Emmy - tisdag kväll i södertälje

första dagen på jobbet idag. mycket besökare + få personal... och ja ni förstår ekvationen. men det var ändå kul att börja jobba igen. efter jobbet satte vi oss vid en fontän och pratade igen, härligt att vara samlade alla igen!! 
imorgon ska jag upp tidigt och gymma innan jobbet, jag har ont i foten så jag får inte springa ännu. men (förhoppningsvis) får jag börja springa om fyra veckor, då har jag vilat 8 veckor från löpning. kanske måste vila ännu mer, vi får se vad som händer! nej nu ska jag svara på ett viktigt mail, sedan ska jag läsa lite innan jag somnar.  

här är lite mer bilder från block m middagen. jag och Heidy posar framför jasper läktaren och Mark och Andrea leker business people...






dagens goda gärning- måste föresten berätta att jag hjälpte en gammal dam idag vid biblioteket. bibblan ligger på andra våningen i ett köpcenter med en rulltrappa upp och hiss ner... idag var hissen trasig och rulltrappan stod stilla. den äldre damen stod med sin rullator och såg bekymrad ut. jag frågade om hon ville ha hjälp med något... det slutade med att jag lämnade in en av hennes lånade böcker, hämtade ut en reserverad bok med hennes lånekort och gick sedan ned för rulltrapporna och lämnade tillbaka allt till henne. hon blev såååå glad, sa "jag trodde inte att det fanns änglar kvar på jorden, men oj så fel jag hade" och så tackade hon mig ett par gånger och var så glad så glad. jag önskade henne en fortsatt trevlig dag innan jag glatt fortsatte min promenad till jobbet :) tänk vad lätt det är att hjälpa andra i dagens samhälle!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />