FIA - Arizona på fredag!!!

På lördag är det säsongsdebut och debut för mig på amerikansk bantävling! Jag ska köra 800m, mile och 4x400m, galet mycket och det är inte lång tid imellan så det ska bli intressant att se hur min kropp reagerar på det.

Min rummis kommenterade att det är en tuff tävling för banan ligger så högt upp över sealevel så det är tungt att andas, hon berättade att en tjej som körde 1600m (milen) förra året körde tre varv "and then she just passed out and fell down, and I was like did that girl just passed out? ooh no no no im not runing the 400m"...

Haha jaag blev verkligen sååå mycket mindre nervös när hon sa så, aaah! Men hon tipsade mig även om att dricka mycket vatten nu under veckan för att förbereda kroppen för den hårda utpumpningen som kommer att ske på lördag. Jag dricker vatten hela tiden och måste kissa hela tiden, men förhoppningvis är det värt det på lördag!

Nu är klockan kvart i sju på kvällen, jag har precis ätit middag och zappat runt på tv. Nu är det dags att ta tag i pluggandet, guud jag har verkligen ingen motivation. I kväll ska jag göra en biologiquiz och engelskaläxan. Jag har varit riktigt klantig och missat två quizzer på biologin, trodde det bara var en till varje fredag men det är en till varje lektion.. Och dom går inte att ta om, f*ck! Aja det är lugnt jag har 40 andra quizzer som jag bara inte får missa!!

I morgon kommer världens bästa tillbaka!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />