EMMY ;D Portugal here we come !!!!

Om en halvtimme åker vi till arlanda.. klockan tre går planet.. Jag är lite rädd för att flyga men det ska nog gå bra! Ettorna sitter redan på planet, gud vad orättvist :P Vi ska mellanlanda i Lissabon i tre timmar och sedan kommer vi typ till hotellet runt klockan 12 haha men men ;)
Åhh vad roligt det ska bli :D ;) sol , värme och bara ta det lungt med kompisarna ;) Och såklart träna men det är bara en bonus ;):P haha
Ha det bra alla här hemma ;)
PUSSS <3<3
189563-98189563-97

Fia ;D

Kom precis in från en promenad med jyckarna, nu ska jag käka frukost, det blir nog varm oboy med ostmackor :) Alltid lika gott! Om två timmar åker vi, inte till portugal men till arlanda för vårat flyg går vid 3 hihi :) Det ska bli asskönt att komma iväg och få träna på nya vägar, få vara i värmen och slippa ta på sig asmkt kläder och få springa/gå längs stranden. Det är verkligen underbart där! Läängtar!!!
 Några foton från förra året :)
Ha det så bra nu här hemma i kalla sverige så hörs vi igen om två veckor, eller så kanske vi får tag på någon dator där nere och skriver ett inlägg, vi får se, vi får se! Haha :) Pusss

Mary ;D

Vet ni vad jag gjorde? JAG MISSADE MITT TÅG! Kom en halvtimma försent för att jag hade kollat fel på biljetten. Superkul, verkligen. Fick köpa en ny biljett till ett tåg som gick 2 h senare.
'Nu har du lärt dig de också" sa m&p. Mmhh, tack, va bra.

Har packat klart och vägt väskan nu. Vår fjortisfotgraf fick ta min Wetwest. Hade inte plats. Jag mutade me min underbara diamglass. hihi

189563-96 Så här ser ett X2000 tåg =)


IMÅN ÅKER VI TILL VÄRMEN, hoppas att vi kommer hinna se solen nått.

Goodnatt, vi kanske hörs i Portugalien !? =D


Fia ;D

Filmen är ootroligt bra! Kommentarerna är ju bara så klockrena :) Och lillgrabben som är kär, naw så himla söt! :) Och de två som inte förstår varandra eftersom de inte kan kommunicera på samma språk. Eller premiärminister som är hemligt betuttad i hushållerskan... Kärleken är verkligen underbar!
"Och kom ihåg barn köp inte droger,det är dyrt, bli en popstjärna så får ni det gratis istället" Haha!
Filmen är inte slut ännu det är bara paus men ska sova sen så jag hinner inte blogga ;P Skriver säkert ett inlägg imorgon innan vi åker till Portugal, shit det känns inte som det är imorgon vi ska åka... Pusss!
                                          


Fia ;D

Frosskväll! Först pizza sen massa godis till melodifestivalen, tittade faktiskt på det ikväll. Brukar tycka det är ganska segt men hade inget bättre för mig och ville umgås lite med familjen eftersom jag åker imorgon. Emsan jag kommer vänta på dig, ställer alltid upp för dig stumpan :) Hihi!

Imorgon åker vi :D Det ska bli jätte roligt!!! :) Nu ska jag se på Love actually, den filmen är asbra!
Ha de bra vi hörs säker senare! Pusss

EMMY ;D

Hej. nu har jag varit nere på stan, växlat pengar och köpt en bikini ;) Första dagen med kryckorna gick bra, men det var jobbigt. Många kommer tycka det är jobbigt att behöva vänta på mig, men hallå som om jag har valt att gå med kryckorna själv för attr jag tycker att det är snyggt:P Hoppas att det är någon som orkar vänta på mig bara så att jag inte behöver vara ensam heela tiden ;):P haha..
Nu ska jag upp och packa färdigt min väska. Och kolla hur mycket Fias väska vääger, hon kommer som vanligt att ha med sig alldeles för mycket. "Men jag kanske behöver den här", eller "jag vill kunna välja" men Fia man behöver inte ha med sig ett par skor till varje dag hahaha ;D
Ha det bra allihopa <3<3


Haha kolla in dessa roliga annonser ;D


http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_191.jpg

Fia ;D

Kom hem precis,och jag är helt stelfrusen. Mina tår är is men de börjar tina upp nu... Brr!!
Apoteket hade inte några pelotter så jag gick runt i varenda affär som kunde ha det och frågade men sen när jag var på intersport hade de pelotter som tur var... Sen köpte jag några träningskläder också :)
Nu sitter jag i soffan och dricker te och ser på MTV :) Alltid lika underhållande när det inte finns något annat att se på ;D
Ska nog börja packa snart, jag kommer verkligen packa för mkt. min väska kommer inte väga 20kg, men jag vet inte vad jag ska ta bort för jag behöver allt :P haha! See you later! Pusss

Mary ;D

Hittade btw hur många besökare vi har på denna underbara blogg. Vi har haft 114 en dag. Fy sjuttsingen, jag känner inte ens 114 pers, kankse ;)

Hej på er alla som läser bloggen ,de skulle vara skoj om ni kommenterade med. ;P

189563-95

Mary ;D

Bläää! 100 spänn på att jag kommer vara sjuk i Portugalien. Fast jag firar ju 9 månader som frisk denna månad (knack knack ta i trä!). Så himla typiskt. Fast skönt att de inte kom innan JSM. Men hoppas på det bästa. Den har ju inte blommat ut än, :)

Mitt tåg back to baksidan går 15.15. Hoppas de har röjt undan helvetes-snön nu. :)

Har föresten packat ner hela vardagsrummet nu, fy fään va saker. Trodde de bara va jag i den här familjen som inte slängde nått. ( Ååh, vasen från 1937, den måste vi spara. Ååh, duken min mormorsmorsmor broderade, inte slänga. Ååh den här lilla-nyckeln-som-ingen-vet-vad-den-går-till, vi kankse hittar nått lås där den passar i. - Yeaahh sääkert )

189563-94

Ska läsa nya VR och kolla på Mr&Mrs Smith på tåget. Min favofilm! =D

Pöss

EMMY ;D

ÄLSKAR DENNA LÅTEN: LYSSNAR PÅ DEN OM OCH OM IGEN ;)

http://www.youtube.com/watch?v=XJCEhyJZdIA


Nu ska jag ner på stan och handla lite inför imorgon ;)
Portugal here we come !!!!!!!

189563-15

Fia ;D

Sova ut länge, jo men tjena! Jag vaknade för en halvtimme sen, hade värst rethostan.. Aja det var väl bra att jag vaknade så här tidigt för nu hinner jag ner till apoteket som stänger vid 12... hihi :)
Apoktet måste ju ha pilotter! typ som en kudde som man lägger under foten som ska höja upp fotvalvet på något sätt, jag måste ha det innan portugal så jag kan springa på utan att behöva tänka på foten som gör ont....Aja nu ska jag kila, see you later! Pusss

Fia ;D

Jag är sjuk :( Buhu!!! Min näsa är helt täppt och jag har ont i halsen och vi ska åka till Portugal om två dagar jag måste bli frisk! Ska käka massa apelsiner och dricka mkt honungsvatten. Någon som har något annat tips mot förskylning? hihi :)
Nu ligger min ipod på laddning så imorgon ska jag fixa nya, braiga låtar som jag ska dunka nere i portugal :) Ska självklart lägga in låtar från salem al fakir och sen från westlife love album. Jag kommer ha så bra låtar att jag inte kommer vilja göra annat än ligga i solen och lyssna dygnet runt... Med tanke på sol, hoppas det blir fint väder så vi kan få lite färg. Inte för att jag blir någo brun, jag blir bara röd men i allafall det är bättre än vitt! Usch jag är jätte blek det är pinsamt vad blek jag är!!! Aja nu ska jag nog krypa till kojs och sooova ut länge imorgon så förskylningen blir bättre.
Ha de bra gott folk Pusss!


Fia ;D

Fyfan asså, stackarna!!!

[Bild: FOTO: Scanpix Tommy Hilfiger]

Din fuskpäls kan vara av hundpäls
Kragen på din vinterjacka kan vara av hundhår. Flera kända märken använder päls från hundar. Det handlar om kläder från välkända märken som säljs i fina affärer.
- Detta är djur som rutinmässigt blir slagna , ihjältrampade eller flådda levande, säger organisationens vd Michael Markarian till nyhetsbyrån AP.
Vad tänker folk med egentligen, djur är också individer! Skärpning!

Fia ;D

Tittade nyss på favoritfredagsprogrammet "Hjälp", så jävla klockren! :)
Robert Gustafsson Sissela Kyle och Stina Ekblad i Hjälp! FOTO: Andreas Lundberg/TV4
I TV4:s nya stora humorsatsning Hjälp! vänder sig en skruvad samling människor till den vänliga och ödmjuka psykologen Jeanette Placzcyk (Stina Ekblad) för att med sina minst sagt komplicerade - och vitt skilda - problem få just hjälp. Det enda de har gemensamt är att de alla lever i en värld som inte förstår dem - och att de själva skulle kunna tänkas ha någon del i det är inget som ens föresvävat dem.

Jeanette är hjälpsam och mycket förstående. Vänligt leende lyssnar hon på patienternas problem och försöker varsamt att leda dem rätt, trots att de alltid misstolkar hennes råd och trots att de ofta blir avbrutna av Jeanettes förvirrade assistent Papa (Robert Gustafsson).
Sänds i tio avsnitt på fredagar klockan 21:30.
Hihi lite reklam :)


EMMY;D"Hellre frysa i tälten, än tälta i frysen"

Hej. Idag var jag hos läkaren. Han skrev en remiss så jag ska få en röntgentid efter lägret i Portugal. Men oavsett vad det är så får jag inte springa på lägret! :( Antingen så är det en stressfraktur eller så är det en inflammation. Jag lever på hoppet, eftersom både Fia och Linda har ont på samma ställe och dom bara har en inflammation så hoppas jag att det "bara" är en inflammation för min del också.
Men det jobbigaste är att jag ska avlasta med kryckor, kul att hoppa omkring på det i Portugal liksom, att åka på ett träningläger och inte få springa är en sak, men det är en helt annan att åka på träningsläger och hoppa på kryckor !!!!
Men men jag får se det från den positiva sidan, jag behöver inte vara inne på hotellrummet en timme innan träningspassen, utan får ligga kvar i solen ;) Sedan får jag service i matsalen hopas jag iallafall, hur ska jag annars kunna få någon mat, kan ju inte bära tallriken själv jue :( Och armarna blir staarka ;)
Men men ikväll ska jag inte göra något speciellt, imorgon blir det stan och packning.. På söndag klockan 15.05 bär det av mot Algarvekusten i Portugal! 
 
PUSSSS PÅ ER ALLA <3<3<3<3
189563-93

Fia ;D

Glömde spänna skidorna ? kraschade



Daito Takahashi flög åt ett håll. Hans skidor åt ett annat. Japanen hade glömt att spänna fast sina backhoppningsskidor.
Scary! Men lite klantigt faktiskt!!

Fia ;D

Idag sov jag till halv ett :O Hihi! Jätte skönt att sova ut :)
Emsan lånade hem Märys kamera så jag kopierade några av bilderna som jag tog i globen ;)

Starten, Nea och Emsan, Uppropet, Frasse och matte i starten!

De flesta blev ganska mörka :( aja...
Idag ska jag börja stryka alla kläder som ska packas ner imorgon, jag måste lära mig och packa för jag tar alltid med för mkt! Den här gången ska jag packa smart! :) Imorgon ska jag ner till stan och fixa det sista och växla pengar! Sen på kvällen ska jag träffa Becka, det ska bli trevligt för det var ett tag sen.
See you later! Pusss


Mary ;D

Sverige ligger i norra Europa. I norra Europa har vi årstider. En av årstiderna är vinter. På vintern snöar det. Ibland flera gånger. Trots det befinner sig kollektivtrafiken i chocktillstånd varenda gång det faller den minsta flinga.
Så, Västtrafik, varför är det så bekvämt och pålitligt att välja er när ni ställer in de flesta avgångerna när ni ser den där lilla flingan?

SUCK! Fast tur att Västtrafik inte är som SL, (heja Göteborg) ;P

189563-95   VS  189563-96

Mary ;D

189563-103
HEEEMMAA!
Det som är inringat är mitt hus. Å just nu håller vi på å renoverar lite (som vanligt) men m&p sovrum å badrummet är precis klart så nu körs de igång med vardargsrummet. Varför inte köra mitt rum också? ;)


189563-104  Imån ska jag shoppa i Göteborg, sen ska jag se Hannibal, hoppas den e läskig ;P

Puss på er ! ;D

Fia ,D

 189563-100          
ÖGONFRÖJD
Smycken för dig som vill se bra ut! Gnistrande kristaller fästa på kontaktlinser.
Så blir det när konstnären Eric Klarenbeek tolkar sin väns musik. Hans senaste smycken sitter fast i kontaktlisen och man ska inte känna av dem utan "- De kittlar bara lite", säger konstnären.
Läste det på expressen.se, det är ju ganska komiskt faktiskt :)  

EMMY ;D

Hej alla glada. Nu har jag haft en astråkig engelskalektion. Satt och pratade med Tessiegirl om allt möjligt. Det var trevligt. Sedan så tog vi fram våra valpögon och frågade med våra snällaste röster om vi fick låna övningsboken inför generaltest som vi ska ha när vi kommer hem från Portugal. Och såklart, bara för att det är vi, så fick vi låna den om vi "lovade till hundra procent att vi inte tappar bort den". Men jag höll fingarna krossade och sa "jag tappar aldrig bort något"!!! ;)
Ikväll blir det plugg, plugg, pluuuugggg ! Måste göra klart mina texter inför textinlämningen imorgon! Ingen träning, sköönt. Levnadlära tror jag vi har men det är ganska roligt så det är ok ;) Nu ska jag äta lunch om en halvtimme, sen har jag en lektion och sen ska jag heeeem ;)
På söndag är det Portugal som gäller. Killarna på bilden hörde att vi kommer så de har börjat styla till sig och de tränar upp att springa Baywatch-aktigt på standen som de ska göra när de filmlikt ska rädda mig Fia och Mary från de läskiga vågorna. Haha ;)

Ha det  bra PUSSS PUSSS <3<3
189563-12

Mary ;D

189563-98

Hello,

IMÅN ÅKER JAG TILL GÖTEBORG! --> home!

http://www.kyssjohanna.se/ gratis frakt, otroligt! =D

Fia ;D

Dagens kommentar: Jag är skitkissnödig!
Hihi de ni, det var inte illa;D



EMMY ;D

Denna fina frisyr gjorde Mary på mig i höstas :)

189563-38

Igår sprang jag 800m på förtävlingarna i globen Ge-galan. Jag slog personligt rekord med 5 1/2 sekund!!
Nu har jag ont i min fot, och jag känner på mig att det är en stressfraktur. Om det är det döör jag!

Fia ;D

GE galan, alla persade! :) Grattis!!!
Jag fotograferade och hejade på! Mkt trevligt! Mina proffs foton kommer läggas in senare ;)
hihi ha de bra  och sov så gott pusshej<3

Mary ;D

GE-GALAN!

189563-97


Weehoo!
Vi såg massa kändisar på GE-galan. Bl a Christian Olsson (se bild) !! ;D
Emmy å jag sprang ju förtävlingarna och vi persade båda två (som vanligt ;)
Goodnaaatt !

Fia ;D

Vart ligger Flak någonstans?
Hihi ingen kommentar, men det var en på löp som sa de ;)

Imorgon ska jag till globen för att se på stjärnorna som tävlar, och några av dom stjärnorna är Emsan och Märy som springer förtävlingarna ;D Ska vara där och hejja sen blir det donken ;) Nice nice! puss<3

 Stjärnorna! :)


EMMY ;D

Mycket att göra! Plugga, tvätta, träna, gå i skolan, äta, sova ;) Haha tufft liv :D
Nej men den här veckan har jag mycket och göra, och som jag ser det -alldeles för lite tid!
Jag måste handla en ny bikini inför Portugal, det är ett måste och ett till måste är att plugga litterär gestaltning, ska ha textinlämning på fredag! Men men livet är fullt av möjligheter, måste bara hitta en som ger mig mer tid eller kanske en som ger mig bättre planeringsförmåga kanske! Någon som har ett tips på vart man kan hitta en sådan möjlighet? haha ;)
Imorgon är det 800m på förtävlingarna till Ge-galan som gäller !!!! Håll tummarna för mig!
På söndag bär det av ner till Portugal på träningsläääger :D:D


189563-61Söt snigel!!!

Mary ;D

Mary ;D
 Ganska söt va? ;D hihih  (
www.nypd.nu)

Mary;D

OM EXAKT EN VECKA LIGGER VI HÄR OCH BLIR BRUNA! ;D
lääängtaar!

189563-13


Mary ;D

JSM! ;D


Mary ;D

WEEHOO!
Såhär glad var jag dagen innan min final ;P Gissa då hur glad jag var idag, efter mitt lopp?
Suuuperglad , jag kom tvåa med nytt pers, igen! =D
Bilder på mitt fantastiskt spännande lopp kommer la imån !
Gooodnatt!

EMMY ;D

I helgen var det alltså dags för det omtalade JSM i Nyköping. Försöket gick bra, kände mig i form och benen var lätta. Jag fick dock möta Elin Backman, typ bland de bästa i Sverige. Men men jag tog mig iallafall till semifinal på min fin fina tid 58.40 som är nytt pers!!!!!
I semifinalen fick jag möte Elin Backman igen, och även detta lopp slutade med att jag kom tvåa! Jag låg precis bakom henne hela tiden men orkade eller vågade inte riktigt gå förbi, måste börja tro mer på mig själv! Men men jag kan ju se det som så att hon var den enda jag fick stryk av haha och hon kom ändå tvåa i finalen så det var ju faktiskt asbra gjort av mig. Kom 6 totalt, sjätte bäst i Sverige är jag alltså!!!
Men jag är ändå inte helt nöjd, skulle vilja ha sprungit bättre därför var jag väldigt besviken efter semin, benen kändes ju lätta varför kom inte de braiga tiderna för? Men men de kommer säkert snart!!!

På tisdag ska jag springa 800m på förtävlingarna i Globen, det kommer vara läskigt, men jag får se till att försöka att bara ha roligt och tänka på att man fakitskt inte kan göra mer än sitt bästa!!!!

Pappsen filmade mina lopp i helgen, det var roligt! Sedan tog Fia foton som blev lite mörka dock men det var bra ändå! Tack FIA!!!! <3
Nu ska jag snart äta mat och sedan är det tåget mot märsta som gäller!!!


189563-94
Avståndet mellan mig och Elin under båda loppen!!!! "Nära skjuter ingen hare"

Fia ;D

Då var SM helgen över då... Det gick väl rätt bra för de flesta, Lena och Märy fick stå på prispallen :D
Bra kämpat allihopa! :) Emsan kom till semi och persade!!! Asbra ju!
Nu sitter jag här och lyssnar på salem al fakir, han har gjort en asbra låt som jag spelar om och om igen. Den heter " This is who I am", en låt jag kan rekommendera! :)

Fia ;D

Kom precis in från en distans ute i snöovädret...
Ska snart dra till nyköping och kolla på finalerna som är idag :D
Märy, Lena,Joss,Tessan,Linda,Robin,Micke,David ska springa finaaal ;D Nice nice! Hoppas jag inte glömde någon... hihi :) Ly
cka till allihopa det kommer gå superbra!!


Mary ;D


189563-65
 
Tjohoo!
Idag börjar JSM, fast jag tävlar inte fören imån. Men David och jag åker iväg om en halvtimme, för han ska ju springa idag :)
Uppladdningskvällen igår var jätterolig, även fast det blev lite mycket spagetti och lite köttfärsås. Fast Frasse-Matte blev sura för att jag bloggade en del av kvällen. För de ville kasta gris, vilket vi sedan också gjorde. Jag vann överlägset varje gång ;D (nooot). Fast jag tror att Frasse-Matte egentligen blev sura på att det inte har lika fin blogg som vi har. Fast de är ju bara två och vi är ju faktist tre stycken, tss.
Det roligaste igår var när vi skulle handla allihopa som var med på uppladdningskvällen. På bussen lekte vi att vi var en dagisklass och Matte var dagisfröken. Han skötte de jättebra! haha. Framtidsjobb?
Nu måste jag packa de sista, vi hörs efter JSM!

Pööööss!!

Fia ;D

Vaknade precis hihi :) Det var jätte skönt och sova ut :D Ska snart åka till Nyköping för det är SM SM SM!!!!
Och det är jätte många som springer det skall bli roligt och se :)
Så i helgen är det
 som gäller för alla idrottsfan!!! Resultat kommer senare ;) puss<3


Fia ;D

Hallå! Tittade nyss på hjälp, sjukaste programmet :D Haha det kommer direkt efter Lets dance så titta på det nästa vecka!!!
Jaa vad har jag gjort idag, jag har varit i skolan och tråkat, hade engelska redovisning det gick fan skit, jag var asnervös och sluddrade genom hela redovisningen.Jaja skönt och få det gjort så slipper man ha plugg över helgen... För i helgen ska jag vara i Nyköping och heja på alla som springer för jag ska inte springa får inte för mina fötter är helt trasiga ;P
Ska prata med Tomas imorgon så får vi se vad han säger om foten, han kommer säkert säga att jag ska röntga och sen kommer det säkert vara en stressfraktur. har inte direkt haft turen på min sida den här vintern, aja får se vad han säger imorgon.
Emsan och Märy + många många flera ska springa i helgen :D Ska vara där och peppa och hejja på alla! Även fast det kommer vara jobbigt för jag vill ju så gärna springa!!! Jävla fötter!
Oj nu har der blivit ett Emmy inlägg, det var verkligen inte meningen bara skrev på ;) haha! ha de bra <3189563-79 Coolaste bloggen! :)

Mary ;D [Skynda Fynda!]

ICA MAXI FOREVER! ;D


1                         2                       3

1
. Otroligt underbara trosor för alla dagar. Man får 3 för 49.50 kr, PANGPRIS! Vi köpte några par var.
2. Jag hittade en underbar jacka som påminner om sommaren. 59 kr. Fanns inte kvar i så många expemplar så att det är bäst ni skyndar er!
3. Emmy och Jag fann otroligt söta innetofflor med ko-inspirerat mönster. Supersköna att traska runt med på löpet. Kostar bara 39 kr. Halva reapriset. Otroligt!


SKYNDA FYNDA!

Jag måste också berömma Ica Maxi på sitt stora utbud av både mat och kläder. Nu behöver man inte längre åka långa resor till stan utan kan shoppa loss i sin vanliga matvarubutik. Tack Ica Maxi för att ni gör min dag lättare att leva!


När jag ändå håller på att tacka vill jag både tacka och berömma våran fjortisfotograf Mikael, som ni säkert redan har hört talas om. Han tar de flesta av våra underbara kort.

Han hittade själv en efterlängtad dinosarie  till sin samling, från Ica Maxi såklart.

Puss på alla er som tittar förbi. Vi älskar er alla ! ;D


Mary ;D




UPPLADDNINGSKVÄLL!!

Ikväll är det uppladdningskväll inför JSM som går i Nyköping i helgen. Vi laddade upp med pasta och köttfärsås, sen marrängswisch! hihih.



De som var med var:
Jag, Micke (vår fjortisfotograf som tar alla bilderna), Wreten, David, Hanna, Frasse, Tessan och Matte. Ida var också med men hon fastna inte på bild.

Visst är vi bara såå söta? ;D

/// Määäry !!


Emmy ;D

Tjingeling ;)
Äntligen fredag!!!! Fick tillbaka mitt matteprov idag, för alla som vill veta så fick jag faktiskt MVG (vifta med intresseflaggan). Det var väldigt sköönt måste jag medge..
Imorgon börjar JSM i Nyköping. Jag ska springa 400m, är nervös men jag försöker tänka att man kan inte göra mer än sitt bästa :D Vi får se hur det går.. Om det går bra i försöken så springer jag semifinal fem timmar efter försöket. Men men fokus på ett lopp i taget! Sen får vi se hur det går....
Veckan har gått väldigt fort, har inte gjort något speciellt.. Men här är väll de "största händelserna under veckan" för det första så har vi äntligen fått tv-kanaler som går att titta på. Alla på löpet är överlyckliga, särkilt jag som har suttit fastklistrad framför dumburken i ett antal timmar haha ;) Sedan så fick jag en allergisk chock i måndags, fick skynda mig till närmsta apotek och handla tabletter :S
En annan "viktig" sak att meddela är att jag endast har haft fem lektioner denna vecka *sköönt*
Sedan som ni kan läsa några inlägg ner så var jag och Mary på utflykt till bosön igår. Vi hade aldrig varit där så vi bestämde oss för att åka dit ;) Det var trevligt!!!!!
Nej nu får jag ta och sluta upp med att snacka massa skit, Fia och Mary har faktiskt sagt att det inte är någon som vill läsa inlägg utan bara kolla på bilderna.. ( och alla som känner Fia och Mary vet ju att dom brukar ha rätt. eller inte ;):P) Men bara för den sakens skull ska jag lägga in några bilder ;)
Ha det bra allihopa och håll tummarna för oss som springer sm imorgon :D Pussss <3<3
189563-31Jag och Sara :)189563-24Jag och Frasse :)

Fia ;D

 Nu ligger mina sötnosar och sover medan jag sitter här och segar, ska också gå och sova strax... Det skulle bli en pluggkväll idag men det blev en helkväll framför tvn :) ha det bra!


Fiemma (minus Fi) ;D

 träning på Bosön en torsdagskväll. Emmy och Mary  bröt mot sina invanda rutiner då de istället för att köra långintervaller åkte till Bosön och tränade i en inomhushall. Mycket skratt och många intervaller senare bar det av hem. 
Vi fick stopp på bussen till slut, fick springa och vifta på armarna som galna kycklingar ;) När vi klev på bussen frågade chauffören oss "vart har ni sovit någonstanns?". Haha !!!

När vi kom hem åt vi mat och bänkade oss framför teven för att kolla på "Snygg, sexig och singel" på
kanal 6.


Imorgon är det freedag och i helgen är det dax för inomhus jsm i nyköping. håll tummarna för oss!!!!!!!!!!!!

GOD NATT <3

Fia ;D

 En STOR puss till alla er som besöker våran sida!!

Fiemma ;D



NU ÄR DET OC OCH DAIMGLASS FÖR HELA SLANTEN !!!!

189563-42

EMMY ;D


Kom hem från skolan för ett tag sedan. Vi hade lenvadlära då vi skulle svara på frågor (ja/nej med mentometerknappar så ingen kunde se vem som svarade ja/nej osv. Det var ganska roligt att se vad alla svarade för man känner ju alla som satt i rummet eftersom vi bor ihop. Och nu när man fick vara anonym i sina svar så var det nog flera som verkligen vågade vara ärliga i vissa frågor.
Det jag tycker var läskigast var att sju stycken svarade att de någon gång hade tänkt på att ta självmord. Hallå! Det är ju asmånga (vi var bara 19), och det var en som hade blivit sexuelltutnyttjad/våldtagen!!?
Sedan var det såklart intressant att det var ett flertal (jag tror att det var 9) som svarade att de inte tror att de kommer hålla på med löpning om tio år, och en svarade att han/hon inte kommer fortsätta med löpning efter tiden här på löpargymnasiet!!!
Men men nu ska jag plugga, har asmånga engelskaglosor till imorgon, det blir som alltid med alla andra glosor, in genom örat, ner på pappret på förhöret, och sedan ut genom det andra öret efter förhöret. Jag kommer aldrig ihåg mina glosor efter jag har haft läxförhör på dem, vilket inte är ett så bra tecken!


189563-5
                                               VILKA SÖTNOSAR !!!

Fia ;D


Efter promenade kolla vi på MTV :) Spana in våran nya platt tv ;)

Fia ;D


Här kommer lite bilder ifrån promenaden. Vi gick 5 km, ganska trevligt faktiskt :) Ha de bra!

Mary ;D



Hihi, nu är Emmsan å Fisen ute å går och jag ska sitta framför tv:n heeelaa dan, för jag börjar inte fören halv två!  Wooohoo! ;D

Sådär fint målar vi alltid våra naglar här på löp ;D Mina är alltid finast! hihih

IDAG ÄR DET TOPMODEL OCH OC! yeeaaahh

Pööss

Fia ;D

Kom precis upp från frukosten, det blev en långfrukost idag med massa flumm. Snackade om sommarlägret  och om nollningen och allt :D Haha! Roliga minnen det! Snart ska vi promenera till Rösjön för att ha friluftsdag men märy kommer inte följa med för hon är en pluttetta och i ettan har man inte idrott a
haha pluttpluttplutt :D
Näe nu räcker det för mig, ha de bra!!


Hallå!

Tack för den tönt! Så du menar att stjärntvillingarna är bättre än oss... hmm... Det ska jag komma ihåg! Märy var jätte envis om att få lägga in en bild på stjärnorna*
Ni får ursäkta men den här bloggen kommer vara lite fjortisstämplad eftersom vi kommer flumma ganska rejält ;D haha
Idag har vi inte gjort så mycket, vi tittade på Desperate Housewifes som började idag :D Nice nice!  Det kommer vara ett program som man bara måste följa!! Ha de bra gott folk! :)


Mary ;D

Mary ;D

Hey !

Här är de bästaste som finns , hihih.
Pöss

Tjingeling

Tjingeling

Fia Emmy och Mary !

NU STARTAR VÅRAN BLOGG!    STORJUBEL EFTERSOM DEN ÄR EFTERLÄNGTAD ;D

height="0" alt="" />