Maryyy' 3 dagar kvar woohiii

Jag låtsas som att de regnar idag. Sitter på biblioteket alene och nördar. Klara, Verra, Kristine, Silje och Monika (och typ resten av skolan känns de som) är klara med med finals. Men icke jag (och Sara!). Jag är inte klar förren på tisdag. AAUUGGHHH, suger drit. Men på efter tisdag kl 12.45 circus... behöver jag inte öppna en bok på 3 månader. Så jag ser ljuset i tunneln. (läs: knappt).

Ni kanske undrar när jag kommer hem till SWE?
Jo, det är lite krångel med det just nu. (Nej, inte den där vulkanen.) Jag ligger precis på gränsen för att komma med till Regionals med min tid på 1500 m (4.25). Det officiella beslutet vilka som kommer med släpps efter nästa helg (den 17 maj). Först då vet jag om jag får stanna till den 1 juni eller åka hem så snarast som möjligt. Regionals är den sista helgen i maj. Jag har två alternativ att säkra min plats i regionals..
1. Springa snabbare på conference, nästa helg i Florida. Coacherna verkar vilja att jag ska göra det så de har endast satt mig på att springa 1500m. najs.
2. Hoppas på att alla andra i West regionen springer drit dåligt. Eller att de som är före mig på listan väljer att springa 800m/5000m istället.

Jag vill både åka hem så fort som möjligt men ändå stanna i 2 veckor här och chilla + springa regionals!! Har ju inte sett svensk mark sen i augusti den 19. Så de känns både negativt och positivt vad än beskeded blir. :)

Åter till plugg. Hej.


Typ såhär nördig ser jag ut när jag låtsas att det regnar och låser in mig på bibblan. Kul.

Kommentarer
Postat av: paulina

LYCKA TILL TJEJEN !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />