Maryy

Hej.

Mitt drömjobb är just nu att jobba på Länsförsäkringen. Det var en gubbe från dom här hemma nyss och tog kort på några rör vi har. Då sa jag:
- vilket roligt jobb du har som åker runt och tar kort på rör.
Då kollade han på mig och suckade.
- Du, det är mycket mer än så.

Men det såg kul ut iaf. =)

Nu ska jag och Mac springa intervaller. Sen ska vi på poolparty hela dagen.


FIA - Psst!

Igår när jag gick hem från jobbet, det var ju så fint väder, så valde jag en annan väg en den vanliga... Och gissa vem jag träffade på?? Min gamla lågstadiekärlek Andreas haha :)

Vi både tittade igenkännande på varandra, men jag tittade inte först utan det var han som tittade med den där " kännerintejagigendigblicken" och det var först då jag svarade med min" kännerintejagigendigblicken", vi båda passerade varandra och sen vände vi oss om och sa men är det inte? jo det är det!

Guud vad länge sen det var, så himla roligt! Vi stod och snackade ett tag men hans sällskap blev lite otåliga så han frågade om jag hade facebook och sa att han skulle höra av sig :) Sen traskade han vidare med sin flickvän och pojkvän.

Haha vilken luring va ;) Andreas höll hand med tjejen som jag antar var hans flickvän så killen som var med dem var alltså deras pojkVÄN!

Tänk om jag hade en tandemcykel, cooolers!
Nu har jag nada, min cykel är det punka på, jag fick släpa hem den från sydpoolen...

FIA - Paaaniiiiik

Så när jag trodde att allt hade löst sig så händer det där... Fuck. Hoppas att det löser sig i dag, det borde det göra! Det har väll hänt andra, jag kan väll inte vara den första?!

I går jobbade jag och i dag har jag utbildning och jobb framför mig. Nu måste jag äta frukost för jag hade tänkt att promenera till jobbet, jag börjar halv nio! Håll tummarna för att det där andra löser sig :)


Maary

Hej,

Marcus persade med 6 sek och toppar nu statistiken för sin klass =)

Jag knödde, snubblade, sprang på 3:e banan, använde armbågar och fick några i mig innan jag kom i mål. Stökigt lopp om man säger så. Tiden är inget att hurra för heller. Men men...

Nått strul med anmälningarna också så jag är inte anmäld till Karlskorna GP. SUCK.

Hejdå.




haha, vilken färg ? ;)

Maruuuyy

TJOSAN.

Idag är det lika hett som igår. Och igår var en toppendag. Det kom mer än 50 pers på min studenmottagning och vi hade god mat (grekisk buffé) och jag fick en massa fina presenter!!! Kan visa sen.. =) Det ända som var tråkigt var att Em&Fi inte var där....

Nu ska vi snart åka in till Ullevi. Mac ska springa 3000 m och jag 2200 m kortare. Hej så länge.


jag och pappa dansar runt midsommarstången med ett snöre i mina unga år på vårt gamla land långt bort i skogen. :)

FIA - Beachvolleyboll

Vi har spelat beachvolleyboll flera kvällar den här veckan, det är så himla himla roligt! Första gången var jag ganska dålig, andra gången var jag grym, jag var överallt! Jag tog bollar som ingen annan tog och slängde mig hit och dit ;) Så jag hoppas att vi ska spela idag också, men det kommer bli jobbigt varmt! Solen steker idag! Emmy sover nog fortfarande, Natta pluggar körkortsteori och jag ska äta frukost. Nu ska jag gå upp och kolla om Emmy sover och höra om hon ska med och spela :) Hoppas att ni får en lika bra dag som jag ska ha! Imorgon börjar jag jobba igen, blää!

FIA - Shit vilken dag!

I går hade vi en heldag på stranden. Jag och Emmy tog bilen till Tunanäs och var på stranden med Nattas familj och några andra familjer. Det var länge sen jag hade en heldag på stranden och gud så skönt det var att bara vara!
Vi åkte dit runt 12 och sen solade vi och badade, Emmy badade också men det var för att Natta drog i henne ;) Sen grillade vi runt sex och efter det åkte vi ut med båten, fett nice!

Vi åkte hem runt 9 och bytte vi om för en kväll på stan. Vi tog en drink på flamingo för att sedan gå vidare till stanleys och kolla in deras michael jackson tema, det var inte så mycket folk så vi drog vidare till hamnmagasinet. Fullt ös, massa folk och efter Hannes spelning kom han och Johan dit. Sköna typer det där, det snackades om beachvolleyboll idag, får se om det blir av, får slå en pling till någon utav dem senare när jag har ätit frukost, för jag är fett på!

Jag skulle ha tränat i dag på morgonen men eftersom det blev så sent igår, med nattkäk på donken så bestämde jag mig för att springa ikväll istället för det är ju så jävla varmt nu!! Aaahh jag vaknade av att det var för varmt.


I scream, you scream, everybody screams for icecream

Emmy - det blir en dag på stranden

SOL
SOL
SOL

när Fia kommer hem från träningen ska vi sätta oss i bilen och åka till stranden för att möta upp dom andra. Idag ska vi sola, (bada?!), läsa skvallertidningar, äta frukt och annat mumsigt samt grilla ikväll...

see you later!  ciaooo


Fiemma - ett inlägg tillägnat MJ

känns alltid lika overkligt när någon går bort :(

 

Maryy ; fredag

Hej.

Är tillbaka i Göteborg nu. Några killar har precis varit här och satt upp partytältet för imorgon. För imån är det the big day "MIN STUDENTMOTTAGNING" !!! yeeeaahhh.

Mac och jag var upp okristligt tidigt imorse för att flyga hit. Och på hit vägen bestämdes det att Marcus ska tävla idag. kl 15.50. Så han ligger och sover nu för att hämta energi :) 800 m springer han. Det gör jag också, fast på söndag.

Nu ska jag åka och hämta mamma hos frissan. Vi hörs. LOVE!

jag och marcus =)


Emmy - ibland förstår jag inte...

när jag kom tillbaka från min långpromenad med hundarna såg jag att hade 8 missade samtal. 6 stycken var från ett okänt nummer som hade ringt mig 6 ggr mellan halv sex och kvart i sex... utan att lämna ett meddelande...

HALLÅÅÅ!!!??


jag och Linda har de närmsta dagarna lyckats fixa en oerhört bra sak... det skålar vi för!!

FIA - Sommartider hej hej

Sommartider!

Nu är det sommar och sol och jag har fullspäckat schema! Eller inte längre, men jag har haft ett fullspäckat schema så det är därför jag inte har haft tid att blogga. Det var ett tag sen, lite över en vecka sen, hmm!

Jag mår helt okej, är lite besviken över att jag missar två jättebra 800 meters lopp p g a ett knä som har gjort ont, jag vet inte om den gör ont för jag har inte testat att springa på den än. Ska köra 5x100m antingen idag eller imorgon, det är troligtvis löparknä och det gör eller gjorde svinont när jag kände av det när jag sprang. Kände det före ett backpass på Gotland.

Gotland var väldigt nice, skönt väder, härligt gäng, en otroligt bra bok, massa god glass och mycket skratt!  Jag fick en hel del färg för igår på jobbet så sa alla ; Men guud vad brun du är! Jag brukar aldrig få höra att jag är brun, jag blir oftast röd.

Jobbet - jag är lite besviken här också. För jag gav bort 4 arbetspass från idag till söndag eftersom jag skulle åkt till sollentuna idag och tävlat samt till gbg i helgen. Fuck! Typ 2000 kr försvinner bara sådär! BLÄÄÄ
I måndags hände en otroligt pinsam grej, jag skäms fortfarande. Jag missade att jag skulle jobba så dom ringde mig från jobbet och frågade vart jag var någonstans. De hade hållt på och ändrat i schemat fram och tillbaka så jag hade missat att dom satt in ett extra pass åt mig. PINSAMT!!

I går var jag, Emmy och Natta på Tobbes 20 års fest/chillfest/grillning! Det var myspys, grillade, satt ute med alla mygg och sen flyttade vi in men då glömde någon stänga altandörren så alla mygg kom in... haha, vi kastade pil och jag lyckades nolla, men det var bara för att vi stod så långt ifrån den gången ;) Vi var väll hemma runt 2 inatt för vi stannade på donken och tog varsin cheeseburgare och milkshake ;) MUMS! Tobbe tog många många bilder igår med sin nya systemkamera så bilder dyker säkert upp på facebook vilken dag som helst ;)

I dag skulle jag ha tränat med Johan och Natta på IP vid tio tiden, men jag ringde Natta imorse och frågade om hon var taggad och det var hon inte så vi sa att vi skulle få somna om och träna senare. Jag smsa Johan men han har inte svarat än, så han låg väll antagligen och sov.

Så i dag ska jag sova, träna och sola och läsa fjärde boken av twilight, OMG vad bra böckerna är!!

See you later aligator!





Haha jaa jag ska faktiskt fylla 20

Maryyyy

Hallå igen

Igår fick jag min studenpresent av Em&Fi. (för de kommer tyvärr inte till gbg, pg a sjukdom å skada =( )
Det var ett jättefint berlock halsband. Där i var det en bild på oss tre och sen några fina rader på den andra sidan. Så att jag inte ska glömma av mina favoriter när vi flänger runt på olika håll till hösten. =))

LOVE YOU!!! <3<3<3


Det här är min favoritbild på oss tre. Vilken sommar vi hade det året. Shit pommes. Kärlek.


Maryyy ; onsdag.

marcus och jag har glidit runt på stan. Kollat lite här och där på rean. =)

NÄRMASTE PLANERINGEN!!

tors. tävla på sollentuna GP kl 19.50. 1500m.
fred. flyga hem till gbg med mac. kl 8.00 (!!!) fixa hela dagen för min studentmottagning.
lörd. studentmottagning!!
sönd. tävla på VU. Ullevi. 800m.

=)

Veckan efter den veckan som kommer nu så är det läger i Västervik. Yeaah. Det kommer bli najs (efter några omflyttningar i stugorna). =)





Marcus och jag dissar högtrycket och går på bio ikväll =)

Maryy in tha house

yoo

har ni saknat mig el? =P

Nu är jag tbx i stora staden stockholm och sitter på marcus stora stökiga säng. yeeeh. Vi har ju varit och chillat på hans land i några dagar. Fett najs. Bra start på sommarlovet =D

Jag har kört stört mkt bil dessa dagarna. Hit och dit och dit och hit. Vi var på Barkaby tidigare idag och tog värsta omvägen dit för varken jag eller mac har någon aning hur man kör. Men jag är bra på omvägar. Tänk bara på när vi körde från Karlstad i maj. hahahah. Det är en RIKTIG omväg. hehe.

Nu ska vi organisera våra liv. Hej så länge =)


yeeahhh....

Emmy - så var man tillbaka från Gotland.

jag har inte dött... eller jo halvt... har inte tränat ett enda pass på över två veckor... sitter just nu och väntar på att sköterskan ska inga upp mig så att jag får en tid för att ta tester idag för att se om viruset är ute ur kroppen så att jag får börja träna... jävla skit att drabbas av körtelfeber mitt i säsongen :( (update: en dag senare sitter jag här och har fått veta att jag måste vänta ytterligare tvä veckor innan jag får ta ett test, men ska nog börja smygträna lite nästa vecka om det känns bra)

igår (läs söndag) kom vi tillbaka från Gotland. har haft en jättehärlig vecka med massa sol, god mat och roligheter... here are som pics... ENJOY


här är stugan som vi bodde i, låg precis vid österport. bodde innanför ringmurarna men fick ändå stugkänslan, var ett perfekt boende med närhet till allt och fräsch stuga som hade allt man behövde.

vi hyrde tandemcyklar de två första dagarna och cyklade till lummelundagrottorna, snäck och kneipbyn

here I am

jag får ju inte träna så jag "fuskade" och tog upp fötterna så Fia fick trampa extra mycket haha

här cyklar vi om sara och linda i värsta farten. se så förvånade dom blev när vi svischade förbi haha

lejonklippan i snäck.. jag var bara tvungen att klättra upp ;)

härlig bild på härliga tjejer en härlig midsommar

kändes inte som man var i sverige. alla vackra stränder och utsikter

jag och linda på utestället hamnplan 5

sara och fia tog sig också varsin drink på hamnplan 5

här spelar vi äventyrsgolf i kneipbyn

jag gjorde tre holeinone och VANN!!

söta fialotta och jag på midsommarafton när det blev för kallt att sitta ute

ett gruppfoto

smile like you mean it :)

här var vi stamgäster... de hade 100 glassorter...

mumsigt

jag nöjde mig med medium size

tränat har linda, sara och fia också gjort...

min favoritbild från resan.. här promenerar sara, linda och fia

midsommarförätten

roligt hade vi på Gutekällarn :)

som ni kanske ser så har vi haft det jättebra :) synd bara att veckan gick så himla fort... men det brukar det ju göra när man har roligt!


Emmy


förstår inte hur jag kan vara en sådan tisoptimist och stressa hela tiden över ingenting...


nu ska jag iväg på arbetsmöte sen ska jag kanske till nynäshamn ikväll/natt och vara med Fi+ Ma x2 imorgon på Macs landsställe. Men jag vet inte hur jag ska göra med den saken... kanske åker imorgon bitti istället eller om dom stannar och hälsar på lite i södertälje imorgon på vägen hem... vi får se hur det blir... saknar Mary  <3 som föresten ska få sin fina studenpresent nästa gång jag ser henne vilket jag hoppas är snart!!

bilder från Gotland kommer dyka upp här inom kort... har tillbringat ett antal timmar framför datorn idag men inte lyckats skicka eller ta emot från varken sara eller linda haha...

see you later! ciaoo

Maaaarrryyyyy hos mac

sitter och bloggar på marcus landställe. Dom har inget internet men jag bloggar med marcus mammas telefon. vi har kört norgonjogg i morse och plockade en lila sten på stenstranden. den var cool. haha. vi har badat bubbelpool ute varje dag, det är najs nu när midsommarvädret sviker... nu ska vi se på bb (benjamin button filmen). hoppas den är fett bra.. hejdå sötisar. vet inte hur man lägger upp bild så skiter i de.

Maryyyy ' torsdag

Igår var en dålig bloggdag.

Idag blir det inte bättre. =P

Ska ut och köra bana nu och regnet öser ner. Superkul. Har precis lagt fram allt jag ska ta med mig till Sthlm. Jag åker vid tretiden dit upp =)

Imorse var jag på min kära gamla skola här i Bohus och fick min översatta betyg påskrivna. Nu ska jag bara skicka in dem sen är jag klar med ncaa grejen. Yiho! =D

Later.


soliga Tjörn. obs, min mamma i bakgrunden. traskande ut i vattnet. iskallt

Maryyy onsdag.

Hallå!

äh palla. jag skrev precis ett inlägg om en komplicerat sak åså försvann det. suck.

Maryyyyy

Hola.

Håller på med en massa papper. har precis betalat 200 dollar i SEVISfee. Spännande det här med papper. japp.

Ska träna med gbg-arna ikväll i Slottskogen. Det är najs. Najsigaste är att jag ska köra bil dit. SJÄLV! yee =P

På torsdag åker jag till Stockholm. Ska fira midsommar med min kära pojkvän. <3<3<3


Ser ni hon till höger? Hon ska jag bo med till hösten. Veronika. Mkt trevlig tjej !! =D=D Från Norge.

Maryyyy'' hej hopp. för jag har tagit studenten!!

Dagens glada nyhet:

Min skola i USA köper alla skor och spikskor till mig. YES! Skorna är Asics (me love) och spikisarna är Addidas. Fett najs asså!! Då slipper skorna ta all plats i resväskan ;)

Dagens mindre glada nyhet:

Jag har bara packat upp en flyttlåda och mitt rum är redan fullt. OBS! Jag har elva kvar nu. :P:P




Lite random bilder från studenten


nästan alla 90:orna på Löpis. oliver saknas

Seger skriver i min mössa =)


alla utom oliver. fett snygga erkän. ;)

jag

och en bild på Fisen bara för att hon är så söt.


hinner inte lägga in mer bilder för nu ringde marcus. puss godnatt. <3


Maryyyy, fortfarande måndag

Hej.

Fixat med papper hela dagen känns det som. Papper hit och papper dit. Spara? Inte spara? Livet känns ju som gjort av papper. ehh.

Ska lägga in bilder sen !! Har miljoner känns det som. =D

Nu ska jag fixa lite med några papper. Later.


Från min vinster på lilla gbg varvet, yiiey. nu ligger de nerpackde någonstans...

Maryyyyy måndag.

Jag är tillbaka i Swe efter min tripp till heta Tyskland.

Om det var någon som såg en måttligt stressad tjej springa igenom hela Arlanda för att hinna med flyget till gbg igår så var det jag. hehe.

Denna veckan ska jag hålla i tyglarna för bloggen. haha. YEEES ;)

Nu har jag massor att fixa, bl a 12 flyttlådor att packa upp. Så LATER babes.


my old room. bye

FIA - Gotland tomorrow

IMORGON ÅKER VI TILL GOTLAND!
Jag, Emmy, Sara och Linda ska vara på Gotland i en vecka, vi bor i en stuga i Visy så vi har nära till allting! Det ska bli superduperroligt och skönt att bara få åka iväg och ta det lugnt om umgås :)
Vi har ingen tillgång till internet nästa veckan, men vi kanske besöker något internetcafé för att kolla mejl eller något sådant. Annars hörs vi igen om en vecka!

Jag har jobbat idag, det var segt men roligt! Massa roligt folk som jobbade i dag och jag hade inget självfall på mitt schema så det var fett nice!


Ooj vad tiden går fort!

FIA - Studenter på löpargymnasiet!

I dag tog löparna och många många fler rudbeckare studenten!
Fint väder, roligt flak och smörgåstårta :) Jag tog inga bilder på flaket eftersom kameran skulle ha blivit förstörd om jag hade haft med mig den där...

Alla på flaket blev dyngsura eftersom alla hällde cider och öl över varandra! Klibbigt, klabbigt, roliga pölar på golvet att hoppa i så att det stänker äckelvatten på alla andra, fett nice!

I kväll har de slutskiva, oh yeah!











YEEAAAHH!
 


Maryyy; onsdag

GLADA NYHETER!!

- Jag tar ju fy fan studenten imorgon. HERREGUD.
- De har lagt in 1500m på Sollentuna GP. Thanks God.
- Jag har packat klart mitt rum


MINDRE GLADA NYHETER!!

- Sista natten på Löp inatt. Snyft.
- Emmys nyhet. (hon får berätta själv)



jag när jag fiskar krabbor. ingenting men inlägget att göra egentligen men ändå. ;)

Emmy - vill bli frisk nu!!

ska till läkaren om en timme... göra halsfluss-test... sen gör det ont när jag rör på ögonen och böjer ner huvudet...bihåleinflammation? well... lets wait and see... ska bli skönt att ta reda på vad det är.....

inget jobb på TT idag, känns trist! men men inte mkt att göra...

Imorgon tar löparna studenten.. jag hoppas jag mår tillräckligt bra för att kunna åka dit :)


jag vill ut och springa!!!

Maryyy ; tisdag

Fick hem en bok på posten om Obama från mitt collage i USA. De vill tydligen att jag ska läsa den =S jahapp.. :P

Håller fortfarande på att packa mitt rum. Har packat i fyra dagar nu. Nu ska jag packa vidare.. vi hörs !! PÖSS


mac vid vår brygga på tjörn <3


Emmy

bläää jag är supersjuk... värk i hela kroppen och hes som en gås...

jag vill vara i Göteborg och tagga inför morgondagens GP tävling men nej nej nu ligger jag här hemma nerbäddad och har feberfrossa...

men det gäller att se framåt.. på onsdag ska jag jobba på tt igen (vilket är KUL) och på torsdag ska löparna ta studenten (vilket ska FIRAS) och på fredag ska jag på 20 års middag (vilket ska bli JÄTTEROLIGT), på lördag ska jag förhoppningsvis tävla (vilket jag VILL, VILL, VILL) och på söndag åker vi till Gotland (vilket jag har LÄNGTAT efter).

så. nu känns det lite bättre... ska nog ta och kolla på det sista gossip girl avsnittet nu (hur många har jag sett idag? minns ej - magiskt eller tragiskt?) sen ska jag SOVA, SOVA, SOVA bort min dumma förkylning!

btw så vill jag bara säga att jag ÄLSKAR FIEMMA :D we are simply the best <3


här springer jag mitt tredje 400m häcklopp, för att sammanfatta hur det gick så sprang jag snyggt men inte snabbt :) tar det andra s:et nästa lopp... det är KUL, KUL, KUL med häcklopp :D

FIA - Måndag är en sån dag

GBG HERE I COME!
Nu när Emmy inte åker med till Göteborg så kommer jag vara all alone, haha eller jaa nästan i alla fall. Tråkigt att hon inte följer med. Jag tar inte med mig datorn, men jag kommer säkert att kolla datorn på hotellet.

Jag har tagit med mig tre böcker och några tidningar och sen har jag laddat ipoden med braig musik. Känns lite konstigt att inte ha med mig något plugg eller något som jag måste göra, det känns jätte jättekonstigt. Jag har en jobbig känsla inom mig att jag måste göra något, jag kan inte bara vara utan jag måste ha saker för mig eller göra saker. Annars får jag panik, jag lovar att jag kommer att få panik ikväll eller imorgon på dagen före tävlingen för att jag inte har någonting att göra förutom att läsa.. PUCKO haha :D Ja ja sådan är jag, det är bra när jag har mycket att göra men nu när jag inte har någonting så måste jag ju passa på att njuta och ta det lugnt och bara vara. Jag måste lära mig att bara vara!

Nu ska jag gå upp till Emmy och Mary :)

Jag kommer hem imorgon natt någon gång och på onsdag ska jag jobba, oh yeah!


Igår och idag har vi lekt massa med puppisarna :)

mary ; måndag

Sitter i Em å Fis kök. Emmy är sjuk och ska inte åka ner till Göteborg. =(  Fia håller på att packa. Jag ska upp mot Löp igen. Jag har bara tre nätter kvar på Löpis nu. SHIT SHIT SHIT!

Igår skrev vi våra mål med USA =) yeaa

later. <3


jag på Sofia Ö studsmatta förra året ;)


Maaary, söndag

ops.


Maaary lördag

Om en halvtimme springer Emmy 400 m häck!!! Ska åka dit nu å kolla. Sen springer jag å fia vid sex tiden.

Idag har jag börjat packa ner mitt rum. HERREGUD vad mkt grejer jag har. Jag hittade massa saker som jag hade tappat bort. ;) heheh

måste dra nu. puuuuuusssssssssss

Maary ; fredag

Hola.

har precis vart å kollat på när Klabb, Gunnar och en massa andra har sprungit på första dagen på SAYO. Men de seedade som krattar så tex Klabb fick springa själv sista 200. Knäppt. Hur svårt är det att seeda liksom?

Imorgon springer jag 800 m på samma tävling. Det gör Fisen också. Superkul!! Hoppas det blir några grader varmare ;)



IDAG ANNARS DÅ?

- Jag blev vän med en mupp i gymmet. Vi kom fram till att vi båda älskade att träna ;)
- JAG FICK VG I FYSIK B. FY FAN VA BRA JAG ÄR!!!!!!!
- Jag klarade mitt mål med att inte ha ett ända G på gymnasiet. YES!
- Jag har hela studentdressen klar nu. :)

ps. Skaffa spotify gratis !!  =D=D



imorgon firar jag å mac 7 månader !!!!!!!! =D

FIA - Olala

I dag hade vi sista grejen i skolan, nu har vi en vecka på oss att fixa det som dök upp idag på opponeringen. Det grejar vi tjejer! Bara att skriva några egna reflektioner och diskussioner samt några stavfel här och där..

Efter opponeringen gick jag på stan och bytte Nattas skor som jag&Em köpte i 20 års present till henne.. Och sen köpte jag en liten studentpresent till Gaby som tar studenten imorgon. Jag tänkte ta en sväng förbi henne imorgon efter jobbet. Stackars dom som tar studenten imorgon och på fredag i kylan, varför kunde inte dom få lika fint väder som vi hade i helgen?!

Sen har jag sprungit fort fort på Södertälje IP, passet gick riktigt bra och jag kände mig snabb. Min rygg gjorde jävligt ont men annars så bra! Sen cyklade jag dit och tillbaka ;) Yeaah

Tidigare ikväll var jag på väg till kiosken för att köpa något mumsigt men istället satte jag igång och baka. Haha jag hade verkligen ingenting att göra så jag bakade 20 chokladmuffins och en sockerkaka. MUMS!

Nu har jag precis gett valparna mat så nu håller dom på och leker och har sig. Jag ska natta dom snart och sen måste jag städa efter dom små lortgrisarna. Sen ska dom stora hundarna ut och efter det har nog Emsan kommit hem och då ska vi kolla på inspelade Greys och mumsa på mina muffins :)


Jag ringde Mary precis, men hon svarade inte, inte marcus heller... Men sen fick jag höra att de pluggar till ett prov. Kämpa kämpa kämpa, snart är det över Mary och Marcus; du har BARA två år kvar haha ;)


Maryyy ; onsdag

Hej,

Matte E kursprovet gick toppen. Jag har aldrig varit med om ett lättare prov. Det skulle inte förvåna mig om jag har tillräckligt poäng för mvg men saknar solar. För shit vad enkelt det va. =)

Nu pluggar jag som en galning till historiaprovet imån. Jag är helt slut i hjärnan efter 4 h matteprov. Måste hinna träna också. Det är mycket nu, herregud. Men imorgon 10.10 är det över!!! YES!! =D



TILL SKOOG!!
Em är nyfiken på vad du vill. Ring henne!





Det här är Filip. Han är en sävedalare och är rädd för marcus. Han brukar lura mig att värma upp för länge och hans största idol är Legernes. Hej hej. ;)

Mary; "det var inte med meningen"

Godmorgon. (typ)

Ska snart gå och handla lite med marcus. Jag köpte ett par snygga (såklart) studentskor igår. yes! Sen råkade vi träffa Lollo och Gustaf på stan. Det var Gustaf och Marcus som kände igen varandra.. jag och Lollo var i våra egna världar. haha.

Jag har pluggat som en galning hela morgonen medan marcus sov. Imrgon är det Matte E kursprov. OMG.

Puss på er.


ett års sen typ. <3

FIA - Underbart!

I dag blev vi klara med vår b uppsats och jag blev klar med min individuella uppgift.

Kinamat och glass vi maren, solen stekte!

Nu blir det långpromenad med Nathalie.

Ikväll blir det nog film med Pam, annars ska jag bara vara hemma och inte göra någonting.

I morgon ska jag jobba på Tom tits och sen ska jag läsa grupp 3s arbete för opponeringen på onsdag.


Emmy

Godmorgon. SKÖNT med sommarlov för då kan man verkligen sova ut ordentligt vilket jag har behövt efter den här händelserika och mindre sömnrika helg... i fredags skrev jag min sista tenta, det kändes helt ok även om jag var alldeles för ofokuserad på slutet, därefter åkte jag till lägenheten och packade och städade fram till halv två... klev upp igen vid halv åtta och fortsatte städa tills pappa kom oh hämtade mig... vi fick med nästan alla saker... därefter åt vi nere vid hamnen, det var jättefint och maten var jättegod... sen på lördag kväll var jag och Fia bjudna hem till Natta på 20-års fest, det var riktigt roligt :D VIP med champange och...

Igår var jag rätt trött men banpass i Enskede stod på träningsprogram så det vara bara att sätta sig på tåget och åka dit.. sprang lång häck och det var riktigt jobbigt men det gick bra :D därefter städade jag och försökte få ordning här i mitt lilla rum... men om det blev någon ordning är en annan femma... för mycket saker på för liten yta helt enkelt...


idag ska solen skina :D så jag ska träna vattenlöpning med fia och så ska jag gå en (om allt går bra, haha tråkigt skämt.. går bra :P) lång promenad längs kanalen och njuta av det fina vädret...

vi hörs! CIAO

här är en bild på två tjejer som jag verkligen håller kär  <3 hoppas att fiemma hinner träffas någon gång tillsammans i sommar... för i höst kan det faktiskt bli så att vi ALLA TRE åker till USA!!!!  har fått ett mail... vi håller tummarna....

height="0" alt="" />