Maryyyy ; söndag

Hej hopp.

Är på Tjörn med bara Mac. FATTAR NI? Jag har kört hit själv. OMG, vilken frihet det är att ha körkort, jag kan köra vart jag vill. hehe.
Så nu har vi bränt ner hela huset och har värsta röj festen här. Alla är redan däckade så jag och marcus har grillat och fiskat krabbor. (nej, m&p jag bara skojar, IRONI).

Igår sprang jag... hehe, det gick fett långsamt så vi pratar inte om det.

Nu pratar vi med Klabb på högtalare. Han åker tåg och har tråkigt. =)

Imorgon är det måndag men jag och Mac chillar kvar på bästkusten. På tisdag är det tävling igen i Jönköping.

LATER!!


vem är snyggast?

FIA - Its a beautiful day

Shit det är typ 30 grader ute i solen, jag och Emsan ska åka till Enskede IP och springa mördarpass.. Jag ska köra ett hårt pass och jag känner inte för det. Jag är trött, mår illa och har asmkt plugg. Igår när jag sprang i solen så kändes det tungt och i dag ska jag springa fort fort fort... But,

I CAN DO IT!

Gårdagens fest hos Natta blev väldigt lyckad! Många roliga händelser och mycket dans, jag och många till fick lära oss salsa. Det var fett roligt. Sen drog vi vidare till Stanleys och där vi fick VIP hörna med champange och sen sjöng vi ja må ha leva och dansade resten av natten. All night long, all night long ;)

I dag ska jag träna och sen måste jag plugga. Jag har min hemtenta som ska in imorgon och jag har diskussiondelen kvar, blläää men jag kommer att fixa det!!

Nu måste jag upp och packa det sista, ska ta tio i bussen! PUSSSSS

FIA - En heldag med Pamela

Dagen har varit otroligt lång och vi har hunnit med massa plugg, so thats good!
Första satt vi i bibblan och sen tog vi en runda på stan och köpte skor och åt food. Sen gick vi hem till Pam och fortsatte att plugga och sen kollade vi på en så jävla bra film! Hitch som visades på kanal 1 och den var verkligen så himla rolig och pinsam och jaa helt enkelt klockren!

Nu måste jag sova för jag ska upp tidigt imorgon och fortsätta plugga sen är det feeesssttt! Natta ska ha 20 års fest, olala ;) Hoppas jag kan koppla bort allt plugg jag har att göra så jag kan ha kul!


Mary ; fredag

Idag är det fredag. Det betyder 1 lektion. Matte E. Innan det ska jag träna och åka in till stan. Vad ska man önska sig i studenpresent? Det ska jag lista ut idag. Eller? Jag har ingen aning om vad jag vill ha, jag har allt. Kanske en helikopter, det skulle vara najs. Eller inte. Men en sån där kattbajsträningsgrej vill jag ha. Då kan man lära katten, steg för steg, att göra sina behov i "människotoaletten", hur bra är inte det på en skala??

Nu måste jag packa, ikväll drar vi till den RÄTTA SIDAN.

Later.


Gröna Lund puss.

Emmy - det skålar vi för

YEAH!!!


Tenta imorgon... and after that... no more Västerås and no more plugg ;)

Mary ; torsdag

Inga lektioner idag. Det är fett skönt. Jag funderar seriöst på att elda upp alla mina fysikpapper och böcker. Fysikprovet var pissvårt. Fy farao för fysik. Himlans tur att det är över. Nu har jag bara ett litet matte e kurs prov och historia prov som ligger å trycker. Där tänker jag kamma hem VG och MVG, annars är det fett ovärt.

Nu ska jag ta tag i alla grejer jag har skjutit upp. Sen blir det träning med Sara. OJ, vad vi ska springa idag. shit shit.


turebergsstefetten för nåra helger sedan..
1:a tureberg
2:a Löpet
3:a Hässelby
söta va ? =)

FIA - Grattis Kajsa!

I DAG FYLLER KAJSA 13 ÅR!!
Hipp hipp hurra!


FIA - Today

Jag har ganska mycket kvar innan mitt sommarlov är här.
I dag måste jag svara på ncca frågorna, sammanfatta intervjuerna, träffa Pam och lägga ihop allting och analysera tillsammans, om vi inte gör det imorgon... Sen ska jag träna och göra klart del 1 på min identitets uppgift. Det är inte så jättemycket egentligen och jag känner mig inte så värst stressad, känns som att min knopp har tagit sommarlov redan. Jag måste kämpa en vecka till för nästa torsdag har jag inga mer lektioner eller inlämningar :)

Nu på torsdag ska jag träffa L och snacka lite USA, oh yeaaah!
Nästa torsdag ska jag jobba på Tom Tits Experiment, det var ett tag sen. Jag jobbade där sist i januari, så jag kommer nog vara lite ringrostig nu i början innan jag kommer in i allt. I CAN DO IT!

Jag just nu..



Istället för...
 
Bra vaa?! Nu är glada Fia tillbaka igen ;)


Maryyyy

Godmorgon.

Vaknade tidigare än planerat så jag unnar mig lite tid vid datan. Idag är det sista pluggdagen för fysik B kursprovet. OHH, jag dör. Mitt huvud snurrar av formler, regler och uppgifter.

På onsdag är det iaf över. Och på onsdag ska vi även säga "hejdå" till Oliver. Han åker på lördag och missar studenten och hela skiten. Därför har han ordnat en "hejdå-kväll". Det kommer bli konstigt att Oliver inte är med på studentdagen sen...

Idag är tränarna i Malmö och chillar (FIG-konferans) så vi ska sköta oss själva. Det blir spännande. =)

Nu måste jag klä på mig och väcka Marcus. PUSS PÅ ER!!


yeaah, haha.


Vem blir inte glad av den här låten? HALLÅ?

FIA - Sweet

I dag hade Jenny med sig en systemkamera hem från skolan för att hon skulle ha den till något skolarbete, men jag och Jen passade på att ta lite kort :)





Jag tycker att bilderna blev jättebra!

Emmy - vill, vill, vill, vill, vill, vill

Jahaja...

glöm och fortsätt dröm...



sweethearts

FIA - Vi gillar att åka bil

Jaa gårdagens hemresa var speciell, väldigt lång och väldigt skrattretande. Men vi körde så för att Emmy och Mary skulle få köra lika länge eller vad säger ni tjejer ;) Haha fyfan! Hur kunde vi vara så klantiga och dumma, att vi inte bara tog gpsen som låg i bakluckan?! Aja Sannas stafettsmskiva blev väl spelad, särskilt nr 1, 2, 15, 16 och 17, yeeaaah! 

 Lite bra i det dåliga
- vi fick mer tid tillsammans
-vi skrattade istället för att bli sura och irriterade
-Emmys och Marys snabba byte från passagerarsätet till förarsätet på motorvägen när vi satt i bilkö.
-pluggade
- fixade med lite bilder
- sjöng med på alla braiga låtar

-körde raggarstilen och gungade fram med dunkadunkamusik
- vi är ett härligt gäng! <3



Fiemmas nya header?! haha

Mmmmmmary glider i karlstad.

Tjosan.

Är här i Karlstad och chillar med Enhörna. Var på JEM-träff här innan (tors-fred), så nu stannar jag kvar för att heja. Nu kollar vi på High school musical 3. Så himla bra!!! (erkän mac;)). Imorgon ska enhörningarna springa 4x400 m sen åker vi ner mot sthlm igen =) Jag kommer få köra bilen, yiihoo. Haha.


har tagit massa bilder åså men lägger upp de senare... har ju som sagt fysik B kursprov på onsdag. JAG DÖR!  Måste få VG...


Vi hörs efter studenten sweeties. =P


ps. tänk om Kongahälla hade ett lag på stafett SM. OMG vad kul det är med stafetter. love love


Flo, Lena, Sanna, Johanna. Enhörna is the shit. (det här måste vara från dagens lopp :S)


FIA - Oh yeaah

När vi var ute och joggade tidigare idag så träffade vi först Matte och efter en stund mötte vi Fransson, det var värsta slumpen att alla var ute och sprang samtidigt :)

Efter det körde vi en lång stretch och snackade om laguppställningen, sen tränade vi även på överlämningar. Haha lite smånördigt men det kändes bra att ha testat att hålla i pinnen innan själva racet.

Nu ska vi laga mat, potatis med stekt korv och gräddfil med gräslök, muuummmssss!

Solen skiner här i Karlstad, its a sunnyyy daaay!

Jag skickade precis in mitt ledarskapsarbete, håll tummarna att jag får godkänt och typ ett C på kursen!

PUSSSSSS

FIA - We are here

Nu kom vi precis hem till vårt lägenhetshotell. Ganska fint faktiskt, jag och Sanna sover i ett rum och Mary och Emmy i det andra. Nu kollar Sanna på berg flyttar in medan vi andra pluggar...  buhu! Vi har varit på willys och handlat food, frukost och lunch och innan det var vi och käkade middag med Soffipropp Öberg, det var myspys!

På vägen ner så började det spöregna det var scaryyy, brr men Emmy fixade det galant! Mary körde från restaurangen till Willys, det var första gången hon körde sen hon fick sitt körkort, coolt! Hon fixade också det galant!

Nu pratar Sanna med sin älskling i rummet intill, puttinutti :)

FIA - Karlstad here we come!

Nu sitter jag och Sanna samt vår chaufför Emsan i bilen på väg ner till stafett SM. Imorgon är det 4x800m och på söndag 4x400m, oh yeah! COME ON GIRLS WE CAN DO IT!!
Om en timme är vi framme och då ska vi möta upp Mary och käka middag sen ska vi till maxi och köpa frukost för vi bor på ett lägenhetshotell..

Nu dör batteriet snart, must go!

FIA - Thinking, thinking, thinking, thinking.

Arthursmeknamnskämt, massa sms men inga sms tillbaka, ett surt "jagförstårsms", men tydligen förstod han inte, killar!!, trött ville sova, men sen satte Åffes valpning igång, 3 timmars sömn och 7 valpar, allt är över?, trodde vi men det var bara att ringa djurakuten och åka in, allt var lugnt, hem igen och sen snuttade hon så gulligt med sina valpar, trött, fam kom hem, skönt och roligt att träffa dem igen, sova, träna lite lätt dist, plugga, ångest, mejla, papper, ljugande, ont i hjärtat av all oro, någon kommer att bli riktigt sårad och irriterad, jag vill inte göra någon irriterad men det är mitt val, jag kommer aldrig träffa dem igen, jag måste bara bestämma mig, snart för jag pallar inte mer att gå och vela, fattar inte varför jag velar egentligen, valet är ganska självklart egentligen, inte sant?, massa shopping och värme, mot kyla och en liten håla som är lika stor som järna, jäärna liksom hallllååå?! Tävla ihelgen, jag har ont i min fot, hoppas det inte är båtbenet, känns mer som en inflammation för det gör ont mellan tårna i senan liksom, undra om jag kommer att kunna springa i helgen, klump i magen som sträcker sig upp i halsen, jag mår fortfarande illa och har ont i magen från och till, jag har asmkt i skolan, ska försöka hinna klart med ledarskapsuppgiften idag, har en bok kvar att sammanfatta, annars har jag några timmar på mig imorgon också, ska skicka in den imorgon kl 12 innan vi åker till karlstad i vår tjejbil, fett fett nice <3, i helgen kommer jag nog att behöva ta med mig min datorn, fuck, jag är verkligen datorberoende, alltid något mejl att svara på eller något skolarbete som jag måste hålla på med, men nu är det bara tre veckor kvar, ja två nu då eftersom den här veckan snart är över, jag har en b uppsats kvar att skriva ihop med tjejerna, vi träffades igår och skulle gå igenom intervjuerna men vi satt och pratade om allt annat, psykopater, killar, hur dom fungerar, att vi skulle välja rätt man till våra barn innan vi viar 25 år för vid 25-30 var alla bra män redan tagna, prat om dokumentären den svåra kärleken, ångest, ingen ork och motivationen ligger nere på noll, jag träffar ändå alltid killar fel killar, allt är så bra i början men sedan visar det sig att de inte är något att ha ändå, aja det löser väll sig, jag hoppas på att träffa en kille i usa, eller gör verkligen det, tänk om jag måste hem efter ett år och min älskling inte kan följa med mig, hemskt, aja det får jag ta då när jag väll kommer dit, för jag ska dit, redan i sommar kommer jag att flytta till usaaaa, coolers, jag har inte fattat det, kommer jag att fatta det innan jag sitter på planet, ååh resan dit tar jättelång tid, aja nu piper tvättmaskinen och säger att den är färdigtvättad och kajsa vill komma in från altanen, så jag sätter väll en punkt på mitt lååånga och jag förstår om ni inte orkar läsa allt för det är ju inte direkt läsvänligt men jag ville bara skriva av mig, jag älskar att skriva knasiga inlägg, det kommer nog ett läsbart inlägg senare idag nu måste jag sätta igång med ledarskapsuppgiften, alltså punkt.


Taadaaa mördarinlägget är klart

Mmmmääry

Hola.

Idag har Löpet varit funktionärer på Milloppet. Det var lite kul. Vissa springer så sjukt långsamt. En tant blev varvad när hon hade sprungit 3 km och täten 8 km. Jag och mac låg och pluggade i gräset och hejade på alla:

Våra 3 bästa hejningsfraser:
- Spring ifatt dom där framme, KÖTTA!
- Å så spurtar du efter Djurgårdsbron!
- Hallå, det ligger ju en tjej precis framför dig, spring om henne!!


Top 5 idag:
1. Hämta ut mitt pinsamt fula körkort
2. Ingen skola
3. Emmy tränade med oss <3<3
4. Det är klart att jag ska vara ledare för ENHÖRNA i helgen. Wiihoo
5. Runners var och hälsade på och skulle göra en artikel om Löpet. hehe.

Lite bilder.

hehehehe. =P=P

Mmmary japp japp

Hejsan hoppsan.

Jag är fett imponerad av Em å Fi som lyckades med att hjälpa Åfelia med att få ut sina 8 valpar (dock bara 7 levande.. =( ). Jag skulle få panik om det skulle varit jag i den situationen. Herregud vilket jobb tjejer!!! =D

Hälften av Rudbeck sitter och skriver Matteprov nu. Jag sitter och bockar av min "to do list". Måste återgå till den nu. Ska hämta ut min körkort idag också. Herregud, jag ser ut som... ja jag vet inte vad på det =P

Några bilder från USA fredagen =)


vårt liveband på skivan. Läckert!

Frass var gul.

micke tha pimp

kolla in Fia som pluppar upp.. å sen kollar ni in Majzans min. Haha. skön! ;)

Linnéa och Tilda. Hahah. "hallå brun utan sol"

Jag och min kära Lollo!! <3

Å lilla Mikael Westh :)

Jaha.. tänker ni.. varför har hon inga bilder från "the real party". Jo förstår ni.. Emmy loggade ut när jag höll på att få bilder från henne.. så vi hann inte längre. =P

FIA - Herreguud!

Jag har inte fått sova en enda timme sen klockan elva. Åfelia satte igång med sin valpning och har hållt på och bäddat och flåsat hela natten. Emmy ligger och sover för hon ska tävla imorgon, jag ska väcka henne när första valpen kommer. Jag vill också sova för jag är jättetrött, natten har varit otroligt seg, kan inte bara valparna komma snart...

Jag har inte varit med om det här förut och nu ska jag och Emmy hjälpa Åfelia att föda sina valpar med hjälp av instruktioner av en hundmorska och mamma som är i grekland samt en sammanfattning av de olika stadierna och beteendet hos hundar.  SCARY! Men vi ska nog fixa det.. Nu ska jag sätta mig brevid Åffe igen så att hon blir lugnare.


FIA - That's true

Som Tobbe sa;

Tobbs säger:

man kan aldrig göra fel val om man går på magkänslan!

Tobbs säger:

livet är väldigt för kort för att be om ursäkt för sig själv och ångra sig!

GO FOR IT!
- Strunta i vad alla andra säger att du ska göra och gör det du vill göra. Följ magkänslan :)


Emmy

Jahaja så är det... hej och hå... Skivan i fredags var rolig på middagen, mindre rolig när middagen slutade en halvtimme för tidigt... ännu mindre roligt när det inte kom något folk... så trist att många gick hem... sen kom det efterinsläppsmänniskor och då blev det roligt.. och så kom M tillbaka efter att ha varit gudvetvar... vi letade och frågade efter henne men hon varken fanns någonstanns eller svarade inte i telefonen... lite orolig blev jag faktiskt att något hade hänt.. men sedan kom hon tillbaka tillslut (efter över en och en halv timme) iallafall gladare än tidigare haha.. när det blev lite fler folk på dansgolvet så blev det mycket bättre musik också.. det var som om att dj:n inte orkade anstränga sig när det inte var så många som dansade tidigare... mycket dans och skratt... sedan var det dags att åka hemåt kring tolv för fia och jag är ju som sagt hundvakt hela den här veckan.. men man brukar ju säga att man ska gå när det är som bäst. men det hade varoligt roligt att vara kvar ett tag till.. som jag har sett på bilderna nu efteråt på facebook och som jag iofs såg på plats också var att många drack nog en eller två drinkar/öl för mycket, några strulade med folk dom inte borde... ja jag säger då det... lyckad skiva som som precis som förra året blev lite av en incestskiva inom friidrottsfamiljen haha!

Sötaste som hände på skivan var iallafall när T kom hem från USA tidigare än planerat och dök upp på skivan utan att V visste om det.. han ville överaska sin flickvän men så kom han inte in pga hans legg hade gått ut nyligen så jag fick gå in och hämta V på dansgolvet och säga kom... då frågade hon vad är det? då sa jag att det är någon som väntar på dig utanför... då sa hon är det mamma? då sa jag nej haha men gå ut och kolla till vänster.. och så gick hon ut och såg sin pojkvän T och då sprang hon fram och kastade sig i hans famn.. sedan kom hon in och var helt uppspelt och grät av lycka.. sprang upp till garderoben och hämtade sina saker... ååh det var så himla gulligt.. :D








FIA - Fairytale

SÅ HIMLA HIMLA BRA!!!
- Hoppas att han vinner!


Mmmmary - Löparskivan

ÅSÅ, var Löparskivan över. Herregud vad snabbt det gick.

Kvällen var askul och det hände en massa. Först hade vi strul med bordsplaceringen och fick göra om allt typ. Sen saknades det pengar men tillslut så visade det sig att det blev över och vi (10 pers) fick 500 spänn var. NAJS. Jag spenderade 50 spänn den kvällen, tack vare en liten tripp till Marysquare. :) Middagen var rolig och nomineringarna har aldrig varit så grova. Lite överdrivet på alla, men ingen som tänkte på det :P Jag tyckte det var kul iaf. Tack allihopa för en underbar kväll!! =D


Jag var indian och såhär såg jag ut =) Hihi.

Marcus var Rocky, lika söt som vanligt. Oturligt nog såg jag han inte så mycket under kvällen.


FIA - USA TEMA!

SKIVA TOMORROW!!
Imorgon har löpargymnasiet skiva och de har tema USA. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska vara och jag orkar inte köpa något så det få bli något som vi har här hemma. Jag funderar på batman eftersom Jenpen har en batman mantel och sen tar jag en svart klänning till det. Skitråkigt I know! Andra funderingar ;frihetsgudinnan eller någon disneyfigur.
Men jag orkar inte fixa så jag kommer säkert att dyka upp som Batman imorgon!
  OH YEAH!
Jag är lite nyfiken på nomineringarna, ska bli spännande och se vad de får för några.

FIA - Ibland såå

" Alla är snygga på sitt sätt,  men jag har inte hittat det snygga hos honom ännu" - anonym

hej och hå så det kan gå


FIA - Vad är det som händer?

Jag försöker slå flera flugor i en smäll eftersom jag har så otroligt mycket att göra men sen glömmer jag två av böckerna som jag skulle lämna tillbaka på bibblan innan jag gick till sydpoolen och tränade. När jag är i omklädningsrummet kommer jag inte på något pass att köra, ringer Mary och får ett pass av Alex. Sen åker jag hem, och hittar en lapp i brevlådan om att de har försökt lämna ett brev klockan två. De hade ringt några igår och frågat om det fanns någon hemma mellan 12-15 och då sa jag ja men det hade jag helt glömt bort. KLANT! Nyss satte jag saft i fel strupe och fick panik och hostade en massa...

Bra grej nu då, jag skickade iväg brevet idag! Nu ska jag försöka plugga lite och sen måste jag ner på stan igen  och lämna böckerna på bibblan, innan jag ska hem till Farmor på middag :)

Jag vet inte vad det är med mig idag, det känns som jag har för mycket att tänka på att jag lägger av att tänka helt och hållet och glömmer bort saker. Riktigt läskigt faktiskt!


jag vill ha sommarlov!

Emmy - bäst just nu

REPLAY...


Emmy - dagens i-landsproblem

kommentar från en anonym söt liten vän till mig...

"jag gör det senare, jag är så stressad just nu för det är så många online"


haha sötnos :D

FIA - Men men..

Det blev en rätt så lång dag igår på sjukhuset men de hittade inget fel på min mage så de skickade hem mig med tabletter för illamående. Det var skönt att veta att det inte var något men jag hade hoppats på att de skulle ge mig något så att magontet försvann, men nu vet jag att det inte är något farligt så det är ju bra!
Jag ska testa att springa idag och hoppas verkligen att det fungerar för jag vill inte missa några fler dagar!!

Nu blir det frukost sen plugg och träning.


MARY - Lycka till på matteprovet ;)


FIA- Nej nu orkar jag inte längre...

.. nu åker jag in till sjukan!

BLÄÄÄ

Maary - you're my everything

Tjosan.

Haft fullt upp hela helgen.

Lite sådär 'viktiga' saker framöver:
2 dagar kvar tills mitt Matte E prov
2 dagar kvar tills musikarskivan
4 dagar kvar tills LÖPARSKIVAN
10 dagar kvar tills jag åker på jem-träff i Karlstad
16 dagar kvar tills Fysikkursprovet
22 dagar kvar tills min första utomhustävling
23 dagar kvar tills Matte E kursprovet
31 dagar kvar tills STUDENTEN
32 dagar kvar tills jag åker till Mannheim för att tävla

That's it. I helgen var jag på Gröna Lund. Bilder kommer om en månad. Då har jag tid med bloggen på riktigt ;) Hahah.

LOVE 2 U ALL


TUMMEN UPP FÖR ATT HA BIRGER I MATTE E. Han är lätt bäst på att lära ut, å lätt bäst på att driva å trolla med/för eleverna ;)

Emmy - lite kort om vad jag har gjort och ska göra...

jaha ja. har precis varit ute med hundarna på en kort promenad ska snart förbereda inför ett telefonsamtal med coachen från usa.. skriva upp vilka frågor det var jag hade så att jag inte glömmer bort något osv. sedan ska jag äta lunch och plugga, plugga, plugga och sedan efter det blir det träning och ikväll när Fia kommer hem ska vi iväg och handla. Vi är ensamma hemma den här veckan för resten av familjen är påväg till Grekland för en veckas semester med sol och bad.

på fredag är det skiva för alla löpare, det är usa-tema och jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig... blää för teman känner jag just nu haha men det är bra att dom har ett så brett tema då kan man ju komma i princip som vad som helst!

btw så tränade jag bana på tibblevallen i täby igår tillsammans med Linda och Carro. tränade häck och det var riktigt roligt :D efter träningen följe jag med lindus hem till henne och åt middag. önskar att jag kunde få ihop fler träningspass tillsammans med andra och att jag kunde träffa lindus oftare!


föresten så måste jag bara avsluta med att säga hur underbart jag tycker att det är att våren verkligen är här, jag njuter till fullo av grönskan och solen. jag blir så GLAD när det är grönt och ljust ute!

ciaaooo

FIA` God morgon, god morgon!

I morse kollade jag på the voice och hörde massa roligt från expressenEbba. Hon har värsta drömjobbet, det skulle passa mig perfekt! Hon skvallrade om kändisar och att bloggaren Kenza skulle ha något med Hugo. Olala spännande! Haha vilken perfekt start på morgonen, jag älskar skvaller! Jag får hem Hänt bild med massa smaskens en gång i månaden :)

Stryk LINDA och skriv FIA ;)

FIA - Träna med kurrande mage?

Neej gud jag måste ta ett äpple för jag kommer inte kunna träna med min kurrande mage. Sen får jag äta lunch efter träningen sen :) Jag ska iväg till Gröndal med Jenny och Elin, jag vet inte vad dom ska köra men jag ska köra cykel eller elipse och lite styrka. Första dagen jag tränar sen tisdagens styrkepass. Aj aj aj!




I believe I can fly

Fiem- we miss spain

Some pics ENJOY!














RIKTIGT ROLIGT träningsläger med mycket skratt, sol och grymt bra träningar :D

Emmy - vad tror ni om detta?

Denna tatuering fylldes i titt som tätt under lägrets gång... jag tycker att det är riktigt snyggt och har länge funderat på att skriva mitt namn längs ankeln. Vad tycks?



jaa.. jag vet inte riktigt än vad jag vill.. ska nog börja med att göra en hennatatuering ett par gånger för att se om jag tröttnar på den... sen så tror jag aldrig att jag kommer våga göra en riktig tatuering eftersom jag är rädd för nålar...

Emmy

ja vad säger man... ett tecken på att jag inte har varit inne här på länge och bloggat är ju att jag hade glömt bort lösenordet haha. försökte med flera stycken innan jag kom det rätta... ja jag säger då det...


Vad har hänt sen senaste inlägget? Tenta, träningsläger i Spanien, tjejmiddag, sittning med Beware, shopping på adidas utförsäljning och mycket mycket annat trevligt :D



life is fun right now

FIA - Fan

I morse när jag vaknade mådde jag bra... Sen åkte jag ner på stan och skulle lämna tillbaka böcker på bibblan och låna några andra så högg det till i magen och jag började må illa igen. Sen kollade jag på modevisningen igen, tog massa kort med en proffskamera. Snackade lite skit med Natta och nu är jag hemma igen. Jag skulle ha kört wet west, jag hade med mig grejer ner till stan, men det var ingen idé när illamåendet finns där hela tiden. Känns som jag ska spy när som och nu har febern kommit igen, fuck this! Jag måste ju ha fått någon bakterie eller något sånt, för det är något som inte stämmer, feber och illamående fram och tillbaka. Jag vill kunna träna nu när det inte var någon fara med knät..

Jag ska gå och lägga mig ett tag och se om huvudvärken och febern släpper.. Usch jag mår verkligen inte bra just nu.


Det är svårt att hålla leendet uppe när jag  mår pissdåligt inombords!!


FIA - It´s like I´m not me

It´s like I can´t think
Without you interrupting me
In my thoughts, in my dreams you have taken over me
It´s like I´m not me

What should I do?
I want you to disappear...


Mmmmmmmary

Hola!

Snart Matte E lektion... sen träning (igen)... sen hem till marcus!

Idag tog min kära musikkompis Linda också körkort. Hon hade smygit med det precis som lilla jag. Så idag när jag lungt gick i korridoren så hoppade hon på mig och berättade att hon tog körkort i morse. Haha. För när jag berättade för henne i onsdags om min uppkörning då skulle hon precis iväg och skriva teorin. Vilken luring va =P

Hörs !!!


träning på stranden i sanden.

Mmmmmary - godkväll

Igår tillbringade jag och Mac två timmar på Runnerstore. Det var trevligt. Haha =P

Idag har vi haft skivmöte. För om en vecka är det LÖPARSKIVAN (läs USA-skivan). Shit shit shit. Vi har massa planer till skivan... Åhåj. Imorgon börjar vi sälja efterinsläppsbiljetter =)

Idag fyllde Gleimar år. STOOOORT GRATTIS !!!!!!!!!!!!! =D


Här har vi Löpets födelsedagsbarn. ;)

FIA` Puttisar

SÅ HIMLA SÖTA!
Stellas valpisar. Dom är så söta, kan sitta flera timmar och bara titta på dem! Om några veckor kommer de börja springa runt och busa, då får jag akta tårna och hälsenan.




FIA` Feber

Jag skrev tidigare att jag kände mig illamående, trött och hängig, efter middagen fick jag feber.
Jag mår verkligen inte bra och det blir inte bättre av att jag har jättemycket att göra i skolan.

Det är en månad kvar och jag har ingen aning om hur jag ska hinna med allting. Seminariet gick bra idag sen gjorde vi lite på B uppsatsen. Jag fick två till böcker att skumma igenom. Sen ska jag intervjua två personer till nästa vecka också. I ledarskapskursen ska jag skriva ett fördjupningsarbete på 6 sidor om valfritt ämne, jag ska skriva om organisationskultur: svårt! B uppsatsen har vi knappt börjat med och identitetskursen har jag gjort första delen på, nu ska jag förbättra dem efter tipsen jag fick idag. BLÄÄÄÄ!! Om en månad är det över.


Miss you darling! Lycka till på tentan imorgon!

FIA` Trött

Jag är trött men ändå inte. Illamåendet sen igår sitter kvar och jag håller tummarna på att jag inte kommer att spy på dagens lååånga lektion från 9-16. Vi ska ha seminarium och gå igenom allas arbeten och vad som kan förbättras och sånt. Jag ska presentera en killes arbete, det var bra men kort.

I kväll ska jag hem och förhoppningvis kunna träna, beror på om jag fortfarande mår jätteilla, sen ska jag träffa Natta :) Skulle ha träffat henne igår egentligen men jag var för trött, halvsov och kollade på hockeyn.

See you later aligator!



Mina nya favvo shorts ;) Eller pjamasbyxorna som de andra kallade dem...

Mary love love love love

Idag är det min och Marcus 6-månaders dag!! Grattis till oss =D

Lite bilder på oss dagen till ära.... ;)


Allt började här. På Hellasloppet. Typ. Det var då jag upptäckte att det gick en trevlig prick i ettan.


Sen gick det undan och plötsligt firade vi 3 månader på Friibergh. Gulligt va ;)


Tiden rullade på... vi införskaffade dubbelsäng (el tog en säng till i löpets källare och köpte dubbelmadrass), marcus hälsade på i Göteborg på sportlovet å vi levde livet på löpis. :)


Sen åkte vi på träningsläger med Löpet. Mac för första gången och jag för sista !! Å nu i helgen (efter att vi har hållt föreläsning för 94:orna på Löp och Marcus har sprungit Turebergsstafetten) ska vi fira våran 6 månaders dag =)

Puss på er sötisar

FIA` Home sweet home!

VI KOM HEM INATT. JAG ÄR TRÖTT MEN JAG HAR MASSA ARBETEN ATT LÄSA IGENOM TILLS MORGONDAGENS SEMINARIUM, SÅ DET ÄR BARA ATT SÄTTA IGÅNG. GUBBEN SOM ÄR SÅ JOBBIG SKA GRANSKA MITT ARBETE; JAG ÄR LIVRÄDD! ARBETET SOM JAG SKA GRANSKA ÄR BARA TRE SIDOR, MITT VAR 8 SIDOR ( DET ÄR EN AV GREJERNA GUBBEN KOMMER ATT PÅPEKA).

VALPARNA ÄR OTROLIGT SÖTA!

ÅFFE ÄR SUPERDUPERSTOR RUNT MAGEN, HON SER UT SOM EN HELT ANNAN HUND.

VI HAR TAGIT 1500 BILDER I SPANIEN, SÅ NI KOMMER NOG ATT FÅ SE EN HEL DEL HÄR PÅ BLOGGEN FRAMÖVER ;)


Mmmmary LET'S PAAARTYYYY!

Dagens uppningsfras:

- Gissa vad jag har gjort idag??

Svar: nääää

- JAG HAR TAGIT KÖRKORT!!! OH MY GOOOD! =D




Uppkörningen gick perfekt. Allt tack vara mina tålmodiga föräldrar och min körlärare Mark. =D



Em å Fi jag får inte tag i er !!!! =( Men vi kan la höras på skype ikväll. LOVE YA.

Mmmmmary

Yo el Godmorgon.

Ville bara berätta att såhär ser vi ut fem på morgonen på flygplatsen i Faro. Mac äter kakor och jag skriver vykort. (OBS, det är på hemvägen..) =P


Och såhär ser jag ut när jag försöker få lite färg.



Å såhär ser Aleks ut när han flyger... =)


Det var allt för mig. Pusshej.

Mmmmary

Ledsen för den otroligt dåliga blogg uppdateringen. Men herregud. Man har ju ett liv också..

Spelade nyss spel med Mac över internett.. "provar på inför hösten" kan man ju också kalla det. Fast nu är det ju han som är borta, i det där landet på S som ingen kan stava till. Marcus slog iaf mig i 'sten, sax å påse'. =P
   Pratar nu med Sindre... Han beklagar sig över sin förlust mot "baisemicke" som han tydligen kallas i Norge (också). Denna omtalade Ekvall =P De sprang 10 000 m i Norge today. Kul sträcka.

Jaja, imån ska jag å köpa nya löparskor. Har tvåtusen i presentkort som känns lite lägligt att utnyttja. Efter det bär det av mot STOCKHOLM/SOLLENTUNA mot nya saker. Oohhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!

Godnatt.


en liten närbild på de ja ! =)

FIA` Nämen ojdå!

VILKA FYND!?
Tjejer vad hade ni gjort ifall han hade kommit med ett par sådana här på sig?



FIA` Va a bailar esta noche? Un poco, per favore!

VI MÅSTE HA GJORT SUCCÉ IGÅR NÄR VI GICK TILL RUSSINPARTYT OCH DANSADE!
När vi kom tillbaka från tapas stället igår så gick vi till baren där det är dans varje kväll och dansade med alla pensionärer. Först blev de jättechockade, några gick och satte sig, andra stannade kvar och några tog kort. Efter ett tag när jag hade fått upp hela gänget på dansgolvet bytte de till vår musik typ barbie girl och sådana fjant låtar och då gick de flesta och satte sig. Men jag och emmy bjöd upp några och sen var vi ett gäng på dans golvet som shakade as ;)
Roligast var nästan när jag gick fram mimandes till en gubbe " Im a barbie girl" Han fick typ hjärtinfarkt och alla runtomkring asflabbade.

I dag har ALLA tanter och gubbar som vi har mött vid poolen eller i korridoren skrattat och frågat om vi ska dansa ikväll också. Emmy berättade att några tanter hade sett riktigt besvikna ut när vi sa att vi inte skulle komma och dansa ikväll. Puttisar haha dom tyckte säkert det var jätteskoj med några ungdomar med dem på dansgolvet :)

Emmy kollar på film, jag, Linda och Nic sitter och pluggar nere vic receptionen och de andra är ute och äter glass.




Glada icke russin tjejer :)


Mmmmmary @ fredag maj maj måne

Pratar med folket i Spanien Skype och imorgon ska jag på Tjejträning i Göteborg. Spännande va. Dubbelpass å allt. =)

Idag har jag chillat på Tjörn. Fett varmt.

Nu har jag bytt samtalspartner till lilla söta Mac. Imorgon ska han åka och klättra =)

Nu måste jag sova.


hahahahahaha

height="0" alt="" />