningsvis slippa tänka på att alla ser att mitt hår skriker på hjälp. Fast egentligen är det så att dom som ser att man har kluvna hårtoppar har oftast det själva för det är dom som omedvetet spanar efter andra hej-kom-å-hjälp-mig-hår. Alla med fint silkeslent hår vet inte ens att den tanken finns.
Tragiska lyxproblem, inte sant ?

image1473
Utan kossor-ingen mjölk-inget liv.
Liiiiider med er laktosisar.

Mary ;D

Min otroligt intressanta tågresa hem till Göteborg (-Bohus):

15.00 Jag och min stora väska är inne på pressbyrån. Vi knör oss fram till godisstället där "vita katten" ligger.
15.04 Jag och min stora väska kliver ut på perrong 10. Sätter mig på min stackars väska och tar först upp "vita katten" men ångrar mig sedan och tar upp ett äpple istället -och Vattenmelons boken som jag har lånat av Emmy. :)
15.10 Tåget är försenat från ordinarie tid 15.15 till 15.35. Jag sitter kvar på min stackars väska och har nu börjat på "vita katten-påsen".
15.20 Ett fult långsamt tåg rullar in på perrong 10. Jag får panik och springer tre varv runt min stackars väska innan jag frågar en tant var Göteborgståget har tagit vägen. -Det kommer efter detta, lilla vän. Kollar då på tavlan som visar att mitt tåg nu är försenat till 15.30.
15.25 Det fula långsamma tåget rullar iväg.
15.30 Mitt tåg ska nu gå 15.35
15.35 Det snygga snabba X2000 tåget rullar in
15.40 Det rullar ut. Jag sitter som vanligt i vagn 6. Läser i boken och äter "vita katten".
16.11 Byter till musik, lutar huvudet mot väggen och somnar (!!). Är så in i helvetes jävla glad att jag äntligen har lärt mig somna på tåg. Kan inte sova på dagen, överhuvudtaget, annars.
16.20 Nackspärr, byter ställning.
16.37 Får sms.
16.47 Lägger mig över bordet
16.54 Ger upp sovandet och gräver istället i väskan efter något att göra.
16.10 Skrivit träningsrapport -yeye. och kluddat i min almenacka.
17.11 Tar ett djupt andetag och tar upp mattepapprerna. Kommer ju tyvärr missa dubbel-blocket imån.
17.20 En nyfiken farbror bredvid mig försöker klura ut mina tal i tystnat och över min axel. Jag flyttar längre in i hörnet. Håll dig till sudokot i aftonbladet!
17.26 Ger upp och ringer Lollo för nyaste nytt.
17.48 Lägger på efter löfte om att träffas senare. Min tåggranne nickar tacksamt när jag byter prat till musik. Nu vet hela vagn 6 om mitt liv. Enjoy.
17.50 Äter min muffins.
18.02 35 min sena ropar tåg-tanten. Tack för de, SJ.
18.03 Dyker in i mattevärlden igen.
18.20 Lyssnar på musik och väntar på att vi ska komma fram.
18.30 Väntar..
18.40 Nu kunde jag suttit hemma i köket och ätit mat.
18.50 Framme, 45 min sena.
18.52 Jag, måttligt irriterad, kliver in i bilen hem.

NU,
ska jag hem till Lollsan.

image1472
Min å Lollos sko för snart ett år sedan.

Mary ;D

Här är 6 enkla regler för att inte bli utpekad som löpareRudbeck.

1. På lektionerna ska man inte presentera sig åt detta hållet:
Hej, jag heter Mary och bor egentligen i Göteborg. Men nu går jag på löpargymnasiet och bor på internatet i Häggvik. Jag gillar att umgås med mina löparkompisar när vi tränar och jag gillar inte att tävla i regn.

Utan istället såhär:
Hej, jag heter Mary och jag gillar att vara med kompisar och jag gillar inte regn.
En helt normal, icke unik presentation. Bieffekterna av detta är följdfrågor..

Vad gör du på fritiden då?
Jag är med mina kompisar.
Du tränar inte då?
Nepp.
Men går inte du på Löpargymnasiet?
(Vaaahh, syns det ?) ... Joo
Ja, då tränar du ju.
Jaja, men inte på fritiden, det är inlagt på schemat.
(Det går alltså inte att prata bort det)

2. Var alltid diskret när du ska hämta ditt mellanmål i cafeterian. Helst ska mellanmålet hämtas på lektiontid då få vistas i korridorena/cafet.

3. Gå aldrig med löparskor i skolan. (Om du inte har stressis eller andra skador.)

4. Samla inte ihop stora löpargäng när vi går till skolan eller vistas i skolan, gå då hellre med lite mellanrum. Stora hurtiga gäng=löpare.

5. Spring aldrig till bussen för att visa ditt vackra löpsteg -eller för att hinna med bussen. Stå hellre vid busshållplatsen 10 min innan bussen kommer.

6. Se inte hurtig ut. Hurtig = Löpare.

image1471


Sist men inte minst,
jag älskar att vara löpare och jag älskar alla löpare. Även fast vi är en utpekad grupp så är vi den bästa utpekade gruppen. <3


Emmy ;D

Idag var det dags för den första skoldagen, uppe med tuppen, pigg som en lärka (eller inte), knöla in oss i bussen. Första timmen hade jag idrott, sedan psykologi och sedan samhäll b. Jag kommer inte läsa en enda kurs utan att jag känner någon det är värsta skönt ;) Efter skolan så åkte vi till stan för att kolla in några studenskivelokaler, okej ni behöver inte säga något för jag vet att vi är överambitiöst tidiga men det är ju bra för då får vi ju det datumet vi vill.
Vi blev dock väldigt besvikna, första stället såg inte alls ut som på bilderna, så jag tror faktiskt, hur tråkigt det nu än är, att dte blir Café Umbra iår igen. Så nu när vi är ute i såhär god tid så kan ni ju alla boka in fredagen den 9 Maj ;)
Ikväll har jag skrivit träningsdagbok för fullt! Är klar med juli och ska precis börja på augusti!

Jag har ont i min tå :(

Nu ska jag äta popcorn :)

image1250
Systarna bigfoot ;)

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Har precis skrivit klart en labbrapport om humlor med Hanna. Nicki ska skriva rent den ikväll =) Nu väntar jag på bussen, orkar inte gå hem. Hatar att gå, det går så långsamt. =P
  Sen ska jag springa något "flåsigt" har Richard sagt, skoj skoj.

Humlor är fula och alla ser likadana ut så det är jättesvårt att bestämma vilken art det är (11 att välja på). Någon berättade för mig att humlor borde egentligen inte kunna flyga för de väger mer än vad deras vingar borde kunna bära. Så ingen har hitils kommit på hur det fungerar. OH NO ! =O


NU ska jag springa till bussen. PUSS

Emmy ;D

Jag tävlade ikväll. sprang 200m.
Tiden var helt ok, tror att det var motvind.
Men skit samma om tiden inte var den bästa! Jag kände mig jättebra i kroppen och knoppen under uppvärmingen och starten och kurvan var jättebra! Sprang alltså superbra ibörjan så jag är nöjd :)

Ha det bra Puss

Fia ;D

Hallå! Mary springer omkring och är yber och Emmy står i duschen. Jag har precis borstat tänderna och nu ska jag gå och lägga mig och bläddra i min nya ELLE ;)

När vi kom upp var det fullt ös på våran våning och överallt stod det folk och snackade massa skit och klängde på varandra, vissa körde maffia och andra satt vid datorn. Jag kom upp sa hej och sen gick jag och la mig på sängen. Jag orkade bara inte engagera mig i något av samtalen, jag orkade inte vara med på maffia, jag orkade inte kolla hur folket vid datorerna hade det. Jag orkade helt enkelt inte vara social, jag var en tråkmåns som satte mig på rummet. Efter ett tag kom Mary inspringades och stojade och tjatade på Matte för att han skulle följa med henne ner till tvåan för att de skulle checka läget.Det är så man säger här på löp " ska ner på våning.. och checka läget". Då går man runt och tittar vad alla gör och ser ifall det är några som gör något roligt som man bara inte kan missa!

I ettan var jag överallt men nu känner jag att jag inte orkar engagera mig lika mycket i vad folk gör. Eller det kommer säkert komma några stunder när jag kommer vara som Mary är just nu, men jaa nu förstår jag precis vad Maria och Linda pratade om förra året! Efter två års flängade och snackande orkar man inte fortsätta likadant. Eller orkar gör man nog men det är inte lika roligt längre! Sen måste jag säga att jag saknar treorna som gick ut förra året JÄTTE mycket! Nu ropar min ELLE tidning på mig! LÄS LÄS LÄS!   ;D Haha! Pusspussspuss
189563-1422

Fia ;D

Hallå! Satt mig just för att kolla in min mail och då passade jag på att skriva ett snabbt inlägg ;) Idag började vi skolan, det känns väl ändå helt okej :) Idag hade vi bara upprop då vi fick våra skåp och scheman. Imorgon börjar det med idrott B. Yeah! Nu ska jag dricka upp min finrexin och sen ska jag ner till Richard för jag ska få skjuts till Stadion. Det är Fredrikshovsspelen idag och Emmy och Linda ska tävla + många mer! Det ska bli superduperoligt att träffa favoritLinda igen :D Nu ska jag börja röra mig så att det inte blir stressigt, för stress finns inte i min vardag längre! ;) Ha det bra Pusspussspuss
image1467
Jag vet att jag hade den här bilden på ett av mina förra inlägg, men jag hittade ingen annan på Linda :)

Mary ;D

ÅÅÅH!

Nu har man börjat skolan och det känns jättebra. Jag är skitladdad. =)

När jag gick hem från skolan ringde min pappa och sa att han hade hittat en cykel åt mig. Så jag och Adam gick och kollade på den. Den var röd, såg lite liten ut, men var jättefin. Så jag köpte den. =)

ÅH JAG ÄR SÅ GLAD! =D

image1470

Mary ;D

Idag skrev de om facebook på aftonbladet:

"Sajten har minst sagt vuxit sedan
Mark Zuckerberg startade den för drygt tre år sedan.

Då var tanken att Facebook skulle fungera som en intern nätverkssajt för studenter på hans eget universitetet.

Hösten 2006 öppnades Facebook för allmänheten.

Även om flertalet användare fortfarande är universitetsstudenter, har gruppen 30 till 40-åringar ökat drastiskt på sistone, skriver tidningen Business Week.

I juni var 11,5 miljoner av Facebooks enskilda besökare 35 år eller äldre, vilket är en fördubbling jämfört med året före.

- Nu talas det om Facebook överallt. Och det är verkligen genom mouth to mouth det spridit sig. Jag tror att Facebook särskilt kan fylla ett syfte nu när man börjar bli lite äldre och ens vänner sprids över världen, säger han"

Så se till att skaffa Facebook nu!! ;)

image1469
 Mark Zuckerberg

Emmy ;D

Back on Löpet!
Blir sent ikväll, mycket att prata om och många att prata med! ;)

Känns konstigt att börja skolan imorgon, är inte inställd på det, sen ska jag tävla på kvällen också. Och i helgen är det SM. Tiden går alldeles för fort !!!!!

Ha det bra Puss <3

Mary ;D "Tjuvlyssnat"

Tjuvlyssnat:

Bakom dörren ut från Löp står en mupp ~17 och en lärare ~42 passerar påväg ut:
Läraren: Ska de bli kul att börja igen nu då?
Muppen: Ne
Läraren: Nehe
Sen går läraren vidare och han står kvar bakom dörren.

hihihi

image1468

Fia ;D

Godmorgon! Det blev en tidig kväll för mig igår. Jag vet inte riktigt vad det var med mig, men jag var bara så otroligt seg så jag måste ha somnat framför tvn, undra vem som stängde av den?
Men jag hade varit duktig och kommit ihåg att ställa klockan på 10 iallafall märkte jag imorse ;) Men det var så flummigt för när jag tittade på mobilen imorse så hade jag fått ett sms, och då kom jag ihåg att jag hade fått ett samtal inatt. Eller inatt och inatt den var väl kanske runt tolvtiden! Men jag trodde att det var morgon för jag var superpigg och att det var väckarklockan som vibrerade. Men så var det ju inte ;) Hoppas att jag inte sa något konstigt, för jag kommer faktiskt inte ihåg något från samtalet, förutom att jag frågade varför han ringde så tidigt!
Jaa som sagt en flummig kväll!!

Nu ska jag käka frukost för jag ska ner på stan med Jenny för hon ska till tandläkaren och jag ska ner på banken och sätta in pengar, eftersom jag hade råkat trycka en nolla för mycket igår när jag skulle ta ut pengar!!
Ikväll ska vi till löp, jag vet inte när, men jag ska träna där också! Cykel står på programmet :) Pusspussspuss

image1467
Skånen är inte längre skånen utan idag blir hon stockholmaren ;D

Mary ;D

Sådär, alla facebook lovers ! =)
  Jag har äntligen fixat ett random album på facebook. Lovar, att jag ska fixa fler senare.

Nu ska jag börja plocka i korridoren. yeye,

pussilago

image1464

JAPP! ;)

Mary ;D

Godmorgon!

Har precis ätit frukost framför Ztv / MTV i min ensamhet. (Alla andra sover ju.) Jag älskar att kolla på musikvideos, det är mycket roligare än att bara lyssna på låtarna. Jag kan sitta hur länge som helst och bläddra mellan The Voice, MTV, Ztv och VH1. Iaf hemma. Här har vi ju bara två..

Undrar ni varför jag går upp så tidigt, jo förstår ni, jag ska ju springa bana klockan tio och behöver äta tre timmar innnan så att jag inte får håll. =) Intresseflagga? ;)


image1463

Hej å hå.

Mary ;D

Gör idag:
¤ Träna
¤ Lägga in allt i min gaderob
¤ Öppna min fullproppade gaderob i mitt gamla rum
¤ Bära upp alla saker
¤ Sätta upp min nya-snyltar planch (En från telia som är typ 250x100 cm)
¤ Fika i Karlberg
¤ Laga mat med Sanna  (det blev alldeles själv istället.)
¤ Lägga upp lite bilder från Kittelfjäll på bloggis
¤ Tvätta

OBS!
Träningen blev nästan lika sent som igår, fast denna gången själv :O Men det gick görbra ! =) Klockan tio imorgon ska jag vara på Sollentunavallen för att springa 300 metare med Frida och Moa. Ooohh, hoppas de går bra.

Och det där med att lägga in allt i min gaderob är inte riktigt sant, allt ligger fortfarande kvar i korridoren men mina kläder är iaf i rummet! Ska fixa imorgon.

Nu ska jag sova. Imorgon är det sista dagen på sommarlovet!!!


image1461


image1462

Sanna och Jag tränar vår vighet. YEAH! ;)

Emmy ;D

Gokväll.
Ikväll har jag återigen bastat och tagit det lungt. Det är så himla skönt att basta, man blir värsta lugn och känner sig sådär skönt trött :) Sen har jag pratat med Mary, hon hade tydligen asmycket att göra med rummet och allt, men det förvånar mig inte för den tjejen brukar ha många bollar i luften! Hon är för roligt hon ;) 

Övningskörde idag, i över två timmar. Det var jättekul och det gick väldigt bra ;) Tränade på tuttifrutti, och tillslut så körde jag ut på landsvägen och nästan hela vägen hem ;) Blev väldigt nervös när jag skulle köra på landsvägen, fick motorstopp när jag skulle svänga ut på den samt när jag skulle svänga av. Haha men man vänjer sig säkert!
Ska verkligen ta tag i övningskörningen nu, köra mycket. Ska faktiskt ringa och boka tid för körlektion snart känner att det är dags för det ;)

Ha det bra Puss <3

image1459
Jag går som vanlig min egna väg ;)

Fia ;D

image1457
image1458
MICKEPICKEPÖ BODDE PÅ EN Ö ;D

Emmy ;D

Idag har Lena åkt till USA!!

Åh vad jag är avundsjuk, vill också åka dit. Hoppas att hon får det bra, med träning och studier! Vi sa till henne att hon får skaffa en blogg, för att hålla oss uppdaterade. Vi får se hur det blir med den saken,  vi håller tummarna :)
image1455
LYCKA TILL LENIS :)

Emmy ;D

När jag var och storhandlade med familjen idag så fastnade jag och pappa som vanligt på bokavdelningen.
Då upptäckte jag att en av mina favoritförfattarinnor har släppt en ny bok :D
Kajsa Ingemarsson har släppt en bok iår som heter Lyckans hjul och den verkar vara minst lika bra hennes andra böcker! Den bara måste jag köpa när den har kommit ut på pocket för jag tycker bättre om pocketböcker av två olika anledningar, dels är de mindre och dels kostar de mindre ;)
Det hela började med att jag läste Små citroner gula, sträckläste den och därefter köpte jag hennes andra böcker Inte enklare än så, På det fjärde ska det ske och Men ryske vännen.

Jag rekommenderar verkligen dessa böcker, de är otroligt bra!

image1449På alla bokomslag är det alltid en hand, som ni kanske kan se. Jag har funderat på om det bara är en ren slump eller om det symboliserar något. eller om det bara är något hon vill att hennes bokomslag ska kännetecknas med. Är det någon som har något förslag? Jag är nog inne på att handen symboliserar något haha ;)

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Jag har nu bärt upp alla saker från min gaderob i mitt gamla rum. Det blev en hel del. Loppis, någon? =PGör idag:
¤ Träna
¤ Lägga in allt i min gaderob
¤ Öppna min fullproppade gaderob i mitt gamla rum
¤ Bära upp alla saker
¤ Sätta upp min nya-snyltar planch (En från telia som är typ 250x100 cm)
¤ Fika i Karlberg
¤ Laga mat med Sanna
¤ Lägga upp lite bilder från Kittelfjäll på bloggis
¤ Tvätta (nytillagt!)


Har inte gjort så mycket på min lista. Räkna med en lång dag, Mary. ;)


Fia ;D

God morgon! Till er som inte förstod det så var jag ganska ironisk angående inlägget om skolan. Jag tycker faktiskt att det ska bli ganska segt att börja skolan igen. Visst det ska bli roligt att börja på löp och träffa alla i skolan.
Men något som jag inte ser framemot är att börja plugga och skriva prov!

Nu ska jag äta frukost sen ska jag ner på stan en sväng :) Pussspussspuss!
image1444
Kajsa vill slänga iväg en hälsning till alla läsare :) Haha hon är så söt på den här bilden!

Mary ;D

Jag längar minst lika mycket som Fia och Emmy att börja skolan! Saknar bl a rutiner och träningarna tillsammans. Och för er som har missat så har min sommardröm blivit uppfyllen, Tack Richard =D

JAG SKA BO MITT EMOT FIA OCH EMMY I ETT HELT ÅR!

kan det bli bättre? ;)

image1442

Mary ;D

Tjohej!

Dagen blev såklart inte som vi planerat.
(Kolla Sanna blogg). ;P

Imorgon ska jag inte göra tids-schema, för de håller jag ändå aldrig inte. haha

Gör imån :
¤ Träna (inte lika sent som idag, helst ljust ute.)
¤ Lägga in allt i min gaderob
¤ Öppna min fullproppade gaderob i mitt gamla rum
¤ Bära upp alla saker
¤ Sätta upp min nya-snyltar planch (En från telia som är typ 250x100 cm)
¤ Fika i Karlberg
¤ Laga mat med Sanna
¤ Lägga upp lite bilder från Kittelfjäll på bloggis


image1441
Behöver lite sol, NU!

Fia ;D

På tisdag börjar något som vi alla har väntat på. Något som vi alla har drömt om!
På tisdag börjar skolan! FYFAN vad roligt!
Det ska bli så roligt att börja kliva upp klockan sju varenda morgon, det ska bli så roligt att ta buss 520 varje morgon klockan 08.06, det ska bli så roligt att gå till skåpet och hämta första lektionens böcker, det ska bli så roligt att gå runt och checka läget i cafeterian klockan 09.10, det ska bli så roligt att sitta och häcka i cafeterian med alla löpare klockan 10.00, det ska bli så roligt att sitta i biblioteket och sistaminutenplugga, det ska bli så roligt att skriva prov. Jag kan knappt bärga mig, jag vill börja nu!! Synd bara att vi inte har skoluniform, det hade varit jätteroligt att ha på sig samma kläder ett helt år! Åååh vad jag älskar skolan!

Tur att man bara har ett år kvar!

image1440

Fia ;D

Åååh jag såg en sådan bra film nyss!
Jag låg och sappade runt bland kanalerna och så fastnade jag för en film. Det var en kille som hade bott i hela sitt liv i en låtsasvärld. Han var med i en tvserie fast han själv inte var medveten om det.
Han föddes i en låtsasvärld med väggar runtomkring sig och alla runtomkring honom var skådespelare så de hängde bara med på det han sa! Men sedan när han blev äldre och ville ut och resa så gjorde skådespelarna allt för att han inte skulle upptäcka väggarna. Muren som murade in honom i låtsasstaden.
Men sen efter massa försök så lyckades han lura hela filmteamet som följde honom dygnet runt och han tog sig fram till muren. Han lyckades ta sig ut från låtsasvärlden! Okej den låter ganska töntig men det var faktiskt bra! :)

Undra hur det går för Mary och hennes rumsfixande ;) Hon skulle ju egentligen ha fått sitt rum imorgon men Kustis kom hem lite tidigare från paddlingen så han fixade bort alla grejer redan ikväll. Så nu är säkert Mary i fullgång med att möblera och packa upp ALLA saker! Den tjejen har så himla mycket grejer! Jag ska iförsig inte säga något ;) Haha! Jag är expert på att samla på mig grejer, och imorgon blir det mer grejer. Jag ska ner på stan :) Ha det bra Pusspusspuss

189563-1427
Jag spelar säkert "lilla snigel" för det är den enda låten jag kan på gitarr ;)


Fia ;D

Vilken slappisdag! Gud vad jag har längtat efter en sådanhär dag! Bara kunna göra det som känns bra och slippa stressen. Stress har varit mitt andra namn isommar. Stress hit, stress dit!

Idag sov jag till 12 sen satt jag vid datorn och tittade runt lite på de dagliga besökssidorna. Sen åt jag frukost och efter det låg jag kvar i soffan och sappade runt bland kanalerna men fastnade på MTV där dom hade topp10 :)
När pappa kom tillbaka från mälaren runt åkte vi till Ikea. Pappa och Mamma skulle titta efter hyllor till basturummet och jag följde med eftersom jag älskar att gå runt på Ikea. Jag hittar alltid nya saker och sen älskar jag att gå runt och titta på möbler och föreställa hur man skulle kunna göra om hemma.
Idag fastnade jag för en rund säng. Jag vet inte varför men jag blev helt kär i sängen, som skulle passa alldeles perfekt i mitt rum. Tänk er en rund säng med massa kuddar och sen en sänghimmel ;) MYSPYS! Jag måste bara ha den sängen :) Idag köpte jag en korg till våra tidningar på löp och lite ljushållare ;D

189563-1434

Emmy ;D

Det finns inte så mycket att skriva om den här dagen, det beror på att jag inte har gjort särskilt mycket! haha.
Men jag kan ju berätta att jag vaknade efter klockan 11 och att jag sov i över 12 timmar, vilket verkligen var behövligt för jag är mycket piggare idag! Sen så har jag tagit ett fotbad och målat både tånaglar och fingernaglarna, ätit lite god choklad framför datorn, sen har jag pratat med favorit Maria :)
Jag klev precis ut ur bastun, pappa har gjort klart vårat relaxrum så det enda som saknas är musiken men den kommer. Så nu ser jag fram emot massa bastufredagar som vi alltid hade för några år sedan :)

Nu ska jag kolla lite på tv, sen ska jag lägga mig och läsa. På schemat imorgon står det träning och övningskörning, annars ska jag bara ta det lungt ;)

Ha det bra Puss <3

image1439
I helgen pustar jag ut efter en hektiskt sommar, och laddar batterierna inför skolstarten på tisdag!


 


Mary ;D

Jag har tagit mig i kragen och duschat och bytt kläder efter att ha haft samma kläder 24 timmar. Mysigt ;)
Så här kommer:

Dagens planering:
14.45 cykla till affären med Sanna och handla
15.25 tillbaka på Löp
15.30 laga mat
16.00 ätit klart
17.15 träna
18.20 ta tåg till The Voice
21.00 slut
22.00 göra tacos (gud, så sent?)

Jag antar att det här inte alls kommer att hålla. Vi får se, helt enkelt. Mahha.

Kustis håller nu på att bära ut sina grejer från mitt rum. Han har bott där på sommaren. =)

image1438
Tätört
Den här växer på fjället och lever på insekter, typ flugor. De fastnar på de klibbiga bladen, sen äts de upp -typ. ;) Läskig

Mary ;D

3 timmar senare:

myyyycket piggare och gladare =D

Tänkte bara berätta,
att inatt, vid tre typ, så stod jag och Paulina intryckta på en liten toalett och borstade tänderna. Vi snackade om livet och lite skit, men hon fick mig att bestämma mig -utan att hon vet de själv!-, så nu är det inget mera vel-hej-å-hå. JAG ÄR SÅ STOLT! Tack Paulina. =)

image1415
Nordisk Stormhatt - växer i den subalpinazonen på fjället ;P

Mary ;D

Jag får helt enkelt gå å lägga mig i någon annans rum och sova de timmar jag behöver. Slut.


image1413

Jag har så himla mycket att berätta att jag inte vet var jag ska börja. Kortfattat har jag haft det otroligt roligt och träffat massa nytt folk. Vi hade lätt bästa gruppen där vi hade värsta bra sammanhållningen. Nu ska jag sova. (Gör man inte det på natttåget, Mary? Det är la inte ömsesidigt vad man gör på ett nattåg? ;) Mahahh)

Mary ;D

I'M BACK IN STOCKHOLM! =D

Bäst just nu:
Att vara tillbaka från Lappland och njuta av 3 dagars sommarlov till

Sämst just nu:
Mitt rum är låst, Kustis är inte här och jag vågar inte ringa någon innan klockan nio.

Näst sämst just nu:
Att allting gungar efter nattåget


Mitt sms till Richard i veckan:
Träningen går fint. :) O vädret är stabilt. Men är de sant som ryktet säger om rummen? :P Eller är rumsindelningen ens klar? :) mary

Hans svar:
Låter ju ba men vad ryktet säger vet jag inte ;) kustis eller koskinen har din nyckel på lördag. Hare fortsatt bra. Richard :)

Men om inte Koskinen eller Kustis är här nu då? Hur kommer jag då in ? :O Snyyyyyft.


Fia ;D

FÖLJ INSTRUKTIONERNA SÅ FÅR NI EN HELKNASIG MENING ;)

Ta första bokstaven i ditt förnamn:
A: När jag fyllde fem
B: Igår
C: I förmiddags
D: För tre år sedan
E: I torsdags eftermiddag
F: På min födelsedag
G: För tio år sedan
H: För två minuter sedan
I: För en liten stund sedan
J: När jag var liten
K: När jag var i din ålder
L: För tio minuter sedan
M: För en sekund sedan
N: När jag gick ut senast
O: När jag fick besök
P: För två månader sedan
Q: Precis nyss
R: Idag
S: För tolv timmar sedan
T: För en timme sedan
U: När jag var ledsen senast
V: När jag städade senast
W: För fem månader sedan
X: När jag ringde min bästa vän senast
Y: I förrgår
Z: För en vecka sedan
Å: För två veckor sedan
Ä: Igår morse
Ö: När jag var på semester

Ta första bokstaven i ditt favoritbands/din favoritartists namn:
A: hoppade jag på
B: åkte jag båt med
C: hoppade jag hage med
D: mördade jag
E: retade jag
F: hoppades jag att få träffa
G: fotograferade jag
H: hatade jag
I: hoppade jag hopprep med
J: sprutade jag vatten på
K: badade jag med
L: kysste jag
M: hade jag sex med
N: dyrkade jag
O: slog jag till
P: duellerade jag med
Q: rånade jag
R: log jag mot
S: skallade jag
T: drömde jag om
U: tafsade jag på
V: bröt jag näsan på
W: applåderade jag åt
X: var jag med
Y: stirrade jag hotfullt på
Z: lekte jag med
Å: kraschade jag en bil med
Ä: körde jag över
Ö: sparkade jag

Ta första bokstaven i ditt efternamn:
A: Grynet
B: Carola
C: en hund
D: mig själv
E: tre grisar
F: Shan da Man
G: Ronald McDonald
H: min bästa vän
I: en idiot
J: Paris Hilton
K: Orlando Bloom
L: min låtsaskompis
M: Marilyn Manson
N: min mattelärare
O: Jack Sparrow
P: Zlatan Ibrahimovic
Q: min granne
R: Rafael Nadal
S: min mamma
T: en ko
U: hundra hönor
V: kungen
W: George Bush
X: min mormor
Y: Tyke
Z: Lena PH
Å: kronprinsessan
Ä: Usama bin Laden
Ö: Basshunter

Ta första bokstaven i din pappas förnamn:
A: eftersom jag var hög.
B: för att han/hon/de räckte ut tungan åt mig.
C: för jag hade slagit ut en tand.
D: för mitt hår var trassligt.
E: för vi ville det.
F: och vi/jag ska göra om det om tio minuter.
G: och det bryr jag mig inte om.
H: och sen skrattade jag i fem minuter.
I: eftersom hon/han/de inte gav mig en kram.
J: och sen åt jag en jordgubbsglass.
K: och det gjorde ont i mitt hjärta.
L: och ingen brydde sig.
M: eftersom vi bryr oss så mycket om varandra.
N: eftersom röster i mitt huvud sa åt mig att göra det.
O: för att jag skulle få status.
P: för att jag skulle bli känd.
Q: för att jag var arg.
R: för att jag ville ha öl.
S: för att jag hade brutit benet.
T: och sen gick jag och köpte lite hårnålar.
U: och sen gjorde jag en ful min.
V: eftersom jag var sugen.
W: eftersom jag var glad.
X: eftersom jag hade ont i armen.
Y: och sen skrek jag.
Z: eftersom jag hade tappat rösten.
Å: för att ingen ville veta av mig.
Ä: för att jag var mobbad.
Ö: och sen flydde jag från polisen.

Emmy ;D

Åh, vad skönt det är att bara vara! Ikväll har jag först ätit middag med mamma och pappa, sen så gick jag en promenad med lilla Åfelia, vi följde mamma till tåget. Och när vi skulle vända så vägrade hon att gå tillbaka, hon tvärnitade och vägrade gå framåt så jag fick bära henne nästan hela vägen tillbaka, haha sötnos ;)
Sen så kom jag hem, la mig och läste lite. Sen tog jag med min Stella och gick ut och sprang lite distans i 30 min. Vi sprang runt scaniasjön, där brukar det inte vara en käft, så fatta att jag blev jätteförvånad när det stod en vit limosin på parkeringen! Limosinen visade sig innehålla ett brudpar som hade åkt till scaniasjön för att ta lite bröllopsfoton, min första tanke var "kunde de inte ha hittat ett bättre ställe"? Men lite kul var det att se något annorlunda på sin löprunda ;)
Sen tog jag en lång dusch, satte mig vid datorn och mumsade på min polkagris med passionsfruktssmak!

Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Jag ska sova länge, länge, länge imorgon och vakna upp utan att känna mig stressad över massa måsten ;)

Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Jag bara klagar hela tiden på hur stressad jag är. Men vet ni vad jag ska göra ihelgen? INGENTING!  Jag har inga planer och jag ska bara sova ut och slappa hela helgen lång! Ifall det dyker upp något intressant så ska jag ju självklart anstränga mig men det får inte bli någon stress till någon buss eller något utan jag ska bara ta det lungt! Gå till bussen, om jag missar den ska jag ta nästa som kommer!

Jag tror att all min stress beror på dålig planering! Lite för mycket " jag ska bara" ;D
Nu måste jag packa och laga mat så att jag slipper stressa för Sara kommer om en timme ;) Hihi jag ska till Västerås idag och vara Hare ;) YEAH!

image1412

Fia ;D

Enligt en undersökning som Metro har gjort så tappar män 40 hårstrån om dagen, kvinnor omkring 70!

Jag tappar jättemycket hårstrån! Bara jag drar en hand genom håret så får jag med mig några hårstrån, så jag har jättekänsliga hårstrån! Om man är stressad tappar man säkert också massvis med hår bara pågrund av det!
Då måste jag ha tappat mer än 70 hårstrån om dagen!

Jag vet inte varför, men det känns som att jag inte har haft något sommarlov! Jag har verkligen haft fullt upp hela tiden! Jag började sommaren med en tävlingstrip till Holland. Veckan efter det började jag två veckors jobb på friidrottsskolan i Täby. När andra veckan hade slutat åkte vi samma dag till Göteborg för att tävla en helg.
Efter den helgen bar det av hemåt och då träffade vi Sanna och gick på Tom Tit och såg på film hemma hos henne. Dagen efter filmmyset åkte vi till löpetlägret som var ungefär en vecka. Efter det åkte jag och Emmy ner till Alingsås i tre veckor där jobb på campingen väntade.

Efter campingen for vi hemåt för två lugna och slappa veckor! HA, trodde vi ja!! Måndag- Så fort vi kom hem åkte vi och tränade med Sanna. Tisdag- Dagen efter fyllde vi år och då kom massa gäster. Onsdag- Gick vi ut med världensbästa marius. Torsdag- sova bort hela dagen och ut och träna Fredag- Träffa Sanna och handla mat inför lördagen+ städa! Sanna sov över! Lördag- städa och handla det sista, Partyparty! Söndag- Sov bort hela dagen, städa! Måndag- Sola+Bio! Tisdag: tävla. Onsdag: Emmy tävlade så vi hängde med och tittade på. Fredag- Stan med Marius. Lördag+söndag SM i E-tuna. Och den här veckan har vi jobbat!

SHIT jag har verkligen haft fullt upp! Inte konstigt att jag ibland har känt mig stressad när jag går från det ena till det andra. Men jag klagar alltid på att jag inte har något att göra och den här sommaren kan jag lugnt säga att jag har uttnyttjat varenda timme! Jag har haft planer för varje dag! Sommaren har varit rolig, jag har träffat mycket roligt folk samt upplevt många roliga händelser! Sommaren hade varit perfekt ifall jag inte hade varit tvungen att jobba så mycket! Men pengar är bra att ha och jag har inte direkt haft tråkigt på mina jobb! :) En kanon sommar helt enkelt! PUSSPUSSPUSS

image1411


Fia ;D

Nu var sista jobbdagen avklarad! Jag stack lite tidigare eftersom det skulle bli så stressigt annars eftersom Sara kommer och hämtar mig vid 16.00 tiden. Nu ska jag blogga lite sen ska jag lägga mig och sova! Jag är inte så jättetrött men jag kanske blir det senare ;)
Idag var det faktiskt ganska slappt på jobbet. Barnen var som små änglar och lyssnade verkligen på vad jag sa :) Det var skönt för igår fick jag skrika som en tok! Men som sagt det kanske man väljer själv! 
Idag hann vi med allt mätande och tidtagande innan lunchen och sen på lunchrasten fixade jag klart alla t-shirts och diplom så att Veroncia, Gustaf och Erik kan dela ut dem sen.

Undra hur det kommer gå för Veroncia. Det är så att killarna är ganska slappa så hon kommer nog få göra det mesta själv, stackarn! Men det fixar hon nog. Men det gulliga var när jag samlade min grupp för att berätta att jag var tvungen att gå tidigare för att jag skulle tävla och att dom skulle få ha kvar killarna och Veroncia.
Då sa lilla Jacob: Men ååh det kommer aldrig fungera!! NAW! Haha och rätt åt er slappisar! Bara ni inte blir slappa nu så att barnen får lida av det!

Veckorna på Täby friidrottskola har varit roliga! Visst att det kan ha varit jobbigt ibland men jag tycker att det postitiva vinner över de negativa sakerna! Jag gillar att ha ansvar och planera, och det fick jag ju dom här veckorna eftersom jag fick vara gruppledare alla tre veckor :)
image1406
image1407
image1408
image1409
image1410
Lite bilder från tidigare veckor :)

Emmy ;D

Godmorgon.
Sista dagen på jobbet, då ska det delas ut diplom, t-shirt, ätas glass, drickas festis och kramas massa hejdåkramar!
Ska bli skönt med helg, jag ska verkligen försöka ta det lungt. Sova ut ordentligt och framförallt INTE STRESSA! Min kropp har tillslut sagt stopp, jag är helt slut båda fysiskt och psykiskt, så nu gäller det att ladda om batterierna. För på tisdag så börjar skolan igen!
Imorgon kommer Mary hem, hon ska tydligen skriva ett stort prov idag om blommor och sånt, ska skicka iväg ett litet lycka till sms ;) Har förstesten glömt bort att berätta att de blev som vi ville, världens bästaste Mary ska bo mitt emot oss :D Så nu slipper vi springa upp och ner i trapporna hela tiden ;)
Nu ska jag äta frukost, sedan ska jag försöka vara i tid så att jag slipper springa till bussen som vanligt, för som sagt dags att varva ner och sluta stressa!!!

 
Bilder från picknicken

Ha en bra dag Puss <3

Emmy ;D


Det kommer ordna sig, det gör det alltid
Jo, det löser sig, så brukar allt bli
det kommer fixa sig till slut
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur
och flera mil ifrån, det ordnar sig...
-Timbuktu

image1368
Loppet gick åt helvete, jag grät i över en halvtimme och är fortfarande jättebesviken!
Nu ska jag duscha sen ska jag lägga mig och sova :)
Ha det bra Puss <3


Fia ;D

Äntligen hemma! Massa strul med bussar och tåg... Nu käkar jag fil med flingor sen ska jag ta en dusch, efter duschen måste jag sova för jag ska upp imorgon vid sjutiden. Jobbajobbajobba! Kanske sista jobbdagen, för jag ska vara hare på fredag på kvinnornas 800meters lopp. Jag måste snacka lite med Sara och Anna hur dom tar sig dit och så först sen får jag se hur jag gör!

Jag persade idag! Det blev ett perfekt lopp med regn och omstart! Me like! :) Haha jag var lite seg i början men sen kom jag på upploppet med värsta trycket ;) YEAH! Det var roligt och träffa alla igen!

Snackade med min favoritMary nyss, hon hade det bra och hon trivdes i sin grupp som tydligen var flummig. Vilket passar henne jättebra! ;D De hade gått promenad och plockat blommor och på fredag ska dom ha prov ;S Haha! Ni får säkert höra massa om veckan när hon kommer hem ihelgen :) Pusspusspuss
image1402

Fia ;D

Godmorgon!
Tittade precis på tisprogrammet för kvällen och som tur är kör jag inte fören 20.40 så jag behöver verkligen inte stressa med maten, vilket jag hade trott att jag skulle vara tvungen att göra ;) Ikväll blir det 200m på källbrink!
Picknicken igår var jättemysig! Det var roligt och träffa alla igen och höra vad alla hade haft för sig i sommar :)
Nu måste jag äta lite frukost för jag ska gå mot bussen om en halvtimme. Pusspusspuss!
image1341
Majzan och Emmy spanar in grabbsen ;)

Emmy ;D

Picknicken var jättemysig! Perfekt väder och roligt att träffa alla igen :D

Har precis lyckats få in de nya garderoberna i rummet, Fia håller på och fyller dem med kläder men jag orkar faktiskt inte är helt slut. MÅSTE gå och lägga mig snart:)

Imorgon ska jag tävla, springa 800m i Huddinge. Håll tummarna för mig :)

Ha det bra Puss <3

image1392
Jag och Mary

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Det är en härlig morgon för solen skiner och jag är pigg! Idag känns det som att det kommer bli en bra dag både på jobbet och även senare ikväll. För ikväll blir det picknick med tjejerna :) Mycket trevligt! Vi ska träna ihop med Anna på vallen efter jobbet, sen ska vi åka med hem till henne och se hur hon bor och så, sen åker vi tillsammans och möter de andra :) Det är Lena som har fixat ihop picknicken lite som en avskedspicknick eftersom hon åker till USA om knappt en vecka. Spännande! Jag vill också dit efter gymnasiet!
Nu ska jag fortsätta äta min underbart goda kaviarmacka och min underbara fil med de mest underbara flingorna! Som sagt det blir som man tänker och igår tänkte jag alldeles för negativt om allt, så idag har jag bestämt mig för att tänka positivt! Får se hur det går :) Pusspusspuss
image1401

Emmy ;D

Den första dagen som ledare på friidrottskolan är nu över, och jag kan ju säga att jag faktiskt är väldigt nöjd med dagen till skillnad från Fia :) Visst är barnen lite tjatiga och jobbiga ibland är de inte lyssnar och bråkar om vem som ska få stå först i ledet, men herregud det är ju så det ska vara , de är ju barn!! Jag försöker tänkta på att ha tålamod med dem samt se till så att alla syns och har det roligt. Det är väldigt krävande och jag är alltid helt slut efter dagen. Men det är samtidigt oerhört roligt tycker jag faktiskt, även om man får tjataen hel del. Jag är huvudledare för den yngsta gruppen med barn, de är födda 99 och 00. Nu är det fyra dagar kvar och det kommer säkert att gå väldigt fort...

Jag persade föresten idag, och det gjorde Fia också haha ;) Vi var på Ikea och bestämde oss för att vi inte orkade laga mat när vi kom hem och dessutom var vi väldigt hungirga, så jag tog en ungsbakad lax med rotfrukter och lite smått och gott och Fia fegade och körde på det vanliga, köttbullar med potatis och brunsås ;) Jag åt upp min mat på en kvart, och Fia åt hela 16 köttbullar haha. Ni som inte känner mig kanske tycker att "en kvart är väll inte så fort" men det är faktiskt väldigt fort för mig för jag äter alltid sakta av olika anledningar..

Vi åt faktiskt inte bara mat på Ikea utan vi köpte lite prylar till vårat rum. Det blev en matta, en vas, gardiner och lite smått och gott. Och vad vore väll en kväll utan stress? Vi hade bara kollat igenom lite mer än hälften av ikea när de ropar ut i högtalarna att de stänger om en halvtimme. Jag blir självklart skitstressad helt i onödan, springer omkring som en vilsen gris och tjatar på Fia att hon ska skynda sig. Påvägen till kassan så försöker jag hålla bort Fia från att impulsköpa massa skitsaker samtidigt som jag kollar vilken kö som är kortast. Väl framme vid kassan så får jag värsta hjärnsläppet, jag kunde verkligen inte komma ihåg min kod till mitt bankomatkkort, det låste sig totalt i skallen. Jätteläskigt var det, men som tur var så räckte, jag hade löst ,pengarna precis ;)

Just nu är det kaos i rummet, vi har bara slängt ut alla kläder på golvet, huller om buller för det är ingen idé att vika in dem i garderoberna som ändå ska bytas ut mot de som står nere i entrén. Jag ska snart gå in och rota fram de kläder som jag ska ha imorgon samt kanske sortera lite så att jag har lite koll på mina saker. Fast först ska jag dricka upp min mugg med varma koppen vanilj och jordgubb ;)

Som som pricken över i:et i detta oerhört intressanta inlägget så vill jag bara göra en liten "att göra lista" haha
Måste...
... vaccinera mig nu i veckan (påfyllnadsvaccin som ska tas vart tredje år)
... handla kollegeblock, pennor, sudd
... handla en kalender!!! MÅSTE MÅSTE ha en haha
... ringa och avboka en sak på mobilabonemanget
... städa och fixa i rummet
... bestämma mig för hur jag vill göra med innebandyn
... bestämma mig för om jag ska välja bort levnadslära b eller inte

Vill...
... att alla måsten blir gjorda så att jag slipper tänka på dem ;)

image1387
Jag precis innan start vid SM ;)

Ha det bra Puss

Fia ;D

Heej! Kom precis upp från ett försök att bära upp våra nya garderober som står i entrén. Det gick inge vidare bra för dom var ganska tunga och svåra att lyfta. Vad dumma vi var när vi trodde att vi skulle klara av att lyfta upp dem för tre våningar. Jaja det var värt ett försök! Vi tänkte be Kustis hjälpa oss men han sitter vid tvn och orkar inte, så vi får säga till Richard så fixar han säkert det! :) Idag har vi varit på Ikea i Barkarby och gjort några fina inköp och sen har vi jobbat!

Första dagen på jobbet var hemskt seg! Killarna i gruppen bråkade och tjejerna grät. Jag kan inte alla namn. Vi har tre Jacob, två Ellen och två Malin. Killarna i gruppen springer omkring och bråkar med barnen i de andra grupperna. Vi har ingen lugn plats att sitta på lunchen. Vi har massa barn omkring oss hela tiden som frågar oss dumma frågor. Vi har barn som klänger på oss. Vi har barn som inte vill vara med. Vi har det tufft!

Gud vilket deprimerande stycke! Men idag kändes verkligen allting hopplöst, jag hade ingen ork och det det blir inte bättre av att jag fick sköta det mesta själv då mina medhjälpare satt på sidan om och slappade. Jag hade ingen ork att säga till dem och det skulle bara kännas så dumt!
Jag som tyckte att det skulle vara roligt att jobba på friidrottsskolan, planera dagarna och aktiviterna. Men nu känns det inte lika roligt längre men förhoppningvis kommer det vända, jag har haft en tuff helg med tidig väckning. Så ifall jag får lite sömn kommer det här nog bli bra!
image1400
Någon jeansreklam ;P

Mary ;D

Om en halvtimma kommer Nicki hit till Löp. Jag har bestämt att hon måste kolla hur jag bor innan vi går till Nina, där vi shcussas (gud jag kan verkligen inte stava det ordet) ner till stationen. Mina väskor är nu packade. Det blev inte så mycket som jag trodde så jag är superstolt ! =)

Har klippt av mina långa fina naglar. Snyft. När jag äntligen får långa naglar som inte delar sig måste jag klippa av dem. Mamma säger att jag har bra naglar för att man äter mer varierat på sommaren. Jag säger att jag har bra naglar för att jag har ätit hår och nagel tabletter. De är verkligen toppenbra! Fast de smakar blä.

Ååhh, jag kommer sakna bloggen!

Ta hand om er nu och lova att tänka på mig där uppe i Lappland. (Försökte lura en kompis att jag skulle upp å festa i Lappland för de har de bästa festerna där. Ett tag trodde jag att han skulle gå på det, men icke. "Men Määäry, inte skulle du. Alla vet ju att löpare bara festar på vintern!". Gör dom ? ;) )

image1399
örhängen: 15 spänn! =)

Emmy ;D

Shit vad fort tiden går, den bara går, går, går och går och går! Vart tar allt tid vägen egentligen? Om jag fick en önskning just nu skulle det vara att tiden skulle sluta gå så fort så att jag hinner med allt jag vill hinna med. För det är inte så att jag tänker på det varje dag, men jag blir faktiskt bara äldre och äldre och innan jag hinner blinka så kommer jag vara gammal och grå, och det finns så himla mycket jag vill hinna med att göra innan dess så snälla ge mig mera tid någon!

I helgen har jag varit i E-tuna och sprungit 400m samt kollat på SM. Om jag ska börja med att berätta lite för er om mitt 400m lopp så kan jag börja med att beskriva hur ruskigt kul dte var att värma upp, sitta vid callingen och marschera in på banan med massa folk på läktarna,  jag älskar att bli filmad innan loppen. det har jag blivit två gånger nu och det är värsta taggande ;D Loppet var väll inte helt perfekt, jag gjorde ett vanligt emmylopp :P Sprang på bra i början men sedan vågade jag inte som vanligt. Vet inte riktigt vad det är med mig, jag vågar inte ta ut mig och efter loppet blir jag alltid sur för att jag inte vågade springa på! Men men det kommer fler lopp som sagt och mitt mål just nu är att försöka låta bli att bli så himla arg och besviken efter loppen, jag ska sluta att "aldrig bli nöjd" och istället ta det för var det är. För er som vill veta vad det är för mig så är det en idrott som är oerhört rolig, som jag lägger ner mycket tid på och som jag faktiskt , jag vågar nästan inte säga det för jag tror nästan inte på det själv och många kommer tro att jag skryter när jag säger det, men jag är faktiskt ganska duktig på att springa!
Direkt efter loppet så var jag först ganska nöjd, men sedan hörde jag tiden och då blev jag arg. Men sedan bestämde jag mig för att sluta vara besviken och faktiskt vara nöjd med min prestation och ta med mig dte postitiva från loppet och tävlingen vilket var känslan av att det kändes bra i kroppen och att det var kul :)

Efter loppet så var det dags att åka med Enhörna på läger, vi bodde på en camping i två stugor som var jättemysiga. Jag, Fia och Sanna bodde på loftet i en av stugorna. vi delade rum med några småttingar som var oerhört irriterande klockan sju på morgonen när vi andra ville sova haha ;) Så nu fick jag väll tillbaka för alla de gånger jag har pratat och livat när några andra ville sova! 
Men vi tränade lite, åt god mat och brevid oss så  bodde några från våran gamla innebandyklubbs herrlag, de skulle "nolla de nya" genom att skjuta dem med paintballgevär då de svarde fel på frågor som egentligen inte hade något rätt svar. Så det roande vi oss med att titta på igårkväll haha sen grillade vi och satt och pratade :)

Själva Sm tävlingen var väldigt rolig, träffade massa och såg många bra lopp och andra bra resultat. Om jag ska skriva en kort kommentar om mina kära bloggkompanjoners lopp så jag kan ju skriva att de båda sprang på men att det inte gick riktigt som de hade tänkt sig, båda var väldigt besvikna efter loppen och det första jag ville göra när jag såg dem gråta var att ge dem en låång tröstkram men med egen erfarenhet så lät jag dem vara ifred ett tag och sedan så fick de en kram och lite tröstande ord. Fast vad ska man säga, vet ju själv hur det känns att höra "bra sprunget" när man inte tycker att man har sprungit bra dte är väldigt jobbogt tycker jag så det är svårt att veta vad som är passande att säga!

Nu ska jag upp och packa om väskorna, för om cirka en timme så åker vi igen. Nu ska vi tillbaka till löpet och där ska vi bo tills på fredag, vi ska hinna med mycket den här veckan. Vi ska till ikea, vaccinera oss mot fästingar, köpa guldfiskar, hem till Lena på avslutningpicknick, tävla 800m och framförallt ska vi jobba som ledare på friidrottskolan. Det är alltså som det brukar för oss, fullt ös hela tiden ;) Men det är ju FIEMMA I ETT NÖTSKAL, stress och massa aktiviteter, vi är alltid på gång någonstans men vi tycker det är roligt:D

Här kommer lite bilder från helgen...

image1394
Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Hallå! Borde egentligen inte sitta vid datorn, jag borde sätta igång med packandet! Men jag tänkte slänga iväg ett lite hastigt inlägg så ni blir lite uppdaterade!

Ihelgen har jag varit i E-tuna och tävlat, tränat och sett på tävlingar. En riktigt friidrottshelg, friidrottsnörd som jag är ;) Träffat trevligt folk, sett fina resultat och njutit av fint väder. Det var tydligen 27 grader igår!! Nice! Så satt vi där på arenan och hejjade vi borde egentligen har legat och pressat på stranden ;) Passat på för det har ju inte varit den bästa sommaren precis.

Ikväll åker vi till löp för vi ska jobba imorgon. Buhu! Jag orkar faktiskt inte, men jag behöver pengar! Men det blir väl roligt när man väl är där, vi ska fixa massa på löp och sen ska vi till Lena på tisdag, tävla på onsdag. Ja det kommer att gå fort!

Sen börjar vi skolan... Aaah! Delade känslor, visst det ska bli roligt och träffa alla igen men att börja plugga igen vettefan om jag är så sugen på! Jaja det är bara att gilla läget och kämpa på! Pusspuss

image1379
Jag som laddar innan loppet ;)
image1380
image1381
Jag, lite småförbannad efter loppet. Ligger och slår med knytnäven mot banan...

Mary ;D

SNÄCKAN!

Minns ni honom? Det roligaste som fanns var ju att springa med han på stranden eller att kasta snäckor till han (Det var så han fick sitt namn, Snäckan.) Om vi nu åker dit till Portugal nästa år också, så hoppas jag att han är kvar då. Tror ni de? Tror ni han är kvar? Annars ska jag banne mig hitta en ny Snäcka. ;)

Eller,
 så får jag nöja mig med mina döende höns, min livrädda katt och våra snart nyköpa guldfiskar. =)

Min guldfisk ska heta Snobben, Fias: Blubb, Sannas: Nemo, Emmys kommer jag tyvär inte ihåg och Matte -har du kommit på något namn?

Någon mer som funderar på att skaffa guldfisk? Det roligaste skulle ju vara om alla på löp hade var sin. Åååh, mahah, de hade vart bäst! =)))

image1376
Snäckan

Mary ;D

Kollade precis in mina favis-bloggar. Schulmanisarna. Alex, Calle och Katrin. Åh, gissa vad jag läser på Alex bror Calles blogg då? Detta:

"Det här är mitt sista inlägg på SCHULMANIA.

Det har varit en rolig tid, det här. Jag har sålt ut många människor. Men mest har jag sålt ut mig själv, tror jag.

Tack för allt."

Det är inte sant. (!!) Hur kan han lägga ner sin blogg efter bara en månad? Å hur kan han lägga ner en blogg som är en av de mest lästa i swe? Han skriver ju lätt bäst av de tre Schulman. Alex å Katrin snackar ju bara om sitt bröllop. Döö-trist. Hoppas att han nu skaffar en ny blogg nånstans.

What do you think? Läser ni dessa bloggar?

image1375
(Den snyggaste bilden jag kunde hitta.)

Mary ;D

Pappa och jag diskuterade precis tatueringar vid frukostbordet. Han tycker de är för jävliga och tycker aldrig jag ska tatuera mig. Jag berättade då om den snyggaste tatueringen jag har sett. Den har Magdalena Ottersten och det är en liten fyrklöver på ankeln som hon har fått av sin pojkvän. (För dom som inte är intresserade av friidrott -gud! va gör ni här?- eller för dom som inte har koll på alla knatar, så är M.O en löpare. hihi). Så ett fyrklöver skulle jag nästan vilja ha. Härmis.. ;P -som om jag skulle våga då-

Puss på er !

Mary ;D

Åhåj.

Jag kom på idag efter mitt lopp, när tårarna rann nerför kinderna och Eva och Adam sången (dancing in the moonlight) var på max på Fias ipod, att jag egentligen är jävligt lyckligt lottad. Jag har allt jag vill ha, å lite till.
 
Men jag kom också på, när mina tårar hade torkat, att det är tre saker jag inte har som jag vill ha. Därför har jag bestämt mig för att jag ska få dessa tre saker. Eller saker och saker.. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är. Varför skriver jag då det här ? Hm. Kanske för att kunna fantisera om era tankar om ni skulle få reda på vad det är. Vah, skulle hon? Men gud, det trodde jag inte om henne- lågt! Ah, eller hur, som om inte alla drömmer om det? typ

Om exakt tolv timmar kommer jag förvantansfullt stå på centralen i Stockholm för att stiga på nattåget. Skönt att komma bort! Sen kommer jag tillbaka med nya krafter för att fixa dessa tre "saker". ;););)

LOVE YOU ALL! YOU MAKE MY DAY!

image1308
No, YOU MAKE MY DAY!

Mary ;D

Fia sprang 800 m försök men gick tyvär inte till final. "Kämpade bra ändå" sa hon. Åå, de gjorde hon ska ni veta ! =)

Emmy sprang 400 m försök men gick inte till final hon heller. Hann inte snacka med henne efter loppet eftersom jag nästan dog av hunger men hon såg inte sur ut iaf. ;)

Nu är the twins och Sanna på Enhörna-läger i Eskilstuna så jag kommer träffa dom imån! Själv sitter jag här på hotellrummet och bloggar. Hihi. Imån ska de springas, hej å hå!

Dagens snylt:
En hel massa godisar
En hel massa pennor
En hel massa nyckelringsgrisar
Gratis biljetter till nått.. (?)
Ledarpass till min far
Svettband
Åh mer ska de bli ! ;)

DET GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER! BAJS. Provar imån..

Mary ;D

Idag åker jag till Eskilstuna. Kanske blir det här mitt sista inlägg på 9 dagar, kanske blir det inte det. För Pappa kanske tar med min laptop och då kan jag blogga. Då blir det bara 7 dagar utan mig. Snyft. För jag ska ju åka till Kittelfjäll i Lappland och plugga fältbiologi. HEJ, JAG ÄLSKAR ATT PLUGGA SÅ JAG GÖR DET TILLOCHMED PÅ SOMMARLOVET.
  Nää, men jag kanske föll för grupptrycket. De flesta som läser natur i tvåan på Rudbeck ska ju dit. (typ 100 pers). Så hur ska man annars hänga med i åh-kommer-du-ihåg-när-vi-hittade-den-utrotningshotade-lavan-snacket de kommande två åren? dahh.

Nä, nu ska jag fläta på Fisen och lägga in låtar på mobilen. See yaa!

image1374
Kittelfjäll ovanifrån. Ja, jag förstår att ni är avundsjuka ;)

Mary ;D

Idag, förstår ni kära vänner, börjar WAY OUT WEST i Göteborg. Gissa vem som inte kommer vara där ? Jo, jag! När det äntligen kommer en festival till lilla Göteborg så är jag inte där. Tragiskt. Istället satsar jag stenhårt på SM och Lappland. Yeah!

Åååh, jag hade velat vara där nu.


image1373

Jag älskar deras logga, den ser så.. levande ut. Don't you think?

Fia ;D

Idag ska jag köra försök på 800m för ihelgen går Senior SM i E-tuna. Enhörna har läger så vi blir kvar där hela helgen och ser på tävlingar ;) Friidrottsnördar! Haha :) Hoppas det blir lite bättre väder bara men det tror jag inte. Men det blir nog roligt ändå! Sanna ska också följa med så det blir flummflumm! Oliver: se till att bli frisk nu så att du också kan följa med!! Men vi hörs säkert på söndag eller senare idag ;) Nu ska jag ut till tjejerna som sitter och käkar ananas ;) Yeah! Ha det bra pusspuss
image1372
Sannis, Mary och Marius ;D

Fia ;D

Igår vart det som vanligt en stressdag. Jag vet inte varför vi alltid får stressa, men det är sant: vi stressar alltid!
Vi sov ut och sen låg vi kvar och slappade för vi gick inte och käkade frukost direkt, om vi hade gjort det skulle vi ha hunnit med pendeln som vi hade tänkt ta. Men nej vi satt vid datorn och snackade massa skit sen kom vi på att vi var tvungna att käka för att vi skulle ut och springa. När vi kom in från löprundan käkade vi köttbullar medans vi sprang fram och tillbaka för att packa inför sthlms vistelsen.

Vi gick till kiosken och köpte bussremsa och sen satte vi oss helt matta på tåget. När vi är på väg till sthlm så kommer vi på saker som vi vill köpa men sen får vi reda på att stan stänger 18.00 så vi stressar till hm och kollar jättefort men sen kommer Marius till våran undsättning och säger att de flesta affärer stänger vid sju! Phuu! Stress i onödan! Vi kollade runt lite på stan och sen gick vi och käkade ;) Efter maten satte vi oss med varsin mjukglass i kungsträdgården och myste!

En mycket trevlig kväll även fast det blev massa stress. Men det är inte över än!! Vi fick springa från NK till centralstationen för vi kom på att tåget skulle gå om 5min men när vi kommer fram har vi räknat fel och har 5min till godo. Då ställer vi oss och tittar på tidningar och sen ser vi att det bara är 2min kvar och att tåget står på spåret, och då blir det springa igen ;) Haha allt handlar såklart om dålig planering och dålig tidsuppfattning!
image1371
Jag och Sannis ;D

Fia ;D "DN galan youth"

Heej! Dålig uppdatering? Jag vet! Ni får ursäkta mig men det har varit så himla mycket nu dom senaste dagarna ;P
Iförrigår åkte jag och Mary med Emmy till stadion för hon skulle tävla. Hon skulle köra 200m på DN galan youth. Som ni förstår är det en tävling för ungdomar som liknar riktiga dngalan med storbildskärm och videoinspelning, vinnarna fick även en diamant istället för en plakett ;) Det var en rolig tävling och det kan ni se på de inspelade loppen för vi håller på och fular oss och gör allt för att komma med i bild, sen när vi väl kommer med på storbildskärmen så sitter vi och snackar och märker inte att vi är med ;)
Det gick bra för de tävlande och Emmy kämpade sig igenom sitt lopp trots ryggsmärtorna som hon efter loppet fick hjälp med att ta bort. Vi fick åka till en kiropraktor! Efter det åkte vi till Heron city och käkade ;)

MASSA MASSA MASSA BILDER :D

Emmy ;D

Dagens...
Låt: Mika -Happy ending
Kläder: Just nu mjukisbyxor och en t-shirt
Träningspass: Lätt jogg plus några stegringar
Roligaste: Träffa Majzan på stan och gå ut och äta middag :)
Tråkigaste: Jag har fortfarande oerhört ont i ryggen :(
Mest sevärdiga länk:
här springer jag 200 m Rulla längst ner på sidan och tryck på flickor 19 200m final ;)

image1339
Jag, Natta, Micke, Fia och Mary

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Jag öppnar ögonen, äter frukost med en gammal Frida-tidning, sätter på datorn och säger Godmorgon:

image1337

Fiemma ;D

Vi vet att vi har många läsare men vi vet också att det inte är så många som kommenterar. Därför skulle vi vilja veta vilka ni är som läser genom att svara på dessa tre frågor:

1. Namn?
2. Hur hittade du hit?
3. Känner du oss ?

Hoppas att så många som möjligt tar sig tid att svara för det skulle vara kul att veta vilka som läser.

Pussar Fiemma! =)

Mary ;D

HEJ!

Igår när Fia, Sanna och Jag hade sprungit gick vi till Seven Eleven för att få i oss något annat än korv. (Detta var innan jag snyltade mackorna;) ).Vi glev in i affären (läs bastun), valde lite mat och ställde oss i kön. Jag fick ett sms och Emmy skulle hjälpa mig att svara på sms:et. "Det skulle vara kul att ses...", kom hon fram till. Och samtidigt som hon sa detta vände hon sig om för att kolla efter Fia och frasen träffade istället gubben bakom i kön. Han såg ut som ett stort frågetecken. Emmy och jag asgarvade.

image1336
Hej, det är jag som är den unga Mary Alenbratt ;)

Emmy ;D

Jag är trött, trött, trött, trött ;)
Idag har jag tävlat för första gången på över fyra veckor! Jag sprang lilla Dn-galan 200m i flickor 19. Jag kom fyra, sprang halvsekunden över pers så jag var inte så jättenöjd efteråt. Så som vanligt så smet jag undan, undvek att prata med alla. Tillslut så hade jag återhämtat mig och intalat mig att strunta i dte och ta nya tag tills på fredag! Pratade med tränare Richard som tyckte att jag hade sprungit lite konstigt, eller jag hade inte samma löpstil som förut. Och det berode ju på min rygg som jag har haft ont i sen igår, så efter några samtal så hittade vi en kiropraktor som kunde hjälpa mig. Så efter tävlingen åkte vi till honom, knäckte ryggen och nacken och efter det så åktre vi till Heron city och åt mat.
Nu sitter jag här och kollar på bilderna från idag, tänker tillbaka på loppet, och inser att jag sprang ändå rätt bra om man tänkte på förutsättningarna (ont i rygg och tå, förseningar och motvind) haha vadå expert påå att hitta bortförklaringar ;) Nej jag skyller inte på någonting, jag sprang helt enkelt inte så himla bra idag, så är dte! Det kan inte alltid gå bra, dte är bara att inse det! Och det viktigaste var ju att dte var roligt, för dte var det faktiskt, man blev filmad innan starten som värsta proffsen haha ;) Synd att dte inte gick att kolla på inspelningen på datorn, på dn galans hemsida. Ska kolla om dte går imorgon :) Nu ska jag snart gå och soova :)

Här kommer lite bilder...
image1333
Här är jag innan start med på storbildsskärmen ;)
image1335
Här springer jag på bana tre
image1334
Här är jag efter loppet :)

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

Tjosan.

Ååh, jag älskar "snyltar-tävlingar" som DN-galan och GP-galor där man kan få massa saker, typ mackor, tröjor, drickor osv. That´s why I'm running, som jag brukar säga. Eller ? ;) hahah. skoja.

Idag ska vi, Fiemma, ge veriation 5 av rumfördelningen 07/08 till Richard. Vi började redan innan lovet att fundera över hur vi skulle bo nästa år. Igår gav vi veriation 4 men då hade vi glömt en, piiiinsamt. Så nu har vi iaf fixat en ny. Vi har tillochmed gjort en "dikt" till Richard om den:

Nu har vi äntligen gjort det rätt,
och tro oss Richard, det finns inget bättre sätt.
Kanske kan man rummen i korridorerna byta,
men vänskapsband kommer alla med varandra att knyta.
Om du vill ha glada adepter i år,
så gör som detta visar för då kommer du det garanterat att få.
// Fiemma.

btw, bara för att vi gör en rumsindelning betyder det inte att det är så det ska bli. Vi gör de för att de är skoj. 100 spänn på att Richard inte ens kollar på den när det väl drar i hop sig. Men visst är vi alla nyfikna hur det blir ? ;)

image1332
Haallå, du springer ju åt fel håll, flicka lilla!

Fia ;D " DN GALAN"

Igår var det DN galan som gällde hela långa dagen! Gänget tog pendeln upp och alla höll på att dö av värmen, men vi klarade oss och kom till stadion runt tvåtiden. Sen hämtade vi nummerlapparna och då träffade vi Richard och Anna. Då gav Mary vårat förslag till rumsindelningen men när han tittade på den så sa han att vi hade glömt en person så vi måste göra om den, igen! Jag vet inte hur många gånger vi har fått göra om den. Jag vet itne varför vi gör det, för det är inte så att Richard kommer följa den skissen. Men men det är roligt ;)

Vi skulle köra 800m i värmen och det började med att det var upprop 20min och då fick vi typ sitta stilla på stolar i en kvart innan vi skulle köra. Annorlunda upplevelse för man brukar få köra stegringar och sånt men nej nu skulle vi stanna kvar där i tältet. Sen när vi kom ut så fick vi köra en stegring sen var det dags ;D Jag fick första banan och Mary fick bana tre tillsammans med en annan. Hade fått i uppgift att hänga på en tjej från Lidingö men jag släppte henne, så Mary tog igen luckan så jag la mig i rygg på henne istället. Det blev en liten lucka mellan mig och Mary men vid 200meter kvar gick jag om och kom i mål med ett nytt pers på 2.10.49!! :D Mary sprang sitt näst snabbaste lopp så hon gjorde också ett kanonlopp! Sanna som sprang i loppet innan gjorde också ett bra resultat!

Sen duschade vi och sen gick vi till 7-Eleven och köpte mat och sen satte vi oss på läktaren och tittade på tävlingarna. Det var en kanonkväll med fint väder och bra tävlingsresultat :)

image1331
Jag och Marygumman efter loppet ;D

Fiemma ;D

Hallå! Igår var vi som sagt på bio och såg filmen "Ciao Bella" och det fanns delade meningar om filmen men de flesta tyckte att den var bra! Haha en fjortisfilm! Men jag tycker att den var ganska bra, för det kom ibland så klockrena kommentarer och den där killen var sådär pinsamt nördig!
Mary - Det är nog inte många som kommer våga skicka iväg sina barn till gothia efter att de har sett den här filmen...
Vi tänker nu lägga ut gårdagens outfit så att ni läsare kan hänga med i de senaste trenderna i modevärlden:
image1308


OCH HÄR HAR VI EN KILLE SOM ÄR ÄNNU BÄTTRE:
image1309

NÄR VI VÄNTADE PÅ BUSSEN PASSADE VI PÅ ATT TA NÅGRA FLUMMKORT:


FAVORITEN
image1315
SER NI VEM DET ÄR?

När vi kom ner till stan gick vi och köpte biljetter och sen satte vi oss på Kafe tratten och fikade. Då hittade Sanna en lapp som skulle vara jättecool att ha som trosor ;) Sen såg vi en kändis också som Mary tog smygkort på men man ser inte henne men det var den mobbade tjocka tjejen i hipphipphora som skar sig, om ni kommer ihåg henne? Hon bor faktiskt i södertälje ;)
image1316
image1317

Sen gick vi och köpte godis och annat smått och gott! Sanna satsade stort:
image1318

När vi kom till salongen så var vi där helt ensamma och då passade vi på att sprida ut oss ;D
image1320image1319

När vi gick från Roxy så hittade Micke en kompis som fick följa med oss hem:


JAA SÅHÄR KAN EN KVÄLL MED FLUMMGÄNGET SE UT! HA DET BRA PUSSPUSS

Mary ;D

Den här låten är superduper bra ! Man blir så glad av den, thihi. =D

HAPPY ENDING!


image1300

Mary ;D

Hej hopp!

Sitter och pratar med min kusin nu, hon skulle ringa nån kille men råkade ringa mig istället. Hihi :P

Den här helgen har vart toppen! Och 100 spänn på att veckan också kommer bli det =D Sanna och jag var en och en halv timme sena på lördagen. Det var för att vi skulle hem till Sannas syrra och fixa två tavlor som vi har gjort till E&F. Sanna hade fixat kort (200 st!) och ramar, så vi skulle bara klistra ihop allting. Det och bussresorna tog längre tid än vi hade räknat med så det var lite pinsamt att både smita ifrån allt fixa-fixa och sen komma sent. Men F&E blev jätteglada för tavlorna. ;D
 
Imorgon ska jag, Fia och Sanna tävla på DN-galans förtävlingar. Det ska bli superduperskoj. 800 m ska vi springa alla tre. Spännande ! (jaa, jag är nervös! ;) )

Pussen.

image1299

Fia ;D

Heej! Vi har precis käkat och nu väntar jag på att få duscha, Mary fick duscha först. Vi var ute och körde lite lätt jogg plus någon stegring innan maten ;) Sen käkade vi mat och flummade, som vanligt :)
Vi ska inte åka till Heron City ikväll, utan det blir Roxy här i Södertälje istället. För dom visade inte Ciao Bella på Heron idag, vilket är lite konstigt för dom brukar ha alla filmer där visandes hela tiden. Aja Roxy blir också bra!

image1280

Emmy ;D

Igår så blev det först upp och städa, sen frukost, lite singstar och Buzz och sedan gick vi ut och pressade lite i solen. Efter det var det träning som gällde, vi åkte till Södertälje IP, där träffade vi Oliver som hade släktmiddag (han bor precis ovanför och vi hämtade nyckeln hos honom in till IP).
Vi körde lite 150m lopp och några körde snabbdistans i Kusens backe ;)
Efter dte åkte vi (Oliver, Micke, Mary, jag, Fia och Matte) hem till Sanna och hade en mysig tacokväll på hennes altan :) Sista bussen hem till Södertälje och sleeepa ;)

Idag har vi ätit frukost och snart ska vi (Micke, Mary, jag, Fia och kanske Matte och Sanna) ut till Torpa och pressa, kanske vågar vi oss på ett litet dopp också ;)
Efter det ska vi på bio vi ska kolla på CIAO BELLA!!

image1297

image1298

Ha det bra Puss <3

Fia ;D

Godmorgon! Idag fick jag äntligen sova ut och det var superskönt! :) Jag vaknade iförsig vid halv tio men sen somnade jag om och drömde en jättehärlig dröm. Jag var själv på stranden med ett gäng killar och vi skulle precis börja spela beachvolleyboll men då hör jag plötsligt en bekant röst: FIIIA; FIIIAAA det finns frukost nu...
Då är det Mary och Emmy som sitter på altanen och ropar efter mig. Lite tråkigt att jag inte kunde ha haft den drömen inatt istället ;) Så nu har vi precis käkat klart, nu sitter jag på den bärbara och Micke, Mary och Emmy sitter vid den andra datorn och tittar på bilder från festen i lördags....

Idag ska vi till stranden och sen ska vi nog till Heron City och se på "Ciao Bella". Ännu en slapp dag! För igår vaknade vi upp och städade lite sen sjöng vi singstar och spelade buzz. Sen solade vi och sen stack vi hem till Sanna och satt på hennes altan och käkade tacos och myste! Mycket trevlig dag :) Ha det bra så hörs vi Pusspuss!

Ni får ursäkta att vi inte har hunnit blogga nu på två dagar men vi har haft fullt upp med annat skoj :) Hoppas ni kan förlåta oss?! ;D Haha..

image1295

Fiemma ;D

Hej allihopa! Vi förstår att ni har väntat länge på en uppdatering och nu är det äntligen dags! Fiemma har varit upptagna hela dagarna med olika saker så att sitta framför datorn har vi inte hunnit med ;)

Vi kan ju börja med att skriva om våran 18års-fest  som vi hade i lördags. Den blev väldigt lyckat, till slut blev vi 27 stycken som grillade tillsammans, körde lite skattjakt och frågesport, singstar samt jättemycket dans. Åh vad roligt det var, vi dansade typ i över fyra timmar och vi har fortfarande träningsvärk i våra vader haha ;)
TACK ALLA SOM KOM OCH GJORDE FESTEN SUPERROLIG :D

Här kommer lite bilder...

image1294
Vi älskar er <3

Mary ;D

image1274

Sissi: vad är det för familj jag har hamnat i, nån kunglig?
Mary: åhå, god jul och gott nytt år!

Emmy ;D

Åh vad jobbig jag är, stressad och trött då blir jag jobbig haha.
Jag känner att vi har alldeles för mycket att göra inför imorgon, och helst skulle jag vilja göra så mycket som möjligt idag men tillslut så insåg jag att klockan är snart 11 och det är svårt att sätta upp partytält när det är mörkt.
Stackars Fia och Sanna som behöver stå ut med mig, jag lovar att vara på bättre humör imorgon!

Det har hänt så himla mycket nu de senaste dagarna, jag har haft fullt upp från morgon till kväll och dagen blir aldrig som jag har tänkt mig, jag är en riktig tidsoptimist, tror att jag hinner med hur mycket som helst. Men självklart gör jag aldrig det och då blir jag irriterad och grinig!

I förrigår så var vi ute med världens bästa Maria, det var så himla skoj. Första gången vi går och det blev så himla lyckat! Åh jag är så himla GLAAAD!!!

Nu ska jag upp och renskriva laguppdelningen, och frågesporten samt försöka vara lite trevligare mot Fia och Sanna som ikväll har behövt stå ut med stressiga Emmy, förlåt mig tjejer :)

Imorgon är det fest som gäller, ååh jag ser verkligen fram emot det! Hoppas, hoppas, hoppas verkligen att dte blir lyckat! ;D Ha det bra så hörs vi säkert på söndag. Och tills dess kan ni roa er med att kolla in dessa roliga bilderna från i onsdags samt skriva så många kommentarer ni bara orkar för jag vet att dte är fler som läser bloggen än vad dte är som kommenterar. Kom igen vi ÄLSKAR kommentarer haha! 

image1272
Jag säger något oerhört roligt !
image1273
Vi äälskar våran Majzan!

Ha det bra Puss <3

Mary ;D

CIAO BELLA
har premiär idag. Jag måste bara se den även fast den får 2:or och 3:or i tidningarna. En äkta fjortisfilm i den stilen jag bara älskar. Ska övertala (kanske inte behövs) Emmy å Fia å Sanna att se den nästa vecka ! =D

Jag tjuvade reklam-planschen för Ciao Bella på Drottningtorget igår. (Där jag alltid tjuvar reklam planscher. mohaha ;) )

Trailern!
Nån slags hemsida för filmen =S


image1271

Mikael just told me att han vann biljetter till filmen. Förpremiär, eller nått sånt. Men han kunde inte gå på den. (!!) Han kunde ju inte tänkt tanken att ge bort biljetterna, typ till mig =) to late.


Mary ;D

Åhå !


24.00 (inatt)
Jag släcker min sänglampa och börjar lyssna på musik på mobilen

03.00
Sover som en stock.

06.00
Katten hoppar från balkongen in genom mitt fönster

09.00
Vaknar

12.00
Börjar träna

15.00
Lollo plingar på

18.00
Mamma och jag lämnar banken

21.00
Har inte vart än.

24.00
Vill sova då! Lång dag imån ;)

Åhej!

image1270
Min alldeles egna Lollo cyklar från sjön.

Fia ;D

Vi skulle träffat våran favorit Mary idag, men hon kommer med tåget imorgon istället! Buhu! Saknar henne, även fast det var för typ en vecka sen vi sågs ;) Hon är som en syster för oss! Likaså Sanna som vi träffar idag! Först ska vi träna på sydpoolen och sen ska ner på stan och käka, sen följer hon med hem till oss:) NICE!

image1269

Fia ;D

Godmorgon, godmorgon! Vaknade upp och tittade på min mobil för att se vad klockan var ( hade tagit ner min väggklocka inatt eftersom jag störde mig på tickandet ) Och den var bara halv tio, och jag var hur pigg som helst! Men jag låg ändå kvar för man kan ju inte gå upp halv tio!! Men sen märkte jag att jag hade fått två sms inatt så det var bara till att ligga kvar och svara på smsen ;)

Idag väntar städning, städning! Fyfan vad det ser ut i mitt rum, jag har verkligen inte brytt mig nu dom senaste dagarna. Jag har bara slängt kläder och grejer lite hursomhelst i mitt rum. Och då är det inte lätt att hitta grejer, det märkte jag igår när jag skulle stressa till bussen...

Maria:  Jag skrev så kortfattat om våran kväll, eftersom jag tänkte lämna alla detaljer åt läsarnas fantasi! Haha och om den berömda trappans händelse får bara vip höra ;D
image1268

Mary ;D

Dagens norrman:

hej, jag heter Jonas Legernes. Jag ska lämna Norge för Sverige. Jag tror jag är cool. Eller, nej. Jag vet att jag är cool. Yeah!

image1265

bilden är från hans trevliga facebook. Han är visst en hejare på att ta kort. Bli medlem och kolla själv, vetja ! =D

Mary ;D

Okey,
tänk er mig och Lollo skyndades till bussen efter en runda på stan. Hinner innan den åker och slår oss ner längst bak i bussen efter lite hejande på Bohus-folk. Hm. Vi har våra festisar i handen som vi har fått av Klick! som delade ut sånna i Göteborg idag. Jag- helt slut och varm- sätter upp fötterna på stolen tvärs emot. Ahhh, relax. =)
  10 minuter senare plingar det till i hela bussen. Alla flyger högt. Sen säger busschaffören:
- Kan du, tjejen, vara snäll och ta ner fötterna från sätet?
Jag skäms och gömmer mig bakom stolen framför efter att ha tagit ner fötterna. Viskar till Lollo.
- Vad hjälper det? De ser ju redan ut som hej-kom-å-hjälp-mig här ändå..
Lollo sprutar då ut all festis hon har i hela munnen över halva bussen. Men de var ju sant de jag sa. Alla säterna i bussen halvlåg ner eller var bortryckta. Man kunde typ inte sitta nånstans.

Det var dagens roliga händelse nr 1

Nr 2 kommer här.
Okey,
tänk er mig och Lollo skyndandes till bussen efter en runda på gymmet. Vi går förbi Radisson hotell och de är fullt med folk utanför ingången. Ahh, vad händer, tänker vi. Skyndar dit och ställer oss med alla andra människor. Får tillslut kontakt med en svensk bland alla tyskar (De tar över Göteborg!) och norrmän etc. Han berättar att Roling Stones ska komma ut här strax. Wow wow wow. Där står vi, hundraelva andra människor och en mörktonadbil, och väntar på att något ska hända. Vi provtar massa kort, missar vår buss. Hallå, man kan ju inte bara gå därifrån när man ska få se Roling Stones! Tänk och missa den chansen!!
  Men efter 40 min tror jag att hela fan-skaran är trötta på mitt å Lollos tjat så vi går till bussen.

Määähh, ångrar lite nu att vi gick. Jag kommer ju inte precis få se han nån gång i livet. Han lär la dö snart.

Borde ringa F&E, har inte hört om deras vilda kväll än (!!??) ;) Men jag tror de sover, vågar ej ringa så jag lägger in en bild på F&E istället. =)

image1264
(hej, jag försöker se cool ut
hej, jag försöker vinka)

Fia ;D

Hallå hallå! Kom precis hem från ett väldigt roligt träningspass med Sannis i Kusen. Vi körde distans och sprang lite hur som helst där i skogen ;)  Haha! Det gick ganska bra idag fast jag var trött från gårdagens pass...

Sen var jag trött för en annan sak också, vi var ute med Majzan igår! Fyfan vilken rolig och händelsefull kväll/natt. Jag orkar inte skriva allt här med det hände massa saker och det blev en hel del flörtande ;) Det var helt klart en godkänd första utgång! Allt började ju redan på Fridays där vi blev bjudna till vip på La Roy där vi också spenderade resten av kvällen :) Fyfan vad vi äger tjejer, det här var bara en rolig kväll. Och framöver väntar flera sådana, om inte roligare :) Haha här kommer lite bilder innan vi stack iväg, tagna av min sötaste Jenny :)
image1258
image1259
image1260
image1261
image1262
image1263

FYFAN VILKEN ROLIG KVÄLL VI HADE IGÅR TJEJER! DET HÄR MÅSTE VI VERKLIGEN GÖRA OM, SNART! :D
PUSSPUSSPUSS

Mary ;D

Hej hallå.

Idag har jag sprungit. 1500 m på Slottskogsvallen. Om jag ska bedömma tävlningen på en skala på 1-10 där 10 är bäst så är de nog en 7:a tävling. Det gick bra men kunde gått bättre, tycker JAG! =)

Jag var precis med på tv. Mitt lopp visades på fyran. WOW! =D Atografer kan jag skicka på posten ;)

image1256

Molnigt i land och soligt på Tjörn. Så är det ;D


Emmy ;D

Godmorgon!
Jag vaknade precis, ska snart äta frukost. Och sen väntar det fruktade banpasset på Södertälje IP, detta passet har varit det som jag har försökt att unvika att titta på på träningsprogrammet fram tills idag då jag vet vad som väntar! 350-250-250-150 och det ska gå värsta snabbt! Haha vilken träningsnörd jag är ;)

Efter passet så kommer världens bästa Maria hem till oss, för er som missade det så fyllde ju jag och Fisen 18 år igår, och det ska vi fira med Maria genom att gå ut för första gången!!! Jag är lite nervös för det, men det kommer säkert att bli jätteskoj! Men det roligaste kommer vara att få träffa Majzaaan! Har saknat henne jättemycket :)

Fick precis reda på av pappa att han inte kommer hinna måla om och fixa mitt nya rum tills på lördag, vilket innebär att jag kommer bo kvar i mitt gamla rum som är fullt av prylar huller om buller! Jag som ville visa alla mitt nya fina vinröda eller plommonlila (har inte bestämt färg ännu) rum på lördag ;) haha. Men men inte mycket man kan göra åt saken, kanske kan tjata på pappa så vi hinner åka iväg och slänga alla påsarna som står på golvet med skräp i iallafall. Shit vad saker man har när man börjar rensa, man ser dem inte när de ligger fint gömda i alla skåp, lådor och favoritgömstället som är lådan under sängen där får hur mycket onödiga saker som helst plats ;) Mamma säger att jag och Fia städar genom att ögonstäda, det innebär att vi plockar undan det man ser och trycker in det i garderoben haha och det stämmer man vadå om det ser bra ut så gör det ju ingenting för det är ju dte som är det viktigaste ;) Jag kommer att slänga över tio kassar med onödiga skräpsaker som jag har sparat på, och jag borde egentligen slänga lika många till haha ;)

image1254
Bilden är klockren haha ;) Sen ville jag avsluta med en ännu klockrenare bild haha ;)
image1255
Jag, Fia, Jenny och Felicia åker flumride på Liserberg ;)


Ha det bra Puss <3


Mary ;D

Okey, nedräkningsdags!

8 timmar till jag springer Göteborgs GP, 1500 m.
3 dagar tills lördag. Hoppas att alla vet vad som händer denna härliga lördag nu!
6 dagar till DN-galan
11 dagar till jag åker till Lappland/Kittelfjäll
20 dagar till vi börjar skolan
23 dagar till JSM och USM
23 dagar till jag planerar att gå till tandläkaren.
39 dagar til jag fyller år
77 dagar till Gwen Stefani spelar i Globen!

Heeeeey, det är MINDRE ÄN 3 VECKOR tills vi börjar skolan! Ahhh, det betyder att 70% av lovet har gått. Panik någon? Vad tog all tid ivägen ? Det här är mitt näst sista sommarlov på gymnasiet. För efter trean kan de ju inte riktigt räknas som sommarlov eftersom man inte aldrig vet vad som väntar en. Skola, jobb, resa ? Hm. Jag har minsann min framtid utstakad (hemlig framtid) och
  alla är bjudna på mitt bröllop den 11-11-11 (11 novemeber 2011). Bli inte ledsna om vi skiljer oss dagen efter, men man kan ju inte bara låta datumet gå till spillo. =)) Nån mer som tänker gifta sig (?), är starkt på dubbel-trippel bröllop!

image1253

height="0" alt="" />