FIA - sallad är ju dallas baklänges

" - Come on Fia! You are whiter than whitest. You know that they have guns here huh?"


Det blev ingen löprunda för mig för när jag kom upp till rummet var det dags att möta upp alla andra för att gå och äta på något bq ställe. Det var verkligen inte gott, usch dom skar upp kycklingen framför en och la det på en tallrik med bönor och potatissallad till det. Uaaawwwkkk! Som tur var hade jag ätit en stor sallad på dallas flygplats tidigare så jag var inte så jättehungrig.

Det är så himlans varmt, jag tog med mig en tjocktröja men usch det är så fuktigt liksom och varmt så man går runt med t shirts och shorts runt 8 på kvällen här borta. Efter äckliga middagen på det där stället som jag inte ens kommer ihåg namnet på, och roligt nog så var det jättemycket folk där, vad har folk för smak egentligen haha... I alla fall efteråt så gick vi och letade efter mc donalds eftersom kk ville ha snabbmat haha hon var också besviken på maten som serverades. Ingen mc donalds men vi hittade food market som inte var mkt till foodmarket och köpte lite snacks. Jag fick se lite av stället också och det är verkligen som på film. Massa roliga småställen, sista stället vi gick förbi var coyote ugly , som den där filmen och där dansade tjejer på baren och grejs. Jag var så fascinerad att jag gick i mitt lilla egna tempo och KK fick tokryck och sa åt mig att skynda mig till dem eftersom jag inte alls hörde in där för jag var så vit och lalalala...

Nu har jag precis tagit en dusch, ska upp på rummet och lägga mig i den sköna hotellsängen och kolla på tv eller kanske bläddra i några skvallermagazines :)

PEACE OUT!


Söta åffepåffe hahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />