Emmy - lets go jaspers

igår var det tävling, sprang 800m individuellt och 4x800m stafett typ en timme senare. Individuella 800m så öppnade jag väldigt väldigt fort, tog rygg på en tjej som gick i mål på 2.09. Själv gick jag i mål på samma tid som förra veckan, 2.16.57 jag hade ingen ork, fanns inget att trycka på med slutet. var arg och besviken efteråt... stafetten gick bra, sprang på min bästa stafetttid hittills och kände mig riktigt stark och vi kvalificerade oss tillslut!! med snabb huvudräkning kan jag meddela att jag redan nu (efter fyra tävlinghelger) har sprungit fem stycken 800m lopp, ett 1000m lopp, ett 4x400m stafettlopp och ett 500m lopp. I Sverige skulle jag loppmässigt vara klar med min säsong nu haha!!

efter tävlingen som förövrigt var i Yale, åt vi lagmiddag och sedan så var det trackparty. Några killar i laget har hyrt ett jättestort och superfint hus utanför campus så igår var det fest fest fest! Först var vi i tjejernas lägenhet och spelade spel, och lyssnade på musik. spelet vi lekte var riktigt roligt - man typ skriver en historia ord för ord, växlar papper mellan personer och skriver ett ord var och sedan gömmer man ordet. först skirver någon ett tjejnamn, sedan växlar person som skriver ett killnamn, nästa skriver plats, vad de gjort där, vem som vittnade händelsen, vad den som vittnade händelsen sa, och sedan skrev man vad personerna som gjorde saken svarade och sedan i slutet en liten slutvits.

den roligaste var (***** står för två namn i  laget)

***** and ***** was pooping in the shower, lil wayne saw this and said fuck this shit, and to that they replied get out of here. the moral of the story is lets go jaspers... haha det var sjukt kul! önskar jag kommer igår dom andra också men det gör jag inte. länge sedan jag skrattade så mycket! ni måste prova att spela det spelet för vissa historier blir så himla bra och passar verkligen ihop med alla orden.

nu får det räcka med text, här får ni några bilder (jag och min roomie tog över 200 bilder såå om ni vill se resten finns dom flesta på facebook)... tävlingbilder kommer senare ;)









hade riktigt riktigt riktigt roligt igår!!! life is a party and we are invited som sagt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
height="0" alt="" />