FIA - Saknad

Jag träffade Edwin för sista gången i dag innan jag åker hem och han flyttar till Washington. Nästa gång vi kommer att ses är i helgen efter hans födelsedag i September, aaah! Men tur att skype finns! Jag hatar att säga hejdå och i dag var det extra jobbigt!




Fia - what's going on?



Vi kom hem från Texas runt 6 tiden och sen har jag umgått med Edwin och packat mina väskor för imorgon åker jag igen. Taxin kommer om 5 timmar, jag ska lägga mig snart men jag vill vara trött imorgon så jag kan sova på flyget så tiden går fortare. Två mellanlandningar och ett flyg är hela 8 timmar, go go go!

PEACE OUT!


Mary padre island

Till Mamma och Pappa.

jag lever. ni behöver inte vara oroliga. Jag är på Padre Island med Klara och hennes pappa. Sjukt fint här nere och fett najs att se HAVET!!!!! (gulf of mexico)
- nej vi har inte sett nån olja. det är chill med den här.

idag så FISKADE VÅR BADGRANNE UPP EN HAJ!!!!!! Ba, whattafuck. jag låg där och kollade på hur han slet med fisk spöt och så sa jag..
- hahah, tänk om det är en haj!
för han slet med hela kroppen. ochså VIPS så låg en haj på stranden (1,5m). Jag fick klappa den ;)

sen badade jag inte mer (jo de gjorde jag... men ändå).

på tisdag åker jag till sverige. ööhh


ja, den är inte så puttig som den ser ut


klara var i extas ;)



hejjjjj på er kalla sweriiggöööö


Emmy - utgång i Södertälje

viloveckor innebär att man ska passa på att gå ut och dansa och ha kul, eftersom det inte finns någon träning att förstöra så kan jag gå ut utan att få dåligt samvete. att gå ut i Sverige igen var annorlunda, kom in i lite amerikanska vanor då och då under kvällen, ibland pinsamt men äsch man lever bara en gång...







tack tjejer för en lyckad kväll <3

Emmy - har skypat en hel del idag

bland annat med Andrea...





är så glad att jag har lärt känna Andrelita, hon är en härlig tjej som jag alltid har roligt med :)

Maryy'' just nu ;)

kolla vilka jag och Klara hittade i hotell korridoren... hahahha


Maryyy

Ibland när vi har för mkt dötid så brukar jag och silje... ähh ni får kolla själva




haha, älskar slutet :P

Maryyy' jaja, jag är ju bara freshman (en fräsch man)

Hej.

usschh, hatar att blogga när man har sprungit ett dåligt lopp. vad ihelskotta ska man skriva?? men typsåhär gick de till...
jag drog första heatet i två varv. höll perfekta tider. 69 första varvet. 2.20 andra varvet. allt kändes asbra och jag var avslappnad och snygg i steget. sen skulle plötsligt hela klungan öka takten och springa om. en tjej tryckte då till mig så jag flög bakåt 2 meter efter klungan. tappade rytmen, farten, allt!!! slet mig in i mål på drit tid... hade sen långsnack med coacherna, de sa inget ont utan bredde på hur stolta de var över mina säsonger och allt jag har gjort både terräng och på track. Och hur talangfull jag är och hur snabbt jag har möjlighet att springa. Fett peppande och jag är redan fett redo för att köra terrängsäsongen i höst (och springa nästa års regionals!!). Sen fick jag kramas och gråta lite med min team-mates. Bästa! <3

så nog om det loppet!!! Fia får berätta om sitt lopp senare, men kan säga att hon kämpade sjukt bra!!!!




Nu har jag precis borstat mina tänder...


och medans Klara och Vovvis kollade på SATC så...


... så skrev jag en lista på saker jag ska göra imorgon innan tävlingarna sätter igång vid sextiden

(jag och klara hade en diskution om de heter "noppra" eller "noppa" ögonbrynen. vad heter de egentligen?)


 Nu ska jag sova med Vovvis. KOSLIGT!


puuttiiipluuuttt.

ps. 6dagar tills jag står på svensk mark. :)

Maryy' regionals dag1

Snart 3 timmar tills jag springer försök på 1500m. Försöker tagga till nu!!!

... med lite bilder kanske?? :)





från conference loppet för 2 helger sen, där jag kom 3:a på mitt nya pers. yaaaa!!!! :D snyggt steg va? ;)

FIA - Forever

Jag skulle ringa och kolla info till mina tre olika flyg hem till sweden, men mina pengar på mobilen tog slut så nu måste jag gå på jakt efter ett ställe är jag kan köpa ett påfyllnadskort. aaahhh! Det är ju inte så att jag inte har ti, jag ska hänga på hotellet tills mitt lopp som är klockan 8 ikväll hahaha oh yeah! Så en promenad skadar nog inte!


Sitter i lobbyn och diggar den här låten, blir på partyhumör


Mary'' Veronika Blom

Idag sa jag hejdå till Veronika som åker hem till Norge på fredag. Veronika som jag har bott vägg i vägg med i 10 månader. Nu skiljs vi åt.
Första gången jag träffade Veronika var på Nordiska Mästerskapen i terräng i Danmark 2008. Då hade vi ingen aning att vi skulle bo tillsammans och komma så nära varandra.

Jag har uppskattat otroligt mycket att fått lära känna Verra. Hon har hjälpt mig genom mitt år här och fått mig att skratta när jag inte har haft min topp-dagar. Jag kommer aldrig glömma alla gånger jag har stressat henne när hon är på toa. Alla gånger jag har krupit ner i hennes säng när hon ska sova (så hon inte kan somna). Alla fula kort vi har tagit tillsammans. Alla tv-show vi har sett. Alla russin jag har tjuvat från henne. Alla tuggomi hon har tjuvat från mig. Alla gånger jag har tävlat med henne vem som kommer hem först på cykeln. Alla gånger jag har flätat hennes hår. Alla gånger vi har skrattat oss till gråt. Alla sminkstunder vi har haft tillsammans. Alla gånger jag har sagt "vaa jag förstår inte vad du säger". Alla gånger vi båda har bytt till de engelska språket för att den andra ska förstå. :)

Jag hoppas vi aldrig tappar kontakten Veronika för du betyder massa för mig och vi har grymt kul tillsammans! LOVE YOU SO MUCH!!! <3


V och jag :)


Maryyyy' senaste från Austin// bilderna är från siljes hus

Är i Austin nu. Eller ska jag säga bastun? Var nyss och åt på nått buffeställe. För cirka 80 svenska kronor fick man äta hur mkt man ville. Det var proppat med folk och tons of food. Tillslut blev allt så himla greesy, så de kändes som man bara ville spy upp allt. Då rullade vi därifrån och nu är jag så full och mätt i magen att jag inte vet vad jag ska göra. FY FARAO FÖR GREESY AMERICAN FOOD!!!



---------------

Nån timma senare:
Har precis har team meeting. Det går ut på att vi försöker planera in när var en och ska åka till track utifrån sitt träning/tävlings schema. Dessutom ska vi mitt i allt byta hotel, för de vi bor på nu är inte "den standarden vi vill ha".. höhö. Men vi ska till ett som ser ut som de som vi bodde på under conference.. kök, vardagsrum å grejer. Mkt najsare.


-----

Nån kvart later:
hahahah, guess who is staying at our hotel??? KLARAS PAPPA!!!!! vi visste att han skulle komma men samma hotel å grejer. fett kul :))

ahh shit jag är fett trött nu. kommer bli en lång och jobbig dag imorgon. klockan är 9pm. Men SERIÖST jag tror jag går och lägger mig och kollar på SATC filmen på tvn....

ta hand om er där hemma. om en vecka sover jag i min egen säng. LÄNGTAR! <3



snygg klänning jag har va???? :P


Emmy - festligheter

vi var ute en sista gång innan vi åkte hem, för att fira Andreas 20 årsdag, vi dansade, drack drinkar och hade det roligt hela natten. jag och min härliga Andrelita var på bushumör och fick fnitterattacker, jag skrattade så mycket att det gjorde ont!!







ännu en lyckad utgång!

Emmy - honey I'm home

känns väldigt bra att vara hemma igen. känner på mig att sommaren 2010 kommer bli jättebra!!!


FIA - Austin - Texas

Jagsvettasihjälväder! Hej jag svettas ihjäl här borta i Austin, det är som en bastu och i dag när jag tränade på banan så svettades jag jättemkt, äckligt varmt och fuktigt här. Alla klagade på det, jag klagade inte utan bara konstaterade att det var varmt och såg till att dricka väldans mycket vatten så jag behövde springa på toaletten stup i kvarten.

Any ways, banan verkar bra, många som var där och tränade idag. Jag möte en svensk idag på banan, Fatima Makakala, hon ska springa stafetten på lördag och hon kom på en rolig idé att vi borde ta ett kort på alla svenskar som är där. Får se om vi får ihop alla 5 svenskar men det borde vi nog kunna fixa... Nu sitter jag i lobbyn, ska upp till rummet och ta en powernap för jag är väldans trött efter att ha varit på banan i tre timmar. Jag värmde upp och körde några 120m stegringar och sen isbad. Ett litet isbad för alla idrottare, så man fick tränga sig ner där i iskalla vattnet med alla andra, brrr... Jag ringde och ringde och ringde, men lilla Mary ville inte svara. Ska se om hon har ringt tillbaka nu, för dom borde vara här nu.

Jag har inte hunnit fatta att jag ska springa imorgon på en stor tävling och att det kommer att vara tufft. Jag måste börja inse det för snart står jag där på startlinjen och startskottet går! Booom!


Mary' jamen varför inte...

... göra mina planer officiella?

JAG SKA TILLBAKA TILL SMU I HÖST!


vacker vår boulevard är va?


INTE NOG MED ATT JAG STANNAR,
ÄVEN...Lovisa Lindh (Ullevi) och Nathalie Rohlén (Lidingö) joinar vårt skandinaviska gäng. JAG ÄR FETT TAGGAD!!!! Kommer bli ett grymt kul sophomore year :D :D :D

Maryyyy'' sista natten i Daniel House. FOREVER!


nu sitter jag i mitt tomma rum (och Klara sitter på golvet). Det enda som är här inne är ryggsäck och bagen. Jag har inte ens en kudde kvar. Allt är rent och städat, det ända som ger en skugga är fläkten som snurrar i taket. Ledsamt att flytta från Daniel House. Men samtidigt gillar jag förändringar och när de händer nått nytt.

Alla våra saker har vi stoppat i ett storage place tillsammans med Kristine och Monika. Vi betalde bara 60 dollar var för hela sommaren (ca 420 kr). Vilket är ett kalas pris för de var jättefräsha lokaler och bra säkerhet, dessutom fick vi låna en truck gratis. Shyyysst.
Resten av grejerna som ska hem till Swe har vi stoppat in i Siljes lägenhet. Där ska jag sova sista natten innan mitt plan lyfter mot Sverige på tisdag :))

Monika åkte igår och på fredag åker Verra hem. Så snart är de bra jag, Klara, Kristine och Silje kvar av "scandinavia". Aww, men vi klarar oss nog ;) eller? :O


bye bye Daniel House. :'(




bästa kommentar på fias och mitt skype samtal idag:
Fia (i mkt förvånad ton): - Mary,, visste du att sallad är dallas baklänges??

;) Tooo cute

FIA - sallad är ju dallas baklänges

" - Come on Fia! You are whiter than whitest. You know that they have guns here huh?"


Det blev ingen löprunda för mig för när jag kom upp till rummet var det dags att möta upp alla andra för att gå och äta på något bq ställe. Det var verkligen inte gott, usch dom skar upp kycklingen framför en och la det på en tallrik med bönor och potatissallad till det. Uaaawwwkkk! Som tur var hade jag ätit en stor sallad på dallas flygplats tidigare så jag var inte så jättehungrig.

Det är så himlans varmt, jag tog med mig en tjocktröja men usch det är så fuktigt liksom och varmt så man går runt med t shirts och shorts runt 8 på kvällen här borta. Efter äckliga middagen på det där stället som jag inte ens kommer ihåg namnet på, och roligt nog så var det jättemycket folk där, vad har folk för smak egentligen haha... I alla fall efteråt så gick vi och letade efter mc donalds eftersom kk ville ha snabbmat haha hon var också besviken på maten som serverades. Ingen mc donalds men vi hittade food market som inte var mkt till foodmarket och köpte lite snacks. Jag fick se lite av stället också och det är verkligen som på film. Massa roliga småställen, sista stället vi gick förbi var coyote ugly , som den där filmen och där dansade tjejer på baren och grejs. Jag var så fascinerad att jag gick i mitt lilla egna tempo och KK fick tokryck och sa åt mig att skynda mig till dem eftersom jag inte alls hörde in där för jag var så vit och lalalala...

Nu har jag precis tagit en dusch, ska upp på rummet och lägga mig i den sköna hotellsängen och kolla på tv eller kanske bläddra i några skvallermagazines :)

PEACE OUT!


Söta åffepåffe hahaha


FIA - Sitter i lobbyn på Hilton

Aaaah kill me dom har inget trådlöst på rummet så jag måste sitta i lobbyn för att ha tillgång till internet ;) Sååå jobbigt mohaha... Any ways vi kom precis till hotellet, jag loggade in för att kolla om alla mina betyg har kommit upp än, alla utom ett var uppe och jag är väldans nöjd med den här semsterns betyg :) Flygresan var inte så jobbig, jag halvsov hela flygresan och sen köpte jag mig en go sallad när vi mellanlandade i Dallas. Mary vad coolt det är på eran flygplats, tåg som tar en till andra sections. fatta att det är så stort att man åker tåg till andra sidan flygplatsen haha jag var imponerad. Och varmt, jaahaa du det är det verkligen! Kommer svettas ihjäl här borta i värmen, varmt och fuktigt på en och samma gång. Men det ska gå! Nu ska jag upp till rummet och byta om för en lite lätt löprunda och checka in Austin :)


How strong? Too strong! How strong? Too strong! One, two, three; AZTECS


FIA - Oh wow

Crazycrazy girl living in a crazycrazy world! Vad roligt att jag äntligen har hittat hit va? Jag har i för sig varit inne här några gånger och börjat skriva på ett inlägg men sedan raderat det och loggat ur utan något postat inlägg. Men men så äre.. Det händer liksom för mycket just nu, många braiga saker. Helgen spenderade jag med Edwin, sen har jag umgåtts med Chris som åkte hem igår kväll. Jag, A och A körde henne till flygplatsen. Efter det städade jag fiskarnas hem för M ska vara barnvakt åt dom när vi åker hem över sommaren eftersom KK inte vill ta han om dom. M kommer att bli en väldans braig barnvakt men det var jobbigt att säga hejdå till mina fiskar och deras plats framför fönstret är så tomt nu, inget bubbel och inget godmorgon knackade på glaset. Mohaha :) Jag gillar inte att säga hejdå, det är alltid lika jobbigt och tråkigt.

Tränat har jag också hunnit med, har kört några hårda träningspass på banan alldeles ensammen eftersom det bara var jag i 800meters gruppen som kvalificerade mig till regionals. Vi åker till Austin, Texas idag, Seb kör oss till vanen som tar oss till flygplatsen om någon timme sisådär och jaa det ska bli riktigt häftigt att springa på en sådan stor tävling. Men jag har inte fattat det än tror jag, för jag har haft så mycket annat att tänka på, packa väskor, pengar hit och dit, ändra flygbiljetten och jaa herrensgud det har varit stressigt dom senaste dagarna. Jag som trodde sommarlov innebar ledighet och chill, no no! I alla fall vi åker till Texas i dag, vi är en trupp på 10 tjejer som åker från vårat lag, jag tar med mig laptopen så jag kommer säkert att blogga vidare för oj så mycket jag har att berätta haha jag bara skriver på så ni får ursäkta för mitt bibelinlägg. Säkert någon som uppskattar det. Nu ska jag äta tråkig gröt till frukost och packa det sista innan vi åker, peace out!



maryy, måndag. men känns som fredag hela veckan. (9 dagar tills jag står på svensk mark)

JAMEN HALLÅ ELLER

idag har vi fixat våra skabb-naglar på fossingar 

såhär såg dom ut innan...

skabbeliskabb

och såhär såg jag och klaris ut medans fötterna förvandlades (verra va fotograf).

Klara i massage stolen samtidigt som hon försöker hänga med i kändisvärlden...


Jag försöker se söt ut medan vietnam-damen jobbade på mina skabbfötter.


RESULTATET!!!.
försökte ta miljoner bilder på fötterna men det var helt enkelt inte en bra fotodag för mina fossingar så det enda som gick vara med blev stortån. fett med ilandsproblem. aja, njut ;P



Som pricken över i:t får ni dagens outfit också!
kategori: "hej jag vet inte hur man böjer armarna"

bikini + top: H&M
Shorts + solglasögon: Charlotte Russe
örhängen: Walmart.. hehehe
Väska: "klaras gaderob"

SISTA SERIÖSA DAGEN I DALLAS IMORGON, innan vi drar till regionals i Austin. Josefine Koskinen (ofta kallad Fia :P), Anna Wessman och Sofia Öberg ska dit. Så vi blir 5 svenskar att hålla reda på i west regions mästerkapet. sen finns east också... :)

Emmy - ready or not, sweden here I come

flyget lyfter om ett par timmar. kan inte fatta att jag snart befinner mig på svensk mark igen, har inte varit hemma sedan i slutet av augusti.


kommer sakna allt och alla här! tur att jag åker tillbaka i augusti igen!!! :)

Emmy - back from Martha's Vineyard

har haft en underbar vecka hemma hos en helt fantastisk familj på en jättemysig och vacker ö. jag har upplevt så himla mycket, men jag vill inte dela med mig av allt här på bloggen. tankarna och känslorna är tusentals och jag saknar redan sååååå mycket, det gör ont att sakna och jag tycker inte om den känslan...

här är lite bilder från veckan.












Maryy' söndag

Tar en paus från att organisera lägenheten och dagen till ära är Klara kulturansvarig. Jag är lite nervös, känner mig inte så involverad i hennes planer. Det leder nu till att jag inte riktigt vet vad det är hon drar iväg mig på. Men allt för att våra mammor ska bli glada när vi säger att "idag har vi varit kulturella".

Förövrigt var banpasset heltokejganskajobbigt. Sista hard work passet innan regionals loppet på torsdag. Nu är de bara tre dagar med chill träning. Tråk, men behövande antar jag.

3 månader och 17 dagar tills jag fyller 20 år, för er information.
19 dagar tills Klara fyller samma ålder :O :O :O "den dagen den sorgen, jag vill inte bli gammal" ylar hon just nu i dörren...

Aja, HÖRS IKVÄLL (Dallas tid). :P


eh, jag och Klara dåraa


Maryyy

Asså shit vad jag spelar sönder den här...


Maryy' börja nedräkna?

AAAAOOOOO,

kan inte fatta att jag är i Sverige snart (om 10 dagar). Jag tänker hela tiden på allt jag har inte har ätit på sjukt länge!

TYP...!
Falukorv
Svenska köttbullar
Mamma bullar med russin
Svensk hederlig saft
LÖSGODIS
Leverpastej
kalvkorv
bregott smör
strömming
grillat kött
grillad lax
A-fil
filmjölk med jordgubbsmak
kebaben på sveavägen :P
"svensk" pizza
våra hemodlade jordgubbar
å våra sura äpplen i trädgården
havreflan
jansson tunna skivor 
ferraribilar
kamomill te
svensk honung
pepparkakor
hushållsost

ja, det är allt jag tänker på nu...  Å ni ska veta hur AVIS JAG ÄR ATT NI DÄR HEMMA KAN ÄTA ALLT DET DÄR!!!!!! ughhh. här nedan ser ni min avis min...




just de,
vad har jag gjort idag?
Packat, slängt och organiserat. Ska vare ute ur Daniel House på onsdag när vi åker till regionals. Får crashha hos Silje sen.
Och hunnit sola och ta en massa drit kort. Lagat mat, tränat, spelat monopol, gjort armband, ätit yougurt-glass, och snackat skit. Nu har klockan passerat tolv och imån ska jag köra mitt favo banpass, 600-500-400-300-200. Har dött varje gång jag har gjort det, så det lär bli samma imorgon. PÅ EN SÖNDAG. Ja, ta mig tusan. Godnatt var de ja...
nuss nuss (puss på norsk)


Maryyy'

Jaha,
när de väl kommer till kritan så visar de sig att de flesta som var före mig på west region listan drog till andra grenar (5000m el 800m) el vart skadade el nån annan anledning. Så nu ligger jag på 31:a i regionen och 24 går till finalen :O :O

Såhär ser den officiella startlistan ut just nu!

Event 25  Women 1500 Meter Run Prelims

===============================================================================

     Name                        Year School                 Seed          

===============================================================================

  1  Katie Follett                 SR Washington          4:10.66D

  2  Zoe Buckman                   SR Oregon              4:12.80D

  3  Mihaela Susa                  JR Okla St.            4:13.08D

  4  Jordan Hasay                  FR Oregon              4:14.67D

  5  Gabriele Anderson             SR Minnesota           4:15.43D

  6  Lauren Bonds                  SR Kansas              4:17.27D

  7  Betsy Flood                   SO Iowa                4:17.75D

  8  Alex Kosinski                 JR Oregon              4:18.98D

  9  Lisa Egami                    SR WSU                 4:19.31D

 10  Brenda Martinez               SR Riverside           4:19.66D

 11  Katie Wright                  SR Tulsa               4:20.61D

 12  Kailey Campbell               SR Washington          4:20.82D

 13  Katrina Drennen               SO Montana             4:21.10D

 14  McKenzie Melander             SO Iowa                4:21.18D

 15  Nikki Swenson                 JR Minnesota           4:21.61D

 16  Ashley Miller                 SO Nebraska            4:22.01D

 17  Madeline Duhon                JR Stanford            4:22.30D

 18  Kristen Gillespie             SO Arkansas            4:22.56D

 19  Kari Hardt                    JR Az State            4:22.70D

 20  Lauren Hardesty               JR Iowa                4:22.81D

 21  Heather Haug                  SO Montana St.         4:22.86D

 22  Samantha Learch               SO Arkansas            4:23.09D

 23  Elizabeth Yetzer              JR Minnesota           4:23.14D

 24  Gladys Kipsang                SR Texas Tech          4:23.32D

 25  Alyssa Abbott                 JR Utah                4:23.48D

 26  Sharla Manuele                SR S. Utah             4:23.48D

 27  Laura Carlyle                 SO Oregon St.          4:23.86D

 28  Sarah Edwards                 SO BYU                 4:24.07D

 29  Justine Johnson               FR Washington          4:24.57D

 30  Ashley Gibson                 SR New Mexico          4:24.94D

 31  Mary Alenbratt                FR SMU                 4:25.00D

 32  Shannon Murakami              JR UCLA                4:25.10D

 33  Shannon Phelan                JR Illinois            4:25.14D

 34  Casey Masterson               SO Oregon St.          4:25.18D

 35  Kesslee Payne                 SO Montana             4:25.42D

 36  Katie Palmer-Cox              JR BYU                 4:25.53D

 37  Amanda Hardesty               JR Iowa                4:25.60D

 38  Anna Sperry                   JR Az State            4:25.80D

 39  Heather Olson                 FR Rice                4:25.93D

 40  Ellen Ries                    SR Missouri            4:26.38D

 41  Mary Goldkamp                 JR Bradley             4:26.76D

 42  Victoria Pennings             FR Stanford            4:27.59D

 43  Olivia Johnson                JR Marquette           4:28.01D

 44  Candace Eddy                  FR BYU                 4:28.36D

 45  Kathryn Ritter                FR Minnesota           4:28.62D

 46  Natalia Kovtun                SR Okla St.            4:29.39D

 47  Elizabeth Apgar               FR Arizona             4:29.65D

 48  Aisha Praught                 SO Illinois St.        4:29.85D




OBS! Endas två freshman före mig ju. Det betyder att jag är 3:e bästa freshmen ;)

ööhhh, nu tänkte ni säkert. VAD ÄR FRESHMAN FÖR NÅTT?
Jo,
1:a året på college = fresman (FR)
2:a året = sophomore (SO)
3:e året = junior (JR)
4:e året = senior (SR)

:) sådär ja, nu har ni lärt er nått idag också. Ja, de va så lite så ;)


Jag och snygga Kristine :D
linne <-- gap
shorts <-- j-crew
solglasögon <--- urban outfitters
bh <--- victoria secret
trosor <--- charlotte russe (aaoo, nästan 100 :P)

Mary' norskorna och svenskorna



Siljes mamma hade stickat var sin mössa till oss skandinavier. Hur gulligt som helst! Och mössorna var jättefina (eller hur!!?). Som tack skickade vi en bild på oss :)

SMU <--- bästa laget <3 ;)

Maryyy' 12 dagar tills jag landar i swe!!!

Såg "Letters to Juliet" ikväll


Jag både grät och skrattade så jag grät. Fast skrattet var för Verras och Klaras knäppa kommentarer under filmen. Ingen rolig film egentligen, men den var väldigt fin!! :) Dessutom missade jag och Klara första kvarten av filmen för att vi var så inne i vår shopping. Heheheh. Hittade några kap OCH hittade lite grejer till folk hemma. :))


Min snygga kompis Klara! (btw, jag och Klara planerar bästa studentpresenten till en tjej som börjar på L och slutar på ovisa!!! ;))


Maryyy' silje vanilje

I 5000meters loppet i våran conference var de 34 pers som skulle springa, så det var lite trångt på startlinjen. Silje och Sara sprang från SMU, och Silje var toprankad men...




...men hon fick ändå stå i bakre raden på startlinjen. Här nedan har vi hennes reaktion på det :P


Hahha, så jvla skön ;P

(hon kom 4:a sen, tror jag :S)

Maryy' ugh det är varmt

Banpasset var jobbigt. Särskilt när det är 81% luftfuktighet ute. Det är som att träna i en bastu. Ingen luft nånstans. Jag och Klaris har inte varit dom bästa på att pumpa i oss vatten heller, och eftersom vi svettades ut de lilla vi hade skrek våra kroppar efter nåd. Men vi tog oss igenom passet som var...
400-300-400-300-400-300-200. Yaaaa :P Me like.

Nu ska vi chilla lite.. kolla lite på åskvädret som drar över oss.. bocka av lite på 'to do'-listan och sen träna en gång till! Kvällen är ägnad åt shopping och bio. :D :D :D :D


Skutt skutt.
Så här såg jag ut på förra banpasset :P

Maryy' sommarlov är fett med najs

Jamen hallå.

Biljetten hem är nu ombokad och klar. Jag landar i Göteborg på onsdagen den 2 juni och mindre än 24 timmar senare sitter jag på tåget mot Stockholm. De söta 91:orna tar ju studenten den 4:e så I better be there... :P VÄRSTA JETLAGET, HALLÅ!

Jobbigast känns de ändå mot mina paranteser som inte har sett mitt face "live" sen augusti och så drar jag liksom direkt när jag kommer hem... kul jag är. Jag har dåligt samvete för det, but I will make it up to them!

Jag kunde egentligen åkt hem redan den 30:e maj... men då skulle vi betalat 7tusen extra svenska kronor. Inte så najs. Så jag får leva med mitt jetlag och låtsas att vi sparade 7tusen.

Hörs imån efter banpasset. :))


Jag och min conference medalj. Yaaaaa :D



ps. Grattis till Ingebrigtsen (norsk grabb) som kutade som attans i Norge igår. Junior rekord på 3000m blev det. Najs bajs. (norskorna gick i taket)

ps2. JAG SAKNAR ALLT OCH ALLA I SVERIGE MER OCH MER FÖR VARJE DAG!!!! :(

ps3. Jag håller på att skriva en matlista på all mat jag har saknat och äta här borta i 10 månader, typ!!!!

ps4. Om cirka 12 timmar är Sara på svensk mark. Känns så tomt här i Daniel House nu :(


FIA- Go go go

Two more finals to go then summer! Jag hittar ingen motivation till att plugga, klockan är tio i elva och jag har inte ens lärt mig hälften av grejerna på studyguiden, baaahh!! Det kommer att bli en lång natt, jobbigt nog har jag min första final imorgon bitti klockan 8, sen en vid halv elva. Sen inga mer finals men en uppsats att skriva som ska in på fredag. I morgon ska jag fixa mina klasser för nästa semester och sen lämna tillbaka böckerna och fixa min check out form. Sen träning och banquet med laget, efter det blir det filmkväll med tjejerna!

Jag klarade kvalgränsen till regionals, jag var nummer 41 på listan. Yiieey! Vi åker nästa tisdag och kommer hem på söndag, mamma ska hjälpa mig försöka boka om min flygbiljett så jag kan åka hem på måndagen.

Nu måste jag fortsätta med pluggandet, go go go! Sista grejen innan lov, aaaahhh!!!

På fredag blire shopping och i helgen ska jag ligga vid poolen och bara njuta av livet. Kan inte fatta att skolan är över och att jag ska hem snart, jag längtar som bara den!

mary' what's poppin'?

Hej.

Idag (förutom att vi har tränat dubbelpass) har vi mest bara chillat. Spelat vollyboll med laget och ätit sista middagen på Urban Taco med Sara innan hon beger sig till Sverige imorgon för sommarn :'(( Nu ska krypa ner i min säng med sixflags hunden och låta min solbränna smälta in. Hörs imån. Peace.


Verra och Sara! Kommer sakna mina suitmates!!!! <3


Och jag när jag vässar mina boll-skills på vollyboll ;)

NATTI NATTI

Maryyyy' sommarlovs dag nr "tappat räkningen"

JAG KOM MED TILL REGIONALS!!!!!

(kanske är alla grejer de har i training room som får mig att springa snabbt "asså jag vet inte.. jag bara tar och smakar allt som finns där.." lol)

Kom dock med som näst sista person. nr47 på listan (de 48 bästa får åka). heheheh. YES!!!!!! De 90 hundradelarna jag tog bort från perset i söndags flyttade upp mig 10 platser. Fattar ni då hur tätt tiderna är. Om jag hade sprungit på 4.25.14 hade jag inte fått åka :O

De som kom med från lilla SMU var.... Damtadamdam...
KRISTINE - 3000mhinder (25:a på listan)
SILJE - 3000mhinder (10:a på listan)
KLARA - 3000m hinder (31:a på listan)
MARY - 1500m (47:a på listan)
AMBER - 200m (48:a på listan hehehehhehe, tajtare än mig alltså).
SIMONE - Kula och discus (6:a och 5:a på listan)
LAUREN - Slägga (27:a på listan)
AYLA - Slägga (30:a på listan)

Och våra tre coacher....

COACH CASEY - distans coachen
COACH WOLLMAN - huvudcoach och kastcoach och hoppcoach
COACH MILLER - sprint coach
inte för att dom har kvalat in precis...  men dom får ju åka tack vare oss. Eller är de vi som får åka tack vare dom? Minns inte... :P

Behind the scenes...

Amber hoppa in och "förstörde" caoch bilden. ;) Hon är fett kul, btw.

FIA - Olala

Jag klarade det, jag trodde aldrig jag skulle klara det! Jag hade mitt svåra matteprov imorse och jag klarade det! Vilken lättnad! Kan inte beskriva hur skönt det känns för jag har haft så många tuffa stunder med den klassen, men jag klarade det so no more math and sweden here I come! Jag åker hem om två veckor för jag kommer troligtvis klara kvalgränsen till regionals. Listan kommer upp ikväll, topp 48 löparna i west region kommer med och just nu är jag nummer 41. Jag håller tummarna för att Mary också klarar gränsen så vi kan träffas innan vi åker hem till Swweeeedeeen.

Nu ska jag fortsätta plugga biologi, har slutprovet imorgon, 200 frågor på 2 timmar, kill me! På onsdag har jag engelska skrivning och sen geografiprov sen sooooommmarlov! Go go go :)


Min bakgrundsbild på datorn just nu, love it! Nu kommer jag kunna se lilla pluttsanna ta studenten :)


Emmy - im am sooo happy!!!

skrev precis klart min sista final så nu har jag officiellt sommarlov!!!! Strax går bilen till Martha's Vineyard, jag ska åka och hälsa på hemma hos Mark! :)







han bor på en superfin ö utanför New York, det kommer bli en härlig vecka!!! vi hörs på lördag eller söndag igen!! ha en bra vecka allihopa!!!

Maryyy' 17maj

HAPPY BIRTHDAY NORGE!!!!



Vi har ju fyra norskor på laget ju som just nu går i taket för att den 17 maj är slagen. Vi har vart uppe sen klockan halv 5 i morse. Känner mig verkligen jättetaggad för att fira mitt grannland. :P

Mary' herregud mary

Conference 2010 är över. SMU presterade över förväntningar med tanke på vårt hoppskrapade lag. DRITbra lag insats för alla gjorde mer än sitt bästa!!! Stämningen var på TOPP! :))

Lilla jag då?
Det är mkt händer här som jag inte ens nämner på bloggen. Tex att de flög med min kiropraktor Dr Pedersen så att jag överhuvud taget skulle kunna stå på benen. De flög med han till Florida för min skull... fatta pressen "ey mary vi betalade bajs mkt och DrPs fru är skitsur för att han inte är hemma över helgen, men allt för att du ska springa bra!". Shit, liksom. Sen att jag ligger utanför listan för att komma med till regionals och den enda chansen att klara det var att persa här på conference. Pang på bara.
"Mary, just give all in! You have nothing to lose". Så sa Coach Casey innan loppet. Hela min kropp skrek efter sängen och min glute (=rumpmuskeln) gjorde ont. Hela laget var där för att kolla på mig. Dr P hade fixat till min rygg och höftben så allt var på rätt plats. Det enda jag behövde göra var att springa. Så på startlinjen tänkte jag "ok, jag har verkligen inget att förlora. Jag testar och kör och ser hur länge de håller".

De höll i 1000m sen sprang 3 tjejer om mig. (400=67sek, 800=2.19). Men jag hängde på dom och sista 300 gick på 51 och jag flög fram i motvinden. Sprang om en Rice-girl och kom in som trea. På nya perset...
4.25.00!!!
:D Whatta?? Jag som knappt kan gå och hela min kropp gör ont, gjorde mitt livs bästa lopp någonsin. Precis när jag behövde det! ;D (Sen kom ett mega åskväder precis när jag gick i mål och tävlingen fick skjutas upp 1½ timma. men men)

Yaaooo, fy farao vad skönt. Vet dock inte om det räcker till regionals. Får veta på tisdag. Men nu har jag gjort allt jag kunnat och om de inte räcker kommer jag hem tidigare med gott samvete :)

Fast största anleningen till att jag sprang så bra idag är för att jag har så himla goa och fina lagkamratar!!! Älskar er alla!!! :D:D <3








LOVE U ALL!!!!! <3<3<3

ps. ska gå upp om 5 timmar. better sleep now. nuss.

Emmy - it was only a kiss

galen fest igår, hade helt sjuukt kul!!! bra musik, utomhusväder, över 130 pers, MASSA roliga händelser och jaa det var superroligt!! Kommer verkligen att sakna alla här, folk har redan börjat åka hem och snart åker jag!!!







IDAG ÄR DET DESSUTOM VÄRLDENS SÖTASTE ROOMIES B-DAY!!!! FINALLY 20 ANDREA <3 <3 GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Emmy - cornrows

Maya gjorde cornrows på mig häromdagen.

här är resultatet... sov med detta och gick med luva i skolan dagen efter haha




dagen efter tog A och L ut dom och här är resultatet!!




haha B har galna bilder från när jag precis hade tagit ut dom, kanske lägger in dom bilderna om jag får dom senare!

Maryyy' sommarlovs dag nr5

Spelat patiansduell med Klabbe i typ 2 timmar. Nu är jag uppladdad för att springa final på 1500m. Hahahha :P




kul man kan ha när man väntar på "to go"-mat va?

(shit, tur att jag itne är tjugo år än :P)

Maryyy' aaaoooo smu regerar

Vem har bästa hinder skolan i USA? Va VA? SMU SÅKLART!!!

Tjejerna ägde 3000 m hinder och kom etta, tvåa och trea. :D :D :D (=vi just nu toppar ställningen i conference inför sista dagen).



Klara (3:a), Silje (1:a) och Kristine (2:a) precis efter loppet :D


och såg här såg hinder-tjejerna ut innan loppet ;) heheh


HUR gick de för vi andra då? :))

Jag tog mig till final i 1500 på 4.33.00. Ganska chillat lopp faktiskt. :) Är fett taggad för finalen imån!!!
Sara kom tyvärr inte vidare till finalen på 15 men springer hela 5000 m imån :O Verra och Monika sprang 10 000 m igår vilket de inte var helt förnöjda med, men de va kul att kolla på :) Aooo...

nu ska jag äta hotell popcorn, kolla på SATC med V och sova. hörs imån. <3

Emmy - på promenad genom stan

för en vecka sedan åkte jag Maya och Mark till Brooklyn och promenerade runt och kollade in häftiga second hand affärer. Vi gick även över Brookly Bridge, sedan köpte vi carmel frappuchino innan vi tog subwayn tillbaka till the bronx.






dagens planer var också att åka in till stan och promenera runt. meeen ibland måste man faktiskt ta tag i alla måsten som lägger sig en på en i en liten hög...

Maryyy' lady gaga cover...

Killen som hela USA pratar om. 13 miljoner har kollat på hans klipp på bara 2 veckor. Han sjunger som en gud och är bara 12 år. Justin Bieber kan slänga sig i väggen, Greyson Chance is the shit just nu.

Kolla själva.. erkän ni ryser!!!??

yaaaaa,
kul att man är bra på att springa iaf. Alltid något :P

Maryyy'' sommarlovsdag nr4

GODMORGON!!!!!!!!!


VERONIKA ÄR VAKEN!


MARY ÄR VAKEN!!!!

och nu när jag ändå är igång...


SOVRUMMET PÅ HOTELLET (jag + V)!

KÖKET PÅ HOTELLRUMMET!


BADRUMMET PÅ HOTELLET!

VARDAGSRUMMET PÅ HOTELLRUMMET!


...nu blir det frukost!!!! Massa kärlek! PÖSSH

Maryyy' sånt här är man inte med om varje dag, va va va.

Påväg från track såg Coach Miller (sprint coachen) en aligator men typ ingen trodde honom så han vände hela minibussen och skulle köra tillbaka. Sen helt plötsligt stannade han vid ett fängelse och alla klev ur bilen. Jag fatta ingenting. Men det visade sig vara 1 YNKA MINUT tills de skulel skjuta upp ett rymdskepp... så då fick jag sätta igång och filma å greja. Här får ni se fenomenet .. :P



Lite länkar om ni vill läsa om det...
HÄR
äässhhh, jag orkar inte hitta mera länkar. Ni får leta själva :P 

puss 

Mary' sommarlovs dag nr3

Vart och sprungit lite vid tracken nu. Nu ska jag spendera lite dö tid på hotellet. FETT MED NAJS. Efter som jag inte har något att plugga så..,.. :D



Klara, Kristine, Verra åså lilla jag. The girls in pink yaaa



SÅG ETT RYMDSKEPP ÅKA IVÄG NÄR VI VAR PÅVÄG HEM FRÅN TRACK!!!! Hallå, hur coolt är inte de på en skala. Vi stannade minibussen och klev ut och glodde. jag spela in en film också. Håller på att laddas upp nu. Håll i er ;);)

Maryyy'' det är fortfarande den 13 maj i USA så...


STORT GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!!!!!!

:D:D:D


fina minnen :D

Maryy' sommarlovs dag nr2

Florida / Orlando befinner jag och mitt SMU-team nu. Vi är här ända till måndag morgon för att tävla i våran conference som består av 12 olika skolor från typ hela USA. Har vart och spanat på tracken idag, och kan meddela att den ser prima ut. Imorgon är de bara sånna där seg-grenar som slägga och 10 miljoner tusen meter på bana, men på lördag sätter den riktiga skiten igång.


Såhär taggade var jag och Silje på att flyga i 2 timmar ;D yaaa

Emmy - I love NY

jag vill inte åka hem om 11 dagar, samtidigt som jag såklart till åka hem!!! Har hänt så himla mycket roligt på sista tiden och jag njuter av livets musik som förtillfället spelar alla möjliga slags låtar och jag dansar glatt!!

I tisdags så hade vi Spring Fling, det var en slags avslutningsfest för att fira att skolan snart är över. Festen var på en båt, som åkte runt New York city. Det var tre våningar, två dansgolv, supergod middag och dessert, och så kunde man gå ut på däck och njuta av den vackra utsikten. Det var en fantastisk kväll, kändes overkligt!


Min söta roomie Andrea och jag på förfesten

Suitmates <3

all the girls at the pregame party

A, me and Meghan <3

the girls

tha boot haha

Me and Sirran <3


the track bus!!!  bra musik, dans och galet track people gjorde resan till båten extra rolig haha

båten

Me and Mark

utsikten från middagsbordet kunde man inte klaga på...

vackert

dom hade världens godaste lax till middag!!!! den fick mig att vilja åka hem och äta Farmors lax

ute på däck var det vackert men kallt haha

Me and Maya

Me and Mark


the dancefloor

Mary' sommarlovs dag nummer 1

Idag har jag gjort allt (typ) som jag har skjutit upp de senaste veckorna. Dessutom har luftfuktigheten var 80 PROCENT idag. Det är typ djungelkänsla. Jag skojar inte.

Jag har investerat i en klänning idag.

Lite sådär mes-sverige-känsla på den. Men jag gillar den.


Sen ville Vovvis och Verra också vara med. Jag var måttligt road av sällskapet. Men men :P


Sen packade jag lite också. SKA JU TILL FLORIDA IMÅN (<--Conference). Jag tror inte på att vika kläder när man packar. Så min packning går ut på att mosa. (Ja jag vet, jag har en apliknande form. Men kepsen är iaf fin)


Klara fick vara DJ. No comments.


Anledningar till denna bild:
1. Vi ska träna på morgonen imån, innan vi åker. Morgonträning=sova i träningsoutfiten=tjäna 5min sömn.
2. De vita på benen=usa vaxet suger=jag är så trött på att raka så jag provade hårborttagningkräm=men de räckte bara till halva benen=jag fick raka resten iaf...
3. Smoothie=Sara hade gått och lagt sig=jag fick göra smootie på toan=eftersom de låter som en orkan
4. Frisyren=ehh, den ser alltid så. Håret på sniskan är så 2010.


Jaja, nu ska jag sova. VI HÖRS I FLORIDA! LOTS OF LOVEEE!!


ps. hann inte mejla alla jag skulle. Eller rättare sagt hann bara mejla en: Johan Wettergren. Känn dig hedrad J.
ps2. ska mejla ikapp mig imån :)

Maryy, ska lätt köpa brillorna på bild nr 2. yaaa

Nu när plugget är lagt på hyllan ska dessa två skaker prioriteras!

NR 1. MIN BRÄNNA!
så här såg den ut innan jag låste in mig på bibblan. måste jobba upp den igen. Klara (läs:tomaten) är några steg före på skalan... :P

ja, det är min rumpa. Ja, jag vet, den är maffig.

NR 2.
SHOPPING!!!!!
tex måste jag hitta några nya solbrillor eftersom jag krossade mina förra. Sen lite snygga klänningar och ett par nya skor ska jag också klämma in.


ps. snälla, säg att ni också dör när ni ser den här bilden???? hahahah


Mary (ska bara göra macro ekonomi prov först)

5 timmar kvar till SOMMARLOV! Aaahahhhhhhh shit asså.


De där kallar jag sommarlov. ohja!

Maryyyy'' lite blandat bajs

Världens bästa Klara lagade middag till mig idag. Hon har ju redan sommarlov. FETT MED GOTT VAD DET iaf. :D Tack Klariz.

När vi ändå är inne på Klara ämnet. Idag skrattade jag så jag grät när hon berätta en histora. Hon börja gråta av skratt redan innan hon börja skratta.. haha. IAF-->
"För typ tre år sedan vad Klara och hennes lillebror Hugo ute och skulle köpa glass av glassbilen. Men när de kom ut så körde den precis iväg. Då använda Klara sin smarta hjärna och sa till Hugo 'vänta här så springer jag efter den'. Hugo som ser upp till storasyster stannade såklart och Klara började springa. Men då vände glassbilen och körde tillbaka förbi Hugo med Klara springandes efter. Och Hugo stod kvar på samma plats. Slut."
Hahahhahah, jag vet inte om ni förstod de roliga. Men tänk er en glassbil med Klara springandes efter, fram och tillbaka. Jag får kramper i magen bara jag tänker på det. :P:P:P



Jag tror Herr H var rädd att få sand i håret när han hjulade. Därför han böjer upp huvudet? Rätt, Fel??? ;)




UPDATE!!!!!!!!
VET NI VAD SOM HAR HÄNT?

Jag har fått 654 dollar tillbaka på USA-skatten. 654 DOLLAR. Vet ni hur mycket det är????? Minst 4578 kronor (vad nu dollarn står i). ASSÅÅ HALLÅ ELLER???? Vad ska jag köpa för dom?? El ska jag spara dom? NÄÄÄ!




ALLA PÅ SMU HAR EN IPHONE OCH EN MAC-DATOR!!! ALLLLAAAAA!!!! Så de står högst på min önskelista... för jag vill vara som alla andra.

FIA - En ny vecka

Heey nu sitter jag i skolan, har lektioner fram tills på onsdag sen börjar final week. Men vi åker till conference på torsdag så jag kommer göra alla mina finals nästa vecka, ska göra min political science final på onsdag så jag har fyra nästa vecka, mån-ons. Det känns bra inför alla slutprov, ska plugga superdupermycket den här veckan och från onsdag till söndag kväll ska jag bara plugga matte inför mitt matteprov på måndag. Go go go!

Helgen spenderade jag med Edwin, han åkte tidigt imorse, kommer troligtvis se honom på onsdag annars söndag. Saknar honom redan haha :)

Back to class, peace out!

Maryyy

Ska strax till Dr. Pedersen (kiropraktorn) och sen hypra upp mig med kaffe på Starbucks. OCH NU BLEV TIDEN JÄTTEMYCKET!!! MSÅTE RUSA!

puss, saknar er i swe!


UPDATE!!!!
tbx från Dr. P. Mötte Klara påvägen ut, hade glömt att hon också skulle dit.

Har MATH-FINAL idag. Tänkte bara gå dit och säkra mitt A. Easy cake. Yaaa...

Idag har jag ätit 3 frukostar...
1. flingor, färska jordgubbar och vanilj soyamilk
2. två mackor med turkey och ost
3. ÄGG

haha, FATTA (!) IMORGON ÄR JAG KLAR MED SKOLAN!!!!!!!!!!!! yaaaaaaaa (efter min ekonomifinal)

Håll ut Mary, :)


ASSÅ SHIT!! Vem är det som kan hjula så bra???


Här ser ni iaf 'THE PRO'. The dude ovanför har lite att jobba på.... ;)

Maryyy <-- word

yooaa,

lagar lunch och pratar med randoms på facebook. Snart ska jag gå och låsa in mig på biblioteket igen. (Idag regnar de iaf på riktigt, yes!) Inne på slutspurten nu med plugget, den som är viktigast ni vet. Det är nu allt kan avgöra.

Igår när vi kom hem (vid två tiden på morgonen) satt jag och Klara på hennes trappa och pratade, medans hon knapprade ivrigt på sin mobil. Så fick jag ett sms som sa:
- Are you home yet?
Guess from who? KLARA. haha, knäppis. Jag satt ju precis framför henne. Snacka om korttids minne.

Hehe, ps. LOVE the new spotify thing. Där du kan sända låtar till kompisar och lyssna på vad sina kompisar lyssnar på. YEEAAAHHH :D tacka gud för spotify!

ps2. Till Klara ---> om du inte kommer och hämtar ditt godis inom 30 min så kommer det vara borta. OKKK???


HELT SJUKT STÖRT SNYGGA! word. yaaa

FIA - SOL





Det har varit en underbart rolig dag!!

 Vi kom precis tillbaka från La Jolla, jag, seb och chris var där efter vi tagit kort med Jo och hennes kusin. Nu ska jag plugga lite innan Edwin kommer, han har tävling idag men han kommer hit efteråt.

PEACE OUT!


FIA - It's been a nice day

Jordans kusin tog kort på oss till sin fotokurs :)







Maryyy' 3 dagar kvar woohiii

Jag låtsas som att de regnar idag. Sitter på biblioteket alene och nördar. Klara, Verra, Kristine, Silje och Monika (och typ resten av skolan känns de som) är klara med med finals. Men icke jag (och Sara!). Jag är inte klar förren på tisdag. AAUUGGHHH, suger drit. Men på efter tisdag kl 12.45 circus... behöver jag inte öppna en bok på 3 månader. Så jag ser ljuset i tunneln. (läs: knappt).

Ni kanske undrar när jag kommer hem till SWE?
Jo, det är lite krångel med det just nu. (Nej, inte den där vulkanen.) Jag ligger precis på gränsen för att komma med till Regionals med min tid på 1500 m (4.25). Det officiella beslutet vilka som kommer med släpps efter nästa helg (den 17 maj). Först då vet jag om jag får stanna till den 1 juni eller åka hem så snarast som möjligt. Regionals är den sista helgen i maj. Jag har två alternativ att säkra min plats i regionals..
1. Springa snabbare på conference, nästa helg i Florida. Coacherna verkar vilja att jag ska göra det så de har endast satt mig på att springa 1500m. najs.
2. Hoppas på att alla andra i West regionen springer drit dåligt. Eller att de som är före mig på listan väljer att springa 800m/5000m istället.

Jag vill både åka hem så fort som möjligt men ändå stanna i 2 veckor här och chilla + springa regionals!! Har ju inte sett svensk mark sen i augusti den 19. Så de känns både negativt och positivt vad än beskeded blir. :)

Åter till plugg. Hej.


Typ såhär nördig ser jag ut när jag låtsas att det regnar och låser in mig på bibblan. Kul.

Maryy




Won't you call my private number?
We can go play for the summer!

We can drive around with the top down
Stereo turned up loud with a fat sound
Cause I'm yours to keep if you want to
...

/Paola


Maryyy

Ni haoo..


3 saker jag inte prioriterar när jag har mycket på agendan:

1. Handla mat.
yaaa... det tar 100 tusen år att gå i affären och sen är jag alltid helt slut när jag kommer hem. ashh, bättre och äta den gamla tråkiga maten man har hemma. Erkän?

2. Tvätta kläder.
Om jag minns rätt var de exakt två veckor sedan jag stoppade huvudet i tvättstugan. (nej, jag använder inte underkläder 2 gånger). Borde snart pallra mig dit.


3. Borsta håret.
Det upptäckte jag idag. Jag hade en stor knut-boll på bakhuvudet. whhaattaa. Men efter några (läs: massa) ilskna tag med borsten + halva balsams flaskan såg jag faktiskt ganska normal ut igen. :)


ps. En vecka tills vi åker till FLORIDA!! yaaaaa

Mary (som idag har lärt Klara dricka kaffe)

Gud, de här med att plugga tar kålen ur mig.

Idag har jag ränt hit och dit hela dagen för att plugga med olika folk, få anteckningar och svar på frågor där, skriva ihop en review och lära mig lite deifinationer. Hunnit med att äta glass med..., gå på ART och speed-snacka med kathleen som åker hem på fredag,, BUUHHUUUU. Nu sitter jag här i Klaras säng och lyssnar på Schubert (se nedan)




faktiskt ganska skön låt. sjukt bra hur hon kan ändra sin röst så att hon låter som en kille och sen as-ljust som en tjej. Det här är också en av låtarna vi ska lära oss till musik finalen till fredag. Ska lära oss titeln, composern, style period, gengre, form och speciella ord och grejer som har med nått med de att göra. Och provet går ut på att Prof. Salfen spelar 30 sek av låten (början, slutet, mitten -whatever) sen ska vi 1.höra vilken låt det är. 2. svara på frågor om den. obs det är 20 låtar vi ska lära oss
yaaaaaaaa.....

better sleep. ASLÅNG dag imån. :O

FIA & EDWIN

Hello world today was an amazing day I went to school and it was quite awesome. Then I had a nice ride back home and Edwin was home waiting for me what a day. I saw him and i was happy but seriously that burrito from chipoltle was spicy and my lips are burning aaaahhhh. He brought me some mexican candy and it was spicy. Well now its me edwin well my trip to reach my destination was long but it was hot. Then I edwin went to tutoring with fia and then a random girl asked me if i was a tutor and i was like ........ yea didnt say anything haha. Then after that i got to meet almost all her friends and i was shy but whatever i was happy but it was alright next time i will get to meet them. I just love fia alot so i will do anything it takes to make her happy. So good day people!!!


BEST <3


Maryyy' klockan är alldeles för mycket. ajabaja klara.



All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
I got a feeling I'm not the only one
All I wanna do is have some fun
Until the sun comes up over Santa Monica Boulevard


Emmy - jaaaaa Fia, jag saknar dig också ;)

Fia - call me im gonna practice soon. (4/21 3.38pm)
Fia - call me now gonna start warm up in 10 min (4/21 3.49pm)
Fia - callll mee nowww (4/21 3.59pm)
Fia - im practicing now i guess we will talk after then later tonight (4/21 4.07pm)
Fia - ring nu jag stretchar haha i typ fem tio min (4/21 4.11pm)
Fia - hej jag ska promenera hem i en halvtimme sa snalla ring och underhall mig :) (4/21 6.01pm)



anledningen till dessa sms är;
a) Fia saknar mig oerhört mycket
b) Fia har något oerhört viktigt att berätta
c) Jag saknar henne jättemycket
d) Jag har något viktigt att berätta
e) all the above

Mary' å herregud...

... jag har glömt att förtella er att KAJSA BERGQVIST kommer hit på torsdag.

Hon gick sina college år här på SMU runt år 2000 och nu har hon blivit inröstad som en av de första i "Hall of Fame". Wohooo!!! (när vi hade hönor hemma när jag var mindra döpte jag en av hönerna till Kajsa Bergqvist... tror jag ska förtella det för henne i övermån ;))


uppåner

Maryyy

Hej hopp,

jag hittade världens bästa sida där man kan få gratis spotify premium så man slipper all reklam. Gjorde de själv precis,,, precis så om ni klickar
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR och gör en undersökning (GRATIS) så slipper ni också det. Fett med najs!

:D :D :D :D

löööv spotifyy




Mary

Jag och Klara pluggar till våran musik-final-exam som går ut på att lyssna och känna igen på 20 låtar och sen svara på massa frågor om composern och låten och andra saker... iaf så går vi genom våra anteckningar.

Ett ex på våra musik anteckningar:
Klaras mening: "People who write things down are people who write things down"
Marys mening: "people who wrote things down was munks that normally wrote things down"

haha, baa whatta???

De 2 anledningarna till våra svårtydande anteckningar är:
1. vi tävlade hela tiden vem som kunde skriva av från tavlan snabbast
2. lektion kl 9 på morgoen så vi sov mest :P


:))) bäst att fortsätta plugga. natten är ung. LOVE! 


Gratis pizza asså shiiiitttttttt :D LOL

Emmy - ibland är livets läxa jobbig

i veckan berättade en av mina läare om en annan lärare i PHED department som hade haft en lektion med studenterna som skulle graduate det året... hon hade startat lektionen med att säga: "den här lektionen kommer säkert vara väldigt jobbig och pinsam för många av er, men det är bättre att ni lär er den läxan nu och inte ute i arbetslivet"
sedan startade hon sin dator... öppnade powerpoints och sa: det här är det era future employers kommer att se, och det är erat eget fel.
sedan så visade hon en pinsam bild på varenda person i klassen... hon hade hittat dem på deras facebook eller bloggar (goolat deras namn)... vissa hade lagt upp bilder på dom själva när dom var jättefulla och låg däckade med klotter i ansiktet!!

ALLT som postas online kommer alltid finnas kvar!!! det tänker man inte på!

Emmy - MAAC champions (again)

vi hade vår conference i helgen, vi vann såklart igen över dom andra lagen!
jag sprang 4x800m, 400m h och 4x400m... sprang helt ok, inte bra och inte dåligt! det var stööört varmt och fuktigt (33 grader och strålande sol)... jag har aldrig druckit så mycket vatten och ändå kände jag mig dizzy...

foten och benhinnan gjorde ont, ska till läkaren på onsdag!
här hoppar jag häck
här kör jag fågeldansen innan start

min säsong är över, jag har viloveckor framför mig nu. Idag har jag haft så sjukt mycket tid, har pluggat flera timmar i biblioteket och fått massa gjort. Tänk vad mycket tid jag lägger ner på träning egentligen...  alla vi som är vana att träna flera timmar om dagen men har viloperiod nu känner att något missas... jag säger såhär: det är skönt med vila men jag älskar att träna!!!

Fia and Edwin - Sunday night

We be chillin and we are about to eat some delicious popcorn and watch a movie.

We did Fia's bio quiz without reading the stupid thing and we got 10/10 on the first quiz, then we did the two last one with just guessing and Edwin won because he guess right on 8 and i had only 7, buuuhuuu!

I am proud of Fia running a 2.08.47 today on her meet and i told her to not think about the race and dont be stressing about the race. I guess my advice helped-

Yeeeaaaah i ran a lifetime best today on the 800m, finally!!! I felt soo good, I was second to the last 150m and then i speed up and passed the leader and finished number one with a new pr and a new backpack.

I am really proud of my girlfriend on finally running that time now i know she is going to run faster this year i have a feeling haha. Yesterday i love the long day with her in downtown san diego and that sushi was good wait it was great.

Yeah but something that wasnt so great was my blisters, i had to walk home barefoot from the trolley haha...

I told her not to do that but she did but o well and then we went to Ralphs and got alot of food and ate alot but those chips were good but Fia thought it was spicy. Wait until she tries my food i cook for her hahahahahahaha!!!

Oooh nooo he likes spicy food and i cant stand spicy food, and he likes watching scary movies and i hate them, but i like him mucho mucho any ways because he is the best <3

Jag alskar dig mycket Fia and i like how she is but i will try my best to make her eat some spicy food or some of my mexican food if not i will see what will i do. muuhaha.

Well that was our lovely weekend but there is still more to write the book just barely started. Buenos DIAS


Peace out


Maaaryyy <-- kexet




Derek "D-time" kom fram till mig idag med en lapp, och krånglade fram på svenska:
"Tjena kexet, står du här och smular?" Sen ba: "what does it mean? what does it mean?" :P:P David (simmare från swe) som hade gett han en lapp efter att han hade översatt meningar till weird svenska.

hahah, fett kul.

Nu ska jag sova typ. ps. Om inte Fia bloggar snart kommer jag och Emmy skriva ett bibel inlägg om allt som händer i hennes liv!!!!!!!!!!! så de så.

Meeeryyyyy (el bara sådär enkelt: Mary)

LONGRUN <<--- check!!!!

Lyssna på den här låten. JAG DÖR VAD BRA DEN ÄR!
KLICKA  <--- haha, den heter inte så. men det är snabblänk till min spotify. Till er utan spotify: SYND!!!!


haha nej, jag kan lägga in den från youtube, bara för att jag är så SJUKT SNÄLL!

hahah, videon var kul ju!!!!!!

Påtal om kul, vad gårdagen fett kul!!! :)) repris tack.

Nu ska jag (som vanligt) plugga arslet av mig. Men finals week börjar på onsdag. Kommer seriöst DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ. hej så länge alla pluttisar.

Maryy' hos spådamen

Hej hopp..

Jag fick som sagt min framtid förutspådd hos en dam igår. 6 månader framåt kolla hon på. Kortfattat så sa hon:

1. Jag ska satsa på min egen "platform", alltså min egen grund. Så att jag står stabilt på jorden. Att jag ska satsa på att bli självständig.
2. Om jag gör de jag brinner för och lyssnar på mig själv kommer jag hitta en snabbare väg framåt i livet. Iställe för att ta massa zic zac vägar.
3. Om jag inte har folk runtomkring mig som brinner för samma sak som jag och är lika envisa och framåt som jag kommer jag bli uttråkad.
4. Hälsan var bra.. några små ändringar kan bli möjligt, men kommer funka bra iaf.

Det var mkt med fire, drivkraft åså. :)
Grymt kul var de iaf! :)) Inte för att jag tror på sånt där men det är alltid kul att höra ju! Som när man läser horoskopet i Metro ;P

Nu har jag pluggat arslet av mig och jag ligger ändå efter i min planering. Bajs.

puss hörs sen. Ikväll har jag bästa planerna uppbokade :D:D:D !!!!


jamen tjena ego bilder.

Maryy

HOLA!!!!!


Lördagen är här. ÄNTLIGEN!!!!!!! Igår efter mina klasser så dog jag i sängen i en timma. Sen tränade vi lite och direkt efter gick vi till "Hawaii" festen på boulevarden. Det var massa gratis mat och aktiviterer. Vi åt pizza, hamburgare, sockervadd, glass m.m. Sen var jag hos en SPÅDAM!!!!!! (<--- de får ett eget inlägg senare). Sen hade jag lite awkward samtal med folk. Tex, en kille som kom fram och kramade mig å sa "Hiiii Maryyy". ehh, jag kände igen han lite men de kopplade inte nånstans. Så ja ba: "hiii, how are uu"... sen efter några meningar tändes lampan. Förstår inte hur jag kan glömma bort folk hela tiden, och NAMNEN är ännu värre. Herregud, jag kommer aldrig ihåg vad folk heter... jaja, måste jobbas på!!!!! 

Iaf..
Efter de drog jag å Klara på talangshowen på skolan. Fett mkt bättre än rudbecks må jag säga :P Där träffade jag min econkompis som tog hos med hem till killen som kom två i talangtävlingen. Asgrym på elgitarr va han. :) Där var vi ett tag innan vi drog hem igen. Laura var med också!!! :))

Väl hemma fick jag lite roliga sms, men de avslöjar vi inte här. haha lol.

okej, dags att begrava sig i plugg. hej så länge.


znark

height="0" alt="" />