Emmy ;D

GUD VAD BRA, DET BLIR MARIE PICASSO OCH AMANDA JENSEN I IDOLFINAL 2007!!!
Dom är så himla bra, Amanda med sin coolhet och Marie med sin otroliga röst!
Emmy ;D

Här är den där videon som alla pratade om för ett tag sen. Ja jag vet att jag är lite efter men kolla in denna om ni inte har sett den för det är så himla synd om tjejen. Fatta vilken mensvärk hon måste ha!


Emmy ;D

Sista dagen i november, sista dagen! Jag har sagt det förut och jag säger det igen... tiden bara rinner iväg, vart tar den vägen? Jag håller på med massa olika projekt som vanligt, massa ideér som vanligt men många idéer kommer också att som vanligt bara stanna vid att vara ideér för det finns ingen tid i världen att jag någonsin kommer hinna göra allt vad jag vill hinna med! Alla tankar snurrar runt i huvudet, jag blir alldeles yr och skulle behöva sätta mig ner och sortera lite bland alla tankarna, fundera, planera, rensa, kasta och ta tag i det jag verkligen vill göra!
"When you question me for a simple answer
I don't know what to say, no
But it's plain to see, if you stick together
You're gonna find a way, yeah"

image2514


Igår så sa Matte till mig: "Emmy kommer du någonsin vara nöjd?" och då svarade jag. "nej det kommer jag inte för jag är en perfektionist och eftersom ingenting är perfekt så kommer jag aldrig att kunna bli nöjd".
Jag bara klagar, klagar och klagar hela tiden. Jag har långsamt och motvilligt förvandlats till ett pessimistiskt monster. Det är inget jag själv har velat, och jag måste verkligen se till att försöka ändra på det för varken jag eller någon i min närhet mår bra eller tycker att det är roligt att behöva höra på min ständiga klagan...

FÖRLÅT!!!!Mary ;D

Hej hopp!
Snart ska jag packa ihop mig och dra mig mot tåget hem. Det är fullt ös på löp, de ska ju bo 60 pers här i helgen. Det är löpis-läger. Det betyder att alla vi måste ta oss hem vare sig vi vill eller inte för att de små barnen ska låna våra rum. Så vi har plockat, städat och sorterat. Jag har med mig två väskor hem med saker som jag inte använder så himlans mycket på löp längre.

Å jag har ont i min underarm också, kan ni gissa vad jag har gjort? På under sidan av underarmen har jag ont för att vi spelade bowling på gympan. Och ovansidan är från samma gympalektion fast från badmintonen. Ajsing. ;P

Ha en toppen helg! Pussåkram!

(Min fredagkväll tillbringar jag på tåget kollandes på en romantisk komedi och pluggning av Matte D. yeye. )

Fia ;D

HA HA! Jag kom på att tåget kanske stannar i Södertälje Syd imorgon,och kan ni tänka er att det gjorde det! Nu tänker jag hoppa på tåget där i stället för på centralen.
Så då får jag en extra lång sovmorgon imorgon, jag slipper åka fram och tillbaka. Jag är så jävla bra :D
Nej nu ska jag packa sen ska jag se på tv! Pusspuss
image2513
Matteplugg får det bli på söndagkväll

Fia ;D

Hallå! Nu har jag precis gjort klart frågorna på samhällen och skickat iväg dem till de andra tjejerna :)
Samarbete är viktigt, kom ihåg det!  Då var det färdigpluggat idag
Jag åkte hem för att kunna sova ut, ville inte bli väckt av att någon kommer in och sjunger i datasalen eller liknande. Imorgon ska jag ta tåget in till Sthlm runt elva för att möta Tessan vid centralen, för att sedan åka till Linköping. Vi har träff med uppföljningsgruppen den här helgen, det ska bli väldigt nice! Jag har inte packat än, ska nog upp och göra det nu, sen ska jag fixa min mössa som har gått sönder. Det ska tydligen snöa och bli kallt igen ihelgen, måste vara förberedd. Kul att jag åkte hem med min tunna jacka!

Jenny hade missat att spela in BSF så jag frågade om Pappa hade sett på det:
- Såg du på BSF igår?
- Ja det gjorde jag.
- Hände det något spännande?
- Nej det gjorde det inte.

Vilken dum fråga egentligen, varför skulle det hända något spännande i BSF? Jag vet inte ens varför jag tittar på det programmet. Det är något som gör det bra, kanske att det är så pinsamt dåligt!

image2506
image2507
image2508
image2509
image2510
image2511
image2512
Bilder från förra lägret i Lillsjöstugan, Norrköping.

Emmy ;D

Mörkret där utanför murar in oss innanför löpargymnasiets väggar, vi springer omkring, på varandra, över varandra, in i varandra och framför allt springer vi huller om buller utan något direkt mål. Särskilt alla treorna, de bara springer och springer, igen vet egentligen vart vägen slutar alla vet bara att denna här vägen snart slutar. Det disskuterades om studenmössornas utseende, om skivans tema och att en evtentuell flakpanik snart kommer att komma när vi närmar oss slutet på vägen, men också glädje, lättnad, massa skratt och roliga saker!
Det känns också som att mörket suger in all tid, för var skulle den annars ha tagit vägen, hoppas verkligen att tiden kommer tillbaka med ljuset som vi väntar på att mörket ska spy upp snart för den har haft ljuset bråkandes i magen alldeles för länge! KOM FRAM VI BEHÖVER DIG NU MER ÄN NÅGONSIN TIDIGARE...

Fia ;D

Träningsdagboken- check
Biljetter till helgen-check
Styrka-check
Städa-check
Så fort jag har fått bort några punkter från attgöralistan så tillkommer det nya. Haha det är hela tiden massa saker att göra! Idag kommer min planering inte att hålla för jag har två möten att gå på så jag kommer tyvärr missa BSF ikväll, men jag ska be dem spela in det där hemma. Så kan jag titta på det imorgon när jag kommer hem för att hämta tågbiljetterna och skolkatalogen, som kom idag.
Det är verkligen superroligt när man får skolkatalogen, för då kan man sitta och bläddra igenom den och snacka om personerna på bilderna. 
"Man får ett ansikte på personer som folk har pratat om",
vilket gör skitsnacket roligare ;)

image2503
Haha spana in Marius min på den här bilden, YEAH!

Emmy ;D

Nu sitter jag här nyduschad med en macka i handen. Har tränat skivstångsstyrka idag + bollövningar för bålen. Först trodde jag inte att jag skulle kunna träna styrka för jag är jätteöm i hela min arm efter blodprovet jag tog imorse. Jag blev av med hela fyra rör blod när dom tog lite tester för att se hur mina värden ser ut, har känt mig ganska trött under en längre tid, brist på något?

Snart är det middag, sedan utvecklingssamtal med våran mentor, sedan projektmöte, sedan möte för alla treor om studentmössor och skivan och liknande, därefter lite plugg och vid nio är det bondesöker fru haha!

image2502
"I believe I can fly" eller jag tror iallafall att jag blir stabilare i fötterna av balansplattan!

Mary ;D

Godkväll!

Imorgon har jag inte så mycket för mig (har ingen träning), så jag har gjort en lång lista på nödvändiga och onödvändiga saker jag ska göra. Säg mig, tycker ni det är nödvändigt att plantera om växterna med ny fräsch jord? Jag tycker det är nödvändigt, typ som en julklapp till växterna. På tal om julklappar, tänk vad mycket julklappar som köps nu denna månaden. Eller tänk på dem som började köpa julklappar på mellandagsrean förra året. Det är iof ganska smart att planera så eftersom man slipper julklappsstressa i december. December är en ganska rolig månad. Det händer så mycket; nyår, jul och Lucia. Förra året när killarna gick lucia tåg gick brandalarmet igång. Hoppas detta årets ett-killar lyckas bättre. Adam var lucia förra året, om de nu måste vara en blond passar ju Alex eller Klas ganska bra in på det. Men jag har hört att för länge sen var lucian mörkhårig i Italien. Och tänk vad många som färgar sitt hår mörkare nu under vintern för att det tycket att det passar till den mörka årstiden. Men jag tycker det är mysigt när det är mörkt, då kan man tända massa lampor och sova med 10 täcken. En sak som är mindre bra med vintern är att det som en igloo på löp och i Rudbeck. Så vi stackars spinkiga löpare får ju springa runt med tjocka lager-på-lager.
 På tal om ingenting fick jag idag reda på att jag ska få ett stipendium nästa helg. wowowo!

Pusselipuss.


image2501
Löpet i ett nötskal.

Fia ;D

HALLÅ!
- Sätra passet gick väldigt bra idag. Riktigt roligt när träningen flyter på!
- Gjorde bollövning och fotstyrka över en timme nere i styrkan.
- Tittade på studentbostäder i Västerås. Hittade en favorit som hade sovloft. Gud vad mysigt!
- Satt och räknade matte i tre timmar.
- Tittade på DH
- Numrerade trappstegen i löps trapphus med runda fina lappar.
- Käkade yoghurt vid tvn och nu sitter jag här.

Ville hitta ett annorlunda sätt att beskriva min dag, här kommer dagen i punktform. Kort och bra :)
image2500
Emmy och Mary säger att jag har ett speciellt uttryck när jag tar i och kämpar. De säger att jag tar i med tänderna, och grimaserar på något roligt sätt. Hmm? Kul att man blir utskrattad när det är som jobbigast på ett pass. Jag måste jobba på en normalare kämpargrimas!

Fia ;D

Vi har inte bloggat förrän nu, eftersom vi tänkte ger er tid att titta på bilderna från Marys och Tessans Japanresa extra noggrant! Visst var dom fina :)
Dagen har varit extremt seg och jag har varit väldigt trött, lyckades somna på naturkunskapen eftersom läraren visade en supergammal film om atomernas rörelse. Blablabla.. Jag måste verkligen gå och lägga mig i tid!

Första timmen var trippeltimme i mattematik, eller okej det var inte så mycket plugg i bibblan som vi hade tänkt att det skulle bli. Vi flummade mest, som vanligt! Tobbe gjorde oss sällskap och här kommer några bilder för Tobbe lärde Emmy hur man tog kort med våra mobiler smartast och snabbast.
image2489

Emmy är ingen mästerfotograf men nu har både Emmy och jag lärt oss hur vi ska ta kort på ett snabbare sätt. Tidigare har man varit tvungen och säga, håll kvar där, vänta, nu så. Sen efter typ 5 min tryckte kameran av och man fick en superdålig bild eftersom alla hade rört sig innan bilden var tagen.. Jobbigt!

Idag fick vi ett glatt besked. Vi ska få 75% av LOK stödet som vi skickade in försent. Så jävla skönt och så jävla bra det känns att vi skickade in det ändå. Vi kämpade och vi fick det! Bra jobbat :)

Styrkan gick bra idag, lite halvseg men jag kämpade mig igenom det. Efter styrkan gick jag till Ica Maxi och handlade choklad. Jag träffade på en kille från idrotten på Maxi. Jag tycker alltid att det är lika roligt att gå till Ica Maxi, för man ser alltid någon från skolan som är och handlar med sina föräldrar. Sist såg jag en av de populäraste killarna i skolan tjata på sin mamma om att få ett tvspel. Mohaha! 

Nyss hjälpte jag Elina att möblera om och fixa det lite mysigare i hennes rum. Det blev väldigt lyckat! Nu ska jag käka mer choklad och läsa 7e boken ur Gossip Girl serien ,som jag köpte idag. Pusspuss

Emmy ;D

Det blir aldrig som jag tänkt mig...

tänkt mig: göra klart matteläxan, läsa svenskanovellen, skriva loggbok, lägga mig senast klockan nio och läsa.
blev: några tal i matten, snack med Maria, Jossan, Fia och Elina, ommöblering av Elinas rum, ska läsa novellen nu så det blev inte att jag gick och la mig så tidigt som jag hade tänkt mig :)

Men kvällen var trevlig och rolig och det är ju det som är det viktigaste här i livet... att ha skoj!

För det kommer ju en dag imorgon också...


Mary ;D

HÄR ÄR BILDER FRÅN JAPAN! ENJOY!

image2474

image2458
Sitter och väntar på pendeln mot arlanda.
image2459
Underhållningssystemet på flyget med filmer, spel och musik.
image2461
Ganska trötta, hallå jetlag.
image2460
Coola berg precis innan vi kom över Tokyo.
image2464
Vattenflaskan inna tryckutjämningen.
image2465
Tryckutjämningen. Haha flum flum.
image2462
Vi fick ett Swe-kort så att vi skulle veta vilket land vi var ifrån.
image2463
Vi fick 10000 yen av arrangörer (600 kr)
image2467
Ena sidan av vårat rum i den lilla stugan...
image2469
....och andra sidan av stugan. =)
image2470
Här satt vi och bloggade, bl a. På bilden sitter Ulrica och Midde.
image2471
Jag, påväg ner till träningsarenan.
image2472
Tränings arenan. Där det växte träd i mitten.
image2475
Fin blomma. =)
image2476
Flo och Tessan.
image2477
Cutie.
image2478
Vi fick papper på alla de tävlande, inklusive resultat, vikt, längd och ålder på alla.
image2479
Inomhushallen.
image2480
..som hade massa fönster, fiiiint.
image2481
Tess och jag köpte ett par lätta skor för 300 spänn.
image2482
Ett träd.
image2483
Vårt hotell som vi bodde på senare under veckan. Vi bodde lite mer än i mitten.
image2484
Japaner och några svenskor.
image2485
En mössa, köpte ej.
image2486
En japan släpade på en IKEA-rullmojäng.
image2487
Kaninöron. höhö
image2488
Tokyo.

Emmy ;D

"Öppen, social och positiv, öppen, social och positiv, öppen, social och positiv, öppen, social och positiv, öppen, social och positiv"  Mitt nya mantra, jag ska upprepa det om och om igen... till det blir sant!

189563-2429
Ska snart gå och lägga mig, ikväll har jag pluggat matte, snackat massa skitsnack (som vanligt). Nu visar Mary alla sina häftiga bilder från Japan, värsta roliga och många typiska "marybilder" haha

Fia ;D

Nu sitter jag här färdigduschad och mätt!
Efter träningen, som gick väldans bra, åkte jag Emmy och Pappa och käkade på en Kina restaurang. Jag tog för omväxlingens skull en ny rätt som var biff och bambuskott, istället för det vanliga friterad kyckling och sötsur sås som Emmy tog. Det var jätte mysigt och roligt! Vi snackade om allt möjligt och pappa fick mig ändra inställning. Jag ska bli en ny positiv Fia, jag lever ju bara en gång! 
När den mysiga middagen var över, skjutsade Pappa oss till sthlm södra. När jag lyckades ta mig över vägen som aldrig verkade vilja bli fri från körande bilar såg jag hur Emmy kutade ner för rulltrappan eftersom tåget stod på perrongen. Jag letar fram busskortet och slänger upp väskan på axeln och börjar springa mot trapporna, fort ner för trapporna och när jag kommer ner på perrongen ser jag hur Emmy kutar mot ett tåg som står på andra sidan stationen, eftersom det var ett kort tåg.
Jag tänker inte vara sämre och tar nya krafter och springer som bara den för att hinna med det jag också. Rätt som det var går Emmys axelband av och jag kutar förbi henne samtidigt som jag hånler och skrattar högt HAHA. Jag fortsätter springa och hinner på tåget likaså gör Emmy :) Sen satt jag och småskratta åt händelsen, eftersom det var lite elak och bara fortsätta springa förbi henne och skratta! Yeah!
Nu blir det lite matteplugg och sen snackis med Mary!

189563-2457
Visst blir man glad av den här bilden ;)

Fia ;D

Godmorgon! Vilken sjuk dröm jag hade inatt.
Jag drömde att jag gick till skolan med en rosa pjamas .Jag hade bara mitt täckte att linda runt mig för att täcka pjamasen som bestod  av ett för kort linne och ett par korta shorts.
I skolan hände de mest sjukaste grejerna och jag träffade på folk som man absolut inte vill träffa på när man står inlindad i ett täcke. Haha det var en riktigt rolig dröm nu när jag tänker tillbaka, men när jag var där så var det riktigt hemskt! Jag tror att alla drömmar har ett budskap eller mening, undra vad den här drömmen ville ha sagt! Men nu har jag berättat drömmen och då kommer den inte bli sann. Om man drömmer en dröm som man vill ska inträffa ska man hålla den för sig själv. Men nu har jag berättat om min sjuka dröm så nu kan jag gå ner och käka frukost i lugn och ro. Pusspuss!
image2453
Oj vad glada vi var :)

Fia ;D

MYSPYS! Det har varit en riktigt slappisdag med shopping i skärholmen och en tur på Ikea medan Pappa och Jenny var på bio på Heron City.
När jag kom hem fick jag för mig att börja packa upp alla kassar med kläder som bara har stått bakom min fåtölj. Det tog sin lilla tid att vika ihop allting och lägga det snyggt i klädhyllan, men nu är påsarna borta! Bra jobbat.
Som belöning väntade den efterlängtade Gossip Girl! Yeah! Fick precis ett sms från Maria som undrade hur filmen var och jag kan säga er det att den var riktigt bra. En riktigt fjortisfilm, men sånt gillar vi.
Till filmen åt jag kex med olika sorters ost, och innan det mumsade jag på vanlijglögg och lussebulle. Vi firade att det var en månad kvar till julafton. Mysigt!

Nu ska jag sova och imorgon har jag bara ett träningspass inplanerat klockan 15.00 i Sätrahallen, sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) Ha det bra Pusspuss! Välkommen hem Tessan och Mary!!
image2451
Mohaha sötnos ;)

Mary ;D

Sådär,
nu är Japan trippen över. 5 dagar, that´s it. GUD, det känns som att vi åkte igår.

Flygresan hem kändes otroligt mycket längre än den dit. Jag hann kolla på fyra filmer, haha. Jobbigast nu är ju att klockan är typ sex på morgonen i Japan och jag har inte sovit än. Så jag har vart upp i, hmm, 22 timmar. Ska bli otroligt skönt att krypa ner i min säng med två täcken och en filt. Jag tror Fia har städat i mitt rum för det är renare än när jag åkte. =P För Fia lånade rummet i veckan för att sova (och låna gaderoberna). ;)

Gissa vilka som flög samma plan som oss från Köpenhamn till Stockholm??!!
IDOL-GÄNGET! Höll på att smälla av. Jag och Tess satt lungt och stilla vid gaten och väntade på insläpp. Vi diskuterade då högljutt vad dåligt det var att Daniel åkte ur idol då Tess säger;
-Men Mary, jag tror Daniel står där borta.
Jag ba: Neehe.
Tess: Jomen där kolla!!
Jag: Ahhh, och där är Evelina. Och Kristoffer och..
Ja, typ alla som hade åkt ut var där. Vi satt precis bakom dom på planet och när vi klev av frågade jag om vi kunda få ta ett kort. Så jag gav kameran till Urban som fick ta kort på mig och Tess mitt bland idolerna. Wowowow!

Godnatt.

- imorgon får ni förhoppningsvis se massa bilder!!


Emmy ;D

Dagen började med en låång sovmorgon, sov över tolv timmar och det var riktigt skönt och välbehövligt!
Sedan gick jag ner på stan med Fia och mamma, där köpte jag en klänning, två träningsjackor och ett par träningsbyxor. Sedan hämtade pappa och Jenny oss, vi åkte till skärholmen och shoppade lite där. Jag köpte två tjocktröjjor, en t-shirt och en present till ett födelesedagsbarn den 6 ;)
Sedan åkte jag, mamma och Fia till ikea, åt mat där (värstagott och billigt haha), sedan gick vi runt och köpte lite småsaker, jag köpte en tavla, påslakan, ljus, matta, kudde och lite annat smått och gott till mitt rum.
Nu är vi hemma igen, ska snart ha den vanliga fikan med lussebullar, glögg (vaniljglögg) och sånt, vi brukar ha när det är en månad kvar till jul. Sen så ska vi nog kolla på någrea avsnitt av gossip girl!!!!

Mary ringde föresten, hon är jättetrött men är tillbaka i Sverige igen. Hon kommer säkert att skriva ett lååångt inlägg och lägga in massa häftiga bilder så håll utkik för man vet aldrig när det dyker upp!

image2450
Fiemma har saknat en del den här veckan <3

Man ska akta sig för att ta varandra för givet, livet är alldeles för kort för sådant trams och ingen vill väll vakna upp imorgon och veta att det är för sent!!!! Jag ska verkligen se till att visa hur mycket ni betyder för mig, för det har jag varit dålig på. Förlåt!
 


Fia ;D

Idag var jag på Älvsjömässan och gick runt och tog massa papper och informationsblad. Jag hittade några roliga utbildningar men jag har bestämt mig för att bli något med inredning eller design. Inredningsarkitekt, inredningsdesigner,  informationsdesigner och sen fanns det massa annat! Men sen är jag lite intresserad av att arbeta som lärare faktiskt, typ religionslärare.

Jag gick runt med Emmy för vi var dom enda som inte hade några lektioner idag, de andra åkte in senare. Jag träffade massa roligt folk där. Både gamla och nya bekanta, det var riktigt skojsigt!
Kan ni tänka er, jag gjorde bort mig! Jag spanade in värsta puddingen, så jag gick ju fram och snackade på massa utan att tänka mig för att titta vad han representerade för något. Sen såg jag en lapp om inredningsarkitekt och började prata om att jag letat efter en skola som hade just det programmet och sen la jag på värsta smilet. Men sedan visade det sig att han inte var ifrån någon skolan utan han stod vid ett bås som skulle hjälpa en att hitta skolorna som hade de linjerna ;) Så går det när man inte tänker före man handlar! Det var faktiskt inte så jättepinsamt men lite faktiskt! Hans kollegor tyckte att det var roligt i alla fall.
Jag tackade för mig och gick mot skolorna som han tipsade om..
image2449

Fia ;D

JAG HAR SÅ MYCKET TANKAR OCH KÄNSLOR, SOM GÖR ATT JAG MEST SITTER OCH GRUBBLAR ÖVER HUR JAG SKA GÖRA ELLER HUR JAG KÄNNER...
Nu har jag jagmåstegöranågontingförjagkanintebarasittahemmapåenfredagsångest!
Jag skulle ha gått ut först men sen var jag så trött när jag vaknade och resten av dagen, så att jag bestämde mig för att åka hem. Sen ville jag hem och träffa familjen igen som jag inte har träffat på väldigt länge. Har saknat dem massa!! Det är många och mycket som jag saknar! Jag får skylla mig själv lite eftersom jag är så dålig att höra av mig. Men sådan är jag, jag är dålig på och höra av mig och jag blir lätt uttråkad. Jag ska skärpa mig på höra av mig biten för jag vill inte förlora dem som betyder så mycket för mig! Ni vet vilka ni är!

Jag tittade för första gången iår på ett helt Idolavsnitt! Förra året tittade jag jämt på det men iår har det bara inte blivit av förrän idag. I pausen gick jag upp och hämtade ett block och en penna och skrev ner allting som jag har gått och tänkt på, och det var inte lite. Det kändes skönt att få ner allting på papper så att jag har koll på allting och slipper stressa, för tänk om jag har glömt något! Det är mest roliga grejer som jag har framför mig men det finns även vissa saker som är oklara och som jag inte riktigt har bestämt mig för.

Som sagt massa tankar och känslor som jag bär på just nu som jag ska reda ut och få en plan att följa ;)

image2448
Haha vilken söt bild jag hittade på min lillasyster Jenny ;D

Emmy ;D

Back in Södertälje!
Känns jätteskönt att bara få vara hemma och ta det lungt :) Har precis ätit pizza, ska snart lägga mig i soffan med alla hundarna och kolla på tv. Ska lägga mig tidigt ikväll och sova, sova, sova, sova det känns så himla skönt att veta att jag inte behöver kliva upp tidigt imorgon utan jag kan sova hur länge jag vill :)

Saco mässan var rolig! Träffade massa, både nya och gamla kompisar. Kändes lite konstigt att se visa igen efter så många år men det var roligt :)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll för det ska jag ha :)
Btw, jag har glömt och berätta att jag inte hann köpa biljetter till Celine Dions konsert den 7 juni. Det är riktigt tråkigt, ska försöka få tag i dom på något sätt! Jag har gillat hennes låtar väldigt länge, har de flesta skivor. Hon sjunger jättebra och den typ av låtar som jag gillar, smöriga och romantiska haha :)

Mary =)

Sweden,

jag och Tessan har bytt bort lite klader med amerikanskerna och britterna. Sa nu kommer vi hem med lite coola klader. Dock inte sa mycket, man kan ju inte byta bort hela landslagsdressen. Men jag fick iaf tva snygga trojor.

Men ni kanske ar mer intresserade av hur det gick i tavlingen. Nja, vi vann inte om man sager sa men det var kul och inspirerande. Alla erfarenhet jag har fatt har fyllt den burken rejalt. Man lar sig nagot har pa varje steg man tar. Som jag sprang var ju inget att jubla for. Kan ju skylla pa en mangd olika saker men som det star i mentala guiden ( som jag btw ska lasa pa planet) ska man ju inte skylle bort daliga lopp pa anledningar. Sa jag sager istallet -jag var inte pa topp efter allt jag har upplevt dessa dagar.
  Tessan sprang inte reservloppet pa bana. Kandes sig inte helt pa topp, men hon lever och andas anda =)

Banketten, som nog pagar an, var trevlig. Maten var nagot godare an andra dagar, fast ett stort minus till alla lander som rusar till dessert bordet och packar sitt landsbord med alla bakelser sa att alla lander far ta resterna. Ni skulle se rusningen nar de kommer inte mer dessert. Alla ar som galna. Folk tar tom kort.

Imorgon bar farden av till flygplatsen vid halv nio pa morgonen. Om jag har raknat ratt landar vi pa arlanda vid atta imon kvall. Ar de nogon kvar pa lop i helgen? Ska bli skont att komma hem till sverige, har saknat allt dar hemma. Jag har tillochmed kommit pa att jag saknar det jag inte saknar. Sa kann er saknade. =P

Ska nu ta hissen upp till 37 vaningen, det ar ascoolt for man far lock for oronen nar man aker upp. Maste gomma mig for amerikanskerna med for smalanningen skamde ut mig och Tess vid banketten. Tur att vi har Atlanten emellan sen. haha.

Tyvarr har vi inte hunnit shoppa nogonting idag. Sa vara resevaskor ar bara fyllda med gratis saker. Men gratis ar gott, el hur?

Kram Mary


Emmy ;D

Har precis tränat vattenlöpning. Skulle ha sprungit orientering men jag har fått jätteont i mina tår. Jag har ju haft ont i min stortå nu i över ett och ett halvt år, så nu har väll kroppen omedvetet kommit på ett sätt att springa på för att det ska göra minst ont i stortån. Men då springer jag ju snett och belastar de andra tårna mycket mer som nu är lite svullna och dunkar :( "Mina tår gillar inte mig, och jag gillar inte dom heller. Så det är ömsesidigt haha"

Nu ska jag packa väskan och äta lite lunch, därefter ska jag bege mig till Älvsjö och gå runt lite på Sacos studentmässa och trängas :)

image2447
Såhär såg det ut förra året, idag ska det tydligen vara minst 15 000 besökare!

Mary

Hej, har lite trakigt for att jag inte samlas foren 12.10.

Jag hoppas min hjalpande "student\guide" kan engelska sa att den kan ta lite kort pa mig. haha. Mamma ville att jag skulle beratta lite om sjalva Japan som land med.
  Sa, Japan ar ett stoooort land med manga manniskor. Alla japanar ar glada hela tiden och jag har inte sett varken en ledsen eller arg japan an. Saklart finns det men de verkar nastan vara glada 24\7. Japaner ar valdig hjalpsamma med men de flesta ar inte sa haj pa engelska utan harmar bara det vi sager. Men de som har hand om tavlingen kan saklart engelska.
  Det har vart toppen vader varje dag vi har varit har. Sol sol sol. Graderna har gatt upp mot 16-17 grader men det har anda vart lite kyligt.
 Nar vi ater finns det tre bord, ett japanskt ett kinesiskt och ett eoropeskt. Maten ar ingen hojdare, tycker jag. Jag ar van vid svensk vanllig mat sa. Men det ar lite spannande att prova allt som finns. Aven om det mesta sedan lamnas kvar.

Nu maste jag ga och satta fast alla ju nummerlappar som ska sitta overallt. haha

sov sott dar hemma.
puss

Emmy ;D

Asså jag börjar typ få lite ångest!
Provade studentmössor idag, det känns så himla långt bort samtidigt som det känns så nära!

Tänk vad kul det kommer vara med alla studentskivor och allt sådant men fatta sedan när man inte vet vad man ska göra. Jag kommer vakna upp dagen efter studenten och tänka "jaha vad gör jag nu".

För jag vet inte riktigt vad jag vill göra efter gymnasiet, det ändras lite då och då. Ett tag var jag inne på USA, nu är jag inne på något annat. Ska jag börja plugga direkt, ska jag bo hemma, vart ska jag plugga och framförallt VAD?
Dessutom, vilken klubb ska jag träna med, ska jag vara kvar i enhörna eller ska jag byta?
Många tankar snurrar runt i huvudet, jag ser fram emot att ta studenten samtidigt som jag inte gör det!

image2446
Efter gymnasiet så funderar jag på att...

... åka till Florida och springa för ett college?
... plugga direkt?
... jobba?
... plugga till hälsopedagog på GIH?
... plugga till socionom?
... plugga till psykolog?
... plugga till beteendevetare?
... flytta hem?


JAG VET INTE!!!!

Imorgon ska jag iallafall gå på saco mässan och då kanske jag får svar på några av mina funderingar!

Emmy ;D

Träffade Anna idag, det var jätteroligt! Chokladbollen var jättegod och jag roade mig med att posera lite innan den slank ner i magen ;)

189563-2441
Haha !!

Fia ;D

Ikväll har jag och Emmy träffat Anna. Det var jätteroligt! Det var så länge sen vi träffade henne så vi hade massa att snacka om! Vi gick till chokladbollen och fikade,Mary var där förra veckan och hon sa att det var ett jättebra ställe, och det var det verkligen! Massa tända ljus och bra musik, mysigt! Sedan kom Matte och gjorde oss sällskap :)
image2439
image2440
Jag och Emmy tog varsin daimchokladboll och Anna tog en Araxboll ;)


Fia ;D

IBLAND ÄR ELINA BARA FÖR ROLIG!
IDAG SATTE HON UPP EN ROLIG OCH UTMANANDE LAPP PÅ SITT SKÅP!
image2434
image2435
OM DET SKULLE VARA NÅGON SOM FÅR UPP LÅSET SÅ FÅR DEN TA 20 KR UR JACKAN SOM FINNS I SKÅPET. VARNING LÅSET ÄR OLJAT!
image2436
image2437
image2438

Mary

Hej hopp sweden.

Vi borjade dagen med att ata frukost, sen sprang vi tjugo minuter i den underbart vackra uppladdningsstallet. Alltsa inget stall med hastar utan stalle med tva prickar pa a-et. Det ar lite kul det dar med prickarna. Kent som ar varan huvudledare har och alltid har miljoner berattelser om allt har vairt med om. Berattade forut att han bor i horby. Vilken blir ganska flummigt utan prickar om ni forstor.
  Iaf, det var helt underbart att springa dar. Sen packade vi vaskorna och stallde dom utanfor stugan dar de skulle bli upphamtade och korda till vart nya hotell. Sen pluggade jag lite fysik innan vi blev inpackade i en buss in mot staden. Jag sov halva resan innan Tess vackte mig med- "Kolla skolflickor". Smalanningen bakom svarade da- men lilla gumman det ar ju vi som ska saga det. Hoho. (ska vara prickar pa o)

Nar vi kom fram drog oss genast ut pa stora staden (trodde vi) med smalanningen, fotgrafen och den varldsvana Fredrik (som har vart har innan) i slaptag. Eller nja, dom slapade pa oss. Vi hittade nagot slags shoppingcenter men tappade bort grabbsen. Jag kopte en guldig vaska som jag antar Emmsan kommer avguda, och ett par mjukisbyxor. Tessan hittade lite saker hon med. Men det var ingan hojdaraffarer. Inget sadar wow. Vi var besvikna och irrade runt efter ett storre kopcenter innan vi med trotta ben styrde tillbaka mot det 50 hoga vaningar hottellet pa ett slags gangbronat ovanfor gatorna. Hm
  Vi bor pa 37e vaningen men en gudomlig utsikt. Toan ar hajteck =P med ett dussinknappar fixar allt mojligt.

Jaja, imorgon ar det iaf stora dagen. Jag springer 4e stracken, 5km. Blev otroligt nervos nar jag fick veta att ingen svensk ledare fick folja med mig till min start. Men lugnade mig nagot nar jag forstod att en "student\guide" ska vara min svans och halla reda pa mig. Det ar mycket man ska tanka pa och inte tanka pa. Det ar det jag ar nervos for just nu. Allting runtomkring, inte sjalva loppet, det ar ju bara att springa med den dar "miss universum bandet" runt sig.

Hoppas den har natten blir lugnare an forra da jag var klarvaken vid tva tiden (klockan 18 hos er) och lag vaken till fyra da jag tog en alvedon som en viss H tipsade mig om. Vi har en tendens att bli lite hyper ibland och da brukar en alvedon lugna ner. Ingen vana, dock.

Blev ganska langt men behover skriva av mig. Hall tummarna for mig vid tva tiden iman. (klockan 06 hos er). Tessan ska mojligtvis springa vid 10.40 tiden har. (minus 8 h for er). Hon far se hur hon kanner imorgon. Hall alla tummar. Nu stanger dom datorerna

Godnatt.

Fia ;D

Godkväll! Nu kom jag och Emsan precis hem från Linda. Det var första gången jag var hemma hos henne. Hon hade ett jättefint rum men det var ett väldigt skumt område hon hade hamnat i, västra skogen. Jag såg och mötte massa skumma personer på vägen, sen berättade Linda att hon hade blivit förföljd av en gubbe förra veckan. FYFAN! Jag kommer nog aldrig klara av att bo ensam, jag är så rädd och sen har jag sådan livlig fantasi så jag skulle bara skrämma upp mig och bli rädd för minsta lilla ljud. Men man vänjer väll sig hoppas jag! Hihi :)

Det var roligt och träffa Lindus igen för hon är så underbart rolig och hon har alltid massa nytt att berätta.
Ikväll såg vi på bonde söker fru och mumsade popcorn,kakor och godis. Mums! Kanske göra onsdagar till tjejkvällar hemma hos Linda? ;) Haha nu ska jag gå och plugga naturkunskap sen ska jag sova.. See you later! Pusspusspuss!

189563-2430
Jag älskar min nyaste väska, den är helt underbar ;D

Fia ;D

I MADE IT!
Jag har renskrivit svenska redovisningen som jag ska ha imorgon med Carro, nu är det bara lite replikplugg som gäller sen är jag klar med det. Nu har jag precis gjort klart samhällsuppgiften och sen har jag planerat att plugga naturkunskapen på tåget på väg hem till Lindus ;) Planering, det enda rätta! Jag älskar att planera och oftast för jag det ganska bra, och ibland mindre bra. Planering är något som jag är bra på! Hahaha.

Idag hade jag bara en lektion och det var matte. Vi började jobba i boken och det var lite halvsvårt eftersom jag har glömt en del från B kursen. Men jag ska klara det!

Vet ni? Klart ni inte vet, för jag har ju inte berättat det än.. Idag kom världens bästa Tobbe med världens bästa serie, jag har iförsig inte sett den än men böckerna är helt otroligt braiga! Jag snackar såklart om Gossipgirl!! Tobbe du bara för gullig! Nu kan fiemma ha Gossipgirlskvällar, det har vi iförsig varje kväll men nu kan vi se på några avsnitt från världens bästa serie!
Fyfan vad underbart! Självklart var vi tvungna att hylla detta magiska ögonblick när vi skrev en framsida.
Ett kärt barn kan ju inte vara utan namn, i det här fallet en fin framsida ;)

image2415Mary

Gud, jag och Tess ar konstant kissenodiga har. Vi dricker vatten och sport dricka typ 24/7. Sa vi bor typ pa toa. Nu ska vi snart sova. Jag ska bara plugga lite matte D forst, vilket ar sjukt svart. For att jag lyssnade inte sa mycket nar det gick igenom detta.
  Gar det bra pa eran matte Fis och Em?

Det ar lite roligt att ni gar och lagger er nar vi gar upp, typ. Klockan tolv gar ni typ och lagger er och da ar klockan atta har och vi gar upp. Hihaiha. Jag raknar hela tiden bakat 8 timmar och far da reda pa vad ni gor hemma. Just nu vet ja bl a att alla tvaorna har matte och alla ettor ater lunch. Em Fi och David har samhall, vet ja med.

Jag och Tess halsar pa alla japaner med "Konichowa" som betyder hej. Alla japaner blir da over fortjusta och ler med hela ansiktet. Nagra sa "Yo maatte" och sprang lite med armarna. Antar att de fragade om vi var lopare. Vi bara skrattade.

Det gick bra att trana ocksa. Vi sprang vid en skitcool vall. Det var liksom loparbanor runt och mitt i vaxte det massa trad. Hur mysigt och trevligt som helst. Runt loparbanorna gick det en sand grus vag som vi sprang pa. Lovely. Jag och Tess kom pa att precis sa borde vi ha pa lop fast lopet skulle ligga mitt i detta, vid traden. Sa att man bara kan "ta en runda utanfor huset". Perfekt ju. =P

See yaa. Natti natti..

Emmy ;D

Alla bara klagar på mig och varandra hela tiden, och man blir ju som man umgås. Alltså är jag inte mycket bättre själv...

Mary

Har precis fatt massage nu. Helt jvla underbart! Petra brukar ju trycka pa mina vader om de ar som stenar, inte annars. Och nu var jag inte spec stel sa man kunde ligga helt avslappnad dar. Han hittade iaf ngra knutar/

Tessan berattade for sin massor att hon var 18 ar. Den fick da nastan en chock. Men nar de fick hora att jag var 17 sa kolade de nastan av. Jag och Tess ar latt yngst har med andra ord.

En sak som ar skont nar man ar borta sahar, man marker vilka man saknar och inte saknar. Vissa dar hemma saknar jag otroligt mycket just nu. Vissa har jag inte sant en tanke. Thats life?

Ha de fint nu. Pusselipuss

Mary

HELLOO SWEDEN!!

Nu har vi kakat frukost och haft mote. Klockan ar halv elva och om en halvtimma ska jag ochTess fa massage. Yeaahhh. Imorgon ska vi byta till ett hotell med 55 vaningar och 5 stjarnor.

Vi ska plugga lite efter det medans ni sover sott i era sangar. =)

Igar nar vi badade i den gudomligt varma poolen sa var det manga regler som vi var nara att bryta (eller brot) vissa regler ar nerskrivna och vissa ar av artighet. Man ska stalla skorna fint ihop nar man kommer in i omkladnings rummen, man far inte snyta sig oppet (sa alla gar runt och snorar), man ska ta pa sig tofflor nar man gar in pa toan, man ska byta om i ett liten hytt. Men varfor da, nar man anda ska duscha sittandes pa en pall med massa andra och aven torka och sminka sig naken. haha.
   Pa tal om toer, pa flygplatsen fanns det en knapp med spolmusik medans man spolade. Och vissa toer har pa tjejernas ar ett hal rakt ner i golvet typ. Sa man ska sitta pa huk och kissa.

Japanerna ar inga hojdare pa engelska. Jag skulle saga till i receptionen i morse for att jag rakade lasa duschen utifran och hon dar trodde jag ville duscha och visade mig till ett par andra duschar. Suck.

Gissa vad vi fick igar da? 10000 yen. Alltsa 600 spann. Woowow. Tess och jag funderar om vi ska kopa ett par skor eller spara dom och shoppa loss nar vi kommer till 5 stjarniga. Hmm, stora problem.

Nar man vaxlar i stafetten pa fredag ska man ha nagot slags band. Sant miss universum band typ. Och man ska ta emot det med tva hander, satta pa sig det och sen stoppa ner en bit i byxorna. Mysko.

Hoppas ni orkar lasa allting och gillar vara uppdateringar. Tessan ar lite hes och lever pa min forkylningslada (som "tyvarr" inte brukar vara sa valanvand). Kanske beror pa vart vaxelvarma rum antingen bastu eller igloo. Haha.
Pussisar.

Fia ;D

Hallå! Jag kom precis hem från Carro som bor i Rotebro, det var andra gången jag var i Rotebro! Haha jag har verkligen hållt mig till löp dom här tre åren, känns lite mobbat faktiskt..

Idag har jag tränat i Sätra och passet gick väldigt bra! Jag gav inte upp när det började kännas tungt utan då tog jag i extra mycket. Ett mycket bra pass! ;) Var bara tvungen att skriva lite, för jag är en löparnörd.

När jag kom till löp var Carro redan där och då hade hon väntat i tjugo minuter. Stackarn, men vi bestämde ju faktiskt att vi skulle ses klockan fyra, så det så! Ha! Nej men vi satte igång med svenskaredovisningen direkt, vi höll på till middagen. Vi käkade biffstroganoff på löpet och sen åkte vi hem till henne för att se filmen "Jane Eyre" och sedan tittade vi självklart på Desperate Housewifes!! Jag har sagt det men jag säger det igen, det är världens bästa serie som går på tv just nu!! Carro bjöd på hård och mjuk pepparkaka, hihi det var gott! Vi gjorde klar våran svenska redovisning som ska vara som en slags intervju, den kommer nog bli ganska bra! Sen skjutsade hon hem mig och nu sitter jag här och käkar yoghurt.

Imorgon ska jag till skolan för att ha en lektion sen ska jag göra klart samhällsuppgiften och sen ska jag åka hem till Linda. Där har jag inte heller varit, fast hon har bott där ett tag nu. Det ska bli roligt och se hur hon bor, vi ska se på Bonde söker fru och mumsa godis och snacka massa skvaller! Det är vi bra på :)
image2377
Jag är väldigt koncentrerad! Om jag hade varit det idag hade jag hunnit med mycket mycket mer!
Aja inte mycket att göra åt jag får stressplugga imorgon istället ;)

Emmy ;D

189563-2351

Löpningen är inte längre bara en hobby, det är min livstil!
Nästan allt jag göra och planerar att göra gör jag utifrån löpningen. Jag prioriterar träning framför mycket annat och får ångest om jag gör något "dåligt" som jag vet är mindre bra för löpningen.
Hela mitt liv är just nu löpning! Och jag gillar det... men långt inne i bakhuvudet maler en röst från helgen "det är viktigt att ha ett liv utanför löpningen, den får inte ta över hela livet", "det är viktigt att ha vänner som inte idrottar", "om man har byggt upp sin värld med bara löparsaker så raserar hela ens värld om det händer något, tex om man blir skadad". Och jag har verkligen tänkt på det här efter helgens föreläsningar, jag har verkligen inget liv utanför löpningen. Alla (eller ok de flesta) av mina vänner håller på med friidrott, hela min vardag är uppbyggd av träning, om jag inte tränar, planerar jag och tänker på träningspassen jag har gjort eller ska göra, planerar jag hur och när jag ska träna imorgon eller i övermorgon och om jag blir skadad eller sjuk och inte kan springa så mår jag riktigt dåligt. Jag måste se till att löpningen inte tar över mitt liv, för jag vill ha något att vara glad över även om löpningen inte går bra. För det är ju trots allt bara en hobby, eller?

Och sedan har jag jag funderat jättemycket på det jag fick hör under helgen "tänk efter vad du vill med ditt liv"...
Svaret är: !!

Emmy ;D

image2407
                   Cooling ;)

Vet inte riktigt om min vardag känns lika intressant som Marys för tillfället.
Har precis kommit hem från skolan, ska snart iväg till sätrahallen för att träna. Sedan ska jag pluggisch!
Jag funderar en massa, på allt och lite till. Det känns rätt så jobbigt ibland, men det går ju inte att stoppa en tanke från att bli tänkt! Måste nog skriva av mig lite för snart börjar hjärnan koka av överhettning!

Mary

HEELLOO SWEDEN!

Nu sitter jag och Tess och surfar runt i ahtletic centret. Vi ska snart bada i poolen och sen ata middag. Ja, ni laste ratt. Middag var det. For klockan ar har 18.04 och vi ar otroligt trotta. Direkt nar vi satte oss pa planet fran kopenhamn sa skulle vi stalla om oss till Japans tid. Alltsa da var det natt. Sa de slackte ner planet och delade ut filtar. Men jag och Tess undersokte istallet underhallningssystemet med musik,spel och filmer. Vi valde att kolla pa hairspray som var superrolig. Sen satt vi och snackade till typ 05 pa mprgonen japansk innan vi forsokte fa en blund i ogonen. Det var varsta coolt med en kamera som de hade under planet som man kunde kolla ner pa.

Klockan atta japans tid, alltsa tolv pa natten svensk tid, tande de planet och skulle dela ut frukost. Jahaja, sa dar satt vi mitt i natten och kakade frukost och forsokte latsas som att det var morgon. Sen kollade vi pa simpsonfilmen som aven den var skojisig.

Sen flygplats och buss ut till dar vi skulle bo. Vi sov hela bussresan och kakade lunch nar vi kom fram. Da var klockan sex pa morgonen svensk tid. Ja, vi sande manga avundsjuka tankar till alla som sov sott dar hemma.

Nu bor vi pa nagot slags athletic center som typ OS folket bodde pa vid OS 88 typ. Det ar en jattefinby som ar supermysig. Jag och Tessan bor tillsammans i en stuga med Flo och Ulrica.


Vi har aven tagit massa kort. Kan inte lagga in dem for har ingen sladd. Men ska fosoka blogga lite iaf. I overmorgon byter vi hotell till ett som ar narmare tavlingsplatsen.


Ha de fint alla dar hemma.

Tessan halsar massor! =D


PUUSSSSS


(Adam har du lamnat in min biologibok)

(Frasse glom inte att ta upp att vi vill ha kompostering pa RIG radsn\motete)
hihihi


har ingen tackning har nere sa kan inte ta emot sms. =(


Emmy ;D


189563-2360
Min veckoplanering. Lots of things to do, men det ser jag bara fram emot :)

Måndag:
skola, styrka, tvätta, plugga
Tisdag: skola, sätrapass, shoppa, DH och plugg
Onsdag: skola, projekt, träna cykel, rodd och armpendling, plugg, träffa LINDA :D
Torsdag: sovmorgon (välbehövlig), skola (lämna in uppsats), träna eller rättare sagt tävla typ. Det är nämligen dags för det superjobbiga och inte allt för roliga testloppen vid strandvägen! Sedan ska jag träffa Anna (och kanske Anna och Sofia) Det ska bli jätteroligt för det var evigheter sen sist :)
Fredag: träna -orienteringslopp, skola, ev sacomässan sedan ev men jag tror inte jag orkar med att gå ut.
Lördag: sacomässan om jag inte gick på den i fredags, sedan åka hem och träffa familjen som jag inte har träffat på evigheter (12 dagar), saknar dom !!
Söndag: övningsköra om jag inte hinner det på lördagen, sedan så ska jag till sätra och träna med alla täbylöpare :)

Och dessutom ska jag (inte någon bestämd dag/dagar) läsa min nya bok, blogga, gå och lägga mig i tid och dessutom ta mer tid för mig själv och stressa ner!

Mary ;D

Today åker jag till Japan med Tess. Och det ska bli superspännande. ÄNTLIGEN ÅKER VI!

Vet inte om jag kan blogga där nerifrån, vet inte så mycket överhuvudtaget, men jag ska se vad jag kan göra. F&E håller ju så bra i trådarna här på bloggen ändå ;) Annars hörs vi på söndag igen. =D

LOVE YAA!

image2414

Fiemma ;D

BILDER FRÅN VÅRAN FULLSPÄCKADE HELG!
INSPIRATIONSHELG I VÄSTERÅS!
Fia ;D

IGÅR SLOG JAG PERSONLIGT REKORD I HÖJD! MITT NYA PERS ÄR 2M!
Igår kväll efter alla föreläsningar hade vi en socialaktivitet i inomhushallen i Västerås. Det var 8-kamp och det var grupperna som vi hade blivit indelade i under dagen som fick bestämma grenarna. Det var inga vanliga grenar utan det var roliga sammarbetsgrenar. Ena var tex att man skulle hjälpa varandra över höjdhoppsribban och sedan räknade man ihop hela lagets höjder. Det var då jag hoppade från Calles rygg över 2m, sedan hjälpte jag honom över 1.70. Jag tog 75 i benböj ;) Sen var det olika stafetter, gissa tiden och ja massa skoj! Vårat och Johannas lag; Sandy feets och citrusfrukterna som var klara före alla andra fick vänta i en halvtimme och då passade vi på att ta massa flumkort:

Först försvann vi in i djungeln:
189563-2340


Sedan hittade vi en resultattavla att roa oss med:


Här är resten av bilderna:


RESTEN AV BILDERNA KOMMER NÄR JAG HITTAR MARYS KAMERASLADD!

Fia ;D

Nu när jag ändå fixade med lite bilder så får ni några från world cup också ;)
image2324
image2326
image2327
image2329
image2330
Längst bort i bilden ser ni barn som hissar ner block för att få autografer ;) Haha!

Fiemma ;D

Nu har vi precis käkat lunch på hotellet i Västerås. Snart är helgen här över och då kan vi blogga mer och lägga in flera bilder. =)
  Det har varit superskoj här och vi har ätit massa. Nu måste vi rusa.

puss

Fiemma ;D

DISCOT!
Det var ganska lyckat ändå, fast det kom inte så många barn.
Men de som var där tyckte att det var roligt och det tyckte vi också!! 
Det var några som frågade ifall vi skulle ha något mer disco, då blev vi glada!

BILDSPECIAL
FÖRE
image2297

EFTER
image2298

FÖRE
image2299

EFTER
image2300

DJ FRASSE OCH MARY
image2301

DJ SANNA
image2302

MICKE THE MAN!
image2303
image2304
image2305
image2306
image2307
image2308
TRUE LOVE!

DANS, DANS, DANS
image2310
image2311
image2312

FLUMM
image2313image2314¨
image2315
image2316
image2317
image2318
image2319
image2320
image2321
image2322
image2323

DET HAR VARIT EN MYCKET ROLIG KVÄLL!!
NU SKA VI PACKA FÖR VI ÅKER 06.22 IMORGONBITTI TILL VÄSTERÅS!
PUSSPUSSPUSS

Emmy ;D

Jag fryser! Har frusit hela dagen. Hoppas verkligen att det inte är någon förkylning pågång! Men jag har känt mig trött och hängig hela veckan, vet inte vad det beror på... Jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så löser det sig säkert!
Imorgon ska jag, Fia, Mary, Sara och Johanna upp jättetidigt, åka med tåget till västerås och gå på en ledarutbildning! Det ska bli jätteroligt, träffa massa nytt folk, träna i en annan miljö och äta hotellfrukost haha ;)

image2295
Nu ska jag koka en kopp té och linda in mig i min flecefilt :) Hoppas ni får en trevlig fredagskväll allihopa!

Fia ;D

Idag när jag vaknade kunde jag knappt stå på foten för att det gjorde så ont ,men nu känns det ingenting!
Min fot är så himla jobbig för det onda vill aldrig försvinna. Jag har haft ont i över ett år nu och det verkar som ingen vet vad man ska göra. Jag tänker köra på med fotstyrkan och nu ska jag börja tejpa innan varje träningen, IGEN! Förra inomhusperioden fick jag också hålla på och tejpa inför varje träning. Men om det hjälper så gör jag det gärna! Idag kunde jag köra igenom mördarpasset med en tejpad fot och det kändes bra! Så det är bara och tuta och köra med lite extra tejp på foten. Inga problem!
Träningspasset var ganska tungt idag, men jag var ganska glad efteråt för jag hade klarat mig igenom två backpass i rad. Och dessutom hade jag genomfört dem väldigt bra! Så jag är jättenöjd över min prestation :) Tog i lite extra idag eftersom det var sista backpasset på ett tag! Haha

När vi var på toppen av Väsjöbacken så sa Emmy; " Ååh vi skulle ha tagit med oss en kamera och lagt in lite bilder på bloggen" Haha! Vi är verkligen helt besatta :) Men det är så roligt och skriva, det är som en dagbok som vi kommer kunna se tillbaka på sen. Vi har flera gånger funderat på att skriva ut bloggen men det är många sidor...

Nu ska jag duscha sen ska vi gå och handla lite food, sen blir det psykologi och idrott. Två lektioner, slappt! Men vi hörs ikväll och då får ni höra om vårat disco!! Pusspusspuss 

image2294
En bild från Annas nomineringsfilm ;) Haha!

Emmy ;D

ÅÅH JAG BLIR SÅ HIMLA ARG!
Vi bor i en igloo, det är iskallt ÖVERALLT!!!!! Jag går omkring och fryser, eller rättare sagt de flesta går omkring och fryser. Vid varje frukost så beklagar sig alla om hur mycket det har frysit under natten, och det är oerhört dåligt. Det ska inte behöva vara så! Jag sover med en tjock tröjja, mjukisbyxor, duntäcke och flecefilt men ändå är det kallt!

Jag är trött på att bo i en igloo, men det spelar ingen roll hur mycket vi än klagar för här på löpet händer det aldrig något, inte dom närmaste 10 åren iallafall. Om vi kommer fram till att vi ska byta ut alla fönster och ISOLERA dem så skulle löpet tjäna på det i längden - lägre elkostander och färre förkylningar.

Och dessutom som ett plus i kanten så ska jag ut och springa i kylan snart, och det tar verkligen emot. Skulle mycket hellre hoppa ner i ett kallt bad och tända massa ljus! Sedan skulle jag behöva ligga där några timmar för att tinas upp!

JAG ÄR TRÖTT PÅ ATT BO I EN IGLOO OCH FRYSA HELA TIDEN!!!!
image2293
Såhär kändes det när jag vaknade imorse och drog av mig täcket!

Fia ;D

Klockan är sex och här är senaste nytt från löpet:
Igår satt Fiemma uppe sent och pratade ut om ett litet tjafs som hade uppstått. Det var första gången på väldigt länge som Fiemma har tjafsat. Men de löste det som tur är och bloggen kommer att fortsätta, ni kan vara lugna ;)

Nu, över till vädret:
Det råder PMS varning i mellersta delarna av löp men det kan även komma en kraftig vindpust med illamående från ettan. Så vi vill varna alla killar, om ni får en smäll på käften säg inget utan vänd bara andra kinden till.
Ni vet inte hur det känns!!

Senaste sportnytt:
Dagen innehöll backträning för de blivande stjärnorna på löpargymnasiet. Det var ett tungt pass men de kämpade sig igenom det.

Det var allt från löpnytt för den här gången!

image382
För två år sen på Världsungdomsspelen sprang jag och Mary i samma lopp. Men då hade vi ingen aning om att vi skulle bli så bra kompisar som vi är idag! Gumman du betyder jättemycket för mig!<3


Emmy ;D

Livet här på löpargymnasiet innebär fullt upp dygnet runt. Det var precis som Johanna beskrev det idag efter träningen "nu har vi precis tränat klart, då ska vi duscha sen ska vi äta middag och sen gå och lägga oss, sedan när vi vaknar ska vi äta igen och därefter träna igen" haha klockrent! Men jag gillar det, fullt upp med massa händelser! Men om jag skulle välja skulle iallafall alla missförstånd och småintriger mellan alla oss elever få försvinna men det går ju inte eftersom det alltid kommer uppstå konflikter när man bor 30 ungdomar ihop! Det gäller bara att lösa dem på bästa sätt!
Just nu är jag oerhört trött (vilket iofs inte är så ovanligt) och allt jag tänker på är när jag får gå och sova en stund. Kan sova hela tiden, måste vara något fel på mig! Tror att jag stressar för mycket, så min perfekta julklapp skulle vara en vecka utomlands med bara lugn och ro. Ligga på stranden och relaxa! Men om jag tror att det blir som jag tror så kommer jullovet inte vara så lungt för jag brukar alltid hitta på massa saker när jag är ledig. Så det kommer säkert bara bli att jag kommer tillbaka ännu mer stressad haha!

Jobbigt pass idag, vi körde kombipass med hopp i backe, backintervaller och "vanliga" 90-30 intervaller. Det var ruskigt kallt ute och tappade känseln i mina fingrar Men jag är nöjd med passet, och imorgon väntar det superjobbiga stavgångspasset! Jag kommer säkert att drömma mardrömmar i natt haha ;)
Ha det bra och glöm för all del inte att lämna en liten kommentar för då skulle jag bli jätteglad!

image221

Fia ;D

Igår var vi och fikade med Lisa Blommé och snackade lite om USA. Hon berättade lite hur det var och svarade på frågor som vi hade. Det var roligt! Och hon är så snäll som hjälper oss :) Diggar den tjejen!  Sen fick vi biljetter till World Cup och jag var skämde ut mig som vanligt, och jag tycker att Micke beskrev det ganska bra i sin blogg;

"Fia var helt bortkollrad när alla simmarna plötsligt hoppade i vattnet innan startsignalen, för hon visste inte att man startade från vattnet när man simmar ryggsim :S Folk omkring började kolla på henne och småskratta, inte konstigt när man är på World Cup i Simning. "

 TACK MICKE ;D

Nu kopierar jag en snutt från Lisas blogg också där hon skrev om oss;
"Efter passet gjorde jag precis tvärtemot alla principer jag någonsin följt och stressade iväg in till stan för att möta ett gäng killar och tjejer som är sugna på att åka över till USA och plugga. De är helt klockrena "ungar", och jag hoppas verkligen att det kommer att lyckas ta sig över. Jag har ju rätt bra kontakter på många olika ställen, så vem vet snart kanske ytterligare en svensk hamnar på Hawaiiansk mark, nån i Colorado och ett par i Florida. Ingen skulle bli gladare än jag om det verkligen blir så!"
http://www.marathon.se/blog/index.cfm?Blo_ID=11&m=11&y=2007
image2291
image2292
Hittade några bilder från NM på Annas facebook :)


Fia ;D " Saker från femman"

image2273
image2275
Spana in min lugg som jag har nere i vänstra hörnet ;)

Mary ;D

Börjar dra ihop sig inför barndicot imorgon. Tyvärr har min hotmail crashhat på grund av alla barn som vill anmäla sig till discot. Vi har även kallat in extra vakter för att se till så att inte max antalet i lokalen överskrids. I eftermiddag ska vi ta minibussen till Ica Maxi och proppa den full med allt som ska säljas på discot. För att verkligen ingen ska missa att i har disco (hur skulle man?) ska och har nåra gjort extra reklam på de utvalda skolorna. Barnen var då som galna och ville ha autografer från reklamarna.
   Typ!


Men hur än discot kommer urarta sig tror jag vi kommer få en superrolig kväll ändå!!

Igår fick jag ett paket av Mamma och Pappa. Där i låg det pengar till Japan (yen), mitt memorycard-chip till min nu lagade telefon, ett par bluetooth hörlurar som fungerar så att man stopper in hörlurarna i öronen och knäpper fast/hänger en liten mojäng i jackan. Sen kan man lägga mobilen i väskan och ändå lyssna på musik, utan en massa sladdar som trasslar sig. Supersmart. Jag fick även ett litet paket där det var en liten nesicär som matchar mitt pennfack.
   Tack M&P ! =)

image2289
Ibland vill man så mycket att man glömmer bort det man har.
Bcs, you´re the best.


Emmy ;D

Kvällen har varit väldigt roligt! Jag, Fia, Matte, Frasse och Röjerås åkte till skanstull och träffade Lisa Blomme. Vi satt och pratade om USA, vad man ska tänka på och massa annat. Lisa har varit jättesuperdupersnäll och hjälpt bland annat mig men även några andra här på löpet att kontakta coacher i USA! Hon är bäst! Dessutom så har hon levt värst häftiga livet, upplevt jättemycket och lever idag ett jättecoolt liv! Hon måste nog vara sveriges coolaste löpare! Jag skulle vilja vara som henne (om man byter långdistansen mot mededistans)!
Och ett stort plus i kanten kan vara att hon dessutom hade fem biljetter till oss till världscupen i simning! Vi gick in med henne i vipentren och satt och kollade på simning (det är en sport jag inte riktigt förstår mig på haha)!
För att sammanfatta kvällen med tre ord: rolig, inspirerande och lyckad!

image2288
Lisa Blomme

Fia ;D

Gud vilken dag! Jag är smått irriterad!
Det handlar om två betyg som jag fick reda på idag, imorgon är jag helt hundra på att jag kommer få lika irriterande betyg. Jag hatar betygssystemet, alla jävla plus och minus efter betygen! Det är inte rätt! Jag som sliter får samma betyg som den som är lite slappis. Det är ingen som ser mitt + efter VG. Aaah! Nu ska jag sova ett tag sen ska jag ner och slå på boxningssäcken och ikväll blir det fika med Lisa Blommé :)

image2224
Lilla Emsan ;)

Emmy ;D

Idag har jag...
... Haft en redovisning om idrottsfilosofi i 40 MINUTER!!!! Var nog min längsta redosvisning, det gick jättebra. Jag, Frasse och Elina var den bästa gruppen, och vi engagerade hela klassen, alla disskuterade och det var JÄTTEKUL!
... Varit och sett hur kreativa våra löparettor är. Följde med Sanna till deras bildlektion. Dom är så himla duktiga :)
...  Tränat i sätrahallen. 4x4x150m, det kändes jättebra!
... Fått några mentala övningar av min tränare Richard
... Gått en promenad med Fia och Camilla
... Kollat på världens bästa serie DH!!!

Nu ska jag gå och lägga mig och sova! Sov gott allesammans PUSS och KRAM!

Emmy ;D

189563-2278

Ni ger mig lugn efter stormen - när mina drömmar faller isär <3


Fia ;D

Hejsan! Jag fick inte blogga igår, för dom andra skulle se om jag kunde vara utan datorn en dag. Och ser ni det kunde jag! Men jag måste säga att det kändes tungt att inte berätta för er om min dag.
Så här kommer gårdagens inlägg:
Jag var i skolan och hade kursprov, det var väl den största grejen, sen snackade jag betyg med religionsläraren men hon hade inte bestämt sig för vilket betyg jag skulle få än. Jag ligger och väger så hon skulle titta igenom arbetena igen. Ahh! Jag vill verkligen få mvg i den kursen, det är jag värd men jag vet att det kommer luta över till vg+ ändå, det får jag alltid!
När jag var på väg ut och tog i handtaget så ställde hon frågan: men hur ser ditt schema ut nu då? Sedan babblade vi på om skolan, hur stressigt det kan vara, om college och hur hon gjorde när hon pluggade o s v.
Sen rätt som det var kommer en lärare in; Är det ni som har lämnat väskan helt oöverbevakad här utanför, jag kikar ut och där ligger min bruna väska. Men min kompis satt ju här alldeles nyss men den, och Sara är inte den som går precis. Ja men det är hon inte längre, vad oansvarigt att lämna väskan sådär bara, jag blir väldigt rädd. 
Om hon blev rädd så blev jag fundersam varför Sara bara hade lämnat väskan där. Men det visade sig att hon bara hade gått till sitt skåp typ 30meter bort och hämtat en sak. Haha!

På styrkan körde vi brottningsövningar, låter lite skumt men det var massa styrkeövningar som var ganska jobbiga faktiskt. Men jag tror att det kändes mest i magen eftersom jag skrattade hela tiden.

Efter styrkan åkte jag hem till Sara för att hjälpa henne med henne pskologiplugg! Snällt va? Jag hade ju kursprovet på morgonen och hade pluggat hela helgen, men ändå ställer jag upp och hjälper henne, hur trött jag än var på det! Hon har provet idag :) Det kommer gå bra tjejen!

Sedan ringde jag Tobbe så att han kunde få komma och hämta mig ;) Haha! Vi åkte en sväng och hämtade upp Richard som hade varit i New York över helgen. Coolt! Vi åkte till macdonalds och köpte varsin burgare och åkte sedan vidare på våran lilla trip. Jag var för första gången i Viby, den lilla ön som dom kallade det. För det fanns bara en bro över för att komma dit. Men det var väl en upplevelse! Mohaha sen åkte vi hem för Tobbe började bli trött! En fullspäckad kväll! Jag glömde att ringa Maria, men jag får ta min snackis med henne ikväll istället..

Oj ser ni vad jag är på skrivhumör när jag inte får skriva när jag vill ;) Pusspusspuss
image2264

Mary ;D

Yooo!

Mitt liv flyter på och den här veckan är så fullspäckad så att jag kan nästan kan gå på huvudet. Men "med huvudet upp och fötterna ner", som vissa brukar säga, så kommer man ju alltid framåt.

BIG things this week;
¤ Barndiscot på fredag
¤ Kineskursprov idag
¤ Matte C kurs prov på fredag
¤ Friidrottsledar träff lör-sön
¤ Feta labbprapporten onsdag

Sen har vi ju alla dessa små saker som också ska hinnas med, typ;
¤ Träffa folk
¤ Tvätta
¤ Träna
¤ Mentala guiden
¤ Blogga ;)
¤ Gå i skolan
¤ Prata i tel
¤ Skriva önskelista
¤ Städa gaderoben
¤ ..

Ni förstår, livet är så mycket mer än bara L-Ö-P-E-T! haha

Nej, nu ska jag äta frukost och smäla att jag har valt till steg 3 i kinesiska och läser därför utökat program. yeye

image2277
     Pls, tycker ni inte att bilden passar till inlägget? Nehe, cool var den ju iaf.   

Emmy ;D

"Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar hem till er min kära mor och far"
Är trött, fryser, har huvudvärk och mycket att tänka på, skulle bara vilja ha helg igen så att jag kan vara hemma och mysa med familjen!

Var precis nere i samlingsrummet på ett kackelmöte al la löpet! För er som inte vet vad det är för slags möte, så är det ett möte som har viktiga punkter att tas upp, men allting pratas bort. Alla kacklar om det ena och den andra. jag brukar oftast vara en av hönsen men idag är jag tuppen som ger upp. Jag gav upp, det enda jag fick ut av mötet var ännu mer huvudvärk. Så nu väntar jag bara på att mötet ska ta slut så att vi kan börja hålla på med vårat grupparbete som ska redovisas imorgon!

"Nejmensägerdudet,jjagvill,jagvillinte,jagkan,jagkaninte,HALLÅHALLÅ,,lyssna,hallåskärp
hahahahahahahahaha,mohahah"
ORKA- I feel that some PMS is on it's way!

image2276

Fia ;D

NU HAR JAG GJORT EN MASSA ONÖDIGA INLÄGG. NU TILL DET VIKTIGASTE!

DET ÄR JU FARSDAG IDAG OCH DÅ MÅSTE JAG FÅ PRESENTERA VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!
FÖR HAN ÄR VERKLIGEN BÄST, HAN STÄLLER ALLTID OCH UPP OCH FINNS DÄR NÄR MAN BEHÖVER PRATA.

 
HAN ÄR SOM EN BÄSTA KOMPIS FAST IBLAND RETAS HAN LITE VÄL MYCKET. SOM NÄR JAG TRÄFFADE PÅ EN KILLE JAG INTE VILLE TRÄFFA. DÅ SKULLE HAN GÅ FRAM OCH PRESENTERA SIG SOM HANS SVÄRFAR. HAHA!

HAN ÅKER ALLTID MED MIG PÅ TÄVLINGARNA OCH FINNS DÄR OCH HEJAR OCH PEPPAR EN. HAN ÄR STOLT ÖVER MIG OAVSETT HUR DET HAR GÅTT!

NÄR HAN MÄRKER ATT JAG ÄR NERE SÅ FÖRSÖKER HAN PRATA OCH FÅ MIG GLAD IGEN!

PAPPA ÄR EN RIKTIGT BARNSLIG, HAN FÅR MIG ALLTID ATT SKRATTA. HAN BRUKAR BROTTA NER MIG OCH KITTLA MIG TILLS JAG INTE KLARAR AV ATT SKRATTA LÄNGRE.

JAG KAN SKRIVA HUR MYCKET SOM HELST MEN JAG TYCKER ATT DET RÄCKER SOM BESKRIVNING OM MIN FAVORIT PAPPA! ÄLSKAR DIG!

image2270image2271
PAPPA SOM LARVAR SIG ;)


 


Fia ;D

image2269
Såhär ser väggen ovanför min säng ut. Den är fylld av tidningsartiklar och annat roligt! Jag har gjort om den. Ni skulle fått en före och efterbild men så blev det inte. Ni får istället njuta av efterbilden som blev ganska lyckad!
Jag somnar och drömmer såklart alltid om löpningen eftersom det är det sista jag ser! Jag säger som min lillasyster sa igår; Ni har inget liv, ni pluggar,tränar och sover!!

Fia ;D

Hittade roliga klassfoton från fyran och femman.
Försök hitta mig på fotot, det kanske inte är så svårt ;)
image2266
image2267

Fia ;D

Nu sitter jag här och pluggar igen! Jag ska nog byta namn från vilosöndag till pluggsöndag! Fyfan vad det är mycket att göra hela tiden!! Men imorgon är det sista provet innan periodbytet , kursprovet i psykologi är första timmen så det blir överstökat ganska fort. Sen är jag ledig och nästa vecka ska jag fikafikafika och vara social igen!
image2262

Stella och Åffi höll mig sällskap ett tag men sedan somnande dom eftersom de tyckte att psykologi är extremt tråkigt. De tycker att det är roligare att plugga in massa olika hundleksaker och hundmatens olika smaker.

Mary ;D

Idag ska jag göra allt man planerar att göra men som man inte gör. Låter bra va? =)

image2261

8 dagar kvar tills flyget lyfter till Japan!

Emmy ;D

IDAG...
... fick jag äntligen en sovmorgon, den var väldigt efterlängtad!
... kom den första snön, inte alls kul
... har jag och Fia sprungit distans
... har jag pluggat psykologi inför kursprovet på måndag
... har jag kollat igenom gamla bilder
... skrivit ett mail till en coach i USA
... har jag fixat en sak till fars dag

image2260
Fia, Jenny och Jag + Kajsas sju valpar :)

Mary ;D

Yooo, Mary is in the house.
(yoo, Mary är på löp)

Har shoppat loss med Sanna idag. Ska lägga in bilder på allt imån. Hittade bl a ett par bruna jättefina stövlar och en söt klänningZara.
  Träffade även Jossan, som jag har jobbat med på friidrottsskolan, på Åhlens. Hon spanade in mina nya stövlar och konstaterade att hon har sprungit och letat genom hela stan efter just dessa fast i svart. Jag berättade då att alla skor som fanns kvar var i 41.

Sanna och jag hittade även ett POP-läppglans som förstorar läpparna enormt mycket. Jag har letat efter just detta i åratal (läs 2 månader) och äntligen har jag det i min hand. Var hälsad nya Olinda. mohaha.

pusselipuss


Fia ;D

Hallå! Sitter här med naturlig rouge och försöker värma mina tinade fötter. Kom precis in från ett långpass ute i snön och solen som sken. Det var ganska kallt ute men ändå ganska skönt!
Nu ska jag städa lite i rummet och sen ska vi bege oss hemmåt. När vi kom upp på våningen så var det full rulle, Roschi och Cissi satt i soffan. Sen efter ett tag kom Maria och Jossan också! Så från att ha varit ett ganska tomt ställe till värsta mingelstället! Nice :)
Jag har en sak att berätta, ganska otroligt faktiskt! Jag sov till halv elva! Så länge har jag aldrig sovit på löp för det är alltid så livligt och sedan har jag alltid vaknat tidigt här. Det var riktigt skönt att sova ut!
Nu ska tjejerna ut och träna och dom andra sitter och äter lunch! Sanna och Mary är på stan och shoppar loss och David är nere på tvåan men Calle! Nu har ni fått en liten snabbinfo om vad alla gör på löp!


Jag fick svar igår och det var ett positivt svar! Så nu måste jag börja ta tag i olika grejer för att komma närmare målet! Jag vill, jag kan och jag ska!

189563-2209
Putti ;)


 


Fiemma ;D

KONSERTEN VAR OTROLIGT, UNDERBART, EXTREMT BRA!
image2256image2255image2254image2253image2252
image2257

Emmy ;D "MIKA KONSERT IKVÄLL"

Har precis tränat cykel. Det var jobbigt och det blev inte bättre för att städerskorna skulle kommer ner där och dammsuga och städa. Jag hörde surret från dammsugaren och musiken försvann. Dessutom så var det två tanter där nere innan städerskorna kom, och dom klagade på volymen på stereon så då var jag tvungen att sänka.
Nu väntar duschen och sedan ska jag kolla igenom samhällspapprena inför provet som jag ska ha halv tolv. Känns lite luddigt, men jag hoppas att det ska gå bra. Efter provet så har jag psykologilektion, vi kollar på en film om en tjej som heter Sybil, hon har 16 personligheter. Den är sjukt intressant! Sista lektionen är idrott, då ska vi ha boxexercise tror jag det hette haha.

Därefter väntar FIEMMA-MIDDAG OCH MIKA-KONSERT! Det ska bli superskoj!

image2251

Vad ska ni hitta på för något skoj denna fredag?

Emmy ;D

image2249
HAHA det här bilden fick jag i ett mail från mamsen :)

Mary ;D

Dagens tack till;
Lisa!
För att du gör livet roligare att leva. =)


image2247

Med en trevlig kväll i bakfickan sover man som en prinsessa, hihi!

Fia ;D

Godkväll! Nu när jag är klar med samhällsplugget!
Så nu tänkte jag skriva om en tanke som slog mig idag och det är tanken om en planerad date.
Tänk vad roligt ifall en kompis fixar en date och bestämmer vad man ska göra under daten och man får bara veta vart man ska möta killen. Sedan får man reda på vad man ska göra när man kommer dit. Vad roligt det vore, men det känns som att jag känner någon som har varit med om det, eller är med om det!
Tänk vad roligt att vara borta i tre timmar om inte mer och träffa en kille i skolan som man har småsnackat lite med innan. Ja det vore riktigt roligt!  Eller vad tycker ni, skulle ni vilja gå på en planerad date? En date som ni inte har bestämt någonting om utan bara vem du skall träffa!
image2246Mary ;D

Vendela och Klara. Sweety!


image2245

Mary ;D

Tjosvej.
Har precis kört fotstyrka och bollövningar. Alla andra sprang precis iväg till backen. Jag ska se till att plugga lite matte då kursprovet i matte C närmar sig med stormsteg. Ska läsa igenom mentala guiden som vi har vid fyra tiden.

Nere i styrkan var jag själv och hade därför radion på max. Jag lyssnade på Rix Fm och för en gång skull spelade dom bara bra låtar. Jag tror att Rix FM har mognat något och lämnat Celine Dion och Shirley Clamp bakom sig. Det tycker jag är görbra för dom två gör världens mest uttjatade låtar. Visst, några är fina och svängiga (haha) men inte nonstop. 
 
Nog om det,
hopp in i duschen!
Fia ;D

Klockan ringde klockan sex imorse men jag valde att snooza i tio minuter. Sen tog jag på mig träningskläderna, som jag hade lagt fram igårkväll, och begav mig nedåt till styrkan. Där väntade 25 minuter cykeldistans + stretch! Morgonens träning var lite halvjobbig,eftersom jag vaknade med världens träningsvärk efter gårdagens utfallssteg.
Nu väntar duschen och sedan börjar helvetesdagen. Första lektionen romananalys, andra lektionen muntlig redovisning om sunnimuslimer och sista lektionen har jag samhällsdiskussion. Hmm...

Ni förstår nog varför jag inte bloggade igår, för jag satt inne på rummet hela kvällen och pluggade. Ikväll blir det samma sak för imorgon har jag ett stort samhällsprov. Yeah!

Imorgon är det ingen vanlig fredag, imorgon ska fiemma på MIKA konsert!! Fyfan vad roligt det ska bli, jag har hört att hans konserter brukar vara färgglada och fyllda med händelser. Man ska bli riktigt glad av dem och det vet tycker jag att vi kan behöva bli efter allt plugg.

189563-2242

Mary ;D

Hej hopp!
Idag har solen knappt dykt opp.
Imorgon ska alla i kö stå
för att köpa det dom alltid velat få,
roberto cavelli inspireras av afrikas djur
av alla dem många vill sätta i bur

Imorgon ska även jag göra något kul
om det blir skojsigt berättar jag til jul

Igår vi våra besökare försökte gissa
vi kom till 18 innan Fia skulle kissa,
vi undrar forfarande vilka ni alla e
det är lite spännande att ni vill läsa om oss me
när nu bloggar dyker upp på löpande band

står vi här tryggt hand i hand

Om 12 dagar står jag i ett annat land

om inte en stressis ger mig en blodig tand


Om du vill ha ett liv som i en bok,
lyckligt slut med en omvägskrok,
då är det dags att slänga ut sin soffgrupp
och börja om nästa dag då solen går upp

Mary


 

image2244
SMILE!

Emmy ;D

Just nu befinner jag mig i ett stort hav av läxor, jag måste verkligen se till att beta mig av upp mot ytan innan jag drunknar!
Därför ska jag ägna hela dagen åt att plugga, eller aa nästan först ska jag träna men därefter är det plugg som gäller! Hoppas verkligen att ni har roligare saker för er idag!   Ha en fortsatt trevlig onsdag Puss och Kram
image374

Emmy ;D

Guess what I did today!!

189563-2181

FICK GODKÄNT PÅ TEORIPROVET!!!!!!

Fia ;D

På löp råder en kissterapiskräck!
Folk sitter som stela pinnar eller står med korsade ben och snackar. Toalettdörren är stängd och glad musik är på dygnet runt. Ibland ser man någon som kutar in och då suckar alla för då har man brutit mot regeln:
 "Du skall inte behöva springa in för då har du väntat för länge"
Utan man ska hålla sig så att man fortfarande kan gå lugnt in på toaletten. Många klarar inte av paniken som kommer så fort de känner sig kissnödiga och nödkissar vilket är absolut fel enligt kissrådgivaren. Man ska inte nödkissa bara för att man är nära en toalett. Man ska försöka hålla sig för oftast är inte blåsan full när man börjar känna av nöden. Om man gör det till en vana att nödkissa kan det gör att man går runt och är kissnödig hela tiden.

Ifall du går och nödkissar så minskar du blåsan och då kommer du att känna dig nödig hela tiden vilket kommer bli extremt jobbigt i vardagen. Det är då det är dags för att gå kissterapi, men hur nördigt låter inte det?
Därför ska ni lägga av att nödkissa och hålla er så länge det går! Man kan peppa sig själv att klara av det genom att tänka på något roligt och vi på löp brukar peppa varandra genom att säga åt personen att den ska tänka på en fontän eller en droppande kran. Så snälla är vi :)
image2241Emmy ;D

image2240
Jag är fast på stressens sida denna vecka!

Viktiga saker som sker i veckan...
1. Första passet i sätrahallen imorgon!!! :D
2. STORT prov i samhäll b på fredag
3. Fiemma ska på MIKA-konsert på fredag!

So little time and so much to do - not such a good combination ;)

Usch det har hänt något läskigt med mina ögon, jag har en suddig prick som jag inte ser något med, den är där hela tiden. Vet inte vad det kan bero på! Hoppas det blir bättre...


Mary ;D

Tessan övade på snygga miner inför alla helgen kort ;)

image2236
På hotellet hade vi supersköna stora fönsterbrädor och massage-duschar. (Jag tjuvade även lite te vid frukosten.) 


Mary ;D

Tjosvej,
på lördag kvällen hade jag och Lotta Sinclair beslutsångest vad vi skulle ha på oss dagen efter då NM-loppet gick. Därför la vi fram alla sverigekläder och provade massa olika kompbinationer. =)

image2227


Emmy ;D

Ååh jag fryser! Har varit vid kusens backe hela dagen och kollat på NM, hjälpte även till lite vid prisceremonierna. Höll i nationsfanan och delade ut axapaket. Det var lite oorganiserat vid prisutdelningen, ingen visste någonting. Det var ganska irriterande eftersom vissa blev arga på mig och Fia då något gick snett, men då blev jag arg tillbaka och sa att det inte är vårat fel utan deras eget då dom inte har förklarat för oss vad vi ska göra utan bara förväntar oss att vi ska förstå att "dela ut blommorna" betyder att bara segraren ska ha :) Stackars lilla Fia skämdes då hon hade virrat omkring under prisutdelningen. Men jag tycker inte att hon gjorde bort sig utan jag tycker att det var han som var ansvarig för prisutdelningen som gjorde bort sig för han visste ingenting utan bara stod där och såg ut som ett STORT frågetecken. Men men nog om min irritation, tillbaka till något roligare... Många fina resultat av de som sprang, jag är IMPONERAD av alla som tog sig igenom banan för jag hade aldrig klarat av det!

image2225
Jag och Sanna i Tyskland (var det 2004?)

Mary ;D

Här är han som "underhöll" oss på lördags eftermiddagen i fyra timmar. Yah!

image2223

Mary ;D


JNM!
Det var superduper jobbigt att springa idag. Vi sprang tre varv på samma bana -allt för publiken- och det var 250 meter stigning och 250 m utför. Därför var det ingen plats för plan lutning utan det var backar hela tiden. haha. Men bra gick det, laget kom tvåa och jag kom femma av juniorer.  Jag har ju t o m två år kvar i den klassen. =)

   HÄR kan ni se alla resultat! :)

Om två veckor åker ju jag och Tessan till Japan om två veckor och vi funderade, tillsammans med Micke, om tidskillnaden;
Tessan- har du varit med om någon tidsskillnad?
Micke- Japp, när vi ställde om till vintertid.

Ska lägga in bilder sen, då får ni se alla olika kombinationer av swe-kläderna. thihi.


image2222

  

Fia ;D

Kom precis hem från NM. Jag är helt frusen och kall, sitter och dricker te för att bli varm igen. Eftersom det var Enhörna som höll i NM så fick jag och Emmy hjälpa till på prisceremonin. Jag gjorde bort mig som vanligt och gav fel bukett till fel person så jag fick ta tillbaka buketten och sen ge den till den rätta. Ja det var helknasigt men det fula var just att Hasse och dom anadra som höll i det inte hade berättat vad vi skulle göra utan dom bara sa tex. "Dela ut blommor"  Ja då delade jag ut till alla, "NEJ du ska bara ge till ettan"
Men hallå det kunde väl inte jag veta. Då fick jag ta tilbaka blommorna, det var jättepinsamt! Jag fick skämmas för att dom andra inte hade någon koll på hur det skulle gå till. Jag var deras testkanin som dom styrde efter vad jag gjorde rätt och vad jag gjorde för fel.

Nu ska jag sätta mig i soffan med en fleecefilt och se på film sen måste jag plugga. Har tre grejer till nästa vecka men jag har inte pluggat någonting.
189563-2211
Hade bara lust att göra tummen upp på ett väldigt ironiskt sätt till de andra,  när jag fick skämmas! Träffade Oliverplutten och Adam idag också ;) Mina små knasbollar!

Fia ;D

Kan ju hälsa alla lite från Mary som mår bra! Hon körde distans på NM banan imorse när vi andra körde intervaller. Hon och Tessan joggade tillsammans och dom tyckte att banan var helt okej! Lite geggig bara men sånt som händer när det regnar mycket. Jag träffade dem på lunchen och då snackade vi massa och sen satt vi på föredraget och sen tog vi farväl. Hon plus många andra ska springa NM imorgon, terräng 4.5 km. Jag ska vara där och heja men tydligen blir det snö imorgon. Så jag får ta på mig massa kläder!!

NM löparna bor på Quality Hotel med alla andra löpare från norden. Mary hade tyckt om frukosten jättemycket för det fanns så mycket småsaker som småkaviartuber och annat smått och gott, som hon kunde ta med sig hem. Hon älskar gratis saker som sagt, hon är så rolig så :)

Men nu kom jag på att hon sa att det fanns en dator på hotellet, men jag tror inte att hon kommer ha tid att blogga för dom har samling och middag och annat skoj :) Ni får höra av henne imorgon istället hoppas att ni klarar er!
image2221

Fia ;D

Idag var det först träning klockan tio nere vid kanalen. Vi körde lite längre intervaller och jag tyckte att det gick ganska bra ändå med tanke på att jag inte är van vid 5 minuters intervaller och min onda fot.

Efter det var det lunch och sen en låång föreläsning. Det var en italienare som snackade om höghöjdsträning och doping och annat smått och gott. Det var intressant men sedan blev det lite jobbigt för han pratade,pratade och pratade. När han fick en fråga svarade han på den frågan i tjugofem minuter, han började prata andra saker som inte hörde till frågan. Så jag och tjejerna på min rad började efter ett tag tröttna på att sitta där och lyssna. Mary började spela spel på min mobil och Olivias. Gubben bakom oss somnade. Ja det var intressant men för långt föredrag! Föredraget varade i 4 timmar!

Innan föredraget började så tog jag en spruta som ska skydda mot influensan.  Det är så typiskt löpare att ta en spruta för att hindra att bli smittade. Jag säger inte att det är dumt, men jag säger att det är typiskt löpare och det är det också. Vi gör allt för att kunna träna på som vanligt utan skador och sjukdomar.
Det märker man på löpet, när någon nyser eller hostar så tar de framför upp handen och håller för munnen och näsan... Som sagt, vi löpare är lite speciella ;)

Efteråt tog jag bussen hem och jag hade glömt min ipod hemma så det skulle bli sega tio minuter, trodde jag ja! För på stationen satte sig en tjej bredvid mig och hon hade väldigt dåliga hörlurar så jag hörde också. Så då fick jag ju lite musik, sen satt hon och skrev sms med någon. Och jag kunde verkligen inte låta bli att läsa vad hon skrev och vad hon fick för svar. Som sagt jag är väääldigt nyfiken ;)
Så bussresan blev inte så tråkig som jag trodde att den skulle bli.

189563-2212
SÖTNOSAR :)


 


Emmy ;D

Nyduschad och mat i magen, färdigtränad och hela dagen framför mig. Kan det bli bättre?
Ja det skulle faktiskt kunna vara lite bättre om jag inte hade så himla ont i min ländrygg! Jag tror att det beror på att jag svankade ganska mycket idag under backpasset!  Jag tränade backe med Helene vid kusens backe, det gick bra tycker jag. Var både flåsigt och trötthet i benen!

Nu sitter jag här ensam hemma med tre hundar och funderar på vad jag ska hitta på idag, måste nog se till att plugga lite för jag har ju som sagt inte varit så duktig på den biten under lovet! Men har man lov så har man!

Hoppas ni får en trevlig helg :)

image2219
Jag för ett antal år sedan!

Fia ;D

Hallå! Kom precis hem från en föreläsning med uppföljningsgruppen. Norska träningsmetoder och det var väl ganska intressant, jag hade lite svårt att höra och förstå allting men det jag hörde tyckte jag var intressant!
Fick träffa Mary igen som jag inte har träffat på en hel vecka, hur har vi kunnat klara oss ;)

Idag shoppade vi och det var riktigt roligt för jag hittade en väska, ett par bruna stövlar, fyra tröjor :) Jag är mycket nöjd med alla köpen men mest skorna!

Nu måste jag sova för jag börjar känna lite i halsen och sen är det tidig träning imorgon bitti. Puss!

189563-2210
Idag har det varit svinigt kallt ute. Brr!

Emmy ;D

Äntligen fredag! Det innebär att jag inte behöver gå upp klockan sex imorgon och åka till Täby och jobba!
Visst är det roligt att vara ledare, men det var mycket roligare utomhus än vad det var att vara ledare inomhus. Och dessutom så är Friidrott en idrott man ska köra utomhus, så är det bara!
Imorgon blir det ändå inte riktigt en lång sovmorgon som jag helst hade velat ha, men jag får iallafall sova två timmar längre. För jag ska upp tidigt och träna backlöpning vid kusens backe vid 10.

Idag har jag, Fia, Jenny och pappa varit i stan och shoppat. Pappa var som vanligt den som handlade mest, och Fia shoppade också en hel del. Själv köpte jag tre par tröjjor, ville hitta ett par jeans men jag tycker att det är så svårt att hitta några som jag verkligen tycker sitter bra!

Nu ska jag gå och lägga mig, behöver sova och ladda mina batterier :)

Dagens fråga är ganska enkel... "Vad tror ni att Fia hade köpt redan efter 10 min på stan?"

image2218
Jag och FiaSvar: en VÄSKA såklart! Haha hon är beroende av skor och väskor, så självklart köpte hon både en ny väska och ett par nya skor idag.


Mary ;D

Godmorgon!

Igår var det sista dagen i friidrottsskolan. Snyft. Men nästan alla barn lovade att komma tillbaka till påsklovet, men jag vågade inte avslöja att jag antagligen inte kommer vara där för att då är ju vi på träningsläger i 2 VECKOR (?)! =)
  Så idag blev det sovmorgon för mig, min andra och sista sovmorgon på lovet. Men tror du min kropp och hjärna ville sova då? Näpp, tjugo över sju var det tydligen färdig sovt så jag fick snällt läsa den uttjatade VR. :/

Nu ska jag packa alla mina saker. Kommer lätt inte få plats med allt i min väska så pappa får ta upp en del när han kommer och kollar på mig (och alla andra som springer) på söndagen!!

Idag ska vara omiljövänlig och flyga. =O

image2216
Från förra uppföljninglägret, coolingar ;)

Mary ;D

WIIIIAAAOOOOO!!!

Ni kan aldrig gissa vad jag och Tessan ska göra !!

VI SKA TILL JAPAN OCH SPRINGA EN STAFETT OM TRE VECKOR! WOWOWOWO!!

Fyy faarao vad skoj det ska bli =D

image2215


Fia ;D

Hallå! Nu har jag suttit inne på msn och kollat min mail samt snokat lite på facebook. Nu får jag faktiskt ta och göra någonting, ska nog höra om systeryster är med på en omgång singstar ;) Jag har börjat gilla det mer och mer, förut ville jag inte spela för jag var så dålig på och sjunga, nu sitter nästan varje ton för jag har kommit på hur man gör, och jag avslöjar inte min hemlighet ;)

Det var någon kille från Finland som addade mig på facebook och vi började maila och han hade addat mig för att han kände en som hette precis som mig. Han tyckte att det var coolt för det är ju inte alls var vanligt namn, för jag har ju ett svenskt förnamn och finskt efternamn. Men sen frågade han om jag var släkt med den där andra tjejen Josefine, då fick han en liten menhallåärhanheltdumeller stämpel av mig, för det kan ju faktiskt finnas andra som har mitt efternamn. Men sen började vi snacka om andra saker och han var inte alls dum utan snarare rolig!

Man kan misstolkas och misstolka saker som personer skriver, det är så svårt för alla tolkar det på sitt sätt.
Det är ofta missförstånd uppstår på msn och på facebook just för att man inte riktigt vet vad personen menar. För jag hör ju inte vilken betoning personen har eller ifall han skrev det med glimten i ögat, om han var ironisk eller inte. Därför tycker jag att det är mycket roligare att snacka live i telefon eller något än att skriva på msn.

SMS, FÖR DOM SOM INTE VÅGAR PRATA
Eller för dom som inte har så mycket pengar.

Annars tycker jag att man ska ringa till folk istället för det blir mycket personligare då! Och risken för missförstånd minskar :) 

image2213
Jag och mina Sollentunasötnosar ;)


 

height="0" alt="" />