Mary goes peace&love (and happiness)

Hejdå säng och Hej tält + sovsäck + mygg + bajamajor + ... vad har jag gett mig in på :O Vi får se om jag överlever. Om de inte har något såkallt "internett" i Borlänge så kommer ni inte få läsa nån rad av mig tills på söndag... men de har jag svårt att tro. Jag hittar alltid ett tangentbord :) BUT, if not: Ha en super duper hyper vecka och alla ni som ska tävla å stå i LYCKA TILL!!!!!!! puss, (saknar redan att blogga).
.
Om ni saknar mig kan ni ju alltid ringa. Telia har täckning överallt. Japp. Överallt.
.
pusshej
.
Ibland undrar jag hur jag kan se så snygg ut hela tiden...
.
.

Mary

Har precis varit och tränat Kungälvs hockeylag. De har sommar kondis träning nu och behövde lite extra push i form av mig :) Vi körde 4x(2-90-60-30) men olika lång vila. De var askul att träna med dom, ja, jag sprang ju med såklart. Vissa hade grymt bra kondition å allt. hhehe :P
.
nu äter jag rebenspjäll.. yaaa
.
haha :P
.
pusshej!

Mary'

Här med offentliggör jag mina "byta klubb" planer...
Om en månad är jag medlem i en annan klubb. Idag blev alla papper klara. Vilken klubb kan de vara då? Ullevi? Hässelby? Kanske Spårvägen? Eller rent av Sävedalen? Vad tror ni? ;)
Inge mera Kongahälla för mig. Men oavsett kommer alltid KAIK vara närmast mitt hjärta :)

Mary

Imorgon åker vi till Peace and Love !!! :O:O:O Idag är de massor som ska fixas, men först ska jag till min sjukgymnast Gustav och visa att jag äger på dom nya övningarna. :)) Peace!
.
.
det här är en av de tre snyggingarna jag ska bo med <3
.
obs. klänningar liiiiiite långt ner Klara ;) he he he

Mary'

-
I'd give anything but I won't give up on you 
I'd say anything, but not goodbye 
I will run with your changes and I'm always on your side 
And there's not a word I've ever heard that would make me change my mind
/Words- Train
.
Om 2 veckor är vi i Grekland tillsammans :) <3 Love you

Mary´måndääg

Tjohej,
har precis rensat hela rosenrabatten runt huset. Mycket givande.
.
Dagens outfit:
Kjol: sydde själv förra veckan
linne: hm
kofta: från studenten förra året
choklad: (i munnen) marabou passion, inte så värst god men nån måste ju äta upp den.
bikini: (som ni inte ser) från en bikini affär i Dallas.
.
nu ska jag hem till Lollo och smälla upp tältet som vi ska ha på peace and love. vi tänkte att de är ju bättre att slå upp de nu än att stå och fippla med det när vi kommer dit. nu kommer de ju redan vara uppslaget och klar. SÅ JÄDRANS SMARTA!!!!
puss :)

Mary

vill också ha en vovsing
(fast när jag är 30 och har stabiliserat mig på en plats... :p)

Maryy

Var funktionär på klubbens tävling idag. Funktionär är ju alltid lite segt, men jag hade trevliga, diskussions sugna pappor att prata med :P Träffade lite folk som man inte har sett på sjuuukt länge. Bland annat Filip Johansson (putti saikaren) och Ida Holm (puttig etta plutt på löpargymnasiet ;)) haha, och en massa andra.
.
efter de har jag och Lollo planerat för Peace and Love som vi åker till på onsdag! Helt sjukt att vi ska åka, sånt man pratar om men som aldrig bli av och nu sitter vi i båten liksom :P
.
ska sova lite nu och vänta att Marcus kommer hem från flygplatsen så vi kan ringa godnatt :))
.
puuusss LOVE!
varmt och skönt i Stockholm, precis som idag i Kungälv :))

FIA - Söndagmorgon

Det är en underbar söndagmorgon med sol som skiner och en heldag med ingenting planerat förutom träning och fika med S i kväll :) Jag vaknade vid 10 imorse och då dukade jag fram frukost och sen väckte jag tjejerna. Snart ska vi iväg och träna, Joss och Empan tar bussen till Jossan och sen går Emmy till friskis därifrån och jag tänkte springa bort dit, får se hur lång tid det tar. Hörs senare! Peace out <3



Min fina kaffemugg


Jossans mugg


Empans mugg :) Emmy är lite nyvaken som ni kanske ser hahaha



Hundarna tog sig en tupplur.
Ja, Åffe sover faktiskt haha även fast det kanske ser ut som hon är död på den här bilden...


Mary' trekungamötet

Idag ska jag vara funktionär för min lilla klubbs (kongahälla) tävling Trekungamötet. :)) Så jag är uppe med tuppen, typ, och har redan hängt tvätt och allt. Hela västsverige har världens fetast sol, inga moln, idag och cirkus 20 grader. Kanske kan få tillbaka lite av Texas brännan då... ;)
.
Okej, nu rullar jag. puss.
.
en suddig bild från midsommar... kommer mera!!!!
.
haha, kolla mitt huvud :P

Maryy'

Kom hem för några timmar sedan till Göteborg/Bohus och möttes av jordgubbar i landet. Yabbadabbaa!!! Dock är dom lite sena i år så de flesta är gröna men några hittade jag iaf.
.
'
bild1. jordgubbar
bild2. vårt jordgubbsland
.
nawww :D:D

FIA - Midsommar

Gårdagen var gaaaalen och väldans rolig!! Det hände så många roliga saker som vi satt och skvallrade om imorse vid frukostbordet. Kvällens timmar gick så fort och helt plötsligt var det tidig morgon och musiken stängdes av och det var läggdags. Det blev inte många timmars sömn, tror jag vaknade runt 10 imorse och då gick jag ner för då hade Emmy dukat fram frukost. Jag var vrålhungrig så det var jättegott! 

När jag var ute med hundarna runt 2 så gick vi igenom en gång i buskarna och då möttes jag av något taggigt. EN IGELKOTT! aaaah panikslagen hoppade jag ut från busken och upptäckte 3 taggar som stack ut från mina tår och det sved och hade sig. Jag gick in igen och berättade för alla om händelsen och sen börajde jag googla för jag hade ingen aning om det var farligt och vad man skulle göra liksom... Haha!  

Jag fick taggar på tårna av en igelkott för jag var ute med hundarna.. Aj det gör svinont!
- Hur lyckades du med det?
Jag var ute med hundarna. Är det giftigt?
- Ingen aning det märker du nog imorgon :)
Tänk om jag dör?
- Av en igelkott? :)
Haha vad ska jag göra?
- Sova och ta det imorgon!
Ska jag googla det?
-Fråga precis runt och det är inte farligt.
Jag dör...
-Nej
Jag är rädd vad ska jag göra
- Gå och sov haha! Riktigt ledsen, men du överlever!
- Oroa dig inte, natti!


Jag fick panik haha men jag sitter ju här och skriver så jag överlevde ju precis som han sa ;) Stackars mig och stackars igelkotten!

Massa dans och snapsvisor med låten blindvisan som favoriten. Nu ska vi kila, det blir pizza och myskväll :)


mary

FIEMMA ÄR SAMLADE. Men dock noll tid att blogga!!!
IDAG ÄR DET MIDSOMMAR! Och det är fett med najs :D :D
åker till gbg på lördag och upp till borlänge (peace and love) på onsdag.

Mary' sommarlov är livet!

Hej alla trogna läsare som pallar klicka in fast vi är sämst på att blogga :P hehe.

Jag är hemma hos Klara Bodinson nu. KOm hit igår! Hon bor jättemysigt här ute i Nacka, och jättenära vattnet. Vi badade igår efter vi hade sprungit. Typ 10 sekunder.. men ändå.
Igår så "gjorde vi stan efter klockan 22" alltså vi var ute och partade :) Jag och Klara, fast vi mötte upp Nathalie Rohlén inne i stan också. Haha, vi hade helt sjukt kul. Måste göras om.. kankse i Dallas eftersom vi allihop ska dit i höst :D hihi

Nu håller jag och Klara på med en hemlig sak som inte får nämnas på bloggen... men vi hörs LATER. Ikväll ska jag hem till mina bloggkompanjoner och bästa kompisar Emmy och Fia! <3<3 Då ska jag se till att de sätter sig vid datorn och bloggar. BASTA! ;)

Marcus är i Venedig och steker. Och vi har bokat en resa till Grekland i juli. Sista minuten!!! AWWW :D:D:D KOmmer bli galet mysigt. <3<3

Nu ropar Klara.. Hörs. PÖSS <3<3


här var vi igår.. bland annat :)

Mary

Hola!

Om exakt 2 månader sitter jag och resten av track teamet och cross country teamet på SMU och har möte inför nästa år. Jag längtar grymt mycket till nästa år på SMU. Jag har lärt mig så mycket där och utvecklats på alla plan. Dessutom är det inte slut, det finns så mkt mer att hämta. :)) Jag har inte ångrat en sekund att jag åkte till Dallas/SMU!!!!

Sitter på Döbelnsgatan hos Mac. Han är hos sin sjukgymnast och jag har precis sprungit låndistans och gjort alla mina övningar från min sjukgymnast Gustav. Idag ska vi ut till Bålsta och till Marcus Pappa och Camilla + hans söta lillebror.

Var inte bröllopet helt underbart fint? Jag som aldrig har velat gifta mig har efter i lördags fått andra tankar ;) Antagligen blev inte bara jag inspirerar.. jag sätter 100 spänn på att giftemålsantalet kommer stiga markant. :O

och nu ska jag hitta nån bild... :P

jag och klara på min studentmottagning förra sommaren... yaa passande?

pusss

Mary

Tjosan!!!

Idag är det bröllop. SHIT SHIT SHIT! Kollar på TV när gästerna går in i kyrkan nu. Ska strax dra ut Marcus så vi kan se dom på lite närmare håll. Fast det är ju packat med folk så vi får se om vi får se nån liten vinkande hand. Mamma och Lollo + familj är där ute i röran också. Ska se till att hitta dom också.


Åå nu kom prinsessan Madeleine. Grymt fin klänning. Och nu kom Daniel och Kalle-Fille. AWWW. ;) Shit det är ju sjukt mkt folk.

Hörs senare. PUSS HEJ


Nån random bild som jag hitta på Marcus dator :P

Maryy'' fredag? eller?

Hej,

försöker väcka Marcus men det är helt omöjligt så nu sitter jag i hans vardagrum och äter knäckebröd. Påklädd, sminkad och packad väska. Ska passa min syrras barn. Gjorde de igår också. Nu börjar jag få lite bråttom.. så bloggar mera senare. PUSS HEJ!


EN stressad bild till ett stressat inlägg. Fast de här är dock en gammal bild. he h eh hehe

Maryy' snacka om förebild

Kollade runt på videosar på flotrack och såg på en intervju med tjejen som kom två på Nationals 1500m, nu förra helgen. Helt sjukt grymt, för att för ett år sedan hade hon cancer och opererade bort en tumör i nacken, sen ett år senare kommer hon två på nationasl. Snacka om stark tjej! Sjukt imponerad av henne.
.
lite roligt att de inte hade intervjuat vinnaren utan tvåan istället :)
.

Track and Field Videos on Flotrack

. (flotrack är en sida där man kan se på massa lopp som folk springer i usa... och intervjuer med folk som har sprungit bra efter lopp. sjukt inspirerande sida. kan kolla på mina lopp också! :))

.

.här har ni videon jag prata om.. och här nedanför har ni mig och Marcus.. som jag för övrigt ska få träffa imorgon :)) naww <3

jag till vänster och marcus till höger, om någon är osäker.


Maryy' sthlm

Ska till Sthlm imorgon. Det är ju bröllop å grejer som händer där :O NI SKA VÄLL SE BRÖLLOPET SÅ ATT NI KAN BERÄTTA DE FÖR ERA BARNBARN!!!!!
puttisar

Maryy' Gott med Proviva

Ja, USA har de ingen Proviva så de har jag överkonsumerat nu. Inte så konstigt att de inte har de eftersom de är från "Skånemejerier" och varför skulle dom shippa soppan ända till Amerikat för? :S Aja, gott är de iaf :))
'
.
Har precis varit ute och tränat, för övrigt. I eftermiddag ska jag till min sjukgymnast Gustav i Skatås :) Yaay.
.
Tog en bild till.. så här skulle jag se ut om mina ögonbryn satt ihop och jag inte hade nån näsa. Good to know!!
.
He he he he he he

Maryy

haha, kolla vad jag hittade idag. Vem är de egentligen som är huvudperson för reklam "Göteborgs friidrott"?? ;)
hehe,
ursäkta för baklänges texten!:P

Mary. Peace and lööööve

.
Sitter på pappas jobb och gissa vad jag precis har gjort??? BOKAT BILJETTER OCH TÅG TILL PEACE AND LOVE I BORLÄNGE!!!! waadhhhabaddhhaaa :D:D (rofl) ;) Kommer bli helt stört sjukt kul! (min första festival för övrigt.. blir ju tant sen så måste passa på :P)
.
Dom som är mina med resenärer heter så mycket som Klara Bodinson och Louise Karlsson (läs: Lollo). Även en tjej vid namn Olivia Lindh är på G. ;) Kan de bli bättre? ;D
.
ps. jag ligger fortfarande 3:a på statistiken. LÄÄNK! Lotta sprang på 4.27 inte 4.24. hehe

Maryy'

Har linkat runt med mina cement-träningsvärksfyllda ben hela dagen. Inte ett dugg roligt, någonstans. Dessutom upptäckte jag precis att man inte kan spela msn spel från en mac dator. Nästan så jag återupptar min DELL. Nää, jag är kär i min mac pro :)
.
Lite bilder från 91:ornas student på Löpargymnasiet.
.
Jag och Klabbe :)) aww
.
Aleksander Liss
JUST DE! KAN ALLA SOM HAR ALEKS NUMMER SMS HAN 'LYCKA TILL' IMORGON MÅNDAG. HAN SKA GÖRA NÅGOT STORT ;) FÅR INTE AVSLÖJA... hahah XD
.
Jag och han den där Marcus Hallbäck. Sötare är de svårt att hitta!
.
Och världens bästa fiemma + studentbarnet Sanna Mustonen! <3
.
Puss hejdå. hörs imorgon måndag dååraaa

Fia - Min fredagkväll...

...spenderade jag med Jenny på kungliga operan. Vi var på Romeo och Julia baletten :) Vår snälla morbror hade fått biljetter och ringde och hörde om vi ville gå och självklart ville vi det! Jag har aldrig sett en balettföreställning förut så det var lite annorlunda men väldigt fint. Men ibland var det lite väl mycket hoppande och snurrande, tex när Julia skulle gå fram till giftflaskan, så hoppade hon runt och runt och runt i rummet och sen var hon på väg mot flaskan men sen hoppade hon bak två steg, sen två steg fram mot flaskan, ett steg bak, två steg fram. Jag hade lust att skrika men ta den bara haha...  Närrå det var ett väldigt fint framträdande och en trevlig kväll med JennyPenny :)



Spana in mitt läskiga öga som typ är stängt men ändå öppet..







Så kan man också göra haha :)


FIA - En nyupptäckt talang

ÅFFE KÖR BIL





GO GO GO!


Maaary'' måste ha hjälp när jag lyfter benen, tyck synd om mig

Det var stört länge sen jag hade sån här träningsvärk. Kan knappt röra mig framåt. Var hos min sjukgymnast Gustav i fredags och han gav mig några övningar och idag är jag så jädrans stel ÖVERALLT! Dessutom gör jag övningarna som Petra (sjukgymnast på Löpet) gav mig.
Har ju haft "skavanker" i ena knät och rum muskeln (glute) och baksidan (hamstring). Så därför passar jag på att bygga upp de nu när jag hemma :)
Cool tröja jag har btw..?
woohaa

Maryy' lite resultat nytt!

.
1.51.15 hade Rickard Gunnarson på 800m i Watford utanför London. SHIT DRYYGT, eftersom kvaltiden till JVM i Canada är 1.51.00! Men han har ju några fler tävlingar på sig!
.
Marcus Hallbäck var sjukt nära pers på samma tävling. Om inte eltidtagningen skulle krånglat hade de säkert vart pers!!! :))
.
Christian Olson hoppade 17.64 i New York! SJUKT GRYMT JU!
+ att Sanna Kallur nästan grät av lycka efter sitt comeback lopp :)) jag med nästan
.
Lotta Fougberg mosade ner mig till en fjärde plats på statistiken med 4.24 på 1500m. Ajaj. Undra hur länge jag får ha 4:an då ;)
.
Mikael Röjerås då! 1.53.26 på SAYO. Bara sådär.. pers från ingenstans :O ;P
.
.
Sova kanske? :) puss
tjosan hej

Mary, jamen de där om...

.... 100 gratis foton.
Vi kör steg för steg så att ni hänger med.
.
1. KLICKA HÄR!!! (eller om ni inte gillar att klicka så söker ni "100 gratis foton" på google och kommer till samma sida)
.
2. Klicka på fuji länken och tryck på ny användare.
.
3. Ladda upp bilder. Enklast är att göra ett album på datorn och sen ladda upp hela albumet. Då slipper ni sitta och leta bilder via fuji.
.
4. Följ instruktionera och beställ hem dom.
.
5. Är dock inte gratis. Kostar 29.50 för porto.
.
Kommer hem på några dagar och inga andra kostnader eller reklam får man. HELT SJUKT BRA!!!!
.
VIKTIG INFO!
Ni måste skynda. Erbjudandet slutar i juli! :O
.
:)
.
UPDATE:
nej erbjudandet är inte slut. när ni klickar på länken som jag har där uppe klickar ni sen på den länken på google längst upp. där de är markerat gult ni vet.
.

tyckte de passade med jag och Klara till de här inlägget. ;P


Maryy. ilands problem

Asså,
jag förstår precis hur Sannas lillebror känner när han klagar på att han inte kan äta Bregott smör. KOLLA BARA VAD SOM HÄNDER!!!! ugghh

Maryy' just one more mile


Känner mig som ett litet barn som har hemnyckeln runt halsen... fast nu har jag uppgraderat mig till bilnyckeln. hahah :P

Maryyy' gratulerar med dagen till...

...KLARA BODINSON, 20 ÅR IDAG!!!!
som jag får äran att ha en helt sjukt rolig höst och vår framför mig, då vi ska bygga dubbelsäng, baka bröd tillsammans, mixa gaderoberna, gömma golvet under alla våra mina saker, cykla till kroger, göra matschema, bråka om vem som ska släcka lampan, bjuda över norskorna på "svensk godisbjudning" och WAY MUCH MORE DARLING!!! ;) <3
'
åååhh, jag är så glad att du börja på SMU!!! :D

Maryyy' nationals

I natt springer Silje semifinal på 3000 m hinder på nationals i Oregon. HÅLL ALLA TUMMAR FÖR HENNE!!! :D:D
Silje, Kristine och Klara när de tog top 3 i våran conference!!
.
ps. SILJE vann west region hinder delfinalen ;) De ni! Dessutom var hon med på VM i hinder förra sommaren i Berlin. De ni vaa!! ;D

Mary' pass på bergakungens salar

Tjohej.
.
Dags för bio. Nu blev jag fett osäker men jag tror det är "Youth in Revolt" vi ska se.. kollar på trailern nu. Om det är den så verkar den fett med bra!! :D:D
.
Dagens bio outfit:
Blus: Gap
Bralls: Zara
allt annat: oväsentligt
.
Dagens bio face-look:
Nagellack: OPI <-- jajamen.
hej så länge då!

FIA - Gårdagen

I går åkte jag och Empan till Tibblevallen i Täby för att gå på ledarmötet inför friidrottsskolan. Vi hade genomgång med lite repetion över mål och regler under veckan. Det var tre år sen jag jobbade som friidrottsskoleledare så en del hade ändrats men det mesta var sig likt. Just nu sitter jag och kollar upp olika lekar och övningar som man kan köra, hade en asbraig bok förra gången jag jobbade med massa bra lekar och övningar som vi kunde köra. Ska försöka skriva ner allt jag kommer ihåg och  sen har Emmy säkert lite idéer och tankar som hon kan skriva ner.

Efter mötet åkte vi till Jakob som hade inflyttningsfest i sin nya lägenhet i hammarby sjöstad, olala! Det var en fin lägenhet och det var roligt att träffa folk. Vi stannade till där och sa hej eftersom det ändå var på vägen hem, men oj vilken panik Empan hade när vi upptäckte att vi var mitt inne i smeten brevid kungliga slottet och grejs haha :) Hon stängde av radion och sa åt mig att koncentrera mig på skyltar och efter några rundor i en rondell och efter många chansningar så hittade vi rätt :) Räkan (Jakob)var sig lik, han hade inte förändrats så mycket tycker jag, lite längre lugg men annars så var han sig lik. Vi träffade Tobbe L och Scheller där också för dom kände tydligen Jakobs rumskompis Mange haha det var roligt! Vi körde även hem Tobbe sen så han slapp ta bussen. På vägen hem tänkte vi stanna på donken och ta en cheeseburgare och milkshake men vi var duktiga och lyckades motstå det haha tur det för usch vad onyttigt!

Förlåt för bibelinlägg!


Vart finns glädjen?


Maryy

Tjohej!!!
Mejlen funkar nu. Var fel på adressboken. Apple-grabben fixade allt :))
.
Håller på att ladda upp bilder som jag ska beställa. Ni vet de där "100 bilder gratis för bara porto". Fett najs... men får skaffa massa nya hotmail adresser så att jag kan använda de X antal gånger. Har ju liksom inte bara 100 bilder jag vill ta ut. i-lands problem
.
BTW!!
KLARA ÄR HEMMA I SVERIGE NUUUUUUU!!!!
utanför vårt all sport center på smu :))

Maryyy

NÄMEN HALLÅÅÅÅ
.
Marcus är den mest negativa personen till att ha en mac dator så nu tänker jag berätta om problem nr1 med min macpro.
.
Problem nr1:
Min telia mail som är kopplad till mac-mejlen nu vill inte skicka iväg mail utan vill bara ta emot. Blir galen! Ska ringa "support-apple-mac" imorgon. Tur att man har 90 dagar gratis support. Heja Apple ;)
.
.
ööhhh, idag har jag gjort stan med min kära Louise. Bara jag som kallar henne Lollo. :P Sjukt kul att träffa henne igen, har saknat henne MASSOR! Imorgon ska vi på bio. Se nån film som jag inte kommer ihåg namnet på. LOVAR ATT BERÄTTA IMORGON! VA INTE OROLIGA!!!!
.
jamen visst är de kul med mac??
.
ps. jag ligger tre på statestiken nu. LÄÄNK! undra hur länge de håller då ;)

Maryy'

Godmorgon onsdag! (fick tänka jättelänge vilken dag det var)
nu äter jag frukost :D
ohja, jag har mer tröjor men den här sover jag i :)

Hade ställt klockan på nio för att inte sova bort hela dagen så loggar jag in på facebook och SÅ ÄR MARCUS INNE. Jag ba; är det ett skämt eller. Men de var de inte. Killen hade vaknat före mig... av sig själv!!!! Han som aldrig vaknar före elva av sig själv liksom... herregud. :P
.
IDAG SKA JAG TILL STAN MED EN VISS LOLLO <3

Maryy

Eskilstuna Folksam Challenge är nu över. Jag och Pappa satt med näsan mot dataskärmen och kollade på live sändningen. GUD VAD SÄMST LJUD DE HADE, men kul att de man kunde se iaf ;)

okej, 2 saker att säga om de där:
.
1. Marcus Hallbäck. Persade med 4,37 sek ner till 3,53.58. Fett najs!!! Superstort GRATTIS!! Han har inte sprungit en meter sen förra måndagen... hahah. Kanske det är så man ska träna ;)
.
2. Tjejerna vann på 4.26.02, så min andra plats på statistik listan klarade sig med 1,02 sek ;) YES! Frågan är bara hur länge den står sig.. ;O
.
ps. hela landslagskorridoren (92:orna, Albin, Emil, Daniel å Marcus då) persade förresten. GRYMT!

Mary' första tisdagen i swe på 9månader :O

Godmorgon!
Lyssnar på Klaras juni lista på spotify. Bra jobbar Klariz. Hoppar över frukosten och kör direkt på lunch. Lollo kommer snart hem till mig. Måste visa att mina matlagningsskills har utvecklats ;)
Såhär ser jag ut just nu;)
jag blir nästan rädd.

mary + emmy + fia

NY HEADER ELLER?
bästa fiemma!!!! <3

Maryy' hehe lite test

provade att ta lite bilder :P
jamen de va ju skoj:P:P
har laddat ner spotify nu också... så man kan leva normalt.
IMORGON SKA JAG TRÄFFA EN TJEJ SOM HETER LOUISE KARLSSON!!!! <3 men först ska jag packa upp usa väskorna... hmm
patiansduell någon? :) puss

Mary´Första blogginlägget från min mac pro

Tjosan.
Är hemma i Göteborg igen. Vet inte om jag har sagt det men... JAG HAR FÅTT EN MACBOOK PRO DATOR!!!! Asskön är den! Men tack DELL för fyra fina år med dig, du kommer alltid vara närmast hjärtat fast Apple är liiiite bättre. Försöker få lite koll på alla nya funktioner nu. Har lärt mig en del från norskorna och alla amerikanare så jag är typ redan pro ;) Heheh.

Later babes. <3

ps. lycka till alla som tävlar i Eskilstuna imorgon och grattis alla som sprang igår i Göteborg :D
Jag och Marcus när vi träffades på flygplatsen. En efterlängtad kram kan man lugnt säga. :))

FIA - Keep Austin Weird

AUSTIN












Himla flummig stad, massa knasiga människor och folk som festa klockan två på dagen och dansade loss på ett tomt dansgolv...Oh wow det var en roligt- knäpp stad men ibland när uteliggarna kom fram och försökte prata med en så blev jag lite rädd ibland....


fia- bättre sent än aldrig

REGIONALS. TEXAS. AUSTIN. 2010



Jag och KK utanför stadium



Svenskarna som var där på tävlingen


söta smu mary


Öberg springer fort fort på 800m


KK och hennes polare






Track - väldans fin bakgrund!

En oförglömlig resa, väldigt varmt och cool tävling


FIA - Härlig dag

Dagen spenderades hemma hos Mustis som hade studentmottagning. Dom hämtade upp mig när Sanna hade kört sitt banpass på ip och sen vid tre började gästerna komma. Det var en väldigt lyckad mottagning med härligt folk och mycket god mat, laxrullarna med fårost var spännande goda! Mums! Saknar sushi, måste äta det snart! Vi kollade igenom bilder, snackade med folk om allt mellan himmel och jord, tog massa roliga kort och tittade på årets nomineringsfilmer. Tänka sig att vi startade en tradtition; för vår årskull -89 var dom första som gjorde filmer till treornas nomineringarna, coolers bandoolers! Jag tyckte att Emmas och Johannas var roligast, stämde så bra in, i alla fall på Johanna :) Det var en fin dag med sol och mycket trevligt umgänge :) Hoppas Sanna lägger ut bilderna på fb snart som hon sa att hon skulle göra... Peace out!



Mustis på studenten, sötnos!


Hela gänget efter gårdagens fika


Maryy' studentmottagning a la Mustonen

Är hemma hos Mustonen. Vaknade av att Marcus ringde vid kl9. Orkade inte svara men sen blev jag för nyfiken och fick ringa upp. De va inget speciellt!!! ööhhhh. Varför ringa så tidigt då? :P

Idag är de dags för Sannas studentmottagning vid kl3pm. :D NAJS BAJS! Kommer ganska mycket folk.. å just de, alla som läser fiemma är bjudna. Hon bor på en fruktväg i Nykvarn (fruitway). ;D

Igår "fikade" jag, Sanna, Emmy och Fia på McDonken. Hahah. Men det var stört mysigt och träffas alla FYRA! De var typ 1½ år sedan vi alla var tillsammans senast. SJUKT JU! Älskar dom tjejerna massor så hoppas vi tajmar ihop att ses flera gånger <3<3<3

Jaaaaamen ska man ta å stressa på Sanna lite??? :)) LATER BABES


Fiemma <33

Maryy

Tjosan.

Vi kör snabbgenomgång så ni hänger med i mitt liv.

Onsdag:
Landade på Landvetter, där stod mina föräldrar OCH MARCUS och tog emot mig. Hade mina aningar att mac skulle stå där så blev sjukt glad att dom var sanna :D:D <3<3 Hem till skolvägen och packa om mina väskor...

Torsdag:
...för torsdag lunch satt jag och Mac på tåget upp mot stockholm!!! Snabbgenomgång på löp för att hälsa på alla filurer ;D sen tripp med Aleksander Liss för att köpa rosor och lite grejs (till flaket). Grillning i norrviken på kvällen med halva löpet och hann med att prata lite med Klabb.

Fredag:
Sov över frukosten på löp och ägnade förmiddagen att skriva kort till rosorna. Sen till skolan och hänga rosorna på alla löp-treor som sprang ut! Sjukt fina alla var och vacker väder. Träffade Emmy+Fia, David, Putte, Petra där också :) Sen flakresa och dränkt i dricka som vanligt. Haha, men skön stämming var de där iaf.
Lunch på löp. Sen körde jag och Aleks + ngra andra runt i Sthlm i två timmar för att lämna högtalarna. Har inte kört bil på 9 månader ju, men de gick bra.. haha
Tbx 7.20. Och Marcus hade bokat bord vid 9pm och vi hann dit precis. Uppklädda till näsan var vi så vi var grymt snygga. Jättemysig middag hade vi och en fin promenad hem Döbelnsgatan. <3

Lördag:
Sov 10 timmar, fett med najs. Sen mot Johannas studentmottagning och Marcus skulle vara funktionär på stockholm marathon (han tog emot segraren). Erica och Sanna var också studentmottaningen :) Sen kom Sannas pappa och hämtade oss och lämnade av Erica vid löp och hämtade samtidigt Sannas grejer där. SÅ nu sitter jag här på Fruktvägen (fruitway) i Nykvarn och BLOGGAR FÖR FÖRSTA GÅNGEN I SVERIGE PÅ 9½ MÅNAD. hahaha ;D

Planer framöver...
Ikväll: träffa Em + Fi
Imån: Sanna studentmottagning + marcus på kvällen
Måndag: hem till Gbg igen :)

Jag har packat ner min kameraladdare i Dallas. JVLIGT SMART MÄÄÄRY! Får se hur jag ska lösa det... men har inga bilder just nu iaf..

Vi hörs ;)

Ps. SJUKT SKÖNTA ATT VARA HEMMA I SVERIGE IGEN!!!! :D









tog några bilder från en gullig ett-tjej på facebook :)) Johanna N-K. Tack tack.




heheh, måste bara lägga in den här bilden på som är ettor på löp just nu. (ehh, alltså de blir tvåor i höst). Visst är dom söta? Tänk att jag var sådär liten en gång i tiden ;) (öhh, typ 3 år sedan)

FIA - Aaaawww



I MISS YOU!!!


Emmy - livet är just nu en guldgruva

det känns så himla roligt att vara hemma igen. umgås med familj och vänner! varje dag har hittills innehållit flera guldkorn och jag tycker att livet är underbart just nu för det händer så himla mycket roligt, och det är så roligt att träffa alla igen!!

idag har jag tränat på gymmet, sedan åkte jag hem och låg och solade ett par timmar med Jenny, innan jag åkte till jobbet för att gå på ett möte med chefen och alla anställda i cafét. efter mötet så gick jag, Ida och Josefine en promenad till en park, satt och pratade om allt mellan himmel och jord, sedan blev vi hungriga och bestämde oss för att gå till en pizzeria i närheten. satt på uteserveringen och det var sååå gott med svensk pizza igen! samtidigt som vi satt och åt och njöt av det underbara sommarvädret så planerade sommarens alla äventyr... jag känner på mig att det kommer bli en fantastisk sommar!!! jag ska verkligen ta vara på varenda dag...


tycker så himla mycket om dessa två sötnosar!!!


Maryyy' tänk att jag inte har vart i swe på 9½ månadn :O

Sitter i munchen (vet inte ens om de stavas så). Har vart här i 2½ timma och ska vara här 2 timmar till. UUUGGGHHHH!!!!

jag har hunnit med:
- luskolla varenda affär på terminalG
- besöka varenda toalett
- sminkat mig med allt provsmink
- luktad på alla parfymer
- åkt på alla rullband minst 4 ggr (skojar inte)
- jobbat på min (och saras och verras) karriär i sims3
- och nu betalade jag tillslut för internett, hehe.

jag är så trött på att alla pratar tyska. jag vill höra svenska NUU.

Flyget över atlanten var de segaste jag har varit med om. SÄRR (seriöst på norsk). Jag hade sån hemlängtan att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. sov inte en blund. Så nu har jag missat en hel natts sömn. Dock är jag hög på lufthansas gratis kaffe.

ni skulle se mig nu. jag sitter helt ensam i änden på terminal G, på en stol mot väggen (för att kunna ladda datorn) och brevid gratiskaffe maskinen. nu körde de förbi en gubbe med vagnar, jag vinkade lite. Shit, vad jag är mobbad.

Snälla nån, låt klockan bli 17.15 då jag landar i Göteborg!!!


snart kan jag plocka jordgubbar i vårat jordgubbsland på tomten :))


du och jag hajen... <3

Emmy - tisdag kväll i södertälje

första dagen på jobbet idag. mycket besökare + få personal... och ja ni förstår ekvationen. men det var ändå kul att börja jobba igen. efter jobbet satte vi oss vid en fontän och pratade igen, härligt att vara samlade alla igen!! 
imorgon ska jag upp tidigt och gymma innan jobbet, jag har ont i foten så jag får inte springa ännu. men (förhoppningsvis) får jag börja springa om fyra veckor, då har jag vilat 8 veckor från löpning. kanske måste vila ännu mer, vi får se vad som händer! nej nu ska jag svara på ett viktigt mail, sedan ska jag läsa lite innan jag somnar.  

här är lite mer bilder från block m middagen. jag och Heidy posar framför jasper läktaren och Mark och Andrea leker business people...






dagens goda gärning- måste föresten berätta att jag hjälpte en gammal dam idag vid biblioteket. bibblan ligger på andra våningen i ett köpcenter med en rulltrappa upp och hiss ner... idag var hissen trasig och rulltrappan stod stilla. den äldre damen stod med sin rullator och såg bekymrad ut. jag frågade om hon ville ha hjälp med något... det slutade med att jag lämnade in en av hennes lånade böcker, hämtade ut en reserverad bok med hennes lånekort och gick sedan ned för rulltrapporna och lämnade tillbaka allt till henne. hon blev såååå glad, sa "jag trodde inte att det fanns änglar kvar på jorden, men oj så fel jag hade" och så tackade hon mig ett par gånger och var så glad så glad. jag önskade henne en fortsatt trevlig dag innan jag glatt fortsatte min promenad till jobbet :) tänk vad lätt det är att hjälpa andra i dagens samhälle!!

Mary\ jaaa tagga for galet lang flygresaaaa

aloha

ar pa flygplatsen i Dallas. sa lange har resan gatt smidigt. har ju bara tagit mig till flygplatsen och fram till gaten dar det fanns gratis internett datorer. yes!! love dallas forth worth international airport (oj langt)

mitt flyg lyfter om 42 min om ni ville veta det.

jag har redan blivit uppraggad av 3 killar. men jag antar att nar jag landar i swe kommer ingen kolla at mitt hall... kommer ju se crap ut efter en sa lang flygresa. dessutom ar jag samst pa att sova nar jag flyger. HOPPAS DE HAR NAGRA BRA FILMER PA FLYGEE. :)

onskar jag kunde lagga in nagra bilder. men da skulle nog den har stenaldersdatorn fa krupp.

hors om 100 ar da (las: nar jag ar framme i gbg).

nuss nuss (puss pa norska)


Maryy.' sista dagen i dallas (på ett tag)

På sex dagar kommer att ha hunnit besöka sju (7) olika städer!!! :O (lörd-tors)

Lör: Austin
Sön-mån: Chorpus Christi (padre island)
mån-tis: Dallas
tis-ons: Chicago, Munchen, Göteborg
tors: Stockholm

MOHAHAHAH. rekord??

Om 5 timmar går mitt flyg (med 2 mellanlandningar) till Sverige!!!!! SES SNART ALLA DÄR HEMMA :D

ps. om jag störtar.. så ska ni veta att jag älskar min familj och alla mina vänner!



ps2. jag gillar att bada.

Emmy - blogga bör man, annars...?

idag har jag varit på jobbet och fixat lite inför jobbstarten, sedan tog jag tåget till Häggvik, träffade Sanna, ett par andra löparelever och så pratade jag med coach Richard. Det var jättekul att se så många kända ansikten igen, det var ett tag sen sist. Och det är alltid lika trevligt att sitta och prata med coach :) vi kollade igenom gamla träningsrapporter och gamla mål och liknande, pratade om hur träningen gått i Usa, vad jag ska göra annorlunda för nästa år och hur jag ska börja träna nu efter att min fot har läkt etc....

jag vet att ni alla tycker att det är roligare att kolla in bloggen när det finns bilder att se på, tog inga bilder idag men jag tänkte bjuda på bilder från våran idrottsmiddag som vi hade på MC ett par dagar innan vi slutade. Vi fick priser och diplom för bra prestationer, åt god middag och umgicks, det var jättetrevligt!







height="0" alt="" />