Maryyyy' tracktävling 1 i USA, check!

"Hej och välkommen till tracksäsongen"-tävlingen är nu avklarad. Och jag har inte fått "hej tracksäsongen har börjat"-vader ÄN. Kanske för jag strechade typ en timma efter loppet, eller så får jag de snart.. pang.

Jag sprang 1000m. Folk hade såklart fuskat med sina tider så jag hamnade i de sämre heatet... men en plötsligt hade de bytt mig till de bättre. HÅHÅ. Så i heatet före mig sprang min kära vän Kathleen Hoogland. Hon började lungt och låg näst sist.. sen på sista 1½ varven så la hon in världens spurt. Medans jag stod vid kanten och skrek och började nästan gråta för att hon slog alla förväntningar. SHIT POMMES... så där kom mina tävlingsfeelingar fram och jag förstod att jag skulle tävla, bättre sent än aldrig.

I mitt lopp knuffade jag mig fram till mitten sen låg jag på jämna varv och chillade innan jag spurtade lite på slutet. Ganska chill. Ingen syra heller. Tid? 2.55.nått. Helt ok, men tanke på att vi inte börjat träna bana än. JAG SLOG SKOLREKORDET OCKSÅ!!!! yeah.


ehhh. inga bilder men här är några bilder på hallen!

fett fräsch. erkän?

USA flagga och TEXAS flagga :P

Sen hade de en inomhus-amerikansfotboll hall där vi kunde värma upp. Med fakegräs alltså. Tror de är en sån Per Skoog snackar om.. ELLER? Den var fett bra iaf :)

okej, mer om tävlingen senare. bye.

ps. inga andra svenskar och norskor sprang på grund av tidomställingen från swe/norge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />