Maryyyyyy @ snart terräng sm

Tjena tjena,

idag kutade vi från Löpet runt på årets terräng SM-bana i Tantolunden. Det var en backig och lerig historia. Men kul =)))

Nu håller jag på att packa inför Portugal. Det är fett jobbigt. Jag vet att jag kommer packa för mycket. Blöööö.

Sen ska jag tänka lite på Fia och på hennes arbete som ska in imorgon. Hålla tummarna för att det går bra också. <3 Imorgon ska vi ses å fika. Det kommer bli myys, sen ses vi ju inte på ett tag liksom. (Em å Fi ska inte med till Portugal =( ).

Åter till packningen,
ciao.


snyggast i stan, lätt.

Maryyyy @ weeekkäänd

OKej,

nu ska ni få höra om min helg.


FREDAG!!

Sover över frukosten och passar på att cykla till Coop för att inhandla frukost och proviant till helgens bravader. Äter frukost, sorterar tvätt, packar helgens väska och missar bussen till skolan.
Börjar skolan vid halv tolv då jag är med på halva fysiklekitonen innan jag stressar iväg ut mot Bosön.

testerna!!
Där tar det blodprov och konstaterar att mina HB värden ligger liiiite på gränsen (har inhandlat järntabletter nu).
Sen börjar jag springa "tröskel-test" på ett mega stort rullband. Springer 12-14-16-17 (km/h) innan de konstaterar att mina laktatvärden (mjölksyravärden typ) har överskridit de som ska. Förflyttar mig till det lutande rullbandet för att testa min maximala syreupptagningskapacitet (typ). Där springer jag tills jag stupade och vid värdet 60. najs.

Försöker sen få tag i någon men eftersom min mobil innehåller endast 7 nummer vad det lite krångligt. Hamnade tillslut på "Bozzöön the café" och pluggade järnet tills Klabb och Legernes dök upp. (De skulle också vara med på lägret). Sen åt vi middag och lyssnade på en seg föreläsning. Efter det åkte jag till Löp och sov med Marcus.


LÖÖÖRDAG!!

Åh herregud. Inte min och Mikaels lyckodag precis.

1. Vi har kollat på fel på pendeltågen och kommer fram försent till provet
2. Vi vet inte vilket klassrum vi ska vara i och får springa runt som galningar
3. Vi är alldeles lökiga av all stress
4. Mikael glömmer fylla i svarsblanketten i en del för att han bara ringade in i frågehäftet.
5. Jag har glömt bort min pinkod till mobilen och får inte upp den.
6. Får åka utan fungerande mobil ända ut till Bosön.
7. Åkte ut på bordshocketurneringen (Lag: Jag, Klabb å Midde) med endast målskillnad. TYPSIKT!
8. Ja de var nog allt.

Högskoleprovet var svårt. Men känns skönt att jag har gjort det.

SÖÖÖÖNDAAAG!!

Springer distans på morgonen med lite landslagsfolk. Mysigt värre.

Åker sen in till stan för att träffa Mac och hans syrra som är hemma från Sweizh (orkar inte kolla upp hur det egentligen stavas). Vi har aldrig träffats fastän jag och Marcus snart vart tillsammans i 5 månader (!!). Hon var en trevlig prick ;););)

Vi besökte deras gammelmormor på sjukhuset. Hon var glad att äntligen få träffa mig. Söt :)

Tbx på Löp för att kolla på film.Det var min helg. Oh la la. Cred om ni orkade läsa det.


hej hopp

FIA - Liksom hallååå!

Vad håller jag på med? Varför kan jag inte bara bestämma mig för en?
-
Den här gången handlar det inte om killar...

Jag väntar nog lite och ser hur det blir innan jag avslöjar något för er ;)
Men håll tummarna för det känns som något riktigt stort är på gång.
- Nu ska jag sluta drömma, för det blir aldrig som man tänkt sig!

Emmy - det är inte lätt när det är svårt

Sitter här och ska börja skriva på seminarieuppgiften... Har läst nästan allt inför imorgon men det är svårt att koncentrera sig när jag funderar på en massa annat. Just nu funderar jag typ dygnet runt på hur jag ska göra med min utbildning.. Jag läser ju det beteendeveteskapliga programmet vid MDH i Västerås. Men i januari 2010 åker jag forhoppningsvis (om allting går som det ska) till USA och pluggar på Manhattan College, mycket är klart men det finns fortfarande en del att göra innan jag sätter mig på planet ;)
iallafall så vet jag inte hur jag ska göra med mitt program här hemma i Sverige, dessa alternativ finns:
*Plugga nästa termin, ta studieuppehåll och åka till USA och plugga ett år för att sedan komma tillbaka och fortsätta utbildningen...
* Plocka ihop min egen examen på Sthlms universitet (men då kan jag inte läsa min inriktning sociologisk socialpsykologi som jag vill ha som huvudämne till min kandidatexamen)
* Strunta i att plugga vidare just nu och göra ett avbrott i programmet för att sedan när jag kommer tillbaka från USA själv plocka ihop min exmanen på MDH


Mycket lutar just nu åt det tredje alternativet, efter det här året med studier så har jag börjat fundera en hel del på människor och beteenden, jag vill ut och resa i världen, träffa många olika människor och få fantastiska erfarenheter. Jag är inte helt säker på vad jag vill jobba med ännu, men jag vet att det ska handla om ett arbete där jag jobbar med människor och psykologi (tankar, beteenden) på något sätt, helst vill jag vara en slags rådgivare och hjälpa andra människor... jaja livet är långt, känns bara jobbigt när jag vet att jag vill läsa beteendevetenskap men jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med... Men det är nog bäst att ta det lite lungt med att ta ut en examen då istället för att säga som dom som tar examen nu i höst från MDH som säger "jag vet fortfarande inte vad jag vill jobba med" (vilket flera av de beteendevetenskapliga studenterna säger).

Aja nu har jag fått skriva av mig lite.. om dte är någon som har tips på hur jag ska göra så tar jag gärna emot dem...


Emmy

jahaja.. igår var  första dagen utan mobil... hmm ja den börjar ju bra.. jag ställer mobilen på halv sju, går upp, går till bussen, åker buss, går till tåget, tar tåget och när jag sitter på tåget så tänker jag att oj vad mycket människor som åker med sju tåget på en söndag, så mycket folk brukar det inte vara på tåget... vid en station så stannar tåget bredvid en bensinstationsparkering, där ser jag en massa föräldrar som står med sina barn som har på sig fotbollskläder. då tönkte jag shiit kan man verkligen ha samling så här tidigt på en söndag för små barn, klockan är ju inte ens halv åtta, dom ska säkert åka långt bort för att spela sin match. Inte fören jag kliver av tåget se jag att klockan (på perrongen) är halv nio!! Först DÅ fattar jag att jag är sen till jobbet och att jag har glömt att ställa om klockan... men det hade gått bra för personalen att servera frukost men dom var glada att jag dök upp tillslut..

ja vi får se hur jag kommer klara mig utan mobil. det blir ett litet äventyr... om det är någon som vill mig något så kan ni nå mig (oftast) på Fias mobil... Men jag åker till Västerås imorgon bitti och kommer inte hem fören på fredag lväll vid typ 21.

Idag ska jag plugga (ovanligt va? haha), men jag har redan gjort mycket annat nyttigt, mailat några viktiga mail, betalat räkningar, beställt tågbiljetter och ja lite sånt ni vet tråkiga grejer men måstegrejjer! Nu ska jag ta hand om disken, sedan blir det till att läsa om begreppet kultur och fundera på hur fri en människa kan vara i en kultur samt om kultur verkligen existerar vilket vår lärare påstår att det inte gör... hmm? aja det blir nog intressant...


Ibland undrar jag faktiskt vad folk tänker med... Ska friidrottsbanorna inte få vara kvar på Stockholm Stadion? Det finns ju redan så många andra fotbollsarenor och tänk vilken friidrottshistoria som begravs om banonra rivs... Jag tycker att man ska antingen bara gör om Stadion till bara en friidrottsarena eller låta friidrottsbanorna vara kvar...
http://www.namninsamling.se/index.php?nid=3027 Skriv upp ditt namn om du vill ha kvar friidrotten på Stockholm Stadion!

Maryyyy @ chiiillllll

Lite förmiddagstankar..

Jag undrar hur många det var som vred fram klockan två timmar... Det har hänt hos mig. Först vred Mamma fram klockan och sen vred Pappa fram den. Då var man plötsligt fett tidig till allt. Har man tjänat en timma då? Eller? hmmm

Ska åka buss med MR till skolan strax. SUPERKUL!


oohh yeeahh ;)

ÅSÅ LITE ROBBIE WILLIAMS PÅ DE JA.

Fy farao vad han är bra. erkän!!!!!!!!!

Maryyyy @ studentklänning

Godkväll.

Jag är lite sugen på en snygg studentklänning. Å vem f*n är inte det??


snygg va?


eller den här?
fast med mina enorma bröst lär den inte sitta så fint. hahah ;)


men den här dåå ?? FETT SÖT JU!!

Gleimar sitter här bredvid för att det är tidsomställning idag, därför kan han inte sova. hööhööhöö. Men den egentliga anledningen att han inte kan sova är att han är nerövs för sommarens tävlingar. Vilken kille va ;)

Maryyyy @ nämen

Hejsan

jag har haft en lång helg där det har hänt massor. Men jag hinner inte berätta allt nu, gör det sen. OOOKKK??? =) Ville bara säga att jag lever. ;)

Nu ska jag göra viktigare saker än att blogga. (jo det finns faktiskt sådana saker)


ps.
OM 4 DAGAR ÅKER VI TILL PORTUGAL. OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!

Love love lovespringa springa springa.
det har jag gjort fett mycket senaste veckan. Kilometrana har pumpat in. UJUJUJ!!

FIA` Så är det!

I dag ska jag fortsätta med B uppgiften som jag började med igår kväll efter den mörka timmen. Innan det var vi och storhandlade, jag älskar att storhandla så självklart var jag tvungen att ta en paus på tre timmar och följa med familjen och handla mat!

I dag ska jag även försöka hinna med att börja på den andra tentan om kollektivt lärande. Jag måste nästan skriva en a4 på den uppgiften i dag för annars kommer jag aldrig att hinna.

I dag ska jag följa med Pappa till skärholmen och shoppa :)

I dag är det bättre i halsen, men jag vilar nog i dag för säkerhetsskull!

Idag eller i dag? Jag har alltid skrivit ihop det men sedan var det någon som rättade mig och sa att jag skulle skriva isär dem. Man kanske kan skriva både och?

FIA` Var det bara vi...

...som glömde ställda om klockan till sommartid inatt?

Det första jag fick höra i morse var att Emmy hade kommit en timme försent till jobbet. Stackarn, vad pinsamt ,men det är väll sådant som händer! Dom förstod nog :)

Sen hade jag fått ett sms från J som bad mig att påminna honom att ringa mig eftersom han hade några frågor.. Hmm spännande! Han skickade det någon gång i morse, antagligen på fyllan så vi får se om jag får något samtal under dagen haha men en sms-påminnelse ska han få :)Haha det är mysigt med lite sällskap när man pluggar ;)

FIA` Jag bestämde mig!

I går kväll ringde jag honom!
- Det var skönt att reda ut allting..
Inget mer grubblande.
Frihet och lättnad.
Jag är
nöjd

 

FIA` Hur hade ni det i mörkret?

Vi släckte ner allt här hemma och tände massa värmeljus och satt och pratade i vardagsrummet. 
Grannarna släckte inte ner, aja baja! Jag skickade sms till lite folk och hörde vad de hade för sig, många roliga svar!
Vad gjorde ni i mörkret, för jag hoppas att många utav er släckte ner allt onödigt i kväll från 20.30-21.30?!

FIEMMA` What are we doing?

EMMY ÄR PÅ JOBBET, JUST NU TAR HON NOG HAND OM DISKEN EFTER LUNCHEN.

MARY SKRIVER HÖGSKOLEPROVET, MEN NU HAR HON ANTAGLIGEN LUNCHPAUS.

FIA PLUGGAR, JUST NU HÅLLER HON PÅ OCH SAMMANFATTAR SISTA DELEN. SEN SKA HON BÖRJA MED B UPPGIFTEN OCH I MORGON VÄNTAR ANDRA HEMTENTAN.


Det hade varit mycket roligare att baka

FIA` It´s only you

shouldn't tell you all I got inside but I just need to get it out


FIA` Kan man vara konstig på ett bra sätt?

Jag kom precis hem från en spelning på Mac Lovis, ett litet hak för gamla fyllisar... Den slutade i för sig vid elva, sen stannade jag kvar med Emilia som jag träffade ikväll, en av Nattas kompisar för Natta skulle iväg och träffa en killkompis. Runt tolv orkade jag inte vänta längre på henne så då tjatade jag på henne att hon skulle ta halv ett bussen med mig och det gjorde hon :) Yeah tjata is the shit! Nu måste jag sova men jag kommer inte att kunna somna, fan! Jag tänker för mycket, det är inte bra. Jag hatar att älta, finns det ens något att älta? Ska jag ringa eller ska jag inte ringa..
Varför måste det vara så komplicerat?

Maryyyy @ hejhejheja

Ligger här med nyvaxade ben. Det är en plåga att vara friidrottare och behöva visa upp ohåriga ben 24/7. Tacka vet jag vax. Idag kollade Emmy på medan jag vaxade... det var roligt med sällskap. Hahah. <3 

Imorgon ska jag ut till Bosön för att göra syreupptagningstest och tröskeltest.. tror jag det var. Just nu är jag inte så taggad. Jag är fett sliten för jag har haft en ashård vecka med träning. Men det ska bli spännande att göra. SUPERDUPER!!

Nu måste jag städa mitt rum. Det betyder att jag måste hämta dammsugaren.

Sen ska jag äta chips.. Fast det kanske inte är så bra inför testerna imorgon? Eller? Det kanske det är.. bäst att prova. Hahaha.

Hejdå kära bloggläsare. LOVE


shupp shupp. här ser ni söta Emmy =))))


FIA` Imponerad!

INTE ILLA! 32 låtar på 8 minuter..
 
Något som är illa är att jag har suttit med kapitel 1 nästan hela dagen, jag ska försöka hinna med kapitel 2 så får jag göra klart kapitel 3 i morgon.. Usch vilken tid det här tar och det jobbiga är att det inte alls blir bra..  Anyway back to work.

FIA` Det kan bli jobbigt att känna massa partypeople

Det känns jobbigt och tråkigt att tacka nej till utgångar och tentafiranden. Det känns jobbigt att förklara samma sak gång efter gång, det är inte många som förstår. Det känns jobbigt att det känns jobbigt!


Dance dance

FIA` Klockrent!

Min kursledare på ledarskapskursen är bara så himla bäst! Jag berättade ju förut att jag hade fått två extra veckor med min uppgift och igår mejlade jag henne och frågade lite om vad det var jag skulle skriva om egentligen. Jag frågade om hon hade några förslag, och nu när jag tittade min mejl hade hon bifogat en bilaga med massa frågor och idéer. Jag blev jätteglad och intresserad och ville sätta igång direkt med arbetet. Men tyvärr får det vänta för jag måste börja med mina andra två hemtentor som ska in på onsdag. Blää! Jag måste försöka hinna klart med dem innan tisdag för jag ska på informationsmöte på TT... GO FOR IT!

I dag ska jag till banken, städa rummet, plugga och försöka hinna klart med uppgift a på ena tentan. Sen ska jag träna också, hinner inte åka till löp för det tar sådan lång tid att åka fram och tillbaka. Jag måste verkligen satsa på skolan just nu! Undra när jag får mitt träningsprogram förresten, jag kanske får köra backe själv today, nice!

En gammal låt med yeah yeah snubben

FIA` Oh yeah!

Opponeringen gick bra i dag!  Vi fick bra kritik och de berömde vår ministudie, den som handlar om lögner, vilket kändes roligt!  Gubben i gruppen som vi skulle opponera mot vart väldigt upprörd, " det där håller jag inte med er om" då sa en i vår grupp " nej men det här är vad vi tycker" ... oooohhh 
På väg till T banan fick vi sällskap av två killar sköna killar; en som vi inte vet vad han heter men det får vi fråga nästa gång, och en annan som vi visste vem det var sen innan. För några blev det firfika  men jag åkte hem för jag skulle träna. Another time mayby baby ;) Btw våfflorna blev suveränt gooda.


Neej men jag tycker så här ;) Bilden passar ganska bra inte sant..

FIA` Greys

"Man pratar inte om förhållanden med singlar, det är som att ta med sig en öl till ett AA möte"


FIA` Harem byxor

Jag såg precis gina tricots reklam för deras harem byxor. Dom är verkligen jättefula! Först när jag såg reklamen trodde jag det var tajts och en kjol, men det är byxor med värsta hänget. Nej usch så fult!

"- De är säkert bra om man skulle bajsa på sig." Haha du är knäpp M ;)


FIA` Våffeldagen!

Japp japp så är det! Ska till skolan om en timme och ha opponering, usch sånt gillar vi inte! I kväll ska jag laga potatis och purjolökssoppa och sen ska jag göra våfflor, så klart ;)

FIA` Stripp

" Den rätta för Rosing"  var lika roligt som vanligt! Strippan som Bobby hade fixat åt Linda var samma strippa som strippade för Pamela på Ladies night för några månader sen. Coolt va ;)


Maryyyy @ yeeh

Åh nämen hallå,

min å Macs distans i söndags blev lite onödigt lång. Vi sprang typ vilse och var borta i över två timmar. Åkte pendeltåg sista biten. Fy farao vad hungriga vi var!!!! ( Å trötta) =P

Idag på träningen var det inom 25 min snöstorm-blåst / klarblåhimmel-sol / snöstorm- blåst / klarblåhimmel-sol. Väder är fett coolt, ERKÄNN????

Imorgon är det då morgonjogg för samtliga på Löpargymnasiet. 6.30 rullar vi igång. Tänk på oss då, kära vänner.

Annars då?
Jo om 9 dagar och två timmar typ befinner jag (och nästan alla andra på Löpet) i Portugal och chillar FETT.

Och i helgen ska jag skriva Högskoleprovet och det är även Uppföljningsläger på Bosön för landslagsfolk, typ. Det blir skojsigt.


jag har fastnat i studenalbumet. Å bered er på att jag inte kommer släppa det. OH!


FIA` Pluggar!

DEN HÄR VECKAN KOMMER JAG INTE ATT GÖRA ANNAT ÄN PLUGGA OCH TRÄNA!
I dag klev jag upp klockan 8 och vad lååång dag har varit. Jag har hunnit med massa, men sen har jag varit väldigt trött också. Jag somnade när jag läste pluggboken. Inte lika bra men jag tror dom nya rutinerna kommer att vara bra för mig! Jag kommer att ha så mycket mer tid över för annat, men oj vad jag måste börja planera!

Jenny& Fia is the shit! I dag när vi var på väg hem från gymmet såg vi att det brann på skolgården, vi såg tre killar springa därifrån. När vi kom fram så såg vi att dom hade tänt på en cykels däck. Usch vad det luktade, vi gick till gympasalen och fyllde våra vattenflaskor och gick tillbaka och släckte elden. Det är farligt att andas in rökten, och fyy vad det rykte som tur var höll vi för med våra sjalar men ändååå! Vilka puckon, har skitungar inget annat för sig! Bränderna på butikerna har satt sina spår, inte bra inte bra.. I dag stod det att de som berättade vilka som låg bakom bränderna på matbutikerna skulle få en belöning på 200 000 kr.. Tror ni att någon som vet kommer att våga berätta?!


FIA` Oj oj oj!

Massa ögongodis i dag på gymmet!! yeaah

Det var sista gången jag hade mina korta svarta shorts på gymmet, herregud vad alla gubbar stirrade! Gubben i vit t-shirt var sliskigast, han följde efter mig vart jag än gick... Äckelpäckel!

Jag är trött i ryggen efter alla ryggövningar...

" Damerna först"

" Dom spanar på dig, speciellt han i grå t-shirt"

" Du är inte 89, nej men det är inte du heller"

I dag var alla elipsemaskiner upptagna så jag fick köra trampmaskinen istället, buhuu!!


Sötnosar!

Maryyyy @ ´dags att köpa bikini kanske????????

Pga av  en olyckshändelse blev min resa från Em å Fi såhär.

Gång --> Buss --> Pendeltåg --> Buss ---> Tunnelbana --> Pendeltåg --> Gång

Dessutom är jag mobillös så det gjorde inte saken bättre...

hmmmm.. nej nu ska jag och Mac ut springa LÅNGThejdå.


oooohhhyeeeeaahhhh,
nu är det inte långt kvar åå shit vilka snygga tänder jag har. MUMS!!

Maryyyy @ haallååååå någon

Hejsan alla.

Eftersom jag inte har någon telefon och min telfonpartnet (mac) har åkt hem så får jag försöka höra av mig här.

MARCUS!!
Jag åker hem till Emmy och Fia istället ikväll. Ring till någon av dom senare. OK?

LOLLO!!
Sök på Emmy Koskinen på enrio och ring det numret senare. OK?

EM & FI!!!
Jag tar 17.37 tåget från Häggvik. Glöm inte att hämta mig annars är jag LOST. OK?

M & P!!!
Ta de lungt, jag ringer ikväll som vanligt.

ALLA ANDRA!!!
Sök på Emmy Koskinen på Eniro och ring dit om ni vill prata med mig (mary).

Nu ska jag in i duschen. HEJDÅ ALLA SÖTA

ps. Ikväll blir det röj hos Koskinen. ÖJ ÖJ ÖJ !!! haha


Snart är det min tur. ÖJ ÖJ ÖJ !!

Emmy

Trevlig kväll igår, blev lite mycket vin bara så jag känner mig lite seg idag haha. Vi var först hemma och åt middag hemma hos Carro, sedan gick vi till femfemnoll. Har inte varit där tidigare men det var verkligen ett jättebra ställe att festa på, BRA musik och BRA dansgolv (stort plus för att dom hade en scen att dansa på haha). En rolig sak som hände var när Hugo (ni vet han som är med i tv-programmet den rätte för Rosing) kom till klubben, alla kom fram och ville snacka med honom, han var som värsta kändisen (frågan är bara om det är en b, c eller d kändis haha), sedan glassade han runt med sin solbränna och skinnjacka och snackade med den ena efter den andra resten av kvällen !

Nu är det slut på festandet ett tag, på måndag börjar hårdträningen igen, har haft en vilovecka och en upptrappningsvecka med träning i lagom dos. Men på måndag börjar det bli tufft igen, då är det bara att kötta ;) Har haft två riktigt lyckade utgångar nu två fredagar i rad, en med massa friidrottare och en med tomtits tjejerna :D

Nu ska jag ut och gå en promenad med hundarna, sen ska jag packa och ikväll så är det Fiemma kväll med middag och låång snackstund på Fridays :D  LOVE FIEMMA <3 btw för er som är nyfikna på hur tentan gick igår så kändes det helt ok, jag skrev allt jag kunde så nu är det bara att hoppas på att jag kunde tillräckligt!

Maryyyy @ not in the kök

Kan bara konstatera att jag och Marcus inte är några höjdare i köket. Marcus skulle göra en sås som han misslyckades med tre gånger. Hahhaha.. fett kul. Sen var kyckligen bränd också. Hmm.. men jag var inte något bättre. Min vita chokladmousse stelnade inte så den rann över hela tallriken. Jaja, men det var supermysigt ändå. Och vi blev så mätta att vi somnade dirket efter middagen. hehe.


Nu har jag tränat... men jag pallar inte duscha för jag ska träna sen igen. PUUUSSSSHEJ


yeeeaaaahhhhhhhhh

maryyyy

Marcus och jag har kommit överens om att idag lagar han huvudrätten och jag desserten. Så nu är han nere på ettan och lagar... Vi har ingen aning om vad den andra lagar. Å eftersom jag har räknat med en snittid på två timmar har jag redan hunnit göra en...

spettekaka...


och en jordgubbstårta..
och en glassbomb...


nu kom marcus upp... måste dra. PUSS


Maryyyyy @ mitt rum

Mobilen har inte dykt upp. Posten är ju sjukt seg i swe...

men om ni vill ha tag i mig gör då såhär:

1. Ring Marcus

2. Har du inte Marcus nummer går du in på eniro.se och söker på Maria Hallbäck. Sen ringer du det 5:e numret av de 12 som kommer upp. (det slutar på 71)

3. Sen frågar du efter Mary (det är jag).

4. Om du inte har råd att ringa (läs: inte vågar) kan du ju skicka sms så ringer jag upp.

Later!


eh,


FIA` If you love life show it!

Jag har redan läst två kapitel, nu har jag bara 30 sidor kvar att läsa så är jag klar med dagens planering.. Jag börjar bli ganska stressad för jag har insett vilket helvete jag har framför mig. Jag har två böcker, en har jag läst och den andra håller jag på med nu, som jag ska utgå ifrån och skriva två arbeten på typ fem sidor vardera. Och det är apsvårt!

Inte nog med det, gruppen vi ska ha opponering mot nästa onsdag skickade sitt arbete igår, puuh! Själva arbetet är 15 sidor och sen har de 4 bilagor som är runt 25 sidor. Jag har alltså 40 sidor att granska samt att jag måste läsa igenom vårt arbete igen innan onsdag.. Fan fan fan! Hur kommer jag hinna med allting? Jag måste hinna med allt!

Sen hade jag en studieuppgit som skulle ha varit inlämnad igår till ledarskapskursen. Jag fick två veckor extra eftersom jag berättade att jag hade mycket i mina andra kurser... Blää! Jag förstår knappt uppgiften, måste maila och fråga lite om den.


ÅÅh jag vill ha sommar nu nu nu!

FIA` No no no!

Du sa så, men menade du det, nej det gjorde du inte... I know!
Du säger så mycket!!


FIA` I dag börjar jag..

Jag måste börja få in vardagsrutiner. Jag brukar sova tills jag vaknar och gå och lägga mig mellan 11-02 beroende på om jag har något plugg eller något annat roligt för mig.  Jag ska börja planera min vardag bättre och kliva upp runt 8 och sen gå och lägga mig runt 11-12 så att jag hinner med allt som jag behöver göra och för att jag ska må bättre!

Emmy gick precis till bussen, hon har som sagt tenta i dag... Jag kämpade mig upp och sa lycka till för jag ville inte att hon skulle se att jag fick ligga kvar och sova när hon själv var tvungen att åka till skolan.

Snart ska jag käka frukost, sen ska jag fortsätta läsa ur min "workplace learning in context" . YEAH! Men just nu ska jag slappa lite och lyssna på min nya favolåt, den i inlägget nedan ;)


Haha ooj så trötta vi är! Det här var när vi firade lucia på Gran Canaria för typ 7 år sen :)
Jag ser säkert lika trött och sliten ut just nu, det känns i alla fall som det.


FIA` Underbart bra!

DEN HÄR LÅTEN ÄR SÅ HIMLA FIN!
- Ååh jag har lyssnat på den om och om igen :)


Maryyyy @ sad

Min mobil är stulen och jag mår jättedåligt över det. Fy farao vad de kan påverka en mkt. Om det är nån som försökt ringa/sms vet du nu vrf jag inte svarat. Imorgon har jag en annan telefon med samma nummer så ni behöver inte byta i eran kontaktlista. Jag, däremot, behöver samla ihop alla nummer igen. Det här suger.

Jag orkar inte skriva nått mer, nu ska jag sova. Love.


Tack till mina föräldrar som alltid hjälper till fast jag är världens slarvigaste dotter.

FIA- Jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller känna...

Har precis duschat så nu ska jag värma på maten som jag tog med mig till löp. Mary är nere och käkar middag med de andra löparna, sen när hon har duschat ska vi åka till till stan.

Träningen gick bra i dag, jag hade lite ont i min högra vad annars så kändes det bra. Vi körde 4 långa intervaller och 5 lite kortare, haha bara så att ni vet ;)

Jag har inte läst någonting i dag, ska läsa massa på tåget och sen har jag massa att läsa imorgon, klantigt!

Jag väntar, fast ändå inte... Vet inte vad jag gör eller vill!


FIA` Oh yeah!

Nu är en massa massa från Löp på den omtalade Rock Bash skivan, så jävla nice! Vad gör jag då? Jo jag pluggar, eller jag ska bara läsa fyra sidor till sen fortsätter jag läsa imorgon.. Boooring!

Det är typ 600 pers på skivan, jag hörde rykten om att det var 440 efterinsläppsbiljetter som hade blivit sålda och sen var de uppåt 150 pers på middagen. Coolers! Undra ifall det kommer vara någon skiva som slår dem?  Jag kommer inte ihåg vilken skiva det var som sålde flest biljetter, det hade varit lite kul och jämföra. Fast jag tror årets skivor slår förra årets, 90erna verkar vara lite mer party! Jag tycker nästan att det jämt är något nytt festalbum upplagt på facebook.
Så är det, så är det. Nu ska jag läsa lite till innan jag somnar, jag har varit jättetrött hela dagen.Emmy har pluggat som en tok hela dagen för hon har tenta på fredag. Hon hälsar att hon är mosig i skallen efter all inpressning av plugg. Hmm haha ;)Maryyyy @ sweet

Hej,

jag heter Mary och just nu är jag fett uuunfresch. Jag tränade för hmm ca 4 h sen. Å jag har inga kompisar heller, frågade varenda skrutt på Löpargymnasiet men ingen ville åka och sola med mig. Vilka geeks. Jag och mitt godis fick åka själv. (jag åkte oduschad när jag skulle sola.. ) Jaja, ville bara att ni skulle veta. =)

Nu ska jag duscha men första ska jag nog rota sönder mig i Sannas shoppingkassar från London som precis levererades. Hon är inte här så jag kan ju passa på att ta godbitarna. Håhå, el inte ;)

Hejdå skruttar.


Ibland tror jag att jag somnar av uttråkning. vaaaahhh?

 


Maryyyy @ minidatasal

Hej,

sitter i en minidatasal på Rudbeck med MikaelRöjerås. Vi satt i en kvart och väntade på att logga in. Suck, hatar sega datorer.

Igår var Fia Löp ju. Det var aaasskoj fast jag inte visste att hon skulle komma så jag fick typ en chock ;) Sen när jag hade varit och kört bål i styrkan, efter träningen, kom jag upp på vån3. Då satte jag mig direkt i soffan för att äta mellis och kolla på tv. Efter typ 40 min kom Petra upp å ba:
- Är inte Fia här? Hon skulle ha hjälp med ryggen..
flög jag upp å ba:
- Just det, Fiiiaa!! Henne har jag glömt bort.
Då hade hon suttit där innne på mitt rum och ugglat. Jag skämdes asmycket. Hur kan man glömma bort att Fia hälsar på? =P

haha, knäppt.FIA` The boy does nothing!

I DAG SKA JAG SPRINGA I VATTEN OCH PLUGGA!
- Jag skulle behöva klippa mig, men jag tror jag gör det nästa vecka istället.


FIA` Tack för musiken!

Du fick mig att vilja dansa men just nu är jag
bara irriterad och jag vet inte hur jag ska bli av med irritationen..


 Säga som det är? Nej jag ska inte höra av mig!


FIA` Varför?

JAA DET VAR RIKTIGT KLANTIGT!

Jag har mått så himla bra innan, men nej nej jag lät mig dras med fast jag egentligen inte ville det.  
Riktigt jävla klantigt för jag gillar det inte.. Kommer jag någonsin att gilla det?  Jag kan inte spelreglerna och grubblar för mycket!

Gårdagen sa sitt..

FIA` Tyst, nej men lägg av!

Jag ogillar starkt folk som hyschar, ssccchyyyy tyst! Ssscchyyy du pratar för högt, sssscchyyy säg inte så, ssscchyyy jag vill höra vad dom säger... Ssssccchyy på dig själv! I måndags när jag var och fikade på stan kom en mamma in med sina två små döttrar som var väldigt pratglada. Och jag vet inte hur många gånger hon hyschade dem, jag fick nästan lust att gå fram och säga att jag helle hörde på tjejernas prat än ditt hyschande... Men det gjorde jag inte.

Jag har ingen aning hur hyschande och scchyyy stavas men ni förstår nog vad jag menar!


Hoppa tills du blir glad, det fungerar!


FIA`Väntan leder ingenstans!

Nej nu orkar jag verkligen inte längre. fyfan vad jag hatar grisar!
Varför fastnar jag alltid i samma gyttjepöl?

Emmy

ska till läkaren idag... ska kolla min benhinna som aldrig verkar vilja sluta göra ont :(
sen är det bara hem och fortsätta plugga, plugga, pluuggaaa!!! wish me good luck!!


Fi Ma - Spring spring spring

Solen skiner ute och vi har precis tränat klart. Solen hade gärnat fått titta fram lite tidigare och gett oss energi under passet. Det var lååånga lååånga intervaller idag. Jag och Mary sprang tillsammans, eller ja hon sprang framför mig, jag hängde med fram till backen och där släppte jag.. Dumt jag vet!! Men vi sprang tillsammans mestadels ;) Nu är hon nere och kör massa bål, jag fick tillräckligt igår så jag stretchade bara väldigt länge.. Nu har hon varit kvar väldigt länge så jag gissar på att hon har tagit en sväng förbi Markus på vägen upp :)

Emmy ringde precis, det blir laxbiffar till middag. mums mums! Jag är jättehungrig, ska kolla om Mary har något mumsigt. PuSsSsSsS


Spring spring och spring spring ;) Haha Sv- Eng

Fiem - vi saknar dig!!

Idag är det Elinas dag!


Maryyyyy @ panic

USCH!!

Jag hade riktig panik idag. Trodde mitt liv skulle vara över. Kapoff,

idag när jag kom hem från skolan skulle jag logga in på min kära lilla laptop. MEN jag hade bytt lösenord förra veckan och nu var det som bortblåst ur huvudet. Jag satt där och provade massa olika ord. Ledtråden var 2009. Alltså var det nått som skulle hända iår. Jag prova ALLT. Sen gick jag ner och tränade med min panik. Vid varje övning tänkte jag "tänk, tänk, tänk"!!!!
    För om jag inte skulle komma på det skulle allt på datorn vara borta. Skulle aldrig gå att logga in. :O:O AHH, PANIK.

Sen tänkte jag... hm tänk om det är Monte Gordo. SÅ direkt efter träning sprang jag upp de 4 trapporna till mitt rum och tryckte in bokstäverna. FEL. suuuuck. sen tryckte jag in Portugal bara för att. OCH GISSA VAD, den loggades in.

AHHHH, jag gjorde glädje skutt i hela rummet och började nästan gråta. Shit tänk om jag inte hade kommit på det.

Nu ropar Mac från sängen. Måste rusa. Tjing.

ps. nu måste jag ju byta lösenord igen eftersom jag la upp det på bloggen ;);) ds hahah

FIA` Vem var det?

I dag har jag och Emmy kört ett corepass på gröndal. Killen som höll i det var asdryg, han frågade oss om vi hade någon aning om vad det var för slags pass. Då svarade Emmy bål styrka, alltså mycket mage och rygg.. Killen bara garvar och säger; Men vadååå tror du att vi bara ska köra massa situps och ryggresningar i en halvtimme eller? Neej utan vi ska köra massa övningar för att stärka rygg och mage.. Pucko! Haha jag tänkte säga men var det inte det hon sa men struntade i det.. Min mage vääärkte efter passet, så himla skönt! Sen gick vi till gymmet och körde lite armar och ben pluss lite rörlighet. Här kommer en flummig film:


Em - tentavecka

 är så ... fan...  bit ihop... grr... hata, hata... tentaångest!!! vi hörs på fredag...

FIA` Så hiiimlaaa bra!

Ååh noo Tobbes " sååå hiiimmlllaa braaa" är tillbaka... Jag kollade igenom gamla inlägg igår kväll och då läste jag om det och i dag har jag sagt kommentaren typ tre gånger. Skandal, skandal en dommarskandal!

Nu ska jag ta bussen till centralen och möta upp H. Jag får se vad vi hittar på för skojsigt, jag skulle behöva gå till HM och köpa tofsar och spännen samt en ögonbrynspenna. Jag har aldrig behövt använda en ögonbrynspenna förut men nu är jag illa tvungen eftersom jag håller på och fixar till mina fiskkrokeögonbryn. Usch det ser så hemskt ut när man bara låter de växa ut hur som helst... Kämpa kämpa! Det har funnits dagar då jag har fått panik och velat plocka dem men jag ska försöka hålla mig.. Fan fan fan.


uuscch ser ni vad fula och smala mina bryn är just nu.. blä!


FIEM- pluggpaus

NU HAR VI EN PLUGGPAUS OCH LYSSNAR PÅ DEN HÄR BRAGIA LÅTEN SOM EMMY HÖRDE I DAG PÅ RADION!


Laura Pausini - Primavera In Anticipo

Per scontato non dò
niente di quel che ho
neanche un minimo brivido
ora no

It's the air that I breathe
it's my fall at your feet
it is my song
I sing when you are gone

Confesso sei la causa mia primaria
adesso in me di tutto il buono che c'è

Lo so, sei la primavera in anticipo
la prova che dimostra quale effetto hai su me perché

All my hopes and my fears, my hopes, my fears
in this moment are clear
you are the one
my moon, my stars, my sun

Per questo nei polmoni cambia l'aria
del resto sei, sei tutto il buono che c'è

Lo so, questa primavera è in anticipo
l'esempio che dimostra quanto effetto hai su me

Fiori che nascono dai rovi
qui fuori cicatrizzano gli errori miei
sei tu senz'alcun dubbio l'artefi ce
di questa primavera che c'è, in me, in me qui fuori
nell'autoscatto di noi.


Maryyyy @ stjärntvilling

Det blev att vi drog till Max igår. Sjukt trevlig kille som fyller på exakt samma dag som Lollo. 90-03-11. Hur stor är chansen liksom? Haha. Jag vill också ha en stjärntvilling.

Fia?? Kommer du ihåg att vi var hemma hos Max när du var här på valborg för två år sedan? Haha, shit va länge sen det va. =PJag fattar inte killar som har åsikten att tjejer är sämre än killar. Att tjejer bara ska stå i köket och ta hand om barnen. Att de ska inte arbeta. Helt sjukt att de åsikterna fortfarande finns kvar. De killarna lär ju aldrig få en lycklig tjej.Idag bär det upp till lilla sthlm igen. See yaa later baabes.
Gamla bilder från en het sommar för tre snart 3 år sedan.

FIA` Pluggdag

Jag var helt ledig i går men då var jag så trött så jag låg och halvsov framför tvn hela dagen.. Fatta hur mycket jag hade kunnat fått gjort men nej nej! I dag ska jag läsa igenom grupparbetet, skriva det sista på individuella uppgiften samt börja läsa engelskapengelska boken som verkar såå himla rolig...

Sen får vi se vad som händer i kväll, det är ingen idé att planera något för det blir aldrig som jag tänkt mig ändå.. Vad är det man säger " det blir aldrig som man tänkt sig", fast då säger de emot the secret..  Hmm :)


FIA` Melodifestivalen, snälla snälla!

Jag har inte följt melodifestivalens delfinaler men jag har hört några av låtarna. I går följde jag med Emmy hem till Jossan där tt tjejerna skulle se på finalen tillsammans.. Det var bra melodifestivallåtar och jag höll självklart på Carolina af Ugglas som är så jävla cool! Hennes låt är så speciell och så fin! Och hon kom tvåååaaa :D Haha stackarna EMD och Måns som blev så besvikna, man såg riktigt hur Måns sjönk ihop när han fick så låga röster. Och bidraget som vann hade man glömt bort för man trodde inte hon var med och slogs i toppen. Så det var lite småkul att finalen slutade på ett helt annat sätt än vad man trott ;)

Maryyyyy @ pinklemon

Ni hao.

Lollo har bestämt sig för att skippa sitt fysikplugg och följa med till kinesresturangen. Yiho. Gött att ha nån att prata med ;) Kom precis på att jag kan öva på mina kineskunskaper. Najs! De har ju vart lite knaggliga sista året, haha.

Saknar Emmy och Fia!!! Varje gång jag träffar dem är det antingen träning eller tävling.. Men förhoppningsvis ska vi ses nästa helg, det kommer bli toppen. =D ALL MY LOVE!!
haha, två bilder från när Lollo var och hälsade på mig i ettan.


Emmy och Fia - lyckad utgång :D

Åh det var inte bara liite roligt igår utan vi hade superroligt!!!! Först var på på förfest hemma hos Scheller och därefter åkte vi till gamla stan och gick till klubb 90's vid riddarkällaren... Massa gamla godingar spelades, vi skrek/sjöng oss hesa, dansade oss svettiga både på golvet, på fönsterbrädan, scenerna och jaa i luften dansade en del också haha...
kameran var bara med ett tag på förfesten sen beslutade den sig för att stanna i väskan som hängde i garderoben...


Roligaste kommentarerna
- "Men ärligt. Han va skitsnygg men smal. Jätte smal. De såg jag när vi kom ut"
- "Jag gick omkring där ute i en halvtimme och försökte förstå var jag var någonstanns. Jag blev förvirrad av alla människor, tunnelbanan och vattnet brevid mig, visste inte rikigt vart jag var någonstanns"
- "Det  var inte jag som strulade med honom, det var han som strulade med mig"

Roligaste händelserna
- Stulen banan på pressbyrån
- Kullerbytta på asfalt med slaskig snö
- Stulen HALV cheseburgare från sovande kille på nattbussen
- Insmugglade minijägerflaskor dracks upp på toaletten och slängdes därefter i toalettpapperkorgen
- Trollspö med glitter och paljetter trollade fram många leenden och kyssar

Maryyyy @ stationär historia

Igår var en toppenkväll med sköna människor och supergodmat. Vi fick även smaka på Brittas och Lollos öl som de hade bryggt som projektarbete. Häftigt!! Dock blandade åsikter om smaken. Haha ;)
         Ska kanske hem till Max ikväll för mer party eller så blir det melodifestivalen. Först ska jag med familjen till en nyöppnad kinesresturang i stan som Pappa har haft som kund. Spännande.

Ska ut och övningsköra nu sen kanske kika lite på matteboken. Det går sjukt snabbt fram i Matte E.


Snart bloggar nog Fia å Em om sin gaalna natt igår ;);) Eller? hihi.gammal bild från gammal data

Maryyyyyyyyy @ Arlanda (snart)

Tjena mittbena,

Nu har jag precis packat klart (woo hoo, det måste vara min mest skrivda mening här på bloggen). För snart ska jag ut till Arlanda och flyga hem till GBG. Fett soft. Sen blir det två chilliga helger med högskoleprov och läger+tester på Bosön. Efter det så drar vi TILL PORTUGAL. 2 veckor och 6 dagar kvar nu. yeeaaaahhhhh

Har även släpat upp madrasser till Em, Fi (+ en okänd) som ska sova här i natt så de slipper åka hem till Södertälje. Det var fett jobbigt. Ohhhhh...Fet cool stor gammal TV i Byberg. hehe. intressant va?

Emmy - tonight I will take a sip of dancing juice and party all night long...

haha check out this video...


Emmy - ja somliga är talangfulla inom kreativa saker. vad är jag duktig på? att springa.. kanske får börja springa med kritor under fötterna på ett stooort och låångt ark med papper...

åh gud vad jag önskar att jag var duktig på någonting kreativ, typ sång, dans eller att måla. jag skulle kunna göra vad som helt för att kunna måla tavlor lika bra som den här tjejen.. Hon heter Malin Schlott och är grymt duktig på att måla... har redan ett par favoriter men väntar nog ett tag med att köpa en tavla :)
här är henne blogg:
http://castlebabe.blogg.se/ och på bilddagboken heter hon "castlebabe".

FIA` Nybörjare

FLOORBALL!!

I dag lyckades Natta och Kelly övertala mig att följa med dem till deras innebandyträning. De snackade med tränaren och sa att de skulle ta med en nybörjare till kvällens träning... Såå dåålig ;)  Det var en ganska seg träning med massa övningar, och typ pytte pytte lite tid för match. Match som är det roligaste liksom halllååå ;)  De märkte att jag inte var en nybörjare, tror jag i alla fall "men du var ju bra ju, du ska väll börja i laget?"  Haha det verkade vara en skön mix av människor, jag kände igen många från gamla innebandy tiden..


Jag hade inga bra skor på mig så jag gled runt som bambi på planen haha :)


 


FIA` Skvallerbytta bing bong!

I dag har jag fått höra mycket smaskens!
Giftermål, dejtande, tur i oturen...
Det är bra att känna folk som känner folk som känner folk ;)

Maryyyyyyyyy @ the globe


HÄR ÄR MITT PERSLOPP FRÅN GLOBEN...OBS!!

- Inget händer i hele loppet. Det enda som hände när jag springer om en tjej och när Lina springer om mig
- Hör ni hur Marcus skriker eller? hahaha
- Fatta att jag drog 1300 m själv. Wowow

Maryyyyy @ b-day

Hejsan.

Idag gjorde jag sista provet innan kursprovet i fysiken. Det var jobbigt men jag hade pluggat fett så jag blev klar efter halva tiden, yeye.

Idag kommer Martin och hälsar på. (Martin är Macs Bålstafriend.) Haha, när jag skulle skriva Bålsta blev jag plötsligt säker på att det var ett "d" med i namnet. Båldsta. Men nu kom jag på att det ser ju helt muppigt ut. Uuups.

Imorgon drar jag hem till GBG för att fira min kära vän LOLLO som fyllde 19 ÅR IGÅR!!!! Eftersom internett var paj på Löpet igår kunde jag inte lägga upp en hälsning så jag gör det nu istället...


GRATTIS PÅ 19-ÅRS DAGEN LOLLO!!!!!!!!! <3<3<3<3<32 bilder från när tösen var här och hälsade på i början av hösten, isn't she lovely?

FIA` kanske därför!

Mary ringde mig igår, hon hade ett fett stort fysikprov i dag så det är kanske därför som hon inte har bloggat något. Jag vet inte vad Em har för ursäkt, hon sitter här brevid mig och pluggar.. Haha! Nej gud nu måste jag verkligen sätta igång och skriva.. Jag är så dålig som skriver ett sådant här onödigt inlägg istället för att skriva några rader på mitt arbete.

FIA` Bibblan...

Nu sitter jag här igen, plugg plugg plugg... Träffade precis en gammal klasskompis som berättade att en av tjejerna ur gänget från 9an hade gift sig. Jag blev helt paff, giftermål känns så långt borta! Lite coolt ändå att man hittar någon i 19 års åldern som man känner att man vill leva resten av livet med. Rebecca det är Sil_ _ _ som har gift sig ;)

Aja back to work!


Killen var äldre än henne så det är säkert hon som är hans girltoy

FIA` Korvsmugglaren

ALL FÖRTÄRING FÖRBJUDEN!

Jag och Pamela sitter på bibblan i SUPERtälje eller som Pam säger Slöddertälje. Vi har gjort klart vår del av arbetet och nu ska vi sätta igång med vår individuella ella ellaaa (sjunger på låten) uppgift. Jag ska skriva om begreppen flexibilitet och validitet medan Pam sitter och bläddrar igenom böckerna och letar efter intressanta begrepp.

För ett tag sen började min mage vrååååla efter mat och då gick jag ner till kiosken och köpte korv med bröd som jag lindade in i servetter. Jag la paketet i min vita schal och småsprang förbi lånedisken sen satte jag mig och mumsade nöjt! haha :)

Nej hej och hå, nu måste jag sätta igång och läsa och skriva... Aaahh!


Skååål Vrååål ;)

FIA` Today!

BUSSEN GÅR OM EN HALVTIMME!
Självklart kommer jag att behöva stressa( jag gör inget annat) för jag sitter fortfarande i myspyskläder...
I dag ska jag hem till Pam och vi ska försöka göra klart vår del av gruppuppgiften. Sen ska vi börja med vår individuella uppgift och vi måste vara klara med den annars blir det ingen ladies night tonight!

KÄMPA KÄMPA!

Ååh jag vill inte plugga, det finns så mycket annat jag hellre vill göra.. Till exempel: Pam har köpt filmen the secret som jag väldigt gärna vill se, men om vi inte går ut och tar drinkar ikväll så ska jag nog kolla på den :)


Mina darlings <3


FIA` Oh yeah!

Lets take a sip of dancing juice and dance all night long!! Till alla gäster vid Såklart vi ska festa fredagen den 13 mars!

 
Party party! På fredag är det dags... Såhär ser kvällens planering ut: Först slår Erik upp portarna till sin lagom stora lägenhet för förfest runt kl 20 och därefter går vi antingen till club 90's eller fellows (eller om någon röstar för något annat). Kolla eventets wall för adress till Eriks lya ;)

Kul att så många har sagt att dom kommer, och ni som har svarat att ni "kanske kommer" tycker jag ska tänka om och tänka rätt = KOMMA!! Dessutom vore det bra om de som kommer hör av sig på ett eller annat sätt så att vi vet hur många som kommer :D

Om det är någon som har några funderingar så är det bara att höra av sig till Emmy!

Tagga in för fredag så ses vi!


Dance danceFIA` That´s me!

LÖPETS SUPERMEGAFJORTIS


Jag ska försöka lägga upp nomineringsfilmen :)


FIA`Det gör inte ni ;) * nynnar retsamt la la lalala

Jag och Pamela sitter i datasalen i skolan mittemot blondinbellas pojkvän dvs brunett berra.. hahaha! Tänkte bara meddela det och göra er gröna av avundsjuuuka!! :P

Detta kan räknas till dagens höjdpunkt, eller marianne godisarna ligger också högt upp på listan haha :D

Nu ska vi fortsätta pluggaaa, yeeaah!


BESOS!

Maryyyyy @ old pic

Dom här två bilderna fick jag på mejlen igår.

Tack tack tack.


KOLLA FINGRET. Jag döööör, hahahah.  =P


Jag grattade Ulrica till EM-platsen. =)

Maryyyyy

Palla,

igår började jag med min vårjacka och idag snöar det. Usch jag är så trött på snö. Ye sure, växthuseffekt utan snöiga vintrar. Flytta till Sollentuna då, här snöar det alltid. Jag tänker flytta till Afrika när jag får råd.

Tänkte kolla på mitt final lopp från helgen. Men då har min kära pojkvän lagt in alla lopp utan just min final. Kul.


Igår hade vi vårt första Löparskiva möte. Det var mycket intressant. Som ni kanske har märkt fixade vi då en facebook-events på skiten och skickade ut. Har DU inte fått en? Ajaj, sök på löparskivan på facebook så lär den dyka upp. Middagsinbjudningarna kommer så småningom. =D


MEN GLÖM INTE 15 MAJ PÅ CAFÉ UMBRA!!!!!!!!


FIA` Good morning sunshines!

Oh what a beautiful morning!

Det snöööaaar!! Det är så fint när det snöar :)

Jag är superdupertrött! Ska till skolan och jobba med grupparbetet fram till fyra, sen ska jag hem och träna och fortsätta plugga.. Bläää!

Leva livet, kom så ska vi leva!

Förlåt för tråkinlägget, jag tänkte bara berätta att jag lever!
Det kommer mera...
CIAAAAOOOO!


Fransson och jaaaag
Emmy

då var jag tillbaka i västerås igen då... hade fått en massa saker i brevlådan.. det jobbigaste var en räkning från biblioteket.. har tydligen glömt att lämna in en bok... ajabaja emmy men så går det när man har mycket att fundera på.. får lämna in den och betala avgiften imorgon...

nu ska jag klättra upp på mitt sovloft och sova, sova, sova... ska upp tidigt imorgon... sleep well <3

Maryyy @ period 3 (min aaaalllra sista period)

Nu har jag bara tre kurser på schemat.

Matte E:
Wowowwowooww, (kom precis på att jag måste gå och hämta boken) Men det verkar vara en jätterolig kurs, jätte. Måste bara värma upp min mattehjärna först. Men vi har värsta flummiga läraren så alla sitter och fnittrar hela tiden.

Fysik B:
Jag gråter av skratt när jag hör "fysik B". På torsdag ska jag föresten ha ett prov i ämnet. Sista provet innan kursprovet i maj. OH MYY. Fatta kursprov på 150 poäng fysik B. Idag började vi på relativitetsteroin. Det var så roligt att jag började sms:a Fia om andra saker.

Histora A:
Den är faktiskt intressant och vi får alltid sluta en halvtimma tidagare. Inget mer om den.

Det var allt.
Vad ska fylla i resten av tiden då?? Hmm, kanske Projektarbetet, Körkortet och USA. Bara kanske.


Tänk er detta schemat och sen tar ni bort fyra tredjedelar så att det är en fjärdedel kvar. Så är mitt schema. Fatta soft.

Maryyy @ Rudbecks datasal

Jaha,
så var inomhussäsongen över och jag la in ännu ett SM-silver i mitt prisskåp. Grattis till mig =)

I lördags sa Marcus:
- Gissa vad de var för dag igår Mary?
- Ehhh,, hmm... JUST DET!  Det var ju vår 4-månaders dag!!!! :O
- Haha, japp. Jag glömde det.
- Haha, jag med.

Tänk att vi firade vår tremånaders dag så hejdundrande stort men att vi glömde vår 4-månaders dag. Haha, fett flummigt.  FATTAR NI DÅ hur nervös vi var inför IJSM. Oohhh myyy Goood.

Nu är det bara 6-7 veckor kvar till Terräng-SM. Ohh yeeahh. Det kommer bli asnajs.


Emmy

nej nu får det faktiskt vara bra.. orkar inte älta mera.. men det är svårt... funderar på det från den ena hållet, sen vänder jag på det och funderar på det från det andra hållet sen vänder jag det upp och ner och sedan vänder jag det ner och upp och sen snurrar jag på det osv, osv, osv. slutar inte fundera på allting...

jag gick från hallen innan K22 starten gick, ville inte se... kollade dock resultatet idag. såg att tjejen som jag skulle ha slagit i mitt försöksheat kom trea. detta var inte bra... VARFÖR var jag inte i form, VARFÖR har hela inomhusäsongen känt som en stor seg klump? varför, varför, varför, varför.... ÅH jag blir så irriterad. Sen funderar jag inte på bara på löpningen för jag är inte ett sådant freak, det finns annat i mitt liv också.. jag funderar på hur jag ska finna ork att plugga till de sista kurserna.. hur jag ska göra när jag flyttar tillbaka hem i höst för att spara pengar till USA, jag funderar också på vad jag vill, egentligen...

Bilresan hemåt igår gick hyffsat snabbt. Vi lyssnade på musik från Marcus och Fias ipod och spelade suduko på Marys mobil. först gjorde jag och Mary en enkel suduko sen när vi provade på en lite svårare variant så gav Mary upp ibland och ville fuska (trycka på hints) men jag vägrade ge mig så enkelt och satt och klurade.. efter 37.42min så var sudukon löst. Då sa Mary att det fanns en nivå till men den ville jag INTE prova på haha!Idag vaknade jag tidigt för att gå ut med alla hundarna och ge dem mat så att mamma skulle få lite sovmorgon. Ska börja plugga nu, sen ska jag och Fia till gröndal och träna styrka och rörlighet. Därefter blir det mer plugg och så åker jag till V-ås ikväll för jag har seminarium imorgon bitti!!

Vi hörs!!!

Fiemma

Dagens planering:

Fia och Mary ska springa 1500m final

Vi ska åka en låång bildresa hem

Det var allt. En helt vanlig dag på jobbet.

LOVE YOU ALL!


Emmy flörtar gärnet

Mary smajlar gärnet

Fia flinar gärnet

;);)


Emmy - JSM dag 1

Jaha då sitter jag här uppe i Marys säng inlindad i en flecefilt och är lite halvt frusen av mig. men en som för tillfället är mer frusen är lilla Mary som ligger i ett kallbad för att återhämta sina trötta ben. Fia sitter nog nere och kollar på nyheterna tror jag...

Dagen gick skit. jag kände mig väldigt tung i kroppen och tiden blev apdålig. men men måste försöka tänka bort besvikelsen och försöka ladda inför den kommande utomhusäsongen... men först: EN VECKAS TRÄNINGSVILA!!!! ska bli så himla nice!

nu kom Fisen upp... hon tuggar på bananchips... hon som HATAR banan kan äta bananchips vilket jag tycker är lite konstigt men men... hon hälsar att hon fick kämpa hårt för att ta sig till final imorgon.. det var tufft att lyfta på pennan och skriva sin namnteckning ;)

ikväll kommer Fiemma mysa framför teven och massera varandras trötta ben (+ Fias skinka)

vi höörs!


Kajsa tycker att det är sköönt att bli kliad bakom örat!

maryyy @ ijsm startlista. håhåMen snälla.

Jag undrar hur många som har sett den här bilden nu när de ska gå in och kolla på
startlisterna. inför helgens ijsm. Och undra vad dom har tänkt...

- åå där är ju Lovisa. Och... Är de hon Mary?
- Men varför har hon streck i ansiktet?
- Varför sitter den bilden här?
- Varför har hon en sjal?
- Varför är bakgrunden svart?

Eller så har dom skrattat å ba:
- Ha ha ha ha, vilka roliga streck.
- Det var roliga tjejer.
- Alla är ju roliga i Gbg.

Eller så har de missat bilden eller inte haft någon aning om att det var vi på bilden.

Heej, orka överanalysera.

Maryyyy @ TjejvasanJag tror den här bilden räcker från vårat Vasalopp. Ni vill nog inte se resten. Men visst är vi underbart frächa efter 3 mil på fastbundna på plankor?

Hehehehe.

Maryyyyyyy @ väntar på bilen från sthlm.

Sitter och lägger över bilder till datan. Spännande vad man hittar för godbitar.. haha.


Den här bilden var Marcus supernöjd med.. fett cool tyckte han.


Marcus kör med spagat på sista steget..
 
Hade ett rosa klot. heehehehehe.

Har lite filmer också men pallar inte lägga in dem. Ska lägga in filmen när jag persar på 1500 istället. Håll utkik!!

Puuussssshej.

Maryyyy @ geebeegee (gbg)

Idag vaknade jag av mig själv vid åtta och dök direkt ner i fysik böckerna. Några timmar senare kollade jag upp och då var klockan elva. Herregud vad fysik kan vara roligt... not

Oj, nu ringde Lollo på dörren. Skriver mer sen. PÖÖSSSHHHEEEEJ.

FIA` God morgon!

Usch vad tidigt det är! Jag ska ta halv åtta bussen för gruppen har bestämt träff i skolan klockan 9... Och det tar ju sin lilla tid att åka till universitetet från södertälje, restiden är väll runt 1,5 timme! Som tur är så har jag sällskap av Pamela hela vägen, annars hade det varit boooring!

Jag ska vara i skolan till 2 sen ska jag åka till löp. Jag och Emmy ska åka med Markuuuss så vi bestämde att vi skulle vara på löp vid tre tiden. Sen är det väll runt 5 timmars bilfärd, jag måste plugga lite men sen kommer jag antagligen vara för trött och sova istället... Hmm :)

I kväll får vi träffa Mary, wiiihooo!!

Nu måste jag röra på mig! Jag ska upp och kolla packningen en sista gång så att jag inte har glömt något och sen börja gå mot bussen...


Flowerpower


 


Maryyyy @ msn med Mikael

Mikael säger:

va händer annars då ?

Mary säger:

inget

Mary säger:

funderar på att kolla på v for vandetta på sexan som börjar nu kl 9

Mary säger:

har du sett den? är den bra?

Mikael säger:

den är skitbra

Mikael säger:

eller inte skitbra

Mikael säger:

men bra iaf

Mikael säger:

värd att se =)

Mary säger:

ok

Mary säger:

då kanske jag ska se på den då :)

Mary säger:

reklam med inslag av film. najs :P

Mikael säger:

va? :S

Mikael säger:

fattde inte det sista :P

Mary säger:

asså sexan har ju bara reklam så jag kommer få se på reklam som avbryts ibland med korta snuttar av filmen

Mary säger:

hajar du?

Mikael säger:

hahaha

Mikael säger:

jaaaa

Mikael säger:

den va rätt bra ;)

Mikael säger:

duuu jag har ett ragg på g!

ser ni sista meningen? Wowwowwow, fortsättning följer om Mikael dejting liv.


FIEMMA`Grattis!!

GRATTIS TILL KÖRKORTET MAJZAN!!


Maryyyyyyy @ rar på stureplan

n685031577_2209287_8189

shit pommes.
hittade den här bilden på en av
mina favvobloggar HÄR, och först trodde jag det var jag med en 'bad hair day'. Men märkte jag att det inte var det. Herregud. Men erkän, om man kollar snabbt!!

Maryyyyyyyy @ Gbg (Göteborg)

Hej,

på tåget var det en alkolist-gubbe som spelade hög musik på sin bärbara stereo och satt och snackade djupt med sig själv. Men han var sjukt väluppfostrad och höll lagom nivå på ljudet och såg till att han inte satt på någon annans plats osv.
              Det roliga var att typ ingen låtsades om att han satt där utan alla höll på med sitt. Sen kom det en tågvärd och frågade om det var chill med den höga musiken. Och det var ingen som sa att det störde. Fett skön tågresa
 
Sen blev det lite för mycket av det goda och han trillade in i ett bord och fick flytta till en egen kupé.Är hemma nu. Fett skönt.

På löp är det kalabalik. Säkert för att jag inte är där och styr. Herregud. Tur att jag höll mig borta i veckan ;)

min söta långhåriga pojkvän.

Emmy - x sent you a message on facebook

Utgång? Between You, X; X; X and X


Hellu tjejer!
Ja tänkte kolla med er när utgången i mars skulle bli av, Emmy kunde ju dricka under denna månad har jag för mig. Vad sägs om att vi ses någon gång snart?
Massa Kramar!


haha ja jag säger då det ;)
nu är partykalendern snart överbokad and I like, I like it a lot :D

FIA` Yees!

Vilken underbar morgon! Jag är pigg, glad och känner mig allmänt positiv och går runt och sjunger! Det här kommer att bli en bra dag känner jag :) Nu käkar jag frukost sen ska jag springa till bussen för i dag har vi seminarium från 10-12 sen sak jag har grupparbete till tre...

Det var ingen bra dag i går men innan jag gick och la mig bestämde jag mig för att jag skulle vara glad i dag och pigg i morse när jag vaknade. Det fungerar, testa själva!


GE MIG SOL OCH VÄRME NUUU!!

FIA` Hello Everybody!

Greys slutade precis, innan det kollade jag på arga snickaren samtidigt som jag läste på till morgondagens seminarium. Jag ska lägga mig och läsa lite till innan jag somnar. Jag tränade aldrig i dag för jag kände mig frusen och hade världens huvudvärk. Gick tidigare från lektionen för jag pallade inte att vara kvar...

I morgon har jag skolan från 10-15 och sen ska jag hem och träna och fortsätta plugga... Helvetet är igång!

Jag har ont i mitt hjärta, det liksom hugger och ilar. Det kommer lite då och då, jag borde nog kolla upp det!
Jag mår jätteilla och har gjort det hela dagen.
Jag har ont i magen.


Ni ser, jag skulle inte ha skrivit det här depp/klag-inlägget.. Jag mår inge bra och sen är jag egentligen inte på humör för att blogga men jag tänkte slänga iväg ett inlägg så ni vet ;) GOD NATT DARLINGS!


You are the sun


Emmy - har köpt en ny hudvårdserie

LBD FACE heter den. har sett den ett antal gånger och tänk flera gånger på om jag ska prova den eller inte. Nu har jag köpt den iallafall så nu får vi se om den är bra eller om det bara är en väldoftande sörja i en oerhört söt förpackning...


Emmy - nya favoritglassen

Magnum temptation
MUMS, MUMS; MUUUMS!


Emmy - jag antar att det handlar om att lära sig att lära sig leva med ovissheten

kontig känsla, du vet vad jag menar, blanding av det ena och det andra, inte förklarbar, inte jobbig samtidigt som den är jobbig, snackar inte, vet inte vad jag ska säga, vet vad jag vill säga men ska jag, hur gör jag för att göra rätt, vad vill jag, vill jag det egentligen eller är det bara något jag har intalat mig att jag vill, jag vet att jag är lat, vad ska jag göra för att träningen ska bli roligare, kärlek vad är det egentligen, hitta någon som du inte kan leva utan, man kan leva utan alla, varför skapa ett behov som du inte har haft tidigare, varför kan man inte köpa tid på burk, ska köpa en ny hudvårdsserie undrar om den är bra, hm vad ska jag göra med alla möbler när jag säger upp lägenheten, vilka är det som läser den här bloggen, varför är det så mycket att fylla i för att åka till usa, varför blir min behinna aldrig bra, undrar, undra, fråga, fråga... sdhfösoidhgdöljfngd,mfngyudtrgbn haha nej nu ger jag upp... har en hög plugg att ta mig igenom och det är lika bra att börja jobba, jobba, jooobbaa!!!


Mary @ Kalmar

Det var en sorglig dag igår. Grät typ 5 liter. Nu är det bara tomt. Plankvägen 1 kommer aldrig vara densamma. Jag ska ta med muggen, med mitt namn på, hem. Det var fullsatt i kyrkan. 89 år, 7 månader och 1 dag.

Tack Morfar.


FIA` Goodnight darlings!

Lite tråkigt att det bara är massa inlägg från mig i dag, men hoppas att ni klarar er! Emmy sitter i soffan här brevid, hon hälsar! Jag har inte pratat med Mary i dag, men gumman vi tänker på dig! <3
Nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp tidigt i morgon. Jag ska vara i skolan 10-17 i morgon, yeaah!

Här kommer en bra låt från mraaazzz!


FIA` Tisdagskvällar

TISDAGSKVÄLLAR KOMMER BLI TV -TITTANDE- KVÄLLAR!
Först är det "den rätta för Rosing" klockan 8 och direkt efter det kommer DH, som hade premiär i dag. Kvällens DH avsnitt var ju bara så spännande, kändes som det hände jättemycket! Men guud jag blev så irriterad när alla låste in varandra och när det började brinna,  och sen när läkaren som var den enda som kunde rädda Mike blev strypt. Vem ska rädda Mike nu? DH är verkligen superduperbra!


FjooortisarFIA` Det var länge sen någon frågade chans på mig!

KOLLA VAD JAG FICK PÅ MSN IGÅR!
- Det fick inte ni, la la la lalala ;)

FIA`Om fem minuter...

..börjar programmet " den rätte för Rosing" och jag har ju glömt berätta det för er. Hugo som är 19 år kommer från Södertälje. Jag såg honom sist i lördags när jag var på väg hem till Pamela. När jag såg att han var med i programmet förra veckan så sa jag " meeeen guuud det är ju han ju" och " men guuuud vad pinsam han är" och " vad göööör han" eller " men snääääälllaaa".. Ja ni förstår nog, det blir så roligt när man vet vem personen är och det blir extra pinsamt när personen gör pinsamma saker. Haha i kväll kommer det vara extra pinsamt roligt att titta på programmet för han kommer vara aspå henne, det såg man förra tisdagen när de visade lite om vad dagens program skulle handla om. Yeaah! Han är 19 år och hon är 35 år, hmm... Jaja nu börjar det, kolla själva!


FIA` Look what I found!

Mary skickat 2008-07-20 23:20:

jag hörde precis namnet X på tvn. då fick jag onda aningar i kroppen. som om det var nått ont och farligt.

Mary skickat 2008-07-20 23:21:

jag vet en tjej som hette Y som gick på mitt dagis när hon var liten. hon slogs alltid och var alltid taskig så nu hatar jag namnet Y.

Mary skickat 2008-07-20 23:21:

precis så känner jag med namnet X. X är från och med nu lika med skitbajsdöd.

Mary skickat 2008-07-20 23:21:

ville bara att du skulle vilja veta

Mary skickat 2008-07-20 23:21:

dessutom tänker jag aldrig döpa mina barn till X

Mary skickat 2008-07-20 23:22:

fy för det namnet

Mary skickat 2008-07-20 23:22:

Fy fan.

DU ÄR BRA ROLIG DU MARY!
Xet står ju för ett killnamn och Yet för ett tjejnamn, tänkte bara berätta det om ni inte har listat ut det redan ;)
Mary skrev det här till mig i somras när jag var lite deppig, det gjorde mig gladare!


FIA`Ibland är det inte lätt

I dag har vi varit på en annan husvisning. Det här huset var lite mer i vår stil men ändå inte. Det fanns två små rum och ett större men typ inga förvaringsmöjligheter. De hade fixat massa i huset men man upptäckte massa fel, typ hål och grejer så det var lite tråkigt. Emmy gick runt och sa: kolla här har vi ett hål, och där.. Haha :)

- Stuprör?! Vad är det?

Jag tyckte nästan lite synd om kvinnan som ställde frågan och jag fick kämpa riktigt för att inte börja skratta! Sen kollade jag på Emmy som kämpade lika mycket för att hålla tillbaka skrattet, men när våra blickar möttes kunde vi inte hålla oss längre och brast vi ut i skratt..


FIA` Just nu!

Emmy är ute med hundarna och jag sitter i vardagsrummet med min bärbara och bloggar. På tv visar dom en film som jag har sett typ tre gånger.. Efter det här inlägget ska jag plugga lite sen ska jag fixa lunch. Det blir nog soppa för det är så enkelt, det är bara att värma på :)

I dag är det träning i Sätra, får se hur det går, jag ska försöka kämpa mig igenom passet...


FIA` AAJ!

DET GÖR SKITONT!
- Jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Så här kan det bara inte få fortsätta..


FIA` En braig låt!

LOVE STORY- Taylor Swift

We were both young when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts:
I'm standing there on a balcony in summer air.

See the lights, see the party, the ball gowns.
See you make your way through the crowd
and say hello;

Little did I know
That you were Romeo; you were throwing pebbles,
And my daddy said, "Stay away from Juliet."
And I was crying on the staircase,
begging you, 'Please, don't go.'"

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet 'cause we're dead if they knew.
So close your eyes; escape this town for a little while.
'Cause you were Romeo, I was a scarlet letter,
And my daddy said "Stay away from Juliet,"
But you were everything to me; I was begging you, 'Please, don't go,'"

And I said,
"Romeo, take me somewhere we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story - baby just say 'Yes.'

Romeo save me - they're tryin' to tell me how to feel;
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid; we'll make it out of this mess.
It's a love story - baby just say "Yes.'"

Oh.

I got tired of waiting,
Wondering if you were ever comin' around.
My faith in you was fading
When I met you on the outskirts of town,

And I said,
"Romeo save me - I've been feeling so alone.
I keep waiting for you but you never come.
Is this in thy head? I don't know what to think-"

He knelt to the ground and pulled out a ring and said,
"Marry me, Juliet - you'll never have to be alone.
I love you and that's all I really know.
I talked to your dad - go pick out a white dress;
It's a love story - baby just say 'Yes.'"

Oh, oh.

We were both young when I first saw you...

FIA` Tiden är vår vän!

I dag följde jag med mamma och pappa och kollade på ett hus i Grusåsen. Det var väll sisådär, pyttesmå sovrum och en smal trapp.. Huset hade sin egna lilla charm men det lyckades inte charma oss. Jag vet inte varför dom har fått för sig att flytta, men det är väll alltid kul med lite förändring :) När jag var mindre så möblerade jag om i mitt rum hela tiden, men då hade jag lite mer möblervänliga möbler än vad jag har nu... Jag tycker om förändringar!

I bilen på väg till husvisningen så spelade dom en skön låt på radion...


Håll ut - Tomas Ledin

FIA` Träna träna träna!

EMMY HAR KOMMIT HEM FRÅN FESTERÅS!! Yeaaah

Nu snackar hon med Richard i telefonen men sen ska vi åka till Gröndal och köra lite elipse och styrka..

Jag har jätteont i magen, jag mår inte alls bra... Jag har inte gjort någonting vettigt i dag, mest legat i soffan och hoppats på att iprenen ska hjälpa! Nu ropar Emmy, see you later!M@ry

Hej,

jag har precis packat klart min väska. (Gör jag inget annat än och packa?) Ska snart springa två trappor ner och prata med min coach innan jag tar flyget ner till Kalmar. För imorgon begravs min älskade Morfar...

Jag har bestämt mig för att stanna där tills på torsdag och åka därifrån till Göteborg (IJSM!!) istället för att åka upp till Stockholm igen och vara med på typ två lektioner innan det bär av till Göteborg. Den här veckan är det periodsbyte så jag har ändå inga lektioner typ. Missar kanske 5 totalt.

Har med mig internet till Småland men får se om jag bloggar.


puss på er.

badberget i somaras.


emmy - lets dance

haha.. är ju inte världens bästa låttext kanske men jag blir på danshumör när jag hör den... längtar till fredag den 13 då vi ska dricka dancing juice och ha roligt :D vi blir en massa friidrottare och andra som ska förfesta i täby och sen ska vi dra till någon klubb och ´dansa, dansa, dansa!!! om det är någon som vill hänga på så är det bara att höra av er!Emmy

det är lite kaos i min skalle för tillfället. tänker på massa saker som skall göras och som borde ha gjorts osv. ska nog åka hem till södertälje idag och planera lite saker med mina föräldrar och Fia så kanske dom kan få världen att snurra i en lägre hastighet. jag är inte deprimerad eller så. tvärtom. det händer så himla mycket roligt för tillfället men som sagt MYCKET händer och jag känner mig lite lost. iallafall ska maila några mail nu, ringa några samtal och sedan avgöra om jag ska åka till södertälje eller inte.. btw så fick vi reda på resultatet från den förra tentan idag - JAG FICK VG :D det känns grymt skönt att slippa vänta på resultatet och jag som var så nervös innan tentan...


"ska jag välja röd, gul eller blå? hmm svårt val för alla är ju lika fina"just nu känns alla val som detta haha.

Maryyyy @ wowwowoowowowwoooow

Idag kollade jag runt på lite bloggar och kom då in på Elin Klings blogg. Där ser jag en bild på min klubbkamrat Frida (93:a) som har vunnit någon tävling och får shoppa för 10.000 i Stockholm. Shit pommes.


Här är hon.


här är hon i tidngen.


här är hon med Elin Kling.

Shit pommes. Jag vill också vinna något. Men då kanske jag borde börja vara med i tävlingar. Det är ju inte så att priserna rullar in av sig själv. Eller hur.

Frida kom tre på Terräng SM i våras, I think. Goodii.

hejdå, hörs sen.

FIA` Vilka fina minnen!!

Haha målchesterna är från två olika SM lopp, men visst är dom lika ;)


Stafett SM guld 3x800m - 08


SM guld 800m -07

På den översta ser jag jätterolig ut. Det är som att jag sträcker eller töjer på mina armar på något knasigt sätt. Haha och den bilden var med på friidrott.se första sida från stafett SM resultaten. Yeah!
Det är fina bilder med fina minnen!

FIA` Ovanlig väckarklocka

Jag vaknade av att hundarna hade värsta hundpartyt i deras rum.. Dom skällde och skällde och när jag gick dit var det för att minstingen, Maya hade rymt till andra sidan gallret och retade de andra med en pipis i munnen... Hundar!

Aja jag fick i alla fall sova 10 välbehövliga timmar! Det är bara jag och hundarna som är vakna här hemma, mamma har jobbat natt så hon ligger och sover, pappa jobbar och Jennys sportlov är slut så hon började skolan i dag. Buhu :( Men nu kanske jag pluggar bättre..

I dag börjar min mördarvecka, jag har jättemycket i skolan och sen måste jag plugga asmassa. Haha asmassa, det var ett nytt ord, tänkte skriva jättemycket först men sen vart det liksom jättemycket två gånger i samma mening och det var ju inte så roligt ;)

Just nu käkar jag frukost, sen ska jag ta ner min hög med skolböcker och breda ut mig på kökbordet och plugga..
Jag vill ha ett nytt stort skrivbord!  Jag gillar min lilla mysiga plugghörna i mitt rum med fåtölj och allt, men det blir så trångt när man ska ha massa böcker att slå upp i och greja. I want some space!Maryyyyyy @ spoooky

Knåpat ihop en döö läskig spökhistoria såhär på kvällskvisten. Men om jag måste ha den på engelska så jag tänkte lägga ut den på bloggen och sen köra på Google-translate grejen. Haha, BÄST!!!

Stort tack till Marcus som bidrog med fantasin. yee.


The headless rider:

Det var en gång en familj som hette Dickensson. De bodde i en liten stad i västra Skottland. En regnig torsdag på hösten vid halloween var fadern i familjen ute och red i skogen. Plötsligt dök det upp en gren i halshöjd och vilket fadern såg allt för sent och halshöggs av den vassa grenen. Efter några timmar började familjen bli oroliga och anmälde då fadern försvunnen. Två dagar senare hittades faderns huvud under en gran ute i skogen av ett gammalt par som bodde i området där familjen Dickensson levde. Men varken kroppen eller hästen hittades aldrig.


Familjen begravde huvudet vid en kyrkogård som låg i samhället. Efter detta började märkliga saker inträffa. Varje torsdag kunde man höra en galopperande häst som red genom gatorna och det ryktades om att det var en man med pumpa till huvud som skrek "var är mitt huvud".


En torsdagsnatt vaknade sonen Danny i familjen av att en häst gnäggade utanför fönstret till huset. Han trodde han drömde och vände sig om för att somna om men då hörde han att det gnäggade igen. Han gick fram till fönstret för att höra vart ljudet kom ifrån. Då sa en röst "Danny min son, var inte rädd! Du måste hjälpa mig att finna mitt huvud så att jag kan leva igen". Danny visade den huvudlöse ryttaren vägen till kyrkogården och hjälpe honom att gräva upp huvudet från marken. Efter att ryttaren fått vad han ville ha halshögg han Danny med en stor gren och begravde honom sedan i gropen där huvudet legat. Man trodde att sonen hade rymt eftersom det enda spåret man hade var ett öppet fönster.


Samma torsdag ett år senare knackade det på hos Dickensson, det var pappan som stod i dörröppningen med ett leende på läpparna. Familjen trodde inte det var sant eftersom dem hade hittat hans huvud ute i skogen sen ett år tillbaks. Dom tog med fadern till kyrkogården för att titta på graven. Det var bara ett stort hål i marken och på gravstenen stod det med blod från Danny, jag har återvänt, pappa!


The End


FIA` SÖTNOS!

EMMYTIONELL


Love you sis <3

Emmy - nu glömmer vi det här...

helgen vill jag bara glömma... var länge sen jag var så besviken.. och det var länge sen jag grät så mycket och så länge som idag... är så himla skönt att rensa tårkanalerna men det jobbiga är att man blir trött och får ont i huvudet.. nu ska jag äta några ostbågar till innan jag går och lägger mig.. kommer sova som en stock!!!

FIA` Not a feeling

BRA ÄR INGEN KÄNSLA!

Ni vet att när man svarar bara bra på frågan hur är det så är det egentligen inte bra...

I går på filmen så sa dom ett så klockrent citat när en tjej svarade "I´m fine" på frågan " how are you feeling".. Killen som hade ställt frågan svarade " fine is not a feeling".

Det fick mig att tänka till, bra är ju faktiskt ingen känsla.. Men hur ofta svarar man inte bra, bara bra, det är bra med mig när man får frågan hur det är? Kanske för att det blir för jobbigt att försöka hitta och beskriva känslan. Det är kanske lättare att säga bra eller dåligt... Hmm intressant!


Haaaaiiijjjjaa

Maryyyyy @ Bollnäs måste vara världens ände

God eftermiddag.

Sitter i bilen med min privat chaufför påväg mot Löpet. Idag har jag stapplat runt 1500 m på de segaste benen i världen. Från första steget sa mina ben "stopp stopp stopp, det här känns inte som i Globen". Kom runt som 5:a på på nån tid runt 4.33. Hoppas att mina ben vill springa nästa helg då det är JSM i GÖTEBORG. :)

En som dock sprang superduperhyper bra var min fd klubbkamrat Lovisa på sprang hem ETT SM GULD PÅ 800M. Shit pommes asså. Vilken tjej, helt galet.

Hoppas det inte är någon snö i sthlm, är trött på vintern nu.

hejdå.lite sommar kanske. va va va?


FIA` Yeah yeah wow wow

Kom hem från jobbet för ett tag sen.. I dag var det inte lika kämpigt utan i dag var det rätt lugnt. Jag blev klar rätt snabbt efter lunchen och fick sluta tidigare. Även fast jag har sysslat med massa annat i dag på jobbet som att snacka i telefon och kolla liverapporteringen från SM så blev jag klar i tid. Det var inga glada miner och röster i telefonen, tjejerna får berätta mer om sina lopp sen om dom vill..

Nu ska jag ut och springa i soolen, en distansrunda och rensa hjärnan lite. Mina ben känns riktigt slitna efter helgens jobb men det blir nog skönt att komma ut och röra på sig lite.. Jag måste sticka ut nu för om jag sätter mig i soffan  kommer jag att somna och då kommer jag inte orka träna sen.. Sån är jag, inte bra!

Jag kom trea på göteborgsvarvet för många år sen, cool va ;)
Finns så gamla bilder på den här datorn! Alltid lika roligt att kolla igenom dem.


 


FIA` Som sagt!

KOM HEM FÖR ETT TAG SEN! Jag är inte trött, men jag borde vara det. Eller snarare jag måste bli det för jag ska upp om mindre än fem timmar...

Det har varit en rolig kväll! Jag, Pamela och Gaby beslöt oss för att gå på bio, vi såg på bröllopsduellen.En riktig tjejfilm men oj så rolig och bra den var! Haha Gaby skrattade så mycket att det rann tårar nedför hennes kinder... Efter filmen gick vi till mac donalds och käkade glass/ paj och flummade ännu mer. Jag älskar att flumma, yeeeaaah!

Sen träffade vi några grabs ute i kylan innan de skulle dra till Oleary´s och vi hem till Pamela.. Det var niiice!!  Nu måste jag verkligen försöka sova. GOD NATT!!


height="0" alt="" />