Maryyy' back in Dallas, woho

TJO.

Tävling Nr 2, 1 mile, Arkansas:



Mitt mål var att komma under 5 minuter och de gjorde jag med två sek, SCORE! Kristines mål var att komma under 4.50 och det gjorde hon med 4 sek, SUPERSCORE! Loppet var okej, hade 4 jämna varv innan jag sprang in i väggen i 2 varv och sen ökade jag de sista 2 varven igen :))

1 mile = 1609,21 meter typ

Vi träffade två andra svenskar SUPRISE SUPRISE, Sofie Persson och HJ var där (Sofia Hellberg-Jonsén). När vi skulle checka in så hörde jag "Maaaryyy" på svenska. Jag ba "ehh?", så var HJ där, bara sådär :P:P Btw, Sofie såg helt oberörd ut i sitt 2.06 lopp på 800m.. ;O 
Sofies blogg och HJ's blogg. ;)

Mer svenskt? Klariz och Sariz mosade 3000m. Där de båda dundrade in på 10.01 i säsongsdebuten. :D (Nästa helg springer de 1 mile och jag 800 m)


Kathleen, jag och Meagen. Hahah. K: "it looks like i'm bald"
Just de,
Marcus, Meagen är ledsen för att du och Kathleen är kompisar på fb och inte hon. BLI VÄN! ;)


På vägen hem från tävlingen fick vi höra att vi skulle stanna efter 2 timmar eftersom ute på landet (läs Arkansas) finns de inga matställen. Så jag fick spader och diskuterade lite med head coach om att jag inte hade ätit nån riktigit lunch (klockan var typ sex) och att man måste äta efter tävling.. bla bla.
Så efter en kvart stannade vi på en subway där hela laget gick in. Där jobbade VÄRLDENS LÅNGSAMMASTE TANT EVER!!!!!. Det tog en timma att föda SMU laget på hmmm ca 15 pers (som ville äta). Shit, jag har aldrig sett nån göra en macka så långsamt innan...
Så alltså kom vi hem klockan ett i natt istället för klockan tolv. Tack vare lilla jag. (alla var jätteglada)


Sara :D <3

Kommentarer
Postat av: Marcus

jag hittar henne inte på facebook! :o

Postat av: hj

vår löpcoach vill ha er. :D så kul att träffa er där, helt chockad!!

2010-01-25 @ 04:02:56
URL: http://sofytale.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />