Maryyyy'' lite blandat bajs

Världens bästa Klara lagade middag till mig idag. Hon har ju redan sommarlov. FETT MED GOTT VAD DET iaf. :D Tack Klariz.

När vi ändå är inne på Klara ämnet. Idag skrattade jag så jag grät när hon berätta en histora. Hon börja gråta av skratt redan innan hon börja skratta.. haha. IAF-->
"För typ tre år sedan vad Klara och hennes lillebror Hugo ute och skulle köpa glass av glassbilen. Men när de kom ut så körde den precis iväg. Då använda Klara sin smarta hjärna och sa till Hugo 'vänta här så springer jag efter den'. Hugo som ser upp till storasyster stannade såklart och Klara började springa. Men då vände glassbilen och körde tillbaka förbi Hugo med Klara springandes efter. Och Hugo stod kvar på samma plats. Slut."
Hahahhahah, jag vet inte om ni förstod de roliga. Men tänk er en glassbil med Klara springandes efter, fram och tillbaka. Jag får kramper i magen bara jag tänker på det. :P:P:P



Jag tror Herr H var rädd att få sand i håret när han hjulade. Därför han böjer upp huvudet? Rätt, Fel??? ;)




UPDATE!!!!!!!!
VET NI VAD SOM HAR HÄNT?

Jag har fått 654 dollar tillbaka på USA-skatten. 654 DOLLAR. Vet ni hur mycket det är????? Minst 4578 kronor (vad nu dollarn står i). ASSÅÅ HALLÅ ELLER???? Vad ska jag köpa för dom?? El ska jag spara dom? NÄÄÄ!




ALLA PÅ SMU HAR EN IPHONE OCH EN MAC-DATOR!!! ALLLLAAAAA!!!! Så de står högst på min önskelista... för jag vill vara som alla andra.

Kommentarer
Postat av: Klara

Asså hahahaha skrattar ihjäl mig! är jag sådär knäpp..??? :P



btw. jag vill inte vara som alla andra, därför jag kör med en fläkt/väderkvarn som dator. du borde prova!

2010-05-11 @ 16:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />